Lediga sommarjobb i Stenungsund

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Stenungsund, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Sommarvikarier till framtidsyrken inom Vård och Omsorg

Läs mer Jun 14
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum. Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, ... Visa mer
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Socialtjänst innefattar 3 verksamheter; Vård och omsorg, Individ- och familjeomsorg samt Funktionsvariation.

Vård och omsorg ansvarar för äldreomsorgen i Stenungsunds kommun. Hemsjukvården som utförs är lagstyrd och regleras primärt av Socialtjänstlagen (SoL) och Hälso- och sjukvårdslagen (HsL). Med människan i fokus verkställs insatser genom bistånd till personer som har olika behov av hjälp och stöd i sin vardag. Alla instanser som görs för den
enskilde i kedjan bidrar till en kvalitativ och säker vård och omsorg.

För att kunna möta behovet i verksamheten och för att kunna upprätthålla vård med hög kvalitet och god kompetens söker vi nu sommarvikarier inom Vård och omsorg.

Som nyanställd inom Vård och omsorg erbjuder vi dig en individuellt anpassad introduktion på din arbetsplats som innehåller både teoretisk och praktisk information.

ARBETSUPPGIFTER
Du som arbetar som sommarvikarie/timvikarie hos oss kommer att erbjudas ett omväxlande och utvecklande arbete.

Dina insatser är av stor betydelse då du ersätter ordinarie personal under deras semesterperioder. Du kommer utföra vardagliga vård och omsorgsinsatser inklusive att på delegation utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter.
Du kommer vara ett stöd i den enskildes vardag som gör att just DU är viktig för andra människor.

Vi söker dig som vill vikariera i sommar inom:
Hemtjänsten - att stödja personer i deras livsföring så att de upplever en meningsfull vardag i sitt hem.

Korttidsenheten - stöd till personer där den enskilde behöver mer stöd under en avgränsad period som inte kan ges i hemmet.

Särskilda boenden - socialt vård och omsorgsarbete där du stödjer den enskilde i personliga och praktiska frågor på kommunens äldreboenden.

Natt - Socialt vård och omsorgsarbete med målet att den enskilde ska uppleva trygghet.

Arbetstiderna är schemalagda dag, kväll och helgtjänstgöring. Nattid är ca 21.15-07.15 vardag som helg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett positivt synsätt, initiativförmåga och har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Du ska vara engagerad och ha ett gott bemötande i alla situation.

För att arbeta i hemtjänsten krävs B-körkort.
Ett krav är att du behärskar svenska språket i tal och skrift, fler språk är meriterande.

Det är meriterande om du är utbildad undersköterska eller har erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg.

De sökanden som kan arbeta hela sommaren kommer att prioriteras. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi har ett sommaravtal, en möjlighet att tjäna ytterligare några tusenlappar för dig som arbetar hela sommaren.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska sökes till jourcentral i Stenungsund

Läs mer Jun 4
Är du leg.sjuksköterska eller DSK då letar vi efter dig ? Vi söker dig leg. sjuksköterska samt DSK. Nu har vi för kunds räkning ett uppdrag på en jourcentral från v.30-33. Arbetstider är mån-fre 16:30-22:15 och helg 09:00-16:30. På jourcentralen tar du hand om dem som behöver hjälp kvällar eller helger med sjukdom eller besvär som inte kan vänta till nästa dag. Du bör tri... Visa mer
Är du leg.sjuksköterska eller DSK då letar vi efter dig ?

Vi söker dig leg. sjuksköterska samt DSK.

Nu har vi för kunds räkning ett uppdrag på en jourcentral från v.30-33.

Arbetstider är mån-fre 16:30-22:15 och helg 09:00-16:30.

På jourcentralen tar du hand om dem som behöver hjälp kvällar eller helger med sjukdom eller besvär som inte kan vänta till nästa dag.

Du bör trivas med att arbeta i team med omväxlande arbetsuppgifter samt alltid sätta patienten i fokus.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på jourcentral.

Vem är du?
För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du:
• Är färdig utbildad och legitimerad sjuksköterska.
• Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Som sjuksköterska hos oss på Prime Care ser vi gärna att du :
• Är service minde. har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
• Är bekväm och självgående i din roll som sjuksköterska.
• Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
• Trivs i din yrkesroll som sjuksköterska och är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Vi ser fram emot din ansökan. Ansök via vår hemsida:
www.primecare.se

Företagsbeskrivning
Prime Care är ett auktoriserat företag och innehar även ISO certifiering, både i kvalitet och miljö. Vi kan på så sätt erbjuda dig en trygg anställning genom våra kollektivavtal. Hos oss får du tjänstepension, friskvårdsbidrag och många andra förmåner.

Vi är ett glatt gäng inom Prime som är mycket engagerade när det gäller att få våra medarbetare att trivas med oss men också att våra kunder uppskattar våra tjänster.

Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida www.primecare.se Visa mindre

Gräsklippning / Maskinsopning

Läs mer Maj 22
Favida Service Management är ett litet företag som verkar i både Stenungsund och Göteborg.Nu behöver vi stärka upp inför sommaren! Där det finns goda chanser till en tillsvidareanställning.Start omgåendeVi söker nu personal för manuell och maskinell ogräsbekämpning, sopmaskinskörning samt gräsklippning. Andra arbetsuppgifter förekommer, så som fastighetsskötsel.Maskinvana är vä... Visa mer
Favida Service Management är ett litet företag som verkar i både Stenungsund och Göteborg.Nu behöver vi stärka upp inför sommaren! Där det finns goda chanser till en tillsvidareanställning.Start omgåendeVi söker nu personal för manuell och maskinell ogräsbekämpning, sopmaskinskörning samt gräsklippning. Andra arbetsuppgifter förekommer, så som fastighetsskötsel.Maskinvana är väldigt meriterande. Visa mindre

Almia söker sjuksköterska för arbete på jourcentral i Stenungsund

Läs mer Maj 21
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste ... Visa mer
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: - Din egen konsultchef - Förmånliga löner - Rekryteringsbonus - Försäkringar - Sjuklön - Personligt stöd och vägledning - Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag - Betald resa och boende vid längre uppdrag på annan ort* - Mingelträffar

Personliga egenskaper:
Du bör vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på jourcentral.
Almia söker för kunds räkning en sjuksköterska för arbete på jourcentral i Stenungsund.

Vi söker dig som har sjuksköterskelegitimation med minst två års erfarenhet.

Omfattning: Heltid/deltid. Arbetstiderna kan variera mellan dagar, kvällar och nätter. Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema.

Kvalifikationer:
Sjuksköterskeexamen med minst två års erfarenhet. Visa mindre

Sommarvikarier till funktionsvariationer

Läs mer Maj 17
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum. Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, ... Visa mer
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Socialtjänst innefattar 3 verksamheter; Vård och omsorg, Individ- och familjeomsorg samt Funktionsvariation.

Inom området funktionsvariationer verkställs insatser enligt LSS, lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade och socialtjänstlagen (SoL) riktat till människor med olika funktionsvariationer.

Insatserna utformas så att de stärker den enskildes möjlighet att aktivt få delta i samhällslivet och leva och bo under trygga förhållanden, med respekt för självbestämmande och integritet. Gruppbostäder/boendestöd, daglig verksamhet, korttidsboende, och olika avlastningsformer är några av stödfunktionerna. Alla instanser i kedjan bidrar till ett kvalitativt och tryggt stöd för personer med funktionsvariation.


ARBETSUPPGIFTER
Vi hoppas och önskar att just Du vill göra en viktig insats i sommar och ta del av ett givande och meningsfullt arbete samtidigt som du får fantastiska erfarenheter för livet.

Du får en god introduktion med bredvidgång bland annat utbildning i läkemedelshantering för att skapa en trygghet för dig när du utför dina arbetsuppgifter. Du kommer utföra insatser enligt LSS, vård och omsorgsinsatser inklusive att på delegation utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Våra olika verksamheter inom Funktionsvariationer är:
• LSS-boende
• Socialpsykiatriboende
• Boendestöd
• Korttidsboende för barn och unga

Arbetstiderna är varierande och schemalagda dag/kväll eller enbart natt med helgtjänstgöring.

Dina och dina kollegors dagliga insatser på de olika arbetsplatserna bidrar till att stärka den enskildes möjlighet att aktivt få delta i samhällslivet och leva och bo under trygga förhållanden. Där med respekt för självbestämmande och integritet. Alla insatser i kedjan bidrar till ett kvalitativt och tryggt stöd för personer med funktionsvariationer.

Välkommen med din ansökan för sommararbete hos oss. Dina insatser kommer vara av stor betydelse för den enskilde och skapa trygghet i vardagen och du kommer att vara delaktig och behjälplig vid de utflykter och aktiviteter som den enskilde trivs med att göra under sommarmånaderna.

För dig som vill arbeta hos oss under större delen av sommaren erbjuder vi ett extra bonustillägg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett positivt synsätt, är initiativrik, har en god problemlösningsförmåga och ett genuint intresse av att arbeta med människor. Du ska vara engagerad med en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande.

För att arbeta hos oss i sommar måste du fyllt 18 år och behärska det svenska språket i tal och skrift, är du flerspråkig är det meriterande.

Ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret skall visas upp för anställning.

Det är meriterande om du har erfarenheter av arbete inom funktionsvariationer.

Det är önskvärt med B-körkort, men inte nödvändigt.

ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligen, men bestämt, kontakt med försäljare av rekryteringstjänster, i denna annonsering. Visa mindre

Vill du jobba som personlig assistent i sommar?

Läs mer Maj 15
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se  Vi söker nu personliga assistenter som i sommar kan arbeta hos våra kunder på Västkusten. Uppdrag och arbetsuppgifter kommer att variera beroende på vilken kund du arbetar hos. Du komme... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

 Vi söker nu personliga assistenter som i sommar kan arbeta hos våra kunder på Västkusten.
Uppdrag och arbetsuppgifter kommer att variera beroende på vilken kund du arbetar hos. Du kommer att vara vår kunds förlängda armar och ben och hjälpa våra kunder med bl.a. hygien, följa med på utflykter exempelvis åka och bada, titta på fotboll mm. 

Arbetstider varierar beroende på hur kundens behov av assistans ser ut.

Som personlig assistent är det viktigt att du är lyhörd inför kundens önskemål och kan följa de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på arbetsplatsen. För att fungera optimalt i rollen är dina personliga egenskaper av stor vikt. Tidigare erfarenhet är meriterande men personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kund kommer att vara avgörande.

Vi söker dig som har:


• Att du fyllt 18 år.
• Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
• Körkort och tillgång till egen bil.
• Icke-rökare.
• Belastningsregister.

Har du utbildning eller erfarenhet inom vård/omsorg är det meriterande. Du behöver även kunna visa upp ett registerutdrag och vi rekommenderar därför att detta beställs i god tid från polisen. polisen.se/blanketter belastningsregister/personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder.

Tillträde: Juni 2019 eller enligt överenskommelse. Vi är också intresserande av timvikarier och där finns det möjlighet att börja omgående.

Arbetstid/varaktighet: Tjänsterna är sommarvikariat på ca 50-100% under juni-augusti. Arbetstiderna varierar beroende på kund men innebär allt ifrån dagtid, kvällar, nätter (både sovande och vaken) samt helger.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv". Visa mindre

Sjuksköterska sökes till jourcentral i Stenungsund

Läs mer Maj 15
Är du leg.sjuksköterska eller DSK då letar vi efter dig ? Vi söker dig leg. sjuksköterska samt DSK. Nu har vi för kunds räkning ett uppdrag på en jourcentral från v.30-33. Arbetstider är mån-fre 16:30-22:15 och helg 09:00-16:30. På jourcentralen tar du hand om dem som behöver hjälp kvällar eller helger med sjukdom eller besvär som inte kan vänta till nästa dag. Du bör tri... Visa mer
Är du leg.sjuksköterska eller DSK då letar vi efter dig ?

Vi söker dig leg. sjuksköterska samt DSK.

Nu har vi för kunds räkning ett uppdrag på en jourcentral från v.30-33.

Arbetstider är mån-fre 16:30-22:15 och helg 09:00-16:30.

På jourcentralen tar du hand om dem som behöver hjälp kvällar eller helger med sjukdom eller besvär som inte kan vänta till nästa dag.

Du bör trivas med att arbeta i team med omväxlande arbetsuppgifter samt alltid sätta patienten i fokus.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på jourcentral.

Vem är du?
För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du:
• Är färdig utbildad och legitimerad sjuksköterska.
• Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Som sjuksköterska hos oss på Prime Care ser vi gärna att du :
• Är service minde. har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
• Är bekväm och självgående i din roll som sjuksköterska.
• Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
• Trivs i din yrkesroll som sjuksköterska och är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Vi ser fram emot din ansökan. Ansök via vår hemsida:
www.primecare.se

Har du frågor om tjänsten ring gärna Nadia Ismail
Måndag- Fredag kl. 08-17
08-470 70 33

Företagsbeskrivning
Prime Care är ett auktoriserat företag och innehar även ISO certifiering, både i kvalitet och miljö. Vi kan på så sätt erbjuda dig en trygg anställning genom våra kollektivavtal. Hos oss får du tjänstepension, friskvårdsbidrag och många andra förmåner.

Vi är ett glatt gäng inom Prime som är mycket engagerade när det gäller att få våra medarbetare att trivas med oss men också att våra kunder uppskattar våra tjänster.

Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida www.primecare.se Visa mindre

Sjuksköterska till Stenungssund sommaren 2019

Läs mer Maj 14
Sjuksköterska till Stenungssund sommaren 2019 Sjuksköterska till Stenungssund sommaren 2019 Är du sjuksköterska och intresserad av bemanningsuppdrag i Stenungssund i sommar? Då är det dig vi söker! Randstad Care söker sjuksköterska för uppdrag på jourcentral i Stenungssund. Som konsult hos oss har du stora möjligheter att själv planera din arbetstid. För oss är det viktigt... Visa mer
Sjuksköterska till Stenungssund sommaren 2019
Sjuksköterska till Stenungssund sommaren 2019Är du sjuksköterska och intresserad av bemanningsuppdrag i Stenungssund i sommar? Då är det dig vi söker!

Randstad Care söker sjuksköterska för uppdrag på jourcentral i Stenungssund. Som konsult hos oss har du stora möjligheter att själv planera din arbetstid. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och nöjd med din arbetssituation, vi säkerställer detta bland annat genom kontinuerliga uppföljningar och avstämningar med din konsultchef.Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på jourcentral v. 30 - 33. Arbetstider: måndag-fredag: kl. 16:30-22:15 samt lördag-söndag kl. 09:00-16:30.

Vi erbjuder även våra konsulter konkurrenskraftiga villkor, vilket bland annat innefattar kollektivavtal, friskvårdsersättning, försäkringar och pension från första arbetade timmen.Bli en del av vårt fantastiska konsultteam, varmt välkommen med din ansökan!Kvalifikationer

- Legitimerad sjuksköterska gärna med tidigare erfarenhet av arbete på jourcentral.

Om Randstad Care

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Randstad Care är ett specialistområde inom Randstad med fokus på sjukvård. Vi är ett auktoriserat vårdbemanningsföretag som via engagerade konsultchefer och ett brett nätverk skapar möjligheter för läkare och sjuksköterskor. Genom oss kan du jobba hos vårdgivare såväl inom den offentliga som den privata sektorn.Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta mig:

Jainaba Jagne | +46723843011| jainaba.jagne@randstad.seSista ansökningsdag: 2019-05-26, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Uppdraget kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.Sökord: sjuksköterska | randstad | Stenungssund | Västra Götaland | jourcentral | bemanning | vårdbemanning | Visa mindre

Sommarvikariat Sjuksköterskor till Hemsjukvården

Läs mer Maj 13
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum. Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, ... Visa mer
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Socialtjänst innefattar 3 verksamheter; Vård och omsorg, Individ- och familjeomsorg samt Funktionsvariation.

Vård och omsorg ansvarar för äldreomsorgen i Stenungsunds kommun. Hemsjukvården som utförs är lagstyrd och regleras primärt av Socialtjänstlagen (SoL) och Hälso- och sjukvårdslagen (HsL). Med människan i fokus verkställs insatser till personer som har behov av hjälp och stöd, exempelvis såsom i hemmet, på särskilda boenden, vid tillfälligt behov av korttidsplats samt behov av personlig assistans. Alla instanser i kedjan bidrar till en kvalitativ och säker vård och omsorg för våra omsorgstagare.

Vi hoppas och önskar att just Du vill göra en viktig insats i sommar och ta del av ett givande och betydelsefullt arbete nu under sommaren.

Du får en god introduktion med bredvidgång inför sommarvikariatet för att skapa en trygghet för dig när du utför dina arbetsuppgifter.

ARBETSUPPGIFTER
Vi hoppas och önskar att just Du vill göra en viktig insats i sommar och ta del av ett givande och betydelsefullt arbete nu under sommaren.

Du får en god introduktion med bredvidgång inför sommarvikariatet för att skapa en trygghet för dig när du utför dina arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenheter inom hemsjukvården är det meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-Körkort krävs

Vi ser att du ha ett positivt synsätt vad gäller utvecklingsarbete och kompetensutveckling. Du har förmågan att vara flexibel och självständig i att planera och utföra dina insatser.

Som person är du serviceinriktad och lyhörd samt delar med dig av din kompetens. Du har lätt för att samarbeta och hitta lösningar på de utmaningar som uppstår.

Du motiveras av omväxlande arbete och att tillsammans med dina kollegor skapa en laganda där ni arbetar mot gemensamma mål och kompletterar varandra. Tveka inte på att söka sommarjobb hos oss! Dina insatser kommer våra av stor betydelse för våra patienter och dina kollegor i sommar.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb / Extrajobb som personlig assistent på Orust!

Läs mer Maj 9
Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten... Visa mer
Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet attnå den visionen.

Vi söker nu en personlig assistent till en konst- och historieintressead man i 70-årsåldern. Mannen har MS och bor tillsammans med sin fru i Göteborg vanligtvis, men under juni, juli och augusti kommer de spendera tiden på sommarstället på Orust. Därför söker vi dig som vill jobba extra på timmar hos honom nu i sommar.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att assistera mannen i vardagen vilket innefattar hjälp vid uppstigning, hushållssysslor,  personlig omvårdnad men även att vara med vid olika utflykter. Mannen söker en pålitilig assistent som  gärna får ta initiativ  och själv ha förmågan att se vad som behöver göras. Det är en fördel om du har erfarenheter inom yrket, men det är inget vi krav. I arbetet ingår förflyttningar med hjälpmedel men du bör ändå vara vid god fysik för att må bra i jobbet. Det är viktigt att du är rökfri. Det är önskvärt att du har körkort, men det är inget krav.

Omfattning/Arbetstider
Tjänsten är en timanställning som innebär att du blir inbokad på extrapass vid behov samt på ett antal fasta arbetspass. Arbetstiderna är förlagda till 9-17 samt 17-22.

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm.
Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 1085
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Tel: 010-7077814 Visa mindre

Säljare Stenungsund

Läs mer Maj 8
Semestervikarie till Guldfynd StenungsundVi söker dig ansvarsfulla, engagerade och positiva säljare som sätter kunden i fokus, Merförsäljning ser du som en naturlig del i försäljningsarbetet. Att arbeta tillsammans i team mot uppsatta mål är viktigt för dig. Du är stresstålig och gillar att ha många bollar i luften. Du skall ha minst gymnasiekompetens. Arbetsuppgifter Som sälja... Visa mer
Semestervikarie till Guldfynd StenungsundVi söker dig ansvarsfulla, engagerade och positiva säljare som sätter kunden i fokus, Merförsäljning ser du som en naturlig del i försäljningsarbetet. Att arbeta tillsammans i team mot uppsatta mål är viktigt för dig. Du är stresstålig och gillar att ha många bollar i luften. Du skall ha minst gymnasiekompetens. Arbetsuppgifter Som säljare inom Guldfynd förväntas du att samarbeta på bästa sätt och företräda företagets intresse gentemot kunder och medarbetare samt externa kontaktpersoner. Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling i en spännande bransch. Visa mindre

On - site teknisk support!

Läs mer Maj 6
Är du en stjärna på datorer och gillar att ge support? Jobbet som onsite-tekniker hos Fujitsu kan då vara något för dig! Om tjänsten som onsite-tekniker Vi söker för en kunds räkning en onsite-tekniker för ett uppdrag i Stenungsund. I korthet innebär uppdraget att du kommer stötta ordinarie tekniker under semesterperiod och extrapass på kontoret. Du kommer även ha kontakt m... Visa mer
Är du en stjärna på datorer och gillar att ge support? Jobbet som onsite-tekniker hos Fujitsu kan då vara något för dig!

Om tjänsten som onsite-tekniker

Vi söker för en kunds räkning en onsite-tekniker för ett uppdrag i Stenungsund. I korthet innebär uppdraget att du kommer stötta ordinarie tekniker under semesterperiod och extrapass på kontoret. Du kommer även ha kontakt med andra anställda.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid (100%) med start under vecka 25 och arbetet kommer huvudsakligen att ske under v 26 och 28-31, med inhopp vid behov utöver detta. Perfekt för dig som pluggar IT eller teknisk utbildning och behöver extra arbete och erfarenhet!

Några typiska arbetsuppgifter som onsite-tekniker

- Ominstallation av datorer
- Felsökning och reparation av datorer
- Hjälpa till vid flytt och ombyggnad av arbetsplats
- Allmän IT-support

Låt oss prata mer om dig och din bakgrund

Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet från On-site teknisk support sedan tidigare, men viktigast är ett genuint intresse och driv att lära sig snabbt på plats. Vi söker en person som är intresserad av datorer, skrivare och annan teknisk utrustning samt är service minded.

Men kanske än mer intressant är att prata om hur du är som person:

- Har generell IT kunskap och intresse
- Har praktisk erfarenhet av att hantera IT-relaterade problem
- Kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska
- Självgående
- Service mindedÖvertygad än? Hör av dig till oss!

Vi kommer löpande gå igenom ansökningar och hålla intervjuer. Därför, om tjänsten känns intressant, tveka inte att skicka oss din ansökan! Vänligen observera att vi inte tar hanterar några ansökningar per e-post men om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryterare Nicolás Westrup, nicolas.westrup@barona.se

Barona Group omfattar 13 specialiserade affärsområden, exempelvis IT, Industri, Kundtjänst och HR & Finans. Barona Group har över 18 års erfarenhet inom kompetensförsörjning, rekrytering och olika typer av skräddarsydda HR lösningar. Idag är vi ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Danmark, Polen, Spanien, Slovakien, Ryssland och Estland. I Sverige har vi kontor i Stockholm men levererar våra tjänster över hela landet. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord:

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Samarbetspartner; Internationell; Visa mindre

Sjuksköterska sökes till jourcentral i Stenungsund

Läs mer Maj 1
Är du leg.sjuksköterska eller DSK dp letar vi efter dig ? Vi söker dig leg. sjuksköterska samt DSK. Du bör trivas med att arbeta i team med omväxlande arbetsuppgifter samt alltid sätta patienten i fokus. Nu har vi fö rkunds räkning ett uppdrag på en jourcentral från v.30-33. Arbetstider är mån-fre 16:30-22:15 och helg 09:00-16:30. På jourcentralen tar du hand om dem som behö... Visa mer
Är du leg.sjuksköterska eller DSK dp letar vi efter dig ?


Vi söker dig leg. sjuksköterska samt DSK.
Du bör trivas med att arbeta i team med omväxlande arbetsuppgifter samt alltid sätta patienten i fokus.
Nu har vi fö rkunds räkning ett uppdrag på en jourcentral från v.30-33. Arbetstider är mån-fre 16:30-22:15 och helg 09:00-16:30.
På jourcentralen tar du hand om dem som behöver hjälp kvällar eller helger med sjukdom eller besvär som inte kan vänta till nästa dag.

Välkommen med din ansökan!


För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du:
• Är färdig utbildad och legitimerad sjuksköterska.
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Vi har upppdrag i hela Västra Götaland regionen.


Arbetsuppgifter

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på jourcentral

Vem är du?
Som sjuksköterska hos oss på Prime Care ser vi gärna att du :
• Är service minde. har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
• Är bekväm och självgående i din roll som sjuksköterska.
• Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
• Trivs i din yrkesroll som sjuksköterska och är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Som anställd konsult på Prime Care får du ta del utav våra kvalitetssäkrade anställningsvillkor och förmåner:
• Trygg anställning genom kollektivavtal.
• Friskvårdsbidrag.
• Engagerade konsultchefer.
• Möjligheten att påverka din arbetstid och ditt schema.
• Många varierande uppdrag.
• Utbildningar - Prime Academy.
• Rekryteringsbonus.
• Social samvaro som biokväll, julfest, midsommar middag mm.

Vi ser fram emot din ansökan. Ansök via ansökningsknappen via vår hemsida:
www.primecare.se

Har du frågor om tjänsten ring gärna Nadia Ismail
Måndag- Fredag kl. 08-17
08-470 70 33

Företagsbeskrivning
Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime Care är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi innehar även ISO certifiering, både i kvalitet och miljö.

Är du en engarerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida, www.primecare.se Visa mindre

Sommarvikarier till framtidsyrken inom Vård och Omsorg

Läs mer Apr 30
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum. Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, ... Visa mer
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Socialtjänst innefattar 3 verksamheter; Vård och omsorg, Individ- och familjeomsorg samt Funktionsvariation.

Vård och omsorg ansvarar för äldreomsorgen i Stenungsunds kommun. Hemsjukvården som utförs är lagstyrd och regleras primärt av Socialtjänstlagen (SoL) och Hälso- och sjukvårdslagen (HsL). Med människan i fokus verkställs insatser genom bistånd till personer som har olika behov av hjälp och stöd i sin vardag. Alla instanser som görs för den
enskilde i kedjan bidrar till en kvalitativ och säker vård och omsorg.

För att kunna möta behovet i verksamheten och för att kunna upprätthålla vård med hög kvalitet och god kompetens söker vi nu sommarvikarier inom Vård och omsorg.

Som nyanställd inom Vård och omsorg erbjuder vi dig en individuellt anpassad introduktion på din arbetsplats som innehåller både teoretisk och praktisk information.

ARBETSUPPGIFTER
Du som arbetar som sommarvikarie/timvikarie hos oss kommer att erbjudas ett omväxlande och utvecklande arbete.

Dina insatser är av stor betydelse då du ersätter ordinarie personal under deras semesterperioder. Du kommer utföra vardagliga vård och omsorgsinsatser inklusive att på delegation utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter.
Du kommer vara ett stöd i den enskildes vardag som gör att just DU är viktig för andra människor.

Vi söker dig som vill vikariera i sommar inom:
Hemtjänsten - att stödja personer i deras livsföring så att de upplever en meningsfull vardag i sitt hem.

Korttidsenheten - stöd till personer där den enskilde behöver mer stöd under en avgränsad period som inte kan ges i hemmet.

Särskilda boenden - socialt vård och omsorgsarbete där du stödjer den enskilde i personliga och praktiska frågor på kommunens äldreboenden.

Natt - Socialt vård och omsorgsarbete med målet att den enskilde ska uppleva trygghet.

Arbetstiderna är schemalagda dag, kväll och helgtjänstgöring. Nattid är ca 21.15-07.15 vardag som helg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett positivt synsätt, initiativförmåga och har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Du ska vara engagerad och ha ett gott bemötande i alla situation.

För att arbeta i hemtjänsten krävs B-körkort.
Ett krav är att du behärskar svenska språket i tal och skrift, fler språk är meriterande.

Det är meriterande om du är utbildad undersköterska eller har erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg.

De sökanden som kan arbeta hela sommaren kommer att prioriteras. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Onsite tekniker till Fujitsu i Stenungsund

Läs mer Apr 26
Är du en stjärna på datorer och gillar att ge support? Jobbet som onsite-tekniker hos Fujitsu kan då vara något för dig! Om tjänsten som onsite-tekniker Vi söker för en kunds räkning en onsite-tekniker för ett uppdrag i Stenungsund. I korthet innebär uppdraget att du kommer stötta ordinarie tekniker under semesterperiod och extrapass på kontoret. Du kommer även ha kontakt m... Visa mer
Är du en stjärna på datorer och gillar att ge support? Jobbet som onsite-tekniker hos Fujitsu kan då vara något för dig!

Om tjänsten som onsite-tekniker

Vi söker för en kunds räkning en onsite-tekniker för ett uppdrag i Stenungsund. I korthet innebär uppdraget att du kommer stötta ordinarie tekniker under semesterperiod och extrapass på kontoret. Du kommer även ha kontakt med andra anställda.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid (100%) med start under vecka 25 och arbetet kommer huvudsakligen att ske under v 26 och 28-31, med inhopp vid behov utöver detta. Perfekt för dig som pluggar IT eller teknisk utbildning och behöver extra arbete och erfarenhet!

Några typiska arbetsuppgifter som onsite-tekniker

- Ominstallation av datorer
- Felsökning och reparation av datorer
- Lättare nätverksdiagnostik och felsökning
- Allmän IT-support

Låt oss prata mer om dig och din bakgrund

Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet från On-site teknisk support sedan tidigare, men viktigast är ett genuint intresse och driv att lära sig snabbt på plats. Vi söker en person som är intresserad av datorer, skrivare och annan teknisk utrustning samt är service minded.

Men kanske än mer intressant är att prata om hur du är som person:

- Har generell IT kunskap och intresse
- Har praktisk erfarenhet av att hantera IT-relaterade problem
- Kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska
- Självgående
- Service mindedÖvertygad än? Hör av dig till oss!

Vi kommer löpande gå igenom ansökningar och hålla intervjuer. Därför, om tjänsten känns intressant, tveka inte att skicka oss din ansökan! Vänligen observera att vi inte tar hanterar några ansökningar per e-post men om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryterare Nicolás Westrup, nicolas.westrup@barona.se

Barona Group omfattar 13 specialiserade affärsområden, exempelvis IT, Industri, Kundtjänst och HR & Finans. Barona Group har över 18 års erfarenhet inom kompetensförsörjning, rekrytering och olika typer av skräddarsydda HR lösningar. Idag är vi ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Danmark, Polen, Spanien, Slovakien, Ryssland och Estland. I Sverige har vi kontor i Stockholm men levererar våra tjänster över hela landet. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord:

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Samarbetspartner; Internationell; Visa mindre

Sjuksköterska till jourcentral i Stenungsund i sommar

Läs mer Apr 24
OM UPPDRAGET För våra kunders räkning söker vi nu en sjuksköterska till jourcentral i Stenungsund för sommaruppdrag 2019. Behovet gäller vardagkvällar samt dagtid helger från v. 30till v. 33. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på en jourcentral. Man arbetar i team bestående av undersköterska, sjuksköterska och läkare. DIN PROFIL Legitime... Visa mer
OM UPPDRAGET

För våra kunders räkning söker vi nu en sjuksköterska till jourcentral i Stenungsund för sommaruppdrag 2019. Behovet gäller vardagkvällar samt dagtid helger från v. 30till v. 33.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på en jourcentral. Man arbetar i team bestående av undersköterska, sjuksköterska och läkare.

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst två års arbetserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarhet av jourcentral/vårdcentral/akutmottagning samt erfarenhet av journalsystemet Asynja Visph.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Hotellreceptionist

Läs mer Apr 24
Stenungsbaden Yacht Club - Stenungsund Vill du jobba som hotellreceptionist i sommar? Stenungsbaden Yacht Club söker nu servicetalanger till vårt härliga receptions-team. Vi är hotellets hjärta och en reception där focus ligger på våra gäster och glädje genomsyrar vår arbetsdag. Vi behöver nu förstärka vårt team med fler personer i sommar. Gillar du att möta många fantastis... Visa mer
Stenungsbaden Yacht Club - Stenungsund

Vill du jobba som hotellreceptionist i sommar?

Stenungsbaden Yacht Club söker nu servicetalanger till vårt härliga receptions-team. Vi är hotellets hjärta och en reception där focus ligger på våra gäster och glädje genomsyrar vår arbetsdag. Vi behöver nu förstärka vårt team med fler personer i sommar.

Gillar du att möta många fantastiska gäster och kollegor i en fartfylld och glädjefull atmosfär. Har du lätt för att jobba med tekniska system och framför allt, älskar du att ge människor fantastisk service. Då ska du söka detta extrajobb.

Förutom traditionellt receptionsarbete kommer du bland annat arbeta med bokning, merförsäljning, fakturering m.m. Men det allra viktigaste är att finnas till för våra gäster, se dem och vara behjälplig med deras önskemål och se till att de får bästa möjliga upplevelse när de besöker oss.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har mycket energi som du gärna vill dela med dig av både till gäster och kollegor. Är självgående, strukturerad och gillar utmaningen i att ha många saker på gång samtidigt. Gärna stresstålig då det i bland händer mycket på en gång. Du motiveras av att vara hotellets mittpunkt där information är ett nyckelord. Du brinner för att ge varje gäst service utöver det vanliga och överträffa gästens förväntningar. Har du tidigare erfarenhet av hotellreception och bokningssystem Cenium är det meriterande, men inget krav.

Tjänsten är extra vid behov främst i sommar men även helger & kvällar i höst och vinter kan komma att bli aktuellt.

Är du den lysande stjärna vi söker?

Välkommen med din ansökan.

Skriftlig ansökan med personligt brev och CV senast 10 maj, intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt.

gabriella.pettersson@steungsbaden.se

T.0303-726800 www.stenungsbaden.se Visa mindre

Sjuksköterska till jourcentral i Stenungssund sommaren 2019

Läs mer Apr 23
Sjuksköterska till jourcentral i Stenungssund sommaren 2019 Sjuksköterska till jourcentral i Stenungssund sommaren 2019 Randstad Care söker sjuksköterska som är intresserad av bemanningsuppdrag med högre lön, flexibelt schema och vidareutveckling. Arbetsbeskrivning Uppdrag på jourcentral v. 30 – 33. Måndag – fredag kl. 16.30 – 22.15, helg kl 09.00 – 16.30. Välj själv hu... Visa mer
Sjuksköterska till jourcentral i Stenungssund sommaren 2019
Sjuksköterska till jourcentral i Stenungssund sommaren 2019Randstad Care söker sjuksköterska som är intresserad av bemanningsuppdrag med högre lön, flexibelt schema och vidareutveckling.Arbetsbeskrivning

Uppdrag på jourcentral v. 30 – 33. Måndag – fredag kl. 16.30 – 22.15, helg kl 09.00 – 16.30. Välj själv hur mycket du vill arbeta och när.Vi erbjuder våra konsulter konkurrenskraftiga villkor, vilket bland annat innefattar högre lön, flexibilitet, kollektivavtal, friskvårdsersättning, försäkringar och pension från första arbetade timmen. Din konsultchef och dennes team gör allt för att dina uppdrag – och tiden mellan uppdragen – ska löpa på så smidigt som möjligt. Du märker skillnaden av att arbeta som konsult hos Randstad Care.Bli en del av vårt fantastiska konsultteam, varmt välkommen med din ansökan!Kvalifikationer

Distriktssjuksköterska alternativt legitimerad sjuksköterska, minst 2 års erfarenhet. Du har en bra samarbetsförmåga och har lätt för att komma in i nya arbetsuppgifter. Du ser även konsultarbetet som ett sätt att utvecklas.Om Randstad Care

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Randstad Care är ett specialistområde inom Randstad med fokus på sjukvård. Vi är ett auktoriserat vårdbemanningsföretag som via engagerade konsultchefer och ett brett nätverk skapar möjligheter för läkare och sjuksköterskor. Genom oss kan du jobba hos vårdgivare såväl inom den offentliga som den privata sektorn.Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta mig:

Jainaba Jagne| +46723843011| jainaba.jagne@randstad.seSista ansökningsdag: 2019-05-05, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Uppdraget kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.Sökord: sjuksköterska | randstad | Stenungssund | Västra Götaland | VGR | hälsa | jourcentral | bemanning | vårdbemanning Visa mindre

Sommarjobb i Stenungsund

Läs mer Apr 17
Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad? Till butiken i Stenungsund söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är visstidsanställning på deltid under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss.   Om rollen Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, ... Visa mer
Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?

Till butiken i Stenungsund söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är visstidsanställning på deltid under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss.
 

Om rollen

Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar levererar du ett imponerande kundmöte tillsammans med dina kollegor. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.
 

Om dig

Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.Om din utveckling hos oss

Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.
 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Annette Haals Brattgård, butikschef, på telefonnummer: 07-218 871 02.
 

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Senast 1 maj vill vi att du registrerar din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev.


Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se
systembolaget.se Visa mindre

Plockhjälp under sommaren i Stenungsund "Timvikariat"

Läs mer Apr 16
Välkommen till Pågen, Sveriges största bageri. Här bakar vi alla med kärlek, oavsett vad vi jobbar med. Vårt goda, färska bröd finns i alla svenska matbutiker och vi har medarbetare över hela landet, från Ystad till Haparanda. Dessutom hittar du vårt bröd i matbutiker i Danmark, Norge, Finland och Tyskland och våra Gifflar och skorpor exporteras till 25 olika länder. Vi är ett ... Visa mer
Välkommen till Pågen, Sveriges största bageri. Här bakar vi alla med kärlek, oavsett vad vi jobbar med. Vårt goda, färska bröd finns i alla svenska matbutiker och vi har medarbetare över hela landet, från Ystad till Haparanda. Dessutom hittar du vårt bröd i matbutiker i Danmark, Norge, Finland och Tyskland och våra Gifflar och skorpor exporteras till 25 olika länder. Vi är ett familjeföretag i femte generationen som har bakat bröd med kärlek i 140 år. Det tänker vi göra minst lika länge till. Vill du följa med oss på resan? Läs mer på www.pagen.se

Välkommen till Pågen, Sveriges största bageri. Här bakar vi alla med kärlek, oavsett vad vi jobbar med. Vårt goda, färska bröd finns i alla svenska matbutiker och vi har medarbetare över hela landet, från Ystad till Haparanda. Dessutom hittar du vårt bröd i matbutiker i Danmark, Norge, Finland och Tyskland och våra Gifflar och skorpor exporteras till 25 olika länder. Vi är ett familjeföretag i femte generationen som har bakat bröd med kärlek i 140 år. Det tänker vi göra minst lika länge till. Vill du följa med oss på resan? Läs mer på www.pagen.seArbetsbeskrivning


Välkommen till årets kanske roligaste sommarjobb i Stenungsund!

Som plockhjälp till ordinarie brödsäljare blir du en viktig del i Pågens uppdrag att baka och sälja färska, naturligt goda, praktiska bagerivaror för alla tillfällen.

Du kommer att vara placerad i Stenungsund och rapportera till Regionchefen. Det är därför en stor fördel om du bor i området och vill aktivera dig under förmiddagarna.
 
Du ansvarar för att dagligen att besöka våra kunder, och plocka upp bröd i hyllorna och på stuvar som du får levererat av ordinarie brödförsäljare.

Tjänsten är ett sommarvikariat på några timmar Måndag tom Fredag som med fördel passar en ungdom eller pensionär,(alla är dock välkomna att söka tjänsten), som vill jobba en stund på morgonen för att sedan njuta av sol och bad under eftermiddagarna under sommarperioden. Vi räknar med att dra igång någon gång i mitten på Juni med lite upplärning och sedan hålla på till mitten av Augusti.


Vem är du?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete, helst inom livsmedel, men det är ej ett krav. Det är en fördel om du har B-körkort, men det är ej ett krav.

Vi ser gärna att du är i god fysisk form och uppskattar om du har en aktiv fritid.

Som person är du social och skapar lätt kontak och dialog med nya människor. På plats i butiken kommer du att möta både butikspersonal och konsumenter.

Du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.


Vad erbjuder vi dig?
På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Det betyder att vi arbetar för att skapa hållbara lösningar och vi slösar inte med våra resurser. Vi samarbetar för att kunna vara modiga och tänka stort och nytt, och vi är nyfikna och lyssnar för att hela tiden lära mer. För att trivas hos oss tror vi att detta är värderingar som stämmer med dina egna.

Hos oss har du möjlighet att ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.Sök tjänsten
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta säljplanerare Alberto Bådmyr på kontorstid på tel 040-6728181.
Pågen har inför denna rekrytering fattat beslut kring val av rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Urval görs löpande, så skicka din ansökan redan idag! Visa mindre

Personlig Assistent - Sommarvikarier 2019

Läs mer Apr 2
Inför sommaren söker vi nu assistenter till några av våra uppdragsgivare. Vi söker semester och timvikarier, men även assistenter som vill arbeta vidare till hösten. Uppdragsgivarna bor i Göteborg med omnejd. Även i Kungälv, Stora Höga, Partille, Öckerö och Stenungsund har vi uppdrag. Beroende på vad ni har för erfarenhet och utbildning utgör vad ni kan få för uppdrag. Arbe... Visa mer
Inför sommaren söker vi nu assistenter till några av våra uppdragsgivare. Vi söker semester och timvikarier, men även assistenter som vill arbeta vidare till hösten. Uppdragsgivarna bor i Göteborg med omnejd. Även i Kungälv, Stora Höga, Partille, Öckerö och Stenungsund har vi uppdrag.

Beroende på vad ni har för erfarenhet och utbildning utgör vad ni kan få för uppdrag. Arbetstider är förlagda över hela dygnet och även helger. Hos vissa uppdragsgivare kan jourtid tillämpas under natten. I vissa uppdrag uppskattas körkort. Personkemi är helt avgörande.


Vad gör en personlig assistent?
Att vara personlig assistent innebär att man assisterar en person i vardagen. Syftet är att den assistansberättigade ska kunna leva ett liv som alla andra. Assistentens roll är att ersätta de funktioner som är nedsatta eller saknas hos den assistansberättigade. I vissa fall är du den assistansberättigades förlängda arm, i andra fall assisterar du den assistansberättigade med att ta initiativ till olika aktiviteter.

Att vara personlig assistent handlar inte bara att hjälpa till med praktiska göromål. Hur en dag ser ut är helt beroende på den individuella livssituationen. Det krävs stor lyhördhet för assistansberättigades behov och livssituation. Att personkemin stämmer mellan assistent och brukare är också extremt viktigt. Bra assistans är alltid baserad på ömsesidigt hänsynstagande.


Tillträde efter överrenskommelse.
OBS! Ansökan endast via e-post till följande epostadress:
jobb@lss.se


LSS-Partner AB är ett företag som arbetar för personer som har personlig assistans. Vi är formell arbetsgivare åt assistenter, har utbildningsverksamhet samt ger råd och stöd till arbetsledare och assistenter. Vi är anslutna till KFO och har tecknat gällande kollektivavtal. Vi har idag 35 uppdragsgivare och drygt 200 anställda assistenter. Visa mindre

Vi söker sommarpersonal till Subway Spekeröd

Läs mer Apr 1
Försäljning av våra varor, förberedning av våra subs, förberedning av grönsaker, baka bröd och kakor samt se till att restaurangen alltid är ren och fräsch. Subway har höga service- och hygienkrav! Det är viktigt att det är rent och snyggt i restaurangen och att våra produkter håller hög kvalitet. Utbildning ser internt. Vi söker flexibla, motiverade, glada och ansvarstaga... Visa mer
Försäljning av våra varor, förberedning av våra subs, förberedning av grönsaker, baka bröd och kakor samt se till att restaurangen alltid är ren och fräsch. Subway har höga service- och hygienkrav! Det är viktigt att det är rent och snyggt i restaurangen och att våra produkter håller hög kvalitet.
Utbildning ser internt.Vi söker flexibla, motiverade, glada och ansvarstagande medarbetare som gillar att arbeta i team och framförallt med service. Vi söker just dig som vill ge våra gäster en bra upplevelse av deras besök hos oss.

Ett trevligt bemötande, goda och fina subs och en ren restaurang är några av de krav våra gäster har på oss. Arbetet ställer höga krav på serviceförmåga, flexibilitet samt arbete i högt tempo.

Du som söker skall tycka om att arbeta i team där allas del är lika viktig. En positiv attityd och gott kundbemötande är egenskaper som passar in på dig som vill arbeta på Subway, samt att ta ansvar för att nå dina och restaurangens uppsatta mål.

Du brinner för att ge våra gäster en fantastisk service och upplevelse! Goda kunskaper i engelska är nödvändigt. Erfarenhet från restaurang, café eller liknande och att du har kassavana är meriterande men inte ett krav.

Arbetet ställer höga krav på kommunikationsförmåga och samarbete i högt tempo, varför du som sökande bör ha en väldigt hög stresstålighet. Att själv kunna ta initiativ och beslut i vissa situationer är en extremt viktig del i detta arbete.

Vi söker dig som vill arbeta hel- och/eller deltid under sommaren då restaurangen har öppet från tidig morgon till sen kväll alla dagar.

Vi är en helt narkotika- och tobaksfri arbetsplats.

Subway är världens största snabbmatskedja med över 43.000 restauranger i 112 länder. I Sverige finns över 175 restauranger. Regionkontor Väst ansvarar för etablering och utveckling av varumärket Subway i Västra Götaland, Värmland och Östergötland. Visa mindre

Gatukök och Grillbiträde

Läs mer Mar 30
Gatukök och Grillbiträds uppgifter så som , -förbredning av snabbmat -tillagning av mat -kassa och kundmottag -servering av mat -disk och städ Du som söker bör vara , -glad och trevlig eftersom kundmottag ingår i arbetet. -stresstålig och kunna arbeta i högt tempo -gärna god på svenska språket i tal -ansvarsfull och ambitiös Gatuköket serverar klassisk svensk snabbma... Visa mer
Gatukök och Grillbiträds uppgifter så som ,
-förbredning av snabbmat
-tillagning av mat
-kassa och kundmottag
-servering av mat
-disk och städ


Du som söker bör vara ,
-glad och trevlig eftersom kundmottag ingår i arbetet.
-stresstålig och kunna arbeta i högt tempo
-gärna god på svenska språket i tal
-ansvarsfull och ambitiös

Gatuköket serverar klassisk svensk snabbmat och lite asiatiska rätter .
Vi här arbetar med en trevlig och positiv attityd . Visa mindre

Café / Glassbiträde Stenungsund

Läs mer Mar 26
I arbetsuppgifterna ingår kundbemötande, försäljning över disk, förberedelse, disk & städ, varumottagning m.m. GLASSERIAN Vill du jobba extra på helger och i sommar i vår Yogurt/Glass/Juicebar som finns på Stenungstorg? Du ska helst ha någon erfarenhet från café, restaurang, butik eller liknande verksamhet. Du ska kunna ge ett trevligt bemötande mot kund, vara struktu... Visa mer
I arbetsuppgifterna ingår kundbemötande, försäljning över disk, förberedelse, disk & städ, varumottagning m.m.
GLASSERIAN

Vill du jobba extra på helger och i sommar i vår Yogurt/Glass/Juicebar som finns på Stenungstorg?

Du ska helst ha någon erfarenhet från café, restaurang, butik eller liknande verksamhet. Du ska kunna ge ett trevligt bemötande mot kund, vara strukturerad och ordningsam. Du ska ha lätt för att samarbeta, kunna ta egna initiativ, kunna arbeta med tempo och ge en mycket god service till våra gäster.
Passar dig som trivs med liv och rörelse såväl som varierande arbetstider.


Vi är ett företag som har 2 stycken fast-food restauranger, 3 stycken Yogurt-barer och 1 glassbutik. Företaget startade 1994 och är samarbetspartner med bl.a. Triumf Glass. Kontoret ligger på Lilla Bommen i Göteborg (Läppstiftet)

Nu öppnar vi en Glasseria på Sandbergsplats som ska var öppet fr.o.m. 12/4 till slutet av augusti. Visa mindre

Sommarvikarier , lokalvård i Stenungsund

Läs mer Mar 14
Vi söker nu två lokalvårdare med körkort, som kan ersätta vår ordinarie personal under deras ledighet. Arbetstid, vardagar dagtid, under sommarveckorna. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra städning och annat angränsande servicearbete samt upprätthålla god kvalitet på utfört arbet... Visa mer
Vi söker nu två lokalvårdare med körkort, som kan ersätta vår ordinarie personal under deras ledighet. Arbetstid, vardagar dagtid, under sommarveckorna.

Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra städning och annat angränsande servicearbete samt upprätthålla god kvalitet på utfört arbete. 

Kvalifikationer/Krav:• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Körkort är ett krav
• Tidigare städvana är meriterande

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Självständig och handlingskraftig
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar; laganda, serviceanda och utveckling

Anställningsform och arbetstider:

Sommarvikariat, visstid.  Arbetstid vardagar,dagtid. Lön enligt kollektivavtal.

Din ansökan vill vi ha senast den 31/3-2019. 

Ansökan kan endast ske genom vår hemsida. Har du frågor kontakta platschef, Annika Mauritzen, annika.mauritzen@sodexo.com

 

 

 


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Dansktalande sommarvikarier inom kundtjänst till Sana Pharma

Läs mer Mar 12
Vill du ha ett meriterande sommarjobb där du kombinerar kundkontakt med administration? Pratar du danska, brinner för service och tycker om att hjälpa andra? Då ska du söka tjänsten som sommarvikarie inom kundtjänst till Sana Pharma i Uddevalla. Om tjänsten Som sommarvikarie kommer du att bemanna Sana Pharmas kundservice under semesterperioden under sommarmånaderna. Du kommer ... Visa mer
Vill du ha ett meriterande sommarjobb där du kombinerar kundkontakt med administration? Pratar du danska, brinner för service och tycker om att hjälpa andra? Då ska du söka tjänsten som sommarvikarie inom kundtjänst till Sana Pharma i Uddevalla.

Om tjänsten
Som sommarvikarie kommer du att bemanna Sana Pharmas kundservice under semesterperioden under sommarmånaderna. Du kommer framförallt att hantera inkommande samtal och mail. Vid behov kan du även komma att stötta upp i förtagets lagerverksamhet och även vara behjälplig i andra arbetsuppgifter. Mycket av arbetet sker i olika datorsystem och du kommer främst att arbeta med telefon som arbetsredskap. Under anställningens första vecka kommer du få en upplärning ibland annat datorsystem, kundhantering mm.

I din roll som sommarvikarie kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Hantera inkommande samtal och mail
- Löpande administration
- Vara behjälplig i övriga delar av verksamheten

Om dig
Vi söker nu dig som kan arbeta under hela semesterperioden, med start i slutet av juni fram till och med mitten av augusti. Språkmässigt ska du ha mycket goda kunskaper norska. Du ska ha god datorvana och har lätt för att ta till dig rutiner. Har du tidigare arbetat med kundservice och har telefonvana är detta ett stort plus.

Vidare ser vi att du som person är pålitlig och kan inge förtroende mot kunderna. Då det kan förekomma olika arbetsuppgifter är det viktigt att du är flexibel och är beredd att ta till dig både enklare och mer komplexa arbetsuppgifter.

Viktigt för tjänsten är:
- Kunna arbeta under sommarperioden
- Datorvana
- Flytande danska

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som sommarvikarie inom kundtjänst är ett konsultuppdrag med tillsättning i slutet av juni. Uppdraget är tänkt att löpa till mitten av augusti. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start i juni men rekryteringsarbetet sker löpande så ansök redan idag. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta. Visa mindre

Apotekstekniker till Stenungsund & Stora Höga

Läs mer Mar 6
Välkommen till Apoteksgruppen Stenungsund och Stora Höga Vi hälsar dig välkommen att bli en del av vårt grymma team som sätter den farmaceutiska omsorgen främst. Vi verkar för en hög kompetensnivå i arbetsgruppen liksom en familjär gemenskap där humor är ett viktigt inslag i vardagen. Apoteksgruppen Stenungsund ligger på Strandplan i Stenungsund, ett stenkast från centralstat... Visa mer
Välkommen till Apoteksgruppen Stenungsund och Stora Höga

Vi hälsar dig välkommen att bli en del av vårt grymma team som sätter den farmaceutiska omsorgen främst. Vi verkar för en hög kompetensnivå i arbetsgruppen liksom en familjär gemenskap där humor är ett viktigt inslag i vardagen.

Apoteksgruppen Stenungsund ligger på Strandplan i Stenungsund, ett stenkast från centralstationen dit du enkelt tar dig med tåg, buss eller bil. Här är öppettiderna 9:00-18:00 på vardagar, 10:00-14:00 på lördagar och stängt på söndagar. Systerapoteket som ligger granne med Närhälsan i Stora Höga når du lika enkelt med tåg, buss eller bil. Här är öppettiderna 9:00-18:00 på vardagar, 10:00-13:00 på lördagar och stängt söndagar.

Vad händer framåt på Apoteksgruppen?
Apoteksgruppen som kedja är i en spännande utvecklingsfas då vi sedan 2018 är en del av den internationella koncernen Euroapotheca. Tillsammans har vi höga ambitioner att växa och utvecklas, både som apoteksaktör och som arbetsgivare.

Apoteksgruppen Stenungsund och Stora Höga är apotek som drivs privat med stöd av Apoteksgruppens Serviceorganisation. Tillsammans skapar vi personliga apotek med omtanke om kunden, där ambitionen är att vara kundens främsta källa till hälsa och välmående. Du arbetar tillsammans i ett team om sju kollegor som tillsammans tar ansvar för apoteket och med ett stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass!

Ditt uppdrag
Till Apoteksgruppen Stenungsund och Stora Höga söker vi nu en sommarvikarierande apotekstekniker eller farmaceutstudent i slutat av sin utbildning som delar vårt intresse att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar rådgivning och försäljning av läkemedel och egenvårdsprodukter liksom arbete med lager och kampanjer. Du är på jakt efter ett omväxlande arbete där din utpräglade servicekänsla värdesätts. Här får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag. Det är med glädje du delar med dig av dina kunskaper inom farmaci, egenvård och hälsa till såväl kunder som kollegor.

Vad erbjuder vi dig?
Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid eller deltid under sommarperioden juni-augusti 2019. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Tveka inte att kontakta oss snabbt!

Välkommen till oss och gör skillnad! Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Stenungssund

Läs mer Mar 4
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Stenungssund. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. ... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Stenungssund. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post.  Varierande arbetstider, men främst dagtid. Tjänsterna är ett sommarvikariat med tjänstgöringsgrad på 80% med start 2019-06-10 och pågår till 2019-08-23.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss.

När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen.      Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta frida.eriksson@postnord.com eller 072 594 85 16. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Undersköterska till Hemsjukvården , semestervikariat

Läs mer Feb 28
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum. Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, ... Visa mer
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Socialtjänst innefattar 3 verksamheter; Vård och omsorg, Individ- och familjeomsorg samt Funktionsvariation.

Vård och omsorg ansvarar för äldreomsorgen i Stenungsunds kommun. Hemsjukvården som utförs är lagstyrd och regleras primärt av Socialtjänstlagen (SoL) och Hälso- och sjukvårdslagen (HsL). Med människan i fokus verkställs insatser till personer som har behov av hjälp och stöd, exempelvis såsom i hemmet, på särskilda boenden, vid tillfälligt behov av korttidsplats samt behov av personlig assistans. Alla instanser i kedjan bidrar till en kvalitativ och säker vård och omsorg för våra omsorgstagare.

Vi söker nu undersköterskor till Hemsjukvården under sommarperioden, vars huvuduppgift är att vara ett stöd i det dagliga arbetet för våra sjuksköterskor. Vi hoppas och önskar att just Du vill göra en viktig insats i sommar och ta del av ett givande och meningsfullt arbete samtidigt som du får fantastiska erfarenheter för livet.

ARBETSUPPGIFTER
En arbetsdag börjar alltid med ett planeringsmöte, där du och dina tjänstgörande sjuksköterskekollegor går igenom dagens arbete. Din arbetsplats utgår från Tallåsens äldreboende, men du utför dina arbetsuppgifter på alla våra särskilda boenden i kommunen och i det ordinära boendet, hemma hos patienten, vilket skapar en omväxlande och utvecklande arbetsdag. Arbetsuppgifterna sker alltid på delegation av sjuksköterskorna så som att utföra provtagningar, ge injektioner, enklare såromläggningar, RIK, KAD vård, stomivård med mera.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med några års erfarenhet, eller dig som är sjuksköterskestudent med minst termin fyra avklarad. Du har den reella kunskap som krävs för att ta venösa och kapillära blodprov, utföra urintappning/katetersättning, samt kontrollera vitala parametrar.

B-körkort är ett krav.

Du ska vara engagerad med en god samarbetsförmåga, initiativrik och ha ett genuint intresse av att arbeta med människor. Är du en av dem vi söker så tveka inte på att söka, dina insatser kommer vara av stor betydelse för våra patienter och våra sjuksköterskor i hemsjukvården i sommar.

Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift, är du flerspråkig är det meriterande.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Optikerassistent / säljare - sommarjobb - Stenungs Torg

Läs mer Feb 27
Som säljare hos Synoptik erbjuder vi dig en spännande arbetsplats med möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Tillsammans med kollegor ansvarar du för att uppnå goda kundrelationer och butikens försäljningsmål.   Vi erbjuder   •    Möjligheten till en personlig och yrkesmässig utveckling t ex. via vår glasögonstylistutbildning, säljutbildning och aspirantutbildning för b... Visa mer
Som säljare hos Synoptik erbjuder vi dig en spännande arbetsplats med möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Tillsammans med kollegor ansvarar du för att uppnå goda kundrelationer och butikens försäljningsmål.
 
Vi erbjuder
 
•    Möjligheten till en personlig och yrkesmässig utveckling t ex. via vår glasögonstylistutbildning, säljutbildning och aspirantutbildning för blivande butikschefer.
•    Ett brett produktutbud av hög kvalitet.
•    Ett internationellt framgångsrikt företag där vi bryr oss om kunden och om varandra.
•    Ett företag som bidrar till forskning och biståndsarbete.
•    Friskvårdsbidrag, tjänstepension och många andra fina förmåner.
 
Som anställd hos oss har du även den unika möjligheten att följa med på en av våra biståndsresor med Optiker utan Gränser och bidra på plats.
 
Din kompetens och personliga egenskaper
 
Vi tror att du som söker är en driven säljare som brinner för service och mötet med kunden. Du har erfarenhet från serviceyrket, gärna från butik. Det är meriterande om du även har erfarenhet från optikbranschen, men det är inget krav.
 
Du passar in hos oss om du är positiv, serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Vi vill att du har egenskaper som innebär att du är lyhörd, modig och prestigelös. Vi tror att du är engagerad, handlingskraftig och agerar affärsmässigt i alla lägen.
 
Övrigt
 
Anställningen är Semestervikariat på ca 60 %, mellan vecka 27-32. Tillträde enligt överenskommelse
Vid frågor är du välkommen att kontakta vår butikschef Victoria Asp på  tel 303-707 060
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikariat kyrkvaktmästare

Läs mer Feb 21
Vi letar efter sommarvikarier som tycker om att arbeta utomhus. För dig ligger fokus på kvalitet och att våra besökare ska få en så bra service som möjligt. Du ingår i ett trädgårdslag som leds av en lagledare. Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på en kyrkogård; underhåller och sköter om planteringsytor, klipper gräs och häckar, kantskära rabatte... Visa mer
Vi letar efter sommarvikarier som tycker om att arbeta utomhus. För dig ligger fokus på kvalitet och att våra besökare ska få en så bra service som möjligt. Du ingår i ett trädgårdslag som leds av en lagledare. Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på en kyrkogård; underhåller och sköter om planteringsytor, klipper gräs och häckar, kantskära rabatter och gångar, gräver rabatter, rensar ogräs och räfsar löv. Du kommer även att arbeta med att framföra de arbetsfordon som vi har inom verksamheten. Arbetet kan innebära stor fysisk ansträngning.


Du som vill arbeta hos oss skall vara 18 år fyllda. Det är meriterande om du har utbildning och/eller minst en månads praktisk erfarenhet från kyrkogårds, eller park- och anläggningsarbete. Då du arbetar utifrån skriftliga instruktioner skall du ha goda kunskaper i svenska. Önskvärt är om du har kunskaper om växter och/eller kännedom om trädgårdsmaskiner. Då arbetet är fysiskt krävande ställs krav på att du klarar en del tunga lyft och monotont arbete. För att kunna vara flexibel och ta dig till våra olika arbetsplatser ser vi gärna att du har B-körkort.


Välkommen till Solberga pastorat och våra tre församlingar Solberga, Jörlanda och Hålta. Vi finns på kuststräckan mellan Kungälv och Stenungssund invid Hakefjorden och i Svartedalens Natura2000-område. Pastoratet har drygt 20 anställda. Visa mindre

Sommarvikariat Stenungsund

Läs mer Feb 19
En en glad, positiv 26-årig kille med mycket humor och med stort omvårdnadsbehov behöver nu sommarvikarier. Arbetet innefattar att hjälpa till med absolut allt i det dagliga livet. Brukaren bor i egen lägenhet i centrala Stenungsund och på sin fritid tycker han om att umgås med sina vänner, att bada i uppvärmda bassänger, bowla, bio, Liseberg, röra sig ute bland folk etc. Ett ... Visa mer
En en glad, positiv 26-årig kille med mycket humor och med stort omvårdnadsbehov behöver nu sommarvikarier.

Arbetet innefattar att hjälpa till med absolut allt i det dagliga livet. Brukaren bor i egen lägenhet i centrala Stenungsund och på sin fritid tycker han om att umgås med sina vänner, att bada i uppvärmda bassänger, bowla, bio, Liseberg, röra sig ute bland folk etc. Ett annat intresse är att spela diverse familjespel och Wii m.fl.

Vi söker dig kvinna eller man. Som person ska du vara positiv, trygg, ha nära till skratt samtidigt som du kan fokusera på viktiga detaljer och rutiner. Du kan arbeta självständigt, är rökfri samt pratar och förstår svenska mycket bra.

Du får en noggrann genomgång kring uppdraget via bredvidgång dagtid före du arbetar självständigt. Personlig lämplighet och att personkemin stämmer är en viktig del i urvalet.

Efter introduktionstiden arbetar du 24h/dygnspass med sovande jour, men pass dagtid kan förekomma beroende på tjänstgöringsgrad.

Körkort är önskvärt, men kör du illa är det nog bättre om du inte har nåt :))
Intervjuer sker löpande så ansök redan nu om detta är intressant för dig.

Ev frågor kring uppdraget besvaras av jonny@webwax.se
Assistansanordnarens hemsida: www.gil.se

Välkommen med din ansökan Visa mindre

sommarvikariat Rehabassistent

Läs mer Feb 15
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum. Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, ... Visa mer
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Socialtjänst innefattar 3 verksamheter; Vård och omsorg, Individ- och familjeomsorg samt Funktionsvariation.

Vård och omsorg ansvarar för äldreomsorgen i Stenungsunds kommun. Hemsjukvården som utförs är lagstyrd och regleras primärt av Socialtjänstlagen (SoL) och Hälso- och sjukvårdslagen (HsL).

Med människan i fokus verkställs insatser till personer som har behov av hjälp och stöd, exempelvis såsom i hemmet, på särskilda boenden, vid tillfälligt behov av korttidsplats samt behov av personlig assistans. Alla instanser i kedjan bidrar till en kvalitativ och säker vård och omsorg för våra omsorgstagare.

ARBETSUPPGIFTER
Du som arbetar som sommarvikarie hos oss kommer att erbjudas ett omväxlande och utvecklande arbete. Dina insatser är av stor betydelse då du stöttar ordinarie personal som finns på plats semesterperioder. Du kommer att utföra vardagliga rehabinsatser.

Du kommer vara ett stöd i den enskildes vardag som gör att just DU är viktig för andra människor.

Vi söker dig som vill vikariera i sommar som rehabassistent. Arbetet som rehabassistent är mycket omväxlande och utförs både på särskilt boende och i patienternas hem.

Rehabassistentens arbetsuppgifter är att arbeta på uppdrag av leg.sjukgymnaster, leg. fysioterapeut och leg. arbetsterapeut. Detta kan vara att bistå med beslutade insatser, utföra och/eller instruera träningsprogram, utföra träning/behandling enligt ordination, installera hjälpmedel, samt bistå vid bedömningar, uppföljningar och installation av hjälpmedel.

Legitimerad personal står för alla bedömningar och finns tillgänglig för daglig handledning.


KVALIFIKATIONER
Du skall helst vara under pågående utbildning till sjukgymnast eller arbetsterapeut och skall helst ha gått klart minst termin 4 av utbildningen.

Då tjänsten innebär att du har kontakter med många personer dagligen krävs hög social kompetens, att du är serviceinriktad samt har ett gott bemötande. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, gott bemötande och personlig lämplighet.

Du behöver vara självständig och kunna ta egna initiativ samtidigt som du ser teamarbete som en viktig del i arbetet.

Att självständigt kunna organisera och prioritera sitt arbete är grundläggande för att kunna göra rätt insatser vid rätt tillfälle.

Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift.

Eftersom vi ofta förflyttar oss med bil är körkort meriterande.

Vi söker dig som har ett positivt synsätt, initiativförmåga och har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Du ska vara engagerad och ha ett gott bemötande i alla situationer.

De sökanden som kan arbeta hela sommaren kommer att prioriteras. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska till jourcentral i Stenungsund

Läs mer Feb 14
OM UPPDRAGET För våra kunders räkning söker vi nu en sjuksköterska till jourcentral i Stenungsund för sommaruppdrag 2019. Behovet gäller vardagkvällar samt dagtid helger från v. 30till v. 33. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på en jourcentral. Man arbetar i team bestående av undersköterska, sjuksköterska och läkare. DIN PROFIL Legitime... Visa mer
OM UPPDRAGET

För våra kunders räkning söker vi nu en sjuksköterska till jourcentral i Stenungsund för sommaruppdrag 2019. Behovet gäller vardagkvällar samt dagtid helger från v. 30till v. 33.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på en jourcentral. Man arbetar i team bestående av undersköterska, sjuksköterska och läkare.

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst två års arbetserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarhet av jourcentral/vårdcentral/akutmottagning samt erfarenhet av journalsystemet Asynja Visph.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer informasjon Visa mindre

Gatuköksbiträde

Läs mer Feb 9
Harrys Korvbar i Stora Höga söker sommarvikarier, vi söker dig som är serviceinriktad, stresstålig, ordningsam och kan arbeta i team. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. matlagning, servering, städ och kassajobb. Arbetstiderna är Dag/Kväll/Helg under sommarmånaderna. Intervjuer sker löpande under anställningstiden. Visa mer
Harrys Korvbar i Stora Höga söker sommarvikarier, vi söker dig som är serviceinriktad, stresstålig, ordningsam och kan arbeta i team.
I arbetsuppgifterna ingår bl.a. matlagning, servering, städ och kassajobb.
Arbetstiderna är Dag/Kväll/Helg under sommarmånaderna.

Intervjuer sker löpande under anställningstiden. Visa mindre

Sommarvikariat Sjuksköterskor till Hemsjukvården

Läs mer Feb 6
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum. Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, ... Visa mer
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Socialtjänst innefattar 3 verksamheter; Vård och omsorg, Individ- och familjeomsorg samt Funktionsvariation.

Vård och omsorg ansvarar för äldreomsorgen i Stenungsunds kommun. Hemsjukvården som utförs är lagstyrd och regleras primärt av Socialtjänstlagen (SoL) och Hälso- och sjukvårdslagen (HsL). Med människan i fokus verkställs insatser till personer som har behov av hjälp och stöd, exempelvis såsom i hemmet, på särskilda boenden, vid tillfälligt behov av korttidsplats samt behov av personlig assistans. Alla instanser i kedjan bidrar till en kvalitativ och säker vård och omsorg för våra omsorgstagare.

Vi hoppas och önskar att just Du vill göra en viktig insats i sommar och ta del av ett givande och betydelsefullt arbete nu under sommaren.

Du får en god introduktion med bredvidgång inför sommarvikariatet för att skapa en trygghet för dig när du utför dina arbetsuppgifter.

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska inom hemsjukvården har du ett huvudansvarsområde inom någon av följande områden: ordinärt boende, särskilt boende korttidsenhet eller LSS/psykiatri.

Arbetstiden är schemalagd och utförs både dag, kväll och helg. Merparten av arbetspassen är schemalagda dagtid. På kväll och helg arbetar du över alla områden vilket ger en flexibel och utmanande arbetsplats.

Arbetet sker utifrån ett patientperspektiv där man ser till varje patients individuella behov och med ett rehabiliterande förhållningssätt utifrån individens förutsättningar. Ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier såsom rehab/habiliteringspersonal och undersköterskor mm utgör en stor del av arbetet.

Det är ett flexibelt och omväxlande arbete, där man möter patienter med många olika vårdbehov och stödinsatser. Du utmanas med kreativa och roliga arbetsuppgifter där man sätter den enskilde i centrum och ser till varje individs behov och förutsättningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenheter inom hemsjukvården är det meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-Körkort krävs

Vi ser att du ha ett positivt synsätt vad gäller utvecklingsarbete och kompetensutveckling. Du har förmågan att vara flexibel och självständig i att planera och utföra dina insatser.

Som person är du serviceinriktad och lyhörd samt delar med dig av din kompetens. Du har lätt för att samarbeta och hitta lösningar på de utmaningar som uppstår.

Du motiveras av omväxlande arbete och att tillsammans med dina kollegor skapa en laganda där ni arbetar mot gemensamma mål och kompletterar varandra. Tveka inte på att söka sommarjobb hos oss! Dina insatser kommer våra av stor betydelse för våra patienter och dina kollegor i sommar.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Hemsjukvården , semestervikariat

Läs mer Feb 6
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum. Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, ... Visa mer
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Socialtjänst innefattar 3 verksamheter; Vård och omsorg, Individ- och familjeomsorg samt Funktionsvariation.

Vård och omsorg ansvarar för äldreomsorgen i Stenungsunds kommun. Hemsjukvården som utförs är lagstyrd och regleras primärt av Socialtjänstlagen (SoL) och Hälso- och sjukvårdslagen (HsL). Med människan i fokus verkställs insatser till personer som har behov av hjälp och stöd, exempelvis såsom i hemmet, på särskilda boenden, vid tillfälligt behov av korttidsplats samt behov av personlig assistans. Alla instanser i kedjan bidrar till en kvalitativ och säker vård och omsorg för våra omsorgstagare.

Vi söker nu undersköterskor till Hemsjukvården under sommarperioden, vars huvuduppgift är att vara ett stöd i det dagliga arbetet för våra sjuksköterskor. Vi hoppas och önskar att just Du vill göra en viktig insats i sommar och ta del av ett givande och meningsfullt arbete samtidigt som du får fantastiska erfarenheter för livet.

ARBETSUPPGIFTER
En arbetsdag börjar alltid med ett planeringsmöte, där du och dina tjänstgörande sjuksköterskekollegor går igenom dagens arbete. Din arbetsplats utgår från Tallåsens äldreboende, men du utför dina arbetsuppgifter på alla våra särskilda boenden i kommunen och i det ordinära boendet, hemma hos patienten, vilket skapar en omväxlande och utvecklande arbetsdag. Arbetsuppgifterna sker alltid på delegation av sjuksköterskorna så som att utföra provtagningar, ge injektioner, enklare såromläggningar, RIK, KAD vård, stomivård med mera.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med några års erfarenhet, eller dig som är sjuksköterskestudent med minst termin fyra avklarad. Du har den reella kunskap som krävs för att ta venösa och kapillära blodprov, utföra urintappning/katetersättning, samt kontrollera vitala parametrar.

B-körkort är ett krav.

Du ska vara engagerad med en god samarbetsförmåga, initiativrik och ha ett genuint intresse av att arbeta med människor. Är du en av dem vi söker så tveka inte på att söka, dina insatser kommer vara av stor betydelse för våra patienter och våra sjuksköterskor i hemsjukvården i sommar.

Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift, är du flerspråkig är det meriterande.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier till framtidsyrken inom Funktionsvariationer

Läs mer Feb 5
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum. Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, ... Visa mer
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Inom området funktionsvariationer verkställs insatser enligt LSS, lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade och socialtjänstlagen (SoL) riktat till människor med olika funktionsvariationer.

Funktionsvariationsområdet är inne i en spännande utvecklingsfas med vår resa från Good to Great, vi lever våra ledord - Vi jobbar tillsammans vi bryr oss om varandra och vi har roligt på jobbet.

Tillsammans skapar vi en attraktiv och välkomnande arbetsplats. Arbetsuppgifterna är omväxlande och utvecklande, då vi har ett brukarfokus och de dagliga aktiviteterna styrs efter den enskildes behov och önskemål.

ARBETSUPPGIFTER
Vi hoppas och önskar att just Du vill göra en viktig insats i sommar och ta del av ett givande och meningsfullt arbete samtidigt som du får fantastiska erfarenheter för livet.

Du får en god introduktion med bredvidgång bland annat utbildning i läkemedelshantering för att skapa en trygghet för dig när du utför dina arbetsuppgifter. Du kommer utföra insatser enligt LSS, vård och omsorgsinsatser inklusive att på delegation utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Våra olika verksamheter inom Funktionsvariation är:
• LSS-boende
• Socialpsykiatriboende
• Boendestöd
• Korttidsboende för barn och unga

Arbetstiderna är varierande och schemalagda dag/kväll eller enbart natt med helgtjänstgöring.

Dina och dina kollegors dagliga insatser på de olika arbetsplatserna bidrar till att stärka den enskildes möjlighet att aktivt få delta i samhällslivet och leva och bo under trygga förhållanden. Där med respekt för självbestämmande och integritet. Alla insatser i kedjan bidrar till ett kvalitativt och tryggt stöd för personer med funktionsvariationer.

Tveka inte på att söka sommarjobb hos oss! Dina insatser kommer vara av stor betydelse för den enskilde och skapa trygghet i vardagen och du kommer att vara delaktig och behjälplig vid de utflykter och aktiviteter som den enskilde trivs med att göra under sommarmånaderna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett positivt synsätt, är initiativrik, har en god problemlösningsförmåga och ett genuint intresse av att arbeta med människor. Du ska vara engagerad med en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande.

För att arbeta hos oss i sommar måste du fyllt 18 år och behärska det svenska språket i tal och skrift, är du flerspråkig är det meriterande.

Ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret skall visas upp för anställning.

Det är meriterande om du har erfarenheter av arbete inom funktionsvariationer.

Det är önskvärt med B-körkort.

ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligen, men bestämt, kontakt med försäljare av rekryteringstjänster, i denna annonsering. Visa mindre

Sommarjobbare till Nouryon i Stenungsund

Läs mer Feb 4
Responsibility Vi är en världsledare inom specialkemi. Industrier i hela världen förlitar sig på oss och våra specialkemikalier för tillverkning av vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial, livsmedel, läkemedel och hygienartiklar. Vi har byggt upp ett företag i världsklass samt skapat starka partnerskap med våra kunder, grundat på nära 400 års erfarenhet och våra 10 00... Visa mer
Responsibility

Vi är en världsledare inom specialkemi. Industrier i hela världen förlitar sig på oss och våra specialkemikalier för tillverkning av vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial, livsmedel, läkemedel och hygienartiklar. Vi har byggt upp ett företag i världsklass samt skapat starka partnerskap med våra kunder, grundat på nära 400 års erfarenhet och våra 10 000 medarbetares gemensamma engagemang och fokus på tillväxt, starka finansiella resultat, säkerhet, hållbarhet och innovation. Vi är verksamma i fler än 80 länder världen över och vårt industriledande utbud omfattar varumärken som Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.

Våra siter i Stenungsund är en gemensam plats för Surface Chemistry och Ethylene and Sulfur Derivatives. Surface Chemistry producerar och marknadsför specialprodukter inom ytkemi med stor fokus på batchtillverkning. Ethylene och Sulfur Deruvatives producerar och marknadsför etanol- och etylenaminer – under kontinuerlig processtillverkning som används vid tillverkning av produkter såsom städning, polymerer, färger, papperskemikalier och läkemedel.

Vi söker nu sommarvikarier som ska täcka upp för vår ordinarie personal under sommarmånaderna början av juni – slutet av augusti. De flesta av våra lediga tjänster finns inom produktion och lager men vi har även tjänster inom labb och administration så som ekonomi och orderhantering.


Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Produktion och lager
Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion. För att vara kvalificerad ska du ha minst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning (process, styr- och reglerteknik, kemi, maskin). Arbetet inom produktion är förlagt såväl dagtid som skift. Som person skall du vara praktiskt lagd och tycka om lagarbete men även kunna ta egna initiativ för att lösa problem. Det är meriterande med B-körkort och truckkort.

Laboratorietjänster
För våra laboratorietjänster söker vi dig som har påbörjat en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis kemi eller kemi-och processteknik. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Vi värdesätter personliga egenskaper så som samarbetsförmåga, självständighet och flexibilitet.

Administration
De administrativa arbetsuppgifterna omfattas bland annat av ekonomi, order/avrop och kundservice. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Dessa tjänster kräver goda kommunikationsfärdigheter och hög servicekänsla. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt kunskaper i SAP är meriterande. Vi ser gärna att du har påbörjat universitets- eller högskolestudier och har ett par år kvar att studera.

Vänligen specificera i din ansökan vilket/vilka områden du är intresserad av.


Job Requirements

•Vi ställer höga krav på de personliga egenskaperna, det vill säga att du som person är ansvarstagande, noggrann, självständig och trivs med att arbeta i ett team. Du är lyhörd, har en positiv attityd och hög integritet.

•Vi arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att vi gärna ser att du tycker om att bidra med nya idéer

•Självfallet lever du upp till och motiveras av våra värderingar: visa vägen uppfylla våra åtaganden och växa tillsammans

•Stort fokus på hållbarhet, säkerhet och miljö där du som medarbetare har ett ansvar att hålla detta levande

•Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt att du har datorvana

•Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens, gärna med natur eller teknisk inriktning

•Du bör vara tillgänglig för arbete mellan 1 juni-31 augusti

•Observera att du måste vara minst 18 år för att arbeta hos oss, enligt arbetsmiljölagstiftningVarför Nouryon?

Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.


Ytterligare information

Tjänsterna avser feriearbete/semestervikariat under hela eller delar av månaderna juni – augusti. Våra tjänster är förlagda på tre olika platser, vårt kontor, vårt forskningslaboratorie och vår produktionssite.

Viss obligatorisk introduktion och utbildning kommer att ske innan sommaren vilket innebär att något eller några av följande datum kan komma att bli obligatoriska datum för dig. Detta behöver du ha i åtanke innan du ansöker.

•14-15 maj

•20 maj

•27 maj

•3 juni


Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta Recruiting.se@nouryon.com
Vi genomför urval och intervjuer löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

För eventuella frågor kring vår tjänster eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Hugo Jobring, Talent Resourcing Partner, hugo.jobring@nouryon.com

För fackliga frågor:
IF Metall: Annika Josefsson +46 303 854 96
Bo Mannerstedt: Sveriges Ingenjörer, via vår växel +46 303-85 000

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Följ oss på LinkedIn och Facebook för nyheter och uppdateringar om intressanta tjänster.


Mer om Nouryon

Nouryon har cirka 10.000 anställda och verksamhet i över 80 länder runt om i världen. Under vår nästan 400 år långa resa mot att bli en global ledare inom specialkemi har vi byggt upp stor expertis, utvecklat långsiktiga kundrelationer och förtjänat en plats bland de branschledande företagen när det kommer till säkerhet, hållbarhet och tillförlitlighet. Runt om i världen har våra produkter stor betydelse i människors vardagliga liv. Visa mindre

Sommarvikarier till framtidsyrken som Personliga assistenter

Läs mer Feb 1
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum. Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, ... Visa mer
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Inom området funktionsvariationer verkställs insatser enligt LSS, lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade och socialtjänstlagen (SoL) riktat till människor med olika funktionsvariationer.

Personlig assistans riktar sig till personer som har omfattande funktionsnedsättningar och behöver stöd i att hantera sin vardag. En viktig del i arbetet som personlig assistent är att skapa en meningsfull vardag. Arbetsuppgifterna är omväxlande och utvecklande, då vi har ett brukarfokus och de dagliga aktiviteterna styrs utifrån den enskildes individuella behov, förutsättningar och önskningar.

ARBETSUPPGIFTER
Vi hoppas och önskar att just Du vill göra en viktig insats i sommar och ta del av ett givande och meningsfullt arbete samtidigt som du får fantastiska erfarenheter för livet.

Du får en god introduktion med bredvidgång bland annat utbildning i läkemedelshantering för att skapa en trygghet för dig när du utför dina arbetsuppgifter. Du kommer utföra insatser enligt LSS, vård och omsorgsinsatser inklusive att på delegation utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Arbetstiderna är varierande och schemalagda dag/kväll, i vissa fall med jour eller ren natt och med helgtjänstgöring.

Som personlig assistent utgår ditt arbete från brukarens hem och dina dagliga insatser bidrar till att stärka den enskildes möjlighet att aktivt få delta i samhällslivet och leva och bo under trygga förhållanden. Där med respekt för självbestämmande och integritet. Alla insatser i kedjan bidrar till ett kvalitativt och tryggt stöd för den enskilde.

Tveka inte på att söka sommarjobb hos oss! Dina insatser kommer vara av stor betydelse och skapar en trygghet i vardagen, du kommer vara delaktig och behjälplig vid de utflykter och aktiviteter som den enskilde trivs med att göra under sommarmånaderna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett positivt synsätt, är initiativrik, har en god problemlösningsförmåga och ett genuint intresse av att arbeta med människor. Du ska vara engagerad med en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande. Du ska ha förmåga till att arbeta såväl självständigt som i nära arbete med kollegor eller anhörig.

För att arbeta hos oss i sommar måste du fyllt 18 år och behärska det svenska språket i tal och skrift, är du flerspråkig är det meriterande.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av att arbeta som personlig assistent.

Det är önskvärt med B-körkort.

ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligen, men bestämt, kontakt med försäljare av rekryteringstjänster, i denna annonsering. Visa mindre

Sjuksköterska till jourcentral i Stenungsund

Läs mer Jan 31
OM UPPDRAGET För våra kunders räkning söker vi nu en sjuksköterska till jourcentral i Stenungsund för sommaruppdrag 2019. Behovet gäller vardagkvällar samt dagtid helger från v. 30till v. 33. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på en jourcentral. Man arbetar i team bestående av undersköterska, sjuksköterska och läkare. DIN PROFIL Legitime... Visa mer
OM UPPDRAGET

För våra kunders räkning söker vi nu en sjuksköterska till jourcentral i Stenungsund för sommaruppdrag 2019. Behovet gäller vardagkvällar samt dagtid helger från v. 30till v. 33.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på en jourcentral. Man arbetar i team bestående av undersköterska, sjuksköterska och läkare.

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst två års arbetserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarhet av jourcentral/vårdcentral/akutmottagning samt erfarenhet av journalsystemet Asynja Visph.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer informasjon Visa mindre

Sommarjobbare till Nouryon i Stenungsund

Läs mer Jan 21
Responsibility Vi är en världsledare inom specialkemi. Industrier i hela världen förlitar sig på oss och våra specialkemikalier för tillverkning av vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial, livsmedel, läkemedel och hygienartiklar. Vi har byggt upp ett företag i världsklass samt skapat starka partnerskap med våra kunder, grundat på nära 400 års erfarenhet och våra 10 00... Visa mer
Responsibility

Vi är en världsledare inom specialkemi. Industrier i hela världen förlitar sig på oss och våra specialkemikalier för tillverkning av vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial, livsmedel, läkemedel och hygienartiklar. Vi har byggt upp ett företag i världsklass samt skapat starka partnerskap med våra kunder, grundat på nära 400 års erfarenhet och våra 10 000 medarbetares gemensamma engagemang och fokus på tillväxt, starka finansiella resultat, säkerhet, hållbarhet och innovation. Vi är verksamma i fler än 80 länder världen över och vårt industriledande utbud omfattar varumärken som Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.

Våra siter i Stenungsund är en gemensam plats för Surface Chemistry och Ethylene and Sulfur Derivatives. Surface Chemistry producerar och marknadsför specialprodukter inom ytkemi med stor fokus på batchtillverkning. Ethylene och Sulfur Deruvatives producerar och marknadsför etanol- och etylenaminer – under kontinuerlig processtillverkning som används vid tillverkning av produkter såsom städning, polymerer, färger, papperskemikalier och läkemedel.

Vi söker nu sommarvikarier som ska täcka upp för vår ordinarie personal under sommarmånaderna början av juni – slutet av augusti. De flesta av våra lediga tjänster finns inom produktion och lager men vi har även tjänster inom labb och administration så som ekonomi och orderhantering.


Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Produktion och lager
Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion. För att vara kvalificerad ska du ha minst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning (process, styr- och reglerteknik, kemi, maskin). Arbetet inom produktion är förlagt såväl dagtid som skift. Som person skall du vara praktiskt lagd och tycka om lagarbete men även kunna ta egna initiativ för att lösa problem. Det är meriterande med B-körkort och truckkort.

Laboratorietjänster
För våra laboratorietjänster söker vi dig som har påbörjat en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis kemi eller kemi-och processteknik. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Vi värdesätter personliga egenskaper så som samarbetsförmåga, självständighet och flexibilitet.

Administration
De administrativa arbetsuppgifterna omfattas bland annat av ekonomi, order/avrop och kundservice. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Dessa tjänster kräver goda kommunikationsfärdigheter och hög servicekänsla. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt kunskaper i SAP är meriterande. Vi ser gärna att du har påbörjat universitets- eller högskolestudier och har ett par år kvar att studera.

Vänligen specificera i din ansökan vilket/vilka områden du är intresserad av.


Job Requirements

•Vi ställer höga krav på de personliga egenskaperna, det vill säga att du som person är ansvarstagande, noggrann, självständig och trivs med att arbeta i ett team. Du är lyhörd, har en positiv attityd och hög integritet.

•Vi arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att vi gärna ser att du tycker om att bidra med nya idéer

•Självfallet lever du upp till och motiveras av våra värderingar: visa vägen uppfylla våra åtaganden och växa tillsammans

•Stort fokus på hållbarhet, säkerhet och miljö där du som medarbetare har ett ansvar att hålla detta levande

•Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt att du har datorvana

•Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens, gärna med natur eller teknisk inriktning

•Du bör vara tillgänglig för arbete mellan 1 juni-31 augusti

•Observera att du måste vara minst 18 år för att arbeta hos oss, enligt arbetsmiljölagstiftning


Varför Nouryon?

Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.


Ytterligare information

Tjänsterna avser feriearbete/semestervikariat under hela eller delar av månaderna juni – augusti. Våra tjänster är förlagda på tre olika platser, vårt kontor, vårt forskningslaboratorie och vår produktionssite.

Viss obligatorisk introduktion och utbildning kommer att ske innan sommaren vilket innebär att något eller några av följande datum kan komma att bli obligatoriska datum för dig. Detta behöver du ha i åtanke innan du ansöker.

•14-15 maj

•20 maj

•27 maj

•3 juni

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta Recruiting.se@nouryon.com
Vi genomför urval och intervjuer löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

För eventuella frågor kring vår tjänster eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Hugo Jobring, Talent Resourcing Partner, hugo.jobring@nouryon.com

För fackliga frågor:
IF Metall: Annika Josefsson +46 303 854 96
Bo Mannerstedt: Sveriges Ingenjörer, via vår växel +46 303-85 000

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Följ oss på LinkedIn och Facebook för nyheter och uppdateringar om intressanta tjänster.


Mer om Nouryon

Nouryon har cirka 10.000 anställda och verksamhet i över 80 länder runt om i världen. Under vår nästan 400 år långa resa mot att bli en global ledare inom specialkemi har vi byggt upp stor expertis, utvecklat långsiktiga kundrelationer och förtjänat en plats bland de branschledande företagen när det kommer till säkerhet, hållbarhet och tillförlitlighet. Runt om i världen har våra produkter stor betydelse i människors vardagliga liv Visa mindre

Sjuksköterska till jourcentral i Stenungsund

Läs mer Jan 17
OM UPPDRAGET För våra kunders räkning söker vi nu en sjuksköterska till jourcentral i Stenungsund för sommaruppdrag 2019. Behovet gäller vardagkvällar samt dagtid helger från v. 26 till v. 33. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på en jourcentral. Man arbetar i team bestående av undersköterska, sjuksköterska och läkare. DIN PROFIL Legitim... Visa mer
OM UPPDRAGET

För våra kunders räkning söker vi nu en sjuksköterska till jourcentral i Stenungsund för sommaruppdrag 2019. Behovet gäller vardagkvällar samt dagtid helger från v. 26 till v. 33.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på en jourcentral. Man arbetar i team bestående av undersköterska, sjuksköterska och läkare.

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst två års arbetserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarhet av jourcentral/vårdcentral/akutmottagning samt erfarenhet av journalsystemet Asynja Visph.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer informasjon Visa mindre

Sommarvikarier till framtidsyrken inom Vård och Omsorg

Läs mer Jan 16
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum. Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, ... Visa mer
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Socialtjänst innefattar 3 verksamheter; Vård och omsorg, Individ- och familjeomsorg samt Funktionsvariation.

Vård och omsorg ansvarar för äldreomsorgen i Stenungsunds kommun. Hemsjukvården som utförs är lagstyrd och regleras primärt av Socialtjänstlagen (SoL) och Hälso- och sjukvårdslagen (HsL). Med människan i fokus verkställs insatser genom bistånd till personer som har olika behov av hjälp och stöd i sin vardag. Alla instanser som görs för den
enskilde i kedjan bidrar till en kvalitativ och säker vård och omsorg.

För att kunna möta behovet i verksamheten och för att kunna upprätthålla vård med hög kvalitet och god kompetens söker vi nu sommarvikarier inom Vård och omsorg.

Som nyanställd inom Vård och omsorg erbjuder vi dig en individuellt anpassad introduktion på din arbetsplats som innehåller både teoretisk och praktisk information.

ARBETSUPPGIFTER
Du som arbetar som sommarvikarie/timvikarie hos oss kommer att erbjudas ett omväxlande och utvecklande arbete.

Dina insatser är av stor betydelse då du ersätter ordinarie personal under deras semesterperioder. Du kommer utföra vardagliga vård och omsorgsinsatser inklusive att på delegation utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter.
Du kommer vara ett stöd i den enskildes vardag som gör att just DU är viktig för andra människor.

Vi söker dig som vill vikariera i sommar inom:
Hemtjänsten - att stödja personer i deras livsföring så att de upplever en meningsfull vardag i sitt hem.

Korttidsenheten - stöd till personer där den enskilde behöver mer stöd under en avgränsad period som inte kan ges i hemmet.

Särskilda boenden - socialt vård och omsorgsarbete där du stödjer den enskilde i personliga och praktiska frågor på kommunens äldreboenden.

Natt - Socialt vård och omsorgsarbete med målet att den enskilde ska uppleva trygghet.

Arbetstiderna är schemalagda dag, kväll och helgtjänstgöring. Nattid är ca 21.15-07.15 vardag som helg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett positivt synsätt, initiativförmåga och har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Du ska vara engagerad och ha ett gott bemötande i alla situation.

För att arbeta i hemtjänsten krävs B-körkort.
Ett krav är att du behärskar svenska språket i tal och skrift, fler språk är meriterande.

Det är meriterande om du är utbildad undersköterska eller har erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg.

De sökanden som kan arbeta hela sommaren kommer att prioriteras. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligen, men bestämt, kontakt med försäljare av rekryteringstjänster, i denna annonsering. Visa mindre

Sjuksköterska till jourcentral i Stenungsund

Läs mer Jan 3
OM UPPDRAGET För våra kunders räkning söker vi nu en sjuksköterska till jourcentral i Stenungsund för sommaruppdrag 2019. Behovet gäller vardagkvällar samt dagtid helger från v. 26 till v. 33. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på en jourcentral. Man arbetar i team bestående av undersköterska, sjuksköterska och läkare. DIN PROFIL Legitim... Visa mer
OM UPPDRAGET

För våra kunders räkning söker vi nu en sjuksköterska till jourcentral i Stenungsund för sommaruppdrag 2019. Behovet gäller vardagkvällar samt dagtid helger från v. 26 till v. 33.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på en jourcentral. Man arbetar i team bestående av undersköterska, sjuksköterska och läkare.

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst två års arbetserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarhet av jourcentral/vårdcentral/akutmottagning samt erfarenhet av journalsystemet Asynja Visph.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer informasjon Visa mindre

Sjuksköterska till jourcentral i Stenungsund

Läs mer Dec 20
OM UPPDRAGET För våra kunders räkning söker vi nu en sjuksköterska till jourcentral i Stenungsund för sommaruppdrag 2019. Behovet gäller vardagkvällar samt dagtid helger från v. 26 till v. 33. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på en jourcentral. Man arbetar i team bestående av undersköterska, sjuksköterska och läkare. DIN PROFIL Legitim... Visa mer
OM UPPDRAGET

För våra kunders räkning söker vi nu en sjuksköterska till jourcentral i Stenungsund för sommaruppdrag 2019. Behovet gäller vardagkvällar samt dagtid helger från v. 26 till v. 33.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på en jourcentral. Man arbetar i team bestående av undersköterska, sjuksköterska och läkare.

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst två års arbetserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarhet av jourcentral/vårdcentral/akutmottagning samt erfarenhet av journalsystemet Asynja Visph.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer informasjon Visa mindre

Läkemedelsspecialist till Kronans Apotek i Stenungsund och Henån

Läs mer Dec 7
Ära alla dina sidor! Kronans Apotek är en apotekskedja som strävar efter 100 procent nöjda kunder varje dag. Vi jobbar över tre områden Recept, Hälsa och Skönhet. Vi har idag en marknadsandel på ca 20 %, över 320 apotek och 2600 anställda i Sverige. Kronans Apotek är en del av läkemedelskoncernen Oriola med säte i Finland och verksamhet i Sverige och Finland. Koncernen hade ett... Visa mer
Ära alla dina sidor! Kronans Apotek är en apotekskedja som strävar efter 100 procent nöjda kunder varje dag. Vi jobbar över tre områden Recept, Hälsa och Skönhet. Vi har idag en marknadsandel på ca 20 %, över 320 apotek och 2600 anställda i Sverige. Kronans Apotek är en del av läkemedelskoncernen Oriola med säte i Finland och verksamhet i Sverige och Finland. Koncernen hade ett rörelseresultat på 61,1 Miljoner EUR under 2016. Kronans Apotek arbetar för att våra kunder ska känna sig vackrare på utsidan och friskare på insidan.

Vill du vara med och arbeta för en bättre hälsa för 65 000 kunder varje dag?

Vi söker dig som liksom vi värderar öppenhet, ansvarstagande, initiativrikedom, samarbetsvilja och glädje!

Kronans Apotek i Stenungsund och Henån
Vi söker nu en sommarvikarierande Läkemedelsspecialist till Kronans Apotek i Stenungsund och Henån! Vi är tolv glada medarbetare och vi söker dig som brinner för att ge våra kunder den bästa servicen! Vi har öppet måndag-fredag 8.30-18 och lördag 10-13 i Henån, och måndag-fredag 9-18, lördag 10-16 och söndag 11-16 i Stenungsund. Vikariatet sträcker sig från ca juni - augusti. Att pendla från tex Göteborg till Henån tar ca en timma. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som läkemedelsspecialist är rådgivning och försäljning av receptbelagda läkemedel, receptfria mediciner och egenvårdsprodukter.

Alla i teamet har ett ansvar att dela med sig av kunskaper och erfarenheter i det dagliga apoteksarbetet. Vi ska öka kundföljsamheten och flexibiliteten på våra apotek genom att vi strävar efter att alla medarbetare i teamet är delaktiga i arbetsområdena: lager och logistik, kassa, administration, sortiment och kampanj. 

Personliga egenskaper
Som medarbetare på Kronans Apotek strävar du efter bästa service för kunden, genom professionell rådgivning och energi i kundmötet. Du har ett stort intresse för försäljning och har resultatfokus – tillsammans med dina kollegor arbetar ni mot apotekets uppställda mål.

Vidare är du lyhörd, kan arbeta självständigt och du motiveras av utmaningar i din vardag. Du har en god förmåga att kommunicera med våra kunder och dina kollegor, som person är du även öppen, ansvartagande och flexibel. För att trivas hos oss tycker du om att arbeta i team, du tar initiativ och du vill bidra till en god arbetsmiljö.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och som medarbetare vill du utvecklas tillsammans med oss, för att bidra till arbetsglädje och ett bra kundbemötande.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är farmaceut. Receptarie eller apotekare

Sista ansökningsdag: 2019-02-28
Anställningsform: vikariat, heltid 40 h/v
Tillträde: ca 2018-06-03 - 2018-08-31 eller enligt överenskommelse

Vill du vara med?
Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Apotekschef Camilla Bäckman 070-264 82 71

Fackliga representanter: Sveriges Farmaceuter, Pernilla Hillerborg  tfn 010-705 93 72 och Unionen, Gunilla Andersson tfn 070-314 21 30

Säljsamtal undanbedes! Välkommen med din ansökan! 


Kronans Apotek kan erbjuda dig ett hållbart, meningsfullt, stimulerande och utmanande arbete där hälsa står i fokus. Varje dag kan du hjälpa och följa våra kunder genom livet i olika viktiga ögonblick. Som medarbetare är du grundstenen i vår verksamhet. Oavsett var du befinner dig i din karriär satsas vi på dig som medarbetare. Det är vårt löfte till dig. Visa mindre

Sjuksköterska till jourcentral i Stenungsund

Läs mer Dec 6
OM UPPDRAGET För våra kunders räkning söker vi nu en sjuksköterska till jourcentral i Stenungsund för sommaruppdrag 2019. Behovet gäller vardagkvällar samt dagtid helger från v. 26 till v. 33. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på en jourcentral. Man arbetar i team bestående av undersköterska, sjuksköterska och läkare. DIN PROFIL Legitim... Visa mer
OM UPPDRAGET

För våra kunders räkning söker vi nu en sjuksköterska till jourcentral i Stenungsund för sommaruppdrag 2019. Behovet gäller vardagkvällar samt dagtid helger från v. 26 till v. 33.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på en jourcentral. Man arbetar i team bestående av undersköterska, sjuksköterska och läkare.

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst två års arbetserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarhet av jourcentral/vårdcentral/akutmottagning samt erfarenhet av journalsystemet Asynja Visph.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer informasjon Visa mindre

Sjuksköterska till Jourcentralen

Läs mer Dec 4
Om oss Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskyd... Visa mer
Om oss
Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor.

Vi erbjuder även alla våra anställda 20% rabatt på samtliga årskort hos Nordic Wellness.

Dina arbetsuppgifter
Sjuksköterska till Jourcentralen för uppdrag som sträcker sig från v.26-v33 (2019).
Schema mån-fre kväll, lör-sön dag.
Journalsystem Asynja Visph.

Mer information kontakta Taina Magnusson tel: 0707-179140 eller e-post taina.magnusson@ofelia.se

Din profil
Leg. sjuksköterska. Erfarenhet av Jourcentralen är meriterande. Visa mindre

Sjuksköterska till jourcentral i Stenungsund

Läs mer Nov 22
OM UPPDRAGET För våra kunders räkning söker vi nu en sjuksköterska till jourcentral i Stenungsund för sommaruppdrag 2019.Behovet gäller vardagkvällar samt dagtid helger från v. 26 till v. 33. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på en jourcentral. Man arbetar i team bestående av undersköterska, sjuksköterska och läkare. DIN PROFIL Legitime... Visa mer
OM UPPDRAGET

För våra kunders räkning söker vi nu en sjuksköterska till jourcentral i Stenungsund för sommaruppdrag 2019.Behovet gäller vardagkvällar samt dagtid helger från v. 26 till v. 33.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på en jourcentral. Man arbetar i team bestående av undersköterska, sjuksköterska och läkare.

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst två års arbetserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarhet av jourcentral/vårdcentral/akutmottagning samt erfarenhet av journalsystemet Asynja Visph.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer informasjon Visa mindre

Sommarjobb som Nej - Mobbning Ambassadör

Läs mer Jul 4
Sommarjobb med möjlighet till extra arbete som Nej-Mobbning Ambassadör. Vill du under en månad på ditt sommarlov vara med att förändra världen. Då kan du sända in en ansökan om att få bli Nej-Mobbning Ambassadör. Vi startar med en utbildningsdag som sker på följande datum & platser. Malmö 13/7. Kl.12.00 - 17. Göteborg 14/7. Kl.12.00 - 17. Stockholm 15/7. Kl.12.00 - 17. Du k... Visa mer
Sommarjobb med möjlighet till extra arbete som Nej-Mobbning Ambassadör.

Vill du under en månad på ditt sommarlov vara med att förändra världen.
Då kan du sända in en ansökan om att få bli Nej-Mobbning Ambassadör.

Vi startar med en utbildningsdag som sker på följande datum & platser.

Malmö 13/7. Kl.12.00 - 17.
Göteborg 14/7. Kl.12.00 - 17.
Stockholm 15/7. Kl.12.00 - 17.

Du kommer sedan att arbeta i din närhet tillsammans med en arbetskamrat. Ni tar kontakt med folkströmmen till de största butiksplatser vi har avtal med eller där vi kommer överens, och erbjuder alla som är mot mobbning att visa detta i handling.
Dels genom att köpa våra Nej-Mobbningpins, för att bära eller ge bort men kanske också att köpa vår skydds & stöd tröja till sig själv eller någon nära, barn eller barnbarn. Viktiga och bra presenter.

Vi söker dig i gymnasieåldern som tycker det är roligt och utmanade att ta kontakt med nya människor. Pigg, trevlig och glad är du naturligt.
Du kommer att utveckla din förmåga att sälja både dig själv och ditt projekt framgångsrikt.
Tillsammans stöds vi av målet att nå fram med information till minst två miljoner svenskar.
Men även ditt personligt satta mål med vad du skall göra med pengar du bestämt dig för att tjäna.

Ansöka kan du endast göra på vår hemsida www.nejmobbning.se

Du är mer än välkommen att slå en signal om du undrar över någonting
eller bara vill presentera dig till Lars-Göran på 0702-115 308.

Då du inte är myndig kommer målsmans godkännande att krävas när du blir erbjuden ett avtal.

Du är i gymnasieålder och vill vidareutveckla dig och dina förmågor, att kunna bidra till en bättre värld är naturligt för dig.
Du har lätt för att visa dina glada och utåtriktade sidor i nya kontakter.

Nej-Mobbning är ett privat initiativ av tre filantroper som inte tar ut några löner.
Så snart de ekonomiska förutsättningarna finns, kommer verksamheten att övergå i ideell förening eller stiftelse. Visa mindre

Sjuksköterska till Stenungsund i sommar!

Läs mer Jun 13
OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är sjuksköterska och som vill arbeta på uppdrag ute hos en av våra kunder i Stenungsund i sommar. Uppdrag från vecka 26-32 DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska i kommunen. DIN PROFIL Du är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från kommunen e... Visa mer
OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är sjuksköterska och som vill arbeta på uppdrag ute hos en av våra kunder i Stenungsund i sommar.
Uppdrag från vecka 26-32

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska i kommunen.

DIN PROFIL
Du är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från kommunen eller geriatriken.

OM OSS
?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer informasjon Visa mindre

Extra chaufför med CE - kort

Läs mer Jun 1
Vi söker sommarvikarie för perioden Juni till Augusti. För transport av styckegods mellan Göteborg och Stenungsund. Du är serviceinriktad, stresstålig glad och positiv. Stenmans Åkeri transporterar styckegods för DB Schenker AB. Visa mer
Vi söker sommarvikarie för perioden Juni till Augusti. För transport av styckegods mellan Göteborg och Stenungsund.

Du är serviceinriktad, stresstålig glad och positiv.

Stenmans Åkeri transporterar styckegods för DB Schenker AB. Visa mindre

Säljare deltid sommarvik. Dressmann Stenungsund

Läs mer Maj 30
Dressmann är en av Nord-Europas största klädkedjor inom herrkläder med över 460 butiker i 7 länder. Dressmann har för avsikt att täcka det totala klädbehovet för alla kvalitets- och prismedvetna män, med bra köp till både arbete och fest. Hos Dressmann gör närmare 3 000 medarbetare varje dag ett avgörande arbete för att vi ska lyckas. Dressmann är en del av Varner som består ... Visa mer
Dressmann är en av Nord-Europas största klädkedjor inom herrkläder med över 460 butiker i 7 länder. Dressmann har för avsikt att täcka det totala klädbehovet för alla kvalitets- och prismedvetna män, med bra köp till både arbete och fest. Hos Dressmann gör närmare 3 000 medarbetare varje dag ett avgörande arbete för att vi ska lyckas.

Dressmann är en del av Varner som består av 11 modekedjor med närmare 11.000 medarbetare och 1500 butiker fördelat på 8 länder. Servicekontoret ligger i Slependen utanför Oslo.

På Dressmann älskar vi glada människor!

Vi har en stark tilltro på att glada människor ger glada upplevelser och vår målsättning är att få alla våra kunder på bra humör. Vi önskar att våra kunder ska få uppleva strålande service, god kvalitet och ett brett urval till bästa pris. Vi är noga när vi söker efter den rätta och vi ger oss inte fören vi hittar medarbetare som...

Har nära till ett skratt!
Är en glad människa och vill andra väl
Har det kul på arbetet
Bjuder på sig själv, ger energi och sprider glädje
Har humor och är prestigelös
Är opretentiös och flexibel
Är lösningsorienterad och har en ”no problem” inställning
Ställer krav, är intresserad och alert
Har tävlingsinstinkt och en stark ”vinnarinstinkt”
Är intresserad av kläder och mode
Är detta en beskrivning av dig? Läs då vidare…

Säljare hos Dressmann

Som säljare är du Dressmanns ansikte utåt!
Du är positiv och möter alla kunder med ett stort leende. Du gillar människor, högt tempo och en stimulerande arbetsplats. Du gillar att sälja och vägleder kunderna med kunskap och engagemang.

Är detta något för dig? Vänta inte med att ta kontakt.
Vi kan erbjuda dig en spännande och trevlig vardag, med bra karriärmöjligheter hos Nordens största klädkedja för män. Vi ser fram emot din ansökan och ser gärna ansökningar med bifogat foto.

*Tjänsten kan tillsättas under annonstiden. Visa mindre

Hallvärd under sommaren

Läs mer Maj 29
Vi söker digsom kan tänka sig jobba som hallvärdunder juni, juli och augusti. Du är serviceminded, problemlösande, noggrann och sätter alltid kunden i första hand. Arbetet innebär mycket kundkontakt och är avgörande för hur kunden uppfattar hela företaget. Du kommer att ta hand om kunderna som besöker oss i Stenungsund, ansvara för provkörningar, administrera demobilar och a... Visa mer
Vi söker digsom kan tänka sig jobba som hallvärdunder juni, juli och augusti.

Du är serviceminded, problemlösande, noggrann och sätter alltid kunden i första hand.

Arbetet innebär mycket kundkontakt och är avgörande för hur kunden uppfattar hela företaget.

Du kommer att ta hand om kunderna som besöker oss i Stenungsund, ansvara för provkörningar, administrera demobilar och agera support för säljarna.

Du svarar under försäljningschef och kommer att lära dig mycket om bilförsäljning under resans gång.

Meriterande att ha jobbat med premiumvarumärken i butik eller i reception tidigare.

Känner du att du vill vara med på en spännande resa kan ge våra kunder en femstjärnig upplevelse tillsammans med oss, ansök nu. Visa mindre

Servicemedarbetare Stenungsund

Läs mer Maj 21
ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största t... Visa mer
ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Till vår verksamhet i Stenungsund söker ISS Städtjänster region Väst  en positiv och engagerad servicemedarbetare.

Dina arbetsuppgifter:
Som servicemedarbetare arbetar du med städning av kundens lokaler. Även andra servicetjänster som exempelvis konferensservice, skötsel av kaffemaskiner och blommor kan ingå.

Din profil:
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. B-körkort är meriterande.

Övrigt:
Tjänsten är vikariat  med tillträde omgående

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor vänligen kontakta driftchef Ann-Charlotte Hellström på ISS Städtjänster, telefonnummer 0734365353

Du kan också maila dina frågor till: hr-service@se.issworld.com
Vänligen spara kontaktuppgifterna så att du kan komma i kontakt med oss ifall du har frågor om tjänsten framöver.

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska till Stenungsund i sommar!

Läs mer Maj 18
OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är sjuksköterska och som vill arbeta på uppdrag ute hos en av våra kunder i Stenungsund i sommar. Uppdrag från vecka 26-32 DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska i kommunen. DIN PROFIL Du är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från kommunen e... Visa mer
OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är sjuksköterska och som vill arbeta på uppdrag ute hos en av våra kunder i Stenungsund i sommar.
Uppdrag från vecka 26-32

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska i kommunen.

DIN PROFIL
Du är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från kommunen eller geriatriken.

OM OSS
?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer informasjon Visa mindre

Personlig assistent sökes till man i Kållekärr!

Läs mer Maj 11
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett arbete med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Vi söker nu en personlig assistent till vår kund i Kållekärr. Vår kund är en man i 50-årsåldern som efter en stroke är i behov av personlig assistans. Som personlig assisten... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett arbete med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent till vår kund i Kållekärr.

Vår kund är en man i 50-årsåldern som efter en stroke är i behov av personlig assistans. Som personlig assistent hos honom är du behjälplig där funktionshindret sätter gränser, såsom vid hygien, förflyttning, hushållsarbete, matlagning och vid aktiviteter.

Vi söker dig som är lugn och trygg i dig själv, plikttrogen, ansvarsfull och lojal. Har du tidigare erfarenhet inom personlig assistans eller utbildning inom friskvård/rehabilitering/träning är det meriterande men inget krav, eventuell utbildning får du på plats. Viktigast av allt är att du och kunden fungerar bra tillsammans och att personkemin stämmer.

Det är ett krav att du som söker har bil och körkort.

Arbetstid / Varaktighet: Deltid ca 75%, varierande dag, kväll, helg enligt rullande schema. Tjänsten är tidsbegränsad till och med 2018-08-31.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående! Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv". Visa mindre

DISTRIBUTIONSFÖRARE / SÄSONG - GB GROSSISTEN I JÖRLANDA

Läs mer Maj 10
Du kommer i huvudsak att leverera våra produkter (främst GB Glass) till butiker / kiosker. Viss införsäljning av våra produkter förekommer. Till tjänsten ansvarar du för att maximera fyllnadsgraden på våra produkter i butiken. Du jobbar med att leverera försålda varor samt att lägga egen order i butik. Du plockar av produkterna från distributionsbilen och plockar även upp p... Visa mer
Du kommer i huvudsak att leverera våra produkter (främst GB Glass) till butiker / kiosker.
Viss införsäljning av våra produkter förekommer.

Till tjänsten ansvarar du för att maximera fyllnadsgraden på våra produkter i butiken.
Du jobbar med att leverera försålda varor samt att lägga egen order i butik.
Du plockar av produkterna från distributionsbilen och plockar även upp produkterna i butik.
Du är ansiktet utåt och har alltid ett trevligt bemötande mot både kunder och dina medarbetare.

Du är GB Glace ansikte utåt.
Har du tidigare erfarenhet av distribution är det meriterande


Tillträde: snarast.
Du är utåtriktad med en utvecklad förmåga att knyta och odla kontakter och trivs med att ge bästa service till våra kunder och kollegor. Du har B-körkort och hanterar svenska väl, i både tal och skrift. Du har god social kompentens, är ordningsam och ansvarstagande, gillar att hugga i (tunga lyft förekommer), klarar att jobba både sjävständigt och i grupp, är stresstålig.

GB Grossisten i Jörlanda AB distribuerar i huvudsak GB-glass, men i vår portfölj ingår även diverse drycker, bake off bröd, godis mm. För att se hela vårt sortiment så besök gärna vår hemsida: www.varsego.se

Vårt distrikt sträcker sig från Hisingen i söder till Orust i norr.
Vi kör endast med små B-korts lastbilar.

Depån är belägen i Jörlanda som ligger mitt emellan Kungälv och Stenungsund. Visa mindre

Asiatisk kock och gatuköksbiträde

Läs mer Maj 7
(Kock med asiatisk inriktning) . Tillagning av mat , förberedning av mat och andra köks arbeten . Kundmottagning ingår också i arbetet och även lite disk och städning (Gatuköksbiträde ) Kassa hantering , färsäljning av korv och hamburgare , disk och städ . Vi söker en person som är ansvarsfull , noggran , flexibel , trevlig , positiv , med god inställning till arbetet . Erf... Visa mer
(Kock med asiatisk inriktning) . Tillagning av mat , förberedning av mat och andra köks arbeten .
Kundmottagning ingår också i arbetet och även lite disk och städning
(Gatuköksbiträde ) Kassa hantering , färsäljning av korv och hamburgare , disk och städ .

Vi söker en person som är ansvarsfull , noggran , flexibel , trevlig , positiv , med god inställning till arbetet .
Erfarenhet är meriterande men inget krav .

Vi är en gatukök som serverar klassisk gatuköksmat och även lite asiatisk wok rätter med glädje och nöje . Visa mindre

OPTIMAL ASSISTANS I GBG AB : SOMMARVIKARIER ÖPPET HUS 15 maj kl13 - 16

Läs mer Maj 7
Optimal Assistans har ÖPPET HUS 15 maj kl 13-16 Välkomna till Lotsgatan 1 i majorna! Vi söker några sommarvikarier till och några som vill arbeta som vikarier! Vi söker dig med ett professionellt förhållningssätt och som är trygg i din yrkesroll. Vi ser att du gärna har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Vi söker dig som: Du tycker om utmaning och kan ar... Visa mer
Optimal Assistans har ÖPPET HUS 15 maj kl 13-16 Välkomna till Lotsgatan 1 i majorna!

Vi söker några sommarvikarier till och några som vill arbeta som vikarier!

Vi söker dig med ett professionellt förhållningssätt och som är trygg i din yrkesroll.
Vi ser att du gärna har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent.

Vi söker dig som:
Du tycker om utmaning och kan arbeta efter rutiner men kan också ta självständiga beslut utefter situation utifrån kundens behov och önskemål.
Du är en empatisk och inkännande person, med ett gott humör.

Varmt välkomna att droppa in hos oss på lotsgatan 1 i majorna den 15e maj mellan kl 13-16!

Du kan börja nu med introduktion.
Arbetstiden är varierande. Du arbetar dag, kväll, helg eller natt ( sovande jour)
Erfarenhet av personlig assistent yrket
Du arbetar efter rutiner, då det är av stor vikt att följa ett dagsschema för vår kunder.
Du är lyhörd för kundens behov och är professionell i din yrkesroll.

Välkommen in till Lotsgatan 1 den 15 maj mellan kl 13-16, eller skicka din ansökan till jobb@optimalassistans.org

Vi rekryterar löpande, både företag, kund läser ansökan!
Kollektivavtal och bra försäkringsvillkor finns.


Vi skapar självständighet för brukare som vill leva egna liv!
Vårt uppdrag utgår ifrån kundens behov och önskemål och vi arbetar tillsammans med kunden för att skapa och möjliggöra en självständig och delaktig vardag!

Älska vardagen tillsammans med oss!
Söker du ett stimulerande och roligt arbete?
Då är det dig vi söker!

Skicka din ansökan till jobb@optimalassistans.org eller kom till vårt öppna hus den 15e maj mellan kl 13-16.Lotsgatan 1 i majorna Visa mindre

Chaufför Sommarvikarie C eller CE

Läs mer Maj 2
Chaufför sökes till Stenmans Åkeri AB. Vi är ett åkeri som kör för DB Schenker och vi söker nu en chaufför för körning mellan Stenungsund – Göteborg. B CE-behörighet samt ADR- och YKB-utbildning är ett krav. Fordonet är i första hand distributionsbil ,men kan även i vissa fall vara en bil + släp. Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid med tillträde omgående, ev tillsvidar... Visa mer


Chaufför sökes till Stenmans Åkeri AB.
Vi är ett åkeri som kör för DB Schenker och vi söker nu en chaufför för körning mellan Stenungsund – Göteborg. B CE-behörighet samt ADR- och YKB-utbildning är ett krav. Fordonet är i första hand distributionsbil ,men kan även i vissa fall vara en bil + släp.
Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid med tillträde omgående, ev tillsvidare anställning.Lön och arbetstid enl. avtal.
Du skickar din ansökan till stenmansakeri@hotmail.com eller kontaktar oss på telefon 0705-50 96 52.

Positiv, samarbetsvillig, pålitlig, serviceinriktad.
Merit lokalkännedom I Stenungsunds Kommun.
xxxxxxx

Lastning DB Schenker AB i Bäckebol. Utkörning i Stenungsunds Kommun, ev retur GBG: Visa mindre

Sommarjobb som Nej - Mobbning Ambassadör

Läs mer Maj 2
Sommarjobb som Nej-Mobbning Ambassadör. Vill du under en månad på ditt sommarlov vara med att förändra världen. Då kan du sända in en ansökan om att få bli Nej-Mobbning Ambassadör. 164 arbetstillfällen erbjuds i de större orterna i Svealand & Götaland. Vi startar med en utbildningsdag som sker på följande datum & platser. Hässleholm 18-19/6. Göteborg 20-21/6. Nässjö 25/6. Ö... Visa mer
Sommarjobb som Nej-Mobbning Ambassadör.

Vill du under en månad på ditt sommarlov vara med att förändra världen.
Då kan du sända in en ansökan om att få bli Nej-Mobbning Ambassadör.

164 arbetstillfällen erbjuds i de större orterna i Svealand & Götaland.

Vi startar med en utbildningsdag som sker på följande datum & platser.

Hässleholm 18-19/6. Göteborg 20-21/6. Nässjö 25/6. Örebro 26/6.
Stockholm 27-28-29-30/6. Vi börjar 10.00 & slutar 16.30

Du kommer sedan att arbeta tillsammans med en arbetskamrat på din hemort. Ni tar kontakt med kundströmmen till ortens största dagligvaruhandel, och erbjuder alla som är mot mobbning att visa detta i handling.
Dels genom att köpa våra Nej-Mobbningpins, för att bära eller ge bort men kanske också att köpa vår skydds & stöd tröja till sig själv eller någon nära, barn eller barnbarn. Viktiga och bra presenter.

Vi söker dig i gymnasieåldern som tycker det är roligt och utmanade att ta kontakt med nya människor. Pigg, trevlig och glad är du naturligt.
Du kommer att utveckla din förmåga att sälja både dig själv och ditt projekt framgångsrikt.
Tillsammans stöds vi av målet att nå fram med information till minst två miljoner svenskar.
Men även ditt personligt satta mål med vad du skall göra med pengar du bestämt dig för att tjäna.

Sista ansökningsdatum är 31/5 2018
Ansöker gör du på vår hemsida www.nejmobbning.se

Du är mer än välkommen att slå en signal om du undrar över någonting
eller bara vill presentera dig till Lars-Göran på 0702-115 308.

Då du inte är myndig kommer målsmans godkännande att krävas när du blir erbjuden ett avtal.

Du är i gymnasieålder och vill vidareutveckla dig och dina förmågor, att kunna bidra till en bättre värld är naturligt för dig.
Du har lätt för att visa dina glada och utåtriktade sidor i nya kontakter.

Nej-Mobbning är ett privat initiativ av tre filantroper som inte tar ut några löner.
Så snart de ekonomiska förutsättningarna finns, kommer verksamheten att övergå i ideell förening eller stiftelse. Visa mindre

Extra chaufför

Läs mer Maj 2
Vi söker sommarvikarie för perioden Juni till Augusti. För transport av styckegods mellan Göteborg och Stenungsund. Du är serviceinriktad, stresstålig glad och positiv. Stenmans Åkeri transporterar styckegods för DB Schenker AB. Visa mer
Vi söker sommarvikarie för perioden Juni till Augusti. För transport av styckegods mellan Göteborg och Stenungsund.

Du är serviceinriktad, stresstålig glad och positiv.

Stenmans Åkeri transporterar styckegods för DB Schenker AB. Visa mindre

Cafébiträden till EAT Café & Restaurang / I LOVE FROZEN YOGURT Stenungsund

Läs mer Apr 23
Beredning av mat och smörgåsar. Glassförsäljning. Kassarutiner, beställningar, disk och städ. Andra vanligt förekommande uppgifter inom restaurang. Vi behöver fler medarbetare som vill jobba extra hos oss! Det här passar dig som vill jobba på helger/lov och i sommar. Du ska helst ha någon erfarenhet från café, restaurang eller butik. Kunna ge ett trevligt bemötande mot kund... Visa mer
Beredning av mat och smörgåsar. Glassförsäljning. Kassarutiner, beställningar, disk och städ. Andra vanligt förekommande uppgifter inom restaurang.

Vi behöver fler medarbetare som vill jobba extra hos oss!

Det här passar dig som vill jobba på helger/lov och i sommar.

Du ska helst ha någon erfarenhet från café, restaurang eller butik. Kunna ge ett trevligt bemötande mot kund. Vara strukturerad och ordningsam.


Vi är ett företag som driver 4 stycken fast-food restauranger och 4 stycken Yogurt/juice-barer.
Nu söker vi fler café-och restaurangbiträden till:
EAT Café & Restaurang/ I LOVE FROZEN YOGURT
Stenungs Torg
Stenungsund Visa mindre

Sommarjobbare till AkzoNobel Stenungsund

Läs mer Apr 21
AkzoNobel Functional Chemicals och Surface Chemistry är producenter av specialkemikalier, bland annat producerar vi kemikalier till vardagsprodukter så som skönhetsprodukter, hygien- och bageriprodukter. Vi producerar också ytaktiva ämnen och ansvarar för materialflödet från råvara till leverans av färdig produkt till kund. Vi har tre fabriker med tillverkning för två av AkzoNo... Visa mer
AkzoNobel Functional Chemicals och Surface Chemistry är producenter av specialkemikalier,
bland annat producerar vi kemikalier till vardagsprodukter så som skönhetsprodukter, hygien- och
bageriprodukter. Vi producerar också ytaktiva ämnen och ansvarar för materialflödet från råvara
till leverans av färdig produkt till kund. Vi har tre fabriker med tillverkning för två av AkzoNobels
affärsverksamheter på Site Stenungsund.

Vi söker nu ytterligare sommarvikarier som ska täcka upp för vår ordinarie personal under sommarmånaderna början av juni – slutet av augusti. Vi letar främst efter personer som är intresserade av att arbeta inom processindustrin, se produktion och lager nedan.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Produktion och lager
Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion. För att vara kvalificerad ska du ha minst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning (process, styr- och reglerteknik, kemi, maskin). Arbetet inom produktion är förlagt såväl dagtid som skift. Som person skall du vara praktiskt lagd och tycka om lagarbete men även kunna ta egna initiativ för att lösa problem.

Laboratorietjänster
För våra laboratorietjänster söker vi dig som har påbörjat en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis kemi eller kemi-och processteknik. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Vi värdesätter personliga egenskaper så som samarbetsförmåga, självständighet och flexibilitet.

Administration
De administrativa arbetsuppgifterna omfattas bland annat av ekonomi, order/avrop och kundservice. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Dessa tjänster kräver goda kommunikationsfärdigheter och hög servicekänsla. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt kunskaper i SAP är meriterande. Vi ser gärna att du har påbörjat universitets- eller högskolestudier och har ett par år kvar att studera.

Vänligen specificera i din ansökan vilket/vilka områden du är intresserad av.

- Vi ställer höga krav på de personliga egenskaperna, det vill säga att du som person är ansvarstagande, noggrann, självständig och trivs med att arbeta i ett team. Du är lyhörd, har en positiv attityd och hög integritet.
- Akzo Nobel arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att vi gärna ser att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem.
- Självfallet lever du upp till och motiveras av våra värderingar: kunden i fokus, uppfylla våra åtaganden, passion för att vara bäst och arbeta i team.
- Akzo Nobel har stort fokus på hållbarhet, säkerhet och miljö där du som medarbetare har ett ansvar att hålla detta levande.
- Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt att du har vana av att arbeta med olika IT-applikationer.
- Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens, gärna med natur eller teknisk inriktning.
- Du bör vara tillgänglig för arbete mellan 1 juni-31 augusti.
- Observera att du måste vara minst 18 år för att arbeta hos oss, enligt arbetsmiljölagstiftning.

Ytterligare information
Tjänsterna avser sommarvikariat under hela eller delar av månaderna från början av juni – slutet av augusti.

Tjänsterna är förlagda på vår site i Stenungsund.

Viss obligatorisk introduktion och utbildning kommer att ske innan sommaren.

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta Recruiting.SE@akzonobel.com

Vi genomför urval och intervjuer löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

För eventuella frågor kring våra tjänster eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Ida Sällergård Jr. Talent Resourcing Partner, +46709577105

Industrier över hela världen förlitar sig på vår livsviktiga kemi för att tillverka vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial och hygienartiklar. Genom våra medarbetares engagemang och vårt fokus på säkerhet, hållbarhet och öppen innovation, har vi skapat en verksamhet i världsklass och byggt starka partnerskap med våra kunder. Vi finns i över 80 länder runt om i världen och bland våra ledande varumärken finns bland andra Eka, Dissolvine, Trigonox, och Berol. Visa mindre

Vi söker sommarpersonal till Subway Spekeröd

Läs mer Mar 29
Försäljning av våra varor, förberedning av våra subs, förberedning av grönsaker, baka bröd och kakor samt se till att restaurangen alltid är ren och fräsch. Subway har höga service- och hygienkrav! Det är viktigt att det är rent och snyggt i restaurangen och att våra produkter håller hög kvalitet. Utbildning ser internt. Vi söker flexibla, motiverade, glada och ansvarstaga... Visa mer
Försäljning av våra varor, förberedning av våra subs, förberedning av grönsaker, baka bröd och kakor samt se till att restaurangen alltid är ren och fräsch. Subway har höga service- och hygienkrav! Det är viktigt att det är rent och snyggt i restaurangen och att våra produkter håller hög kvalitet.
Utbildning ser internt.Vi söker flexibla, motiverade, glada och ansvarstagande medarbetare som gillar att arbeta i team och framförallt med service. Vi söker just dig som vill ge våra gäster en bra upplevelse av deras besök hos oss.

Ett trevligt bemötande, goda och fina subs och en ren restaurang är några av de krav våra gäster har på oss. Arbetet ställer höga krav på serviceförmåga, flexibilitet samt arbete i högt tempo.

Du som söker skall tycka om att arbeta i team där allas del är lika viktig. En positiv attityd och gott kundbemötande är egenskaper som passar in på dig som vill arbeta på Subway, samt att ta ansvar för att nå dina och restaurangens uppsatta mål.

Du brinner för att ge våra gäster en fantastisk service och upplevelse! Goda kunskaper i engelska är nödvändigt. Erfarenhet från restaurang, café eller liknande och att du har kassavana är meriterande men inte ett krav.

Arbetet ställer höga krav på kommunikationsförmåga och samarbete i högt tempo, varför du som sökande bör ha en väldigt hög stresstålighet. Att själv kunna ta initiativ och beslut i vissa situationer är en extremt viktig del i detta arbete.

Vi söker dig som vill arbeta hel- och/eller deltid då restaurangen har öppet från tidig morgon till sen kväll alla dagar.

Vi är en helt narkotika- och tobaksfri arbetsplats.

Subway är världens största snabbmatskedja med över 43.000 restauranger i 112 länder. I Sverige finns över 175 restauranger. Regionkontor Väst ansvarar för etablering och utveckling av varumärket Subway i Västra Götaland, Värmland och Östergötland. Visa mindre

Sommarvikarier till Stenungsund

Läs mer Mar 20
Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken i Stenungsund söker vi försäljare/lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss.  Om oss Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin o... Visa mer
Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service!
Till butiken i Stenungsund söker vi försäljare/lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. 

Om oss
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, driv, engagemang och personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan, på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet.

Som lokalvårdare har du ett ansvar för att butik, lager och personalutrymmen städas och är fräscha. Det är ett för Systembolaget mycket viktigt uppdrag att se till att butiken är attraktiv för kunder och kollegor. 

Om dig
Du har ett stort intresse för mat och dryck, och en stark vilja att göra skillnad. Du är en flexibel och lyhörd person och kan se varje kunds unika behov.Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta , Annette Haals Brattgård butikschef, på telefonnummer: 0721-88 71 02

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Senast den 31 mars vill vi att du registrerar din ansökan. Butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev. Visa mindre

Sommarjobb inom systemutveckling

Läs mer Mar 15
Om oss Hogia Terminal Systems är en ledande leverantör av verksamhetskritiska systemlösningar för terminalhantering i hamnar och järnvägsterminaler. Vi är i dagsläget elva personer varav fem inom utvecklingsområdet. Vi har ett antal enklare arbetsuppgifter inom systemutveckling, som utförs från vårt kontor precis bredvid havet i Stenungsund. Vill du finns det möjlighet både... Visa mer
Om oss
Hogia Terminal Systems är en ledande leverantör av verksamhetskritiska systemlösningar för terminalhantering i hamnar och järnvägsterminaler.

Vi är i dagsläget elva personer varav fem inom utvecklingsområdet.

Vi har ett antal enklare arbetsuppgifter inom systemutveckling, som utförs från vårt kontor precis bredvid havet i Stenungsund. Vill du finns det möjlighet både till en löptur och ett dopp i havet under lunchtid. Dessutom skaffar du dig relevant arbetslivserfarenhet under studietiden.

Tjänsten
Vi har behov av en person som kan designa om två kontroller i vårt system för terminalhantering. Det rör sig om ett system skrivet i VB.NET och C#.NET. Vi ser även att man skulle kunna hjälpa oss med att flytta en del av vår dokumentation (som idag finns i Word) till ett annat dokumentationsverktyg. Vi bedömer att det finns arbetsuppgifter för ungefär 8 veckors heltidsarbete. Veckorna kommer att fördelas med hänsyn till dina preferenser samt till vår semesterplanering. Du kommer att få den handledning och hjälp du behöver för att kunna utföra arbetsuppgifterna och det kommer alltid att vara någon på plats att fråga.

Vem är du?
Vi tror att du studerar idag med ambitionen att arbeta inom systemutveckling i framtiden. Du har kunskaper inom systemutveckling, gärna specifikt .NET. Som person ser vi att du är nyfiken och självgående. Du kommunicerar på svenska och engelska, muntligt och skriftligt.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se. Visa mindre

Sommarvikariat kyrkvaktmästare

Läs mer Mar 13
Arbetet kommer att innebära skötsel av kyrkogårdsgångar och grönytor, skötsel av perennrabatter, beskärning av olika perenner, bevattning, gravgrävning, häckklippning m.m. Arbetet är utomhus och kan innebära stor fysisk ansträngning. Vi letar efter dig som är självständig och noggrann. Du ska även kunna fungera i grupp med arbetslaget. Du ska vara punktlig och lyhörd samt var... Visa mer
Arbetet kommer att innebära skötsel av kyrkogårdsgångar och grönytor, skötsel av perennrabatter, beskärning av olika perenner, bevattning, gravgrävning, häckklippning m.m. Arbetet är utomhus och kan innebära stor fysisk ansträngning.

Vi letar efter dig som är självständig och noggrann. Du ska även kunna fungera i grupp med arbetslaget. Du ska vara punktlig och lyhörd samt vara väl förtrogen med perenner och buskar. Du ska vara serviceminded och ha stor social kompetens. Det är viktigt att du känner att du kan möta människor i olika skeden i deras liv. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av yrket sedan tidigare. B-körkort är meriterande då du kommer att tjänstgöra vid Solberga, Jörlanda och Hålta kyrkor och behöver kunna förflytta dig mellan kyrkorna.

Välkommen till Solberga pastorat och våra tre församlingar Solberga, Jörlanda och Hålta. Vi finns på kuststräckan mellan Kungälv och Stenungssund invid Hakefjorden och i Svartedalens Natura2000-område. Pastoratet har drygt 20 anställda. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Stenungsund

Läs mer Mar 7
Bli en del av vårt team Nu söker vi sommarvikarier som kommer utgå från vårt kontor i Stenungssund. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med främst cykel men bil och moped kan förekomma samt sortering av post. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklam... Visa mer
Bli en del av vårt teamNu söker vi sommarvikarier som kommer utgå från vårt kontor i Stenungssund. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med främst cykel men bil och moped kan förekomma samt sortering av post. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbetet utförs till stor del utomhus, men även delvis innearbete, t ex sortering. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och eftermiddag/kväll.  
Sommarvikariaten är på 100 % och är förlagda veckorna 26-34.  
  
Du har vad som krävs


Det är ett krav att du har körkort (B) och att du behärskar svenska i tal och skrift. Du tränar regelbundet och tar ansvar för din egen hälsa, då arbetet är fysiskt krävande.  
Våra kunder upplever dig som positiv och professionell, du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig.  
 
Vi levererar

Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på 38,5 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com.  
 
Ansök


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta Frida Eriksson; frida.eriksson@postnord.com / 010-436 23 65. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Ansökan sker på annons. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag!   
 
I samband med att du söker tjänsten, beställ gärna ett utdrag ur belastningsregistret: Länk till blanketten
 
Besök oss gärna på postnord.com/karriär, där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats.
 
Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga.  
 
Vi ser fram emot att höra av dig. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Stenungsund

Läs mer Feb 8
Bli en del av vårt team Nu söker vi sommarvikarier som kommer utgå från vårt kontor i Stenungssund. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med främst cykel men bil och moped kan förekomma samt sortering av post. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklam... Visa mer
Bli en del av vårt teamNu söker vi sommarvikarier som kommer utgå från vårt kontor i Stenungssund. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med främst cykel men bil och moped kan förekomma samt sortering av post. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbetet utförs till stor del utomhus, men även delvis innearbete, t ex sortering. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och eftermiddag/kväll.  
Sommarvikariaten är på 100 % och är förlagda veckorna 26-34.  
  
Du har vad som krävs


Det är ett krav att du har körkort (B) och att du behärskar svenska i tal och skrift. Du tränar regelbundet och tar ansvar för din egen hälsa, då arbetet är fysiskt krävande.  
Våra kunder upplever dig som positiv och professionell, du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig.  
 
Vi levererar

Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på 38,5 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com.  
 
Ansök


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta Frida Eriksson; frida.eriksson@postnord.com / 010-436 23 65. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Ansökan sker på annons. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag!   
 
I samband med att du söker tjänsten, beställ gärna ett utdrag ur belastningsregistret: Länk till blanketten
 
Besök oss gärna på postnord.com/karriär, där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats.
 
Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga.  
 
Vi ser fram emot att höra av dig. Visa mindre

Sommarjobbare till AkzoNobel i Stenungsund

Läs mer Jan 26
Produktion och lager Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion. För att vara kvalificerad ska du ha minst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning (process, styr- och reglerteknik, kemi, maskin). Arbetet inom produktion är förlagt såväl dagtid som skift. Som person skall du vara praktiskt lagd och tycka om lagarbete men även kunna ta egna initiativ för ... Visa mer
Produktion och lager
Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion. För att vara kvalificerad ska du ha minst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning (process, styr- och reglerteknik, kemi, maskin). Arbetet inom produktion är förlagt såväl dagtid som skift. Som person skall du vara praktiskt lagd och tycka om lagarbete men även kunna ta egna initiativ för att lösa problem.

Laboratorietjänster
För våra laboratorietjänster söker vi dig som har påbörjat en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis kemi eller kemi-och processteknik. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Vi värdesätter personliga egenskaper så som samarbetsförmåga, självständighet och flexibilitet.

Administration
De administrativa arbetsuppgifterna omfattas bland annat av ekonomi, order/avrop och kundservice. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Dessa tjänster kräver goda kommunikationsfärdigheter och hög servicekänsla. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt kunskaper i SAP är meriterande. Vi ser gärna att du har påbörjat universitets- eller högskolestudier och har ett par år kvar att studera.

Vi söker nu sommarvikarier som ska täcka upp för vår ordinarie personal under hela eller delar av sommarmånaderna juni - augusti.

Vänligen specificera i din ansökan vilket/vilka områden du är intresserad av.


• Vi ställer höga krav på de personliga egenskaperna, det vill säga att du som person är ansvarstagande, noggrann, självständig och trivs med att arbeta i ett team. Du är lyhörd, har en positiv attityd och hög integritet.

• Akzo Nobel arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att vi gärna ser att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem.

• Självfallet lever du upp till och motiveras av våra värderingar: kunden i fokus, uppfylla våra åtaganden, passion för att vara bäst och arbeta i team.

• Akzo Nobel har stort fokus på hållbarhet, säkerhet och miljö där du som medarbetare har ett ansvar att hålla detta levande.

• Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt att du har vana av att arbeta med olika IT-applikationer.

• Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens, gärna med natur eller teknisk inriktning.

• Du bör vara tillgänglig för arbete mellan 1 juni-31 augusti.

• Observera att du måste vara minst 18 år för att arbeta hos oss, enligt arbetsmiljölagstiftning.

AkzoNobel Functional Chemicals och Surface Chemistry är producenter av specialkemikalier, bland annat producerar vi kemikalier till vardagsprodukter så som skönhetsprodukter, hygien- och bageriprodukter. Vi producerar också ytaktiva ämnen och ansvarar för materialflödet från råvara till leverans av färdig produkt till kund. Vi har tre fabriker med tillverkning för två av AkzoNobels affärsverksamheter på Site Stenungsund. Vi söker nu sommarvikarier som ska täcka upp för vår ordinarie personal under sommarmånaderna början av juni – slutet av augusti. De flesta av våra lediga tjänster finns inom produktion och lager men vi har även tjänster inom labb och administration så som ekonomi och orderhantering. Visa mindre

Sommarjobbare till AkzoNobel i Stenungsund

Läs mer Jan 26
Laboratorietjänster För våra laboratorietjänster söker vi dig som har påbörjat en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis kemi eller kemi-och processteknik. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Vi värdesätter personliga egenskaper så som samarbetsförmåga, självständighet och flexibilitet. Produktion och lager Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår pr... Visa mer
Laboratorietjänster
För våra laboratorietjänster söker vi dig som har påbörjat en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis kemi eller kemi-och processteknik. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Vi värdesätter personliga egenskaper så som samarbetsförmåga, självständighet och flexibilitet.

Produktion och lager
Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion. För att vara kvalificerad ska du ha minst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning (process, styr- och reglerteknik, kemi, maskin). Arbetet inom produktion är förlagt såväl dagtid som skift. Som person skall du vara praktiskt lagd och tycka om lagarbete men även kunna ta egna initiativ för att lösa problem.

Administration
De administrativa arbetsuppgifterna omfattas bland annat av ekonomi, order/avrop och kundservice. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Dessa tjänster kräver goda kommunikationsfärdigheter och hög servicekänsla. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt kunskaper i SAP är meriterande. Vi ser gärna att du har påbörjat universitets- eller högskolestudier och har ett par år kvar att studera.

Vi söker nu sommarvikarier som ska täcka upp för vår ordinarie personal under hela eller delar av sommarmånaderna juni - augusti.

Vänligen specificera i din ansökan vilket/vilka områden du är intresserad av.


• Vi ställer höga krav på de personliga egenskaperna, det vill säga att du som person är ansvarstagande, noggrann, självständig och trivs med att arbeta i ett team. Du är lyhörd, har en positiv attityd och hög integritet.

• Akzo Nobel arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att vi gärna ser att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem.

• Självfallet lever du upp till och motiveras av våra värderingar: kunden i fokus, uppfylla våra åtaganden, passion för att vara bäst och arbeta i team.

• Akzo Nobel har stort fokus på hållbarhet, säkerhet och miljö där du som medarbetare har ett ansvar att hålla detta levande.

• Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt att du har vana av att arbeta med olika IT-applikationer.

• Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens, gärna med natur eller teknisk inriktning.

• Du bör vara tillgänglig för arbete mellan 1 juni-31 augusti.

• Observera att du måste vara minst 18 år för att arbeta hos oss, enligt arbetsmiljölagstiftning.

AkzoNobel Functional Chemicals och Surface Chemistry är producenter av specialkemikalier, bland annat producerar vi kemikalier till vardagsprodukter så som skönhetsprodukter, hygien- och bageriprodukter. Vi producerar också ytaktiva ämnen och ansvarar för materialflödet från råvara till leverans av färdig produkt till kund. Vi har tre fabriker med tillverkning för två av AkzoNobels affärsverksamheter på Site Stenungsund. Vi söker nu sommarvikarier som ska täcka upp för vår ordinarie personal under sommarmånaderna början av juni – slutet av augusti. De flesta av våra lediga tjänster finns inom produktion och lager men vi har även tjänster inom labb och administration så som ekonomi och orderhantering. Visa mindre

Sommarjobbare till AkzoNobel i Stenungsund

Läs mer Jan 26
Administration De administrativa arbetsuppgifterna omfattas bland annat av ekonomi, order/avrop och kundservice. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Dessa tjänster kräver goda kommunikationsfärdigheter och hög servicekänsla. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt kunskaper i SAP är meriterande. Vi ser gärna att du har påbörjat universitets- eller högskolestudier och har... Visa mer
Administration
De administrativa arbetsuppgifterna omfattas bland annat av ekonomi, order/avrop och kundservice. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Dessa tjänster kräver goda kommunikationsfärdigheter och hög servicekänsla. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt kunskaper i SAP är meriterande. Vi ser gärna att du har påbörjat universitets- eller högskolestudier och har ett par år kvar att studera.

Laboratorietjänster
För våra laboratorietjänster söker vi dig som har påbörjat en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis kemi eller kemi-och processteknik. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Vi värdesätter personliga egenskaper så som samarbetsförmåga, självständighet och flexibilitet.

Produktion och lager
Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion. För att vara kvalificerad ska du ha minst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning (process, styr- och reglerteknik, kemi, maskin). Arbetet inom produktion är förlagt såväl dagtid som skift. Som person skall du vara praktiskt lagd och tycka om lagarbete men även kunna ta egna initiativ för att lösa problem.

Vi söker nu sommarvikarier som ska täcka upp för vår ordinarie personal under hela eller delar av sommarmånaderna juni - augusti.

Vänligen specificera i din ansökan vilket/vilka områden du är intresserad av.


• Vi ställer höga krav på de personliga egenskaperna, det vill säga att du som person är ansvarstagande, noggrann, självständig och trivs med att arbeta i ett team. Du är lyhörd, har en positiv attityd och hög integritet.

• Akzo Nobel arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att vi gärna ser att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem.

• Självfallet lever du upp till och motiveras av våra värderingar: kunden i fokus, uppfylla våra åtaganden, passion för att vara bäst och arbeta i team.

• Akzo Nobel har stort fokus på hållbarhet, säkerhet och miljö där du som medarbetare har ett ansvar att hålla detta levande.

• Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt att du har vana av att arbeta med olika IT-applikationer.

• Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens, gärna med natur eller teknisk inriktning.

• Du bör vara tillgänglig för arbete mellan 1 juni-31 augusti.

• Observera att du måste vara minst 18 år för att arbeta hos oss, enligt arbetsmiljölagstiftning.

AkzoNobel Functional Chemicals och Surface Chemistry är producenter av specialkemikalier, bland annat producerar vi kemikalier till vardagsprodukter så som skönhetsprodukter, hygien- och bageriprodukter. Vi producerar också ytaktiva ämnen och ansvarar för materialflödet från råvara till leverans av färdig produkt till kund. Vi har tre fabriker med tillverkning för två av AkzoNobels affärsverksamheter på Site Stenungsund. Vi söker nu sommarvikarier som ska täcka upp för vår ordinarie personal under sommarmånaderna början av juni – slutet av augusti. De flesta av våra lediga tjänster finns inom produktion och lager men vi har även tjänster inom labb och administration så som ekonomi och orderhantering. Visa mindre

Extrapersonal till restaurangerna på Borealis

Läs mer Jan 16
Coor är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 6 100 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 7 500 MSEK.   Food By Coor driver två stycke... Visa mer
Coor är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 6 100 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 7 500 MSEK.

 

Food By Coor driver två stycken restauranger inne på Borealis område samt sköter om ca 55st kaffemaskiner.

Vi söker nu personal som kan hoppa in med kort varsel.

Vi ser att du har en bakgrund inom restaurang & älskar service! Jobbet hos oss är varierande där du ena dagen kan hjälpa kockarna i köket, nästa dag så gör du salladsbuffé & serverar våra gäster lunch. Du har lätt för att samarbeta och gillar att ingå i ett framgångsrikt team. Hälsa och omsorg för miljön är kärnfrågor inom vår verksamhet vilket innebär att du även skall ha intresse och förståelse för en hållbar livsstil. 

Vi kommer förse dig med de säkerhetsutbildningar som krävs för att få vara inne på området.   

Har du några frågor så är du välkommen att kontakta: Niklas.Klangegard@Coor.com Visa mindre

LAGERARBETE / FRYSRUM - GB GROSSISTEN I JÖRLANDA

Läs mer Mar 23
Du kommer i huvudsak att arbeta på vårt fryslager där du kommer att plocka varor för utlastning. Tunga lyft förekommer. Tillträde: april / maj Vänligen mejla in din ansökan på dessa två adresser: peter.ivarsson@varsego.se kristian.ivarsson@varsego.se Ansökningar mottages endast per mejl. Vi söker nu en ny medarbetare till vårt team. En person som är driven, ordningsam, ... Visa mer
Du kommer i huvudsak att arbeta på vårt fryslager där du kommer att plocka varor för utlastning.
Tunga lyft förekommer.

Tillträde: april / maj


Vänligen mejla in din ansökan på dessa två adresser:
peter.ivarsson@varsego.se
kristian.ivarsson@varsego.se

Ansökningar mottages endast per mejl.


Vi söker nu en ny medarbetare till vårt team. En person som är driven, ordningsam, stresstålig, har lätt för att samarbeta, flexibel. Inte rädd för att ta i samt inga problem med kyla.

GB Grossisten i Jörlanda AB distribuerar i huvudsak GB-glass, men i vår portfölj ingår även diverse drycker och andra frysta produkter.

Vårt distrikt sträcker sig från Hisingen i söder till Orust i norr.
Vi kör endast med små B-korts lastbilar.

Företaget har idag 14 stycken medarbetare. Vår depå är belägen i Jörlanda som ligger mitt emellan Kungälv och Stenungsund.. Visa mindre

Säljare extra samt semestervikariat 30 - 60 % Stenungsund

Läs mer Mar 15
• Du är ansiktet utåt i vår verksamhet. Du har en glad röst och ett välkomnande leende. • Du hälsar alltid vänligt, pratar med kunderna och visar intresse för deras behov. • Du maximerar försäljningen och ser till att kunderna är nöjda genom att hålla hyllorna välfyllda, och att varorna alltid är tillgängliga med rätt skyltning. • Du är en viktig del i ett energiskt och hårt ar... Visa mer
• Du är ansiktet utåt i vår verksamhet. Du har en glad röst och ett välkomnande leende.
• Du hälsar alltid vänligt, pratar med kunderna och visar intresse för deras behov.
• Du maximerar försäljningen och ser till att kunderna är nöjda genom att hålla hyllorna välfyllda, och att varorna alltid är tillgängliga med rätt skyltning.
• Du är en viktig del i ett energiskt och hårt arbetande team där du kommer att få kavla upp ärmarna för att hjälpa dina medarbetare med alla möjliga uppgifter, som varumottagning, städning och varubeställning.

• För dig är det naturligt att den bästa kundservicen, hög standard och goda värderingar går hand i hand.
• Du är tillgänglig för våra kunder och du bemöter dem på ett kompetent och hjälpsamt sätt.
• Du låter dig inte stressas av att kön till kassan växer eller att många kunder vill ha din hjälp samtidigt. Tvärtom trivs du med den dynamik och variation det tillför jobbet.
• Du gillar försäljning och du behandlar varje kund som en unik individ. Du rekommenderar konsekvent merförsäljningsvaror för att möta deras önskemål.
• Du är en köpman och en teamplayer. En bra dag för dig är när du vet att kunderna är nöjda, försäljningen är i topp och du har haft en givande dag tillsammans med dina kollegor.

JYSK är ett stabilt företag som belönar hårt arbete och gott köpmanskap.
Våra kunder uppskattar vår kompetenta och hjälpsamma service och våra bra erbjudanden. Som säljare på JYSK erbjuder du detta med glädje.
Vi söker två personer. Den ena tjänsten har tillträde omgående.
Välkommen med din ansökan på www.jysk.se/jobb senast den 25 mars. Visa mindre

Sommarvikarier: Stödassistenter / Undersköterskor / Stödpedagoger till avdelnin

Läs mer Mar 7
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum. Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 25000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, ... Visa mer
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 25000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Avdelning funktionshinder består av verksamheter som regleras av LSS-lagen; gruppbostäder/servicebostäder, daglig verksamhet, korttidsboende, personlig assistans och olika avlastningsformer för funktionshindrade, men också av verkställighet av SoL- insatser inom socialpsykiatrin som boendestöd, boende och daglig sysselsättning.

ARBETSUPPGIFTER
Funktionshinderenheten i Stenungsund söker semestervikarier för våra stödpedagoger/stödassistenter.

Stödpedagoger/stödassistenter sökes till boenden och korttidsboende med särskild service enligt LSS för personer med funktionsnedsättning. Dessa boenden riktar sig till människor med fysiska och psykiska funktionshinder.

Dina arbetsuppgifter kommer innebära att ge praktiskt och pedagogiskt stöd och hjälp utifrån individuella behov. I arbetet ingår även att på delegation utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Vårt synsätt i arbetet präglas av vår tro att alla människor har en egen förmåga och vilja att leva ett så självständigt och meningsfullt liv som möjligt. Därför utformas och anpassas vårt stöd och våra insatser efter var och en och formuleras i en genomförandeplan som blir personens egen plan.

Arbetet medför flexibelt schema med såväl dagtid, kvällar och helger samt i vissa fall nätter.
Vi erbjuder en god möjlighet för dig att skaffa erfarenhet inom ett framtidsyrke.

KVALIFIKATIONER
För stödassistenttjänst vill vi att du har omvårdnadsprogrammet eller barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig.

För stödpedagogtjänst krävs en eftergymnasial specialisering inom funktionhinderområdet om minst 200 yrkeshögskolepoäng eller högskolekurser med minst 60 högskolepoäng inom socialt arbete.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbetslivet och att du är en trygg och stabil person. Du skall ha kunskap, intresse och förståelse för människor med funktionsnedsättning.
Vi söker dig som är flexibel, positiv, ser möjligheter och har god samarbetsförmåga.
Erfarenhet från funktionshinderområdet eller socialpsykiatri är meriterande.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Körkort krävs.


ÖVRIGT
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med försäljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Kock

Läs mer Feb 8
Hjälpa till i produktionen i våran högsäsong. Detta innebär bland annat preppa och laga upp våran a la Carte meny och samarbeta med vårat kockteam. Vi på Harrys i Stenungsund söker dig som gillar att arbeta. Jobbperioden börjar i juni och sträcker sig fram till augusti, och finns goda chanser till förlängd anställning. det vi söker är en person som kan ta direktiv och även ... Visa mer
Hjälpa till i produktionen i våran högsäsong.
Detta innebär bland annat preppa och laga upp våran a la Carte meny och samarbeta med vårat kockteam.Vi på Harrys i Stenungsund söker dig som gillar att arbeta.
Jobbperioden börjar i juni och sträcker sig fram till augusti,
och finns goda chanser till förlängd anställning.
det vi söker är en person som kan ta direktiv och även tänka själv.
vi kräver inte någon speciell erfarenhet men gärna engagemang och intresse.

Vi är ett ungt kockgäng med åldrarna 20-26.
Det bästa med arbetet är att vi har roligt när vi jobbar
och göra våra gäster nöjda Visa mindre

Gryning söker semestervikarier till Strandgården

Läs mer Jan 31
Visa mer
Visa mindre

Leg sjuksköterska Sommarvikariat

Läs mer Jan 30
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum. Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 25000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, ... Visa mer
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 25000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Vård och Äldreomsorg ansvarar för äldreomsorg i Stenungsunds kommun. Enheten har även ansvar för den hemsjukvård som utförs.

Verksamheten är lagstyrd och regleras primärt av Socialtjänstlagen (SoL) och Hälso- och sjukvårdslagen (HsL)

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är leg sjuksköterska med erfarenhet men också dig som är nyfärdig.
Ditt arbete kommer att innebära ett ansvar för patienter inom traditionell hemsjukvård inom den kommunala hälso- och sjukvården.
I hemsjukvården har vi HSV ute i ordinärt boende samt HSV inne på särskilda boenden.

Som nyfärdig kommer du att placeras inne på HSV särskilt boende.
Du som är nyfärdig kommer också att få en egen mentor under arbetsperioden och en lite längre personanpassad introduktion.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är leg sjuksköterska.

Obs! Vi har ett erbjudande till dig som är nyfärdig:
Arbetar du hos oss hela semesterperioden dvs vecka 25-32 erbjuder vi dig 32 000/mån, arbetar du halva perioden erbjuder vi dig 30 000/mån. Erfarenhet i yrket är meriterande.ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligen, men bestämt, kontakt med försäljare av rekryteringstjänster, i denna annonsering. Visa mindre

Sommarvikarier NATT: Stödassistenter / Undersköterskor / Stödpedagoger till avd

Läs mer Jan 11
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum. Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 25000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, ... Visa mer
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 25000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Avdelning funktionshinder består av verksamheter som regleras av LSS-lagen; gruppbostäder/servicebostäder, daglig verksamhet, korttidsboende, personlig assistans och olika avlastningsformer för funktionshindrade, men också av verkställighet av SoL- insatser inom socialpsykiatrin som boendestöd, boende och daglig sysselsättning.
ARBETSUPPGIFTER
Funktionshinderenheten i Stenungsund söker semestervikarier för våra stödpedagoger/stödassistenter som arbetar natt.
Stödpedagoger/stödassistenter sökes till boenden och korttidsboende med särskild service enligt LSS för personer med funktionsnedsättning. Dessa boenden riktar sig till människor med fysiska och psykiska funktionshinder.

Dina arbetsuppgifter kommer innebära att ge praktiskt och pedagogiskt stöd och hjälp utifrån individuella behov. I arbetet ingår även att på delegation utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Vårt synsätt i arbetet präglas av vår tro att alla människor har en egen förmåga och vilja att leva ett så självständigt och meningsfullt liv som möjligt. Därför utformas och anpassas vårt stöd och våra insatser efter var och en och formuleras i en genomförandeplan som blir personens egen plan.

Arbetet medför flexibelt nattschema.
Vi erbjuder en god möjlighet för dig att skaffa erfarenhet inom ett framtidsyrke.

KVALIFIKATIONER
För stödassistenttjänst vill vi att du har omvårdnadsprogrammet eller barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig.

För stödpedagogtjänst krävs en eftergymnasial specialisering inom funktionhinderområdet om minst 200 yrkeshögskolepoäng eller högskolekurser med minst 60 högskolepoäng inom socialt arbete.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbetslivet och att du är en trygg och stabil person. Du skall ha kunskap, intresse och förståelse för människor med funktionsnedsättning.
Vi söker dig som är flexibel, positiv, ser möjligheter och har god samarbetsförmåga.
Erfarenhet från funktionshinderområdet eller socialpsykiatri är meriterande.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.ÖVRIGT
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med försäljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Sommarvikarier: Stödassistenter / Undersköterskor / Stödpedagoger till avdelnin

Läs mer Jan 11
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum. Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 25000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, ... Visa mer
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 25000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Avdelning funktionshinder består av verksamheter som regleras av LSS-lagen; gruppbostäder/servicebostäder, daglig verksamhet, korttidsboende, personlig assistans och olika avlastningsformer för funktionshindrade, men också av verkställighet av SoL- insatser inom socialpsykiatrin som boendestöd, boende och daglig sysselsättning.

ARBETSUPPGIFTER
Funktionshinderenheten i Stenungsund söker semestervikarier för våra stödpedagoger/stödassistenter.

Stödpedagoger/stödassistenter sökes till boenden och korttidsboende med särskild service enligt LSS för personer med funktionsnedsättning. Dessa boenden riktar sig till människor med fysiska och psykiska funktionshinder.

Dina arbetsuppgifter kommer innebära att ge praktiskt och pedagogiskt stöd och hjälp utifrån individuella behov. I arbetet ingår även att på delegation utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Vårt synsätt i arbetet präglas av vår tro att alla människor har en egen förmåga och vilja att leva ett så självständigt och meningsfullt liv som möjligt. Därför utformas och anpassas vårt stöd och våra insatser efter var och en och formuleras i en genomförandeplan som blir personens egen plan.

Arbetet medför flexibelt schema med såväl dagtid, kvällar och helger samt i vissa fall nätter.
Vi erbjuder en god möjlighet för dig att skaffa erfarenhet inom ett framtidsyrke.

KVALIFIKATIONER
För stödassistenttjänst vill vi att du har omvårdnadsprogrammet eller barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig.

För stödpedagogtjänst krävs en eftergymnasial specialisering inom funktionhinderområdet om minst 200 yrkeshögskolepoäng eller högskolekurser med minst 60 högskolepoäng inom socialt arbete.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbetslivet och att du är en trygg och stabil person. Du skall ha kunskap, intresse och förståelse för människor med funktionsnedsättning.
Vi söker dig som är flexibel, positiv, ser möjligheter och har god samarbetsförmåga.
Erfarenhet från funktionshinderområdet eller socialpsykiatri är meriterande.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Körkort krävs.


ÖVRIGT
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med försäljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Sommarvikarier till AkzoNobel i Stenungsund

Läs mer Jan 10
Arbetsuppgifter och ansvarsområden Produktion och lager Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion. För att vara kvalificerad ska du ha minst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning (process, styr- och reglerteknik, kemi, maskin). Arbetet inom produktion är förlagt såväl dagtid som skift. Som person skall du vara praktiskt lagd och tycka om lagarbete ... Visa mer
Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Produktion och lager
Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion. För att vara kvalificerad ska du ha minst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning (process, styr- och reglerteknik, kemi, maskin). Arbetet inom produktion är förlagt såväl dagtid som skift. Som person skall du vara praktiskt lagd och tycka om lagarbete men även kunna ta egna initiativ för att lösa problem.

Laboratorietjänster
För våra laboratorietjänster söker vi dig som har påbörjat en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis kemi eller kemi-och processteknik. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Vi värdesätter personliga egenskaper så som samarbetsförmåga, självständighet och flexibilitet.

Administration
De administrativa arbetsuppgifterna omfattas bland annat av ekonomi, order/avrop och kundservice. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Dessa tjänster kräver goda kommunikationsfärdigheter och hög servicekänsla. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt kunskaper i SAP är meriterande. Vi ser gärna att du har påbörjat universitets- eller högskolestudier och har ett par år kvar att studera.

Vänligen specificera i din ansökan vilket/vilka områden du är intresserad av.AkzoNobel Functional Chemicals och Surface Chemistry är producenter av specialkemikalier, bland annat producerar vi kemikalier till vardagsprodukter så som hygien- och bageriprodukter.

Vi söker nu sommarvikarier som ska täcka upp för vår ordinarie personal under sommarmånaderna början av juni – slutet av augusti. De flesta av våra lediga tjänster finns inom produktion och lager men vi har ävenl tjänster inom labb och administration så som ekonomi och orderhantering.

AkzoNobel är ett världsledande färgföretag och en ledande producent av specialkemikalier, bygglim och limsystem. Vi har ledande marknadspositioner och starka varumärken i länder över hela världen. Vi arbetar inom flera viktiga marknadssegment – från bygg- och infrastruktur till transport, industri- samt konsumtionsvaror. Vi är också ledande inom hållbar utveckling och rankas som nummer ett på Dow Jones Sustainability Index. Rent praktiskt innebär det att våra hållbara lösningar dagligen präglar ditt, din familjs och dina vänners liv. Våra produkter gör det möjligt för er att göra det ni behöver. Visa mindre

Administratör sökes för tillfälligt jobb i Stenungsund!

Läs mer Jul 4
Vi söker en administratör som kan börja omgående och arbeta i några veckor i juli. Dina arbetsuppgifter Dina uppgifter kommer vara att stötta administrationen i blandade uppgifter. Administrationen består av ekonomi, personal/HR och IT. Exempel på arbetsuppgifter: - Svara i telefon - Svara på mail - Ta hand om dagliga göror i köket och med posten - Tidrapportering åt ans... Visa mer
Vi söker en administratör som kan börja omgående och arbeta i några veckor i juli.


Dina arbetsuppgifter

Dina uppgifter kommer vara att stötta administrationen i blandade uppgifter. Administrationen består av ekonomi, personal/HR och IT.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Svara i telefon
- Svara på mail
- Ta hand om dagliga göror i köket och med posten
- Tidrapportering åt anställda och till viss del hantera fakturor


Om företaget

Vår kund är ett företag beläget i Stenungssund som arbetar med övervakning och säkerhet i farliga arbetsmiljöer. På kontoret arbetar 4 personer med administration men företaget har runt 130 anställda, varav de flesta dagligen är ute hos kunder.
Företaget är i tillväxt och det händer mycket nya saker hela tiden. Möjlighet för förlängning efter sommaren kan vara möjligt inom olika yrkeskategorier.


Din profil

Vi söker dig som haft liknande jobb tidigare och kan komma in i jobbet och blir självständig på kort tid.


Om ossFramtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av Framtiden AB. För en eventuell förlängning kommer du gå över att vara anställd av företaget längre fram.


Villkor

Start: Omgående
Ort: Stenungssund
Omfattning: Heltid 08:00-17:00 Visa mindre

ICA söker varuplockare i sommar

Läs mer Jun 20
Referensnr: 020697 Vad söker vi? Nu söker vi engagerade sommarmedarbetare för varuplocksuppdrag på ICA Supermarket Almö Livs på Tjörn. Vill du spendera din sommar på vackra Tjörn tillsammans med ett gäng effektiva varuplockare är detta tjänsten för dig! Ett huvudkrav är tidigare erfarenhet av varuplock i livsmedelsbutik för att vi ska kunna erbjuda vår kund hög kvalité på k... Visa mer
Referensnr: 020697

Vad söker vi?

Nu söker vi engagerade sommarmedarbetare för varuplocksuppdrag på ICA Supermarket Almö Livs på Tjörn. Vill du spendera din sommar på vackra Tjörn tillsammans med ett gäng effektiva varuplockare är detta tjänsten för dig!

Ett huvudkrav är tidigare erfarenhet av varuplock i livsmedelsbutik för att vi ska kunna erbjuda vår kund hög kvalité på kundservice samt relevant kunskap. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från arbete i ICA-butik. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att leda team och du trivs i en ledande roll.

Vad är ett plocklag?

Du kommer utgöra en del av vårt plocklag på butiken och arbeta under vår arbetsledares ledning. Ni jobbar gemensamt för att plocka butikens samtliga varuleverans och peppar varandra i ert arbete. Du spelar därför en viktig roll för butikens samtliga avdelningar och underlättar deras dagliga arbete.

Teamet kommer att bestå av andra konsulter från Bemannica som du kommer att jobba nära. Detta innebär att du är en lagspelare som gillar att samarbeta i grupp.

Du en effektiv person som brinner för arbete i livsmedelsbutik. Du är händig och har tidigare jobbat mycket med varuplock i butik och vet hur man effektiviserar plocket. Du är flitig och trivs med att ha fullt upp under din arbetsdag.

Schema:
Arbetet kommer förlagt på ca 25/ vecka och arbetstiden är främst förlagd på förmiddagar. Detta frigör mycket ledig tid på eftermiddagarna då du kan spendera resterande dagen på klipporna. Du ska kunna börja ditt arbete kl. 6.00. Det finns även möjlighet att arbeta på andra butiker i området genom vår bemanningspool.

Körkort och bil räknas som meriterande.

Hur ansöker du?

Tillträde sker omgående. Intervjuer kommer att hållas löpande.

Gör din ansökan redan idag på vår hemsida; www.bemannica.se/jobb
Ange följande referensnummer: 020697 Almö

Vi ser fram emot din ansökan!

Bemannica AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som jobbar med ICA-butiker och tidigare ICA-anställda.

För att läsa mer om oss gå in på vår hemsida www.bemannica.se eller följ oss på www.facebook.com/Bemannica för att ta del av de senaste nyheterna. Visa mindre

RESTAURANGBITRÄDEN TILL STENUNGSUND

Läs mer Jun 13
EAT café & restaurang Stenungs Torg Stenungsund RESTAURANGBITRÄDEN! Vi söker fler restaurangbiträden! Vi ökar och behöver nu mer personal. I arbetsuppgifterna ingår enklare matlagning, kallskänkesysslor, portionering, städning, glass, kassaarbete även kassarutiner, disk, varumottagning och beställningar. Egenskaper som är viktiga: du ska ha lätt för att samarbeta, kun... Visa mer
EAT café & restaurang
Stenungs Torg
Stenungsund

RESTAURANGBITRÄDEN!

Vi söker fler restaurangbiträden!
Vi ökar och behöver nu mer personal.


I arbetsuppgifterna ingår enklare matlagning, kallskänkesysslor, portionering, städning, glass, kassaarbete även kassarutiner, disk, varumottagning och beställningar.

Egenskaper som är viktiga: du ska ha lätt för att samarbeta, kunna ta egna initiativ, kunna arbeta med tempo och ge en mycket god service till våra gäster.

Alla måste kunna servera våra gäster genom kassan, därför måste du förstå och kunna tala svenska obehindrat.

Du ska ha hög social kompetens med kunskaper från arbete inom restaurang eller café och du bör trivas med liv och rörelse såväl som varierande arbetstider. Du ska ha helst ha fyllt 20 år, då vi har fullständiga rättigheter.

Är detta rätt utmaning för dig?

Välkommen personligen med din ansökan (bäst) eller skicka på e-mail. Visa mindre

Personlig assistent till Stenungsund och Kode

Läs mer Maj 22
Nu söker vi en pålitlig och flexibel personlig assistent som vill jobba som semestervikarie hos dessa två mysiga tjejer. Flickorna som är 10 och 12 år har flera funktionsnedsättningar och någon form av utbildning inom vård eller omsorg är en merit. Har du dessutom kunskaper om autism och epilepsi så kommer du att ha ännu lättare för att sätta dig in i jobbet. Skulle du sakna de... Visa mer
Nu söker vi en pålitlig och flexibel personlig assistent som vill jobba som semestervikarie hos dessa två mysiga tjejer.
Flickorna som är 10 och 12 år har flera funktionsnedsättningar och någon form av utbildning inom vård eller omsorg är en merit. Har du dessutom kunskaper om autism och epilepsi så kommer du att ha ännu lättare för att sätta dig in i jobbet. Skulle du sakna dessa meriter kan ett stort hjärta och en grundsyn om att alla människor, oavsett funktionshinder, har rätt att leva ett rikt och meningsfullt liv, vara en bra start. Utbildning om diagnoserna får du av oss på Jengla och en ordentlig introduktion där du får lära dig förhållningssätt, bemötande och personliga detaljer som rör flickorna hjälper övriga arbetslaget dig med.
Det är viktigt att du som söker är lyhörd för flickornas dagsform och att du snabbt kan anpassa dagen och aktiviteterna utifrån deras behov.

Flickorna bor tillsammans med sina familjer så att du har lätt för att samarbeta och smälta in med övriga familjemedlemmar är sådant som vi sätter högt värde på.

Vi tänker oss antingen en assistent till dem var eller att vi under sommaren kan kombinera jobben hos dem båda för att, för rätt person, eventuellt kunna leda till en fast anställning i höst.

Jengla Omsorg AB är ett litet personligt assistansbolag med kunder i Södra och Västra Sverige samt Stockholmsregionen. I varje region finns ett eget lokalkontor och i Malmö finns vårt huvudkontor.
Vår spetskompetens ligger inom de neuropsykiatriska områdena och vi har gedigna utbildningar för alla våra assistenter.
All personal får också regelbunden handledning i jobbet för att säkerställa att assistansen håller en hög och jämn nivå. Visa mindre

DISTRIBUTÖR - GB GROSSISTEN I JÖRLANDA

Läs mer Maj 13
Sommarjobb på GB Grossisten! GB Grossisten i Jörlanda AB distribuerar i huvudsak GB-glass, men i vår portfölj ingår även diverse drycker och andra frysta produkter. Vårt distrikt sträcker sig från Hisingen i söder till Orust i norr. Vi kör endast med små B-korts lastbilar. Företaget har idag 18 stycken medarbetare. Vår depå är belägen i Jörlanda som ligger mitt emellan Kun... Visa mer
Sommarjobb på GB Grossisten!

GB Grossisten i Jörlanda AB distribuerar i huvudsak GB-glass, men i vår portfölj ingår även diverse drycker och andra frysta produkter.

Vårt distrikt sträcker sig från Hisingen i söder till Orust i norr.
Vi kör endast med små B-korts lastbilar.

Företaget har idag 18 stycken medarbetare. Vår depå är belägen i Jörlanda som ligger mitt emellan Kungälv och Stenungsund..

Vi söker nu 1 st nya medarbetare till vårt team under säsongen med start under v21 t.o.m vecka 33). En person som är driven, ordningsam, stresstålig, har lätt för att samarbeta, flexibel, haft B-körkort minst 2 år.

Du kommer i huvudsak att leverera samt sälja in våra produkter till butiker / kiosker där även upp-plock av produkterna ingår i arbetsuppgifterna.

Butiksvana är ett plus.


Kan du hålla tempot?
Kan du hjälpa oss att växa?

Vänligen mejla in din ansökan på dessa två adresser:
peter.ivarsson@varsego.se
kristian.ivarsson@varsego.se

Ansökningar mottages endast per mejl. Visa mindre

Laboratorieingenjörer Surface Chemistry

Läs mer Maj 12
Experis Engineering erbjuder kompetensförsörjning av tekniska chefer och specialister via konsultverksamhet, rekrytering och finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Vi söker nu efter laboratorieingenjörer som vill jobba för oss ute hos välkänt företag i Stenungsund verksamt inom processindustrin. Uppdraget startar omgående och pågår till 31/8 ... Visa mer
Experis Engineering erbjuder kompetensförsörjning av tekniska chefer och specialister via konsultverksamhet, rekrytering och finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Vi söker nu efter laboratorieingenjörer som vill jobba för oss ute hos välkänt företag i Stenungsund verksamt inom processindustrin.

Uppdraget startar omgående och pågår till 31/8 med chans till förlängning.

Arbetsbeskrivning

Som Laboratorieingenjör på Surface Chemistrys driftslaboratorium kommer du att arbeta nära produktion. Du använder avancerad analytisk teknologi för att analysera fabrikens många olika produkter. Analysuppdrag åt produktions- och marknadsavdelningarna utförs självständigt eller i nära samarbete med andra interna eller externa laboratorier. Stort fokus i tjänsten ligger på att hålla hög tillgänglighet på analysutrustningen genom förebyggande arbete, kontroller, kalibrering och felsökning.
Du jobbar i nära samarbete med drift och/eller processingenjör, fungerar du som stöd för processoperatörer, genomför utbildningar, felsöker i avvikelser på uppdrag och tillsammans med processingenjörer hittar lösningar eller orsaker på eventuella problem..Vem är du?

Vi söker dig med högskoleingenjörs- eller universitetsexamen inom kemi/kemiteknik eller motsvarande. Du har god laboratorievana, gärna med erfarenhet av kromatografi. Du ska visa god förmåga att självständigt driva, organisera och slutföra arbetsuppgifter. Du är analytisk och inspireras av att lösa problem med att ständigt fokusera på förbättringsarbete. Som person är du öppen och positiv. Vi förutsätter att du har god PC vana och god förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt på svenska och engelska.Vad kan vi erbjuda dig?

Vi anser oss inte vara som alla andra, vi är stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Här får du också en utvecklingsplan, så både du och din konsultchef har förståelse för vart du vill nå och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter får en trygg anställning med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.Kontaktperson
Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande då uppdraget tillsätts omgående. Har du frågor kring konsultrollen är du välkommen att kontakta Sourcing Specialist Jonas Andersson på eller 031-617205. Visa mindre

ICA söker varuplockare i sommar

Läs mer Apr 29
Referensnr: 020679 Vad söker vi? Nu söker vi engagerade sommarmedarbetare för varuplocksuppdrag på ICA Supermarket Almö Livs på Tjörn. Vill du spendera din sommar på vackra Tjörn tillsammans med ett gäng effektiva varuplockare är detta tjänsten för dig! Uppdraget förväntas pågå under vecka 24- 32. Det bästa är om du har möjlighet att jobba hela perioden men vi ser gärna att... Visa mer
Referensnr: 020679

Vad söker vi?

Nu söker vi engagerade sommarmedarbetare för varuplocksuppdrag på ICA Supermarket Almö Livs på Tjörn. Vill du spendera din sommar på vackra Tjörn tillsammans med ett gäng effektiva varuplockare är detta tjänsten för dig!

Uppdraget förväntas pågå under vecka 24- 32. Det bästa är om du har möjlighet att jobba hela perioden men vi ser gärna att du skickar in din ansökan även om du bara kan jobba delar av det.

Ett huvudkrav är tidigare erfarenhet av varuplock i livsmedelsbutik för att vi ska kunna erbjuda vår kund hög kvalité på kundservice samt relevant kunskap. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från arbete i ICA-butik.

Vad är ett plocklag?

Du kommer utgöra en del av vårt plocklag på butiken och arbeta under vår arbetsledares ledning. Ni jobbar gemensamt för att plocka butikens samtliga varuleverans och peppar varandra i ert arbete. Du spelar därför en viktig roll för butikens samtliga avdelningar och underlättar deras dagliga arbete.

Teamet kommer att bestå av andra konsulter från Bemannica som du kommer att jobba nära. Detta innebär att du är en lagspelare som gillar att samarbeta i grupp.

Du en effektiv person som brinner för arbete i livsmedelsbutik. Du är händig och har tidigare jobbat mycket med varuplock i butik och vet hur man effektiviserar plocket. Du är flitig och trivs med att ha fullt upp under din arbetsdag.

Schema:
Arbetet kommer förlagt på ca 20/ vecka och arbetstiden är främst förlagd på förmiddagar. Detta frigör mycket ledig tid på eftermiddagarna då du kan spendera resterande dagen på klipporna. Du ska kunna börja ditt arbete kl. 6.00. Det finns även möjlighet att arbeta på andra butiker i området genom vår bemanningspool.

Körkort och bil räknas som meriterande.

Hur ansöker du?

Intervjuer kommer att hållas löpande.

Gör din ansökan redan idag på vår hemsida; www.bemannica.se/jobb
Ange följande referensnummer: 020679 Almö

Vi ser framemot din ansökan!

Bemannica AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som jobbar med ICA-butiker och tidigare ICA-anställda.

För att läsa mer om oss gå in på vår hemsida www.bemannica.se eller följ oss på www.facebook.com/Bemannica för att ta del av de senaste nyheterna. Visa mindre

Sommarvikarier till Stenungsund

Läs mer Apr 26
Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad? Vi söker engagerade försäljare/lokalvårdare under sommaren\xA0till butiken\xA0i\xA0Stenungsund som vill ta kundmötet till högsta nivå.\xA0Arbetet är fördelat på\xA012 timmar försäljning och\xA04 timmar lokalvård och perioden är från den 13 juni tom 14 augusti. Om oss Systembolaget finns till för att a... Visa mer
Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?

Vi söker engagerade försäljare/lokalvårdare under sommaren\xA0till butiken\xA0i\xA0Stenungsund som vill ta kundmötet till högsta nivå.\xA0Arbetet är fördelat på\xA012 timmar försäljning och\xA04 timmar lokalvård och perioden är från den 13 juni tom 14 augusti.

Om oss Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 40 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, driv, engagemang och personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan,på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Som lokalvårdare har du ett ansvar för att butik, lager och personalutrymmen städas och är fräscha. Det är ett för Systembolaget mycket viktigt uppdrag att se till att butiken är attraktiv för kunder och kollegor.\xA0

Om dig Du har ett stort intresse för mat och dryck, och en stark vilja att göra skillnad.\xA0Du tycker att det är roligt att ge bästa tänkbara service till människor av alla olika slag. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda\xA0får en\xA0introduktionsdag\xA0som genomförs i det område butiken tillhör.

Kontakt Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta\xA0Anna Larsson\xA0butikschef, på telefonnummer:0303-80479

Ansökan Du söker tjänsten via länken nedan. Senast den 10 maj vill vi att du registrerar din ansökan.\xA0Butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare och intervjuer sker löpande.\xA0Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev. Visa mindre

Lagermedarbetare / Butiksmedarbetare med truckkort sökes för extrajobb

Läs mer Apr 25
Har du truckkort och gillar logistik? Är du dessutom serviceminded och intresserad av att arbeta i butik i Stenungsund? Då kan detta vara jobbet för dig! Vår kund är ett rikstäckande företag som erbjuder produkter, tjänster och butiker över hela Sverige och har funnits i branschen sedan år 1915. Organisationen säljer varor till privatpersoner och företag. Just nu söker vi la... Visa mer
Har du truckkort och gillar logistik? Är du dessutom serviceminded och intresserad av att arbeta i butik i Stenungsund? Då kan detta vara jobbet för dig!

Vår kund är ett rikstäckande företag som erbjuder produkter, tjänster och butiker över hela Sverige och har funnits i branschen sedan år 1915. Organisationen säljer varor till privatpersoner och företag.

Just nu söker vi lagermedarbetare med truckkort som även är serviceminded och intresserade av arbete i butik. Som extraarbetare under studietiden har du chans att snabbt skapa goda relationer och broar till arbetslivet.

Som lagermedarbetare/butiksmedarbetare jobbar du ute på kundens lager som ligger i anslutning till företagets butik. Du kommer även vara behjälplig i butik/kassa. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att lasta varor, plocka produkter, köra truck samt ge service till butikens kunder. Arbetstiderna är varierande och sker under dagtid. Verksamhetens öppettider är mellan kl 07-18 och under lördagar kl 10-14. Anställningen är en timanställning som gäller extra vid behov men vi ser att du ska kunna arbeta 2-3 dagar/vecka.

Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult.

Din profil
Krav för tjänsten:
- Studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
- Kunna jobba 2-3 pass i veckan
- Inneha truckkort A + B

Det är meriterande om du har B-körkort, likaså om du tidigare arbetat inom lager/logistik och lastat varor. Vidare ser vi gärna att du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta i butik eller inom service. Som person är du ansvarsfull, självgående och serviceminded. Du är också noggrann och hanterar stressiga situationer väl. Uppdraget kommer att starta under maj månad.

Låter detta som något för dig? Sök redan idag då urval sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag! Visa mindre

Älska vardagen! Personliga assistenter!

Läs mer Apr 25
Personlig assistent; OPTIMAL ASSISTANS I GÖTEBORG AB; Optimal Assistans i Gbg AB: ett privat alternativ för Dig som brukare och assistent som funnits sedan 2005. Vi har inga standardlösningar utan utgår från brukarens möjligheter och önskemål. Vi skapar självständighet för brukare som vill leva egna liv! Vårt uppdrag utgår ifrån kundens behov och önskemål och vi arbetar til... Visa mer
Personlig assistent; OPTIMAL ASSISTANS I GÖTEBORG AB;
Optimal Assistans i Gbg AB: ett privat alternativ för Dig som brukare och assistent som funnits sedan 2005. Vi har inga standardlösningar utan utgår från brukarens möjligheter och önskemål.

Vi skapar självständighet för brukare som vill leva egna liv!
Vårt uppdrag utgår ifrån kundens behov och önskemål och vi arbetar tillsammans med kunden för att skapa och möjliggöra en självständig och delaktig vardag!

Älska vardagen tillsammans med oss!
Söker du ett stimulerande och roligt arbete?
Då är det dig vi söker!

Vi söker omgående två personliga assistenter, framför allt timvikarier som kan arbeta när ordinarie personal behöver vara ledig.


Vi söker dig som är lyhörd, flexibel och ödmjuk. Du har ett professionellt förhållningssätt och är trygg i din yrkesroll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med personer med flerfunktionshinder.
Du tycker om utmaning och kan arbeta efter rutiner men kan också ta självständiga beslut utefter situation utifrån kundens behov och önskemål. Du är en empatisk och inkännande person, med ett gott humör.

Du kan börja omgående med introduktion. Arbetstiden är varierande, dag, kväll, natt och helg.
Vi rekryterar löpande, både företag, kund läser ansökan!
Kollektivavtal och bra försäkringsvillkor finns.

Obligatoriska personalmöten och utbildningar ingår, som ibland kan ligga utanför schemat.

Styrkt cv och minst 2 referenser erfordras.

Optimal Assistans är medlemmar i PARO - Branschorganisation för privata assistanssamordnare, Kollektivavtal med KFO-kommunal

Vi tar emot din ansökan via vår länk på hemsidan http://optimalassistans.org/arbeta-hos-oss

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Innesäljare / ordermottagare / lagerarbete

Läs mer Apr 25
Innesäljare/ordermottagare/lagerarbete Vi söker en Innesäljare/ordermottagare/lagerarbete för sommaren. LBM Autoparts AB är en grossist av bildelar belägen i Stenungsund. Vi arbetar till största delen med transmissionskomponenter såsom reservdelar till växellådor. Vi har kunder över hela norra Europa som vi levererar dagligen till. Arbetet innebär till största delen svara i... Visa mer
Innesäljare/ordermottagare/lagerarbete

Vi söker en Innesäljare/ordermottagare/lagerarbete för sommaren.
LBM Autoparts AB är en grossist av bildelar belägen i Stenungsund. Vi arbetar till största delen med transmissionskomponenter såsom reservdelar till växellådor. Vi har kunder över hela norra Europa som vi levererar dagligen till.

Arbetet innebär till största delen svara i telefon, göra offerter, packa upp varor, packa varor som ska till kunder samt hjälpa till att ordna med frakter. Vi ser med fördel att du är motorintresserad men det är inget krav.

Arbetstid är 7.45 -16.15

Vi ser helst att du kan arbeta juni, juli och augusti.

Krav: B-körkort, datorvana samt goda kunskaper i svenska & engelska.

Sista ansökningsdag är måndag 9 maj.

För mer information om oss besök www.lbmautoparts.se
Vid frågor mejla ATT: Erik Stålebo, info@lbmautoparts.se

Vänligen mejla din ansöka till info@lbmautoparts.se Visa mindre

Sommarjobb som truckförare hos Akzo Nobel

Läs mer Apr 15
Semestervikarier sökes till AkzoNobel I Stenungsund. I Stenungsund finns AkzoNobel Functional Chemicals och Surface Chemistry som är producenter av specialkemikalier, bland annat producerar vi kemikalier till vardagsprodukter så som hygien- och bageriprodukter. Vi söker nu truckförare till vår site i Stenungsund under hela sommarmånaderna, början av juni - slutet av august... Visa mer
Semestervikarier sökes till AkzoNobel I Stenungsund.

I Stenungsund finns AkzoNobel Functional Chemicals och Surface Chemistry som är producenter av specialkemikalier, bland annat producerar vi kemikalier till vardagsprodukter så som hygien- och bageriprodukter.

Vi söker nu truckförare till vår site i Stenungsund under hela sommarmånaderna, början av juni - slutet av augusti.

Att arbeta inom produktion och transport innebär att du kommer vara en del av logistiken på vår site. Arbetet kan innebära att du kommer arbeta som utlastare eller truckförare. Arbetet inom produktion är förlagt såväl dagtid som skift (vilket inkluderar dag, kväll och natt).

Du som söker ska ha B körkort och gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning (process, styr- och reglerteknik, kemi, maskin). Truckkort och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande men inte krav, liksom kunskaper inom kemi.

Som person skall du vara praktiskt lagd och tycka om att arbeta i team men även kunna ta egna initiativ och vara lösningsfokuserad. Du måste behärska det svenska språket flytande i tal och skrift.

Vi ställer höga krav på de personliga egenskaperna, det vill säga du är van att arbeta självständigt likväl som att du trivs med att arbeta i team. Du är serviceinriktad, lyhörd och har en positiv attityd. Det är också viktigt att du är ansvarstagande och har hög integritet.

För att kunna arbeta ute på våra verksamheter måste du ha fyllt 18 år och ha körkort B.

Ansök genom att skicka ditt cv och personligt brev (Rubrik: Truckförare Stenungsund) till hugo.jobring@akzonobel.com

Då vi är I slutfasen av vår sommarrekrytering och använder oss av löpande rekrytering så ber vi dig skicka in din ansökan omgående.

Ytterligare frågor: Kontakta Hugo Jobring genom mail: hugo.jobring@akzonobel.com

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Semestervikariat JYSK Stenungsund

Läs mer Apr 4
Varför jobba hos oss? JYSK är ett stabilt företag som belönar hårt arbete och gott köpmanskap. Våra kunder uppskattar vår kompetenta och hjälpsamma service och våra bra erbjudanden. Som säljare på JYSK erbjuder du detta med glädje. Vad kan du förvänta dig? Du är ansiktet utåt i vår verksamhet. Du har en glad röst och ett välkomnande leende. Du hälsar alltid vänligt, pratar... Visa mer
Varför jobba hos oss?

JYSK är ett stabilt företag som belönar hårt arbete och gott köpmanskap.
Våra kunder uppskattar vår kompetenta och hjälpsamma service och våra bra erbjudanden. Som säljare på JYSK erbjuder du detta med glädje.Vad kan du förvänta dig?

Du är ansiktet utåt i vår verksamhet. Du har en glad röst och ett välkomnande leende.
Du hälsar alltid vänligt, pratar med kunderna och visar intresse för deras behov.
Du maximerar försäljningen och ser till att kunderna är nöjda genom att hålla hyllorna välfyllda, och att varorna alltid är tillgängliga med rätt skyltning.
Du är en viktig del i ett energiskt och hårt arbetande team där du kommer att få kavla upp ärmarna för att hjälpa dina medarbetare med alla möjliga uppgifter, som varumottagning, städning och varubeställning.


Hur kan du göra skillnad, varje dag?

För dig är det naturligt att den bästa kundservicen, hög standard och goda värderingar går hand i hand.
Du är tillgänglig för våra kunder och du bemöter dem på ett kompetent och hjälpsamt sätt.
Du låter dig inte stressas av att kön till kassan växer eller att många kunder vill ha din hjälp samtidigt. Tvärtom trivs du med den dynamik och variation det tillför jobbet.
Du gillar försäljning och du behandlar varje kund som en unik individ. Du rekommenderar konsekvent merförsäljningsvaror för att möta deras önskemål.
Du är en köpman och en teamplayer. En bra dag för dig är när du vet att kunderna är nöjda, försäljningen är i topp och du har haft en givande dag tillsammans med dina kollegor.


Nyfiken?

Tjänsten är ett semestervikariat på 50 % med start 25 april fram till 1 september. Det finns goda chanser till förlängning.

Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 14 april. Visa mindre

Effektiva varuplockare sökes på Tjörn i sommar

Läs mer Mar 31
Referensnr: 020658 Vad söker vi? Nu söker vi engagerade sommarmedarbetare för varuplocksuppdrag på ICA Supermarket Almö Livs på Tjörn. Vill du spendera din sommar i vackra Bohuslän tillsammans med ett gäng effektiva varuplockare så är detta tjänsten för dig! Uppdraget förväntas pågå under vecka 24- 32. Det bästa är om du har möjlighet att jobba hela perioden men vi ser gärn... Visa mer
Referensnr: 020658

Vad söker vi?

Nu söker vi engagerade sommarmedarbetare för varuplocksuppdrag på ICA Supermarket Almö Livs på Tjörn. Vill du spendera din sommar i vackra Bohuslän tillsammans med ett gäng effektiva varuplockare så är detta tjänsten för dig!

Uppdraget förväntas pågå under vecka 24- 32. Det bästa är om du har möjlighet att jobba hela perioden men vi ser gärna att du skickar in din ansökan även om du bara kan jobba delar av det.

Ett huvudkrav är tidigare erfarenhet av varuplock i livsmedelsbutik för att vi ska kunna erbjuda vår kund hög kvalité på kundservice samt relevant kunskap. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från arbete i ICA-butik.

Vad är ett plocklag?

Du kommer utgöra en del av vårt plocklag på butiken och arbeta under vår arbetsledares ledning. Ni jobbar gemensamt för att plocka butikens samtliga varuleverans och peppar varandra i ert arbete. Du spelar därför en viktig roll för butikens samtliga avdelningar och underlättar deras dagliga arbete.

Teamet kommer att bestå av andra konsulter från Bemannica som du kommer att jobba nära. Detta innebär att du är en lagspelare som gillar att samarbeta i grupp.

Du en effektiv person som brinner för arbete i livsmedelsbutik. Du är händig och har tidigare jobbat mycket med varuplock i butik och vet hur man effektiviserar plocket. Du är flitig och trivs med att ha fullt upp under din arbetsdag.

Schema:
Arbetet kommer förlagt på ca 25/ vecka och arbetstiden är främst förlagd på förmiddagar. Detta frigör mycket ledig tid på eftermiddagarna då du kan spendera resterande dagen på klipporna. Du ska kunna börja ditt arbete kl. 6.00. Det finns även möjlighet att arbeta på andra butiker i området genom vår bemanningspool.

Körkort och bil räknas som meriterande.

Hur ansöker du?

Intervjuer kommer att hållas löpande.

Gör din ansökan redan idag på vår hemsida; www.bemannica.se/jobb
Ange följande referensnummer: 020658 Tjörn

Vi ser framemot din ansökan!

Bemannica AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som jobbar med ICA-butiker och tidigare ICA-anställda.

För att läsa mer om oss gå in på vår hemsida www.bemannica.se eller följ oss på www.facebook.com/Bemannica för att ta del av de senaste nyheterna. Visa mindre

Sjuksköterska till vårdcentral

Läs mer Mar 30
Vad skiljer oss från andra bemanningsföretag? Addus Care är ett relativt litet bemanningsföretag, vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål på ett annat sätt än vad större bemanningsföretag kan göra. En bra, kontinuerlig och personlig kontakt leder till ett bra samarbete och uppdrag som passar just dig. Om du jobbar med oss i sommar erbjuder vi också... Visa mer
Vad skiljer oss från andra bemanningsföretag?
Addus Care är ett relativt litet bemanningsföretag, vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål på ett annat sätt än vad större bemanningsföretag kan göra. En bra, kontinuerlig och personlig kontakt leder till ett bra samarbete och uppdrag som passar just dig. Om du jobbar med oss i sommar erbjuder vi också en generös sommarbonus.

Uppdraget
Sjuksköterska på vårdcentral. Heltid/deltid

Kvalifikationer
Sjuksköterska. Erfarenhet av arbete på vårdcentral.

Personliga egenskaper
Du är trygg i din roll men kan anpassa dig efter olika verksamheters arbetssätt. Du tar snabbt till dig ny information och kommer bra överens med kollegorna.

Vi erbjuder:
- Goda villkor
- Konsultservice; ekonomi, redovisning, skatt
- Trevligt boende ordnas vid behov

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!


Addus Care - Bemannar vården inom primärvård, sjukhus och kommun inom hela landet.
Addus Care hyr ut Allmänspecialister, ST-läkare, legitimerade läkare, Specialistsjuksköterskor, Sjuksköterskor, Psykolog och Medicinsk sekreterare.
Vi är medlemmar i Bemanningsföretagen och följer gällande kollektivavtal.
Varmt välkommen med din ansökan!
Hälsningar Jenny Visa mindre