Lediga sommarjobb i Stockholm

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Stockholm, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Personaladministratör

Läs mer Dec 10
Nytt
Nu söker vi på StudentConsulting en ambitiös studerande kandidat som vill arbeta med säljstöd i vår försäljningsorganisation. Den vi söker kommer att arbeta nära Försäljningschefen, Operativa chefer, Key Account Managers och Country Managers, BID management samt affärskoordinatorer som är stationerade runtom i Skandinavien. Som internt anställd kommer du att få vara med och de... Visa mer
Nu söker vi på StudentConsulting en ambitiös studerande kandidat som vill arbeta med säljstöd i vår försäljningsorganisation.

Den vi söker kommer att arbeta nära Försäljningschefen, Operativa chefer, Key Account Managers och Country Managers, BID management samt affärskoordinatorer som är stationerade runtom i Skandinavien.
Som internt anställd kommer du att få vara med och delta i många olika moment inom gruppens arbetsområde och med tiden utvecklas och kunna lösa mer avancerade och komplexa arbetsuppgifter självständigt. Du kommer framförallt arbeta i Word, Excel, PowerPoint, vårt egenutvecklade affärssystem samt externa verktyg.

Säljstödsenhetens huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
- Stötta bolagets försäljningsorganisation genom att hitta affärsmöjligheter, skapa förutsättningar för affärsutveckling och skapa beslutsunderlag internt i olika frågor
- Säkerställa ett högkvalitativt leads- och prospekteringsunderlag i organisationen
- Framställa analyser och arbeta med research
- Producera presentationer

Arbetstiderna är flexibla och kan anpassas efter dina studier, men ungefärlig arbetstid bör i snitt vara 2 dagar i veckan.

Tjänsten är placerad i Stockholm. Du kommer framförallt att arbetsledas av vår säljassistent och försäljningschefen men även med tiden arbeta direkt mot Key Account Managers, Bid Manager, Operativa chefer, affärskoordinatorer, kunder och övriga i organisationen.
Rollen innebär ett stimulerande, utvecklande extrajobb där du kommer lära dig mycket inom bland annat försäljning, Bid Management, analys och affärsledning i ett ledande bolag med högt tempo och snabba beslutsvägar.

Din profil
Vi söker en ambitiös, flexibel och prestigelös studerande person som gillar att jobba med varierande Kandidaten ska vara bosatt i närområde Stockholm och kunna jobba ca 1-2 dagar i veckan.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Sommarjobb som kock , storhushåll på Akka äventyrskollo

Läs mer Dec 9
Vi söker nu kockar till vår kollogård Akka med cirka 30 deltagare i åldern 9-16 år. Du kommer att ansvara för att bespisa cirka 30 barn- och ungdomar samt cirka sju ledare frukost, lunch och middag. Du kommer att vägledas av en köksansvarig. Dina arbetsuppgifter kommer även vara att vägleda barn- och ungdomar som vill delta i matlagningen. Då vi vill att ungdomarna ska upptäcka... Visa mer
Vi söker nu kockar till vår kollogård Akka med cirka 30 deltagare i åldern 9-16 år. Du kommer att ansvara för att bespisa cirka 30 barn- och ungdomar samt cirka sju ledare frukost, lunch och middag. Du kommer att vägledas av en köksansvarig. Dina arbetsuppgifter kommer även vara att vägleda barn- och ungdomar som vill delta i matlagningen. Då vi vill att ungdomarna ska upptäcka de olika sidorna av matlagning krävs det att du kan bemöta kollodeltagarna på ett pedagogiskt och inspirerande sätt för att eventuellt väcka en förståelse och ett framtida intresse. Du ska också efterleva kraven på kvalité och hygien.

Till vår kollogård Akka söker vi nu en kollokock med olika bakgrund, kompetensområden och som brinner för att arbeta med människor.

- erfarenhet av storkök eller motsvarande meriterande
- intresse för matlagning meriterande
- gärna erfarenhet av kollo, friluftsliv eller lägerverksamhet
- kunna vara lyhörd för barn och ungdomars behov och önskemål
- meriterande om du har kunskap och tidigare erfarenhet av specialkost
- meriterande om du har kunskaper om att kunna laga mat i utemiljöer

Personliga egenskaper;
- ansvarstagande
- strukturerad
- påhittig
- initiativrik
- flexibel
- uthållig
- punktlig

Du bör även kunna ge och ta feedback samt ha ambitionen och viljan att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du bör vara flexibel och uthållig då arbetspassen kan vara både långa och krävande. Vi sätter stort värde på humor och social kompetens.

Utepedagogik Sverige AB bedriver kollo/lägerverksamhet på flera kollogårdar för barn och ungdomar i åldrarna 9-16 år med inriktning på äventyr och vår verksamhet är inriktad på utepedagogisk verksamhet. Hörnstenarna i Utepedagogik Sverige AB pedagogiska kolloverksamhet är: säkerhet, kvalitet, trygghet och gemenskap, samt att utbildade vuxna med en bred kompetens utgör en god förebild. Våra ledord är "hos oss ska alla kunna vara så trygga att en kan vara vem den vill".

Vill du vara del i ett kreativt team, ha ett sommarjobb som arbetar för att ge barnen deras bästa sommarupplevelse? Sök då tjänsten som kollokock på vår kollogård Akka. Visa mindre

Servitö / Servitris med minst 3 års erfarenhet Säsong i åre

Läs mer Dec 8
Du ska servera och stå i baren. du ska ha 3 år minst i brachen. lönen är bra samt bra gäng som du jobbar med. jobbet är säsong i åre till början av maj. boend finns samt resa dit och hem står vi för. Du ska va stresstålig altid glad och trevlig. Arbetet är i åre. i bydalen. Visa mer
Du ska servera och stå i baren. du ska ha 3 år minst i brachen. lönen är bra samt bra gäng som du jobbar med.
jobbet är säsong i åre till början av maj. boend finns samt resa dit och hem står vi för.

Du ska va stresstålig altid glad och trevlig.

Arbetet är i åre. i bydalen. Visa mindre

IT Business Consultant / Application Specialist Retail & CRM

Läs mer Dec 7
Din nya tjänst Tiger of Sweden söker nu en Application Specialist med fokus på Retail & CRM till sitt huvudkontor i centrala Stockholm. Tiger of Sweden är just nu inne i en mycket intressant utvecklingsfas. Om du vill vara med på resan och bidra med din kompetens inom Retail & CRM för att ta Tiger of Sweden till nästa nivå är det här rätt jobb för dig! Som Applicati... Visa mer
Din nya tjänst
Tiger of Sweden söker nu en Application Specialist med fokus på Retail & CRM till sitt huvudkontor i centrala Stockholm. Tiger of Sweden är just nu inne i en mycket intressant utvecklingsfas. Om du vill vara med på resan och bidra med din kompetens inom Retail & CRM för att ta Tiger of Sweden till nästa nivå är det här rätt jobb för dig!

Som Application Specialist Retail & CRM är du den som tillser att Tiger of Sweden arbetar med bästa möjliga applikationer som i sin tur supportar organisationen. Du arbetar tätt tillsammans med systemleverantörer för att säkerställa att alla system är testade, dokumenterade och väl implementerade för alla användare.

Du erbjuds en bred och spännande roll på Tiger of Sweden där din insats snabbt blir synlig. Du ser till att dina kollegor, Tiger of Swedens egna butiker och samarbetspartners får ut mesta möjliga av viktiga applikationer såsom

• Fujitsu Retail Suite
• Fujitsu CRM
• Voyado
• Sales Force Clouds

Ditt uppdrag är att optimera affärs- och systemprocesser relaterade till Retail & CRM. Detta görs genom tät dialog och samarbete med kollegorna, främst inom Retail och Marknad samt med systemleverantörer.

Läs gärna mer om Tiger of Sweden här: https://www.tigerofsweden.com/se/

Din bakgrund
Personen vi söker har akademisk utbildning på högskolenivå, exempelvis civilingenjör samt har arbetat 3–5 år i liknande roll. Från tidigare arbeten har du dokumenterad erfarenhet av tekniskt och analytiskt arbete inom Retail & CRM. Du har erfarenhet från att implementera applikationer såsom ett nytt POS system. Om du har tidigare erfarenhet från Omnichannel projekt, helst inom klädindustrin, är det mycket meriterande.

Du talar och skriver obehindrat både på svenska och engelska. Det är inte ett krav med programmeringskunskap men du kan föra en teknisk diskussion med externa partners samt interna utvecklare.

Din profil
Rätt person är social, pragmatisk, nyfiken, modig och har starkt driv. Känner du att du trivs med snabba förändringar och en föränderlig omvärld, anser dig vara självgående och inte minst trivs i klädbranschen är du den vi söker.

Din ansökan
Tiger of Sweden samarbetar med Thalamus i denna rekrytering. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Camilla Molander på 08-120 88 788 eller Christer Johansson på 08-120 88 744.
Du söker din nya tjänst på www.thalamus.se. Sista ansökningsdag är 2019-01-06. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdag. Har du endast ett engelskt CV går det utmärkt att skicka in det.

Välkommen att söka en spännande och utvecklande tjänst hos ett intressant företag med ett starkt varumärke och en spännande resa framåt.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Din nya arbetsgivare
Tiger of Sweden is a Stockholm-based fashion house established in 1903 with a heritage in tailoring. For more than a century Tiger of Sweden has stood for style with purpose, dressing men and women for whom true style is about the confidence to be themselves.
The brand founders Marcus Schwarzman and Hjalmar Nordström built the company on the Scandinavian principles of equality and fairness. Tiger of Sweden was first to bring ready-to-wear tailoring to Sweden, making suits accessible not solely for the rich few, but for the working many. Tailoring has defined the brand ever since, with an emphasis on cut, shape and fabric.
The company is defined by a belief in change – a faith that people can change anything, which means everything. Continuing that tradition into the 21st century, Tiger of Sweden sees its role as a curator of culture, believing in creativity as force.
Tiger of Sweden´s collections encompass men’s and women’s tailoring, ready-to-wear and accessories. Headquartered in Stockholm, and owned by IC Group, Tiger of Sweden’s collections are sold globally, both online and at over 1,200 retail stores. For more information please go to www.tigerofsweden.com Visa mindre

Kille 32 år i Upplands Väsby söker personlig assistenter

Läs mer Dec 6
Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro.Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige utgående från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och nu söker... Visa mer
Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro.Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige utgående från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team!

.

Jag är en 32 årig kille som har muskelsjukdomar Duchennes muskeldystrofi. Nu till sommaren söker jag personliga assistenter, både tjejer och killar i åldern 20-40 år. It is important that you are responsible, responsive and flexible. It is more important if you previously worked as an assistant and with trackestomy, but there is no requirement because you will receive training for it. 

På grund av mitt funktionshinder sitter jag i rullstol och behöver hjälp med allt för att få min vardag att fungera. I like sport and then mostly football, as I like to watch and play video games. I also like to go on cruises and to go out and have a coffee.

Du som söker ska kunna arbeta dag, kväll och natt både på vardagar och helger. Tiderna är vanligtvis uppdelade 8-16, 16-22 och 22-08. 


Låter det intressant? Välkommen med din ansökan snarast!


Nordström assistans har kollektivaval med individuell lönesättning. Visa mindre

Drömjobbet för dig som söker deltidsjobb!

Läs mer Dec 6
Drivs du av att ständigt utmana dig själv och älskar att träffa nya människor? Då har du hittat helt rätt! Som fältsäljare hos oss på Freska blir du en nyckelspelare i vårt härliga försäljningsteam. Vi vet att försäljning är nyckeln till framgång och som fältsäljare hos Freska hjälper vi dig att utveckla din försäljningstalang. Som fältsäljare är dina främsta arbetsuppgifter at... Visa mer
Drivs du av att ständigt utmana dig själv och älskar att träffa nya människor? Då har du hittat helt rätt! Som fältsäljare hos oss på Freska blir du en nyckelspelare i vårt härliga försäljningsteam. Vi vet att försäljning är nyckeln till framgång och som fältsäljare hos Freska hjälper vi dig att utveckla din försäljningstalang. Som fältsäljare är dina främsta arbetsuppgifter att besöka kunder i sin hemmiljö och erbjuda vårt fantastiska koncept samt delta i våra utställningar i Stockholm. Du kommer att arbeta i ett stöttande team där vi tillsammans hjälper varandra att uppnå våra mål. Hos oss får du gå en professionell produkt- och försäljningsutbildning och du får sedan kontinuerlig uppföljning så att du alltid kan utvecklas som säljare. Arbetstiden är förlagd till kl. 16:30-21, 2-5 dagar i veckan vilket gör det lätt för dig att kombinera arbetet med studier eller andra sysselsättningar.

- Du har god kommunikationsförmåga och talar och skriver bra svenska
- Du är tävlingsinriktad och resultatorienterad
- Du har lätt för att prata med andra människor
- Du trivs med att arbeta i ett högt tempo där ingen dag är den andra lik

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av försäljning, det viktiga är att du har rätt inställning och brinner för att utvecklas. Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Perfekt! Då har du goda chanser att trivas och utvecklas tillsammans med oss på Freska. Med rätt inställning och vilja har du möjlighet att växa tillsammans med företaget och kickstarta din karriär tillsammans med oss!

Freska är Skandinaviens snabbast växande raket inom hemstädning och de första som erbjuder online-baserat bokningssystem av professionella städtjänster. Vi är innovativa och drivna och besatta av att leverera högsta kvalitet till våra kunder. Vi söker ständigt nya superstjärnor till vårt företag och därför letar vi nu efter nya fältsäljare som älskar utmaningar och som vill bli en del av vårt fantastiska säljteam. Visa mindre

Köksbiträde

Läs mer Dec 5
Vi söker nu en skön och kunnig kock till restaurang Vau de ville där vi serverar à la carte både lunch och middag. Med bästa läget i stan och en fantastisk personal levererar vi förstklassig service till våra gäster. HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER: Alla relevanta arbetsuppgifter som förekommer i ett kök. VAD VI KRÄVER AV DIG: Den vi söker skall ha rätt attityd, vilket inne... Visa mer
Vi söker nu en skön och kunnig kock till restaurang Vau de ville där vi serverar à la carte både lunch och middag.
Med bästa läget i stan och en fantastisk personal levererar vi förstklassig service till våra gäster.
HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER: Alla relevanta arbetsuppgifter som förekommer i ett kök.

VAD VI KRÄVER AV DIG: Den vi söker skall ha rätt attityd, vilket innebär mycket god samarbetsförmåga och positiv attityd gentemot gäster och medarbetare.
Vi vill att du har minst 2 års dokumenterad yrkesvana. Du skall vara en kreativ, stresstålig person med flexibilitet och kvalitetsmedvetenhet.
Arbetar självständigt Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.


Brasseri Vau de ville bjuder på strålande utsikt över Norrmalmstorg i Stockholm och ett brett utbud av läckra franska rätter.
Njut av en välsmakande lunch med kollegan eller boka bord för en helkväll med vänner och bekanta. Vau de ville är en perfekt mötesplats för alla tillfällen.
Menyn på restaurang Vau de Ville utgörs bland annat av klassiker såsom halstrad råbiff med pommes frites och grönsallad och stekminut med bearnaisesås, tomatsallad och pommes frites. Här finns också spännande alternativ såsom en klassisk toast Skagen med handskalade räkor med löjrom smörstekt levainbröd. På Vau de Villes välkomponerade dryckeslista hittas dessutom alltifrån rustika röda viner till drinkar och champagne. Visa mindre

LIA / praktik / internship Marknadsföring med möjlighet till distansarbete

Läs mer Dec 3
MobilApp.nu erbjuder Sveriges troligen billigaste apputveckling. Kunden får en skräddarsydd mobilapp till fast pris inkl allt och med snabb leverans. Det gör vi genom att erbjuda tryggheten med svensk kontaktperson, projektledning och kvalitet, kombinerat med utländska specialister till lågt pris. Nu behöver vi nå ut med vårt erbjudande till fler företag över hela Sverige. Vår... Visa mer
MobilApp.nu erbjuder Sveriges troligen billigaste apputveckling. Kunden får en skräddarsydd mobilapp till fast pris inkl allt och med snabb leverans. Det gör vi genom att erbjuda tryggheten med svensk kontaktperson, projektledning och kvalitet, kombinerat med utländska specialister till lågt pris.

Nu behöver vi nå ut med vårt erbjudande till fler företag över hela Sverige.
Vår huvudsakliga målgrupp är små- och medelstora företag som ser fördelen med att marknadsföra sig, ge bättre kundupplevelse eller utveckla sin affär genom en app.

Tillsammans med oss tar vi fram strategi för effektivaste marknadsbearbetning och kanalval. Du arbetar sedan operativt med att genomföra planen.

Till MobilApp.nu söker vi dig som går eller har gått en marknadsföringsutbildning och vill pröva dina kunskaper i praktiken under en praktikperiod. Arbetet är både strategiskt (vad ska vi göra) men framför allt praktiskt genomförande.

Du bör vara självgående, idérik, orädd och har ett starkt driv och målmedvetenhet.

Tjänsten är en stor möjlighet för dig som vill jobba i ett snabbrörligt företag med mycket ansvar och möjlighet att påverka både din egen och företagets framtid. Placering vid vårt kontor i Nacka eller hemifrån.

Arbetet kan utföras från vårt kontor i Nacka eller hemifrån. Visa mindre

Passhandläggare för sommarvik , Polismyndigheten Stockholms län och Gotland

Läs mer Dec 3
Region Stockholm består av Stockholms län och Gotland. Det finns fyra polisområden (PO) inom regionen: Nord, City, Syd samt Gotland. Vidare finns det fyra regionala enheter: Gränspolisenheten, Operativa enheten, Underrättelseenheten och Utredningsenheten. Slutligen finns det även ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen. Regionen har ca 7000 medarbetare. Vi söker ... Visa mer
Region Stockholm består av Stockholms län och Gotland. Det finns fyra polisområden (PO) inom regionen: Nord, City, Syd samt Gotland. Vidare finns det fyra regionala enheter: Gränspolisenheten, Operativa enheten, Underrättelseenheten och Utredningsenheten. Slutligen finns det även ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen. Regionen har ca 7000 medarbetare.


Vi söker nu flera passhandläggare till passexpeditionerna för sommarvik med placering vid:


• Gränspolisenheten (Arlanda).
• PO Nord (Norrtälje, Sollentuna, Solna och Täby).
• PO City (Norrmalm).
• PO Syd (Flemingsberg, Globen, Haninge, Nacka, Södertälje).
• PO Gotland (Visby).

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet sker i direktkontakt med besökare och du blir Polismyndighetens ansikte utåt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att handlägga passansökningar och ansökningar om nationellt ID-kort samt hantering av delgivningar. Du handlägger ärenden i enlighet med gällande lagar och förordningar som t.ex. Passlagen, Passförordningen, Förordningen om nationellt ID-kort samt Förvaltningslagen. I arbetet ingår även att besvara telefonsamtal och mail. Vidare kan du också komma att behöva vara behjälplig med arbetsuppgifter kopplade till vår receptionsverksamhet såsom hantering av hittegods, anmälningsupptagning etc.

KVALIFIKATIONER
KRAV
Vi söker dig som har:
• erfarenhet av servicearbete som arbetsgivaren bedömer relevant.
• gymnasieexamen eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
• mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska såväl muntligt som skriftligt.
• goda muntliga kunskaper i engelska.
• god datorvana.


MERITERANDE
Det är meriterande om du har:
• erfarenhet inom myndighet.
• erfarenhet av RES.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som är:
• kommunikativ, serviceminded och tålmodig.
• ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten.
• flexibel och har god samarbetsförmåga.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Vänligen specificera tydligt i din ansökan hur dina erfarenheter och kompetenser faller in under de krav och meriter vi eftersöker ovan. Skriv också med huruvida du arbetat heltid respektive deltid samt mellan vilka år och månader.

ÖVRIGT
Anställningsform: Sommarvikariat från 1 juni till 31 augusti.
Omfattning: Heltid.
Arbetsort: Du blir placerad i ett av områdena men kan komma att behöva arbeta enstaka arbetspass vid annan passverksamhet eller reception inom polisområdet.
Arbetstid: Veckoplanering, dag- och kvällstid.
Tillträde: Enligt överenskommelse.


Anställningen kräver ett svenskt medborgarskap.


Språktest i svenska och engelska kommer att genomföras i anslutning till intervjun.


En teoretisk utbildning kommer att äga rum vecka 16, med start fredag vecka 15, under dagtid eller vecka 19-20 under kvällstid. För att bli aktuell för anställningen behöver du kunna gå utbildningen under ett av dessa två tillfällen.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning.


Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att ta kontakt med ansvarig HR-konsult på andrea.guth@polisen.se eller 072-204 24 36. Har du frågor gällande arbetet kontaktar du Anna Gerdelius (PO Nord), Anna Diagos (PO City) eller Sandra Karman (PO Syd).


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvällsjobb till förmån för FN:s flyktingorgan

Läs mer Dec 3
I vårt Door-to-Doorprogram bli ditt jobb att kommunicera flyktingars situation i världen och få in månadsgivare till UNHCR:s arbete. För att lyckas med det behöver du ha en passion för flyktingars rättigheter, bra kommunikationsförmåga och ett genuint intresse för att träffa nya människor. Vi söker nya medarbetare till hösten, både heltid och deltid! Läs mer om arbetet här: ... Visa mer
I vårt Door-to-Doorprogram bli ditt jobb att kommunicera flyktingars situation i världen och få in månadsgivare till UNHCR:s arbete. För att lyckas med det behöver du ha en passion för flyktingars rättigheter, bra kommunikationsförmåga och ett genuint intresse för att träffa nya människor.

Vi söker nya medarbetare till hösten, både heltid och deltid!

Läs mer om arbetet här: https://emp.jobylon.com/jobs/17446/
Vi söker dig som:
- Brinner för mänskliga rättigheter och flyktingfrågor, samt kan förmedla det på ett bra sätt
- Är en duktig säljare och människokännare
- Är positiv, framåt och social
-Trivs med att jobba i alla väder och kan jobba kväll och helg
- Är minst 18 år* och kan uttrycka dig väl på svenska
- Vill jobba i Stockholm

*Då arbetet innebär hantering av personuppgifter krävs att den vi anställer är minst 18 år.


FN:s flyktingorgan, UNHCR, ger skydd till utsatta människor som tvingats fly sina hem. Över 67 miljoner människor är idag på flykt från krig och förföljelse. De flesta är i akut behov av hjälp. Sverige för UNHCR är UNHCR:s samarbetspartner i Sverige, med uppdrag att samla in pengar till organisationens arbete och att öka medvetenheten bland den svenska allmänheten om situationen för människor som har tvingats fly sina hem. Visa mindre

Dansktalande kundtjänstmedarbetare till ett företag inom leksaksbranschen

Läs mer Nov 27
Jobbeskrivning Just nu söker vi dansktalande personer till kundtjänst för ett leksaksföretag. Tjänsten är placerad i fräscha kontorslokaler på Kungsholmen i Stockholm. I rollen som dansktalande kundtjänstmedarbetare kommer du att bemöta leksaksföretagets danska kunder via chatt och mail i deras frågor, funderingar och reklamationer. I rollen kommer du att arbeta tätt tills... Visa mer
Jobbeskrivning
Just nu söker vi dansktalande personer till kundtjänst för ett leksaksföretag. Tjänsten är placerad i fräscha kontorslokaler på Kungsholmen i Stockholm.

I rollen som dansktalande kundtjänstmedarbetare kommer du att bemöta leksaksföretagets danska kunder via chatt och mail i deras frågor, funderingar och reklamationer. I rollen kommer du att arbeta tätt tillsammans med ditt team för att leverera bästa möjliga service. Du kommer att arbeta mot uppsatta mål tillsammans med din teamledare för att hjälpa dig i din personliga utveckling. Vid inledningen av din anställning kommer du att få en gedigen utbildning och introduktion in i arbetet för att du skall känna dig trygg och bekväm i din nya arbetsroll. Tidigare erfarenhet är inget krav.

Bor du i Danmark idag? Vi kommer att stå för din flygbiljett upp till Stockholm för den eventuella flytten om jobbet blir ditt.


Personliga egenskaper
•    Serviceminded med kunden i fokus
•    Du är en engagerad och ansvarstagande person
•    Känner dig bekväm att använda både det danska och engelska språket

Identifierar du dig som en social, driven och kreativ medarbetare så tycker vi att du ska söka till oss redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; ras eller etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice.
Uniflex är börsnoterade och finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Forskare i epidemiologi med inriktning mot stress och kognitiv dysfunktion

Läs mer Nov 27
vid Stressforskningsinstitutet. Sista ansökningsdag: 2019-01-02. Stressforskningsinstitutet är ett nationellt forskningscentrum inom området stress, sömn och hälsa vid Samhällsvetenskapliga fakulteten, Stockholms universitet. Institutets verksamhet är organiserad i tre olika forskningsenheter, ett forskningslaboratorium och ett kansli. Stressforskningsinstitutet har ca 35 anst... Visa mer
vid Stressforskningsinstitutet. Sista ansökningsdag: 2019-01-02.

Stressforskningsinstitutet är ett nationellt forskningscentrum inom området stress, sömn och hälsa vid Samhällsvetenskapliga fakulteten, Stockholms universitet. Institutets verksamhet är organiserad i tre olika forskningsenheter, ett forskningslaboratorium och ett kansli. Stressforskningsinstitutet har ca 35 anställda och är beläget vid Brunnsviken i Frescati.

Anställningen är placerad inom enheten för epidemiologi. Inom enheten bedrivs forskning om sambanden mellan olika riska faktorer och ohälsa, speciellt fokuserar vi på arbetsrelaterad stress i relation till fysisk och psykisk ohälsa.

Projektbeskrivning
Kognitiv dysfunktionalitet, såsom kognitiv nedsättning och demens, har allvarlig negativ påverkan på hälsa och funktion i livets senare del. Långvarig psykosocial stress misstänks vara en starkt bidragande orsak, då det kan aktivera HPA-axeln (Stressaxeln) och sänka parasympatisk aktivitet i kroppen, vilket i sin tur kan skada neuroner och förvärra kognitiva nedsättningar. Tidigare forskning har visat ett samband mellan höga nivåer av arbetsrelaterad stress och ökad risk för kognitiva nedsättningar under medelåldern och för demens i livets senare del. Alla som utsätts för höga nivåer av psykosocial stress utvecklar dock inte kognitiva funktionsstörningar. Syftet med projektet är att identifiera när under arbetslivskarriären stresseffekterna på kognitiv dysfunktion riskerar att bli kraftigast och hur lång tids exponering som medför risk.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen vara att bidra till att skriva vetenskapliga manuskript för publicering i väletablerade internationella tidskrifter inom projektet.  Den anställde förväntas samarbeta med forskare inom Stressforskningsinstitutet och vid andra universitet i Sverige och andra länder.

Behörighetskrav
Den sökande ska ha avlagt doktorsexamen, eller ha en utländsk examen som bedöms motsvara doktorsexamen, inom ett för projektet relevant forskningsområde.

Bedömningsgrunder
Vid tillsättningen kommer särskild vikt att fästas vid vetenskaplig skicklighet visad genom självständig forskning och vetenskaplig publicering inom kognitiv neurovetenskap med speciell inriktning på kognitiv nedsättning. Vikt kommer också att läggas vid förmåga att kommunicera och samarbeta samt vid internationella nätverk inom relevanta forskningsområden.

Anställningsvillkor
Anställningen avser timanställning (ca fyra timmar/vecka) under två år. Tillträde 2019-02-01 eller enligt överenskommelse.

Stockholms universitet strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Kontakt
Upplysningar om anställningen lämnas av professor Hui-Xin Wang, tfn 08-553 789 18, huixin.wang@su.se alternativt professor Torbjörn Åkerstedt, tfn 073-707 89 28.

Upplysningar om anställningsvillkor lämnas av administrativa chefen Carina Johansson, tfn 08-553 78 941, carina.johansson@su.se.

Fackliga företrädare
Ingrid Lander (Saco-S), tfn 0708-16 26 64, saco@saco.su.se, Lisbeth Häggberg (Fackförbundet ST och Lärarförbundet), tfn 08-16 20 00 (vx), samt seko@seko.su.se (SEKO).

Ansökan
Du söker anställningen via Stockholms universitets rekryteringssystem. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

När du ansöker ber vi dig att fylla i följande uppgifter


• dina kontakt- och personuppgifter
• din högsta examen
• dina språkkunskaper
• kontaktinformation för 2–3 referenspersoner

och att bifoga följande dokument


• personligt brev
• CV – examina och övriga utbildningar, arbetslivserfarenhet och publikationsförteckning
• projektplan/forskningsplan (bör ej överstiga 3 sidor) som beskriver:
– varför du är intresserad av det i annonsen beskrivna ämnet/projektet
– varför och hur du vill bedriva projektet
– vad som gör dig lämplig för det aktuella projektet
• kopia av bevis på doktorsexamen
• eventuella rekommendationsbrev (max 3 filer)
• egna publikationer som du önskar åberopa (max 3 filer).

Anvisningar för sökande finns på webbsidan: anvisningar – sökande.

Välkommen med din ansökan!


Stockholms universitet – forskning, utbildning och samverkan i den internationella frontlinjen. Visa mindre

Vill du arbeta 90% som personlig assistent i norra Stockholm?

Läs mer Nov 23
OM JOBBET En man i 40-års åldern söker nu dig som vill jobba som personlig assistent. Mannen bor tillsammans med sin familj i Täby/Danderyd. Under sommaren befinner han och hans familj dock i Stockholms skärgård. Mannen är förlamad efter en olycka. Det är viktigt att du som assistent kan vara lyhörd för när du behöver finnas med eller ska ta ett steg tillbaka. Arbetsuppgi... Visa mer
OM JOBBET
En man i 40-års åldern söker nu dig som vill jobba som personlig assistent.

Mannen bor tillsammans med sin familj i Täby/Danderyd. Under sommaren befinner han och hans familj dock i Stockholms skärgård.

Mannen är förlamad efter en olycka. Det är viktigt att du som assistent kan vara lyhörd för när du behöver finnas med eller ska ta ett steg tillbaka.

Arbetsuppgifterna innebär att hjälpa till med allting i mannens vardag som att hjälpa till med hushållet, viss träning, aktiviteter och hygien. Din arbetsplats kommer att erbjuda ett omväxlande arbete då vissa perioder kan vara intensiva och andra perioder lugnare.

DU SOM SÖKER ÄR
Vi tror att du som passar till detta arbete är en engagerad, omtänksam och aktiv kvinna med ett glatt humör och med ett genuint intresse av att arbeta tillsammans med denna man. Om du har arbetat som personlig assistent tidigare är det en merit, men det är inget krav. Vi tror att du är 25-65 år och har ett intresse för resor, sport, matlagning och andra aktiviteter. Eftersom det finns djur i familjen bör du inte vara pälsdjursallergiker.
B-körkort är ett krav för tjänsten.
Det är din personlighet och din vilja att hjälpa till som är avgörande.

DET HÄR ERBJUDS DU
Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD


Du kommer att arbeta var 3:e dag på schema, kl. 07:00-00:00, ibland kan schemat behöva ändras utifrån om kunden reser bort eller dylikt. Under sommaren kommer ett separat schema att tillämpas. 

LÖN


På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

I mitten av december, enligt överenskommelse. 

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2018-12-16. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

Om Vivida


Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och en trygg arbetsledning erbjuder vi personlig assistans i hela landet. Vi arbetar i multikompetenta team med våra kunders behov i centrum. Hos oss finns bland annat jurister och personer med stor erfarenhet av habilitering och handikappkunskap. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer på www.vivida.se. Visa mindre

Undersköterskor / vårdbiträden inom hemtjänsten

Läs mer Nov 23
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Vill du också ha ett av Sveriges viktigaste jobb? Hägersten-Liljeholmen är ett av Stockholms snabbast växande stadsdelsområden. Redan i dag bor här omkring 85 000 personer. Vi på stadsdelsförvaltningen tillhandahåller invånarna stöd och service inom bla... Visa mer
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Vill du också ha ett av Sveriges viktigaste jobb? Hägersten-Liljeholmen är ett av Stockholms snabbast växande stadsdelsområden. Redan i dag bor här omkring 85 000 personer. Vi på stadsdelsförvaltningen tillhandahåller invånarna stöd och service inom bland annat förskola, social omsorg och äldreomsorg. Våra 2 300 medarbetare är den viktigaste anledningen till att våra verksamheter håller så hög kvalitet. Vi söker dig som vill vara med och fortsätta att utvecklas med oss!Arbetsplatsbeskrivning

Hägersten-Liljeholmens hemtjänst består av 6 team och ca 100 medarbetare, som arbetar dag/ kväll och helg.

Ett av teamen är specialteam med inriktning demens.
Arbetsplatsen har centralt läge med goda kommunikationer runt omkring.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska ska du ge god omvårdnad och social omsorg till de äldre enligt beslut från biståndshandläggare. Du ska hjälpa och stödja vårdtagaren i det dagliga livet för att främja den funktionella förmågan hos denne och hjälpa till med vårdtagarens sociala kontakter. Du ska även ha kontakt med anhöriga, medverka vid vårdplanering och social dokumentation.

Kvalifikationer

Du ska ha gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, hälso- och sjukvård eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Du ska ha vana av att dokumentera. Det är meriterande om du har erfarenhet i yrket. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vi behöver dig som är trygg, stresstålig och har en personlig mognad. Du ska också vara serviceinriktad och lyhörd för vårdtagarens behov Du värdesätter olikheter och förstår att olika bakgrund, kultur och grupptillhörighet kan påverka en själv och andra på olika sätt. Du har god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av egna kunskaper och erfarenheter samt är öppen för att lära dig av andra.

Du har empati i mötet med andra människor och har ett genuint intresse för att arbeta inom yrket.Övrigt


B-Körkort krävs för kvällen.Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Bussförare

Läs mer Nov 22
Vi söker nu bussförare för våra sightseeingbussar för att vara med i vårt team i Stockholm för år 2019. Om Du för närvarande har ett giltigt busskort och en passion för att arbeta med människor från hela världen och tycker om att arbeta i en snabb och spännande miljö – då kan det var Dig vi söker! Du har: ? Körkort D ? Giltigt YKB ? Färdskrivarkort ? Erfarenhet av busskörning ... Visa mer
Vi söker nu bussförare för våra sightseeingbussar för att vara med i vårt team i Stockholm för år 2019. Om Du för närvarande har ett giltigt busskort och en passion för att arbeta med människor från hela världen och tycker om att arbeta i en snabb och spännande miljö – då kan det var Dig vi söker!
Du har:
? Körkort D
? Giltigt YKB
? Färdskrivarkort
? Erfarenhet av busskörning
? Erfarenhet av kundservice
Du är:
? Positiv
? En lagspelare
? Lättsam
? Kan flytande engelska, andra språk är ett plus.
Vi erbjuder Dig:
? Att bli en del av ett roligt och utmanande lag
? Att arbeta med och träffa människor från hela världen
? Strömmas personalkort
? Att utveckla Din känsla för människor och service med Nordeuropas ledande företag inom sightseeing och utflykter
Det är ett säsongsbaserat jobb mellan April och september med möjlighet till fortsatt anställning efter säsong på timme. Ansökningar accepteras omedelbart, intervjuer och testkörningar kommer att hållas under februari/mars 2019. För frågor email. buss@stromma.se Vi accepterar inga ansökningar via email. Visa mindre

Jobba på Sverige för UNHCR i höst ; Stockholm

Läs mer Nov 21
I vårt Face-to-Face-program bli ditt jobb att kommunicera flyktingars situation i världen och få in månadsgivare till UNHCR:s arbete. För att lyckas med det måste du ha skinn på näsan och våga argumentera för din sak. Det lyckas du med genom att ha en passion för flyktingars rättigheter, bra kommunikationsförmåga och ett genuint intresse för att träffa nya människor. Vi söker ... Visa mer
I vårt Face-to-Face-program bli ditt jobb att kommunicera flyktingars situation i världen och få in månadsgivare till UNHCR:s arbete. För att lyckas med det måste du ha skinn på näsan och våga argumentera för din sak. Det lyckas du med genom att ha en passion för flyktingars rättigheter, bra kommunikationsförmåga och ett genuint intresse för att träffa nya människor.

Vi söker nya medarbetare till hösten, både heltid och deltid!

Läs mer om arbetet här: https://emp.jobylon.com/jobs/19554/
Vi söker dig som:
- Brinner för mänskliga rättigheter och flyktingfrågor, samt kan förmedla det på ett bra sätt.
- Är en duktig säljare och människokännare.
- Är positiv, framåt och social.
-Trivs med att jobba i alla väder, i allt från solsken till regn.
- Är minst 18 år och kan uttrycka dig väl på svenska.
- Vill jobba i Stockholm.


FN:s flyktingorgan, UNHCR, ger skydd till utsatta människor som tvingats fly sina hem. Över 67 miljoner människor är idag på flykt från krig och förföljelse. De flesta är i akut behov av hjälp. Sverige för UNHCR är UNHCR:s samarbetspartner i Sverige, med uppdrag att samla in pengar till organisationens arbete och att öka medvetenheten bland den svenska allmänheten om situationen för människor som har tvingats fly sina hem. Visa mindre

Sökes: Snöskottare med EGEN BIL för skottning på mark! TJEJER OCH KILLAR!

Läs mer Nov 21
Vi söker tjejer och killar med hög arbetsmoral och punktlighet! Snöskottare för skottning på gata/mark MED EGEN BIL!! I arbetsuppgifterna ingår att skotta entre och gångar, salta och sanda vägarna! God fysisk kondition! Observera att arbetet är fysiskt ansträngande! Sökes omgående för uppdrag till vinter 2018 !! Spännande och varierande arbete. Arbetspassen startar tidigt... Visa mer
Vi söker tjejer och killar med hög arbetsmoral och punktlighet!
Snöskottare för skottning på gata/mark MED EGEN BIL!!
I arbetsuppgifterna ingår att skotta entre och gångar, salta och sanda vägarna! God fysisk kondition!
Observera att arbetet är fysiskt ansträngande!
Sökes omgående för uppdrag till vinter 2018 !!
Spännande och varierande arbete.
Arbetspassen startar tidigt på morgonen. 05 -06.00
Vi utbildar er och går igenom alla olika moment.
Arbetsplatsen är Stockholm.
För rätt kandidater kan vi även erbjuda förlängd anställning inför sommar säsongen som målare.

Bi och körkort är ett krav!

Tjejer och killar med god fysik och punktliga
Sportintresse är ett plus! Du pratar ok svenska och bra engelska! Vi har endast 20 platser!!
Timlön: 160 -180 / tim OB finns!
Arbetstider: väderberoende, obekväma arbetstider kan förekomma!
Mail: jobb@takunderhall.se
Arbetsuppgiften är att skotta ner snö och is från mark.
Vi söker dig med hög arbetsmoral. Du ska kunna ha god kommunikation med arbetsledaren och vara punktligt.
Det finns goda möjligheter för tillsvidare anställning inför vår/sommar säsongen!
Vi utbildar dig i skotta säkert!
Alla är välkommna att lämna in en ansökan! Endast via mail!

Takunderhåll i Stockholm AB sätter stort värde i kompetensen hos de anställda
och organisationen är en viktig del i vår verksamhet och därmed effektiviteten.
Värt att säga om våra medarbetare är att alla har gedigen utbildning och lång erfarenhet inom snickeri och måleribranschen.

Välkomna till det vinnande laget på Takunderhåll Stockholm AB! Visa mindre

Drömjobbet för dig som söker deltidsjobb!

Läs mer Nov 20
Drivs du av att ständigt utmana dig själv och älskar att träffa nya människor? Då har du hittat helt rätt! Som fältsäljare hos oss på Freska blir du en nyckelspelare i vårt härliga försäljningsteam. Vi vet att försäljning är nyckeln till framgång och som fältsäljare hos Freska hjälper vi dig att utveckla din försäljningstalang. Som fältsäljare är dina främsta arbetsuppgifter at... Visa mer
Drivs du av att ständigt utmana dig själv och älskar att träffa nya människor? Då har du hittat helt rätt! Som fältsäljare hos oss på Freska blir du en nyckelspelare i vårt härliga försäljningsteam. Vi vet att försäljning är nyckeln till framgång och som fältsäljare hos Freska hjälper vi dig att utveckla din försäljningstalang. Som fältsäljare är dina främsta arbetsuppgifter att besöka kunder i sin hemmiljö och erbjuda vårt fantastiska koncept samt delta i våra utställningar i Stockholm. Du kommer att arbeta i ett stöttande team där vi tillsammans hjälper varandra att uppnå våra mål. Hos oss får du gå en professionell produkt- och försäljningsutbildning och du får sedan kontinuerlig uppföljning så att du alltid kan utvecklas som säljare. Arbetstiden är förlagd till kl. 16:30-21, 2-5 dagar i veckan vilket gör det lätt för dig att kombinera arbetet med studier eller andra sysselsättningar.

- Du har god kommunikationsförmåga och talar och skriver bra svenska
- Du är tävlingsinriktad och resultatorienterad
- Du har lätt för att prata med andra människor
- Du trivs med att arbeta i ett högt tempo där ingen dag är den andra lik

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av försäljning, det viktiga är att du har rätt inställning och brinner för att utvecklas. Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Perfekt! Då har du goda chanser att trivas och utvecklas tillsammans med oss på Freska. Med rätt inställning och vilja har du möjlighet att växa tillsammans med företaget och kickstarta din karriär tillsammans med oss!

Freska är Skandinaviens snabbast växande raket inom hemstädning och de första som erbjuder online-baserat bokningssystem av professionella städtjänster. Vi är innovativa och drivna och besatta av att leverera högsta kvalitet till våra kunder. Vi söker ständigt nya superstjärnor till vårt företag och därför letar vi nu efter nya fältsäljare som älskar utmaningar och som vill bli en del av vårt fantastiska säljteam. Visa mindre

Julvik. Brevbärare , Stockholm City

Läs mer Nov 20
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev, tidningar och reklam når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar. Bli en del av vårt team Du kommer att utgå från något av våra kontor på Södermalm eller Norrmalm. Arbetsuppgifterna är att sortera brev och paket med möjlighet till utdelning. Tjänsten är ett julv... Visa mer
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev, tidningar och reklam når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är Vi levererar.

Bli en del av vårt team
Du kommer att utgå från något av våra kontor på Södermalm eller Norrmalm. Arbetsuppgifterna är att sortera brev och paket med möjlighet till utdelning. Tjänsten är ett julvikariat med tjänstgöringsgrad på 50 % måndag-fredag under perioden 2018-12-17 till 2018-12-21. Arbetstiderna är förlagda cirka mellan kl. 06.30-10.30 med möjlighet till mertid eftermiddagar.


Du har vad som krävs
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig eller pågående gymnasieutbildning (årskurs 3) och behärska svenska i tal och skrift. B-körkort för manuell växellåda är meriterande. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt - våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker i enlighet med kollektivavtal.

Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta rekrytering.stockholm@postnord.com eller ring 072-144 6185 för snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

restaurangbiträde

Läs mer Nov 19
Vi söker restauranbiträde som kan jobba vår/sommar 2019 på en sommarkrog i Stockholm.Arbetsuppgifterna är bla servera mat,plocka disk,hålla rent bord och serveringytor. minst 18 år,inga förkunskaper eller erfarenheter krävs men erfarenhet från tidigare samma jobb är alltid plus.Högt tempo vid fint väder uteservering i Årsta.Välbesökt vid fint väder.Ibland uppträdande då komm... Visa mer
Vi söker restauranbiträde som kan jobba vår/sommar 2019 på en sommarkrog i Stockholm.Arbetsuppgifterna är bla servera mat,plocka disk,hålla rent bord och serveringytor.

minst 18 år,inga förkunskaper eller erfarenheter krävs men erfarenhet från tidigare samma jobb är alltid plus.Högt tempo vid fint väder

uteservering i Årsta.Välbesökt vid fint väder.Ibland uppträdande då kommer mycket folk.Öppet från April till september.Samma familj som drivit senaste åren Visa mindre

Säljare Leksaksbutiker

Läs mer Nov 14
För kommande julhandel/högsäsong söker vi ett par nya medarbetare. Vi är ett familjeföretag med tre stycken leksaksbutiker i Stockholms innerstad och vi behöver fler kollegor under främst december och delar av januari till att börja med. Eventuellt kan fortsättning bli aktuellt i viss omfattning. Då vi är precis i slutskedet innan det drar igång ordentligt söker vi ENDAST dig ... Visa mer
För kommande julhandel/högsäsong söker vi ett par nya medarbetare.
Vi är ett familjeföretag med tre stycken leksaksbutiker i Stockholms innerstad och vi behöver fler kollegor under främst december och delar av januari till att börja med. Eventuellt kan fortsättning bli aktuellt i viss omfattning.

Då vi är precis i slutskedet innan det drar igång ordentligt söker vi ENDAST dig som har erfarenhet av butik samt kassavana!

Vi erbjuder bra kollegor, ett kul jobb, härliga kunder och bra erfarenheter om du matchar ovanstående.

Hos oss får du arbeta med personlig försäljning, paketinslagning, ge bästa möjliga service, plocka/fylla på varor, prismärka varor och allt annat som förekommer i mindre butiker med hög servicenivå.Krav för att just du skall kunna bli aktuell:

* Jobbat i butik med personlig försäljning till kunden. Helst från leksaker eller barnartiklar men all erfarenhet är välkommen (t ex från kosmetika, sporthandel, Radio/Tv, mode etc). Vana av varuplock eller kassatjänst på stormarknader, bensinstationer och liknande räcker inte.

* Du skall prata svenska

* Du skall kunna arbeta heltid schemalagt under varierande tider mellan 09.00 och 19.00.

* Du måste vara noggrann och stresstålig och fungera i stressig miljö med ett leende på läpparna.

* Du måste utstråla positiv energi.

* Du måste klara av fysiskt arbete.

* Extra plus om du har vana av paketinslagning.


Vi behöver dig snarast samt hela december och delar av januari till att börja med. Du måste kunna arbeta till 18 eller 19 på kvällarna samt att du kan arbeta fram till och med den 23:e december (då stänger vi kl 17), samt gärna mellandagarna och sedan i januari då vi inventerar och ordinarie personal åker på mässor.


Vi tar inte emot långa ansökningar eller allmänna CV:n.

Vi kommer endast att beakta ansökningar via mail som:
Kort beskriver varför du passar för tjänsterna baserat på erfarenheter, personliga egenskaper samt tidigare meriterande arbeten.

Inga personliga besök eller telefonansökningar. Inte heller hela CV:n med personliga brev som inte är specifikt för det vi söker.

P g a förväntad stor mängd ansökningar samt högt arbetstryck kommer vi inte att kunna svara på alla ansökningar.


Vi är ett familjeföretag med 3 stycken leksaksbutiker i Stockholms innerstad, företaget har funnits sedan 1950-talet.
Vi säljer klassiska leksaker av bästa kvalité och med högt lekvärde. Vi brinner för att anstränga oss lite mer och siktar på att ge bästa service till våra kunder.

Vi hjälper våra kunder personligt och hjälper kunden att hitta precis just det som de söker för varje tillfälle.

"Leksaksborgen, de små butikerna med det stora utbudet." Visa mindre

Klättringsinstruktör till Multi Sport Camp 2019

Läs mer Nov 14
Stockholm Sport Academy Sommarjobb Den självklara sommaraktiviteten för barn och ungdomar! Som Stockholms mest etablerade sportskola erbjuder vi sommarläger av hög kvalitet till våra medlemmar. I sommar kommer vi att erbjuda läger hela juni och hela augusti. Det finns möjlighet att arbeta 2–6 veckor under sommaren. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg eller starta din t... Visa mer
Stockholm Sport Academy
Sommarjobb

Den självklara sommaraktiviteten för barn och ungdomar!

Som Stockholms mest etablerade sportskola erbjuder vi sommarläger av hög kvalitet till våra medlemmar.
I sommar kommer vi att erbjuda läger hela juni och hela augusti.
Det finns möjlighet att arbeta 2–6 veckor under sommaren.

Nu söker vi dig som vill ta nästa steg eller starta din tränarkarriär.

Vi har sedan 2003 varit med och främjat idrottsutövandet i Stockholm.
Under den här perioden har vi lärt upp och vidareutbildat ungdomar och tränare till nästa steg i sina tränarkarriärer.
Hos oss får du kunskaper och erfarenheter som du kommer ha nytta av hela livet.

Under sommaren 2019 arrangerar vi Multi Sport Camp. Ett sportläger där deltagarna får prova på en ny sport varje timme.

Följande tjänster utlyses till sommaren:
Lägeransvariga
Tränare inom fotboll, tennis, klättring, basket, parkour, gymnastik, skateboard och friidrott.

Inför sommarens läger utbildas du som tränare i Stockholm Sport Academys unika träningskoncept.
Under sommaren sker personlig pedagogik- & metodikutveckling. Det finns möjlighet att arbeta vidare även till hösten.

Som tränare på Stockholm Sport Academy får du utbildning, diplom,
HLR-kurs, kontinuerlig feedback, tränarkläder och blir en del av ett härligt tränarteam.


Nu ger vi dig chansen att uppleva en fartfylld sommar.

Sänd din ansökan till: jobb@stockholmsportacademy.se
Rekryteringen inför sommaren sker löpande

Du som sökande ska vara/är:
• Serviceminded
• Ha god självkänsla
• Tycka om att vägleda barn och ungdomar
• Brinnande intresse för idrott
• Lojal

Erfarenhet av Klättring och säkring.
Grönt kort

Kort om Stockholm Sport Academy If
Stockholm Sport Academy är Stockholms största sportskola. Vi erbjuder träning inom tennis, parkour, multi sport, friidrott, akrobatik och fotboll till barn, ungdomar och vuxna. Utöver terminsträning erbjuder vi även lägerverksamhet på lov och ledighet. Visa mindre

Parkourtränare till sommarläger 2019

Läs mer Nov 14
Stockholm Sport Academy Sommarjobb Den självklara sommaraktiviteten för barn och ungdomar! Som Stockholms mest etablerade sportskola erbjuder vi sommarläger av hög kvalitet till våra medlemmar. I sommar kommer vi att erbjuda läger hela juni och hela augusti. Det finns möjlighet att arbeta 2–6 veckor under sommaren. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg eller starta din t... Visa mer
Stockholm Sport Academy
Sommarjobb

Den självklara sommaraktiviteten för barn och ungdomar!

Som Stockholms mest etablerade sportskola erbjuder vi sommarläger av hög kvalitet till våra medlemmar.
I sommar kommer vi att erbjuda läger hela juni och hela augusti.
Det finns möjlighet att arbeta 2–6 veckor under sommaren.

Nu söker vi dig som vill ta nästa steg eller starta din tränarkarriär.

Vi har sedan 2003 varit med och främjat idrottsutövandet i Stockholm.
Under den här perioden har vi lärt upp och vidareutbildat ungdomar och tränare till nästa steg i sina tränarkarriärer.
Hos oss får du kunskaper och erfarenheter som du kommer ha nytta av hela livet.

Under sommaren 2019 erbjuder vi renodlade parkourläger.

Följande tjänster utlyses till sommaren:
Lägeransvariga till parkourläger
Parkourtränare och Trickingtränare

Inför sommarens läger utbildas du som tränare i Stockholm Sport Academys unika träningskoncept.
Under sommaren sker personlig pedagogik- & metodikutveckling. Det finns möjlighet att arbeta vidare även till hösten.

Som tränare på Stockholm Sport Academy får du utbildning, diplom,
HLR-kurs, kontinuerlig feedback, tränarkläder och blir en del av ett härligt tränarteam.


Nu ger vi dig chansen att uppleva en fartfylld sommar.

Läs mer om tjänsten och ansök här:
http://sportacademycoach.se/

Vid frågor eller funderingar, kontakta: jobb@stockholmsportacademy.se
Rekryteringen inför sommaren sker löpande

Om Dig:

Erfarenhet inom Parkour alt. Tricking
Socialt kompetent
Flexibel
Ansvarsfull
Stort eget ansvar

Stockholm Sport Academy är Stockholms största sportskola. Vi erbjuder träning inom tennis, parkour, multi sport, friidrott, akrobatik och fotboll till barn, ungdomar och vuxna. Utöver terminsträning erbjuder vi även lägerverksamhet på lov och ledighet. Visa mindre

Lägeransvarig till sommarläger 2019

Läs mer Nov 14
Lägeransvarig till Multi Sport Camp Multi Sport Camp - Den självklara sommaraktiviteten för barn och ungdomar! Som Stockholms mest etablerade sportskola erbjuder vi sommarläger av hög kvalitet till våra medlemmar. I sommar kommer vi att erbjuda läger hela juni och hela augusti. Det finns möjlighet att arbeta 2–6 veckor under sommaren. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg el... Visa mer
Lägeransvarig till Multi Sport Camp

Multi Sport Camp - Den självklara sommaraktiviteten för barn och ungdomar!

Som Stockholms mest etablerade sportskola erbjuder vi sommarläger av hög kvalitet till våra medlemmar. I sommar kommer vi att erbjuda läger hela juni och hela augusti. Det finns möjlighet att arbeta 2–6 veckor under sommaren. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg eller starta din karriär som ledare!

Vi har sedan 2003 varit med och främjat idrottsutövandet i Stockholm. Under den här perioden har vi lärt upp och vidareutbildat ungdomar och tränare till nästa steg i sina tränarkarriärer. Hos oss får du kunskaper och erfarenheter som du kommer ha nytta av hela livet.

Under sommaren 2019 arrangerar vi Multi Sport Camp. Ett sportläger där deltagarna får prova på en ny sport varje timme.

Som lägeransvarig ansvarar du för 4-10 tränare samt ca 60-80 barn. Din roll som ansvarig är att se till att tränarna får regelbunden feedback, att all träning sker säkert och att lägret i sin helhet flyter på. Detta ställer höga krav på att du som ansvarige är stresstålig, gillar att ha mycket ansvar och är trygg i ditt ledarskap.

Inför sommarens läger utbildas du som lägeransvarig i Stockholm Sport Academys unika träningskoncept. Under sommaren sker personlig pedagogik- & metodikutveckling. Du kommer även att vara delaktig i utbildningen för de tränare du kommer vara ansvarig för under sommaren.

Det finns möjlighet att arbeta vidare även till hösten.

Som tränare på Stockholm Sport Academy får du utbildning, diplom, HLR-kurs, kontinuerlig feedback, tränarkläder och blir en del av ett härligt tränarteam.

Nu ger vi dig chansen att uppleva en fartfylld sommar!

Läs mer om tjänsten och ansök här:
http://sportacademycoach.se/

Vid frågor eller funderingar, kontakta: jobb@stockholmsportacademy.se


Du som sökande ska vara/är:
• Serviceminded
• Ha god självkänsla
• Tycka om att vägleda barn, ungdomar och vuxna.
• Brinnande intresse för idrott
• Stresstålig

Kort om Stockholm Sport Academy If Stockholm Sport Academy är Stockholms största sportskola. Vi erbjuder träning inom tennis, parkour, multi sport, friidrott, akrobatik och fotboll till barn, ungdomar och vuxna. Utöver terminsträning erbjuder vi även lägerverksamhet på lov och ledighet. Visa mindre

Akrobatiktränare till sommarläger 2019

Läs mer Nov 14
Stockholm Sport Academy Sommarjobb Den självklara sommaraktiviteten för barn och ungdomar! Som Stockholms mest etablerade sportskola erbjuder vi sommarläger av hög kvalitet till våra medlemmar. I sommar kommer vi att erbjuda läger hela juni och hela augusti. Det finns möjlighet att arbeta 2–6 veckor under sommaren. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg eller starta din t... Visa mer
Stockholm Sport Academy
Sommarjobb

Den självklara sommaraktiviteten för barn och ungdomar!

Som Stockholms mest etablerade sportskola erbjuder vi sommarläger av hög kvalitet till våra medlemmar.
I sommar kommer vi att erbjuda läger hela juni och hela augusti.
Det finns möjlighet att arbeta 2–6 veckor under sommaren.

Nu söker vi dig som vill ta nästa steg eller starta din tränarkarriär.

Vi har sedan 2003 varit med och främjat idrottsutövandet i Stockholm.
Under den här perioden har vi lärt upp och vidareutbildat ungdomar och tränare till nästa steg i sina tränarkarriärer.
Hos oss får du kunskaper och erfarenheter som du kommer ha nytta av hela livet.

Under sommaren 2019 kommer vi att ha renodlade akrobatik/gymnastikläger.
Deltagarna delas in efter ålder samt nivåerna nybörjare, fortsättning och avancerad.

Följande tjänster utlyses till sommaren:
Lägeransvariga till akrobatikläger
Tränare inom akrobatik och gymnastik.

Inför sommarens läger utbildas du som tränare i Stockholm Sport Academys unika träningskoncept.
Under sommaren sker personlig pedagogik- & metodikutveckling. Det finns möjlighet att arbeta vidare även till hösten.

Som tränare på Stockholm Sport Academy får du utbildning, diplom,
HLR-kurs, kontinuerlig feedback, tränarkläder och blir en del av ett härligt tränarteam.

Du som sökande ska vara/är:
• Serviceminded
• Ha god självkänsla
• Tycka om att vägleda barn och ungdomar
• Brinnande intresse för idrott
• Lojal

Nu ger vi dig chansen att uppleva en fartfylld sommar!

Läs mer om tjänsten och ansök här:
http://sportacademycoach.se/

Vid frågor eller funderingar, kontakta: jobb@stockholmsportacademy.se
Rekryteringen inför sommaren sker löpande

Du som sökande ska vara/är:
• Serviceminded
• Ha god självkänsla
• Tycka om att vägleda barn och ungdomar
• Brinnande intresse för idrott
• Lojal

Vi har inga krav på att du ska ha arbetat som tränare tidigare men vi ser det som meriterande.
Kunskap inom akrobatik eller gymnastik.

Kort om Stockholm Sport Academy If
Stockholm Sport Academy är Stockholms största sportskola. Vi erbjuder träning inom tennis, parkour, multi sport, friidrott, akrobatik och fotboll till barn, ungdomar och vuxna. Utöver terminsträning erbjuder vi även lägerverksamhet på lov och ledighet. Visa mindre

Lägertränare till sommarläger 2019

Läs mer Nov 14
Stockholm Sport Academy Sommarjobb Den självklara sommaraktiviteten för barn och ungdomar! Som Stockholms mest etablerade sportskola erbjuder vi sommarläger av hög kvalitet till våra medlemmar. I sommar kommer vi att erbjuda läger hela juni och hela augusti. Det finns möjlighet att arbeta 2–6 veckor under sommaren. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg eller starta din t... Visa mer
Stockholm Sport Academy
Sommarjobb

Den självklara sommaraktiviteten för barn och ungdomar!

Som Stockholms mest etablerade sportskola erbjuder vi sommarläger av hög kvalitet till våra medlemmar.
I sommar kommer vi att erbjuda läger hela juni och hela augusti.
Det finns möjlighet att arbeta 2–6 veckor under sommaren.

Nu söker vi dig som vill ta nästa steg eller starta din tränarkarriär.

Vi har sedan 2003 varit med och främjat idrottsutövandet i Stockholm.
Under den här perioden har vi lärt upp och vidareutbildat ungdomar och tränare till nästa steg i sina tränarkarriärer.
Hos oss får du kunskaper och erfarenheter som du kommer ha nytta av hela livet.

Följande tjänster utlyses till sommaren:
Lägeransvariga
Tränare inom parkour, multi sport, akrobatik och tennis.

Inför sommarens läger utbildas du som tränare i Stockholm Sport Academys unika träningskoncept.
Under sommaren sker personlig pedagogik- & metodikutveckling. Det finns möjlighet att arbeta vidare även till hösten.

Som tränare på Stockholm Sport Academy får du utbildning, diplom,
HLR-kurs, kontinuerlig feedback, tränarkläder och blir en del av ett härligt tränarteam.

Du som sökande ska vara/är:
• Serviceminded
• Ha god självkänsla
• Tycka om att vägleda barn och ungdomar
• Brinnande intresse för idrott
• Lojal

Nu ger vi dig chansen att uppleva en fartfylld sommar!

Läs mer om tjänsten och ansök här:
http://sportacademycoach.se/

Vid frågor eller funderingar, kontakta: jobb@stockholmsportacademy.se
Rekryteringen inför sommaren sker löpande

Du som sökande ska vara/är:
• Serviceminded
• Ha god självkänsla
• Tycka om att vägleda barn och ungdomar
• Brinnande intresse för idrott
• Lojal

Stockholm Sport Academy är Stockholms största sportskola. Vi erbjuder träning inom tennis, parkour, multi sport, friidrott, akrobatik och fotboll till barn, ungdomar och vuxna. Utöver terminsträning erbjuder vi även lägerverksamhet på lov och ledighet. Visa mindre

Tennistränare till sommarläger 2019

Läs mer Nov 14
Stockholm Tennis Academy söker tennistränare i sommarläger Vi söker tennistränare både med baskunskap men även tränare som kan lära ut avancerad tennis till barn, ungdomar och vuxna . Träningen bedrivs vid Tennisstadion på Östermalm. Lägren är från och med vecka 24 till vecka 26 samt vecka 32-33. Tiderna varierar beroende på lägertjänst. Vi söker dig som brinner för tennis... Visa mer
Stockholm Tennis Academy söker tennistränare i sommarläger

Vi söker tennistränare både med baskunskap men även tränare som kan lära ut avancerad tennis till barn, ungdomar och vuxna .
Träningen bedrivs vid Tennisstadion på Östermalm.

Lägren är från och med vecka 24 till vecka 26 samt vecka 32-33.
Tiderna varierar beroende på lägertjänst.

Vi söker dig som brinner för tennis samt att lära ut.
Vi har inga krav på att du ska vara utbilda när du söker men vi ser gärna att du har undervisat tidigare.

Strax innan du börjar arbeta via oss är det viktigt att du går STA:s egna tennisutbildning.
Vi erbjuder både heltidstjänster, deltidstjänster och extrajobb. Minimum per vecka är 3 timmar.

Vi ser gärna att du som söker är driven, arbetsvillig och brinner för det du gör.
Den obligatoriska utbildningen innehåller ett skräddarsydd tennis-koncept, hjärt- och lungräddning, service och teambuildning.

Läs mer om tjänsten och ansök här:
sportacademycoach.se/

Vid frågor eller funderingar, kontakta:
Frida på jobb@stockholmsportcademy.se


Om dig:
Driven
Sportintresserad
Brinner för att undervisa
Bjuder på dig själv
Kan arbeta både individuellt och i team

Kort om Stockholm Sport Academy If Stockholm Sport Academy är Stockholms största sportskola. Vi erbjuder träning inom tennis, parkour, multi sport, friidrott, akrobatik och fotboll till barn, ungdomar och vuxna. Utöver terminsträning erbjuder vi även lägerverksamhet på lov och ledighet. Visa mindre

Skateboardtränare till Sommarläger 2019

Läs mer Nov 14
Stockholm Sport Academy Sommarjobb Den självklara sommaraktiviteten för barn och ungdomar! Som Stockholms mest etablerade sportskola erbjuder vi sommarläger av hög kvalitet till våra medlemmar. I sommar kommer vi att erbjuda läger hela juni och hela augusti. Det finns möjlighet att arbeta 2–6 veckor under sommaren. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg eller starta din t... Visa mer
Stockholm Sport Academy
Sommarjobb

Den självklara sommaraktiviteten för barn och ungdomar!

Som Stockholms mest etablerade sportskola erbjuder vi sommarläger av hög kvalitet till våra medlemmar.
I sommar kommer vi att erbjuda läger hela juni och hela augusti.
Det finns möjlighet att arbeta 2–6 veckor under sommaren.

Nu söker vi dig som vill ta nästa steg eller starta din tränarkarriär.

Vi har sedan 2003 varit med och främjat idrottsutövandet i Stockholm.
Under den här perioden har vi lärt upp och vidareutbildat ungdomar och tränare till nästa steg i sina tränarkarriärer.
Hos oss får du kunskaper och erfarenheter som du kommer ha nytta av hela livet.

Under sommaren 2019 arrangerar vi Multi Sport Camp. Ett sportläger där deltagarna får prova på en ny sport varje timme.

Följande tjänster utlyses till sommaren:
Lägeransvariga
Tränare inom fotboll, tennis, klättring, basket, parkour, gymnastik, skateboard och friidrott.

Inför sommarens läger utbildas du som tränare i Stockholm Sport Academys unika träningskoncept.
Under sommaren sker personlig pedagogik- & metodikutveckling. Det finns möjlighet att arbeta vidare även till hösten.

Som tränare på Stockholm Sport Academy får du utbildning, diplom,
HLR-kurs, kontinuerlig feedback, tränarkläder och blir en del av ett härligt tränarteam.


Nu ger vi dig chansen att uppleva en fartfylld sommar.

Sänd din ansökan till: jobb@stockholmsportacademy.se
Rekryteringen inför sommaren sker löpande

Du som sökande ska vara/är:
• Serviceminded
• Ha god självkänsla
• Tycka om att vägleda barn och ungdomar
• Brinnande intresse för idrott
• Lojal

Kort om Stockholm Sport Academy If
Stockholm Sport Academy är Stockholms största sportskola. Vi erbjuder träning inom tennis, parkour, multi sport, friidrott, akrobatik och fotboll till barn, ungdomar och vuxna. Utöver terminsträning erbjuder vi även lägerverksamhet på lov och ledighet. Visa mindre

Trickingtränare till sommarläger 2019

Läs mer Nov 14
Stockholm Sport Academy Sommarjobb Den självklara sommaraktiviteten för barn och ungdomar! Som Stockholms mest etablerade sportskola erbjuder vi sommarläger av hög kvalitet till våra medlemmar. I sommar kommer vi att erbjuda läger hela juni och hela augusti. Det finns möjlighet att arbeta 2–6 veckor under sommaren. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg eller starta din t... Visa mer
Stockholm Sport Academy
Sommarjobb

Den självklara sommaraktiviteten för barn och ungdomar!

Som Stockholms mest etablerade sportskola erbjuder vi sommarläger av hög kvalitet till våra medlemmar.
I sommar kommer vi att erbjuda läger hela juni och hela augusti.
Det finns möjlighet att arbeta 2–6 veckor under sommaren.

Nu söker vi dig som vill ta nästa steg eller starta din tränarkarriär.

Vi har sedan 2003 varit med och främjat idrottsutövandet i Stockholm.
Under den här perioden har vi lärt upp och vidareutbildat ungdomar och tränare till nästa steg i sina tränarkarriärer.
Hos oss får du kunskaper och erfarenheter som du kommer ha nytta av hela livet.

Under sommarens läger kommer vi erbjuda träning inom Tricking.
Vi söker därmed en tränare med grundläggande erfarenhet inom Tricking.

Inför sommarens läger utbildas du som tränare i Stockholm Sport Academys unika träningskoncept.
Under sommaren sker personlig pedagogik- & metodikutveckling. Det finns möjlighet att arbeta vidare även till hösten.

Som tränare på Stockholm Sport Academy får du utbildning, diplom,
HLR-kurs, kontinuerlig feedback, tränarkläder och blir en del av ett härligt tränarteam.

Du som sökande ska vara/är:
• Serviceminded
• Ha god självkänsla
• Tycka om att vägleda barn och ungdomar
• Brinnande intresse för idrott
• Lojal

Nu ger vi dig chansen att uppleva en fartfylld sommar!

Läs mer om tjänsten och ansök här:
http://sportacademycoach.se/

Vid frågor eller funderingar, kontakta: jobb@stockholmsportacademy.se
Rekryteringen inför sommaren sker löpande

Du som sökande ska vara/är:
• Serviceminded
• Ha god självkänsla
• Tycka om att vägleda barn och ungdomar
• Brinnande intresse för idrott
• Lojal

Stockholm Sport Academy är Stockholms största sportskola. Vi erbjuder träning inom tennis, parkour, multi sport, friidrott, akrobatik och fotboll till barn, ungdomar och vuxna. Utöver terminsträning erbjuder vi även lägerverksamhet på lov och ledighet. Visa mindre

Sökes: Mark snöskottare TJEJER OCH KILLAR SE HIT!!

Läs mer Nov 14
Vi söker tjejer och killar med hög arbetsmoral! Snöskottare för skottning på MARK ! Sökes omgående för uppdrag till vinter 2018/19 !! Spännande och varierande arbete. Arbetspassen startar tidigt på morgonen mellan 05-06.00. Övertid finns nästan alltid. Vi utbildar er och går igenom alla olika moment. Arbetsplatsen är Stockholm. För rätt kandidater kan vi även erbjuda ... Visa mer
Vi söker tjejer och killar med hög arbetsmoral!
Snöskottare för skottning på MARK !
Sökes omgående för uppdrag till vinter 2018/19 !!
Spännande och varierande arbete.
Arbetspassen startar tidigt på morgonen mellan 05-06.00.
Övertid finns nästan alltid.
Vi utbildar er och går igenom alla olika moment.
Arbetsplatsen är Stockholm.
För rätt kandidater kan vi även erbjuda förlängd anställning inför sommar säsongen som målare.

Svenska och/eller engelska ett krav!
Körkort och bil är meriterande.
Löner enligt Kollektivavtal.
OB tillägg finns i 3 olika nivåer och tider.

Tjejer och killar med god fysik!
Sportintresse är ett plus! Du pratar svenska och/ eller engelska!
Timlön: Enligt kollektivavtal samt baserad på erfarenhet och meriter.
Arbetstider: väderberoende, obekväma arbetstider kan förekomma.
Mail: jobb@takunderhall.se
Arbetsuppgiften är att skotta snö på mark.
Vi söker dig med hög arbetsmoral. Du ska kunna ha god kommunikation med arbetsledaren och vara punktligt.
Det finns goda möjligheter för tillsvidare anställning inför vår/sommar säsongen!

Mail: jobb@takunderhall.se
Välkommna att lämna in en ansökan! OBS: Endast via mail!

Takunderhåll i Stockholm AB sätter stort värde i kompetensen hos de anställda
och organisationen är en viktig del i vår verksamhet och därmed effektiviteten.
Värt att säga om våra medarbetare är att alla har gedigen utbildning och lång erfarenhet inom snickeri och måleribranschen.

Välkomna till det vinnande laget på Takunderhåll Stockholm AB! Visa mindre

Engelska Lärare Vikariat

Läs mer Nov 12
Dina arbetsuppgifter Förväntningar: Som ämneslärare i Engelska, förväntas du arbeta med en kombination av Lgr 11/IB MYP curriculum genom att planera och genomföra Units (arbetsområden) som är relevanta och utmanande. Fördelningen mellan ämnena kan komma att förändras på grund av den nya timplanen inför nästa läsår. Som ämneslärare i Engelska förväntas du undervisa på svenska... Visa mer

Dina arbetsuppgifter
Förväntningar:

Som ämneslärare i Engelska, förväntas du arbeta med en kombination av Lgr 11/IB MYP curriculum genom att planera och genomföra Units (arbetsområden) som är relevanta och utmanande. Fördelningen mellan ämnena kan komma att förändras på grund av den nya timplanen inför nästa läsår.
Som ämneslärare i Engelska förväntas du undervisa på svenska.
Inom tjänsten förväntas du vara mentor för en klass med maximum 24 elever.
Som ämneslärare i Engelska förväntas du samarbeta och planera inom ett arbetslag. Mötena är strukturerade och äger rum kontinuerligt. På grund av vår internationella profil hålls våra möten på engelska.
Som ämneslärare i Engelska förväntas du vara öppen för nya pedagogiska idéer och villig att delta i ett kollegialt lärande.


Om dig
Välkommen till Vasa International School of Stockholm, auktoriserad IB-skola som öppnar dörrar för dina framtida internationella läraräventyr!

Du är intresserad av:
en skola med en gemensam vision och ett etablerat yrkesspråk.
kollegial tillit som förutsättning för det kollegiala lärandet.
professionell planering av undervisningen tillsammans med kollegor.
att arbeta i en internationell miljö
att fostra elever till att bli kritiskt tänkande, initiativtagande och ansvarsfulla världsmedborgare (international mindedness).
att fortbilda dig inom International Baccalaureate®.


OM OSS
Vasa International School of Stockholm och Europaskolan är fristående grundskolor (Lgr 11) med internationell prägel. Europaskolan grundades 1998 och har sedan flera år tillbaka varit auktoriserad av International Baccalaureate® (IB) att bedriva undervisning enligt Primary Years Programme (PYP) och Middle Years Programme (MYP). Som lärare hos oss får du möjlighet till internationell fortbildning via International Baccalaureate®. Efter genomgången fortbildning får du tillgång till att söka lärartjänster på någon av de 4000 skolor som finns inom IB learning community i 140 olika länder. Våra skolor har små klasser med studiemotiverade elever. Med en familjär känsla, stark internationell profil, kombinerar IB och svenska läroplaner, strävar skolan efter att främja utmanande och inkluderande undervisning med personal som uppmuntrar eleverna att reflektera, ställa undersökande frågor och agera utifrån sina kunskaper

www.vasainternationalschoolofstockholm.com/en-GB Visa mindre

Är du C / CE chaufför och vill jobba extra under jul och nyår? SE HIT!

Läs mer Nov 12
Vi behöver några C/CE-chaufförer, som vid behov, kan hoppa in under jul och nyår. Du kommer att jobba hos olika kunder med olika typer av uppdrag, men övervägande distribution. Dessa uppdrag kräver att du är flexibel och lättlärd. Arbetstider är övervägande vardagar dagtid, men det kan även förekomma kvällar, nätter och helger. Då det här är tillfälligt/vid behov, ser vi g... Visa mer
Vi behöver några C/CE-chaufförer, som vid behov, kan hoppa in under jul och nyår.

Du kommer att jobba hos olika kunder med olika typer av uppdrag, men övervägande distribution. Dessa uppdrag kräver att du är flexibel och lättlärd.

Arbetstider är övervägande vardagar dagtid, men det kan även förekomma kvällar, nätter och helger.

Då det här är tillfälligt/vid behov, ser vi gärna att du har annan huvudsaklig sysselsättning, och känner att du har möjlighet och vill jobba lite extra.

Krav

- C/CE körkort
- YKB
- Digitalt färdskrivarkort

Meriterande

- Mer än 1 års erfarenhet av att köra lastbil
- Truckkort
- ADR
- Vana av handdatorer

Välkommen med din ansökan!!

Jobzone erbjuder dig:

- Arbete i ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Genom våra 50 kontor i Sverige och Norge personalförstärker vi över 2000 kunder per år i olika branscher och befattningar.

- Arbete i ett företag vars målsättning är att skapa framgång för individer och organisationer, och vars vision är att vara branschens bästa arbetsgivare!

- Arbete i en kultur som av våra medarbetare beskrivs som välkomnande och inkluderande.

- Kollegor med stort engagemang och med höga ambitioner.

- Arbete hos ett företag som självklart är auktoriserat, har kollektivavtal, försäkringar, förmåner med mera.

Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone och våra kunder! Visa mindre

Personlig Assistent Stockholm

Läs mer Nov 8
Personnära insatser som personlig omvårdnad, förflyttning med och utan taklift. Matlagning, inköp, städ och tvätt. Social samvaro. Kvinna: flexibel, utåtriktad, noggrann, strukturerad. Har erfarenhet av vård och/eller omsorg. Såsom personlig omvårdnad; dusch, påklädning, toalettbesök. Kan hantera en taklift och olika hjälpmedel som exempelvis rullstol/hygienstol. Tycker om ma... Visa mer
Personnära insatser som personlig omvårdnad, förflyttning med och utan taklift. Matlagning, inköp, städ och tvätt. Social samvaro.

Kvinna: flexibel, utåtriktad, noggrann, strukturerad. Har erfarenhet av vård och/eller omsorg. Såsom personlig omvårdnad; dusch, påklädning, toalettbesök. Kan hantera en taklift och olika hjälpmedel som exempelvis rullstol/hygienstol. Tycker om matlagning och att hålla ett hem fint. Är social och kan organisera sitt arbete samt följa instruktioner.Vi är ett litet assistansbolag med idag 15 kunder i Stockholm och Västra Götaland. Visa mindre

Hotellstäd

Läs mer Nov 5
Städning av vandrahemsrum och hotellrum samt toaletter, duschar och korridorer. Då vi är ett vandrarhem så bäddar gästen själv sin säng men vi bäddar ur sängar om inte gästen själv gjort det samt torkar golv och tömmer sopor mm. Duschar och toaletter och golvytor i korridorer spolas, rengörs också. Vem är du? - Vi ser gärna att du har arbetat med hotellstäd tidigare minst 1... Visa mer
Städning av vandrahemsrum och hotellrum samt toaletter, duschar och korridorer.
Då vi är ett vandrarhem så bäddar gästen själv sin säng men vi bäddar ur sängar om inte gästen själv gjort det samt torkar golv och tömmer sopor mm.
Duschar och toaletter och golvytor i korridorer spolas, rengörs också.


Vem är du?

- Vi ser gärna att du har arbetat med hotellstäd tidigare minst 1-2år erfarenhet.
- Helger lördag + söndag (5+5= 10timmar/vecka )
Om Skanstulls Hostel

Skanstulls Hostel är ett varmt och inbjudande vandrarhem med 95 bäddar fördelat på 28 rum.
Vi ligger centralt på Södermalm med nära till restauranger och nöjen.
Våra rum är smakfullt inredda och många av dem med hotellstandard.
Våra gäster kommer alltid i första hand och vi vill att vår familjära och personliga atmosfär ska genomsyra hela verksamheten.
En stark personalgrupp ger den bästa servicen!
Skanstulls Hostel startade 2007 och har byggts i etapper och vi påbörjar sista ombyggnationerna i våra lokaler under 2018 - 2019. Visa mindre

Drömjobbet för dig som söker deltidsjobb!

Läs mer Nov 5
Drivs du av att ständigt utmana dig själv och älskar att träffa nya människor? Då har du hittat helt rätt! Som fältsäljare hos oss på Freska blir du en nyckelspelare i vårt härliga försäljningsteam. Vi vet att försäljning är nyckeln till framgång och som fältsäljare hos Freska hjälper vi dig att utveckla din försäljningstalang. Som fältsäljare är dina främsta arbetsuppgifter at... Visa mer
Drivs du av att ständigt utmana dig själv och älskar att träffa nya människor? Då har du hittat helt rätt! Som fältsäljare hos oss på Freska blir du en nyckelspelare i vårt härliga försäljningsteam. Vi vet att försäljning är nyckeln till framgång och som fältsäljare hos Freska hjälper vi dig att utveckla din försäljningstalang. Som fältsäljare är dina främsta arbetsuppgifter att besöka kunder i sin hemmiljö och erbjuda vårt fantastiska koncept samt delta i våra utställningar i Stockholm. Du kommer att arbeta i ett stöttande team där vi tillsammans hjälper varandra att uppnå våra mål. Hos oss får du gå en professionell produkt- och försäljningsutbildning och du får sedan kontinuerlig uppföljning så att du alltid kan utvecklas som säljare. Arbetstiden är förlagd till kl. 16:30-21, 2-5 dagar i veckan vilket gör det lätt för dig att kombinera arbetet med studier eller andra sysselsättningar.

- Du har god kommunikationsförmåga och talar och skriver bra svenska
- Du är tävlingsinriktad och resultatorienterad
- Du har lätt för att prata med andra människor
- Du trivs med att arbeta i ett högt tempo där ingen dag är den andra lik

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av försäljning, det viktiga är att du har rätt inställning och brinner för att utvecklas. Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Perfekt! Då har du goda chanser att trivas och utvecklas tillsammans med oss på Freska. Med rätt inställning och vilja har du möjlighet att växa tillsammans med företaget och kickstarta din karriär tillsammans med oss!

Freska är Skandinaviens snabbast växande raket inom hemstädning och de första som erbjuder online-baserat bokningssystem av professionella städtjänster. Vi är innovativa och drivna och besatta av att leverera högsta kvalitet till våra kunder. Vi söker ständigt nya superstjärnor till vårt företag och därför letar vi nu efter nya fältsäljare som älskar utmaningar och som vill bli en del av vårt fantastiska säljteam. Visa mindre

Arriva söker spårvagnsförare till Nockebybanan i sommar

Läs mer Nov 5
Arriva är en av Europas ledande operatörer inom kollektivtrafiken. I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa sk... Visa mer
Arriva är en av Europas ledande operatörer inom kollektivtrafiken. I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka.
Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik – Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt.
Hoppas att du vill vara med på vår resa.
Din nya tjänst

Nu har du möjlighet att söka sommarjobb som spårvagnsförare till Nockebybanan. Tycker du om människor, service och tycker att det skulle vara roligt att köra spårvagn är det här ett perfekt sommarjobb för dig! Som förare ansvarar du för att transportera våra resenärer på ett säkert, tryggt och trevligt sätt. När du kör spårvagn har du hela tiden en "levande och skiftande omgivning" framför dig från förarhytten genom Trädgårdsstaden i Bromma. Vi söker nu förare på heltid under sommaren som kan arbeta oregelbundna arbetstider såväl tidiga morgnar som sena kvällar och helger.

Din bakgrund

Vi vill att du har minst gymnasiekompetens eller motsvarande samt goda svenska kunskaper i tal och skrift. Du behöver behärska de fyra räknesätten samt har en förmåga att tillämpa logiskt tänkande och problemlösning i stressade situationer. Har du tidigare arbetat i en serviceroll är det en bra bakgrund. Ett krav för att klara tjänsten är god hälsa, fullgott färgseende, god syn och hörsel. B-körkort samt god körvana är ett krav då du delar din vardag med andra trafikanter i gatumiljö. Du måste vara minst 20 år gammal då detta är minimiåldern för spårvagnsförare.

Din profil

Tjänsten som spårvagnsförare är ett ansvarsfullt arbete där du hela tiden måste sätta säkerheten högst och agera därefter. Många delar trafikutrymmet på gatorna med dig som spårvagnsförare. Det krävs därför att du tar ansvar och kan jobba under stress samt har god simultankapacitet då mycket kan hända samtidigt. Du kommer att arbeta självständig vilket ställer krav på din förmåga att prioritera och ta ansvar. Du är vidare noggrann, prestigelös, tycker om att arbeta med människor och förstår att jobbet som spårvagnsförare kräver att du passar tider samt är säkerhetsmedveten i allt det du gör. Din inställning till att lära dig nya saker och ett intresse för att arbeta med service och säkerhet är grundläggande. Det är viktigt att du på ett smidigt sätt kan ta dig till arbetet varför vi förutsätter att du har tillgång till bil eller att du med lätthet kan ta dig till vår depå i Alvik alla tider på dygnet.

Sammanfattningsvis, vill du arbeta med att köra spårvagn, tycker om att arbeta ensam och gärna ger det lilla extra för dina medmänniskor tycker vi att du ska söka denna tjänst. Innan du kan bli aktuell för anställning ska du genomgå ett webbaserat förtest, intervju, ett arbetspsykologiskt urvalstest samt en hälsoundersökning. Din anställning börjar med fyra veckors betald utbildning, till stor del förlagd på kvällstid, under maj – juni och där skriftliga prov ingår. Vi vill att du kan arbeta minst två månader heltid under juni – augusti. Efter sommaren finns möjlighet att jobba kvar som helgextra och vi ser gärna att du fortsätter köra spårvagn hos oss kommande somrar.

Din ansökan

Vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt där du bifogar ditt CV, personliga brev samt ditt fullständiga personnummer. Intervjuer sker fortlöpande och sista ansökningsdag är 2019-01-30. Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.

Är du intresserad

Är du intresserad och har frågor angående ansökan och anställning kan du kontakta Jonas Ahlin 072-180 45 63.

Fackliga företrädare är från SEKO, Lina Yafi, mail: lina.yafi@arriva.se och från ST, Doris Philip, mail: doris.philip@arriva.se.


Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan. Visa mindre

Lagerarbetare med truckkort sökes med start omgående

Läs mer Okt 31
Om oss Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för at... Visa mer
Om oss
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med.

Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv.

Om företaget
Vi söker nu lagerarbetare till vår kund i Norra Stockholm. Vår kund arbetar med reservdelar i fordonsbranschen.


Dina arbetsuppgifter
Som lagerarbetare är du delaktig i det dagliga arbetet på lagret med att förvara och omhänderta ankommande och avgående gods. Du kommer även utföra löpande inventeringar och se till att det är god ordning på arbetsplatsen och att det hålls snyggt och rent.
Det är meriterande om du har erfarenhet av lagerjobb sedan tidigare.

Krav:
• Truckkort A1-5, B1-3Din profil
För att matcha rollen är du flexibel, orädd, noggrann och du har förmågan att se vad som behöver göras. Tjänsten är ett sommarjobb men om ett bra arbete utförs finns goda möjligheter till förlängning. Du kommer att jobba måndag - fredag kl. 08:00-17:00. Tjänsten är tänkt att tillsättas omgående så välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Julvik. Brevbärare , Liljeholmen

Läs mer Okt 30
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev, tidningar och reklam når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar. Bli en del av vårt team Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Liljeholmen. Arbetsuppgifterna är framförallt att sortera brev och andra försändelser, med inslag av utdelning. Arbetstiderna är förl... Visa mer
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev, tidningar och reklam når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är Vi levererar.

Bli en del av vårt team
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Liljeholmen. Arbetsuppgifterna är framförallt att sortera brev och andra försändelser, med inslag av utdelning. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag, ca 08.00-13.00. Tjänsten är ett julvikariat med en tjänstgöringsgrad på 75% med start 2018-12-17 och slut 2118-01-04.


Du har vad som krävs
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig eller pågående gymnasieutbildning (årskurs 3) och behärska svenska i tal och skrift. B-körkort för manuell växellåda är meriterande. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt - våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss.  När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker i enlighet med kollektivavtal.

Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta rekrytering.stockholm@postnord.com eller ring 072-144 6185 för snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Är du årets julspridare?

Läs mer Okt 29
Smålandsgran levererar ekologiska julgranar till tusentals kunder varje dag. Vi växer varje år och söker nu nya engagerade säljare som ger kunden hög service med julstämning. Arbetet består av att stå utomhus vid entré och sälja julgranar. Du som säljare är vårt ansikte utåt och vårt mål är att ge kunden hög service och sprida julstämning. Vi efterfrågar: God svenska i tal ... Visa mer
Smålandsgran levererar ekologiska julgranar till tusentals kunder varje dag. Vi växer varje år och söker nu nya engagerade säljare som ger kunden hög service med julstämning.
Arbetet består av att stå utomhus vid entré och sälja julgranar.

Du som säljare är vårt ansikte utåt och vårt mål är att ge kunden hög service och sprida julstämning.

Vi efterfrågar: God svenska i tal och skrift - för kundkommunikation God fysik - julgranar är tunga, upp till 20 kg.
Flexibel - arbetstider mellan 10 - 20 dock sällan pass över 8 timmar.
Arbetet utförs enskilt.
Ingen förkunskap om julgranar krävs men är givetvis ett plus.
Samtliga säljare utbildas.

Märk ansökan med ''Säljare Stockholm''


Vi ser att du är social, positiv och trivs bra med kundkontakt. Vi ser att du är en noggrann och stresstålig person.
Har en genuin känsla för service och kvalité.

Flytande svenska i tal och skrift - för kundkommunikation.
God fysik - julgranar väger upp till 20 kg.
Flexibel - arbetstider mellan kl 10 - 20 dock sällan pass över 8 timmar.
Kan arbeta torsdag - söndag.

Märk ansökan med ''säljare Stockholm''


Vi har sålt julgranar sedan 1974. Smålandsgran är ett riktigt familjeföretag. http://xn--smlandsgran-y8a.se/om-oss/ Visa mindre

Jobba på Sverige för UNHCR i höst ; Stockholm

Läs mer Okt 26
I vårt Face-to-Face-program bli ditt jobb att kommunicera flyktingars situation i världen och få in månadsgivare till UNHCR:s arbete. För att lyckas med det måste du ha skinn på näsan och våga argumentera för din sak. Det lyckas du med genom att ha en passion för flyktingars rättigheter, bra kommunikationsförmåga och ett genuint intresse för att träffa nya människor. Vi söker ... Visa mer
I vårt Face-to-Face-program bli ditt jobb att kommunicera flyktingars situation i världen och få in månadsgivare till UNHCR:s arbete. För att lyckas med det måste du ha skinn på näsan och våga argumentera för din sak. Det lyckas du med genom att ha en passion för flyktingars rättigheter, bra kommunikationsförmåga och ett genuint intresse för att träffa nya människor.

Vi söker nya medarbetare till hösten, både heltid och deltid!

Läs mer om arbetet här: https://emp.jobylon.com/jobs/19554/
Vi söker dig som:
- Brinner för mänskliga rättigheter och flyktingfrågor, samt kan förmedla det på ett bra sätt.
- Är en duktig säljare och människokännare.
- Är positiv, framåt och social.
-Trivs med att jobba i alla väder, i allt från solsken till regn.
- Är minst 18 år och kan uttrycka dig väl på svenska.
- Vill jobba i Stockholm.


FN:s flyktingorgan, UNHCR, ger skydd till utsatta människor som tvingats fly sina hem. Över 67 miljoner människor är idag på flykt från krig och förföljelse. De flesta är i akut behov av hjälp. Sverige för UNHCR är UNHCR:s samarbetspartner i Sverige, med uppdrag att samla in pengar till organisationens arbete och att öka medvetenheten bland den svenska allmänheten om situationen för människor som har tvingats fly sina hem. Visa mindre

2019 EMEA Summer Internship - Corporate Finance and Operations

Läs mer Okt 26
This role is part of the 2019 Global Internship Program starting in June for 10 consecutive weeks ending in August. Our award winning (WayUp Top 100) internship will give you exposure to the technology and financial industries while preparing you for a career at Nasdaq through hands on development, seminars and coaching. Each intern is given the opportunity to present their pro... Visa mer
This role is part of the 2019 Global Internship Program starting in June for 10 consecutive weeks ending in August. Our award winning (WayUp Top 100) internship will give you exposure to the technology and financial industries while preparing you for a career at Nasdaq through hands on development, seminars and coaching. Each intern is given the opportunity to present their project work at the conclusion of the program. At Nasdaq, we're relentlessly reimagining the markets of today. Not by chasing the possibilities of tomorrow, but by creating them.You are…

* A self-starter with evidence of intellectual curiosity
* A critical thinker who exhibits entrepreneurism and problem solving abilities
* Energized by a heavy workload and tight deadlines
* Able to communicate effectively in writing and verbally
* Proficient in Microsoft Office products, including Word, Excel and PowerPoint
* Experienced or majoring in Finance, accounting, business administration, financial technology, economics or related field

Corporate Finance defines financial analysis procedures, management reporting and serves as the primary liaison between the business, operations and finance. Corporate Operations oversees a variety of essential, company-wide services including travel and purchasing. It also maintains and secures the physical environment in which all employees work through the real estate, property management and security functions.Typical Finance and Operations Internship Roles:

* Accounting
* Audit
* Financial Modeling
* Financial Technology Developer
* Procurement
* Strategic investments
* Corporate Strategy Visa mindre

2019 EMEA Summer Internship - Legal

Läs mer Okt 25
This role is part of the 2019 Global Internship Program starting in June for 10 consecutive weeks ending in August. Our award winning (WayUp Top 100) internship will give you exposure to the technology and financial industries while preparing you for a career at Nasdaq through hands on development, seminars and coaching. Each intern is given the opportunity to present their pro... Visa mer
This role is part of the 2019 Global Internship Program starting in June for 10 consecutive weeks ending in August. Our award winning (WayUp Top 100) internship will give you exposure to the technology and financial industries while preparing you for a career at Nasdaq through hands on development, seminars and coaching. Each intern is given the opportunity to present their project work at the conclusion of the program. At Nasdaq, we're relentlessly reimagining the markets of today. Not by chasing the possibilities of tomorrow, but by creating them.You are…

* A self-starter with evidence of intellectual curiosity
* A critical thinker who exhibits entrepreneurism and problem solving abilities
* Energized by a heavy workload and tight deadlines
* Able to communicate effectively in writing and verbally
* Proficient in Microsoft Office products, including Word, Excel and PowerPoint
* Experienced or majoring in Finance, communications, business, pre-law/law, liberal arts or a related fieldGeneral Counsel (OGC) and legal regulation - The integrity of our markets is a critical asset. The Legal and Regulatory Group is responsible for providing legal support to all of Nasdaq's core functions, which encompass matters relating to the marketplace, regulatory policy, technology, proprietary rights, commercial and corporate matters.Typical Internship Roles under Legal:

* Office of the general counsel
* Regulation and surveillance Visa mindre

Julvik. Brevbärare , Farsta / Skogås

Läs mer Okt 24
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev, tidningar och reklam når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar Bli en del av vårt team Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Farsta eller Skogås. Arbetsuppgifterna är att sortera brev och andra försändelser. Arbetstiderna är förlagda 07:00 till 12:00, med möj... Visa mer
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev, tidningar och reklam når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är Vi levererar

Bli en del av vårt team
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Farsta eller Skogås. Arbetsuppgifterna är att sortera brev och andra försändelser. Arbetstiderna är förlagda 07:00 till 12:00, med möjlighet till viss mertid. Tjänsten är ett julvikariat med en tjänstgöringsgrad på 60% med start 2018-11-26 och slut 2018-12-21.
 
Du har vad som krävs
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt - våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten.

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker i enlighet med kollektivavtal. 

Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta rekrytering.stockholm@postnord.com eller ring 072-144 6185 för snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Vill du arbeta som personlig assistent på spanska solkusten?

Läs mer Okt 22
OM JOBBET En man i 40-års åldern söker nu dig som vill jobba som personlig assistent i Spanien, på solkusten. Mannen bor tillsammans med sin familj och är efter en olycka förlamad. Det är viktigt att du som assistent kan vara lyhörd för när du behöver finnas med eller ska ta ett steg tillbaka. Arbetsuppgifterna innebär att hjälpa till med allting i mannens vardag som att h... Visa mer
OM JOBBET

En man i 40-års åldern söker nu dig som vill jobba som personlig assistent i Spanien, på solkusten.

Mannen bor tillsammans med sin familj och är efter en olycka förlamad. Det är viktigt att du som assistent kan vara lyhörd för när du behöver finnas med eller ska ta ett steg tillbaka.

Arbetsuppgifterna innebär att hjälpa till med allting i mannens vardag som att hjälpa till med hushållet, viss träning, aktiviteter och hygien.
Din arbetsplats kommer att erbjuda ett omväxlande arbete då vissa perioder kan vara intensiva och andra perioder lugnare.
Du kommer att arbeta i perioder om 4-6 veckor åt gången. DU SOM SÖKER ÄR

Vi tror att du som passar till detta arbete är en engagerad, omtänksam och aktiv person med ett glatt humör och med ett genuint intresse av att arbeta tillsammans med denna man. Om du har arbetat som personlig assistent tidigare är det en merit, men det är inget krav. Vi tror att du är 25-65 år och har ett intresse för resor, sport, matlagning och andra aktiviteter. Eftersom det finns djur i familjen bör du inte vara pälsdjursallergiker.
B-körkort är ett krav för tjänsten.
Det är ett plus om du är tjej.
Det är din personlighet och din vilja att hjälpa till som är avgörande.

 

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Arbetstiderna är belagda till att du arbetar varannan dag, du arbetar då 06.00-00.00 och varannan dag är du ledig.
Du kommer att bo i en assistentbostad tillsammans med en kollega.
Du kommer att jobba i perioder på 4-6 veckor.

Vi erbjuder timanställning. LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.TILLTRÄDE

I början av november, enligt överenskommelse. ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2018-11-18. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

Om Vivida


Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och en trygg arbetsledning erbjuder vi personlig assistans i hela landet. Vi arbetar i multikompetenta team med våra kunders behov i centrum. Hos oss finns bland annat jurister och personer med stor erfarenhet av habilitering och handikappkunskap. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer på www.vivida.se. Visa mindre

Drömjobbet för dig som söker deltidsjobb!

Läs mer Okt 19
Drivs du av att ständigt utmana dig själv och älskar att träffa nya människor? Då har du hittat helt rätt! Som fältsäljare hos oss på Freska blir du en nyckelspelare i vårt härliga försäljningsteam. Vi vet att försäljning är nyckeln till framgång och som fältsäljare hos Freska hjälper vi dig att utveckla din försäljningstalang. Som fältsäljare är dina främsta arbetsuppgifter at... Visa mer
Drivs du av att ständigt utmana dig själv och älskar att träffa nya människor? Då har du hittat helt rätt! Som fältsäljare hos oss på Freska blir du en nyckelspelare i vårt härliga försäljningsteam. Vi vet att försäljning är nyckeln till framgång och som fältsäljare hos Freska hjälper vi dig att utveckla din försäljningstalang. Som fältsäljare är dina främsta arbetsuppgifter att besöka kunder i sin hemmiljö och erbjuda vårt fantastiska koncept samt delta i våra utställningar i Stockholm. Du kommer att arbeta i ett stöttande team där vi tillsammans hjälper varandra att uppnå våra mål. Hos oss får du gå en professionell produkt- och försäljningsutbildning och du får sedan kontinuerlig uppföljning så att du alltid kan utvecklas som säljare. Arbetstiden är förlagd till kl. 16:30-21, 2-5 dagar i veckan vilket gör det lätt för dig att kombinera arbetet med studier eller andra sysselsättningar.

- Du har god kommunikationsförmåga och talar och skriver bra svenska
- Du är tävlingsinriktad och resultatorienterad
- Du har lätt för att prata med andra människor
- Du trivs med att arbeta i ett högt tempo där ingen dag är den andra lik

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av försäljning, det viktiga är att du har rätt inställning och brinner för att utvecklas. Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Perfekt! Då har du goda chanser att trivas och utvecklas tillsammans med oss på Freska. Med rätt inställning och vilja har du möjlighet att växa tillsammans med företaget och kickstarta din karriär tillsammans med oss!

Freska är Skandinaviens snabbast växande raket inom hemstädning och de första som erbjuder online-baserat bokningssystem av professionella städtjänster. Vi är innovativa och drivna och besatta av att leverera högsta kvalitet till våra kunder. Vi söker ständigt nya superstjärnor till vårt företag och därför letar vi nu efter nya fältsäljare som älskar utmaningar och som vill bli en del av vårt fantastiska säljteam. Visa mindre

Internship till Corporates på DNB sommar 2019

Läs mer Okt 18
Vi söker dig som vill bli del av DNB internship på Corporate Banking sommar 2019. Studerar du ekonomi eller finans? Ett internship på DNB ger dig som studerar en fantastisk möjlighet att få en inblick i en av Nordens största banker, samtidigt som du skaffar värdefulla kunskaper inom bank- och finansbranschen.Studerar du ekonomi eller finans och vill säkra ditt internship för s... Visa mer
Vi söker dig som vill bli del av DNB internship på Corporate Banking sommar 2019. Studerar du ekonomi eller finans?

Ett internship på DNB ger dig som studerar en fantastisk möjlighet att få en inblick i en av Nordens största banker, samtidigt som du skaffar värdefulla kunskaper inom bank- och finansbranschen.Studerar du ekonomi eller finans och vill säkra ditt internship för sommaren 2019 redan nu? Vill du få en nära inblick och lära dig mer om Nordic- och International Corporate Banking? Vill du verka i en roll där du får fokusera på spännande branscher både i Sverige och internationellt och bidra till DNBs utveckling? Perfekt! I detta internship på DNB kommer du att vara en del av Nordic- och International Corporates som strävar efter att ta sig an nya och spännande områden som kommer ha en betydande roll för bankens fortsatta utveckling. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I detta internship kommer du att verka för avdelningarna Nordic- och International Corporates som arbetar med nordiska och internationella storkunder. Här har man fokus på produkter inom bl.a. teknologi, media, telecom, finans, handel, real estate och offentlig sektor. Du kommer att bli en del av en organisation som välkomnar nya innovativa idéer och tar tillvara på sina medarbetares kunskaper och erfarenheter för att lära av varandra. För att du ska få de bästa förutsättningarna kommer du att få en god introduktion av organisationen och dina projekt. 

Detta är ett betalt internship med möjlighet att få fortsätta jobba extra inom banken under dina fortsatta studier vilket ger dig ett stort försprång i karriären. Här får du chansen att självständigt driva projekt, samtidigt som du får en bred och övergripande inblick av flera delar inom DNB som kommer gynna ditt professionella nätverk och din karriärutveckling.  

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Under ditt internship kommer du själv att få chansen att påverka ditt arbete genom att:

• driva projekt som berör marknadsanalys och datainsamling kopplat till Nordic- och International Corpotate Banking
• välja en eller flera spännande branscher att undersöka, analysera och samla in data kring i samråd med din mentor
• ansvara för att bearbeta och presentera dina slutsatser av projekten för kollegor på avdelningen

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

DNB internship på avdelningarna Nordic- och International Corporate Banking förväntas starta i mitten av juni 2019 och pågå i 8 veckor. Du kommer att få en introduktion i början för att sedan jobba självständigt med dina projekt och i slutet av perioden presenterar du ditt arbete. DNB sitter i fräscha lokaler på Regeringsgatan i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

För att vi ska kunna ge dig en bra tid hos oss behöver du:

• studera ekonomi eller finans på högskola eller universitet 
• ha 1-1,5 år kvar på din utbildning efter avslutat internship
• kunna jobba perioden mitten av juni till mitten av augusti 2019
• ha flytande kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift, då DNB verkar i en internationell miljö

Då DNB gärna vill att du kommer med nya idéer och tankesätt ser vi att du som person är innovativ och initiativtagande. Eftersom du kommer att jobba med egna projekt under ditt internship är det viktigt att du är strukturerad, analytisk och självständig. 

Ansökan för internship på DNB är öppen tom 20 november. Välkommen med din ansökan! 

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Visa mindre

Grovsnickare med inriktning mot sanering / Älvsjö

Läs mer Okt 15
Vi skall nu anställa 5st snickarkunniga personer för arbete i Ävlsö. Du som söker tjänsten skall ha gått yrkesskolan men behöver inte ha något yrkesbevis. Vår kund arbetar i huvudsak med sanering , till stor del mot privatpersoner. Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns det möjlighet att även prov... Visa mer
Vi skall nu anställa 5st snickarkunniga personer för arbete i Ävlsö.
Du som söker tjänsten skall ha gått yrkesskolan men behöver inte ha något yrkesbevis. Vår kund arbetar i huvudsak med sanering
, till stor del mot privatpersoner.


Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns det möjlighet att även prova på olika typer av arbeten, bla inom lager, sanering, montering, grovarbete samt rivning.

aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm.
Vi erbjuder dygnet runt jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet.
Vi bemannar inom en mängd olika branscher-bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Visa mindre

Undersköterska timanställd

Läs mer Okt 12
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Norrmalms stadsdelsområde har ca 70 000 invånare. I stadsdelsområdet ingår förutom Norrmalm och Vasastan även den nya stadsdelen Hagastaden där bostäder, parkområden, handel, life science med världsledande forskning och avancerad vård växer fram. Norrma... Visa mer
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Norrmalms stadsdelsområde har ca 70 000 invånare. I stadsdelsområdet ingår förutom Norrmalm och Vasastan även den nya stadsdelen Hagastaden där bostäder, parkområden, handel, life science med världsledande forskning och avancerad vård växer fram. Norrmalms stadsdelsförvaltning erbjuder dig en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans arbetar för att ge stockholmarna de bästa verksamheterna.Arbetsplatsbeskrivning
Väderkvarnens vård- och omsorgsboende är centralt beläget i Stockholms innerstad och drivs i egen regi av Norrmalms stadsdelsförvaltning.

Det består av gruppboende för äldre med somatiska och demensrelaterade sjukdomar, profilboende inriktning äldrepsykiatri samt av servicehuslägenheter. På Väderkvarnens vård- och omsorgsboende arbetar vi aktivt med Stockholms stads värdegrund, värdighetsgarantier och egna värdeord. Väderkvarnen strävar efter att ständigt överträffa de äldre och närståendes förväntningar och har som mål att bedriva en äldreomsorg i världsklass. Genom att ta hänsyn till individuella förutsättningar, önskemål och behov och göra den äldre delaktig i utformningen av det stöd som ges samt genom att värna om den viktiga guldkanten i tillvaron vill Väderkvarnen erbjuda ett boende utöver det vanliga.

Arbetsbeskrivning
Som undersköterska ska du ge god omvårdnad och social omsorg till de äldre enligt beslut från biståndshandläggare. Du ska hjälpa och stödja vårdtagaren i det dagliga livet för att främja den funktionella förmågan hos denne och hjälpa till med vårdtagarens sociala kontakter. Du ska även ha kontakt med anhöriga, medverka vid vårdplanering och social dokumentation.

Kvalifikationer
Dokumenterad undersköterska utbildning i hälso- och sjukvård. Du ska ha goda kunskaper i tal och skrift.

Du ska ha vana av att dokumentera. Gärna erfarenhet av Parasol. Det är meriterande om du har erfarenhet i yrket. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vi söker dig som är trygg, stresstålig och har en personlig mognad. Du ska också vara serviceinriktad och lyhörd för vårdtagarens behov Du värdesätter olikheter och förstår att olika bakgrund, kultur och grupptillhörighet kan påverka en själv och andra på olika sätt. Du har god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av egna kunskaper och erfarenheter samt är öppen för att lära dig av andra. Du har empati i mötet med andra människor och har ett genuint intresse för att arbeta inom yrket.

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

2019 EMEA Summer Internship - Global Technology

Läs mer Okt 12
This role is part of the 2019 Global Internship Program starting in June for 10 consecutive weeks ending in August. Our award winning (WayUp Top 100) internship will give you exposure to the technology and financial industries while preparing you for a career at Nasdaq through hands on development, seminars and coaching. Each intern is given the opportunity to present their pro... Visa mer
This role is part of the 2019 Global Internship Program starting in June for 10 consecutive weeks ending in August. Our award winning (WayUp Top 100) internship will give you exposure to the technology and financial industries while preparing you for a career at Nasdaq through hands on development, seminars and coaching. Each intern is given the opportunity to present their project work at the conclusion of the program. At Nasdaq, we're relentlessly reimagining the markets of today. Not by chasing the possibilities of tomorrow, but by creating them.You are…

* A self-starter with evidence of intellectual curiosity
* A critical thinker who exhibits entrepreneurism and problem solving abilities
* Energized by a heavy workload and tight deadlines
* Able to communicate effectively in writing and verbally
* Proficient in Microsoft Office products, including Word, Excel and PowerPoint
* Experienced or majoring in computer science, technology or related field

Global Technology (GT) is committed to maintaining Nasdaq's technology leadership position by developing and delivering innovative, cost efficient and short time-to-market technology solutions to our business partners and customers around the world.Typical Internship Roles under Global Tech:

* QA Test Analyst
* Network Admin/Data Base Admin/System Operations Admin
* Global Infrastructure, Cloud
* Information Security
* Software Developer /Software Engineer
* Project Management
* Machine Learning
* Data Analytics Visa mindre

Content Marketing Intern for AI - based Social Media Assistant Startup

Läs mer Okt 11
Zenia is developing the next generation of smart marketing automation tools for small and medium sized ecommerce businesses, helping them to automate their important marketing processes and generate more sales. We're looking for a Content Marketer interested in helping us on a 3 month mission to educate marketers, share learnings, and grow our brand within Europe and beyond. ... Visa mer
Zenia is developing the next generation of smart marketing automation tools for small and medium sized ecommerce businesses, helping them to automate their important marketing processes and generate more sales.

We're looking for a Content Marketer interested in helping us on a 3 month mission to educate marketers, share learnings, and grow our brand within Europe and beyond.

We currently have many paying ecommerce clients who need our help in understanding social media marketing and how to efficiently use Zenia to realize their sales and marketing goals. We're trusting you to create content that would educate our customers.

What do we do?

The ECommerce market is due to double in size to over 4.5 Trillion dollars within the next 3 years, so how can sellers stand out in a packed marketplace?

This is exactly what Zenia is solving! Our SAAS tool is a One-Stop-Shop for sellers. Zenia helps sellers to market their products on social media, both organically and through paid posts by sharing – promoting – converting; providing high converting E-Commerce marketing traffic to their online stores.

What have we accomplished so far?

- Completed Beta Testing in March 2018 with feedback from over 700 users.
- Selected for the STING accelerator as one of the top 7 startup companies in Stockholm.
- Over 100 new users signing up per month from Sweden, China, India, the USA, and the UK.
- Zenia is backed by angel investors with a strong investment record from companies such as Truecaller, Bubbleroom, Karma, MyNewsDesk and Triggerbee.

Your Responsibilities:

- Work with the marketing team to create blog/video/image content
- Cross-post on social media channels
- Manage content marketing calendar
- Hashtag searches
- Grow user bases across all social media channels
- Create and run Growth Hacking experiments
- Optimise social media conversations for maximum reach
- Engage our existing social media community and supercharge them

- Working knowledge of all social media platforms: Facebook, Snapchat, Instagram, Twitter, Youtube, Meetups, Pinterest, WeChat
- Working knowledge of Slack, Canva, Google Docs, Excel
- Cool head under pressure
- Knowledge of how social media works
- Ability to write grammatically, in English, with the purpose of entertaining the audience

Desirable skills:

- Previous experience working at a startup
- Fluent in Mandarin
- E-Commerce Experience

What we offer:

- Ongoing training from industry experts
- Access to the STING Accelerator workshops
- Invitations to events
- Travel and lunch costs

Why join us?

Zenia is already establishing its reputation in China - the biggest ecommerce market in the world, and is set to grow. We already have the benefit of local expertise, partners on the ground, and customer success stories. We know that our product is needed worldwide.

Our core differentiation is that we’re focussed on helping the ecommerce sector rather than being a generalist tool. Zenia is offering new social media marketing solutions for a competitive marketplace.

We have the best business advisors, tech mentors and investor network supporting us, so you will learn a lot on the job, and grow your skillset.

If you're looking for a content marketing experience within a fast-growing marketing-automation startup, write to us and we'll get back to you right away.


Zenia is an early-stage MarTech startup with team members based in Stockholm and Shanghai, focussed on helping ecommerce sellers to build their brands, gather customer data, and generate more sales via social media. Visa mindre

Garderobsjobb

Läs mer Okt 11
värdshuset serverar julbord under 30dagar 23/11-22/12 ! Vi söker garderobsvakt som jobbar kväller och helger. Du tar emot gäster under en korttid och vaktar jackor och väskor. under tiden som gästerna äter och umgås hjälper du till med linnevikning/servettvikning. Du bör vara flink och ha en bra socialkominikation då jobbet bygger på tillit och förtroende. det blir oftast en k... Visa mer
värdshuset serverar julbord under 30dagar 23/11-22/12 !
Vi söker garderobsvakt som jobbar kväller och helger.
Du tar emot gäster under en korttid och vaktar jackor och väskor. under tiden som gästerna äter och umgås hjälper du till med linnevikning/servettvikning.

Du bör vara flink och ha en bra socialkominikation då jobbet bygger på tillit och förtroende.
det blir oftast en kort rusch och sedan ensamjobb under kvällen.
Tjänsten bygger på 1-2 garderobstjänster men inte samtidigt

Värdshuset ligger 15 min från t-centralen och besöks av 8000 gäster under december. Vi värnar om dom svenska traditionerna och är mån om att alla åldrar är välkomna till våran krog. Krogen rymmer upp till 150 gäster.
Kommunikationen är tunnelbanaSockenplan alt buss 144 Visa mindre

Julbordsnisse

Läs mer Okt 11
Under julbordet 22/11-22/12 ansöker värdshuset om julbordsnissar. Jobbet är 15 dagars heltidsjobb med varierande arbetstider. Du bör vara posetiv och arbetsvillig. Förstå dig på svenska traditioner och matlagning. För att komma in i resturangvärden kan julbordsnisse var den enklaste vägen för att få in en fot. Värdshuset ser gärna att du jobbar under hela året med allt från B... Visa mer
Under julbordet 22/11-22/12 ansöker värdshuset om julbordsnissar.
Jobbet är 15 dagars heltidsjobb med varierande arbetstider.


Du bör vara posetiv och arbetsvillig. Förstå dig på svenska traditioner och matlagning. För att komma in i resturangvärden kan julbordsnisse var den enklaste vägen för att få in en fot. Värdshuset ser gärna att du jobbar under hela året med allt från Brunch-julbord-cateringsuppdrag.

Julbordet serveras tre gånger om dagen 11.30-15.00-18.30 med 200 olika delikatesser.
Din uppgift är att:
Bära ut maten från köket till buffén.
Se till att julbordet hålls fräscht och aptitligt.
Avluta sittningen och förbereda för nästa julbord Visa mindre

Receptionist till vårt mysiga hostel! Helger + kvällar

Läs mer Okt 10
Alla i personalen varvar bland arbetsuppgifterna. Allmänt förekommande uppgifter i reception, såsom att besvara mail, skapa bokningar, svara i telefon och hantera kassa. Städning av gästrum och allmänna ytor. Frukost och förberedning samt planering för nästa dag. Oavsett om du arbetar i receptionen, städar eller sköter frukosten så är arbetet väldigt socialt och vi möter all... Visa mer

Alla i personalen varvar bland arbetsuppgifterna.
Allmänt förekommande uppgifter i reception, såsom att besvara mail, skapa bokningar, svara i telefon och hantera kassa.
Städning av gästrum och allmänna ytor.
Frukost och förberedning samt planering för nästa dag.
Oavsett om du arbetar i receptionen, städar eller sköter frukosten så är arbetet väldigt socialt och vi möter alltid varandra och våra gäster med en välkomnande och hjälpsam attityd.Vem är du?

- Vi ser gärna att du har vana av reception och att du brinner för serviceyrket.
- Du är prestigelös och har inga problem med de blandade arbetsuppgifterna.
- Du tar egna initiativ och ser lösningar där problem uppstår.
- Du har inga problem att arbeta ensam eller i grupp.
- Du studerar på högskola/universitet


Om Skanstulls Hostel

Skanstulls Hostel är ett varmt och inbjudande vandrarhem med 95 bäddar fördelat på 28 rum. Vi ligger centralt på Södermalm med nära till restauranger och nöjen. Våra rum är smakfullt inredda och många av dem med hotellstandard.
Vår personalgrupp är ett litet och glatt sammansvetsat gäng där vi alternerar mellan de olika arbetsuppgifterna såsom reception, frukost, värdinna & städ.
Våra gäster kommer alltid i första hand och vi vill att vår familjära och personliga atmosfär ska genomsyra hela verksamheten. En stark personalgrupp ger den bästa servicen!
Skanstulls Hostel startade 2007 och har byggts i etapper, för tillfället färdigställer vi våra nya duschrum. Visa mindre

Julhjälp till BR Leksaker

Läs mer Okt 10
Julhjälp till BR Leksakers Drottninggatan – Butikssäljare Ett seriöst kul jobb i en av Skandinaviens största leksakskedja. BR-Leksaker är en av Skandinaviens största leksakskedjor, med ett starkt varumärke och en igenkännlig maskot. BR Leksaker har väletablerade kundrelationer och lojalitetsprogrammet Club BR. Inför vår hektiska och spännande julsäsong är vi stort behov av ... Visa mer
Julhjälp till BR Leksakers Drottninggatan – Butikssäljare

Ett seriöst kul jobb i en av Skandinaviens största leksakskedja.

BR-Leksaker är en av Skandinaviens största leksakskedjor, med ett starkt varumärke och en igenkännlig maskot. BR Leksaker har väletablerade kundrelationer och lojalitetsprogrammet Club BR.

Inför vår hektiska och spännande julsäsong är vi stort behov av extra personal!

Arbetsuppgifter
Att jobba i butik är väldigt varierande och omväxlande. Du kommer exempelvis packa upp varor, arbeta i kassan, prissätta varor och hjälpa våra kunder med frågor och inköp. Den viktigaste uppgiften är att fokusera på kunden och ge god service.


Erfarenhet
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av detaljhandeln, men viktigast är att Du är glad och positiv och har lätt för att samarbeta. Att Du är effektiv, flexibel och villig att arbeta hårt ser vi som en självsäkerhet.


Var med och sprid julglädje bland våra kunder i och runt Stockholm! Visa mindre

Studerande First - line support till bolag i Södertälje

Läs mer Okt 10
Är du student och vill arbeta under sommaren och deltid under din studietid som teknisk support? Då har vi tjänsten för dig! Har du ett IT och teknikintresse och drivs av att alltid leverera god service? Just nu söker vi en student som vill arbeta som first-line support medarbetare till vår kund i Södertälje. Företaget är den lokala leverantören av TV, bredband och telefoni ti... Visa mer
Är du student och vill arbeta under sommaren och deltid under din studietid som teknisk support? Då har vi tjänsten för dig!

Har du ett IT och teknikintresse och drivs av att alltid leverera god service? Just nu söker vi en student som vill arbeta som first-line support medarbetare till vår kund i Södertälje. Företaget är den lokala leverantören av TV, bredband och telefoni till Södertälje, Järna och Nykvarn. Företaget söker nu förstärkning av en IT intresserad person och de ser gärna att du är serviceinriktad samt att du trivs i rollen att hjälpa andra människor med tekniska ärenden. Vi söker därför en medarbetare till kontoret i Södertälje med start omgående!

Som supportmedarbetare skall du ta emot ärenden via telefon och mail men också från personer som kommer in och besöker. De ärenden du kommer att ha hand om är kopplade till TV, telefoni och bredband. För att passa i den här rollen är det viktigt att du har ett intresse för IT/Teknik och trivs i din roll som supportmedarbetare.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med chans till övertag där du kommer att bli anställd som konsult via Student Consulting och sedan uthyrd som konsult till vår kund. Tjänsten kommer att vara heltid under sommaren och sedan deltid när studierna börjar igen efter sommaren.

Din profil
Vi söker dig som gärna har tidigare arbetslivserfarenhet av att ha arbetat inom support gärna i relation till TV, bredband och telefoni. Som person är du social och utåtriktad med ett stort leende på läpparna. Du har en passion för service och brinner för att leverera bästa servicen mot kund. Du tycker om att lära dig nya saker och du är inte rädd för nya utmaningar.

Låter detta som en tjänst för dig? Skicka då in din ansökan redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Jobba deltid på Sverige för UNHCR i höst ; Stockholm

Läs mer Okt 9
I vårt Face-to-Face-program bli ditt jobb att kommunicera flyktingars situation i världen och få in månadsgivare till UNHCR:s arbete. För att lyckas med det måste du ha skinn på näsan och våga argumentera för din sak. Det lyckas du med genom att ha en passion för flyktingars rättigheter, bra kommunikationsförmåga och ett genuint intresse för att träffa nya människor. Vi söker ... Visa mer
I vårt Face-to-Face-program bli ditt jobb att kommunicera flyktingars situation i världen och få in månadsgivare till UNHCR:s arbete. För att lyckas med det måste du ha skinn på näsan och våga argumentera för din sak. Det lyckas du med genom att ha en passion för flyktingars rättigheter, bra kommunikationsförmåga och ett genuint intresse för att träffa nya människor.

Vi söker nya medarbetare till hösten, både heltid och deltid!

Läs mer om arbetet här: https://emp.jobylon.com/jobs/19554/
Vi söker dig som:
- Brinner för mänskliga rättigheter och flyktingfrågor, samt kan förmedla det på ett bra sätt.
- Är en duktig säljare och människokännare.
- Är positiv, framåt och social.
-Trivs med att jobba i alla väder, i allt från solsken till regn.
- Är minst 18 år och kan uttrycka dig väl på svenska.
- Vill jobba i Stockholm.


FN:s flyktingorgan, UNHCR, ger skydd till utsatta människor som tvingats fly sina hem. Över 67 miljoner människor är idag på flykt från krig och förföljelse. De flesta är i akut behov av hjälp. Sverige för UNHCR är UNHCR:s samarbetspartner i Sverige, med uppdrag att samla in pengar till organisationens arbete och att öka medvetenheten bland den svenska allmänheten om situationen för människor som har tvingats fly sina hem. Visa mindre

Internship till International Corporates på DNB

Läs mer Okt 9
Vi söker dig som vill bli del av DNB internship på International Corporate Banking sommar 2019. Studerar du ekonomi eller finans? Ett internship på DNB ger dig som studerar en fantastisk möjlighet att få en inblick i en av Nordens största banker, samtidigt som du skaffar värdefulla kunskaper inom bank- och finansbranschen.Studerar du ekonomi eller finans och vill säkra ditt in... Visa mer
Vi söker dig som vill bli del av DNB internship på International Corporate Banking sommar 2019. Studerar du ekonomi eller finans?

Ett internship på DNB ger dig som studerar en fantastisk möjlighet att få en inblick i en av Nordens största banker, samtidigt som du skaffar värdefulla kunskaper inom bank- och finansbranschen.Studerar du ekonomi eller finans och vill säkra ditt internship för sommaren 2019 redan nu? Vill du få en nära inblick och lära dig mer om International Corporate Banking? Vill du verka i en roll där du får fokusera på spännande internationella branscher och bidra till DNBs utveckling? Perfekt! I detta internship på DNB kommer du att vara en del av International Corporates som strävar efter att ta sig an nya och spännande områden som kommer ha en betydande roll för bankens fortsatta utveckling. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I detta internship kommer du att verka för avdelningen International Corporates som arbetar med internationella storkunder. Här har man fokus på produkter inom bl.a. teknologi, media, telecom och healtcare. Du kommer att bli en del av en organisation som välkomnar nya innovativa idéer och tar tillvara på sina medarbetares kunskaper och erfarenheter för att lära av varandra. För att du ska få de bästa förutsättningarna kommer du att få en god introduktion av organisationen och dina projekt. 

Detta är ett betalt internship med möjlighet att få fortsätta jobba extra inom banken under dina fortsatta studier vilket ger dig ett stort försprång i karriären. Här får du chansen att självständigt driva projekt, samtidigt som du får en bred och övergripande inblick av flera delar inom DNB som kommer gynna ditt professionella nätverk och din karriärutveckling.  

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Under ditt internship kommer du själv att få chansen att påverka ditt arbete genom att:

• driva projekt som berör marknadsanalys och datainsamling kopplat till International Corpotate Banking
• välja en eller flera spännande branscher att undersöka, analysera och samla in data kring i samråd med din mentor
• ansvara för att bearbeta och presentera dina slutsatser av projekten för kollegor på avdelningen

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

DNB internship på International Corporate Banking förväntas starta i mitten av juni 2019 och pågå i 8 veckor. Du kommer att få en introduktion i början för att sedan jobba självständigt med dina projekt och i slutet av perioden presenterar du ditt arbete. DNB sitter i fräscha lokaler på Regeringsgatan i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

För att vi ska kunna ge dig en bra tid hos oss behöver du:

• studera ekonomi eller finans på högskola eller universitet 
• ha 1-1,5 år kvar på din utbildning efter avslutat internship
• kunna jobba perioden mitten av juni till mitten av augusti 2019
• ha flytande kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift, då DNB verkar i en internationell miljö

Då DNB gärna vill att du kommer med nya idéer och tankesätt ser vi att du som person är innovativ och initiativtagande. Eftersom du kommer att jobba med egna projekt under ditt internship är det viktigt att du är strukturerad, analytisk och självständig. 

Ansökan för internship på DNB är öppen tom 20 november. Välkommen med din ansökan! 

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Visa mindre

Internship inom bank till Nordic Corporates på DNB

Läs mer Okt 9
DNB Nordic Corporates söker dig som vill ha ett spännande internship. Studerar du ekonomi och är intresserad av finas? Sök idag! Vill du säkra ditt internship för sommaren 2019 redan nu? Vill du få en nära inblick och lära dig mer om Nordic Corporates? Här få du möjligheten att vara del av en spännande avdelning som jobbar med storkunder inom Sverige, Finland och Danmark. Ett ... Visa mer
DNB Nordic Corporates söker dig som vill ha ett spännande internship. Studerar du ekonomi och är intresserad av finas? Sök idag!

Vill du säkra ditt internship för sommaren 2019 redan nu? Vill du få en nära inblick och lära dig mer om Nordic Corporates? Här få du möjligheten att vara del av en spännande avdelning som jobbar med storkunder inom Sverige, Finland och Danmark. Ett internship på DNB är ett perfekt tillfälle att vara med och påverka bankens fortsatta utveckling och du har dessutom chansen att få jobba extra under dina studier efter avslutat internship, vilket ger dig ett stort försprång i karriären. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att verka för avdelningen Nordic Corporates som arbetar med storkunder för den nordeuropeiska marknaden. Här fokuserar man på produkter inom bl.a. finans, egendom, services, handel, real estate och offentlig sektor. Du kommer att bli del av en organisation som välkomnar nya innovativa idéer och som tar tillvara på sina medarbetares kunskaper och erfarenheter för att lära av varandra.

Ditt internship är betalt med möjlighet att få fortsätta jobba extra inom banken under dina fortsatta studier. Här får du chansen självständigt driva projekt, samtidigt som du får en bred och övergripande inblick av flera delar inom DNB som kommer gynna ditt professionella nätverk och din kompetensutveckling. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Under ditt internship kommer du själv att få chansen att påverka ditt arbete genom att:

• driva ett projekt som berör marknadsanalys och datainsamling kopplat till Nordic Corpotates
• välja en spännande bransch att undersöka, analysera och samla in data kring i samråd med din mentor
• ansvara för att bearbeta, skriva en rapport och presentera dina slutsatser av projektet för kollegor på banken

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

DNB internship på Nordic Corporates förväntas starta i mitten av juni 2019 och pågå i 8 veckor. Du kommer att få en introduktion i början för att sedan jobba självständigt med ditt projekt och i slutet av perioden presenterar du ditt arbete. DNB sitter i fräscha lokaler på Regeringsgatan i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

För att vi ska kunna ge dig en bra tid hos oss behöver du:

• studera ekonomi eller finans på högskola eller universitet
• ha 1-1,5 år kvar på din utbildning efter avslutat internship
• kunna jobba perioden mitten av juni till mitten av augusti 2019
• ha flytande kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift, då DNB verkar i en internationell miljö

Då DNB gärna vill att du kommer med nya idéer och tankesätt ser vi att du som person är innovativ och initiativtagande. Eftersom du kommer att jobba med ditt egna projekt under ditt internship är det viktigt att du är strukturerad, analytisk och självständig.

Ansökan för internship på DNB är öppen tom 20 november. Välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Visa mindre

DNB internship inom aktieanalys sommarjobb 2019

Läs mer Okt 9
Vi söker nu 3 studenter inom ekonomi som är intresserade av aktieanalys för ett givande Internship på DNB sommar 2019. Sök idag! Har du ett stort intresse för aktier och aktieanalys? Vill du få en djupgående inblick i hur man arbetar med detta på DNB som är en av Nordens största banker? Studerar du till ekonom eller ingenjör och är intresserad av finans och vill säkra ditt int... Visa mer
Vi söker nu 3 studenter inom ekonomi som är intresserade av aktieanalys för ett givande Internship på DNB sommar 2019. Sök idag!

Har du ett stort intresse för aktier och aktieanalys? Vill du få en djupgående inblick i hur man arbetar med detta på DNB som är en av Nordens största banker? Studerar du till ekonom eller ingenjör och är intresserad av finans och vill säkra ditt internship för sommaren 2019 redan nu? Perfekt! I detta internship på DNB kommer du att vara en del av avdelningen Equities som strävar efter att leverera analyser och rådgivning i världsklass till sina kunder. Ett internship på DNB ger dig som studerar en fantastisk möjlighet att få en inblick i en av Nordens största banker, samtidigt som du skaffar värdefulla kunskaper inom bank- och finansbranschen. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I detta internship kommer du att verka för avdelningen Equities som arbetar för att vara den absolut bästa aktören för aktieanalys för olika bolag på internationella marknaden. Här kommer du att få jobba med analys av aktuella marknader och produkter som kan ha en stor betydelse för bankens framtida utveckling. 

I denna roll kommer du att arbeta tätt tillsammans med erfarna och seniora aktieanalytiker. Du kommer även att få ta mycket eget ansvar, samtidigt som du har möjligheten att knyta kontakter med högt uppsatta personer i näringslivet. Detta är ett betalt internship med möjlighet att få fortsätta jobba extra inom banken under dina fortsatta studier vilket ger dig ett stort försprång i karriären.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Under ditt internship kommer du att jobba tillsammans med seniora analytiker och stötta dem i deras arbete. Detta kan exempelvis vara att:

• med stöd av din mentor analysera aktier för den aktuella marknaden
• generera analyser av aktier som kommer ingå i en större rapport
• samla in data och information på ett kreativt och nytänkande sätt

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

DNB internship på Equities kommer pågå under 8 veckor sommaren 2019, startdatum är flexibelt. Då avdelningen Equities arbetar mot hela internationella marknaden kommer arbetstider utanför kontorstider att förekomma. Du kommer att få sitta i DNBs fräscha lokaler på Regeringsgatan i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

 För att vi ska kunna ge dig en bra tid hos oss behöver du:

• studera på högskola eller universitet, exempelvis till ekonom eller ingenjör med intresse för finans och bolagsanalys
• ha 1-1,5 år kvar på din utbildning efter avslutat internship
• kunna jobba 8 veckor under sommaren 2019
• ha flytande kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift, då DNB verkar i en internationell miljö

Då DNB gärna vill att du kommer med nya idéer och tankesätt ser vi att du som person är innovativ och initiativtagande. Eftersom du kommer att jobba med egna projekt under ditt internship är det viktigt att du är strukturerad, analytisk och självständig.

Ansökan för internship på DNB är öppen tom 20 november. I samband med din ansökan ber vi dig bifoga betyg från dina nuvarande studier. Välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Visa mindre

Systemvetare / programmerare till DNB internship

Läs mer Okt 9
Vi söker dig som vill ha ett sommarjobb 2019 inom programmering och ekonomi som blir en del av DNB Internship inom Equities! Trivs du i en roll där problemlösning står i fokus? Är du en fena på programmering och har ett stort intresse för aktier? Gillar du att ta ansvar och styra över ditt egna arbete? Perfekt! I detta internship på DNB kommer du att vara en del av Equities so... Visa mer
Vi söker dig som vill ha ett sommarjobb 2019 inom programmering och ekonomi som blir en del av DNB Internship inom Equities!

Trivs du i en roll där problemlösning står i fokus? Är du en fena på programmering och har ett stort intresse för aktier? Gillar du att ta ansvar och styra över ditt egna arbete? Perfekt! I detta internship på DNB kommer du att vara en del av Equities som arbetar med aktieanalys. Här kommer du att bidra med din expertis inom programmering för att effektivisera befintliga verktyg för databearbetning. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ett internship på DNB ger dig som studerar en fantastisk möjlighet att få en inblick i en av Nordens största banker, samtidigt som du skaffar värdefulla kunskaper inom bank- och finansbranschen. I detta internship kommer du att verka för avdelningen Equities där du kommer att ha en nyckelposition som systemvetare / programmerare. Du kommer att bli en del av en organisation som välkomnar nya innovativa idéer och tar tillvara på sina medarbetares kunskaper och erfarenheter för att lära av varandra.

Detta är ett betalt internship med möjlighet att få fortsätta jobba extra inom banken under dina fortsatta studier vilket ger dig ett stort försprång i karriären. Här får du chansen att självständigt driva projekt, samtidigt som du får en bred och övergripande inblick av flera delar inom DNB som kommer gynna ditt professionella nätverk.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Under ditt internship kommer du själv att få chansen att påverka ditt arbete genom att:

• på ett innovativt sätt finna lösningar hur man effektivt kan arbeta med de verktyg man har för databearbetning gällande aktieanalys
• arbeta tätt med med övriga aktieanalytiker, då ditt arbete har en betydande roll för att underlätta deras arbete

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

DNB internship på Equities kommer pågå under 8 veckor sommaren 2019, startdatum är flexibelt. Då avdelningen Equities arbetar mot hela internationella marknaden kommer arbetstider utanför kontorstider att förekomma. Du kommer att få sitta i DNBs fräscha lokaler på Regeringsgatan i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

För att vi ska kunna ge dig en bra tid hos oss behöver du:

• studera exempelvis finans eller industriell ekonomi på högskola eller universitet med inriktning mot programmering 
• ha 1-1,5 år kvar på din utbildning efter avslutat internship
• kunna jobba 8 veckor under sommaren 2019
• kunna något form av programmeringsspråk som är väsentligt för detta projekt, för att på bästa sätt sätta dig in i arbetet

Då DNB gärna vill att du kommer med nya idéer och tankesätt ser vi att du som person är analytisk, innovativ och initiativtagande. Eftersom du kommer att jobba i ett högt tempo under ditt internship är det viktigt att du är strukturerad och självständig. DNB verkar i en internationell miljö, du behöver därför ha flytande kunskaper engelska och svenska både i tal och skift.

Ansökan för intenship på DNB är öppen till och med 20 november. I samband med din ansökan ber vi dig bifoga betyg från dina nuvarande studier. Välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Visa mindre

DNB internship inom Category Transaction Banking

Läs mer Okt 9
Vill du jobba med analys och är intresserad av digital utveckling? DNB söker dig som vill bli en del av deras internship. Sök nu! Ett internship på DNB ger dig som studerar en fantastisk möjlighet att få en inblick i en av Nordens största banker, samtidigt som du skaffar värdefulla kunskaper inom bank- och finansbranschen.Studerar du ekonomi eller finans och har ett brinnande ... Visa mer
Vill du jobba med analys och är intresserad av digital utveckling? DNB söker dig som vill bli en del av deras internship. Sök nu!

Ett internship på DNB ger dig som studerar en fantastisk möjlighet att få en inblick i en av Nordens största banker, samtidigt som du skaffar värdefulla kunskaper inom bank- och finansbranschen.Studerar du ekonomi eller finans och har ett brinnande intresse för att ligga i framkant när det kommer till digital utveckling? DNB Category Transaction Banking söker dig som vill säkra ditt internship för sommaren 2019 redan nu! Här kommer du att få jobba nära verksamheten med olika projekt där du får möjligheten att komma med nya idéer och infallsvinklar som kan ha en betydande roll för bankens fortsatta digitala utveckling. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I detta internship kommer du att verka inom avdelningen Category Transaction Banking som täcker produkter inom working capital, cash management och trade finance i filialerna i bankens Nord-Europa organisation. Som student får du möjligheten att bidra med idéer och infallsvinklar gällande dina egna erfarenheter hur framtida användarbeteende kan komma att se ut. Här får du chansen att självständigt driva projekt, samtidigt som du får en bred och övergripande inblick av flera delar inom DNB som kommer gynna ditt professionella nätverk.

Detta är ett betalt internship med möjlighet att få fortsätta jobba extra inom banken under dina fortsatta studier vilket ger dig ett stort försprång i karriären. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Under ditt internship på Category Transaction Banking kommer du självständigt att jobba med olika projekt. Detta kan exempelvis vara:

• skapa strukturer i befintliga system som effektiviserar bankens arbete, exempelvis lönsamhetssystem
• analys av kunder, produkter och marknader som banken ser stor potential att ta ny mark inom

Du kommer att jobba självständigt med dina projekt men har såklart handledare på plats. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

DNB internship på Category Transaction Banking förväntas starta i mitten av juni 2019 och pågå i 8 veckor. Har du exempelvis semester i mitten av sommaren kan du såklart ta ut den men förväntas då jobba igen dessa veckor i augusti. Du kommer att få en introduktion i början av din handledare och kommer därefter att jobba självständigt med dina projekt. DNB sitter i fräscha lokaler på Regeringsgatan i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

För att vi ska kunna ge dig en bra tid hos oss behöver du:

• studera ekonomi eller finans på högskola eller universitet
• ha 1-1,5 år kvar på din utbildning efter avslutat internship
• kunna jobba 8 veckor under sommarmånaderna juni till augusti 2019
• ha flytande kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift, då DNB verkar i en internationell miljö

Då DNB gärna vill att du kommer med nya idéer och tankesätt ser vi att du som person är innovativ och initiativtagande. Eftersom du kommer att jobba med egna projekt under ditt internship är det viktigt att du är strukturerad, analytisk och självständig. Category Transaction Banking på DNB vill ligga i framkant i digital utveckling, därför ser vi att du studerat eller har annan relevant erfarenhet av digital utveckling och såklart har ett stort intresse för system, digital utveckling och tech.

Ansökan för internship på DNB är öppen tom 20 november. Välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Visa mindre

H & M Summer Internship

Läs mer Okt 8
As a Summer Intern at H&M group you will get the opportunity to share your ideas and take initiatives in order to affect our business on a global level. You will work in diversified teams where your major task will be business driven analysis to maximize sales and profitability. During the summer you will work as Business Controller within one of our global functions; Buying Of... Visa mer
As a Summer Intern at H&M group you will get the opportunity to share your ideas and take initiatives in order to affect our business on a global level. You will work in diversified teams where your major task will be business driven analysis to maximize sales and profitability. During the summer you will work as Business Controller within one of our global functions; Buying Office, Sales & Operations, Online Sales or New Business at our Head Office in Stockholm, Sweden.

The internship is designed to give you an understanding of our core business and to start building a network within our organization. You will get a mentor that will introduce you to H&M and the role as Business Controller and you will be a part of the daily work. You will attend several seminars held by our leaders and work as a Sales Advisor in our stores. During the internship you will also work with a concrete case that will make a difference for your team and the business, which you will present in the end of the program.

Throughout the internship you will get the possibility to work with your development and we see the internship as a mutual job interview. You will get to know H&M group from the inside and we will get the opportunity to evaluate you for the position as Business Controller within the function you will belong to. We are looking for driven and result oriented talents who are eager to make a difference and want to grow with us. Many of our former Summer Interns are today leaders within our fast-expanding global organization, both in Sweden and around the world.

- Business or Engineering students with one year left to graduation after the internship.
- Strong analytical skills and the ability to turn your analysis into actions that will affect the business globally.
- An entrepreneurial mind-set, taking own initiatives, as we are a flat organization with a straight forward, open-minded culture and short decision paths.
- Team players with leadership skills wanting to grow as leaders within H&M.
- Experience in sales, store or e-commerce is meritorious.
- International experience from either work or studies.

Fluency in English is required, Swedish is not mandatory.


The business idea of H&M is "Fashion and quality at the best price in a sustainable way". The H&M group is one of the biggest fashion companies in the world, with more than 171.000 employees, in over 69 markets. H&M group also includes COS, Weekday, Monki, Cheap Monday, ARKET, &Other; Stories, H&M Home and Afound. Visa mindre

Drömjobbet för dig som söker deltidsjobb!

Läs mer Okt 4
Drivs du av att ständigt utmana dig själv och älskar att träffa nya människor? Då har du hittat helt rätt! Som fältsäljare hos oss på Freska blir du en nyckelspelare i vårt härliga försäljningsteam. Vi vet att försäljning är nyckeln till framgång och som fältsäljare hos Freska hjälper vi dig att utveckla din försäljningstalang. Som fältsäljare är dina främsta arbetsuppgifter at... Visa mer
Drivs du av att ständigt utmana dig själv och älskar att träffa nya människor? Då har du hittat helt rätt! Som fältsäljare hos oss på Freska blir du en nyckelspelare i vårt härliga försäljningsteam. Vi vet att försäljning är nyckeln till framgång och som fältsäljare hos Freska hjälper vi dig att utveckla din försäljningstalang. Som fältsäljare är dina främsta arbetsuppgifter att besöka kunder i sin hemmiljö och erbjuda vårt fantastiska koncept samt delta i våra utställningar i Stockholm. Du kommer att arbeta i ett stöttande team där vi tillsammans hjälper varandra att uppnå våra mål. Hos oss får du gå en professionell produkt- och försäljningsutbildning och du får sedan kontinuerlig uppföljning så att du alltid kan utvecklas som säljare. Arbetstiden är förlagd till kl. 16:30-21, 2-5 dagar i veckan vilket gör det lätt för dig att kombinera arbetet med studier eller andra sysselsättningar.

- Du har god kommunikationsförmåga och talar och skriver bra svenska
- Du är tävlingsinriktad och resultatorienterad
- Du har lätt för att prata med andra människor
- Du trivs med att arbeta i ett högt tempo där ingen dag är den andra lik

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av försäljning, det viktiga är att du har rätt inställning och brinner för att utvecklas. Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Perfekt! Då har du goda chanser att trivas och utvecklas tillsammans med oss på Freska. Med rätt inställning och vilja har du möjlighet att växa tillsammans med företaget och kickstarta din karriär tillsammans med oss!

Freska är Skandinaviens snabbast växande raket inom hemstädning och de första som erbjuder online-baserat bokningssystem av professionella städtjänster. Vi är innovativa och drivna och besatta av att leverera högsta kvalitet till våra kunder. Vi söker ständigt nya superstjärnor till vårt företag och därför letar vi nu efter nya fältsäljare som älskar utmaningar och som vill bli en del av vårt fantastiska säljteam. Visa mindre

Undersköterskor / vårdbiträden inom hemtjänsten

Läs mer Okt 3
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Vill du också ha ett av Sveriges viktigaste jobb? Hägersten-Liljeholmen är ett av Stockholms snabbast växande stadsdelsområden. Redan i dag bor här omkring 85 000 personer. Vi på stadsdelsförvaltningen tillhandahåller invånarna stöd och service inom bla... Visa mer
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Vill du också ha ett av Sveriges viktigaste jobb? Hägersten-Liljeholmen är ett av Stockholms snabbast växande stadsdelsområden. Redan i dag bor här omkring 85 000 personer. Vi på stadsdelsförvaltningen tillhandahåller invånarna stöd och service inom bland annat förskola, social omsorg och äldreomsorg. Våra 2 300 medarbetare är den viktigaste anledningen till att våra verksamheter håller så hög kvalitet. Vi söker dig som vill vara med och fortsätta att utvecklas med oss!Arbetsplatsbeskrivning

Hägersten-Liljeholmens hemtjänst består av 6 team och ca 100 medarbetare, som arbetar dag/ kväll och helg.

Ett av teamen är specialteam med inriktning demens.
Arbetsplatsen har centralt läge med goda kommunikationer runt omkring.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska ska du ge god omvårdnad och social omsorg till de äldre enligt beslut från biståndshandläggare. Du ska hjälpa och stödja vårdtagaren i det dagliga livet för att främja den funktionella förmågan hos denne och hjälpa till med vårdtagarens sociala kontakter. Du ska även ha kontakt med anhöriga, medverka vid vårdplanering och social dokumentation.

Kvalifikationer

Du ska ha gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, hälso- och sjukvård eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Du ska ha vana av att dokumentera. Det är meriterande om du har erfarenhet i yrket. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vi behöver dig som är trygg, stresstålig och har en personlig mognad. Du ska också vara serviceinriktad och lyhörd för vårdtagarens behov Du värdesätter olikheter och förstår att olika bakgrund, kultur och grupptillhörighet kan påverka en själv och andra på olika sätt. Du har god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av egna kunskaper och erfarenheter samt är öppen för att lära dig av andra.

Du har empati i mötet med andra människor och har ett genuint intresse för att arbeta inom yrket.Övrigt


B-Körkort krävs för kvällen.Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kock och kallskänka

Läs mer Okt 2
Inför hösten söker vi förstärkning till vårt köksteam under november och december. Vill du jobba med vårt härliga gäng i köket där vi lagar mat till alla våra cateringuppdrag? Det finns även en möjlighet att jobba ute hos våra kunder när det behövs kockar/kallskänkor på plats vilket innebär kontakt med gäster och vår duktiga serveringspersonal. Arbetstiden är i huvudsak förlagd... Visa mer
Inför hösten söker vi förstärkning till vårt köksteam under november och december. Vill du jobba med vårt härliga gäng i köket där vi lagar mat till alla våra cateringuppdrag? Det finns även en möjlighet att jobba ute hos våra kunder när det behövs kockar/kallskänkor på plats vilket innebär kontakt med gäster och vår duktiga serveringspersonal. Arbetstiden är i huvudsak förlagd till dagtid vardagar 08.00-17.00

Du är en nyfiken, noggrann och positiv kock/kallskänka med några års erfarenhet från branschen. Du har en bred grund att stå på och är både driven och målmedveten. Du står för hög kvalité, hållbart tänk och är yrkesskicklig. Du har ett stort intresse för mat och smaker. Tidigare erfarenhet av catering är meriterande.

Elwing & Co. Catering är ett familjeföretag grundat 1991. Vi har ett väl etablerat varumärke och jobbar med mat, råvaror och service av hög kvalitet. Våra uppdrag innefattar catering och evenemang framför allt till företag. Vi finns på Anderstorpsvägen 20 i Solna, endast ett par minuters gångväg från Huvudsta Centrums tunnelbana. Vi driver sedan januari 2014 också Bar & Café Berwald på Berwaldhallen i Stockholm. Vi är medlemmar i nätverket Hållbara Restauranger och arbetar aktivt med miljöfrågor.

Vi är f n 15 personer som arbetar heltid och har upp till 60 personer som arbetar extra åt oss då vi genomför beställningar och evenemang.

Läs mer på
www.elwingcatering.se
www.cafeberwald.se Visa mindre

Helg - och lovextra. Stallskötsel , barnpedagogik och handledning av vuxna

Läs mer Okt 2
Om dig Vi söker dig med god häst- och stallskötselvana. Du har god kondition och är hyffsat stark. Du har god serviceförmåga och gärna någon erfarenhet från servicejobb. Du har god förmåga till självständigt arbete. Dina arbetsuppgifter Vi söker 1 tjänst för arbete ca varannan helg (lö+sö, eller en av dagarna främst mellan kl 8-12, men under högsässong 8-16) samt ev upp till ... Visa mer
Om dig
Vi söker dig med god häst- och stallskötselvana. Du har god kondition och är hyffsat stark. Du har god serviceförmåga och gärna någon erfarenhet från servicejobb. Du har god förmåga till självständigt arbete.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker 1 tjänst för arbete ca varannan helg (lö+sö, eller en av dagarna främst mellan kl 8-12, men under högsässong 8-16) samt ev upp till heltid alla skollov då vi har dagläger.
Arbetsuppgifter:
Stallskötsel (mockning mm)
Utsläpp av djur (kor, hästar, får, kaniner, höns)
Fodring
Handledning av ledare (11- 17 åringar)
Handledning av ideella vuxna
Service till besökare (kan vara 100-tals)
Städ av gården
Caféskötsel

Kvalifikationer:
Längre hästvana MINST 10 års häst- och ridvana är absolut nödvändig. Skriv med vilken hästvana du har och varifrån du fått den i ansökan.
Erfarenhet av- eller utbildning i djurskötsel
Meriterande:
Erfarenhet från smådjursskötsel (särskilt kanin).
Arbete i häststallar
Erfarenhet från servicearbete
Bra att veta:
Arbetet kan både vara stressigt och tungt.
God kondition behövs.
Förmåga att utföra flera arbetsuppgifter samtidigt behövs.
God serviceförmåga behövs
Du kan inte ha med dig hund på det här jobbet.
Vi tar endast emot ansökningar via mail. Maila CV och ansökningsbrev. Visa mindre

Restaurangbiträden / runners sökes till Gamla Riksarkivets julbord

Läs mer Okt 1
Succésagan fortsätter! I mitten av november reser vi julgranen på innergården och inleder julen hos oss på Gamla Riksarkivet. Tillsammans med Niklas Ekstedt serverar vi ett magiskt julbord – med egenkryddad glögg, hemlagade delikatesser och ett dignande dessertbord. Var med och skapa julstämning hos oss! När våra pampiga lokaler fylls med gäster under november och december beh... Visa mer
Succésagan fortsätter! I mitten av november reser vi julgranen på innergården och inleder julen hos oss på Gamla Riksarkivet. Tillsammans med Niklas Ekstedt serverar vi ett magiskt julbord – med egenkryddad glögg, hemlagade delikatesser och ett dignande dessertbord. Var med och skapa julstämning hos oss!

När våra pampiga lokaler fylls med gäster under november och december behöver vi lyhörda och entusiastiska kollegor som kan hjälpa oss med julfirandet. Vi vill att du har ett stort intresse för mat och dryck, samt arbetar målinriktat för att överträffa gästens förväntningar och önskemål. Du uppskattar när det händer mycket som händer och är en hjälpsam och schyst kollega.

Vi vill att du kan arbeta från mitten av november och fram till slutet av december. Arbetstiderna varierar och kan vara förlagda både dagtid, helg och kväll. Vi tillämpar kollektivavtal för alla våra anställda. Efter säsongens slut finns goda möjligheter att fortsätta arbeta inom Stureplansgruppen och utvecklas i någon av våra andra verksamheter – alla med sitt egna koncept och unika karaktär! En perfekt möjlighet att få in en fot i en stor koncern, med stor bredd och höga ambitioner.

Vi söker runners / restaurangbiträden med:
- Minst ett års erfarenhet av liknande roll.
- Driv, positiv inställning och intresse för branschen.
- Energi och snabba fötter.
- Mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket.

Vi ser gärna att du har ambitioner att utvecklas till servis på sikt.

Ansökan:
Vi tillsätter våra tjänster löpande och vill gärna höra från dig så snart som möjligt. Var noga med att märka din ansökan med den roll du söker. Hoppas vi hörs! Visa mindre

Servitörer / servitriser sökes till Gamla Riksarkivets julbord

Läs mer Okt 1
Succésagan fortsätter! I mitten av november reser vi julgranen på innergården och inleder julen hos oss på Gamla Riksarkivet. Tillsammans med Niklas Ekstedt serverar vi ett magiskt julbord – med egenkryddad glögg, hemlagade delikatesser och ett dignande dessertbord. Var med och skapa julstämning hos oss! När våra pampiga lokaler fylls med gäster under november och december beh... Visa mer
Succésagan fortsätter! I mitten av november reser vi julgranen på innergården och inleder julen hos oss på Gamla Riksarkivet. Tillsammans med Niklas Ekstedt serverar vi ett magiskt julbord – med egenkryddad glögg, hemlagade delikatesser och ett dignande dessertbord. Var med och skapa julstämning hos oss!

När våra pampiga lokaler fylls med gäster under november och december behöver vi lyhörda och entusiastiska kollegor som kan hjälpa oss med julfirandet. Vi vill att du har ett stort intresse för mat och dryck, samt arbetar målinriktat för att överträffa gästens förväntningar och önskemål. Du uppskattar när det händer mycket som händer och är en hjälpsam och schyst kollega.

Vi vill att du kan arbeta från mitten av november och fram till slutet av december. Arbetstiderna varierar och kan vara förlagda både dagtid, helg och kväll. Vi tillämpar kollektivavtal för alla våra anställda. Efter säsongens slut finns goda möjligheter att fortsätta arbeta inom Stureplansgruppen och utvecklas i någon av våra andra verksamheter – alla med sitt egna koncept och unika karaktär! En perfekt möjlighet att få in en fot i en stor koncern, med stor bredd och höga ambitioner.

Vi söker servitörer/servitriser med:
- Minst tre års erfarenhet av likvärdig roll.
- Mycket god dryckeskunskap.
- Kärlek till serviceyrket och som uppskattar merförsäljning.
- Energi och positiv inställning.
- Mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, för att kunna kommunicera med gäster och personal.

Ansökan:
Vi tillsätter våra tjänster löpande och vill gärna höra från dig så snart som möjligt. Var noga med att märka din ansökan med den roll du söker. Hoppas vi hörs! Visa mindre

Hovmästare sökes till Gamla Riksarkivets julbord

Läs mer Okt 1
Succésagan fortsätter! I mitten av november reser vi julgranen på innergården och inleder julen hos oss på Gamla Riksarkivet. Tillsammans med Niklas Ekstedt serverar vi ett magiskt julbord – med egenkryddad glögg, hemlagade delikatesser och ett dignande dessertbord. Var med och skapa julstämning hos oss! När våra pampiga lokaler fylls med gäster under november och december beh... Visa mer
Succésagan fortsätter! I mitten av november reser vi julgranen på innergården och inleder julen hos oss på Gamla Riksarkivet. Tillsammans med Niklas Ekstedt serverar vi ett magiskt julbord – med egenkryddad glögg, hemlagade delikatesser och ett dignande dessertbord. Var med och skapa julstämning hos oss!

När våra pampiga lokaler fylls med gäster under november och december behöver vi lyhörda och entusiastiska kollegor som kan hjälpa oss med julfirandet. Vi vill att du har ett stort intresse för mat och dryck, samt arbetar målinriktat för att överträffa gästens förväntningar och önskemål. Du uppskattar när det händer mycket som händer och är en hjälpsam och schyst kollega.

Vi vill att du kan arbeta från mitten av november och fram till slutet av december. Arbetstiderna varierar och kan vara förlagda både dagtid, helg och kväll. Vi tillämpar kollektivavtal för alla våra anställda. Efter säsongens slut finns goda möjligheter att fortsätta arbeta inom Stureplansgruppen och utvecklas i någon av våra andra verksamheter – alla med sitt egna koncept och unika karaktär! En perfekt möjlighet att få in en fot i en stor koncern, med stor bredd och höga ambitioner.

Vi söker dig med:
- Minst tre års erfarenhet som hovmästare.
- Goda ledaregenskaper och känsla för hög servicenivå.
- Vin- och dryckeskunskap.
- Mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket.

I rollen arbetar du aktivt med merförsäljning och backar dina kollegor i servisen.

Ansökan:
Vi tillsätter våra tjänster löpande och vill gärna höra från dig så snart som möjligt. Var noga med att märka din ansökan med den roll du söker. Hoppas vi hörs! Visa mindre

Timvikarie till förskolor i Hammarby Sjöstad

Läs mer Sep 21
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Vi söker timvikarier till Förskoleområde 2, som består av sex förskolor i Hammarby Sjöstad: förskolorna Sjötomten, Ekbacken, Kryssningen, Sjöresan, Båtklubben och Storseglet. På förskolorna arbetar mellan 15 och 25 barnsköt... Visa mer
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Arbetsplatsbeskrivning
Vi söker timvikarier till Förskoleområde 2, som består av sex förskolor i Hammarby Sjöstad: förskolorna Sjötomten, Ekbacken, Kryssningen, Sjöresan, Båtklubben och Storseglet.

På förskolorna arbetar mellan 15 och 25 barnskötare och förskollärare och totalt ansvarar vi för cirka 500 barn. Förskoleområdet leds av en ledningsgrupp bestående av en förskolechef och tre biträdande förskolechefer. Vår organisation är tydlig med förskolesamordnare på varje förskola som samordnar den dagliga verksamheten. 

Arbetsbeskrivning
Som vikarie bidrar du till att vardagen på förskolan fungerar väl och att alla barn får en god omsorg. I kontakterna med barn och vårdnadshavare är du engagerad, barnfokuserad och serviceinriktad.

Kvalifikationer
Det är meriterande om du har erfarenhet av barn. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna och välkomnar både dig som har arbetat i förskola tidigare och dig som är ny i yrket.

Som person är du flexibel och relationsskapande. Ditt barnfokus är tydligt och du har en positiv attityd till ditt arbete som vikarie och som den pedagog som arbetar när ordinarie personal är frånvarande. Du skapar trygghet och lugn, är social och kommunikativ. 

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Drömjobbet för dig som söker deltidsjobb!

Läs mer Sep 20
Drivs du av att ständigt utmana dig själv och älskar att träffa nya människor? Då har du hittat helt rätt! Som fältsäljare hos oss på Freska blir du en nyckelspelare i vårt härliga försäljningsteam. Vi vet att försäljning är nyckeln till framgång och som fältsäljare hos Freska hjälper vi dig att utveckla din försäljningstalang. Som fältsäljare är dina främsta arbetsuppgifter at... Visa mer
Drivs du av att ständigt utmana dig själv och älskar att träffa nya människor? Då har du hittat helt rätt! Som fältsäljare hos oss på Freska blir du en nyckelspelare i vårt härliga försäljningsteam. Vi vet att försäljning är nyckeln till framgång och som fältsäljare hos Freska hjälper vi dig att utveckla din försäljningstalang. Som fältsäljare är dina främsta arbetsuppgifter att besöka kunder i sin hemmiljö och erbjuda vårt fantastiska koncept samt delta i våra utställningar i Stockholm. Du kommer att arbeta i ett stöttande team där vi tillsammans hjälper varandra att uppnå våra mål. Hos oss får du gå en professionell produkt- och försäljningsutbildning och du får sedan kontinuerlig uppföljning så att du alltid kan utvecklas som säljare. Arbetstiden är förlagd till kl. 16:30-21, 2-5 dagar i veckan vilket gör det lätt för dig att kombinera arbetet med studier eller andra sysselsättningar.

- Du har god kommunikationsförmåga och talar och skriver bra svenska
- Du är tävlingsinriktad och resultatorienterad
- Du har lätt för att prata med andra människor
- Du trivs med att arbeta i ett högt tempo där ingen dag är den andra lik

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av försäljning, det viktiga är att du har rätt inställning och brinner för att utvecklas. Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Perfekt! Då har du goda chanser att trivas och utvecklas tillsammans med oss på Freska. Med rätt inställning och vilja har du möjlighet att växa tillsammans med företaget och kickstarta din karriär tillsammans med oss!

Freska är Skandinaviens snabbast växande raket inom hemstädning och de första som erbjuder online-baserat bokningssystem av professionella städtjänster. Vi är innovativa och drivna och besatta av att leverera högsta kvalitet till våra kunder. Vi söker ständigt nya superstjärnor till vårt företag och därför letar vi nu efter nya fältsäljare som älskar utmaningar och som vill bli en del av vårt fantastiska säljteam. Visa mindre

Trainee: Data Scientist

Läs mer Sep 20
As a trainee in this program you will become a member of trainees from Norway, Sweden and Denmark. During the one-year program you will cover different topics regarding consulting skills, project management, data engineering, data visualization and data science (theory and practice). The form of learning is through: – Classroom trainings – Group work – Self study/practice – ... Visa mer
As a trainee in this program you will become a member of trainees from Norway, Sweden and Denmark. During the one-year program you will cover different topics regarding consulting skills, project management, data engineering, data visualization and data science (theory and practice). The form of learning is through:
– Classroom trainings
– Group work
– Self study/practice
– Internal projects locally and globally
– Commercial projects
– Workshops

The knowledge areas covered in the trainee program and the skills you will develop are important in the role as a data scientist, consultant, project lead or an architect. Through this program you will learn how to create/explore cases in a structured manner with emphasis on further development and reusability.

Who are we looking for
– Master’s degree in maths and statistics, or similar
– Interested in programming
– You must be fluent in Norwegian, Swedish or Danish
– Newly graduated or maximum 1-2 years of working experience
– has the drive to create something and find ways to solve challenges

Our focus is on thinking breakthroughs for our clients. To achieve this we are working with innovative technologies, and doing things in a non-traditional way to create value for our clients.

Does this sound interesting? We welcome you to apply for a data engineer position in a global company with more than 5000 employees spread across the globe. Read more about Nagarro around the world here: www.nagarro.com Visa mindre

Housekeeping Supervisor

Läs mer Sep 20
Sheraton Stockholm Hotel är ett förstklassigt hotell beläget mitt i centrala Stockholm. Vi har 465 gästrum med komfort utöver det vanliga, en restaurang, lobbybar samt 15 konferensrum. Sheraton Stockholm Hotel ingår Marriott International med mer än 6500 hotell världen över. ? Vi söker nu dig som kan anta utmaningen som Housekeeping Supervisor på Sheraton Stockhol... Visa mer
Sheraton Stockholm Hotel är ett förstklassigt hotell beläget mitt i centrala Stockholm. Vi har 465 gästrum med komfort utöver det vanliga, en restaurang, lobbybar samt 15 konferensrum. Sheraton Stockholm Hotel ingår Marriott International med mer än 6500 hotell världen över.


?Vi söker nu dig som kan anta utmaningen som Housekeeping Supervisor på Sheraton Stockholm!

Sheraton Stockholm Hotel är ett förstklassigt hotell beläget mitt i centrala Stockholm. Vi förfogar över 465 gästrum med komfort utöver det vanliga, en restaurang, lobbybar samt 15 konferensrum. Sheraton Stockholm Hotel ingår i den världsomspännande koncernen Marriott International, med mer än 5000 hotell världen runt.

 Vi söker nu en motiverad Housekeeping Supervisor till vår Housekeepingavdelning. Som Housekeeping Supervisor kommer du att ha huvudansvaret för kvalitetsäkring av det dagliga arbetet i Housekeeping och ser till alla standards följs på ett korrekt sätt. Vidare fungerar du som en ”spindel i nätet” roll och håller nära kontakt och samarbete med flera av hotellets avdelningar och rapporterar till Executive Housekeeper.  

 Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

Att med hjälp av din expertis vägleda och träna ditt team i att arbeta enligt företagets föreskrifter och ergonomiskt riktigt
Att regelbundet utföra kvalitetskontroller och ge feedback till  medarbetarna
Att stödja medarbetarna i det dagliga arbetet och planera  daglig fördelning av arbetsuppgifter.
Att informera och inspirera
Kommuncera med gäster och säkerställa att gästens omedelbara behov tillgodoses
Ha medvetenhet och bruka gästers namn och vara förtrogen med deras förväntingar
Säkerhetställa att alla rum är rena, påfyllda och följer hotellets standards
Vara grundligt förtrogen med alla typer av rum, inredning och utsikt

 Vi ser att du är en opretentiös och lagmotiverande individ som kan hålla många bollar i luften. Du brinner för service och har gästens upplevelse i fokus. Du är van vid att ifrågasätta interna processer och hitta nya metoder för att överträffa gästers förväntningar. 

 Du som söker skall vidare uppfylla följande kriterier:

 Bra organisationsförmåga och ett mycket gott öga för detaljer
Minst 6 månaders tidigare erfaranhet inom hotellbranschen
Tidigare erfarenhet inom Housekeeping är ett krav
Initiativförmåga, ansvarskänsla och flexibilitet
Tidigare erfarenhet i en arbetsledande position är meriterande
Förmåga att arbeta såväl självständigt som i team
Goda kunskaper i svenska och i engelska
Goda kunskaper i MS Office
Tidigare kunskaper i Opera är meriterande

 Dina arbetstider kommer att vara enligt ett rullande schema måndag-söndag.

 Vad kan vi erbjuda dig? Sheraton Stockholm Hotel är en internationell och spännande arbetsplats med anställda som representerar över 57 nationaliteter. Då vi är en del av Marriott International finns också möjligheter att fortsätta sin karriär internationellt och internt. Som anställd har du dessutom möjlighet att besöka några av våra 6000 hotell världen över till väldigt förmånliga priser.

 Tjänsten är en vikaria på ett årt, vi önskar tillsätta tjänsten snarast och urval sker löpande.

Vill du veta mer om tjänsten svarar gärna Housekkeping Manager Seble Defere, på email: seble.defere@sheraton.com eller på telefon: +46.(0)8.412.3551 på frågor.

 

Välkommen med din skriftliga ansökan och CV senast 2018-10-14 

 
 
. Visa mindre

Jobba på Sverige för UNHCR i höst ; Stockholm

Läs mer Sep 19
I vårt Face-to-Face-program bli ditt jobb att kommunicera flyktingars situation i världen och få in månadsgivare till UNHCR:s arbete. För att lyckas med det måste du ha skinn på näsan och våga argumentera för din sak. Det lyckas du med genom att ha en passion för flyktingars rättigheter, bra kommunikationsförmåga och ett genuint intresse för att träffa nya människor. Vi söker ... Visa mer
I vårt Face-to-Face-program bli ditt jobb att kommunicera flyktingars situation i världen och få in månadsgivare till UNHCR:s arbete. För att lyckas med det måste du ha skinn på näsan och våga argumentera för din sak. Det lyckas du med genom att ha en passion för flyktingars rättigheter, bra kommunikationsförmåga och ett genuint intresse för att träffa nya människor.

Vi söker nya medarbetare till hösten, både heltid och deltid!

Läs mer om arbetet här: https://emp.jobylon.com/jobs/19554/
Vi söker dig som:
- Brinner för mänskliga rättigheter och flyktingfrågor, samt kan förmedla det på ett bra sätt.
- Är en duktig säljare och människokännare.
- Är positiv, framåt och social.
-Trivs med att jobba i alla väder, i allt från solsken till regn.
- Är minst 18 år och kan uttrycka dig väl på svenska.
- Vill jobba i Stockholm.


FN:s flyktingorgan, UNHCR, ger skydd till utsatta människor som tvingats fly sina hem. Över 67 miljoner människor är idag på flykt från krig och förföljelse. De flesta är i akut behov av hjälp. Sverige för UNHCR är UNHCR:s samarbetspartner i Sverige, med uppdrag att samla in pengar till organisationens arbete och att öka medvetenheten bland den svenska allmänheten om situationen för människor som har tvingats fly sina hem. Visa mindre

Timvikarierande vårdare till gruppbostad sökes

Läs mer Sep 17
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Älvsjö är en av 14 stadsdelar i Stockholms stad. Vi står inför spännande utmaningar när Älvsjö stadsdelsområde växer och helt nya stadsdelar byggs.Vi som arbetar i förvaltningen samverkar för att utveckla kvaliteten i vår v... Visa mer
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Arbetsplatsbeskrivning
Älvsjö är en av 14 stadsdelar i Stockholms stad.

Vi står inför spännande utmaningar när Älvsjö stadsdelsområde växer och helt nya stadsdelar byggs.Vi som arbetar i förvaltningen samverkar för att utveckla kvaliteten i vår verksamhet, att vi ger våra invånare möjligheter till delaktighet och att vi ger ett jämställt bemötande.

Gruppbostaden Brännkyrka är ett LSS-boende där de som bor har måttliga/lindriga funktionsnedsättningar. På gruppbostaden finns 6 lägenheter och en uteplats och boendet finns centralt i ett villaområde skog och stad. Vill du vara med och påverka?

Arbetsbeskrivning
Uppdraget på Brännkyrka är av pedagogiskt, metodiskt, motiverande och stödjande karaktär. Du kommer utgå från varje boendes behov, intressen, förmågor och individuella genomförandeplaner. Du kommer att i samråd med de boende planera och utforma stödet som ska leda till en ökad självständighet, inflytande och delaktighet. Personerna på Bränkyrka har olika förutsättningar, funktionsnedsättningar och står inför olika utmaningar, svårigheter och möjligheter.

Att arbeta med stöd- och serviceinsatser till personer med funktionsnedsättningar är ett brett, varierande, inspirerande och utmanande arbete där insatserna ska utföras med respekt för brukarens behov, önskemål, integritet, delaktighet, självbestämmande och olikheter. Stödet och servicen ska ske på individuell basis och vara anpassad för varje person, för att denna ska kunna leva som andra med livskvalitet och goda levnadsvillkor.

I uppdraget som personal på gruppbostaden bidrar du med din pedagogiska kompetens i det dagliga arbetet och vara en part i Brännkyrkas utvecklings- och förändringsarbete tillsammans med de boende, personalgruppen och ansvarig chef. Du kommer även ingå i nära samverkan och samarbete med brukarens nätverk och andra samarbetspartners.

Arbetstiderna är schemalagda och förlagda till dags-, kvälls- jour och helgpass.

Kvalifikationer
Du har omvårdnadsprogrammet gärna med inriktning funktionshinder/psykiatri, utbildning med social eller pedagogisk inriktning eller annan för området relevant utbildning.

Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet om särskilda förhållningssätt, lågaffektivt bemötande, tankestödsmodeller och tydliggörande pedagogik. Du ska ha god datorvana och kunskap om att arbeta i dokumentationsprogram. Då kommunikation och dokumentation är centrala och viktiga delar i verksamheten förutsätter arbetet goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. 

För att lyckas i dessa tjänster är du kreativ, strukturerad och lösningsfokuserad. Du måste vara väl insatt i olika typer av funktionsnedsättningar. I din personlighet är du nyfiken, har god självkännedom är tydlig.

Vi söker dig som har drivkraft att göra gott för personerna på Brännkyrka och som är anpassningsbar till nya omständigheter. Du är lyhörd, har god samarbetsförmåga och ett professionellt bemötande inom och utanför organisationen. Du har en helhetssyn för personerna och tar ett helhetsansvar för det pedagogiska arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kille 32 år i Upplands Väsby söker personlig assistenter

Läs mer Sep 17
Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro.Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige utgående från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och nu söker... Visa mer
Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro.Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige utgående från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team!

.

Jag är en 32 årig kille som har muskelsjukdomen Duchennes muskeldystrofi. Nu till sommaren söker jag personliga assistenter, både tjejer och killar i åldern 20-40 år. Det är viktigt att du är ansvarstagande, lyhörd och flexibel. Det är meriterande om du tidigare arbetat som assistent och med trackestomi, men det är inget krav eftersom du kommer få utbildning för det. 

På grund av mitt funktionshinder sitter jag i rullstol och behöver hjälp med det mesta för att få min vardag att fungera. Jag tycker om sport och då främst fotboll, som jag gärna både tittar på och spelar tv-spel. Jag gillar även att åka på kryssningar och att gå ut och ta en fika.

Du som söker ska kunna arbeta dag, kväll och natt både på vardagar och helger. Tiderna är vanligtvis uppdelade 8-16, 16-22 och 22-08. 


Låter det intressant? Välkommen in med din ansökan snarast!


Nordström assistans har kollektivaval med individuell lönesättning. Visa mindre

Sjuksköterskor till Lillängen

Läs mer Sep 16
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget” Vi söker dig som vill vara med och utveckla Vardaga tillsammans med oss! Vi erbjuder äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Vardaga finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och känna trygghet. Vår vision är att göra världen lite b... Visa mer
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget”

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Vardaga tillsammans med oss! Vi erbjuder äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Vardaga finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och känna trygghet. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt. Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, ansvar, kunskap och enkelhet. De som jobbar hos oss delar dessa värderingar och bidrar aktivt till att hålla dem levande.

Vi söker en Legitimerad Sjuksköterska till Lillängen

Lillängen är ett äldreboende med totalt 45 lägenheter. 18 har inriktning mot somatiska sjukdomar och resten har inriktning mot demenssjukdomar. Lillängen ligger 5 minuter från Nacka Forum och cirka 15 minuter från Slussen. Det finns goda parkeringsmöjligheter och vi har en busshållsplats precis utanför entrédörren.

Nu söker vi nya sjuksköterskor för timanställning hos oss. Vi har en liten stabil sjuksköterskegrupp och vill nu hitta sjuksköterskor för timanställning för att täcka för ordinariepersonalens semestrar och andra ledigheter.

Ditt uppdrag

Du ingår i ett team med omvårdnadspersonal, arbetsterapeut och fysioterapeut. Ni arbetar tätt ihop och din roll i teamet är att handleda i omvårdnaden och att ansvara för att medicinska ordinationer följs. Teamet ska tillsammans skapa och bibehålla goda relationer med de boende, anhöriga och uppdragsgivare.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av äldreomsorg. Du har ett professionellt och pedagogisk förhållningssätt och tycker om att arbeta i team. Arbetet kräver att du är självständig och kan ta beslut utifrån dina egna bedömningar. Du har god datorvana och erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare får kompetensutvecklingvia vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension.Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 181015

För mer information kontakta: heidi.heino@vardaga.se

Vårdförbundet, Hampus Kalpakas, Mobil: 076-621 73 30, Mail: haralampos.kalpakas@vardaga.se

Vision, Magnus Sällström, Mobil:076-6217721,
Mail: vision@ambea.se

På Vardagas cirka 80 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Våra 7 000 medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.vardaga.se) www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Butikssäljare helgextra Stenströms

Läs mer Sep 16
Till våra butiker Stenströms Woman på NK i Stockholm samt Stenströms Flagship store i Sturegallerian söker vi butikssäljare, helg och julextra. Vi söker i första hand dig som studerar och som vill arbeta extra på helger och lov. Du ska kunna arbeta minst 2 st lördagar/månad. Du bör ha tidigare arbetslivserfarenhet av butik eller serviceyrke. Vi ser helst att du har fyllt 2... Visa mer
Till våra butiker Stenströms Woman på NK i Stockholm samt Stenströms Flagship store i Sturegallerian söker vi butikssäljare, helg och julextra.
Vi söker i första hand dig som studerar och som vill arbeta extra på helger och lov. Du ska kunna arbeta minst 2 st lördagar/månad. Du bör ha tidigare arbetslivserfarenhet av butik eller serviceyrke. Vi ser helst att du har fyllt 20 år.
Du är glad och positiv, lyhörd och har lätt för att kommunicera med andra. Du förstår vikten av att ge service över förväntan. Du är ärlig och ordningsam.
Du gillar mode och vill utveckla dina säljkunskaper.
Vi förutsätter att du känner till vårt varumärke och kan vara en bra ambassadör och en duktig säljare.


Stenströms Flagship store i Sturegallerian säljer skjortor, blusar, stickade plagg samt kavajer, klänningar och accessoarer från egna varumärket. Vi vänder oss till både män och kvinnor.

Stenströms Woman öppnade egen butik/avdelning på NK i Stockholm i mars 2018. Vi säljer Stenströms damkollektioner och vänder oss till kvinnor som uppskattar klassiska plagg av hög kvalité. Visa mindre

Vikarier till socialpsykiatri och LSS - verksamhet på Norrmalm

Läs mer Sep 14
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Norrmalms stadsdelsområde har ca 70 000 invånare. I stadsdelsområdet ingår förutom Norrmalm och Vasastan även den nya stadsdelen Hagastaden där bostäder, parkområden, handel, life science med världsledande forskning och avancerad vård växer fram. Norrma... Visa mer
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Norrmalms stadsdelsområde har ca 70 000 invånare. I stadsdelsområdet ingår förutom Norrmalm och Vasastan även den nya stadsdelen Hagastaden där bostäder, parkområden, handel, life science med världsledande forskning och avancerad vård växer fram. Norrmalms stadsdelsförvaltning erbjuder dig en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans arbetar för att ge stockholmarna de bästa verksamheterna.Vi behöver ett antal vikarier till  våra verksamheter inom socialpsykiatrin och LSS.

Främst söker vi vikarier till boendestöd, boenden samt till daglig verksamhet. Som vikarie ersätter du de ordinarie medarbetarna vid ledighet och sjukdom. Som medarbetare ger man stöd till personer med psykiatriska eller intellektuella funktionsnedsättningar i deras dagliga liv.

Arbetet är omväxlande och omfattar arbetsuppgifter av både praktisk och social karaktär. Det kan innebära såväl stöd med omvårdnad och praktiska sysslor i hemmet som ledsagning och gemensamma sociala upplevelser.

Arbetet kan innefatta dag, kväll och helgtjänstgöring.   

Kvalifikationer 
Du bör ha en vårdutbildning och/eller erfarenhet av arbete med målgruppen.  Kvalifikationer
Om du har en utbildning med inriktning psykiatri eller LSS är det meriterande.Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Däckmontör säsongsarbete

Läs mer Sep 13
Vi söker personal för säsongsarbete som däckmontör, hjulbytare, hjultvättare. Arbetsperioden är från 15 oktober till mitten på december. Du kommer att jobba i ett lag med medarbetare där det gäller att kunna samarbeta. Hos oss har vi fokus på våra kunder vilket kräver av dig att du är artig, uppmärksam, omtänksam, och smidig. Kvalitet går före kvantitet. Du bör vara stark, f... Visa mer
Vi söker personal för säsongsarbete som däckmontör, hjulbytare, hjultvättare.
Arbetsperioden är från 15 oktober till mitten på december.
Du kommer att jobba i ett lag med medarbetare där det gäller att kunna samarbeta.

Hos oss har vi fokus på våra kunder vilket kräver av dig att du är artig, uppmärksam, omtänksam, och smidig.
Kvalitet går före kvantitet.


Du bör vara stark, frisk, uthållig och kan passa tider.
Du har intresse för bilar och har känsla för mekanik.
Hos oss har vi fokus på våra kunder vilket kräver av dig att du är artig, uppmärksam, omtänksam, och smidig.
Kvalitet går före kvantitet.
Känner du att ovanstående beskrivning passar in på dig så hör av dig till oss via mail med en kort beskrivning om dig själv.
Körkort för bil är meriterande.

Vi är en däckverkstad som ingår i Däckiakedjan med modern utrustning för däckservice på personbilar och lätta lastbilar.
Vi har ett däckhotell med hjul till ca: 1200 bilar.
Vi har en strävan att göra jobbet så lätt och effektivt som möjligt. Visa mindre

Fastighetsskötare - konsultuppdrag

Läs mer Sep 12
Om tjänsten: I rollen som fastighetsskötare kommer du att självständigt ansvara för invändig skötsel av ett antal fastigheter. Exempel på arbetsuppgifter är: Ronderingar Planerat underhåll/ akut underhåll/ reparationer/ Kontakt med underleverantörer Åtgärda felanmälningar Grundläggande krav: Minst 2 års erfarenhet inom yrket Körkort Egen bil Goda kunskaper i svenska i tal ... Visa mer
Om tjänsten:
I rollen som fastighetsskötare kommer du att självständigt ansvara för invändig skötsel av ett antal fastigheter.

Exempel på arbetsuppgifter är:
Ronderingar
Planerat underhåll/ akut underhåll/ reparationer/
Kontakt med underleverantörer
Åtgärda felanmälningarGrundläggande krav:
Minst 2 års erfarenhet inom yrket
Körkort
Egen bil
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.


Vi ett av de ledande bemanning och rekryteringsföretag inom fastighetsbranschen och rikstäckande. Våra kunder är det största fastighets och förvaltningsbolagen, såväl privata som allmännyttiga. Genom att erbjuda en bredd av medarbetare med hög kompetens, kan vi tillhandahålla alla tjänstefunktioner som våra kunder efterfrågar.

Fastighetsskötare till Järfälla/Stockholm
Vi söker för kunds räkning en fastighetsskötare med placering i Stockholm. Du kommer arbeta som konsult för Devotum Rekrytering & Bemanning på uppdrag hos kund. Kunden som förvaltar fastigheter i Stockholm. Bolaget har 120 hyreslägenheter och lokaler. Visa mindre

Timvikarier till Årstabergs förskolor

Läs mer Sep 11
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Vill du också ha ett av Sveriges viktigaste jobb? Hägersten-Liljeholmen är ett av Stockholms snabbast växande stadsdelsområden. Redan i dag bor här omkring 85 000 personer. Vi på stadsdelsförvaltningen tillhandahåller invånarna stöd och service inom bla... Visa mer
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Vill du också ha ett av Sveriges viktigaste jobb? Hägersten-Liljeholmen är ett av Stockholms snabbast växande stadsdelsområden. Redan i dag bor här omkring 85 000 personer. Vi på stadsdelsförvaltningen tillhandahåller invånarna stöd och service inom bland annat förskola, social omsorg och äldreomsorg. Våra 2 300 medarbetare är den viktigaste anledningen till att våra verksamheter håller så hög kvalitet. Vi söker dig som vill vara med och fortsätta att utvecklas med oss!

Förskoleverksamheten hos oss är den största i Stockholms stad och vi arbetar kontinuerligt och systematiskt med verksamhetens utveckling utifrån det kompetenta barnet och en lärande organisation. Våra medarbetare är den viktigaste förutsättningen för att vår förskoleverksamhet ska hålla en hög kvalitet!Vi söker timvikarier till Årstabergs förskolor som består av sju förskolor i Årstaberg/Årstadal/Liljeholmen.

En fördel är om du kan arbeta alla dagar i veckan.

Arbetsbeskrivning
Vi arbetar med en hög ambition och är ett positivt, kunnigt, och utvecklingsinriktat gäng. Vid senaste Förskoleundersökningen hade vi i snitt 95 % nöjda föräldrar på alla våra sju förskolor. Vi värnar en lugn och trygg arbetsmiljö för både barn och pedagoger.

Värdegrunden, förhållningssättet samt bemötandet är grunden och vi har genomfört ett framgångsrikt utvecklingsarbete där vi gjort en grundlig upprustning av lärmiljön så att den fungerar som den tredje pedagogen. Vi arbetar med grupper i gruppen och har skapat gemensamma strukturer och införskaffat ett basmaterial till varje arbetslag för att säkerställa likvärdigheten. Våra ledord som genomsyrar verksamheten är Glädje, Trygghet och ett Lustfyllt lärande.

Med leken som grund tror vi på det kompetenta barnet och arbetar medforskande. Vi arbetar i projekt med ämnesintegrering, med enskilda utmaningar och har ett skickligt kvalitetsteam som bistår i utvecklingen. Vi värnar utbildning, kollegialt lärande och har kommit långt i det digitala lärandet, både gällande teknisk utrustning och digital kompetens.

 Kvalifikationer
Vi söker dig som med engagemang och glädje vill vara med och bidra för barnens bästa i vår verksamhet. Du skapar trygghet och lugn och är social och kommunikativ. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och välkomnar både dig som har erfarenhet av arbete i förskola och du som ska börja din yrkesbana. Är du en person som bidrar till arbetsglädje? Motiveras du av att se barns lärande och självständighet utvecklas och har du en förmåga att se möjligheter istället för hinder? Då är du säkert den vi söker som kan bidra i vår verksamhet.

 Välkommen med din ansökan!

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

B - körkortschaufför sökes på heltid till Västberga

Läs mer Sep 7
Söker du ett jobb på heltid? Är du intresserad utav att köra bil? Då kan detta vara jobbet för dig! Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig kar... Visa mer
Söker du ett jobb på heltid? Är du intresserad utav att köra bil? Då kan detta vara jobbet för dig!


Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Nu sökes serviceinriktade budbildförare för kunds räkning i Västberga. Du kommer att vara anställd som konsult av Palm & Partners och arbeta ute hos vår kund, En ledande internationell aktör inom logistikbranschen. Rollen som budbilsförare innebär att du bland annat har hand om utkörning av paket till företag och privatkunder. För att du ska trivas i rollen bör du vara social och stresstålig då tempot kan vara högt i perioder. Arbetstiderna är mellan 09:00-18:00 måndag-fredag.

Utbildning

- Krav på att du har haft B-körkort i minst 2 år.
- God förståelse för svenska i tal och skrift är ett krav.

Erfarenhet
Ingen tidigare erfarenhet krävs, meriterande ifall du har vana av att köra i Stockholmstrafik.

Personliga kvalifikationer
Som person tror vi att du är serviceminded, social och gillar att köra bil!

Lön och anställningsvillkor
Heltid. Lön enligt kollektivavtal

Ansökan
Urvalet görs löpande. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Tillsvidare Visa mindre

Innesäljare på deltid - det perfekta extrajobbet!

Läs mer Sep 5
Är du redo att kickstarta din karriär inom sälj och samtidigt vara en del av ett ungt och roligt team? Då har du hittat helt rätt! Som innesäljare hos oss på Freska blir du en nyckelspelare i vårt härliga försäljningsteam. Vi vet att försäljning är nyckeln till framgång och som innesäljare hos Freska hjälper vi dig att utveckla din försäljningstalang. Som innesäljare är din frä... Visa mer
Är du redo att kickstarta din karriär inom sälj och samtidigt vara en del av ett ungt och roligt team? Då har du hittat helt rätt! Som innesäljare hos oss på Freska blir du en nyckelspelare i vårt härliga försäljningsteam. Vi vet att försäljning är nyckeln till framgång och som innesäljare hos Freska hjälper vi dig att utveckla din försäljningstalang. Som innesäljare är din främsta arbetsuppgift att kontakta kunder via telefon och erbjuda vårt fantastiska koncept. Du kommer att arbeta i ett stöttande team där vi tillsammans hjälper varandra att uppnå våra mål. Hos oss får du gå en professionell produkt- och försäljningsutbildning och du får sedan kontinuerlig uppföljning så att du alltid kan utvecklas som säljare. Dina arbetstider är flexibla och du kan välja att arbeta i 3 olika pass; klockan 13-17 eller 17-20:30. Du arbetar 2-5 dagar i veckan vilket gör det lätt för dig att kombinera arbetet med studier eller andra sysselsättningar.

Vem är du?
- Du har god kommunikationsförmåga och talar och skriver bra svenska
- Du är tävlingsinriktad och trivs i ett högt tempo
- Du har lätt för att bygga relationer över telefon och trivs med telefonen som ditt främsta arbetsverktyg
- Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av försäljning, det viktiga är att du har rätt inställning och brinner för att utvecklas.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Perfekt! Då har du goda chanser att trivas och utvecklas tillsammans med oss på Freska. Med rätt inställning och vilja har du möjlighet att växa tillsammans med företaget och kickstarta din karriär tillsammans med oss!

Sysselsättning: Deltid kl. 13-17 eller 17-20:30, 2-5 dagar i veckan.
Språk: Svenska

Freska är Skandinaviens snabbast växande raket inom hemstädning och de första som erbjuder online-baserat bokningssystem av professionella städtjänster. Vi är innovativa och drivna och besatta av att leverera högsta kvalitet till våra kunder. Vi söker ständigt nya superstjärnor till vårt företag och därför letar vi nu efter nya innesäljare som älskar utmaningar och som vill bli en del av vårt underbara säljteam. Visa mindre

Drömjobbet för dig som söker deltidsjobb!

Läs mer Sep 5
Drivs du av att ständigt utmana dig själv och älskar att träffa nya människor? Då har du hittat helt rätt! Som fältsäljare hos oss på Freska blir du en nyckelspelare i vårt härliga försäljningsteam. Vi vet att försäljning är nyckeln till framgång och som fältsäljare hos Freska hjälper vi dig att utveckla din försäljningstalang. Som fältsäljare är dina främsta arbetsuppgifter at... Visa mer
Drivs du av att ständigt utmana dig själv och älskar att träffa nya människor? Då har du hittat helt rätt! Som fältsäljare hos oss på Freska blir du en nyckelspelare i vårt härliga försäljningsteam. Vi vet att försäljning är nyckeln till framgång och som fältsäljare hos Freska hjälper vi dig att utveckla din försäljningstalang. Som fältsäljare är dina främsta arbetsuppgifter att besöka kunder i sin hemmiljö och erbjuda vårt fantastiska koncept samt delta i våra utställningar i Stockholm. Du kommer att arbeta i ett stöttande team där vi tillsammans hjälper varandra att uppnå våra mål. Hos oss får du gå en professionell produkt- och försäljningsutbildning och du får sedan kontinuerlig uppföljning så att du alltid kan utvecklas som säljare. Arbetstiden är förlagd till kl. 16:30-21, 2-5 dagar i veckan vilket gör det lätt för dig att kombinera arbetet med studier eller andra sysselsättningar.

- Du har god kommunikationsförmåga och talar och skriver bra svenska
- Du är tävlingsinriktad och resultatorienterad
- Du har lätt för att prata med andra människor
- Du trivs med att arbeta i ett högt tempo där ingen dag är den andra lik

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av försäljning, det viktiga är att du har rätt inställning och brinner för att utvecklas. Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Perfekt! Då har du goda chanser att trivas och utvecklas tillsammans med oss på Freska. Med rätt inställning och vilja har du möjlighet att växa tillsammans med företaget och kickstarta din karriär tillsammans med oss!

Freska är Skandinaviens snabbast växande raket inom hemstädning och de första som erbjuder online-baserat bokningssystem av professionella städtjänster. Vi är innovativa och drivna och besatta av att leverera högsta kvalitet till våra kunder. Vi söker ständigt nya superstjärnor till vårt företag och därför letar vi nu efter nya fältsäljare som älskar utmaningar och som vill bli en del av vårt fantastiska säljteam. Visa mindre

bagare

Läs mer Sep 4
Du kommer att ansvara för tillverkningen av tårtor, bakelser, kakor samt olika typer av bröd. Både för att fylla kylarna varje dag men också inför större beställningar. Du ska ha god erfarenhet inom yrket. Du ska tidigare ha bakat bakelser, tårtor samt olika slag av brödsorter. Arbetsplatsen är varm och positiv då vi hanterar kunder som oftast vill ha beställningar till föde... Visa mer
Du kommer att ansvara för tillverkningen av tårtor, bakelser, kakor samt olika typer av bröd. Både för att fylla kylarna varje dag men också inför större beställningar.

Du ska ha god erfarenhet inom yrket. Du ska tidigare ha bakat bakelser, tårtor samt olika slag av brödsorter.

Arbetsplatsen är varm och positiv då vi hanterar kunder som oftast vill ha beställningar till födelsedagar, förlovningar samt bröllop. Visa mindre

Städare

Läs mer Sep 4
Disk, rengöring av kylar samt övriga maskiner, städning av lokal, organisering av varor och prylar, påfyllning av nötter eller kakor och bakverk mm Du ska vara flexibel, organiserad och lättlärd. Vi vill ha någon med ett glatt humör som kan tillföra en god och behaglig atmosfär. Arbetsplatsen är lugn, varm, glad och positiv då de flesta kunder som besöker oss kommer till oss ... Visa mer
Disk, rengöring av kylar samt övriga maskiner, städning av lokal, organisering av varor och prylar, påfyllning av nötter eller kakor och bakverk mm

Du ska vara flexibel, organiserad och lättlärd. Vi vill ha någon med ett glatt humör som kan tillföra en god och behaglig atmosfär.

Arbetsplatsen är lugn, varm, glad och positiv då de flesta kunder som besöker oss kommer till oss för att beställa eller köpa tårtor, kakor samt bakelser till födelsedag, förlovning samt bröllop. Visa mindre

Personaladministratör

Läs mer Sep 4
Nu söker vi på StudentConsulting en ambitiös studerande kandidat som vill arbeta med säljstöd i vår försäljningsorganisation. Den vi söker kommer att arbeta nära Försäljningschefen, Operativa chefer, Key Account Managers och Country Managers, BID management samt affärskoordinatorer som är stationerade runtom i Skandinavien. Som internt anställd kommer du att få vara med och de... Visa mer
Nu söker vi på StudentConsulting en ambitiös studerande kandidat som vill arbeta med säljstöd i vår försäljningsorganisation.

Den vi söker kommer att arbeta nära Försäljningschefen, Operativa chefer, Key Account Managers och Country Managers, BID management samt affärskoordinatorer som är stationerade runtom i Skandinavien.
Som internt anställd kommer du att få vara med och delta i många olika moment inom gruppens arbetsområde och med tiden utvecklas och kunna lösa mer avancerade och komplexa arbetsuppgifter självständigt. Du kommer framförallt arbeta i Word, Excel, PowerPoint, vårt egenutvecklade affärssystem samt externa verktyg.

Säljstödsenhetens huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
- Stötta bolagets försäljningsorganisation genom att hitta affärsmöjligheter, skapa förutsättningar för affärsutveckling och skapa beslutsunderlag internt i olika frågor
- Säkerställa ett högkvalitativt leads- och prospekteringsunderlag i organisationen
- Framställa analyser och arbeta med research
- Producera presentationer

Arbetstiderna är flexibla och kan anpassas efter dina studier, men ungefärlig arbetstid bör i snitt vara 2 dagar i veckan.

Tjänsten är placerad i Stockholm. Du kommer framförallt att arbetsledas av vår säljassistent och försäljningschefen men även med tiden arbeta direkt mot Key Account Managers, Bid Manager, Operativa chefer, affärskoordinatorer, kunder och övriga i organisationen.
Rollen innebär ett stimulerande, utvecklande extrajobb där du kommer lära dig mycket inom bland annat försäljning, Bid Management, analys och affärsledning i ett ledande bolag med högt tempo och snabba beslutsvägar.

Din profil
Vi söker en ambitiös, flexibel och prestigelös studerande person som gillar att jobba med varierande Kandidaten ska vara bosatt i närområde Stockholm och kunna jobba ca 1-2 dagar i veckan.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Extra servitris / servitör skärgårdsbåt

Läs mer Aug 27
Vi söker en erfaren servitris/servitör kväll onsdag-lördag kl 18-2330 Fartyget utgår från Nybrokajen och återgår alltid till hemmakaj, man sover inte ombord. Tillgång till boende i Stockholm är ett krav. Bifoga gärna foto med ansökan om du har. Välkommen med din ansökan via mail Vi söker Servitris/Servitör till restaurangerna ombord. Vi söker dig med erfarenhet inom restaurang... Visa mer
Vi söker en erfaren servitris/servitör kväll onsdag-lördag kl 18-2330
Fartyget utgår från Nybrokajen och återgår alltid till hemmakaj, man sover inte ombord. Tillgång till boende i Stockholm är ett krav.
Bifoga gärna foto med ansökan om du har.
Välkommen med din ansökan via mail

Vi söker Servitris/Servitör till restaurangerna ombord.
Vi söker dig med erfarenhet inom restaurangbranschen.

Vi driver skärgårdsbåtarna M/S Strömma Kanal och Evert Taube.
Fartygen går charter och kvällskryssningar i Stockholms skärgård.
Ombord finns À la carte restaurang och cafeteria. Visa mindre

Montör sökes till Stockholm

Läs mer Aug 27
Isaksson Rekrytering och Bemanning söker för kunds räkning en serviceinriktad montör för jobb i Stockholm. Du kommer bli anställd av oss på Isaksson Rekrytering och Bemanning och arbeta hos vår kund.  Arbetsuppgifter I denna roll kommer du att tillsammans med en kollega montera och byta ut solskydd åt villaägare, skolor och byggen runt om i Stockholm. Jobbet och montagen är v... Visa mer
Isaksson Rekrytering och Bemanning söker för kunds räkning en serviceinriktad montör för jobb i Stockholm. Du kommer bli anställd av oss på Isaksson Rekrytering och Bemanning och arbeta hos vår kund. 

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att tillsammans med en kollega montera och byta ut solskydd åt villaägare, skolor och byggen runt om i Stockholm. Jobbet och montagen är varierande, oftast är det tungt, ibland går det fort och ibland ställs det krav på problemlösning från din sida.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:


På ett serviceinriktat sätt montera och byta ut markiser till kunder
Planera och genomföra arbetet och utförandet tillsammans med din kollega 


Tillsammans med kompetenta kollegor arbetar du i en självständig och fri roll ute hos kunder i Stockholm. 

Kompetensprofil

Vi söker dig som vill jobba gentemot kunder och ge bra service och som är van vid tunga lyft. Flytande svenska och körkort är ett krav då du kommer att vara bilburen och ge service till kunder.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som montör och monterat markiser. Har du någon teknisk utbildning är det också bra. 

Du kommer bli utbildad på plats, därför är god attityd det viktigaste i tjänsten. Vi söker dig som älskar att arbeta med teknik och service. Du har ett naturligt engagemang i det du gör och förstår vikten av goda kundrelationer samt teamwork mellan kollegor för att på snabbast och bästa sätt lösa problem och leverera bra produkter och service till kunderna.

Ansökan

Vi intervjuar kandidater löpande så vänta inte med din ansökan! Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta ansvarig rekryterare Sofia Gaard på telefonnummer 076-309 20 00. Observera att vi inte tar emot ansökningar via epost!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Visa mindre

B - körkortschaufför sökes på heltid till Västberga

Läs mer Aug 27
Söker du ett jobb på heltid? Är du intresserad utav att köra bil? Då kan detta vara jobbet för dig! Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig kar... Visa mer
Söker du ett jobb på heltid? Är du intresserad utav att köra bil? Då kan detta vara jobbet för dig!


Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Nu sökes serviceinriktade budbildförare för kunds räkning i Västberga. Du kommer att vara anställd som konsult av Palm & Partners och arbeta ute hos vår kund, En ledande internationell aktör inom logistikbranschen. Rollen som budbilsförare innebär att du bland annat har hand om utkörning av paket till företag och privatkunder. För att du ska trivas i rollen bör du vara social och stresstålig då tempot kan vara högt i perioder. Arbetstiderna är mellan 09:00-18:00 måndag-fredag.

Utbildning

- Krav på att du har haft B-körkort i minst 2 år.
- God förståelse för svenska i tal och skrift är ett krav.

Erfarenhet
Ingen tidigare erfarenhet krävs, meriterande ifall du har vana av att köra i Stockholmstrafik.

Personliga kvalifikationer
Som person tror vi att du är serviceminded, social och gillar att köra bil!

Lön och anställningsvillkor
Heltid. Lön enligt kollektivavtal

Ansökan
Urvalet görs löpande. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Tillsvidare Visa mindre

Undersköterskor / vårdbiträden inom hemtjänsten

Läs mer Aug 24
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Vill du också ha ett av Sveriges viktigaste jobb? Hägersten-Liljeholmen är ett av Stockholms snabbast växande stadsdelsområden. Redan i dag bor här omkring 85 000 personer. Vi på stadsdelsförvaltningen tillhandahåller invånarna stöd och service inom bla... Visa mer
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Vill du också ha ett av Sveriges viktigaste jobb? Hägersten-Liljeholmen är ett av Stockholms snabbast växande stadsdelsområden. Redan i dag bor här omkring 85 000 personer. Vi på stadsdelsförvaltningen tillhandahåller invånarna stöd och service inom bland annat förskola, social omsorg och äldreomsorg. Våra 2 300 medarbetare är den viktigaste anledningen till att våra verksamheter håller så hög kvalitet. Vi söker dig som vill vara med och fortsätta att utvecklas med oss!Arbetsplatsbeskrivning

Hägersten-Liljeholmens hemtjänst består av 6 team och ca 100 medarbetare, som arbetar dag/ kväll och helg.

Ett av teamen är specialteam med inriktning demens.
Arbetsplatsen har centralt läge med goda kommunikationer runt omkring.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska ska du ge god omvårdnad och social omsorg till de äldre enligt beslut från biståndshandläggare. Du ska hjälpa och stödja vårdtagaren i det dagliga livet för att främja den funktionella förmågan hos denne och hjälpa till med vårdtagarens sociala kontakter. Du ska även ha kontakt med anhöriga, medverka vid vårdplanering och social dokumentation.

Kvalifikationer

Du ska ha gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, hälso- och sjukvård eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Du ska ha vana av att dokumentera. Det är meriterande om du har erfarenhet i yrket. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vi behöver dig som är trygg, stresstålig och har en personlig mognad. Du ska också vara serviceinriktad och lyhörd för vårdtagarens behov Du värdesätter olikheter och förstår att olika bakgrund, kultur och grupptillhörighet kan påverka en själv och andra på olika sätt. Du har god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av egna kunskaper och erfarenheter samt är öppen för att lära dig av andra.

Du har empati i mötet med andra människor och har ett genuint intresse för att arbeta inom yrket.Övrigt


B-Körkort krävs för kvällen.Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Drömjobbet för dig som söker deltidsjobb!

Läs mer Aug 23
Drivs du av att ständigt utmana dig själv och älskar att träffa nya människor? Då har du hittat helt rätt! Som fältsäljare hos oss på Freska blir du en nyckelspelare i vårt härliga försäljningsteam. Vi vet att försäljning är nyckeln till framgång och som fältsäljare hos Freska hjälper vi dig att utveckla din försäljningstalang. Som fältsäljare är dina främsta arbetsuppgifter at... Visa mer
Drivs du av att ständigt utmana dig själv och älskar att träffa nya människor? Då har du hittat helt rätt! Som fältsäljare hos oss på Freska blir du en nyckelspelare i vårt härliga försäljningsteam. Vi vet att försäljning är nyckeln till framgång och som fältsäljare hos Freska hjälper vi dig att utveckla din försäljningstalang. Som fältsäljare är dina främsta arbetsuppgifter att besöka kunder i sin hemmiljö och erbjuda vårt fantastiska koncept samt delta i våra utställningar i Stockholm. Du kommer att arbeta i ett stöttande team där vi tillsammans hjälper varandra att uppnå våra mål. Hos oss får du gå en professionell produkt- och försäljningsutbildning och du får sedan kontinuerlig uppföljning så att du alltid kan utvecklas som säljare. Arbetstiden är förlagd till kl. 16:30-21, 2-5 dagar i veckan vilket gör det lätt för dig att kombinera arbetet med studier eller andra sysselsättningar.

- Du har god kommunikationsförmåga och talar och skriver bra svenska
- Du är tävlingsinriktad och resultatorienterad
- Du har lätt för att prata med andra människor
- Du trivs med att arbeta i ett högt tempo där ingen dag är den andra lik

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av försäljning, det viktiga är att du har rätt inställning och brinner för att utvecklas. Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Perfekt! Då har du goda chanser att trivas och utvecklas tillsammans med oss på Freska. Med rätt inställning och vilja har du möjlighet att växa tillsammans med företaget och kickstarta din karriär tillsammans med oss!

Freska är Skandinaviens snabbast växande raket inom hemstädning och de första som erbjuder online-baserat bokningssystem av professionella städtjänster. Vi är innovativa och drivna och besatta av att leverera högsta kvalitet till våra kunder. Vi söker ständigt nya superstjärnor till vårt företag och därför letar vi nu efter nya fältsäljare som älskar utmaningar och som vill bli en del av vårt fantastiska säljteam. Visa mindre

Innesäljare på deltid - det perfekta extrajobbet!

Läs mer Aug 23
Är du redo att kickstarta din karriär inom sälj och samtidigt vara en del av ett ungt och roligt team? Då har du hittat helt rätt! Som innesäljare hos oss på Freska blir du en nyckelspelare i vårt härliga försäljningsteam. Vi vet att försäljning är nyckeln till framgång och som innesäljare hos Freska hjälper vi dig att utveckla din försäljningstalang. Som innesäljare är din frä... Visa mer
Är du redo att kickstarta din karriär inom sälj och samtidigt vara en del av ett ungt och roligt team? Då har du hittat helt rätt! Som innesäljare hos oss på Freska blir du en nyckelspelare i vårt härliga försäljningsteam. Vi vet att försäljning är nyckeln till framgång och som innesäljare hos Freska hjälper vi dig att utveckla din försäljningstalang. Som innesäljare är din främsta arbetsuppgift att kontakta kunder via telefon och erbjuda vårt fantastiska koncept. Du kommer att arbeta i ett stöttande team där vi tillsammans hjälper varandra att uppnå våra mål. Hos oss får du gå en professionell produkt- och försäljningsutbildning och du får sedan kontinuerlig uppföljning så att du alltid kan utvecklas som säljare. Dina arbetstider är flexibla och du kan välja att arbeta i 3 olika pass; klockan 13-17 eller 17-20:30. Du arbetar 2-5 dagar i veckan vilket gör det lätt för dig att kombinera arbetet med studier eller andra sysselsättningar.

Vem är du?
- Du har god kommunikationsförmåga och talar och skriver bra svenska
- Du är tävlingsinriktad och trivs i ett högt tempo
- Du har lätt för att bygga relationer över telefon och trivs med telefonen som ditt främsta arbetsverktyg
- Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av försäljning, det viktiga är att du har rätt inställning och brinner för att utvecklas.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Perfekt! Då har du goda chanser att trivas och utvecklas tillsammans med oss på Freska. Med rätt inställning och vilja har du möjlighet att växa tillsammans med företaget och kickstarta din karriär tillsammans med oss!

Sysselsättning: Deltid kl. 13-17 eller 17-20:30, 2-5 dagar i veckan.
Språk: Svenska

Freska är Skandinaviens snabbast växande raket inom hemstädning och de första som erbjuder online-baserat bokningssystem av professionella städtjänster. Vi är innovativa och drivna och besatta av att leverera högsta kvalitet till våra kunder. Vi söker ständigt nya superstjärnor till vårt företag och därför letar vi nu efter nya innesäljare som älskar utmaningar och som vill bli en del av vårt underbara säljteam. Visa mindre

Student? Kolla in Jobzones extrajobb här!

Läs mer Aug 22
Studerar du på universitet eller högskola och sugen på lite extra klirr i kassan? Vill du dessutom ta chansen att få ovärderliga erfarenheter från olika yrken? Då tycker vi du ska jobba hos oss! Med Jobzone kan du jobba när det passar dig och dina studier, vi har jobb på dygnets alla timmar veckan runt!  Exempel på extrajobb hos Jobzone för dig som studerar:   - Reception... Visa mer
Studerar du på universitet eller högskola och sugen på lite extra klirr i kassan? Vill du dessutom ta chansen att få ovärderliga erfarenheter från olika yrken?

Då tycker vi du ska jobba hos oss!

Med Jobzone kan du jobba när det passar dig och dina studier, vi har jobb på dygnets alla timmar veckan runt! 


Exempel på extrajobb hos Jobzone för dig som studerar:  

- Receptionist
- Eventpersonal
- Konferensvärdar
- Kundtjänst
- Dagligvaru-/detaljhandel
- Lagermedarbetare
- Orderplockare
- Servicemedarbetare
- Flyttuppdrag
- Inventeringsuppdrag
- Montör
- B- chaufför
- C- chaufför

 

Vem söker vi?

Förutom eventuella behörigheter för de olika tjänsterna söker vi dig som har lite mer engagemang än andra, en vilja att alltid göra det lilla extra vad du än tar för dig!

På Jobzone möter vi varandra med glädje och respekt, oavsett vem du är eller var i organisationen du arbetar.

Detsamma gör vi mot våra kunder.

Vi söker dig som studerar på minst 50%, eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på 50%. För att kunna arbeta hos oss måste du även vara 18 år fyllda. 


Vad behöver jag göra?

Det du behöver göra är att skicka en ansökan och skriva lite om dig själv, vad du har för arbetslivserfarenheter och vad du vill arbeta med hos oss. I ansökan kommer du kunna kryssa i de olika områdena du är intresserad av att jobba inom.

Hittar du inget område som passar dig just nu får du gärna ändå skicka in en ansökan och skriva vad du vill jobba med då vi kontinuerligt utökar vår verksamhet!


Övrigt

Hos Jobzone får du självklart lön enligt kollektivavtal. Arbetstiderna varierar beroende på uppdrag. Arbetsort är Stockholm med omnejd. 

Tveka inte, skicka din ansökan redan idag. Förhoppningsvis är det du som snart briljerar ute hos någon av våra kunder!

Jobzone erbjuder dig:

- Arbete i ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Genom våra 50 kontor i Sverige och Norge personalförstärker vi över 2000 kunder per år i olika branscher och befattningar.

- Arbete i ett företag vars målsättning är att skapa framgång för individer och organisationer, och vars vision är att vara branschens bästa arbetsgivare!

- Arbete i en kultur som av våra medarbetare beskrivs som välkomnande och inkluderande.

- Kollegor med stort engagemang och med höga ambitioner.

- Arbete hos ett företag som självklart är auktoriserat, har kollektivavtal, försäkringar, förmåner med mera.

Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone och våra kunder! Visa mindre

Student? Kolla in Jobzones extrajobb här!

Läs mer Aug 17
Är du student och sugen på lite extra klirr i kassan? Vill du dessutom ta chansen att få ovärderliga erfarenheter från olika yrken? Då tycker vi du ska jobba hos oss! Med Jobzone kan du jobba när det passar dig och dina studier, vi har jobb på dygnets alla timmar veckan runt!  Exempel på extrajobb hos Jobzone för dig som studerar:   - Receptionist - Event - Kundtjänst ... Visa mer
Är du student och sugen på lite extra klirr i kassan? Vill du dessutom ta chansen att få ovärderliga erfarenheter från olika yrken?

Då tycker vi du ska jobba hos oss!

Med Jobzone kan du jobba när det passar dig och dina studier, vi har jobb på dygnets alla timmar veckan runt! 


Exempel på extrajobb hos Jobzone för dig som studerar:  

- Receptionist
- Event
- Kundtjänst
- Dagligvaru-/detaljhandel
- Lagermedarbetare
- Orderplockare
- Servicemedarbetare
- Flyttuppdrag
- Inventeringsuppdrag
- Montör
- B- chaufför
- C- chaufför

 

Vem söker vi?

Förutom eventuella behörigheter för de olika tjänsterna söker vi dig som har lite mer engagemang än andra, en vilja att alltid göra det lilla extra vad du än tar för dig!

På Jobzone möter vi varandra med glädje och respekt, oavsett vem du är eller var i organisationen du arbetar.

Detsamma gör vi mot våra kunder.

Vi söker dig som studerar på minst 50%, eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på 50%. För att kunna arbeta hos oss måste du även vara 18 år fyllda. 


Vad behöver jag göra?

Det du behöver göra är att skicka en ansökan och skriva lite om dig själv, vad du har för arbetslivserfarenheter och vad du vill arbeta med hos oss. I ansökan kommer du kunna kryssa i de olika områdena du är intresserad av att jobba inom.

Hittar du inget område som passar dig just nu får du gärna ändå skicka in en ansökan och skriva vad du vill jobba med då vi kontinuerligt utökar vår verksamhet!


Övrigt

Hos Jobzone får du självklart lön enligt kollektivavtal. Arbetstiderna varierar beroende på uppdrag. Arbetsort är Stockholm med omnejd. 

Tveka inte, skicka din ansökan redan idag. Förhoppningsvis är det du som snart briljerar ute hos någon av våra kunder!

Jobzone erbjuder dig:

- Arbete i ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Genom våra 50 kontor i Sverige och Norge personalförstärker vi över 2000 kunder per år i olika branscher och befattningar.

- Arbete i ett företag vars målsättning är att skapa framgång för individer och organisationer, och vars vision är att vara branschens bästa arbetsgivare!

- Arbete i en kultur som av våra medarbetare beskrivs som välkomnande och inkluderande.

- Kollegor med stort engagemang och med höga ambitioner.

- Arbete hos ett företag som självklart är auktoriserat, har kollektivavtal, försäkringar, förmåner med mera.

Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone och våra kunder! Visa mindre

Student? Kolla in Jobzones extrajobb här!

Läs mer Aug 17
Är du student och sugen på lite extra klirr i kassan? Vill du dessutom ta chansen att få ovärderliga erfarenheter från olika yrken? Då tycker vi du ska jobba hos oss! Med Jobzone kan du jobba när det passar dig och dina studier, vi har jobb på dygnets alla timmar veckan runt!  Exempel på extrajobb hos Jobzone för dig som studerar:   - B- Chaufför - C- chaufförer - Rece... Visa mer
Är du student och sugen på lite extra klirr i kassan? Vill du dessutom ta chansen att få ovärderliga erfarenheter från olika yrken?

Då tycker vi du ska jobba hos oss!

Med Jobzone kan du jobba när det passar dig och dina studier, vi har jobb på dygnets alla timmar veckan runt! 


Exempel på extrajobb hos Jobzone för dig som studerar:  

- B- Chaufför
- C- chaufförer
- Receptionist
- Kundtjänst
- Dagligvaru-/detaljhandel
- Lagermedarbetare
- Orderplockare
- Servicemedarbetare (utomhus) till ett av Sveriges största och mest välrenommerade varuhus
- Flyttuppdrag
- Inventeringsuppdrag

 

Vem söker vi?

Förutom eventuella behörigheter för de olika tjänsterna söker vi dig som har lite mer engagemang än andra, en vilja att alltid göra det lilla extra vad du än tar för dig!

På Jobzone möter vi varandra med glädje och respekt, oavsett vem du är eller var i organisationen du arbetar.

Detsamma gör vi mot våra kunder.

Vi söker dig som studerar på minst 50%, eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på 50%. För att kunna arbeta hos oss måste du även vara 18 år fyllda. 


Vad behöver jag göra?

Det du behöver göra är att skicka en ansökan och skriva lite om dig själv, vad du har för arbetslivserfarenheter och vad du vill arbeta med hos oss. I ansökan kommer du kunna kryssa i de olika områdena du är intresserad av att jobba inom.

Hittar du inget område som passar dig just nu får du gärna ändå skicka in en ansökan och skriva vad du vill jobba med då vi kontinuerligt utökar vår verksamhet!


Övrigt

Hos Jobzone får du självklart lön enligt kollektivavtal. Arbetstiderna varierar beroende på uppdrag. Arbetsort är Stockholm med omnejd. 

Tveka inte, skicka din ansökan redan idag. Förhoppningsvis är det du som snart briljerar ute hos någon av våra kunder!

Jobzone erbjuder dig:

- Arbete i ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Genom våra 50 kontor i Sverige och Norge personalförstärker vi över 2000 kunder per år i olika branscher och befattningar.

- Arbete i ett företag vars målsättning är att skapa framgång för individer och organisationer, och vars vision är att vara branschens bästa arbetsgivare!

- Arbete i en kultur som av våra medarbetare beskrivs som välkomnande och inkluderande.

- Kollegor med stort engagemang och med höga ambitioner.

- Arbete hos ett företag som självklart är auktoriserat, har kollektivavtal, försäkringar, förmåner med mera.

Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone och våra kunder! Visa mindre

ISSR needs one or more fritids (after school care) assistants

Läs mer Aug 15
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya... Visa mer
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Stockholm växer som aldrig förr.

Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. Läs mer på www.pedagogstockholm.se

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.

Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.

Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.

Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

The International School of the Stockholm Region is a publically funded international school which exists primarily to serve the educational needs of the transient and/or international community of Stockholm. The school runs the International Baccalaureate’s curricula. The Primary Years Program (PYP) is offered to students from 5-11 years of age, the Middle Years Program (MYP) is offered to students from 11-16 and the Diploma Program (DP) is available for students from 16-19 year of age. The school’s language of instruction is English for all subjects. At ISSR, students can receive an internationally-recognized education in English from 5 to 19 years of age in one location in the center of Stockholm. The teachers at ISSR are qualified and experienced educators. Teachers and staff take part in the wide range of professional development resources and activities offered by the International Baccalaureate Organization (IB). ISSR offers After School Care (Fritids) before and after school.

Job description:

ISSR needs one or more fritids (after school care) assistants to work in the afternoons in the school year 2018/19. The fritids assistant works collaboratively with the fritids team planning and carrying out a well-balanced program. There is an ongoing expectation to collaborate closely and communicate with students, teachers and parents to facilitate learning. The assistant is a part of the fritids team with a high emphasis on collaborative planning and learning. Working in fritids requires organizational skills, flexibility and open-mindedness. Experience in working with children and the empathy and patience to help children solve both academic and social obstacles is essential. All documentation and communication at ISSR is carried out in English.

 

 

Responsibilities:

- Support students in their learning
- Plan and lead activities for students
- Document pedagogical activities
- Plan collaboratively with the fritids team

Requirements:

- Experience working with students 5-11 years of age
- Proficiency in English

Other qualifications may include:

- Education focused on children and/or young adults
- Experience working with children in an international school setting
- PYP experience and/or training

We put a high emphasis on personal skills.

 

-Deltid

- timanställning

-Start date: omgående

-Contact person:

Anna Kristian Kumm

+46 76 129 05 59

anna.kristina.kumm@stockholm.seStockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Underhållare / skådespelare sökes

Läs mer Aug 14
Nu söker vi underhållare till vårt team på Planet Rondo! Är du duktig på att improvisera, sprida glädje och är dessutom konstnärligt lagd? Då är det här det perfekta extrajobbet för dig! Vi söker dig som kan tänka dig att jobba självständigt och leda olika event, barnkalas och temafester. Ett brinnande intresse för barn, underhållning och service ser vi som en självklarhet. ... Visa mer
Nu söker vi underhållare till vårt team på Planet Rondo!


Är du duktig på att improvisera, sprida glädje och är dessutom konstnärligt lagd? Då är det här det perfekta extrajobbet för dig! Vi söker dig som kan tänka dig att jobba självständigt och leda olika event, barnkalas och temafester. Ett brinnande intresse för barn, underhållning och service ser vi som en självklarhet.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Du ska vara utåtgående, orädd, lekfull dvs. ha förmågan att leka med barn och ha en vana att stå i centrum! Ingen dag är den andra lik på Planet Rondo, och det kräver att man också är mycket flexibel och ansvarsfull. Vi lägger en stor vikt på din förmåga att vara självgående då det många gånger kan vara du själv som ensam ansvarar för underhållningen.

Tjänsten går ut på:

Att spela en karaktär (ex. en Disney-karaktär eller prinsessa som Elsa, Snövit, Rapunzel etc.) och samtidigt leda barnkalas och andra fester. Underhållningen består oftast av barndanser, lekar, ansiktsmålning, underhållning för föräldrar och en hel del improvisation.

Du ska vara konstnärligt lagd, då det på 90% av alla uppdrag förekommer ansiktsmålning.
Ha förmågan att hålla en karaktär under den tid som krävs.
Tala bra svenska.
Ett stort plus är om:

Du kan sjunga.
Du har B Körkort.
Du kan engelska eller annat språk.

Planet Rondo erbjuder underhållning och annorlunda aktiviteter för barn och föräldrar, släkt och vänner. Hos oss ni kan beställa allt från ansiktsmålning, ballongfigurer, Trollkarl till roliga Disney figurer. Visa mindre

Säsongs Kock sökes till svenskabemanningspoolen Sommar och vinter

Läs mer Aug 14
Vi på svenska bemanningspoolen söker dig som är stresstålig gillar ny utmaningar och älskar att laga mat. Du måste tala svenska och kunna skriva på svenska. Vi hyr ut till alla möjliga restauranger i sverige. just nu behöver vi kockar till Göteborgs skärgård samt till öland och varberg. Boend finns till en väldigt liten avgift. Efter sommaren finns även möjligheter att åka till... Visa mer
Vi på svenska bemanningspoolen söker dig som är stresstålig gillar ny utmaningar och älskar att laga mat.
Du måste tala svenska och kunna skriva på svenska.
Vi hyr ut till alla möjliga restauranger i sverige. just nu behöver vi kockar till Göteborgs skärgård samt till öland och varberg.
Boend finns till en väldigt liten avgift.
Efter sommaren finns även möjligheter att åka till fjällen och jobba samt österrike.
Om ni är intresserade så skicka in cv så får ni mera info.

Vi på svenska bemanningspoolen söker dig som är stresstålig gillar ny utmaningar och älskar att laga mat.
Du måste tala svenska och kunna skriva på svenska.
Vi hyr ut till alla möjliga restauranger i sverige. just nu behöver vi kockar till Göteborgs skärgård samt till öland och varberg.
Boend finns till en väldigt liten avgift.
Efter sommaren finns även möjligheter att åka till fjällen och jobba samt österrike.
Om ni är intresserade så skicka in cv så får ni mera info.

Du gör uppdrag åt svenska bemanningspoolen på olika arbets platser. Visa mindre