Lediga sommarjobb Grillbiträde/Gatuköksbiträde - Stenungsund

Läs mer om lediga sommarjobb som Grillbiträde/Gatuköksbiträde i Stenungsund. Genom att klicka på namnet för ett företag kan du hitta fler sommarjobb från det företaget i Stenungsund.

Gatukök och Grillbiträde

Läs mer Mar 30
Gatukök och Grillbiträds uppgifter så som , -förbredning av snabbmat -tillagning av mat -kassa och kundmottag -servering av mat -disk och städ Du som söker bör vara , -glad och trevlig eftersom kundmottag ingår i arbetet. -stresstålig och kunna arbeta i högt tempo -gärna god på svenska språket i tal -ansvarsfull och ambitiös Gatuköket serverar klassisk svensk snabbmat och lite asiatiska rätter . Vi här arbetar med en trevlig och positiv attityd .

Gatuköksbiträde

Läs mer Feb 9
Harrys Korvbar i Stora Höga söker sommarvikarier, vi söker dig som är serviceinriktad, stresstålig, ordningsam och kan arbeta i team. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. matlagning, servering, städ och kassajobb. Arbetstiderna är Dag/Kväll/Helg under sommarmånaderna. Intervjuer sker löpande under anställningstiden.

Asiatisk kock och gatuköksbiträde

Läs mer Maj 7
(Kock med asiatisk inriktning) . Tillagning av mat , förberedning av mat och andra köks arbeten . Kundmottagning ingår också i arbetet och även lite disk och städning (Gatuköksbiträde ) Kassa hantering , färsäljning av korv och hamburgare , disk och städ . Vi söker en person som är ansvarsfull , noggran , flexibel , trevlig , positiv , med god inställning till arbetet . Erfarenhet är meriterande men inget krav . Vi är en gatukök som serverar klassisk gatuköksmat och även...