Lediga sommarjobb i Solna

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Solna, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Julvik. Brevbärare, Solna

Läs mer Okt 15
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Solna, terminalvägen. Man jobbar from 30/11 07.00-10.00 sedan från den 14/12 jobbar man dubbelpass, först 07.00-10.00 sedan 15.00-18.00. Enda... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Solna, terminalvägen. Man jobbar from 30/11 07.00-10.00 sedan från den 14/12 jobbar man dubbelpass, först 07.00-10.00 sedan 15.00-18.00. Endast innearbete, sortering & kamning. Tjänsterna är julvikariat med en tjänstgöringsgrad på ca 20% med start 30 november och pågår till 23 december.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev i ansökningsportalen. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta ansvarig rekryterares mail mailto:rekrytering.stockholm@postnord.com eller 072-144 61 85. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Rekrytering sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Vi levererar! PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2019 hade koncernen cirka 29 000 anställda och en omsättning på 38,3 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com Visa mindre

Handläggarassistent extrajobb

Läs mer Aug 13
Solna tingsrätt söker dig som vill kombinera dina studier med extrajobb som handläggarassistent inom domstolsväsendet. Arbetet innebär Som handläggarassistent arbetar du med enklare uppgifter på domstolens målkanslier. Du registrerar inkommande handlingar från såväl allmänhet som andra myndigheter, kommunicerar post i mål och ärenden samt deltar i förberedelse inför förhandl... Visa mer
Solna tingsrätt söker dig som vill kombinera dina studier med extrajobb som handläggarassistent inom domstolsväsendet.

Arbetet innebär
Som handläggarassistent arbetar du med enklare uppgifter på domstolens målkanslier. Du registrerar inkommande handlingar från såväl allmänhet som andra myndigheter, kommunicerar post i mål och ärenden samt deltar i förberedelse inför förhandlingar.

Du kommer att ingå i vår "vikariepool" och arbeta på den avdelning som behöver dig mest den aktuella dagen. Det innebär att du får arbeta tillsammans med olika kollegor och får inblick i hela tingsrättens verksamhet. Du kommer att arbeta med domare, notarier och framförallt domstolshandläggare.

Vi söker dig som
Du som söker ska studera på universitet, högskola eller yrkeshögskola. Det är meriterande om du läser eller har läst juridik.

Du tar snabbt in ny kunskap och använder din erfarenhet på ett flexibelt sätt. Som person är du både serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Du har lätt för att samarbeta med andra och prioritera uppgifter efter verksamhetens behov.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, har goda kunskaper i Officepaketet och ser dator, e-post och telefon som naturliga arbetsverktyg.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Arbetspsykologiska tester kommer att användas vid denna rekrytering.

Din ansökan ska bestå av följande uppgifter:
För att vi ska kunna göra ett korrekt urval krävs att samtliga efterfrågade fält i din digitala ansökan är ifyllda.

- Fyll i din erfarenhet under fälten Arbetslivserfarenhet och Utbildningsnivå.
- I fältet för ditt personliga brev vill vi att du beskriver varför du har sökt extrajobb som handläggarassistent på Solna tingsrätt och på vilket sätt du kan bidra till domstolens verksamhet. Ditt brev ska innehålla max 2000 tecken.
- Bifoga studieintyg som visar att du har en pågående eftergymnasial utbildning. Komplettera din ansökan med studieintyget snarast möjligt om du inte redan har det att tillgå.
Ansök senast 2020-09-13

Vad vi erbjuder
Tjänsten är en visstidsanställning, deltid vid behov. Vi kommer löpande överens om arbetstider, men en uppskattning är en arbetsdag i veckan. 

Vi erbjuder en spännande arbetsplats där du får lära dig en praktisk del av juridiken som ett komplement till dina teoretiska studier.

Vilka är vi
Solna tingsrätt är en öppen, modern och utvecklingsinriktad arbetsplats med engagerade medarbetare. Tingsrätten är med omkring 135 medarbetare en av de största tingsrätterna i Sverige. På tingsrätten handläggs ett stort antal brottmål, tvistemål och domstolsärenden. Solna tingsrätt har fyra dömande avdelningar och en administrativ avdelning. Vi arbetar i moderna lokaler i centrala Solna. Verksamheten kännetecknas av hög kvalitet vilket möjliggörs genom ett gott samarbete mellan medarbetare, oavsett yrkesroll och organisatorisk tillhörighet. Alla på tingsrätten bemöts vänligt och med respekt och tingsrätten verkar för att det ska finnas goda möjligheter att förena arbete med privatliv.

Varje dag avgörs hundratals mål och ärenden i domstolarna runt om i Sverige. Vår organisation består av medarbetare med olika kompetenser, där var och en är betydelsefull i att upprätthålla rättssäkerhet och hög kvalitet i alla led.

http://domstol.se/Om-Sveriges-Domstolar/Snabbguide-over-Sveriges-Domstolar/ (läs mer på http://www.domstol.se/Om-Sveriges-Domstolar/Arbeta-i-Sveriges-Domstolar/ ) Visa mindre

Erfaren Trädgårdsarbetare / Maskinförare - 2 månader

Läs mer Aug 3
#jobbjustnu Nu söker vi en pigg och glad maskinförare med dokumenterad erfarenhet och goda referenser från liknande jobb. Arbetsuppgifterna är att klippa gräs med åkgräsklippare. Vi kommer sätta en enormt stor vikt vid att du är erfaren och kunnig att köra liknande maskiner. Du måste älska att ge service till våra kunder. Vi vill att du är en glad typ som alltid har ett ... Visa mer
#jobbjustnu


Nu söker vi en pigg och glad maskinförare med dokumenterad erfarenhet och goda referenser från liknande jobb.


Arbetsuppgifterna är att klippa gräs med åkgräsklippare. Vi kommer sätta en enormt stor vikt vid att du är erfaren och kunnig att köra liknande maskiner.


Du måste älska att ge service till våra kunder. Vi vill att du är en glad typ som alltid har ett leende på läpparna. Vi är alla ett glatt gäng med otroligt mycket humor som gillar att skratta. Vi tycker att ett skratt gör arbetet både bättre och roligare!


För oss är det superviktigt att du pratar och skriver felfri Svenska eller Engelska, och att du har körkort.


Bifoga nytagen bild med ansökan.


Du måste vara duktig på att ta ansvar och väldigt duktig på att jobba självständigt.


Verkar detta vara något för dig? Hör av dig direkt! Visa mindre

Ungdomliga ledsagare Sthlm

Läs mer Jul 30
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Frösunda söker nu ledsagare till flera uppdrag i Stockholms kommun. Omfattning och innehåll i uppdragen varierar. Vi har kunder som är i behov av stöd med träning, bad samt stöd vid sociala aktiviteter. Dom flesta av våra brukare är yngre och föredrar därför någon i samma ålder. Detta är ett extra arbete. Vi söker mestadels yngre människor då kunderna oftast är minderåriga och söker en ledsagare med liknande intressen.

Vi önskar att du som söker är flexibel och att du har ett genuint intresse av att hjälpa dina medmänniskor till en meningsfull vardag. Har du erfarenhet av arbete inom vård och omsorg så är det ett plus men inget krav. Vissa uppdrag omfattar enbart några timmar och det är därför bra om du själv bor i kommunen. Att vara ledsagare är ett perfekt uppdrag att kombinera med studier eller deltidstjänstgöring. Det går även bra att kombinera flera ledsagaruppdrag. Att tala det svenska språket väl är viktigt då uppdragen till stor del innefattar kommunikation.

Rökfri arbetstid.

Vi har just nu ett uppdrag på Södermalm några timmar i veckan, korta pass 2-3 timmar/tillfälle.


Utdrag ur belastningsregistret krävs för anställning.

Låter detta intressant och du tror att du skulle trivas i jobbet som assistent hos vår kund? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande. Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal. Visa mindre

Full Stack praktikant

Läs mer Jul 29
Om oss Vårt relativt nyetablerade företag DrömHem Sverige AB förmedlar och förvaltar bostäder / villor i Stor-Stockholm och på lång sikt i hela Sverige. Vår verksamhet består av: hyra av hela villan eller enskilda rum i detta; försäljning; konstruktion / renovering och investeringar i fastigheter. I hyresverksamheten tillämpas principen om ”hyra och hyra” och vi tar hand om... Visa mer
Om oss


Vårt relativt nyetablerade företag DrömHem Sverige AB förmedlar och förvaltar bostäder / villor i Stor-Stockholm och på lång sikt i hela Sverige.


Vår verksamhet består av: hyra av hela villan eller enskilda rum i detta; försäljning; konstruktion / renovering och investeringar i fastigheter. I hyresverksamheten tillämpas principen om ”hyra och hyra” och vi tar hand om hela uthyrningen av ditt hem på ett effektivt och säkert sätt.


Våra hyresgäster: egna anställda, par och singlar. Längre våra hyresgäster hittar vi ofta människor som inte har hittat möjlighet att hyra bostäder inom tullen och gärna bo i en förort med bra kommunikation för sitt arbete, köpcentrum. Vår talentfulla kundservice personal kan hjälpa dig med allt som gäller hyran och svara på alla möjliga frågor


2 Jobbbeskrivning


Vi letar efter en Full Stack Javascript-praktikant som vill arbeta på ett agilt företag som utnyttjar avancerad teknik för att driva en unik tjänst och hjälpa till att skapa en mycket intäktsbar och påverkande affärsverksamhet. Du kommer att arbeta nära vårt lokalt baserade teknikproduktsteam för att säkerställa en högkvalitativ service för våra högt engagerade medlemmar. Vi söker en Full Stack Javascript Intern för att gå med i vårt växande tekniklag. Du kommer att arbeta direkt med våra ledande ingenjörer för att lägga till nya funktioner. Du kommer också att lära dig bästa praxis för att arkitektera, designa och utveckla en produkt.


3 Ansvar


Hjälp till att utveckla nya funktioner och delta i projekt som hjälper dig att lära dig bästa metoder för att arkitektera, designa och utveckla en produkt


4 Färdigheter och krav
Stark förståelse för datorarkitektur
Bekanta med JS, eller Kotlin, eller python, GraphQL osv


Utmärkta problemlösnings-, kommunikations- och tidshanteringsfärdigheter Intresse, villighet och de-monstrerad förmåga att lära sig nya programmeringsspråk vid behov Förmåga att arbeta med en stor dealof autonomi och i teammiljö Ett aktivt Github-konto rekommenderas * * Obs: Detta kommer att pågå i sex månader innan ett potentiellt heltidsjobb erbjuds (beroende på utvecklingen av utvecklare praktikant under hans / hennes första tre månader). Observera att vi bara överväger praktikanter med aktiva Github-konton och som antingen nyligen har examen eller som kommer att examen i maj / juni 2020


5. Fördelar


Autonom flexibel arbetsmiljö, med extremt smarta engagerade kamrater Nära till flera bekvämt transiteringsalternativ (Nära Solna Station) Du kan ansöka genom att skicka ditt CV till it@worldonline.se eller alla kontakter som anges ovan Visa mindre

PR praktikant

Läs mer Jul 29
Om oss Vårt relativt nyetablerade företag DrömHem Sverige AB förmedlar och förvaltar bostäder / villor i Stor-Stockholm och på lång sikt i hela Sverige. Vår verksamhet består av: hyra av hela villan eller enskilda rum i detta; försäljning; konstruktion / renovering och investeringar i fastigheter. I hyresverksamheten tillämpas principen om ”hyra och hyra” och vi tar hand om... Visa mer
Om oss


Vårt relativt nyetablerade företag DrömHem Sverige AB förmedlar och förvaltar bostäder / villor i Stor-Stockholm och på lång sikt i hela Sverige.


Vår verksamhet består av: hyra av hela villan eller enskilda rum i detta; försäljning; konstruktion / renovering och investeringar i fastigheter. I hyresverksamheten tillämpas principen om ”hyra och hyra” och vi tar hand om hela uthyrningen av ditt hem på ett effektivt och säkert sätt.


Våra hyresgäster: egna anställda, par och singlar. Längre våra hyresgäster hittar vi ofta människor som inte har hittat möjlighet att hyra bostäder inom tullen och gärna bo i en förort med bra kommunikation för sitt arbete, köpcentrum. Vår talentfulla kundservice personal kan hjälpa dig med allt som gäller hyran och svara på alla möjliga frågor


2 Jobbbeskrivning


Vi letar nu efter en ny stjärna för en praktik under sommarperioden och därefter. Vi ser att du studerar PR och / eller kommunikation och har en LIA-period på minst 15 veckor. Som praktikant får du dina egna ansvarsområden, vägledning och regelbundna försoningsmöten med feedback. För att trivas med oss måste du vara driven, positiv och vilja utmana din kreativitet.


Eftersom vi är en liten byrå får du vara involverad från öra till limpa på riktigt och testa alla de olika delarna av PR-arbetet. Hos oss får du ett fantastiskt tryck in i PR-branschen och en möjlighet att testa din teoretiska kunskap i praktiken.


3 Ansvar


Hjälp med att utveckla nya berättelser och strategier och kommunicera med chefer för medelstora och stora företag och hjälpa dem att strukturera sina applikationer till vår app store.


4 Färdigheter och krav


Stark förståelse för IT och reklam


Utmärkt problemlösning, god kommunikationsförmåga och tidshanteringsförmåga, intresse, vilja och demonstrerad förmåga att lära sig nya koncept när det behövs. Förmåga att arbeta i autonomi och i teammiljö.


5. Fördelar


Autonom flexibel arbetsmiljö, med extremt smarta engagerade kamrater Nära till flera bekvämt transiteringsalternativ (Nära Solna Station) Du kan ansöka genom att skicka ditt CV till it@worldonline.se eller alla kontakter som anges ovan Visa mindre

UX/UI Designer

Läs mer Jul 16
Om oss Vårt relativt nyetablerade företag DrömHem Sverige AB förmedlar och förvaltar bostäder / villor i Stor-Stockholm och på lång sikt i hela Sverige. Vår verksamhet består av: hyra av hela villan eller enskilda rum i detta; försäljning; konstruktion / renovering och investeringar i fastigheter. I hyresverksamheten tillämpas principen om ”hyra och hyra” och vi tar hand om... Visa mer
Om oss


Vårt relativt nyetablerade företag DrömHem Sverige AB förmedlar och förvaltar bostäder / villor i Stor-Stockholm och på lång sikt i hela Sverige.


Vår verksamhet består av: hyra av hela villan eller enskilda rum i detta; försäljning; konstruktion / renovering och investeringar i fastigheter. I hyresverksamheten tillämpas principen om ”hyra och hyra” och vi tar hand om hela uthyrningen av ditt hem på ett effektivt och säkert sätt.


Våra hyresgäster: egna anställda, par och singlar. Längre våra hyresgäster hittar vi ofta människor som inte har hittat möjlighet att hyra bostäder inom tullen och gärna bo i en förort med bra kommunikation för sitt arbete, köpcentrum. Vår talentfulla kundservice personal kan hjälpa dig med allt som gäller hyran och svara på alla möjliga frågor


2 Jobbbeskrivning


Vi letar efter en UX/UI designer-praktikant som vill arbeta på ett agilt företag som utnyttjar avancerad teknik för att driva en unik tjänst och hjälpa till att skapa en mycket intäktsbar och påverkande affärsverksamhet. Du kommer att arbeta nära vårt lokalt baserade teknikproduktsteam för att säkerställa en högkvalitativ service för våra högt engagerade medlemmar. Vi söker en UX/UI designer Intern för att gå med i vårt växande tekniklag. Du kommer att arbeta direkt med våra ledande ingenjörer för att lägga till nya funktioner. Du kommer också att lära dig bästa praxis för att designa och utveckla en produkt.


3 Ansvar


Hjälp till att utveckla nya funktioner och delta i projekt som hjälper dig att lära dig bästa metoder för att arkitektera, designa och utveckla en produkt


4 Färdigheter och krav
Bekanta med Adobe produkter, Axure, Sketch, Invision, Figma etc


Observera att vi bara överväger praktikanter med aktiva behance/moodboards etc och som antingen nyligen har examen eller som kommer att examen i maj / juni 2020


5. Fördelar


Autonom flexibel arbetsmiljö, med extremt smarta engagerade kamrater Nära till flera bekvämt transiteringsalternativ (Nära Solna Station) Du kan ansöka genom att skicka ditt CV till it@worldonline.se eller alla kontakter som anges ovan Visa mindre

Back-end mjukvaruutvecklare

Läs mer Jul 12
Om oss Vårt relativt nyetablerade företag DrömHem Sverige AB förmedlar och förvaltar bostäder / villor i Stor-Stockholm och på lång sikt i hela Sverige. Vår verksamhet består av: hyra av hela villan eller enskilda rum i detta; försäljning; konstruktion / renovering och investeringar i fastigheter. I hyresverksamheten tillämpas principen om ”hyra och hyra” och vi tar hand om... Visa mer
Om oss


Vårt relativt nyetablerade företag DrömHem Sverige AB förmedlar och förvaltar bostäder / villor i Stor-Stockholm och på lång sikt i hela Sverige.


Vår verksamhet består av: hyra av hela villan eller enskilda rum i detta; försäljning; konstruktion / renovering och investeringar i fastigheter. I hyresverksamheten tillämpas principen om ”hyra och hyra” och vi tar hand om hela uthyrningen av ditt hem på ett effektivt och säkert sätt.


Våra hyresgäster: egna anställda, par och singlar. Längre våra hyresgäster hittar vi ofta människor som inte har hittat möjlighet att hyra bostäder inom tullen och gärna bo i en förort med bra kommunikation för sitt arbete, köpcentrum. Vår talentfulla kundservice personal kan hjälpa dig med allt som gäller hyran och svara på alla möjliga frågor


2 Jobbbeskrivning


Vi letar efter en Full Stack Javascript-praktikant som vill arbeta på ett agilt företag som utnyttjar avancerad teknik för att driva en unik tjänst och hjälpa till att skapa en mycket intäktsbar och påverkande affärsverksamhet. Du kommer att arbeta nära vårt lokalt baserade teknikproduktsteam för att säkerställa en högkvalitativ service för våra högt engagerade medlemmar. Vi söker en Full Stack Javascript Intern för att gå med i vårt växande tekniklag. Du kommer att arbeta direkt med våra ledande ingenjörer för att lägga till nya funktioner. Du kommer också att lära dig bästa praxis för att arkitektera, designa och utveckla en produkt.


3 Ansvar


Hjälp till att utveckla nya funktioner och delta i projekt som hjälper dig att lära dig bästa metoder för att arkitektera, designa och utveckla en produkt


4 Färdigheter och krav
Stark förståelse för datorarkitektur
Bekanta med JS, php, python, GraphQL osv


Utmärkta problemlösnings-, kommunikations- och tidshanteringsfärdigheter Intresse, villighet och de-monstrerad förmåga att lära sig nya programmeringsspråk vid behov Förmåga att arbeta med en stor dealof autonomi och i teammiljö Ett aktivt Github-konto rekommenderas * * Obs: Detta kommer att pågå i sex månader innan ett potentiellt heltidsjobb erbjuds (beroende på utvecklingen av utvecklare praktikant under hans / hennes första tre månader). Observera att vi bara överväger praktikanter med aktiva Github-konton och som antingen nyligen har examen eller som kommer att examen i maj / juni 2020


5. Fördelar


Autonom flexibel arbetsmiljö, med extremt smarta engagerade kamrater Nära till flera bekvämt transiteringsalternativ (Nära Solna Station) Du kan ansöka genom att skicka ditt CV till it@worldonline.se eller alla kontakter som anges ovan Visa mindre

20-1078 Vill ni jobba med mig på mitt sommarställe på Ingarö

Läs mer Jun 30
Nu söker jag vikarier som bor ute på Ingarö eller lätt kan ta sig dit, då jag önskar spendera juli månad i min stuga på Ingarö, Öboda. Jag är en kvinna i 50-års åldern med en fysisk funktionsnedsättning som jag fick efter en olycka. Jag använder mig utav en taltavla för att kommunicera. Jag är en lättsam och social kvinna i mina bästa år som gillar allt vad livet har att erbju... Visa mer
Nu söker jag vikarier som bor ute på Ingarö eller lätt kan ta sig dit, då jag önskar spendera juli månad i min stuga på Ingarö, Öboda.

Jag är en kvinna i 50-års åldern med en fysisk funktionsnedsättning som jag fick efter en olycka. Jag använder mig utav en taltavla för att kommunicera. Jag är en lättsam och social kvinna i mina bästa år som gillar allt vad livet har att erbjuda.

Du som söker skall vara kvinna mellan 22-57år, du behöver inga tidigare erfarenheter men jag skulle uppskatta om du är positiv, engagerad, lyhörd, trygg i dig själv, självgående, punktlig och vet innebörden av att ta ansvar.

Det jag behöver hjälp med är alla vardagliga sysslor, hygien, lättare förflyttningar och som ni läste tidigare att kommunicera.

Mina schemalagda tider är (dubbel-bemanning ifrån 09:30-21) samt vaken natt då man jobbar ensam.

 


Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

REKRYTERARE MED START OMGÅENDE FÖR UPPDRAG UNDER TVÅ MÅNADER!

Läs mer Jun 24
På Unilabs kombinerar vi ett stort medicinskt kunnande med en stor mänsklig omtanke. Genom våra sätt att arbeta skapar vi ett tydligt kundvärde och tydligt patientvärde. Detta gör vi med hjälp av effektiv diagnostik, hög kvalitet och förstklassig kundservice mot våra patienter och kunder. Vi har gemensamt en vilja att ge de bästa förutsättningar till vård för varje enskild indi... Visa mer
På Unilabs kombinerar vi ett stort medicinskt kunnande med en stor mänsklig omtanke. Genom våra sätt att arbeta skapar vi ett tydligt kundvärde och tydligt patientvärde. Detta gör vi med hjälp av effektiv diagnostik, hög kvalitet och förstklassig kundservice mot våra patienter och kunder. Vi har gemensamt en vilja att ge de bästa förutsättningar till vård för varje enskild individ och vi tror på att våra medarbetares kompetens, drivkraft och engagemang har en stor del i det mervärdet som vi skapar för samhället i stort.

VAD

Unilabs är en viktig del av den svenska vårdkedjan och just nu gör vi en extra viktig och betydelsefull insats i bekämpningen av Covid-19 pandemin. Vi genomför provtagning och utför tusentals analyser av Covid-19. Detta gör att vårt behov av personal ökat och vi ser ett stort behov av att få in mer resurser i verksamheten. Därför söker vi nu en rekryterare på heltid för ett kortare uppdrag med start omgående. Dina främsta arbetsuppgifter blir agera stöd till våra chefer och att driva rekryteringsprocesser i hamn från start till mål. Du jobbar med hela rekryteringsprocessen från annonsering till avtalsskrivning och även viss onboarding.

Du kommer att rekrytera medarbetare ute till våra verksamheter inom laboratoriemedicin och radiologi. Det rör sig främst om yrkeskategorier så som biomedicinska analytiker, sjuksköterskor, röntgensjuksköterskor och undersköterskor. Även rekrytering till tjänster inom administration och supportfunktioner kan förekomma.

Du kommer ingå i Unilabs People & Culture Team och har under uppdragets gång möjlighet till stöttning från kollegorna i teamet.

VEM

På Unilabs rekryterar vi lika mycket för inställning som vi gör för kompetens. Vi vill ha energi och personlighet och letar efter individer som tror på vad vi försöker göra och som helhjärtat kommer att arbeta med oss för att uppnå det! Vi söker dig som är driven, självständig och hjälpsam. Du är även kommunikativ, resultatdriven och har en god administrativ och koordinerande förmåga.

Vi vill att du har:

- Avslutad eller pågående högskole- eller universitetsutbildning
- Goda kunskaper i svenska i tal/skrift.
- Erfarenhet av rekrytering

Tjänsten är ett kortare uppdrag under ca två månader, med möjlighet till förlängning. Start omgående.

VAR

Din placering är på Unilabs huvudkontor i Solna, men då vi under rådande omständigheter arbetar på distans kommer din huvudsakliga arbetsplats att bli hemifrån. Du ingår i Unilabs People & Culture Team med fem andra kollegor.

Unilabs erbjuder tjänster inom laboratoriemedicin och bild- och funktionsdiagnostik till öppen och sluten sjukvård. Våra tjänster kännetecknas av hög kvalitet, säkerhet och service. Unilabs har idag ca 1300 medarbetare men vi växer ständigt. De största yrkesgrupperna är biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor och läkare med specialistkompetens inom radiologi eller laboratoriemedicin. Att arbeta på Unilabs innebär att förstå att vårt jobb inte bara är att producera testresultat. Vi tillhandahåller verkliga, användbara svar för våra patienter och vårdgivare. Vårt arbete förändrar livet direkt till det bättre, vilket vi ser som ett fantastiskt privilegium och något värt att arbeta för. Visa mindre

Sommarvikarie Arbetshandledare

Läs mer Jun 18
Om Funkisgruppen Funkisgruppen erbjuder, förutom daglig verksamhet för personkrets 1, också boendestöd, ledsagarservice, personlig assistans för barn och vuxna i hela landet, avlösarservice enligt SoL och LSS samt lägerverksamhet. Vi strävar efter att skapa en ny dimension i vardagen för personer med funktionsnedsättning genom att vi fokuserar på de mjuka mervärdena – vi löser ... Visa mer
Om Funkisgruppen
Funkisgruppen erbjuder, förutom daglig verksamhet för personkrets 1, också boendestöd, ledsagarservice, personlig assistans för barn och vuxna i hela landet, avlösarservice enligt SoL och LSS samt lägerverksamhet. Vi strävar efter att skapa en ny dimension i vardagen för personer med funktionsnedsättning genom att vi fokuserar på de mjuka mervärdena – vi löser livspusslet! Våra styrdokument är lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade (LSS), socialtjänstlagen (SoL) samt hälso- och sjukvårdslagen (HSL).


Om arbetet
Som arbetshandledare hos oss är du en central funktion i arbetet med våra deltagare. Du arbetar tillsammans med övrig personal och deltagare för att ta fram, planera och genomföra olika aktiviteter. I sommar är vår verksamhet anpassad för olika aktiviteter ute såväl som i verksamheterna. I arbetet som arbetshandledare är det ett måste att du är strukturerad, lösningsfokuserad, flexibel och lyhörd för deltagarnas behov och önskemål.
Som arbetshandledare arbetar du 75% i verksamheten mellan 8.30–15.
Vill du arbeta heltid så finns det möjlighet att arbeta upp till 100% inom våra Hemma-hos insatser som innefattar boendestöd, ledsagning och avlösning.
Vi söker dig som vill arbeta på vår verksamhet i Solna strand.
Om dig
Vi ser gärna att du har utbildning, pedagogisk-, eller annan jämförbar utbildning. Det är en merit om du har erfarenhet av att arbeta med personer med psykisk ohälsa. Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift. Då dokumentation sker kontinuerligt kring varje deltagare ser vi att du har grundläggande datakunskaper.
Du som söker bör vara lugn och tydlig samt ha god social kompetens för att kunna stärka våra deltagare i de sociala situationer som kan uppstå i gruppen. Det viktigaste är att du är en person som är mycket engagerad och brinner för vår målgrupp.


Om arbetslivsinriktad verksamhet
Målsättningen för oss är att erbjuda en arbetslivsinriktad daglig verksamhet för personkrets 1 som, utifrån deltagarens förmågor och önskemål, lyfter självkänslan och ökar självförtroendet.
Vi tror på en verksamhet som genomsyras av den enskilde, detta oavsett om det handlar om att hitta en individuellt utformad praktik på en extern praktikplats eller att få vara med och påverka verksamheten och aktiviteterna i våra lokaler. Den röda tråden i allt vi gör är att vi arbetar för att förverkliga deltagarens drömmar och att förbereda för livet på den öppna arbetsmarknaden.
För att göra detta och skapa meningsfullhet för våra deltagare så arbetar alla med riktiga arbetsuppgifter, enskilt eller i grupp, i våra egna lokaler eller ute på en extern praktikplats. Dessa arbetsuppgifter varvas dessutom med olika utflykter och studiebesök. Allt utifrån deltagarnas egna önskemål.
Allt vi gör inom vår verksamhet handlar därför om förberedelser för arbetsmarknaden, oavsett om man vill dit idag eller om 20 år. Det gäller allt från fikastunden tillsammans på morgonen, att vi har månadsmöten tillsammans, äter lunch ihop, utför arbetsuppgifter i grupp eller åker på aktiviteter tillsammans.
Våra styrdokument är lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade (LSS), socialtjänstlagen (SoL) samt hälso- och sjukvårdslagen (HSL).
Vi på Funkisgruppen värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta registerutdrag på samtliga personer som anställs i företaget, vilket innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen.

Ansökan
Skicka din ansökan till arbete@funkisgruppen.se, senast den 12 juli 2020, intervjuer sker löpande.
Har du ytterligare frågor om arbetet är du välkommen att maila uppdragschef Madeleine Solenäng på, madeleine.solenang@funkisgruppen.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterska till konsultuppdrag på infektionsavdelning

Läs mer Jun 9
OM UPPDRAGET För en kunds räkning söker vi nu dig som är sjuksköterska, med minst två års yrkeserfarenhet, gärna med erfarenhet av infektionssjukvård till ett uppdrag på ett av Stockholms största sjukhus i stan. Uppdraget är på en Infektionsavdelning där covid-19-patienter kan förekomma. Till uppdraget söker vi dig som har ett empatiskt förhållningssätt och lyhördhet, som är  t... Visa mer
OM UPPDRAGET
För en kunds räkning söker vi nu dig som är sjuksköterska, med minst två års yrkeserfarenhet, gärna med erfarenhet av infektionssjukvård till ett uppdrag på ett av Stockholms största sjukhus i stan. Uppdraget är på en Infektionsavdelning där covid-19-patienter kan förekomma.
Till uppdraget söker vi dig som har ett empatiskt förhållningssätt och lyhördhet, som är  trygg i din yrkesroll och jobbar noggrann och strukturerat.  Arbetstiderna är tvåskift dag och kväll, vardag och helg med start i den 19/6 och behov finns t.o.m 30/8 med stor chans till förlängning. Behov finns även på nätter om du föredrar det eller om du önskar att arbeta tre-skift.
I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och träffa nya kollegor från hela landet. Vid uppdragets slut finns möjligheter till nya spännande utmaningar!


DINA ARBETSUPPGIFTER

Sjuksköterska på vårdavdelning infektion. Dag, kväll och/eller natt.
Avdelningen har 18 VPL varav 8 är IAVA, dessa bemannas av fast avdelningspersonal.
Bra med kunskap om trakeostomi, ventilatorsbehandling så som NIV, CPAP, BIPAP men det är inte ett krav.

 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet
Erfarenhet av att ha jobbat med infektionspatienter
Kunskaper i journalsystemet Take Care är en fördel men inte ett krav. 
 
OM OSS

Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår.
Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Site Responsible på Fitness24Seven

Läs mer Jun 9
Som Site Responsible på Fitness24Seven Solna Strand är du regent över ditt eget gym. Din uppgift är att sköta det dagliga arbetet på vårt gym vilket innebär alltifrån att arbeta i receptionen till att underhålla våra maskiner och redskap samt det allra viktigaste – att ta hand om våra träningssugna medlemmar. Du kommer löpande behöva följa rutiner och föreskrifter, arbeta mot u... Visa mer
Som Site Responsible på Fitness24Seven Solna Strand är du regent över ditt eget gym. Din uppgift är att sköta det dagliga arbetet på vårt gym vilket innebär alltifrån att arbeta i receptionen till att underhålla våra maskiner och redskap samt det allra viktigaste – att ta hand om våra träningssugna medlemmar. Du kommer löpande behöva följa rutiner och föreskrifter, arbeta mot uppsatta mål och budgetar, samtidigt sköta beställningar till anläggningen. Bemannad tid är måndag-tisdag kl 15:30-19:15
En dag på Fitness24Sevens kan enklast beskrivas som en bergochdalbana på high speed. Börja morgonen med att hjälpa en medlem som fastnat i slussen, fortsätt med att tämja stökiga fläktar i spinningsalen samtidigt som du chattar med en kollega som har problem med trasiga löpband i Bangkok.
Låter detta som en vardag du mer än gärna gör till din? Härligt, då är du precis den som vi letar efter. Välkommen till ett företag där allt, och lite till, kan hända!
#jobbjustnu Visa mindre

Kan du mer om motorbåtar än de flesta andra?

Läs mer Jun 9
Eriksson Marine Scandinavia är störst i Sverige på förmedling av begagnade motorbåtar. Från vår anläggning i Pampas Marina säljer vi ca 270 begagnade motorbåtar varje sommar. Just nu söker vi säsongspersonal som kan ta hand om våra kunder och vägleda dem i sitt val av båt, sköta visningar, provkörningar samt göra funktionskontroller av objekten vid bryggan. Vår säsong är nor... Visa mer
Eriksson Marine Scandinavia är störst i Sverige på förmedling av begagnade motorbåtar. Från vår anläggning i Pampas Marina säljer vi ca 270 begagnade motorbåtar varje sommar.


Just nu söker vi säsongspersonal som kan ta hand om våra kunder och vägleda dem i sitt val av båt, sköta visningar, provkörningar samt göra funktionskontroller av objekten vid bryggan. Vår säsong är normalt mars-September.


För att du ska kvalificera dig för tjänsten så krävs det att du har god produktkännedom om motorbåtar och egen erfarenhet av att köra och äga motorbåt. Har du dessutom dokumenterad erfarenhet kring försäljning så är det ett stort plus.


Du kommer jobba efter överenskommet schema med mestadels av tiden inplanerad på veckoslut och helger.


Vi erbjuder en oslagbar arbetsmiljö och (om du frågar oss) Sveriges roligaste extrajobb!


Maila markus@emarin.se och berätta varför just du är rätt person för Sveriges kanske roligaste extrajobb! Visa mindre

Personlig assistent till man i Stockholm

Läs mer Maj 29
ELFA Assistans i Sverige AB bedriver personlig assistans och vänder sig till personer med funktionsnedsättning som vill leva ett aktivt och utvecklande liv. All verksamhet bedrivs med utgångspunkt i LSS intentioner om individens rätt till delaktighet, självbestämmande, integritet och inflytande. Vår vision är att företaget ska betraktas som ett kompetent och personligt assistan... Visa mer
ELFA Assistans i Sverige AB bedriver personlig assistans och vänder sig till personer med funktionsnedsättning som vill leva ett aktivt och utvecklande liv. All verksamhet bedrivs med utgångspunkt i LSS intentioner om individens rätt till delaktighet, självbestämmande, integritet och inflytande. Vår vision är att företaget ska betraktas som ett kompetent och personligt assistansbolag som genom samverkan uppnår höga resultat vad gäller nöjdhet hos brukare, anhöriga och medarbetare.


Vi söker en personlig assistent till en av våra kunder, en man i fyrtioårsåldern som har svår epilepsi och som följd av den en kognitiv funktionsnedsättning. Anfallen är frekventa och kan komma när som helst vilket kräver aktiv tillsyn och närvaro för att minimera risken för allvarlig skada. Det är därför mycket meriterande om du redan har erfarenhet och kunskap om epilepsi.

Det viktigaste är att du som personlig assistent och mannen du ska jobba hos får en bra kontakt, där ett personligt och professionellt bemötande är en förutsättning. För att uppnå detta tror vi att du är ansvarsfull, engagerad, lyhörd och har ett stort tålamod. Du bör ha en god fysik då tunga lyft kan förekomma, att du behärskar svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Mannen vill vara aktiv i sin vardag, han arbetar några dagar i veckan, tycker om sport, musik, film, foto, djur och att resa, önskvärt är att du som personlig assistent delar dessa intressen.


Vi söker nu även timvikarier för omgående anställning. Visa mindre

Barnmorska till Ulriksdals barnmorskemottagning

Läs mer Maj 24
Ulriksdals barnmorskemottagning är en privat barnmorskemottagning som arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting. Vi finns i Järvastaden ca 400 meter från Ulriksdals pendeltågsstation. Ägaren som också är verksam på mottagningen har lång yrkeserfarenhet och omfattande specialistkompetens. Grunden för utvecklingen av vår barnmorskeverksamhet, och därmed också för Ulriksda... Visa mer
Ulriksdals barnmorskemottagning är en privat barnmorskemottagning som arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting. Vi finns i Järvastaden ca 400 meter från Ulriksdals pendeltågsstation. Ägaren som också är verksam på mottagningen har lång yrkeserfarenhet och omfattande specialistkompetens.

Grunden för utvecklingen av vår barnmorskeverksamhet, och därmed också för Ulriksdals barnmorskemottagning, är livskvalitet. Genom att vara välkomnande, professionella, drivande och trygga bidrar vi till:

• Att patienterna får träffa personal med rätt kompetens inom rimlig tid
• Att den enskilde patienten förstås i en helhet, dvs. i beaktande av de biologiska, psykologiska och sociala faktorer som samverkar för
hälsa och ohälsa.
• Att patienten möter rätt kompetens, blir sedd och känner tillit och delaktighet.
• Att patienten möter samma människor och upplever en enhetlighet i sina möten med vården hos oss.
Du ska vara legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt för preventivmedel. Som person är du självständig, flexibel, har en god samarbetsförmåga. Att ha ett professionellt förhållningssätt och ett positivt bemötande mot såväl kunder som medarbetare är en självklarhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete på barnmorskemottagning. Arbetet är omväxlande och består av graviditetskontroller, föräldrautbildning, telefonrådgivning, preventivmedelsrådgivning samt STI- och gynekologisk cellprovtagning. Vi arbetar i journalsystemen Obstetrix och TakeCare. I arbetet som barnmorska kommer du spela en central roll för blivande och nyblivna föräldrar där du stöttar och guidar dem sina nya roller. Visa mindre

Medicinsk sekreterare sökes för 2 timmar/v!

Läs mer Maj 14
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Just nu söker vi en medicinsk sekreterare som kommer att stötta Karo... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Just nu söker vi en medicinsk sekreterare som kommer att stötta Karolinska Universitetssjukhuset med journalskrivning två timmar per vecka. Har du tidigare erfarenhet av journalsystemet TakeCare? Har du tidigare erfarenhet av diktering av journaler och är tillgänglig omgående? Välkommen in med din ansökan redan idag!Arbetsbeskrivning
I rollen som medicinsk sekreterare kommer du att arbeta ca två timmar per vecka med journalskrivning för att stötta medarbetarna på sjukhuset. Medarbetare dikterar direkt till TakeCare (vårt journalsystem för patientjournal) och ljudfilen hämtas från patientens journal vilket du kommer att vara ett administrativt stöd för att få in dessa skriftligen i systemet. För att kunna ta dig an denna roll behöver du delvis kunskaper i medicinsk terminologi. Verksamheten som du kommer att tillhöra är Sektion Socialt arbete Cancer Kvinnohälsa. Konsultuppdragets omfattning beror på medarbetarna på sjukhusets beläggning och är inte tidsbestämt i detta skede.
Vem är du?
För att lyckas i rollen som Medicinsk sekreterare söker vi dig som är noggrann, framåt och har en god samarbetsförmåga.

Andra krav för tjänsten är:

• Erfarenhet av medicinsk terminologi
• Goda kunskaper i TakeCare
• Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Minst 1 års erfarenhet av administration

Du erbjuds
Ett konsultuppdrag i Stockholm som omfattar 2 timmar/vecka med start omgående. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management. Visa mindre

Erfaren Trädgårdsarbetare / Maskinförare

Läs mer Apr 16
Nu söker vi en pigg och glad maskinförare med dokumenterad erfarenhet och goda referenser från liknande jobb. Arbetsuppgifterna är att klippa gräs med åkgräsklippare. Vi kommer sätta enorm stor vikt vid att du är erfaren och kunnig att köra liknande maskiner. Vi vill att du är en glad typ som alltid har ett leende på läpparna. Vi är alla ett glatt gäng med otroligt mycket humor... Visa mer
Nu söker vi en pigg och glad maskinförare med dokumenterad erfarenhet och goda referenser från liknande jobb. Arbetsuppgifterna är att klippa gräs med åkgräsklippare. Vi kommer sätta enorm stor vikt vid att du är erfaren och kunnig att köra liknande maskiner.
Vi vill att du är en glad typ som alltid har ett leende på läpparna. Vi är alla ett glatt gäng med otroligt mycket humor som gillar att skratta. Vi tycker att ett skratt gör arbetet både bättre och roligare!
För oss är det superviktigt att du pratar och skriver felfri Svenska, och att du har körkort.
Bifoga nytagen bild med ansökan.
Du måste vara duktig på att ta ansvar och väldigt duktig på att jobba självständigt.


Verkar detta vara något för dig? Hör av dig direkt! Visa mindre

Sommarvikarier till Humaniora hemtjänst dag/kväll/helg

Läs mer Feb 25
Omvårdnadsförvaltningen ansvarar för äldreomsorgen samt omsorg om personer med funktionsnedsättning. Verksamheten drivs genom privata entreprenörer eller i Solna stads regi och vår uppgift är att hjälpa människor till ett tryggt, självständigt och värdigt liv. Inför sommaren 2020 söker vi nu sommarvikarier till våra olika verksamheter inom omvårdnadsförvaltningen. Om arbetspl... Visa mer
Omvårdnadsförvaltningen ansvarar för äldreomsorgen samt omsorg om personer med funktionsnedsättning. Verksamheten drivs genom privata entreprenörer eller i Solna stads regi och vår uppgift är att hjälpa människor till ett tryggt, självständigt och värdigt liv.

Inför sommaren 2020 söker vi nu sommarvikarier till våra olika verksamheter inom omvårdnadsförvaltningen.

Om arbetsplatsen

Humaniora hemtjänst är den kommunala hemtjänstutföraren i Solna. Vi har verksamhet mellan kl.07-22 uppdelat på dag respektive kvällspatrull. Dagpersonalen börjar kl.07.00 eller 07.30, arbetar som längst till 16.30. Kvällspersonalen arbetar mellan kl.16.30-22.00. Man arbetar efter ett rullande schema med tjänstgöring varannan helg. Vi har totalt sex grupper och har lokaler på Lövgatan 45 i Råsunda, Björnstigen 137 i Bergshamra, Förvaltarvägen 21 och Bredkilsbacken 1. För att kvalitetssäkra verksamheten så använder vi en smartphone för registrering av besöken. 

Vår värdegrund är Respekt, Ansvar, Gemenskap och Trygghet.

Vad innebär arbetet?

Vi utför biståndsbedömda insatser hos våra kunder i deras hem. Det innefattar såväl omvårdnad som olika serviceinsatser. Skriftlig dokumentation och rapportering ingår. Som kontaktperson är man vid behov behjälplig vid olika kontakter, tex vårdcentral.

Vi söker dig som som är ansvarsfull och är trygg i din yrkesroll, då du i hemtjänsten oftast arbetar självständigt. Du är självgående och kan lösa eventuella problem på egen hand. Du har ett aktiverande förhållningssätt och har alltid kunden i fokus.

Skall-krav


• Är vårdbiträde, undersköterska eller har annan pågående studier inom vård och omsorg (t.ex. sjuksköterska eller läkare)
• Har tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorg
• Behärskar svenska i tal och skrift
• Kan hantera smartphone som arbetsverktyg
• Kan cykla

Meriterande-krav


• B-körkort

Som person har du ett gott omdöme, lätt för att samarbeta med andra och kan anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard och har en förmåga att lyssna och är mottaglig för motparten.

Mer information och ansökan

Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot att läsa din ansökan snarast, dock senast den 31 maj 2020. I dagsläget vet vi inte exakt hur många sommarvikarier vi kommer att behöva till varje verksamhet, men vi ser gärna att du som, liksom vi, vill hjälpa människor till ett tryggt, självständigt och värdigt liv, visar ditt intresse så att vi kan matcha din profil mot våra behov inför sommaren 2020.

I denna rekryteringsprocess ingår följande moment: telefonintervju, referenstagning, speedintervju + arbetsprov på plats. Vänligen ange dina referenser i samband med ansökan. Besvara även de frågor som finns i annonsen så utförligt som möjligt.

Vi vill också att du lämnar ett utdrag ur Belastningsregistret.

Vid frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till Solna stads rekryterare, via rekrytering@solna.se

Vid frågor som handlar om Humaniora hemtjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Eva Dahlby, eva.dahlby@solna.se

Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Solna stad har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Undersköterskor Nattpatrull, sommarvikarier Solna stad

Läs mer Feb 25
Om arbetsplatsen  Nattpatrullen tar hand om de kunder som är beviljade insatser nattetid. Totalt finns det tre patruller som arbetar mellan kl.21.00-07.15 efter ett rullande schema som även inkluderar helgtjänstgöring. Vi strävar efter att det alltid ska vara en man och en kvinna i varje patrull. Patrullerna utgår från Seniorstaden Hallen, där vi delar lokal med Humaniora hemt... Visa mer
Om arbetsplatsen

 Nattpatrullen tar hand om de kunder som är beviljade insatser nattetid. Totalt finns det tre patruller som arbetar mellan kl.21.00-07.15 efter ett rullande schema som även inkluderar helgtjänstgöring. Vi strävar efter att det alltid ska vara en man och en kvinna i varje patrull. Patrullerna utgår från Seniorstaden Hallen, där vi delar lokal med Humaniora hemtjänst. Adressen dit är Lövgatan 45.

Vad innebär arbetet:

 Nattpatrullen utför biståndsbedömda insatser, omvårdnad och tillsyn. Vi använder en smartphone för att kvalitetssäkra verksamheten. Det ingår dokumentation och rapportering i arbetsuppgifterna. Vi har delat Solna i tre distrikt och man cirkulerar mellan distrikten. 

Skall-krav:


• har en vårdutbildning, i första hand undersköterska
• erfarenhet av likvärdigt arbete
• körkort 
• behärskar svenska väl i tal och skrift
• kan behärska en smartphone som arbetsverktyg

Vi sätter stort värde på följande kompetenser:


• gott omdöme
• samarbetsförmåga
• kvalitetsmedveten
• lojal
• flexibel

Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsperioden. Vi ser fram emot att läsa din ansökan snarast, dock senast den 31 maj 2020. I dagsläget vet vi inte exakt hur många vikarier vi kommer att behöva. Men vi ser gärna att du som, liksom vi, vill hjälpa människor till ett tryggt, självständigt och värdigt liv, visar ditt intresse så att vi kan matcha din profil mot vårt behov inför semesterperioden 2020.

I denna rekryteringsprocess ingår följande moment: telefonintervju, referenstagning, speedintervju+arbetsprov på plats. Svara även så utförligt du kan på de frågor som finns i denna annons.

Vi begär alltid utdrag från Polisens belastningsregister, ha gärna med det vid en ev. intervju.

Mer information och ansökan


Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Eva Dahlby på mail: eva.dahlby@solna.se.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 31 mars. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Solna stad har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Sommarvikarier till Trygghetslarmet I Solna

Läs mer Feb 25
Omvårdnadsförvaltningen ansvarar för äldreomsorgen samt omsorg om personer med funktionsnedsättning. Verksamheten drivs genom privata entreprenörer eller i Solna stads regi och vår uppgift är att hjälpa människor till ett tryggt, självständigt och värdigt liv. Inför sommaren 2020 söker vi nu sommarvikarier till Trygghetslarmet, dag/kväll/natt. Om arbetsplatsen Våra medborgar... Visa mer
Omvårdnadsförvaltningen ansvarar för äldreomsorgen samt omsorg om personer med funktionsnedsättning. Verksamheten drivs genom privata entreprenörer eller i Solna stads regi och vår uppgift är att hjälpa människor till ett tryggt, självständigt och värdigt liv.

Inför sommaren 2020 söker vi nu sommarvikarier till Trygghetslarmet, dag/kväll/natt.

Om arbetsplatsen

Våra medborgare i Solna kan ha ett Trygghetslarm installerat när de bor kvar i sitt eget hem. Solna har i egen regi en patrull som är tillgänglig dygnet runt för att besvara dessa larm när de kommer. Vi utgår från vår lokal på Lövgatan 45 i Råsunda och vi delar lokal med hemtjänst och nattpatrull. 

Vad innebär arbetet?

Man arbetar alltid två och två och besvarar de anrop som skickas ut av Larmcentralen. Arbetstiderna är antingen 07.00-16.45, 16.30-21.30 eller 21.15-07.15. Under arbetstiden har man rätt till måltidsuppehåll. I arbetsuppgifterna ingår dokumentation och rapportering. 

Vi söker dig som:

Skall-krav


• Är utbildad undersköterska, eller har annan pågående studier inom vård och omsorg (t.ex. sjuksköterska eller läkare)
• Behärskar svenska i tal och skrift
• Kan hantera smartphone som arbetsverktyg
• Innehar B-körkort

Som person har du ett gott omdöme, lätt för att samarbeta med andra och kan anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard och har en förmåga att lyssna och är mottaglig för motparten.

Mer information och ansökan

Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot att läsa din ansökan snarast, dock senast den 31 mars 2020. I dagsläget vet vi inte exakt hur många sommarvikarier vi kommer att behöva till vår verksamhet, men vi ser gärna att du som, liksom vi, vill hjälpa människor till ett tryggt, självständigt och värdigt liv, visar ditt intresse så att vi kan matcha din profil mot våra behov inför sommaren 2020.

I denna rekryteringsprocess ingår följande moment: telefonintervju, referenstagning, speedintervju + arbetsprov på plats. Svara även så utförligt som möjligt på frågorna i denna annons.

Vänligen ange dina referenser i samband med ansökan. Vi vill även ha ett utdrag ur Belastningsregistret.

Vid frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till Solna stads rekryterare, via rekrytering@solna.se

Vid frågor som handlar om att arbeta i Trygghetslarmet är du varmt välkommen att höra av dig till Eva Dahlby, eva.dahlby@solna.se

Välkommen med din ansökan senast den 31 maj. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Solna stad har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Säljare till flaggskeppsbutik sökes!

Läs mer Feb 17
Till våra ljusa och fräscha lokaler i Solna söker vi nu morgondagens stora stjärna i marinbranschen. Företaget har idag sex stormarknader varav fyra är belägna i Stockholmsområdet, en i Göteborg samt en mindre butik i Västervik. I koncernen ingår även vårt dotterbolag, Benns. Vi är inne i en mycket spännande fas där där vi utvecklar samt expanderar hela företaget. Vill du föl... Visa mer
Till våra ljusa och fräscha lokaler i Solna söker vi nu morgondagens stora stjärna i marinbranschen.


Företaget har idag sex stormarknader varav fyra är belägna i Stockholmsområdet, en i Göteborg samt en mindre butik i Västervik. I koncernen ingår även vårt dotterbolag, Benns.
Vi är inne i en mycket spännande fas där där vi utvecklar samt expanderar hela företaget. Vill du följa med på världens roligaste resa?


Vill du ingå i vårt idag redan mycket starka team där expertis, kundvänlighet samt trivsel är nyckelord?
Vi lägger mycket stor vikt vid dina teoretiska samt praktiska erfarenheter från båtlivet.
Vi förväntar oss att du är ordningsam, anpassningsbar samt har ett gott sinne för försäljning.
Högt tempo med varierande arbetsuppgifter får dig att trivas som allra bäst.
Då vår bransch är säsongsbetonad är det viktigt att du inte är rädd att hugg i när situationen kräver det.


Försäljning i butik, via mail samt över telefon.
Varuexponering.
Varupåfyllning.
Stor delaktighet till en snygg och säljande butik.


Affärsidé:
”Att lagerhålla och sälja båtlivsprodukter till konkurrenskraftiga priser genom en egen produktkatalog med kunnig personal”


Övriga villkor:
Efter avslutat säsongsarbete finns goda chanser för rätt person till fortsatt anställning. Visa mindre

Summer internship to Siemens Smart Infrastructure, Solna

Läs mer Feb 17
Summer internship to Siemens Smart Infrastructure, Solna  Be part of an open and dynamic workplace where professional and personal development is high on the agenda. By making sustainable energy solutions more cost effective, developing new technologies for the future's smart industry and electrifying passenger and freight transport, we make reality of our vision of a sustaina... Visa mer
Summer internship to Siemens Smart Infrastructure, Solna 

Be part of an open and dynamic workplace where professional and personal development is high on the agenda. By making sustainable energy solutions more cost effective, developing new technologies for the future's smart industry and electrifying passenger and freight transport, we make reality of our vision of a sustainable world.

Believe there’s more than one way to secure a successful future?                                                                       

So, do we. We think our outstanding summer internship is the best addition to your university degree for ambitious students, with an eye on the engineering world.

Siemens Smart Infrastructure is a leading supplier and trendsetter in supplying products and solutions for energy systems, buildings and industries to adapt and evolve the way we live and work. We have an exciting opportunity for motivated and ambitious individuals to join us for 8 weeks over the summer break. The work will apply an agile methodology and you are responsible for managing and structuring your work. The purpose of the summer internship is that you will carry out projects that reflect how we can work with new business areas such as e-mobility, storage, digital buildings, virtual power plants and smart grid applications in the future to showcase the opportunities that exist. We value curiosity and creativity and hope that you will challenge us on our journey forward.

The Challenge:

• You will work in a team with other engineering students 

• Potential projects are related to the energy transition and digitalization

• An important aspect is shaping the right business models for emerging business areas

• There is also a need for market research to support the organization

You will work between the 8th of June to the 14th of August, a total of 10 weeks (you will be able to schedule two weeks of vacation during the period).

The Candidate/You:

• We are looking for engineering students, preferably halfway through or in final year of study

• Fluent in Swedish and English

• Preferably you are specialized in IT/computer science with programming skills (Java, Python and/or C). A deeper understanding of networks is a plus

• You have a commercial focus; an interest in for example Business Development would be highly desirable

• You understand and are interested in the energy system and the challenges & opportunities of tomorrow

About Siemens

If you’re excited to shape the innovations of tomorrow, we want to hear from you. You’ll join 372,000 of the smartest minds all working together to build a better future. See more on Siemens.se

Siemens is dedicated to quality, equality, and valuing diversity, and we welcome applications that reflect the diversity of the communities within which we work.

Do not hesitate - Apply today via siemens.se/jobb refnr 200525 and no later than March 10, 2020. The roles will be based in Solna (Stockholm). Other locations such as Malmö can be discussed. For questions about the role please contact recruiting manager Josephine Zetterman on tel. +46 (8) 728 16 73, josephine.zetterman@siemens.com, or for questions about the recruitment process contact the responsible recruiter Lisa Lundeberg, tel. 070 728 13 72. 

For contact with union representative email Facket.se@siemens.com Visa mindre

Biståndshandläggare, semestervikariat

Läs mer Feb 17
Biståndshandläggare semestervikariat Solna stad Vi söker dig som är nyfiken och vill vara på en engagerad och utvecklande arbetsplats   Avdelningen för myndighetsutövning söker dig som vill ha ett roligt och utvecklande sommarvikariat som biståndshandläggare. Vi arbetar i geografiska team, vilket gör att du snabbt kommer in i arbetet och gemenskapen på avdelningen. Vi kan er... Visa mer
Biståndshandläggare semestervikariat Solna stad

Vi söker dig som är nyfiken och vill vara på en engagerad och utvecklande arbetsplats

 

Avdelningen för myndighetsutövning söker dig som vill ha ett roligt och utvecklande sommarvikariat som biståndshandläggare. Vi arbetar i geografiska team, vilket gör att du snabbt kommer in i arbetet och gemenskapen på avdelningen. Vi kan erbjuda dig en trevlig arbetsplats med positiva och professionella medarbetare i olika åldrar. Du får en mentor och en introduktion när du börjar så du kan känna dig trygg i ditt arbete. Våra lokaler finns i Solna stadshus, centralt beläget och nära allmänna kommunikationsmedel.

Beskrivning av arbetet

Ditt uppdrag som biståndshandläggare är att med kunden i fokus informera, vägleda, ta emot anmälan/ansökan, utreda, göra individuella behovsbedömningar och vara förslagsställare till beslut om insatser enligt socialtjänstlagen utifrån ansökan om bistånd. I arbetet ingår det att kontinuerligt följa upp beställda insatser gentemot den enskilde och utförarna. Arbetet är självständigt samtidigt som du har ett nära samarbete med kollegor, närstående och andra professioner.

Vem söker vi?

Vi söker dig med socionomexamen eller likvärdig högskoleutbildning, alternativt att din utbildning pågår och att du gjort din verksamhetsförlagda praktik som handläggare inom myndighetsutövning och har slutfört juridisk kursen. Om du även har erfarenhet av arbete inom vård-och omsorg eller serviceyrke är det positivt. Vi vill att du är kunnig i lagstiftning och de regelverk som styr vårt arbete. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket, både i att förstå och i att kunna uttrycka dig i tal och skrift samt ha datorvana.  Har du kunskaper i verksamhetssystemen LifeCare, Procapita samt PhoniroCare är det ett plus.

Du ska vara tydlig i din kommunikation, kunna säkerställa att budskap når fram och att du blir förstådd. Det är viktigt att du är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan strukturera dina arbetsuppgifter. Som person behöver du vara engagerad, mogen och kunna anpassa dig till olika situationer när det behövs. Du ska vara lojal mot de beslut som fattas och ha en helhetssyn på den enskilda individen och verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värderar yrkeserfarenheter högt.

Mer information och ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-03-08. Semestervikariatet är på heltid fr.o.m. 8 juni t.o.m. 21 augusti eller enligt överenskommelse. Möjlighet till fortsatt arbete kan ev. finnas efter vikariatstiden. Pågår dina studier kan det finnas möjlighet till att arbeta en dag per vecka eller enligt överenskommelse.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande, tar vi endast emot din ansökan digitalt. Klicka på ”ansök knappen”.

Kontaktpersoner:

Kristina Landelius, samordnare och Kristina Jungmar, chef för myndighetsutövning SoL tel. Kontaktcenter 08-746 10 00

Fackliga företrädare Vision och SSR kan kontaktas via kontaktcenter tel. 08-746 10 00

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad och uppfyller kraven, men inte från dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.


I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Omvårdnadsförvaltningen ansvarar för äldreomsorgen samt omsorg om personer med funktionsnedsättning. Verksamheten drivs genom privata entreprenörer eller i Solna stads regi och vår uppgift är att hjälpa människor till ett tryggt, självständigt och värdigt liv.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit. Visa mindre

Sommarjobb, Praktik eller Examensarbete hos Norrenergi

Läs mer Feb 14
När våra städer växer behövs klimatsmarta energisystem som kan möta det växande behovet av värme och kyla. Det är sådana system vi skapar. Vi hjälper våra kunder att vara resurssmarta och spara energi, det är bra för alla – kunden, oss och klimatet. Med värme och kyla i kretslopp lägger vi grunden för den hållbara staden. Letar du sommarjobb eller praktikplats och är nyfi... Visa mer
När våra städer växer behövs klimatsmarta energisystem som kan möta det växande behovet av värme och kyla. Det är sådana system vi skapar. Vi hjälper våra kunder att vara resurssmarta och spara energi, det är bra för alla – kunden, oss och klimatet. Med värme och kyla i kretslopp lägger vi grunden för den hållbara staden.
Letar du sommarjobb eller praktikplats och är nyfiken på att arbeta med värme och kyla? Varje år tar vi emot sommarjobbare, praktikanter och studenter som vill göra sitt examensarbete hos oss.

Det är något vi tycker är jättekul och utvecklande.

I annonsen nedan har du möjlighet att söka till praktikplats eller sommarjobb. I din ansökan ber vi dig bifoga ditt cv och personliga brev där du beskriver varför du är intresserad av en position hos oss och hur du ser på din framtida karriär.

I samband med ansökan kommer du få besvara ett antal frågor. Detta är för att underlätta vår urvalsprocess, eftersom en del av jobben exempelvis kräver att du uppnått en viss ålder eller har körkort.

Det här är vi lite extra intresserade av

I första hand prioriterar vi dig som går en utbildning inom teknik- och energiområdet eller någon av de utbildningar som anges i våra önskemål nedan. Om du inte skulle bli utvald i första omgången vet vi att enstaka återbud och oförutsedda sommarjobb kan dyka upp. Vi behåller därför din ansökan och hör självklart av oss till dig som passar den aktuella tjänsten.

Den ansvariga chefen och handledaren gör den slutgiltiga bedömningen av kandidaterna.

Våra sommarjobb 2020

Här kan du läsa vilka avdelningar som har behov av extra resurser över sommaren:

Marknad

Går du en ingenjörsutbildning inom energiteknik eller liknande kan du vara aktuell för ett sommarjobb på vår marknadsavdelning. De behöver hjälp med den årliga effektrevideringen och sammanställning av underlag för våra kunders årliga värmebudgetar.

Drift

Går du en teknisk YH- eller KY-utbildning kan vi behöva dig på driften. Du kommer då att få arbeta med rondering och tillsyn, samt reparations- och underhållsarbete, både akuta [AB1] och förebyggande.

Produktion – Underhåll och projektgruppen

För dig som går på teknisk högskola finns möjlighet att hjälpa oss med inventering och uppmärkning av reservdelar. Samt registrering av dessa i vårt underhållssystem MaintMaster. Du kommer också att få arbeta enligt LEAN-5S i arbetet med att upprätta ett helt nytt reservdelsförråd hos oss.

 

 

Produktion – Underhåll och projektgruppen

Du som studerar på teknisk högskola kan vara extra intressant för vår underhåll och projektgrupp som behöver din hjälp med dokumenthantering. Framförallt gäller det teknisk anläggningsdokumentation. Din uppgift blir att hjälpa oss se till att all teknisk dokumentation hamnar i rätt system, med mera.

Nät

Är du tekniskt intresserad och har B-körkort? Då kan du vara rätt person för vår nätavdelning. Här får du möjlighet att arbeta tillsammans med de tekniker och ingenjörer som tar hand underhållet på vårt fjärrvärme- och fjärrkylnät – över 21 mil respektive närmare 4 mil rör. Det handlar om underhåll och utbyggnad av näten, vilket innebär driftarbete, felsökning och reparationer.

Kommunikation

Om du studerar digital kommunikation på yrkeshögskola eller högskola och är intresserad av praktik ska du se hit. Vår kommunikationsavdelning är i behov av en praktikant som är intresserad av bildbearbetning, är bra på att skriva texter och som vill hjälpa oss att utveckla vår hemsida. Denna praktik kan dock inte ske under sommarperioden. 

Detta är alltså en samlad annons för dig som söker praktikplats och sommarjobb på Norrenergi. Ovan nämnda arbetsuppgifter är ett utplock för att du ska få en inblick i vad respektive avdelning har för behov.

 

Vänligen specificera i din ansökan om du söker sommarjobb, praktik eller plats för examensarbete, så underlättar du vår urvalsprocess.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 Mer om Norrenergi

Med värme och kyla i kretslopp lägger vi grunden för den hållbara staden. Vi levererar klimatsmart fjärrvärme och fjärrkyla med tillhörande energitjänster till kunder i Solna, Sundbyberg, Bromma och Danderyd. Tack vare fjärrvärme- och fjärrkylnätet kan vi tillsammans ta vara på den energi som blir över för att värma och svalka dem som behöver. I dagsläget är vi 76 medarbetare och våra lokaler ligger nära kommunikationer i Solna Strand med utsikt över Bällstaviken.

Våra leveranser uppgår årligen till cirka 1 TWh värme och 70 GWh kyla. Solnaverket i Solna Strand är huvudproduktions­anläggning för både fjärrvärme och fjärrkyla. Här sker pro­duktionen med spillvärme från renat avloppsvatten samt med träpulver och tallbeckolja. Vi satsar på förnybar och återvunnen energi – all vår värme är märkt med Naturskydds­föreningens Bra Miljöval och 98 procent av energin är förnybar ett normalkallt år. Mer om hur det är att jobba hos oss hittar du på norrenergi.se eller i vår års- och håll­barhetsredovisning. Visa mindre

Djurtekniker (sommarvikariat)

Läs mer Feb 13
Vill du bidra till en bättre hälsa för alla? Komparativ medicin (KM) är Karolinska institutets centrala organisation med uppdrag att ta hand om dagens och utveckla framtidens försöksdjursverksamhet. Vår målsättning är att med specialistkompetens stödja Karolinska Institutets forskning och utbildning. Ett etiskt förhållningssätt och att värna om en god miljö för både djur oc... Visa mer
Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?

Komparativ medicin (KM) är Karolinska institutets centrala organisation med uppdrag att ta hand om dagens och utveckla framtidens försöksdjursverksamhet.

Vår målsättning är att med specialistkompetens stödja Karolinska Institutets forskning och utbildning. Ett etiskt förhållningssätt och att värna om en god miljö för både djur och människor är ledord i vår verksamhet. Vid Komparativ medicin arbetar veterinärer, djurtekniker, biomedicinska analytiker, lärare och teknisk- administrativ personal fördelat på fyra av Europas modernaste djuranläggningar.

Hos oss möter du kollegor och studenter från hela världen med ett gemensamt mål, att bedriva och delta i medicinsk forskning av toppkvalitet. I dagsläget är vi drygt 130 personer som arbetar inom KM, men verksamheten är under expansion och utveckling för att stärka Karolinska Institutets position som ett internationellt ledande medicinskt universitet.

Vi söker nu vikarierande djurtekniker inför sommaren till våra djuranläggningar.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av daglig djurvård såsom tillsyn, utfodring, rengöring av burar/tankar och djurrum. Arbetet består även av andra normalt förekommande uppgifter på en djuravdelning såsom avel, disk och städning samt märkning och biopsitagning. Du kommer också att assistera forskarna i deras försök. Vidare ingår viss administration såsom journalhantering. Dokumentation och kontakt med forskarna sker delvis via dator/e-post på svenska och engelska.

Du kan komma att ingå i ett schema för helgarbete för skötsel av djuren utanför ordinarie arbetsdagar samt för beredskap under vardagskvällar för eventuellt deltagande i transporter och tekniskt arbete.

Arbetsuppgifterna varierar något beroende på djurhus.

Kvalifikationer

Vi söker dig med avklarad gymnasieutbildning. Du tycker mycket om djur, är noggrann, serviceinriktad, initiativrik och har lätt för att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra i ett team. God datorvana och goda kunskaper i engelska i tal och skrift är önskvärt då kommunikation med många forskare sker på engelska. Det är meriterande att ha arbetat eller praktiserat på en försöksdjursavdelning, ha artspecifik utbildning och innehav av ett B-körkort.

Vad erbjuder vi?
En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Solna

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan! Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss! Visa mindre

Sommarvikarier till grupp- och servicebostäder enligt LSS

Läs mer Feb 12
Inför sommaren 2020 söker vi nu sommarvikarier till våra olika verksamheter inom omvårdnadsförvaltningen. Om arbetsplatsen Humaniora vård och omsorg är den kommunala utföraren i Solna Stad. Vi ansvarar bland annat för sex grupp- och servicebostäder enligt LSS, assistansverksamhet i form av personlig assistans, ledsagning, kontaktpersoner. Nu söker vi sommarvikarier till grupp... Visa mer
Inför sommaren 2020 söker vi nu sommarvikarier till våra olika verksamheter inom omvårdnadsförvaltningen.

Om arbetsplatsen

Humaniora vård och omsorg är den kommunala utföraren i Solna Stad. Vi ansvarar bland annat för sex grupp- och servicebostäder enligt LSS, assistansverksamhet i form av personlig assistans, ledsagning, kontaktpersoner. Nu söker vi sommarvikarier till grupp och servicebostäderna enligt LSS i Solna Stad.

Natalie Cannrox som jobbar som vårdare och hundförare på servicebostaden på Anderstorpsvägen berättar att det roligaste med att jobba hos dom är:

- Att det finns ett enormt hjärta hos de som arbetar. Vi är fem stycken som arbetar på servicebostaden. Alla vill varandra väl och vi fokuserar verkligen på arbetet. Vi har alltid brukarna i fokus och vill bidra på bästa sätt. Jag har arbetat här i sju år snart och har inga planer på att byta.

Natalie jobbar förutom som vårdare även som hundförare. Servicebostaden har en profil där de tar hjälp av hunden i arbetet med klienterna.

 

Vad innebär arbetet?

Arbetet innebär att du utgår ifrån de boendes önskemål och individuella behov. Du ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt.

Arbetet innebär även att du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, stöd i matsituationer, medicinhantering, städning och tvätt samt ledsagning vid behov. Även stöd med samhällskontakter och kommunikation kan förekomma. 

En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera de boende till självständighet, att nå sina egna målsättningar och till att ha en meningsfull vardag. Delaktighet och självbestämmande är våra ledord i arbetet med våra boende. I dina arbetsuppgifter ingår även att ta del av och dokumentera och planera utifrån de boendes genomförandeplaner.

Arbetet är förlagt till dygnets alla tider och veckans alla dagar.

Vem söker vi?

Erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning och /eller dokumenterad utbildning som exempelvis undersköterska är krav på dig som söker. Du ska ha goda kunskaper i svenska och kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift. Erfarenhet av dokumentation är meriterande. 

Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov och som sommarvikarie och ser dig själv som flexibel, empatisk och serviceinriktad samt har god kommunikationsförmåga. Vi söker även dig som har en god samarbetsförmåga.

Mer information och ansökan

Vi ser fram emot att läsa din ansökan snarast, dock senast den 2020-03-31. I dagsläget vet vi inte exakt hur många sommarvikarier vi kommer att behöva till varje verksamhet, men vi ser gärna att du som, liksom vi, vill hjälpa människor till ett tryggt, självständigt och värdigt liv, visar ditt intresse så att vi kan matcha din profil mot våra behov inför sommaren 2020. Intervjuer kommer att hållas löpande under annonseringstiden. Vänligen ange i samband med din ansökan under vilken period du har möjlighet att arbeta under sommaren.

Vid frågor som handlar om denna annons är du välkommen att höra av dig till Verksamhetschef Melek Kücük 08-746 31 05 eller Jennie Nordheden 08- 746 31 18.

Solna stad har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.


I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Omvårdnadsförvaltningen ansvarar för äldreomsorgen samt omsorg om personer med funktionsnedsättning. Verksamheten drivs genom privata entreprenörer eller i Solna stads regi och vår uppgift är att hjälpa människor till ett tryggt, självständigt och värdigt liv.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit. Visa mindre

Sjuksköterska söks för timvikariat/sommarvikariat till Hallen

Läs mer Feb 7
Förenade Care driver på uppdrag av Solna kommun, vård- och omsorgsboendet Hallen, som är ett profilboende med inriktning ”Mat och dryck”. Hallen ligger i Råsunda och erbjuder 69 lägenheter fördelade på fyra enheter, varav två enheter är inriktade mot boende med demenssjukdomar. Det finns även ett korttidsboende, dagverksamhet. Hallen har gångavstånd till tunnelbanestationen Näc... Visa mer
Förenade Care driver på uppdrag av Solna kommun, vård- och omsorgsboendet Hallen, som är ett profilboende med inriktning ”Mat och dryck”. Hallen ligger i Råsunda och erbjuder 69 lägenheter fördelade på fyra enheter, varav två enheter är inriktade mot boende med demenssjukdomar. Det finns även ett korttidsboende, dagverksamhet. Hallen har gångavstånd till tunnelbanestationen Näckrosen samt till bussar som går till pendelstationerna Solna och Sundbyberg.

Dina kollegor kommer att vara omsorgspersonal, vaktmästare, arbetsterapeut, sjukgymnast, sjuksköterskor, enhetschef, bitr. verksamhetschef och verksamhetschef.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.
All personal erbjuds förmåner, god löneutveckling och individuell lönesättning.
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård och med ett genuint intresse för att arbeta med äldre. Du har en positiv inställning och ser hellre möjligheter än hinder. Som person är du självständig, lyhörd, ansvarstagande, tydlig samt noggrann. Vi söker dig som är kreativ och flexibel. Du ska ha god samarbetsförmåga, bidra till ett bra arbetsklimat och ha goda pedagogiska egenskaper.

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för sedvanliga sjuksköterskeuppgifter samt i tjänsten ingår att du deltar i omvårdnadsarbetet i kvalitetssäkrande och handledande syfte med utgångpunkt ifrån HSL.
Du har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och ska vara pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonal. Du ska ha god kännedom i dokumentation enligt HSL. Meriterande är kunskap inom SOL.

Arbetstid/Varaktighet
Timanställning under sommaren.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Lön
Timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Nicola Youngman
Tillf. verksamhetschef
Telefon: 073-436 78 21
E-post: nicolay@forenadecare.com

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdag
Ansökningar behandlas löpande.

Vi undanber oss rekryteringshjälp. Visa mindre

Sjuksköterska till försäkringsbranschen sommar 2020

Läs mer Feb 6
Är du sjuksköterska och vill prova på att arbeta i en ny bransch? Om du dessutom gillar administration och mötet med människor så kan detta vara ett uppdrag som passar dig. Modis LIfe Science söker nu sjuksköterskor för arbete under sommarperioden 2020 till ett försäkringsbolag beläget i Solna. Detta är ett konsultuppdrag och arbetet sker kontorstider måndag-fredag under sommar... Visa mer
Är du sjuksköterska och vill prova på att arbeta i en ny bransch? Om du dessutom gillar administration och mötet med människor så kan detta vara ett uppdrag som passar dig. Modis LIfe Science söker nu sjuksköterskor för arbete under sommarperioden 2020 till ett försäkringsbolag beläget i Solna. Detta är ett konsultuppdrag och arbetet sker kontorstider måndag-fredag under sommarperioden 2020 i kundens lokaler. 

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter är främst telefonarbete med bedömning och prioritering av de kunder som har en vårdförsäkring hos vår kund. Du kommer att planera och koordinera de åtgärder som ska vidtas. Du kommer att kommunicera både muntligt och skriftligt med kunder. Det sker en ständig utveckling av processer, system och du får en möjlighet vara en del i ett team och bidra till detta.

Vem är du?

För detta uppdrag är det ett grundkrav att du är utbildad sjuksköterska och har hunnit arbeta några år. Uppdraget passar dig som är intresserad att arbeta på en arbetsplats med högt tempo och främst telefonarbete samt administration. Du som är van att ta ansvar och snabbt kan komma in i olika arbetsuppgifter kommer att trivas som vår konsult. Flexibilitet och positiv framtoning är andra egenskaper som underlättar arbetet. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Du arbetar bra i team men kan också arbeta självständigt och du har mod och god förmåga att fatta egna beslut.

Vid frågor, kontakta Cecilia Larzon (cecilia.larzon@modis.se) Visa mindre

Administratörer/Analytiker - Solna

Läs mer Jan 31
Är du studerande på Högskolan och vill kick-starta din kommande karriär med värdefull erfarenhet? Nu söker vi Analytiker/administratörer till Vattenfall Eldistribution AB, med placering i Stockholm. Arbetet kommer att pågå under perioden juni – augusti, med två veckors semester. Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta... Visa mer
Är du studerande på Högskolan och vill kick-starta din kommande karriär med värdefull erfarenhet?
Nu söker vi Analytiker/administratörer till Vattenfall Eldistribution AB, med placering i Stockholm. Arbetet kommer att pågå under perioden juni – augusti, med två veckors semester.
Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden, inblick i att jobba på ett stort företag samt personlig utveckling. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen.
Verksamhetens huvudsakliga uppgift är att upprätthålla en effektiv anläggningsförvaltning och ett pricksäkert underhåll. Avdelningen har fokus på ansvarstagande, prestation, hållbarhet och säkerhet (Safety & Security). Du arbetar som en i gruppen och får god insyn i förvaltningsprocesser och arbetssätt. Arbetet ger möjlighet till egna initiativ och eget ansvar. På avdelningen finns hög kunskapsnivå, samverkan och öppna dialoger, vilket skapar möjligheter för dig att utveckla dina egna kompetenser och applicera dina erfarenheter från högskola i verkligheten. 


Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med att uppdatera databaser, utföra analyser, verifiera metoder och framtagning av instruktioner och riktlinjer.


Förslag på arbetsuppgifter:
· Uppdatering av alla specifikationer för tillståndsbedömning enligt mall och instruktion.
· Upprätta ett typbeteckningsregister
· Sortera in typbeteckningar i grupper utifrån apparatfunktion och ingående komponenter.
· Genomgång av protokoll i underhållsystem – sorterat per apparattyp och standardåtgärd
· Uppdatering av data, exempelvis olje- och gasanalyser i accessdatabas samt utreda möjligheter till att automatisera inläsning.
· Kvalitetssäkra information i anläggningsregister och underhållssystem
· Arbeta i Vattenfalls olje- och gasprovsdatabas
· Olika typer av statistiska analyser
· Genomgång av stolpregister och mappning mellan olika system, hitta regelverk där det är möjligt och framtagning av översättningslista för resterande fall.


Vi söker dig som:
Studerar till Elektroingenjör, elkraftsingenjör, maskiningenjör, it-ingenjör, datavetare eller statistiker. Du har tidigare arbetslivserfarenhet och minst 2 år avklarade på högskola/universitet
Flytande svenska i tal och skrift är ett krav, flytande engelska i tal och skrift är meriterande.
Meriterande är också:
• Kännedom om CIM och IEC 61850, tidigare erfarenhet av arbete med Elnät, MS Office, Python, R, Qlikview, MS Access, statistiska modeller och analyser samt digitalisering. 
• Kandidatuppsats med inriktning mot elnät eller statistisk analys av stora mängder data.
• Engagemang inom studentlivet
Som person är du noggrann, självgående, driven och analytisk. 


Placeringsort:
Stockholm/Solna 


Ansökan:
Skicka in ditt CV och personligt brev genom att ansöka nedan senast 23 februari 2020.


För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef erik.magnussonmalm@vattenfall.com. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Isabella Regardt via sommarjobb@vattenfall.com
Vi ser fram emot din ansökan!
Det kan förekomma att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen görs drogtest.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Vi på vattenfall har bestämt oss för att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Följ med oss på vägen mot ett fossilfritt liv !


Om oss:
Energi är vårt bidrag till människors livskvalitet – varje dag. Med 30 000 medarbetare erbjuder Vattenfall ett brett utbud av tjänster inom el och värme till miljoner kunder i norra Europa. För våra kommande utmaningar behöver vi människor som helhjärtat engagerar sig för våra kunder och för en hållbar samhällsutveckling – människor som du.


Vattenfall Eldistribution AB är ett bolag inom Vattenfallkoncernen. Vi är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Vårt elnät omfattar cirka 12 000 ledningsmil – ungefär tre varv runt jorden. Vi utvecklar och underhåller vårt elnät genom stora investeringar för en hög leveranssäkerhet och för att möta framtidens krav på ett modernt elnät. Vi är cirka 750 medarbetare som arbetar inom områden som teknik, ekonomi, marknad, IT, miljö med flera. Vi finns på tre orter – Trollhättan, Stockholm och Luleå. Visa mindre

Assisterande nätanalytiker - Solna

Läs mer Jan 31
Vattenfall Eldistribution söker assisterande nätanalytiker till sommaren 2020! Nu söker vi assisterande nätanalytiker till Vattenfall Eldistribution AB, med placering i Solna under perioden juni-augusti. Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull er... Visa mer
Vattenfall Eldistribution söker assisterande nätanalytiker till sommaren 2020!
Nu söker vi assisterande nätanalytiker till Vattenfall Eldistribution AB, med placering i Solna under perioden juni-augusti.
Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden, inblick i att jobba på ett stort företag samt personlig utveckling. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen.
Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna kan variera men kommer i huvudsak innebära framtagning av data men även kunna innefatta enklare nätanalyser. Sommarjobbarna kommer skaffa sig en grundläggande kunskap om elnätssystemet och systemkunskaper som kommer vara goda i det fortsatta arbetslivet.
Vi söker dig som:
Är flytande i svenska samt är självgående, ambitiös samt har goda IT-kunskaper. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av Nätanalys.
Ansökan:
Skicka in ditt CV och personligt brev genom att ansöka nedan senast 23 februari 2020. 
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef andreas.olofsson@vattenfall.com. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Isabella Regardt via sommarjobb@vattenfall.com
Vi ser fram emot din ansökan!
Vi på vattenfall har bestämt oss för att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Följ med oss på vägen mot ett fossilfritt liv !
Vill du veta mer om oss? Besök www.vattenfall.se
Det kan förekomma att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Om oss:
Energi är vårt bidrag till människors livskvalitet – varje dag. Med 30 000 medarbetare erbjuder Vattenfall ett brett utbud av tjänster inom el och värme till miljoner kunder i norra Europa. För våra kommande utmaningar behöver vi människor som helhjärtat engagerar sig för våra kunder och för en hållbar samhällsutveckling – människor som du.
Vattenfall Eldistribution AB är ett bolag inom Vattenfallkoncernen. Vi är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Vårt elnät omfattar cirka 12 000 ledningsmil – ungefär tre varv runt jorden. Vi utvecklar och underhåller vårt elnät genom stora investeringar för en hög leveranssäkerhet och för att möta framtidens krav på ett modernt elnät. Vi är cirka 750 medarbetare som arbetar inom områden som teknik, ekonomi, marknad, IT, miljö med flera. Vi finns på tre orter – Trollhättan, Stockholm och Luleå. Visa mindre

Summer intern optimization - Solna

Läs mer Jan 31
Vattenfall is looking for summer interns! At Business Area Markets we are now looking for a summer intern during the period of July 2020. BA Markets maximizes the value of Vattenfall's portfolio through optimization, hedging and purchasing for Vattenfall's assets and sales positions. We offer energy purchase agreements to operators of wind and solar power parks, optimize third-... Visa mer
Vattenfall is looking for summer interns!
At Business Area Markets we are now looking for a summer intern during the period of July 2020. BA Markets maximizes the value of Vattenfall's portfolio through optimization, hedging and purchasing for Vattenfall's assets and sales positions. We offer energy purchase agreements to operators of wind and solar power parks, optimize third-party batteries and enter into origination agreements in the B2B segment. BA Markets also provides access to commodity markets for the entire Vattenfall group.
The team you will be working in, Value Forecasting and Optimization, is responsible for developing decision making support models and applications for power plant optimization and automated trading. A lot of these models are run in the cloud and we want you to analyze and optimize our cloud machine setup.
 Your work will consist of the following concrete tasks:
• Retrieve the cloud machine pool statistics via a REST api
• Analyze the cloud machine pool usage and develop a statistical model
• Optimize the cloud machine pool configuration to minimize costs
 We are looking for someone who is enrolled at a college or university in an engineering, mathematics, software development, econometrics or data science program.
 Required: knowledge of statistical models and probability distributions
Plus: (Basic) proficiency in Python, in particular ‘requests’ and ‘pandas’ libraries, as well as knowledge of LP and MIP optimization
As a person we like you to be self-motivated and independent. You are analytical and have a problem-solving mindset. Fluency in English is required.
You will get insight in actual business processes and systems. You will get an introduction to energy markets and asset optimization techniques, after which you also will get the opportunity to use your knowledge and skills to work with real-life data problems, improve the efficiency of our business and create real value.
Location: Solna, Sweden.
Application: Send your resume and a personal letter written in english, no later than February 23, 2020. For more information about the position, please contact the recruiting manager, uwe.vramming@vattenfall.com. For information on the recruitment process, please contact recruiter Isabella Regardt på sommarjobb@vattenfall.com
We look forward to receiving your application!
About us: Vattenfall is part of Sweden's critical infrastructure, which means that many of our services are safety classified. If this service is safety classified, security testing will be carried out before the employment, in accordance with the Security Protection Act. We are convinced that diversity contributes to building a more profitable and appealing company and strives to be good role models for diversity. Vattenfall works actively to ensure that all employees have the same opportunities and rights regardless of gender, gender identity or expression, ethnic affiliation, religion or other beliefs, disability, sexual orientation or age. Visa mindre

Snart är sommaren här! Olivia Hemomsorg fyller därför på teamet med somm...

Läs mer Jan 29
Snart är sommaren här, därför behöver vi fylla på vårt team med sommarvikarier! Det huvudsakliga uppdraget som undersköterska/vårdbiträde inom Olivia Hemomsorg innebär att ge god kvalitet i vård och omsorg, att ta ansvar och ha förmåga att samarbeta. Att ha ett professionellt förhållningssätt samt vara flexibel och utvecklingsinriktad. Du ska ha fokus på individen och vilja ar... Visa mer
Snart är sommaren här, därför behöver vi fylla på vårt team med sommarvikarier!

Det huvudsakliga uppdraget som undersköterska/vårdbiträde inom Olivia Hemomsorg innebär att ge god kvalitet i vård och omsorg, att ta ansvar och ha förmåga att samarbeta. Att ha ett professionellt förhållningssätt samt vara flexibel och utvecklingsinriktad. Du ska ha fokus på individen och vilja arbeta utifrån den äldres behov och önskemål.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

Personlig omvårdnad, hygien, hjälp med måltider, förflyttningar, medicindelegering.

Upprätta genomförandeplaner och dokumentera.

Städ, tvätt, inköp, avlastning och ledsagning.

Då din arbetsplats är hemma hos våra kunder är det viktigt att du respekterar att du är i någons hem samt att du är noggrann, självständig, serviceinriktad och ansvarsfull. Du är glad och lösningsfokuserad. Om Du har ett varmt hjärta och ett stort engagemang, som tycker om utmaningar och brinner för att arbeta med äldre människor i behov av stöd. Då är du rätt person för oss!

Vi ser gärna att:

Du är utbildad undersköterska, vårdbiträde eller på väg dit.

Du har körkort.

Du behöver behärska svenska språket i tal och skrift.

Team Olivia är en av de största privata aktörerna på omsorgsmarknaden i Sverige, Norge och Danmark. Verksamheten bedrivs nära kunderna där våra bolag finns etablerade under lokala varumärken. Visa mindre

Kriminalvårdare (semestervikariat) till nationella transportenheten

Läs mer Jan 27
Kriminalvården är en del av rättsväsendet, vi har ansvar för fängelser, frivård och häkten samt transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/ V... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet, vi har ansvar för fängelser, frivård och häkten samt transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

Våra verksamhetsområden sträcker sig från norra till södra Stockholm.
Anstalter: Norrtälje, Österåker, Täby, Storboda (Rosersberg), Svartsjö, Färingsö, Beateberg (Trångsund), Asptuna (Norsborg) och Hall (Södertälje).
Häkten: Sollentuna, Kronoberg (Kungsholmen) och Huddinge.
Nationella transportenheten utgår från Solna.

Hitta till våra verksamhetsställen: https://www.kriminalvarden.se/kartastockholm


ARBETSUPPGIFTER
Som kriminalvårdare vid transportenheten består dina arbetsuppgifter i huvudsak av att transportera frihetsberövade personer, för Kriminalvården och andra myndigheter. Arbetet innefattar även bevakning under t ex rättegångar och vid sjukhusbesök. På grund av Transportenhetens varierande uppdrag är arbetstiden olika dag för dag.

Att arbeta som kriminalvårdare betyder att du kan göra skillnad för andra människor och bidra till ett bättre samhälle. För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar.KVALIFIKATIONER
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Som kriminalvårdare behöver du vara trygg, stabil och ha god självinsikt. Då du tillsammans med dina kollegor driver verksamheten behöver du ha god samarbetsförmåga och förmåga att vara tydlig i din kommunikation. I ditt yrkesutövande krävs ett gott omdöme och integritet. Du har en fysisk status som möjliggör förmåga att agera fysiskt när situationen så kräver.

Vi söker dig som har:
• Arbetslivserfarenhet, även i form av säsongsarbete, timanställning eller eget företagande. Praktik och volontärarbete är inte att jämställa med anställning
• Fullständig gymnasiekompetens i form av examen eller slutbetyg
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
• God datorvana
• B-körkort för manuellt växlat fordon och körvana

Det är meriterande om du har:
• Arbetslivserfarenhet från kriminalvård, säkerhetsarbete, social omsorg, psykiatri eller vård- och omsorgsarbete
• Kunskap inom relevanta områden, exempelvis beteendevetenskap, kriminologi psykiatri, juridik och konflikthantering
• Relevanta språkkunskaper


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver i vissa fall vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

För att jobba som kriminalvårdare behöver du ha fullständig gymnasiekompetens, läs mer om det här: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/yrkesroller/kriminalvardare/utbildningskrav-for-kriminalvardare/

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid. Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post. Supporttelefon för sökande: 0771-693693.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Säljare till flaggskeppsbutik sökes!

Läs mer Jan 24
Affärsidé: ”Att lagerhålla och sälja båtlivsprodukter till konkurrenskraftiga priser genom en egen produktkatalog med kunnig personal” Företaget har idag sex stormarknader varav fyra är belägna i Stockholmsområdet, en i Göteborg samt en mindre butik i Västervik. I koncernen ingår även vårt dotterbolag, Benns. Vi är inne i en mycket spännande fas där där vi utvecklar samt expa... Visa mer
Affärsidé:
”Att lagerhålla och sälja båtlivsprodukter till konkurrenskraftiga priser genom en egen produktkatalog med kunnig personal”


Företaget har idag sex stormarknader varav fyra är belägna i Stockholmsområdet, en i Göteborg samt en mindre butik i Västervik. I koncernen ingår även vårt dotterbolag, Benns.
Vi är inne i en mycket spännande fas där där vi utvecklar samt expanderar hela företaget. Vill du följa med på världens roligaste resa? Till våra ljusa och fräscha lokaler i Solna söker vi nu morgondagens stora stjärna i marinbranschen.


Vill du ingå i vårt idag redan mycket starka team där expertis, kundvänlighet samt trivsel är nyckelord?
Vi lägger mycket stor vikt vid dina teoretiska samt praktiska erfarenheter från båtlivet.
Vi förväntar oss att du är ordningsam, anpassningsbar samt har ett gott sinne för försäljning.
Högt tempo med varierande arbetsuppgifter får dig att trivas som allra bäst.
Då vår bransch är säsongsbetonad är det viktigt att du inte är rädd att hugg i när situationen kräver det.


Försäljning i butik, via mail samt över telefon.
Varuexponering.
Varupåfyllning.
Stor delaktighet till en snygg och säljande butik. Visa mindre

Sommarjobba som skattehandläggare

Läs mer Jan 24
Studerar du ekonomi eller juridik och letar efter ett värdefullt och samhällsnyttigt sommarjobb? Kanske har du nyligen tagit examen och är redo att ta första steget i din karriär? Som skattehandläggare får du ett omväxlande och lärorikt arbete samtidigt som du får värdefull yrkeserfarenhet från Skatteverket. Om jobbet Du arbetar med handläggning och utredning av varierande... Visa mer
Studerar du ekonomi eller juridik och letar efter ett värdefullt och samhällsnyttigt sommarjobb? Kanske har du nyligen tagit examen och är redo att ta första steget i din karriär? Som skattehandläggare får du ett omväxlande och lärorikt arbete samtidigt som du får värdefull yrkeserfarenhet från Skatteverket.

Om jobbet

Du arbetar med handläggning och utredning av varierande omfattning och komplexititet. Det innebär att du analyserar och bedömer olika typer av underlag. Du begär in kompletteringar via telefon, e-post och brev i kontakt med privatpersoner och företag. Med stöd av lagar och regler gör du en bedömning av underlaget och fattar beslut. De ärenden som du hanterar ställer krav på snabbhet och effektivitet.

Du får en introduktion och en handledare som hjälper dig att planera ditt arbete. Du driver sedan självständigt dina ärenden och samverkar med andra. Arbetet innebär hantering av olika typer av ärenden och du lär dig och får nya kunskaper både på bredden och på djupet. Vi har flexibel arbetstid och det är en självklarhet för oss att du ska ha en balans mellan arbete och fritid.

Du tillhör Skatteavdelningen, enhet 15, 16 eller 17. Din placering är i Solna.

Om dig

För att göra ett bra jobb och trivas hos oss på Skatteverket behöver du vara lyhörd, tänka nytt och ta ansvar. Du ska också leva upp till vår https://www.skatteverket.se/omoss/jobbahososs/skatteverketsmedarbetarpolicy.4.5c281c7015abecc2e2010e5b.html.

I det här jobbet ska du:

- självständigt planera och driva ditt arbete framåt för att nå resultat men samtidigt vara en bra lagspelare
- ha ett bra bemötande gentemot såväl våra kunder som dina kollegor.
- arbeta effektivt och handlingskraftigt ta dig an arbetsuppgifterna
- ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Du ska även ha:

- en pågående eller nyligen avslutad högskoleutbildning om minst 180hp inom ekonomi eller juridik.

Det är önskvärt om du har aktuell och relevant erfarenhet från arbete på Skatteverket och/eller har relevant administrativ arbetslivserfarenhet inom ekonomi eller juridik. Det är även önskvärt om du har godkända högskolepoäng i beskattnings- eller skatterätt.

Bra att veta

Anställningen är tidsbegränsad från april, maj eller juni till 28/8 med eventuell möjlighet till förlängning.

Observera att du måste vara mycket noggrann när du fyller i frågorna i slutet av din ansökan. Svaren på dessa frågor kommer att ligga till grund för det första urvalet. Vid eventuell intervju ska du kunna uppvisa betyg och intyg som styrker dina svar på urvalsfrågorna.

På https://www.skatteverket.se/omoss/jobbahososs.4.18e1b10334ebe8bc80004.html kan du exempelvis läsa om fördelarna med att jobba hos oss och hur det går till när du söker våra jobb.

Välkommen med din ansökan!

Skatteverkets uppdrag är att bidra till att säkra finansieringen av den offentliga sektorn, bidra till ett väl fungerande samhälle och att motverka brottslighet. Vi skapar förtroende genom att vara lyhörda och ge alla ett bra bemötande. Genom att använda digitaliseringens möjligheter vill vi underlätta för privatpersoner och företag i deras vardag. Tillsammans gör vi samhället möjligt. Visa mindre

Sommarjobba som folkbokföringshandläggare

Läs mer Jan 23
Studerar du juridik, samhällsvetenskap eller humaniora och letar efter ett värdefullt och samhällsnyttigt sommarjobb? Kanske har du nyligen tagit examen och är redo att ta första steget i din karriär? Som folkbokföringshandläggare får du ett omväxlande och lärorikt arbete samtidigt som du får värdefull yrkeserfarenhet från Skatteverket. Om jobbet Du arbetar med handläggnin... Visa mer
Studerar du juridik, samhällsvetenskap eller humaniora och letar efter ett värdefullt och samhällsnyttigt sommarjobb? Kanske har du nyligen tagit examen och är redo att ta första steget i din karriär? Som folkbokföringshandläggare får du ett omväxlande och lärorikt arbete samtidigt som du får värdefull yrkeserfarenhet från Skatteverket.

Om jobbet

Du arbetar med handläggning, vilket innebär att du främst registrerar olika typer av folkbokföringsärenden, men det kan även bli aktuellt att arbeta med diarieföring och förgranskning av ärenden. Du begär in kompletteringar i dina ärenden via telefon och brev i kontakt med privatpersoner. Med stöd av lagar och regler gör du sedan en bedömning av underlaget. De ärenden som du hanterar ställer krav på snabbhet och effektivitet.

Du får en introduktion och en handledare som hjälper dig att planera ditt arbete. Du driver sedan självständigt dina ärenden och samverkar med andra. Arbetet innebär hantering av olika typer av ärenden och du lär dig och får nya kunskaper. Vi har flexibel arbetstid och det är en självklarhet för oss att du ska ha en balans mellan arbete och fritid.

Du tillhör folkbokföringsenhet 2, med placering i Solna. På kontoret är vi ungefär 125 medarbetare och du tillhör någon av våra sju sektioner.

Om dig

För att göra ett bra jobb och trivas hos oss på Skatteverket behöver du vara lyhörd, tänka nytt och ta ansvar. Du ska också leva upp till vår https://www.skatteverket.se/omoss/jobbahososs/skatteverketsmedarbetarpolicy.4.5c281c7015abecc2e2010e5b.html.

I det här jobbet ska du:

- självständigt planera och driva ditt arbete framåt för att nå resultat
- vara bra på att samarbeta och stötta andra för att nå gemensamma mål
- ha ett bra bemötande gentemot såväl våra kunder som dina kollegor
- arbeta effektivt och handlingskraftigt ta dig an arbetsuppgifterna
- tala och skriva enkelt och tydligt på svenska och engelska.

Du ska även ha:

- en pågående eller nyligen avslutad högskoleutbildning om minst 180hp inom juridik, samhällsvetenskap eller humaniora.Det är önskvärt att du har aktuell och relevant erfarenhet från arbete på myndighet och/eller har aktuell och relevant administrativ arbetslivserfarenhet. Det är även önskvärt att du har aktuell erfarenhet av att bemöta människor med olika bakgrund via telefon eller mail.

Bra att veta

Anställningen är tidsbegränsad från och med 18/5 till 31/8 och tjänsten är på heltid. Under maj månad finns det möjlighet att kombinera dina studier med arbetet som folkbokföringshandläggare då ledighet kan beviljas för tentamen, seminarium och föreläsningar efter avstämning med ansvarig chef. Under juni månad kan enstaka ledigheter beviljas för tentamen eller seminarium efter avstämning med ansvarig chef. Det förekommer gemensamma genomgångar och utbildningar med obligatorisk närvaro under maj månad.

Observera att du måste vara mycket noggrann när du fyller i frågorna i slutet av din ansökan. Svaren på dessa frågor kommer att ligga till grund för det första urvalet. Vid eventuell intervju ska du kunna uppvisa betyg och intyg som styrker dina svar på urvalsfrågorna.

En av anställningarna är placerade i säkerhetsklass. Säkerhetsprövning kommer att göras enligt Säkerhetsskyddslagen (1996:627). För att komma ifråga för den anställningen behöver du vara svenska medborgare.

På https://www.skatteverket.se/omoss/jobbahososs.4.18e1b10334ebe8bc80004.html kan du exempelvis läsa om fördelarna med att jobba hos oss och hur det går till när du söker våra jobb.

Välkommen med din ansökan!

Skatteverkets uppdrag är att bidra till att säkra finansieringen av den offentliga sektorn, bidra till ett väl fungerande samhälle och att motverka brottslighet. Vi skapar förtroende genom att vara lyhörda och ge alla ett bra bemötande. Genom att använda digitaliseringens möjligheter vill vi underlätta för privatpersoner och företag i deras vardag. Tillsammans gör vi samhället möjligt. Visa mindre

Sommarjobb som handläggare inom internationell beskttning/stora företag

Läs mer Jan 22
Studerar du ekonomi eller juridik och letar efter ett värdefullt och samhällsnyttigt sommarjobb? Kanske har du nyligen tagit examen och är redo att ta första steget i din karriär? Som skattehandläggare får du ett omväxlande och lärorikt arbete samtidigt som du får värdefull yrkeserfarenhet från Skatteverket. Om jobbet Du arbetar med handläggning och utredning av varierande... Visa mer
Studerar du ekonomi eller juridik och letar efter ett värdefullt och samhällsnyttigt sommarjobb? Kanske har du nyligen tagit examen och är redo att ta första steget i din karriär? Som skattehandläggare får du ett omväxlande och lärorikt arbete samtidigt som du får värdefull yrkeserfarenhet från Skatteverket.

Om jobbet

Du arbetar med handläggning och utredning av varierande omfattning och komplexititet. Det innebär att du analyserar och bedömer olika typer av underlag. Du begär in kompletteringar via telefon, e-post och brev i kontakt med privatpersoner och företag. Med stöd av lagar och regler gör du en bedömning av underlaget och fattar beslut. De ärenden som du hanterar ställer krav på snabbhet och effektivitet.

Du får en introduktion och en handledare som hjälper dig att planera ditt arbete. Du driver sedan självständigt dina ärenden och samverkar med andra. Arbetet innebär hantering av olika typer av ärenden och du lär dig och får nya kunskaper både på bredden och på djupet. Vi har flexibel arbetstid och det är en självklarhet för oss att du ska ha en balans mellan arbete och fritid.

Du tillhör Storskatteenhet eller Utlandsenheten. Din placering är i Solna. På Storskatteenhet och Utlandsenheten är vi ca 170 respektive 190 medarbetare.

Om dig

För att göra ett bra jobb och trivas hos oss på Skatteverket behöver du vara lyhörd, tänka nytt och ta ansvar. Du ska också leva upp till vår https://www.skatteverket.se/omoss/jobbahososs/skatteverketsmedarbetarpolicy.4.5c281c7015abecc2e2010e5b.html.

I det här jobbet ska du:

- självständigt planera och driva ditt arbete framåt för att nå resultat men samtidigt vara en bra lagspelare
- ha ett bra bemötande gentemot såväl våra kunder som dina kollegor.
- arbeta effektivt och handlingskraftigt ta dig an arbetsuppgifterna
- ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Du ska även ha:

- en pågående eller nyligen avslutad högskoleutbildning om minst 180hp inom ekonomi eller juridik.

Det är önskvärt om du har aktuell och relevant erfarenhet från arbete på Skatteverket och/eller har relevant administrativ arbetslivserfarenhet inom ekonomi eller juridik. Det är även önskvärt om du har godkända högskolepoäng i beskattnings- eller skatterätt.

Bra att veta

Anställningen är tidsbegränsad under 4 månader, detta enligt överenskommelse under perioden maj till och med september.

Observera att du måste vara mycket noggrann när du fyller i frågorna i slutet av din ansökan. Svaren på dessa frågor kommer att ligga till grund för det första urvalet. Vid eventuell intervju ska du kunna uppvisa betyg och intyg som styrker dina svar på urvalsfrågorna.

På https://www.skatteverket.se/omoss/jobbahososs.4.18e1b10334ebe8bc80004.html kan du exempelvis läsa om fördelarna med att jobba hos oss och hur det går till när du söker våra jobb.

Välkommen med din ansökan!

Skatteverkets uppdrag är att bidra till att säkra finansieringen av den offentliga sektorn, bidra till ett väl fungerande samhälle och att motverka brottslighet. Vi skapar förtroende genom att vara lyhörda och ge alla ett bra bemötande. Genom att använda digitaliseringens möjligheter vill vi underlätta för privatpersoner och företag i deras vardag. Tillsammans gör vi samhället möjligt. Visa mindre

Sommarjobba som ID-kortshandläggare inom folkbokföringen

Läs mer Jan 22
Studerar du juridik eller statsvetenskap och letar efter ett värdefullt och samhällsnyttigt sommarjobb? Kanske har du nyligen tagit examen och är redo att ta första steget i din karriär? Som handläggare på sektionen för ID-kontroll får du ett omväxlande och lärorikt arbete samtidigt som du får värdefull yrkeserfarenhet från Skatteverket. Om jobbet Du arbetar med handläggni... Visa mer
Studerar du juridik eller statsvetenskap och letar efter ett värdefullt och samhällsnyttigt sommarjobb? Kanske har du nyligen tagit examen och är redo att ta första steget i din karriär? Som handläggare på sektionen för ID-kontroll får du ett omväxlande och lärorikt arbete samtidigt som du får värdefull yrkeserfarenhet från Skatteverket.

Om jobbet

Du arbetar med handläggning och enklare utredningar av identitet och identitetshandlingar vid ansökningar om ID-kort. Du svarar på frågor om ID-kort från servicekontor och du arbetar även med reklamationer av ID-kort samt med allmänna administrativa uppgifter som till exempel posthantering. De ärenden som du hanterar ställer krav på snabbhet och effektivitet.

Du får en introduktion och en handledare som hjälper dig att planera ditt arbete. Du driver sedan självständigt dina ärenden och samverkar med andra. Arbetet innebär hantering av olika typer av ärenden och du lär dig och får nya kunskaper både på bredden och på djupet. Vi har flexibel arbetstid och det är en självklarhet för oss att du ska ha en balans mellan arbete och fritid.

Du tillhör ID-kontrollsektionen med placering är i Solna. På vår sektion är vi 24 personer.

Om dig

För att göra ett bra jobb och trivas hos oss på Skatteverket behöver du vara lyhörd, tänka nytt och ta ansvar. Du ska också leva upp till vår https://www.skatteverket.se/omoss/jobbahososs/skatteverketsmedarbetarpolicy.4.5c281c7015abecc2e2010e5b.html.

I det här jobbet ska du:

- självständigt planera och driva ditt arbete framåt för att nå resultat
- vara bra på att samarbeta och stötta andra för att nå gemensamma mål
- ha ett bra bemötande gentemot såväl våra kunder som dina kollegor
- arbeta effektivt och handlingskraftigt ta dig an arbetsuppgifterna
- ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i svenska och engelska.

Du ska även ha:

- en pågående eller nyligen avslutad högskoleutbildning om minst 180hp inom juridik eller statsvetenskap.Det är önskvärt att du har aktuell och relevant erfarenhet från arbete på Skatteverket och/eller har aktuell och relevant administrativ arbetslivserfarenhet. Det är även önskvärt att du har aktuell och relevant erfarenhet av att bemöta människor med olika bakgrund via telefon eller mail.

Bra att veta

Anställningen är tidsbegränsad från och med 1/6 till 31/8. Du behöver kunna arbeta heltid hela perioden för att vara aktuell för anställningen.

Observera att du måste vara mycket noggrann när du fyller i frågorna i slutet av din ansökan. Svaren på dessa frågor kommer att ligga till grund för det första urvalet. Vid eventuell intervju ska du kunna uppvisa betyg och intyg som styrker dina svar på urvalsfrågorna.

På https://www.skatteverket.se/omoss/jobbahososs.4.18e1b10334ebe8bc80004.html kan du exempelvis läsa om fördelarna med att jobba hos oss och hur det går till när du söker våra jobb.

Välkommen med din ansökan!

Skatteverkets uppdrag är att bidra till att säkra finansieringen av den offentliga sektorn, bidra till ett väl fungerande samhälle och att motverka brottslighet. Vi skapar förtroende genom att vara lyhörda och ge alla ett bra bemötande. Genom att använda digitaliseringens möjligheter vill vi underlätta för privatpersoner och företag i deras vardag. Tillsammans gör vi samhället möjligt. Visa mindre

Sommarjobb Projektingenjör, samhällsbyggnad

Läs mer Jan 21
Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytän... Visa mer
Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytänkande. 


Sommarjobb Projektingenjör, samhällsbyggnad

Som projektingenjör kommer du att biträda projektledare inom Investering väg- och järnvägs projekt. Projektledaren leder och styr projekt och du ska stödja projektledaren i projektplanering, uppföljning och styrning. Denna roll är inriktad på produktions/entreprenadskedet. Du kommer att vistas på både järnväg och väg.

Vi söker dig som


har en pågående högskole-eller universitetsutbildning under termin 7-10 inom samhällsbyggnad, byggteknik eller projektledning

Har körkort för personbil Visa mindre

Sommarvikarier till ICAs Varuplanering

Läs mer Jan 21
ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos os... Visa mer
ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss. På ICA får du möjlighet att arbeta med några av Sveriges mest spännande varuflöden. Du kommer att tillhöra ICAs varuplanering som med hjälp av ett av världens modernaste replenishmentsystem styr ICAs varuflöde från leverantör till butik för de ca 30.000 artiklarna i ICAs sortiment. Varje dag plockas ca 800.000 förpackningar på ICAs lager och varuplaneringens huvuduppgift är att säkerställa rätt lagernivåer för att möta butiksbehovet, samt att utveckla ICAs logistikflöden för att stärka ICAs konkurrenskraft.Arbetsuppgifter
ICA behöver förstärkning på Varuplaneringen under sommaren. Som Varuplanerare ansvarar du för att säkerställa ICAs leveransförmåga till butikerna och att ICA på rätt sätt balanserar leveransförmåga, lagernivåer och utförsäljningar av överlager. Du underhåller och uppdaterar prognoser, lägger köp och ansvarar för den operativa dialogen med leverantörerna. Som Varuplanerare har du ett stort och viktigt ansvar för ICAs varuförsörjning. Du kommer att ansvara för ca 40 leverantörer och köpa varor för ca 20 MSEK per vecka. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta med logistik på riktigt i ett av Sveriges mest omfattande och utmanande logistikflöde. Anställningstid är enligt överenskommelse, men mellan vecka 24-32 är vårt behov som störst.Din profil
Du besitter ett logiskt tänkande samt ett strukturerat arbetssätt. Du har lätt för att ta egna beslut och göra riktiga prioriteringar. Du tycker om att arbeta med människor, är positiv till att knyta nya kontakter och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. God förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska är ett krav. Högskoleutbildning och utbildning inom logistik är meriterande. Vi ser gärna sökande både från de som har några års studier kvar och från de som tar examen snart.Tjänst
VaruplanerarePlaceringsort
SolnaAnställningsform
SommarvikariatTillträdesdag
2020-06-08Kontaktperson
Jenny Taavo , Supply Chain Manager Skafferi
jenny.taavo@ica.seSista ansökningsdag
2020-02-28Välkommen med din ansökan!
ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Visa mindre

Sommarjobb Utredare Planering, ekonomi

Läs mer Jan 21
Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytän... Visa mer
Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytänkande. 


Sommarjobb Utredare Planering, ekonomi

Som utredare kommer du bland annat arbeta med följande:


analys av elvägssystem för tung trafik

affärsmodeller och den fortsatta utvecklingen av elvägssystem för olika applikationer som autonoma fordon samt regional busstrafikVi söker dig som


har en pågående högskole-eller universitetsutbildning under termin 7-10 inom industriell ekonomi

har erfarenhet av transportsystem och affärsmodeller/innovationer Visa mindre

Aktiv Ortopedteknik söker butikssäljare/receptionist

Läs mer Jan 21
Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 18 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock Scandinavia Group, en av Nordens ledande leverantörer inom Ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk ... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 18 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock Scandinavia Group, en av Nordens ledande leverantörer inom Ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra brukare. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
För att trivas i arbetet tror vi att du har ett genuint intresse för friskvård, idrott och hälsa. Ett krav är att du har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet. Det är meriterande om du har erfarenhet av butiksförsäljning. Likaså om du har en sjukvårds – eller friskvårdsutbildning i grunden. För att lyckas i rollen är du serviceinriktad och sätter alltid kunden i fokus. Du brinner för försäljning och administration och har en stark drivkraft i det arbete du utför. Som person är du ordningsam, flexibel och positiv till förändringar. Du gillar att ta egna initiativ, är ansvarstagande och trivs med att arbeta i grupp.
Som receptionist och butikssäljare hos oss kommer du vägleda våra kunder att hitta rätt produkter. Du kommer att arbeta med kassahantering, inköp och lagerhållning samt med att ta emot kunder, telefonsamtal och arbeta mycket administrativt med remisshantering, tidsbokning och fakturering. Periodvis är det hög arbetsbelastning som kräver att du är stresstålig och tycker det är roligt att hantera många arbetsuppgifter samtidigt med bibehållen service och kvalitet.


Tjänsten är ett vikariat då en av våra anställda kommer vara studieledig från den sista mars. Du som söker tjänsten ska ha möjlighet att arbeta perioden 30/3 - 14/8. Visa mindre

Sommarjobb Projektingenjör, teknik

Läs mer Jan 21
Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytän... Visa mer
Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytänkande. 


Sommarjobb Projektingenjör, teknik

Du kommer främst jobba med arkivsökning i Trafikverkets databaser som t.ex. Chaos.

Arbetet innebär bland annat genomgång av leveranser som t.ex. rapporter och PM ifrån avslutade infrastrukturprojekt, och då för att söka information avseende berggrundsgeologi och berg.

Vi söker dig som


har en pågående högskole-eller universitetsutbildning under termin 4-6 inom teknisk/naturvetenskaplig, väg och vatten eller geovetenskap

har goda datakunskaperDet är meriterande om du


har erfarenhet från bygg-och anläggningsbranschen eller samhällsutveckling Visa mindre

Sommarjobb Handläggare, samhällsplanering

Läs mer Jan 21
Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytän... Visa mer
Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytänkande. 


Sommarjobb Handläggare, samhällsplanering

Som handläggare kommer du bland annat arbeta med att administrera databas för CEF (EU-bidrag). Du kommer att medverka vid projektmöten, ha kontakt med projekt med CEF-finansiering för insamling av uppgifter.

Vi söker dig som


har en pågående högskole-eller universitetsutbildning under termin 7-10 inom samhällsplanering, statskunskap, nationalekonomi, EU eller transportpolitik Visa mindre

Sommarjobb Handläggare, kundtjänst

Läs mer Jan 21
Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytän... Visa mer
Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytänkande. 


Sommarjobb Handläggare, kundtjänst

Som handläggare av kundärenden kommer du bland annat arbeta med följande:


Kontaktcenter

Besvara samtal från kund i telefon

Hantera kundärenden i ärendehanteringssystemVi söker dig som har en nyligen avslutad eller


Pågående högskole-eller universitetsutbildning inom kundservice Visa mindre

Sommarjobb Biträdande Trafikingenjör, samhällsplanering

Läs mer Jan 21
Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytän... Visa mer
Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytänkande. 


Sommarjobb Biträdande Trafikingenjör, samhällsplanering

Som Biträdande Trafikingenjör kommer du bland annat arbeta med följande:


Inventering av trafikreglering i vägsystemet.

biträda i löpande myndighetsutövning.Vi söker dig som


har en pågående högskole-eller universitetsutbildning under termin 7-10 inom samhällsplanering

Har körkort för personbil Visa mindre

Sommarjobb Utredare, samhällsplanering

Läs mer Jan 21
Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytän... Visa mer
Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytänkande. 


Sommarjobb Utredare, samhällsplanering

Som utredare kommer du bland annat arbeta med följande:


Utredning, projektplanering och analys inom området digitalisering av transportsystemet: hur nya åtgärder, som tex nyttjar uppkoppling och informationsdelning, kan tas från idé till implementering samt bidra till ett hållbart transportsystem. 

Vi söker dig som


har en pågående högskole-eller universitetsutbildning under termin 7-10 inom samhällsplanering eller teknisk/naturvetenskaplig inriktning. Visa mindre

Hudterapeut

Läs mer Jan 20
Aroma SPA är Borås ledande företag inom skönhet och välmående. Vi ligger i nya lokaler på bästa läget i Borås. Aroma SPA expanderar inom samtliga områden och som en del i vår tillväxtresa utökar vi vår hudvårdsklinik Vi söker dig som är auktoriserad hudterapeut och har ett brinnande intresse för resultatinriktad hudvård. Vi erbjuder ett utvecklande arbete där du får arbeta br... Visa mer
Aroma SPA är Borås ledande företag inom skönhet och välmående. Vi ligger i nya lokaler på bästa läget i Borås. Aroma SPA expanderar inom samtliga områden och som en del i vår tillväxtresa utökar vi vår hudvårdsklinik


Vi söker dig som är auktoriserad hudterapeut och har ett brinnande intresse för resultatinriktad hudvård. Vi erbjuder ett utvecklande arbete där du får arbeta bra resultatinriktade behandlingar och produkter i kombination med laser, microneedling mm. Hudvård är prioriterat hos oss och vår ambition är att vara bäst i Borås på avancerad hudvård.


Clinicalsystem är leverantör av estetiska maskiner till salonger och kliniker. Du kommer att arbeta på vår kontor i Solna där du kommer att jobba med behandlingar.
Vi vill att du är säljande, ansvarstagande och tar egna initiativ.


Anställningen är heltid tills vidare. Du arbetar efter ett schema som vi tillsammans kommer överens om. Utöver fast månadslön erbjuder vi en bonusmodell som kopplar till ditt resultat


Vi vill att du är säljande, ansvarstagande och tar egna initiativ.


Anställningen är heltid tills vidare. Du arbetar efter ett schema som vi tillsammans kommer överens om. Utöver fast månadslön erbjuder vi en bonusmodell som kopplar till ditt resultat. Visa mindre

Startskottet - JMs Studentprogram inom produktion

Läs mer Jan 7
Sommaren 2020 drar JM igång sitt studentprogram Startskottet för fjärde året! Startskottet är ett tvåårigt studentprogram där vi vänder oss till dig som till HT-2020 har två år kvar på dina studier för att bli högskoleingenjör eller civilingenjör.  Startskottet Programmet öppnar upp för dig att tidigt under dina studier få en värdefull introduktion till byggbranschen och särsk... Visa mer
Sommaren 2020 drar JM igång sitt studentprogram Startskottet för fjärde året! Startskottet är ett tvåårigt studentprogram där vi vänder oss till dig som till HT-2020 har två år kvar på dina studier för att bli högskoleingenjör eller civilingenjör. 
Startskottet
Programmet öppnar upp för dig att tidigt under dina studier få en värdefull introduktion till byggbranschen och särskilt nyproduktion. Du ges möjligheter att knyta värdefulla kontakter och genom praktisk erfarenhet av arbete i produktion kommer detta program lägga grunden till din framtida karriär! 
Startskottet inleds med en gemensam träff där du möter de andra deltagarna i Startskottet från både Sverige och Norge. Därefter gör du en betald sommarpraktik i vår bostadsproduktion på den ort du är placerad. Därefter kommer det under det första året anordnas ett antal träffar, både lokalt på din hemmaregion men även centralt med övriga deltagare i Startskottet. Till år två kommer du göra ytterligare en sommarpraktik ute i produktion och därefter följer ytterligare träffar. Startskottet avslutas med att du får möjlighet att skriva ditt examensarbete hos oss på JM. 
Träffarna som ingår i Startskottet arrangeras av oss på JM och har till syfte att du som deltagare ska få en inblick i JM och vår affär. Vi kommer bland annat fördjupa oss i vårt strukturerade arbetssätt, logistik och ledarskap.  
Vi söker Startskottsdeltagare till Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Oslo samt till vårt dotterbolag JM Entreprenad i Stockholm.
Din profil
Du som studerar till högskoleingenjör alternativt civilingenjör inom bygg och som till HT-2020 har två år kvar på dina studier. Du har ett stort intresse för produktion och ser din framtid inom bostadsutveckling.
Du är en engagerad, positiv och ansvarsfull person som har förmågan och viljan att lära och utvecklas. Du är nyfiken och trivs med uppgifter där du får möjlighet att arbeta både högt och lågt. För att trivas på JM är det viktigt att du är en lagspelare men även kan se dig i en ledande roll i din framtida yrkeskarriär. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för dig själv och andra, kommer du att trivas hos oss!
För oss är det även självklart att du delar våra värderingar; kvalité, pålitlighet, långsiktighet, engagemang, lyhördhet och stilkänsla.
Vi erbjuder
Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.
Ansökningsprocessen 
Varmt välkommen att skicka in din ansökan via ansökningsformuläret. Sista ansökningsdag är den 23 februari.
Läs gärna praktikantbloggen för att se hur det är att sommarjobba hos oss: https://om.jm.se/jobb-karriar/studerande/praktikantbloggen/
Har du frågor om programmet och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Anna Wikström på anna.wikstrom@jm.se alt Christina Cronvall på christina.cronvall@jm.se.  
Välkommen att skriva din historia med oss! Visa mindre

Sommarnotarie sökes till ICA Banken för år 2020

Läs mer Nov 20
Vi söker nu en sommarnotarie som ska vara med och utveckla juridikfunktionen under sommaren 2020 och bidra till att ICA Banken har Sveriges nöjdaste kunder! Tjänsten är placerad i Solna alternativt Borås. Juridikavdelningen består idag av sammanlagt fem medarbetare; tre bolagsjurister, en klagomålsansvarig/paralegal och en chefsjurist. Det här är ditt blivande jobb I roll... Visa mer
Vi söker nu en sommarnotarie som ska vara med och utveckla juridikfunktionen under sommaren 2020 och bidra till att ICA Banken har Sveriges nöjdaste kunder! Tjänsten är placerad i Solna alternativt Borås.
Juridikavdelningen består idag av sammanlagt fem medarbetare; tre bolagsjurister, en klagomålsansvarig/paralegal och en chefsjurist.Det här är ditt blivande jobb

I rollen som sommarnotarie hos ICA Banken kommer du främst att hantera klagomålsfunktionen men även i övrigt arbeta brett med löpande juridiska frågor i nära samarbete med verksamheten och övriga jurister på avdelningen. Arbetet är varierat, utmanande och utvecklande.

I rollen ingår bl.a. att besvara klagomål, hantera ärenden hos ARN, bistå verksamheten vid bedömningar av reklamationer och bedrägerier samt att hantera bestridda ärenden. I övrigt ingår i huvudsak avtalshantering, utredningsarbete samt hantering av såväl kund- som affärsjuridiska frågor.

Din roll kommer att innebära stora kontaktytor inom ICA Banken och ICA Gruppen. Att vara sommarnotarie hos oss ger dig en bra introduktion till arbetet som jurist eller paralegal på ett bolag samtidigt som du får möjlighet att lära känna ICA och ICA Banken som arbetsgivare.

Du rapporterar till ICA Bankens chefsjurist.Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Varje dag är en härlig utmaning på ICA Banken & ICA Försäkring. Varför det? Jo, för att hela vår bransch håller på att förändras. Och den förändringen öppnar för spännande utmaningar där gamla invanda sätt att jobba utmanas. Det betyder också att vi måste hålla oss i konstant utveckling. På riktigt. Både som individer och som verksamhet. Vi behöver föra samman innovation och digitalisering i en härlig kombination, där vi tillsammans kan hitta de där smarta och praktiska lösningarna som kunderna knappt vet om att de behöver. Än.


Din profil:

Vi söker dig som har ett genuint intresse för bankverksamhet och kundhantering samt en passion för att arbeta verksamhetsnära inom ett mycket brett spektrum av juridiska frågor. Vi ser helst att du har studerat några terminer på din jurist- eller paralegalutbildning eller att du har tidigare relevant arbetslivserfarenhet.
Flytande svenska och engelska, i tal och skrift, är en självklarhet.Anställningsform
Visstidsanställning under sommaren 2020Tillträde
Enligt överenskommelseKontaktperson
Frågor om tjänsten besvaras av chefsjuristen
Peter Sigurdson, 072-220 28 26, peter.sigurdson@ica.se

Frågor om rekryteringen besvaras av HR-partner
Sanda Filipsson, 072-220 07 62, sandra.filipsson@ica.seRekryterande chef
Peter Sigurdson, chefsjuristSista dag för ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 19 december 2019. Urvalet kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerats.Om ICA Banken
ICA Banken erbjuder ett komplett utbud av banktjänster för privatpersoner, allt ifrån spara och betala till låna och försäkra. Våra Företagstjänster levererar effektiva betaltjänster och finansiella lösningar till ICA Handlare, ICA Gruppen samt myndigheter och kommuner. Vi vill göra varje dag lite enklare och förenkla vardagen för ICAs kunder. Vi möter våra kunder i butik, digitalt och via telefon. Tillgänglighet, enkelhet, låga avgifter och tydliga villkor är centralt för oss. ICA Banken, som startade sin verksamhet 2001 har ca 320 medarbetare och ingår i ICA Gruppen. Huvuddelen av verksamheten ligger i Borås och ICA Banken har sitt säte i Stockholm, Solna. Vi sitter i nya fräscha lokaler, där vi arbetar aktivitetsbaserat, vid Arenastaden nära Mall of Scandinavia.ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Är du nyfiken på oss och vill bli en av våra nya kollegor? Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Ekonomiassistent

Läs mer Nov 13
Om tjänsten: Heltid med start omgående. Som junior redovisningsekonom kommer du att vara en del av det finansiella rapporteringsteamet. Rollen som ekonomiassistent / redovisningsekonom innebär att du primärt kommer arbeta med kund- och leverantörsreskontra, bokföring, bokslut samt mindre utredningar. Du kommer få möjligheten att vara en del av ett växande företag med utmanande ... Visa mer
Om tjänsten:
Heltid med start omgående.
Som junior redovisningsekonom kommer du att vara en del av det finansiella rapporteringsteamet. Rollen som ekonomiassistent / redovisningsekonom innebär att du primärt kommer arbeta med kund- och leverantörsreskontra, bokföring, bokslut samt mindre utredningar.
Du kommer få möjligheten att vara en del av ett växande företag med utmanande och stimulerande uppdrag. I din roll ingår ansvar för månads- och årsbokslut, bokföring av manuella justeringar, intern och extern rapportering, förbereda kontoavstämningar, momsrapportering samt rapportering av löneskatter. 


Rollen erbjuder stora möjligheter att utvecklas inom ekonomi. Du ska kunna jobba som en del av ett arbetslag men även självständigt beroende på uppdraget. Du bör även vara självgående, ha lätt för att samarbeta, ha tidigare erfarenhet inom snickeriyrket.
B-körkort är meriterande men inget krav. Visa mindre

Restaurangbiträde VIKARIE 2 månader La Pasta Veloce MOS

Läs mer Nov 11
La Pasta Veloce är en snabbmatsrestaurang som serverar vällagad italiensk mat med fokus på färsk pasta. En restaurang där man erbjuds italienska traditioner på ett modernt vis. Att komma in i restaurangen är som att komma "ut" på en italiensk gata - en miljö inspirerad av fart och racing med tempo, liv och rörelse, i en kombination med italiensk omsorg och tradition. Vi servera... Visa mer
La Pasta Veloce är en snabbmatsrestaurang som serverar vällagad italiensk mat med fokus på färsk pasta. En restaurang där man erbjuds italienska traditioner på ett modernt vis. Att komma in i restaurangen är som att komma "ut" på en italiensk gata - en miljö inspirerad av fart och racing med tempo, liv och rörelse, i en kombination med italiensk omsorg och tradition. Vi serverar pasta, risotto, pizza, sallad och soppa. Vi söker dig som älskar kundservice, är positiv, driftig och en lagspelare. Du ska kunna ta egna initiativ och du måste tycka om att jobba i ett högt tempo. Vi vill att du har erfarenhet av kassaarbete.
Vi vill även att du ska känna till det italienska köket. Arbetsuppgifterna består i kassaarbete, lämna ut mat, disk och plock, städning, varupåfyllnad och dyl. Visa mindre

Julvik. Brevbärare sortering, Solna

Läs mer Nov 6
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu söker vi julvikarier som kommer att utgå från våra kontor i Solna. Arbetsuppgifterna kommer att innebära sortering av brev-, tidnings- och direktreklam. Arbetet utförs enbart i... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu söker vi julvikarier som kommer att utgå från våra kontor i Solna. Arbetsuppgifterna kommer att innebära sortering av brev-, tidnings- och direktreklam. Arbetet utförs enbart inne på ett av våra kontor i Solna, därav förekommer ingen utdelning i tjänsten. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och eftermiddag och kan komma att variera. Julvikariatet är på 50% under perioden 2019-12-09 till 2019-12-27 eller 2019-12-16 till 2019-12-20.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt att B-körkort för manuell växellåda är meriterande men inget krav. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:rekrytering.stockholm@postnord.com eller telefon 072-144 6185. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekryteringsprocessen kommer att starta i mitten av oktober och vi kommer senast återkoppla till dig som ansökt i mitten av december kring var i processen just du befinner dig. Du är varmt välkommen att kontakta oss under tidens gång.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Restaurangbiträde VIKARIE 1 månad La Pasta Veloce MOS

Läs mer Aug 4
La Pasta Veloce är en snabbmatsrestaurang som serverar vällagad italiensk mat med fokus på färsk pasta. En restaurang där man erbjuds italienska traditioner på ett modernt vis. Att komma in i restaurangen är som att komma "ut" på en italiensk gata - en miljö inspirerad av fart och racing med tempo, liv och rörelse, i en kombination med italiensk omsorg och tradition. Vi servera... Visa mer
La Pasta Veloce är en snabbmatsrestaurang som serverar vällagad italiensk mat med fokus på färsk pasta. En restaurang där man erbjuds italienska traditioner på ett modernt vis. Att komma in i restaurangen är som att komma "ut" på en italiensk gata - en miljö inspirerad av fart och racing med tempo, liv och rörelse, i en kombination med italiensk omsorg och tradition. Vi serverar pasta, risotto, pizza, sallad och soppa. Vi söker dig som älskar kundservice, är positiv, driftig och en lagspelare. Du ska kunna ta egna initiativ och du måste tycka om att jobba i ett högt tempo. Vi vill att du har erfarenhet av kassaarbete.Vi vill även att du ska känna till det italienska köket. Arbetsuppgifterna består i kassaarbete, lämna ut mat, disk och plock, städning, varupåfyllnad och dyl. Visa mindre

TE CREA CARE SÖKER SJUKSKÖTERSKA TILL VÅRDCENTRAL I HÖST

Läs mer Jul 25
Är du sjuksköterska med intresse av att själv kunna bestämma var, när och hur mycket du vill arbeta? Välkommen till att bli en del av Te Crea Care! Vi söker nu för kunds räkning en sjuksköterskor, alternativt distriktssköterskor, för uppdrag på tre olika vårdcentraler i norra Stockholmsområdet under hösten 2019. Omfattning: 100%, Vi söker dig som är tillgänglig hela uppdrag... Visa mer
Är du sjuksköterska med intresse av att själv kunna bestämma var, när och hur mycket du vill arbeta? Välkommen till att bli en del av Te Crea Care!

Vi söker nu för kunds räkning en sjuksköterskor, alternativt distriktssköterskor, för uppdrag på tre olika vårdcentraler i norra Stockholmsområdet under hösten 2019. Omfattning: 100%,

Vi söker dig som är tillgänglig hela uppdragsperioden, men även dig som är intresserad av kortare perioder. Hos oss har du goda möjligheter att påverka din arbetssituation då vi strävar efter att varje sjuksköterska ska känna möjlighet att påverka sitt eget arbete. Vi arbetar målmedvetet för att vara en attraktiv arbetsgivare.

Är du intresserad och vill veta mer om uppdraget? Kontakta oss redan idag!


Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.


Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar! Visa mindre

Extrapersonal till First Reserves receptionistpool

Läs mer Jul 12
First Reserve är ett väletablerat rekryterings- bemannings och löneoutsourcingföretag. Vi har sedan 2003 hjälpt många kandidater att hitta sina drömjobb och våra kunder har fått professionellt stöd i att hitta rätt medarbetare till sitt företag. Extrapersonal till First Reserves receptionistpool Ser du god service som en självklarhet och vill ha en extra sysselsättning vid s... Visa mer
First Reserve är ett väletablerat rekryterings- bemannings och löneoutsourcingföretag. Vi har sedan 2003 hjälpt många kandidater att hitta sina drömjobb och våra kunder har fått professionellt stöd i att hitta rätt medarbetare till sitt företag.

Extrapersonal till First Reserves receptionistpool
Ser du god service som en självklarhet och vill ha en extra sysselsättning vid sidan av till exempel studier?

Vi söker dig som är student eller med annan sysselsättning som vill arbeta extra i vår receptionistpool. Våra kunder är verksamma inom en rad olika branscher med varierande storlekar och vi får in uppdrag där man kommer arbeta som konsult via oss.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna hos våra kunder varierar men du förväntas att ansvara för att ytorna i receptionen alltid är representativa, göra resebokningar, beställningar av kontorsmaterial samt andra administrativa arbetsuppgifter. Du kommer även fungera som en allmän servicefunktion och ett stöd till kollegor på andra avdelningar. Det ingår ofta att ta emot samtal och serva besökare till företaget du arbetar på. Det är viktigt att du själv tar egna initiativ och ser vad som behöver göras.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har något års erfarenhet av arbete i reception eller annat relevant servicearbete. Du är en trygg och mogen person som har känsla för kvalitet, och du trivs med att vara den första personen möter när de kommer in på företaget. Flertalet av våra kunder är internationella bolag och därför är goda kunskaper i engelska i både tal och skrift ett krav.

Du är serviceinriktad och social samt professionell i din roll som företagets ansikte utåt. Vidare är du ansvarstagande och strukturerad med vana att ha många olika arbetsuppgifter parallellt. Du är framåt och ser möjligheter att stötta och hjälpa dina kollegor och hitta lösningar för utvecklingen av receptionen.

Genom att ingå i receptionistpoolen kan det komma att röra sig om arbete hos flera av First Reserves olika kunder. Detta kräver att du är flexibel och anpassningsbar.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som konsult på First Reserve AB kan vi som auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal erbjuda dig en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, avtalsenlig pension och försäkringar. Du som konsult blir även tilldelad en engagerad konsultchef som finns till för att stötta dig i just din karriär. Med värdeorden Engagemang, Utveckling, Laganda och Ansvarstagande välkomnar vi dig till ett företag där du som konsult står i fokus!

Ansökan
En avgörande framgångsfaktor för varje företag är att tillgodogöra sig människors olikheter. Därför strävar vi på First Reserve efter mångfald i våra tillsättningar.

För bästa hantering och utifrån GDPR tar vi endast emot din ansökan genom att registrera ditt CV och personliga brev genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du varmt välkommen att kontakta mig Helena Adestedt: 070-208 01 49 eller helena.adestedt@firstreserve.se. Notera att vi utifrån GDPR ej tar emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

TE CREA CARE SÖKER SJUKSKÖTERSKA TILL VÅRDCENTRAL I HÖST

Läs mer Jul 8
Är du sjuksköterska med intresse av att själv kunna bestämma var, när och hur mycket du vill arbeta? Välkommen till att bli en del av Te Crea Care! Vi söker nu för kunds räkning en sjuksköterskor, alternativt distriktssköterskor, för uppdrag på tre olika vårdcentraler i norra Stockholmsområdet under hösten 2019. Omfattning: 100%, Vi söker dig som är tillgänglig hela uppdrag... Visa mer
Är du sjuksköterska med intresse av att själv kunna bestämma var, när och hur mycket du vill arbeta? Välkommen till att bli en del av Te Crea Care!

Vi söker nu för kunds räkning en sjuksköterskor, alternativt distriktssköterskor, för uppdrag på tre olika vårdcentraler i norra Stockholmsområdet under hösten 2019. Omfattning: 100%,

Vi söker dig som är tillgänglig hela uppdragsperioden, men även dig som är intresserad av kortare perioder. Hos oss har du goda möjligheter att påverka din arbetssituation då vi strävar efter att varje sjuksköterska ska känna möjlighet att påverka sitt eget arbete. Vi arbetar målmedvetet för att vara en attraktiv arbetsgivare.

Är du intresserad och vill veta mer om uppdraget? Kontakta oss redan idag!


Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.


Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar! Visa mindre

TE CREA CARE SÖKER SJUKSKÖTERSKA TILL VÅRDCENTRAL I HÖST

Läs mer Jul 8
Är du sjuksköterska med intresse av att själv kunna bestämma var, när och hur mycket du vill arbeta? Välkommen till att bli en del av Te Crea Care! Vi söker nu för kunds räkning en sjuksköterskor, alternativt distriktssköterskor, för uppdrag på tre olika vårdcentraler i norra Stockholmsområdet under hösten 2019. Omfattning: 100%, Vi söker dig som är tillgänglig hela uppdrag... Visa mer
Är du sjuksköterska med intresse av att själv kunna bestämma var, när och hur mycket du vill arbeta? Välkommen till att bli en del av Te Crea Care!

Vi söker nu för kunds räkning en sjuksköterskor, alternativt distriktssköterskor, för uppdrag på tre olika vårdcentraler i norra Stockholmsområdet under hösten 2019. Omfattning: 100%,

Vi söker dig som är tillgänglig hela uppdragsperioden, men även dig som är intresserad av kortare perioder. Hos oss har du goda möjligheter att påverka din arbetssituation då vi strävar efter att varje sjuksköterska ska känna möjlighet att påverka sitt eget arbete. Vi arbetar målmedvetet för att vara en attraktiv arbetsgivare.

Är du intresserad och vill veta mer om uppdraget? Kontakta oss redan idag!


Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.


Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar! Visa mindre

Lagerarbetare sökes till Mobellos lager i Solna

Läs mer Jul 5
Nu söker vi en lagerarbetare till Mobellos lager i Solna. I arbetsuppgifterna ingår att packa varor till våra 6 butiker runt om i Stockholm samt packa upp leverans, hålla ordning på hyllor/lageryta och inventera. Tjänsten är ett vikariat på en månad som kan förlängas vid behov. Du kommer att jobba 4-5 dagar i veckan, mån-tor/fre beroende på hur mycket det finns att göra på lagr... Visa mer
Nu söker vi en lagerarbetare till Mobellos lager i Solna. I arbetsuppgifterna ingår att packa varor till våra 6 butiker runt om i Stockholm samt packa upp leverans, hålla ordning på hyllor/lageryta och inventera. Tjänsten är ett vikariat på en månad som kan förlängas vid behov. Du kommer att jobba 4-5 dagar i veckan, mån-tor/fre beroende på hur mycket det finns att göra på lagret. Tjänsten är perfekt för dig som behöver ett sommarjobb. Tjänsten tillsätts så snabbt som möjligt och det är viktigt att du är tillgänglig under resterande del av juli och minst en vecka in i augusti. Dina egenskaperDu är självgående och van att jobba i ett högt tempo. Istället för att se problem är du bra på att hitta lösningar. Du är också ordningsam och noggrann. Om ossMobello är en butikskedja som har 6 butiker på attraktiva handelsplatser runtomkring i Stockholm samt webshop. Hos Mobello kan man få sin mobiltelefon eller surfplatta reparerad, köpa mobiltillbehör så som skal, laddare, hörlurar, m.m samt köpa renoverade iPhones. Mobellos lager och kontor ligger i Solna nära Mall of Scandinavia där vi även har en av våra butiker. Du kommer att jobba självständigt men ha kollegor nära att fråga och få instruktioner av.Sök redan idag! Intervjuer påbörjas redan nästa vecka. Körkort är meriterande. Visa mindre

Administratör / Beställningsasrdministratör / Ordermottagare / Sommarjobb

Läs mer Jun 26
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker före... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Samtrans är Sveriges ledande företag när det gäller skol- och handikapptransporter. Företaget utför nära 10 000 resor om dagen och hjärtat och hjärnan i verksamheten är beställningscentralen som jobbar måndag till söndag med bokning och planering av persontransporter. Beställningscentralen har flera funktioner såsom bokare, trafikledare och långtidsplanerare. På kontoret i Stockholm arbetar det i dagsläget cirka 120 personer varav 80 på beställningscentralen.

Arbetsuppgifter:

I dina arbetsuppgifter ingår det att ta emot bokningar från kunder via mail och sortera dem i rätt i Samtrans affärssystem. Du tar även emot inkommande samtal från beställarombud som behöver boka olika former av transporter men även att svara på enklare frågor gällande transporterna och administrationen. I dina uppgifter ingår det även att schemalägga aktiviteter och bokningar i samråd med transportplanerarna. Din anställning på Samtrans inleds med en introduktion och vid behov kommer du få hjälp och stöttning av din chef såväl som av dina kollegor.

Profil:

• Avslutad gymnasieutbildning
• God telefon- och datorvana.
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska

Då tempot i under augusti månad till och från är mycket högt är du en person som har förmågan att arbeta strukturerat även under stressiga förhållanden. Därtill är du en kommunikativ person som har förmågan att med stort tålamod hantera olika typer av samtal och kunder. För att trivas i rollen är du vidare en självständig person med förmågan att ta ansvar och initiativ i arbetet.

Övrig information:

• Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i en månad (augusti). Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Samtrans. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget (även deltid för extrajobb vid sidan av studier), förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: 29e juli
Lön: enligt överenskommelse
Plats: Solna

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Visa mindre

Förskollärare / Barnskötare vikariat

Läs mer Jun 21
Hej är du den vi söker? Vi söker en förskollärare eller en barnskötare. För ett vikariat.Vikariatet startar 6 /8 till 29/11.(alternativt även december)Tjänsten är heltid, och du behöver både kunna öppna och stänga enligt rullande schema. Vi är en förskola belägen på 5 minuters promenadväg från Solna centrum. Vi har stora lokaler om 300 kvadrat och vi har tillstånd för 35 barn. ... Visa mer
Hej är du den vi söker? Vi söker en förskollärare eller en barnskötare. För ett vikariat.Vikariatet startar 6 /8 till 29/11.(alternativt även december)Tjänsten är heltid, och du behöver både kunna öppna och stänga enligt rullande schema. Vi är en förskola belägen på 5 minuters promenadväg från Solna centrum. Vi har stora lokaler om 300 kvadrat och vi har tillstånd för 35 barn. Vi har nära till flera stora parker och med bussen tar det 10 minuter in till stan.. Vi ser gärna att du är en driven, professionell, initiativtagande och engagerad pedagog. Vi söker dig som har förskollärarlegitimation eller inväntar en. Är du barnskötare så vill vi att du har barnskötarutbildning. Erfarenhet av yrket är en fördel. Datorvana och goda kunskaper i svenska språket, både gällande tal och skrift krävs. Vi använder oss av TYRA en digital plattform för förskolor där vi sköter all dokumentation.  Du ska gilla att arbeta med barn med olika kulturella bakgrunder och ha lätt för att skapa dialog med vårdnadshavare.  För att arbeta inom förskola krävs ett utdrag från belastningsregistret, det beställer du själv på polisens hemsida, och det tar cirka två veckor att få. I din ansökan vill jag att du bifogar ett personligt brev med aktuella kontaktuppgifter.Om du uppfyller dessa kriterier så kommer du få ett mejl om att få komma på intervju.Bra svenska är ett krav. Visa mindre

Nordic Operations Intern to Nutricia in Solna

Läs mer Jun 18
Are you an ambitious and curious person looking for experience from an international environment? Do you want to learn more about operations and supply chain? Maybe this internship in our Nordic Operations Team is the right role for you!  NORDIC OPERATIONS INTERNNutricia is a well-established global company with many years of experience in producing and selling specialized nutr... Visa mer
Are you an ambitious and curious person looking for experience from an international environment? Do you want to learn more about operations and supply chain? Maybe this internship in our Nordic Operations Team is the right role for you!  NORDIC OPERATIONS INTERNNutricia is a well-established global company with many years of experience in producing and selling specialized nutrition. Now you have the opportunity to take on the role as an intern in our Operations Team. The internship is based in the Nordic head quarter in Stockholm, Solna, and will start in September 2019 and last for 3-6 months.  ABOUT THE JOBAs an intern in Operations your mission is to support Operations Team by proposing and implementing improvements to ways of working and current processes. You will report to the Planning and Activity Manager and have the Demand Planner Nordics as a mentor. Your main responsibilities are:Inventory Management Project:Analyze current flow of inventory movements, covering – stakeholders involved, movements in Navision (our ERP), locations in the system (internal vs 3PL WMS)Improving inventory reconciliation process – timing of inventory booking and communication with CS teamDeveloping a smooth and automatic inventory reporting by locationPortfolio Management Reporting and Process:Build an overview for all active products in the Nordics. A report which could facilitate reduction of complexity in our portfolio – currently 1200SKUBuild and portfolio management process – which emphasize SKU rationalization and optimizationOther:Ad-hoc support to team members whenever an urgent situation arise ABOUT YOUIf you are a curious and self-driven person with a big eager to learn you are the person we are looking for! We also believe that independency and pro-activity are successful qualities in for this position. You should have good analytical skills and an easiness with data analysis. The company language across the Nordics is English, therefore good communication skills in English is a requirement. If you can speak a Nordic language it is a plus. Preferably you are currently studying at a university/newly graduated within Business, Engineering or Economics. Supply chain focus is a plus.   ABOUT USDanone’s mission is bringing health through food to as many people as possible and we and we believe in order to do so we need a healthy planet. We have more than 100000 employees worldwide built on three business lines: Essential Dairy and Plant-Based Products, Specialized Nutrition and Waters who all strive for our vision One Planet One Health.Danone Nordics has 450 employees based in Sweden, Finland, Denmark and Norway. Our brand portfolio includes many trusted brands such as ProViva, Alpro, Activia, Actimel, Danonino, Nutricia and Aqua d´Or.Our Specialized Nutrition division in the Nordics holds the brand Nutricia with products designed primarily to treat disease-related malnutrition by satisfying special food needs. We work to serve the patients who depend on us through close partnership with the medical community and healthcare professionals. WE OFFERA career in a purpose driven and fast-moving international company. We have a performance culture but how we reach our goals is equally important as the end results. In line with our values we foster a friendly, motivating and supportive culture where everyone is a leader, no matter what your position is within our organization. We encourage an entrepreneurial mind-set by giving our employees the opportunity to drive growth of strong brands, contribute to a healthier world as well as develop professionally and personally. TO APPLYVisit https://jobs.danone.com/ and search for "Sweden" and send in your application as soon as possible, but no later than 15th of July. The recruitment process is ongoing and we will review applications and conduct interviews continuously. Observe that the position may be filled before last application date. We embrace diversity in our workforce. This means giving full and fair consideration to all applicants. Welcome with your application, we look forward to connect with you!If you have any questions about the recruitment process, please contact Caroline Branting, HR Specialist Nordics, by email: caroline.branting@nutricia.com.If you have any questions about the internship, please contact Georgios Papadopoulos, Demand Planner Nordics, by email: georgios.papadopoulos@nutricia.com. Visa mindre

Administratör Logistik

Läs mer Jun 14
Söker du nya utmaningar inom administration inom bygg och letar efter att få prova på något nytt inom byggsektorn?Just nu söker vi en sommarvikarie som vill jobba som administratörer inom bygg logistik i Solna. I arbetet ingår mycket kundkontakt, främst per telefon eller via mail. Som administratör kommer du även ha arbetsuppgifter som ordermottagning, registrering, av containe... Visa mer
Söker du nya utmaningar inom administration inom bygg och letar efter att få prova på något nytt inom byggsektorn?Just nu söker vi en sommarvikarie som vill jobba som administratörer inom bygg logistik i Solna. I arbetet ingår mycket kundkontakt, främst per telefon eller via mail. Som administratör kommer du även ha arbetsuppgifter som ordermottagning, registrering, av container med mera. Arbetet är förlagt dagtid 06:00-15:30Arbetsuppgifter:Bokning av container leveransuppföljningOrderregistreringKundkontakt per telefonPersonliga egenskaperVi söker dig som är öppen, positiv och noggrann. Du ska kunna arbeta i ett team och snabbt kunna sätta in dig i nya arbetsuppgifter.För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är prestigelös och positiv samt gillar att ta egna initiativ. Du ser det som en självklarhet att alltid hålla en hög servicenivå och visa ett professionellt bemötande. Som person är du serviceinriktad och har god social kompetens samtidigt som du är stresstålig. Du är ansvarsfull och tar gärna initiativ i arbetet.God kommunikationsförmåga både på telefon, i skriftlig form och ansikte mot ansikte. Vi lägger för denna befattning stor vikt vid personlig lämplighet.Tjänsten ska tillsättas under period 28/6 - 22/7, välkommen med din ansökan redan idag!Du skickar din ansökan till info@enmira.nuMärk din ansökan med: Administratör Visa mindre

Sjuksköterska till akutmottagning - Dubbla din lön & maximera din frihet

Läs mer Jun 10
ApplyMe söker nu sjuksköterska för jobb på akutmottagning i sommar.Om uppdraget och vårdgivarenSedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akutmottagning.Du kommer jobba på en av de erkänt bästa akutmottagningarna i Sverige, på ett sjukhus som i övrigt ligger i framkant på andra områden som utbildning, arkitektur och miljöarbete.Kvalifikationer Sjuksköterskeexamen med minst... Visa mer
ApplyMe söker nu sjuksköterska för jobb på akutmottagning i sommar.Om uppdraget och vårdgivarenSedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akutmottagning.Du kommer jobba på en av de erkänt bästa akutmottagningarna i Sverige, på ett sjukhus som i övrigt ligger i framkant på andra områden som utbildning, arkitektur och miljöarbete.Kvalifikationer Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet. Minst 1 års erfarenhet av akutvård.ArbetstiderVarierande arbetstider, dag, kväll och natt och helg.Vem söker vi?Du är trygg i din yrkesroll och har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt. Du sprider positiv energi och är lätt att ha att göra med, delar gärna din kunskap och har alltid patienten i fokus.Du fårHög, konkurrenskraftig lön.Boende på hotell, vid behov.FörsäkringsskyddEn kunnig och hängiven konsultchef som alltid finns till hands.Individuell introduktionRekrytreringsbonusAnsökanVi rekryterar löpande så sök redan idag! Ansök enkelt via länken:https://www.applyme.se/sok-jobb/Vi kontaktar alla sökande inom en vecka!ApplyMe ABVi är ett bemanningsföretag med huvudsäte i centrala Karlstad, men med konsulter & uppdrag i stora delar av landet. Vi erbjuder en stor variation av uppdrag med attraktiva löner och stort eget inflytande gällande arbetstider. Arbetskulturen är familjär och personlig och präglas av engagemang, glädje, och omtänksamhet. Våra erfarna konsultchefer ger dig en effektiv rekryteringsprocess med hög träffsäkerhet. Trivsel och prestation går hand i hand anser vi och strävar vi mot Sveriges nöjdaste vårdpersonal. Visa mindre

Leveransansvarig under sommaren hos Convini

Läs mer Jun 7
Lockas du av tanken att kunna bedriva dina ”egna små affärsenheter” i en större kontext samt vill jobba i en relationsbyggande roll? Bli en del av vår Convini-familj under sommaren i rollen som leveransansvarig! Arbetsuppgifter: I rollen som leveransansvarig har du ett helhetsansvar för ”butikerna” dvs kylskåp som kunderna har på arbetsplatserna. Du säkerställer att kylskåpen a... Visa mer
Lockas du av tanken att kunna bedriva dina ”egna små affärsenheter” i en större kontext samt vill jobba i en relationsbyggande roll? Bli en del av vår Convini-familj under sommaren i rollen som leveransansvarig! Arbetsuppgifter: I rollen som leveransansvarig har du ett helhetsansvar för ”butikerna” dvs kylskåp som kunderna har på arbetsplatserna. Du säkerställer att kylskåpen alltid ser representativa och påfyllda ut samt har ett bra utbud som matchar kundernas behov. Du kommer ha daglig kontakt med kunder där du bygger och vårdar kundrelationer genom att alltid leverera det bästa kundbemötandet. Du bygger dessutom på dina kundspecifika kunskaper varje möte vilket gör att rollen blir mer komplex och spännande ju mer du lär dig om dina kunder. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer i rollen är:Göra beställningar på varor som du sedan kör ut till kunderna medKontinuerligt säkerställa kvalitet och innehåll i butikernaAnalysera köphistorik såsom intäkt, kostnad, svinn och populära varorVi söker dig som har:Minst en gymnasial utbildningHar goda kunskaper i svenska och engelska, då du kommer att kommunicera på dessa språkB-körkortSom person tror vi att du är relationsbyggande och har lätt att prata med människor då rollen innebär stora kontaktytor hela dagarna. Du brinner helt enkelt för att alltid leverera god service. Du har vidare ett noggrant och strukturerat sätt att arbeta på som kommer att göra dig effektiv och framgångsrik i rollen. Vidare tror vi också att du är självgående och har en inre drivkraft av att ständigt vilja uppnå resultat och optimera affärer.I rollen förekommer det vissa fysiska moment och du behöver därför känna dig bekväm med att kunna ”hugga in”. Det kommer också att ges en gedigen utbildning både teoretiskt och praktiskt, för att du ska få de bästa förutsättningarna i rollen.Övrig informationOmfattning: Heltid, 7-16Befattning: Sommarvikariat, initialt 1/7-31/8, öppet för diskussionPlacering: Solna, StockholmLön: Timbaserad månadslön Visa mindre

Summer internship - Junior Medieanalytiker

Läs mer Jun 4
Summer internship - Junior Medieanalytiker till ICAs Marknadsavdelning ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång.... Visa mer
Summer internship - Junior Medieanalytiker till ICAs Marknadsavdelning

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.

Som Junior Medieanalytiker tillhör du teamet ICA Kundinsikt & Analystjänster som arbetar med analys och insikter om ICAs kunder och du kommer i din roll stötta teamet ICA Media med medieanalys.

Vi söker nu en summer intern som vill arbeta med analys, uppföljning och rapportering för att stötta teamet ICA Media där du kommer arbeta nära Key Account Managers för att säkerställa att nödvändig uppföljning och insikter finns på plats.

Arbetsuppgifter

Som Junior Medieanalytiker kommer du ansvara för att leverera analyser till ICA Media i form av målgruppsanalyser, försäljningsargument och effektmätningar för att tillsammans med säljarna identifiera och vidareutveckla affärsmöjligheterna. De analyser som du tar fram kommer ha en viktig roll i försäljningsmöten och vid uppföljning.

ICA Media ansvarar för annonserna i Buffé, TV i form av ICA-Stig, våra digitala kanaler som ICA.se och ICAs appar, butiks-TV i ICAs butiker mf. Som Medieanalytiker är du med och gör analyser med både uppföljning och rådgivning kring annonserna i dessa kanaler.

Du kommer arbeta nära Key Account Managers på ICA Media och ha möjlighet till stöttning och coachning från analytiker inom teamet ICA Kundinsikt & Analystjänster. Du kommer främst vara på vårt kontor som är placerat i Solna.

Personliga egenskaper

*

Hög ambition och drivkraft
*

Analytisk, kunna dra slutsatser och ta fram rekommendationer baserat på insikter

*

God kommunikatör med god förmåga att förklara koncept och analyser för andra
*

Hjälpsam, bemöter kollegor på ett professionellt och tillmötesgående sätt
*

Affärssinne, snabbt förstå och kunna förmedla hur insikter kan öka ICAs tillväxt
*

Ordningsam och strukturerad

Fackkunskaper/erfarenheter/utbildning:

*

Akademisk bakgrund med kvantitativt fokus (t.ex. civilekonom, marknadsföring, media, kommunikation)
*

Vara i slutet av dina studier
*

Grundläggande kunskaper i Officepaketet
*

Meriterande är erfarenhet av Sifo Orvesto, Google Analytics

*

Flytande i svenska och engelska

Anställningsform

Summer internship, 17/6-16/8

Ansökning

Ansök senast 14/6, men skicka in din ansökning så snart som möjligt då vi rekryterar löpande

Kontaktperson

Molly Craig, Chef ICA Kundinsikt & Analystjänster

+46 (0)10-422 18 07 Visa mindre

Sommarvikarier sökes till Attendo hemtjänst i Solna

Läs mer Jun 3
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå f... Visa mer
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Är du vår nya medarbetare?

Attendo hemtjänst har varit verksam i 30 år och har lång erfarenhet av att bedriva hemtjänst. Vi kan hemtjänst och är bra på det.

Arbetsuppgifter:

Som undersköterska i hemtjänsten utför du både service och omsorg, enligt biståndsbedömda
insatser. I arbetsuppgifterna ingår även att utföra delegerade hälso- och
sjukvårdsuppgifter.

Kvalifikationer:

-Utbildad undersköterska/vårdbiträde.

- Mycket goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt.

- Ha kunskap och vana av att dokumentera enligt socialtjänstlagen.

- Erfarenhet från hemtjänst och/ eller övrig vård- och omsorg är meriterande.

- Kunna cykla.

- B körkortSom person ska du vara ansvarsfull, flexibel, empatisk,
lösningsfokuserad, ordningsam samt artig, trevlig och glad. Du ska även ha god förmåga att både samarbeta
och arbeta självständigt. Vi ser det som en självklarhet att du arbetar efter
våra ledord: engagemang, kompetens och omtanke.Ansökningar tas emot endast via e-post. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan bli tillsatta innan sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdag är 2019-06-17. Vi kontrollerar alltid belastningsregister innan anställning.

Vid frågor kontakta Verksamhetschef Katarina Kosiarska 076 001 31 25

Ansökningar i form av personligt brev och meritförteckning skickas via e-post till:

katarina.kosiarska@attendo.se

Varmt välkommen med din ansökan märkt Vikarier. Visa mindre

Fastighetsskötare till Cemi AB i Norrort mellan v.26 - v.31

Läs mer Maj 28
Tjänstebeskrivning Gillar du att arbeta i en serviceroll, är du en driftig person med erfarenhet av fastighetsskötsel? Stimuleras du av att arbeta med en stor dos frihet under ansvar? Då har vi det perfekta sommarjobbet för dig! I rollen som fastighetsskötare ute hos vår kund kommer dina främsta arbetsuppgifter innefatta: Rondering/tillsyn (avser byggnad dvs, fasad, tak, trapp... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Gillar du att arbeta i en serviceroll, är du en driftig person med erfarenhet av fastighetsskötsel? Stimuleras du av att arbeta med en stor dos frihet under ansvar? Då har vi det perfekta sommarjobbet för dig!

I rollen som fastighetsskötare ute hos vår kund kommer dina främsta arbetsuppgifter innefatta:
Rondering/tillsyn (avser byggnad dvs, fasad, tak, trapphus, fjärrvärmecentraler, kulvertar, elcentraler, garage m.m)
Byte av ljuskällor
Byte av säkringar
Rensning av avlopp i wc/handfat/golvbrunnar
Reparation av droppande kranar
Byte av portkoder
Byte av eluttag/strömbrytare
Riktning/justering av dörrar och dörrstängare
Avläsning och dokumentation av temperaturer, tryck, förbrukning mm
Tätning av fönster
Byte av låskistor, låscylindrar, dörrtrycken m.m
Rensning av grovsopor
Nedstängning av vattenstammar i samband med renoveringsarbetenKrav på person
Vi tror att du som söker har en tidigare erfarenhet från hanvterk eller fastigheter och ser detta som en bra möjlighet att få utveckla dina kunskaper inom fastighetsteknik. Som person ser vi att du har ett trevligt bemötande och är professionell i ditt arbete. Vidare har du god fysik.

Övrigt
Start:24 juni (v.26-v.31)
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07.00-16.00
Plats: Stockholm

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.
Tjänstebil erbjuds och du får ta med bilen hem efter varje arbetspass.

Företagspresentation
Cemi AB är en del av Cemi Gruppen AB och har varit verksamma sedan 1999.
De har stor erfarenhet av privata och offentliga uppdrag med höga krav på service, kvalitet, miljöhänsyn och tillgänglighet. Idag är de ca 100 medarbetare.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Sjuksköterska , se hit! Rekordlön på topprankat sjukhus.

Läs mer Maj 26
Vi på ApplyMe söker nu sjuksköterskor till vårdavdelning på populärt sjukhus,Om uppdragetArbete på akutmedicinsk vårdavdelning med drygt 20 vårdplatser på sjukhus med återkommande toppbetyg i patientenkäter. På avdelningen vårdas bland annat patienter med hjärtinfarkt, hjärtsvikt, lunginflammation, kol, och diabetes. Arbete sker i vårdteam och omfattar omvårdnad, behandlingar, ... Visa mer
Vi på ApplyMe söker nu sjuksköterskor till vårdavdelning på populärt sjukhus,Om uppdragetArbete på akutmedicinsk vårdavdelning med drygt 20 vårdplatser på sjukhus med återkommande toppbetyg i patientenkäter. På avdelningen vårdas bland annat patienter med hjärtinfarkt, hjärtsvikt, lunginflammation, kol, och diabetes. Arbete sker i vårdteam och omfattar omvårdnad, behandlingar, undersökningar, provtagning tillsammans med andra sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdavdelning. Kvalifikationer Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet. Erfarenhet från medicinsk vårdavdelning eller akutmottagning.Plus i kantenOm du har erfarenhet från vårdavdelning med inriktning mot ortopedi, stroke, lungsjukdomar, eller hjärtavdelning.ArbetstiderVarierande arbetstider, dag, kväll och natt. Många helgpass att välja bland.Kan du jobba någon eller några av veckorna v.28, v.29, v.32, v.34 är du väldigt intressant för tjänsten. Skriv med de veckor du kan jobba i din ansökan.Vem söker vi?Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och har lätt för att anpassa dig till nya rutiner, människor och miljöer. Du är positiv , samarbetar bra i grupp och har ett effektivt arbetssätt. Som bemanningssjuksköterska är du självklart även flexibel, lösningsfokuserad, hjälpsam samt en god ambassadör för ApplyMe.Du fårRekordhög timlönTransport och hotell (vid behov)FörsäkringsskyddUtvecklas i ditt yrke & spetsa ditt CVEn dedikerad och tillgänglig konsultchef som hjälper dig med allt det praktiska, från start till målIndividuell introduktionMöjlighet till fortsättning, alternativt annat spännande vårduppdrag till hösten.AnsökanRekrytering kommer ske löpande, så vänta inte med din ansökan.Vi svarar alla sökande!ApplyMe ABVi är ett bemanningsföretag med huvudsäte i centrala Karlstad, men med konsulter & uppdrag i stora delar av landet. Vi erbjuder en stor variation av uppdrag med attraktiva löner och stort eget inflytande gällande arbetstider. Arbetskulturen är familjär och personlig och präglas av engagemang, glädje, och omtänksamhet. Våra erfarna konsultchefer ger dig en effektiv rekryteringsprocess med hög träffsäkerhet. Trivsel och prestation går hand i hand anser vi, och vi jobbar dagligen mot målet: Sveriges nöjdaste vårdpersonal! Visa mindre

Hallens äldreboende söker undersköterskor / vårdbiträden för sommarvikariat

Läs mer Maj 22
Förenade Care driver på uppdrag av Solna kommun, vård- och omsorgsboendet Hallen, som är ett profilboende med inriktning ”Mat och dryck”. Hallen ligger i Råsunda och erbjuder 69 lägenheter fördelade på fyra enheter, varav två enheter är inriktade mot demens. Det finns även ett korttidsboende, dagverksamhet samt restaurang. Hallen har gångavstånd till tunnelbanestationen Näckros... Visa mer
Förenade Care driver på uppdrag av Solna kommun, vård- och omsorgsboendet Hallen, som är ett profilboende med inriktning ”Mat och dryck”. Hallen ligger i Råsunda och erbjuder 69 lägenheter fördelade på fyra enheter, varav två enheter är inriktade mot demens. Det finns även ett korttidsboende, dagverksamhet samt restaurang. Hallen har gångavstånd till tunnelbanestationen Näckrosen samt till bussar som går till pendelstationerna Solna och Sundbyberg.
Dina medarbetare kommer att vara omsorgspersonal, vaktmästare, arbetsterapeut, sjukgymnast, sjuksköterskor, enhetschef, bitr. verksamhetschef och verksamhetschef.
Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att utföra omvårdnadsarbete utifrån vårdtagarnas önskan och behov med kvalitet i fokus.
I arbetet ingår dokumentation samt kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet.

KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning/vårdbiträde. Vi ser gärna att du har erfarenhet av äldrevård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga.

KRAV
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Timanställning juni-juli-augusti

LÖN
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON
Merve Ekip
Biträdande Verksamhetschef
Mobil 070-168 11 14

Förenade Care Hallen vård och omsorgsboende, Lövgatan 43-45, 169 32 Solna Visa mindre

Digital marknadskoordinator - Sommarjobb

Läs mer Maj 22
Vi söker dig som vill sommarjobba hos oss som Digital marknadskoordinator i vårt Onlineteam. Du är i början av din karriär eller är student som har ett intresse för marknadsföring och kommunikation. Sommarjobbet sträcker sig från juni till och med 30 september. Vill du arbeta tillsammans med ett stolt och engagerat team? Då ska du söka dig till oss!Vad blir dina arbetsuppgifter... Visa mer
Vi söker dig som vill sommarjobba hos oss som Digital marknadskoordinator i vårt Onlineteam. Du är i början av din karriär eller är student som har ett intresse för marknadsföring och kommunikation. Sommarjobbet sträcker sig från juni till och med 30 september. Vill du arbeta tillsammans med ett stolt och engagerat team? Då ska du söka dig till oss!Vad blir dina arbetsuppgifter? Som digital marknadskoordinator arbetar du främst med att underhålla Lidl.se med aktuella erbjudanden och kampanjer, bygga nyhetsbrev och uppdatera vår app. Du arbetar tillsammans med Onlineteamet med att innehållet i våra kanaler går i linje med våra budskap i andra kanaler, till exempel  veckans reklamblad och i vår butikskommunikation. I tjänsten ingår också en del administrativa uppgifter, som att effektivisera och utveckla rutiner, dokumentera och arkivera marknadsmaterial samt följa upp våra digitala kampanjer. Vilka erfarenheter söker vi?Vi söker dig som är i början av din karriär eller med viss erfarenhet från till exempel en marknadsavdelning, och gärna med en medieinriktad gymnasie- eller högskoleutbildning i grunden. Du har lätt för att samarbeta med andra människor, är noggrann och strukturerad i ditt arbete samt serviceinriktad. Som person är du utåtriktad, lösningsorienterad och driven samt har lätt för att se vad som behöver göras. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift då korrekturläsning och enklare texthantering är en viktig del av jobbet, du har en grundläggande IT-mognad och har lätt att lära dig nya verktyg. Du har även en teknisk och strategisk förståelse för webb, till exempel sökordsoptimering samt känner dig hemma med Office-paketet. Visst arbete i Photoshop förekommer, och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i CMS-verktyg.Vad kan vi erbjuda?För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad vid vårt huvudkontor i Solna till och med år 2020 då vi flyttar till Barkarby. Har vi väckt ditt intresse?Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu” som du finner längst ned i annonsen på vår hemsida. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk.Denna rekrytering sker med löpande urval. Tjänsten är en visstidsanställning t om 30 september 2019, med eventuell möjlighet till förlängning. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Innesäljare till Eriksson Marine - Sveriges största båtförmedling

Läs mer Maj 20
Eriksson Marine Scandinavia AB är störst i Sverige på försäljning av begagnade motorbåtar. Vi har vår fina försäljningsanläggning på Pampas Marina i Solna med Stockholms bästa säljläge. Vi har kundens upplevelse i fokus och erbjuder marknadens i särklass bästa köpupplevelse.Vi strävar hela tiden efter att ha Sveriges största utbud av begagnade motorbåtar och behöver därför en d... Visa mer
Eriksson Marine Scandinavia AB är störst i Sverige på försäljning av begagnade motorbåtar. Vi har vår fina försäljningsanläggning på Pampas Marina i Solna med Stockholms bästa säljläge. Vi har kundens upplevelse i fokus och erbjuder marknadens i särklass bästa köpupplevelse.Vi strävar hela tiden efter att ha Sveriges största utbud av begagnade motorbåtar och behöver därför en driven säljare som kan ansvara för vårt aktiva inflöde av nya försäljningsobjekt. Du kommer att bearbeta varma leads och endast kontakta personer som är i behov av vår tjänst. Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men inget krav. Det viktigaste är att du är intresserad av båtar och har viljan att leverera goda resultat. Vi söker någon som kan börja omgående. Du måste som minimum kunna arbeta 20 timmar per vecka från och med Maj till September. Vill du satsa på detta på heltid under sommaren så finns goda möjligheter till riktigt bra betalt! Visa mindre

Sommarjobb som kundtjänstmedarbetare till Kontaktcenter på välkänt bolag!

Läs mer Maj 15
Är du en driven och strukturerad person som har erfarenhet av kundserviceinriktat arbete? Är du kommunikativ och trivs med att använda telefon som arbetsredskap? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vår kund är ett stort företag inom infrastrukturbranschen som inriktar sig på allt från service och drift till byggnation av vägar, broar och anläggningar. De är idag Sveriges ledan... Visa mer
Är du en driven och strukturerad person som har erfarenhet av kundserviceinriktat arbete? Är du kommunikativ och trivs med att använda telefon som arbetsredskap? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Vår kund är ett stort företag inom infrastrukturbranschen som inriktar sig på allt från service och drift till byggnation av vägar, broar och anläggningar. De är idag Sveriges ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i landet med 2 000 medarbetare. Vi söker nu en kundtjänstmedarbetare till vår kunds telefoniavdelning, som kan arbeta heltid under juni – augusti med eventuell förlängning.

Som kundtjänstmedarbetare i Kontaktcentret kommer du främst att arbeta i vår kunds växel med att besvara och koppla inkommande samtal från kunder och allmänheten, men även interna samtal.

Tjänsten är på heltid under juni – augusti med kontorstider 7:00 – 16:00. Du blir anställd av oss på StudentConsulting och arbetar som konsult ute hos kund vars kontor är placerat i Solna.

Din profil
Vi söker dig som trivs att arbeta serviceinriktat och förmår att arbeta i ett högt tempo när det behövs. Vi tror att du är i början av din karriär, men gärna att du har erfarenhet av liknande uppgifter. Du bör vara stresstålig och kunna göra flera saker samtidigt. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med service på något sätt; i kundtjänst, reception, butik eller liknande. Du är en god kommunikatör med en pedagogisk förmåga. Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska, samt har god dator- och telefonvana. Om du har arbetat i växel och med systemen TouchPoint och CallGuide tidigare är det meriterande men inget krav. Du är en social och trevlig person som har en känsla för service och tycker om att hjälpa andra. Du är prestigelös och kan arbeta strukturerat och lösningsorienterat samt är duktig på att prioritera och ser till företagets bästa. Vi söker en pålitlig medarbetare som tar ansvar för sitt eget arbete. I rollen är tidshållning ett krav.

Stämmer beskrivningen bra in på dig? Sök då redan idag då vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Säljare till Pressbyrån Nya Karolinska Sjukhus

Läs mer Maj 14
Varför Pressbyrån? Att arbeta på Pressbyrån är kul. I vår omtänksamma kultur arbetar människor som inte bara är trevliga, utan som på riktigt bryr sig om varje enskild kund. Som rekommenderar en bra tidning till resan, bjuder på ett glas vatten till den som är törstig eller lånar ut ett paraply när det regnar ute. Pressbyrån engagerar sig dessutom i en rad sociala frågor. Vi s... Visa mer
Varför Pressbyrån?

Att arbeta på Pressbyrån är kul. I vår omtänksamma kultur arbetar människor som inte bara är trevliga, utan som på riktigt bryr sig om varje enskild kund. Som rekommenderar en bra tidning till resan, bjuder på ett glas vatten till den som är törstig eller lånar ut ett paraply när det regnar ute. Pressbyrån engagerar sig dessutom i en rad sociala frågor. Vi samlar in pengar till behövande flyktingar, står upp för hbtq-rörelsens rättigheter, stödjer fri press och driver projekt för att få fler barn och ungdomar att läsa. Allt det här kan du bli en del av.

Rollen som säljare

Som person älskar du försäljning, att ge omtänksam service och framförallt att vara en omtänksam glädjespridare i vardagen. I det ansvaret ligger allt ifrån kassaarbete, bakning, varuhantering till städning. Du är handlingskraftig, positiv och offensiv. Du har god känsla för teamwork och gillar ett högt tempo.
Dina erfarenheter

Du har fyllt 18 år och har gått i gymnasiet och pratar och skriver flytande svenska. Du gillar att ha det rent och fräscht omkring dig och du är stresstålig och villig att jobba varierande tider som innebär tidiga öppningar och sena stängningar. Vi ser även att du kan lämna referenser från 2 personer.

Om tjänsten

Tjänsten är ett sommarjobb. Tjänsten är på heltid på 38h/veckan. Dina arbetstider kommer variera. Lön enligt Handelsavtal.

Läs mer om Pressbyrån, och vem vi söker som säljare på Pressbyrån.se alt besök vår Facebooksida Pressbyrån Jobb.

Varmt välkommen!

Sveriges modernaste kiosk. Pressbyråns vision är att göra vardagen lite enklare och trevligare med smarta måltider/mellanmål, tjänster i tiden och läsning.

Franchising

Butikskonceptet drivs som en franchisekedja, vår övertygelse är att driver man sin egen butik så blir resultatet det bästa.

Våra butiker

Pressbyrån ska vara det snabba och enkla alternativet, alltid tillgängliga vid knutpunkter där många människor är i farten. Pressbyrån är Sveriges största conveniencekedja med runt 300 butiker över hela Sverige.

Reitanconvenience

Pressbyrån ägs av det Norska familjebolaget Reitangruppen AS. Reitangruppen bedriver convenience i sju länder vilka tillsammans omsätter 15,9 miljarder NOK 2017. Reitans vison är att vara Europas mest lönsamma och snabbast växande conveniencekedja. Tillsammans med 7-Eleven utgör Reitan Convenience Sweden AB. Visa mindre

Lönekonsult till Azets Insights kontor i Solna över sommaren

Läs mer Maj 10
Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlem... Visa mer
Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.

Företaget
Azets Insights 2 800 medarbetare stöttar och förenklar verksamheten för deras 22 000 kunder. De är specialister på att lösa sina kunders verksamhetskritiska uppgifter, som ekonomi, lön och HR, så kunderna kan koncentrera sig på sina kärnverksamheter. De är ett kunskapsdrivet företag som kombinerar data, teknologi och expertis för att ge mer värde till våra kunder.

Tidigare hette Azets Insights Visma Services, men sedan de separerade från Visma i december 2016 heter de nu Azets Insight. De är dock fortfarande den ledande leverantören av ekonomi- och lönetjänster i Norden. På Azets kombineras erfarenhet och expertis med moderna digitala lösningar. Med modern teknologi och expertrådgivning hjälper de sina kunder att omvandla data till värdefulla insikter, arbeta smartare och fatta mer lönsamma beslut.

Tjänsten
Just nu söker vi en eller flera lönekonsulter till Azets Insights huvudkontor i Solna. Du kommer att arbeta självständigt med löner åt dina kunder och du arbetar effektivt i strukturerade processer i lönesystemet Hogia. Du kommer att arbeta nära dina kollegor och bland annat bli stöttad i administrativa delar av personal sittandes i Rumänien. Kundmöten och att vårda kundrelationer är en naturlig del av rollen. På huvudkontoret i Solna sitter ca 180 personer och Azets Insight har även kontor i Rotebro, Göteborg, Malmö och Uppsala. Arbetsgruppen består av cirka 20 personer som är fördelade både i Solna och Uppsala. Tjänsten är ett konsultuppdrag hos oss på Placera personal där man arbetar ute hos kunden för att först och främst täcka upp under sommarmånaderna.

Arbetstider/varaktighet Kontorstider 8-17 maj-sep med eventuell förlängning.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som lönekonsult tror vi att du:

-Har några års erfarenhet av lönehantering
-Har eftergymnasial utbildning inom lön/ekonomi
-Är flytande i svenska och engelska
-Har mycket goda kunskaper i Excel och övriga dataprogram
- Har erfarenhet av Hogia är meriterande

Personligt
Som person tror vi att du är serviceinriktad och drivs av resultat. Du är en teamspelare som gärna hugger i och stöttar dina kollegor när det behövs. Det krävs också att du är noggrann, strukturerad och har lätt för att prioritera då det ibland är mycket att göra. Du är självständig och tar stort eget ansvar.

Tycker du att tjänsten låter intressant? Tveka inte då att skicka din ansökan redan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Bli en av oss
Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

Sökord: lönekonsult, lönekonsult, Azets Insights, lön, hogia, engelska, Excel Visa mindre

Extrajobb som larminstallatör i Solna

Läs mer Maj 10
Doro Care erbjuder kommuner kompletta, trygga och kvalitetssäkrade trygghetssystem för äldre och funktionshindrade. Våra smarta, digitala produkter och tjänster ger brukare, personal och anhöriga stöd i de dagliga rutinerna så att god kvalitet, trygghet och effektivitet kan uppfyllas. Vår kund Doro Care söker nu extra larminstallatörer till Solna. Arbetsuppgifter Arbet... Visa mer
Doro Care erbjuder kommuner kompletta, trygga och kvalitetssäkrade trygghetssystem för äldre och funktionshindrade. Våra smarta, digitala produkter och tjänster ger brukare, personal och anhöriga stöd i de dagliga rutinerna så att god kvalitet, trygghet och effektivitet kan uppfyllas.

Vår kund Doro Care söker nu extra larminstallatörer till Solna.

Arbetsuppgifter

Arbetet består av att byta och testa trygghetslarm hos våra kunder i deras hemmiljö. Du ingår i en bemanningspool och du kan bli inkallad med kort varsel.

Du utgår från vårt kontor i Solna där du får en körlista och larm. Du kör sedan hem till de olika brukarna, installerar det nya larmet och utför kontroller enligt en checklista samt packar ner och tar med det gamla larmet.

Efter dagens slut återrapporterar du genomförda besök och lämnar in gamla larm på kontoret. 


Vem är du?

Vi söker dig som idag är timanställd inom vård/omsorg eller studerar till t ex undersköterska och vill jobba extra dagtid mellan 8-16.30.

För att trivas i rollen bör du tycka om en omväxlande vardag, att bemöta kunder på ett trevligt sätt och att varje dag bidra med positiv energi. 

Du är serviceinriktad och hjälpsam till din natur och är tydlig och pedagogisk i din kommunikation. Det är viktigt att du är ansvarstagande och noggrann i ditt arbete då larmen har en livsviktig funktion. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, ditt intresse och drivkraft.


B-körkort är ett krav. 
Lön enligt överenskommelse.

I detta uppdrag samarbetar vi med Ponto Rekrytering & Bemanning och du kommer att vara anställd av Ponto AB i deras bemanningsverksamhet. Vi önskar att du bifogar ett personligt brev samt ett CV där utbildning och yrkeserfarenheter framgår. Urval kommer att ske omgående och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Ponto är ett ledande företag inom bemanning och rekrytering. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi företag och privatpersoner att hitta lösningar för att utvecklas. 

Vi är bäst för dig! 

#Nr1avtryckenergibryrossom

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Operativ inköpare för sommarvikariat på Apoteket

Läs mer Maj 8
Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlem... Visa mer
Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.

Företaget
Apoteket erbjuder ett brett sortiment av varor och tjänster inom läkemedel och hälsa till privatpersoner, företag och producenter inom vård och hälsa. Apoteket är ett av Sveriges starkaste varumärken och har högt anseende, inte minst när det gäller läkemedel och hållbarhet. Även sortiment och samhällsansvar får högt betyg i flera undersökningar.

Tjänsten
Till Apotekets huvudkontor i Arenastaden söker vi en operativ inköpare för ett sommarvikariat, för att stötta upp ordinarie inköpare under semesterperioden. Du kommer främst att arbeta med operativt inköp av varor från tilldelade leverantörer samt ha löpande kontakt med leverantörer. Du kommer även vid behov att hantera frågor om beställningskvantiteter och leveransstörningar/problem. Vidare arbetar du med utredning av fakturaavvikelser, reklamationer och returer samt medverkar i löpande kommunikation med kategorichefer inom Sortiment och Marknad angående sortiment och prognoser.

Kvalifikationer
Följande bakgrund ser vi som passande för tjänsten som operativ inköpare:

- Eftergymnasial utbildning inom logistik/inköp, gärna med inriktning logistik eller Supply chain
- Tidigare erfarenhet (tex sommarjobb) av arbete inom inköp och/eller logistik, gärna inom detaljhandeln
- Goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel
- Svenska och engelska flytande i tal och skrift

Personligt
För att lyckas i rollen hos vår kund tror vi att du är en strukturerad och noggrann person med en hög prioriteringsförmåga. Du har lätt för att se helheten, har ett stort driv och trivs med att samarbeta med andra. Vidare har du en god analytisk förmåga och drivs av att arbeta med ständiga förbättringar.

Arbetstid/Varaktighet: Heltid, 40h/v
Lön: Enligt överenskommelse
Uppdragsperiod: Start i mitten av maj tom. mitten av augusti

Intresse för tjänsten?
Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan. Vi gör urval och intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan!

Bli en av oss
Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

Sökord: inköpare, order, operativ inköpare, apoteket, sommar, vikariat, logistik Visa mindre

Två sommarvikarier till Lyko Mall of Scandinavia

Läs mer Maj 7
Vi på Lyko älskar skönhet och drivs av passionen att hjälpa våra kunder till sitt allra bästa jag. Att ge oslagbar service, både i butik och på nätet, är helt enkelt det roligaste vi vet. Nu söker vi dig som är en driven och engagerad Butikssäljare. OM ROLLEN Som butikssäljare på Lyko arbetar du med personlig rådgivning och försäljning av professionella skönhetsprodukter. Du ... Visa mer
Vi på Lyko älskar skönhet och drivs av passionen att hjälpa våra kunder till sitt allra bästa jag. Att ge oslagbar service, både i butik och på nätet, är helt enkelt det roligaste vi vet. Nu söker vi dig som är en driven och engagerad Butikssäljare.

OM ROLLEN
Som butikssäljare på Lyko arbetar du med personlig rådgivning och försäljning av professionella skönhetsprodukter. Du är en riktig expert på hårvård, hudvård och smink och är alltid uppdaterad kring de senaste trenderna. Att ta aktiv kundkontakt och dela med dig av din kunskap för bästa service och rådgivning är en självklarhet. I rollen som butikssäljare bidrar du genom ditt ordningssinne till en inspirerande säljmiljö utöver det vanliga. Alla på Lyko har ett gemensamt arbetssätt. Vi kallar det The Lyko Way. Det är så vi lever våra värderingar Passion, Enkelhet och Kunskap, varje dag, i allt vi gör.

VEM ÄR DU?


• Du älskar skönhet!
• Du är en passionerad säljare som drivs av att uppnå resultat. Det är meriterande om du har erfarenhet av detaljhandeln, helst inom skönhet och mode.
• Är du utbildad inom hudvård, hårvård eller skönhet är det ett stort plus
• Att dela kunskap och idéer med kunder och kollegor är det roligaste du vet
• Du är van att hantera många olika arbetsuppgifter i ditt dagliga arbete och har ett strukturerat arbetssätt
• Som person är du prestigelös och en engagerad energispridare
• Du är flexibel och trivs så väl att arbeta i team som självständigt 

ÖVRIG INFORMATION
Tillträde: Juli
Anställningsgrad: 18 tim/v
Anställningsform: Deltid, semestervikariat
Lön: Enligt kollektivavtal. Vi har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.

Urval av kandidater sker löpande. Skicka därför in Din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.
Vi på Lyko gillar mångfald. Vi välkomnar alla sökanden!

För mer information är du välkommen att kontakta butikschef Clara Swartz på mail mos.bc@lyko.se
OBS! Vi tar ej emot ansökningar via mejl.

Lyko Group AB (publ) är en hårvård- och skönhetspecialist med ambition att förändra branschen. Vi har vårt ursprung i den professionella hårvården. Med marknadens bredaste sortiment online, integrerade butiker och salonger inspirerar och guidar vi kunden till sitt bästa jag. Koncernen driver webbplatserna Lyko.se, Lyko.no, Lyko.fi samt 39 helägda integrerade butiker och salonger i Sverige och Norge. Verksamheten sysselsätter närmare 500 personer. Lyko är noterat på First North Premier. Besök www.lyko.se för mer information. Visa mindre

Pluggar du något inom vård och vill ha ett givande sommarjobb? Se hit!

Läs mer Maj 7
. Här har du Team Selma!  Vår tjej heter Selma och är 7 år  och nu behöver vi stärka lite inför sommar och semestrar. Vi ser gärna att du som söker sommarjobbet hos Selma pluggar något vårdrelaterat alternativt har dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat med barn med eller utan funktionsvariationer. Får du jobbet kommer du att spendera sommaren med en fantastisk tjej som... Visa mer
.

Här har du Team Selma! 

Vår tjej heter Selma och är 7 år  och nu behöver vi stärka lite inför sommar och semestrar.

Vi ser gärna att du som söker sommarjobbet hos Selma pluggar något vårdrelaterat alternativt har dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat med barn med eller utan funktionsvariationer.

Får du jobbet kommer du att spendera sommaren med en fantastisk tjej som älskar att skratta och busa!
Selma föddes med en sällsynt hjärnskada som gör att hon behöver hjälp med det mesta i sin vardag vilket innebär allt mellan förflyttning, av- och påklädning, intimhygien, mediciner, lek och bus till sjukgymnastik och sondmatning (via peg). En hel del vård ingår i jobbet och du måste vara noggran och även ha god fysik då en del manuella lyft och förflyttningar ingår i jobbet.

Arbetspassen är förlagda till antingen dag/eftermiddag/kväll vardag och helg. 
Selma bor i Solna varannan vecka hos mamma och varannan vecka hos pappa.

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med goda villkor och generöst friskvårdsbidrag,
Vi kontaktar de som kan vara aktuella för intervju.

Varmt välkommen att söka tjänsten hos oss!


Blir du kontaktad för intervju är det en god idé att direkt begära utdrag ur belastningsregistret så att det finns på plats vid eventuell jobbstart. 
Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).

Du kommer att bli anställd av God Assistans som är kollektivt anslutna och tillämpar individuell lönesättning.Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Visa mindre

Administratör Logistik

Läs mer Maj 7
Söker du nya utmaningar inom administration inom bygg och letar efter att få prova på något nytt inom byggsektorn?Just nu söker vi en sommarvikarie som vill jobba som administratörer inom bygg logistik i Solna. I arbetet ingår mycket kundkontakt, främst per telefon eller via mail. Som administratör kommer du även ha arbetsuppgifter som ordermottagning, registrering, av containe... Visa mer
Söker du nya utmaningar inom administration inom bygg och letar efter att få prova på något nytt inom byggsektorn?Just nu söker vi en sommarvikarie som vill jobba som administratörer inom bygg logistik i Solna. I arbetet ingår mycket kundkontakt, främst per telefon eller via mail. Som administratör kommer du även ha arbetsuppgifter som ordermottagning, registrering, av container med mera. Arbetet är förlagt dagtid 06:00-15:30Arbetsuppgifter:Bokning av container leveransuppföljningOrderregistreringKundkontakt per telefonPersonliga egenskaperVi söker dig som är öppen, positiv och noggrann. Du ska kunna arbeta i ett team och snabbt kunna sätta in dig i nya arbetsuppgifter.För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är prestigelös och positiv samt gillar att ta egna initiativ. Du ser det som en självklarhet att alltid hålla en hög servicenivå och visa ett professionellt bemötande. Som person är du serviceinriktad och har god social kompetens samtidigt som du är stresstålig. Du är ansvarsfull och tar gärna initiativ i arbetet.God kommunikationsförmåga både på telefon, i skriftlig form och ansikte mot ansikte. Vi lägger för denna befattning stor vikt vid personlig lämplighet.Tjänsten ska tillsättas under period 28/6 - 22/7, välkommen med din ansökan redan idag!Du skickar din ansökan till info@enmira.nuMärk din ansökan med: Administratör Visa mindre

Sommarjobb byggstäd

Läs mer Maj 7
Just nu söker vi en sommarvikarie som vill jobba med städ inom byggbranchen i Solna.eNMiRa AB söker en ordningsam, strukturerat och självständigt städare. Vi söker dig som är noggrann och du ansvarar själv för att genomföra alla städmoment.Arbetsuppgifterna är varierande och består i allt som kan tänkas inom städ.Det är viktigt att du förstår vikten av en god kundrelation och a... Visa mer
Just nu söker vi en sommarvikarie som vill jobba med städ inom byggbranchen i Solna.eNMiRa AB söker en ordningsam, strukturerat och självständigt städare. Vi söker dig som är noggrann och du ansvarar själv för att genomföra alla städmoment.Arbetsuppgifterna är varierande och består i allt som kan tänkas inom städ.Det är viktigt att du förstår vikten av en god kundrelation och att du har en hög känsla för service. Vår personal är viktig för oss. Personen vi söker ska vara driven ambitiös och ha erfarenhet av städning, det kan förekomma tunga lyft.Vi lägger för denna befattning stor vikt vid personlig lämplighet.Arbetet är förlagt dagtid vardagar 07:00-16:00Flyttande svenska är ett krav då språket används i den dagliga kommunikationen.Tjänsten ska tillsättas under period 8/7 - 26/8Välkommen med din ansökan redan idag!Du skickar din ansökan till info@enmira.nuMärk din ansökan med: Byggstäd Visa mindre

Logistikkoordinator till Apoteket under sommaren.

Läs mer Maj 6
Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlem... Visa mer
Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.

Företaget
Apoteket erbjuder ett brett sortiment av varor och tjänster inom läkemedel och hälsa till privatpersoner, företag och producenter inom vård och hälsa. Apoteket är ett av Sveriges starkaste varumärken och har högt anseende, inte minst när det gäller läkemedel och hållbarhet. Även sortiment och samhällsansvar får högt betyg i flera undersökningar.

Tjänsten
Till Apotekets huvudkontor i Arenastaden söker vi nu en Logistikkoordinater för ett uppdrag under sommaren. För att passa i rollen tror vi att du har förståelse och ett stort intresse för ekonomi. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta på lager och har stor förståelse kring hela flödet. Som logistikkoordinator kommer du att arbeta med avvikelsehantering, leveranser till lager och uppföljning av sena leveranser. Du kommer även att ha mycket extern kontakt med leverantörer och bredda ut dina kontakter inom logistik, ekonomi, inköp och marknad på Apoteket AB. Som logistikkoordinator tillhör du avdelningen för varuförsörjning och du kommer att arbeta nära fakturamatcharna. Du kommer att arbeta med större flöden och samarbeta med cirka 400 leverantörer.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående fram till mitten av augusti. Uppdraget är på heltid med arbetstiderna 8.00-17.00.

Kvalifikationer
Följande bakgrund ser vi som passande för tjänsten som Logistikkoordinator:

• Du har en analytisk förmåga och ett öga för detaljer och är duktig på att se mönster.
• Du har goda systemkunskaper, duktig på Excel och har mycket god datavana.
• Du har en fullständig gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot ekonomi. Det är även meriterande om du har någon övrig eftergymnasial ekonomiutbildning inom ekonomi/logistik.
• Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom logistik/lager och är van att arbeta nära logistikteamet.
• Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Personligt
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper tror att du är en person som har lätt för att samarbeta och som trivs med att arbeta i team. Vidare är du en glad och positiv do:er som gillar att arbeta noggrant och strukturerat. Du är systematiskt lagd och har en känsla för bra service.

Intresse för tjänsten?
Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan. Vi gör urval och intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan!

Bli en av oss
Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

Sökord: lager, logistik, logistikkoordinator, ekonomi, siffror, inköp, sommar Visa mindre

Junior administratör på deltid till Apoteket under sommaren.

Läs mer Maj 6
Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlem... Visa mer
Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.

Företaget
Apoteket erbjuder ett brett sortiment av varor och tjänster inom läkemedel och hälsa till privatpersoner, företag och producenter inom vård och hälsa. Apoteket är ett av Sveriges starkaste varumärken och har högt anseende, inte minst när det gäller läkemedel och hållbarhet. Även sortiment och samhällsansvar får högt betyg i flera undersökningar.

Tjänsten
Till Apotekets huvudkontor i Arenastaden söker vi nu en administratör till logistikkoordinaterna för ett uppdrag under sommaren. För att passa i rollen tror vi att du är i början av din karriär, förståelse och ett stort intresse för ekonomi. Du har gärna tidigare erfarenhet av att arbeta på lager och har förståelse kring hela flödet. Som administratör kommer du att arbeta nära och stötta logistikkoordinatorerna och arbeta med avvikelsehantering, leveranser till lager och uppföljning av sena leveranser. Du kommer även att ha mycket extern kontakt med leverantörer och bredda ut dina kontakter inom logistik, ekonomi, inköp och marknad på Apoteket AB. Du kommer att tillhöra avdelningen för varuförsörjning och arbeta nära logistikkoordinatorer och fakturamatcharna.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i juni fram till mitten av augusti. Uppdraget är på deltid fyra timmar om dagen mån-fre. Möjlighet till att ibland arbeta hemifrån och att själv lägga upp sina arbetstider under dagen finns.

Kvalifikationer
Följande bakgrund ser vi som passande för tjänsten som Administratör:

• Du är systematiskt lagd och har en känsla för bra service.
• Du har goda systemkunskaper, duktig på Excel och har mycket god datavana.
• Du har en fullständig gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot ekonomi. Det är meriterande om du har en eftergymnasial ekonomiutbildning inom ekonomi/logistik.
• Arbetslivserfarenhet inom logistik/lager är meriterande.
• Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Personligt
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper tror att du är en person som har lätt för att samarbeta och som trivs med att arbeta i team. Vidare är du en glad och positiv do:er som gillar att arbeta noggrant och strukturerat. Du är systematiskt lagd och har en känsla för bra service.

Intresse för tjänsten?
Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan. Vi gör urval och intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan!

Bli en av oss
Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

Sökord: Administration, logistik, sommarjobb, Apoteket, datavana, ekonomi, inköp Visa mindre

Sommarvikarie inom Customer service till spännande FMCG - företag

Läs mer Maj 6
First Reserve är ett väletablerat rekryterings- bemannings och löneoutsourcingföretag. Vi har sedan 2003 hjälpt många kandidater att hitta sina drömjobb och våra kunder har fått professionellt stöd i att hitta rätt medarbetare till sitt företag. Till vår kund i Solna söker vi nu en sommarvikarie till Supply teamet . Start asap och under hela sommaren på heltid.. Arbetsuppg... Visa mer
First Reserve är ett väletablerat rekryterings- bemannings och löneoutsourcingföretag. Vi har sedan 2003 hjälpt många kandidater att hitta sina drömjobb och våra kunder har fått professionellt stöd i att hitta rätt medarbetare till sitt företag.

Till vår kund i Solna söker vi nu en sommarvikarie till Supply teamet . Start asap och under hela sommaren på heltid..

Arbetsuppgifter

Du använder telefon och dator som dina främsta arbetsredskap . Dina arbetsuppgifter under sommaren kommer att vara i en supporterande roll som består av att ta hand om inkommande samtal via telefon, mejl gällande returer, reklamationer, order osv. Där du kommer att vara en viktig kommunikationskanal gentemot företagets kunder samt internt .

Vem är du?

Du har ett enastående kundservice tankesätt, du går den "extra milen" för att säkerställa att våra kunder alltid har en positiv upplevelse vid hanteringen/kontakten med företaget. Utmärkt kommunikationsförmåga gentemot externa kontakter och interna intressenter.

Du har en Gymnasieutbildning och har arbetat 1-2 år inom kundservice, du har erfarenhet av att arbeta i en B2B verksamhet . Erfarenhet inom Supply Chain och/eller FMCG är ett stort plus.

Du behärskar svenska i tal och skrift flytande och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på engelska, behärskar du dessutom norska är det meriterande. Du är en administratör av rang. Har goda kunskaper i MS Office, excel och har du arbetat i SAP är det ett stort plus.
Som person är du självgående, handlingskraftig, resultatorienterad, kommunikativ, lyhörd, ödmjuk och har en personlig mognad.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som konsult på First Reserve AB kan vi som auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal erbjuda dig en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning enligt ITP och försäkringar. Du som konsult blir även tilldelad en engagerad konsultchef som finns till för att stötta dig i just din karriär. Med värdeorden Engagemang, Utveckling, Laganda och Ansvarstagande välkomnar vi dig till ett företag där du som konsult står i fokus!

Ansökan
En avgörande framgångsfaktor för varje företag är att tillgodogöra sig människors olikheter. Därför strävar vi på First Reserve efter mångfald i våra tillsättningar.

För bästa hantering av din ansökan ber vi dig att registrera ditt CV och personliga brev genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du varmt välkommen att kontakta Helena Adestedt: 070 208 0149 eller helena.adestedt@firstreserve.se. Notera att vi utifrån GDPR ej tar emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier sökes till Attendo hemtjänst i Solna

Läs mer Maj 3
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå f... Visa mer
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Är du vår nya medarbetare?

Attendo hemtjänst har varit verksam i 30 år och har lång erfarenhet av att bedriva hemtjänst. Vi kan hemtjänst och är bra på det.

Arbetsuppgifter:

Som undersköterska i hemtjänsten utför du både service och omsorg, enligt biståndsbedömda
insatser. I arbetsuppgifterna ingår även att utföra delegerade hälso- och
sjukvårdsuppgifter.

Kvalifikationer:

-Utbildad undersköterska/vårdbiträde.

- Mycket goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt.

- Ha kunskap och vana av att dokumentera enligt socialtjänstlagen.

- Erfarenhet från hemtjänst och/ eller övrig vård- och omsorg är meriterande.

- Kunna cykla.Som person ska du vara ansvarsfull, flexibel, empatisk,
lösningsfokuserad, ordningsam samt artig, trevlig och glad. Du ska även ha god förmåga att både samarbeta
och arbeta självständigt. Vi ser det som en självklarhet att du arbetar efter
våra ledord: engagemang, kompetens och omtanke.Ansökningar tas emot endast via e-post. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan bli tillsatta innan sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdag är 2019-05-31. Vi kontrollerar alltid belastningsregister innan anställning.

Vid frågor kontakta TF Verksamhetschef Nishti Darveshi på nr: 070 543 99 17

Ansökningar i form av personligt brev och meritförteckning skickas via e-post till:

solna-sundbyberg@attendo.se

Varmt välkommen med din ansökan märkt Vikarier. Visa mindre

Inköpsadministratör masterdata – sommarjobb / extrajobb

Läs mer Maj 3
Vi söker nu en administratör till vår masterdatagrupp på inköpsavdelning. Tjänsten är ett sommarjobb men även ett extrajobb på deltid till hösten och på längre sikt. Vi tänker att detta är en tjänst som kan passa bra för dig som studerar. Tillträde för tjänsten är så snabbt som möjligt.Masterdata är en centralt placerad grupp på inköp som ansvarar för att aktualisera vårt affär... Visa mer
Vi söker nu en administratör till vår masterdatagrupp på inköpsavdelning. Tjänsten är ett sommarjobb men även ett extrajobb på deltid till hösten och på längre sikt. Vi tänker att detta är en tjänst som kan passa bra för dig som studerar. Tillträde för tjänsten är så snabbt som möjligt.Masterdata är en centralt placerad grupp på inköp som ansvarar för att aktualisera vårt affärssystem med all produkt- och leverantörsdata. Gruppen sammanställer och kommunicerar sedan vidare nyheter och ändringar till andra avdelningar internt. Korrekt masterdata och informationsgivning är grundförutsättningen för att våra produkter ska kunna bearbetas och hanteras vidare i olika steg av processen hos andra avdelningar på företaget på sin väg fram till slutkunden i butik.Processen för masterdatagruppen startar med att våra inköpare förhandlar en ny produkt. Utifrån informationen i inköpskontraktet registreras och bearbetas produkt- och leverantörsinformationen i affärssystemet, för de artiklar som våra svenska inköpare förhandlar, men även för artiklar som utvecklats och tagits fram av andra Lidl-länder. Masterdatagruppen hanterar hela vår artikelbredd från havregryn och äpplen till kläder och solstolar. Vi jobbar med standardiserade processer i vår databearbetning.Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra drygt 180 butiker runt om i Sverige.Din rollI rollen hanterar du den data som är grunden för all vidare intern hantering av våra produkter och leverantörer. Med inköpskontrakt, meddelanden och annan information som grund uppdaterar du självständigt uppgifterna i vårt affärssystem. Utifrån våra fastlagda rutiner och processer administrerar du inlistning, ändringar och utlistning av produkter och leverantörer. Du uppdaterar prisskyltar utifrån vårt prisskyltskoncept och administrerar prisändringar och andra ändringar på produktnivå såsom t. ex kolliinnehåll, sortering, beställ- och leveransinformation.Som en viktig del av det löpande arbetet sammanställer och kommunicerar du också veckovis information kring artiklar och leverantörer genom standardiserade inköpsmeddelanden till olika mottagare på andra avdelningar.Rollen tillhör teamet masterdata inom administrationsavdelningen på inköp som idag består av 9 personer, inklusive en koordinator som koordinerar det dagliga arbetet i gruppen. Du rapporterar till teamchef masterdata.Din bakgrundDu har en avslutad gymnasieutbildning och trivs som bäst när du får ägna dig åt administrativa arbetsuppgifter. Du är en skicklig administratör som är noggrann, strukturerad och har god prioriteringsförmåga. För att trivas i rollen bör du också ha ett väl utvecklat siffersinne och tycka om att arbeta med siffror. Vi jobbar processtyrt och det är viktigt att du trivs med det arbetssättet.När det dyker upp frågeställningar som du inte mött tidigare arbetar du lösningsorienterat och söker själv aktivt efter information. Du har lätt för att samarbeta med andra, men tycker även om att arbeta självständigt och är inte rädd för att driva på för att komma till avslut i frågor.Dina kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel, är goda. Du är en god kommunikatör som har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Då vårt koncernspråk är tyska är det meriterande om du har kunskaper i tyska. Det är dock inget krav och vi välkomnar även ansökande utan kunskaper i tyska.Vad vi erbjuderFör oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad vid vårt huvudkontor i Solna.Har vi väckt ditt intresse?Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 17 maj 2019. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn 08-55 55 70 00.                                                Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Inköpsadministratör masterdata – sommarjobb

Läs mer Maj 3
Vi söker nu en administratör till vår masterdatagrupp på inköpsavdelning. Tjänsten är ett sommarjobb där vi framförallt behöver extra täckning på avdelningen under juli och augusti.Masterdata är en centralt placerad grupp på inköp som ansvarar för att aktualisera vårt affärssystem med all produkt- och leverantörsdata. Gruppen sammanställer och kommunicerar sedan vidare nyheter ... Visa mer
Vi söker nu en administratör till vår masterdatagrupp på inköpsavdelning. Tjänsten är ett sommarjobb där vi framförallt behöver extra täckning på avdelningen under juli och augusti.Masterdata är en centralt placerad grupp på inköp som ansvarar för att aktualisera vårt affärssystem med all produkt- och leverantörsdata. Gruppen sammanställer och kommunicerar sedan vidare nyheter och ändringar till andra avdelningar internt. Korrekt masterdata och informationsgivning är grundförutsättningen för att våra produkter ska kunna bearbetas och hanteras vidare i olika steg av processen hos andra avdelningar på företaget på sin väg fram till slutkunden i butik.Processen för masterdatagruppen startar med att våra inköpare förhandlar en ny produkt. Utifrån informationen i inköpskontraktet registreras och bearbetas produkt- och leverantörsinformationen i affärssystemet, för de artiklar som våra svenska inköpare förhandlar, men även för artiklar som utvecklats och tagits fram av andra Lidl-länder. Masterdatagruppen hanterar hela vår artikelbredd från havregryn och äpplen till kläder och solstolar. Vi jobbar med standardiserade processer i vår databearbetning.Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra drygt 180 butiker runt om i Sverige.Din rollI rollen hanterar du den data som är grunden för all vidare intern hantering av våra produkter och leverantörer. Med inköpskontrakt, meddelanden och annan information som grund uppdaterar du självständigt uppgifterna i vårt affärssystem. Utifrån våra fastlagda rutiner och processer administrerar du inlistning, ändringar och utlistning av produkter och leverantörer. Du uppdaterar prisskyltar utifrån vårt prisskyltskoncept och administrerar prisändringar och andra ändringar på produktnivå såsom t. ex kolliinnehåll, sortering, beställ- och leveransinformation.Som en viktig del av det löpande arbetet sammanställer och kommunicerar du också veckovis information kring artiklar och leverantörer genom standardiserade inköpsmeddelanden till olika mottagare på andra avdelningar.Rollen tillhör teamet masterdata inom administrationsavdelningen på inköp som idag består av 9 personer, inklusive en koordinator som koordinerar det dagliga arbetet i gruppen. Du rapporterar till teamchef masterdata.Din bakgrundDu har en avslutad gymnasieutbildning och trivs som bäst när du får ägna dig åt administrativa arbetsuppgifter. Du är en skicklig administratör som är noggrann, strukturerad och har god prioriteringsförmåga. För att trivas i rollen bör du också ha ett väl utvecklat siffersinne och tycka om att arbeta med siffror. Vi jobbar processtyrt och det är viktigt att du trivs med det arbetssättet.När det dyker upp frågeställningar som du inte mött tidigare arbetar du lösningsorienterat och söker själv aktivt efter information. Du har lätt för att samarbeta med andra, men tycker även om att arbeta självständigt och är inte rädd för att driva på för att komma till avslut i frågor.Dina kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel, är goda. Du är en god kommunikatör som har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Då vårt koncernspråk är tyska är det meriterande om du har kunskaper i tyska. Det är dock inget krav och vi välkomnar även ansökande utan kunskaper i tyska.Vad vi erbjuderFör oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad vid vårt huvudkontor i Solna.Har vi väckt ditt intresse?Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 17 maj 2019. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn 08-55 55 70 00.                   Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Butik säljare

Läs mer Maj 2
Butik säljare i spel butik med atg svenskspel tidningar tobak godis i centrum solna prata svenska snäll mot kund Visa mer
Butik säljare i spel butik med atg svenskspel tidningar tobak godis i centrum solna prata svenska snäll mot kund Visa mindre

Sommarjobb i Solna Centrum

Läs mer Maj 2
Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad? Till butiken i Solna Centrum söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är på 20 timmar i veckan och gäller sommarmånader.   Om rollen Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ... Visa mer
Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?

Till butiken i Solna Centrum söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är på 20 timmar i veckan och gäller sommarmånader.
 

Om rollen

Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar levererar du ett imponerande kundmöte tillsammans med dina kollegor. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.
 

Om dig

Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.Om din utveckling hos oss

Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.
 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jörgen Forslund, butikschef, på telefonnummer: 08-27 43 41.
 

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Senast 16 maj vill vi att du registrerar din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev.


Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se
systembolaget.se Visa mindre

Glad kille i Märsta söker assistenter till fast schemarad.

Läs mer Apr 26
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna m... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Glad kille med glimten i ögat behöver duktiga assistenter till sitt team
Jag är en kille på 18 år som bor i egen lägenhet i Märsta. Nu behöver jag  fast personal  till mitt team. Som assistent kommer du att behöva hjälpa mig med omvårdnad (dusch, toalett, hygien, mm), matning, medicinering, bus/stimulans, följa med på läkarbesök ,skola m.m. Under natten är det aktiv tid, dvs. du ska vara vaken. Erfarenhet som personlig assistent eller erfarenhet från vården är starkt meriterande, likaså om du har erfarenhet av lift, peg och slemsug. Det är också bra om du tidigare har arbetat med barn med funktionsnedsättningar. Du ska vara rök- och djurfri.
Du måste förstå och kunna prata svenska med mig
Jag ser helst att du är mellan 25-40 år.
Som person ska du vara omvårdande,lyhörd och ha stor empati . Du ska också ha förmåga och tycka att det är kul att kunna stimulera mig på ett bra sätt, vara påhittig samt vara engagerad, social och intresserad av arbetet som assistent. Personkemin ska stämma mellan dig och mig men det är också viktigt att den stämmer mellan dig och min familj då du kommer tillbringa en del tid med dem. Det är viktigt att du ser långsiktigt på uppdraget. Det är ett måste att du som person är flexibel och en lagspelare som är redo att ställa upp för dina kollegor när det behövs.
Mina intressen är film, fotboll, youtube-klipp och tv-spel. Jag tycker också mycket om att bada och rida. Jag är en väldigt social person och gillar att ha folk omkring mig. Det vore kul om du också har liknande intressen!
Självklart kommer du att få en noggrann introduktion i jobbet så att du känner dig trygg i din roll hos mig.
Arbetstid: Varierande arbetstider förekommer, dag, kväll ,vaken natt och helg.
Jag söker flera vikarier inför sommaren och det är en fördel om du kan börja arbeta redan i maj.
Möjlighet till fast schemarad finns till hösten.

Tillträde: Omgående. Urval sker löpande och tjänsterna kommer att tillsättas så snart vi har funnit rätt person.
Varmt välkommen med din ansökan!
Eftersom du kommer att arbeta med minderårig krävs det innan påbörjad anställning att du lämnar utdrag ur polisens belastningsregister. Då detta kan ta upp emot 2 veckor att få så rekommenderar vi att du i samband med din ansökan även begär ut ett utdrag via polisens hemsida.
 
 
 
 
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Visa mindre

Glad kille i Märsta söker sommarvikarier med chans till fast schemarad.

Läs mer Apr 26
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna m... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Glad kille med glimten i ögat behöver duktiga assistenter till sitt team
Jag är en kille på 18 år som bor i egen lägenhet i Märsta. Nu behöver jag  vikarier  till mitt team. Som assistent kommer du att behöva hjälpa mig med omvårdnad (dusch, toalett, hygien, mm), matning, medicinering, bus/stimulans, följa med på läkarbesök ,skola m.m. Under natten är det aktiv tid, dvs. du ska vara vaken. Erfarenhet som personlig assistent eller erfarenhet från vården är starkt meriterande, likaså om du har erfarenhet av lift, peg och slemsug. Det är också bra om du tidigare har arbetat med barn med funktionsnedsättningar. Du ska vara rök- och djurfri.
Du måste förstå och kunna prata svenska med mig
Jag ser helst att du är mellan 25-40 år.
Som person ska du vara omvårdande,lyhörd och ha stor empati . Du ska också ha förmåga och tycka att det är kul att kunna stimulera mig på ett bra sätt, vara påhittig samt vara engagerad, social och intresserad av arbetet som assistent. Personkemin ska stämma mellan dig och mig men det är också viktigt att den stämmer mellan dig och min familj då du kommer tillbringa en del tid med dem. Det är viktigt att du ser långsiktigt på uppdraget. Det är ett måste att du som person är flexibel och en lagspelare som är redo att ställa upp för dina kollegor när det behövs.
Mina intressen är film, fotboll, youtube-klipp och tv-spel. Jag tycker också mycket om att bada och rida. Jag är en väldigt social person och gillar att ha folk omkring mig. Det vore kul om du också har liknande intressen!
Självklart kommer du att få en noggrann introduktion i jobbet så att du känner dig trygg i din roll hos mig.
Arbetstid: Varierande arbetstider förekommer, dag, kväll ,vaken natt och helg.
Jag söker flera vikarier inför sommaren och det är en fördel om du kan börja arbeta redan i maj.
Möjlighet till fast schemarad finns till hösten.

Tillträde: Omgående. Urval sker löpande och tjänsterna kommer att tillsättas så snart vi har funnit rätt person.
Varmt välkommen med din ansökan!
Eftersom du kommer att arbeta med minderårig krävs det innan påbörjad anställning att du lämnar utdrag ur polisens belastningsregister. Då detta kan ta upp emot 2 veckor att få så rekommenderar vi att du i samband med din ansökan även begär ut ett utdrag via polisens hemsida.
 
 
 
 
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Visa mindre

TE CREA CARE SÖKER SJUKSKÖTERSKA TILL VÅRDCENTRAL

Läs mer Apr 26
Är du sjuksköterska med intresse av att själv kunna bestämma var, när och hur mycket du vill arbeta? Välkommen till att bli en del av Te Crea Care! Vi söker nu för kunds räkning en sjuksköterska, alternativt en distriktssköterska, för uppdrag på en vårdcentral i Solna. Omfattning: 100%, dagtid. Uppdraget avser perioden: 190701-190808. Vi söker dig som är tillgänglig hela u... Visa mer
Är du sjuksköterska med intresse av att själv kunna bestämma var, när och hur mycket du vill arbeta? Välkommen till att bli en del av Te Crea Care!

Vi söker nu för kunds räkning en sjuksköterska, alternativt en distriktssköterska, för uppdrag på en vårdcentral i Solna. Omfattning: 100%, dagtid.
Uppdraget avser perioden: 190701-190808.

Vi söker dig som är tillgänglig hela uppdragsperioden, men även dig som är intresserad av kortare perioder. Hos oss har du goda möjligheter att påverka din arbetssituation då vi strävar efter att varje sjuksköterska ska känna möjlighet att påverka sitt eget arbete. Vi arbetar målmedvetet för att vara en attraktiv arbetsgivare.

Är du intresserad och vill veta mer om uppdraget? Kontakta oss redan idag!


Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.


Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar! Visa mindre

Eventsäljare till Phil Collins , 12 juni , Friends Arena

Läs mer Apr 26
Gillar du event-miljöer, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta extrajobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning av öronproppar på Phil Collins, 12 juni, Friends Arena. Vi jobbar även på flera konserter och festivaler under sommaren. Vi söker dig som är en glad och ener... Visa mer
Gillar du event-miljöer, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta extrajobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning av öronproppar på Phil Collins, 12 juni, Friends Arena. Vi jobbar även på flera konserter och festivaler under sommaren.

Vi söker dig som är en glad och energisk person! Du har mycket lätt för att ta kontakt med människor, du är inte det minsta blyg inte och du älskar att sälja bra produkter! Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast!

KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar. Vi jobbar på festivaler, konserter och events. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Visa mindre

Sistec söker timvikarie / sommarvikariat

Läs mer Apr 26
Sistec är ett företag som arbetar med identifieringar inom kortsystem, upphandlingar och bakgrundskontroller. Sistec verifierar och identifierar personer till olika behörighetssystem.Sistec söker nu operatörer för timvikariat / sommarvikarie.Sistec söker en stresstålig person som har skinn på näsan. Vill vara med och utveckla företaget och ta ett stort ansvar för verksamheten i... Visa mer
Sistec är ett företag som arbetar med identifieringar inom kortsystem, upphandlingar och bakgrundskontroller. Sistec verifierar och identifierar personer till olika behörighetssystem.Sistec söker nu operatörer för timvikariat / sommarvikarie.Sistec söker en stresstålig person som har skinn på näsan. Vill vara med och utveckla företaget och ta ett stort ansvar för verksamheten i Stockholm / Mälardalen på sommarvikariat.Sistec ser gärna en person som har lätt för att ta människor, kunna vara flexibel i problemlösningar och har lätt för att lära sig.Sistec arbetar på fler orter i landet och även utomlands, resor utomlands kommer att förekomma och är meriterande om personen har möjlighet att resa minst några dagar i månaden.Skicka ansökan direkt på jobb@sitec.se, mer information finns att läsa på hemsidan om Sistec.Meriterande är:Tidigare arbeten med kundservice.Självständigt arbete med stort ansvar.Datorvana och förståelse i hur datasystem fungerar.Stresstålig och tidigare arbete inom säkerhetsbranschen.Utbildning kommer att erhållas och arbetet innebär att arbeta i team och självständigt.Sistec söker personal till vardagar, helger och för resor.Skicka din ansökan redan idag! Visa mindre

Grekisktalande personlig assistent sökes

Läs mer Apr 24
Kvinnlig personlig assistent sökes för ett sommarvikariat som eventuellt även kan fortlöpa efter sommaren. Som personlig assistent skall du vara behjälplig med alla moment som personen i fråga inte klarar av själv. Det viktigaste dock är ett glatt humör och lite "tokighet". Du som personlig assistent ska både behärska svenska och grekiska. Arbetsplatsen är i Stockholm (Bromma).... Visa mer
Kvinnlig personlig assistent sökes för ett sommarvikariat som eventuellt även kan fortlöpa efter sommaren. Som personlig assistent skall du vara behjälplig med alla moment som personen i fråga inte klarar av själv. Det viktigaste dock är ett glatt humör och lite "tokighet". Du som personlig assistent ska både behärska svenska och grekiska. Arbetsplatsen är i Stockholm (Bromma).

Kvinnlig personlig assistent sökes för ett sommarvikariat som eventuellt även kan fortlöpa efter sommaren. Som personlig assistent skall du vara behjälplig med alla moment som personen i fråga inte klarar av själv. Det viktigaste dock är ett glatt humör och lite "tokighet". Du som personlig assistent ska både behärska svenska och grekiska.

Saxena Omsorg underlättar för personer med funktionsnedsättning och dess anhöriga att kunna leva det liv som de har rätt till. Det gör vi genom att anordna personlig assistans samt att tillhandahålla råd och stöd samt juridisk hjälp under hela handläggningsprocessen. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare på deltid sökes till miljömedvetet bolag!

Läs mer Apr 18
Är du intresserad av miljöfrågor och vill arbeta deltid som kundtjänstmedarbetare inom återvinningsbranschen för att bidra till att fler förpackningar och tidningar samlas in och kan bli nya produkter? Då har vi uppdraget för dig! Vår kund Förpacknings- och Tidningsinsamlingen AB (FTI) är ett företag i återvinningsbranschen. De tillhandahåller rikstäckande insamlingssystem dä... Visa mer
Är du intresserad av miljöfrågor och vill arbeta deltid som kundtjänstmedarbetare inom återvinningsbranschen för att bidra till att fler förpackningar och tidningar samlas in och kan bli nya produkter? Då har vi uppdraget för dig!

Vår kund Förpacknings- och Tidningsinsamlingen AB (FTI) är ett företag i återvinningsbranschen. De tillhandahåller rikstäckande insamlingssystem där målet är att erbjuda hushåll och verksamheter ett tydligt och enkelt system för insamling av förpackningar och tidningar för att dessa ska kunna återvinnas. FTI ägs av de fem materialbolagen Pressretur, Plastkretsen, MetallKretsen, Svensk GlasÅtervinning och Returkartong. Nu söker FTI en kundtjänstmedarbetare för ett deltidsuppdrag. Kundtjänsten är en del av FTI:s kommunikationsavdelning och du kommer ingå i ett team med fem medarbetare.

Du är på många sätt ansiktet utåt för FTI, vilket gör detta till en viktig roll för organisationen. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av följande:
- Ta emot och svara på inkommande samtal och mejl samt frågor som inkommer via facebook
- Rapportera behov av städning och tömning i det interna systemet
- Göra utskick till förskolor och entreprenörer
- Administrativt arbete
- Se efter kök och gemensamma kontorsytor
- Ta emot besökare i reception

Kontorstider:
Måndagar – torsdagar 08.00-17.00 (juni, juli och augusti 8.00-16.00)
Fredagar 08.00-16.00 (juni, juli, augusti 8.00-15.00)

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta som konsult hos FTI i deras trevliga lokaler i Solna. Uppdraget startar i maj och löper på långsiktigt. Krav för tjänsten är att du kan arbeta på deltid under resten av året och heltid under juli månad.

Din profil
Vi söker dig som trivs i en serviceinriktad roll med inslag av administration. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som kundtjänstmedarbetare alternativt telefonförsäljning. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Officepaketet och att du har en god datavana. Som person tror vi att du har ett intresse för miljö samt att du är serviceinriktad, flexibel, strukturerad och kommunikativ.

Låter det här som en tjänst för dig? Välkommen in med din ansökan då urval och intervjuer sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Kan ett sommarjobb rädda liv?

Läs mer Apr 18
WaterAid arbetar för en värld där alla människor har tillgång till rent vatten, anständiga toaletter och god hygien.Utan tillgång till rent vatten, sanitet och hygien kan inte samhällen utvecklas, barn gå i skolan eller fattigdom bekämpas. Trots det saknar 844 miljoner människor tillgång till rent vatten. 2,3 miljarder människor saknar också grundläggande sanitet. Det här gör a... Visa mer
WaterAid arbetar för en värld där alla människor har tillgång till rent vatten, anständiga toaletter och god hygien.Utan tillgång till rent vatten, sanitet och hygien kan inte samhällen utvecklas, barn gå i skolan eller fattigdom bekämpas. Trots det saknar 844 miljoner människor tillgång till rent vatten. 2,3 miljarder människor saknar också grundläggande sanitet. Det här gör att 800 barn dör varje dag. Ett barn varannan minut.Det här kan vi ändra på!Tillsammans med WaterAidTar du kontakt med människor på stanInformerar du om vattenkrisen i världenVärvar du nya månadsgivare för att rädda livDu är bra på attHa roligt tillsammans med andra och jobba målmedvetetÖvertyga människor om en god sakLäsa av och förstå känslor och behovMed oss får duEtt meningsfullt arbete i solen (måndag-fredag kl 10.30-17.15)Bra timlönHärliga kollegorAnsök idagFör frågor ring Sofia Jörgensen mellan kl. 9.00-17.30 på telefonnummer: 070 385 88 25Läs mer påhttps://www.wateraid.org/se/get-involved/jobb-och-praktik/wateraid-soker-informator-och-varvareLÖN: 130-138 kr/timmen(Inklusive semesterersättning som betalas ut vid anställningens slut 145-154 kr/h .) Visa mindre

Sjuksköterskor sökes till sommaren i Stockholm Nord & Syd

Läs mer Apr 16
Är du vår nya sjuksköterska som vi söker efter? VAD VI GÖR:På våra kliniker i Stockholmsområdet erbjuder vi hemodialys och bästa möjliga vård baserat på patienternas individuella medicinska behov och med stort fokus på att våra patienter skall känna sig delaktiga och involverade i sin behandling. Vi utför dialysbehandlingar på uppdrag av och i nära samarbete med våra beställare... Visa mer
Är du vår nya sjuksköterska som vi söker efter? VAD VI GÖR:På våra kliniker i Stockholmsområdet erbjuder vi hemodialys och bästa möjliga vård baserat på patienternas individuella medicinska behov och med stort fokus på att våra patienter skall känna sig delaktiga och involverade i sin behandling. Vi utför dialysbehandlingar på uppdrag av och i nära samarbete med våra beställare. VI ERBJUDER: Spännande och mycket utvecklande tjänster till dig som vill göra skillnad i våra patienters liv. Du kommer att bli en viktig del av ett mycket professionellt och engagerat team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och biträde. Teamandan är stark och det är laget före jaget som genomsyrar arbetsklimatet på vår klinik.Stockholmsområdet innefattar dialysklinikerna Nord i Järfälla och Solna samt Syd i Nacka och Södertälje. Klinikerna ligger i nyrenoverade fräscha lokaler, nära till centrum eller shoppingcentrum, bra träningsmöjligheter och restauranger. Klinikerna har öppet 6 dagar i veckan, behandlar ca 30-40 patienter och är utrustade med Baxters maskin Artis. VI SÖKER:Dig leg. sjuksköterska som vill jobba hos oss i Nacka, Solna eller Södertälje. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet från att arbeta på en dialysavdelning, men du kan även ha lång erfarenhet av exempelvis akutsjukvård eller intensivvård och ha ett intresse för att utveckla dig inom dialys. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmågan att ha många bollar i luften. Tillträde och sysselsättningsgrad för tjänsterna enligt överenskommelse. inskolning sker i ca 8 veckor med önskvärd start april/maj. Tjänsten varar till slutet av augusti med möjlighet till förlängning i form av timanställning.Alla nyanställda erhåller en personligt anpassad introduktion där vi arbetar utefter Diaverums rutiner och processer tillsammans med din mentor. Alla nyanställda har även tillgång till vår interna utbildningsportal d.Academy som är nätbaserad. Vi arbetar med löpande urval så sök omgående. Vi tar endast emot ansökningar via HR mailen. Märk din ansökan med Stockholm Sommar SSK i rubrikraden samt om speciellt önskemål på klinik finns. Sista ansökningsdatum är den 16/5.VÄLKOMMEN ATT VÄXA MED OSS! Visa mindre

TE CREA CARE SÖKER SJUKSKÖTERSKA TILL VÅRDCENTRAL

Läs mer Apr 16
Är du sjuksköterska med intresse av att själv kunna bestämma var, när och hur mycket du vill arbeta? Välkommen till att bli en del av Te Crea Care! Vi söker nu för kunds räkning en sjuksköterska, alternativt en distriktssköterska, för uppdrag på en vårdcentral i Solna. Omfattning: 100%, dagtid. Uppdraget avser perioden: 190701-190808. Vi söker dig som är tillgänglig hela u... Visa mer
Är du sjuksköterska med intresse av att själv kunna bestämma var, när och hur mycket du vill arbeta? Välkommen till att bli en del av Te Crea Care!

Vi söker nu för kunds räkning en sjuksköterska, alternativt en distriktssköterska, för uppdrag på en vårdcentral i Solna. Omfattning: 100%, dagtid.
Uppdraget avser perioden: 190701-190808.

Vi söker dig som är tillgänglig hela uppdragsperioden, men även dig som är intresserad av kortare perioder. Hos oss har du goda möjligheter att påverka din arbetssituation då vi strävar efter att varje sjuksköterska ska känna möjlighet att påverka sitt eget arbete. Vi arbetar målmedvetet för att vara en attraktiv arbetsgivare.

Är du intresserad och vill veta mer om uppdraget? Kontakta oss redan idag!


Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.


Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar! Visa mindre