Lediga sommarjobb i Stockholm

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Stockholm, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Sommarjobb 73% som personlig assistent på Södermalm!

Läs mer Apr 26
Nytt
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Nu söker vi en assistent till vår manliga kund på Södermalm. Kunden har en hjärnskada sedan en olycka. Tre dagar i veckan går han till daglig verksamhet, annars tycker han mycket om mat och ... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Nu söker vi en assistent till vår manliga kund på Södermalm. Kunden har en hjärnskada sedan en olycka. Tre dagar i veckan går han till daglig verksamhet, annars tycker han mycket om mat och att gå ut och äta.

Om tjänsten:
Vi söker dig som är intresserad av sommarjobb och har för tillfället 3 lediga tjänster:


• 73% vecka 23-36
• 73% vecka 26-35
• 73% vecka 33-34

Arbetstiderna varierar mellan dagtid, kvällar & nätter. I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa kunden med hans grundläggande dagliga behov och möjliggöra för kunden att komma ut på olika aktiviteter. Han har assistans dygnet runt och dubbelassistans under dagtid.

Vem vi söker:
Vi söker dig som är lyhörd, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Har du tidigare erfarenhet av personlig assistans är detta meriterande.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Ansökan: Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringsprocessen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9) Visa mindre

Sjuksköterska , utvecklas i sommar med konkurrenskraftig lön & goda villkor

Läs mer Apr 25
Nytt
Väx och gör skillnad som sjuksköterska i sommar, till konkurrenskraftig lön och med goda villkor. Vi erbjuder totalt åtta sjuksköterskor hel-/deltidstjänst vecka 25-35 inom kirurgi, geriatrik och äldreomsorg i Södertälje, Du har kanske en specialkompetens/intresse som du vill vidareutvecklas inom? Möjligheterna att bredda och fördjupa dig är många. Oavsett var du väljer att arb... Visa mer
Väx och gör skillnad som sjuksköterska i sommar, till konkurrenskraftig lön och med goda villkor. Vi erbjuder totalt åtta sjuksköterskor hel-/deltidstjänst vecka 25-35 inom kirurgi, geriatrik och äldreomsorg i Södertälje, Du har kanske en specialkompetens/intresse som du vill vidareutvecklas inom? Möjligheterna att bredda och fördjupa dig är många. Oavsett var du väljer att arbeta får du alltid en individuell introduktion.Arbetsuppgifter äldreomsorgSom sjuksköterska kommer du att ha en viktig roll på boendet. Du bidrar med att skapa meningsfullt boende för äldre, där aktiviteterna är en integrerad del i vården och omsorgen. Som sjuksköterska är det din uppgift att planera, utföra och dokumentera hälso- och sjukvård utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov.Arbetsuppgifter geriatrik och kirurgiSom sjuksköterska på den geriatriska avdelningen arbetar du med delarna stroke och diabetes. Du ansvarar för och leder omvårdnadsarbetet, bedömer, planerar, utför och följer upp. I arbetet hanterar du även akuta situationer, utskrivningsprocesser, som inkluderar kontakter med kommun och primärvård, transportbeställningar, läkemedelsbeställning och administration med mera. På avdelningen arbetar man i team över kompetensgränserna och samarbetar med medicinmottagningen där patienter med andra neurologiska sjukdomar vårdas.Som sjuksköterska på kirurgiavdelningen arbetar du med patienter på en elektiv avdelning. Patienterna utreds och behandlas för kirurgiska sjukdomar och de vanligare förekommande ingreppen är stora bukoperationer, canceroperationer och obesitasoperationer, men även intag från akuten.Du harSjuksköterskeexamenMinst två års erfarenhetGenuint intresse för människor och patienten i fokusStor ansvarstagande förmågaEngagemang, flexibilitet och är bekväm i din yrkesrollVana att planera, är duktig på att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimatFörmågan att arbeta lika bra självständigt som i gruppGoda kunskaper i det svenska språketKunskap och erfarenhet av Take CareOm ossMix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag med lång erfarenhet inom vårdsektorn sedan 2002.”Noggrant utvald personal” är en av våra ledstjärnor och tack vare våra medarbetare har vi dessutom utnämnts till högsta kreditvärdighet (AAA). Och vi är mycket stolta över att kunna lämna Nöjd kund-garanti till våra samarbetspartner. Läs mer om oss här.Vi erbjuderKonkurrenskraftig lönKollektivavtalTjänstepension och FörsäkringarFriskvårdsbidragIndividuell introduktionRekryteringsbonusSommarbonus (juni-augusti)Faktura eller lönKontakt och ansökanVi rekryterar löpande under ansökningstiden – kontakta oss så snabbt som möjligt.För mer information kontakta Pasha Razifar, Verkställande Direktör, 070-731 70 40.Skicka din ansökan till pasha.razifar@mixmedicare.se – Ange referens: Vecka 25-35 - AF 23272097 Följ oss gärna på Facebook eller Linkedin! Visa mindre

Sommarjobb socionom / kolloledare sökes till Djuprämmens kollo

Läs mer Apr 25
Nytt
Din uppgift som kolloledare på Djuprämmens kollogård är att ansvara för ungdomar i åldrarna 13-16 år samt att planera och leda verksamheten för denna deltagargrupp. Kollo innebär dygnet runt verksamhet för ungdomarna och oss ledare. Som ledare bor och lever du på kollogården tillsammans med barnen. Därför behöver du vara trygg i att vara borta hemifrån i minst 5 veckor. En stor... Visa mer
Din uppgift som kolloledare på Djuprämmens kollogård är att ansvara för ungdomar i åldrarna 13-16 år samt att planera och leda verksamheten för denna deltagargrupp. Kollo innebär dygnet runt verksamhet för ungdomarna och oss ledare. Som ledare bor och lever du på kollogården tillsammans med barnen. Därför behöver du vara trygg i att vara borta hemifrån i minst 5 veckor. En stor del av verksamheten är att möta deltagarnas behov och kunna vara vägledande i deras beslut. För att kunna bemöta detta anser vi att du som person behöver vara trygg i dig själv, din ledarroll och kunna sätta gränser. Du behöver även kunna känna dig trygg i mer livsorienterade samtal vilket vi tror att du som socionom har värdefulla erfarenheter av.

Du som söker bör ha ett stort intresse för att vara utomhus, eller erfarenhet av utepedagogik, då största delen av vår verksamhet är förlagd utomhus. Vi tror att du som har erfarenhet som socionom skulle passa för denna roll då arbetet med ungdomarna kräver svår gränssättning och relationsbygge. Vi tror att du som har erfarenhet av socionom kan föra den typen av djupare samtal som ofta förekommer på kollo när deltagarna känner sig trygga.

Aktiviteter som vi bl.a. gör är att gå på hajk, bygga flotte, klättra, bada och laga mat utomhus. Vi kommer även att ha konstnärliga aktiviteter som teater, dans och sång. Disco, fotbollsturnering och temadagar står också på schemat.

Erfarenhet/kompetens inom något av dessa områden är önskvärt;
* kollo/lägerverksamhet
* friluftsliv
* sjukvård
* paddling
* teater
* sång, musik
* sport, idrott
* matlagning
* föreningsliv

En stor del av verksamheten är att möta barnens behov och kunna vara vägledande i deras beslut. För att kunna bemöta detta anser vi att du som person behöver vara trygg i dig själv, din ledarroll och kunna sätta gränser. För att kunna arbeta som kolloledare hos oss behövs en inre trygghet och vetskapen om vad du vill i arbetet med barn och ungdomar. Därför söker vi individer som känner igen sig på dessa egenskaper.

Personliga egenskaper;
* ansvarstagande
* problemlösare
* bra på att hålla många bollar i luften
* initiativrik
* idérik
* gränssättare
*ordningsam
* punktlig
* samarbetsförmåga
* trygg i sig själv och sin pedagogroll

Det är även viktigt att du kan ta och ge feedback samt ha ambitionen och viljan att utveckla verksamheten samt dig själv tillsammans med oss. Du bör vara flexibel och uthållig då arbetspassen kan vara både långa och krävande. För att arbeta som kolloledare anser vi att egenskaper så som våga ta plats i en grupp, kunna göra bort sig och spexa samt kunna ta beslut behövs. Vi sätter stort värde på humor och social kompetens.

Utepedagogik Sverige AB bedriver kollo/lägerverksamhet på ett antal olika kollogårdar runt om i Sverige för barn och ungdomar i åldrarna 9-16 år, med inriktning på äventyr och vår verksamhet är inriktad på utepedagogisk verksamhet. Hörnstenarna i Utepedagogik Sverige AB pedagogiska kolloverksamhet är: säkerhet, kvalitet, trygghet och gemenskap, samt att utbildade vuxna med en bred kompetens utgör en god förebild. Våra ledord är "på våra kollogårdar ska alla få vara vem de vill".

Vill du bredda dina kunskaper som pedagog samtidigt som du också utvecklas på det personliga planet? Sök då sommarjobb som kolloledare på vår kollogård Djuprämmen i sommar. Visa mindre

AB Stockholms Spårvägar söker Konduktörer till sommar 2019

Läs mer Apr 25
Nytt
Vi söker nu ansvarsfulla och serviceinriktade medarbetare till uppdrag som konduktör till våra spårvagnar.Att vara konduktörSpårvagnskonduktör är ett ansvarsfullt arbete. Vi lägger stor vikt vid säkerhet. Det kan tidvis vara stressigt då vi har hög belastning under sommaren. Eftersom vi kör både på Djurgården och Lidingö möter du många turister som vill besöka sevärdheterna län... Visa mer
Vi söker nu ansvarsfulla och serviceinriktade medarbetare till uppdrag som konduktör till våra spårvagnar.Att vara konduktörSpårvagnskonduktör är ett ansvarsfullt arbete. Vi lägger stor vikt vid säkerhet. Det kan tidvis vara stressigt då vi har hög belastning under sommaren. Eftersom vi kör både på Djurgården och Lidingö möter du många turister som vill besöka sevärdheterna längs linje 7 samt stamresenärer som bor längst Lidingöbanan. Att ge god service till våra trafikanter är en självklarhet för oss och dig! Den ena situationen är sällan lik den andra vilket ställer krav att du är en lugn, stabil och behjälplig person. Spårvagnarna går 365 dagar om året och nästan hela dygnet, det innebär att jobbet som spårvagnskonduktör är ett schemalagt skiftarbete. Det är viktigt att du kan jobba olika tider alla veckans dagar. Gå gärna in på våran hemsida www.ss.se och se hur det är att arbeta hos oss. Där finns också filmer från båda linjerna om hur det är att jobba hos oss!Kvalifikationer·        Du skall vara minst 18 år gammal. ·        Gymnasiekompetens med goda kunskaper i svenska och engelska.·        Tidigare erfarenheter i kundbemötande är meriterande.·        Ett drogtest kommer att göras under rekryteringsprocessen Det krävs att man klarar drogtestet utan anmärkningar för att jobba som konduktör.Om utbildningenUtbildningen sker på heltid med start den 10 juni och arrangeras av AB Stockholms Spårvägar. Utbildningen pågår i ca 10 dagar. Utbildningen avslutas med ett skriftligt prov som du ska klara för att kunna arbeta som konduktör. Utbildningen sker både dag- och kvällstid och på eventuellt helger.Ersättning/arbetsperiodenDu erhåller lön under utbildningen. Efter genomförd utbildning kommer du att arbeta heltid under sommarperioden (juni-augusti) Det kan också finnas möjlighet att arbeta ytterligare under vissa dagar enligt överenskommelse. Det kan även eventuellt finnas möjlighet att fortsätta att arbeta efter sommarperioden.Så söker du tjänstenAnsökan skickas per mail senast den 2019-05-10 till rekrytering@ss.se Har du frågor om tjänsten som konduktör har du möjlighet att ta kontakt med Anton Polisado (Gruppchef för konduktörer) via mail; anton.polisado@ss.se Har du frågor angående rekryteringsprocessen har du möjlighet att ta kontakt med HR-ansvarig Helén Sinani via mail; helen.sinani@ss.seVill du ha kontakt med den fackliga organisationen SEKO så når du fackrepresentant Alem Dzaferbegovic på mail; alem.dzaferbegovic@ss.se Visa mindre

Sjuksköterska? Ta chansen att sommarjobba i södra Stockholm!

Läs mer Apr 25
Nytt
Vi på Attendo söker nu sjuksköterskor till våra verksamheter i sommar. I södra Stockholm finner du Attendos äldreboenden Årstabergshemmet och Oasen med 56 respektive 12 boende. Årstabergshemmet är ett konceptboende i Årsta med inriktning Utevistelse & Trädgård vilket innebär att vi ordnar mycket aktiviteter ute i naturen eller vistas i vår trädgård. Oasen är beläget i Bandhagen... Visa mer
Vi på Attendo söker nu sjuksköterskor till våra verksamheter i sommar. I södra Stockholm finner du Attendos äldreboenden Årstabergshemmet och Oasen med 56 respektive 12 boende. Årstabergshemmet är ett konceptboende i Årsta med inriktning Utevistelse & Trädgård vilket innebär att vi ordnar mycket aktiviteter ute i naturen eller vistas i vår trädgård. Oasen är beläget i Bandhagen och är ett litet hemtrevligt demensboende i Bandhagens centrum med närhet till kommunikationer och grönområden. Nu söker vi dig som vill arbeta dagtid under vecka 26 till 33 där arbetet är förlagt mellan kl. 8-16.

Sjuksköterska på Attendo
Som sjuksköterska på Attendo är du en värdefull nyckelperson i företaget och har en arbetsledande roll i verksamheten. Du planerar, utför, delegerar och leder du omvårdnadsarbetet samt dokumenterar de insatser som utförts på ett noggrant sätt. För att du snabbt ska komma igång och få en bra start så erbjuder vi dig en individanpassad introduktion.

Är du legitimerad sjuksköterska med hjärta för äldreomsorgen?
Du är ansvarstagande, trivs i en arbetsledande roll och motiveras av att genom ditt arbete kunna ge andra människor en god vård och ett gott bemötande. Du ser det som utvecklande att vara spindeln i nätet och har förmågan att behålla lugnet även i situationer med högre arbetsbelastning.

Varmt välkommen med din ansökan!

<iframe src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2037.1401932535295!2d18.042291616071015!3d59.297215781647644!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x465f77912a3f43b1:0x66e16cb5c6abd336!2sAttendo+Årstabergshemmet!5e0!3m2!1sen!2sse!4v1550501065229" width="381" height="250" frameborder="0" allowfullscreen></iframe><iframe src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2038.8471756056906!2d18.049684451932606!3d59.268702222833745!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x465f7762c8f9a9f5:0x2175fe350f9ddd76!2sAttendo+Oasen!5e0!3m2!1sen!2sse!4v1550501097332" width="381" height="250" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Attendo – ett av Nordens ledande företag inom vård och omsorg


Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg samt i Finland hälso-, sjuk- och tandvård. Attendo har över 24 000 medarbetare och är lokalt förankrat med över 700 verksamheter i mer än 200 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sommarvikarier till registraturen på Förvaltningsrätten i Stockholm

Läs mer Apr 25
Nytt
Vi är landets största domstol och verksamheten präglas av professionalism, ansvar och respekt. Domstolen har en viktig samhällsuppgift att se till att medborgarna får en rättssäker och effektiv prövning av myndighetsbeslut. Vi har omkring 550 medarbetare och handlägger ungefär 500 olika måltyper. Stora målgrupper är migrationsmål, biståndsmål, socialförsäkringsmål, skattemål o... Visa mer
Vi är landets största domstol och verksamheten präglas av professionalism, ansvar och respekt. Domstolen har en viktig samhällsuppgift att se till att medborgarna får en rättssäker och effektiv prövning av myndighetsbeslut.

Vi har omkring 550 medarbetare och handlägger ungefär 500 olika måltyper. Stora målgrupper är migrationsmål, biståndsmål, socialförsäkringsmål, skattemål och mål om offentlig upphandling.

Vi arbetar aktivt med utvecklingsfrågor och strävar mot att vara en modern och öppen arbetsplats med engagerade och ansvarstagande medarbetare. Domstolen arbetar för att alla medarbetare ska få en god kompetensutveckling och vi vill gärna ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför.Arbetsbeskrivning
På enheten för registrering och arkiv arbetar ca 30 medarbetare, bland annat domstolshandläggare, arkivarier och arkivassistenter.

Arbetet på registraturen består bl.a. av postöppning, registrering av nya mål och inskanning av handlingar. Arbetet i arkivet består bl.a. av posthantering, sortering och utskrifter av domar samt hantering av interna beställningar.

Kvalifikationer
För att bli aktuell för den här tjänsten krävs det att du har gymnasieutbildning.

För att prestera väl som sommarvikarie behöver du vara resultatorienterad och visa gott omdöme. Du sätter högsta prioritet på att utföra arbetet på ett strukturerat och noggrant sätt samt kan arbeta i ett högt tempo, växla mellan olika arbetsuppgifter och ta in ny kunskap snabbt.

Du har en god samarbetsförmåga och förhåller dig till andra på ett öppet och accepterande sätt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift.

Det är meriterande med erfarenhet av administrativt arbete.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och kommer därför att ha testning som en del i rekryteringsprocessen.

Övrigt
Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning

Läs mer om Förvaltningsrätten i Stockholm: http://www.forvaltningsrattenistockholm.domstol.se/

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sommarjobb i Stockholm , Sveavägen

Läs mer Apr 25
Nytt
Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad? Till butiken i Sveavägen i Stockholm söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är på 24 timmar i veckan och gäller sommarmånader.   Om rollen Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett per... Visa mer
Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?

Till butiken i Sveavägen i Stockholm söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är på 24 timmar i veckan och gäller sommarmånader.
 

Om rollen

Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar levererar du ett imponerande kundmöte tillsammans med dina kollegor. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.
 

Om dig

Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.Om din utveckling hos oss

Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.
 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Lindell, butikschef, på telefonnummer: 08-4119486.
 

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Senast 9 maj vill vi att du registrerar din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev.


Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se
systembolaget.se Visa mindre

Miljöarbetare / chaufförer med C - kort och YKB till Stockholm

Läs mer Apr 25
Nytt
Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätv... Visa mer
Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder och fyra världsdelar.

Urbaser är stolta insamlare av sopor, och som miljöarbetare hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts – det är viktigt för oss!

Om jobbet
Från vår depå i Älvsjö ansvarar Urbaser för avfallsinsamlingen i Stockholm stad.

Nu behöver vi förstärka avdelningen med flera positiva och målinriktade miljöarbetare med C-körkort och YKB, som kan arbeta heltid under sommaren med start redan nu i maj. Därefter finns eventuell möjlighet till fortsatt anställning.

Som miljöarbetare har du en viktig roll inom Urbaser. Du är vårt ansikte utåt och du blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla Stockholm rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Insamling och transport av mat- och hushållsavfall med baklastande hämtfordon.
- Hantering av fordonsdatorer, RFID-utrustning samt avvikelserapportering.
- Daglig skötsel, underhåll och kontroll av fordon och påbyggnad.
- Inlämnande av fordon till verkstad vid behov.

Vem är du?
Vi söker dig som:

- Har C-körkort med tillhörande YKB.
- Behärskar svenska språket.

Det är meriterande om du:

- Tidigare arbetat som lastbilschaufför och har kunskap om tunga fordon.
- Har tidigare erfarenhet av någon form av avfallsinsamling.
- Har lokalkännedom kring Stockholm.

Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt.

Övrigt
Start: Maj.
Omfattning: Heltid fram till slutet av augusti.
Arbetstider: Måndag – fredag (inkl. ”röda” dagar, midsommarafton etc.), dagtid från klockan 06:00-15:00.

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/arbeta-hos-oss. Vi tar inte emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansokan@urbaser.se.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska till hemsjukvården i Luleå!

Läs mer Apr 25
Nytt
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med sam... Visa mer
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter. Vi värnar om att du känner dig trygg i din arbetsroll då du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren Bemanning har vi djup förståelse för vårdbranschen, och totalt har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.


OM TJÄNSTEN

Nu söker vi tillsammans med uppdragsgivare skickliga sjuksköterskor inomhemsjukvården, är du den vi söker? Ansök redan idag!

Är du nyfiken på uppdragi Luleåunder sommarmånaderna? Sjuksköterskaefterfrågas tillverksamhet inom hemsjukvården. Främstspecialiserad palliativ hemsjukvårdför svårt sjuka patienter i livets slutskede med komplex symtombild och/eller medicinska behov som den kommunala hemsjukvården kan ha svårt att tillgodose.Teamet består av läkare, sjuksköterskor, fysioterapeut och kurator. Sjuksköterskor finns i tjänst dygnet runt alla dagar i veckan.Verksamheten tar emot remisser på patienter i alla åldrar.Detta kravställer minst 1års praktisk erfarenhet inomvården samtförmåga att arbeta strukturerat och effektivt med hög kvalitet under samtliga arbetstillfällen.

Arbetstiderna avser rotation där journalsystem som används är Treserva. Uppdraget sträcker sig över sommarmånaderna med start i Juni.

Verksamheten bedrivs i trevligalokaler med härligakollegor. Bli del av härligt team som värdesätter god sammanhållning.Matchar din profil de efterfrågade kvalikationerna kan detta vara uppdraget för dig!

Ansökan redan idag!

KVALIKATIONER__

* Legitimerad sjuksko¨terska
* Praktisk erfarenhet
* Kunskap inom journalsystemet treserva
* Goda erfarenheter av att jobba med patientsäkerhet
* Medicinsk kompetens

VI ERBJUDER

* Mycket konkurrensmässig ersättning och goda arbetsvillkor
* Resa och boende (vid behov)
* En trygg arbetsmiljö
* En personlig, dedikerad och tillgänglig konsultchef

MERITERANDE EGENSKAPER

* Självständig samtgod samarbetsförmåga
* Positiv inställning och flexibel problemlösare
* Ett genuint intresse av att ständigt utveckla din kompetens
* Förmåga att arbeta strukturerat och effektivt med hög kvalitet

OMFATTNING
Deltid/heltid/vikariat

ORT

Luelå
SISTA ANSÖKNINGSDAG
Snarast

Varmt välkommen in med din ansökan ochtveka inte på att höra av dig till mig för mer information!

Mer information Visa mindre

Ny ekologisk glassbar i Gamla stan

Läs mer Apr 25
Nytt
Vi söker personal till glassbar i Gamla stan .Om du är en glad social självständigt person och kan hantera stress , och vill jobba under sommaren! då är du välkommen att kontakta oss! Visa mer
Vi söker personal till glassbar i Gamla stan .Om du är en glad social självständigt person och kan hantera stress , och vill jobba under sommaren! då är du välkommen att kontakta oss! Visa mindre

BUTIKSSÄLJARE WOOLRICH STUREGALLERIAN

Läs mer Apr 24
Har du en passion för försäljning, mode samt att alltid ge kunder den bästa servicen? Då är det dig vi söker som butikssäljare till Woolrichbutiken i Sturegallerian.Du driver vår försäljning där du representerar Woolrich som varumärke i allt du gör, alltifrån hur du tar emot kunden i butik, guidar, ger råd och vägleder genom våra olika koncept. Du säkerställer hög kvalitet på v... Visa mer
Har du en passion för försäljning, mode samt att alltid ge kunder den bästa servicen? Då är det dig vi söker som butikssäljare till Woolrichbutiken i Sturegallerian.Du driver vår försäljning där du representerar Woolrich som varumärke i allt du gör, alltifrån hur du tar emot kunden i butik, guidar, ger råd och vägleder genom våra olika koncept. Du säkerställer hög kvalitet på vår service där våra kunder får en genuin Woolrich upplevelse när dem handlar oss hos. Vår service gentemot våra kunder skall spegla oss som ett premiumvarumärke. Med din starka passion för mode och livsstilskoncept skapar du dig mycket god inblick i våra olika typer av material, kvaliteter, passformer och plagg. Din nyfikenhet gör att du skapar dig en unik ställning som expert på våra plagg. Du ser till att butiken alltid är i gott skick, packar upp varor mm. För att passa in i rollen söker vi dig som identifierar dig med Woolrich och har stor passion för försäljning och service samt en vilja att överträffa våra kunders förväntningar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att framgångsrikt ha arbetat i en säljande roll och vill nu utvecklas inom retail. Vi söker dig som är drivande, flexibel och inte är rädd för att ta egna initiativ. Du är kvalitetsmedveten och engagerad, samtidigt som du också är utåtriktad och ödmjuk i ditt sätt att vara. På så sätt tror vi att du blir en bra säljare och en god representant för Woolrich.Du är strukturerad och ser det lilla extra, både gentemot kunden och i butikens dagliga drift. Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande arbete i en inspirerande miljö. Du blir en del av ett högpresterande team, tillsammans med vilka du blir butikens ansikte utåt. Tjänsten är på deltid och en visstidsanställning över hela sommaren. Tillträde till tjänsten är planerat till 2019-06-01. Vi räknar med att du kan arbeta hela juni, juli och augusti. Det finns goda chanser till förlängning som helgextra och under andra högsäsonger.Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2019-05-20. Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.Woolrich grundades 1830 i USA och har en lång historia i att producera högkvalitativa outdoor kläder för extrema väderförhållanden. Känd världen över för sin berömda signatur parka ”Arctic Parka”. På 90-talet började modekoncernen WP Lavori, som då var distributör för den Europiska marknaden att skapa en licensproduktion som kom att kallas Woolrich John Rich & Bros. Det som gjorde licensen möjlig var att WP förstod Woolrich genuina känsla för design och hållbara kläder av högsta kvalitet. Sedan 2016 äger nu WP Lavori rätten till varumärket Woolrich över hela världen. Visa mindre

Telefonkommunikatörer

Läs mer Apr 24
Nu söker vi fler Telefonkommunikatörer till vårt härliga team. Vi är en blandad grupp mellan 17 - 74 år. Värva nya månadsgivare till välgörenhetsorganisationer med 90-konton via telefon. Du kontaktar befintliga givare som känner till organisationen vi ringer för. Vi söker dig som är bra på att presentera ett budskap, är social, empatisk och snäll. Eftersom vi ringer och mail... Visa mer
Nu söker vi fler Telefonkommunikatörer till vårt härliga team. Vi är en blandad grupp mellan 17 - 74 år.
Värva nya månadsgivare till välgörenhetsorganisationer med 90-konton via telefon. Du kontaktar befintliga givare som känner till organisationen vi ringer för.

Vi söker dig som är bra på att presentera ett budskap, är social, empatisk och snäll. Eftersom vi ringer och mailar till våra kunders givare behöver du kunna prata och skriva svenska flytande.

En härlig arbetsplats med mycket skratt & fin stämning. Du kan arbeta mellan 10-40 timmar i veckan. Visstidsanställning med möjlighet till förlängning. Arbetsplatsen har kollektivavtal med Unionen.
Vi är en blandad grupp i åldern 17 - 74 år.

Vi har kontor nära Västertorps tunnelbanestation i Hägersten, Stockholm

Maila en kort beskrivning till jobb@becksmo.se så hör vi av oss! Visa mindre

Lokalvårdare under sommaren hos MTR Tunnelbanan

Läs mer Apr 24
MTR har genomgått en positiv förändringsprocess under de senaste åren. Vi fortsätter vår satsning på ständig utveckling och vi är just nu inne i en spännande tillväxtfas. Vi söker nu Lokalvårdare till MTR Tunnelbanan som vill jobba hos oss i sommar. Du kommer att arbeta minst 60% med chans till mer tid. Rollen innebär även arbete 2 av 3 helger. Efter sommaren finns det chans ti... Visa mer
MTR har genomgått en positiv förändringsprocess under de senaste åren. Vi fortsätter vår satsning på ständig utveckling och vi är just nu inne i en spännande tillväxtfas. Vi söker nu Lokalvårdare till MTR Tunnelbanan som vill jobba hos oss i sommar. Du kommer att arbeta minst 60% med chans till mer tid. Rollen innebär även arbete 2 av 3 helger. Efter sommaren finns det chans till vidare anställning!

Din roll hos oss
Lokalvården på MTR ansvarar för att säkerställa en effektiv och tillfredsställande städning i Stockholms tunnelbane- och pendeltågssystem. Arbetet som Lokalvårdare på MTR Tunnelbanan innebär varierande arbetstid med tjänstgöring på dygnets alla timmar, alltså både tidiga morgnar, sena kvällar samt under natten. Arbetet innefattar även arbete på helger.

Vi har regelbundna kvalitetsuppföljningar av vår uppdragsgivare, så kallad INSTA-mätningar. Du kommer att vara delaktig i att bibehålla och säkra kvalitén.

Dina huvudsakliga uppgifter är:


• Att säkerhetsställa en god renlighet och hygien i våra stationsmiljöer
• Plockstäd
• Tömning av avfallsskorgar
• Tidningshantering
• Toalettstädning
• Du bidrar även till rapportering av avvikelser, klotter, underhållsbehov och annan skadegörelse

När du blir en av oss
Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Som anställd hos MTR erbjuds en rad förmåner så som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan MTR även erbjuda rabatter hos flertalet träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express.

Start beräknas 20 maj. Introduktion och utbildning sker hos oss i samband med arbetsperiodens start.

Du som söker till oss
För att trivas i rollen som Lokalvårdare är du mycket noggrann, plikttrogen och självgående. Vidare är du serviceinriktad och tar egna initiativ för att nå dina mål. Du har förståelse för säkerhetsklassat arbete och regelverk.

Vi söker serviceinriktade och ansvarsfulla personer med stort engagemang för sitt arbete och uppdrag. Du har erfarenhet av och trivs med självständigt arbete.

Vidare har du


• Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.
• Tidigare erfarenhet av lokalvård/städning.

 Det är meriterande om du har yrkesbevis från SRY – Servicebranschens Yrkesnämnd och PRYL  - Projektyrkesbevis Lokalvårdare eller har motsvarande kunskaper. Även tidigare erfarenhet som teamleader/arbetsledare anses som meriterande.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekrytering@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan!

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi 4500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm och snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Nyckelord: Lokalvård Städning Lokalvårdare Storstädning Golvvård Maskinstäd Visa mindre

Leg. Sjuksköterska sökes till vårdcentral i Göteborg!

Läs mer Apr 24
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med sam... Visa mer
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter. Vi värnar om att du känner dig trygg i din arbetsroll då du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren Bemanning har vi djup förståelse för vårdbranschen, och totalt har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.

OM TJÄNSTEN

Leg. sjuksköterskorsökes till vårdcentral i Göteborg!

Vi söker nuduktiga Leg. ssktill spännande och välbetaldtuppdrag i Göteborgmed möjlighet till dagpassutifrån önskemål ellerbehov. Tjänsten innefattarsedvanliga ssk arbetsuppgifter och avser utvecklandevårdcentral.Verksamheten bedrivs i moderna lokaler med närhet till både natur och innestad. Uppdragets arbetstider är mån-fre 08-17.Är du på jakt efter nya arbetslivserfarenheter under sommarmånadernasamt besitter ovan önskad kompetenskan detta vara den perfekta tjänsten för dig!

Journalsystemet som används är TakeCare + Visphvilket du förväntas kunna manövrera med säkerhet. På plats finner du trevliga kollegor som värdesätter en god sammanhållning. Bli del av fantastiskt team redan idag!

Ansök nedan!

KOMPETENSKRAV

* Leg. ssk
* Praktiskerfarenhet
* Kunskap inom journalsystemet TakeCare + Visph

VI ERBJUDER

* Mycket konkurrensmässig ersättning och goda arbetsvillkor
* Resa och boende
* En trygg arbetsmiljö
* En personlig, dedikerad och tillgänglig konsultchef

MERITERANDE EGENSKAPER

* Självständig samtgod samarbetsförmåga
* Positiv inställning och flexibel problemlösare
* Ett genuint intresse av att ständigt utveckla din kompetens
* Förmåga att arbeta strukturerat och effektivt med hög kvalitet

OMFATTNING
Deltid/heltid/vikariat

SISTA ANSÖKNINGSDAG
Så snart som möjligt

Varmt välkommen in med din ansökan ochtveka inte på att höra av dig till mig för mer information!

Vänliga hälsningar,
Vårdkuriren Bemanning AB

Mer information Visa mindre

Te Crea Care söker sjuksköterskor till olika äldreboenden i Stockholm

Läs mer Apr 24
Är du sjuksköterska med intresse av att själv kunna bestämma var, när och hur mycket du vill arbeta? Välkommen till att bli en del av Te Crea Care! Nu söker vi sjuksköterskor till ett par olika äldreboenden i Stockholm. Uppdraget börjar omgående och omfattar 100% tjänstgöring. Vi söker dig som är tillgänglig hela uppdragsperioden, men även dig som är intresserad av kortare p... Visa mer
Är du sjuksköterska med intresse av att själv kunna bestämma var, när och hur mycket du vill arbeta? Välkommen till att bli en del av Te Crea Care!

Nu söker vi sjuksköterskor till ett par olika äldreboenden i Stockholm. Uppdraget börjar omgående och omfattar 100% tjänstgöring.
Vi söker dig som är tillgänglig hela uppdragsperioden, men även dig som är intresserad av kortare perioder.

Hos oss har du goda möjligheter att påverka din arbetssituation då vi strävar efter att varje sjuksköterska ska känna möjlighet att påverka sitt eget arbete. Vi arbetar målmedvetet för att vara en attraktiv arbetsgivare.

Är du intresserad och vill veta mer om uppdraget? Kontakta oss redan idag!


Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.


Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar! Visa mindre

Ekonomiassistent till Svenska turistföreningen - sommarvikariat

Läs mer Apr 24
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa genera... Visa mer
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

Till vårt kansli på Södermalm söker vi en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra som kan arbeta från 8 juli till och med 9 augusti.

Arbetsbeskrivning
Som semestervikarie inom leverantörsreskontran kommer du att få ansvaret för alla arbetsuppgifter inom leverantörsreskontran för både föreningen och aktiebolaget.  Huvudsakliga arbetsuppgifter är:


* Registrering av nya leverantörer
* Skanning av leverantörsfakturor
* Ankomstregistrering
* Betalningar och återrapporteringar
* Avstämningar i samband med månadsbokslut
* Kontakt med leverantörer och internt inom organisationerna


Önskad kompetens
Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbete eller har en relevant utbildning inom området. 

Som person är du självständig och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och gillar att ge service. Du är strukturerad och kan snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Sommaren är STFs mest intensiva period och du bör vara van att jobba med korta deadlines.

Du är välkommen att skicka in din ansökan via nedanstående länk. Då urval och intervjuer sker löpande är vi tacksamma om du skickar in din ansökan snarast, dock senast 17 maj. Visa mindre

Säljare NK - Herrkonfektion semestervikariat

Läs mer Apr 24
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retai... Visa mer
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Vi söker sommarpersonal (Herrkonfektion) till NK i Stockholm 

Är mode något som ligger dig varmt om hjärtat? Då kanske just du är vår nästa säljare till NK!
Vi letar nu efter dig som vill sälja våra kvalitetssäkra varor och ge kunderna en shoppingupplevelse de sent kommer att glömma!

Arbeta med trendiga varumärken i inspirerande miljö
Som butikssäljare till någon av våra herravdelningar skall du ha erfarenhet av att sälja herrkonfektion och ett stort modeintresse.

Vi erbjuder dig ett ypperligt tillfälle att få ta del och sälja våra exklusiva varor samtidigt som du får:
- Arbeta med premium-märken
- Bli ambassadör för NK och avdelningen
- Utvecklas till att bli en strålande butikssäljare

Som säljare på NK blir du ansiktet utåt för hela vårt varumärke och får chanser att arbeta med både trendiga, exklusiva och klassiska varumärken. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att hjälpa våra kunder genom hela köpprocessen från det att dem kliver in i butiken, tills de går ut. Vill kunden ha ett par nya byxor eller en ny rock? Oavsett vad är det ditt uppdrag att ge dem en shoppingupplevelse i världsklass!

När du inte tar hand om kunder säkerställer du att allting ser snyggt ut på avdelningen. Vi ger dig chansen att växa och utvecklas i ditt arbete både genom att lära av dina branschkunniga kollegor och kontinuerligt delta i våra utbildningar.

Vi letar efter dig som andas mode!
För att bli ambassadör för NK ska du ha ett brinnande intresse för trender och alltid sätter dina kunder i det främsta rummet.

Du blir en del av ett sammansvetsat team där alla ställer upp för varandra och behöver därför aldrig vara rädd för att ta hjälp av en kollega. Vidare är du en driven och flexibel person som gärna lägger i en extra växel för att uppnå affärsmål såväl för dig själv som för teamet!

Departments & Stores - vi skapar den bästa shoppingupplevelsen
Vi är den största enskilda aktören på NK i såväl Stockholm som Göteborg. Departments & Stores utvecklar avdelningar inom mode, skönhet, accessoarer och smycken. Vi strävar alltid efter att skapa den bästa shoppingupplevelsen för våra kunder!

Vi hoppas att vi har lyckats fånga ditt intresse och välkomnar dig med din ansökan! Visa mindre

Redovisningsekonom Svenska turistföreningen - sommarvikariat

Läs mer Apr 24
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa genera... Visa mer
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

Till vårt kansli på Södermalm söker vi en redovisningsekonom som kan arbeta från 24 juni till 2 augusti.

Arbetsbeskrivning
Som semestervikarie på ekonomiavdelningen kommer du att få ett varierat arbete och en hel del kontakt med personalen på våra fjällstationer/ hotell/vandrarhem och stugor.  Huvudsakliga arbetsuppgifter är:* Registrering av förskott och medlemsinbetalningar
* Filinläsningar
* Hantera återbetalningar vid avbokningar
* Avstämningar
* Delta i månadsbokslut
* Kontakt med anläggningarna gällande redovisningsfrågor


Önskad kompetens
Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbete eller har en relevant utbildning inom området. 
Som person är du självständig och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och gillar att ge service. Du är strukturerad och kan snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Sommaren är STFs mest intensiva period och du bör vara van att jobba med korta deadlines.

Du är välkommen att skicka in din ansökan via nedanstående länk. Då urval och intervjuer sker löpande är vi tacksamma om du skickar in din ansökan snarast, dock senast 17 maj. Visa mindre

Psykiatri är ditt område? 2 psykiatrisjuksköterskor sökes i Sthlm v 23 - 35

Läs mer Apr 24
Sjuksköterskor inom psykiatri i Stockholm i sommar.Är psykiatri ditt område och du vill utvecklas i karriären? Två sjuksköterskor inom psykiatri erbjuds för kunds räkning hel/deltidstjänst i Stockholm vecka 23-35.Genom många intressanta tjänster, goda villkor, konkurrenskraftig lön samt alltid en individuell introduktion är möjligheterna att bredda och fördjupa dig många. Arbet... Visa mer
Sjuksköterskor inom psykiatri i Stockholm i sommar.Är psykiatri ditt område och du vill utvecklas i karriären? Två sjuksköterskor inom psykiatri erbjuds för kunds räkning hel/deltidstjänst i Stockholm vecka 23-35.Genom många intressanta tjänster, goda villkor, konkurrenskraftig lön samt alltid en individuell introduktion är möjligheterna att bredda och fördjupa dig många. ArbetsuppgifterSom sjuksköterska kommer du att ha en viktig roll på avdelningen där ditt arbete till största delen handlar om att hjälpa patienterna att hitta olika sätt att hantera sin livssituation med psykisk sjukdom. Det är viktigt att du har ett helhetsperspektiv och ser både patienterna och deras närstående.Du harSjuksköterskeexamen med minst två års erfarenhetGärna specialistutbildning inom psykiatri (meriterande)Genuint intresse för människor och patienten i fokus Lätt att förstå patienters och anhörigas situation samt är lyhörd och öppen i kontakterna med andraStor ansvarstagande förmåga Engagemang, flexibilitet och är bekväm i din yrkesrollVana att planera, är duktig på att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat Förmågan att arbeta lika bra självständigt som i gruppKunskap i journalsystemet Take careGoda kunskaper i det svenska språketOm ossMix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag med lång erfarenhet inom vårdsektorn sedan 2002. ”Noggrant utvald personal” är en av våra ledstjärnor och tack vare våra medarbetare har vi dessutom utnämnts till högsta kreditvärdighet (AAA). Och vi är mycket stolta över att kunna lämna Nöjd kund-garanti till våra samarbetspartner. Läs mer om oss på www.mixmedicare.se.Vi erbjuderKonkurrenskraftig lönKollektivavtalTjänstepension och FörsäkringarFriskvårdsbidragIndividuell introduktionRekryteringsbonusSommarbonus (juni-augusti)Faktura eller lönKontakt och ansökanVi rekryterar löpande under ansökningstiden – kontakta oss så snabbt som möjligt. För mer information kontakta Pasha Razifar, Verkställande Direktör, 070-731 70 40.Skicka din ansökan till pasha.razifar@mixmedicare.se – Ange referens: Psyk sommar - AF 23268675Följ oss gärna på Facebook eller Linkedin! Visa mindre

Säljare för Pink Noise - Sveriges roligaste sommarjobb

Läs mer Apr 24
Vi söker nu dig som vill jobba som säljare sommaren 2019! Till våra field maketing-team söker vi nu utåtriktade talanger inom försäljning. I perioden maj - september ska vi genomföra många olika försäljningsaktiviteter för flera av världens starkaste varumärken där du kommer vara ansiktet utåt och möta kunder på utvalda marknadsplatser som köpcentrum, gallerior, butiker, gator... Visa mer
Vi söker nu dig som vill jobba som säljare sommaren 2019!

Till våra field maketing-team söker vi nu utåtriktade talanger inom försäljning. I perioden maj - september ska vi genomföra många olika försäljningsaktiviteter för flera av världens starkaste varumärken där du kommer vara ansiktet utåt och möta kunder på utvalda marknadsplatser som köpcentrum, gallerior, butiker, gator och torg mm.
Vi har inget krav på tidigare erfarenhet av försäljning då ni kommer att genomgå säljutbildning och full upplärning. Vi jobbar sedan aktivt med individuell coachning, feedback och uppföljning av våra duktiga ledare och säljare.
Som säljare i Face2face blir ni en del av ett engagerat team med stort driv. Här erbjuds du en speciell arbetsmöjlighet på en spännande arbetsplats där vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och styrkor. Vi anser att med rätt driv och inställning kan man gå hur långt som helst.

Vi erbjuder:

- Varierande arbetsuppgifter med spännande och starka varumärken
- Kunnskap inom 1:1 kommunikation och social marknadsföring
- Ett företag i tillväxt och ständig utveckling
- Fokus på din personliga utveckling med daglig uppföljning
- Fantastiska möjligheter att göra karriär inom försäljning
- Utbildning inom försäljning och ledarskap
- Säljtävlingar med resor till t.ex. New York, Los Angeles, Paris och Jorden runt
- Fast lön plus provision


Din profil:

- Utåtriktad med positiv inställning
- Lärovillig och engagerad
- Målinriktad och driven
- Motiveras av att tjäna pengar samt personlig utveckling
- Tillgänglig för arbete minimum 6 veckor sammanhängande i sommar

För att trivas i rollen som säljare ser vi även att du är orädd och social och hela tiden tänker framåt. Är du dessutom en person som gillar att jobba på en energifull arbetsplats där egen utveckling värderas då är du rätt person för oss

Om Face2face
Face2face jobbar med flera stora uppdragsgivare och genomför försäljningskampanjer på uppdrag från några av världens starkaste varumärken. Våra kampanjer skapar mätbara resultat och genererar i word-of-mouth. Vi finns idag på en bred internationell marknad med kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo, Helsingfors, Zürich, Bryssel och New York. Byrån grundades i Norge 1999 och startade i Sverige år 2003. Visa mindre

Butikssäljare extra under sommaren

Läs mer Apr 24
Vi söker passionerade och färgstarka extrasäljare under sommaren till våra butiker i Stockholm Vi behöver sommarvikarier till våra fyra butiker i Stockholm under perioden 1 juli till mitten av augusti. Vi söker dig som kan och vill arbeta både vardagar och helger och kanske är du även intresserad av att arbeta extra vid behov under hösten? Intervjuer sker löpande och vi komm... Visa mer
Vi söker passionerade och färgstarka extrasäljare under sommaren till våra butiker i Stockholm

Vi behöver sommarvikarier till våra fyra butiker i Stockholm under perioden 1 juli till mitten av augusti. Vi söker dig som kan och vill arbeta både vardagar och helger och kanske är du även intresserad av att arbeta extra vid behov under hösten?

Intervjuer sker löpande och vi kommer att anställa mellan 2-4 nya stjärnor för arbete under sommaren.

För att lyckas i rollen som butikssäljare hos Gudrun Sjödén tror vi att du:

- Gillar Gudrun Sjödéns koncept med färg, form och design
- Har erfarenhet av försäljning inom mode
- Är utåtriktad och socialt kompetent
- Har service som ett värdeord inom dig
- Har kassavana och en förståelse för att jobba mot uppsatta mål
- Är flexibel för att kunna rycka även på kortare varsel vid behov
- Kan uttrycka dig väl både på svenska och engelska
- Eventuellt studerar inom mode/konst/design och/eller sälj
- Meriterande med kunskaper om material, hållbarhet inom mode eller kunskaper i något annat språk såsom danska, norska, tyska eller finska

Är du den vi söker? - Varmt välkommen med din ansökan!

Gudrun Sjödén grundades 1976 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Vår affärsidé är att tillverka färgstarka kläder och hemtextilier i naturmaterial, funktionella modeller, kombinerbara på kort och lång sikt, passande alla åldrar och figurer och med ett nordiskt formspråk som grund. Idag sker försäljningen genom den globala webbshoppen, via katalog och via egna butiker i Norden, Storbritannien, USA och Tyskland. Koncernen omsätter drygt 700 miljoner och har ca 350 medarbetare. Vi erbjuder en färgstark, omväxlande och stimulerande arbetsmiljö med duktiga och passionerade medarbetare som brinner för varumärket. Vi har en entreprenörsanda och vill som företag utmana, inspirera, förenkla och överraska. Vi arbetar för en mer färgstark och hållbar värld med visionen ”fler färgstarka kvinnor i världen”. Visa mindre

Sjuksköterskor sökes under veckorna 27 - 33 i Bålsta

Läs mer Apr 24
Nu söker vi på Prime Care sjuksköterskor för ett uppdrag i sommar. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder. För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som läkare hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimera sjuksköterska. • Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommu... Visa mer
Nu söker vi på Prime Care sjuksköterskor för ett uppdrag i sommar.

Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder.

För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som läkare hos oss på Prime förväntar vi oss att du:
• Är färdig utbildad och legitimera sjuksköterska.
• Utan svårighet kunna tala, skriva och
förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal.

Arbetspassen är:
Dag – kväll – helg och ev. nattpass.

Vana behövs för PICCline och SVP.


Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska kommer du att arbeta ute hos våra kunder.
I ditt dagliga arbete som sjuksköterska ingår det att:
•Utföra arbetsuppgifter enligt instruktioner från din konsultchef och kunden
•Vara god ambassadör för Prime och våra tjänster inom bemanning och rekrytering
•Rapportera din tillgänglighet och arbetad tid i konsultportal

Du kommer att få insyn i flertalet verksamheter och du kommer att utvecklas i din yrkesroll som sjuksköterska.


Vem är du?
Som sjuksköterska hos oss på Prime Care ser vi gärna att du :
• Är service minde. har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
• Är bekväm och självgående i din roll som sjuksköterska.
• Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
• Trivs i din yrkesroll som sjuksköterska och är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Som anställd sjuksköterska på Prime Care får du ta del utav våra kvalitetssäkrade anställningsvillkor och förmåner:
• Trygg anställning genom kollektivavtal.
• Friskvårdsbidrag.
• Engagerade konsultchefer.
• Möjligheten att påverka din arbetstid och ditt schema.
• Många varierande uppdrag.
• Utbildningar - Prime Academy.
• Rekryteringsbonus.
• Social samvaro som biokväll, julfest, midsommar middag mm.

Låter det intressant?
Sök gärna tjänsten på vår hemsida primecare.se

Har du frågor kring tjänsten ring Victoria Machreki
Måndag-Fredag kl. 08-17
08-470 70 25

Företagsbeskrivning
Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime Care är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi innehar även ISO certifiering, både i kvalitet och miljö.

Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida www.primecare.se Visa mindre

IT konsult - Junior

Läs mer Apr 24
AMGA är ett svenskägt bolag med expertis inom service, finans, försäkring och försäljning. Vi är specialiserade på personal, rekrytering och affärsutveckling. Företaget är medlem i Almega Tjänsteföretagen och tillämpar kollektivavtal för branschen. Vi söker per omgående en Junior IT-konsult till ett välkänt företag i City. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta i ett mindre ... Visa mer
AMGA är ett svenskägt bolag med expertis inom service, finans, försäkring och försäljning. Vi är specialiserade på personal, rekrytering och affärsutveckling. Företaget är medlem i Almega Tjänsteföretagen och tillämpar kollektivavtal för branschen.

Vi söker per omgående en Junior IT-konsult till ett välkänt företag i City.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta i ett mindre servicedesk team. Tillsammans med teamet hanterar du frågor från kontorets anställda. I huvudsak installering av ny programvara, hårdvaruinstallationer, felsökning, mobiltelefoni, mailkonton m.m

Tillsammans med trevliga och kompetenta kollegor kommer du utvecklas i ett högt tempo.

Bakgrund

Vi söker dig som har gymnasiekompetens, gärna inom IT, men framförallt så har du ett stort IT intresse och viljan att lära dig nytt. Allra helst ser vi dig som har viss arbetslivserfarenhet inom området sedan tidigare.

Vidare är du också:

- Snabblärd
- Logisk
- Kommunikativ
- Relationsskapande
- Stresstålig

Tjänsten är 75-100%. Lön enligt kollektivavtal.

Tillträde för tjänsten är omgående. Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 12/5 2019 så skicka in din ansökan redan nu. Till att börja med är tjänsten t om 31/8, eventuell förlängning kan bli aktuell.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carina Stjernström, carina.stjernstrom@amga.se Visa mindre

Leg. Sjuksköterska till psykiatriavdelning i Uppsala!

Läs mer Apr 24
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med sam... Visa mer
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter. Vi värnar om att du känner dig trygg i din arbetsroll då du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren Bemanning har vi djup förståelse för vårdbranschen och totalt har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.

OM TJÄNSTEN

Psykiatriavdelning i Uppsala söker förstärkning i form av kompetent, positivkollega.

Tillsammans med uppdragsvigare eftersöker vi nu Leg.sskmed dokumenterad erfarenhetav psykiatrisk slutenvård. Passar beskrivningen in på dig eller någon du känner? Ansök redan idag!

Sektionen fo¨r akut- och konsultpsykiatri inga°r i verksamhetsomra°de psykiatri och besta°r bland annat av akutmottagningen fo¨r vuxenpsykiatri som har jourverksamhet dygnet runt, samt en ra°dgivningstelefon. Till akutmottagningen ho¨ra¨ven den psykiatriska akutva°rdsavdelningenmed 12 va°rdplatser. Akutmottagningen ansvarar a¨ven fo¨r akutpsykiatrisk jour- och konsultverksamhet mot o¨vriga sjukhuset.Uppdragetavserheltid och sträcker sig över sommarmånaderna.

Verksamhetenställer krav på förmåga att arbeta självständigt såvväl som i grupp, därav är dina personliga egenskaper av stort värde.Avdelingen är på jakt efter någon med god organisationsförmåga och ett högeffektivt arbetssätt. Verksamheten bedrivs i trevliga, moderna lokaler och teamet på plats värdesätter god sammahållning. Uppdragets avser flexibla arbetstider dag,kväll såväl natt och helg.Det journalsystem som används är Cosmicvilket du väntas kunna manövrera med säkerhet.

Bli del av härligtteam redan idag och var med och bidra inomframåtsträvande verksamhet!

KOMPETENSKRAV

* Leg. sskmed dokumenterad erf. av psyk. sluten vård
* Kunskaper inom journalsystemet Cosmic

VI ERBJUDER

* Konkurrenskraftig lön samt gedigna arbetsvillkor.
* Ersättning för resa och boende (om du inte har bostad i närheten av arbetsplatsen).
* Dedikerad och tillgänglig konsultchef.
* Möjlighet till flexibel schemaläggning.

PERSONLIGA EGENSKAPER

* Förmåga att jobba självständigt såväl som i grupp.
* Positiv inställning och flexibel problemlösare.
* Ett gediget intresse av att utveckla din kompetens.
* Förmåga att arbeta strukturerat och effektivt med hög kvalitet.

OMFATTNING
Deltid/heltid

SISTA ANSÖKNINGSDAG
Så snart som möjligt

Varmt välkommen in med din ansökning till oss och tveka inte på att höra av dig till vår kontaktperson för mer information!

Mer information Visa mindre

Världens mest givande sommarjobb - personlig assistent!

Läs mer Apr 24
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna m... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Vill du ha ett sommarjobb som gör skillnad för någon annan? Då är det dig vi söker!

Nu söker God Assistans flertalet personliga assistenter för kunders räkning.
Ta chansen och skicka in din ansökan så kan vi maila förslag på tjänster som kanske skulle passa dig perfekt!
Tjänstgöringsgraderna är olika. Det kan finnas deltid eller heltid, natt- eller dagtidspass. Alla sommarmånaderna eller endast några veckor.

God assistans söker assistenter i Järfälla, centrala Stockholm, Lidingö, Täby,  Huddinge, Älvsjö och många andra ställen.

I din ansökan bör du bifoga cv, personligt brev, löneanspråk och kontaktuppgifter så vi enkelt kan nå dig.
Fyll i urvalsfrågorna när du genomför din ansökan, på så vis får vi veta mer om dig!


Intervjuer sker löpande. Vi hörs!


Skulle du vilja arbeta med barn och ungdomar under 18år behöver vi få se ditt utdrag från belastningsregistret så beställ gärna ett redan idag.

Länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare sökes till kund i norra Stockholm!

Läs mer Apr 24
Är du nyfiken och trivs i en serviceinriktad roll med mycket kundkontakt? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund, Elfa Distrelec tillhandahåller elektronikprodukter, förnödenheter och teknisk information för den professionella marknaden på ett snabbt, tillförlitligt och enkelt sätt. Elfa Distrelecs erfarenhet som elektronikleverantör spänner över mer än 70 år. Konceptet med enke... Visa mer
Är du nyfiken och trivs i en serviceinriktad roll med mycket kundkontakt? Då har vi tjänsten för dig!

Vår kund, Elfa Distrelec tillhandahåller elektronikprodukter, förnödenheter och teknisk information för den professionella marknaden på ett snabbt, tillförlitligt och enkelt sätt. Elfa Distrelecs erfarenhet som elektronikleverantör spänner över mer än 70 år. Konceptet med enkel beställning, snabb och tillförlitlig leverans, i kombination med en aktiv utveckling av deras sortiment och omfattande tekniska support har gjort företaget till en av de största katalogdistributörerna av elektronikprodukter i norra Europa.

Elfa Distrelec ägs av den schweiziska industrikoncernen Dätwyler, med över 8000 medarbetare över hela världen. Elfa Distrelec region North omfattar Sverige, Norge, Danmark, och Finland. Till deras huvudkontor i Kista söker de nu en ny kollega. Inom kundservice och teknisk support kommer man ingå i ett team på 11 personer. Tjänsten är på heltid med start i juni till september. Kontorstider tillämpas måndag - fredag, 8.00- 16.30 eller 8.30-17.00.

Som kundtjänstmedarbetare kommer arbetsuppgifterna vara följande:
• Ta emot order på hela produktsortiment
• Returer och reklamationer
• Merförsäljning
• Besvara frågor om våra produkter
• Övriga frågor från våra kunder, t ex webb, leverans- och fakturafrågor

Din profil
Vi tror att du som söker har ett brinnande intresse för service, försäljning och teknik. Vi ser gärna att du har gymnasiekompetens samt behärskar svenska och engelska. I rollen är det ett krav att du behärskar både svenska och engelska då du i det dagliga arbetet kommer att använda dig av telefon, mejl och chatt. Som person är du social, orädd och strukturerad. Du trivs att arbeta i ett högt tempo och med flera saker samtidigt. Elfa erbjuder trevliga kollegor och fortbildning i nyrenoverade lokaler i Kista. Krav för tjänsten är att du som söker kan arbeta på heltid under juni – september.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Student till sommarjobb som renhållningsarbetare i Vallentuna!

Läs mer Apr 24
Är du student och morgonpigg? Tycker du om att samarbeta? Trivs du med fysiskt arbete och är ute efter ett sommarjobb? Då har vi på Adecco uppdraget för dig! Om tjänsten Du kommer att arbeta hos Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö som samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter. Du kommer att tillsammans med en körandes kollega åka run... Visa mer
Är du student och morgonpigg? Tycker du om att samarbeta? Trivs du med fysiskt arbete och är ute efter ett sommarjobb? Då har vi på Adecco uppdraget för dig!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta hos Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö som samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter. Du kommer att tillsammans med en körandes kollega åka runt med en renhållningsbil för att ta in och tömma sopkärl. Sopkärlen kan vara tunga och för att orka dra dem till bilen krävs det att du har god fysisk form.
Dina arbetstider kommer att vara vardagar mellan 6:00-15:00 och det är därmed viktigt att du kan vara på plats i Vallentuna klockan 06:00 varje dag. Du kommer att arbeta i Vallentuna och Täby med omnejd. Arbetet pågår från v. 30- v.33. 

Om dig
Vi söker dig som är prestigelös och mån om att alltid göra ett bra jobb. Du inser vikten av att komma i tid och är noggrann och ansvarstagande. För att trivas i tjänsten är en förutsättning att du är morgonpigg samt har god fysik! Du är även servicemedveten och trivs med att samarbeta med andra. Har du B-körkort och tillgång till bil ser vi det som meriterande.

Om anställningen
Tjänsten som Renhållningsarbetare är ett konsultuppdrag under sommarmånaderna. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas v.30 och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Jelena Dogas via 073 684 7292.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bilförsäljarassistent

Läs mer Apr 23
Bilförmedlingen Sthlm är ett fristående bolag som ingår i Bilförmedlingskedjan som finns på 4 orter i Sverige. Kedjan har idag ca 200 bilar till försäljning. Kontoret i Stockholm har sålt/förmedlat tusentals fordon sedan år 2000.Vi söker dig som har ett brinnande bilintresse och vill jobba med bilförsäljning. Du får gärna ha erfarenhet från bil eller bilverkstadsbranschen, men ... Visa mer
Bilförmedlingen Sthlm är ett fristående bolag som ingår i Bilförmedlingskedjan som finns på 4 orter i Sverige. Kedjan har idag ca 200 bilar till försäljning. Kontoret i Stockholm har sålt/förmedlat tusentals fordon sedan år 2000.Vi söker dig som har ett brinnande bilintresse och vill jobba med bilförsäljning. Du får gärna ha erfarenhet från bil eller bilverkstadsbranschen, men detta är ej ett krav.Fast lön enligt ök. Gå in på vår hemsida www.bilformedlingen.com och läs mer om oss.Tjänsten gäller under sommaren, dvs 1 juni- 31 augusti, med eventuell möjlighet till förlängning.Maila din intresseanmälan till sacha.stankovic@bilformedlingen.com eller posta den till Bilförmedlingen Sthlm / Nadior ABVästbergavägen 24 126 30 Hägersten Visa mindre

Bredda dig som sjuksköterska inom kirurgi och geriatrik i sommar , v 23 - 35

Läs mer Apr 23
Sjuksköterskor inom geriatrik och kirurgi i sommar i Söderort, vecka 23-25.Utvecklas, väx och bredda dig som sjuksköterska inom kirurgi och geriatrik. För kunds räkning i Södertälje söker vi två sjuksköterskor på hel-/deltid till kirurgavdelningen och två sjuksköterskor till geriatriken i Södertälje, hel-/deltid vecka 23-25 .Mix Medicare erbjuder dig utveckling i karriären geno... Visa mer
Sjuksköterskor inom geriatrik och kirurgi i sommar i Söderort, vecka 23-25.Utvecklas, väx och bredda dig som sjuksköterska inom kirurgi och geriatrik. För kunds räkning i Södertälje söker vi två sjuksköterskor på hel-/deltid till kirurgavdelningen och två sjuksköterskor till geriatriken i Södertälje, hel-/deltid vecka 23-25 .Mix Medicare erbjuder dig utveckling i karriären genom många intressanta tjänster, goda villkor, konkurrenskraftig lön samt alltid en individuell introduktion.Du har kanske en specialkompetens/intresse som du vill vidareutvecklas inom? Möjligheterna att bredda och fördjupa dig är många. Arbetsuppgifter geriatrik och kirurgiSom sjuksköterska på den geriatriska avdelningen arbetar du med delarna stroke och diabetes. Du ansvarar för och leder omvårdnadsarbetet, bedömer, planerar, utför och följer upp. I arbetet hanterar du även akuta situationer, utskrivningsprocesser, som inkluderar kontakter med kommun och primärvård, transportbeställningar, läkemedelsbeställning och administration med mera. På avdelningen arbetar man i team över kompetensgränserna och samarbetar med medicinmottagningen där patienter med andra neurologiska sjukdomar vårdas.Som sjuksköterska på kirurgiavdelningen arbetar du med patienter på en elektiv avdelning. Patienterna utreds och behandlas för kirurgiska sjukdomar och de vanligare förekommande ingreppen är stora bukoperationer, canceroperationer och obesitasoperationer, men även intag från akuten.Du har• Sjuksköterskeexamen • Klinisk erfarenhet minst 2 år• Genuint intresse för människor och patienten i fokus • Stor ansvarstagande förmåga • Engagemang, flexibilitet och är bekväm i din yrkesroll• Vana att planera, är duktig på att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat • Förmågan att arbeta lika bra självständigt som i grupp• Kunskap i journalsystemet Take care• Goda kunskaper i det svenska språketOm ossMix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag med lång erfarenhet inom vårdsektorn sedan 2002.”Noggrant utvald personal” är en av våra ledstjärnor och tack vare våra medarbetare har vi dessutom utnämnts till högsta kreditvärdighet (AAA). Och vi är mycket stolta över att kunna lämna Nöjd kund-garanti till våra samarbetspartner. Läs mer om oss på www.mixmedicare.se.Vi erbjuder• Konkurrenskraftig lön• Kollektivavtal• Tjänstepension och Försäkringar• Friskvårdsbidrag• Individuell introduktion• Rekryteringsbonus• Sommarbonus (juni-augusti)• Faktura eller lönKontakt och ansökanVi rekryterar löpande under ansökningstiden – kontakta oss så snabbt som möjligt.För mer information kontakta Pasha Razifar, Verkställande Direktör, 070-731 70 40.Skicka din ansökan till pasha.razifar@mixmedicare.se – Ange referens: Geri/kirurg sommar AF 23266611Följ oss gärna på Facebook eller Linkedin! Visa mindre

Vi söker en speditionsassistent till vår kund under sommaren!

Läs mer Apr 23
Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekr... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi för vår kunds räkning en entusiastisk, engagerad och strukturerad medarbetare som är intresserad av att arbeta som speditionsassistent hos vår kund vecka 25-33 under sommaren.
Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av fakturering av kundorder, bokning av skeppning och leverans, lägga beställningar till leverantör men också vanligt förekommande kontorsuppgifter.

Du ska ha tidigare erfarenhet av faktureringsarbete och gärna även logistikarbete, och hantera Microsofts Officepaket väl. Har du erfarenhet av Scala eller liknande system är det meriterande. Kommunikationen sker på både svenska och engelska, men ytterligare språk är en merit. Du behöver också vara självgående, social och klara av ett högt tempo.


Din profil
1. Engelska och svenska språkkunskaper - flytande skrift och tal.
2. Du behöver ha en stark kommunikationsförmåga, en proaktiv attityd och stora organisatoriska kvaliteter.
3. Erfarenhet av internationell logistik. Främst flygfrakt.
4. Kunna hantera Office-paketet.
5. Ett intresse för teknik.

Du blir anställd av Aditro Logistics Staffing AB men uthyrd till vår kund PMV Automation som är en del av Flowserve. De sitter i nyrenoverade och ljusa lokaler i Solna Strand, 65 m från tunnelbanan och även med möjlighet till parkering om så önskas. Med 18 000 anställda i mer än 55 länder kombinerar de en global räckvidd med en lokal närvaro. Arbetstiderna är mellan 8-17. Visa mindre

Lifestyle Concierge för sommaren , Downtown Camper by Scandic , deltid 50 %

Läs mer Apr 23
Lifestyle Concierge - som trivs med att vara i händelsernas centrum Vi söker nu dig som har ett brinnande gästfokus i kombination med ett stort intresse för en aktiv livsstil. Tycker du att det är kul att hjälpa gäster med frågor om Stockholm? Är du bra på träning och känner att du är den person som kan hålla både gäster och personal uppdaterad om nya och spännande hälsorelate... Visa mer
Lifestyle Concierge - som trivs med att vara i händelsernas centrum

Vi söker nu dig som har ett brinnande gästfokus i kombination med ett stort intresse för en aktiv livsstil. Tycker du att det är kul att hjälpa gäster med frågor om Stockholm? Är du bra på träning och känner att du är den person som kan hålla både gäster och personal uppdaterad om nya och spännande hälsorelaterade aktiviteter? Har du ett brett kontaktnät mellan Stockholms tränare och influencers? Då är du den person vi söker!

Du kommer spendera dina dagar med att samtala med människor från hela världen och ge dem dina absoluta bästa smultrontips för den perfekta Stockholmsupplevelsen. Naturligtvis kommer du aktivt umgås med våra gäster, allt från att organisera och leda filmkvällar till att ta med de ut på löp- eller gångturer. Du kommer assistera gästerna med taxi, hjälpa de boka på massage på vår Wellnessavdelningen och boka bord i vår restaurang Campfire. Summa Summarum: Du kommer vara grädden på moset och ha en oerhört central roll.

Vi söker dig som har:

- Erfarenhet från ett leda en större grupp.
- En härlig inställning!
- Flytande kunskaper i engelska.
- Mycket bra lokalkännedom.
- Tjänster med fokus på fysisk aktivitet, men även allmänna concierge-tjänster som restaurang och turistfrågor.
- Uppdatera gäster och personal om det senaste inom hälsa och fitness i Stockholm
- Ansvar för att våra gäster får en trevlig mottagning på hotellet.
- Kunskaper i paddling och/eller Longboards.

Vi söker efter dig som är social, driven och framåt. Du är van att lägga upp och planera dina egna dagar baserat på vad verksamheten behöver. Du trivs med att ha din arbetsplats I lobbyn där det finns liv och rörelse. Du är en person som gillar att vara ute i Stockholms restaurang- och underhållningsliv och hålla ett öga på vad som händer i stan.

Information om tjänsten
Tjänsten är på 50 % och är ett sommarvikariat med start mitten av juni.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Downtown Camper by Scandic!


På de 130 destinationer där våra 280 hotell finns, skapar vi enastående upplevelser för de många människorna att njuta av, inklusive oss själva.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Leg. sjuksköterska till Akutavdelning!

Läs mer Apr 23
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med sam... Visa mer
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter. Vi värnar om att du känner dig trygg i din arbetsroll då du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren Bemanning har vi djup förståelse för vårdbranschen och totalt har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.

Leg. Sjuksköterska till Akutavdelning Sökes!

Är du på jakt efter ny spännande arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Tillsammans med uppdragsvigare eftersöker vi nu Leg.ssk till Akutavdelning. Tjänsteninnefattar sedvanliga ssk uppgifter på akutavdelning.

Uppdragetavserheltid och sträcker sig över en över sommarmånaderna med start omgående. Akutvården ställer krav på förmåga att arbeta självständugt såvväl som i grupp, därav är dina personliga egenskaper av stort värde.Avdelingen är på jakt efter någon med god organisationsförmåga och ett högeffektivt arbetsätt. Verksamheten bedrivs i trevliga, moderna lokaler och teamet på plats värdesätter god sammahållning. Det journalsystem som används är Takecare vilket du väntas kunna manövrera med säkerhet.

Bli del av kompetent team redan idag och var med och bidra påframåtsträvande verksamhet!

KOMPETENSKRAV

* Leg. ssk
* Akutvana är meriterande
* Kunskaper inom journalsystemet Takecare

VI ERBJUDER

* Konkurrenskraftig lön samt gedigna arbetsvillkor.
* Ersättning för resa och boende (om du inte har bostad i närheten av arbetsplatsen).
* Dedikerad och tillgänglig konsultchef.
* Möjlighet till flexibel schemaläggning.

PERSONLIGA EGENSKAPER

* Förmåga att jobba självständigt såväl som i grupp.
* Positiv inställning och flexibel problemlösare.
* Ett gediget intresse av att utveckla din kompetens.
* Förmåga att arbeta strukturerat och effektivt med hög kvalitet.

OMFATTNING
Deltid/heltid

SISTA ANSÖKNINGSDAG
Så snart som möjligt

Varmt välkommen in med din ansökning till oss och tveka inte på att höra av dig till vår kontaktperson för mer information!

Mer information Visa mindre

Sommarjobb till designbolaget Photowall!

Läs mer Apr 23
Idén till Photowall föddes år 2006 av bröderna Niklas och Charlie Johansson som tyckte att utbudet inom personlig väggkonst var ganska begränsat. Med en teknisk bakgrund och ett stort intresse för design bestämde de sig för att testa något nytt: att trycka tapeter digitalt. Utan någon erfarenhet av tryckteknik köpte bröderna sin allra första tryckpress år 2006 – och Photowall v... Visa mer
Idén till Photowall föddes år 2006 av bröderna Niklas och Charlie Johansson som tyckte att utbudet inom personlig väggkonst var ganska begränsat. Med en teknisk bakgrund och ett stort intresse för design bestämde de sig för att testa något nytt: att trycka tapeter digitalt. Utan någon erfarenhet av tryckteknik köpte bröderna sin allra första tryckpress år 2006 – och Photowall var skapat. Ett företag där fokus var kvalitet, kreativ design och skräddarsydda produkter. Idag är Photowall ett väletablerat företag med egen fabrik och kontor i Skarpnäck, Stockholm. Men precis som vid starten så drivs vi fortfarande av lusten att skapa och att ständigt testa nya idéer.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som Lagerarbetare hos Photowall kommer du komma in i en väldigt modern och designrik miljö med kollegor som bidrar till en positiv och familjär stämning. Du kommer jobba tillsammans med Photowalls andra lagerarbetare där din primära uppgift är att:

* Lyfta och flytta tapetrör
* Banda paket

Eftersom det kan bli en del lite tyngre lyft så ser vi att du i alla fall har normalfysikoch inte är rädd för att ta i.

PLACERINGSORT: Skarpnäck

OMFATTNING: HeltidJuli månad, Finns möjlighet att förlänga/starta tidigare.

ARBETSTIDER: Kontorstider 8:30-17:30, flexibelt.

ANDRA FÖRMÅNER:Tillgång till gym, möjlighet till mellanmål, förtroendetid i arbetet (möjlighet att gå hem tidigare om man är klar med sina uppgifter men ändå få fullt betalt till 17:30).

DIN PROFIL

Som person så ser vi att du är en positiv individ som gillar att bidra till en skön stämning där alla känner sig inkluderade och är en del av familjen. I ditt arbete så är du metodisk och har inga problem med att jobba med en specifik uppgift under längre tid. Eftersom det är ett rörligt arbete så är det självklart ett plus om du gillar att röra på dig och har du arbetatinom lager tidigare så är det meriterande. Vi tar intervjuer omgående så om du känner att detta verkligen är det sommarjobbet du så länge sökt så skicka in ditt CV direkt så tar vi kontakt med dig så fort som möjligt!

OM STUDENTWORK

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.

Mer information Visa mindre

Ansvarsskadereglerare / Skadereglerare / Sommarjobb till Länsförsäkringar

Läs mer Apr 23
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker före... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Länsförsäkringar Stockholm är ett lokalt och kundägt försäkringsbolag som funnits i Stockholm sedan 1844. Länsförsäkringar hjälper sina kunder med allt som rör deras vardagsekonomi och sedan några år tillbaka har de både bank och en egen fastighetsförmedling. Länsförsäkringar Stockholms vision är att bli Stockholmarnas mest omtyckta företag och vägen dit går genom att bevisa fördelarna med att man kan den här staden och att man enbart jobbar för Stockholmarnas bästa. En resa som börjar på hemmaplan – och det är där du kommer in.

Arbetsuppgifter:

Som skadereglerare är ditt huvudsakliga ansvarsområde att hantera inkommande samtal från kunder för att hjälpa dem med olika ärenden. Du stöttar och hjälper kunderna med deras ansvars- och rättsskyddsskador och du arbetar med både privat- och företagskunder. Utifrån försäkringsvillkor, lagar och praxis bedömer du skadeanmälan och du ansvarar därefter för att driva ärendet framåt. I rollen ingår kontakt med företaget, advokater och skadelidande. Syftet med rollen är att ge kunderna bästa möjliga service och driva skaderegleringen framåt så att ni kommer fram till rätt lösning.

Du erbjuds en gedigen introduktion för att skapa en förståelse för Länsförsäkringars arbetssätt och system.

Profil:

• Pågående eftergymnasial utbildning inom juridik eller motsvarande
• Arbetslivserfarenhet från en administrativ alternativt serviceinriktad roll. Meriterande om du arbetat med telefon som arbetsverktyg.
• Meriterande om du tidigare arbetat som skadereglerare
• God system- och datorvana (Office)
• Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska

Vi söker dig som har ett öga för detaljer samtidigt som du kan arbeta effektivt. Då rollen inkluderar dialog med olika kontaktytor ser vi att du är socialt säker och brinner för att ge god service och du är kommunikativ både muntligen och skriftligen. Vidare utför du dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och kvalitetssäkrat sätt. Du trivs i en social och öppen miljö och du är saklig och dras inte för att diskutera fram lösningar samtidigt som du självständigt driver ditt arbete framåt.

Övrig information:

• Det här är ett sommarjobb på heltid som varar i 3 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Länsförsäkringar.

Omfattning: Heltid juni - augusti
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: jurist, juriststudent, ansvarsskadereglerare, administration, försäkring, försäkringsbolag, skadereglerare, länsförsäkringar, Stockholm, omgående, sommarjobb, sommararbete, kundservice, kundtjänst, sommar Visa mindre

Leg. sjuksköterska till Neuroavdelning i Stockholm!

Läs mer Apr 23
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med sam... Visa mer
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter. Vi värnar om att du känner dig trygg i din arbetsroll då du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren Bemanning har vi djup förståelse för vårdbranschen och totalt har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.

Nu söker vi dig som leg. sjuksköterska med kunskapinom Neurovaskulära sjukdomar!

Vill du bredda din arbetslivserfarenhet och spendera sommarmånaderna inom väletablerad verksamhet i Stockholms området? Då är detta tjänsten för dig!

För uppdragisvares räkning eftersöker vi Leg.sjuksköterska med kunskap inom EDAtill utvecklande arbetsplatsi Stockholm. Avdelningen avser Neuro/intermediärvårdoch teamet på plats önskar nu försträkning i form av postitiv, kompetent kollega.Utöver kunskap inom Neurovaskulära sjukdomarförväntas du även ha goda kunskaper i journalsystemet Takecare. Uppdraget är en heltidstjänst, rotationdag samtkvälltjänstgöring meden viss flexibilitet samt hänsyn till önskemål i fråga om schemaläggning.

Verksamheten bedrivs i mycket trivsamma lokaler med närhet till både natur och innerstad. På plats finns skickliga kollegorsom värdesätter god sammanhållning. Är du på jakt efter en tillfällig arbetplats med utvecklingsmöjligehter kan detta vara helt rätt tjänst för dig!

Ansök redan idag!

KOMPETENSKRAV

* Leg. sjuksköterska
* Kunskap inom Neurovaskulära sjukdomar
* Goda kunskaper i journalsystemet Takecare

VI ERBJUDER

* Konkurrenskraftig lön samt gedigna arbetsvillkor.
* Ersättning för resa och boende (om du inte har bostad i närheten av arbetsplatsen).
* Dedikerad och tillgänglig konsultchef.
* Möjlighet till flexibel schemaläggning.

PERSONLIGA EGENSKAPER

* Förmåga att jobba självständigt såväl som i grupp.
* Positiv inställning och flexibel problemlösare.
* Ett gediget intresse av att utveckla din kompetens.
* Förmåga att arbeta strukturerat och effektivt med hög kvalitet.

OMFATTNING
Deltid/heltid

SISTA ANSÖKNINGSDAG
Så snart som möjligt

Varmt välkommen in med din ansökning till oss och tveka inte på att höra av dig till vår kontaktperson för mer information!

Mer information Visa mindre

Sommarvikarie till bårhuset , Södersjukhuset

Läs mer Apr 23
Vi erbjuder Klinisk patologi/cytologi inom Karolinska Universitetslaboratoriet bedriver verksamhet vid Huddinge och Solna samt på Danderyds sjukhus och på Södersjukhuset. Bårhusverksamheten på kliniken är certifierad.        Om tjänsten Som obduktionstekniker arbetar du med omhändertagande av avlidna som lämnas in på bårhuset. I arbetet ingår exempelvis visningar av avlid... Visa mer
Vi erbjuder
Klinisk patologi/cytologi inom Karolinska Universitetslaboratoriet bedriver verksamhet vid Huddinge och Solna samt på Danderyds sjukhus och på Södersjukhuset. Bårhusverksamheten på kliniken är certifierad.  
    
Om tjänsten
Som obduktionstekniker arbetar du med omhändertagande av avlidna som lämnas in på bårhuset. I arbetet ingår exempelvis visningar av avlidna, men även administrativa arbetsuppgifter. 
 
Du kommer ha ett nära smarbete med övriga obduktionstekniker, läkare och övrig personal som finns inom funktionsområdet. Då du arbetar hos oss kommer du också bli en del av ett kontaktnät bestående av exempelvis personal från andra kliniker, begravningsbyråer och transportörer. 
 
Tjänsten är en timanställning som avser tidsperioden 2019-06-10 till 2019-08-30.
  

Vi söker
Det är av största vikt att du är noggrann, ansvarstagande och en lojal medspelare. Eftersom det är ett nära samarbete i en liten arbetsgrupp krävs mycket god förmåga att samspela och samarbeta. Arbetet bedrivs till stor del självständigt i gruppen vilket ställer höga krav på ansvarskänsla, god moral och personlig mognad.  
 
Du ska ha känsla för god service och bra bemötande och kunna arbeta i ett högt tempo då arbetsbelastningen stundtals kan vara hög. 
 
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.   
  
Kvalifikationer 
Krav: Ha goda kunskap i svenska språket.
Det är meriterande om du har erfarenhet och/eller har utbildning inom vård. 


 
Urval sker löpande under ansökningstiden, så ansök redan idag.  
  
Varmt välkommen med din ansökan!
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV  
 

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus! Visa mindre

ASIH SÖKER NATTSJUKSKÖTERSKA TILL SOMMAREN

Läs mer Apr 23
Om Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansv... Visa mer
Om Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB
Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning.

Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård.

Om Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB
ASIH Västerort delar lokaler med ASIH Järfälla. Fina lokaler som ligger på fem minuters gångavstånd från Vällingby centrum och tunnelbanan. Våra tjänstebilar står i garage i fastigheten.

Arbetsuppgifter
Vi söker sjuksköterska till vårt natt-team i Västerort. Du kommer arbeta i ett multiprofessionellt team med palliativ vård och avancerade medicinska insatser i hemmet. Arbetet är flexibelt och som sjuksköterska arbetar du mycket självständigt. Vi arbetar med personcentrerad vård.

Övrig information
Intervjuer sker fortlöpande. Vi söker också sjuksköterskor för timanställning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi undanber oss kontakt från rekryteringsbolag.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet från liknande vård är meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Du uppskattar teamarbete men är också trygg i att agera självständigt. Du tror att ditt arbete kan förändra och påverka patientens situation. Du vill arbeta med tekniska lösningar och befinna dig i en lärandemiljö. Visa mindre

Leg. Sjuksköterska till barnavdelning i Stockholm!

Läs mer Apr 23
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med sam... Visa mer
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter. Vi värnar om att du känner dig trygg i din arbetsroll då du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren Bemanning har vi djup förståelse för vårdbranschen och totalt har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.

Är du leg.sjuksköterska med ett intresseförbarnjukvård och önskar arbetai Stockholm, SE HIT!

För uppdragsgivares räkning söker vi ett flertalerfarna sjuksköterskor med intresse för att arbeta med barn och ungai vården.Till avdelningenkommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Devårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Tillika värdetsätter avdelningen din förmåga att kunna hantera anhöriga likvälpatienter.Du förväntas kunna hantera journalsystemet Takecare med säkerhet.Tidigare erfarenhet av.Vi ser att du är en organiserad,flexibel person med en fallenhet för att abeta med barn och unga.Uppdraget avserdag, kväll samtnatt-tjänstgöring under sommarmånadernameden viss flexibilitet ochhänsyn till önskemål i fråga om schemaläggning.

Verksamheten bedrivs i mycket trivsamma lokaler med närhet till både natur och innerstad. På plats finner duskickliga kollegorsom värdesätter god sammanhållning. Är du på jakt efter en tillfällig arbetplats med utvecklingsmöjligehter kan detta vara helt rätt tjänst för dig!

Ansök redan idag!

KOMPETENSKRAV

* Leg. sjuksköterska
* God kunskap inom journalsystemet Takecare
* Tidigare erfarenhet av akutvård är meriterande men ej ett krva

VI ERBJUDER

* Konkurrenskraftig lön samt gedigna arbetsvillkor.
* Ersättning för resa och boende (om du inte har bostad i närheten av arbetsplatsen).
* Dedikerad och tillgänglig konsultchef.
* Möjlighet till flexibel schemaläggning.

PERSONLIGA EGENSKAPER

* Förmåga att jobba självständigt såväl som i grupp.
* Positiv inställning och flexibel problemlösare.
* Ett gediget intresse av att utveckla din kompetens.
* Förmåga att arbeta strukturerat och effektivt med hög kvalitet.

OMFATTNING
Deltid/heltid

SISTA ANSÖKNINGSDAG
Så snart som möjligt

Varmt välkommen in med din ansökning till oss och tveka inte på att höra av dig till vår kontaktperson för mer information!

Mer information Visa mindre

Sommarjobba för Telenor

Läs mer Apr 23
Är du positiv och driven har VIAFONE sommarjobbet för dig! Vill du lära dig försäljning från grunden, få en bra start på din karriär samt utveckla din sociala förmåga så läs vidare. Att jobba som innesäljare på Viafone innebär att du kontaktar befintliga kunder där du har möjligheten att erbjuda tilläggstjänster, uppgraderingar och förlängningar av avtal. Utmaningen är att all... Visa mer
Är du positiv och driven har VIAFONE sommarjobbet för dig! Vill du lära dig försäljning från grunden, få en bra start på din karriär samt utveckla din sociala förmåga så läs vidare.

Att jobba som innesäljare på Viafone innebär att du kontaktar befintliga kunder där du har möjligheten att erbjuda tilläggstjänster, uppgraderingar och förlängningar av avtal. Utmaningen är att alltid ge ett kundbemötande i världsklass och samtidigt leverera bästa möjliga resultat.

Vi erbjuder dig

Fast timlön och provision utan takEn heltidstjänst (mån-tors 10:00-19:00, fre 10:00-17:00)Grundläggande utbildning inom försäljning samt löpande coachningEn rolig och fartfylld arbetsmiljö med 200 kollegor mellan 18 och 25 årNybyggt kontor med egen restaurang, egen pub och egen terrassTävlingar om resor till exempelvis Dubai och MonacoGoda möjligheter att på sikt få en ledande tjänst då vi rekryterar mycket internt

Vi söker dig som

Fyller 18 senast i juni 2019Är framåt och tävlingsinriktadHar en god kommunikationsförmågaÄr uthållig och inte ger upp trots motgångarKan jobba heltid minst juni, juli och augusti. Goda möjligheter till förlängning för den som vill fortsätta under hösten.

Vill du ha ett givande sommarjobb där du kan tjäna bra, utvecklas OCH ha roligt?

Skicka in din ansökan idag, om ni är flera som söker kan vi ta intervjun gemensamt.

För att få en bättre inblick i Viafone: 

https://www.viafone.se/

https://www.instagram.com/viafonesweden/?hl=sv

Om Viafone

Viafone grundades 2007 och är idag Sveriges största callcenter. Vi har i dagsläget 9 olika projekt varav alla är starka, välkända varumärken som t.ex. Com Hem, Viasat och Telenor, Tele2, C more m.m. Vi är specialister på telefonförsäljning till befintliga kunder och präglas av en stark entreprenörsanda, innovation och höga resultat.

Vårt kontor är på Armégatan 38 i Solna. Vid frågor gällande tjänsten så kan ni kontakta oss på 072 550 50 96.

Ta chansen – ansök nu!

SÖKORD: kundservice, kundtjänstmedarbetare, kundtjänst, kundservicemedarbetare, inbound, service, kundsupport, kundbokare, mötesbokare, butik, ordermottagare, innesäljare, säljare, callcenter, telemarketing, TM, telefonförsäljare, telefonsäljare, Com Hem, Telenor, C More, Viasat, Tele2, Svenska Postkodlotteriet. Visa mindre

Leg. sjuksköterska till utvecklande verksamhet Stockholm!

Läs mer Apr 23
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med sam... Visa mer
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter. Vi värnar om att du känner dig trygg i din arbetsroll då du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren Bemanning har vi djup förståelse för vårdbranschen och totalt har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.

Nu söker vi tillsammans med uppdragsgivare skickliga sjuksköterskor som önskar arbeta i Stockholm under sommarmånaderna.

Vill du öka din arbetslivserfarenhet som Sjuksköterska och arbeta inom utvecklande verksamhet? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Uppdraget avser sedvanliga ssk uppgifter och sträcker sig över sommarmånaderna. Verksamheten bedrivs i moderna, trevliga lokaler med närhet till både nartur och innerstad. Du som person har en positiv grundinställning till ditt arbete, tillika en god sammarbetsförmåga. Avdelningen som efterfrågar förstärkning i form av ny kollegavärdesätter god sammanhålling.

Bli del av teamet och ansök redan idag!

VI ERBJUDER

* Konkurrenskraftig lön samt gedigna arbetsvillkor.
* Ersättning för resa och boende (om du inte har bostad i närheten av arbetsplatsen).
* Dedikerad och tillgänglig konsultchef.
* Möjlighet till flexibel schemaläggning.

PERSONLIGA EGENSKAPER

* Förmåga att jobba självständigt såväl som i grupp.
* Positiv inställning och flexibel problemlösare.
* Ett gediget intresse av att utveckla din kompetens.
* Förmåga att arbeta strukturerat och effektivt med hög kvalitet.

OMFATTNING
Deltid/heltid

SISTA ANSÖKNINGSDAG
Så snart som möjligt

Varmt välkommen in med din ansökning till oss och tveka inte på att höra av dig till vår kontaktperson för mer information!

Mer information Visa mindre

Receptionist sökes för extra - samt sommarjobb till ledande advokatbyrå!

Läs mer Apr 23
Är du tillmötesgående, serviceminded och lyhörd? Har du tidigare arbetat inom reception, växel eller servering och är van att ge god service? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! För kunds räkning söker vi en receptionist på deltid för att täcka upp behov vid till exempel semester, sjukdom etc. samt att det för rätt person finns chans till heltidsarbete i sommar. Vår kund ... Visa mer
Är du tillmötesgående, serviceminded och lyhörd? Har du tidigare arbetat inom reception, växel eller servering och är van att ge god service? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

För kunds räkning söker vi en receptionist på deltid för att täcka upp behov vid till exempel semester, sjukdom etc. samt att det för rätt person finns chans till heltidsarbete i sommar. Vår kund är en av Nordens mest framgångsrika advokatbyråer och är ledande inom affärsjuridik. De har klienter bestående av både nationella och internationella företag och besitter en bred kompetens inom ett flertal rätts- och verksamhetsområden. Som receptionist arbetar du i en bred roll och har ansvar för det praktiska arbetet i receptionen samt att du även hjälper till med cateringdelen. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

- Beställa bud
- Boka rum för möten
- Göra bokningar för lunch på restaurang
- Ta emot och välkomna besökare
- Beställa och ta emot kvällsmat
- Ansvar för växeln
- Servering till interna och externa gäster
- Ha hand om pentryn i fastigheten
- Ha hand om den interna matsalen


Då detta är ett bemanningsuppdrag kommer du bli anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Uppdraget är på deltid/vid behov under terminen för att sedan övergå till heltid vissa veckor i sommar, tillsättning sker omgående. Receptionens öppettider är Mån-Tors 08.00-20.00, Fre 08.00-18.00 och cateringen har öppet Mån-Fre 08.00-17.00. Kväll- och helgarbete kan i vissa fall förekomma. Vår kund har sitt kontor i fina lokaler belägna i centrala Stockholm.
För rätt person finns det även möjlighet att fortsätta arbeta extra/vid behov även under höstterminen.

Din profil
Vi söker dig som är studerande och nu söker ett deltidsarbete under terminerna samt sommarjobb. Har du tidigare erfarenhet av reception samt växelarbete och/eller servering anses detta meriterande. Det är ett krav att du som person är van att ge god service, vare sig det är till interna eller externa besökare. Erfarenhet av att arbeta i Outlook anses meriterande. I denna roll lägger vi stor vikt vid din personlighet och inställning där du både ska kunna ge ett gott bemötande och service i receptionen samt växeln men även kunna hantera cateringdelen och växla mellan dessa områden. För rollen krävs det att du har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska och behärskar du andra språk ses det som ett stort plus. Som person söker vi dig som är tillmötesgående och serviceminded. Du har ett öga för detaljer, är inte rädd för att ta initiativ samt för att avlasta dina kollegor. Vidare är du lyhörd, arbetar proaktivt och trivs med att arbeta i ett team. Låter det här som ett intressant jobb för dig? Sök tjänsten omgående då tillsättning sker snarast. Ansöker gör du enklast genom att ladda upp ditt CV och personligt brev under annonsen på vår hemsida, www.studentconsulting.se

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Besöksbokare Sommar Heltid Stockholm

Läs mer Apr 22
Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Stockholm. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare. Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du so... Visa mer
Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Stockholm. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare.
Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du som söker har möjlighet att börja jobba extra under våren.

Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper:

- Du måste ha erfarenhet av besöksbokning.
- Du måste även ha erfarenhet av besöksbokning inom Finans och Försäkring.
- Du ska vara självgående och driven.
- Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk.

Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturlig
tävlingsinstinkt är du den vi söker.


Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.
Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare.
Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner. Visa mindre

Kongresspersonal 29 / 5 - 2 / 6

Läs mer Apr 22
Just nu söker vi 20 personer som ska arbeta vid en internationell frimärkskongress, STOCKHOLMIA som äger rum i Stockholm 29/5-2/6. Vi kommer att arbeta med registrering av delegater, salsvärdar/värdinnor, monterpersonal samt på internationella kongresser vanligen förekommande arbetsuppgifter. Ta chansen att arbeta i en internationell miljö på hemmaplan. Det kommer att bli ett ... Visa mer
Just nu söker vi 20 personer som ska arbeta vid en internationell frimärkskongress, STOCKHOLMIA som äger rum i Stockholm 29/5-2/6. Vi kommer att arbeta med registrering av delegater, salsvärdar/värdinnor, monterpersonal samt på internationella kongresser vanligen förekommande arbetsuppgifter. Ta chansen att arbeta i en internationell miljö på hemmaplan. Det kommer att bli ett minne för livet.

- Engelsktalande (svenska ej nödvändigt)
- Stresstålighet
- Erfarenhet
- Gillar olika typer av människor


MEMU SVENSK MÄSSBEMANNING AB arbetar med bemanning av mässor och evenemang. Vi deltar vid ett 50 tal arrangemang per år. De vanligaste arbetsuppgifterna är att vi registrerar besökare, kassabetalning, gör mässundersökningar, tillhandahåller värdar och värdinnor till olika utställare, telefonering inför mässor samt på mässor vanligen förekommande arbetsuppgifter. Se gärna en film: https://www.youtube.com/watch?v=0sh86v4e0gQ&feature=youtu.be Visa mindre

Vill du arbeta som face to face - intervjuare i sommar?

Läs mer Apr 22
Vi ska snart starta igång ett spännande projekt, där vi ska undersöka taxiresandet i Stockholm. Tjänsten innebär att, enligt ett digitalt frågeformulär, intervjua taxiresenärer som just genomfört en resa med taxi. Platserna för intervjuerna kommer att variera, men fokus ligger på Stockholm Centralstation och Arlanda flygplats, vid taxidepåerna. Arbetet kommer att pågå unde... Visa mer
Vi ska snart starta igång ett spännande projekt, där vi ska undersöka taxiresandet i Stockholm.

Tjänsten innebär att, enligt ett digitalt frågeformulär, intervjua taxiresenärer som just genomfört en resa med taxi.
Platserna för intervjuerna kommer att variera, men fokus ligger på Stockholm Centralstation och Arlanda flygplats, vid
taxidepåerna.

Arbetet kommer att pågå under juli och augusti månad, cirka 4-5 veckors tid.
Cirka 4-5 dagar/vecka, både vardag och helg.

Antalet arbetstimmar dessa dagar kan variera mellan 3-9 timmar, beroende på arbetspass. Totala antalet timmar under perioden är cirka 30-40 timmar/vecka. Tiderna för arbetspassen kan variera, det kan vara morgonpass, men också kvällspass.

Låter detta som ett spännande uppdrag? Ansök via e-post adressen så snart som möjligt!

Vi söker dig som...

- Kan arbeta på vardag och lördag/söndag
- Har möjlighet att arbeta både morgon och kvällstider

Du bör även vara...
- Svensktalande - kunna intervjua och förstå en intervju på svenska
- Social och kundvänlig
- Noggrann och ansvarsfull
- Minst 18 år (pga. oregelbundna arbetstider)

Vi på Intermetra genomför marknadsundersökningar inom ett flertal branscher, däribland inom trafikområdet. Visa mindre

Sommarjobb Kökschef sökes till Akka äventyrskollo

Läs mer Apr 22
Vi söker nu en kökschef till vår kollogård Akka för barn- och ungdomar i åldrarna 9-16 år. Du kommer att vara ansvarig för både planering och inköp för alla måltider till cirka 30 barn och 6-7 ledare på Akkas kollogård. Dina arbetsuppgifter kommer även att innebära vägledning till köksansvarig att skapa struktur och rutiner för köket såsom framtagande av menyer, strukturer för ... Visa mer
Vi söker nu en kökschef till vår kollogård Akka för barn- och ungdomar i åldrarna 9-16 år. Du kommer att vara ansvarig för både planering och inköp för alla måltider till cirka 30 barn och 6-7 ledare på Akkas kollogård. Dina arbetsuppgifter kommer även att innebära vägledning till köksansvarig att skapa struktur och rutiner för köket såsom framtagande av menyer, strukturer för kvalité och hygien (egenkontroll). Utöver detta kommer du att ansvara för framtagande av kökspersonalens schema. Du behöver också vägleda och diskutera med din köksmästare vilken mat vi ska tillaga utifrån målgruppen som är 9-16 år.

Kvalifikationer;

Till vår kollogård Akka söker vi nu en kökschef med olika bakgrund, kompetensområden och som brinner för att arbeta med människor.

- erfarenhet av storkök eller motsvarande
- intresse för matlagning
- gärna erfarenhet av kollo eller lägerverksamhet
- förtrogen med hantering av livsmedel och krav på hygien
- kunna vara lyhörd för barns behov och önskemål
- meriterande om du har kunskap och tidigare erfarenhet av specialkost
- meriterande med minst två års erfarenhet av ledande arbetsroll
- förtrogen med beställningar

Personliga egenskaper;
- ansvarstagande
- strukturerad
- påhittig
- initiativrik
- flexibel
- uthållig
- punktlig

Du bör även kunna ge och ta feedback samt ha ambitionen och viljan att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du bör vara flexibel och uthållig då arbetspassen kan vara både långa och krävande. Vi sätter stort värde på humor och social kompetens.

Verksamhetsbeskrivning Utepedagogik Sverige AB bedriver kollo/lägerverksamhet på olika kollogårdar för barn och ungdomar i åldrarna 9-16 år med inriktning på äventyr och vår verksamhet är inriktad på utepedagogisk verksamhet. Hörnstenarna i Utepedagogik Sverige AB pedagogiska kolloverksamhet är: säkerhet, kvalitet, trygghet och gemenskap, samt att utbildade vuxna med en bred kompetens utgör en god förebild. Våra ledord är "hos oss får du vara vem du vill". Vill du vara del i ett kreativt team, som arbetar för att ge ungdomarna deras bästa sommarupplevelse?

Nu söker vi en kökschef till sommaren för vår kollogård Akka med verksamhet för cirka 30 barn i åldern 9-16 år. Visa mindre

Sommarjobb socionom / kolloledare sökes till Uddens kollo

Läs mer Apr 21
Din uppgift som kolloledare på Uddens kollogård är att ansvara för barn i åldrarna 9-12 år samt att planera och leda verksamheten för denna deltagargrupp. Kollo innebär dygnet runt verksamhet för ungdomarna och oss ledare. Som ledare bor och lever du på kollogården tillsammans med barnen. Därför behöver du vara trygg i att vara borta hemifrån i minst 5 veckor. En stor del av ve... Visa mer
Din uppgift som kolloledare på Uddens kollogård är att ansvara för barn i åldrarna 9-12 år samt att planera och leda verksamheten för denna deltagargrupp. Kollo innebär dygnet runt verksamhet för ungdomarna och oss ledare. Som ledare bor och lever du på kollogården tillsammans med barnen. Därför behöver du vara trygg i att vara borta hemifrån i minst 5 veckor. En stor del av verksamheten är att möta deltagarnas behov och kunna vara vägledande i deras beslut. För att kunna bemöta detta anser vi att du som person behöver vara trygg i dig själv, din ledarroll och kunna sätta gränser. Du behöver även kunna känna dig trygg i mer livsorienterade samtal vilket vi tror att du som socionom har värdefulla erfarenheter av.

Du som söker bör ha ett stort intresse för att vara utomhus, eller erfarenhet av utepedagogik, då största delen av vår verksamhet är förlagd utomhus. Vi tror att du som har erfarenhet som socionom skulle passa för denna roll då arbetet med barnen kräver svår gränssättning och relationsbygge. Vi tror att du som har erfarenhet av socionom kan föra den typen av djupare samtal som ofta förekommer på kollo när deltagarna känner sig trygga.

Aktiviteter som vi bl.a. gör är att gå på hajk, bygga flotte, klättra, bada och laga mat utomhus. Vi kommer även att ha konstnärliga aktiviteter som teater, dans och sång. Disco, spökrunda, fotbollsturnering och temadagar står också på schemat.

Erfarenhet/kompetens inom något av dessa områden är önskvärt;
* kollo/lägerverksamhet
* friluftsliv
* sjukvård
* paddling
* teater
* sång, musik
* sport, idrott
* matlagning
* föreningsliv

En stor del av verksamheten är att möta barnens behov och kunna vara vägledande i deras beslut. För att kunna bemöta detta anser vi att du som person behöver vara trygg i dig själv, din ledarroll och kunna sätta gränser. För att kunna arbeta som kolloledare hos oss behövs en inre trygghet och vetskapen om vad du vill i arbetet med barn och ungdomar. Därför söker vi individer som känner igen sig på dessa egenskaper.

Personliga egenskaper;
* ansvarstagande
* problemlösare
* bra på att hålla många bollar i luften
* initiativrik
* idérik
* gränssättare
*ordningsam
* punktlig
* samarbetsförmåga
* trygg i sig själv och sin pedagogroll

Det är även viktigt att du kan ta och ge feedback samt ha ambitionen och viljan att utveckla verksamheten samt dig själv tillsammans med oss. Du bör vara flexibel och uthållig då arbetspassen kan vara både långa och krävande. För att arbeta som kolloledare anser vi att egenskaper så som våga ta plats i en grupp, kunna göra bort sig och spexa samt kunna ta beslut behövs. Vi sätter stort värde på humor och social kompetens.

Utepedagogik Sverige AB bedriver kollo/lägerverksamhet på ett antal olika kollogårdar runt om i Sverige för barn och ungdomar i åldrarna 9-16 år, med inriktning på äventyr och vår verksamhet är inriktad på utepedagogisk verksamhet. Hörnstenarna i Utepedagogik Sverige AB pedagogiska kolloverksamhet är: säkerhet, kvalitet, trygghet och gemenskap, samt att utbildade vuxna med en bred kompetens utgör en god förebild. Våra ledord är "på våra kollogårdar ska alla få vara vem de vill".

Vill du bredda dina kunskaper som pedagog samtidigt som du också utvecklas på det personliga planet? Sök då sommarjobb som kolloledare på vår kollogård Udden i sommar. Visa mindre

Kafé - och konditoribiträden sökes

Läs mer Apr 20
HejVi söker 2 st kafé och konditoribiträden till vår sommarkafé. Du behöver inte ha erfarenhet vi lär upp dig med våra egna rutiner. Det är plus ifall du är händig, social och kan tala engelska då vi har många turister som kunder. Visa mer
HejVi söker 2 st kafé och konditoribiträden till vår sommarkafé. Du behöver inte ha erfarenhet vi lär upp dig med våra egna rutiner. Det är plus ifall du är händig, social och kan tala engelska då vi har många turister som kunder. Visa mindre

Städpersonal till The Sparrow

Läs mer Apr 18
88 rum och sviter, två minuter från Stureplan, mitt i stan, nära allt och alla. Fransk vinbar och bistro skapad av Mathias Dahlgren - The Sparrow - Stockholms nya färgstarka och chica boutiquehotell med varm, avslappnad och personlig service. The Sparrow Hotel drivs av Grand Group, där även Grand Hôtel Stockholm och Lydmar Hotel ingår.Tycker du om att röra på dig och har du ett... Visa mer
88 rum och sviter, två minuter från Stureplan, mitt i stan, nära allt och alla. Fransk vinbar och bistro skapad av Mathias Dahlgren - The Sparrow - Stockholms nya färgstarka och chica boutiquehotell med varm, avslappnad och personlig service. The Sparrow Hotel drivs av Grand Group, där även Grand Hôtel Stockholm och Lydmar Hotel ingår.Tycker du om att röra på dig och har du ett bra ordningssinne? Har du även viljan att leverera en högklassig upplevelse för våra gäster - då kanske du vill arbeta i vårt härliga team på The Sparrow Hotel.Under sommaren behöver vi förstärkning till vårt Housekeeping team. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av hotell och gärna från Housekeeping, men det är inget krav. Tjänsten är en visstidsanställning under sommaren. Välkommen till oss! Visa mindre

Videojournalist till YouPlay

Läs mer Apr 18
Videoplattformen YouPlay söker nu sommarvikarier till vår redaktion. Du kommer att få möjlighet att arbeta med ledande digitala publicister i hela Norden. YouPlay växer så det knakar och har nu över 50 miljoner videostarter i månaden. Vår egna redaktion står för 35 procent av de starterna. Vi söker nu en videojournalist som kan hjälpa oss fortsätta att växa även under sommaren.... Visa mer
Videoplattformen YouPlay söker nu sommarvikarier till vår redaktion. Du kommer att få möjlighet att arbeta med ledande digitala publicister i hela Norden. YouPlay växer så det knakar och har nu över 50 miljoner videostarter i månaden. Vår egna redaktion står för 35 procent av de starterna. Vi söker nu en videojournalist som kan hjälpa oss fortsätta att växa även under sommaren. Är du bra på förklara komplicerade saker på ett enkelt sätt? Har du koll på de senaste nyheterna, snackisar, sport och virala trender? Tycker du också att video är framtidens medium? Gillar du att ha kul på dagarna? Då är detta det perfekta jobbet för dig. Som videojournalist hos oss förväntas du producera videoinslag snabbt och effektivt. Det innebär att skriva manus, välja bilder för gestaltning samt såklart redigera ihop en video färdig för publicering. Du är en del av en videoredaktion men förväntas kunna jobba självständigt. Arbetslivserfarenhet: 1 års erfarenhet av att jobba med journalistik. Om du tidigare har jobbat på en videoredaktion på en kvällstidning, är det en merit men inget krav.Språk: Svenska flytande i tal och skrift. Kunskap i övriga nordiska språk är en merit. Bostadsort: Stockholm. Utbildning: Relevant utbildning inom journalistik eller videoproduktion.Kvalifikationer: • Tävlingsinriktad • Prestigelös • Självgående • Videofantast som är bekväm med att redigera i Premiere Pro och gärna lär dig After Effects Visa mindre

Fartygsstäd

Läs mer Apr 18
Vi söker städare till fartygsstädning ute i Värtahamnen/Stockholm till sommarsäsongen Juli-Augusti 2019.Vi söker dessutom vikarierande gruppledare. Kan du fördela och leda grupper på 5-15 personer är du den personen vi söker. Arbetet ombord på fartygen sker under deras hamtid i Värtahamnen. Tjänsterna förlängs eventuellt efter sommaren. Visa mer
Vi söker städare till fartygsstädning ute i Värtahamnen/Stockholm till sommarsäsongen Juli-Augusti 2019.Vi söker dessutom vikarierande gruppledare. Kan du fördela och leda grupper på 5-15 personer är du den personen vi söker. Arbetet ombord på fartygen sker under deras hamtid i Värtahamnen. Tjänsterna förlängs eventuellt efter sommaren. Visa mindre

Säljare Olars Ulla

Läs mer Apr 18
Älskar du att sälja, är nyfiken på människor och tycker om att hjälpa kunder hitta sin personliga stil? Då kommer du trivas hos oss på Olars Ulla, kom och jobba med oss! Som säljare i våra butiker arbetar du ständigt för att ge kunderna hög service. Du prioriterar kunderna och har lätt för att etablera och upprätthålla långsiktiga relationer med dem. I arbetsuppgifterna ingår ... Visa mer
Älskar du att sälja, är nyfiken på människor och tycker om att hjälpa kunder hitta sin personliga stil? Då kommer du trivas hos oss på Olars Ulla, kom och jobba med oss!

Som säljare i våra butiker arbetar du ständigt för att ge kunderna hög service. Du prioriterar kunderna och har lätt för att etablera och upprätthålla långsiktiga relationer med dem. I arbetsuppgifterna ingår även att se till att hålla butiken fräsch, inspirerande och välfylld med varor.

Tjänsten är ett sommarjobb 50-90% under Juni-Augusti med chans till helgjobb i höst.

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 5/5. Har du frågor avseende tjänsten kan du kontakta Maria på telefon nummer 08-218864 eller huvudkontoret på 0243-240166.

Välkommen in med din ansökan!

Olars Ulla, Stockholm


* En driven säljare som vill hjälpa kunden till en härlig köpupplevelse

* Du fokuserar på försäljning och ser en potentiell kund i varje besökare

* Som person är du kreativ, glad, positiv, ansvarstagande och tycker om att ta egna initiativ

* Du trivs med att arbeta självständigt men kan också arbeta i team

*Du har erfarenhet av kundbemötande och service

*Du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel

Olars Ulla grundades -93 med en vision att erbjuda kvinnor färgstarka, unika och hållbara kläder. Vi har idag sex egna butiker och återförsäljare över hela landet. Visa mindre

Jobba som fältvärvare i sommar!

Läs mer Apr 18
. Söker du ett flexibelt och socialt sommarjobb som gör skillnad för mänskliga rättigheter? Amnesty International är världens största människorättsorganisation. Vi söker fältvärvare till sommaren -  bli en av oss! Du ansöker enkelt genom att besvara några få frågor, inget CV eller personligt brev behövs. OM JOBBET Våra Face to Face-team har som främsta arbetsuppgift att v... Visa mer
.

Söker du ett flexibelt och socialt sommarjobb som gör skillnad för mänskliga rättigheter? Amnesty International är världens största människorättsorganisation. Vi söker fältvärvare till sommaren -  bli en av oss! Du ansöker enkelt genom att besvara några få frågor, inget CV eller personligt brev behövs.


OM JOBBET

Våra Face to Face-team har som främsta arbetsuppgift att värva nya medlemmar och givare på gator och torg. Som fältvärvare har du en viktig roll i Amnestys arbete för mänskliga rättigheter. Du jobbar i ett sammansvetsat team som arbetar målinriktat med olika fundraisingmetoder - tillsammans bidrar ni till att uppnå avdelningens insamlingsmål för att åstadkomma förändring. Du deltar även på veckovisa utbildningar och workshops förlagda på Amnestys kontor.

Merparten av din arbetstid är förlagd utomhus runt om i Stockholm på dagtid måndag-fredag, med eventuell möjlighet för arbete även på helger. För rätt personer kan anställningen fortsätta även efter sommaren.

Vill du veta vilka förändringar våra värvare bidrar till? Klicka här för att läsa om Amnestys framgångar under 2018.

VI ERBJUDER
Ett socialt jobb där du gör en viktig insats tillsammans med ett härligt gäng och får coachning och stöd av kollegor och arbetsledare.
Utbildning i mänskliga rättigheter och värvningsteknik. Du får värdefulla kunskaper om mänskliga rättigheter och ideell verksamhet.
Anställningsvillkor enligt kollektivavtal med fast månadslön (ej provision).
OM DIG

För att kunna arbeta som värvare på Amnesty måste du kunna uttrycka dig väl i tal på svenska och du måste vara minst 18 år. I övrigt lägger vi störst vikt vid vem du är som person, och tror därför att du som söker;
Är social och gillar att prata och diskutera med människor.
Är målmedveten och motiveras av att nå resultat - du har en stark vilja att lyckas.
Har förmågan att engagera andra och förmedla ett budskap.
Har ett intresse för mänskliga rättigheter och delar Amnesty Internationals värderingar om alla människors lika värde. 


Det är en fördel men inte ett krav om du har tidigare erfarenhet av liknande roll - exempelvis som värvare, fältsäljare, butikssäljare eller promoter.


ANSÖK UTAN CV
Är det dig vi söker? Rekryteringen sker löpande så ansök redan nu - inget CV eller personligt brev behövs! Du kan enkelt söka direkt från din mobiltelefon genom att ange din epost-adress i sökfältet nedan. Du skickas då vidare till ansökningsformuläret där du besvarar frågorna. Observera att frågeformuläret har två sidor. Rekryteringen sker löpande under våren.
För frågor kring tjänsten, kontakta Sinan Ferhan på telefon 070-860 99 33 eller e-post sinan.ferhan@amnesty.se.
Fackligt ombud för Unionen är Maja Åberg som nås på telefon 08-729 02 42 och för SACO Sanna Blomgren på telefon 0709-87 04 63.


OM AMNESTY INTERNATIONAL
Amnesty International arbetar för mänskliga rättigheter. Vi är en global organisation som finns på plats i över 70 länder och samlar människor som vill bidra till förändring. Vi tar så gott som aldrig emot pengar från politiska partier eller regeringar - tack vare det kan vi vara oberoende i våra utredningar och åsikter. Vi sätter press på regeringar och makthavare genom att avslöja och offentliggöra kränkningar och skapa uppmärksamhet och opinion. Tillsammans påverkar vi och skapar en värld där mänskliga rättigheter gäller alla, nu och i framtiden. Läs mer på www.amnesty.se. Visa mindre

SOMMARJOBB: Värvare till Röda Korsets street - team i Stockholm

Läs mer Apr 18
Kickstarta karriären med att rädda liv! Jobba som värvare för Röda Korset i Stockholm STOCKHOLM: Jobba som värvare för Röda Korset i sommar och hjälp oss sprida hopp världen över! Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare för Röda Kors... Visa mer
Kickstarta karriären med att rädda liv! Jobba som värvare för Röda Korset i Stockholm
STOCKHOLM: Jobba som värvare för Röda Korset i sommar och hjälp oss sprida hopp världen över!
Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare för Röda Korset får du möjlighet att göra just det!
Röda Korset är världens främsta katastroforganisation – och du kan vara med och bidra till att fler får hjälp! Som värvare hos oss är ditt uppdrag att värva månadsgivare och medlemmar, vilket du gör genom direktdialog. Tillsammans med ditt värvarteam representerar du Röda Korset och jobbar för att fler ska stötta vårt arbete och våra frivilliga i krig, kris och katastrofer runt om i världen – såväl i Sverige som internationellt. Här är ditt tillfälle att prata om något du brinner för; samtidigt som du utvecklar din kommunikationsförmåga och tar ett stort steg framåt i din karriär!
Vi erbjuder dig

Att genom ditt jobb göra skillnad för människor i utsatthet
Att arbeta tillsammans med ett team som vill utvecklas och göra skillnad!
Fast timlön och trygga arbetsvillkor
Direkt inblick i Röda Korsets arbete
En förberedande introduktionsutbildning samt olika uppföljningsutbildningar (första hjälpen/HLR)  
Fortlöpande utbildningar inom humanitära insatser, sälj-, kommunikations- och värvningsteknik

Vi söker dig som

Är bra på att engagera och övertyga människor
Trivs att jobba utomhus i alla väder
Är öppen, social och positiv
Vill utvecklas och är resultatfokuserad
Delar Röda Korsets värderingar
Har fyllt 18 år

Lär dig argumentera och påverka, bli värvare hos Röda Korset! https://www.youtube.com/watch?v=7SH2EZaEC8I
Praktisk information

Lön:                       123 kr/h
Anställningsform: Visstidsanställning 12/6-19/8
Arbetsort:             Stockholm
Arbetstider:          mån-sön 10.30-17.00
Omfattning:          4-5 dagar i veckan

Hör av dig till Victoria Ruud på victoria.ruud@redcross.se om du har några frågor. Rekryteringen sker löpande så ansök så snart som möjligt.
Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk och ansök idag!


Bli en del av världens främsta katastroforganisation

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation. Vår vision är att ingen människa ska lämnas ensam i en katastrof. Vi finns på plats före, under och efter katastrofer och kriser, i såväl Sverige som i andra delar av världen för att förhindra och lindra mänskligt lidande, skydda liv och hälsa och säkerställa respek­ten för varje människas värdighet.

Röda Korsets styrka är att vi finns överallt, med närmare 33 000 engagerade volontärer runtom i landet och 17 miljoner volontärer över hela världen. Röda Korset har ett särskilt uppdrag i den internationella humanitära rätten, att hjälpa människor som drabbats av krig och konflikt. Tack vare vårt unika mandat, vår neutralitet och opartiskhet finns vi på plats i oroshärdar och krigszoner, dit ingen annan når.

I Sverige bedriver vi bland annat behandlingscenter för krigsskadade och torterade, vi har en vårdförmedling för papperslösa och andra migranter samt erbjuder rådgivning i enskilda flyktingärenden. Dessutom efterforskar vi anhöriga som kommit ifrån varandra vid en kris eller katastrof och bistår när de återförenas.

Varmt välkommen. Visa mindre

Vi söker sjuksköterskor till SOMMARVIKARIAT!

Läs mer Apr 18
Rehab Station Stockholm erbjuder rehabilitering av hög kvalité i en stimulerande och kreativ miljö. Vår verksamhet bygger på den kunskap och erfarenhet som Rehab Station fått efter att ha arbetat med neurologisk rehabilitering sedan 1987. Den grundas på engagemang, kompetens, nytänkande och gott bemötande. Vår vision är att vara förebild för framtidens rehabilitering. Vill du v... Visa mer
Rehab Station Stockholm erbjuder rehabilitering av hög kvalité i en stimulerande och kreativ miljö. Vår verksamhet bygger på den kunskap och erfarenhet som Rehab Station fått efter att ha arbetat med neurologisk rehabilitering sedan 1987. Den grundas på engagemang, kompetens, nytänkande och gott bemötande. Vår vision är att vara förebild för framtidens rehabilitering. Vill du vara med och hjälpa oss att komma dit?

Sedan 1987 har Rehab Station Stockholm bedrivit medicinsk rehabilitering för personer med ryggmärgsskador, ortopediska skador, stroke, multipel skleros samt allmän neurologi. Det nya Rehabcentret ligger i Hagaparken, Solna.

Rehab Station har 4 vårdavdelningar med totalt 57 patientrum.

Ta chansen att arbeta med oss i sommar!

Vi arbetar i interdisciplinära team, med specialisering i neurologi där din medicinska kompetens betyder mycket för rehabiliteringsarbetet. Du kommer främst att möta personer med olika neurologiska sjukdomar och skador,  t ex ryggmärgsskador, stroke, MS, sår och ortopediska skador/multitrauman.

Din profil:
Vi söker Dig som är sjuksköterska och vill arbeta med neurologisk rehabilitering i en aktiv och levande miljö.  Erfarenhet av akut neurologi och/eller neurologisk rehabilitering är ett meriterande men inte ett krav. Vi ser mycket till personlig lämplighet.

För oss är det viktigt att ha en positiv inställning och ett prestigelöst arbetssätt. Att vara flexibel och arbeta med patienter med blandade diagnoser ser vi som omväxlande och roligt. Vi jobbar ständigt med att hålla oss uppdaterade genom utbildningar och kurser.

Vi använder oss av kollektivavtal med individuell lönesättning.

Arbetstider: 2-skift med dag- och kvällspass


Vi ser fram emot din ansökan!

Läs gärna på: https://www.facebook.com/Rehab-Station-StockholmRehab Station Stockholm är ett helägt dotterbolag till Praktikertjänst AB. Visa mindre

Junior sjöspeditör sökes till DHL Global Forwarding

Läs mer Apr 18
Är du en ambitiös och lösningsorienterad person som gillar att jobba i team? Letar du efter ett sommarvikariat under sommaren? Då har du kommit rätt, vår kund på DHL Global Forwarding letar nu efter en person som har jobbat inom speditionsbranschen tidigare. Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid under perioden juni t o m augusti, placering i Märsta. Ansökan sker via hems... Visa mer
Är du en ambitiös och lösningsorienterad person som gillar att jobba i team? Letar du efter ett sommarvikariat under sommaren? Då har du kommit rätt, vår kund på DHL Global Forwarding letar nu efter en person som har jobbat inom speditionsbranschen tidigare.

Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid under perioden juni t o m augusti, placering i Märsta.

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Lina Zangana på 070 765 20 95


Dina arbetsuppgifter
• ha daglig kontakt med deras kunder och alltid sätta kunden i fokus
• vara operativt ansvarig för deras kunder
• ta emot, planera och hantera bokningar
• ha kontakt med leverantör och terminal
• säkerställa korrekt tullhantering
• kontroll av leverantörsfaktura


Din profil
Skallkrav:
Vi söker dig som:
• har högskoleutbildning inom logistik eller erfarenhet av spedition
• har goda IT-kunskaper och erfarenhet att jobba med system som stödjer transporten samt goda kunskaper i Microsoft Office (Word/Excel/Outlook)
• Delar kundens värderingar; Excellence, Entrepreneurship, Teamwork och Passion
• talar och skriver flytande svenska och engelskaMeriterande:
• högskoleutbildning inom sjöfart och/eller logistik är meriterande

Som person tycker du om att arbeta i grupp men också självständigt och ta egna initiativ, också ser vi att du är noggrann och strukturerad. Du har ett intresse av att arbeta med service och är lyhörd för kundernas önskemål, är analytisk och har siffersinne.

Övrigt:
Start: Juni
Omfattning: Heltid
Placering: Märsta

Detta är ett vikariat fram tills augusti där du kommer att vara uthyrd som konsult via OnePartnerGroup. För rätt person kan det finnas möjlighet till en förlängning eller en anställning hos DHL efter denna period.


Om kunden
DHL har alltid revolutionerat, format och förenklat logistikens värld. Från att uppfinna den internationella expressflygfraktbranschen till att bli världens ledande logistikföretag – de tänker, handlar och går i bräschen för att ständigt tänja gränserna för vad som är möjligt. Och nu tar de itu med de den yttersta tränsen: leveranser till månen.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se Visa mindre

Söker en Lokalvårdare med glatt humör till vår städenhet över sommaren.

Läs mer Apr 18
Om tjänstenVi söker nu till vår städenhet sommarvikarie som är en serviceinriktad och noggrann person som både kan arbeta självständigt och i grupp, är flexibel och har en positiv inställning. Du kommer att åka runt till våra kunder i Stockholm med gränsliggande kommuner där vi har trappstädning både med kollega och ensam. Även beställningsjobb inom städ från våra kunder kan fö... Visa mer
Om tjänstenVi söker nu till vår städenhet sommarvikarie som är en serviceinriktad och noggrann person som både kan arbeta självständigt och i grupp, är flexibel och har en positiv inställning. Du kommer att åka runt till våra kunder i Stockholm med gränsliggande kommuner där vi har trappstädning både med kollega och ensam. Även beställningsjobb inom städ från våra kunder kan förekomma. Om OssCura är ett latinskt ord med flera betydelser.Vi har valt att använda oss av det namnet för att det bland annat betyder ”vård av..” vilket beskriver väldigt väl hur vi ser på vår uppgift. Vi vill ta hand om och vårda våra kunders fastigheter på bästa sätt. Detta är vad vi har gjort i så många år och det är det vi kan bäst. Vi arbetar med en stor ansvarskänsla och vi tar våra uppdrag på allvar. Vi vet vad fastigheter samt deras representanter behöver. Det handlar om allt från kompetens och sunt förnuft till bemötande och lyhördhet. Vi skall kunna hålla det vi lovar. Mer information om oss finner du på vår hemsida. Frågor om tjänsten besvaras av Elisabeth Karlsson och Mattias Lindqvist elisabeth@curacenter.semattias@curacenter.se Visa mindre

Operationssjuksköterskor till sommaruppdrag

Läs mer Apr 18
Vill du bidra till andra människors hälsa genom dina kunskaper och ditt professionella bemötande? Just nu söker vi operationsjuksköterskor till ortopedisk operationsenhet . Vi söker dig som är intresserad av att arbeta 50-100% under perioden 1/06-31/8 eller tidigare med tjänstgöring på roterande schema. Hos oss har du goda möjligheter att påverka din arbetssituation då vi s... Visa mer
Vill du bidra till andra människors hälsa genom dina kunskaper och ditt professionella bemötande?

Just nu söker vi operationsjuksköterskor till ortopedisk operationsenhet . Vi söker dig som är intresserad av att arbeta 50-100% under perioden 1/06-31/8 eller tidigare med tjänstgöring på roterande schema.

Hos oss har du goda möjligheter att påverka din arbetssituation då vi strävar efter att varje sjuksköterska ska känna möjlighet att påverka sitt eget arbete. Vi arbetar målmedvetet för att vara en attraktiv arbetsgivare.

Är du intresserad så kontakta oss redan idag!

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.


Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.

Tillsättning
Enligt avtal. Visa mindre

Anestesisjuksköterskor till sommaruppdrag

Läs mer Apr 18
Vill du bidra till andra människors hälsa genom dina kunskaper och ditt professionella bemötande? Just nu söker vi anestesisjuksköterskor till ortopedisk operationsenhet . Vi söker dig som är intresserad av att arbeta 50-100% under perioden 1/06-31/8 eller tidigare med tjänstgöring på roterande schema. Hos oss har du goda möjligheter att påverka din arbetssituation då vi st... Visa mer
Vill du bidra till andra människors hälsa genom dina kunskaper och ditt professionella bemötande?

Just nu söker vi anestesisjuksköterskor till ortopedisk operationsenhet . Vi söker dig som är intresserad av att arbeta 50-100% under perioden 1/06-31/8 eller tidigare med tjänstgöring på roterande schema.

Hos oss har du goda möjligheter att påverka din arbetssituation då vi strävar efter att varje sjuksköterska ska känna möjlighet att påverka sitt eget arbete. Vi arbetar målmedvetet för att vara en attraktiv arbetsgivare.

Är du intresserad så kontakta oss redan idag!

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.


Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.

Tillsättning
Enligt avtal. Visa mindre

Te Crea Care söker sjuksköterska till ett äldreboende

Läs mer Apr 18
Är du sjuksköterska med intresse av att själv kunna bestämma var, när och hur mycket du vill arbeta? Välkommen till att bli en del av Te Crea Care! Nu söker vi sjuksköterska till ett äldreboende i Järfälla. Uppdraget börjar vecka 26 – 33 och omfattar 100% tjänstgöring. Vi söker dig som är tillgänglig hela uppdragsperioden, men även dig som är intresserad av kortare perioder.... Visa mer
Är du sjuksköterska med intresse av att själv kunna bestämma var, när och hur mycket du vill arbeta? Välkommen till att bli en del av Te Crea Care!

Nu söker vi sjuksköterska till ett äldreboende i Järfälla. Uppdraget börjar vecka 26 – 33 och omfattar 100% tjänstgöring.
Vi söker dig som är tillgänglig hela uppdragsperioden, men även dig som är intresserad av kortare perioder.

Hos oss har du goda möjligheter att påverka din arbetssituation då vi strävar efter att varje sjuksköterska ska känna möjlighet att påverka sitt eget arbete. Vi arbetar målmedvetet för att vara en attraktiv arbetsgivare.

Är du intresserad och vill veta mer om uppdraget? Kontakta oss redan idag!


Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.


Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar! Visa mindre

Kvinna 70+ söker personlig assistent över sommaren

Läs mer Apr 18
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftni... Visa mer
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Nu söker assistans för dig en personlig assistent till en kvinna 70+ boendes i Stockholm. Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och vill testa på ett givande och utmanande arbete.

Förutom undersköterskeutbildning önskas tidigare erfarenhet av personlig assistans. Även personkemin läggs det stor vikt vid. Du som assistent behöver vara anpassningsbar och kunna växla mellan lugnt och tidvis högt tempo. Kunden pratar för sig själv men har en hjärnskada som påverkar omdömesförmåga/medvetenhet. Med anledningen av det, är goda kunskaper i svenska språket ett krav. Kunden är intresserad av bland annat mat, musik och uteaktiviteter.

Vi söker dig som kan arbeta några pass i veckan för att täcka upp när de ordinarie assistenterna har semester. Skulle det fungera bra över sommaren, finns möjligheter till fortsatt arbete framöver. Kunden har assistans dygnet runt och passen är uppdelade på ett par pass per dygn.

Låter det som att jobbet är något för dig?
Ansök nu, då rekrytering kommer att påbörjas omgående! Visa mindre

Konsultsjuksköterska till Geriatrisk vård med strålande villkor!

Läs mer Apr 18
Vill du arbeta som konsultsjuksköterska med Geriatrisk Vård i Bromma? För vår kunds räkning Stockholms Sjukhem Geriatrik söker vi sjuksköterskor. Du får en gedigen introduktion men du behöver känna dig trygg i din roll som sjuksköterska och ha minst 2 års erfarenhet. Gärna med erfarenhet från geriatrisk vård. Enheten är fördelad på 4 avdelningar inom allmän geriatrisk vård me... Visa mer
Vill du arbeta som konsultsjuksköterska med Geriatrisk Vård i Bromma?

För vår kunds räkning Stockholms Sjukhem Geriatrik söker vi sjuksköterskor. Du får en gedigen introduktion men du behöver känna dig trygg i din roll som sjuksköterska och ha minst 2 års erfarenhet. Gärna med erfarenhet från geriatrisk vård.

Enheten är fördelad på 4 avdelningar inom allmän geriatrisk vård med specialkunskap mot vård och rehabilitering mot åldrandets sjukdomar, ortopedi, kärl/hjärta/lungor samt mot stroke. Du arbetar tätt tillsammans med sjuksköterskekollega och undersköterskor.

Arbetstid är förlagd på dag/kväll samt helg med möjlighet att arbeta upp till 100 % . men deltid/extra fungera också. Period v. 28-33.

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och pension från första timmen. Dessutom bjuder vi på en timmes resa Välkommen med din CV och personligt brev.MedHelp Consulting är ett bemannings- och rekryteringsföretag som hjälper till och bemannar och rekryterar personal inom försäkringsbolag, företagshälsovård, sjukvård och andra företag som har sjukvårdsrelaterad personal. Vi bemannar och rekryterar inom alla områden och orter runt om i Sverige. Visa mindre

Diskteknik söker Distributör i Stor Stockholm

Läs mer Apr 18
Diskteknik söker Distributör i Stor Stockholm Vi letar efter Vi söker nu en självgående distributör för att förstärka vårt vinnande team i Stockholm. Jobbet innebär att leverera hela vårt kem och non-Food sortiment via lastbil i Stor Stockholmsområdet. Din bakgrund Du har ett genuint intresse för kundservice och trivs på vägarna. Du har vana att jobba självständigt. Du ... Visa mer
Diskteknik söker Distributör i Stor Stockholm

Vi letar efter
Vi söker nu en självgående distributör för att förstärka vårt vinnande team i Stockholm. Jobbet innebär att leverera hela vårt kem och non-Food sortiment via lastbil i Stor Stockholmsområdet.


Din bakgrund
Du har ett genuint intresse för kundservice och trivs på vägarna. Du har vana att jobba självständigt. Du har B-körkort. YKB och ADR utbildning är meriterande.


Hur ser din arbetsdag ut?
Dina vardagliga arbetsuppgifter innefattar bland annat att planera bästa rutt och leverera produkter till våra kunder. Du är en viktig kugge i Disktekniks hjul och vårt arbete med förrådsservice som bland annat innebär att vi fyller på och håller snyggt i våra kunders förråd. Dina dagar fylls av varierande kundbesök på framför allt restauranger och hotell.


Vem trivs här?
Hos oss förväntas du ta egna initiativ och jobba fram förslag på nya lösningar. Vi är extremt målinriktade och måna om att ligga steget före. Vi är mottagliga för omvärldens nya krav på oss – det är så vi utvecklar vår affär och vår position på marknaden. Av dig kräver det här både mod att säga vad du tycker och förmågan att lyssna.

Att bygga relationer kommer naturligt för dig och du trivs med att ha många sociala kontakter i arbetet.. Du är strukturerad och planerar ditt arbete samt samordnar resurser på ett bra sätt. Du är en hjälpsam person som håller det du lovar samt gillar att arbeta och utvecklas i team. Du tycker om att ge bra service till dina kunder.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb där du har ständig kundkontakt. Du kommer tillhöra ett team med stort engagemang där vi ständigt utmanar oss själva.
Tjänsten är en projektanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt och fram till 31 augusti 2019.

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta: Inköp- och logistikchef Maria Nygren
maria.nygren@diskteknik.se

Är du intresserad?

Då ska du registrera din ansökan så snarast möjligt.

Diskteknik eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sista ansökningsdatum är 190430.
Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.
I denna rekrytering tillämpar vi personlighetstester. Välkommen med din ansökan!

 

Diskteknik är Sveriges ledande företag inom disk, tvätt och städ. Vi bidrar med kunskap, teknik och produkter för att skapa bra hygien, säker mat och bättre totalekonomi för professionella kunder på hotell och restauranger. Vi är drygt 150 anställda och finns i Vallentuna strax norr Stockholm. Inom Cleano Group har vi också dotterbolagen Storköksteknik och Cleano Production med en egen produktionsanläggning i Älgarås utanför Mariestad. 2017 blev
Diskteknik en del av Martin & Servera-koncernen. Visa mindre

Glädjespridare och mobil kaffesäljare

Läs mer Apr 18
Snart tittar solen fram och folk går ut på ängar, stränder och i parker. CoffeeCow ska stå redo att skapa unika möten, framföra budskap och sprida värme - över en kopp kaffe! se www.coffeecow.se Att vara mobil kaffesäljare (CoffeeRanger), innebär framför allt: utstråla glädje och entusiasm! Vi når ut till folk som får ett trevligt möte och kaffe en solig dag, eller under kall... Visa mer
Snart tittar solen fram och folk går ut på ängar, stränder och i parker.
CoffeeCow ska stå redo att skapa unika möten, framföra budskap och sprida värme - över en kopp kaffe!
se www.coffeecow.se

Att vara mobil kaffesäljare (CoffeeRanger), innebär framför allt: utstråla glädje och entusiasm!
Vi når ut till folk som får ett trevligt möte och kaffe en solig dag, eller under kalla stunder.
Du som CoffeeRanger behöver bli bra på att sälja - vilket innebär att fråga folk och erbjuda - hela tiden.
Vi lär dig hur och du får självklart öva med oss.
Många gånger bjuder vi på kaffe på invigningar, fester och föredrag.
Som CoffeeRanger marknadsför vi också företag/butiker, låter folk testa nya produkter samt delar ut broschyrer.

Och som du redan vet, alltid med glädje och entusiasm! :)

Vi önskar att du är en glad och positiv person.
Att du kan vara utåtriktad, serviceinriktad och ansvarsfull - eftersom du själv hanterar alla kunder du möter.
Vi bär på en kafferyggsäck som väger 10 kilo, så du ska ha frisk rygg.

Vi sätter stort värde på alla duktiga kaffesäljare och kallar oss CoffeeRangers!

Att ha körkort är bra, men inget krav.

CoffeeCow skapar unika möten och framför budskap med värme - genom att servera kaffe mobilt ur termosryggsäckar.
Vårt högsta mål är att nå ut till kunderna på plats, där de får kaffe serverat, med gott humör och finess.
Vårt kaffe är alltid rättvisemärkt (för människan skull) och kravmärkt (för planetens skull).
Vi har en hög miljöprofil och använder oftast havremjölk.

Se mer om oss på www.coffeecow.se Visa mindre

Sommarjobb Kolloledare / Lärare i grundskolan år 4 - 6 sökes till Akka kollo

Läs mer Apr 18
Din uppgift som kolloledare på Akkas kollogård är att ansvara för barn i åldrarna 9-16 år samt att planera och leda verksamheten för denna deltagargrupp. Kollo innebär dygnet runt verksamhet för ungdomarna och oss ledare. Som ledare bor och lever du på kollogården tillsammans med barnen och ungdomarna. Därför behöver du vara trygg i att vara borta hemifrån i minst 5 veckor. En ... Visa mer
Din uppgift som kolloledare på Akkas kollogård är att ansvara för barn i åldrarna 9-16 år samt att planera och leda verksamheten för denna deltagargrupp. Kollo innebär dygnet runt verksamhet för ungdomarna och oss ledare. Som ledare bor och lever du på kollogården tillsammans med barnen och ungdomarna. Därför behöver du vara trygg i att vara borta hemifrån i minst 5 veckor. En stor del av verksamheten är att möta ungdomars behov och kunna vara vägledande i deras beslut. För att kunna bemöta detta anser vi att du som person behöver vara trygg i dig själv, din ledarroll och kunna sätta gränser. Du behöver även kunna känna dig trygg i mer livsorienterade samtal. Det är till stor del likt arbetet i skolan där det ställs krav på att kunna sätta gränser men samtidigt kunna skapa relationer för att det ska bli ett tryggt klimat.

Du som söker bör ha ett stort intresse för att vara utomhus, eller erfarenhet av utepedagogik, då största delen av vår verksamhet är förlagd utomhus. Vi tror att du som har erfarenhet av barn runt åldrarna i mellanstadiet skulle passa för denna roll då arbetet med barnen kräver svår gränssättning och relationsbygge. Vi tror att du som har erfarenhet av elever i grundskolan har en bra förutsättning för att lyckas i ditt arbete som kolloledare.

Aktiviteter som vi bl.a. gör är att gå på hajk, bygga flotte, klättra, bada och laga mat utomhus. Vi kommer även att ha konstnärliga aktiviteter som teater, dans och sång. Disco, fotbollsturnering och temadagar står också på schemat.

Erfarenhet/kompetens inom något av dessa områden är önskvärt;
* kollo/lägerverksamhet
* friluftsliv
* sjukvård
* paddling
* teater
* sång, musik
* sport, idrott
* matlagning
* föreningsliv

En stor del av verksamheten är att möta barnens behov och kunna vara vägledande i deras beslut. För att kunna bemöta detta anser vi att du som person behöver vara trygg i dig själv, din ledarroll och kunna sätta gränser. För att kunna arbeta som kolloledare hos oss behövs en inre trygghet och vetskapen om vad du vill i arbetet med barn och ungdomar. Därför söker vi individer som känner igen sig på dessa egenskaper.

Personliga egenskaper;
* ansvarstagande
* problemlösare
* bra på att hålla många bollar i luften
* initiativrik
* idérik
* gränssättare
*ordningsam
* punktlig
* samarbetsförmåga
* trygg i sig själv och sin pedagogroll

Det är även viktigt att du kan ta och ge feedback samt ha ambitionen och viljan att utveckla verksamheten samt dig själv tillsammans med oss. Du bör vara flexibel och uthållig då arbetspassen kan vara både långa och krävande. För att arbeta som kolloledare anser vi att egenskaper så som våga ta plats i en grupp, kunna göra bort sig och spexa samt kunna ta beslut behövs. Vi sätter stort värde på humor och social kompetens.

Utepedagogik Sverige AB bedriver kollo/lägerverksamhet på ett antal olika kollogårdar runt om i Sverige för barn och ungdomar i åldrarna 9-16 år, med inriktning på äventyr och vår verksamhet är inriktad på utepedagogisk verksamhet. Hörnstenarna i Utepedagogik Sverige AB pedagogiska kolloverksamhet är: säkerhet, kvalitet, trygghet och gemenskap, samt att utbildade vuxna med en bred kompetens utgör en god förebild. Våra ledord är "hos oss ska en känna sig så pass trygg att en får vara som den vill vara".

Vill du bredda dina kunskaper som pedagog samtidigt som du också utvecklas på det personliga planet? Sök då sommarjobb som kolloledare på vår kollogård Akka i sommar. Visa mindre

Centralt & sjönära sjuksköterskeuppdrag i Stockholm från midsommar - 19 / 8!

Läs mer Apr 17
Mix Medicare erbjuder nu, för kunds räkning, två sjuksköterskor del/heltidstjänster, dag/kväll/helg, på äldreboende i centrala Stockholm, från midsommar till och med 19 augusti.Du har kanske en specialkompetens/intresse som du vill vidareutvecklas inom? Genom intressanta tjänster, goda villkor, konkurrenskraftig lön samt alltid en individuell introduktion är möjligheterna att b... Visa mer
Mix Medicare erbjuder nu, för kunds räkning, två sjuksköterskor del/heltidstjänster, dag/kväll/helg, på äldreboende i centrala Stockholm, från midsommar till och med 19 augusti.Du har kanske en specialkompetens/intresse som du vill vidareutvecklas inom? Genom intressanta tjänster, goda villkor, konkurrenskraftig lön samt alltid en individuell introduktion är möjligheterna att bredda och fördjupa dig många. ArbetsuppgifterSom sjuksköterska kommer du att ha en viktig roll på boendet. Du bidrar med att skapa meningsfullt boende för äldre, där aktiviteterna är en integrerad del i vården och omsorgen. Som sjuksköterska är det din uppgift att planera, utföra och dokumentera hälso- och sjukvård utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov. Du har• Sjuksköterskeexamen• Genuint intresse för människor och patienten i fokus • Stor ansvarstagande förmåga • Engagemang, flexibilitet och är bekväm i din yrkesroll• Vana att planera, är duktig på att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat • Förmågan att arbeta lika bra självständigt som i grupp• Goda kunskaper i det svenska språketOm ossMix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag med lång erfarenhet inom vårdsektorn sedan 2002.”Noggrant utvald personal” är en av våra ledstjärnor och tack vare våra medarbetare har vi dessutom utnämnts till högsta kreditvärdighet (AAA). Och vi är mycket stolta över att kunna lämna Nöjd kund-garanti till våra samarbetspartner. Läs mer om oss på www.mixmedicare.se.Vi erbjuder• Konkurrenskraftig lön• Kollektivavtal• Tjänstepension och Försäkringar• Friskvårdsbidrag• Individuell introduktion• Rekryteringsbonus• Sommarbonus (juni-augusti)• Faktura eller lönKontakt och ansökanVi rekryterar löpande under ansökningstiden – kontakta oss så snabbt som möjligt.För mer information kontakta Pasha Razifar, Verkställande Direktör, 070-731 70 40.Skicka din ansökan till pasha.razifar@mixmedicare.se – Ange referens: Midsommar AF 23259154Följ oss gärna på Facebook eller Linkedin! Visa mindre

Sommarjobb för mäklarstudenter – kontorsjobb / kundtjänst

Läs mer Apr 17
Sommarjobb – kontorsjobb/kundtjänst MäklarOfferter söker 2 st sommarjobbare till vårt kontor i Stockholm. Du ska ha fyllt 18 år och måste tala och skriva svenska korrekt. --Arbetsuppgifter-- Kontakta kunder via telefon och: • Ta in omdömen om mäklare. • Granska förfrågningar från bostadssäljare som vill anlita mäklare. Vi behöver dig under juni och juli (eventuellt även i... Visa mer
Sommarjobb – kontorsjobb/kundtjänst

MäklarOfferter söker 2 st sommarjobbare till vårt kontor i Stockholm. Du ska ha fyllt 18 år och måste tala och skriva svenska korrekt.

--Arbetsuppgifter--

Kontakta kunder via telefon och:

• Ta in omdömen om mäklare.
• Granska förfrågningar från bostadssäljare som vill anlita mäklare.


Vi behöver dig under juni och juli (eventuellt även in på augusti), men är det någon eller några veckor som du inte passar, så kan vi lösa det. Arbetstider 8:30-16:00. Arbetsstart enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts löpande, så ansök snarast!


Sommarjobb – kontorsjobb/kundtjänst

MäklarOfferter söker 2 st sommarjobbare till vårt kontor i Stockholm. Du bör ha fyllt 18 år och måste tala och skriva svenska korrekt.

Arbetsuppgifter:

Kontakta kunder via telefon och:
• Ta in omdömen om mäklare.
• Granska förfrågningar från bostadssäljare som vill anlita mäklare.

Vi behöver dig under juni och juli (eventuellt även in på augusti), men är det någon eller några veckor som du inte passar, så kan vi lösa det. Arbetstider 8:30-16:00. Arbetsstart enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts löpande, så ansök snarast!

Vi ser gärna att du som söker studerar till/är blivande mäklare.


MäklarOfferter – Sveriges största jämförelsetjänst för bostadssäljare som vill jämföra mäklare – söker nu sommarpersonal till vår kundtjänst.

Hos oss kommer du jobba inom fastighetsbranschen och ha daglig kontakt med fastighetsmäklare och bostadssäljare.

MäklarOfferter grundades 2011 och är idag Sveriges marknadsledande jämförelsetjänst för bostadssäljare. Vi hjälper bostadssäljare att hitta, jämföra och anlita den bästa mäklaren till deras försäljningar. Vi förmedlar idag en betydande del av alla bostadsförsäljningar som görs i Sverige och vi har en stor del av landets mäklare som nöjda kunder.

Vårt kontor har två takterrasser med utsikt över hela Stockholm och vi sitter i fräscha lokaler i Globen-skraporna i närhet till Globen shopping. Där finns butiker, restauranger samt gym. T-bana: Globen ca 100m eller Gullmarsplan ca 400m. Visa mindre

Barnavdelning i Stockholm söker specialistutbildad sjuksköterska!

Läs mer Apr 17
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med sam... Visa mer
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter. Vi värnar om att du känner dig trygg i din arbetsroll då du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren Bemanning har vi djup förståelse för vårdbranschen och totalt har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.

Är du specialistutbildad inom barnsjukvård och önskar arbete i Stockholm, SE HIT!

För vår uppdragsgivares räkning söker vi ett flertalerfarna sjuksköterskor med erfarenhet av barn/ungdomar i vårdentill barndelning i Stockholm. Du förväntas kunna hantera journalsystemet Takecare med säkerhet.Tidigare erfarenhet av akutsjukvård anses meriterande men ej ett krav.Vi ser att du är en organiserad,flexibel person med en fallenhet för att abeta med barn och unga.Uppdraget avserdag,kväll samtnatt-tjänstgöring under sommarmånadernameden viss flexibilitet ochhänsyn till önskemål i fråga om schemaläggning.

Verksamheten bedrivs i mycket trivsamma lokaler med närhet till både natur och innerstad. På plats finns skickliga kollegorsom värdesätter god sammanhållning. Är du på jakt efter en tillfällig arbetplats med utvecklingsmöjligehter kan detta vara helt rätt tjänst för dig!

Ansök redan idag!

KOMPETENSKRAV

* Leg. sjuksköterska med speciliastutbildning inom barnavård
* God kunskap inom journalsystemet Takecare
* Tidigare erfarenhet av akutvård är meriterande men ej ett krva

VI ERBJUDER

* Konkurrenskraftig lön samt gedigna arbetsvillkor.
* Ersättning för resa och boende (om du inte har bostad i närheten av arbetsplatsen).
* Dedikerad och tillgänglig konsultchef.
* Möjlighet till flexibel schemaläggning.

PERSONLIGA EGENSKAPER

* Förmåga att jobba självständigt såväl som i grupp.
* Positiv inställning och flexibel problemlösare.
* Ett gediget intresse av att utveckla din kompetens.
* Förmåga att arbeta strukturerat och effektivt med hög kvalitet.

OMFATTNING
Deltid/heltid

SISTA ANSÖKNINGSDAG
Så snart som möjligt

Varmt välkommen in med din ansökning till oss och tveka inte på att höra av dig till vår kontaktperson för mer information!

Mer information Visa mindre

Barnonkologiavdelning i Stockholm söker erfaren sjuksköterska!

Läs mer Apr 17
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med sam... Visa mer
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter. Vi värnar om att du känner dig trygg i din arbetsroll då du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren Bemanning har vi djup förståelse för vårdbranschen och totalt har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.

Önskar du vara med och bidra inom barnsjukvården tillikaarbete i Stockholm? Skicka in din ansökan redan idag!

För vår uppdragsgivares räkning söker vi nu kompetentasjuksköterskor med erfarenhet av barnsjukvårdbarnonkologiavdelning i Stockholm.

Idag botas närmare 80% av alla barn med cancer. Detta är ett resultat av dels internationella behandlingsstudier, där nya behandlingar successivt utvärderas, dels laborativa studier som skapar ny kunskap som sedan kan prövas i kliniska studier.På samma sätt har överlevnaden för många allvarliga blodsjukdomar förbättrats påtagligt. Manarbetar aktivt med både kliniska och laborativa studier, och dessutom pågår vård- och psykosocial forskning för att förbättra omhändertagandet av drabbade barn och familjer. Nu kan du vara med och göra skilland för både drabbade och anhöriga.

Du förväntas kunna hantera journalsystemet Takecare med säkerhet.Tidigare erfarenhet av akutsjukvård anses meriterande men ej ett krav.Vi ser att du är en organiserad,flexibel person med en fallenhet för att abeta med barn och unga.Uppdraget avserdag,kväll samtnatt-tjänstgöring under sommarmånadernameden viss flexibilitet ochhänsyn till önskemål i fråga om schemaläggning.

Verksamheten bedrivs i mycket trivsamma lokaler med närhet till både natur och innerstad. På plats finns skickliga kollegorsom värdesätter god sammanhållning. Är du på jakt efter en tillfällig arbetplats med utvecklingsmöjligehter kan detta vara helt rätt tjänst för dig!

Ansök redan idag!

KOMPETENSKRAV

* Leg. sjuksköterska med erfarenhet av att arbeta med barnsjukvård
* God kunskap inom journalsystemet Takecare
* Tidigare erfarenhet av akutvård är meriterande men ej ett krva

VI ERBJUDER

* Konkurrenskraftig lön samt gedigna arbetsvillkor.
* Ersättning för resa och boende (om du inte har bostad i närheten av arbetsplatsen).
* Dedikerad och tillgänglig konsultchef.
* Möjlighet till flexibel schemaläggning.

PERSONLIGA EGENSKAPER

* Förmåga att jobba självständigt såväl som i grupp.
* Positiv inställning och flexibel problemlösare.
* Ett gediget intresse av att utveckla din kompetens.
* Förmåga att arbeta strukturerat och effektivt med hög kvalitet.

OMFATTNING
Deltid/heltid

SISTA ANSÖKNINGSDAG
Så snart som möjligt

Varmt välkommen in med din ansökning till oss och tveka inte på att höra av dig till vår kontaktperson för mer information!

Mer information Visa mindre

Säsongande servicestjärna

Läs mer Apr 17
Vi söker till Restauration Gubbhyllan på Skansen en Kassa & kafévärd/värdinna. Tjänsten är 75-100% beroende på person. Restauration Gubbhyllan ligger på Skansen, direkt innan för huvudentrén. Gubbhyllan öppnades 4 oktober 2008 har sedan dess varit en enhet som värnar om det hållbara genom att vara en tillsatsfri enhet, vi bakar, gör vår egen bubbelsaft, safter, glass och sist m... Visa mer
Vi söker till Restauration Gubbhyllan på Skansen en Kassa & kafévärd/värdinna. Tjänsten är 75-100% beroende på person. Restauration Gubbhyllan ligger på Skansen, direkt innan för huvudentrén. Gubbhyllan öppnades 4 oktober 2008 har sedan dess varit en enhet som värnar om det hållbara genom att vara en tillsatsfri enhet, vi bakar, gör vår egen bubbelsaft, safter, glass och sist men inte minst serverar vi alltid nyrostat kaffe från små producenter runt om i världen. Maten lagar vi efter säsong och är duktiga på det vegetariska och det vilda köttet. Under dagtid sker den största gästkontakten över den disk där vi säljer våra bakverk och mat.Dagtid kan man se Gubbhyllan som ett matkafé och kvällstid tar Gubbhyllan emot privata sällskap för middagar, fester eller matlagningsaktiviteter.VI ERBJUDER  Som servitör/kafévärd i vår verksamhet arbetar du parallellt med ytterligare en eller två kollegor. Huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar; kassaförsäljning, servering av våra maträtter, lokalvård och att vara lyhörd och tillgänglig för våra gäster. Att arbeta på Gubbhyllan och Skansen ställer krav på en öppenhet, ödmjukhet, ordning och rutiner. Vi arbetar med spännande gäster som kommer från världens alla hörn och människor i alla åldrar.Vi erbjuder? Kollektivavtal och försäkring på din arbetsplats genom Visita, Fora och Schysta Villkor.? Arbetet är under sommarsäsong 2019 och beroende på dig, 75-100%? Serviceskola och en grundutbildning i vår mat och dryckesfilosofi ? En spännande arbetsplats och omgivning? En produkt som är hållbar och miljövänligDU ÄR  ? Serviceinriktad och glad person som gillar människor, mat & dryck? En prestigelös och lösningsorienterad lagspelare som kan visa prov på stor personlig mognad.  ? Relationsskapande, uthållig med god samarbetsförmåga  ? Strukturerad, ansvarsfull och ordningsam  VI TROR ATT DU HAR  ? Erfarenhet/kunskap från kafé/restaurang eller liknande jobb är meriterande? Erfarenhet från andra serviceyrken ? Erfarenhet från att jobba med kassa? Baristakunskaper är meriterande? Intresse för service, bakning, mat och dryckANSTÄLLNINGSVILLKORIntervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts omgående med start efter överenskommelse. Tjänsten innebär arbete dagtid, kvällstid och helger enligt schema. Visa mindre

Sommarjobb Accountor HR Services

Läs mer Apr 17
Är du student och letar extraarbete över sommaren? Är du flexibel och serviceinriktad? Accountor söker en engagerad rekryteringsassistent under sommar-månaderna. Arbetsuppgifter; Tjänsten innebär arbeta med delar inom rekryteringsprocessen där fokus ligger på kandidatanskaffning. Du kommer bland annat utföra annonspublicering, kandidaturval, telefonintervjuer, inbokning av in... Visa mer
Är du student och letar extraarbete över sommaren? Är du flexibel och serviceinriktad?
Accountor söker en engagerad rekryteringsassistent under sommar-månaderna.

Arbetsuppgifter;
Tjänsten innebär arbeta med delar inom rekryteringsprocessen där fokus ligger på kandidatanskaffning. Du kommer bland annat utföra annonspublicering, kandidaturval, telefonintervjuer, inbokning av intervjuer och referenstagning. Utöver det ingår det i rollen administration kring kandidater och att uppdatera vårt kandidathaneringsystem.
Rollerna vi tillsätter är inom vår kärnverksamhet ekonomi-, HR-, och löneroller.

Vem är du?
Vi söker dig som är hungrig och parallellt med dina studier är sugen på att ta dig an arbetslivet. Meriterande är studier inom områdena personal- och arbetslivsfrågor, ekonomi, marknadsföring eller liknande. Du som person trivs i en dynamisk miljö där den ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i vårt team bör du vara en lagspelare och ha ett stort människointresse. Du kan arbeta självständig och ta egna initiativ, du är nyfiken, noggrann, effektiv och utåtriktad. Vi ser att du är driven som person och tycker om att arbeta i högt tempo.

Om företaget
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi mer än 300 anställda på nio orter och vi är alla drivna av vår passion för att skapa resultat och strävan efter att nå framgång tillsammans med våra kunder. Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder att dra fördelar av digitaliseringen kring deras redovisning, lön och HR för att deras verksamhet ska utvecklas, växa och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och vågar visa känslor. Med vår idé kring ledarskap utvecklas vi inte bara våra kunder utan också oss själva.

Welcome to Accountor - We create flow

Frågor och kontakt
Vi rekryterar löpande så ansök gärna redan idag! Aktuella kandidater kommer intervjuas löpande. Vid eventuella frågor kontakta Accountors rekryterare Katarina Brygiewicz på
010-1613875
 
Välkommen med din ansökan! 
 


Rekryteringsassistent sommar Visa mindre

Materialhanterare till söder och norrort i Stockholm

Läs mer Apr 17
Vi söker nu sommarpersonal som jobbat inom industrin! För kunds räkning söker vi nu personal över sommaren som inte har svårt att hugga tag i arbete, inte är rädd för att bli smutsig och gillar både självständigt arbete men även att jobba i ett Team. Bor du på söderort arbetar du i Älvsjö under veckorna 23-34 (3/6-25/8), bor du på norrort arbetar du i Rosersberg veckorna 19-35... Visa mer
Vi söker nu sommarpersonal som jobbat inom industrin!

För kunds räkning söker vi nu personal över sommaren som inte har svårt att hugga tag i arbete, inte är rädd för att bli smutsig och gillar både självständigt arbete men även att jobba i ett Team. Bor du på söderort arbetar du i Älvsjö under veckorna 23-34 (3/6-25/8), bor du på norrort arbetar du i Rosersberg veckorna 19-35 (6/5-31/8).

Arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå utav truckkörning och sortera material på återvinningscentral.

Krav:

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet utav att ha jobbat inom industrin, du innehar Motviktstruckkort (B1) och en merit är om du även har Hjullastarkort (C2). Du måste förstå svenska, såväl som i skrift och tal.

Du arbetar dagtid, 7-16 måndag-torsdag och fredagar 7-15.

Personliga egenskaper:

Som person tror vi att du är arbetsvillig, flexibel och driven. Du trivs med att jobba i ett högt tempo och är van utav att jobba såväl självständigt som i team.

Har vi väckt ditt intresse? Tveka inte att söka tjänsten och har du frågor kontaktar du susanne.ljungskog@pemapeople.se

Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1200 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens. Visa mindre

Vill du sommarjobba på lager?

Läs mer Apr 17
Tjänstebeskrivning Söker du ett spännande sommarjobb? Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete? Ta då chansen att söka in och bli en del av vårt lagerteam. PerformIQ söker nu för kunds räkning flera lagerarbetare under sommaren 2019 i Stockholmsområdet, både norr och söder om stadskärnan. Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel studier eller an... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Söker du ett spännande sommarjobb? Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete? Ta då chansen att söka in och bli en del av vårt lagerteam.

PerformIQ söker nu för kunds räkning flera lagerarbetare under sommaren 2019 i Stockholmsområdet, både norr och söder om stadskärnan. Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel studier eller annat deltidsjobb, och vill arbeta hos våra kunder under sommarperioden. Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma är bland annat truckkörning, orderplock och att ta emot leveranser. Utförs arbetet väl ute hos kund finns det stora möjligheter till att bli förlängd. Arbetstiderna skiljer sig från kund till kund men är primärt på vardagar under ordinarie arbetstid.


Krav på person
Vi tror att du som söker är social, engagerad och flexibel. Arbetet utförs efter behov under sommaren 2019 där du både jobbar efter schemalagda tider samt blir inringd med kort varsel, därför är det av stor vikt att du som söker är flexibel med tider. Du ska tidigare ha arbetat inom lager och logistik samt om du också har truckkort ses det som meriterande då en del uppdrag kräver det.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagerarbetare.


Övrigt
Period: Juni, juli och augusti
Var noga med att ange din tillgänglighet under sommaren i din ansökan för denna tjänst.
Omfattning: Sommarjobb
Arbetstid: Varierande
Plats: Stockholm med omnejd

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ, men arbeta ute hos vår kund.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen att skicka in din ansökan!Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Fysioterapeut inom rehabilitering och primärvård

Läs mer Apr 17
Vi söker fysioterapeuter till sommaren 2019 Arbetsuppgifter och kvalifikationer Du är leg. fysioterapeut. Som person är du ansvarstagande, flexibel, samarbetsinriktad samt har en förmåga att entusiasmera patienten i den egna rehabiliteringen. Du är engagerad och medverkar aktivt i förbättringsarbete. Arbetet sker i team tillsammans med övriga proffessioner. Arbetet kräver a... Visa mer
Vi söker fysioterapeuter till sommaren 2019

Arbetsuppgifter och kvalifikationer
Du är leg. fysioterapeut.

Som person är du ansvarstagande, flexibel, samarbetsinriktad samt har en förmåga att entusiasmera patienten i den egna rehabiliteringen. Du är engagerad och medverkar aktivt i förbättringsarbete. Arbetet sker i team tillsammans med övriga proffessioner.

Arbetet kräver att du pratar svenska obehindrat och har god datavana.

Villkor
Tidsbegränsad anställning från 24 juni till 1 september 2019 med eventuell möjlighet till förlängning. 
Tillträde, lön och omfattning efter överenskommelse.

För mer information kontakta Kenneth Granarve, enhetschef, på telefon 08-122 831 55

Intervjuer genomförs fortlöpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdatum.
Välkommen med ansökan senast den 10 maj 2019.Stockholms Sjukhem är en privat vårdgivare som ägs och drivs av en stiftelse grundad 1867. Vi bedriver vård och omsorg utan vinstsyfte. Stockholms Sjukhem erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), palliativ vård, rehabilitering, geriatrisk vård, husläkarmottagning samt äldreomsorg. Vår verksamhet finns både i egna lokaler på Kungsholmen och på Bromma sjukhus. Vi har även en egen forskningsenhet. Stockholms Sjukhem har närmare 900 medarbetare. Vill du arbeta i en verksamhet präglad av omtanke, respekt och kunskap? Välkommen att arbeta med oss! Visa mindre

Sommarjobba som Administratör på Europcars huvudkontor!

Läs mer Apr 17
Om företaget och tjänsten Allt fler personer upptäcker fördelarna med att kunna hyra bil för att vara flexibel samt kunnavälja bil efter tillfälle och behov. I Sverige har Europcar 135 stationer och 5000 rullande bilar av märkena Volkswagen, Audi, Skoda och Seat. Europcar söker under sommaren en administratör till ekonomiavdelningen på huvudkontoret i Årsta. I rollen som admin... Visa mer
Om företaget och tjänsten
Allt fler personer upptäcker fördelarna med att kunna hyra bil för att vara flexibel samt kunnavälja bil efter tillfälle och behov. I Sverige har Europcar 135 stationer och 5000 rullande bilar av märkena Volkswagen, Audi, Skoda och Seat.

Europcar söker under sommaren en administratör till ekonomiavdelningen på huvudkontoret i Årsta. I rollen som administratör kommer du att få jobba med varierande arbetsuppgifter i en rolig organisation med högt tempo. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak omfattas av administration och service. Exempel på arbetsuppgifter är:
- Receptionsarbete, ta emot besökare och vid behov beställa kontorsmaterial
- Öppna och sortera inkommande post
- Skanna leverantörsfakturor
- Ange attestflöde för leverantörsfakturor
- Skicka påminnelser till kunder

Tjänsten startar 1 juli och kommer att pågå fram till den 2 augusti (v.27-31). Arbetstiderna är 08:30-16:30 mån-fre.

Vem söker vi
Vi söker dig som går/gått ut gymnasiet, är social och positiv. För att du ska trivas och vara rätt person för tjänsten är det en förutsättning att du;
- Har goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
- Har kunskaper i MS office-paketet
- Har administrativ förmåga & noggrannhet
- Har god samarbetsförmåga och är duktig på att skapa relationer
- Är självständig, positiv, entusiastisk
- Är serviceinriktad & flexibel


Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via mejl till Redovisningschef Anna Widing, Anna.Widing@europcar.se senast den 10 maj 2019. Visa mindre

Sommarjobb Fraud Specialist till Nordea i Sthlm

Läs mer Apr 17
Vi söker nu en sommarjobbare som Fraud Specialist till Nordea i Stockholm. Vi söker nu ytterligare en ansvarsfull och ambitiös person som har ett stort intresse för service till Nordea i Stockholm. Vill du kick-starta din karriär inom bank och finans genom att få inblick i verksamhetens kärna? Då är detta något för dig! VAD KAN VI ERBJUDA DIG? I rollen som Fraud Specialist... Visa mer
Vi söker nu en sommarjobbare som Fraud Specialist till Nordea i Stockholm.

Vi söker nu ytterligare en ansvarsfull och ambitiös person som har ett stort intresse för service till Nordea i Stockholm. Vill du kick-starta din karriär inom bank och finans genom att få inblick i verksamhetens kärna? Då är detta något för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som Fraud Specialist kommer du få möjlighet att arbeta med spännande och stimulerande arbetsuppgifter för att förebygga bland annat ekonomisk brottslighet på en av de största bankerna, nämligen Nordea. Inledningsvis får du några veckors internutbildning i systemen och i arbetssättet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

• Granska och övervaka korttransaktioner i realtid.
• Analys av transaktionsdata.
• Förhindra ekonomisk brottslighet.
• Vid avvikelser kontaktar du kunden för att säkerställa att transaktionen är korrekt.
• Arbeta med spärrhantering.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Tjänsten är på heltid dagtid med start så snart som möjligt. Uppdraget beräknas pågå fram till och med sista september 2019. Teamet består i dagsläget av 20 medarbetare och inledningsvis får du några veckors intern utbildning i systemen och arbetssättet.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är ansvarsfull och har en hög servicenivå. Du behöver vara förtroendeingivande, ha pondus och förstå vikten av att jobba under hög sekretess. Som person är du är du noggrann och stresstålig.

Du studerar eller har studerat inom ekonomi, affärsjuridik eller annat relevant för jobbet.Vi tror att du har sammanlagt ett par års erfarenhet inom servicerelaterat område, gärna inom ekonomi, kundtjänst, BackOffice eller liknande. Har du erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information är detta meriterande, men inget krav. Du har goda systemkunskaper samt vana av officepaketet och du kommunicerar obehindrat på engelska och svenska.

Ditt arbetssätt är lugnt och metodiskt och du tycker om att undersöka och reda ut avvikelser för att dra rätt slutsatser. Det är viktigt att du kan strukturera och prioritera ditt arbete då det kommer ställas höga krav på din förmåga att leverera och selektera relevant material i utredningarna.

INTRESSERAD?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår Nordea. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Visa mindre

Sommarjobb som butiksmedarbetare till proffsbutik i Stockholm norrort

Läs mer Apr 17
Tjänstebeskrivning Är du glad, social och ansvarstagande? Vill du arbeta i en roll som kombinerar lager, kundservice och försäljning? Då kan du vara den vi söker som butiksmedarbetare till proffsbutik i Stockholms norrort! Arbetsuppgifterna varierar men består huvudsakligen av uppackning och försäljning av produkter till professionella kunder såsom t.ex. byggföretag/entreprenö... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Är du glad, social och ansvarstagande? Vill du arbeta i en roll som kombinerar lager, kundservice och försäljning? Då kan du vara den vi söker som butiksmedarbetare till proffsbutik i Stockholms norrort!
Arbetsuppgifterna varierar men består huvudsakligen av uppackning och försäljning av produkter till professionella kunder såsom t.ex. byggföretag/entreprenörer och installatörer.
I rollen som butiksmedarbetare kommer du till exempel att:
• hantera kassa
• lasta av och packa upp nya varor
• plocka ordrar
• besvara kunders produktspecifika frågor i butiken
• se till att butiken hålls i ett fint skick

Du kommer fungera som företagets ansikte utåt när en kund kommer in i butiken och därför passar tjänsten dig som motiveras av att ge dina kunder förstklassig service.


Krav på person
Vi söker dig som vill jobba med både lager, service och försäljning. Vi ser gärna att du som söker är social och utåtriktad. Du tycker att kundnöjdhet är viktigt och gör därför det lilla extra för möta kundernas olika behov. Vidare ser vi gärna att du som söker tjänsten är handlingskraftig och tycker om att ta i och hjälpa till där det behövs. Det är viktigt att du har erfarenhet inom branschen, antingen från annan proffsbutik eller som hantverkare (elektriker, vvs-montör eller liknande). Det är även meriterande om du har kassavana.
För att lyckas i rollen som butiksmedarbetare krävs vidare:
• flytande svenska i tal och skrift
• slutförd gymnasieutbildning

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som butiksmedarbetare.


Övrigt
Period: juni, juli och augusti
Var noga med att ange din tillgänglighet under sommaren i din ansökan för denna tjänst.


Omfattning: sommarjobb
Arbetstid: 06:30-16:30 (8-timmars arbetspass under butikens öppettider)
Plats: Stockholms norrort

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ, men arbeta ute hos vår kund.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen att skicka in din ansökan!


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Sommarjobb som butiksmedarbetare till proffsbutik i Stockholm västerort

Läs mer Apr 17
Tjänstebeskrivning Är du glad, social och ansvarstagande? Vill du arbeta i en roll som kombinerar lager, kundservice och försäljning? Då kan du vara den vi söker som butiksmedarbetare till proffsbutik i Stockholms västerort! Arbetsuppgifterna varierar men består huvudsakligen av uppackning och försäljning av produkter till professionella kunder såsom t.ex. byggföretag/entrepre... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Är du glad, social och ansvarstagande? Vill du arbeta i en roll som kombinerar lager, kundservice och försäljning? Då kan du vara den vi söker som butiksmedarbetare till proffsbutik i Stockholms västerort!

Arbetsuppgifterna varierar men består huvudsakligen av uppackning och försäljning av produkter till professionella kunder såsom t.ex. byggföretag/entreprenörer och installatörer.
I rollen som butiksmedarbetare kommer du till exempel att:
• hantera kassa
• lasta av och packa upp nya varor
• plocka ordrar
• besvara kunders produktspecifika frågor i butiken
• se till att butiken hålls i ett fint skick

Du kommer fungera som företagets ansikte utåt när en kund kommer in i butiken och därför passar tjänsten dig som motiveras av att ge dina kunder förstklassig service.


Krav på person
Vi söker dig som vill jobba med både lager, service och försäljning. Vi ser gärna att du som söker är social och utåtriktad. Du tycker att kundnöjdhet är viktigt och gör därför det lilla extra för möta kundernas olika behov. Vidare ser vi gärna att du som söker tjänsten är handlingskraftig och tycker om att ta i och hjälpa till där det behövs. Det är viktigt att du har erfarenhet inom branschen, antingen från annan proffsbutik eller som hantverkare (elektriker, vvs-montör eller liknande). Det är även meriterande om du har kassavana.
För att lyckas i rollen som butiksmedarbetare krävs vidare:
• flytande svenska i tal och skrift
• slutförd gymnasieutbildning

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som butiksmedarbetare.


Övrigt
Period: juni, juli och augusti
Var noga med att ange din tillgänglighet under sommaren i din ansökan för denna tjänst.


Omfattning: sommarjobb
Arbetstid: 06:30-16:30 (8-timmars arbetspass under butikens öppettider)
Plats: Stockholms västerort

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ, men arbeta ute hos vår kund.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen att skicka in din ansökan!


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Är du utbildad väktare och vill arbeta i SL - uppdraget i sommar?

Läs mer Apr 17
CSG är ett auktoriserat bevakningsföretag och ett helägt dotterbolag till Keolis Sverige AB. CSG har ca 450 medarbetare som arbetar dygnet runt, 365 dagar om året med bevakning, trygghet och säkerhet inom transportsektorn och publika miljöer. Läs gärna mer på vår hemsida www.commutersecurity.se   Om tjänsterna Arbetet som väktare inom kollektivtrafiken innebär att du ska ök... Visa mer
CSG är ett auktoriserat bevakningsföretag och ett helägt dotterbolag till Keolis Sverige AB. CSG har ca 450 medarbetare som arbetar dygnet runt, 365 dagar om året med bevakning, trygghet och säkerhet inom transportsektorn och publika miljöer.

Läs gärna mer på vår hemsida www.commutersecurity.se

 

Om tjänsterna

Arbetet som väktare inom kollektivtrafiken innebär att du ska öka tryggheten och säkerheten samt förebygga och förhindra skadegörelse på SL:s egendom. Detta gör du till fots eller med bil, tillsammans med en kollega eller på egen hand.

Arbetet innebär även mer traditionella väktartjänster såsom stationär bevakning av objekt där du förväntas leverera trygghet och service till våra uppdragsgivare, deras kunder och medarbetare.

Efter avslutad och godkänd utbildning förutsätter vi att du arbetar heltid som minst en av två semesterperioder (28/6– 25/7 alternativt 26/7–22/8).

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett stort intresse för arbete i bevakningsbranschen och vill arbeta med egendomsbevakning.

Du är engagerad i arbetet du utför, lojal med hög arbetsmoral och som alltid gör ditt bästa. Du är självgående och kan ta egna initiativ i de fall det krävs och du har givetvis ett högt säkerhetstänk och är noga med tidspassning.

Eftersom verksamheten pågår dygnet runt, alla dagar i veckan måste du kunna arbeta obekväma arbetstider och vara beredd på långa arbetspass. En stor del av arbetet sker utomhus, oavsett väder, vilket du måste trivas med.

 Utbildningen och arbetet som väktare kräver dessutom att du:


• är utbildad väktare, minst VU1
• behärskar det svenska språket mycket väl både i tal och skrift
• har B-körkort (helst för manuell växellåda)
• har en ordnad ekonomi, är ostraffad och drogfri
• god fysik som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver

Det är meriterande om du:


• har tidigare erfarenhet från att arbeta med service och människor
• har erfarenhet från andra yrken eller utbildningar inom säkerhetsbranschen

 

Intervjuer kommer att hållas löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan utan gör det så snart som möjligt.

 

Vid eventuella frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta:

Annika Andersson, rekryterare, annika.andersson@commutersecurity.se Visa mindre

Vill du arbeta som väktare med SL egendomsbevakning i sommar?

Läs mer Apr 17
CSG är ett auktoriserat bevakningsföretag och ett helägt dotterbolag till Keolis Sverige AB. CSG har ca 450 medarbetare som arbetar dygnet runt, 365 dagar om året med bevakning, trygghet och säkerhet inom transportsektorn och publika miljöer. Läs gärna mer på vår hemsida www.commutersecurity.se   Om tjänsterna Arbetet som väktare inom kollektivtrafiken innebär att du ska ök... Visa mer
CSG är ett auktoriserat bevakningsföretag och ett helägt dotterbolag till Keolis Sverige AB. CSG har ca 450 medarbetare som arbetar dygnet runt, 365 dagar om året med bevakning, trygghet och säkerhet inom transportsektorn och publika miljöer.

Läs gärna mer på vår hemsida www.commutersecurity.se

 

Om tjänsterna

Arbetet som väktare inom kollektivtrafiken innebär att du ska öka tryggheten och säkerheten samt förebygga och förhindra skadegörelse på SL:s egendom. Detta gör du till fots eller med bil, tillsammans med en kollega eller på egen hand. CSG har det sk. södra blocket av uppdraget, varpå du kommer att verka i de södra delarna av Stockholms län.

Arbetet innebär även mer traditionella väktartjänster såsom stationär bevakning av objekt där du förväntas leverera trygghet och service till våra uppdragsgivare, deras kunder och medarbetare.

Efter avslutad och godkänd utbildning förutsätter vi att du arbetar heltid som minst en av två semesterperioder (28/6– 25/7 alternativt 26/7–22/8).

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett stort intresse för arbete i bevakningsbranschen! Ger vi dig möjligheten att utbildas till väktare förväntar vi oss att du är beredd att lägga ner både tid och energi på att klara utbildningen.

Du är engagerad i arbetet du utför, lojal med hög arbetsmoral och som alltid gör ditt bästa. Du är självgående och kan ta egna initiativ i de fall det krävs och du har givetvis ett högt säkerhetstänk och är noga med tidspassning.

Eftersom verksamheten pågår dygnet runt, alla dagar i veckan måste du kunna arbeta obekväma arbetstider och vara beredd på långa arbetspass. En stor del av arbetet sker utomhus, oavsett väder, vilket du måste trivas med.

Väktarutbildning kommer att ske under vardagar hos BYA 27 maj - 6 juni och uppdragsspecifika utbildningar kommer att hållas hos oss på CSG efter fullföljd och godkänd väktarutbildning del 1, den 10-12 juni. 

För att söka måste du kunna genomföra samtliga utbildningsdagar ovan.

 Utbildningen och arbetet som väktare kräver dessutom att du:


• behärskar det svenska språket både i tal och skrift


• har B-körkort (helst för manuell växellåda)


• har en ordnad ekonomi, är ostraffad och drogfri


• god fysik som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver

Det är meriterande om du:


• har tidigare erfarenhet från att arbeta med service och människor


• har erfarenhet från andra yrken eller utbildningar inom säkerhetsbranschen

 

Intervjuer kommer att hållas löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan utan gör det så snart som möjligt.

 

Vid eventuella frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta:

Annika Andersson, rekryterare, annika.andersson@commutersecurity.se Visa mindre

Sommarvikarier väktare Stockholm

Läs mer Apr 17
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har 345 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Som stationärväkt... Visa mer
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har 345 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad.

Som stationärväktare arbetar du hos något av våra kundföretag, t ex vid huvudinfarten eller entrén. Du ansvarar för in- och utpasseringskontroller av besökare, leverantörer och kunder.

Vid arbetsplatsen kan olika typer av teknisk hjälp finnas t ex larmpaneler för driftlarm, inbrottslarm och brandlarm. Vid större företag är det också vanligt med övervakningskameror och fjärrstyrning av grindar och portar. Andra exempel på arbetsuppgifter kan vara att sköta företaget telefonväxel efter kontrostid samt utföra rondering. Arbetsuppgifterbna kan variera från kund till kund.


Som ronderande väktare i Securitas Sverige AB skyddar du egendom, byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder. Många kunder har larmanläggningar och en av arbetsuppgifterna kan vara att koppla till och från dessa.

Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika måste du vara intresserad av teknik och ha förmåga att förstå tekniska instruktioner. För att rapportera till våra kunder vad som gjorts under arbetet används ett datoriserat rondinformationssystem.

För anställning inom Securitas  kräver vi följande: bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag  (företaget gör den ansökan).
b li godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna.
har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska motsvarande betyg 3/G.
genomgå lämplighetstest med godkänt resultat.
körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning. Gäller för ronderande tjänst i bil.
ordnad privatekonomi.
ostraffad.
drogfri.
  Personliga egenskaper: Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet
ansvarskännande
omdömesgill
praktiskt och tekniskt lagd
god förmåga att kommunicera med människor
lugn och stabil
utåtriktad
Övrigt Godkänd väktargrundutbildning 1 och 2 är meriterande för tjänsten. 


Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas.

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb inom kundtjänst till Bluestep Bank

Läs mer Apr 17
Om tjänsten Vi söker en person som vill jobba heltid hos oss i sommar och som kan tänka sig att arbeta extra fr.om. i höst. Tjänsten passar dig som studerar och vill ha heltidstjänst under sommaren men senare övergå till att arbeta timmar. Arbetstiderna är förlagda under vardagar mellan kl. 8-17. I rollen som kundtjänstmedarbetare är du företagets ansikte utåt där du hanterar... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker en person som vill jobba heltid hos oss i sommar och som kan tänka sig att arbeta extra fr.om. i höst. Tjänsten passar dig som studerar och vill ha heltidstjänst under sommaren men senare övergå till att arbeta timmar. Arbetstiderna är förlagda under vardagar mellan kl. 8-17.

I rollen som kundtjänstmedarbetare är du företagets ansikte utåt där du hanterar inkommande och utgående telefonsamtal mot våra kunder som visat intresse för Bluestep och våra produkter. Du blir deras första kontakt i olika typer av frågor och det är därför viktigt att du är trygg med att hantera kunder och håller en hög servicenivå. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete av försäljning eller ut mot kunder, men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du är förtroendeingivande och duktig på att förstå kundens behov.

Som person är du nyfiken och intresserad, brinner för våra produkter och vill utvecklas. Har du tidigare erfarenhet från bank/finans eller kundtjänst är det mycket meriterande. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligen och i skrift.

Du kommer ingå i en grupp på totalt 15 personer där ni tillsammans arbetar mot avdelningens mål. Det är därför viktigt att du är samarbetsvillig, ansvarstagande och en lagspelare. Ambitionsnivån är hög och vi söker därför en person som trivs i den miljön.Erbjudande

Vi ser gärna att du är student som parallellt med dina studier vill bygga erfarenhet och utveckla din förmåga, samtidigt som du skapar ett kundvärde för oss. Under sommaren finns möjlighet att arbeta heltid och till hösten arbeta extra vid sidan av studierna.

Arbetsplatsen kännetecknas av att det är högt i tak, där alla i organisationen gemensamt arbetar hårt för att nå uppsatta mål.


Om Bluestep

Bluestep Bank är specialister på bolån och ett komplement till de traditionella bankerna. Bluestep erbjuder alltså ett alternativ under den period kunden av olika anledningar inte kan få lån av de flesta andra banker. Vanliga anledningar till den traditionella bankens låneavslag är kundens anställningsform och ekonomiska historik. Många människor har idag vikariat, projektanställning eller är egna företagare, men de inkomstformerna anser ofta de traditionella bankerna vara mindre säkra än inkomsterna från en fast anställning. Bluestep Bank gör en annan bedömning och har hjälpt tiotusentals människor med lån genom att utgå från den nuvarande och framtida betalningsförmågan, och inte bara titta på anställningsform och kredithistorik.

Bluestep Bank etablerades i Sverige 2005 och i Norge 2010. Sedan 2017 heter vår ägare EQT. Vårt erbjudande omfattar bolån, privatlån och sparkonton till privatpersoner. I dagsläget har vi drygt 60 000 kunder och av dem är ca 16 000 bolånekunder. Vi är över 200 anställda fördelat mellan huvudkontoret i Stockholm, Oslo och Helsingborg. Bluestep Bank har medarbetare med mycket varierande ursprung och bakgrund och vi är övertygande om att det gör oss bättre på att förstå och möta våra kunders behov!

Läs gärna mer på: www.bluestep.se. Visa mindre

Leg. sjuksköterska till kirurgiavdelning i Stockholm!

Läs mer Apr 17
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med sam... Visa mer
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter. Vi värnar om att du känner dig trygg i din arbetsroll då du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren Bemanning har vi djup förståelse för vårdbranschen och totalt har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.

Leg. Sjuksköterska med erfarenhet inom kirurgi?

Nu söker vikompetent sjuksköterska med en viss praktiskt erfarenhet inom kirurgi till utvecklande avdelning i Stockholm! Bredda din arbetslivserafenhet under sommarmånaderna och bli del av härligt team på utmanande avdelning. Utöver erfanrenhet inom kirurgi är vana vid sårvård meriterande. Du förväntas även ha goda kunskaper i journalsystemet Takecare. Tjänsten avser roationstjänstgöring dag,kväll,natt meden viss flexibilitet samt hänsyn till önskemål.

Verksamheten bedrivs i mycket trivsamma lokaler med närhet till både natur och innerstad. På plats finns skickliga kollegor med god sammanhållning. Är du på jakt efter en tillfällig arbetplats med utvecklingsmöjligehter kan detta vara helt rätt tjänst för dig!

Ansök redan idag!

KOMPETENSKRAV

* Leg. sjuksköterska
* minst två års praktisk erfarenhet
* Sårvård är meriterande men ej ett krav

VI ERBJUDER

* Konkurrenskraftig lön samt gedigna arbetsvillkor.
* Ersättning för resa och boende (om du inte har bostad i närheten av arbetsplatsen).
* Dedikerad och tillgänglig konsultchef.
* Möjlighet till flexibel schemaläggning.

PERSONLIGA EGENSKAPER

* Förmåga att jobba självständigt såväl som i grupp.
* Positiv inställning och flexibel problemlösare.
* Ett gediget intresse av att utveckla din kompetens.
* Förmåga att arbeta strukturerat och effektivt med hög kvalitet.

OMFATTNING
Deltid/heltid

SISTA ANSÖKNINGSDAG
Så snart som möjligt

Varmt välkommen in med din ansökning till oss och tveka inte på att höra av dig till vår kontaktperson för mer information!

Mer information Visa mindre

Leg. sjuksköterska till hjärt - kärl.avdelning i Stockholm!

Läs mer Apr 17
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med sam... Visa mer
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter. Vi värnar om att du känner dig trygg i din arbetsroll då du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren Bemanning har vi djup förståelse för vårdbranschen och totalt har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.

Nu söker vi dig som leg. sjuksköterska med EDA-kunskap!

Vill du bredda din arbetslivserfarenhet och spendera sommarmånaderna inom väletablerad verksamhet i Stockholms området? Då är detta tjänsten för dig!

För uppdragisvares räkning eftersöker vi Leg.sjuksköterska med kunskap inom EDAtill utvecklande arbetsplatsi Stockholm. Avdelningen avser primärt hjärt-kärlsjukdomar och teamet på plats önskar nu försträkning i form av postitiv, kompetent kollega.Utöver kunskap inom EDAförväntas du även ha goda kunskaper i journalsystemet Takecare. Uppdraget är en heltidstjänst, rotationdag samtkvällmeden viss flexibilitet samt hänsyn till önskemål.

Verksamheten bedrivs i mycket trivsamma lokaler med närhet till både natur och innerstad. På plats finns skickliga kollegorsom värdesätter god sammanhållning. Är du på jakt efter en tillfällig arbetplats med utvecklingsmöjligehter kan detta vara helt rätt tjänst för dig!

Ansök redan idag!

KOMPETENSKRAV

* Leg. sjuksköterska
* Kunskap inom EDA
* God kunskap i journalsystemet Takecare

VI ERBJUDER

* Konkurrenskraftig lön samt gedigna arbetsvillkor.
* Ersättning för resa och boende (om du inte har bostad i närheten av arbetsplatsen).
* Dedikerad och tillgänglig konsultchef.
* Möjlighet till flexibel schemaläggning.

PERSONLIGA EGENSKAPER

* Förmåga att jobba självständigt såväl som i grupp.
* Positiv inställning och flexibel problemlösare.
* Ett gediget intresse av att utveckla din kompetens.
* Förmåga att arbeta strukturerat och effektivt med hög kvalitet.

OMFATTNING
Deltid/heltid

SISTA ANSÖKNINGSDAG
Så snart som möjligt

Varmt välkommen in med din ansökning till oss och tveka inte på att höra av dig till vår kontaktperson för mer information!

Mer information Visa mindre

Leg. sjuksköterska till Neuroavdelning i Stockholm!

Läs mer Apr 17
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med sam... Visa mer
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter. Vi värnar om att du känner dig trygg i din arbetsroll då du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren Bemanning har vi djup förståelse för vårdbranschen och totalt har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.

Nu söker vi dig som leg. sjuksköterska med kunskapinom Neurovaskulära sjukdomar!

Vill du bredda din arbetslivserfarenhet och spendera sommarmånaderna inom väletablerad verksamhet i Stockholms området? Då är detta tjänsten för dig!

För uppdragisvares räkning eftersöker vi Leg.sjuksköterska med kunskap inom EDAtill utvecklande arbetsplatsi Stockholm. Avdelningen avser Neuro/intermediärvårdoch teamet på plats önskar nu försträkning i form av postitiv, kompetent kollega.Utöver kunskap inom Neurovaskulära sjukdomarförväntas du även ha goda kunskaper i journalsystemet Takecare. Uppdraget är en heltidstjänst, rotationdag samtkvälltjänstgöring meden viss flexibilitet samt hänsyn till önskemål i fråga om schemaläggning.

Verksamheten bedrivs i mycket trivsamma lokaler med närhet till både natur och innerstad. På plats finns skickliga kollegorsom värdesätter god sammanhållning. Är du på jakt efter en tillfällig arbetplats med utvecklingsmöjligehter kan detta vara helt rätt tjänst för dig!

Ansök redan idag!

KOMPETENSKRAV

* Leg. sjuksköterska
* Kunskap inom Neurovaskulära sjukdomar
* Goda kunskaper i journalsystemet Takecare

VI ERBJUDER

* Konkurrenskraftig lön samt gedigna arbetsvillkor.
* Ersättning för resa och boende (om du inte har bostad i närheten av arbetsplatsen).
* Dedikerad och tillgänglig konsultchef.
* Möjlighet till flexibel schemaläggning.

PERSONLIGA EGENSKAPER

* Förmåga att jobba självständigt såväl som i grupp.
* Positiv inställning och flexibel problemlösare.
* Ett gediget intresse av att utveckla din kompetens.
* Förmåga att arbeta strukturerat och effektivt med hög kvalitet.

OMFATTNING
Deltid/heltid

SISTA ANSÖKNINGSDAG
Så snart som möjligt

Varmt välkommen in med din ansökning till oss och tveka inte på att höra av dig till vår kontaktperson för mer information!

Mer information Visa mindre

Vikarierande lokalvårdare inom hemtjänsten

Läs mer Apr 17
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Kungsholmens stadsdelsförvaltning är en av Stockholms 14 stadsdelsförvaltningar och omfattar de tre öarna Kungsholmen, Lilla Essingen och Stora Essingen. Inom stadsdelsförvaltningen arbetar ca 1200 medarbetare, som ansvarar för bland annat äldreomsor... Visa mer
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Kungsholmens stadsdelsförvaltning är en av Stockholms 14 stadsdelsförvaltningar och omfattar de tre öarna Kungsholmen, Lilla Essingen och Stora Essingen.

Inom stadsdelsförvaltningen arbetar ca 1200 medarbetare, som ansvarar för bland annat äldreomsorg, förskola, socialtjänst, omsorg om personer med funktionsnedsättning och stadsmiljö. Tillsammans arbetar vi för att ständigt utveckla våra verksamheter och ge bra service till alla som lever sitt liv på Kungsholmen och Essingeöarna.Arbetsplatsbeskrivning
Vi är en hemtjänstenhet som hjälper personer över 65 år med biståndsbedömda insatser.

Vår lokal är belägen centralt på Kungsholmen nära tunnelbana och övrig kollektivtrafik.

Arbetsbeskrivning
Lokalvårdare som går hem till våra kunder och utför städ i deras ordinarie boende enligt biståndsbeslut. Även städ av lokal kan förekomma.

Kvalifikationer
Inga utbildningskrav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ställer krav på god social kompetens samt  god kunskap i svenska språket både i tal och skrift.
 
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Student till sommarjobb som renhållningsarbetare i Vallentuna!

Läs mer Apr 17
Är du student och morgonpigg? Tycker du om att samarbeta? Trivs du med fysiskt arbete och är ute efter ett sommarjobb? Då har vi på Adecco uppdraget för dig! Om tjänsten Du kommer att arbeta hos Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö som samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter. Du kommer att tillsammans med en körandes kollega åka run... Visa mer
Är du student och morgonpigg? Tycker du om att samarbeta? Trivs du med fysiskt arbete och är ute efter ett sommarjobb? Då har vi på Adecco uppdraget för dig!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta hos Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö som samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter. Du kommer att tillsammans med en körandes kollega åka runt med en renhållningsbil för att ta in och tömma sopkärl. Sopkärlen kan vara tunga och för att orka dra dem till bilen krävs det att du har god fysisk form.
Dina arbetstider kommer att vara vardagar mellan 6:00-15:00 och det är därmed viktigt att du kan vara på plats i Vallentuna klockan 06:00 varje dag. Du kommer att arbeta i Vallentuna och Täby med omnejd. Arbetet pågår främst från v. 26- v. 33 men veckorna kan förflyttas till innan och efter de aktuella veckorna, så du ska vara tillgänglig för jobb under hela sommaren.

Om dig
Vi söker dig som är prestigelös och mån om att alltid göra ett bra jobb. Du inser vikten av att komma i tid och är noggrann och ansvarstagande. För att trivas i tjänsten är en förutsättning att du är morgonpigg samt har god fysik! Du är även servicemedveten och trivs med att samarbeta med andra. Har du B-körkort och tillgång till bil ser vi det som meriterande.

Om anställningen
Tjänsten som Renhållningsarbetare är ett konsultuppdrag under sommarmånaderna. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Jelena Dogas via 073 684 7292.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb Kökschef sökes till våra lägerverksamheter

Läs mer Apr 17
Vi söker nu en kökschef till våra kollogårdar och lägerskolor för barn i åldrarna 9-12 år. Du kommer att vara ansvarig för både planering och inköp för alla måltider till cirka 40 barn och 7-8 ledare på anläggningen. Dina arbetsuppgifter kommer även att innebära vägledning till köksansvarig att skapa struktur och rutiner för köket såsom framtagande av menyer, strukturer för kva... Visa mer
Vi söker nu en kökschef till våra kollogårdar och lägerskolor för barn i åldrarna 9-12 år. Du kommer att vara ansvarig för både planering och inköp för alla måltider till cirka 40 barn och 7-8 ledare på anläggningen. Dina arbetsuppgifter kommer även att innebära vägledning till köksansvarig att skapa struktur och rutiner för köket såsom framtagande av menyer, strukturer för kvalité och hygien (egenkontroll). Utöver detta kommer du att ansvara för framtagande av kökspersonalens schema. Du behöver också vägleda och diskutera med din köksmästare vilken mat vi ska tillaga utifrån målgruppen som är 9-16 år.

Kvalifikationer;

Till vår lägerverksamhet söker vi nu en kökschef med olika bakgrund, kompetensområden och som brinner för att arbeta med människor.

- erfarenhet av storkök eller motsvarande
- intresse för matlagning
- gärna erfarenhet av kollo eller lägerverksamhet
- förtrogen med hantering av livsmedel och krav på hygien
- kunna vara lyhörd för barns behov och önskemål
- meriterande om du har kunskap och tidigare erfarenhet av specialkost
- meriterande med minst två års erfarenhet av ledande arbetsroll
- förtrogen med beställningar

Personliga egenskaper;
- ansvarstagande
- strukturerad
- påhittig
- initiativrik
- flexibel
- uthållig
- punktlig

Du bör även kunna ge och ta feedback samt ha ambitionen och viljan att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du bör vara flexibel och uthållig då arbetspassen kan vara både långa och krävande. Vi sätter stort värde på humor och social kompetens.

Verksamhetsbeskrivning Utepedagogik Sverige AB bedriver kollo/lägerverksamhet på olika kollogårdar för barn och ungdomar i åldrarna 9-16 år med inriktning på äventyr och vår verksamhet är inriktad på utepedagogisk verksamhet. Hörnstenarna i Utepedagogik Sverige AB pedagogiska kolloverksamhet är: säkerhet, kvalitet, trygghet och gemenskap, samt att utbildade vuxna med en bred kompetens utgör en god förebild. Våra ledord är "på våra kollogårdar ska alla få vara vem de vill". Vill du vara del i ett kreativt team, som arbetar för att ge barnen deras bästa sommarupplevelse?

Nu söker vi en kökschef till sommaren för cirka 40 barn i åldern 9-16 år. Visa mindre

Sommarjobb chaufför B - körkort

Läs mer Apr 16
Utkörning av bilreservdelar till butiker inom Storstockholm med skåpbil. Arbetet påbörjas med en internutbildning där du får åka med en av våra chaufförer som lär dig allt du behöver veta. Sommarvikariaten är på 50-100 % och är förlagda till veckorna 25-34. Vi söker dig som är serviceinriktad och har B-körkort och vill jobba extra under sommaren. • B-kort • Kunna förstå o... Visa mer
Utkörning av bilreservdelar till butiker inom Storstockholm med skåpbil.

Arbetet påbörjas med en internutbildning där du får åka med en av våra chaufförer som lär dig allt du behöver veta.

Sommarvikariaten är på 50-100 % och är förlagda till veckorna 25-34.


Vi söker dig som är serviceinriktad och har B-körkort och vill jobba extra under sommaren.

• B-kort
• Kunna förstå och uttrycka dig på svenska i tal och skrift.
• Serviceinriktad.
• Stresstålig.


Utkörning av bilreservdelar till butiker inom Storstockholm med skåpbil.

Terminal i Kista.

Tunga lyft kan förekomma.

www.tommystransport.se Visa mindre

Arbetsledare sökes för sommarjobb!

Läs mer Apr 16
För kunds räkning söker vi nu arbetsledare inom trädgårdsarbete. Trivs du att arbeta utomhus och att trivs i en ledarroll är detta tjänsten för dig. I den här rollen är din främsta arbetsuppgift att leda och instruera en grupp av ungdomar i trädgårdsarbete. Arbetet kommer att utgå från Bredäng och därefter bedrivas utomhus i områdena Skärholmen, Bagarmossen och Kärrtorp. Du an... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu arbetsledare inom trädgårdsarbete. Trivs du att arbeta utomhus och att trivs i en ledarroll är detta tjänsten för dig.

I den här rollen är din främsta arbetsuppgift att leda och instruera en grupp av ungdomar i trädgårdsarbete. Arbetet kommer att utgå från Bredäng och därefter bedrivas utomhus i områdena Skärholmen, Bagarmossen och Kärrtorp. Du ansvarar för att köra ut ungdomarna till de olika arbetsplatserna. Du kommer även själv vara med och utföra dessa arbetsuppgifter och då föregå med gott exempel. Arbetsuppgifterna som förekommer är trädgårdsarbete så som ogräsrensning, vattning, inoljning av bänkar och andra typer av servicejobb med mera.

Din profil
För att passa i rollen som arbetsledare tror vi att du är ordningsam, ansvarsfull, noggrann och trivs med att leda ungdomar. Du är en självklar förebild och har en god kommunikativ förmåga samt god vana av att snabbt lära känna och bemöta nya människor. I övrigt är det bra om du är driven och genomför jobbet på ett sätt som motiverar ungdomarna.
Då du kommer att köra bil i tjänsten är B-körkort ett krav. Det är meriterande om du arbetat med ungdomar tidigare eller har erfarenhet av trädgårdsarbete. Tjänsten kommer att pågå mellan vecka 23-32 och du behöver därför vara tillgänglig under alla dessa veckor. Arbetstiderna för tjänsten är förlagda måndag-torsdag kl. 06:30-15:30 samt fredag 06:30-14:00. Din arbetsplats för uppdraget kommer att vara hos kunden, men du kommer att vara anställd som konsult hos oss på StudentConsulting.

Vi träffar kandidater för uppdraget löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

ASIH - verksamhet i Saltsjöbaden söker kompetent sjuksköterska!

Läs mer Apr 16
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med sam... Visa mer
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter. Vi värnar om att du känner dig trygg i din arbetsroll då du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren Bemanning har vi djup förståelse för vårdbranschen och totalt har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.

Kombinera jobb med vacker natur vid vattnet under sommaren!

Vi söker nu, tillsammans meduppdragsgivare3-4 erfarna sjuksköterskor med ettintresseav att arbeta inom ASIH-verksamhet i Saltsjöbadenområdet. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett par års erfarenhet i ryggen. Erfarenhet från vårdområden såsom akutvård, palliativ vård, hemsjukvård osv är meriterande men inget krav. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag om att bli del av härligt team!

Journalsystemet som används är Takecare, därmed är det vitkigt att du har en vana vid att använda systemet. Uppdraget avser tjänstgöring dag,kväll,natt såväl helg.

Verksamheten berdrivs i trevliga lokaler mednärhet till Saltsjöbadens tilltalande natur. På plats idag verkar trevliga trevliga kollegor med god sammahållning som nu eftersöker förstärkning i form av kompetent kollega under sommarmånaderna.

Ansök nedan!

KOMPETENSKRAV

* Leg. Sjuksköterska
* goda kunskaper i journalsystemet Takecare

VI ERBJUDER

* Konkurrenskraftig lön samt gedigna arbetsvillkor.
* Ersättning för resa och boende (om du inte har bostad i närheten av arbetsplatsen).
* Dedikerad och tillgänglig konsultchef.
* Möjlighet till flexibel schemaläggning.
* Privat tjänstepension

PERSONLIGA EGENSKAPER

* Förmåga att jobba självständigt såväl som i grupp.
* Positiv inställning och flexibel problemlösare.
* Ett gediget intresse av att utveckla din kompetens.
* Förmåga att arbeta strukturerat och effektivt med hög kvalitet.

OMFATTNING
Deltid/heltid/vikariat

SISTA ANSÖKNINGSDAG
Så snart som möjligt

Varmt välkommen in med din ansökning till oss och tveka inte på att höra av dig till vår kontaktperson för mer information!

Mer information Visa mindre

ASIH - verksamhet i Barkaby söker kompetent sjuksköterska!

Läs mer Apr 16
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med sam... Visa mer
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter. Vi värnar om att du känner dig trygg i din arbetsroll då du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren Bemanning har vi djup förståelse för vårdbranschen och totalt har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.

Spendera sommarmånaderna på utvecklande arbetsplats med härliga kollegor!

Vi söker nu, tillsammans meduppdragsgivare3-4 erfarna sjuksköterskor med ettintresseav att arbeta inom ASIH-verksamhet i närområde till Barkaby. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett par års erfarenhet i ryggen. Erfarenhet från vårdområden såsom akutvård, palliativ vård, hemsjukvård osv är meriterande men inget krav. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag om att bli del av härligt team!

Journalsystemet som används är Takecare, därmed är det vitkigt att du har en vana vid att använda systemet. Uppdraget avser tjänstgöring dag,kväll,natt såväl helg.

Verksamheten berdrivs i trevliga lokaler med närhet till mycket trevliga utomhus miljöer. På plats idag verkar trevliga trevliga kollegor med god sammahållning som nu eftersöker förstärkning i form av kompetent kollega under sommarmånaderna.

Ansök nedan!

KOMPETENSKRAV

* Leg. Sjuksköterska
* goda kunskaper i journalsystemet Takecare

VI ERBJUDER

* Konkurrenskraftig lön samt gedigna arbetsvillkor.
* Ersättning för resa och boende (om du inte har bostad i närheten av arbetsplatsen).
* Dedikerad och tillgänglig konsultchef.
* Möjlighet till flexibel schemaläggning.
* Privat tjänstepension

PERSONLIGA EGENSKAPER

* Förmåga att jobba självständigt såväl som i grupp.
* Positiv inställning och flexibel problemlösare.
* Ett gediget intresse av att utveckla din kompetens.
* Förmåga att arbeta strukturerat och effektivt med hög kvalitet.

OMFATTNING
Deltid/heltid/vikariat

SISTA ANSÖKNINGSDAG
Så snart som möjligt

Varmt välkommen in med din ansökning till oss och tveka inte på att höra av dig till vår kontaktperson för mer information!

Mer information Visa mindre

ASIH - verksamhet i Hammarbyhöjden söker kompetent sjuksköterska!

Läs mer Apr 16
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med sam... Visa mer
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter. Vi värnar om att du känner dig trygg i din arbetsroll då du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren Bemanning har vi djup förståelse för vårdbranschen och totalt har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.

Spendera sommarmånaderna på utvecklande arbetsplats med härliga kollegor!

Vi söker nu, tillsammans meduppdragsgivare3-4 erfarna sjuksköterskor med ettintresseav att arbeta inom ASIH-verksamhet i närområde till Hammarbyhöjden. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett par års erfarenhet i ryggen. Erfarenhet från vårdområden såsom akutvård, palliativ vård, hemsjukvård osv är meriterande men inget krav. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag om att bli del av härligt team!

Journalsystemet som används är Takecare, därmed är det vitkigt att du har en vana vid att använda systemet. Uppdraget avser tjänstgöring dag,kväll,natt såväl helg.

Verksamheten berdrivs i trivsammalokaler med närhet till mycket trevliga utomhus miljöer. På plats idag verkar trevliga trevliga kollegor med god sammahållning som nu eftersöker förstärkning i form av kompetent kollega under sommarmånaderna.

Ansök nedan!

KOMPETENSKRAV

* Leg. Sjuksköterska
* goda kunskaper i journalsystemet Takecare

VI ERBJUDER

* Konkurrenskraftig lön samt gedigna arbetsvillkor.
* Ersättning för resa och boende (om du inte har bostad i närheten av arbetsplatsen).
* Dedikerad och tillgänglig konsultchef.
* Möjlighet till flexibel schemaläggning.
* Privat tjänstepension

PERSONLIGA EGENSKAPER

* Förmåga att jobba självständigt såväl som i grupp.
* Positiv inställning och flexibel problemlösare.
* Ett gediget intresse av att utveckla din kompetens.
* Förmåga att arbeta strukturerat och effektivt med hög kvalitet.

OMFATTNING
Deltid/heltid/vikariat

SISTA ANSÖKNINGSDAG
Så snart som möjligt

Varmt välkommen in med din ansökning till oss och tveka inte på att höra av dig till vår kontaktperson för mer information!

Mer information Visa mindre

jobba extra som personlig assistent

Läs mer Apr 16
Studerar du eller har du andra arbeten är det här perfekt för dig som vill jobba extra och då framförallt under sommarmånaderna.  Studerar du eller har du andra arbeten är det här perfekt för dig som vill jobba extra och kan hoppa in med kort varsel under sommaren Jag är en kvinna på 64 år som på grund av min muskelsjukdom behöver assistans med personlig omvårdnad, trackvård,... Visa mer
Studerar du eller har du andra arbeten är det här perfekt för dig som vill jobba extra och då framförallt under sommarmånaderna. 
Studerar du eller har du andra arbeten är det här perfekt för dig som vill jobba extra och kan hoppa in med kort varsel under sommaren


Jag är en kvinna på 64 år som på grund av min muskelsjukdom behöver assistans med personlig omvårdnad, trackvård, hygien, på- och avklädning, sondmatning, hushållssysslor med mera. På grund av arbetets karaktär söker jag bara kvinnliga assistenter. 

Du måste vara villig att lära dig hur man använder mina hjälpmedel som andningshjälpmedel, lift, dusch/toalettstol och elrullstol som assistenten kör. Det är viktigt att du är lyhörd och kan arbeta effektivt när arbetet kräver det. Att ta instruktioner och arbeta utifrån min vilja och mina önskemål och rutiner ska för dig vara en självklarhet.

För att få arbeta hos mig som har tracheostomi, är det obligatoriskt att först gå 3 dagars utbildning i track-vård i mitt hem och sedan under 1 dag gå en teorikurs och avlägga ett skriftligt prov på Danderyds sjukhus.

Du som söker är mellan 30 och 60 år, är lugn och har tålamod, är ansvarsfull och stresstålig och du måste behärska det svenska språket flytande i tal och skrift, då jag behöver en hel del hjälp vid datorn.  

Det är ett plus om du bor i närheten av Gullmarsplan.

Det är viktigt för mig att mitt hem sköts om så att jag trivs. Tidigare erfarenhet av assistansyrket är inget krav men en fördel och jag lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Jag har alltid två assistenter hos mig samtidigt dygnets allas timmar.
Passen ser ut så att man antingen jobbar 08:00-16:00 (dag), 16:00-23:00 (kväll) eller 23:00-08:00 (vaken natt).

Tjänsterna som utlyses nu är:

Tim anställda som kan arbeta vid behov-

Deltid dag, kvälls- och nattpass.

Anställningsvillkor som ob-ersättning/lön med mera regleras enligt gällande kollektivavtal. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande så sänd din ansökan omgående. Den som söker bör kunna påbörja sin introduktion och vara tillgänglig omedelbart. 

Frågor angående tjänsten besvaras av Medarbetsledare Claudio 070-456 42 42, 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Pelican Self Storage söker butikssäljare för sommarjobb!

Läs mer Apr 16
Pelican Self Storage grundades i Danmark 2009 av Nordic Real Estate Partners (NREP) med investering från M3 Capital Partners i London. Sedan den dagen har vi kommit en lång väg och vi fortsätter framåt. Pelican Self Storage är ett ledande nordiskt varumärke inom förvaring för hem och företag. Vi har anläggningar i Sverige, Danmark och Finland som är centralt belägna och lätta a... Visa mer
Pelican Self Storage grundades i Danmark 2009 av Nordic Real Estate Partners (NREP) med investering från M3 Capital Partners i London. Sedan den dagen har vi kommit en lång väg och vi fortsätter framåt. Pelican Self Storage är ett ledande nordiskt varumärke inom förvaring för hem och företag. Vi har anläggningar i Sverige, Danmark och Finland som är centralt belägna och lätta att komma till. Med 34 anläggningar i Sverige, Danmark och Finland och ännu fler på väg, har Pelican Self Storage en snabb utveckling.

Vi vill vara en servicepartner när människor flyttar till och från staden, ska arbeta utomlands, flytta ihop eller flytta hem, gifter sig och skaffar barn eller saknar källar- eller vindsförråd. Bara allmänt när livet förändras eller om utrymmet blir för trångt.

www

Vi söker nu säljare som ska jobba i Pelican Self Storage butiker i Stockholm under sommaren! 

Känner du igen dig i att när kunden kommer in genom dörren studsar du upp från stolen och ger kunden en service i världsklass? Då har vi ett sommarjobb i butik för dig!

Arbetsuppgifter:
- Försäljning av våra produkter
- Administrativt arbete
- Bygga långsiktiga relationer med våra kunder
- Ger våra kunder ett bemötande med en hög servicegrad och kunskapsnivå

Vi söker dig som:
- Har arbetat med försäljning i butik tidigare och har kassavana
- Har avslutat gymnasiet samt är minst 18 år
- Pratar svenska flytande och är bra på engelska då koncernspråket är engelska
- Är öppen för utveckling, självsäker och är en glädjespridare
- Möter kunderna med ett självförtroende och kan ta kommandot 

I rollen kommer du att jobba i våra andra butiker runtom i Stockholm; Täby, Sollentuna, Bromma, Kungsholmen, Lidingö & Botkyrka. 

Tjänsten är ett sommarjobb på 25-50% med möjlighet till mertid under juni-augusti, för rätt person finns det möjlighet för extraarbete efter sommaren. Arbetstiderna är oftast heldagar. Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Retail Staffing men arbetar ute hos Pelican Self Storage.

Ansökan
I samband med denna rekrytering samarbetar Pelican Self Storage med Retail Staffing där ansvarig rekryterare är Daniel Gustafsson.

Låter detta intressant? Skicka din ansökan genom att klicka på ”ansök här”.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Sommarvikarier till Gärdets vc , läkarstud och sjuksköterskestud

Läs mer Apr 16
Söker du ett varierande och roligt arbete till sommaren? Kom till oss på Gärdets vårdcentral!   Om oss:    Gärdets vårdcentral är belägen på Östermalm i centrala Stockholm. Området består av en blandad befolkning alltifrån små barn till en äldre generation. Det är ca 11000 personer listade på enheten.    Vi erbjuder:     Gärdets vårdcentral ingår i Stockholms läns sjukv... Visa mer
Söker du ett varierande och roligt arbete till sommaren? Kom till oss på Gärdets vårdcentral!
 
Om oss: 
 
Gärdets vårdcentral är belägen på Östermalm i centrala Stockholm. Området består av en blandad befolkning alltifrån små barn till en äldre generation. Det är ca 11000 personer listade på enheten. 
 
Vi erbjuder:  
 
Gärdets vårdcentral ingår i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en av Sveriges största vårdgivare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i livets alla skeden. Vi bedriver psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, somatisk specialistvård, närakuter, habilitering, hjälpmedel och centrum för forskning. Tillsammans är vi drygt 11 500 medarbetare. Våra medarbetare gör skillnad nu och i framtiden. Läs mer om oss på slso.sll.se.  
 
SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar. 
 
Om tjänsten:
 
Du arbetar i hemsjukvården och på mottagningen. Det är ett roligt och varierande uppdrag som kanske ger dig nya erfarenheter av sjukvård. Arbetet är självständigt men du har alltid möjlighet att få stöd av erfarna sjuksköterskor, distriktssköterskor och undersköterskor. Dokumentation sker i journalsystemet TakeCare och vi arbetar helgfri vardag mellan kl. 08.00-17.00. I arbetsuppgifterna ingår bland annat provtagning, såromläggningar och administrering av läkemedel enligt delegering.
 
Om dig:
 
Du är utbildad undersköterska alternativt minst 4 avklarade terminer på sjuksköteprogrammet eller läkarprogrammet om du studerar. Erfarenhet av sjukvård och vårdcentral är meriterande. Svenskkunskaper motsvarande C1 är ett krav inom SLL.
 
Vi vill att du har god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Du är noggrann, engagerad och har förmåga att anpassa dig efter olika situationer. Det är också en förutsättning att du kan arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Fackliga representanter:
 
Kommunal, Arnstein Mogstad
08-123 404 66
 
Kommunal, Erika Mellkvist
08-123 404 70
 
Övrig information:
 
Tidsperiod 17 juni-16 augusti. Heltid 8-17. 
 
SLSO tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.
 
Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Undersköterskor för sommarvikariat till Karolinska Universitetssjukhuset

Läs mer Apr 16
Karolinska har i uppdrag att vara Region Stockholms universitetssjukhus med särskilt ansvar för specialiserad och högspecialiserad sjukvård. Inför sommaren 2019 rekryterar vi nu vikarierande undersköterskor till hela Karolinska Universitetssjukhuset i både Solna och Huddinge.     Utöver den generella rekryteringen har vi just nu extra fokus på Akuten i Huddinge. Om du är intr... Visa mer
Karolinska har i uppdrag att vara Region Stockholms universitetssjukhus med särskilt ansvar för specialiserad och högspecialiserad sjukvård. Inför sommaren 2019 rekryterar vi nu vikarierande undersköterskor till hela Karolinska Universitetssjukhuset i både Solna och Huddinge.  
 
Utöver den generella rekryteringen har vi just nu extra fokus på Akuten i Huddinge. Om du är intresserad av att jobba på akutmottagningen eller någon av våra slutenvårdsavdelningar inom akut verksamhet (AVA, MAVA, KAVA) i Huddinge så har du möjlighet att specificera detta när du fyller i din ansökan.
 
Till vår akutverksamhet i Huddinge söker vi dig som har möjlighet att jobba under hela sommaren (juni-augusti) och gärna med tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete.
 
Som undersköterska på våra sjukhus arbetar du i de flesta fall med patientnära arbete i en högspecialiserad vårdmiljö. I många av våra verksamheter innebär det att du planerar och utför daglig omvårdnad av patienten tillsammans med övriga i vårdteamet, men även andra arbetsuppgifter kan förekomma.  
 
När du börjar hos oss kommer du att få en introduktion som är individuellt anpassad efter dina behov.  
 
Om du vill läsa mer om Karolinska Universitetssjukhuset kan du göra det här! 
 
Vi söker dig som tar eget ansvar för ditt arbete, är trygg i dig själv och förhåller dig positiv i pressade situationer. Då vi arbetar i team förutsätter vi att du hjälper kollegor och tar egna initiativ utifrån gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Därtill är det viktigt att du är lyhörd inför andras behov; du känner av, lyssnar in och förmedlar information tydligt och rakt.  
 
Kvalifikationer  
 
Behörig att arbeta som undersköterska, vilket innebär att du inför sommaren 2019 är:  
 
• Utbildad undersköterska och har minst 6 månaders arbetslivserfarenhet inom vården eller  
• Sjuksköterskestuderande och har avslutat T4 eller  
• Röntgensjuksköterskestuderande och har avslutat T4 eller  
• Läkarstuderande och har avslutat T5  
 
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.  
 
För att vara aktuell för en tjänst behöver du kunna jobba minst fyra veckor i följd.  
 
Information om rekryteringsprocessen
  
Din ansökan ska innehålla:  
• CV  
• Personligt brev  
 
När du skickar in din ansökan kommer du att få ange om du vill jobba i Solna eller i Huddinge eller om du är öppen för båda.  
 
Rekryteringsprocessen pågår löpande under våren och om du är aktuell för en tjänst kommer du inom kort att bli kallad till en gruppintervju via mejl.  
 
Mer information om gruppintervjun får du längre fram i processen.  
 
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!  
 
Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss via mejl: sommarvikarie.karolinska@sll.se. Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mejl. Visa mindre

Te Crea Care söker sjuksköterska till VÅRDCENTRAL

Läs mer Apr 16
Är du sjuksköterska med intresse av att själv kunna bestämma var, när och hur mycket du vill arbeta? Välkommen till att bli en del av Te Crea Care! Vi söker nu för kunds räkning en sjuksköterska, alternativt en distriktssköterska, för uppdrag på en vårdcentral i Solna. Omfattning: 100%, dagtid. Uppdraget avser perioden: 190701-190808. Vi söker dig som är tillgänglig hela u... Visa mer
Är du sjuksköterska med intresse av att själv kunna bestämma var, när och hur mycket du vill arbeta? Välkommen till att bli en del av Te Crea Care!

Vi söker nu för kunds räkning en sjuksköterska, alternativt en distriktssköterska, för uppdrag på en vårdcentral i Solna. Omfattning: 100%, dagtid.
Uppdraget avser perioden: 190701-190808.

Vi söker dig som är tillgänglig hela uppdragsperioden, men även dig som är intresserad av kortare perioder. Hos oss har du goda möjligheter att påverka din arbetssituation då vi strävar efter att varje sjuksköterska ska känna möjlighet att påverka sitt eget arbete. Vi arbetar målmedvetet för att vara en attraktiv arbetsgivare.

Är du intresserad och vill veta mer om uppdraget? Kontakta oss redan idag!


Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.


Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar! Visa mindre

Sommarjobb som Lagerarbetare hos Medela!

Läs mer Apr 16
Medela är ett schweiziskt bolag som tillverkar och säljer bl.a. amningsprodukter till både privatpersoner, företag och sjukvården. Medela har sin största verksamhet här i Sverige där deras lokaler och lager ligger lokaliserade i Täby. Företaget växer så det knakar och söker nu en student eller annan individ som vill ha ett sommarjobb med goda möjligheter till extraarbete framöv... Visa mer
Medela är ett schweiziskt bolag som tillverkar och säljer bl.a. amningsprodukter till både privatpersoner, företag och sjukvården. Medela har sin största verksamhet här i Sverige där deras lokaler och lager ligger lokaliserade i Täby. Företaget växer så det knakar och söker nu en student eller annan individ som vill ha ett sommarjobb med goda möjligheter till extraarbete framöver!

DINA ARBETSUPPGIFTER

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som Lagerarbetare hos Medela kommer du att jobba i ett team om 3 personer där ni alla jobbar tillsammans för att få lagret i sin ordning. Ni har ansvar över att leveranser skickas ut och att lagervarorna placeras där de ska. Arbetet är inte tungt och inga särskilda arbetskläder eller utbildningar krävs för tjänsten.De uppgifterna du främst kommer jobba med är:

* In- och utleveranser
* Packabeställningar
* Generellt lagerarbete

Rollen har sin start i början på Juni och sträcker sig fram till mitten på Augusti. Eftersom sommaren närmar sig med stormtag så tar har vi intervjuer omgående.

DIN PROFIL

Vi söker dig som vill ha ett sommarjobbdär manfår vara med härliga medarbetare varje dag och gillar attbidra till en god stämning och positivitet på arbetsplatsen. Du vill att alla ska trivas ochbryr dig om att ditt arbete blir rätt och är noggrannså att saker och ting går som det ska. Vi ser gärna att du har någon form av datavana sen innan, och har du tidigare erfarenhet inom lagerarbete eller liknande så är detmeriterande. Känner du att detta är precis vad du har sökt efter för sommaren? Passa då på och skicka in ditt CV till oss så tar vi kontakt med dig så fort som möjligt!

OM STUDENTWORK

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.

Mer information Visa mindre

Sommarjobb i reception Södeort

Läs mer Apr 16
Om företaget Autorekrytering samarbetar med de främsta generalagenterna, leverantörerna och återförsäljarna inom motorbranschen. Som anställd hos oss får du tillgång till vårt stora nätverk i branschen och får representera en aktör i framkant. Vi får ännu en duktig konsult (Du) och du får nya erfarenheter och värdefulla kontakter. Vi står bakom dig när du är ute på uppdrag – st... Visa mer
Om företaget
Autorekrytering samarbetar med de främsta generalagenterna, leverantörerna och återförsäljarna inom motorbranschen. Som anställd hos oss får du tillgång till vårt stora nätverk i branschen och får representera en aktör i framkant. Vi får ännu en duktig konsult (Du) och du får nya erfarenheter och värdefulla kontakter. Vi står bakom dig när du är ute på uppdrag – stöttar och peppar dig så att du ska nå nya nivåer i din karriär och i din personliga utveckling.
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och har kollektivavtal.

Till vår kund i söderort söker vi en receptionist som vill arbeta i sommar!

Dina arbetsuppgifter
Uppdraget är under sommaren för att täcka semestrar, veckorna 25-28.

Du kommer att arbeta hos en av våra kunder i Södeort som receptionist i bilhallen. Du välkomnar besökare, besvarar frågor och lämnar ut informationsmaterial. Vidare så hjälper du till med provkörningar, administrerar bokningar och tar emot post och bud.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av kundservice och du har gärna ett stort intresse för bilar. Du är en van datoranvändare och har lätt för att lära dig nya system. Om du har jobbat i fordonsbranschen tidigare är det att stort plus.
Du talar och skriver obehindrat på svenska.
Körkort är ett krav.

Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag- fredag. Du måste kunna arbeta följande veckor, för att det ska vara aktuellt; Vecka: 25-28.
För rätt person finns chans till förlängning och fast uppdrag genom Autorekrytering.

Vi erbjuder…

-Möjligheten till en karriär inom bilbranschen
-En plats hos en spännande och framgångsrik bilåterförsäljare, generalagent/bilimportör eller leasingbolag
-Högt i tak och goda kollegor som pushar varandra till framgång

Vi har kollektivavtal och är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi erbjuder dig rabatt på träningskort, friskvårdsbidrag samt tjänstepensionsavsättning. Frågor om tjänsten och processen besvaras av Autorekrytering och konsultchef Caroline Gimmerborn, 08-409 144 47. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Stockholm söker ordningsvakter för semestervikariat

Läs mer Apr 16
En ordningsvakt arbetar på offentliga platser där många människor är i rörelse. Därför är det viktigt att vara stresstålig och ha hög social kompetens. Ordningsvaktens arbete skiljer sig från väktarens eftersom ordningsvakten har större rätt att ingripa vid ordningsstörande. Han/hon har rätt att avlägsna, omhändertaga och gripa. För att få arbeta som ordningsvakt krävs en speci... Visa mer
En ordningsvakt arbetar på offentliga platser där många människor är i rörelse. Därför är det viktigt att vara stresstålig och ha hög social kompetens. Ordningsvaktens arbete skiljer sig från väktarens eftersom ordningsvakten har större rätt att ingripa vid ordningsstörande. Han/hon har rätt att avlägsna, omhändertaga och gripa. För att få arbeta som ordningsvakt krävs en speciell ordningsvaktsutbildning.

Tjänsteställe: Driftenhet ordning, Stockholm

Arbetstider: 5-2 schema dag, 5-4 schema natt, varierande tider

Varaktighet: Sommarvikariat med goda möjligheter till förlängning, kan även börja som behovare omgående

Tillträde: Enligt överenskommelse

Objekt: Våra tjänster som ordningsvakt har en stor variation. Du kan bl.a. jobba med centrumbevakning, receptionsbevakning, sjukhusbevakning och på div olika stationära objekt mm.

Kvalifikationer: Vi söker utbildade ordningsvakter som är säkerhetsmedvetna, serviceinriktade, stresståliga och har en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Meriterande är väktarutbildning.

Vi söker dig som kan arbeta minst sex veckor under perioden juni till augusti. Efter vikariatet finns goda möjligheter till fortsatt anställning.

Våra allmänna krav är att du som söker ska ha:
 - fyllt 20 år och vara ostraffad
 - gymnasiekompetens
 - god svenska i tal och skrift
 - god hälsa och fysik
 - ordnad ekonomi
 - ordningsvaktutbildning

Meriterande kvalifikationer är väktarutbildning, körkort och erfarenhet av arbete i publika miljöer. 

Sök tjänsten via vår hemsida, www.nokas.se/karriar/ - ej via mejl.

Urval av kandidater kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar tester i urvalsprocessen.

Vi vill ha din ansökan senast 201-05-19


Nokas är en säkerhetskoncern med verksamhet i Norge, Sverige och Danmark. Vi levererar säkerhets- och kontanthanteringslösningar till kunder i hela Norden. Vår vision är att vara Europas ledande totalleverantör av trygghet för människor och värden. I koncernen arbetar cirka 9 000 medarbetare.

Våra värdeord är en plattform för att skapa en sund företagskultur och ett arbetssätt som stöder vår verksamhet:

• Handlingskraft – Vi är beslutsamma, antar utmaningar och skapar möjligheter.
• Samarbete – Vi arbetar tillsammans med kunder och kollegor för att nå gemensamma mål.
• Pålitlighet – Vi tar ansvar, är öppna, ärliga, och håller det vi lovar.
• Engagemang – Vi är positiva, visar arbetsglädje och gör vårt allra bästa. Visa mindre