Lediga sommarjobb i Staffanstorp

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Staffanstorp, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Sjuksköterska sommarlön Staffanstorp

Läs mer Jul 23
Vi erbjuder dig en anställning hos oss på Prime Care som konsult. Vi får löpande in uppdrag i Skåne län vilket gör att du får möjlighet att jobba med flera spännande uppdrag i regionen. Passen fördelas dag, kväll, natt och helg Arbetsuppgifter Vi har flera uppdrag i skåne och därför kommer arbetsuppgifterna variera. Arbetsplatser som kan bli aktuella är hemjukvård, äldreom... Visa mer
Vi erbjuder dig en anställning hos oss på Prime Care som konsult. Vi får löpande in uppdrag i Skåne län vilket gör att du får möjlighet att jobba med flera spännande uppdrag i regionen.

Passen fördelas dag, kväll, natt och helg


Arbetsuppgifter
Vi har flera uppdrag i skåne och därför kommer arbetsuppgifterna variera.
Arbetsplatser som kan bli aktuella är hemjukvård, äldreomsorg, LSS eller privata mottagningar,

Mer information om arbetsuppgifterna får du när du blir aktuell för något av våra uppdrag.


Vem är du?
Som sjuksköterska hos Prime Care arbetar du mycket självständigt och har ett stort eget ansvar, därför är det viktigt att du trivs med det och att du har jobbat som sjuksköterska i minst 2 år.

Det är också viktigt att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser, då arbetsplatsen varierar i regionen.

Du ska ha ett genuint intresse för människor och har alltid patienten i fokus.

För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska på Prime vill vi att du:

• Är färdig utbildad och legitimerad sjuksköterska och har 2 års erfarenhet inom yrket
• Talar, skriver och förstår det svenska språket obehindrat för god kommunikation med patienter och personal.

Det är meriterande om du har:

• Möjlighet att ta uppdrag vid kort varsel och är flexibel gällande geografisk placering, då vi bemannar i hela landet.

Ansök via vår hemsida www.primecare.se

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta konsultchef Emelie Rangmar, emelie.rangmar@prime.se eller 08-470 70 33

Vi ser fram emot din ansökan!


Företagsbeskrivning
Prime Care är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket garanteras genom en årlig granskning av branschorganisationen Kompetensföretagen.
Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som har verkat i branschen i 21 år.

Som konsult hos oss får du ta del av våra konkurrenskraftiga anställningsvillkor och förmåner:

• Trygg anställning med kollektivavtal, semester, försäkringar och pension.
• Engagerade och erfarna konsultchefer som hjälper dig att komma in i jobbet.
• Kompetensutveckling genom Prime Academy.
• Ett socialt yrkesnätverk med regelbundna konsultträffar.
• Möjligheter att påverka ditt schema och din arbetstid
• Friskvårdsbidrag Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare, Staffanstorp

Läs mer Jun 1
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Staffanstorp. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. ... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Staffanstorp. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Arbetstiderna är förlagda till dagtid vardagar. Tjänsten är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 80% med start 29 juni och pågår till 28 augusti.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev i ansökningsportalen. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta ansvarig rekryterares mail mailto:agnes.ohlander@postnord.com eller ring 072-144 62 45. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Rekrytering sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar! PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2019 hade koncernen cirka 29 000 anställda och en omsättning på 38,3 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com Visa mindre

Undersköterska/Vårdbiträde till timanställning

Läs mer Apr 3
I Staffanstorp finns många kreativa tankar och idéer om hur vi vill utveckla vår kommun i framtiden – och viljan och förmågan att förverkliga detta! Staffanstorp är en ung och expansiv kommun med ca 25 000 invånare, ett utmärkt näringslivsklimat och attraktiva boendemiljöer. Våra ca 1000 anställda arbetar för att skapa en högkvalitativ service, trygghet och livskvalitet för vår... Visa mer
I Staffanstorp finns många kreativa tankar och idéer om hur vi vill utveckla vår kommun i framtiden – och viljan och förmågan att förverkliga detta! Staffanstorp är en ung och expansiv kommun med ca 25 000 invånare, ett utmärkt näringslivsklimat och attraktiva boendemiljöer. Våra ca 1000 anställda arbetar för att skapa en högkvalitativ service, trygghet och livskvalitet för våra invånare. I Staffanstorps kommun tänker vi utanför ramarna och långsiktigt.

Omsorgsförvaltningen ansvarar för insatser till äldre, sjuka och funktionshindrade. En stor del av omsorgsverksamheten i kommunen utförs av privata företag enligt LOU eller LOV, och regleras av avtal. De verksamheter som drivs av kommunen finns samlade i en avdelning.

Hemteamets uppgift handlar om att ge vårdtagare en trygg hemgång från sjukhus eller korttidsenhet. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi ser alla vardagliga aktiviteter som träning. Arbetet syftar till att ge vårdtagare god livskvalitet.

Larmgruppen ansvarar för att utföra arbetsuppgifter utifrån SOL- och HSL-beslut samt besvarar och åtgärda alla trygghetslarm under dag- och kvällstid. Larmgruppen ansvarar också för att Installera trygghetslarm samt nyckelfria lås.

Nattpatrullen ansvarar för att utföra arbetsuppgifter utifrån SOL- och HSL-beslut samt besvarar och åtgärda alla trygghetslarm under nattetid.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska/vårdbiträde till timanställning inom Hemteam, Larmgrupp och Nattpatrull i Staffanstorps kommun.

Arbetet består av sedvanliga omvårdnadsuppgifter och omfattar dag-, kväll- och helgtjänstgöring. Som undersköterska/ vårdbiträde ska du tillgodose vårdtagarens individuella behov av vård och omsorg utifrån beviljat biståndsbeslut. Du kommer även att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation från legitimerad personal samt dokumentera i våra olika verksamhetssystem.

Som timavlönad anställs du per tillfällen då verksamheten har behov.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:

Gått omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning.
B-körkort.
Erfarenhet av omvårdnadsarbete.

Som person har du en hög förmåga att leverera resultat, både vad gäller kvalitet och produktivitet. Du arbetar på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt. Du har lätt för att fokusera på kundens behov och uppnå god kundtillfredsställelse. Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både intern och externt. Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner. Du har förmågan att anpassa dig till förändrade förhållanden. Du uppmuntrar och stödjer förändringsinitiativ. Du har lätt för att anpassa ditt beteende i förhållande till andra människors behov.


ÖVRIGT
En löpande urvalsprocess kan komma att användas och vi kan komma att anställa innan ansökningstiden löpt ut. Så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vill du veta mer om vår kommun så gå in på www.staffanstorp.se.

Du som bor och jobbar i Staffanstorps kommun, vill du bli deltidsbrandman? Ring 046-25 11 90 och prata med oss, eller hör av dig till räddningstjänstens mailadress: rtj @ staffanstorp.se.

Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Säsongsarbete på Svenska Foder i Staffanstorp

Läs mer Mar 31
Inför årets spannmålssäsong söker vi ansvarsfulla och serviceorienterade medarbetare till Svenska Foder AB i Staffanstorp. Arbetsuppgifter:  Arbetet innebär inledningsvis förberedande arbeten så som rengöring och städning. Det är ett fysiskt krävande arbete som innebär att du med handverktyg tömmer och rengör utrymmen inom- och utomhus.    När säsongen tar fart innebär arbete... Visa mer
Inför årets spannmålssäsong söker vi ansvarsfulla och serviceorienterade medarbetare till Svenska Foder AB i Staffanstorp.

Arbetsuppgifter: 
Arbetet innebär inledningsvis förberedande arbeten så som rengöring och städning. Det är ett fysiskt krävande arbete som innebär att du med handverktyg tömmer och rengör utrymmen inom- och utomhus.   

När säsongen tar fart innebär arbetet främst att ta emot lantbrukare som kommer för att leverera spannmål. Du säkerställer att lantbrukarna får en god service och ett gott bemötande vid leverans och registrerar information kring spannmålet i dator. Under högsäsong är det stundvis högt tempo och mycket att göra. Andra förekommande arbetsuppgifter är städning såväl utvändigt som invändigt på området. 

Uppdragsperioden är från juli till september. Tjänsten är på heltid med varierande arbetstider. Helgarbete förekommer. Under högsäsong tillämpas skiftarbete.  

Kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper:
Vi söker dig som vill ha ett varierande arbete som kombinerar service med praktiskt arbete. Arbetet kräver inga förkunskaper eller tidigare arbetslivserfarenheter, dock är avslutad gymnasieutbildning ett krav. Svenska kommunicerar du obehindrat på och du har lätt för att få kontakt med andra. B-körkort är meriterande, men inget krav. 

Som person är du positiv, ansvarstagande och serviceorienterad. Du är en teamspelare som ser vad som behöver göras, som tar tag i saker och som gärna arbetar hårt. Du är prestigelös och flexibel inför förändringar avseende arbetstider och arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig: 
Som konsult hos oss arbetar du i ett spännande uppdrag hos vår kund och får erfarenhet som utvecklar din kompetens och ditt nätverk. Du har en konsultchef som du har en tät och nära dialog med, som säkerställer att du är nöjd i din anställning samt i uppdraget hos vår kund. Vi har kollektivavtal och följer de regler och avtal som finns på arbetsmarknaden, så att du som konsult kan känna dig trygg i din anställning hos oss.    

Ansök:
Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta konsultchef Niklas Björk på telefonnummer: 042-12 12 16.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Manlig personlig assistent. Sommarvikariat i Staffanstorp

Läs mer Feb 21
Kooperativet Vilja söker dig som vill arbeta som personlig assistent åt en livsglad 27-årig man bosatt i Staffanstorp. Tjänsten är ett sommarvikariat med schemalagd och varierad arbetstid from vecka 29 tom vecka 34. Bussförbindelse till och från arbetsort är mycket god. Du som söker har en positiv livssyn, mycket tålamod och humor samt empatisk förmåga. Du har stort intresse av... Visa mer
Kooperativet Vilja söker dig som vill arbeta som personlig assistent åt en livsglad 27-årig man bosatt i Staffanstorp. Tjänsten är ett sommarvikariat med schemalagd och varierad arbetstid from vecka 29 tom vecka 34. Bussförbindelse till och från arbetsort är mycket god.
Du som söker har en positiv livssyn, mycket tålamod och humor samt empatisk förmåga. Du har stort intresse av att arbeta med människor. Du är ansvarsfull, noggrann, lyhörd, initiativrik och kan bjuda på dig själv. Som person bemöter du människor med respekt, tycker om att ge stöd, hjälp och omtanke och du arbetar alltid med brukaren i fokus.
Brukaren är en social och pratsam man med mental- samt fysisk funktionsnedsättning. När det är fint väder tar brukaren gärna långa promenader i sin permobil, annars är musik, tv- och datorspel det stora intresset.
Arbetet som personlig assistent innebär att hjälpa brukaren med vardagliga sysslor som många människor kan ta för givet. Din insats styrs utifrån brukarens individuella behov. I arbetsuppgifterna ingår dokumentation och det är därför viktigt att du har datavana och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Har du erfarenhet av liknande arbete är det en merit men viktigast är att personkemin stämmer. Brukaren önskar en manlig personlig assistent. Visa mindre

Sommarjobb som personlig assistent till 7-årig pojke

Läs mer Feb 18
Move & Walk Assistans är en del av Move & Walk-koncernen. Vi är specialister på Konduktiv Pedagogik; en pedagogiskt baserad re/habilitering för personer som har olika typer av neurologiska funktionsnedsättningar. Genom vår assistansverksamhet ser vi till att våra kunder, utöver den självklara personliga assistanssamordningen, får tillgång till Konduktiv Pedagogik i vardagen. Vi... Visa mer
Move & Walk Assistans är en del av Move & Walk-koncernen. Vi är specialister på Konduktiv Pedagogik; en pedagogiskt baserad re/habilitering för personer som har olika typer av neurologiska funktionsnedsättningar. Genom vår assistansverksamhet ser vi till att våra kunder, utöver den självklara personliga assistanssamordningen, får tillgång till Konduktiv Pedagogik i vardagen. Vi erbjuder dig som personlig assistent fortlöpande kompetensutveckling och trygg anställning genom kollektivavtal mellan Almega/Vårdförbundet och Kommunal. Läs mer om oss på www.movewalk.se .
Pojken som behöver dig som assistent bor tillsammans med sin familj i Staffanstorp utanför Lund. Det finns bra bussförbindelse till hemmet från både Lund och Malmö. Bostaden ligger 10 minuters promenad från hållplatsen Staffanstorp Storgatan.
Pojken är full av liv och älskar när det händer saker men han har ett stort hjälpbehov och behöver stöttning hela tiden. Som assistent hos pojken behöver du vara kreativ och lösningsfokuserad. Han vill tex kunna leka, baka, pyssla och busa som andra barn men behöver din hjälp för att kunna genomföra aktiviteterna.
Som personlig assistent arbetar du där pojken befinner sig. Detta betyder att du bla assisterar i skolan, i hemmet, på korta och långa utflykter/resor, på kalas, vid bassängträning och i kyrkan. Pojken tränar dagligen konduktiv pedagogik och det är en fördel om du som assistent har ett intresse för träning och kroppens motoriska utveckling. Du som assistent behöver ofta vistas på golvet tillsammans med pojken och i arbetet ingår många manuella lyft. Du behöver därför vara stark i kroppen och tex inte ha några rygg eller knäproblem. Utbildning inom konduktiv pedagogik tillhandahålls kontinuerligt.
Pojken är döv men kan pga motoriska problem inte själv teckna. Som assistent behöver du därför ha intresse av att lära dig använda alternativ kommunikation och teckenspråk om du inte redan kan detta. Även om pojken inte har något talat språk är han mycket kommunikativ. Han påkallar uppmärksamhet med olika ljud och berättar vad han vill med ljud, blickar och ansiktsmimik. I lugna miljöer kan pojken uppfatta talat språk med hjälp av en avancerad hörapparat. Som personlig assistent hos pojken är det viktigt att du respekterar hans infektionskänslighet, tex stannar hemma vid sjukdom och att du är noga med handhygienen, och att du är både rök- och snusfri. Pojken badar regelbundet i varmvattenbassäng så du måste vara simkunnig och tåla klor.
I familjen finns pälsdjursallergi. Som sommarvikarie arbetar du när ordinarie assistenter har semester. Det finns också möjlighet att arbeta som timanställd assistent både före och efter sommaren om så önskas. För att detta ska vara aktuellt behöver du arbeta minst ett pass/vecka efter din introduktion. Introduktion genomförs snarast möjligt eller efter överenskommelse. Arbetspassen är förlagda dag, kväll-natt (med ca 7h jour) och var fjärde helg. Enligt gällande lagstiftning behöver du visa upp ett registerutdrag från polisen innan anställning. utdraget får vara max ett år gammalt och handläggningstiden är upp till två veckor. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Visa mindre

Samhällsvägledare

Läs mer Feb 13
I Staffanstorp finns många kreativa tankar och idéer om hur vi vill utveckla vår kommun i framtiden – och viljan och förmågan att förverkliga detta! Staffanstorp är en ung och expansiv kommun med ca 25 000 invånare, ett utmärkt näringslivsklimat och attraktiva boendemiljöer. Våra ca 1000 anställda arbetar för att skapa en högkvalitativ service, trygghet och livskvalitet för vår... Visa mer
I Staffanstorp finns många kreativa tankar och idéer om hur vi vill utveckla vår kommun i framtiden – och viljan och förmågan att förverkliga detta! Staffanstorp är en ung och expansiv kommun med ca 25 000 invånare, ett utmärkt näringslivsklimat och attraktiva boendemiljöer. Våra ca 1000 anställda arbetar för att skapa en högkvalitativ service, trygghet och livskvalitet för våra invånare. I Staffanstorps kommun tänker vi utanför ramarna och långsiktigt.

Kultur- och fritid i Staffanstorps kommun ingår i kommunstyrelseförvaltningen. Beredningen för kultur-, fritids-, och demokratifrågor lyder direkt under kommunstyrelseförvaltningen och ansvarar för att frågor kring bibliotek, allmänkultur, konsthall, badanläggning, musikskola, idrotts- och fritidsverksamhet samt demokratifrågor läggs fram till beslut för kommunstyrelsen. Vi har som målsättning att erbjuda alla kommuninvånare ett rikt och varierat kultur- och fritidsutbud, utifrån de behov och önskemål som finns hos våra medborgare.

Medborgarkontoret är kommunens ansikte utåt där medborgaren alltid är i centrum. Samhällsvägledare ger personlig service på plats, i telefon, via e-post och kundservice på kommunens webbplats.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en Samhällsvägledare till Medborgarkontoret i Staffanstorps kommun. Vi erbjuder en timanställning, med tillträde enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter som samhällsvägledare kommer huvudsakligen bestå av att med omsorgsfull service bemöta medborgare och besökare. Frågor eller ärenden rör alla avdelningar, från det sociala till det tekniska området. Ibland handlar det om att ge vägledning och rådgivning, ibland att vara behjälplig med att ta emot och behandla olika ansökningar.

En stor del av tiden kommer du att arbeta i kommunens växelsystem och andra IT-baserade verksamhetssystem.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har
- Högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig.
- Erfarenhet av liknande arbete är ett krav.
- Dokumenterad förmåga att hantera olika typer av IT-baserade informations- och verksamhetssystem inkl. e-tjänster.
- Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på Svenska. God förmåga att kommunicera på engelska och gärna ytterligare ett språk.
- B-körkort.

Arbetet ställer stora krav på flexibilitet, initiativförmåga och samarbetsförmåga. Du har kännedom om hur en offentlig organisation är uppbyggd samt erfarenhet från arbetslivet. Som person är du initiativrik och lösningsinriktad. Du har tålamod och god förmåga att kommunicera samt har ett positivt och professionellt bemötande. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter förmåga att arbeta självständigt liksom i grupp.


ÖVRIGT
En löpande urvalsprocess kan komma att användas och vi kan komma att anställa innan ansökningstiden löpt ut. Så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vill du veta mer om vår kommun så gå in på www.staffanstorp.se.

Du som bor och jobbar i Staffanstorps kommun, vill du bli deltidsbrandman? Ring 046-25 11 90 och prata med oss, eller hör av dig till räddningstjänstens mailadress: rtj @ staffanstorp.se.

Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Snart är sommaren här! Olivia Hemomsorg fyller därför på teamet med somm...

Läs mer Jan 29
Snart är sommaren här, därför behöver vi fylla på vårt team med sommarvikarier! Det huvudsakliga uppdraget som undersköterska/vårdbiträde inom Olivia Hemomsorg innebär att ge god kvalitet i vård och omsorg, att ta ansvar och ha förmåga att samarbeta. Att ha ett professionellt förhållningssätt samt vara flexibel och utvecklingsinriktad. Du ska ha fokus på individen och vilja ar... Visa mer
Snart är sommaren här, därför behöver vi fylla på vårt team med sommarvikarier!

Det huvudsakliga uppdraget som undersköterska/vårdbiträde inom Olivia Hemomsorg innebär att ge god kvalitet i vård och omsorg, att ta ansvar och ha förmåga att samarbeta. Att ha ett professionellt förhållningssätt samt vara flexibel och utvecklingsinriktad. Du ska ha fokus på individen och vilja arbeta utifrån den äldres behov och önskemål.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

Personlig omvårdnad, hygien, hjälp med måltider, förflyttningar, medicindelegering.

Upprätta genomförandeplaner och dokumentera.

Städ, tvätt, inköp, avlastning och ledsagning.

Då din arbetsplats är hemma hos våra kunder är det viktigt att du respekterar att du är i någons hem samt att du är noggrann, självständig, serviceinriktad och ansvarsfull. Du är glad och lösningsfokuserad. Om Du har ett varmt hjärta och ett stort engagemang, som tycker om utmaningar och brinner för att arbeta med äldre människor i behov av stöd. Då är du rätt person för oss!

Vi ser gärna att:

Du är utbildad undersköterska, vårdbiträde eller på väg dit.

Du har körkort.

Du behöver behärska svenska språket i tal och skrift.

Team Olivia är en av de största privata aktörerna på omsorgsmarknaden i Sverige, Norge och Danmark. Verksamheten bedrivs nära kunderna där våra bolag finns etablerade under lokala varumärken. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Läs mer Jan 27
Vi på LEFA Yttre Miljö AB satsar inför framtiden och behöver fler duktiga medarbetare. Med detta söker vi nu kvalificerade trädgårdsarbetare till sommarsäsongen 2020. Vi börjar arbetsdagen klockan sju på vår gård utanför Åkarp, då träffas vi och har ett kort morgonmöte innan vi kör ut till våra kunder.  Arbetsuppgifterna består av olika trädgårdsarbeten och trimning, gräs... Visa mer
Vi på LEFA Yttre Miljö AB satsar inför framtiden och behöver fler duktiga medarbetare.
Med detta söker vi nu kvalificerade trädgårdsarbetare till sommarsäsongen 2020.


Vi börjar arbetsdagen klockan sju på vår gård utanför Åkarp, då träffas vi och har ett kort morgonmöte innan vi kör ut till våra kunder. 


Arbetsuppgifterna består av olika trädgårdsarbeten och trimning, gräsklippning, häckklippning m.m. 


För tjänsten behövs minst B-körkort, samt trädgårdsutbildning eller och/eller erfarenhet av yttre skötsel och underhåll. Maskinvana samt övriga utbildningar inom trädgårdsarbete och yttre miljö är meriterande. Förutom personbil kan det bli aktuellt att köra åkgräsklippare, traktor och sopmaskin.


Du skall ha lätt för att samarbeta och besitta god social kompetens. Verksamhetens behov och kundens krav styr det dagliga arbetet. God servicekänsla och förmåga att ta eget ansvar är viktigt då du kommer att ha viss kontakt med kunder. 
Du sätter alltid kvalitén i fokus, har god fysik och kan arbeta både självständigt och i arbetslag samt trivs i en miljö med korta beslutsvägar där ärlighet och respekt är viktigt.


Anställningsformen är en säsongsanställning heltid, från 30/3-30/10 med möjlighet till förlängning. Visa mindre

Ledig i sommar i Staffanstorp?

Läs mer Jan 27
Då är du kanske en av de som vill jobba med människor och göra skillnad varje dag? Just nu söker vi undersköterskor/vårdbiträden som sommarvikarier för våra verksamheter i Staffanstorp, Förenade Care Magnoliagården och Hemtjänst Staffanstorp. Som sommarvikarie hos oss arbetar du tillsammans med vår ordinarie personal med att ge omvårdnad till våra kunder som antingen bor på ä... Visa mer
Då är du kanske en av de som vill jobba med människor och göra skillnad varje dag?

Just nu söker vi undersköterskor/vårdbiträden som sommarvikarier för våra verksamheter i Staffanstorp, Förenade Care Magnoliagården och Hemtjänst Staffanstorp.

Som sommarvikarie hos oss arbetar du tillsammans med vår ordinarie personal med att ge omvårdnad till våra kunder som antingen bor på äldreboende eller har hemtjänst. I arbetsuppgifterna ingår även att ge mediciner efter delegering från en sjuksköterska.

Du behöver inte ha förkunskaper för att söka tjänsterna men du måste ha ett intresse för att ta hand om människor, vara villig att lära dig nya saker och kunna ta ansvar. Har du redan erfarenhet av arbete inom vård och omsorg är det meriterande.

Viktigt är också att du kan arbeta minst 75 % under veckorna 25-28 och/eller 29-33.

Ange gärna i din ansökan vilken period du kan jobba.

Välkommen med din ansökan via Förenade Cares hemsida eller mail.

Vid frågor kontakta

Berit Krömmelbein (vård- och omsorgsboende)
beritk@forenadecare.com

Eva Elgan (hemtjänst)
evae@forenadecare.com Visa mindre

Sommarvikarie till Sockerstans äldreboende

Läs mer Jan 17
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Vi söker Dig vill arbeta som sommarvikarie hos oss på Sockerstans äldreboende! Vi erbjuder ett spännande och givande sommarjobb där du får möjlighet att göra skillnad för våra kunder samt jobba i vår nya verksamh... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker Dig vill arbeta som sommarvikarie hos oss på Sockerstans äldreboende! Vi erbjuder ett spännande och givande sommarjobb där du får möjlighet att göra skillnad för våra kunder samt jobba i vår nya verksamhet i nya lokaler med modern teknik och glada kollegor!

Humana Sockerstan öppnade våren 2019. Det är ett innovativt boende med genomtänkt design där kvalitet och teknik står i fokus. Boendet har en kulturinriktning och vi kommer att arbeta aktivt med aktiviteter för våra kunder. 

Vem är du? 
Vi ser helst att du är utbildad undersköterska och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, alternativt inom vård- och omsorg. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom samt har haft delegering. 

Du brinner för ditt arbete och vill arbeta för att göra skillnad för våra kunder. Du är flexibel, ansvarsfull och serviceinriktad. För att trivas hos oss behöver du vara samarbetsvillig och arbetar för att hitta lösningar. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och tycker om att arbeta i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Din arbetsdag som sommarvikarie:
Som undersköterska hos oss arbetar du med att ge god omsorg till våra kunder. Du arbetar utifrån kundens önskemål och behov med kvalitet som fokus.

En vanlig arbetsdag består bland annat av:


• Behjälplig i måltidssituationer och vid olika serviceinsatser
• Dokumentation
• Ge medicin (erhållande av delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter om du har uppfyllt kraven för det)

Låter detta som ett sommarjobb för dig? Välkommen till oss på Humana och Sockerstans äldreboende, skicka din ansökan redan idag! Vi kommer arbeta med löpande urval och intervjuer, och tillsättning av tjänsterna kan komma att ske innan ansökningstiden har löpt ut. 

För mer information eller frågor, kontakta verksamhetschef Daniel Bevréus.

Anställning:
Anställning: Tidsbegränsad anställning och sommarvikariat

Arbetstid: Deltid och timavlönad, varierad arbetstid, dag,kväll och helg. 

Lön: Individuell lönesättning


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har ca 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

All annonsförsäljning undanbedes. Visa mindre

Undersköterska/Vårdbiträde till timanställning

Läs mer Jan 14
I Staffanstorp finns många kreativa tankar och idéer om hur vi vill utveckla vår kommun i framtiden – och viljan och förmågan att förverkliga detta! Staffanstorp är en ung och expansiv kommun med ca 25 000 invånare, ett utmärkt näringslivsklimat och attraktiva boendemiljöer. Våra ca 1000 anställda arbetar för att skapa en högkvalitativ service, trygghet och livskvalitet för vår... Visa mer
I Staffanstorp finns många kreativa tankar och idéer om hur vi vill utveckla vår kommun i framtiden – och viljan och förmågan att förverkliga detta! Staffanstorp är en ung och expansiv kommun med ca 25 000 invånare, ett utmärkt näringslivsklimat och attraktiva boendemiljöer. Våra ca 1000 anställda arbetar för att skapa en högkvalitativ service, trygghet och livskvalitet för våra invånare. I Staffanstorps kommun tänker vi utanför ramarna och långsiktigt.

Omsorgsförvaltningen ansvarar för insatser till äldre, sjuka och funktionshindrade. En stor del av omsorgsverksamheten i kommunen utförs av privata företag enligt LOU eller LOV, och regleras av avtal. De verksamheter som drivs av kommunen finns samlade i en avdelning.

Hemteamets uppgift handlar om att ge vårdtagare en trygg hemgång från sjukhus eller korttidsenhet. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi ser alla vardagliga aktiviteter som träning. Arbetet syftar till att ge vårdtagare god livskvalitet.

Larmgruppen ansvarar för att utföra arbetsuppgifter utifrån SOL- och HSL-beslut samt besvarar och åtgärda alla trygghetslarm under dag- och kvällstid. Larmgruppen ansvarar också för att Installera trygghetslarm samt nyckelfria lås.

Nattpatrullen ansvarar för att utföra arbetsuppgifter utifrån SOL- och HSL-beslut samt besvarar och åtgärda alla trygghetslarm under nattetid.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska/vårdbiträde till timanställning inom Hemteam, Larmgrupp och Nattpatrull i Staffanstorps kommun.

Arbetet består av sedvanliga omvårdnadsuppgifter och omfattar dag-, kväll- och helgtjänstgöring. Som undersköterska/ vårdbiträde ska du tillgodose vårdtagarens individuella behov av vård och omsorg utifrån beviljat biståndsbeslut. Du kommer även att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation från legitimerad personal samt dokumentera i våra olika verksamhetssystem.

Som timavlönad anställs du per tillfällen då verksamheten har behov.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:

Gått omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning.
B-körkort.
Erfarenhet av omvårdnadsarbete.

Som person har du en hög förmåga att leverera resultat, både vad gäller kvalitet och produktivitet. Du arbetar på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt. Du har lätt för att fokusera på kundens behov och uppnå god kundtillfredsställelse. Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både intern och externt. Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner. Du har förmågan att anpassa dig till förändrade förhållanden. Du uppmuntrar och stödjer förändringsinitiativ. Du har lätt för att anpassa ditt beteende i förhållande till andra människors behov.


ÖVRIGT
En löpande urvalsprocess kan komma att användas och vi kan komma att anställa innan ansökningstiden löpt ut. Så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vill du veta mer om vår kommun så gå in på www.staffanstorp.se.

Du som bor och jobbar i Staffanstorps kommun, vill du bli deltidsbrandman? Ring 046-25 11 90 och prata med oss, eller hör av dig till räddningstjänstens mailadress: rtj @ staffanstorp.se.

Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sommarjobb som personlig assistent till 7-årig pojke

Läs mer Jan 13
Move & Walk Assistans är en del av Move & Walk-koncernen. Vi är specialister på Konduktiv Pedagogik; en pedagogiskt baserad re/habilitering för personer som har olika typer av neurologiska funktionsnedsättningar. Genom vår assistansverksamhet ser vi till att våra kunder, utöver den självklara personliga assistanssamordningen, får tillgång till Konduktiv Pedagogik i vardagen. Vi... Visa mer
Move & Walk Assistans är en del av Move & Walk-koncernen. Vi är specialister på Konduktiv Pedagogik; en pedagogiskt baserad re/habilitering för personer som har olika typer av neurologiska funktionsnedsättningar. Genom vår assistansverksamhet ser vi till att våra kunder, utöver den självklara personliga assistanssamordningen, får tillgång till Konduktiv Pedagogik i vardagen. Vi erbjuder dig som personlig assistent fortlöpande kompetensutveckling och trygg anställning genom kollektivavtal mellan Almega/Vårdförbundet och Kommunal. Läs mer om oss på www.movewalk.se .
Pojken som behöver dig som assistent bor tillsammans med sin familj i Staffanstorp utanför Lund. Det finns bra bussförbindelse till hemmet från både Lund och Malmö. Bostaden ligger 10 minuters promenad från hållplatsen Staffanstorp Storgatan.
Pojken är full av liv och älskar när det händer saker men han har ett stort hjälpbehov och behöver stöttning hela tiden. Som assistent hos pojken behöver du vara kreativ och lösningsfokuserad. Han vill tex kunna leka, baka, pyssla och busa som andra barn men behöver din hjälp för att kunna genomföra aktiviteterna.
Som personlig assistent arbetar du där pojken befinner sig. Detta betyder att du bla assisterar i skolan, i hemmet, på korta och långa utflykter/resor, på kalas, vid bassängträning och i kyrkan. Pojken tränar dagligen konduktiv pedagogik och det är en fördel om du som assistent har ett intresse för träning och kroppens motoriska utveckling. Du som assistent behöver ofta vistas på golvet tillsammans med pojken och i arbetet ingår många manuella lyft. Du behöver därför vara stark i kroppen och tex inte ha några rygg eller knäproblem. Utbildning inom konduktiv pedagogik tillhandahålls kontinuerligt.
Pojken är döv men kan pga motoriska problem inte själv teckna. Som assistent behöver du därför ha intresse av att lära dig använda alternativ kommunikation och teckenspråk om du inte redan kan detta. Även om pojken inte har något talat språk är han mycket kommunikativ. Han påkallar uppmärksamhet med olika ljud och berättar vad han vill med ljud, blickar och ansiktsmimik. I lugna miljöer kan pojken uppfatta talat språk med hjälp av en avancerad hörapparat. Som personlig assistent hos pojken är det viktigt att du respekterar hans infektionskänslighet, tex stannar hemma vid sjukdom och att du är noga med handhygienen, och att du är både rök- och snusfri. Pojken badar regelbundet i varmvattenbassäng så du måste vara simkunnig och tåla klor.
I familjen finns pälsdjursallergi. Som sommarvikarie arbetar du när ordinarie assistenter har semester. Det finns också möjlighet att arbeta som timanställd assistent både före och efter sommaren om så önskas. För att detta ska vara aktuellt behöver du arbeta minst ett pass/vecka efter din introduktion. Introduktion genomförs snarast möjligt eller efter överenskommelse. Arbetspassen är förlagda dag, kväll-natt (med ca 7h jour) och var fjärde helg. Enligt gällande lagstiftning behöver du visa upp ett registerutdrag från polisen innan anställning. utdraget får vara max ett år gammalt och handläggningstiden är upp till två veckor. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Visa mindre

Extra arbete truckförare/lagerarbetare

Läs mer Dec 19
Tjänstebeskrivning Har du tidigare kört Motviktstruck samt Skjutstativstruck och arbetat som lagerarbetare, orderplockare eller med inventering? Då kan det vara dig vi söker för extratjänsten som lagerarbetare hos Söderberg och Haak i Staffanstorp. PerformIQ söker för kunds räkning en orderplockare för arbete i Staffanstorp. Tjänsten innebär att du arbetar på lager med truckk... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Har du tidigare kört Motviktstruck samt Skjutstativstruck och arbetat som lagerarbetare, orderplockare eller med inventering? Då kan det vara dig vi söker för extratjänsten som lagerarbetare hos Söderberg och Haak i Staffanstorp.

PerformIQ söker för kunds räkning en orderplockare för arbete i Staffanstorp. Tjänsten innebär att du arbetar på lager med truckkörning, orderplock och hantering av inleverans av vår kunds produkter. Det kan även förekomma inventering, de använder sig av ett roterande schema så att arbetsuppgifterna varierar och förebygger monotont arbete. Det är krav på att du har truckkörkort och körvana av motviktstruck och skjutstativ. Arbetat är fysiskt krävande vilket innbär att vi gärna ser att detta är något du trivs med.

I rollen som lagerarbetare kommer du till exempel att:

• Genomföra orderplock
• Hantera inleverans
• Ha hand om inventering
• TruckkörningKrav på person
Tjänsten passar dig som har erfarenhet av lagerarbete och truckkörning. Du ska ha lätt för att hugga i där det behövs och samtidigt vara noggrann.

• Truckkort A+B
• Noggrann
• Ansvarsfull
• God Svenska i Tal och Skrift
• Meriterande med körkort och tillgång till egen bil.

Vi ser att du som söker är en person som är en person som tidigare arbetat inom lager och kör truck. I din roll som lagerarbetare kommer du att arbeta fysiskt och hela tiden få lära dig nya saker och arbetsuppgifter. Därför är det av stor vikt att du visar intresse och ständigt vill utvecklas.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagerarbetare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.


Övrigt
Start: Januari
Omfattning: Extra vid behov, stor möjlighet till sommarjobb.
Arbetstid: 08.00-16.30
Plats: Staffanstorp

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av oss på PerformIQ. Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Pauline Friis via mail pauline.friis@performiq.se Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
Om Söderberg & Haak
Söderberg & Haak är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. De finns representerade på både egna anläggningar och hos privata återförsäljare på ca 40 platser i landet, från Kiruna i norr till Ystad i söder.
Söderberg & Haak marknadsför ledande varumärken som Komatsu, Deutz-Fahr, Krone, Amazone, Dal-Bo och Geringhoff.


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Sökord Truckkort, sommarjobb, lagerarbete, tjänst, Deltid Visa mindre

Renhållningschaufför

Läs mer Jul 8
Om tjänsten Vi söker just nu en chaufför med utgångspunkt i Staffanstorp. Som chaufför kör du efter en fast rutt i närheten av Lund. I arbetet ingår att vid stopp gå ur bilen för att samla in hushållsavfall. Start omgående till och med augusti ut. Arbetstiderna är måndag - fredag kl. 6.30-15.30. Din profil Krav: C kort med yrkesbevis. Serviceinriktad. Fysik för att hoppa i ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker just nu en chaufför med utgångspunkt i Staffanstorp.

Som chaufför kör du efter en fast rutt i närheten av Lund. I arbetet ingår att vid stopp gå ur bilen för att samla in hushållsavfall.
Start omgående till och med augusti ut.
Arbetstiderna är måndag - fredag kl. 6.30-15.30.


Din profil
Krav:
C kort med yrkesbevis.
Serviceinriktad.
Fysik för att hoppa i och ur bilen många gånger per dag.

Merit:
Erfarenhet sen tidigare som renhållningschaufför men inget krav.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Storstädare och fönsterputsare sommaren 2019

Läs mer Jun 6
Activa Servicepartner AB grundades 1993, för snart 26 år sen och har sedan denna tidpunkt sitt säte i Staffanstorp, en central utgångspunkt för närheten till våra kunder i Malmö & Lundregionen.Vid starten var vi ett renodlat städbolag som med tiden och kundernas efterfrågan har vuxet med en hel del tjänster, grundpelaren i vår verksamhet är dock fortfarande lokalvård, förutom l... Visa mer
Activa Servicepartner AB grundades 1993, för snart 26 år sen och har sedan denna tidpunkt sitt säte i Staffanstorp, en central utgångspunkt för närheten till våra kunder i Malmö & Lundregionen.Vid starten var vi ett renodlat städbolag som med tiden och kundernas efterfrågan har vuxet med en hel del tjänster, grundpelaren i vår verksamhet är dock fortfarande lokalvård, förutom lokalvård erbjuder vi våra kunder bla. golvvård, mattvätt, gardintvätt, hyra av entrémattor, fönsterputsning, montering av möbler, interna flyttningar, vaktmästeriarbeten fastighetsservice samt mycket mer, bara våra kunders fantasi sätter våra gränser.För närvarande är vi ett team på 40 medarbetare som kontinuerligt servar våra kunder med just den servicen dom efterfrågar. Vi söker en självgående storstädare med vana som kan ingå i vårt specialteam, i regel arbetar man två och två men det förekommer även att man arbetar ensam periodvis.Arbetset påbörjas på vårt kontor i Staffanstorp 08:00 där tillgång på arbetsfordon finns.Arbetet sker främst i Malmö-Lundregionen.Den personen vi söker måste veta med sig att man utför ett kvalitetsarbete och kunna ta sig av egen maskin till vårt kontor centralt i Staffanstorp.Vana av fönsterputsning och storstädning är en merit.Vi arbetar med arbetsorder och egenkontroll varför du måste behärska svenska i läs och tal.Körkort är en merit. Arbetsuppgifterna består av storstädning, diverse sanering och flyttstädning samt vikariat inom faststädavdelningen på företag.En merit är kunskap i fönsterputsning .Detta är ett sommarjobb under sommaren 2019 med möjlighet till fortsatt anställning.Vi kommer tidigast titta på ansökningarna under vecka 25 då vår anställningsberedare kommer att ha semester vecka 24. Visa mindre

Säsongsmedarbetare Logistik Trädgård 20 tim / v

Läs mer Maj 31
Dina arbetsuppgifterInför säsong söker vi nu medarbetare till vår trädgårdsavdelning där huvudansvaret kommer att vara att upprätthålla avdelningens logistik i form av uppackning, varupåfyllnad, frontning och truckkörning. Du kommer att fungera som länken mellan godsmottagningen och trädgårdsavdelningen. I din roll som truckförare/logistiker har du även i uppgift att underhålla... Visa mer
Dina arbetsuppgifterInför säsong söker vi nu medarbetare till vår trädgårdsavdelning där huvudansvaret kommer att vara att upprätthålla avdelningens logistik i form av uppackning, varupåfyllnad, frontning och truckkörning. Du kommer att fungera som länken mellan godsmottagningen och trädgårdsavdelningen. I din roll som truckförare/logistiker har du även i uppgift att underhålla avdelningen och se till att det går enkelt, snabbt och smidigt för kunderna att finna det dem söker efter. Vid behov hjälper du till med andra förekommande arbetsuppgifter i varuhuset.  Din profilDu som söker skall ha en utpräglad känsla för service och kundorientering, då din arbetstid är förlagd i varuhuset bland våra kunder. Vi värdesätter ett gott ordningssinne och förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat arbetssätt. Som person är du driftig, effektiv och självgående. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom handels, logistik eller trädgård. Truckkort och B-körkort är ett krav. Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning/Visstid t.o.m. 31/8-2019. Deltid 20 tim/v. Fast arbetsschema morgon, kväll samt varannan helg.Lön: Lön enligt kollektivavtal.Förmåner: Rabatterade gymkort, tjänstepension samt förmånligt bonusprogram finns att tillgå inom koncernen.Tillträde: Juni. Visa mindre

Säsongsmedarbetare Varukontrollen 30 tim / v

Läs mer Maj 28
Dina ArbetsuppgifterHornbachs drive-in är ett logistikcenter där kunder hämtar upp det mesta inom tyngre bygg- och virkessortiment. Tanken är att det ska vara snabbt, enkelt och bekvämt att handla genom att kunden kör in, lastar på, betalar och kör ut. I rollen som varukontrollant utför du in- och utfartskontroller av bilar i drive-in området, för att kontrollera att rätt betal... Visa mer
Dina ArbetsuppgifterHornbachs drive-in är ett logistikcenter där kunder hämtar upp det mesta inom tyngre bygg- och virkessortiment. Tanken är att det ska vara snabbt, enkelt och bekvämt att handla genom att kunden kör in, lastar på, betalar och kör ut. I rollen som varukontrollant utför du in- och utfartskontroller av bilar i drive-in området, för att kontrollera att rätt betalning skett. Du ansvarar också för att utföra stickprovkontroller av varor som betalats inne i varuhuset samt säkerhetsronder i varuhuset. Din profilDu får gärna ha relevant yrkeserfarenhet från liknande kontrollarbete gärna från handel. Utbildning som butikskontrollant eller liknande är meriterande.Vi värdesätter ett gott ordningssinne och förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat arbetssätt. Som person är du noggrann, lyhörd och lösningsorienterad. Truckkort och truckvana är meriterande. Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning. Vi söker en medarbetare som arbetar 30 tim/v. Arbetstiderna är morgon, kväll samt varannan helg.Lön: Lön enligt kollektivavtal.Förmåner: Rabatterade gymkort, tjänstepension samt förmånligt bonusprogram finns att tillgå inom koncernen.Tillträde: Omgående t.o.m. 31/8 - 2019. Visa mindre

Sommarjobb för student inom montering , Staffanstorp

Läs mer Maj 20
Ingress om kunden Nu söker Palm & Partners Bemanning AB en erfaren monteringsarbetare med verkstadsbakrund till ett företag inom vägmärkesbranschen i Staffanstorp. Vi söker dig som har några månaders erfarenhet av verkstads- och monteringsarbete och som har erfarenhet av att läsa ritningar. Du som söker ska kunna jobba vecka 28-34, men det finns även chans till förlängning ... Visa mer
Ingress om kunden
Nu söker Palm & Partners Bemanning AB en erfaren monteringsarbetare med verkstadsbakrund till ett företag inom vägmärkesbranschen i Staffanstorp. Vi söker dig som har några månaders erfarenhet av verkstads- och monteringsarbete och som har erfarenhet av att läsa ritningar. Du som söker ska kunna jobba vecka 28-34, men det finns även chans till förlängning hos andra kunder från vecka 35 och framåt.

Ingress om Palm Partner
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en monterings-/verkstadsarbetare på heltid för uppdrag på ett företag i Staffanstorp. Du kommer i det dagliga arbetet mäta, såga och montera vägskyltar med hjälp av ritningar. Tiderna är 06.45-15.30 men ändringar kan förekomma. Arbetet kräver tidigare erfarenhet från verkstad eller mekanisk montering.

Utbildning
Körkort och tillgång till bil är meriterande för tjänsten. Det är även meriterande om du gått en verkstads- eller snickeriutbildning.

Erfarenhet
Du som söker har verstadserfarenhet sedan tidigare och är van vid att montera, mäta, såga och läsa ritningar. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt och att du är lösningsorienterad. Erfarenheten kan vara från liknande arbete eller relevant utbilning inom verkstad/montering.

Personliga kvalifikationer
Som person är du lättlärd, lyhörd, ansvarsfull och har hög arbetsmoral.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtal och GFL.

Ansökan
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Startdatum
Vecka 28

Uppdragslängd
6 månaders visstidsanställning med chans till förlängning, alternativt en begränsad period veckorna 28-34. Som student kommer du sedan ha möjlighet att arbeta vid sjukdom eller när det finns mycket att göra under terminen. Visa mindre

Säsongsmedarbetare Grill / Trädgårdsmaskin 30 tim / v

Läs mer Maj 9
Dina arbetsuppgifterNu söker vi en medarbetare till vår trädgårdsavdelning där fokus primärt kommer att vara trädgårdsmaskiner och grillar. I rollen som butikssäljare kommer du att arbeta med professionell försäljning och rådgivning samt beställa, exponera och vårda avdelningens varor. Du ska aktivt delta i avdelningens dagliga göromål och sprider gärna kunskap om och utvecklar... Visa mer
Dina arbetsuppgifterNu söker vi en medarbetare till vår trädgårdsavdelning där fokus primärt kommer att vara trädgårdsmaskiner och grillar. I rollen som butikssäljare kommer du att arbeta med professionell försäljning och rådgivning samt beställa, exponera och vårda avdelningens varor. Du ska aktivt delta i avdelningens dagliga göromål och sprider gärna kunskap om och utvecklar ditt varuområde. Du ska analysera avdelningens varupresentation och föreslå förbättringar. Vid behov hjälper du till med andra förekommande arbetsuppgifter i varuhuset.Din profilDu som söker har ett stort intresse och god kunskap om trädgårdsmaskiner och grillar. Det är meriterande om du har erfarenhet av butiksförsäljning. Vi förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat sätt samt en utpräglad känsla för service och kundorientering samt att du brinner för försäljning. Du ska ha god datorvana, kunna arbeta självständigt samt ta initiativ och ansvar. Truckkort (A1-A4 & B1-B4) är ett krav.Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning. Deltid, 30 tim/v. Arbetstiderna är morgon, kväll samt varannan helg.Lön: Lön enligt kollektivavtal.Förmåner: Rabatterade gymkort, tjänstepension samt förmånligt bonusprogram finns att tillgå inom koncernen.Tillträde: Omgående t.o.m. 31/8-2019. Visa mindre

Staffanstorps kommun söker Undersköterskor / Vårdbiträde

Läs mer Maj 8
I Staffanstorp finns många tankar och idéer om hur vi vill ha det i framtiden. Vi ser oss som Framtidens kommun i Framtidens region. Staffanstorp är en ung expansiv kommun med ca 25 000 invånare och ca 1000 anställda. Vi lever och verkar i en trygg och inspirerande kommun och vi står för trygghet, engagemang och mod och vi tänker kreativt, gränsöverskridande och långsiktigt. O... Visa mer
I Staffanstorp finns många tankar och idéer om hur vi vill ha det i framtiden. Vi ser oss som Framtidens kommun i Framtidens region. Staffanstorp är en ung expansiv kommun med ca 25 000 invånare och ca 1000 anställda. Vi lever och verkar i en trygg och inspirerande kommun och vi står för trygghet, engagemang och mod och vi tänker kreativt, gränsöverskridande och långsiktigt.

Omsorgsförvaltningen är en nybildad förvaltning som startade 1 januari 2019. Förvaltningen ansvarar för insatser till äldre, sjuka och funktionshindrade. En stor del av omsorgsverksamheten i kommunen utförs av privata företag enligt LOU eller LOV, och regleras av avtal. De verksamheter som drivs av kommunen finns samlade i en avdelning.

Till korttidsenheten kommer vårdtagare som under begränsad period inte kan vistas i sitt eget hem. Det kan handla om konvalescens efter sjukhusvistelse, växelvård eller vård i livets slutskede. Hemteamets uppgift handlar om att ge vårdtagare en trygg hemgång från sjukhus eller korttidsenhet. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi ser alla vardagliga aktiviteter som träning. Arbetet syftar till att ge vårdtagare god livskvalitet.

Larmgruppen Ansvarar för att besvara larm som kommer in via trygghetslarmen som finns i vårdtagarnas hem.

ARBETSUPPGIFTER
Omsorgsförvaltningen söker undersköterskor/vårdbiträden till avdelningen för Korttid/Hemteam, Larmgrupp och Nattpatrull, som timvikarier och under sommaren 2019.

Som timanställd vikarie arbetar du med att ersätta vid korttidsfrånvaro eller vid ordinarie personals sommarsemester. Att arbeta som timanställd vikarie innebär att du ska kunna arbeta med kort varsel och arbeta allt från någon dag till kortare vikariat de dagar du registrerat dig tillgänglig för arbete.

Arbetet består av sedvanliga omvårdnadsuppgifter utifrån beviljat biståndsbeslut. Du kommer även att utföra Hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation från legitimerad personal.
legitimerad personal samt dokumentera i våra olika verksamhetssystem.

Arbete innefattar arbetstid dag, kväll, natt samt helger.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:

- Gått omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning eller har erfarenhet utav vårdarbete
- B-körkort.
- Erfarenhet av administrativt arbete sam arbete med datorer är meriterande

Du har en hög förmåga att leverera resultat, både vad gäller kvalitet och produktivitet. Du arbetar på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt. Du har lätt för att fokusera på kundens behov och uppnå god kundtillfredsställelse.

Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både intern och externt. Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner.

Du har förmågan att anpassa dig till förändrade förhållanden. Du uppmuntrar och stödjer förändringsinitiativ. Du har lätt för att anpassa ditt beteende i förhållande till andra människors behov.

ÖVRIGT
Vill du veta mer om vår kommun så gå in på www.staffanstorp.se.

Du som bor och jobbar i Staffanstorps kommun, vill du bli deltidsbrandman? Ring 046-25 11 90 och prata med oss.

Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sommarjobba som truckförare / lagerarbetare

Läs mer Apr 15
Tjänstebeskrivning Har du tidigare kört truck eller arbetat som lagerarbetare, orderplockare eller med inventering? Då kan det vara dig vi söker för tjänsten som lagerarbetare hos Söderberg och Haak i Staffanstorp. PerformIQ söker för kunds räkning en orderplockare för arbete i Staffanstorp. Tjänsten innebär att du arbetar på lager med truckkörning, orderplock och hantering a... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Har du tidigare kört truck eller arbetat som lagerarbetare, orderplockare eller med inventering? Då kan det vara dig vi söker för tjänsten som lagerarbetare hos Söderberg och Haak i Staffanstorp.

PerformIQ söker för kunds räkning en orderplockare för arbete i Staffanstorp. Tjänsten innebär att du arbetar på lager med truckkörning, orderplock och hantering av inleverans av vår kunds produkter. Det kan även förekomma inventering, de använder sig av ett roterande schema så att arbetsuppgifterna varierar och förebygger monotont arbete. Det är krav på att du har truckkörkort och körvana av motviktstruck och skjutstativ. Arbetat är fysiskt krävande vilket innbär att vi gärna ser att detta är något du trivs med.
I rollen som lagerarbetare kommer du till exempel att:
• Genomföra orderplock
• Hantera inleverans
• Ha hand om inventering
• Truckkörning.Krav på person
Tjänsten passar dig som har erfarenhet av lagerarbete och truckkörning. Du ska ha lätt för att hugga i där det behövs och vara noggrann.
• Truckkort A+B
• Noggrann
• Ansvarsfull
Vi ser att du som söker är en person som är en person som tidigare arbetat inom lager och kör truck. I din roll som lagerarbetare kommer du att arbeta fysiskt och hela tiden få lära dig nya saker och arbetsuppgifter. Därför är det av stor vikt att du visar intresse och ständigt vill utvecklas.
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagerarbetare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.


Övrigt
Start: Vecka 23- 27 samt vecka 31-35
Omfattning: Heltid under de bestämda veckorna
Arbetstid: 08.00-16.30
Plats: Staffanstorp
Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av oss på PerformIQ. Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Pauline Friis via mail pauline.friis@performiq.se Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
Om Söderberg & Haak
Söderberg & Haak är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. De finns representerade på både egna anläggningar och hos privata återförsäljare på ca 40 platser i landet, från Kiruna i norr till Ystad i söder.
Söderberg & Haak marknadsför ledande varumärken som Komatsu, Deutz-Fahr, Krone, Amazone, Dal-Bo och Geringhoff.


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Sökord Truckkort, sommarjobb, lagerarbete, tjänst, heltid Visa mindre

Säsongsmedarbetare Godsmottagningen 30 tim / v

Läs mer Apr 12
Dina ArbetsuppgifterI rollen som butiksmedarbetare på vår godsmottagning ansvarar du tillsammans med dina kolleger för att säkerställa ett effektivt varuflöde från godsmottagning tills att varan finns i hyllan. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av lossning av ankommande gods, kontrollera inkommande leverenser och sköta den interna varuförsörjningen och logistiken. Du ans... Visa mer
Dina ArbetsuppgifterI rollen som butiksmedarbetare på vår godsmottagning ansvarar du tillsammans med dina kolleger för att säkerställa ett effektivt varuflöde från godsmottagning tills att varan finns i hyllan. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av lossning av ankommande gods, kontrollera inkommande leverenser och sköta den interna varuförsörjningen och logistiken. Du ansvarar även för returhantering och återtransport till leverantörer samt inmatning av följesedlar.Din ProfilDu som söker bör ha goda kunskaper inom godsmottagning och varuförsörjning samt erfarenhet från volymhandel eller lagerdrift. Vidare ska du vara noggrann, strukturerad samt god datorvana. Som person har du stor initiativförmåga och tycker om att tillsammans med kolleger nå framgång. Truckkort (A1-A4, B1-B4), körkort och truckvana är givetvis ett krav.Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning. Deltid 30 timmar/vecka. Arbetstiderna är vardagar, morgon, kväll samt varannan helg.Lön: Lön enligt kollektivavtal.Förmåner: Rabatterade gymkort, tjänstepension samt förmånligt bonusprogram finns att tillgå inom koncernen.Tillträde: Enligt överenskommelse t.o.m. 31/8-2019. Det finns möjlighet till förlängning september ut. Visa mindre

Säsongsmedarbetare Kassa 25 tim / v

Läs mer Apr 12
Dina ArbetsuppgifterVill du vara med och stärka vårat befintliga team? Inför säsong söker vi nu duktiga kassamedarbetare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att expediera kunder i kassan samt genomföra dagliga rutiner kring kassaarbetet och ansvara för kassaområdets varuexponering. Då kassan ansvarar för varuhusets penningflöden innefattar tjänsten även en del administ... Visa mer
Dina ArbetsuppgifterVill du vara med och stärka vårat befintliga team? Inför säsong söker vi nu duktiga kassamedarbetare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att expediera kunder i kassan samt genomföra dagliga rutiner kring kassaarbetet och ansvara för kassaområdets varuexponering. Då kassan ansvarar för varuhusets penningflöden innefattar tjänsten även en del administration. Som kassamedarbetare hos oss deltar du aktivt i det dagliga arbetet och bidrar till att varuhusets arbetsklimat, kompetens- och servicenivå är bra. Din ProfilVi söker dig som har tidigare erfarenhet av kassaarbete, gärna från butik/varuhus med stor produktbredd. Arbetet innebär ett högt tempo och mycket frågor från kunderna därför tror vi att du som söker har en utpräglad känsla för service, kundorientering och brinner för försäljning. Kassan är ofta det sista kunden möter, och en enormt viktig resurs i våra varuhus. Därför är det väsentligt för oss att kunden är nöjd över sin köpupplevelse vilket ställer krav på att du är noggrann, lyhörd och lösningsorienterad. Arbetstid/Varaktighet: Allmän visstid, 4 månader. Vi söker medarbetare som arbetar 25 tim/v. Arbetstiderna är morgon, kväll samt varannan helg.Lön: Lön enligt kollektivavtalFörmåner: Rabatterade gymkort, tjänstepension samt förmånligt bonusprogram finns att tillgå inom koncernen.Tillträde: 1/5-2019 t.o.m. 25/8-2019 Visa mindre

Butikssäljare till Staffanstorp

Läs mer Apr 11
Vill du hjälpa människor förverkliga sina drömmar? Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att på så vis ge människor råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli världens bästa byggvaruhandel! Alla medarbetare utför sa... Visa mer
Vill du hjälpa människor förverkliga sina drömmar? Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att på så vis ge människor råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli världens bästa byggvaruhandel! Alla medarbetare utför samtliga arbetsuppgifter på våra anläggningar, vilket gör arbetet väldigt roligt och varierande. Är du handlingskraftig och kan greppa en hammare? Vill du arbeta i en snabbrörlig och föränderlig organisation med trevliga kollegor och en stark företagskultur?

Som butikssäljare är ditt viktigaste uppdrag att se och lösa kundens behov, vilket möjliggörs genom kundbemötandet och upplevelsen av anläggningens ordning. Detta görs genom att:

- Arbeta aktivt med kundbemötandet – vi vill ge alla kunder en förstklassig service.
- Sälja högkvalitativa byggvaror till marknadens bästa pris.
- Hålla ordning och reda i lokalerna och se till att hyllorna alltid är välfyllda.
- Plocka virke, inventera, hantera inleveranser och prismärka varor för att säkerställa att kundens upplevelse blir positiv
- Hjälpa kunderna att mäta, räkna och skriva underlag.

Tjänsten är en en säsongsanställning på deltid Ca 75-100%

- Vill arbeta med service och försäljning
- Kan göra dig förstådd på både svenska och engelska
- Har ett intresse eller erfarenhet av bygg, detaljhandel och kundbemötande
- Har B-körkort. Truckkort får du genom oss om du inte har ett sedan tidigare
- Finns tillgänglig att arbeta under anläggningens öppettider

Vi värdesätter dina personliga egenskaper framför erfarenhet och ser gärna att du är snabb, effektiv och lyhörd på samma gång – egenskaper som kan ge en god kundupplevelse. Det du inte redan har kunskap kring, har vi utbildningar för. Vi har en väldigt stark företagskultur med mycket glädje och starkt samarbete i grunden och vi söker dig som vill vara en del av detta. För att matcha oss är du redo att ta ansvar för både din utveckling och för anläggningens framgång, med inställningen laget före jaget.

Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande, vår rekryteringsprocess är därför byggd för att ge oss en objektivitet. Känner du att detta är rätt utmaning för dig? Svara då på urvalsfrågorna och genomför de eventuella testpaket som skickas till dig. Urvalet sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag.

Byggmax önskan är att hemmasnickare i hela landet ska kunna förverkliga de byggprojekt de drömmer om. Vi vill att alla ska ha möjlighet att leva och bo som de vill, oavsett om de vill förbättra sina hemmiljöer inomhus, utomhus eller i trädgården. Alla som arbetar på Byggmax strävar efter samma mål - att se till att dessa hemmasnickare får både råd och möjlighet till det.

Byggmax Group är en koncern som utöver Byggmax består av Skånska Byggvaror och Buildor. Idag finns totalt över 150 fysiska butiker och en exploderande e-handel. Ända från starten 1993 har Byggmax affärsidé varit att vara det bästa och billigaste alternativet när hobbysnickare och proffs ska köpa byggmaterial av bra kvalitet. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste.

Varmt välkommen till Byggmax, både som kund och som potentiell medarbetare! Visa mindre

Säsongsmedarbetare Plock / Kassa 30 tim / v

Läs mer Apr 10
Dina ArbetsuppgifterVill du vara med och stärka vår befintliga arbetsstyrka? Inför säsong söker vi nu drivna medarbetare som i första hand kommer att hjälpa till med varupåfyllnad, plock och ställa iordning kundvagnar. Du kommer även att arbeta i kassan då det stundtals kan uppstå långa köer. Arbetet innebär ett högt tempo och du kommer att vara en viktig resurs som även bidrar... Visa mer
Dina ArbetsuppgifterVill du vara med och stärka vår befintliga arbetsstyrka? Inför säsong söker vi nu drivna medarbetare som i första hand kommer att hjälpa till med varupåfyllnad, plock och ställa iordning kundvagnar. Du kommer även att arbeta i kassan då det stundtals kan uppstå långa köer. Arbetet innebär ett högt tempo och du kommer att vara en viktig resurs som även bidrar till att varuhusets arbetsklimat, kompetens- och servicenivå är bra.  Din ProfilVi söker dig som; Har god vana av att arbeta i en fartfylld miljö och trivs med högt arbetstempo.Är stresstålig, noggrann och duktig på att samarbete.Har vana av att arbeta mot uppsatta mål och i team.Har vana av att arbeta i kassa.Meriterande om du har truckkort (A1-A4 & B1-B4).  Arbetstid/Varaktighet: Visstid. Deltid 30 timmar/vecka. Arbetstiden är schemalagd morgon och kväll. Arbete på helger kan förekomma.Lön: Lön enligt kollektivavtal.Förmåner: Rabatterade gymkort, tjänstepension samt förmånligt bonusprogram finns att tillgå inom koncernen.Tillträde: Omgående t.o.m. 30/8–2019. Visa mindre

Säsongsmedarbetare VVS 38 , 25 & 30 tim / v

Läs mer Apr 10
Dina ArbetsuppgifterHar du ett brinnande intresse för VVS? Då kan du vara den vi söker! Inför säsongen söker vi nu medarbetare till vår VVS-avdelning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främsta att bestå av försäljning av Dusch/Bad/WC-produkter och kamin-, bastu tillbehör. Du ska aktivt delta i avdelningens dagliga göromål och sprida god kunskap inom ditt varuområde. I ro... Visa mer
Dina ArbetsuppgifterHar du ett brinnande intresse för VVS? Då kan du vara den vi söker! Inför säsongen söker vi nu medarbetare till vår VVS-avdelning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främsta att bestå av försäljning av Dusch/Bad/WC-produkter och kamin-, bastu tillbehör. Du ska aktivt delta i avdelningens dagliga göromål och sprida god kunskap inom ditt varuområde. I rollen som säljare är det viktigt att du är lyhörd för kundens önskemål samt kartlägga behov och därigenom säkerställa att hon/han kan genomföra hela sitt projekt. Du ska hjälpa till att analysera avdelningens varupresentation och föreslå förbättringar. Vid behov hjälper du till med andra förekommande arbetsuppgifter i varuhuset.Din profil För att trivas i rollen som butikssäljare får du gärna ha något års erfarenhet av butiksförsäljning eller annan likvärdig bakgrund relaterat till varuområde. Som säljare hos oss förväntar vi oss att du har ett strukturerat arbetssätt med tydligt fokus på kunden. Vidare är du relationsskapande med hög social kompetens och stort eget driv samt innehar en utpräglad känsla för service och kundorientering. Vi ser att du är självständig och målmedveten för att driva långsiktiga säljprocesser och du utmanas av att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo. Du ska ha god datorvana. Truckvana och truckkort är meriterande.Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning/Visstid. Vi söker en butikssäljare som arbetar 38,25 tim/v och en butikssäljare som arbetar 30 tim/v. Märk din ansökan med vilken omfattning du önskar att arbeta. Fast arbetsschema morgon, kväll samt varannan helg.Lön: Lön enligt kollektivavtal.Förmåner: Rabatterade gymkort, tjänstepension samt förmånligt bonusprogram finns att tillgå inom koncernen.Tillträde: Omgående t.o.m. 31/8 - 2019. Visa mindre

Säsongsmedarbetare Verktyg / EL 30 tim / v

Läs mer Apr 5
Dina ArbetsuppgifterInför säsong söker vi nu en duktig butikssäljare som vill vara med och stärka upp vårt befintliga arbetsteam på avdelningen för verktyg och el. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst att bestå av rådgivning och försäljning av elinstallation och verktyg. I rollen som säljare är det viktigt att du är lyhörd för kundens önskemål samt kartlägga behov oc... Visa mer
Dina ArbetsuppgifterInför säsong söker vi nu en duktig butikssäljare som vill vara med och stärka upp vårt befintliga arbetsteam på avdelningen för verktyg och el. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst att bestå av rådgivning och försäljning av elinstallation och verktyg. I rollen som säljare är det viktigt att du är lyhörd för kundens önskemål samt kartlägga behov och därigenom säkerställa att personen kan genomföra hela sitt projekt. Du ska hjälpa till att analysera avdelningens varupresentation och föreslå förbättringar. Som säljare hos oss förväntar vi oss att du har ett strukturerat arbetssätt med tydligt affärsfokus.Din profilVi ser gärna att du som söker har kunskaper inom verktyg/el samt gärna erfarenhet av butiksförsäljning. Erfarenhet eller utbildning inom el är meriterande. Du som söker har en utpräglad känsla för service och kundorientering samt brinner för försäljning. Vi värdesätter ett gott ordningssinne och förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat arbetssätt. Som person är du noggrann, lyhörd och lösningsorienterad. Truckkort (A1-A4 & B1-B4) och truckvana är meriterande.Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning. Deltid 30 timmar/veckan. Arbetstiderna är morgon, kväll samt varannan helg.Lön: Lön enligt kollektivavtal.Förmåner: Rabatterade gymkort, tjänstepension samt förmånligt bonusprogram finns att tillgå inom koncernen.Tillträde: Omgående t.o.m. 31/8-2019. Visa mindre

Säsongsmedarbetare Färg 30 tim / v

Läs mer Apr 4
Dina arbetsuppgifterHar du ett brinnande intresse för färg? Då kan du vara den vi söker! Inför säsongen söker vi nu medarbetare till vår färgavdelning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att ge rådgivning till våra kunder och sköta den dagliga driften med såväl färgbrytning och varuplock. Du ansvarar för inkommande varor och exponering men även för upp- och ombyggnatio... Visa mer
Dina arbetsuppgifterHar du ett brinnande intresse för färg? Då kan du vara den vi söker! Inför säsongen söker vi nu medarbetare till vår färgavdelning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att ge rådgivning till våra kunder och sköta den dagliga driften med såväl färgbrytning och varuplock. Du ansvarar för inkommande varor och exponering men även för upp- och ombyggnationer på avdelningen. Även pris och produktkommunikation och produktdisplay ingår i dina arbetsuppgifter. I rollen som säljare är det viktigt att du är lyhörd för kundens önskemål samt kartlägga behov och därigenom säkerställa att hon/han kan genomföra hela sitt projekt. Du ska hjälpa till att analysera avdelningens varupresentation och föreslå förbättringar. Som säljare hos oss förväntar vi oss att du har ett strukturerat arbetssätt med tydligt affärsfokus.Din profilDu som söker bör ha tidigare erfarenhet inom färg, meriterande är om du har erfarenhet av butiksförsäljning. Vi värdesätter noggrannhet och att du brinner för försäljning. Vi förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat sätt samt en utpräglad känsla för service och kundorientering. Du ska ha god datorvana, kunna arbeta självständigt samt ta initiativ och ansvar. Truckkort (A1-A4 & B1-B4) är meriterande.Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning. Deltid 30 timmar/vecka. Schemalagd arbetstid, varierade arbetstider dag, kväll samt varannan helg.Lön: Lön enligt kollektivavtal.Förmåner: Rabatterade gymkort, tjänstepension samt förmånligt bonusprogram finns att tillgå inom koncernen.Tillträde: Omgående t.o.m. 31/8 - 2019 Visa mindre

Säsongsmedarbetare Drive - in 30 tim / v

Läs mer Apr 3
Dina Arbetsuppgifter Vill du vara med och stärka vårt befintliga team? Inför säsong söker vi nu duktiga truckförare till vår Drive-In. Hornbachs drive-in är ett logistikcenter där kunder hämtar upp det mesta inom tyngre bygg- och träsortiment såsom virke, marksten, betong, gips mm. Tanken är att det ska vara snabbt, enkelt och bekvämt att handla genom att kunden kör in, lastar ... Visa mer
Dina Arbetsuppgifter
Vill du vara med och stärka vårt befintliga team? Inför säsong söker vi nu duktiga truckförare till vår Drive-In. Hornbachs drive-in är ett logistikcenter där kunder hämtar upp det mesta inom tyngre bygg- och träsortiment såsom virke, marksten, betong, gips mm. Tanken är att det ska vara snabbt, enkelt och bekvämt att handla genom att kunden kör in, lastar på, betalar och kör ut. Inför säsong söker vi butiksmedarbetare till vår Drive-In hall där dina arbetsuppgifter består av säkerställa varans flöde från beställning, via godsmottagningen hela vägen fram till hyllan. Du kommer även hantera den dagliga driften i form av lossning av inkommande gods samt hjälpa till att analysera avdelningens varupresentation och föreslå förbättringar. Som logistikmedarbetare hos oss förväntar vi oss att du har ett strukturerat arbetssätt med tydligt affärsfokus.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker har arbetat med försäljning av byggvaror eller praktisk yrkeserfarenhet relaterad till ovanstående varuområde. Du som söker skall ha en utpräglad känsla för service och kundorientering. Vi värdesätter ett gott ordningssinne och förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat arbetssätt. Som person är du noggrann, effektiv och självgående. Truckkort (A1-A4 & B1-B4), god truckvana samt B-Körkort är ett krav. Det är extra meriterande om du har erfarenhet av att köra skrymmande gods.

Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning. Deltid 30 tim/v. Schemalagda arbetstider dag, kväll och varannan helg.
Lön: Lön enligt kollektivavtal.
Förmåner: Rabatterade gymkort, tjänstepension samt förmånligt bonusprogram finns att tillgå inom koncernen.
Tillträde: Enligt överenskommelse t.o.m. 31/8 2019. Visa mindre

Sommarvikarie till Staffanstorps modernaste äldreboende

Läs mer Apr 1
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana. Vi söker Dig vill arbeta som sommarvikarie hos oss på Sockerstans äldreboende! Vi erbjuder ett spännande och givande sommarjobb där du får möjlighet att göra skillnad för våra kunder samt jobba i vår n... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana.

Vi söker Dig vill arbeta som sommarvikarie hos oss på Sockerstans äldreboende! Vi erbjuder ett spännande och givande sommarjobb där du får möjlighet att göra skillnad för våra kunder samt jobba i vår nya verksamhet i nya lokaler med modern teknik och glada kollegor!

Humana Sockerstan öppnar nu i vår 2019. Det är ett innovativt boende med genomtänkt design där kvalitet och teknik står i fokus. Boendet har en kulturinriktning och vi kommer att arbeta aktivt med aktiviteter för våra kunder. 

Vem är du? 
Vi ser helst att du är utbildad undersköterska och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, alternativt inom vård- och omsorg. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom samt har haft delegering. 

Du brinner för ditt arbete och vill arbeta för att göra skillnad för våra kunder. Du är flexibel, ansvarsfull och serviceinriktad. För att trivas hos oss behöver du vara samarbetsvillig och arbetar för att hitta lösningar. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och tycker om att arbeta i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Din arbetsdag som sommarvikarie:
Som undersköterska hos oss arbetar du med att ge god omsorg till våra kunder. Du arbetar utifrån kundens önskemål och behov med kvalitet som fokus.

En vanlig arbetsdag består bland annat av:


• Behjälplig i måltidssituationer och vid olika serviceinsatser
• Dokumentation
• Ge medicin (erhållande av delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter om du har uppfyllt kraven för det)

Låter detta som ett sommarjobb för dig? Välkommen till oss på Humana och Sockerstans äldreboende, skicka din ansökan redan idag! Vi kommer arbeta med löpande urval och intervjuer, och tillsättning av tjänsterna kan komma att ske innan ansökningstiden har löpt ut. 

För mer information eller frågor, kontakta verksamhetschef Daniel Bevréus.

Anställning:
Anställning: Tidsbegränsad anställning och sommarvikariat

Arbetstid: Deltid och timavlönad, varierad arbetstid, dag,kväll och helg. 

Lön: Individuell lönesättning


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har ca 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

All annonsförsäljning undanbedes. Visa mindre

Butikssäljare Staffanstorp , sommarvikariat

Läs mer Mar 29
Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utf... Visa mer
Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 20 timmar per vecka mellan 1 juni till och med 31 augusti. Med eventuell inarbetning tidigare.

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.

För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har fyllt 18 år, har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 180 butiker runt om i Sverige. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Staffanstorp

Läs mer Mar 28
Vi levererar. Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Staffanstorp. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att ... Visa mer
Vi levererar.

Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Staffanstorp. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Varierande arbetstider, dagtid, vardagar. Tjänsten är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 80% med start 2019-06-24 och pågår till 2019-08-05.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss.

När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen.      Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta Agnes Ohlander, mailto:agnes.ohlander@postnord.com eller 072-1446245. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommarjobb C & CE Chaufförer Malmö

Läs mer Mar 20
Vi söker nu C & CE chaufförer för sommarjobb i Göteborg. ProStaff är ett bemanning & rekryteringsföretag verksam på ett flertal orter. Vi är specialiserade på transport & logistik bemanning men verkar inom en lång rad av branscher. Bli en del av ett team av Sveriges bästa chaufförer. Arbetsuppgifter: Vi söker C & CE sommarchaufförer för ett stort antal olika tjänster runt M... Visa mer
Vi söker nu C & CE chaufförer för sommarjobb i Göteborg.

ProStaff är ett bemanning & rekryteringsföretag verksam på ett flertal orter. Vi är specialiserade på transport & logistik bemanning men verkar inom en lång rad av branscher.

Bli en del av ett team av Sveriges bästa chaufförer.

Arbetsuppgifter:

Vi söker C & CE sommarchaufförer för ett stort antal olika tjänster runt Malmö & Helsingborg.

Sommarvikariatet kan övergå till fast tjänst efter sommaren.

Kvalifikationer Personlig profil/egenskaper Servicekänsla med mycket god kommunikationsförmåga. Lätt för samarbete med både kunder och kollegor. Som person är du ambitiös och målinriktad med inriktning på problemlösning, praktisk lagd och tekniskt intresserad. Du är punktlig och levererar i tid. Behärskar svenska i tal och skrift.

Utbildningskrav

*YKB

*C eller CE Körkort

*ADR (Meriterande)

*Truckkort (Meriterande)


Jobbtyp: Sommarjobb

Lön: 165,00kr till 170,00kr /timme Visa mindre

Sommarjobb som reklamutdelare

Läs mer Mar 13
SDR Svensk Direktreklam distribuerar tidningar och reklam till hushållen i kommunerna; Lund, Eslöv, Staffanstorp, Landskrona, Svalöv, Kävlinge, Höör och Hörby. Vi söker just nu distributörer till olika områden. Våra distrikt består av ca 200-400 hushåll och delas ut under 1,5-3 timmar. Vi transporterar hem trycksakerna till Dig torsdag/fredag, Du sorterar ihop dem och delar u... Visa mer
SDR Svensk Direktreklam distribuerar tidningar och reklam till hushållen i kommunerna; Lund, Eslöv, Staffanstorp, Landskrona, Svalöv, Kävlinge, Höör och Hörby.

Vi söker just nu distributörer till olika områden. Våra distrikt består av ca 200-400 hushåll och delas ut under 1,5-3 timmar.

Vi transporterar hem trycksakerna till Dig torsdag/fredag, Du sorterar ihop dem och delar ut på lördag 8.00-20.00 / söndag 8.00-15.00. Du får ett distrikt i närheten där Du bor. Du väljer själv när på helgen du delar ut reklam inom ovan angivna tidsfönster.

Du måste ha fyllt 13 år. Till svårare distrikt behöver vi även äldre utdelare. Du måste vara ansvarsfull och noggrann!

Vi kallar Dig till vårt introduktionsmöte, där vi berättar mera.

Arbetstid/Varaktighet
Deltid

Lön
Betingslön beroende på svårighetsgrad och antal hushåll på distriktet, samt antal trycksaker per vecka i kombination med totalvikten.

Vi ser helst att du ansöker via: www.delareklam.nu

Kontaktpersoner
Azize eller Rolf , 0413 - 55 71 90


Vi söker dig som vill jobba med utdelning under helg. Du måste vara ansvarstagande och noggrann.
Du måste ha fyllt 13 år men du kan lika gärna vara 70 år, vi har jobb för de flesta som vill ha en extra inkomst!

Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR).
Svensk Direktreklam i Eslöv är ett av 39 lokala företag i Sverige. Vi ansvarar för att 251 000 hushåll i Skåne för sina tidningar, reklam och övriga trycksaker under helgen.
Vi har c:a 650personer som jobbar med utdelning för oss och över Sverige finns det nästan 10 000.
Svensk Direktreklam en av Sveriges största ungdomsarbetsgivare, men vi har anställda i alla möjliga åldrar. Visa mindre

Butiksmedarbetare Sommarvikariat 2019 Willys Staffanstorp Rondellen

Läs mer Mar 13
Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Oavsett var du arbetar hos oss, i butik eller på vårt supportkontor, präglas verksamheten av en stark kultur där vi alla drar åt samma håll, nämligen att alla ska kunna äta det de vill. Varje... Visa mer
Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Oavsett var du arbetar hos oss, i butik eller på vårt supportkontor, präglas verksamheten av en stark kultur där vi alla drar åt samma håll, nämligen att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag.

Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept. Vi arbetar aktivt med hållbarhetsfrågor som till exempel att minska matsvinnet. För oss är även mångfald viktigt och vi vill att alla våra arbetsplatser ska spegla samhället i stort. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Nu söker vi flera butiksmedarbetare som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys Staffanstorp Rondellen. Tjänsterna avser sommarvikariat på deltid om genomsnittligt 20-30 tim/vecka. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.

Det här förväntar vi oss
För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet. Vi ser med fördel att du kan börja arbeta vid behov redan i vår.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Marina Karlsson, marina.karlsson@willys.se; 046-251778. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2019-03-27. Det går inte att söka tjänsten via e-post.

Om Willys
I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 200 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2018 omsatte vi över 25,6 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp, Mat.se och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas. Visa mindre

Säsongsmedarbetare Trädgård / Växter

Läs mer Mar 11
Dina arbetsuppgifter Har du ett brinnande intresse för trädgård och växter? Då kan du vara den vi söker! Inför vår trädgårdssäsong söker vi nu medarbetare till vår trädgårdsavdelning där fokus primärt kommer att vara försäljning av växter. I rollen som butikssäljare kommer du att arbeta med professionell försäljning och rådgivning samt beställa, exponera och vårda avdelningens ... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Har du ett brinnande intresse för trädgård och växter? Då kan du vara den vi söker! Inför vår trädgårdssäsong söker vi nu medarbetare till vår trädgårdsavdelning där fokus primärt kommer att vara försäljning av växter. I rollen som butikssäljare kommer du att arbeta med professionell försäljning och rådgivning samt beställa, exponera och vårda avdelningens varor. Du ska aktivt delta i avdelningens dagliga göromål och sprider gärna kunskap om och utvecklar ditt varuområde. Du ska analysera avdelningens varupresentation och föreslå förbättringar. Vid behov hjälper du till med andra förekommande arbetsuppgifter i varuhuset.

Din profil
Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av trädgård samt stort intresse och god kunskap om växter. Utbildning eller praktisk yrkeserfarenhet inom området är meriterande. Vi värdesätter noggrannhet och att du brinner för försäljning. Vi förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat sätt samt en utpräglad känsla för service och kundorientering. Du ska ha god datorvana, kunna arbeta självständigt samt ta initiativ och ansvar. Truckvana och truckkort är meriterande.

Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning/Visstid t.o.m. 31/8-2019. Deltid, 30 timmar/veckan. Fast arbetsschema morgon, kväll samt varannan helg.
Lön: Lön enligt kollektivavtal.
Förmåner: Rabatterade gymkort, tjänstepension samt förmånligt bonusprogram finns att tillgå inom koncernen.
Tillträde: Mars eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Säsongsmedarbetare Belysning / Mattor / Tapet 30 tim / v

Läs mer Feb 28
Dina arbetsuppgifter Inför säsong söker vi nu en butikssäljare till vår belysning- och dekorationsavdelning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främsta att bestå av försäljning och rådgivning av mattor, belysning och tapeter. Du ansvarar för inkommande varor och exponering men även för upp- och ombyggnationer på avdelningen. Även pris och produktkommunikation och produktd... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Inför säsong söker vi nu en butikssäljare till vår belysning- och dekorationsavdelning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främsta att bestå av försäljning och rådgivning av mattor, belysning och tapeter. Du ansvarar för inkommande varor och exponering men även för upp- och ombyggnationer på avdelningen. Även pris och produktkommunikation och produktdisplay ingår i dina arbetsuppgifter. I rollen som säljare är det viktigt att du är lyhörd för kundens önskemål samt kartlägga behov och därigenom säkerställa att hon/han kan genomföra hela sitt projekt. Du ska hjälpa till att analysera avdelningens varupresentation och föreslå förbättringar. Som säljare hos oss förväntar vi oss att du har ett strukturerat arbetssätt med tydligt affärsfokus.

Din profil
Du som söker bör vara tekniskt intresserad och ha kunskap inom belysning. Eftersom du även kommer att sälja mattor och tapeter så är det meriterande om du har erfarenhet av detta. Det är även meriterande om du har erfrarenhet av butiksförsäljning. Vi förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat sätt samt en utpräglad känsla för service och kundorientering. Du ska ha god datorvana, kunna arbeta självständigt samt ta initiativ och ansvar. Tunga lyft förekommer i tjänsten. Truckkort (A1-A4 & B1-B4) är meriterande.

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare. Deltid 30 timmar/vecka. Schemalagd arbetstid, varierade arbetstider dag, kväll samt varannan helg.
Lön: Lön enligt kollektivavtal.
Förmåner: Rabatterade gymkort, tjänstepension samt förmånligt bonusprogram finns att tillgå inom koncernen.
Tillträde: 21/4-2019 t.o.m. 31/8-2019. Visa mindre

Säsongsmedarbetare Färg 30 tim / v

Läs mer Feb 28
Dina arbetsuppgifter Har du ett brinnande intresse för färg? Då kan du vara den vi söker! Inför säsongen söker vi nu medarbetare till vår färgavdelning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att ge rådgivning till våra kunder och sköta den dagliga driften med såväl färgbrytning och varuplock. Du ansvarar för inkommande varor och exponering men även för upp- och ombyggnati... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Har du ett brinnande intresse för färg? Då kan du vara den vi söker! Inför säsongen söker vi nu medarbetare till vår färgavdelning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att ge rådgivning till våra kunder och sköta den dagliga driften med såväl färgbrytning och varuplock. Du ansvarar för inkommande varor och exponering men även för upp- och ombyggnationer på avdelningen. Även pris och produktkommunikation och produktdisplay ingår i dina arbetsuppgifter. I rollen som säljare är det viktigt att du är lyhörd för kundens önskemål samt kartlägga behov och därigenom säkerställa att hon/han kan genomföra hela sitt projekt. Du ska hjälpa till att analysera avdelningens varupresentation och föreslå förbättringar. Som säljare hos oss förväntar vi oss att du har ett strukturerat arbetssätt med tydligt affärsfokus.

Din profil
Du som söker bör ha tidigare erfarenhet inom färg, meriterande är om du har erfarenhet av butiksförsäljning. Vi värdesätter noggrannhet och att du brinner för försäljning. Vi förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat sätt samt en utpräglad känsla för service och kundorientering. Du ska ha god datorvana, kunna arbeta självständigt samt ta initiativ och ansvar. Truckkort (A1-A4 & B1-B4) är meriterande.

Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning. Deltid 30 timmar/vecka. Schemalagd arbetstid, varierade arbetstider dag, kväll samt varannan helg.
Lön: Lön enligt kollektivavtal.
Förmåner: Rabatterade gymkort, tjänstepension samt förmånligt bonusprogram finns att tillgå inom koncernen.
Tillträde: 21/4 - 2019 t.o.m. 31/8 - 2019 Visa mindre

Säsongsmedarbetare Bygg / Sågen 30 tim / v

Läs mer Feb 28
Dina Arbetsuppgifter Har du har en utpräglad känsla för service och brinner för försäljning? Då kan du vara den vi söker! Inför säsong söker vi en butikssäljare till vår byggavdelning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av professionell rådgivning och försäljning av byggvaror samt bearbeta kundordrar och skräddarsy dem efter önskemål i vår sågverkstad. I rolle... Visa mer
Dina Arbetsuppgifter
Har du har en utpräglad känsla för service och brinner för försäljning? Då kan du vara den vi söker! Inför säsong söker vi en butikssäljare till vår byggavdelning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av professionell rådgivning och försäljning av byggvaror samt bearbeta kundordrar och skräddarsy dem efter önskemål i vår sågverkstad. I rollen som butikssäljare deltar du aktivt i avdelningens dagliga göromål, är lyhörd och har kunskap för kundernas önskemål, behov samt förväntningar och därigenom säkerställa att personen kan genomföra sitt projekt. Du ska hjälpa till att analysera avdelningens varupresentation och föreslå förbättringar. Som säljare hos oss förväntar vi oss att du har ett strukturerat arbetssätt med tydligt affärsfokus.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker har goda kunskaper bygg samt erfarenhet av butiksförsäljning. Det är extra meriterande om du har kunskap om murning, tak och mark. Du som söker har en utpräglad känsla för service och kundorientering samt brinner för försäljning. Vi värdesätter ett gott ordningssinne och förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat arbetssätt. Som person är du noggrann, lyhörd och lösningsorienterad. Truckkort (A1-A4 & B1-B4) är meriterande.

Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning. Deltid 30 tim/v. Morgon, kväll samt varannan helg.
Lön: Lön enligt kollektivavtal.
Förmåner: Rabatterade gymkort, tjänstepension samt förmånligt bonusprogram finns att tillgå inom koncernen.
Tillträde: 21/4-2019 t.o.m. 31/8-2019. Visa mindre

Säsongsmedarbetare Verktyg / EL 30 tim / v

Läs mer Feb 28
Dina Arbetsuppgifter Inför säsong söker vi nu en duktig butikssäljare som vill vara med och stärka upp vårt befintliga arbetsteam på avdelningen för verktyg och el. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst att bestå av rådgivning och försäljning av elinstallation och verktyg. I rollen som säljare är det viktigt att du är lyhörd för kundens önskemål samt kartlägga behov o... Visa mer
Dina Arbetsuppgifter
Inför säsong söker vi nu en duktig butikssäljare som vill vara med och stärka upp vårt befintliga arbetsteam på avdelningen för verktyg och el. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst att bestå av rådgivning och försäljning av elinstallation och verktyg. I rollen som säljare är det viktigt att du är lyhörd för kundens önskemål samt kartlägga behov och därigenom säkerställa att personen kan genomföra hela sitt projekt. Du ska hjälpa till att analysera avdelningens varupresentation och föreslå förbättringar. Som säljare hos oss förväntar vi oss att du har ett strukturerat arbetssätt med tydligt affärsfokus.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker har kunskaper inom verktyg/el samt gärna erfarenhet av butiksförsäljning. Erfarenhet eller utbildning inom el är meriterande. Du som söker har en utpräglad känsla för service och kundorientering samt brinner för försäljning. Vi värdesätter ett gott ordningssinne och förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat arbetssätt. Som person är du noggrann, lyhörd och lösningsorienterad. Truckkort (A1-A4 & B1-B4) och truckvana är meriterande.

Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning. Deltid 30 timmar/veckan. Arbetstiderna är morgon, kväll samt varannan helg.
Lön: Lön enligt kollektivavtal.
Förmåner: Rabatterade gymkort, tjänstepension samt förmånligt bonusprogram finns att tillgå inom koncernen.
Tillträde: 21/4-2019 t.o.m. 31/8-2019. Visa mindre

Legitimerad sjuksköterska , timanställning och sommarvikariat , till Magno...

Läs mer Feb 26
Förenade Care AB driver Magnoliagården på uppdrag av Staffanstorps kommun. Vi har 83 lägenheter uppdelade på åtta avdelningar varav 5 demensavdelningar och 3 somatiska avdelningar. Magnoliagården ligger inrymt i fyra hus. På alla avdelningar finns det tillgång till allmänna gemensamma utrymme och i anslutning till fastigheterna finns små trädgårdar. Vi arbetar i team bestående ... Visa mer
Förenade Care AB driver Magnoliagården på uppdrag av Staffanstorps kommun. Vi har 83 lägenheter uppdelade på åtta avdelningar varav 5 demensavdelningar och 3 somatiska avdelningar. Magnoliagården ligger inrymt i fyra hus. På alla avdelningar finns det tillgång till allmänna gemensamma utrymme och i anslutning till fastigheterna finns små trädgårdar. Vi arbetar i team bestående av omvårdnadspersonal, leva livet inspiratörer, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, gruppledare och verksamhetschef.

Vården präglas av en helhetssyn och grundtanken att de boende har förmåga att själv välja hur de vill leva sitt liv. Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för boende, närstående, personal och uppdragsgivare. Vår värdegrund är Omtanke - Vänlighet - Service.

Vi välkomnar nu tim- och sommarvikarier som vill arbeta i vårt positiva team på Magnoliagården!

ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter som åligger sjuksköterska.
Som sjuksköterska ansvarar du för medicinska bedömningar och behandlingar. Du har ett arbetsledande ansvar och dina arbetsuppgifter kommer att bl. a bestå i att utföra omvårdnadsarbete utifrån den boendes önskan och behov med kvalitet i fokus och fördelar arbetet utifrån tillgängliga resurser. Handledning och utbildning av vårdpersonalen ingår i rollen.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av demensvård är meriterande. I arbetet ingår dokumentation, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Du har en positiv inställning och ser hellre möjligheter än hinder. Som person är du självständig, lyhörd, ansvarstagande, tydlig samt noggrann. Vi söker dig som är kreativ och flexibel. Du ska ha god samarbetsförmåga, bidra till ett bra arbetsklimat och ha goda pedagogiska egenskaper.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Timanställd sjuksköterska som har möjlighet att arbeta under ordinarie sjuksköterskors ledighet samt vid sjukdom mån-fredag, dagtid. Vi behöver även sommarvikarierande sjuksköterska för att täcka upp för sommarsemester.

LÖN
Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Efter överenskommelse

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV och referensuppgifter.

KONTAKTPERSON
Caroline Jaeger, verksamhetschef
Telefon: 0704-20 14 73
susannem@forenadecare.com

UTDELNINGSADRESS
Förenade Care Magnoliagården
Norregatan 8
245 31 Staffanstorp Visa mindre

Säsongsmedarbetare Projekt - & Servicecenter 30 tim / v

Läs mer Feb 12
Dina Arbetsuppgifter Inför säsong söker vi nu en medarbetare till vår avdelning projekt och servicecenter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att hjälpa och vägleda våra kunder i varuhuset samt hantera kundorder, specialbeställningar och hantverkarservice. Dessutom ansvarar du för att boka och koordinera hemtransporter till våra kunder. Din profil Du som söker bör har... Visa mer
Dina Arbetsuppgifter
Inför säsong söker vi nu en medarbetare till vår avdelning projekt och servicecenter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att hjälpa och vägleda våra kunder i varuhuset samt hantera kundorder, specialbeställningar och hantverkarservice. Dessutom ansvarar du för att boka och koordinera hemtransporter till våra kunder.

Din profil
Du som söker bör har erfarenhet av kundtjänst inom detaljhandeln eller annan serviceorganisation. Vi förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat sätt samt en utpräglad känsla för service och kundorientering. Vi värdesätter noggrannhet och gott ordningssinne. Du ska ha god datorvana, kunna arbeta självständigt och i grupp samt ta initiativ och ansvar. Truckvana och truckkort är meriterande.

Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning. 30 tim/vecka. Schemalagda vardagar morgon och kväll samt varannan helg.
Lön: Enligt kollektivavtal.
Förmåner: Rabatterade gymkort, tjänstepension samt förmånligt bonusprogram finns att tillgå inom koncernen.
Tillträde: 1/4 t.o.m. 31/8-2019 Visa mindre

Säsongsmedarbetare Kassa

Läs mer Feb 5
Dina Arbetsuppgifter Vill du vara med och stärka vårat befintliga team? Inför säsong söker vi nu duktiga kassamedarbetare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att expediera kunder i kassan samt genomföra dagliga rutiner kring kassaarbetet och ansvara för kassaområdets varuexponering. Då kassan ansvarar för varuhusets penningflöden innefattar tjänsten även en del adminis... Visa mer
Dina Arbetsuppgifter
Vill du vara med och stärka vårat befintliga team? Inför säsong söker vi nu duktiga kassamedarbetare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att expediera kunder i kassan samt genomföra dagliga rutiner kring kassaarbetet och ansvara för kassaområdets varuexponering. Då kassan ansvarar för varuhusets penningflöden innefattar tjänsten även en del administration. Som kassamedarbetare hos oss deltar du aktivt i det dagliga arbetet och bidrar till att varuhusets arbetsklimat, kompetens- och servicenivå är bra.

Din Profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kassaarbete, gärna från butik/varuhus med stor produktbredd. Arbetet innebär ett högt tempo och mycket frågor från kunderna därför tror vi att du som söker har en utpräglad känsla för service, kundorientering och brinner för försäljning. Kassan är ofta det sista kunden möter, och en enormt viktig resurs i våra varuhus. Därför är det väsentligt för oss att kunden är nöjd över sin köpupplevelse vilket ställer krav på att du är noggrann, lyhörd och lösningsorienterad.

Arbetstid/Varaktighet: Allmän visstid, 4 månader. Vi söker medarbetare som arbetar 25 tim/v. Arbetstiderna är morgon, kväll samt varannan helg.
Lön: Lön enligt kollektivavtal
Förmåner: Rabatterade gymkort, tjänstepension samt förmånligt bonusprogram finns att tillgå inom koncernen.
Tillträde: 1/5-2019 t.o.m. 25/8-2019 Visa mindre

Sommarvikarie till Staffanstorps modernaste äldreboende

Läs mer Feb 5
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana. Vi söker Dig vill arbeta som sommarvikarie hos oss på Sockerstans äldreboende! Vi erbjuder ett spännande och givande sommarjobb där du får möjlighet att göra skillnad för våra kunder samt jobba i vår n... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana.

Vi söker Dig vill arbeta som sommarvikarie hos oss på Sockerstans äldreboende! Vi erbjuder ett spännande och givande sommarjobb där du får möjlighet att göra skillnad för våra kunder samt jobba i vår nya verksamhet i nya lokaler med modern teknik och glada kollegor!

Humana Sockerstan öppnar nu i vår 2019. Det är ett innovativt boende med genomtänkt design där kvalitet och teknik står i fokus. Boendet har en kulturinriktning och vi kommer att arbeta aktivt med aktiviteter för våra kunder. 

Vem är du? 
Vi ser helst att du är utbildad undersköterska och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, alternativt inom vård- och omsorg. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom samt har haft delegering. 

Du brinner för ditt arbete och vill arbeta för att göra skillnad för våra kunder. Du är flexibel, ansvarsfull och serviceinriktad. För att trivas hos oss behöver du vara samarbetsvillig och arbetar för att hitta lösningar. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och tycker om att arbeta i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Din arbetsdag som sommarvikarie:
Som undersköterska hos oss arbetar du med att ge god omsorg till våra kunder. Du arbetar utifrån kundens önskemål och behov med kvalitet som fokus.

En vanlig arbetsdag består bland annat av:


• Behjälplig i måltidssituationer och vid olika serviceinsatser
• Dokumentation
• Ge medicin (erhållande av delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter om du har uppfyllt kraven för det)

Låter detta som ett sommarjobb för dig? Välkommen till oss på Humana och Sockerstans äldreboende, skicka din ansökan redan idag! Vi kommer arbeta med löpande urval och intervjuer, och tillsättning av tjänsterna kan komma att ske innan ansökningstiden har löpt ut. 

För mer information eller frågor, kontakta verksamhetschef Daniel Bevréus.

Anställning:
Anställning: Tidsbegränsad anställning och sommarvikariat

Arbetstid: Deltid och timavlönad, varierad arbetstid, dag,kväll och helg. 

Lön: Individuell lönesättning


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har ca 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

All annonsförsäljning undanbedes. Visa mindre

Säsongsmedarbetare Godsmottagningen 30 tim / v

Läs mer Feb 1
Dina Arbetsuppgifter I rollen som butiksmedarbetare på vår godsmottagning ansvarar du tillsammans med dina kolleger för att säkerställa ett effektivt varuflöde från godsmottagning tills att varan finns i hyllan. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av lossning av ankommande gods, kontrollera inkommande leverenser och sköta den interna varuförsörjningen och logistiken. Du an... Visa mer
Dina Arbetsuppgifter
I rollen som butiksmedarbetare på vår godsmottagning ansvarar du tillsammans med dina kolleger för att säkerställa ett effektivt varuflöde från godsmottagning tills att varan finns i hyllan. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av lossning av ankommande gods, kontrollera inkommande leverenser och sköta den interna varuförsörjningen och logistiken. Du ansvarar även för returhantering och återtransport till leverantörer samt inmatning av följesedlar.

Din Profil
Du som söker bör ha goda kunskaper inom godsmottagning och varuförsörjning samt erfarenhet från volymhandel eller lagerdrift. Vidare ska du vara noggrann, strukturerad samt god datorvana. Som person har du stor initiativförmåga och tycker om att tillsammans med kolleger nå framgång. Truckkort (A1-A4, B1-B4), körkort och truckvana är givetvis ett krav.

Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning. Deltid 30 timmar/vecka. Arbetstiderna är vardagar, morgon, kväll samt varannan helg.
Lön: Lön enligt kollektivavtal.
Förmåner: Rabatterade gymkort, tjänstepension samt förmånligt bonusprogram finns att tillgå inom koncernen.
Tillträde: Enligt överenskommelse t.o.m. 31/8-2019. Det finns möjlighet till förlängning september ut. Visa mindre

Säsongsmedarbetare Drive - in 30 tim / v

Läs mer Feb 1
Dina Arbetsuppgifter Vill du vara med och stärka vårt befintliga team? Inför säsong söker vi nu duktiga truckförare till vår Drive-In. Hornbachs drive-in är ett logistikcenter där kunder hämtar upp det mesta inom tyngre bygg- och träsortiment såsom virke, marksten, betong, gips mm. Tanken är att det ska vara snabbt, enkelt och bekvämt att handla genom att kunden kör in, lastar ... Visa mer
Dina Arbetsuppgifter
Vill du vara med och stärka vårt befintliga team? Inför säsong söker vi nu duktiga truckförare till vår Drive-In. Hornbachs drive-in är ett logistikcenter där kunder hämtar upp det mesta inom tyngre bygg- och träsortiment såsom virke, marksten, betong, gips mm. Tanken är att det ska vara snabbt, enkelt och bekvämt att handla genom att kunden kör in, lastar på, betalar och kör ut. Inför säsong söker vi butiksmedarbetare till vår Drive-In hall där dina arbetsuppgifter består av säkerställa varans flöde från beställning, via godsmottagningen hela vägen fram till hyllan. Du kommer även hantera den dagliga driften i form av lossning av inkommande gods samt hjälpa till att analysera avdelningens varupresentation och föreslå förbättringar. Som logistikmedarbetare hos oss förväntar vi oss att du har ett strukturerat arbetssätt med tydligt affärsfokus.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker har arbetat med försäljning av byggvaror eller praktisk yrkeserfarenhet relaterad till ovanstående varuområde. Du som söker skall ha en utpräglad känsla för service och kundorientering. Vi värdesätter ett gott ordningssinne och förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat arbetssätt. Som person är du noggrann, effektiv och självgående. Truckkort (A1-A4 & B1-B4), god truckvana samt B-Körkort är ett krav. Det är extra meriterande om du har erfarenhet av att köra skrymmande gods.

Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning. Deltid 30 tim/v. Schemalagda arbetstider dag, kväll och varannan helg.
Lön: Lön enligt kollektivavtal.
Förmåner: Rabatterade gymkort, tjänstepension samt förmånligt bonusprogram finns att tillgå inom koncernen.
Tillträde: Enligt överenskommelse t.o.m. 31/8 2019. Visa mindre

Säsongsmedarbetare Varukontrollen 20 tim / v & 27 tim / v

Läs mer Jan 31
Dina Arbetsuppgifter Hornbachs drive-in är ett logistikcenter där kunder hämtar upp det mesta inom tyngre bygg- och virkessortiment. Tanken är att det ska vara snabbt, enkelt och bekvämt att handla genom att kunden kör in, lastar på, betalar och kör ut. I rollen som varukontrollant utför du in- och utfartskontroller av bilar i drive-in området, för att kontrollera att rätt beta... Visa mer
Dina Arbetsuppgifter
Hornbachs drive-in är ett logistikcenter där kunder hämtar upp det mesta inom tyngre bygg- och virkessortiment. Tanken är att det ska vara snabbt, enkelt och bekvämt att handla genom att kunden kör in, lastar på, betalar och kör ut. I rollen som varukontrollant utför du in- och utfartskontroller av bilar i drive-in området, för att kontrollera att rätt betalning skett. Du ansvarar också för att utföra stickprovkontroller av varor som betalats inne i varuhuset samt säkerhetsronder i varuhuset.

Din profil
Du får gärna ha relevant yrkeserfarenhet från liknande kontrollarbete gärna från handel. Utbildning som butikskontrollant eller liknande är meriterande. Vi värdesätter ett gott ordningssinne och förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat arbetssätt. Som person är du noggrann, lyhörd och lösningsorienterad. Truckkort och truckvana är meriterande.

Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning. Vi söker en medarbetare på 20 tim/v samt en medarbetare på 27 tim/v, märk din ansökan med vilken omfattning du önskar att arbeta. Arbetstiderna är morgon, kväll samt varannan helg.
Lön: Lön enligt kollektivavtal.
Förmåner: Rabatterade gymkort, tjänstepension samt förmånligt bonusprogram finns att tillgå inom koncernen.
Tillträde: 15/4 t.o.m. 31/8 - 2019 Visa mindre

Säsongsmedarbetare Truckförare Trädgård 30 tim / v

Läs mer Jan 16
Dina arbetsuppgifter Inför säsong söker vi nu medarbetare till vår trädgårdsavdelning där huvudansvaret kommer att vara att upprätthålla avdelningens logistik i form av uppackning, varupåfyllnad, frontning och truckkörning. Du kommer att fungera som länken mellan godsmottagningen och trädgårdsavdelningen. I din roll som truckförare/logistiker har du även i uppgift att underhåll... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Inför säsong söker vi nu medarbetare till vår trädgårdsavdelning där huvudansvaret kommer att vara att upprätthålla avdelningens logistik i form av uppackning, varupåfyllnad, frontning och truckkörning. Du kommer att fungera som länken mellan godsmottagningen och trädgårdsavdelningen. I din roll som truckförare/logistiker har du även i uppgift att underhålla avdelningen och se till att det går enkelt, snabbt och smidigt för kunderna att finna det dem söker efter. Vid behov hjälper du till med andra förekommande arbetsuppgifter i varuhuset.

Din profil
Du som söker skall ha en utpräglad känsla för service och kundorientering, då din arbetstid är förlagd i varuhuset bland våra kunder. Vi värdesätter ett gott ordningssinne och förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat arbetssätt. Som person är du driftig, effektiv och självgående. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom handels, logistik eller trädgård. Truckkort och B-körkort är ett krav.

Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning/Visstid t.o.m. 31/8-2019. Deltid 30 tim/v. Fast arbetsschema morgon, kväll samt varannan helg.
Lön: Lön enligt kollektivavtal.
Förmåner: Rabatterade gymkort, tjänstepension samt förmånligt bonusprogram finns att tillgå inom koncernen.
Tillträde: Mars eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Säsongsmedarbetare Trädgård / Växter / Maskin / Zoo

Läs mer Jan 15
Dina arbetsuppgifter Har du ett brinnande intresse för trädgård, zoo/akvaristik eller grillar? Då kan du vara den vi söker! Inför vår trädgårdssäsong söker vi nu medarbetare till vår trädgårdsavdelning där fokus primärt kommer att vara växter, trädgårdsmaskiner, grillar och i viss utsträckning även zoo/akvaristik-artiklar. I rollen som butikssäljare kommer du att arbeta med pro... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Har du ett brinnande intresse för trädgård, zoo/akvaristik eller grillar? Då kan du vara den vi söker! Inför vår trädgårdssäsong söker vi nu medarbetare till vår trädgårdsavdelning där fokus primärt kommer att vara växter, trädgårdsmaskiner, grillar och i viss utsträckning även zoo/akvaristik-artiklar. I rollen som butikssäljare kommer du att arbeta med professionell försäljning och rådgivning samt beställa, exponera och vårda avdelningens varor. Du ska aktivt delta i avdelningens dagliga göromål och sprider gärna kunskap om och utvecklar ditt varuområde. Du ska analysera avdelningens varupresentation och föreslå förbättringar. Vid behov hjälper du till med andra förekommande arbetsuppgifter i varuhuset.

Din profil
Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av trädgård samt stort intresse och god kunskap om växter, trädgårdsmaskiner, zoo/akvaristik eller grillning. Utbildning eller praktisk yrkeserfarenhet inom området är meriterande. Vi värdesätter noggrannhet och att du brinner för försäljning. Vi förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat sätt samt en utpräglad känsla för service och kundorientering. Du ska ha god datorvana, kunna arbeta självständigt samt ta initiativ och ansvar. Truckvana och truckkort är meriterande.

Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning/Visstid t.o.m. 31/8-2019. Vi söker personal på 18 tim/v och 30 tim/v. Märk din ansökan med vilken omfattning du önskar att arbeta. Fast arbetsschema morgon, kväll samt varannan helg.
Lön: Lön enligt kollektivavtal.
Förmåner: Rabatterade gymkort, tjänstepension samt förmånligt bonusprogram finns att tillgå inom koncernen.
Tillträde: Mars eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Ekonomiassistent deltid Lomma - omgående

Läs mer Jan 9
Till en kund i Lomma söker vi nu en ekonomiassistent omgående. Företaget behöver hjälp tillfälligt, arbetstid mån-tors kl. 13:00-14:30. Om ej möjligt alternativ mån, tis o tors 10:00-12:00. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: - Ta hand om inkommande och utgående post - Fakturera - Arkivera - Boka kundinbetalningar och leverantörsbetalningar (i SAP) - Skanna leverantörsfakturo... Visa mer
Till en kund i Lomma söker vi nu en ekonomiassistent omgående. Företaget behöver hjälp tillfälligt, arbetstid mån-tors kl. 13:00-14:30. Om ej möjligt alternativ mån, tis o tors 10:00-12:00.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Ta hand om inkommande och utgående post
- Fakturera
- Arkivera
- Boka kundinbetalningar och leverantörsbetalningar (i SAP)
- Skanna leverantörsfakturor


Vi söker dig som vill jobba som ekonomiassistent på ett tillfälligt uppdrag på deltid.

Du är strukturerad och noggrann med god kommunikationsförmåga och hög integritet. Du löser problem snabbt och kreativt med hög kvalitet.

Vår kunds företag grundades för drygt 20 år sedan och lagerhåller, monterar och marknadsför produkter för svenska maskintillverkare. Kontor och lager befinner sig i Lomma. Visa mindre

Lokalvårdare Lund

Läs mer Jul 9
Arbetet omfattar städning av kontor, samtal rum, kök, allmänna ytor samt kyrka. Allmänna städuppgifter enligt företagets instruktioner sker med olika intervaller. Vi söker en van lokalvårdare som är stolt över sitt yrke som lokalvårdare. Gärna vana av kontorsstädning samt städning i allmänna ytor. Arbetsplatsen är belägen centralt vid bollhuset i Lund. Den vi söker måste s... Visa mer
Arbetet omfattar städning av kontor, samtal rum, kök, allmänna ytor samt kyrka.

Allmänna städuppgifter enligt företagets instruktioner sker med olika intervaller.


Vi söker en van lokalvårdare som är stolt över sitt yrke som lokalvårdare.
Gärna vana av kontorsstädning samt städning i allmänna ytor.
Arbetsplatsen är belägen centralt vid bollhuset i Lund.
Den vi söker måste själva kunna ta sig till arbetsplatsen.
Svenska i språk och skrift är en merit eftersom vi arbetar kontenuerligt med miljö och kvalitetssäkring av våra tjänster.


Activa Servicepartner AB grundades 1993, vilket innebär att vi firar 25 år 2018.
Activa Servicepartner AB har sedan starten sitt säte i Staffanstorp, en central utgångspunkt för närheten till våra kunder i Malmö och Lund.
Vi sysselsätter för närvarande drygt 45 aktiva och duktiga medarbetare och har en väl fungerande och professionell ledningsfunktion.
Vår affärsidé är att skapa trivsel på arbetsplatsen genom hög städkvalitet så att kunden kan koncentrera sig på sin huvudverksamhet.
Activa Servicepartner AB är auktoriserad service entreprenör genom Almega.
Vi utför entreprenad inom hela näringslivet såsom kontor, butiker, banker, förskolor, skolor samt många fler, vi utför en mindre omfattning hemstädningar.
Förutom lokalvård erbjuder vi våra kunder bla. golvvård, mattvätt, hyra av entrémattor, fönsterputsning, trädgårdsskötsel, interna flyttningar, vaktmästeriarbeten, fastighetsservice samt mycket mer. Visa mindre

Sommarjobb som Nej - Mobbning Ambassadör

Läs mer Jun 28
Sommarjobb med möjlighet till extra arbete som Nej-Mobbning Ambassadör. Vill du under en månad på ditt sommarlov vara med att förändra världen. Då kan du sända in en ansökan om att få bli Nej-Mobbning Ambassadör. Vi startar med en utbildningsdag som sker på följande datum & platser. Stockholm 30/6. Kl.10.00 - 16.30 Malmö 13/7. Kl.12.00 - 17. Göteborg 14/7. Kl.12.00 - 17. Sto... Visa mer
Sommarjobb med möjlighet till extra arbete som Nej-Mobbning Ambassadör.

Vill du under en månad på ditt sommarlov vara med att förändra världen.
Då kan du sända in en ansökan om att få bli Nej-Mobbning Ambassadör.

Vi startar med en utbildningsdag som sker på följande datum & platser.

Stockholm 30/6. Kl.10.00 - 16.30
Malmö 13/7. Kl.12.00 - 17.
Göteborg 14/7. Kl.12.00 - 17.
Stockholm 15/7. Kl.12.00 - 17.

Du kommer sedan att arbeta i din närhet tillsammans med en arbetskamrat. Ni tar kontakt med folkströmmen till de största butiksplatser vi har avtal med eller där vi kommer överens, och erbjuder alla som är mot mobbning att visa detta i handling.
Dels genom att köpa våra Nej-Mobbningpins, för att bära eller ge bort men kanske också att köpa vår skydds & stöd tröja till sig själv eller någon nära, barn eller barnbarn. Viktiga och bra presenter.

Vi söker dig i gymnasieåldern som tycker det är roligt och utmanade att ta kontakt med nya människor. Pigg, trevlig och glad är du naturligt.
Du kommer att utveckla din förmåga att sälja både dig själv och ditt projekt framgångsrikt.
Tillsammans stöds vi av målet att nå fram med information till minst två miljoner svenskar.
Men även ditt personligt satta mål med vad du skall göra med pengar du bestämt dig för att tjäna.

Ansöka kan du endast göra på vår hemsida www.nejmobbning.se

Du är mer än välkommen att slå en signal om du undrar över någonting
eller bara vill presentera dig till Lars-Göran på 0702-115 308.

Då du inte är myndig kommer målsmans godkännande att krävas när du blir erbjuden ett avtal.

Du är i gymnasieålder och vill vidareutveckla dig och dina förmågor, att kunna bidra till en bättre värld är naturligt för dig.
Du har lätt för att visa dina glada och utåtriktade sidor i nya kontakter.

Nej-Mobbning är ett privat initiativ av tre filantroper som inte tar ut några löner.
Så snart de ekonomiska förutsättningarna finns, kommer verksamheten att övergå i ideell förening eller stiftelse. Visa mindre

Attendo LSS söker sommarvikarier , stödass. / stödbitr. till Staffanstorp

Läs mer Maj 29
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes b... Visa mer
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vill du vara en del utav ett engagerat team?

.

Attendo har fem LSS verksamheter i Staffanstorp och i dagsläget söker vi sommarvikarier till vår korttids- och fritidsverksamhet Åkershus 26. Åkershus 26 arbetar gentemot PK1 LSS, målgruppen är personer mellan 0-23 år med olika behov av stöd och service i vardagen. Vår specialkompetens är arbete för och med personer med autism och förekommande tilläggsdiagnoser och vi arbetar med tydliggörande pedagogik enligt TEACCH-modellen.

Vi vill att du:

är positiv och kreativ och har ett genuint intresse av att arbeta med personer med funktionsnedsättning


aktivt skall delta i arbetsuppgifter och ta ansvar för individens dagliga livsföring


arbetar målinriktat utifrån individuella genomförandeplaner


har ett reflekterande förhållningsätt för att se och möta varje individ


har förmåga till och trivs med självständigt arbete


har förmåga att bygga goda arbetsrelationer och bidra till en god arbetsmiljö

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasial utbildning eller studerar vid högskola eller universitet inom t.ex. omvårdnad (med inriktning mot funktionsnedsättning, barn och fritid eller utbildning med pedagogisk inriktning), KY-utbildning inom verksamhetsområdet eller annan pedagogisk inriktning och/eller erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättning.

Det är positivt om du har erfarenhet av att arbeta med personer med autism och intellektuell funktionsnedsättning samt av omvårdnads-/habiliteringsarbete. En merit är kunskap och erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik. Det är en förutsättning att du behärskar det svenska språket mycket väl i tal och skrift för att kunna kommunicera med brukare, anhöriga och kollegor samt för att kunna dokumentera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, där vi ser att du har ett stort engagemang för att arbeta med människor.


Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen att skicka din ansökan via e-post till platsansvarig Linnea Wetterlin, linnea.wetterlin@attendo.se vid frågor kontakta på 046-251234 Visa mindre

Almia söker sjuksköterska för arbete i Staffanstorp under sommaren

Läs mer Maj 17
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste ... Visa mer
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: - Din egen konsultchef - Förmånliga löner - Rekryteringsbonus - Försäkringar - Sjuklön - Personligt stöd och vägledning - Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag - Betald resa och boende vid längre uppdrag på annan ort* - Mingelträffar

Personliga egenskaper:
Du bör vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom kommunen.
Almia söker för kunds räkning en sjuksköterska för arbete i Staffanstorp.

Vi söker dig som har sjuksköterskelegitimation med minst två års erfarenhet.

Omfattning: Heltid/deltid. Arbetstiderna kan variera mellan dagar, kvällar och nätter. Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema.

Almia erbjuder förmånlig sommarbonus under sommarveckorna 25-32.

Kvalifikationer:
Sjuksköterskeexamen med minst två års erfarenhet. Visa mindre

Lastbilschaufför , BNL Transport

Läs mer Maj 14
Vi söker nu ett flertal lastbilschaufförer! Som lastbilschaufför är ditt ansvar är att köra tempererat gods i Skåne och Hallands län. Du arbetar enligt schema fyra till fem dagar i veckan där även kvällskörningar kan komma att ingå. Vi söker dig som kan jobba tre månader under sommaren (vecka 24-36). Transporterna utgår från Staffanstorp och Helsingborg. Efter sommaren finns ... Visa mer
Vi söker nu ett flertal lastbilschaufförer!

Som lastbilschaufför är ditt ansvar är att köra tempererat gods i Skåne och Hallands län. Du arbetar enligt schema fyra till fem dagar i veckan där även kvällskörningar kan komma att ingå. Vi söker dig som kan jobba tre månader under sommaren (vecka 24-36). Transporterna utgår från Staffanstorp och Helsingborg. Efter sommaren finns möjlighet för fortsatt arbete.

Har du frågor om tjänsten?
Mejla då till vår VD Johan Hjerpe johan@bnltransport.se
(OBS! Ansökan tas inte emot via e-post utan görs via "Sök detta jobb-knappen").

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 14 juni 2018. Vi tar gärna emot kvinnliga sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Vi är ett ungt företag som värnar om vår personal. Vi har moderna lastbilar och vi ligger långt fram vad gäller både miljö- och trafiksäkerhetspolicy.
BNL Transport är ett åkeri som utför kyl/frys/värme transporter. Vi kör såväl lokalt som till andra platser i Sverige. Verksamheten startades 1982 av Bengt Nilsson och fyra år senare ombildades företaget till aktiebolag. Företaget har varierat i storlek genom åren och drivs idag av Johan Hjerpe . Vi är 40 st anställda i verksamheten och har även extrapersonal som hjälper till vid behov. Vi följer de arbetstidslagar som finns och har som mål att alltid leverera godset enligt utsatt tid.

Vi söker dig som har C- körkort samt CE-körkort, du har även truckkort samt yrkeskompetensbevis/YKB. Vi tror att du har någon tidigare erfarenhet som lastbilschaufför, har du dessutom erfarenhet från kyl- och frystransporter är det meriterande.
Som person är du serviceinriktad, punktlig och ansvarsfull. Du är noggrann i ditt arbete och klarar av att ge god service även i en stressig miljö.


Rekryteringsföretaget Jobbet.se har levererat rekryteringstjänster till svenska arbetsgivare sedan 2003.
Vi har med åren blivit specialister på att stödja företag och organisationer i allt som gäller rekrytering.
Våra kunder ser oss som sin externa rekryteringsavdelning, det innebär att man har tillgång till professionellt rekryteringsstöd alla vardagar 08.00 – 17.00 men man betalar enbart för den tid man behöver nyttja. Visa mindre

Truckförare sökes för sommarjobb på lager

Läs mer Apr 24
Jobbeskrivning Är du erfaren truckförare och har erfarenhet av framförallt B4 motviktstruck (2,5 ton) - då har vi sommarjobbet för dig! Med start vecka 23 söker vi ett antal lagerarbetare med truckkort, för sommarjobb hos Bring i Staffanstorp. Arbetsuppgifterna kommer variera mellan plock och truckkörning. Krav är att du har minst 1 års erfarenhet av truckkörning med ... Visa mer
Jobbeskrivning
Är du erfaren truckförare och har erfarenhet av framförallt B4 motviktstruck (2,5 ton) - då har vi sommarjobbet för dig!

Med start vecka 23 söker vi ett antal lagerarbetare med truckkort, för sommarjobb hos Bring i Staffanstorp.
Arbetsuppgifterna kommer variera mellan plock och truckkörning.

Krav är att du har minst 1 års erfarenhet av truckkörning med B4 motviktstruck 2,5 ton.

Personliga egenskaper
Vidare är du en glad och positiv person, som gärna bidrar till en härlig stämning på ditt arbete.

Då vi arbetar med löpande urval, uppmanar vi dig att söka redan idag.

Välkommen med din ansökan!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenter som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; ras eller etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Staffanstorps kommun söker sommarvikarierande undersköterskor / vårdbiträden

Läs mer Apr 10
Staffanstorps kommun söker dig som läser eller har läst till undersköterska/vårdbiträde och som vill arbeta som sommarvikarie inom den kommunala hemtjänsten. Staffanstorps kommun är en ung expansiv kommun med drygt 24 000 invånare och ca 1000 anställda. Kommunen har ett strategiskt läge i Öresundsregionen mellan Malmö och Lund och har mycket goda kommunikationer. ARBETSUPPGIF... Visa mer
Staffanstorps kommun söker dig som läser eller har läst till undersköterska/vårdbiträde och som vill arbeta som sommarvikarie inom den kommunala hemtjänsten.

Staffanstorps kommun är en ung expansiv kommun med drygt 24 000 invånare och ca 1000 anställda. Kommunen har ett strategiskt läge i Öresundsregionen mellan Malmö och Lund och har mycket goda kommunikationer.

ARBETSUPPGIFTER

Verksamheten syftar till att motivera och stödja vårdtagarna att, i det egna hemmet, klara sin dagliga livsföring så självständigt som möjligt genom att hjälpa till med sådant som vårdtagaren har svårt att göra själv eller inte klarar av utifrån beslut från biståndshandläggare. I arbetet ingår även att utföra vårdarbete som delegerats av ansvarig sjuksköterska.

Vi erbjuder dig en glad och trivsam arbetsplats där vi värdesätter varandras olikheter och ser det som en självklarhet med introduktion och en trygg brevidgång.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har gått omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning men även andra yrkesmässiga erfarenheter inom vård och omsorg värdesätts och beaktas.

B-körkort är meriterande.

Som person trivs du med att arbeta självständigt i ett flexibelt tempo och du har förmåga att fatta egna beslut vid behov. Du har lätt för att anpassa dig till förändringar, ser möjligheterna till förbättring och tar gärna initiativ till nya lösningar. För att passa i rollen som undersköterska hos oss behöver du vara lyhörd, empatisk och professionell, samt ha en god samarbetsförmåga. Du behåller fokus och är lugn, stabil och metodisk i ditt arbetssätt.

Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Som timavlönad anställs du per tillfälle då verksamheten har behov.

Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Frågor angående tjänsten besvaras av Eva Elgan, tel. 046-25 12 05.

Välkommen med din ansökan via vårt e-rekryteringssystem senast den 6 maj 2018. Visa mindre

Personlig assistent till flicka i Staffanstorp. Sommarvikariat.

Läs mer Apr 6
Som personlig assistent styrs dina arbetsuppgifter utifrån brukarens behov. Din arbetsplats är där brukaren befinner sig och du följer brukaren i dennes vardag. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att motivera och stötta brukaren i allt förekommande i dennes vardag, att hjälpa till med personlig hygien och vid toalettbesök, att följa med på aktiviteter. Kooperativet Vilja... Visa mer
Som personlig assistent styrs dina arbetsuppgifter utifrån brukarens behov. Din arbetsplats är där brukaren befinner sig och du följer brukaren i dennes vardag. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att motivera och stötta brukaren i allt förekommande i dennes vardag, att hjälpa till med personlig hygien och vid toalettbesök, att följa med på aktiviteter.

Kooperativet Vilja söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent till en 12-årig flicka som har autism och intellektuell funktionsnedsättning. Anställningen är ett sommarvikariat mellan den 18 juni och 12 augusti. Den schemalagda arbetstiden är varierad; dag-, kväll- och helgpass förekommer. Brukaren ska resa bort en vecka i juli och under denna vecka finns inte möjlighet att erbjuda arbete så du kommer då att vara långledig.

Vi söker dig som är trygg i dig själv och har en stark ansvarskänsla.
Du är inkännande, har tålamod och har lätt för att anpassa dig i olika situationer.
Du har god grundläggande fysik då arbetet emellanåt kan vara fysiskt krävande.
Du är icke-rökare.
Du har körkort, behörighet B.
Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.
Du är inte rädd för vatten.
Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller arbete med människor med funktionsnedsättning är meriterande, men det är av största vikt att personkemin mellan dig och brukaren stämmer.

Du kommer att påbörja din bredvidgång så snart som möjligt enligt överenskommelse men senast i Maj.
Vi tar emot ansökan via e-post. Bifoga ditt cv och ett personligt brev. Ange referensnummer 67 i din ansökan.

För att bli aktuell för tjänsten krävs att du innan anställning uppvisar aktuellt utdrag ur belastningsregister. Arbetsgivaren tar endast emot utdrag i oöppnat kuvert. Du begär utdrag hos Polisen via länk;
https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/

Kooperativet Vilja är ett brukarkooperativ för personer med funktionsnedsättning med behov av personlig assistans. Kansliet finns i Staffanstorp.
För mer information besök vår hemsida. Visa mindre

C - chaufför till sommarjobb

Läs mer Mar 28
C-chaufför För uppdrag under sommaren söker vi nu en C-chaufför med säljerfarenhet. Som C-chaufför hos vår kund kommer du under sommaren leverera glass till butiker i Malmö/Lund-området. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. Uppdragsgivare: Randstad Ort: Malmö/Lund Omfat... Visa mer
C-chaufför
För uppdrag under sommaren söker vi nu en C-chaufför med säljerfarenhet. Som C-chaufför hos vår kund kommer du under sommaren leverera glass till butiker i Malmö/Lund-området.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Uppdragsgivare: Randstad

Ort: Malmö/Lund

Omfattning: Heltid 28 maj till 19 augusti

Arbetsbeskrivning
Som chaufför för vår kund kommer du att leverera glass och packa upp varorna i butik. Dagen börjar med inlastning av varorna i bilen följt av en genomgång av dagens tur. I slutet av dagen kommer du köra tillbaka och planera inför den kommande arbetsdagen. Som hjälpmedel har du en handdator.

Kvalifikationer
Det är ett krav att du har C-körkort, giltigt YKB samt vana av att köra lastbil. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av och hittar runt i Malmö och Lund med omnejd. Eftersom arbetsuppgifterna också består av att plocka upp varor i butik, ser vi gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Det är även en förutsättning att du som söker är intresserad av att jobba en större del av sommaren. Då instruktioner och erbjudanden är på svenska, är det viktigt att du hanterar det i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person ser vi att du är ansvarstagande, tycker om att ta för dig och är fokuserad på arbetet. Om intresset finns kan det finnas möjlighet till fortsätt arbete hos Randstads andra kunder inom området efter sommaren.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-04-30, Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Elin Zahlander | elin.zahlander@randstad.se | Visa mindre

Olivia Hemtjänst Staffanstorp söker semestervikarier

Läs mer Mar 20
Du arbetar i kundens hem utifrån dennes behov och beslut. Delegering från kommunens sjuksköterska ingår i arbetsuppgifterna. Du som söker denna tjänst ska vara glad, positiv och flexibel. För att passa i denna roll bör du även vara lösningsfokuserad och serviceminded samtidigt som du är lugn och stresstålig. För oss på Olivia Hemtjänst är det viktigt att våra medarbetare har e... Visa mer
Du arbetar i kundens hem utifrån dennes behov och beslut. Delegering från kommunens sjuksköterska ingår i arbetsuppgifterna.

Du som söker denna tjänst ska vara glad, positiv och flexibel. För att passa i denna roll bör du även vara lösningsfokuserad och serviceminded samtidigt som du är lugn och stresstålig. För oss på Olivia Hemtjänst är det viktigt att våra medarbetare har ett genuint intresse för våra kunders välbefinnande och alltid arbetar utifrån kundernas önskemål och beslut. Du ska gilla att ta ansvar och har förmåga att samarbeta. Viktiga egenskaper är att du har ett professionellt förhållningssätt och att du gillar flexibilitet. Tidigare erfarenheter inom hemtjänst är meriterande.

Vi samarbetar i team - vi utvecklas tillsammans och arbetar mot gemensamma mål. Hos oss får du kompetensutveckling och kan bidra med dina kunskaper. Din delaktighet och ditt engagemang tas tillvara hos oss! Välkommen att bli en del av Team Olivia i Staffanstorp.

http://www.oliviahemtjanst.se Visa mindre

Sjuksköterska till Staffanstorp i sommar

Läs mer Mar 13
Nu söker Centric Care sjuksköterska till hemsjukvården i Staffanstorp. Behovet gäller v.25 - 33. Dagtid med möjlighet att önska tjänstgöringsgrad. Vi står för boende och resor vid behov. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom hemsjukvården. DIN PROFIL Du är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet. OM OSS Vi på Centric Car... Visa mer
Nu söker Centric Care sjuksköterska till hemsjukvården i Staffanstorp. Behovet gäller v.25 - 33.
Dagtid med möjlighet att önska tjänstgöringsgrad.

Vi står för boende och resor vid behov.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom hemsjukvården.

DIN PROFIL
Du är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet.

OM OSS
Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården och socialt arbete för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag.
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Örebro.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!


Mer informasjon Visa mindre

Lastbilschaufför , BNL Transport

Läs mer Mar 12
Vi söker nu ett flertal lastbilschaufförer! Som lastbilschaufför är ditt ansvar är att köra tempererat gods i Skåne och Hallands län. Du arbetar enligt schema fyra till fem dagar i veckan där även kvällskörningar kan komma att ingå. Vi söker dig som kan jobba tre månader under sommaren (vecka 24-36). Transporterna utgår från Staffanstorp och Helsingborg. Efter sommaren finns ... Visa mer
Vi söker nu ett flertal lastbilschaufförer!

Som lastbilschaufför är ditt ansvar är att köra tempererat gods i Skåne och Hallands län. Du arbetar enligt schema fyra till fem dagar i veckan där även kvällskörningar kan komma att ingå. Vi söker dig som kan jobba tre månader under sommaren (vecka 24-36). Transporterna utgår från Staffanstorp och Helsingborg. Efter sommaren finns möjlighet för fortsatt arbete.

Har du frågor om tjänsten?
Mejla då till vår VD Johan Hjerpe johan@bnltransport.se
(OBS! Ansökan tas inte emot via e-post utan görs via "Sök detta jobb-knappen").

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 13 maj 2018. Vi tar gärna emot kvinnliga sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Vi är ett ungt företag som värnar om vår personal. Vi har moderna lastbilar och vi ligger långt fram vad gäller både miljö- och trafiksäkerhetspolicy.
BNL Transport är ett åkeri som utför kyl/frys/värme transporter. Vi kör såväl lokalt som till andra platser i Sverige. Verksamheten startades 1982 av Bengt Nilsson och fyra år senare ombildades företaget till aktiebolag. Företaget har varierat i storlek genom åren och drivs idag av Johan Hjerpe . Vi är 40 st anställda i verksamheten och har även extrapersonal som hjälper till vid behov. Vi följer de arbetstidslagar som finns och har som mål att alltid leverera godset enligt utsatt tid.

Vi söker dig som har C- körkort samt CE-körkort, du har även truckkort samt yrkeskompetensbevis/YKB. Vi tror att du har någon tidigare erfarenhet som lastbilschaufför, har du dessutom erfarenhet från kyl- och frystransporter är det meriterande.
Som person är du serviceinriktad, punktlig och ansvarsfull. Du är noggrann i ditt arbete och klarar av att ge god service även i en stressig miljö.


Rekryteringsföretaget Jobbet.se har levererat rekryteringstjänster till svenska arbetsgivare sedan 2003.
Vi har med åren blivit specialister på att stödja företag och organisationer i allt som gäller rekrytering.
Våra kunder ser oss som sin externa rekryteringsavdelning, det innebär att man har tillgång till professionellt rekryteringsstöd alla vardagar 08.00 – 17.00 men man betalar enbart för den tid man behöver nyttja. Visa mindre

Sommarjobb som reklamutdelare

Läs mer Feb 28
SDR Svensk Direktreklam distribuerar tidningar och reklam till hushållen i kommunerna; Lund, Eslöv, Staffanstorp, Landskrona, Svalöv, Kävlinge, Höör och Hörby. Vi söker just nu distributörer till olika områden. Våra distrikt består av ca 200-400 hushåll och delas ut under 1,5-3 timmar. Vi transporterar hem trycksakerna till Dig torsdag/fredag, Du sorterar ihop dem och delar u... Visa mer
SDR Svensk Direktreklam distribuerar tidningar och reklam till hushållen i kommunerna; Lund, Eslöv, Staffanstorp, Landskrona, Svalöv, Kävlinge, Höör och Hörby.

Vi söker just nu distributörer till olika områden. Våra distrikt består av ca 200-400 hushåll och delas ut under 1,5-3 timmar.

Vi transporterar hem trycksakerna till Dig torsdag/fredag, Du sorterar ihop dem och delar ut på lördag 8.00-20.00 / söndag 8.00-15.00. Du får ett distrikt i närheten där Du bor. Du väljer själv när på helgen du delar ut reklam inom ovan angivna tidsfönster.

Du måste ha fyllt 13 år. Till svårare distrikt behöver vi även äldre utdelare. Du måste vara ansvarsfull och noggrann!

Vi kallar Dig till vårt introduktionsmöte, där vi berättar mera.

Arbetstid/Varaktighet
Deltid

Lön
Betingslön beroende på svårighetsgrad och antal hushåll på distriktet, samt antal trycksaker per vecka i kombination med totalvikten.

Vi ser helst att du ansöker via: www.delareklam.nu

Kontaktpersoner
Azize eller Håkan , 0413 - 55 71 90


Vi söker dig som vill jobba med utdelning under helg. Du måste vara ansvarstagande och noggrann.
Du måste ha fyllt 13 år men du kan lika gärna vara 70 år, vi har jobb för de flesta som vill ha en extra inkomst!

Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR).
Svensk Direktreklam i Eslöv är ett av 39 lokala företag i Sverige. Vi ansvarar för att 251 000 hushåll i Skåne för sina tidningar, reklam och övriga trycksaker under helgen.
Vi har c:a 650personer som jobbar med utdelning för oss och över Sverige finns det nästan 10 000.
Svensk Direktreklam en av Sveriges största ungdomsarbetsgivare, men vi har anställda i alla möjliga åldrar. Visa mindre

Undersköterska natt till korttiden samt nattpatrullen (sommarvik)

Läs mer Feb 1
Vi söker sommarvikarier under semesterperioden v 25-34. Placering på korttidsenheten samt nattpatrullen, Vård och omsorg, i Staffanstorps kommun. Staffanstorps kommun är en ung expansiv kommun med drygt 23 000 invånare och ca 1000 anställda. Kommunen har ett strategiskt läge i Öresundsregionen mellan Malmö och Lund och har mycket goda kommunikationer. ARBETSUPPGIFTER  Om du... Visa mer
Vi söker sommarvikarier under semesterperioden v 25-34. Placering på korttidsenheten samt nattpatrullen, Vård och omsorg, i Staffanstorps kommun.

Staffanstorps kommun är en ung expansiv kommun med drygt 23 000 invånare och ca 1000 anställda. Kommunen har ett strategiskt läge i Öresundsregionen mellan Malmö och Lund och har mycket goda kommunikationer.

ARBETSUPPGIFTER 

Om du vill du ha ett jobb där din insats är betydelsefull för andra människor under nattetid, så letar vi efter just dig!  

Vem är då vi? Vi jobbar i ett professionellt team där vi lär och stöttar varandra för att erbjuda den bästa omsorg för våra omsorgstagare nattetid. 

På korttiden/växelvård arbetar du med att trygga upp den kommunala omsorgen nattetid inne på vårt korttids/växelvårdsboende och i nattpatrullen ute i ordinärt boende. 

Vi utför arbetsuppgifter utifrån SOL-beslut, delegerade HSL-uppgifter samt besvarar alla trygghetslarm i ordinärt boende nattetid. I arbetet som undersköterska på natten ingår för yrket sedvanligt förekommande arbetsuppgifter och du kommer mestadels arbeta med annan kollega.

Du skall arbeta för att stärka den enskildes inflytande i sin vardag och kunna anpassa dig utifrån den enskildes behov och önskemål. En viktig del i arbetet är att skapa meningsfullhet för den enskilde.

Vi erbjuder dig en glad och trivsam arbetsplats där vi värdesätter varandras olikheter och ser det som en självklarhet med introduktion och en trygg brevidgång.

KVALIFIKATIONER

• Vi söker dig som har gått omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning men även andra yrkesmässiga erfarenheter inom vård och omsorg värdesätts och beaktas.

• B-körkort är ett krav.

• Erfarenhet av nattarbete inom vården är meriterande.

• Du bör ha intresse för arbete i ordinärt boende.

ÖVRIGT

Som timavlönad anställs du per tillfälle då verksamheten har behov.

Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Frågor angående tjänsten besvaras av Jessica Sjöstedt, tel. 046-25 16 19.

Välkommen med din ansökan via vårt e-rekryteringssystem senast den 28 februari 2018. Visa mindre

Biståndshandläggare till myndighetsenheten i Staffanstorps kommun

Läs mer Jan 31
Referensnummer: 2018-48 Myndighetsenheten i Staffanstorps kommun söker biståndshandläggare till sommaren 2018. Visstidsanställning under perioden 2018-06-11 - 2018-08-18, sysselsättningsgrad 75 - 100 %. Staffanstorps kommun är en ung expansiv kommun med drygt 23 000 invånare och ca 1000 anställda. Kommunen har ett strategiskt läge i Öresundsregionen mellan Malmö och Lund och ... Visa mer
Referensnummer: 2018-48

Myndighetsenheten i Staffanstorps kommun söker biståndshandläggare till sommaren 2018. Visstidsanställning under perioden 2018-06-11 - 2018-08-18, sysselsättningsgrad 75 - 100 %.

Staffanstorps kommun är en ung expansiv kommun med drygt 23 000 invånare och ca 1000 anställda. Kommunen har ett strategiskt läge i Öresundsregionen mellan Malmö och Lund och har mycket goda kommunikationer. Myndighetsenheten för äldre och funktionshindrade ansvarar för utredning och beslut enligt SoL, LSS, Ftj samt Rftj.

ARBETSUPPGIFTER

Som biståndshandläggare ska du på ett rättssäkert sätt, utreda, bedöma och fatta beslut utifrån aktuell lagstiftning samt följa upp fattade beslut. Arbetet utgår från ett helhetsperspektiv kring den enskilde och med dennes behov i centrum. Arbetet innebär omfattande kontakter med såväl den enskilde som med anhöriga, andra myndigheter och vårdgivare. I dessa kontakter är det viktigt att ge korrekt och tydlig information om insatser/bistånd.

Staffanstorps kommun har kundval inom hemtjänst vilket innebär att den enskilde kan välja mellan olika utförare. För dig som biståndshandläggare medför det ett ansvar för en tydlig och objektiv information och vägledning i valet av utförare. Vi dokumenterar i verksamhetssystemet Treserva.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har socionomexamen eller annan jämförbar högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Vi ser även gärna sökande som går sista året på socionomprogrammet och som under utbildningen haft praktik som biståndshandläggare. Du ska ha goda kunskaper inom aktuell lagstiftning och erfarenhet från myndighetsutövning inom äldre- och funktionshinderområdet.

B-körkort är ett krav.

Arbetet kräver att du har ett professionellt förhållningssätt och förmåga till empati. Rollen som biståndshandläggare ställer krav på att du är serviceinriktad, strukturerad, har god samarbetsförmåga samt personlig mognad. Vi söker dig som har ett stort engagemang och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt sätt. Du har god förmåga att arbeta med komplexa frågeställningar, samt har lätt för att uttrycka dig tydligt på god svenska i såväl tal som skrift. Vidare kan du skapa och bibehålla goda kontakter såväl externt som internt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Frågor angående tjänsten besvaras av Susanne Bäckström, tel. 046-25 12 10.

Välkommen med din ansökan via vårt e-rekryteringssystem senast den 28 februari 2018. Visa mindre

Personlig assistent till flicka i Staffanstorp. Sommarvikariat.

Läs mer Jan 31
Som personlig assistent styrs dina arbetsuppgifter utifrån brukarens behov. Din arbetsplats är där brukaren befinner sig och du följer brukaren i dennes vardag. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att motivera och stötta brukaren i allt förekommande i dennes vardag, att hjälpa till med personlig hygien och vid toalettbesök, att följa med på aktiviteter. Kooperativet Vilja... Visa mer
Som personlig assistent styrs dina arbetsuppgifter utifrån brukarens behov. Din arbetsplats är där brukaren befinner sig och du följer brukaren i dennes vardag. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att motivera och stötta brukaren i allt förekommande i dennes vardag, att hjälpa till med personlig hygien och vid toalettbesök, att följa med på aktiviteter.

Kooperativet Vilja söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent till en 12-årig flicka som har autism och intellektuell funktionsnedsättning. Anställningen är ett sommarvikariat mellan den 18 juni och 12 augusti. Den schemalagda arbetstiden är varierad; dag-, kväll- och helgpass förekommer. Brukaren ska resa bort en vecka i juli och under denna vecka finns inte möjlighet att erbjuda arbete så du kommer då att vara långledig.

Vi söker dig som är trygg i dig själv och har en stark ansvarskänsla.
Du är inkännande, har tålamod och har lätt för att anpassa dig i olika situationer.
Du har god grundläggande fysik då arbetet emellanåt kan vara fysiskt krävande.
Du är icke-rökare.
Du har körkort, behörighet B.
Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.
Du är inte rädd för vatten.
Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller arbete med människor med funktionsnedsättning är meriterande, men det är av största vikt att personkemin mellan dig och brukaren stämmer.

Du kommer att påbörja din bredvidgång så snart som möjligt enligt överenskommelse men senast i Maj.
Vi tar emot ansökan via e-post. Bifoga ditt cv och ett personligt brev. Ange referensnummer 67 i din ansökan.

För att bli aktuell för tjänsten krävs att du innan anställning uppvisar aktuellt utdrag ur belastningsregister. Arbetsgivaren tar endast emot utdrag i oöppnat kuvert. Du begär utdrag hos Polisen via länk;
https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/

Kooperativet Vilja är ett brukarkooperativ för funktionsnedsatta personer med behov av personlig assistans. Kansliet finns i Staffanstorp.
För mer information besök vår hemsida. Visa mindre

Staffanstorps kommun söker sommarvikarierande undersköterskor / vårdbiträden

Läs mer Jan 31
Staffanstorps kommun söker dig som läser eller har läst till undersköterska/vårdbiträde och som vill arbeta som sommarvikarie inom den kommunala hemtjänsten. Staffanstorps kommun är en ung expansiv kommun med drygt 23 000 invånare och ca 1000 anställda. Kommunen har ett strategiskt läge i Öresundsregionen mellan Malmö och Lund och har mycket goda kommunikationer. ARBETSUPPGIF... Visa mer
Staffanstorps kommun söker dig som läser eller har läst till undersköterska/vårdbiträde och som vill arbeta som sommarvikarie inom den kommunala hemtjänsten.

Staffanstorps kommun är en ung expansiv kommun med drygt 23 000 invånare och ca 1000 anställda. Kommunen har ett strategiskt läge i Öresundsregionen mellan Malmö och Lund och har mycket goda kommunikationer.

ARBETSUPPGIFTER

Verksamheten syftar till att motivera och stödja vårdtagarna att, i det egna hemmet, klara sin dagliga livsföring så självständigt som möjligt genom att hjälpa till med sådant som vårdtagaren har svårt att göra själv eller inte klarar av utifrån beslut från biståndshandläggare. I arbetet ingår även att utföra vårdarbete som delegerats av ansvarig sjuksköterska.

Vi erbjuder dig en glad och trivsam arbetsplats där vi värdesätter varandras olikheter och ser det som en självklarhet med introduktion och en trygg brevidgång.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har gått omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning men även andra yrkesmässiga erfarenheter inom vård och omsorg värdesätts och beaktas.

B-körkort är meriterande.

ÖVRIGT

Som timavlönad anställs du per tillfälle då verksamheten har behov.

Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Frågor angående tjänsten besvaras av Eva Elgan, tel. 046-25 12 05.

Välkommen med din ansökan via vårt e-rekryteringssystem senast den 15 mars 2018. Visa mindre

Sjuksköterska i sommar till HSV i Skåne län

Läs mer Mar 16
Om uppdraget För kunds räkning söker vi nu sjuksköterska till HSV, Skåne län. Uppdraget gäller under v. 25-33. Vissa uppdrag finns även tidigare än så. Dag-, kväll, natt--och helgtjänstgöring. All tillgänglighet är av intresse. Vi står för boende och resor vid behov. Välkommen med din ansökan! Dina arbetsuppgifter Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom HSV och boen... Visa mer
Om uppdraget
För kunds räkning söker vi nu sjuksköterska till HSV, Skåne län.
Uppdraget gäller under v. 25-33. Vissa uppdrag finns även tidigare än så. Dag-, kväll, natt--och helgtjänstgöring. All tillgänglighet är av intresse.

Vi står för boende och resor vid behov.

Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom HSV och boende.

Om oss
Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, extra sommarbonusar i form av upplevelsehelger, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson för varje konsult samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!Din profil
Legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet. Visa mindre

Undersköterska natt till korttiden samt nattpatrullen (sommarvik)

Läs mer Mar 7
Referensnummer: 2017-53 Vi söker sommarvikarier under semesterperioden v 25-34. Placering på korttidsenheten samt nattpatrullen, Vård och omsorg, i Staffanstorps kommun. ARBETSUPPGIFTER Nattpatrullen utför arbetsuppgifter utifrån SOL-beslut, delegerade HSL-uppgifter samt besvarar alla trygghetslarm i ordinärt boende nattetid. I arbetet som undersköterska på natten ingår ... Visa mer
Referensnummer: 2017-53

Vi söker sommarvikarier under semesterperioden v 25-34. Placering på korttidsenheten samt nattpatrullen, Vård och omsorg, i Staffanstorps kommun.

ARBETSUPPGIFTER
Nattpatrullen utför arbetsuppgifter utifrån SOL-beslut, delegerade HSL-uppgifter samt besvarar alla trygghetslarm i ordinärt boende nattetid. I arbetet som undersköterska på natten ingår för yrket sedvanligt förekommande arbetsuppgifter och du kommer mestadels arbeta med annan kollega. På korttiden/växelvård arbetar du oftast ensam nattetid.

KVALIFIKATIONER
• Vi söker dig som har gått omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning.
• B-körkort.
• Erfarenhet av nattarbete inom vården är meriterande.
• Du har intresse för arbete i ordinärt boende.

ÖVRIGT
Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Frågor angående tjänsten besvaras av Jessica Sjöstedt, tel. 046-25 16 19 eller Ola Bentzen, tel. 046-25 12 79.

Välkommen med din ansökan via vårt e-rekryteringssystem senast den 31 mars 2017. Visa mindre

Sommarjobb som reklamutdelare

Läs mer Mar 6
SDR Svensk Direktreklam distribuerar tidningar och reklam till hushållen i kommunerna; Lund, Eslöv, Staffanstorp, Landskrona, Svalöv, Kävlinge, Höör och Hörby. Vi söker just nu distributörer till olika områden. Våra distrikt består av ca 200-400 hushåll och delas ut under 1,5-3 timmar. Vi transporterar hem trycksakerna till Dig torsdag/fredag, Du sorterar ihop dem och delar u... Visa mer
SDR Svensk Direktreklam distribuerar tidningar och reklam till hushållen i kommunerna; Lund, Eslöv, Staffanstorp, Landskrona, Svalöv, Kävlinge, Höör och Hörby.

Vi söker just nu distributörer till olika områden. Våra distrikt består av ca 200-400 hushåll och delas ut under 1,5-3 timmar.

Vi transporterar hem trycksakerna till Dig torsdag/fredag, Du sorterar ihop dem och delar ut på lördag 8.00-20.00 / söndag 8.00-15.00. Du får ett distrikt i närheten där Du bor. Du väljer själv när på helgen du delar ut reklam inom ovan angivna tidsfönster.

Du måste ha fyllt 13 år. Till svårare distrikt behöver vi även äldre utdelare. Du måste vara ansvarsfull och noggrann!

Vi kallar Dig till vårt introduktionsmöte, där vi berättar mera.

Arbetstid/Varaktighet
Deltid

Lön
Betingslön beroende på svårighetsgrad och antal hushåll på distriktet, samt antal trycksaker per vecka i kombination med totalvikten.

Vi ser helst att du ansöker via: www.delareklam.nu

Kontaktpersoner
Azize eller Susanne , 0413 - 55 71 90


Vi söker dig som vill jobba med utdelning under helg. Du måste vara ansvarstagande och noggrann.
Du måste ha fyllt 13 år men du kan lika gärna vara 70 år, vi har jobb för de flesta som vill ha en extra inkomst!

Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR).
Svensk Direktreklam i Eslöv är ett av 39 lokala företag i Sverige. Vi ansvarar för att 251 000 hushåll i Skåne för sina tidningar, reklam och övriga trycksaker under helgen.
Vi har c:a 650personer som jobbar med utdelning för oss och över Sverige finns det nästan 10 000.
Svensk Direktreklam en av Sveriges största ungdomsarbetsgivare, men vi har anställda i alla möjliga åldrar. Visa mindre

Undersköterska / vårdbiträde till Vård och omsorg (sommarvikariat)

Läs mer Mar 6
Referensnummer: 2017-29 Staffanstorps kommun söker undersköterskor/vårdbiträden som vill arbeta under sommaren 2017, sysselsättningsgrad ca 75 - 100 %. Placering på korttidsenhet, hemtjänst, hemteam samt nattpatrull, Vård och omsorg. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är utbildad undersköterska/vårdbiträde. Arbetet består av sedvanliga omvårdnadsuppgifter och omfattar dag-, k... Visa mer
Referensnummer: 2017-29

Staffanstorps kommun söker undersköterskor/vårdbiträden som vill arbeta under sommaren 2017, sysselsättningsgrad ca 75 - 100 %. Placering på korttidsenhet, hemtjänst, hemteam samt nattpatrull, Vård och omsorg.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska/vårdbiträde. Arbetet består av sedvanliga omvårdnadsuppgifter och omfattar dag-, kväll- och helgtjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
• Du har läst omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som ses som likvärdig.
• B-körkort är önskvärt.
• Tidigare erfarenhet från liknande verksamheter är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Som timavlönad anställs du per tillfälle då verksamheten har behov.

Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Frågor angående tjänsten besvaras av Maria Nilsson, tel. 046-25 13 30 eller Jan Enebrink, tel. 046-25 12 05.

Välkommen med din ansökan via vårt e-rekryteringssystem senast den 31 mars 2017. Visa mindre

Ekonomichef på deltid för omgående start

Läs mer Feb 23
Ekonomichef på deltid för omgående start Vi söker nu för omgående start en ekonomichef på deltid där du ansvarar för upprättande av bokslut och stöttar i bokslutsprocessen. Du upprättar analyser, budget och sköter likviditetsplanering. Du sköter löpande kontakt med revisorer och myndigheter. Du driver ekonomirelaterade projekt och utvecklingsarbete och ansvarar för att upprätt... Visa mer
Ekonomichef på deltid för omgående start
Vi söker nu för omgående start en ekonomichef på deltid där du ansvarar för upprättande av bokslut och stöttar i bokslutsprocessen. Du upprättar analyser, budget och sköter likviditetsplanering. Du sköter löpande kontakt med revisorer och myndigheter. Du driver ekonomirelaterade projekt och utvecklingsarbete och ansvarar för att upprätta årsredovisning.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Staffanstorp

Omfattning: Deltid 50-80 %

Sista ansökningsdag: Löpande urval, ansök därför så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig.

För information: Emelie Jackson, emelie.jackson@dfindfinance.se

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en relevant högskoleexamen och där till flerårig erfarenhet som ekonomichef. Du är genuint intresserad av att förstå verksamheten och har en god analytisk förmåga.

Som person är du noggrann, drivande, flexibel samt har en god förmåga att prioritera. Likaså är det av stor vikt att du har förmågan att bygga relationer genom hela organisationen. Du trivs med att arbeta självständigt men förstår ändå vikten av gruppens betydelse. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift och har erfarenhet från ett större affärssystem där Navision är meriterande.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult. Visa mindre

Boendestödjare / stödassistent , socialpsykiatri & LSS gruppboende (sommarvik)

Läs mer Feb 20
Referensnummer: 2017-82 Vi söker boendestödjare och stödassistenter till socialpsykiatri och LSS gruppboende. Tidsbegränsad anställning under sommaren 2017, tillträde enligt överenskommelse. • Boendestödjare, 75 % Som boendestödare inom socialpsykiatri, ordinärt boende, kommer du att arbeta med personer som har psykiska, neuropsykiska funktionsnersättningar. Du arbetar utifrå... Visa mer
Referensnummer: 2017-82

Vi söker boendestödjare och stödassistenter till socialpsykiatri och LSS gruppboende. Tidsbegränsad anställning under sommaren 2017, tillträde enligt överenskommelse.

• Boendestödjare, 75 %
Som boendestödare inom socialpsykiatri, ordinärt boende, kommer du att arbeta med personer som har psykiska, neuropsykiska funktionsnersättningar. Du arbetar utifrån kommunens beslut om boendestöd. Arbetet är flexibelt och varierande och din uppgift är att motivera, stödja och handleda klienter mot uppsatta delmål och mål enligt genomförandeplanen.

Vi söker dig som har handledarutbildning inom socialpsykiatri, är utbildad undersköterska med inriktning psykiatri, socialpedagog eller har läst annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av psykiatri är meriterande. B körkort är ett krav.

• Stödassistent, 100 %
Som stödassistent arbetar du utifrån kommunens beslut om särskilt boende enligt LSS. Du är ett stöd till de boende i alla vardagliga sysslor och aktiviteter. Vi arbetar med tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande.

Du som söker är utbildad undersköterska eller har läst annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av neuropsykiska funktionsnersättningar är meriterande.

Övrigt
Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Frågor angående tjänsten besvaras av Susanne Bäckström, tel. 046-25 12 10.

Välkommen med din ansökan via vårt e-rekryteringssystem senast den 8 mars 2017. Visa mindre

Undersköterska natt till korttiden samt nattpatrullen (sommarvik)

Läs mer Feb 3
Referensnummer: 2017-53 Vi söker sommarvikarier under semesterperioden v 25-34. Placering på korttidsenheten samt nattpatrullen, Vård och omsorg, i Staffanstorps kommun. ARBETSUPPGIFTER Nattpatrullen utför arbetsuppgifter utifrån SOL-beslut, delegerade HSL-uppgifter samt besvarar alla trygghetslarm i ordinärt boende nattetid. I arbetet som undersköterska på natten ingår ... Visa mer
Referensnummer: 2017-53

Vi söker sommarvikarier under semesterperioden v 25-34. Placering på korttidsenheten samt nattpatrullen, Vård och omsorg, i Staffanstorps kommun.

ARBETSUPPGIFTER
Nattpatrullen utför arbetsuppgifter utifrån SOL-beslut, delegerade HSL-uppgifter samt besvarar alla trygghetslarm i ordinärt boende nattetid. I arbetet som undersköterska på natten ingår för yrket sedvanligt förekommande arbetsuppgifter och du kommer mestadels arbeta med annan kollega. På korttiden/växelvård arbetar du oftast ensam nattetid.

KVALIFIKATIONER
• Vi söker dig som har gått omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning.
• B-körkort.
• Erfarenhet av nattarbete inom vården är meriterande.
• Du har intresse för arbete i ordinärt boende.

ÖVRIGT
Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Frågor angående tjänsten besvaras av Jessica Sjöstedt, tel. 046-25 16 19 eller Ola Bentzen, tel. 046-25 12 79.

Välkommen med din ansökan via vårt e-rekryteringssystem senast den 28 februari 2017. Visa mindre

Sjuksköterska / distriktssköterska till hemsjukvården , Vård och omsorg

Läs mer Jan 26
Referensnummer: 2017-44 Staffanstorps kommun söker sjuksköterskor/distriktssköterskor som kan arbeta under sommaren 2017. Tillträde 2017-06-20 – 2017-08-21 eller enligt överenskommelse. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för sjuksköterska i hemsjukvården. Det finns möjlighet att arbeta både dag, kväll och natt, sysselsättningsgrad ca 75 - ... Visa mer
Referensnummer: 2017-44

Staffanstorps kommun söker sjuksköterskor/distriktssköterskor som kan arbeta under sommaren 2017. Tillträde 2017-06-20 – 2017-08-21 eller enligt överenskommelse.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för sjuksköterska i hemsjukvården. Det finns möjlighet att arbeta både dag, kväll och natt, sysselsättningsgrad ca 75 - 100 %. Ansvarsområdet omfattar kommunens korttidsavdelning samt ordinärt boende. Under kvälls- och nattetid omfattas även särskilt boende och under dessa pass innebär arbetet ensamtjänstgöring som sjuksköterska.

KVALIFIKATIONER
• Leg. sjuksköterska.
• B-körkort.

Arbetet sker i nära relation med övrig vårdpersonal och det är därför viktigt med god samarbetsförmåga samt förmåga att handleda omvårdnadspersonal. Arbetet är mycket självständigt och omväxlande och ställer stora krav på såväl tekniskt vårdkunnande som god empatisk förmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Frågor besvaras av Jessica Sjöstedt, tel. 046-25 16 19 eller Ola Bentzen, tel. 046-25 12 79.

Välkommen med din ansökan via vårt e-rekryteringssystem senast den 28 februari 2017. Visa mindre

Undersköterska / vårdbiträde till Vård och omsorg (sommarvikariat)

Läs mer Jan 20
Referensnummer: 2017-29 Staffanstorps kommun söker undersköterskor/vårdbiträden som vill arbeta under sommaren 2017, sysselsättningsgrad ca 75 - 100 %. Placering på korttidsenhet, hemtjänst, hemteam samt nattpatrull, Vård och omsorg. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är utbildad undersköterska/vårdbiträde. Arbetet består av sedvanliga omvårdnadsuppgifter och omfattar dag-, k... Visa mer
Referensnummer: 2017-29

Staffanstorps kommun söker undersköterskor/vårdbiträden som vill arbeta under sommaren 2017, sysselsättningsgrad ca 75 - 100 %. Placering på korttidsenhet, hemtjänst, hemteam samt nattpatrull, Vård och omsorg.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska/vårdbiträde. Arbetet består av sedvanliga omvårdnadsuppgifter och omfattar dag-, kväll- och helgtjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
• Du har läst omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som ses som likvärdig.
• B-körkort är önskvärt.
• Tidigare erfarenhet från liknande verksamheter är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Som timavlönad anställs du per tillfälle då verksamheten har behov.

Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Frågor angående tjänsten besvaras av Maria Nilsson, tel. 046-25 13 30 eller Jan Enebrink, tel. 046-25 12 05.

Välkommen med din ansökan via vårt e-rekryteringssystem senast den 28 februari 2017. Visa mindre

Tidningsdistributör Staffanstorp

Läs mer Jul 6
Välkommen till oss på Tidningsbärarna! Tidskritisk distribution av post och morgontidningar är hjärtat i vår verksamhet. Vi finns i Skåne, Blekinge, Kalmar- och Kronobergs län samt Sjuhäradsbygden. Tillsammans når vi hushåll och företag i vårt geografiska område. På TB jobbar vi hållbart, smart, engagerat och tillsammans. Idag är vi ca 3 000 anställda varav fler än ca 2800 di... Visa mer
Välkommen till oss på Tidningsbärarna!

Tidskritisk distribution av post och morgontidningar är hjärtat i vår verksamhet. Vi finns i Skåne, Blekinge, Kalmar- och Kronobergs län samt Sjuhäradsbygden. Tillsammans når vi hushåll och företag i vårt geografiska område.

På TB jobbar vi hållbart, smart, engagerat och tillsammans. Idag är vi ca 3 000 anställda varav fler än ca 2800 distributörer.


Om jobbet:
Som distributör hos oss distribuerar du morgontidningen, post, paket, tidskrifter, samhällsinformation, kundtidningar, reklamutskick och reservdelar bland annat. Allt till högsta kvalitet och i rätt tid.

Distributörer arbetar självständigt på natten mot en fast sluttid. Alltid med stöd från kollegor endast en knapptryckning bort. Vår verksamhet pågår alla dagar i veckan.

Du har en veckoarbetstid som baseras på den arbetstid du är schemalagd. Den faktiska arbetstiden kan variera, men vanligast mellan 03:00-06:00. Arbetstid är deltid, minst två timmar per schemalagd dag.


Vem är du?
Att arbeta som distributör passar dig som är noggrann och känner ansvar för exempelvis försändelser och nycklar. God fysik är ett plus.
Förmåga att hantera ett IT-stöd i en handenhet (till stor del lik en smartphone) krävs. Erfarenhet av nattarbete är en merit.

God svenska eller engelska i tal och skrift är ett krav.

För att få köra företagsbil och arbeta på ett bildistrikt kräver vi EU-körkort sedan minst 1 år.

Vi försöker i första hand erbjuda arbete i närheten av din bostad, men möjligheterna till arbete ökar om du dessutom kan tänka dig att arbeta i trakterna runt omkring.


Ansök så här:
Låter detta som ett spännande jobb för dig? Matchar du ovanstående profil? Då ser vi fram emot din ansökan! Läs mer och ansök via vår hemsida www.tidningsbararna.se Visa mindre

Truckförare till Staffanstorp i sommar!

Läs mer Jun 20
Jobbeskrivning Vår kund är ute efter drivna och erfarna truckförare som vill arbeta på deras lager i sommar. Lagret är ett kyl- och fryslager där du arbetar i skift. Kunden söker truckförare till tre olika typer av arbeten vilka ställer krav på: - erfarenhet av att köra höglyftande plocktruck (B4) - erfarenhet av att köra motviktstruck (B1) - erfarenhet av skjutstativ (B3) ... Visa mer
Jobbeskrivning

Vår kund är ute efter drivna och erfarna truckförare som vill arbeta på deras lager i sommar. Lagret är ett kyl- och fryslager där du arbetar i skift.

Kunden söker truckförare till tre olika typer av arbeten vilka ställer krav på:

- erfarenhet av att köra höglyftande plocktruck (B4)
- erfarenhet av att köra motviktstruck (B1)
- erfarenhet av skjutstativ (B3)

Därför ser vi gärna att du i din ansökan nämner vilka truckar du har vana att köra.

Personliga egenskaper

Som person är det viktigt att du är arbetsvillig och drivs av att göra bra ifrån dig. Du har tidigare erfarenhet av lagerarbete och känner att du behärskar det väl. Du ska vara ansvarstagande, positiv och inte rädd för att ta initiativ. Vi lägger även stor vikt vid att du har lätt för att sammarbeta och trivs bra med att arbeta i grupp.

Övriga krav:
Körkort B


Vi arbetar med löpande urval, välkommen med din ansökan!Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Personlig Assistent

Läs mer Jun 20
Personlig assistent- vikarie vid behov Framtida Assistans i Sverige AB Framtida Assistans söker en timvikarie för kund boende i Staffanstorps kommun. Framtida Assistans har tillstånd att bedriva personlig assistans och vi har fokus på att skapa delaktighet och självbestämmande för våra kunder. Vi har även bra anställningsvillkor för våra assistenter. Vårt mål är att överträf... Visa mer
Personlig assistent- vikarie vid behov

Framtida Assistans i Sverige AB

Framtida Assistans söker en timvikarie för kund boende i Staffanstorps kommun.

Framtida Assistans har tillstånd att bedriva personlig assistans och vi har fokus på att skapa delaktighet och självbestämmande för våra kunder. Vi har även bra anställningsvillkor för våra assistenter. Vårt mål är att överträffa såväl kunder som assistenters förväntningar på oss.

Jag är en 28-årig kille boende i Staffanstorps kommun. Jag söker personliga assistenter som kan jobba som timvikarier vid behov och under sommarsemestrar som mina ordinarie assistenter har. Jag har assistans dygnet runt så arbetstiden kan vara dagtid, kväll och natt (jour).
Jag har diagnosen cp-skada och måttlig utvecklingsstörning och är rullstolsburen. Jag behöver hjälp med allt i min dagliga livsföring så som personlig hygien, förflyttning, sondmat etc. Jag behöver även assistans på mina aktiviteter som bad och utflykter. Er arbetsplats är där jag befinner mig, ofta hemma i min lägenhet eller på daglig verksamhet i Staffanstorp.
Jag söker assistenter som är lugna, flexibla och har stort tålamod. Det är viktigt att ni behärskar det svenska språket eftersom det är det enda språk som jag förstår.

Arbetstid: Timvik vid behov. Sommarvikarie med möjlighet till fasta pass efter sommaren. Allt ifrån 5h/v till 40 h/v utifrån behov under sommaren.

Vid intresse maila ansökan till min arbetsledare Anette Lidström: arbetsledare.ak@gmail.com. Rekrytering sker löpande.

Individuell lönesättning. Timlön. Kollektivavtal finns. Visa mindre

Sjuksköterska till vårdcentral - Staffanstorp

Läs mer Jun 16
AnnSam AB söker en legitimerad sjuksköterska eller Distrikssköterska för uppdrag på vårdcentral. Period: v. 28 till v. 31 Tjänstgöringsgrad: 100% Arbetstider: Dag Arbetsort: Staffanstorp MERITERANDE FÖR UPPDRAGET - erfarenhet av arbete inom primärvården - kunskaper i journalsystemet PMO KVALIFIKATIONER FÖR BEMANNING GENOM ANNSAM AB För att bli anställd hos oss så bör du: - h... Visa mer
AnnSam AB söker en legitimerad sjuksköterska eller Distrikssköterska
för uppdrag på vårdcentral.

Period: v. 28 till v. 31
Tjänstgöringsgrad: 100%
Arbetstider: Dag
Arbetsort: Staffanstorp

MERITERANDE FÖR UPPDRAGET
- erfarenhet av arbete inom primärvården
- kunskaper i journalsystemet PMO

KVALIFIKATIONER FÖR BEMANNING GENOM ANNSAM AB
För att bli anställd hos oss så bör du:
- ha minst 2 års arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska
- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystem

PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi strävar alltid efter att bemanna rätt person på rätt plats och att all vår personal ska agera professionellt under alla omständigheter. Så därför tror vi att du besitter dessa egenskaper:
- Trygghet i sin yrkesroll
- Ansvarskänsla
- God samarbetsförmåga
- Positiv och hjälpsam
- Tycka om nya utmaningar

ANNSAM AB
Vi är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid hålla en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi vill erbjuda dig gränslös service och ett nära samarbete där det enda godkända resultatet för alla parter är oerhört nöjd.
AnnSam AB erbjuder många olika uppdrag inom vård och omsorg i stora delar av Sverige. Hos oss blir du erbjuden konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar och andra förmåner såsom rekryteringsbonus, friskvårdsbidrag och 14-dagars lön.
Vi har dessutom över 16 års erfarenhet inom vårdbemanning så hos oss kan du känna dig trygg!

ANSÖKAN
Skicka din ansökan med bifogat CV och personligt brev till jobb@annsam.se. Skriv "VCStaffanstorp" följt av ditt namn i ämnesraden.
Alla våra tjänster tillsätts löpande så tveka inte med din ansökan. Visa mindre

Undersköterska / vårdbiträde , Vård & Omsorg Ref nr 2016 - 17

Läs mer Maj 30
Staffanstorps kommun söker sommarvikarier till korttidsenheten, hemtjänsten, hemteamet samt nattpatrullen. Allmän visstidsanställning på 75-100 % med snarast. Tidsbegränsat under sommaren. Arbetsuppgifter: Vi söker dig som är utbildad undersköterska/vårdbiträde. Arbetet består av sedvanliga omvårdnadsuppgifter och omfattar dag-, kväll- och helgtjänstgöring. Kvalifikation... Visa mer
Staffanstorps kommun söker sommarvikarier till korttidsenheten, hemtjänsten, hemteamet samt nattpatrullen.

Allmän visstidsanställning på 75-100 % med snarast. Tidsbegränsat under sommaren.

Arbetsuppgifter:
Vi söker dig som är utbildad undersköterska/vårdbiträde. Arbetet består av sedvanliga omvårdnadsuppgifter och omfattar dag-, kväll- och helgtjänstgöring.

Kvalifikationer:
• Du har läst omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som ses som likvärdig
• B-körkort är önskvärt
• Tidigare erfarenhet från liknande verksamheter är meriterande

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt:
Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Frågor besvaras av Moa Folkesson, tel. 046-25 12 05 eller Maria Nilsson, tel. 046-25 13 30.

Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 19 juni 2016. Visa mindre

Entowork söker extrajobbare!

Läs mer Maj 30
Vi på Entowork AB söker nu 15-20 personer som vill börja utföra lokala uppdrag, både via förfrågningar från vår webbsida men även via fasta uppdrag från vårt kontor. Inom kort kommer vi att börja ta in uppdrag från olika företag och vanliga hushåll. Vi har inga krav på att du måste kunna ta alla uppdrag och du kan välja att avstå från uppdrag om du inte har tid. De uppdrag ... Visa mer
Vi på Entowork AB söker nu 15-20 personer som vill börja utföra lokala uppdrag, både via förfrågningar från vår webbsida men även via fasta uppdrag från vårt kontor.

Inom kort kommer vi att börja ta in uppdrag från olika företag och vanliga hushåll.

Vi har inga krav på att du måste kunna ta alla uppdrag och du kan välja att avstå från uppdrag om du inte har tid.


De uppdrag som vi just nu söker personer till är:

* Leveranser med cykel/bil.
* Hushållsnära tjänster såsom: Gräsklippning, städning, installationer av olika slag, monteringar av möbler och teknisk hjälp till äldre.
* Servering till studentfester och events.

Skulle du vara intresserad så tveka inte på att skicka in en förfrågan till oss, vilket du gör lättast via vårt formulär på:

www.entowork.se/entoworker

Vi kommer inom kort att ringa upp de personer som fyllt i sin ansökan och lagt till bild och kompetenser. Visa mindre

SJUKSKÖTERSKA TILL ÄLDREBOENDE I STAFFANSTORP!

Läs mer Maj 13
Rent-A-Nurse söker för kunds räkning en sjuksköterska för uppdrag på ett äldreboende i Staffanstorp. Minst två års yrkeserfarenhet som sjuksköterska är ett krav. Meriterande med erfarenhet av likvärdigt arbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom ansvarstagande, bemötande, initiativ- och samarbetsförmåga. Uppdraget är heltid med start 20160627 till och med 201... Visa mer
Rent-A-Nurse söker för kunds räkning en sjuksköterska för uppdrag på ett äldreboende i Staffanstorp. Minst två års yrkeserfarenhet som sjuksköterska är ett krav. Meriterande med erfarenhet av likvärdigt arbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom ansvarstagande, bemötande, initiativ- och samarbetsförmåga.

Uppdraget är heltid med start 20160627 till och med 20160728.
Du som önskar att arbeta mindre än heltid är också välkommen att söka.

MISSA INTE att du har chans att få extra pengar i plånboken genom årets fina SOMMARBONUS plus chansen att vinna 2 exklusiva utlandsresor. Allt detta för dig som arbetar via oss i sommar!

Vi erbjuder:
-Generös sommarbonus
-Konkurrenskraftig lön
-Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
-En generös rekryteringsbonus till dig som jobbar för oss och hjälper oss att rekrytera in sjuksköterskor.

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef
Veronica Wallerstedt nr: 0708-113142, veronica.wallerstedt@rentanurse.se

OM OSS
Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Hos oss trivs man att arbeta! Visa mindre

Drivna Sommarsäljare

Läs mer Maj 11
Varför jobba inomhus i det fina sommarvädret när du kan jobba på Fiskbilen ! Fiskbilen har kört i villa och radhusområden i Skåne i snart 10 år. Vi har en massa kunder som önskar att handla god fisk och goda skaldjur till grillen. Vi jobbar mellan 16.00 och 21.00, På dessa timmar allt från villaområden till sommarstugor runt om i Skåne. Ju duktigare du är på att sälja ju ... Visa mer
Varför jobba inomhus i det fina sommarvädret när du kan jobba på Fiskbilen !
Fiskbilen har kört i villa och radhusområden i Skåne i snart 10 år.
Vi har en massa kunder som önskar att handla god fisk och goda skaldjur till grillen.

Vi jobbar mellan 16.00 och 21.00, På dessa timmar allt från villaområden till sommarstugor runt om i Skåne.

Ju duktigare du är på att sälja ju mer tjänar du.

Passa på att få ett roligt och utmanande jobb i sommar.
En duktig säljare med rätt inställning kommer att tjäna mycket bra hos oss Visa mindre

Semestervik. Brevbärare Staffanstorp

Läs mer Apr 29
Bli en del av vårt team PostNord söker semestervikarier till brevbäringen i produktionsområde Lund som består av brevbäringskontoren – Arlöv, Dalby, Lomma, Staffanstorp, Tellusgatan(Lund), Gasverksgatan(Lund) och Nöbbelövsvägen(Lund).  Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med bil, moped och cykel. Du arbetar även med att vårda... Visa mer
Bli en del av vårt team


PostNord söker semestervikarier till brevbäringen i produktionsområde Lund som består av brevbäringskontoren – Arlöv, Dalby, Lomma, Staffanstorp, Tellusgatan(Lund), Gasverksgatan(Lund) och Nöbbelövsvägen(Lund). 
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med bil, moped och cykel. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor samt hantera kundsynpunkter och reklamationer. 
Arbetet utförs till stor del utomhus, men innefattar även en del innearbete, t ex sortering. Arbetstiderna är i första hand förlagda till dagtid under vardagar, men visst arbete på kvällstid kan förekomma. Behovet varierar och är ibland några timmar per dag och ibland hela dagar. 
 
Du har vad som krävs


Det är ett krav att du har körkort och att du behärskar svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har utbildning på gymnasienivå. 
Du tränar regelbundet och tar stort ansvar för din egen hälsa då arbetet periodvis är mycket fysiskt krävande. 
Våra kunder upplever dig som positiv och professionell och du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig. 
 
Vi levererar
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2015 hade koncernen 35 000 anställda och en omsättning på ca. 40 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.


 
Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. 
Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. 
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. 
 
Ansök


Vill du veta mer om jobbet så kontakta Magnus Blennersjö 010-436 0348
 
Besök oss gärna på postnord.com/karriär, där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats.
 

För fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga
 
Vi ser fram emot att höra från dig, Visa mindre

Distriktssköterska / Sjuksköterska - Staffanstorp

Läs mer Apr 27
AnnSam söker för kunds räkning Distriktssköterska alt. Sjuksköterska för uppdrag på vårdcentral. Önskvärt med tidigare vana från primärvård. Anställning enl. överenskommelse, v. 26, 28, 30, 32 Tjänstgöringsgrad: 100 % Arbetstider: Dagtid Arbetsort: Staffanstorp Kontakta oss för mer information angående detta uppdrag. Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och tjänstepensionsl... Visa mer
AnnSam söker för kunds räkning Distriktssköterska alt. Sjuksköterska för uppdrag på vårdcentral.
Önskvärt med tidigare vana från primärvård.

Anställning enl. överenskommelse, v. 26, 28, 30, 32
Tjänstgöringsgrad: 100 %
Arbetstider: Dagtid
Arbetsort: Staffanstorp
Kontakta oss för mer information angående detta uppdrag.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och tjänstepensionslösningar.
Ring oss så berättar vi mer !

Vi vill att du har minst 2 års arbetslivserfarenhet som sjuksköterska.
Du ska vara trygg i din yrkesroll och ha ansvarskänsla, god samarbetsförmåga, vara positiv och tycka om nya utmaningar.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök så snart som möjligt! Alla våra tjänster tillsätts löpande.

För närmare information ring
tfn 0708-876414, 016-347186

AnnSam AB är ett bemanningsföretag med 16 års erfarenhet inom vårdsektorn. Vi bemannar kommun, landsting och privat vårdverksamhet. Visa mindre

SOMMARJOBB som reklamutdelare ; SDR Svensk Direkt

Läs mer Apr 26
SDR Svensk Direktreklam distribuerar trycksaker till hushållen i kommunerna; Lund, Staffanstorp, Kävlinge, Landskrona, Svalöv, Eslöv, Höör och Hörby. Vi transporterar hem trycksakerna till Dig torsdag/fredag, Du sorterar ihop dem och delar ut på lördag och/eller söndag. Du får ett distrikt i närheten där Du bor. Just nu söker vi vikarier till sommaren främst i Staffanstorp ... Visa mer
SDR Svensk Direktreklam distribuerar trycksaker till hushållen i kommunerna; Lund, Staffanstorp, Kävlinge, Landskrona, Svalöv, Eslöv, Höör och Hörby.

Vi transporterar hem trycksakerna till Dig torsdag/fredag, Du sorterar ihop dem och delar ut på lördag och/eller söndag. Du får ett distrikt i närheten där Du bor.

Just nu söker vi vikarier till sommaren främst i Staffanstorp men även i övirga områden ovan. Du som nu kommer in som vikarie har stora möjligheter att få fortsatt anställning till hösten.

Du måste ha fyllt 13 år. Vi söker främst dig mellan 13-17 år. Du måste vara ansvarsfull och noggrann!

Vi kallar Dig till vårt introduktionsmöte, där vi berättar mera.

Arbetstid/Varaktighet
I början är Du vikarie. När Du fått ett distrikt fast, har Du det därefter varje vecka.

Lön
Betingslön beroende på svårighetsgrad och antal hushåll på distriktet, samt antal trycksaker per vecka i kombination med totalvikten.

Kontaktpersoner
Azize eller Susanne, 0413 - 55 71 90 eller eslov@sdr.se Visa mindre

SJUKSKÖTERSKA TILL VÅRDCENTRAL I SOMMAR!

Läs mer Apr 25
Rent-A-Nurse i Skåne Om du vill kunna styra ditt arbetsliv och påverka din livskvalitet vet vi att du kommer att trivas att arbeta hos oss på Rent-A-Nurse. Vi erbjuder trygg anställning där du står i centrum och kan välja när och hur du vill arbeta. Vi söker för kunds räkning en sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet som sjuksköterska samt erfarenhet av arbete ... Visa mer
Rent-A-Nurse i Skåne

Om du vill kunna styra ditt arbetsliv och påverka din livskvalitet vet vi att du kommer att trivas att arbeta hos oss på Rent-A-Nurse.
Vi erbjuder trygg anställning där du står i centrum och kan välja när och hur du vill arbeta.

Vi söker för kunds räkning en sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet som sjuksköterska samt erfarenhet av arbete på vårdcentral. På vårdcentralen arbetar man självständigt som sjuksköterska med arbetsuppgifter såsom telefonrådgivning och mottagning. Meriterande med erfarenhet av journalsystemet PMO.

Uppdraget är heltid och gäller under veckorna 26, 28, 30 samt 33.
Finns även möjlighet att arbeta deltid.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom ansvarstagande, bemötande, initiativ- och samarbetsförmåga.

MISSA INTE att du har chans att få extra pengar i plånboken genom årets fina SOMMARBONUS plus chansen att vinna 2 exklusiva utlandsresor. Allt detta för dig som arbetar via oss i sommar!

Vi erbjuder:
-Generös sommarbonus
-Konkurrenskraftig lön
-Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
-En generös rekryteringsbonus till dig som jobbar för oss och hjälper oss att rekrytera in sjuksköterskor.
-Trevligt boende ordnas vid behov

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta
Per Eklund nr: 0729-611082, per.eklund@rentanurse.se

OM OSS:
Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Vi startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke. Visa mindre

Sjuksköterska till vårdcentral i Staffanstorp

Läs mer Apr 22
Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden. Vi söker en sjuksköterska på för arbete på en vårdcentral i Staffanstorp. Tjänstg... Visa mer
Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden.

Vi söker en sjuksköterska på för arbete på en vårdcentral i Staffanstorp.

Tjänstgöring.
100%. Dagtid. Mån-Fre
arbete veckorna 26,28,30 och 32.

Kvalifikationer:
Sjuksköterska med 2 år erfarenhet. Gärna vana av datasystemet PMO.

Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor.

Kontakta oss gärna för mer information! Ring oss på 031-287660
eller maila din ansökan till info@ofelia.se Visa mindre

Distriktssköterska till Staffanstorp

Läs mer Apr 22
Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden. Vi söker en distriktssköterska för arbete på en vårdcentral i Staffanstorp. Tjä... Visa mer
Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden.

Vi söker en distriktssköterska för arbete på en vårdcentral i Staffanstorp.

Tjänstgöring.
100%. Dagtid. Mån-Fre.
Arbete veckorna 26,28,30,och 32

Kvalifikationer:
Distriktssjuksköterska. Gärna vana av datasystemet PMO.

Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor.

Kontakta oss gärna för mer information! Ring oss på 031-287660
eller maila din ansökan till info@ofelia.se Visa mindre

Undersköterska / vårdbiträde , Vård & Omsorg Ref nr 2016 - 17

Läs mer Apr 15
Staffanstorps kommun söker sommarvikarier till korttidsenheten, hemtjänsten, hemteamet samt nattpatrullen.   Allmän visstidsanställning på 75-100 % med tillträde 2016-06-13 eller enligt överenskommelse.   Arbetsuppgifter: Vi söker dig som är utbildad undersköterska/vårdbiträde. Arbetet består av sedvanliga omvårdnadsuppgifter och omfattar dag-, kväll- och helgtjänstgöring.    ... Visa mer
Staffanstorps kommun söker sommarvikarier till korttidsenheten, hemtjänsten, hemteamet samt nattpatrullen.
 
Allmän visstidsanställning på 75-100 % med tillträde 2016-06-13 eller enligt överenskommelse.
 
Arbetsuppgifter:
Vi söker dig som är utbildad undersköterska/vårdbiträde. Arbetet består av sedvanliga omvårdnadsuppgifter och omfattar dag-, kväll- och helgtjänstgöring. 
 
Kvalifikationer:
• Du har läst omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som ses som likvärdig
• B-körkort är önskvärt
• Tidigare erfarenhet från liknande verksamheter är meriterande
 
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
 
Övrigt:
Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.
 
Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
 
Frågor besvaras av Moa Folkesson, tel. 046-25 12 05 eller Maria Nilsson, tel. 046-25 13 30.
 
Vi vill ha din ansökan via vårt e-rektyteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 15 maj 2016. Visa mindre

Personlig Assistent

Läs mer Mar 18
Personlig assistent- vikarie vid behov Framtida Assistans i Sverige AB Framtida Assistans söker en timvikarie för kund boende i Staffanstorps kommun. Framtida Assistans har tillstånd att bedriva personlig assistans och vi har fokus på att skapa delaktighet och självbestämmande för våra kunder. Vi har även bra anställningsvillkor för våra assistenter. Vårt mål är att överträf... Visa mer
Personlig assistent- vikarie vid behov

Framtida Assistans i Sverige AB

Framtida Assistans söker en timvikarie för kund boende i Staffanstorps kommun.

Framtida Assistans har tillstånd att bedriva personlig assistans och vi har fokus på att skapa delaktighet och självbestämmande för våra kunder. Vi har även bra anställningsvillkor för våra assistenter. Vårt mål är att överträffa såväl kunder som assistenters förväntningar på oss.

Jag är en 28-årig kille boende i Staffanstorps kommun. Jag söker personliga assistenter som kan jobba som timvikarier vid behov och under sommarsemestrar som mina ordinarie assistenter har. Jag har assistans dygnet runt så arbetstiden kan vara dagtid, kväll och natt (jour).
Jag har diagnosen cp-skada och måttlig utvecklingsstörning och är rullstolsburen. Jag behöver hjälp med allt i min dagliga livsföring så som personlig hygien, förflyttning, sondmat etc. Jag behöver även assistans på mina aktiviteter som bad och utflykter. Er arbetsplats är där jag befinner mig, ofta hemma i min lägenhet eller på daglig verksamhet i Staffanstorp.
Jag söker assistenter som är lugna, flexibla och har stort tålamod. Det är viktigt att ni behärskar det svenska språket eftersom det är det enda språk som jag förstår.

Arbetstid: Timvik vid behov. Sommarvikarie. Allt ifrån 5h/v till 40 h/v utifrån behov.

Vid intresse maila ansökan till mina arbetsledare Kristina Åberg & Anette Lidström: arbetsledare.ak@gmail.com

Individuell lönesättning. Timlön. Kollektivavtal finns. Visa mindre

Sommarvikarier Personliga Assistenter

Läs mer Mar 15
Vi söker nu dig som vill vara en 7-årig pojkes armar och ben i alla lägen. Pojken ifråga är en glad och positiv kille som vill få ut så mycket som möjligt utav sina dagar. För att lyckas med detta behöver han din hjälp på grund av sina funktionsnedsättningar. Han behöver hjälp med allt i sin vardag så som personlig hygien, förflyttningar, träning, äta, utforska världen, leka me... Visa mer
Vi söker nu dig som vill vara en 7-årig pojkes armar och ben i alla lägen. Pojken ifråga är en glad och positiv kille som vill få ut så mycket som möjligt utav sina dagar. För att lyckas med detta behöver han din hjälp på grund av sina funktionsnedsättningar. Han behöver hjälp med allt i sin vardag så som personlig hygien, förflyttningar, träning, äta, utforska världen, leka med syskon och kompisar, fritidsaktiviteter m.m.

Pojken bor i Staffanstorp tillsammans med sin familj, bestående utav mamma, pappa och lillebror.

Du som söker skall vara trygg, flexibel och positiv. Du tycker om att vara aktiv och vara ute i alla väder. Det är också viktigt att du är noggrann då pojken dagligen medicineras och genomför träningsprogram inom olika områden.

Vi behöver nu sommarvikarier som vill jobba juni-augusti. Arbetspassen är förlagda på dagtid, kväll och nattetid (vaken natt) samt 1-2 helger per 4 veckor . Dock finns det ingen ren nattjänst eller endast måndag-fredag dagtid.

De ansökningshandlingar som kommer till Jättekompis Assistans AB läses av personal samt av kunden eller legal företrädare.

Utdrag ur belastningsregistret
Jättekompis Assistans AB är enligt lag skyldig att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla medarbetare som arbetar med minderåriga kunder och vi har som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som vill arbeta som personlig assistent hos oss. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. En eventuell anställning blir aktuell först när ett utdrag ur belastningsregistret finns. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk:

http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Registerutdraget du ska använda heter; LSS-utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).

Din ansökan ska bestå av personligt brev, meritförteckning och referenser.

Arbetstid/Tjänstgöringsgrad
Ca 75 - 100 %.

Lön
Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Kontakt
Ronny Kammer, VD, 046 - 98 112 eller 0735 - 18 66 76

Ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande. Om du ansöker via e-post, jobb@jattekompisassistans.com, skriv då referensen, ML-2016SOM, i ämnesraden. Sista ansökningsdag 2016-04-15. Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre