Lediga sommarjobb i Stockholm

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Stockholm, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Tandhygienist

Läs mer Sep 22
Vår gulliga tandhygienist har blivit sjukskriven i en månad, med risk för förlängning. Vi behöver därför en vikarie. Tjänsten är deltid, med arbetstid förlagd till måndag, onsdag och torsdag. Skulle andra dagar passa bättre kan det gå att ordna, dock endast heldagar. Vi behöver dig så snart som möjligt! Vi är en liten klinik i Sköndal. Vi har två behandlingsrum och på kliniken ... Visa mer
Vår gulliga tandhygienist har blivit sjukskriven i en månad, med risk för förlängning. Vi behöver därför en vikarie. Tjänsten är deltid, med arbetstid förlagd till måndag, onsdag och torsdag. Skulle andra dagar passa bättre kan det gå att ordna, dock endast heldagar. Vi behöver dig så snart som möjligt!
Vi är en liten klinik i Sköndal. Vi har två behandlingsrum och på kliniken arbetar vi som ett team med tandläkare, tandsköterska och tandhygienist.
Arbetsuppgifterna är sedvanliga tandhygienistbehandlingar. Undersökningar, parod- och depurationsbehandlingar.
Vi arbetar med journalprogrammet ALMA, god datorvana är önskvärt.
Vi söker dig som är noggrann, positiv och har god hand med människor. Flytande svenska är helt nödvändigt.
Varmt välkommen att komma med din ansökan!


#jobbjustnu Visa mindre

Medarbetare sökes i musikundervisning på deltid i jazz piano!

Läs mer Sep 21
#jobbjustnu Hej och välkommen till att undervisa med oss i Stockholm! OBS 1! Du kommer att fakturera oss för dina tjänster och kan göra detta genom t.ex. Cool Company eller Freelance, om du inte har egen firma. Ersättningen är enligt överenskommelse. Väljer du Cool Company eller Freelance, betalar de ut lönen till dig som då är a-kasse-grundande. Vi kommer dock inte att ans... Visa mer
#jobbjustnu


Hej och välkommen till att undervisa med oss i Stockholm!


OBS 1!
Du kommer att fakturera oss för dina tjänster och kan göra detta genom t.ex. Cool Company eller Freelance, om du inte har egen firma. Ersättningen är enligt överenskommelse. Väljer du Cool Company eller Freelance, betalar de ut lönen till dig som då är a-kasse-grundande. Vi kommer dock inte att anställa dig direkt!


Obs 2! Hör bara av dig om du kan spela jazz piano och har erfarenhet av detta, minst två år, både på klubbar och i undervisningssammanhang!


Du ska ha erfarenhet av att undervisa och spela jazz piano på en medel eller högre nivå. Du vet vad drop 2 är, Rhythm Changes, open voicings, kvart-ackord, kromatiska närmande toner i improvisation och andra improvisations-metoder. Du har plankat Bill Evans, Wynton Kelley, Chick Corea eller andra giganter inom jazz piano - du kan genren och du kan undervisa!


?m du har pedagogisk examen på dessa instrument är det ett bonus, men inget krav - vi kommer att anlita dig främst baserad på en undervisnings-audition och hur du relaterar till eleverna. Du behöver vara självgående och kunna läsa signaler från elever i undervisningen - vad de behöver och inte behöver - det de ofta inte ser själva men uttrycker i sitt kroppsspråk - ofta inte verbalt.


OBS! Obs! Du måste kunna göra dig förstådd i skrift och tal på engelska och svenska! Andra språk är meriterande, men inte ett krav.


Du kommer jobba deltid, fr.o.m. september 2020 och framöver, cirka 6-10 timmar i veckan eller mer. Detta är ett bra deltidsuppdrag som du kan fortsätta med i princip så länge som du vill!


Undervisningen är främst på mellan- och avancerad nivå för piano i jazz piano, men även brukspiano med olika stilar såsom pop, rock och latin. Du bör därför ha en bra grund i ditt instrument - att kunna spela och din instrumental-teknik är lika viktiga som pedagogiska förmåga.


Du kommer undervisa själv, men i början samarbeta med en av företagets pedagoger som inskolning, den kommer börja redan i slutet av juni för de som anmäler intresse! Du kommer vidare att leda introduktions-lektioner med potentiella nya elever, där det kommer läggas vikt på din förmåga att sälja in företagets undervisning.


Du är självgående och hjälper till att bygga upp företagets undervisning från introlektion till undervisning i grupp. Vi är därför primärt intresserade av de som tänker mer entrepenörs-mässigt, än de som "bara är ute efter ett jobb" - därför är det intressant om du är bra på att sälja (undervisningen) och är intresserad av marknadsföring - den viktigaste delen av alla företag! Vi kan diskutera ersättning för att sätta upp flyers och skapa annonskampanjer online, samt vidarutveckling av företagets hemsidor för undervisning, och andra metoder för att attrahera nya kunder.


Du har ett stort ansvar och arbetar med värdefulla instrument, därför kommer vi behöva intyg ur brottsregistret och bra referenser!


Uppdraget är deltids-baserat, främst på kvällar, månd-torsdag, men även helger kan förekomma, så det är bra om du är flexibel med tiden.


Just nu är det en del som efterfrågar undervisning online, så det är bra om du kan hantera undervisningen via Zoom eller Skype, antingen i vår lokal på Östermalm, eller hemifrån.


Vi har också många förfrågningar om elever som vill ha undervisning i hemmet, framför allt vad det gäller barn, så det är ett stort bonus, om du kan tänka dig att åka hem till elever i Stockholm med förort!


Introduktionslektioner kan du bestämma när det passar ditt schema, men helst i samband med undervisningen på nämnda dagar, månd-torsdag.


Logistiskt sett sker undervisningen i våra lokaler på Östermalm (om du inte kommer undervisa hemma hos en elev) elpianon. Mixer med hörlurar finns för dessa instrument så att eleverna hör varann bättre och kan spela till bakgrunds-komp som vi har inspelade för att skapa en realistisk spelsituation och för att förbättra elevernas timing och samspel! Det är därför viktigt att du har grundläggande kunskaper i att kunna hantera teknik, såsom, dator, programvara typ band-in-a-box eller andra program med musikaliska bakgrunder (finns även på Youtube), sladdar och våra mini-mixrar som är lättskötta.


Välkommen att höra av dig idag - antagningen sker mer på basis av personen och lämplighet för uppdraget, än examina, även om dessa självfallet är meriterande! Hör därför av dig idag med din anmälan om du är intresserad! Visa mindre

Medarbetare sökes i musikundervisning på deltid i klassiskt piano!

Läs mer Sep 21
#jobbjustnu Hej och välkommen till att undervisa med oss i Stockholm! OBS 1! Du kommer att fakturera oss för dina tjänster och kan göra detta genom t.ex. Cool Company eller Freelance, om du inte har egen firma. Ersättningen är enligt överenskommelse. Väljer du Cool Company eller Freelance, betalar de ut lönen till dig som då är a-kasse-grundande. Vi kommer dock inte att ans... Visa mer
#jobbjustnu


Hej och välkommen till att undervisa med oss i Stockholm!


OBS 1!
Du kommer att fakturera oss för dina tjänster och kan göra detta genom t.ex. Cool Company eller Freelance, om du inte har egen firma. Ersättningen är enligt överenskommelse. Väljer du Cool Company eller Freelance, betalar de ut lönen till dig som då är a-kasse-grundande. Vi kommer dock inte att anställa dig direkt!


Obs 2! Hör bara av dig om du kan spela klassiskt piano väl och har erfarenhet av detta, minst två år av högskoleutbildning eller folkhögskola, både på konserter och i undervisningssammanhang! Du kan vara på väg att utbilda dig till musiker eller pianopedagog, du behöver inte vara färdig examinerad.


Du ska ha en varierad repertoar från Barock till Nutid: Bach, Mozart, Liszt, Chopin, Schönberg, Poulenc, Litigi m.fl. Var beredd att spela upp det du kan på audition och göra en test-lektion med våra elever och/eller personal. Vikt lägges vid musikalitet, repertoarkännedom och uttryck, teknik och förmågan att förstå eleven samt hjälpa honom eller henne att överkomma sina utmaningar!


Du ska ha erfarenhet av att undervisa och spela klassiskt piano på en medel eller högre nivå. Du har helst spelat stycken ur flera av dessa verk:
Bach. Das Wohltemperierte Klavier.
Mozart: Någon av pianokonserterna, kan vara en lugnare del, typ koncert 23 - adagiot.
Beethoven: Någon/några av sonaterna.
Chopin: Nocturner, Impromptous, Valser, Mazurkor.
Liszt: Consolations, Années de Pélerinage (alla banden ok).
Bartók: Mikrokosmos 5 och uppåt.
Moderna verk av Debussy (Gradus ad Parnassum t.ex.), Poulenc, Litigy m.fl.
Du kan välja andra verk ur dessa epoker för din audition - det viktiga är att du har en bred repertoar och kan gestalta den musikaliskt på piano!
Om du dessutom kan undervisa i brukspiano och jazz är det ett stort bonus, men inget krav.


Du bör ha en pedagogisk examen på piano, eller på gång, men inget krav - vi kommer att anlita dig främst baserad på en undervisnings-audition för att se hur du spelar och hur du relaterar till eleverna. Du behöver vara självgående och kunna läsa signaler från elever i undervisningen - vad de behöver och inte behöver - det de ofta inte ser själva men uttrycker i sitt kroppsspråk - ofta inte verbalt.


OBS! Obs! Du måste kunna göra dig förstådd i skrift och tal på engelska och svenska! Andra språk är meriterande, men inte ett krav.


Du kommer jobba deltid, fr.o.m. 1 juli 2020 och framöver, cirka 6-10 timmar i veckan eller mer. Detta är ett bra deltidsuppdrag som du kan fortsätta med i princip så länge som du vill!


Undervisningen är främst på mellan- och avancerad nivå i klassiskt piano. Kan du undervisa i brukspiano med olika stilar såsom jazz, pop, rock och latin är det ett stort bonus, men inget krav. Du bör därför ha en bra grund i ditt instrument - att kunna spela och din instrumental-teknik är lika viktig som din pedagogiska förmåga.


Du kommer undervisa själv, men i början samarbeta med en av företagets pedagoger som inskolning, den kommer börja redan i slutet av juni för de som anmäler intresse! Du kommer vidare att leda introduktions-lektioner med potentiella nya elever, där det kommer läggas vikt på din förmåga att sälja in företagets undervisning.


Du är självgående och hjälper till att bygga upp företagets undervisning från introlektion till undervisning i grupp. Vi är därför primärt intresserade av de som tänker mer entrepenörs-mässigt, än de som "bara är ute efter ett jobb" - därför är det intressant om du är bra på att sälja (undervisningen) och är intresserad av marknadsföring - den viktigaste delen av alla företag! Vi kan diskutera ersättning för att sätta upp flyers och skapa annonskampanjer online, samt vidarutveckling av företagets hemsidor för undervisning, och andra metoder för att attrahera nya kunder.


Du har ett stort ansvar och arbetar med värdefulla instrument, därför kommer vi behöva intyg ur brottsregistret och bra referenser!


Uppdraget är deltids-baserat, främst på kvällar, månd-torsdag, men även helger kan förekomma, så det är bra om du är flexibel med tiden.


Just nu är det en del som efterfrågar undervisning online, så det är bra om du kan hantera undervisningen via Zoom eller Skype, antingen i vår lokal på Östermalm, eller hemifrån.


Vi har också många förfrågningar om elever som vill ha undervisning i hemmet, framför allt vad det gäller barn, så det är ett stort bonus, om du kan tänka dig att åka hem till elever i Stockholm med förort!


Introduktionslektioner kan du bestämma när det passar ditt schema, men helst i samband med undervisningen på nämnda dagar, månd-torsdag.


Logistiskt sett sker undervisningen i våra lokaler på Östermalm (om du inte kommer undervisa hemma hos en elev) elpianon. Mixer med hörlurar finns för dessa instrument så att eleverna hör varann bättre och kan spela till bakgrunds-komp som vi har inspelade för att skapa en realistisk spelsituation och för att förbättra elevernas timing och samspel! Det är därför viktigt att du har grundläggande kunskaper i att kunna hantera teknik, såsom, dator, programvara typ band-in-a-box eller andra program med musikaliska bakgrunder (finns även på Youtube), sladdar och våra mini-mixrar som är lättskötta.


Välkommen att höra av dig idag - antagningen sker mer på basis av personen och lämplighet för uppdraget, än examina, även om dessa självfallet är meriterande! Hör därför av dig idag med din anmälan om du är intresserad! Visa mindre

Installatör / Vitvaror / Extrajobb/ Deltid / Student

Läs mer Sep 21
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om kunden: Assist Workshop arbetar med serv... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om kunden:

Assist Workshop arbetar med service, reparationer och installationer av hemelektronik och vitvaror där kunderna är både privatpersoner och företag. Företaget startades 2008 i Linköping och finns nu även i Stockholm, Örebro och Jönköping med totalt cirka 40 personer arbetar. Kulturen präglas av en familjär stämning och gemenskap.

Arbetsuppgifter:

I den här tjänsten ingår du i en pool där du får möjlighet att arbeta vid sjukdom eller skada av ordinarie personal. Det krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning såsom att du är studerande eller pensionär.

I rollen som vitvaruinstallatör arbetar du tillsammans med senior kollega där du har en assisterande funktion. Tillsammans bär ni in vitvaran och bär bort den gamla produkten. Det är din kollegas uppgift att koppla in el och vatten, medan du utför arbetsuppgifter såsom att avemballera och skruva ihop enklare saker såsom produktens be. Ni besöker cirka 7-8 kunder per dag där det är ditt ansvar att hålla koll på dagens schema samt att meddela kunderna om er ankomst.

Profil:

• Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Kunskaper i engelska är meriterande
• B-körkort
• Meriterande med utbildning inom elektronik
• Meriterande med arbetslivserfarenhet av kundkontakt


Vi tror att du som söker är en person som uppskattar att skapa god kontakt med kunder och att lösa problem som bidrar till nöjda kunder. I rollen arbetar du tätt ihop med din kollega, varför det är viktigt att du ser ett värde i att samarbeta. Du har en god kommunikativ förmåga och känner dig avslappnad i sociala situationer. För att lyckas i rollen ser vi att du är en praktisk och handlingskraftig person som har en förmåga att agera snabbt. Du är öppen för förändringar och kan anpassa dig utifrån behov och förändringar.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: installatör, montör, installation, elektriker, vitvaruinstallatör, händig person, fysiskt arbete, vitvaror, sommarjobb, extrajobb, vikariat, säsongsjobb, deltid, pool, Örebro Visa mindre

Lärarvikarie

Läs mer Sep 18
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Rålambshovsskolan är en åk 7-9 skola på Kungsholmen med ca 540 elever. Skolan ligger intill Rålambshovsparken och dess närhet till både bussar och tunnelbana. Skolan är organiserad i arbetslag för respektive årskurs och det... Visa mer
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Arbetsplatsbeskrivning
Rålambshovsskolan är en åk 7-9 skola på Kungsholmen med ca 540 elever.

Skolan ligger intill Rålambshovsparken och dess närhet till både bussar och tunnelbana. Skolan är organiserad i arbetslag för respektive årskurs och det finns ett övergripande elevhälsoteam som stödjer lärarna i deras verksamhet.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta utifrån skolans behov av vikarie både planerat och med kort varsel. Du är blir behovsanställd och kan kombinera ett annat arbete med att jobba extra hos oss när behovet finns. Det kan både vara som lärarvikarie eller som vikarie för någon av våra elevassistenter. 

Kvalifikationer
Erfarenhet av att ha arbetat i skola är meriterande, men framförallt är det viktigt att du för tjänsten är bra i relationsbyggande med ungdomar.
Övrigt
Vi intervjuar löpande för uppdraget.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Installatör / vitvaror / extrajobb/ deltid / student

Läs mer Sep 14
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om kunden: Assist Workshop arbetar med serv... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om kunden:

Assist Workshop arbetar med service, reparationer och installationer av hemelektronik och vitvaror där kunderna är både privatpersoner och företag. Företaget startades 2008 i Linköping och finns nu även i Stockholm, Örebro och Jönköping med totalt cirka 40 personer arbetar. Kulturen präglas av en familjär stämning och gemenskap.

Arbetsuppgifter:

I den här tjänsten ingår du i en pool där du får möjlighet att arbeta vid sjukdom eller skada av ordinarie personal. Det krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning såsom att du är studerande eller pensionär.

I rollen som vitvaruinstallatör arbetar du tillsammans med senior kollega där du har en assisterande funktion. Tillsammans bär ni in vitvaran och bär bort den gamla produkten. Det är din kollegas uppgift att koppla in el och vatten, medan du utför arbetsuppgifter såsom att avemballera och skruva ihop enklare saker såsom produktens be. Ni besöker cirka 7-8 kunder per dag där det är ditt ansvar att hålla koll på dagens schema samt att meddela kunderna om er ankomst.

Profil:

• Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Kunskaper i engelska är meriterande
• B-körkort
• Meriterande med utbildning inom elektronik
• Meriterande med arbetslivserfarenhet av kundkontakt


Vi tror att du som söker är en person som uppskattar att skapa god kontakt med kunder och att lösa problem som bidrar till nöjda kunder. I rollen arbetar du tätt ihop med din kollega, varför det är viktigt att du ser ett värde i att samarbeta. Du har en god kommunikativ förmåga och känner dig avslappnad i sociala situationer. För att lyckas i rollen ser vi att du är en praktisk och handlingskraftig person som har en förmåga att agera snabbt. Du är öppen för förändringar och kan anpassa dig utifrån behov och förändringar.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: installatör, montör, installation, elektriker, vitvaruinstallatör, händig person, fysiskt arbete, vitvaror, sommarjobb, extrajobb, vikariat, säsongsjobb, deltid, pool, Örebro Visa mindre

Konsultchefsassistent sökes omgående!

Läs mer Sep 9
Studerar du personal/HR eller liknanade och vill lära dig mer om arbetat som konsultchef? Då har vi tjänsten för dig! Just nu söker vi en konsultchefsassistent som ska arbeta med att stötta upp våra konsultchefer i arbetet ute hos kund! I rollen som konsultchefsassistent kommer du att stötta våra konsultchefer i deras dagliga arbete. I tjänsten ingår både administrativa arbets... Visa mer
Studerar du personal/HR eller liknanade och vill lära dig mer om arbetat som konsultchef? Då har vi tjänsten för dig! Just nu söker vi en konsultchefsassistent som ska arbeta med att stötta upp våra konsultchefer i arbetet ute hos kund!

I rollen som konsultchefsassistent kommer du att stötta våra konsultchefer i deras dagliga arbete. I tjänsten ingår både administrativa arbetsuppgifter och mycket arbete med service, då främst kontakt med konsulter och kund.

Arbetsuppgifterna som kan förekomma är bland annat:
- Schemaläggning
- Uppföljningssamtal med konsult
- Vara behjälplig kring frågor från kund och konsult ute på kundens arbetsplats
- Introduktion och uppstart av nya konsulter
- Telefonkontakt med konsulter och kunder
- Administrativa uppgifter, såsom sortering, uppdatering av anställningsavtal, mm.

Tjänsten är på deltid och vi söker dig som är tillgänglig för att arbeta ca 20 timmar/vecka under terminstid. Arbetstiderna är mån-fre dagtid, även halvdagar kan förekomma. Då vår arbetsbelastning är väldigt varierad kan behovet av din hjälp variera mycket från vecka till vecka. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel. Då du kommer sitta mycket ute hos våra kunder är det viktigt att du är trygg med att köra bil i Stockholm.

För rätt person finns stora möjligheter att få ett utökat ansvar, vi söker därför dig som har ett stort intresse för branschen samt som söker en långsiktig tjänst.

Din profil
Vi söker dig som är hungrig på att ta dig an arbetslivet parallellt med studierna och applicera teori i praktik. Vi tror att du är mitt uppe i dina studier, gärna inom området för personal- och arbetslivsfrågor, ekonomi, marknadsföring eller liknande. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har minst 1,5 år kvar på dina studier. Du ska kunna jobba minst 20 h/vecka under terminerna.
Som person trivs du i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i vårt team bör du vara en lagspelare, ha ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang vara en god representant för StudentConsulting. Du är självständig, noggrann, effektiv och utåtriktad. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete på kontor alt. med kundbemötande, vidare är du driven som person och tycker om att jobba undan och hålla ett högt tempo med fokus på kvalitet samtidigt. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Undersköterskor/ timvikarier till Hägersten-Älvsjö hemtjänst

Läs mer Sep 4
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Vi står inför spännande utmaningar med ett växande stadsdelsområde och verksamheter som utvecklas. Den 1 juli 2020 bildades en ny gemensam stadsdelsförvaltning för Älvsjö och Hägersten-Liljeholmen; Hägersten-Älvsjö stadsdelsförvaltning. Vi på stadsde... Visa mer
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Vi står inför spännande utmaningar med ett växande stadsdelsområde och verksamheter som utvecklas. Den 1 juli 2020 bildades en ny gemensam stadsdelsförvaltning för Älvsjö och Hägersten-Liljeholmen; Hägersten-Älvsjö stadsdelsförvaltning.Vi på stadsdelsförvaltningen tillhandahåller invånarna stöd och service inom bland annat förskola, social omsorg och äldreomsorg. Vill du också ha ett av Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och fortsätta att utvecklas med oss!Arbetsplatsbeskrivning

Hägersten-Älvsjö hemtjänst består av 7 team och ca 150 medarbetare, som arbetar dag/ kväll och helg.

Ett av teamen är specialteam med inriktning demens.
Arbetsplatsen har centralt läge med goda kommunikationer runt omkring.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska ska du ge god omvårdnad och social omsorg till de äldre enligt beslut från biståndshandläggare. Du ska hjälpa och stödja vårdtagaren i det dagliga livet för att främja den funktionella förmågan hos denne och hjälpa till med vårdtagarens sociala kontakter. Du ska även ha kontakt med anhöriga, medverka vid vårdplanering och social dokumentation.

Kvalifikationer

Du ska ha gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, hälso- och sjukvård eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Du ska ha vana av att dokumentera. Det är meriterande om du har erfarenhet i yrket. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vi behöver dig som är trygg, stresstålig och har en personlig mognad.  Du har god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av egna kunskaper och erfarenheter samt är öppen för att lära dig av andra.

Du har empati i mötet med andra människor och har ett genuint intresse för att arbeta inom yrket.

Övrigt

B-Körkort krävs för kvällen.Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Armerare/ Betongarbetare (Rebar fixer / Concrete worker)

Läs mer Aug 28
Vi letar efter armerare / betongarbetare som vill arbeta med en nybyggnation av tre hyreshus. Arbetet ska utföras i enlighet med ritningar och föreskrifter. We are looking for a Rebar fixer / Concrete worker that would like to work on new construction of three apartmentbuildnings. The work should be carried out in accordance with drawings and regulations. Visa mer
Vi letar efter armerare / betongarbetare som vill arbeta med en nybyggnation av tre hyreshus. Arbetet ska utföras i enlighet med ritningar och föreskrifter.


We are looking for a Rebar fixer / Concrete worker that would like to work on new construction of three apartmentbuildnings. The work should be carried out in accordance with drawings and regulations. Visa mindre

Kassörska/Barista

Läs mer Aug 13
#jobbjustnu VI BEHÖVER OMGÅENDE EN KASSÖRSKA/BARISTA UNDER TIDEN AUGUSTI-SEPTEMBER OM DIG Du bör vara glad, effektiv och noggrann och vilja ge gästen den bästa servicen. Vi har ett högt tempo på arbetsplatsen, så du bör vara stresstålig. Du arbetar i team. Talar svenska och engelska. Vi ser att du har kassa/barista erfarenhet sedan tidigare. DINA ARBETSUPPGIFTER Försäljni... Visa mer
#jobbjustnu


VI BEHÖVER OMGÅENDE EN KASSÖRSKA/BARISTA UNDER TIDEN AUGUSTI-SEPTEMBER


OM DIG
Du bör vara glad, effektiv och noggrann och vilja ge gästen den bästa servicen. Vi har ett högt tempo på arbetsplatsen, så du bör vara stresstålig. Du arbetar i team. Talar svenska och engelska. Vi ser att du har kassa/barista erfarenhet sedan tidigare.


DINA ARBETSUPPGIFTER
Försäljning över disk av bakverk, smörgåsar och övriga rätter. Barista, kassabetalning städning efter dagens arbete. Även andra uppgifter kan förekomma, såsom diskplock/disk.


Tjänsten förutsätter att du kan arbeta helger.


OM OSS
Familjeägt café sedan 1971. Säsongsöppet (5 månader, maj-sep) med många besökande gäster från hela världen. Mycket vackert läge vid inloppet till Stockholm, beläget längst ut på Djurgården. En härlig miljö med frisk luft, sjövatten och fågelliv och ett lugn. Här vill vi att gästen ska känna sig välkommen och få den bästa servicen. Vi håller hög kvalitet vad gäller matutbud/bakverk. Erbjuder smörgåsar, sallader, enklare varmrätter och bakverk. Visa mindre

Jobba med UNHCR i Stockholm

Läs mer Aug 11
Söker du ett givande jobb? Bli värvare för Sverige för UNHCR om du vill ha ett händelserikt, socialt jobb samtidigt som du hjälper människor på flykt. Läs mer och ansök idag – snabbt och enkelt! Som värvare hos oss kommer du att rekrytera nya månadsgivare genom att prata med människor och informera dem om UNHCR:s arbete. Du är del av ett engagerat team som arbetar mot gemens... Visa mer
Söker du ett givande jobb?

Bli värvare för Sverige för UNHCR om du vill ha ett händelserikt, socialt jobb samtidigt som du hjälper människor på flykt. Läs mer och ansök idag – snabbt och enkelt!

Som värvare hos oss kommer du att rekrytera nya månadsgivare genom att prata med människor och informera dem om UNHCR:s arbete. Du är del av ett engagerat team som arbetar mot gemensamt uppsatta mål. Ni utbildas kontinuerligt för att ständigt utvecklas i rollen och på det sättet kunna göra ännu större skillnad i världen.

Är du möjligtvis en engagerad, utåtriktad och driven person som har ett stort intresse för mänskliga rättigheter? Är du grym på att argumentera för det du tror på? Vill du ha ett jobb där du gör verklig skillnad, där resultatet av din insats i Sverige gör att människor som tvingats på flykt får hjälp, tillgång till ett hem och hopp om en bättre framtid?
Då är det DIG vi söker!

Dina arbetsuppgifter som värvare:

? Först och främst: Värva månadsgivare till UNHCR!
? Tillsammans med din teamledare följa upp och rapportera resultat
? Medverka på möten, vidareutbildningar och annat som anordnas för att du ska utvecklas i rollen
? På ditt sätt, bidra till teamkänslan och att ni når era gemensamma mål!
Vi söker dig som:

? Är positiv, social och bra på att engagera människor
? Är målinriktad och fokuserad
? Är minst 18 år
? Brinner för mänskliga rättigheter och flyktingfrågor
? Meriterande om du har tidigare erfarenhet av insamling eller försäljning
? Trivs med att jobba i alla väder, allt från solsken till regn
? Svenska krav, engelska meriterande
? Kan jobba hela perioden September - December, år 2020

UNHCR ger människor på flykt nödhjälp, skyddar deras rättigheter och hjälper dem att skapa en bättre framtid. Sverige för UNHCR har 90-konto och är UNHCR:s svenska partner.

Många av världens flyktingkriser känner de flesta av oss inte ens till. UNHCR, FN:s flyktingorgan, finns på plats världen över för att hjälpa dem - också de vars situation får liten eller ingen uppmärksamhet i media.

UNHCR ger livräddande nödhjälp som tak över huvudet, mat och vatten, skyddar grundläggande mänskliga rättigheter och tar fram lösningar som ger människor på flykt en säker plats där de kan skapa en trygg framtid. Visa mindre

Interns: Frontend, JavaScript

Läs mer Aug 11
Are you looking for an opportunity for an internship working within Frontend? Do you have experience in Javascript? We might be the perfect fit for you! DigitalTolk is the fastest growing company working with interpreting in Sweden. We are a start up with strong roots within the digital approach and have been in business since 2016. We consider ourselves to be focused on figuri... Visa mer
Are you looking for an opportunity for an internship working within Frontend? Do you have experience in Javascript? We might be the perfect fit for you!
DigitalTolk is the fastest growing company working with interpreting in Sweden. We are a start up with strong roots within the digital approach and have been in business since 2016. We consider ourselves to be focused on figuring out ”the next big thing” in our business and love creative thinking as well as a forward mindset.
As an intern you will be working on frontend/developing a chrome extension , UI/UX and similar tasks.
We can offer a fun fast developing workplace within a company making a difference in the Swedish society. We offer flexible hours, offices in the city center of Stockholm (Slussen) and the opportunity to learn more within your field with real work life experience.


We´re looking for a person with:
Experience in JavaScript
Past experience in projects using JavascriptIn addition to these skills we are looking for people with a ”doer” attitude who takes initiative and isn´t afraid to come with creative ideas. We are also hoping that you have a genuine hunger to learn.


Start: flexible depending on your schedule
Working hours: Office hours (flexible)
Duration: in agreement, depending on your schedule
Payment: This is a paid internship, 3-5.000SEK/month
Apply by sending your resume and personal letter to izabella@digitaltolk.se Visa mindre

Arbetsledare i Åre till kommande säsong

Läs mer Aug 5
N-Clean är ett nordiskt städföretag i världsklass! Vi har över 100 hotellkunder och vår vision är att erbjuda våra kunder kvalitet och flexibilitet. Med ca 2000 medarbetare i Finland och Sverige är vi en av de största aktörerna i Norden. Inom N-Clean får du möjlighet att utvecklas och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation. Är ... Visa mer
N-Clean är ett nordiskt städföretag i världsklass! Vi har över 100 hotellkunder och vår vision är att erbjuda våra kunder kvalitet och flexibilitet. Med ca 2000 medarbetare i Finland och Sverige är vi en av de största aktörerna i Norden. Inom N-Clean får du möjlighet att utvecklas och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation. Är du en person som är omtänksam mot dina kunder och kolleger, är du nyfiken, engagerar du dig i ditt arbete och i att utveckla dig och ditt team samt jobbar du mot att leverera den bästa möjliga kvalitet? Om du svarade ja på dessa frågor är du personen vi söker och du skall söka tjänsten som arbetsledare på N-Clean AB.
Du som person är passionerad, proffsig och uthållig. Du älskar människor och du är självständig, drivande och social. Du har ett genuint intresse för gästen, driften, dina medarbetare och kunden. Du är van att arbeta snabbt och flexibelt, med tighta deadlines. Du är en idérik problemlösare.. Vi ser att du är en person med erfarenhet av att leda en mellan till stor grupp medarbetare och att du har lätt att kommunicera med personer som inte har svenska som modersmål.
Vi söker arbetsledare till en av våra kinder i Åre inför kommande säsong. I dina uppgifter ingår att genom avdelningens personal skapa en oförglömlig upplevelse för alla våra gäster, i ett rent och välstädat hus med det lilla extra. Du deltar i driften större delen av dagen och kan utföra alla de städuppgifter som utförs av avdelningens personal. Helgarbete och skifttider förekommer. Alla i avdelningen skall själva och dagligen ha klart för sig hur de förväntas bidra till resultatet.
Du har det dagliga driftansvaret för din avdelning.
Det är alla medarbetares ansvar att i alla lägen bidra till att gäst/kund eller kollega får bästa tänkbara upplevelse. Ibland innebär det att vi lägger vårt eget arbete åt sidan en stund för att stötta kollegor med målet att gästen ska få en så bra upplevelse som möjligt. Detta prestigelösa samarbete hjälper oss att lyckas med vår ambition att ge gästen en fulländad upplevelse och lite till.
Du rapporterar till Husfrun. Visa mindre

Praktisera på Stronger som Influencer Specialist Intern

Läs mer Aug 4
Influencer Specialist Intern - STRONGER Vill du skaffa dig erfarenhet inom Influencer Marketing? Vi söker nu dig som är studerande på högskola, universitet eller liknande och har en planerad praktikperiod under höstterminen 2020! Läs mer: We are looking for our next intern who is interested in social media, marketing, and who wants to be a part of our Influencer Marketing Team.... Visa mer
Influencer Specialist Intern - STRONGER
Vill du skaffa dig erfarenhet inom Influencer Marketing? Vi söker nu dig som är studerande på högskola, universitet eller liknande och har en planerad praktikperiod under höstterminen 2020!
Läs mer:
We are looking for our next intern who is interested in social media, marketing, and who wants to be a part of our Influencer Marketing Team. This is a junior role where you do not need previous experience but we want you to have a passion and an understanding of Instagram, social media marketing, good communicating skills as well as being a fast learner.
What you’ll be doing
You will be scouting on Instagram and YouTube, connecting with Influencers world-wide to find collaborations that build our brand on social media. As a global brand, we work with many different types of Influencers, from 1,000 to 10M followers. In this role, you get to use your communications skills and your passion to drive sales and to build a world class brand together with us.
You will be a part of a fantastic team that works hard together and loves to celebrate when they have achieved their goals. You will also be part of a fast growing company with a lot of opportunities in sight.
Who you are
Passionated about social media in all shapes
Having a structured and well planned work flow
Good knowledge of English and Swedish, both written and spoken
Interested in sales and marketing
Driven, ambitious, and willing to work hard
Including and networking attitude, ready to have fun!

We offer you
At Stronger you get to work in a fast-paced and rapid-growing environment. You will spend your days with our highly skilled Influencer Marketing Manager and our ambitious team. We want you to join us and share knowledge while helping us grow our social media presence.
This internship is unpaid. The preferred duration is minimum 3 months or longer.
Depending on your performance, the internship might result in employment.
Work with us
Our office is situated in the central parts of Stockholm. At the office you will be welcomed by a team working with a strongly entrepreneurial spirit and you will be a part of our exciting journey. It is a young team of people working with product development, marketing, content creation, e-commerce and costumer care.
STRONGER
is a Swedish activewear brand that sells products through global e-commerce. We design unique and striking activewear inspired by nature and strong women.
We believe in a healthy lifestyle and empowerment from the inside and out. Our mission is to inspire women all over the world to strive to find the strongest version of themselves by living an active lifestyle. We are offering them great looking activewear with inspiration from the nature.
By a strong presence in social media as well as unique product designs Stronger is now one of the biggest and most fast growing brand in Sweden. We have 500 000 followers on Instagram from all over the world.
We look forward to receiving your application! Visa mindre

Erfaren Kassa & Barservis sökes

Läs mer Aug 2
Vi söker dig som vill jobba med oss och ge våra gäster en oförglömlig sommar. Vi är en arbetsplats med hög yrkesstolthet där vi lär av varandra och delar en glädje till mat, dryck och service. Dina arbetsuppgifter är att servera gäster, ge service, kassatjänst, sprida glädje bland gästerna. Du skall vara intresserad av dryck och mat, social kompetens och alltid ett leende på ... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba med oss och ge våra gäster en oförglömlig sommar. Vi är en arbetsplats med hög yrkesstolthet där vi lär av varandra och delar en glädje till mat, dryck och service.


Dina arbetsuppgifter är att servera gäster, ge service, kassatjänst, sprida glädje bland gästerna. Du skall vara intresserad av dryck och mat, social kompetens och alltid ett leende på läpparna. Gärna erfarenhet av Trivec kassasystem & minst 3 års erfarenhet.


Vill du jobba mycket eller bara extra så finns det plats för båda.


Vi ligger på ett av Stockholms mest populära solläge på Strandvägen.


Strandbistron är vardagsrummet på Strandvägen där våra gäster njuter av frukost och lunch i solen eller vin med smårätter varma sommarkvällar.


Strandbaren är en ponton ut i vattnet på Strandvägens absolut bästa läge. Här njuter vi av skön musik, rosévin, härliga drinkar och fantastisk utsikt.


Vi söker dig som vill jobba i ett härligt team, du som gillar högt tempo och att ha många bollar i luften. Du är en team-player, du tränar och är rökfri. Du bör ha kassavana och erfarenhet av att servera alkohol.
Vi är ett härligt gäng som behöver fler arbetskamrater till sommaren, du får gärna ha erfarenhet av säsongsjobb. Kassatjänst, servering, förberedning inför öppning m.m.
Varierande arbetstid, öppet 7 dagar i veckan 10.00-24.00


Maila CV, personligt brev & gärna en bild på dig.
Vi ser fram emot din ansökan! #jobbjustnu Visa mindre

Sommarjobba med UNHCR i Stockholm

Läs mer Jul 27
Söker du sommarjobb i Stockholm? Bli värvare för Sverige för UNHCR om du vill ha ett händelserikt, socialt jobb samtidigt som du hjälper människor på flykt. Läs mer och ansök idag – snabbt och enkelt! Som värvare hos oss kommer du att rekrytera nya månadsgivare genom att prata med människor coh informera dem om UNHCR:s arbete. Du är del av ett engagerat team som arbetar... Visa mer
Söker du sommarjobb i Stockholm?

Bli värvare för Sverige för UNHCR om du vill ha ett händelserikt, socialt jobb samtidigt som du hjälper människor på flykt. Läs mer och ansök idag – snabbt och enkelt!

Som värvare hos oss kommer du att rekrytera nya månadsgivare genom att prata med människor coh informera dem om UNHCR:s arbete. Du är del av ett engagerat team som arbetar mot gemensamt uppsatta mål. Ni utbildas kontinuerligt för att ständigt utvecklas i rollen och på det sättet kunna göra ännu större skillnad i världen.

Är du möjligtvis en engagerad, utåtriktad och driven person som har ett stort intresse för mänskliga rättigheter? Är du grym på att argumentera för det du tror på? Vill du ha ett sommarjobb där du gör verklig skillnad, där resultatet av din insats i Sverige gör att människor som tvingats på flykt får hjälp, tillgång till ett hem och hopp om en bättre framtid?
Då är det DIG vi söker!

Dina arbetsuppgifter som värvare:

? Först och främst: Värva månadsgivare till UNHCR!
? Tillsammans med din teamledare följa upp och rapportera resultat
? Medverka på möten, vidareutbildningar och annat som anordnas för att du ska utvecklas i rollen
? På ditt sätt, bidra till teamkänslan och att ni når era gemensamma mål!
Vi söker dig som:

? Är positiv, social och bra på att engagera människor
? Är målinriktad och fokuserad
? Är minst 18 år
? Brinner för mänskliga rättigheter och flyktingfrågor
? Meriterande om du har tidigare erfarenhet av insamling eller försäljning
? Trivs med att jobba i alla väder, allt från solsken till regn
? Svenska krav, engelska meriterande
? Kan jobba hela Augusti månad, år 2020

UNHCR ger människor på flykt nödhjälp, skyddar deras rättigheter och hjälper dem att skapa en bättre framtid. Sverige för UNHCR har 90-konto och är UNHCR:s svenska partner.

Många av världens flyktingkriser känner de flesta av oss inte ens till. UNHCR, FN:s flyktingorgan, finns på plats världen över för att hjälpa dem - också de vars situation får liten eller ingen uppmärksamhet i media.

UNHCR ger livräddande nödhjälp som tak över huvudet, mat och vatten, skyddar grundläggande mänskliga rättigheter och tar fram lösningar som ger människor på flykt en säker plats där de kan skapa en trygg framtid. Visa mindre

Sjuksköterskor till akutmottagning på södra sidan Stockholm

Läs mer Jul 23
OM UPPDRAGET Är du legitimerad sjuksköterska som har erfarenhet av akutsjukvård och är intresserad av att arbeta som konsult på ett av akutsjukhusen på södra sidan? Då vill vi höra ifrån dig redan idag! Uppdrag finns från omgående och sträcker sig över hösten. Behov finns dag, kväll och natt.  Oavsett om du är intresserad av att jobba heltid eller vill kombinera extrajobb me... Visa mer
OM UPPDRAGET

Är du legitimerad sjuksköterska som har erfarenhet av akutsjukvård och är intresserad av att arbeta som konsult på ett av akutsjukhusen på södra sidan? Då vill vi höra ifrån dig redan idag!


Uppdrag finns från omgående och sträcker sig över hösten. Behov finns dag, kväll och natt. 
Oavsett om du är intresserad av att jobba heltid eller vill kombinera extrajobb med studier eller annat arbete är du varmt välkommen in med din ansökan.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ha sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska på en akutmottagning. 
 
DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet, erfarenhet av akutsjukvård. 
Kunskaper i journalsystemet Take Care är en fördel men inte heller ett krav. God svenska i tal och skrift. För att trivas i rollen som konsult behöver du vara trygg i din roll samt ha ett positivt och flexibelt förhållningssätt. 

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Heltid, främst dagtid vardagar, med hästtjej i Annedal

Läs mer Jul 22
Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans ... Visa mer
Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.

.

Bambi söker en personlig assistent åt en glad och hästintresserad 27-årig tjej med bla. utvecklingsstörning och epilepsi. Hon bor i egen lägenhet i Annedal (Sundbyberg/Bromma) som hon delar med en väninna som också lever med personlig assistans. 

Vi söker en pigg, påhittig och uppmärksam person. Vardagar dagtid innebär arbetet att följa med till Daglig Verksamhet och motivera och stötta tjejen att delta i aktiviteter och socialt umgänge på D.V. På kvällar och helger hjälper man till att sköta hemmet, planera och laga måltider och följer med på fritidsaktiviteter mm.

Du måste vara en pålitlig, stabil och lyhörd person med en utpräglad ansvarskänsla och stort tålamod. Du måste ha förståelse för den personliga assistentens roll. Du får inte vara pälsdjursallergisk eller rädd för hästar då tjejen rider och familjen har en hund. Det ingår också att följa med på simträning i badhus. Eftersom tjejen går själv men behöver stöd vid ex epilepsianfall så är det en fördel om du är över 170 cm lång. 

Erfarenhet av epilepsi är ett krav, och Tecken som stöd (TAKK) är en merit.

Du blir del av ett härligt gäng med engagerade personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor! Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Tjänsten: Föräldravikariat från oktober 2020, minst ett år med chans till förlängning. Assistans utförs dygnet runt och arbetspassen är långa. Arbetstider t ex kl 07.45-17.15, 08-19.30, kl 17-08. Aktiv assistans på natten. Minst 3 dgr sammanhängande ledighet per vecka på rullande schema. Inga helger på schema, men vi ser gärna att man kan jobba helger vid behov.

Tillträde sept/okt med lång inskolning. Vi kommer löpande att kalla till intervju, och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Individuell lönesättning. Fast månadslön med betalda semesterdagar. Kollektivavtal KFO-Kommunal.
Bambi erbjuder inskolning, trygga anställningar, friskvård, handledning och kompetensutveckling.

Kontakta Therese Westman på Bambi kansli om du har frågor om tjänsten: rekrytering@bambi.se Visa mindre

Var med och gör skillnad! Jobba som värvare för Röda Korset i Stockholm ( S

Läs mer Jul 16
Bli en del av världens främsta katastroforganisation Röda Korset är världens största humanitära nätverk. Vi finns i 192 länder och vårt mål är att förhindra och lindra mänskligt lidande, oavsett vem det drabbar och hur det än uppstår. Vi arbetar förebyggande för att katastrofer inte ska inträffa. Vi finns där om den ändå sker och vi är kvar efteråt. Före, under och efter kata... Visa mer
Bli en del av världens främsta katastroforganisation

Röda Korset är världens största humanitära nätverk. Vi finns i 192 länder och vårt mål är att förhindra och lindra mänskligt lidande, oavsett vem det drabbar och hur det än uppstår.

Vi arbetar förebyggande för att katastrofer inte ska inträffa. Vi finns där om den ändå sker och vi är kvar efteråt. Före, under och efter katastrofen.

Röda Korset har ett särskilt uppdrag i den internationella humanitära rätten: att hjälpa människor som drabbats av krig och konflikt. Tack vare vårt unika mandat, vår neutralitet och opartiskhet finns vi på plats i oroshärdar och krigszoner dit ingen annan når.

I Sverige är vi den största humanitära frivilligorganisationen, med över 25 000 frivilliga i fler än 700 lokalföreningar över hela landet.

Jobba som värvare för Röda Korset i Stockholm och hjälp oss sprida hopp världen över!

Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare för Röda Korset får du möjlighet att göra just det!

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation – och du kan vara med och bidra till att fler får hjälp! Som värvare hos oss är ditt uppdrag att värva månadsgivare och medlemmar, vilket du gör genom direktdialog. Tillsammans med ditt värvarteam representerar du Röda Korset och jobbar för att fler ska stötta vårt arbete och våra frivilliga i krig, kris och katastrofer runt om i världen – såväl i Sverige som internationellt. Här är ditt tillfälle att prata om något du brinner för; samtidigt som du utvecklar din kommunikationsförmåga och tar ett stort steg framåt i din karriär!

Vi erbjuder dig

• Att genom ditt jobb göra skillnad för människor i utsatthet
• Att arbeta tillsammans med ett team som vill utvecklas och göra skillnad!
• Fast timlön och trygga arbetsvillkor
• Direkt inblick i Röda Korsets arbete
• En förberedande introduktionsutbildning samt olika uppföljningsutbildningar (första hjälpen/HLR)
• Fortlöpande utbildningar inom humanitära insatser, sälj-, kommunikations- och värvningsteknik

Vi söker dig som

• Är bra på att engagera och övertyga människor
• Trivs att jobba utomhus i alla väder
• Är öppen, social och positiv
• Vill utvecklas och är resultatfokuserad
• Delar Röda Korsets värderingar
• Har fyllt 18 år och behärskar svenska språket flytande
• Kan jobba 5 pass per vecka fram till slutet av augusti

Praktisk information

• Lön: 123 kr/h + 12% semesterersättning
• Anställningsform: visstid 25 dagar kontrakt som förlängs successivt
• Arbetsort: Stockholm
• Arbetstider: måndag- Fredag 15.00-20.30
• Omfattning: 5 dagar i veckan

Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk och ansök idag!

Lär dig argumentera och påverka, bli värvare hos Röda Korset! Visa mindre

Snickare / Carpenter

Läs mer Jul 14
Vi letar efter en snickare som vill arbeta med en nybyggnad av tre hyreshus. Arbetet ska utföras i enlighet med ritningar och föreskrifter We are looking for a carpenter that would like to work with on a new construction of three apartmentbuildnings. The work should be carried out in accordance with drawings and regulations. Visa mer
Vi letar efter en snickare som vill arbeta med en nybyggnad av tre hyreshus. Arbetet ska utföras i enlighet med ritningar och föreskrifter


We are looking for a carpenter that would like to work with on a new construction of three apartmentbuildnings. The work should be carried out in accordance with drawings and regulations. Visa mindre

Växeltelefonist till bilföretag med start omgående

Läs mer Jul 13
Vi söker nu åt kunds räkning en serviceinriktad växeltelefonist till ett bolag inom bilbranschen.  Tillträde: Omgående  Arbetstid: 5 timmar per dag under kontorstider  Längd av uppdrag: En månad. Eventuell möjlighet till förlängning Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att förmedla inkommande samtal till interna och externa aktörer.  Vi söker dig som:  - Är kommunikat... Visa mer
Vi söker nu åt kunds räkning en serviceinriktad växeltelefonist till ett bolag inom bilbranschen. 

Tillträde: Omgående 
Arbetstid: 5 timmar per dag under kontorstider 
Längd av uppdrag: En månad. Eventuell möjlighet till förlängning

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att förmedla inkommande samtal till interna och externa aktörer. 

Vi söker dig som: 

- Är kommunikativ och social
- Brinner för service 
- Har en god dator-och systemvana
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
- Har gymnasial examen eller högre

Det är meriterande om du arbetat i en liknande roll tidigare. 

Bolaget ingår i en stor koncern och kontoret är beläget i Västerort .Du får möjlighet att vara en del av en spännande och dynamisk organisation. Mer information förmedlas under intervjun. 

Du blir anställd som konsult hos Barona och vi tillämpar kollektivavtal via Kompetensföretagen och Unionen. 

Intervjuer hålls löpande och tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu!
Vid frågor om tjänsten kontakta carina.stjernstrom@barona.se

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Informatör/chaufför/administratör sökes till sommaruppdrag i Stockholm

Läs mer Jul 13
Vi söker nu glada och driftiga personer till våra vaccinationsbussar runt om i Stockholm som kan börja jobba omgående. Ett spännande och lärorikt jobb med varierande arbetstider. Inga tidigare medicinska kunskaper krävs. Arbetet innebär att man axlar flera roller. Dels skall man transportera bussen från sitt garage till uppställningsplatsen för dagen. Därefter ansvarar man för... Visa mer
Vi söker nu glada och driftiga personer till våra vaccinationsbussar runt om i Stockholm som kan börja jobba omgående. Ett spännande och lärorikt jobb med varierande arbetstider.
Inga tidigare medicinska kunskaper krävs.
Arbetet innebär att man axlar flera roller. Dels skall man transportera bussen från sitt garage till uppställningsplatsen för dagen. Därefter ansvarar man för att iordningställa reklamskyltar, betalningsstation och dylikt inför dagen. Därefter ansvarar du för att ta emot kunderna, informera om produkten som vi säljer (vaccination mot TBE), ta betalt, samt bistå med hjälp vid ifyllnad av hälsodeklarationen som sjuksköterskan sedan inspekterar för att sedan utföra själva injektionen.
Tjänsten har en viss säljande funktion där du får lämplig utbildning. Kassahantering sker med iZettle. Inget krav att ha kassavana sedan tidigare utan systemet är lätt att lära sig om man kan hantera en läsplatta.
Arbetet kommer att pågå juli till september 2020. I arbetet ingår kontakt med olika typer av människor såsom vuxna, ungdomar, barn, invandrare och äldre. Det är viktigt för arbetsuppgiften att vara städad med god och snabb servicenivå, ordningsam, lättsam och lyhörd. En problemlösare helt enkelt. Att ha en snäll och trevlig personlighet oavsett kund eller medarbetare är också viktigt.
Vi kommer att supporta allt från vårt huvudkontor, det kommer även att finnas en ansvarig chef och backup under hela säsongen. Hit vänder man sig med frågor som kommer att specificeras i vår handbok/ manual.
Vi ser att du talar och skriver svenska på en för tjänsten lämplig nivå. Det förekommer även andraspråk från våra kunder men engelska är ett grundkrav i tal på våra vaccinationsbussar.
Ej krav på tidigare sjukvårdserfarenhet, men det är meriterande.
Intervjuer kommer att ske löpande.
B-körkort är ett krav.
Vårt företag expanderar i stort och vi ser ljust på framtiden. Kanske det även finns en chans för dig att på sikt att följa med på vår övriga resa och få ha en tryggt anställning i vårt företag.
Företaget är ett familjeföretag med mycket sunda värderingar har vart verksamt sedan år 1989.


#jobbjustnu Visa mindre

Parkarbetare med arbetsvilja

Läs mer Jul 10
Om dig som söker Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet. Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd för att lyssna in hyresgästernas önskemål. Framförallt gillar du att... Visa mer
Om dig som söker
Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet.
Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd för att lyssna in hyresgästernas önskemål.
Framförallt gillar du att vara ute och gör jobbet med ett leende på läpparna!
Krav för tjänsten
B-körkort

Meriterande
Trädgårdsutbildning
Motorsågsutbildning
Växtkännedom
Maskinvana

Om tjänsten
Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning.
Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning
Mindre anläggningsjobb

Du blir anställd av oss på Prowork men jobbar för vår kund.
Skicka in din ansökan till jobb@prowork.se redan idag. Vid frågor ring 072-969 85 85.


Om Prowork
Vi är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013, vi jobbar mot branscher som bygg & anläggning, drift & skötsel och fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet från. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är det vi lever på.
Prowork är belägna i Täby men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning. Visa mindre

Lagerhaus söker säljare till vår butik i Vällingby

Läs mer Jul 9
Lagerhaus framgång skapas av att alla medarbetare jobbar tillsammans mot vårt mål att bli den marknadsledande butikskedjan i Norden för accessoarer till hemmet. Vi söker därför medarbetare som är nyfikna, engagerade och gillar förändring. Som säljare befinner du dig alltid mitt i händelsernas centrum där du tillsammans med dina kollegor skapar en inspirerande och säljande bu... Visa mer
Lagerhaus framgång skapas av att alla medarbetare jobbar tillsammans mot vårt mål att bli den marknadsledande butikskedjan i Norden för accessoarer till hemmet. Vi söker därför medarbetare som är nyfikna, engagerade och gillar förändring.

Som säljare befinner du dig alltid mitt i händelsernas centrum där du tillsammans med dina kollegor skapar en inspirerande och säljande butiksmiljö. Du brinner för våra produkter och vår uppgift att erbjuda glädje i vardagen.

Du värnar om att alla Lagerhaus besökare möts av kunniga och tillgängliga säljare som älskar att träffa våra kunder och hjälpa dem att förnya sitt hem!

Genom din personlighet och professionalism i kundmötet skapar du nöjda kunder som återvänder till butiken.

- Vi söker dig med erfarenhet av detaljhandel och av säljarrollen.
- Vi vill att du är mål- och resultatinriktad.
- Vi förväntar oss att du är initiativrik och handlingskraftig.
- Vi tror att du har lätt för att samarbeta och bygga relationer.
- Vi hoppas att du är en positiv person med energi, engagemang och glädje.
- Vi väntar på dig!

Övrigt

Tjänsten är ett sommarvikariat mellan v.33-35 upplärning v.32 på ca 15h/vecka i vår butik i Vällingby. För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta butikschef Andréa på andrea.jansson@lagerhaus.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Lagerhaus AB är en inredningskedja som erbjuder prisvärda produkter med unik design som enkelt förnyar hemmet. Förutom färg, mönster och glädje vill Lagerhaus bidra till ett bättre samhälle där deras påverkan på människor, djur och natur är så liten som möjligt. Den första butiken öppnades i Göteborg 1996 och idag drivs 38 butiker i Sverige, 5 butiker i Norge och en växande nordisk e-handel. Huvudkontoret ligger i Göteborg och företaget ägs av Novax som är ett helägt dotterbolag till Axel Johnson AB.

Förutom att erbjuda våra kunder heminredning med wow-faktor, prisvärda produkter och trendiga detaljer ser vi på Lagerhaus det som vår uppgift att skapa mer glädje i vardagen. För att nå hit drivs organisationen av nyfikna, engagerade och glada medarbetare. Vår framgång skapas av att alla jobbar tillsammans!
Tack vare en platt organisation och en stark ägare i Novax, ett dotterbolag till Axel Johnson AB, kan vi erbjuda goda möjligheter för våra medarbetare att växa och utvecklas.

Join our happy place! Visa mindre

Installatör / vitvaror / extrajobb/ deltid / student

Läs mer Jul 8
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om kunden: Assist Workshop arbetar med serv... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om kunden:

Assist Workshop arbetar med service, reparationer och installationer av hemelektronik och vitvaror där kunderna är både privatpersoner och företag. Företaget startades 2008 i Linköping och finns nu även i Stockholm, Örebro och Jönköping med totalt cirka 40 personer arbetar. Kulturen präglas av en familjär stämning och gemenskap.

Arbetsuppgifter:

I den här tjänsten ingår du i en pool där du får möjlighet att arbeta vid sjukdom eller skada av ordinarie personal. Det krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning såsom att du är studerande, pensionär eller har ett annat arbete.

I rollen som vitvaruinstallatör arbetar du tillsammans med senior kollega där du har en assisterande funktion. Tillsammans bär ni in vitvaran och bär bort den gamla produkten. Det är din kollegas uppgift att koppla in el och vatten, medan du utför arbetsuppgifter såsom att avemballera och skruva ihop enklare saker såsom produktens be. Ni besöker cirka 7-8 kunder per dag där det är ditt ansvar att hålla koll på dagens schema samt att meddela kunderna om er ankomst.

Profil:

• Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Kunskaper i engelska är meriterande
• Meriterande med utbildning inom elektronik
• Meriterande med arbetslivserfarenhet av kundkontakt
• Meriterande med B-körkort

Vi tror att du som söker är en person som uppskattar att skapa god kontakt med kunder och att lösa problem som bidrar till nöjda kunder. I rollen arbetar du tätt ihop med din kollega, varför det är viktigt att du ser ett värde i att samarbeta. Du har en god kommunikativ förmåga och känner dig avslappnad i sociala situationer. För att lyckas i rollen ser vi att du är en praktisk och handlingskraftig person som har en förmåga att agera snabbt. Du är öppen för förändringar och kan anpassa dig utifrån behov och förändringar.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: installatör, montör, installation, elektriker, vitvaruinstallatör, händig person, fysiskt arbete, vitvaror, sommarjobb, extrajobb, vikariat, säsongsjobb, pool, deltid, Stockholm, Skogås Visa mindre

Interns interested in working with AI!

Läs mer Jul 8
Are you a student looking for an opportunity for an internship working with AI? Do you have experience in Python, Javascript or Java? We might be the perfect fit for you! DigitalTolk is the fastest growing company working with interpreting in Sweden. We are a start up with strong roots within the digital approach and have been in business since 2016. We consider ourselves to be... Visa mer
Are you a student looking for an opportunity for an internship working with AI? Do you have experience in Python, Javascript or Java? We might be the perfect fit for you!
DigitalTolk is the fastest growing company working with interpreting in Sweden. We are a start up with strong roots within the digital approach and have been in business since 2016. We consider ourselves to be focused on figuring out ”the next big thing” in our business and love creative thinking as well as a forward mindset.
As an intern you will be working in a small group of 3-4 people with our AI project. We can offer a fun fast developing workplace within a company making a difference in the Swedish society. We offer flexible hours, offices in the city center of Stockholm (Slussen) and the opportunity to learn more about AI programming with real work life experience.


We´re looking for a person with:
- Experience in Python, JavaScript, Java or similar languages
- Experience in algorithms and data structure/data science
- Experience in natural language processing
In addition to these skills we are looking for people with a ”doer” attitude who takes initiative and isn´t afraid to come with creative ideas. We are also hoping that you have a genuine hunger to learn.


Start: flexible depending on your schedule
Working hours: Office hours (flexible)
Duration: in agreement, depending on your schedule”
Apply by sending your resume and personal letter to izabella@digitaltolk.se Visa mindre

Timanställd kvinnlig assistent till Bromma

Läs mer Jul 5
STIL är en ideell förening av personer med funktionsvariation. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra personliga assisten... Visa mer
STIL är en ideell förening av personer med funktionsvariation. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra personliga assistenter och vårt mål är ett jämlikt medborgarskap.

Välkommen att läsa mer om oss på www.stil.se


Hej

 

Jag är en 45-årig kvinnna som lever med min sambo i Beckomberga i Bromma. Nu söker jag kvinnliiga assistenter som kan jobba vid ordinarie assistents frånvaro.,  Jag är kulturintresserad, och behöver assistans med påklädning, hygien, hushållssysslor och handräckning. Nu söker jag personer som kan jobba vardagar under dagtid, mellan kl 06:30 och 12:30. Jag jobbar i Stockholm, vilket innebär att assistenten ofta börjar sitt pass i mitt hem och slutar på mitt arbete i centrala Stockholm. 

Jag söker dig som har jobbat som personlig assistent tidigare, har humor och är punktlig. Jag tycker jättemycket om mina personliga assistenter men när du jobbar hos mig så håller du dig i bakgrunden, så du får inte må dåligt av att sitta ner och läsa en bok när jag inte behöver din hjälp.

 

Jag är din arbetsledare, STIL Assistans AB din arbetsgivare, timlön, timanställning.

Kollektivavtal Kommunal-KFO Visa mindre

Sommarjobb som kallskänka på Djuprämmens kollogård

Läs mer Jul 5
Om företaget Utepedagogik Sverige AB bedriver kollo/lägerverksamhet på flera kollogårdar för barn och ungdomar i åldrarna 9-16 år med inriktning på äventyr och vår verksamhet är inriktat på utepedagogisk verksamhet. Hörnstenarna i Utepedagogik Sverige AB pedagogiska kolloverksamhet är: säkerhet, kvalitet, trygghet och gemenskap, samt att utbildade vuxna med en bred kompetens ut... Visa mer
Om företaget
Utepedagogik Sverige AB bedriver kollo/lägerverksamhet på flera kollogårdar för barn och ungdomar i åldrarna 9-16 år med inriktning på äventyr och vår verksamhet är inriktat på utepedagogisk verksamhet. Hörnstenarna i Utepedagogik Sverige AB pedagogiska kolloverksamhet är: säkerhet, kvalitet, trygghet och gemenskap, samt att utbildade vuxna med en bred kompetens utgör en god förebild. Våra ledord är "på våra kollogårdar ska alla känna sig trygga att vara vem en vill". Vill du vara del i ett kreativt team, ha ett sommarjobb som arbetar för att ge barnen deras bästa sommarupplevelse? Sök då tjänsten som kallskänka på vår kollogård för våra äldsta deltagare. Vi söker nu vår sista pusselbit i köksteamet som ska leverera mat och glädje under sommaren.
Arbetsuppgifter
Vi söker nu kallskänkor till en av våra kollogårdar med cirka 55 deltagare i åldern 12-16 år. Du kommer att ansvara för att bespisa och förbereda mat till cirka 55 barn och 10-11 ledare frukost, lunch och middag. Du kommer att vägledas av en köksansvarig. Dina arbetsuppgifter kommer även vara att vägleda barn som vill delta i matlagningen. Då vi vill att barnen ska upptäcka de olika sidorna av matlagning krävs det att du kan bemöta kollodeltagarna på ett pedagogiskt och inspirerande sätt för att eventuellt väcka en förståelse och ett framtida intresse. Du ska också efterleva kraven på kvalité och hygien.
Om dig
Till en av våra kollogårdar söker vi nu kallskänkor med olika bakgrund, kompetensområden och som brinner för att arbeta med människor.
erfarenhet av storkök eller motsvarande meriterande
intresse för matlagning meriterande - gärna erfarenhet av kollo, friluftsliv eller lägerverksamhet
kunna vara lyhörd för barn och ungdomars behov och önskemål
meriterande om du har kunskap och tidigare erfarenhet av specialkost
meriterande om du har kunskaper om att kunna laga mat i utemiljöer

Personliga egenskaper:
ansvarstagande
strukturerad
påhittig
initiativrik
flexibel
uthållig
punktlig

Du bör även kunna ge och ta feedback samt ha ambitionen och viljan att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du bör vara flexibel och uthållig då arbetspassen kan vara både långa och krävande. Vi sätter stort värde på humor och social kompetens. Visa mindre

Sommarjobb som kock, storhushåll på Akka äventyrskollo

Läs mer Jul 5
Till vårt äventyrskollo Akka söker vi nu kollokockar med olika bakgrund, kompetensområden och som brinner för att arbeta med människor. Vill du vara del i ett kreativt team, ha ett sommarjobb som arbetar för att ge ungdomarna deras bästa sommarupplevelse? Sök då tjänsten som kollokock på vår kollogård Akka! Om företaget Utepedagogik Sverige AB bedriver kollo/lägerverksamhet på ... Visa mer
Till vårt äventyrskollo Akka söker vi nu kollokockar med olika bakgrund, kompetensområden och som brinner för att arbeta med människor.
Vill du vara del i ett kreativt team, ha ett sommarjobb som arbetar för att ge ungdomarna deras bästa sommarupplevelse? Sök då tjänsten som kollokock på vår kollogård Akka!
Om företaget
Utepedagogik Sverige AB bedriver kollo/lägerverksamhet på flera kollogårdar för barn och ungdomar i åldrarna 9-16 år med inriktning på äventyr och vår verksamhet är inriktat på utepedagogisk verksamhet. Hörnstenarna i Utepedagogik Sverige AB pedagogiska kolloverksamhet är: säkerhet, kvalitet, trygghet och gemenskap, samt att utbildade vuxna med en bred kompetens utgör en god förebild. Våra ledord är "på våra kollogårdar ska du kunna känna dig trygg att vara vem du vill".
Arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för att bespisa cirka 30 barn och 6-8 ledare frukost, lunch och middag. Du kommer att vägledas av en köksansvarig. Dina arbetsuppgifter kommer även vara att vägleda barn- och ungdomar som vill delta i matlagningen. Då vi vill att ungdomarna ska upptäcka de olika sidorna av matlagning krävs det att du kan bemöta kollodeltagarna på ett pedagogiskt och inspirerande sätt för att eventuellt väcka en förståelse och ett framtida intresse. Du ska också efterleva kraven på kvalité och hygien.
Erfarenhet
erfarenhet av storkök eller motsvarande meriterande
intresse för matlagning meriterande
gärna erfarenhet av kollo, friluftsliv eller lägerverksamhet
kunna vara lyhörd för barn och ungdomars behov och önskemål
meriterande om du har kunskap och tidigare erfarenhet av specialkost
meriterande om du har kunskaper om att kunna laga mat i utemiljöer

Personliga egenskaper
ansvarstagande
strukturerad
påhittig
initiativrik
flexibel
uthållig
punktlig

Du bör även kunna ge och ta feedback samt ha ambitionen och viljan att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du bör vara flexibel och uthållig då arbetspassen kan vara både långa och krävande. Vi sätter stort värde på humor och social kompetens. Visa mindre

Sommarjobb Kolloledare/specialpedagog till Akka äventyrskollo

Läs mer Jul 5
Vill du bredda dina kunskaper som pedagog samtidigt som du också utvecklas på det personliga planet? Sök då sommarjobb som kolloledare på vårt Äventyrskollo Akka i sommar! Arbetsuppgifter Din uppgift som kolloledare på Akkas kollogård är att ansvara för barn i åldrarna 9-13 år samt att planera och leda verksamheten för denna deltagargrupp. Kollo innebär dygnet runt verksamhet f... Visa mer
Vill du bredda dina kunskaper som pedagog samtidigt som du också utvecklas på det personliga planet? Sök då sommarjobb som kolloledare på vårt Äventyrskollo Akka i sommar!
Arbetsuppgifter
Din uppgift som kolloledare på Akkas kollogård är att ansvara för barn i åldrarna 9-13 år samt att planera och leda verksamheten för denna deltagargrupp. Kollo innebär dygnet runt verksamhet för ungdomarna och oss ledare. Som ledare bor och lever du på kollogården tillsammans med barnen och ungdomarna. Därför behöver du vara trygg i att vara borta hemifrån i minst 5 veckor. En stor del av verksamheten är att möta ungdomars behov och kunna vara vägledande i deras beslut. För att kunna bemöta detta anser vi att du som person behöver vara trygg i dig själv, din ledarroll och kunna sätta gränser. Du behöver även kunna känna dig trygg i mer livsorienterade samtal. Det är till stor del likt arbetet i skolan där det ställs krav på att kunna sätta gränser men samtidigt kunna skapa relationer för att det ska bli ett tryggt klimat.
Vem söker vi?
En stor del av verksamheten är att möta barn och ungdomars behov och kunna vara vägledande i deras beslut. För att kunna bemöta detta anser vi att du som person behöver vara trygg i dig själv, din ledarroll och kunna sätta gränser. För att kunna arbeta som kolloledare hos oss behövs en inre trygghet och vetskapen om vad du vill i arbetet med barn och ungdomar. Därför söker vi individer som känner igen sig på dessa egenskaper.
Personliga egenskaper:
ansvarstagande
problemlösare
bra på att hålla många bollar i luften
initiativrik
idérik
gränssättare
ordningsam
punktlig
samarbetsförmåga
trygg i sig själv och sin pedagogroll

Det är även viktigt att du kan ta och ge feedback samt ha ambitionen och viljan att utveckla verksamheten samt dig själv tillsammans med oss. Du bör vara flexibel och uthållig då arbetspassen kan vara både långa och krävande. För att arbeta som kolloledare anser vi att egenskaper så som våga ta plats i en grupp, kunna göra bort sig och spexa samt kunna ta beslut behövs. Vi sätter stort värde på humor och social kompetens.
Erfarenhet
Du som söker bör ha ett stort intresse för att vara utomhus, eller erfarenhet av utepedagogik, då största delen av vår verksamhet är förlagd utomhus. Vi tror att du som har erfarenhet av ungdomar runt åldrarna i högstadiet skulle passa för denna roll då arbetet med ungdomarna kräver gränssättning och relationsbygge. Aktiviteter som vi bl.a. gör är att gå på hajk, bygga flotte, klättra, bada och laga mat utomhus. Vi kommer även att ha konstnärliga aktiviteter som teater, dans och sång. Disco, fotbollsturnering och temadagar står också på schemat.
Erfarenhet/kompetens inom något av dessa områden är önskvärt:
kollo/lägerverksamhet
friluftsliv
sjukvård
paddling
teater
sång, musik
sport, idrott
matlagning
föreningsliv

Om företaget
Utepedagogik Sverige AB bedriver kollo/lägerverksamhet på ett antal olika kollogårdar runt om i Sverige för barn och ungdomar i åldrarna 9-16 år, med inriktning på äventyr och vår verksamhet är inriktad på utepedagogisk verksamhet. Hörnstenarna i Utepedagogik Sverige AB pedagogiska kolloverksamhet är: säkerhet, kvalitet, trygghet och gemenskap, samt att utbildade vuxna med en bred kompetens utgör en god förebild. Våra ledord är "på våra kollogårdar ska du kunna känna tryggheten att få vara den du vill".
Anställningsvillkor
Tjänsten omfattar heltidsjobb. Du måste kunna jobba, och således vara borta hemifrån i minst fem sammanhängande veckor under 10:e juni - 18:e augusti. Visa mindre

Sommarjobb elevassistent/kolloledare till Djuprämmens kollo

Läs mer Jul 5
Vill du vara del i ett kreativt team, som arbetar för att ge barnen deras bästa sommarupplevelse? Vill du också vara med om en utveckling som pedagog samt som människa? Sök då rollen som kolloledare på vårt Ungdomskollo Djuprämmen Water Camp! Arbetsuppgifter Din uppgift som kolloledare på Djurpämmens kollogård är att ansvara för barn i åldrarna 13-16 år samt att planera och led... Visa mer
Vill du vara del i ett kreativt team, som arbetar för att ge barnen deras bästa sommarupplevelse? Vill du också vara med om en utveckling som pedagog samt som människa? Sök då rollen som kolloledare på vårt Ungdomskollo Djuprämmen Water Camp!
Arbetsuppgifter
Din uppgift som kolloledare på Djurpämmens kollogård är att ansvara för barn i åldrarna 13-16 år samt att planera och leda verksamheten för denna deltagargrupp. Kollo innebär dygnet runt verksamhet för ungdomarna och oss ledare. Som ledare bor och lever du på kollogården tillsammans med barnen och de andra ledarna. Därför behöver du vara trygg i att vara borta hemifrån i minst 5 veckor. En stor del av verksamheten är att möta deltagarnas behov och kunna vara vägledande i deras beslut. För att kunna bemöta detta anser vi att du som person behöver vara trygg i dig själv, din ledarroll och kunna sätta gränser. Du behöver även kunna känna dig trygg i mer livsorienterade samtal.
Vem söker vi?
En stor del av verksamheten är att möta barns behov och kunna vara vägledande i deras beslut. För att kunna bemöta detta anser vi att du som person behöver vara trygg i dig själv, din ledarroll och kunna sätta gränser. För att kunna arbeta som kolloledare hos oss behövs en inre trygghet och vetskapen om vad du vill i arbetet med barn och ungdomar. Därför söker vi individer som känner igen sig på dessa egenskaper.
Personliga egenskaper:
ansvarstagande
problemlösare
bra på att hålla många bollar i luften
initiativrik
idérik
gränssättare
ordningsam
punktlig
samarbetsförmåga
trygg i sig själv och sin pedagogroll

Det är även viktigt att du kan ta och ge feedback samt ha ambitionen och viljan att utveckla verksamheten samt dig själv tillsammans med oss. Du bör vara flexibel och uthållig då arbetspassen kan vara både långa och krävande. För att arbeta som kolloledare anser vi att egenskaper så som att våga ta plats i en grupp, kunna göra bort sig och spexa samt kunna ta beslut behövs. Vi sätter stort värde på humor och social kompetens.
Erfarenhet:
Du som söker bör ha ett stort intresse för att vara utomhus, eller erfarenhet av utepedagogik, då största delen av vår verksamhet är förlagd utomhus. Aktiviteter som vi bl.a. gör är att gå på hajk, bygga flotte, klättra, bada och laga mat utomhus. Vi kommer även att ha konstnärliga aktiviteter som teater, dans och sång. Disco, fotbollsturnering och temadagar står också på schemat. Eftersom vi har så pass olika typer av aktiviteter så ser vi det som meriterande om du har en bakgrund/erfarenhet som fritidspedagog.
Erfarenhet/kompetens inom något av dessa områden är också önskvärt;
kollo/lägerverksamhet
friluftsliv
sjukvård
paddling
teater
sång, musik
sport, idrott
matlagning

Om företaget
Utepedagogik Sverige AB bedriver kollo/lägerverksamhet på olika kollogårdar för barn och ungdomar i åldrarna 9-16 år med inriktning på äventyr och vår verksamhet är inriktad på utepedagogisk verksamhet. Hörnstenarna i Utepedagogik Sverige AB pedagogiska kolloverksamhet är: säkerhet, kvalitet, trygghet och gemenskap, samt att utbildade vuxna med en bred kompetens utgör en god förebild. Våra ledord är "på våra gårdar ska deltagarna känna sig så pass trygga att de känner att de kan få vara som en vill".
Anställningsvillkor
Tjänsten omfattar heltidsjobb. Du måste kunna jobba, och således vara borta hemifrån i minst fem sammanhängande veckor under 6:e juni - 18:e augusti. Visa mindre

Nattsjuksköterska till konsultuppdrag geriatrisk akutvårdavdelning centralt

Läs mer Jul 3
OM UPPDRAGET Vi söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska och vill jobba på en akutgeriatrisk avdelning i centrala Stockholm i sommar!  Patienterna är ca 65 år och äldre och kommer till till avdelningen på remiss från vårdcentral, via akutsjukhus eller direktintag från hemmet via ambulans, särskilda boende och vårdcentral, dygnet runt. Sjukhuset arbetar i multiprofessionel... Visa mer
OM UPPDRAGET

Vi söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska och vill jobba på en akutgeriatrisk avdelning i centrala Stockholm i sommar!  Patienterna är ca 65 år och äldre och kommer till till avdelningen på remiss från vårdcentral, via akutsjukhus eller direktintag från hemmet via ambulans, särskilda boende och vårdcentral, dygnet runt. Sjukhuset arbetar i multiprofessionella team och verkar för att erbjuda trygga utskrivningar. Behovet är nätter.

Det kommer att finnas chans att påverka schemat samt stor chans till förlängning av uppdraget i höst. 

 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ha sedvanliga uppgifter som leg sjuksköterska på avdelning med omvårdnadsansvar över patienten. Du arbetar i arbetslag med undersköterskor och läkare. Journalsystem är Take Care. 
 
DIN PROFIL

För att söka tjänsten måste du ha minst två års erfarenhet av sjuksköterskeyrket. Det är viktigt att du som konsult är extra trygg i din roll som sjuksköterska och att du har ett flexibelt och positivt förhållningssätt. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av annan geriatrisk verksamhet och arbete  på andra akuta avdelningar. 
 
OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra anställda uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Sjuksköterska till privat geriatrikavdelning i Sthlm!

Läs mer Jul 3
OM UPPDRAGET Vi söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska och vill jobba på en privat akutgeriatrisk avdelning i sommar!  Patienterna är ca 65 år och äldre och kommer till till avdelningen på remiss från vårdcentral, via akutsjukhus eller direktintag från hemmet via ambulans, särskilda boende och vårdcentral, dygnet runt. Sjukhuset arbetar i multiprofessionella team och ve... Visa mer
OM UPPDRAGET

Vi söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska och vill jobba på en privat akutgeriatrisk avdelning i sommar!  Patienterna är ca 65 år och äldre och kommer till till avdelningen på remiss från vårdcentral, via akutsjukhus eller direktintag från hemmet via ambulans, särskilda boende och vårdcentral, dygnet runt. Sjukhuset arbetar i multiprofessionella team och verkar för att erbjuda trygga utskrivningar. 

Det kommer att finnas chans att påverka schemat samt stor chans till förlängning av uppdraget i höst. 

 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ha sedvanliga uppgifter som leg sjuksköterska på avdelning med omvårdnadsansvar över patienten. Du arbetar i arbetslag med undersköterskor och läkare. Journalsystem är Take Care. 
 
DIN PROFIL

För att söka tjänsten måste du ha minst två års erfarenhet av sjuksköterskeyrket. Det är viktigt att du som konsult är extra trygg i din roll som sjuksköterska och att du har ett flexibelt och positivt förhållningssätt. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av annan geriatrisk verksamhet och arbete  på andra akuta avdelningar. 
 
OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra anställda uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Sjuksköterska till konsultuppdrag inom ASIH norra Stockholm

Läs mer Jul 3
OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från avancerad sjukvård i hemmet eller palliativ vård  till ett ASIH-uppdrag från omgående och till och med slutet av augusti med chans till förlängning.  Du kommer att jobba i ett område i norra Stockholm där teamet utgår från Solna. Det är viktigt att du är trygg i din roll som sjuksköterska och att... Visa mer
OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från avancerad sjukvård i hemmet eller palliativ vård  till ett ASIH-uppdrag från omgående och till och med slutet av augusti med chans till förlängning. 

Du kommer att jobba i ett område i norra Stockholm där teamet utgår från Solna. Det är viktigt att du är trygg i din roll som sjuksköterska och att du är lyhörd och empatisk då du kommer att möta svårt sjuka patienter. Du vårdar de svårt sjuka patienter i hemmet med helhetsansvar och kommer arbeta i team där kommunikation och samarbete är centralt.

Rekrytering sker löpande och tillsättning sker troligast innan sista ansökningsdag, så om du är intresserad så hör av dig eller sök tjänsten redan idag!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att jobba i ett skickligt team ute hos en av våra kunder i Stockholm. Dina arbetsuppgifter kommer att vara sedvanliga sjuksköterskeuppgifter för avancerad sjukvård i hemmet.


DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet. 
Erfarenhet och kompetens av svårt sjuka patienter.
Gärna erfarenhet från basal eller avancerad hemsjukvård. Vana vid centrala infarter
Goda kunskaper i svenska tal och skrift. 
Körkort


OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i AlmegaKompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
Välkommen! Visa mindre

Leg. sjuksköterska till Stockholms sjukhem omgående!

Läs mer Jul 3
Nu söker vi dig som vill arbeta på Stockholms sjukhem! Nu har vi ett stort behov av Leg.sjuksköterskor som har erfarenhet inom geriatrik Uppdraget är omgående och längre fram! Hör gärna av dig! Nurse & Doctor House är ett tryggt och säkert bemanningsföretag för vårdpersonal och vårdenheter, där ingår också Nurse House Consulting. Vi har lång erfarenhet av att tillsätta r... Visa mer
Nu söker vi dig som vill arbeta på Stockholms sjukhem! Nu har vi ett stort behov av Leg.sjuksköterskor som har erfarenhet inom geriatrik Uppdraget är omgående och längre fram!

Hör gärna av dig!Nurse & Doctor House är ett tryggt och säkert bemanningsföretag för vårdpersonal och vårdenheter, där ingår också Nurse House Consulting. Vi har lång erfarenhet av att tillsätta rätt person på rätt plats. Vi hjälper er gärna med era personalbehov. Vi är baserade i Stockholm men arbetar med personal och arbetsgivare över hela landet. Visa mindre

Sjuksköterskor till akutmottagning på södra sidan Stockholm

Läs mer Jul 3
OM UPPDRAGET Är du legitimerad sjuksköterska som har erfarenhet av akutsjukvård och är intresserad av att arbeta som konsult på ett av akutsjukhusen på södra sidan? Då vill vi höra ifrån dig redan idag! Behovet är på kirurgi och medicin sidan. Uppdrag finns från omgående och sträcker sig över sommaren.  Behov finns dag, kväll och natt.  Oavsett om du är intresserad av att job... Visa mer
OM UPPDRAGET

Är du legitimerad sjuksköterska som har erfarenhet av akutsjukvård och är intresserad av att arbeta som konsult på ett av akutsjukhusen på södra sidan? Då vill vi höra ifrån dig redan idag!
Behovet är på kirurgi och medicin sidan.

Uppdrag finns från omgående och sträcker sig över sommaren.  Behov finns dag, kväll och natt. 
Oavsett om du är intresserad av att jobba heltid eller vill kombinera extrajobb med studier eller annat arbete är du varmt välkommen in med din ansökan.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ha sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska på en akutmottagning. 
 
DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet, erfarenhet av akutsjukvård. 
Kunskaper i journalsystemet Take Care är en fördel men inte heller ett krav. God svenska i tal och skrift. För att trivas i rollen som konsult behöver du vara trygg i din roll samt ha ett positivt och flexibelt förhållningssätt. 

OM OSS

 Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården och socialt arbete för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.
 
Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag,  en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag.
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Örebro.
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Nu söker Rehab Station undersköterska till v.29-32, ta chansen att söka ett

Läs mer Jul 3
Rehab Station Stockholm erbjuder rehabilitering av hög kvalité i en stimulerande och kreativ miljö. Vår verksamhet bygger på den kunskap och erfarenhet som Rehab Station fått efter att ha arbetat med neurologisk rehabilitering sedan 1987. Den grundas på engagemang, kompetens, nytänkande och gott bemötande. Vår vision är att vara förebild för framtidens rehabilitering. Vill du v... Visa mer
Rehab Station Stockholm erbjuder rehabilitering av hög kvalité i en stimulerande och kreativ miljö. Vår verksamhet bygger på den kunskap och erfarenhet som Rehab Station fått efter att ha arbetat med neurologisk rehabilitering sedan 1987. Den grundas på engagemang, kompetens, nytänkande och gott bemötande. Vår vision är att vara förebild för framtidens rehabilitering. Vill du vara med och hjälpa oss att komma dit?

Kanske studerar du till sjuksköterska eller läkare och söker ett spännande sommarjobb? Vi söker nu undersköterskor som kan arbeta i sommar!

Vi söker Dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta inom neurologisk rehabilitering i en aktiv och levande miljö.  Vi arbetar i team där din medicinska kompetens betyder mycket för rehabiliteringsarbetet. Du kommer främst att möta personer med olika neurologiska sjukdomar och skador som t ex personer med ryggmärgsskador, stroke, MS och ortopediska skador efter multitrauman.

Som undersköterska är Du högst delaktig i såväl den dagliga omvårdnaden som i avancerad sårvård, blodprovstagning samt RIK av patienter. Kunskap inom blåsa- och tarmregim är meriterande.

Vi söker Dig som är:
- Självständig och trygg i ditt arbete som undersköterska
- Ser möjligheter istället för svårigheter och är nyfiken på att lära dig nya saker
- Har dokumentationsvana i journalsystemet TakeCare
- Trygg med förflyttningar och förflyttningshjälpmedel
- En god lyssnare och kan motivera patienter till en aktiv rehabilitering

För oss är det viktigt att ha en positiv inställning och ett prestigelöst arbetssätt. Att vara flexibel och arbeta med patienter med blandade diagnoser ser vi som omväxlande och roligt. Vi lägger stor vikt vid ett professionellt bemötande och personlig lämplighet.

Arbetstiderna är dag- och kvällspass.


Välkommen med din ansökan!

Rehab Station ligger i Frösunda Vik, Solna. Visa mindre

Kock till sommarsäsong med boende

Läs mer Jul 2
Om Carotte House of Taste VI ÄR EN PRIVATÄGD FÖRETAGSHUB SOM UNDER ETT OCH SAMMA TAK TILLHANDAHÅLLER ALLT SOM HAR MED SMAK ATT GÖRA. Oavsett om det handlar om ett smakfullt event, serveringspersonal till besöksnäringen eller att leverera förstklassig catering till både vardag och fest. Våra största drivkrafter är kvalitethöjd, kreativitet och att hålla en servicenivå som vida... Visa mer
Om Carotte House of Taste

VI ÄR EN PRIVATÄGD FÖRETAGSHUB SOM UNDER ETT OCH SAMMA TAK TILLHANDAHÅLLER ALLT SOM HAR MED SMAK ATT GÖRA.

Oavsett om det handlar om ett smakfullt event, serveringspersonal till besöksnäringen eller att leverera förstklassig catering till både vardag och fest. Våra största drivkrafter är kvalitethöjd, kreativitet och att hålla en servicenivå som vida överträffar våra kunders förväntningar.

Carotte Staff har nu flertalet uppdrag där vi söker kockar till såväl västkusten som till Stockholms skärgård t.om mitten av augusti. Vi erbjuder boende och goda förmåner hos seriösa uppdragsgivare.

Om tjänsten
Vi arbetar med allt från stora hotell till mindre restauranger runtom i Sverige som behöver kockar under sommarsäsongen. Du matchas mot rätt uppdrag och arbetar på samma anläggning under hela säsongen som sträcker sig från januari till april. Personalboende finns på plats. Du arbetar hos seriösa uppdragsgivare som månar om kvalitén på maten. Start så snart som möjligt t.om. augusti. Personalboende erbjuds.

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter kommer det ingå att:

Förbereda och planera meny

Laga mat och ha ett tätt samarbete med dina kock-kollegor

Hjälpa till med diverse andra arbetsuppgifter

À la carte

Och mycket mer.. Tjänsten passar dig som har erfarenhet från kock-yrket och tycker det är kul och utvecklande med säsongsarbete.

Vi söker dig som
Har tidigare dokumenterad erfarenhet som kock

Kan tala svenska eller engelska obehindrat

Har lätt att anpassa dig, samarbeta och kan hantera ett högt arbetstempo

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet och att du är en teamplayer som älskar ett högt tempo. Det är också viktigt att du har erfarenhet från yrket och känner dig trygg i det.

Motivera väl i din ansökan varför just du passar för rollen - både erfarenhets- och personlighetsmässigt.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående/Löpande

Omfattning: Heltid

Placering: Stockholm/Västkusten

ÖVRIG INFORMATIONSök tjänsten genom att klicka på Ansök. Det kan hända att vi tillsätter rollen innan utsatt slutdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss p

rekrytering@carottestaff.se Visa mindre

Lagerpersonal sökes för sommarjobb i Årsta

Läs mer Jul 2
Är du en driven och lättlärd person som söker efter ett meriterande sommarjobb inom lagerbranschen? Innehar du truckkort och är tillgänglig omgående för heltidsarbete i 4 veckor? Sök redan idag! Vi söker nu för kunds räkning en lagermedarebtare för att täcka upp för semestrar. Lagret ligger i Årsta och arbetsuppgifter kommer vara signera och skicka paket samt lastnings och los... Visa mer
Är du en driven och lättlärd person som söker efter ett meriterande sommarjobb inom lagerbranschen? Innehar du truckkort och är tillgänglig omgående för heltidsarbete i 4 veckor? Sök redan idag!

Vi söker nu för kunds räkning en lagermedarebtare för att täcka upp för semestrar. Lagret ligger i Årsta och arbetsuppgifter kommer vara signera och skicka paket samt lastnings och lossning med truck. Det är därmed krav på att du innehar truckkort.

Arbetstiderna är 07-16 och du ska vara tillgänglig att arbeta veckorna 28 till och med 31 på heltid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittar rätt person.

Din profil
Vi söker dig som är social och framåt, noggrann, flexibel, stark och arbetsvillig. Då arbetet kan vara stressigt samt monotont söker vi någon som är stresstålig och som trivs med monotona arbetsuppgifter. Du tycker om att arbeta självständigt samt tar eget ansvar i ditt arbete. Vi ser gärna att du jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare och det är krav på att du innehar truckkort.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Förmånligt sommarvikariat som Farmaceut inom e-handeln

Läs mer Jul 1
Vår kund är en ledande aktör på apoteksmarknaden online. Företaget är just nu i en stark expansionsfas och behöver anställa ytterligare en Farmaceut i Stockholm för jobb under sommarmånaderna. Du kommer att arbeta med recept- och läkemedelshantering i ett mycket modernt expeditionssystem. Du kommer att vara en del i ett större team samtidigt som du arbetar självständigt med e... Visa mer
Vår kund är en ledande aktör på apoteksmarknaden online. Företaget är just nu i en stark expansionsfas och behöver anställa ytterligare en Farmaceut i Stockholm för jobb under sommarmånaderna.


Du kommer att arbeta med recept- och läkemedelshantering i ett mycket modernt expeditionssystem. Du kommer att vara en del i ett större team samtidigt som du arbetar självständigt med eget ansvar. Du kommer alltid att ha kollegor tillgängliga om du behöver råd eller stöd i ditt arbete. Tjänsten kräver att du är kunnig inom farmaci och kan fatta snabba och korrekta beslut. Viss kontakt med patienter/kunder över telefon kan förekomma.


Kvalifikationer:
*Du är utbildad och legitimerad farmaceut (apotekare eller receptarie)
*Du har tidigare erfarenhet av läkemedelshantering
*Du har förmågan att kunna fatta snabba beslut
*Du är positiv, engagerad, ansvarstagande och lösningsfokuserad
*Du har god datorvana


Vi erbjuder:
*En hög lön
*En stabil arbetsgivare i expanderande fas
*Kompetenta och trevliga kollegor
*Stora utvecklingsmöjligheter


Uppstart:
Snarast


Omfattning:
Heltid, under sommaren (med möjlig förlängning)


Arbetsort:
Stockholm


Antal tjänster:
1


Om du känner igen dig i arbetsbeskrivningen ovan vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt!


Vi intervjuar och anställer löpande för denna tjänst.


Varmt välkommen med din ansökan!


#jobbjustnu Visa mindre

Sjuksköterska sökes för sommarbemanning nattetid centralt i Stockholm

Läs mer Jul 1
Vi på Prime Care söker nu en sjuksköterska som vill arbeta på demensboende under nattetid under sommarperioden juli-augusti 2020. Demensboendet är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har totalt 64 platser på boendet varav 8 platser är för korttidsboende/växelvård. Du kommer att arbeta tillsammans med 5 undersköterskor under nattpassen som är mellan 20.45-07.15. Du... Visa mer
Vi på Prime Care söker nu en sjuksköterska som vill arbeta på demensboende under nattetid under sommarperioden juli-augusti 2020. Demensboendet är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har totalt 64 platser på boendet varav 8 platser är för korttidsboende/växelvård. Du kommer att arbeta tillsammans med 5 undersköterskor under nattpassen som är mellan 20.45-07.15.

Du blir anställd av oss på Prime Care som konsult och arbetar sedan på plats ute hos vår kund.
Som konsult hos oss får du ta del av våra konkurrenskraftiga anställningsvillkor och förmåner:
• Trygg anställning med kollektivavtal, semester, försäkringar och pension.
• Engagerade och erfarna konsultchefer som hjälper dig att komma in i jobbet.
• Möjligheter att påverka ditt schema och din arbetstid.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter inom demensboende.

Vem är du?
För att du ska vara aktuell för tjänsten behöver du:
• Vara färdigutbildad och legitimerad sjuksköterska.
• Behärska svenska både i tal och skrift för god kommunikation med patienter och personal.

Som sjuksköterska hos oss på Prime Care ser vi gärna att du:
• Är serviceminded har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser.
• Är bekväm och självgående i din roll som sjuksköterska.
• Trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Företagsbeskrivning
Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime Care är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi innehar även ISO certifiering, både i kvalitet och miljö.

Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida www.primecare.se Visa mindre

Nattjänst - Undersköterska sökes till Robertsfors Kommun - Umeåregionen

Läs mer Jul 1
Prime Care söker dig som är färdigutbildad undersköterska och som vill arbeta på nattschema under sommaren med start omgående fram till v. 33. Tillgång till billigt boende finns! Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till vår kund. Vi erbjuder dig en trygg anställning då vi har kollektivavtal. Kan och vill arbeta under hela perioden, men bor långt bort... Visa mer
Prime Care söker dig som är färdigutbildad undersköterska och som vill arbeta på nattschema under sommaren med start omgående fram till v. 33.

Tillgång till billigt boende finns!

Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till vår kund. Vi erbjuder dig en trygg anställning då vi har kollektivavtal.

Kan och vill arbeta under hela perioden, men bor långt bort från Robertsfors? Tveka inte att höra av dig på telefon 08-470 70 17 för information.

För att gå vidare i vår rekryteringsprocess kommer vi att behöva en formell ansökan via vår hemsida där du godkänner att vi hanterar dina uppgifter enligt GDPR.

Vänligen bifoga en aktuell CV, personligt brev, betyg som styrker din kompetens samt minst två referenser när du skickar in din ansökan.

Urval sker löpande och du kan komma att få besked på din ansökan innan tiden för ansökan löpt ut.

#jobbjustnu #undersköterska #natt

Robertsfors Kommun har ca 2000 invånare och ligger 60 km från Umeå.


Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska.

Vem är du?
För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som undersköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du:

• Är färdigutbildad undersköterska.
• Har minst två års arbetserfarenhet som undersköterska.
• Utan svårighet kan tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal.

Som undersköterska hos oss på Prime Care ser vi gärna att du :

• Är serviceinriktad. har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
• Är bekväm och självgående i din roll som undersköterska.
• Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
• Trivs i din yrkesroll som undersköterska, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

• B-körkort är mycket meriterande men inget krav.

Vi ser fram emot din ansökan. Ansök via vår hemsida:
www.primecare.se

Vi tar inte emot ansökningar via e-post (GDPR).Företagsbeskrivning
Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime Care är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi innehar även ISO certifiering, både i kvalitet och miljö.
Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida www.primecare.se Visa mindre

Fastighetsskötare - Stockholm

Läs mer Jun 30
Sökord: fastighetsskötare, husvärd, fastighetstekniker Isaksson Rekrytering & Bemanning söker fastighetsskötare till sin egen konsultverksamhet med placering i Stockholm. Du kommer bli anställd hos Isaksson Rekrytering & Bemanning och uthyrd till vår kund. Vi söker Dig självgående fastighetsskötare med flerårig erfarenhet av en liknande roll. Välkommen med Din ansökan redan... Visa mer
Sökord: fastighetsskötare, husvärd, fastighetstekniker

Isaksson Rekrytering & Bemanning söker fastighetsskötare till sin egen konsultverksamhet med placering i Stockholm. Du kommer bli anställd hos Isaksson Rekrytering & Bemanning och uthyrd till vår kund.

Vi söker Dig självgående fastighetsskötare med flerårig erfarenhet av en liknande roll.

Välkommen med Din ansökan redan idag!

Vi erbjuder

Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal.

Som anställd konsult hos oss omfattas Du av gällande kollektivavtal och dessa aktuella villkor gällande t.ex. lön, semester, försäkringar och tjänstepension.

Vi erbjuder Dig chansen att arbeta hos våra kunder, stora välkända företag i bygg och fastighetsbranscherna.

Som en hjälp att lyckas i Dina uppdrag hos oss har Du en mycket engagerad konsultchef som alltid agerar stöd och bollplank.

Isaksson Rekrytering & Bemanning har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Borlänge. Vi bemannar och rekryterar över hela Sverige.

Om tjänsten

Som fastighetsskötare kommer Du att självständigt ansvara för invändig skötsel av ett antal fastigheter.

Dagliga förekommande arbetsuppgifter för Dig som fastighetsskötare:

RonderingarAkut och planerat underhållReparationerKontakt med underentreprenörerKontakt med bostads/hyresgäster

Kvalifikationer

Vi söker Dig med flerårig erfarenhet av rollen som kvalificerad fastighetsskötare och som är självgående i rollen.

Dokumenterad arbetslivserfarenhet av fastighetsskötsel och reparationsarbete i minst två årMångsidiga - allmänna kunskaper om fastigheterKunskap i hyreslag och erfarenhet av att tolka och tillämpa lagar och anvisningarUtbildning med inriktning fastighetsteknik, fastighetsdrift eller VVSGoda kunskaper i Svenska i tal och skriftAdministrativ kompetensBeställarkompetensKunskaper i MS-OfficeB-körkort

Ansökan

Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofia Gaard på 076-309 20 00

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. 

Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega

Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). Visa mindre

Snickare med yrkesbevis

Läs mer Jun 30
Snickare med yrkesbevis Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Rekrytering & Bemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar! Vi söker snickare som vill sommarjobba i Dalarna - boende finns på plats. Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Rekrytering & Bemanning och hyras ut t... Visa mer
Snickare med yrkesbevis

Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Rekrytering & Bemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar!

Vi söker snickare som vill sommarjobba i Dalarna - boende finns på plats.

Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Rekrytering & Bemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag.

KVALIFIKATIONER

Arbetsuppgifterna kan variera allt från stomresning till gipsning, takarbete, fasadarbete, plattsättning etc.

Det är ett krav om du har yrkesbevis som träarbetare men det är inget krav så länge du har god erfarenhet och kan jobba självständigt.

Du bör ha liftkort, ställningsbyggnad och heta arbeten. 

Grundläggande förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kollegor, arbetsledning och för att kunna garantera en god säkerhet på arbetsplatsen.

Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid till verksamhetens bästa.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande.

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson på telefonnummer 0709-35 00 40 eller via e-mail emila@isakssonrekrytering.se. Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Byggföretagen. Visa mindre

Kassör

Läs mer Jun 30
Hej vi på rockin burgers är ute efter en kvinnlig kassör med tanken på att det redan finns 2 herrar på arbetsplatsen. Är du intresserad av att jobba hos oss så tveka inte att mejla in ett cv om du inte har ett cv så kan du mejla in ett personligt brev Skicka med en bild på dig så hoppas vi att vi ses snart #staysafe Visa mer
Hej vi på rockin burgers är ute efter en kvinnlig kassör med tanken på att det redan finns 2 herrar på arbetsplatsen.
Är du intresserad av att jobba hos oss så tveka inte att mejla in ett cv om du inte har ett cv så kan du mejla in ett personligt brev


Skicka med en bild på dig så hoppas vi att vi ses snart


#staysafe Visa mindre

MEDCURA SÖKER MOTTAGNINGSSJUKSKÖTERSKA TILL SÖDRA STOCKHOLM

Läs mer Jun 30
Vi söker dig som har erfarenhet av mottagningarbete och kan jobba i sommar på en vårdcentral i södra Stockholm. Vad erbjuder Medcura Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erbjuder både tim- och garantianställningar. Du kan välja bland både korta och längre uppdrag. Hos Medcura får du en egen konsultchef som k... Visa mer
Vi söker
dig som har erfarenhet av mottagningarbete och kan jobba i sommar på en vårdcentral i södra Stockholm.

Vad erbjuder Medcura
Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erbjuder både tim- och garantianställningar. Du kan välja bland både korta och längre uppdrag. Hos Medcura får du en egen konsultchef som känner dig och vet hur du vill arbeta och som kan din kompetens. Vi kan därför skräddarsy uppdrag för just dina behov.

- Din egna konsultchef
- Engagemang och förtroende för varandra
- Valfrihet/önskeschema/flexibla tider
- Du är helförsäkrad
- Vi anordnar konsultträffar
- Rekryteringsbonus
- Konkurrenskraftiga löner
- Vi erbjuder trygghet och kontinuitet
- Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter och omväxling
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter
- Vi följer kollektivavtal
- Inskolning
- Legitimerad vårdpersonal på kontoret som arbetar för dina önskemål
- En vision om att arbeta utifrån 100% kvalité i alla upphandlingar


Om Medcura
Medcura AB grundades 2009 och är ett av dom större och etablerade bemanningsföretag i vårdbranschen.
Vi hyr ut och rekryterar läkare, sjuksköterskor och annan personal inom vården som paramedicinare och socionomer. Det gäller allt från att förse privata och offentliga vårdgivare som skolor och statliga myndigheter med enstaka vikarier över dagen till att bemanna hela avdelningar, enheter eller operationsteam.

Från vårt huvudkontor i centrala Stockholm ansvarar vi för uppdrag från Umeå i norr till Malmö i söder. Medcuras affärsidé lyder:
”Vi tillhandahåller kompetent och lyhörd personal till vårdgivare vars uppdrag är att bedriva omsorgsfull och effektiv vård.”

Hos oss är våra kollegors kompetens det som gjort företaget till vad vi är idag.
Medcura har vunnit samtliga upphandlingar som utvärderats på 100% kvalité och inte pris. Så jobbar vi bäst. Vår vision är att få leverera enbart i upphandlingar som baseras på 100 % kvalité som är och har alltid varit vår nyckel till framgång. Det är våra kunniga och engagerade kollegor som upprätthåller vårt goda rykte varje dag, året runt. Vi lägger ner mycket kraft på att arbeta fram en personlig givande relation med våra kollegor och är måna om att vårda densamma.

Vi tillämpar kollektivavtal, Vi har ansvarsförsäkring, Vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och vi har en fastställd jämställdhetsplan.

Vi ser fram emot att få berätta mer vid en personlig kontakt.

Kvalifikationer
Som anställd i Medcura innebär det att du kan arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Du som söker denna tjänst ska vara glad, positiv och flexibel. För att passa i denna roll bör du även vara lösningsfokuserad och serviceminded samtidigt som du är lugn och stresstålig. För oss på Medcura är det viktigt att våra medarbetare har ett genuint intresse för våra kunders välbefinnande och alltid arbetar utifrån kundernas önskemål och beslut. Du ska gilla att ta ansvar och har förmåga att samarbeta. Viktiga egenskaper är att du har ett professionellt förhållningssätt och att du gillar flexibilitet. Du ska tillsammans med din arbetsgrupp alltid arbeta med stort patientfokus.

Tillsättning
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.medcura.se. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning efter överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

#jobbjustnu Sug och spolbils Chaufför C

Läs mer Jun 30
Nu söker vi ytterligare bra C eller CE chaufförer för inhyrning till en av våra kunder i Norrort. Erfarenhet av sug eller spolbil, ykb är ett krav.Lika så att få och ge instruktioner på svenska pga av mycket kund kontakt. Arbetstider Måndag-Fredag 06:00-15:00 Visa mer
Nu söker vi ytterligare bra C eller CE chaufförer för inhyrning till en av våra kunder i Norrort.
Erfarenhet av sug eller spolbil, ykb är ett krav.Lika så att få och ge instruktioner på svenska pga av mycket kund kontakt.
Arbetstider Måndag-Fredag 06:00-15:00 Visa mindre

VASSA KOCKAR MED BIL OCH KÖRKORT

Läs mer Jun 29
Vi söker en eller flera erfarna kockar som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Har du god erfarenhet av a la carte, samt van vid att arbeta i ett högt tempo? Då kommer du att trivas att arbeta för oss! Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller relevant lärlingsutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet. Det krävs att du är flexibel och trivs med att träffa... Visa mer
Vi söker en eller flera erfarna kockar som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Har du god erfarenhet av a la carte, samt van vid att arbeta i ett högt tempo? Då kommer du att trivas att arbeta för oss!

Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller relevant lärlingsutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet. Det krävs att du är flexibel och trivs med att träffa nya människor.

Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Din arbetsplats kan variera från en dag till en annan, men du är vid varje arbetstillfälle anställd av oss. Du har stor möjlighet att anpassa ditt eget schema.

För denna tjänst krävs att du talar flytande svenska och engelska och att du har körkort och tillgång till egen bil.

Individuell lönesättning med god ersättning.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Observera att tjänsten är en behovsanställning.RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Oslo. RestaurangAssistans är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi har kollektivavtal med HRF/Visita. Våra kunder är allt från erkänt bra innerstadskrogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Visa mindre

Sommaruppdrag som Ekonomiassistent, Stockholm

Läs mer Jun 26
Just nu söker vi på Experis dig som vill ta dig an ett sommaruppdrag som ekonomiassistent hos en av våra kunder i läkemedelsbranschen i Stadshagen, Stockholm. Har du erfarenhet av att ha arbetat som ekonomiassistent tidigare? Eller är du mitt i studierna och söker ett sommarjobb som ekonomiassistent fram till och med september? Välkommen med din ansökan! Uppdrag: Konsultuppdra... Visa mer
Just nu söker vi på Experis dig som vill ta dig an ett sommaruppdrag som ekonomiassistent hos en av våra kunder i läkemedelsbranschen i Stadshagen, Stockholm. Har du erfarenhet av att ha arbetat som ekonomiassistent tidigare? Eller är du mitt i studierna och söker ett sommarjobb som ekonomiassistent fram till och med september? Välkommen med din ansökan!

Uppdrag: Konsultuppdrag fram till mitten av september, omfattning 100%
Ort: Stadshagen, Stockholm
Start: omgåendeArbetsbeskrivning

I den här rollen kommer du att arbeta med hantering av leverantörsfakturering. Du kommer att ansvara för en löpande bokföring, periodisering och kontoavstämningar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att underlätta företagets bokföring genom att arbeta med tydliga system för hantering av kunduppgifter, transaktioner, leverantörsfakturor och påminnelser, se till att fakturor attesteras av ansvariga. Utöder det kommer du att vara en bidra faktor till avdelningens förbättringsarbete och vara delaktig i avdelningens målarbete.Uppdraget är på ett internationellt företag i Stadshagen som är verksamt inom läkemedelsbranschen och uppdraget kommer att vara tre månader.Den vi söker

Vi letar dig som är i början av din karriär som ekonom och antingen har färdig utbildning eller är nuvarande student på högskola/yrkeshögskola/komvux och läser inriktning ekonomi, gärna med en eller flera kurser färdiga inom Redovisning. Det är meriterande om du har arbetat på en ekonomiavdelning tidigare och har koll på arbetet som uppdraget avser.


Som person är du strukturerad och noggrann och vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.Vad är det bästa med att vara konsult på Experis?

Som konsult på Experis får du möjlighet att utvecklas i olika uppdrag i olika branscher. Vi på Experis tillhör en stor koncern och får in många spännande uppdrag inom olika branscher, därmed ökar möjligheten för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team av konsultchefer, kandidatspecialister med mera. Det är viktiga för oss att våra konsulter känner sig delaktiga, därför anordnar vi kontinuerliga konsult- och nätverksträffar samt AW:s.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila kandidatspecialist Anna Bjellheim på anna.bjellheim@se.experis.com. Visa mindre

B-Kort sommar vikarie Stockholm

Läs mer Jun 26
Vi söker sommar vikarie till Stor-Stockholm under v27-v34 med möjlighet till förlängning. Vi ser helst att man arbetar hela perioden sammanhängande. Arbetstider mellan 06:30-19:00 (8t pass). Meriterande kört distribution i Stor-Stockholm. Boende i Norrort. Vi begär utdrag från belastningsregister vid anställning. Vid ansökan skicka med CV. Vi kommer löpande tillsätta ... Visa mer
Vi söker sommar vikarie till Stor-Stockholm under v27-v34 med möjlighet till förlängning. Vi ser helst att man arbetar hela perioden sammanhängande.
Arbetstider mellan 06:30-19:00 (8t pass).


Meriterande kört distribution i Stor-Stockholm.


Boende i Norrort.


Vi begär utdrag från belastningsregister vid anställning.


Vid ansökan skicka med CV.


Vi kommer löpande tillsätta tjänsten så sök! Visa mindre

Bästa försäljningsjobbet för dig som har tagit studenten!

Läs mer Jun 25
Har du tagit studenten och är redo att kickstarta din karriär inom sälj och samtidigt vara en del av ett ungt och roligt team? Då har du hittat helt rätt! Som fältsäljare hos oss på Freska blir du en nyckelspelare i vårt härliga försäljningsteam. Vi vet att försäljning är nyckeln till framgång och som fältsäljare hos Freska hjälper vi dig att utveckla din försäljningstalang. Fr... Visa mer
Har du tagit studenten och är redo att kickstarta din karriär inom sälj och samtidigt vara en del av ett ungt och roligt team? Då har du hittat helt rätt! Som fältsäljare hos oss på Freska blir du en nyckelspelare i vårt härliga försäljningsteam. Vi vet att försäljning är nyckeln till framgång och som fältsäljare hos Freska hjälper vi dig att utveckla din försäljningstalang.
Freska är Skandinaviens snabbast växande raket inom hemstädning och de första som erbjuder online-baserat bokningssystem av professionella städtjänster. Vi är innovativa och drivna och besatta av att leverera högsta kvalitet till våra kunder. Vi söker ständigt nya superstjärnor till vårt företag och därför letar vi nu efter nya innesäljare som älskar utmaningar och som vill bli en del av vårt underbara säljteam.
Som säljare är din främsta arbetsuppgift att kontakta kunder via dörrknack och erbjuda vårt fantastiska koncept. Du kommer att arbeta i ett stöttande team där vi tillsammans hjälper varandra att uppnå våra mål. Hos oss får du gå en professionell produkt- och försäljningsutbildning och du får sedan kontinuerlig uppföljning så att du alltid kan utvecklas som säljare. Dina arbetstider är kvällstid, 16-21:00. Du arbetar 2-5 dagar i veckan vilket gör det lätt för dig att kombinera arbetet med studier eller andra sysselsättningar.
Vem är du?
Du är minst 16 år
Du har god kommunikationsförmåga och talar och skriver flytande på svenska
Du är tävlingsinriktad och trivs i ett högt tempo
Du har lätt för att bygga relationer och trivs med att prata med nya människor

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av försäljning, det viktiga är att du har rätt inställning och brinner för att utvecklas.
Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Perfekt! Då har du goda chanser att trivas och utvecklas tillsammans med oss på Freska. Med rätt inställning och vilja har du möjlighet att växa tillsammans med företaget och kickstarta din karriär tillsammans med oss!
Lön: Fast lön och Provision
Sysselsättning: Deltid kl. 16:00-21:00, 2-5 dagar i veckan.
Språk: Svenska Visa mindre

Studenter sökes för sommarjobb som budbilsförare

Läs mer Jun 25
Är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, haft B-körkort i minst 1 år och god körvana samt är serviceminded och inte rädd att ta i - då är det dig vi söker! Du behöver vara tillgänglig på heltid mellan 22 juni-16 augusti. StudentConsulting söker nu B-chaufförer för extrajobb hos en av våra kunder. Vår kund är ett stort och välkänt logistikföretag o... Visa mer
Är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, haft B-körkort i minst 1 år och god körvana samt är serviceminded och inte rädd att ta i - då är det dig vi söker! Du behöver vara tillgänglig på heltid mellan 22 juni-16 augusti.

StudentConsulting söker nu B-chaufförer för extrajobb hos en av våra kunder. Vår kund är ett stort och välkänt logistikföretag och en av Sveriges största arbetsgivare. Arbetet innebär att lämna paket med budbil i framförallt södra Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att leverera paket hem till privatpersoner. Paketen varierar i tyngd och storlek, allt från stora elektronikprylar till alkohol, och du jobbar självständigt med pirra som hjälpmedel. Det är därför viktigt att du inte är rädd att ta i och är stresstålig. Du ska vara beredd på att köra både höger- och vänsterstyrd bil.

Arbetstiderna är förlagda ca kl. 06.30-17.00 måndag till fredag. Du ska vara tillgänglig för att jobba heltid mellan 22 juni-16 augusti.

Din profil
Vi söker dig som har haft B-körkort för manuell bil minst 12 månader, stor vana av bilkörning och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som chaufför. Du är alert, serviceinriktad och inte rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt. Vi ser att du är flytande i svenska i tal och skrift.

Tjänsten innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund.

Låter tjänsten intressant? Sök redan idag! Intervjuer sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Vi söker en Vaktmästare till vår kund!

Läs mer Jun 25
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Har du arbetat som vaktmästare tidigare och söker nytt jobb nu under... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Har du arbetat som vaktmästare tidigare och söker nytt jobb nu under sommaren?

Då kan detta uppdrag vara något för dig!Arbetsuppgifter
• Flytthjälp inom lokalerna, flytta möbler och exempelvis sätta upp tavlor på väggar
• Kontakt med hantverkare och andra som ska åtgärda något i våra lokaler.
• Utföra lättare service på teknisk utrustning så som skrivare och projektorer samt fylla på förbrukningsmaterial
• Skapa inpasseringskort i CardPro Enterprise och hantera inpasseringssystemet i R-CARD M5
• Sköta hantering av större gods så som pallar och stora paket.
• Ta emot gods.
• Paketera och skicka gods.
• Bistå personalen i receptionen med assistans när det behövs.
• Vara tillgänglig för att assistera personal på kontoret med tekniska och praktiska frågor.
• Hjälpa till med hantering av bilar i transfer såsom lämna in dom på värdering, reparationer och rekord. Hantera P-tillstånd, dosor, el-körjournals puckar

Vem är du?
Vi söker dig som arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och är tillgänglig för start 7 juli.

Vi erbjuder
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Uppdraget förväntas starta 7 juli och pågå hela augusti ut. Visa mindre

skräddare/sömmerska

Läs mer Jun 23
skräddare/sömmerska kan sy kläder och tala bra svenska .måste har jobbat i skrädderiet. du måste kunna laga alla typ kläder och tar emot kunder Visa mer
skräddare/sömmerska kan sy kläder och tala bra svenska .måste har jobbat i skrädderiet.
du måste kunna laga alla typ kläder och tar emot kunder Visa mindre

C-chaufför för slambil sökes under sommarsäsong!

Läs mer Jun 23
365 Bemanning AB startades 2016 och är ett familjeföretag med mångårig erfarenhet från åkeribranschen. Teamet på 365 Bemanning består av yrkeschaufförer, last-och lossningspersonal, plock- och lagerarbetare samt lokalvårdare. Vår personal är erfarna och utbildas av oss kontinuerligt för att möta våra kunders krav. Förmåner Hos 365 Bemanning blir du utrustad med rätt arbetsklä... Visa mer
365 Bemanning AB startades 2016 och är ett familjeföretag med mångårig erfarenhet från åkeribranschen. Teamet på 365 Bemanning består av yrkeschaufförer, last-och lossningspersonal, plock- och lagerarbetare samt lokalvårdare. Vår personal är erfarna och utbildas av oss kontinuerligt för att möta våra kunders krav.


Förmåner
Hos 365 Bemanning blir du utrustad med rätt arbetskläder så som till exempel skor, jackor, byxor handskar med mer. Vi ser även till att du utvecklas genom att få gå kurser och utbildningar. För oss är din hälsa och säkerhet viktig – därför är vi noga med att du får tillräckligt med vila. Du är självklart försäkrad när du arbetar med oss.
Arbetsuppgifter
Som slambilschaufför är du en person som är serviceinriktad och som tar både ansvar och initiativ. Dina arbetsuppgifter är främst att utföra slamsugningar och spoltjänster i enskilda avlopp, där du strävar efter att ge god service till kunder och att vara ett bra föredöme för företaget.


Som slambilschaufför kommer du att utföra olika typer av uppdrag inom slam- och spoljobb söder om Stockholm.
Vem är du?
Som person är du ansvarsfull och gillar att arbeta självständigt. Du är en problemlösare som har en god känsla för service.
Kvalifikationer
Tjänsten kräver att du har C-körkort, giltig YKB samt förarbevis.
Då tjänsten innebär kundkontakt är det ett krav att du talar svenska eller engelska


Urval, rekrytering och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan om det låter intressant. Visa mindre

Ekonomiassistent till sommarjobb i Täby

Läs mer Jun 22
Nu söker vi en ekonomiassistent till ett sommarjobb på cirka 4-5 veckor till ett bolag i Täby Är du student som jobbat på ekonomiavdelning tidigare? Har du erfarenhet av leverantörsreskontra eller kundreskontra och söker ett sommarjobb som du kanske också kan ha under resten av året vi behov? Då har vi ett jobb för dig! Sök redan idag då vi intervjuar löpande. VAD KAN VI ERBJ... Visa mer
Nu söker vi en ekonomiassistent till ett sommarjobb på cirka 4-5 veckor till ett bolag i Täby

Är du student som jobbat på ekonomiavdelning tidigare? Har du erfarenhet av leverantörsreskontra eller kundreskontra och söker ett sommarjobb som du kanske också kan ha under resten av året vi behov? Då har vi ett jobb för dig! Sök redan idag då vi intervjuar löpande.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer komma till ett familjärt bolag med en ekonomiavdelning på tre personer där du kommer få en ordentlig upplärning innan du själv kommer tar över den nuvarande ekonomiassistentens arbetsuppgifter. Bolaget är börsnoterat så du kommer få en inblick i hur ett noterat bolaget arbetar.

Detta är en möjlighet att skaffa mycket erfarenhet på kort tid och en bra chans att få in en fot för att fortsätta jobba kvar vid sjukdomar, semestrar eller arbetstoppar under resten av året. Bra att också veta är att du kommer bli anställd som konsult på TNG som är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ekonomiassistent på Zander & Ingeström AB kommer du bland annat ansvara för:

• leverantörsreskontra (cirka 100 fakturor i veckan)
• kundreskontra/fakturering
• arbeta i Rainsoft och Medius
• kontakt med resten av organisationen vid frågor
• andra uppgifter som förekommer på en ekonomiavdelning

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ingå i ekonomiavdelningen på tre personer som sitter i fina lokaler beläget i Täby. Uppdraget är på heltid och varar mellan vecka 31 till vecka 34 alternativt vecka 35 där första veckan mestadels består av upplärning.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet från en reskontraavdelning/ekonomiavdelning tidigare. Du klarar att hantera deadlines och eftersom uppdraget är på fyra veckor så har du förmåga att lära dig nya rutiner snabbt. Som person så är du noggrann och ansvarstagande. Kanske är du student på en ekonomiutbildning och söker även ett extrajobb som du kan ha under terminerna när behov uppstår.

INTRESSERAD?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Visa mindre

Stjärnmärkt hemtjänst på Östermalm söker sommarvikarier

Läs mer Jun 22
Vi är en av få Stjärnmärkta hemtjänster i Sverige. Stjärnmärkningen är en symbol för att vi har genomgått Svenskt Demenscentrums utbildning i grundläggande kunskaper om demenssjukdomar och verktyg för att arbeta personcentrerat. Just nu har vi stor efterfrågan i vår verksamhet, vi växer och behöver fler medarbetare. Vi söker sommarvikarier som kan börja omgående. Vår lokal ligg... Visa mer
Vi är en av få Stjärnmärkta hemtjänster i Sverige. Stjärnmärkningen är en symbol för att vi har genomgått Svenskt Demenscentrums utbildning i grundläggande kunskaper om demenssjukdomar och verktyg för att arbeta personcentrerat.
Just nu har vi stor efterfrågan i vår verksamhet, vi växer och behöver fler medarbetare. Vi söker sommarvikarier som kan börja omgående.
Vår lokal ligger på Banérgatan 54. Det är nära till kunderna och vi promenerar mellan dem. Vi startar arbetsdagen med gemensam planering på kontoret. Arbetstiden är schemalagd dag och/eller kväll, samt vissa helger. Vi arbetar med Smartphones för tidsregistrering och dokumentation. Vi söker dig som kan samarbeta, tycker om att hjälpa andra människor och förstår andras behov. Är engagerad och ansvarsfull. För våra kunder är det även viktigt att du talar och skriver bra svenska. Vi erbjuder ett rörligt och fritt arbete centralt på Östermalm. Du kommer vara en del av en välfungerande verksamhet med medarbetare som har hög kompetens. I våra kunders vardag arbetar vi personcentrerat och funktionsstödjande. Vi hjälper våra kunder i olika situationer som t.ex. vid omvårdnad, inköp och promenad.
Blir en intervju aktuell begär vi, för våra kunders säkerhet, att ni har med ett utdrag ur belastningsregistret.


#jobbjustnu Visa mindre

Anestesi/operation/IVA, på Visby lasarett söker sjuksköterska!

Läs mer Jun 18
Är du sjuksköterska som vill arbeta på avdelningen anestesi/operation/IVA på Visby lasarett. Då har vi rätta uppdraget för dig! Uppdraget är under veckorna V. 25-35 Önskemål om erfarenhet av Intermediärvård och postoperativ vård. Vi betalar resa och ordnar boende! Nurse & Doctor House är ett tryggt och säkert bemanningsföretag för vårdpersonal och vårdenheter, där ingår... Visa mer
Är du sjuksköterska som vill arbeta på avdelningen anestesi/operation/IVA på Visby lasarett. Då har vi rätta uppdraget för dig! Uppdraget är under veckorna V. 25-35

Önskemål om erfarenhet av Intermediärvård och postoperativ vård.

Vi betalar resa och ordnar boende!Nurse & Doctor House är ett tryggt och säkert bemanningsföretag för vårdpersonal och vårdenheter, där ingår också Nurse House Consulting. Vi har lång erfarenhet av att tillsätta rätt person på rätt plats. Vi hjälper er gärna med era personalbehov. Vi är baserade i Stockholm men arbetar med personal och arbetsgivare över hela landet. Visa mindre

Lasarettet i Enköping söker sjuksköterska till akutmottagningen!

Läs mer Jun 18
Nu söker vi en Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet och du skall ha vana från akutmottagning. Uppdraget är under v. 27-33 Önskemål: genomgången utbildning i A-HLR sista året. Kunna dokumentera i Cosmic. Goda vitsord från tidigare arbete på akutmottagning. Nurse & Doctor House är ett tryggt och säkert bemanningsföretag för vårdpersonal och vårdenheter, d... Visa mer
Nu söker vi en Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet och du skall ha vana från akutmottagning.

Uppdraget är under v. 27-33

Önskemål: genomgången utbildning i A-HLR sista året. Kunna dokumentera i Cosmic.

Goda vitsord från tidigare arbete på akutmottagning.Nurse & Doctor House är ett tryggt och säkert bemanningsföretag för vårdpersonal och vårdenheter, där ingår också Nurse House Consulting. Vi har lång erfarenhet av att tillsätta rätt person på rätt plats. Vi hjälper er gärna med era personalbehov. Vi är baserade i Stockholm men arbetar med personal och arbetsgivare över hela landet. Visa mindre

Medicinkliniken i Oskarshamn söker Legitimerad sjuksköterska!

Läs mer Jun 18
Legitimerad sjuksköterska till Medicinkliniken i Oskarshamn. Uppdraget är under veckorna veckorna 33-52. Hör gärna av dig så berättar vi mer! Resan betalar vi och boende ordnar vi! Nurse & Doctor House är ett tryggt och säkert bemanningsföretag för vårdpersonal och vårdenheter, där ingår också Nurse House Consulting. Vi har lång erfarenhet av att tillsätta rätt person på... Visa mer
Legitimerad sjuksköterska till Medicinkliniken i Oskarshamn. Uppdraget är under veckorna veckorna 33-52.

Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Resan betalar vi och boende ordnar vi!Nurse & Doctor House är ett tryggt och säkert bemanningsföretag för vårdpersonal och vårdenheter, där ingår också Nurse House Consulting. Vi har lång erfarenhet av att tillsätta rätt person på rätt plats. Vi hjälper er gärna med era personalbehov. Vi är baserade i Stockholm men arbetar med personal och arbetsgivare över hela landet. Visa mindre

Distriktssköterska med erfarenhet av primärvård!

Läs mer Jun 18
Är du Distriktssköterska med erfarenhet av primärvård! Då har vi ett roligt uppdrag för dig under veckorna v.26, 28, 30, 32. Behovet finns på Vårdcentralen Ljungsbro, Linköping. Vi ordnar boende och betalar för resan! Nurse & Doctor House är ett tryggt och säkert bemanningsföretag för vårdpersonal och vårdenheter, där ingår också Nurse House Consulting. Vi har lång erfare... Visa mer
Är du Distriktssköterska med erfarenhet av primärvård! Då har vi ett roligt uppdrag för dig under veckorna v.26, 28, 30, 32. Behovet finns på Vårdcentralen Ljungsbro, Linköping.

Vi ordnar boende och betalar för resan!Nurse & Doctor House är ett tryggt och säkert bemanningsföretag för vårdpersonal och vårdenheter, där ingår också Nurse House Consulting. Vi har lång erfarenhet av att tillsätta rätt person på rätt plats. Vi hjälper er gärna med era personalbehov. Vi är baserade i Stockholm men arbetar med personal och arbetsgivare över hela landet. Visa mindre

Sommarvikarier till Ersta Mariahemmet, Enskededalen

Läs mer Jun 18
Välkommen till ett sommarjobb där vi ser människan och gör skillnad varje dag! Nu söker vi sommarvikarierande undersköterskor som vill vara med och skapa en trygg vardag med ett aktivt livsinnehåll för de boende - vi jobbar för att tillvaron på våra äldreboenden ska vara så meningsfull som möjligt för varje individ med en familjär, hemlik och inkluderande atmosfär. Ersta... Visa mer
Välkommen till ett sommarjobb där vi ser människan och gör skillnad varje dag!

Nu söker vi sommarvikarierande undersköterskor som vill vara med och skapa en trygg vardag med ett aktivt livsinnehåll för de boende - vi jobbar för att tillvaron på våra äldreboenden ska vara så meningsfull som möjligt för varje individ med en familjär, hemlik och inkluderande atmosfär.

Ersta Mariahemmet är ett äldreboende med 83 lägenheter som ligger i Enskededalen, nära grönområden och ett litet centrum med tunnelbana och serviceutbud.

Ersta diakoni är Sveriges största ideella aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning, professionellt och utan vinstsyfte. Som medarbetare inom Ersta diakoni arbetar vi varje dag utifrån vår värdegrund "Se människan", med värdeorden professionalism, tillit och hopp.


ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett arbete med stort eget ansvar och möjlighet att utvecklas inom yrket. Vi har ett positivt arbetsklimat och tillsammans strävar vi efter att varje dag leva upp till våra värderingar i såväl mötet med boende som i ledarskap och medarbetarskap.

I rollen som undersköterska planerar du och dina kollegor arbetsdagen utifrån de boendes individuella behov och önskemål. Att skapa hemkänsla och en meningsfull vardag för de boende är viktiga delar i arbetet. Vi fokuserar på personcentrerad omvårdnad, aktiviteter, omsorgsmåltid och kontaktmannaskap.

Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg enligt rullande schema.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en avslutad eller påbörjad omvårdnadsutbildning på gymnasienivå eller har en påbörjad sjuksköterske- eller läkarutbildning . Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom vården. Du behöver ha god datorvana samt kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi tror att du har ett genuint intresse för människor och är trygg i dig själv. Vi tror också att du är en ansvarstagande person, med god förmåga att planera och organisera. Skulle du dessutom beskriva dig själv som en positiv kollega som tar ansvar för den gemensamma arbetsmiljön och ser ett gott bemötande som självklart, så tror vi att du kommer att trivas hos oss.ÖVRIGT
Vi kommer att hantera ansökningarna löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Visa mindre

Bagare/konditor till kök med sjöutsikt

Läs mer Jun 18
Vi växer snabbt söker förstärkning i vårt köksteam med bakning av bullar och kakor. Du behöver ha professionell erfarenhet av bakning och arbete i kök. Arbetstiderna är måndag, tisdag, onsdag och söndag 16.00-23.00. Lön enligt Visita avtalet, vi är även FORA anslutna. Tillträde omgående och fram till slutet av augusti med möjlighet till förlängning. #jobbjustnu... Visa mer
Vi växer snabbt söker förstärkning i vårt köksteam med bakning av bullar och kakor. Du behöver ha professionell erfarenhet av bakning och arbete i kök. Arbetstiderna är måndag, tisdag, onsdag och söndag 16.00-23.00. Lön enligt Visita avtalet, vi är även FORA anslutna.


Tillträde omgående och fram till slutet av augusti med möjlighet till förlängning.


#jobbjustnu Visa mindre

Vi söker distriktssköterska som vill arbeta med hemsjukvård!

Läs mer Jun 17
Nu har vi en kund i Stockholm som har behov av en distriktssköterska som vill arbeta med hemsjukvård. Perioden som är aktuell är v. 29-34. Välkommen att höra av dig! Nurse & Doctor House är ett tryggt och säkert bemanningsföretag för vårdpersonal och vårdenheter, där ingår också Nurse House Consulting. Vi har lång erfarenhet av att tillsätta rätt person på rätt plats. Vi ... Visa mer
Nu har vi en kund i Stockholm som har behov av en distriktssköterska som vill arbeta med hemsjukvård. Perioden som är aktuell är v. 29-34.

Välkommen att höra av dig!Nurse & Doctor House är ett tryggt och säkert bemanningsföretag för vårdpersonal och vårdenheter, där ingår också Nurse House Consulting. Vi har lång erfarenhet av att tillsätta rätt person på rätt plats. Vi hjälper er gärna med era personalbehov. Vi är baserade i Stockholm men arbetar med personal och arbetsgivare över hela landet. Visa mindre

Ledigt sommarjobb som Drifttekniker hos Riksbyggen i Stockholm

Läs mer Jun 17
Är du nyfiken på hur det är att arbeta som konsult? Är du en ansvarstagande person som skulle vilja gå in i rollen som Drifttekniker? Hos oss på Manpower får du både en trygg anställning och varierande arbetsdagar. Det här jobbet innebär stora möjligheter att växa både som person och i din yrkesroll. Skicka in din ansökan idag! Det här är ett konsultuppdrag med start omgående ... Visa mer
Är du nyfiken på hur det är att arbeta som konsult? Är du en ansvarstagande person som skulle vilja gå in i rollen som Drifttekniker? Hos oss på Manpower får du både en trygg anställning och varierande arbetsdagar. Det här jobbet innebär stora möjligheter att växa både som person och i din yrkesroll. Skicka in din ansökan idag!

Det här är ett konsultuppdrag med start omgående som varar två månader med chans till överrekrytering hos kunden. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Riksbyggen.Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du bland annat att arbeta med -Tillsyn och skötsel på plats av fastighetens tekniska system - Utföra service på värme-, kyl-, ventilations-, samt styr- och reglersystem - Hantera periodiskt serviceschema - Utföra luft- och temperatur och elmätningar hos Riksbyggens kunder. Du kommer att arbeta med både bostäder och kommersiella kunder, främst södra Stockholm. Uppdraget startar omgående och beräknas pågå två månader med chans till förlängning eller överrekrytering. Arbetstiderna är måndag till fredag 07-16.Vem söker vi?

Till rollen som Drifttekniker söker vi framför allt dig som är en social och ansvarstagande person som motiveras av att få ta eget ansvar och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt krävs det att du har erfarenhet av minst 1 år som drifttekniker eller liknande arbete. Det dagliga arbetet kräver att du är lösningsorienterad och kvalitetsmedveten i din yrkesroll.

Du har:

* Minst 1 års erfarenhet som driftstekniker eller liknande tjänst
* Grundläggande elkunskaper
* Körkort B
* Administrativ vana av digitala verktyg
* Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande:

* Utbildning inom Heta Arbeten, SBA och Anläggningsskötare brand
* Erfarenhet inom el, ventilation, rörmokeri eller som snickare

Ansök redan idag!Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta uppdragsbaserat hos Riksbyggen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna-Ida Rygart på telefonnummer: 08-7362866 eller via e-post: anna-ida.rygart@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.Vi ser fram emot att höra från dig!Om ManpowerManpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Undersköterskor sökes till Robertsfors Kommun - Umeåregionen

Läs mer Jun 17
Prime Care söker dig som är färdigutbildad undersköterska och som vill arbeta i Robertsfors kommun under sommaren 2020. Uppdrag finns inom äldreomsorg, hemtjänst, korttidsboende och SÄBO under hela sommaren. Tillgång till billigt boende finns! Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till vår kund. Vi erbjuder dig en trygg anställning då vi har kollektiv... Visa mer
Prime Care söker dig som är färdigutbildad undersköterska och som vill arbeta i Robertsfors kommun under sommaren 2020.

Uppdrag finns inom äldreomsorg, hemtjänst, korttidsboende och SÄBO under hela sommaren.

Tillgång till billigt boende finns!

Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till vår kund. Vi erbjuder dig en trygg anställning då vi har kollektivavtal.

Kan och vill arbeta under hela perioden, men bor långt bort från Robertsfors? Tveka inte att höra av dig på telefon 08-470 70 17 för information.

För att gå vidare i vår rekryteringsprocess kommer vi att behöva en formell ansökan via vår hemsida där du godkänner att vi hanterar dina uppgifter enligt GDPR.

Vänligen bifoga en aktuell CV, personligt brev samt minst två referenser när du skickar in din ansökan.

Urval sker löpande och du kan komma att få besked på din ansökan innan tiden för ansökan löpt ut.

#jobbjustnu

Robertsfors Kommun har ca 2000 invånare och ligger 60 km från Umeå.


Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska inom hemtjänst och äldreomsorg.

Vem är du?
För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som undersköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du:

• Är färdigutbildad undersköterska.
• Har minst två års arbetserfarenhet som undersköterska.
• Utan svårighet kan tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal.

Som undersköterska hos oss på Prime Care ser vi gärna att du :

• Är serviceinriktad. har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
• Är bekväm och självgående i din roll som undersköterska.
• Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
• Trivs i din yrkesroll som undersköterska, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.
• B-körkort är meriterande men inget krav.

Vi ser fram emot din ansökan. Ansök via vår hemsida:
www.primecare.se

Vi tar inte emot ansökningar via e-post (GDPR).Företagsbeskrivning
Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime Care är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi innehar även ISO certifiering, både i kvalitet och miljö.
Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida www.primecare.se Visa mindre

Sommarvikarier till Vardaga hemtjänst Kungsholmen

Läs mer Jun 17
Vardaga hemtjänst Kungsholmen sommarvikarier till sommaren 2020 Du får en personlig introduktion med värdefull kunskap om omvårdnad och service. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Nu söker vi dig som vill ha ett vari... Visa mer
Vardaga hemtjänst Kungsholmen sommarvikarier till sommaren 2020

Du får en personlig introduktion med värdefull kunskap om omvårdnad och service.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Nu söker vi dig som vill ha ett varierande och utvecklande sommarjobb, som rustar dig för framtiden - oavsett var den är.

Självklart får du en introduktion som spänner över alla områden - från värdegrund, vår omsorgsfilosofi Den goda dagen, introduktion för hjälpmedel och förflyttning - till måltid, hygien och dokumentationsrutiner.

Här är några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig: • Ledarskapsutbildade chefer och små arbetsgrupper • Karriär- och utvecklingsmöjligheter • Arbetskläder • Kollektivavtal

Om rollen Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Tack vare dig kan den som valt oss som hemtjänstutförare behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande. Som undersköterska/vårdbiträde spelar du en nyckelroll i ett team med dina arbetskamrater

Om Vardaga hemtjänst Kungsholmen Vi är en av de större hemtjänstutförarna på Kungsholmen. Våra kunder bor över hela Kungsholmen så vi arbetar i mindre team i geografiska grupper.

Våra kunder har olika typer av hjälpbehov, vissa behöver stöd över hela dygnet medan andra har behov av serviceinsatser som städ, tvätt eller inköp några gånger per månad.

Vi går eller cyklar eller tar kommunala färdmedel till våra kunder. På enheten har vi en bil som främst används vid larmuppdrag.

Vi har separata dag och kvällspass, man kan arbeta måndag till fredag eller scheman med tjänstgöring varannan helg.

Vi planerar i Mobil omsorg och dokumenterar i Paragå.

Din erfarenhet och kunskap Vi gissar att du som söker dig till oss:

lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg men även en talang för att möta människor i olika situationer.

är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.

trivs med att jobba självständigt med varierande arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska/vårdbiträde eller har motsvarande erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning Tillträdesdatum: Omg

Har du frågor? Kontakta gärna: Verksamhetschef Susanne Allerhed susanne.allerhed@vardaga.se

Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Facklig kontakt: Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 14, Mail: pvo.ambea.stockholm@kommunal.se

Ansökan Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas verksamheter runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.vardaga.se/) Visa mindre

#jobbjustnu Chaufförer med CE-behörighet inför sommaren 2020

Läs mer Jun 17
Till vår kund som har ett distributionslager i Söderort söker vi nu chaufförer med CE-behörighet inför sommaren 2020. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstider är måndag-fredag, dag- och kvällsarbete, även helgarbete kan förekomma. Arbetet kräver att man är stresstålig, ordningsam och noggrann. Truckkort är meriterande men inget krav. Behärskar Svenska i tal då man har en... Visa mer
Till vår kund som har ett distributionslager i Söderort söker vi nu chaufförer med CE-behörighet inför sommaren 2020.
Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstider är måndag-fredag, dag- och kvällsarbete, även helgarbete kan förekomma.
Arbetet kräver att man är stresstålig, ordningsam och noggrann. Truckkort är meriterande men inget krav.
Behärskar Svenska i tal då man har en hel del kundkontakt.
Välkommen in med din ansökan Visa mindre

Telefonkommunikatörer

Läs mer Jun 16
Vi söker dig som vill arbeta heltid med insamling för välgörenhetsorganisationer med 90-konto via telefon. Vi söker dig med intresse för mänskliga rättigheter och som är mycket bra på att presentera ett budskap, är social och empatisk. Eftersom vi ringer och mejlar till våra kunders givare behöver du kunna prata och skriva svenska flytande. Arbetsuppgift, ringa givare till olik... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta heltid med insamling för välgörenhetsorganisationer med 90-konto via telefon.
Vi söker dig med intresse för mänskliga rättigheter och som är mycket bra på att presentera ett budskap, är social och empatisk. Eftersom vi ringer och mejlar till våra kunders givare behöver du kunna prata och skriva svenska flytande.
Arbetsuppgift, ringa givare till olika välgörenhetsorganisationer med 90-konto och presentera organisationens budskap på ett professionellt och engagerande sätt utifrån manus.
Visstidsanställning med start per omgående. Arbetsplatsen har kollektivavtal med Unionen.
Vi är en blandad grupp i åldern 18 - 74 år.
Kontoret ligger nära Västertorps tunnelbanestation i Hägersten, Stockholm
Maila CV och personligt brev till jobb@becksmo.se så hör vi av oss!
#jobbjustnu Visa mindre

Målvaktstränare Fotboll - Sommarläger

Läs mer Jun 16
Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. Som tränare brinner ... Visa mer
Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare.


Som tränare brinner du för fotbollen och att se ungdomar utvecklas, du har tidigare erfarenhet av att vara tränare för ungdomar, är utbildad inom idrotten, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge spelarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger! Vi söker dig som vill vara en del av vårt vinnande tränarteam!
Som målvaktstränare på Football Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla spelare. Som tränare ansvarar du för en grupp spelare under hela lägret som delas in efter ålder, önskemål och nivå. Deltagarna är i åldern 9-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på spelarens individuella utveckling med inriktning för
– Utgångsställning och fallteknik
– Förflyttnings – och upphoppsteknik
– Positionsspel
– Matchspel .


Du som tränare bor på plats tillsammans med andra tränare och spelare under lägret.


Vi söker nu målvaktsinstruktör till följande datum:
Vecka 31 28 juli - 1 augusti Visa mindre

Sjuksköterska sökes för sommarbemanning nattetid centralt i Stockholm

Läs mer Jun 16
Vi på Prime Care söker nu en sjuksköterska som vill arbeta på demensboende under nattetid under sommarperioden juli-augusti 2020. Demensboendet är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har totalt 64 platser på boendet varav 8 platser är för korttidsboende/växelvård. Du kommer att arbeta tillsammans med 5 undersköterskor under nattpassen som är mellan 20.45-07.15. Du... Visa mer
Vi på Prime Care söker nu en sjuksköterska som vill arbeta på demensboende under nattetid under sommarperioden juli-augusti 2020. Demensboendet är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har totalt 64 platser på boendet varav 8 platser är för korttidsboende/växelvård. Du kommer att arbeta tillsammans med 5 undersköterskor under nattpassen som är mellan 20.45-07.15.

Du blir anställd av oss på Prime Care som konsult och arbetar sedan på plats ute hos vår kund.
Som konsult hos oss får du ta del av våra konkurrenskraftiga anställningsvillkor och förmåner:
• Trygg anställning med kollektivavtal, semester, försäkringar och pension.
• Engagerade och erfarna konsultchefer som hjälper dig att komma in i jobbet.
• Möjligheter att påverka ditt schema och din arbetstid.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter inom demensboende.

Vem är du?
För att du ska vara aktuell för tjänsten behöver du:
• Vara färdigutbildad och legitimerad sjuksköterska.
• Behärska svenska både i tal och skrift för god kommunikation med patienter och personal.

Som sjuksköterska hos oss på Prime Care ser vi gärna att du:
• Är serviceminded har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser.
• Är bekväm och självgående i din roll som sjuksköterska.
• Trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Företagsbeskrivning
Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime Care är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi innehar även ISO certifiering, både i kvalitet och miljö.

Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida www.primecare.se Visa mindre

Besöksbokare

Läs mer Jun 16
#jobbjustnu Mötesbokare sökes till företag inom bygg. Du ska vara: självgående och driven lätt för att skapa nya kontakter Du kommer att arbeta ifrån kontor i city. Visa mer
#jobbjustnu


Mötesbokare sökes till företag inom bygg.


Du ska vara:
självgående och driven
lätt för att skapa nya kontakterDu kommer att arbeta ifrån kontor i city. Visa mindre

Grillkock till Hamburgerbar

Läs mer Jun 16
Vi söker en snabb grillkock till vår nyöppnade Boulebar. Vi säljer fler Hamburgare än förväntat och behöver en duktig grillkock som kan hålla koll på många beställningar, som är glad och positiv och van att jobba nära gästerna i ett öppet kök. Du behöver ha erfarenhet av liknade arbetsuppgifter på restaurang, foodtruck eller grillkiosk. Arbetstiderna är 10.30-15.30 eller 15.00-... Visa mer
Vi söker en snabb grillkock till vår nyöppnade Boulebar. Vi säljer fler Hamburgare än förväntat och behöver en duktig grillkock som kan hålla koll på många beställningar, som är glad och positiv och van att jobba nära gästerna i ett öppet kök. Du behöver ha erfarenhet av liknade arbetsuppgifter på restaurang, foodtruck eller grillkiosk.
Arbetstiderna är 10.30-15.30 eller 15.00-22.00 onsdag till söndag.
Vi följer Visita avtalet och är Fora anslutna.
Alla dagar när solen skiner har vi live-musik och After Beach i trädgården. Var beredd på en fantastisk sommar med mycket roligt!
Bifoga gärna en bild på dig i ansökan.
#jobbjustnu Visa mindre

Medlemmar till vårt BIGSUP-TEAM

Läs mer Jun 15
Uppdraget som medlem i vårt BIGSUP-teamet handlar om att vara aktiv i formandet av projektet. Vad är en BIGSUP? En bigsup är en gigantiskt stor Stand Up Paddle Board (SUP) med plats för upp till maximalt 8-10 personer. Du bör vara social och duktig på att prata med folk samt får gärna ha goda kunskaper i sociala medier, då uppdraget bygger på att sälja in grupper till våra BIGS... Visa mer
Uppdraget som medlem i vårt BIGSUP-teamet handlar om att vara aktiv i formandet av projektet. Vad är en BIGSUP? En bigsup är en gigantiskt stor Stand Up Paddle Board (SUP) med plats för upp till maximalt 8-10 personer. Du bör vara social och duktig på att prata med folk samt får gärna ha goda kunskaper i sociala medier, då uppdraget bygger på att sälja in grupper till våra BIGSUP-brädor samt ta hand om kunderna när de ska bege sig ut och kommer åter efter paddlingsturen. Ett sannolikt väldigt roligt och nytt projekt med stort eget ansvar och rörlig ersättning. Arbetet genomförs på frilansbasis.


Uppdraget är tidsbegränsat och löper preliminärt från och med nu t.o.m 6 september 2019, eventuellt längre.


Ansökan skall skicka skickas via mail i ren text. Inga pdf:er, .doc, .pages filer eller dylikt får bifogas. Vi har tyvärr inte tid att klicka oss runt i pdf:er och dylika bifogade filer. Observera att en ansökan INTE enbart är en mening, utan den skall innehålla samma information som ett normalt CV + presentation. Å andra sidan skall ansökan inte vara för lång. Ansökningar som enbart är en mening och ej går att utvärdera kommer inte att beaktas.


Välkommen med din ansökan!

Glöm inte att bifoga dina kontaktuppgifter.


#jobbjustnu Visa mindre

YOGA-instruktör/lärare - YOGASUP.SE

Läs mer Jun 15
Uppdraget som YOGASUP-instruktör/lärare innefattar att instruera och lära ut YOGASUP, men inte som traditionellt på land, utan på vattnet med våra egna specialgjorda YOGASUP-brädor. I rollen som YOGA-instruktör/lärare kan även marknadsföring och införsäljning av YOGASUP.SE och dess erbjudanden/tjänster ingå. Du bör ha en rimligt god erfarenhet av YOGA och gärna vara certifierad... Visa mer
Uppdraget som YOGASUP-instruktör/lärare innefattar att instruera och lära ut YOGASUP, men inte som traditionellt på land, utan på vattnet med våra egna specialgjorda YOGASUP-brädor. I rollen som YOGA-instruktör/lärare kan även marknadsföring och införsäljning av YOGASUP.SE och dess erbjudanden/tjänster ingå.
Du bör ha en rimligt god erfarenhet av YOGA och gärna vara certifierad i YOGASUP. Dock behöver du inte ha tidigare erfarenhet av YOGA på vattnet, förutsatt att du kan applicera din befintliga kunskap i den nya kontexten. Du kommer ha en stor frihet i uppdraget/arbetet, men också ansvar att prestera och leverera bra resultat.
Uppdraget är tidsbegränsat och löper preliminärt från ca 28 juni 2020 t.o.m 6 september 2020, eventuellt längre. Ett till två pass per vecka.


Ersättningen är rörlig/resultatbaserad, och arbetet genomförs på frilansbasis.


Ansökan skall skicka skickas via mail i ren text. Inga pdf:er, .doc, .pages filer eller dylikt får bifogas. Vi har tyvärr inte tid att klicka oss runt i pdf:er och dylika bifogade filer. Observera att en ansökan INTE enbart är en mening, utan den skall innehålla samma information som ett normalt CV + presentation. Å andra sidan skall ansökan inte vara för lång. Ansökningar som enbart är en mening och ej går att utvärdera kommer inte att beaktas.


Välkommen med din ansökan!

Glöm inte att bifoga dina kontaktuppgifter.


#jobbjustnu #yogasup #yoga #yogainstruktör Visa mindre

Medarbetare sökes i musikundervisning på deltid i jazz piano!

Läs mer Jun 15
#jobbjustnu Hej och välkommen till att undervisa med oss i Stockholm! OBS 1! Du kommer att fakturera oss för dina tjänster och kan göra detta genom t.ex. Cool Company eller Freelance, om du inte har egen firma. Ersättningen är enligt överenskommelse. Väljer du Cool Company eller Freelance, betalar de ut lönen till dig som då är a-kasse-grundande. Vi kommer dock inte att ans... Visa mer
#jobbjustnu


Hej och välkommen till att undervisa med oss i Stockholm!


OBS 1!
Du kommer att fakturera oss för dina tjänster och kan göra detta genom t.ex. Cool Company eller Freelance, om du inte har egen firma. Ersättningen är enligt överenskommelse. Väljer du Cool Company eller Freelance, betalar de ut lönen till dig som då är a-kasse-grundande. Vi kommer dock inte att anställa dig direkt!


Obs 2! Hör bara av dig om du kan spela jazz piano och har erfarenhet av detta, minst två år, både på klubbar och i undervisningssammanhang!


Du ska ha erfarenhet av att undervisa och spela jazz piano på en medel eller högre nivå. Du vet vad drop 2 är, Rhythm Changes, open voicings, kvart-ackord, kromatiska närmande toner i improvisation och andra improvisations-metoder. Du har plankat Bill Evans, Wynton Kelley, Chick Corea eller andra giganter inom jazz piano - du kan genren och du kan undervisa!


?m du har pedagogisk examen på dessa instrument är det ett bonus, men inget krav - vi kommer att anlita dig främst baserad på en undervisnings-audition och hur du relaterar till eleverna. Du behöver vara självgående och kunna läsa signaler från elever i undervisningen - vad de behöver och inte behöver - det de ofta inte ser själva men uttrycker i sitt kroppsspråk - ofta inte verbalt.


OBS! Obs! Du måste kunna göra dig förstådd i skrift och tal på engelska och svenska! Andra språk är meriterande, men inte ett krav.


Du kommer jobba deltid, fr.o.m. 1 juli 2020 och framöver, cirka 6-10 timmar i veckan eller mer. Vi söker främst medarbetare för sommaren nu, men det optimala är om du kan fortsätta att arbeta även efter sommaren! Detta är därför ett bra deltidsuppdrag som du kan fortsätta med i princip så länge som du vill!


Undervisningen är främst på mellan- och avancerad nivå för piano i jazz piano, men även brukspiano med olika stilar såsom pop, rock och latin. Du bör därför ha en bra grund i ditt instrument - att kunna spela och din instrumental-teknik är lika viktiga som pedagogiska förmåga.


Du kommer undervisa själv, men i början samarbeta med en av företagets pedagoger som inskolning, den kommer börja redan i slutet av juni för de som anmäler intresse! Du kommer vidare att leda introduktions-lektioner med potentiella nya elever, där det kommer läggas vikt på din förmåga att sälja in företagets undervisning.


Du är självgående och hjälper till att bygga upp företagets undervisning från introlektion till undervisning i grupp. Vi är därför primärt intresserade av de som tänker mer entrepenörs-mässigt, än de som "bara är ute efter ett jobb" - därför är det intressant om du är bra på att sälja (undervisningen) och är intresserad av marknadsföring - den viktigaste delen av alla företag! Vi kan diskutera ersättning för att sätta upp flyers och skapa annonskampanjer online, samt vidarutveckling av företagets hemsidor för undervisning, och andra metoder för att attrahera nya kunder.


Du har ett stort ansvar och arbetar med värdefulla instrument, därför kommer vi behöva intyg ur brottsregistret och bra referenser!


Uppdraget är deltids-baserat, främst på kvällar, månd-torsdag, men även helger kan förekomma, så det är bra om du är flexibel med tiden.


Just nu är det en del som efterfrågar undervisning online, så det är bra om du kan hantera undervisningen via Zoom eller Skype, antingen i vår lokal på Östermalm, eller hemifrån.


Vi har också många förfrågningar om elever som vill ha undervisning i hemmet, framför allt vad det gäller barn, så det är ett stort bonus, om du kan tänka dig att åka hem till elever i Stockholm med förort!


Introduktionslektioner kan du bestämma när det passar ditt schema, men helst i samband med undervisningen på nämnda dagar, månd-torsdag.


Logistiskt sett sker undervisningen i våra lokaler på Östermalm (om du inte kommer undervisa hemma hos en elev) elpianon. Mixer med hörlurar finns för dessa instrument så att eleverna hör varann bättre och kan spela till bakgrunds-komp som vi har inspelade för att skapa en realistisk spelsituation och för att förbättra elevernas timing och samspel! Det är därför viktigt att du har grundläggande kunskaper i att kunna hantera teknik, såsom, dator, programvara typ band-in-a-box eller andra program med musikaliska bakgrunder (finns även på Youtube), sladdar och våra mini-mixrar som är lättskötta.


Välkommen att höra av dig idag - antagningen sker mer på basis av personen och lämplighet för uppdraget, än examina, även om dessa självfallet är meriterande! Hör därför av dig idag med din anmälan om du är intresserad! Visa mindre

Medarbetare sökes i musikundervisning på deltid i klassiskt piano!

Läs mer Jun 15
#jobbjustnu Hej och välkommen till att undervisa med oss i Stockholm! OBS 1! Du kommer att fakturera oss för dina tjänster och kan göra detta genom t.ex. Cool Company eller Freelance, om du inte har egen firma. Ersättningen är enligt överenskommelse. Väljer du Cool Company eller Freelance, betalar de ut lönen till dig som då är a-kasse-grundande. Vi kommer dock inte att ans... Visa mer
#jobbjustnu


Hej och välkommen till att undervisa med oss i Stockholm!


OBS 1!
Du kommer att fakturera oss för dina tjänster och kan göra detta genom t.ex. Cool Company eller Freelance, om du inte har egen firma. Ersättningen är enligt överenskommelse. Väljer du Cool Company eller Freelance, betalar de ut lönen till dig som då är a-kasse-grundande. Vi kommer dock inte att anställa dig direkt!


Obs 2! Hör bara av dig om du kan spela klassiskt piano väl och har erfarenhet av detta, minst två år av högskoleutbildning eller folkhögskola, både på konserter och i undervisningssammanhang! Du kan vara på väg att utbilda dig till musiker eller pianopedagog, du behöver inte vara färdig examinerad.


Du ska ha en varierad repertoar från Barock till Nutid: Bach, Mozart, Liszt, Chopin, Schönberg, Poulenc, Litigi m.fl. Var beredd att spela upp det du kan på audition och göra en test-lektion med våra elever och/eller personal. Vikt lägges vid musikalitet, repertoarkännedom och uttryck, teknik och förmågan att förstå eleven samt hjälpa honom eller henne att överkomma sina utmaningar!


Du ska ha erfarenhet av att undervisa och spela klassiskt piano på en medel eller högre nivå. Du har helst spelat stycken ur flera av dessa verk:
Bach. Das Wohltemperierte Klavier.
Mozart: Någon av pianokonserterna, kan vara en lugnare del, typ koncert 23 - adagiot.
Beethoven: Någon/några av sonaterna.
Chopin: Nocturner, Impromptous, Valser, Mazurkor.
Liszt: Consolations, Années de Pélerinage (alla banden ok).
Bartók: Mikrokosmos 5 och uppåt.
Moderna verk av Debussy (Gradus ad Parnassum t.ex.), Poulenc, Litigy m.fl.
Du kan välja andra verk ur dessa epoker för din audition - det viktiga är att du har en bred repertoar och kan gestalta den musikaliskt på piano!
Om du dessutom kan undervisa i brukspiano och jazz är det ett stort bonus, men inget krav.


Du bör ha en pedagogisk examen på piano, eller på gång, men inget krav - vi kommer att anlita dig främst baserad på en undervisnings-audition för att se hur du spelar och hur du relaterar till eleverna. Du behöver vara självgående och kunna läsa signaler från elever i undervisningen - vad de behöver och inte behöver - det de ofta inte ser själva men uttrycker i sitt kroppsspråk - ofta inte verbalt.


OBS! Obs! Du måste kunna göra dig förstådd i skrift och tal på engelska och svenska! Andra språk är meriterande, men inte ett krav.


Du kommer jobba deltid, fr.o.m. 1 juli 2020 och framöver, cirka 6-10 timmar i veckan eller mer. Vi söker främst medarbetare för sommaren nu, men det optimala är om du kan fortsätta att arbeta även efter sommaren! Detta är därför ett bra deltidsuppdrag som du kan fortsätta med i princip så länge som du vill!


Undervisningen är främst på mellan- och avancerad nivå i klassiskt piano. Kan du undervisa i brukspiano med olika stilar såsom jazz, pop, rock och latin är det ett stort bonus, men inget krav. Du bör därför ha en bra grund i ditt instrument - att kunna spela och din instrumental-teknik är lika viktig som din pedagogiska förmåga.


Du kommer undervisa själv, men i början samarbeta med en av företagets pedagoger som inskolning, den kommer börja redan i slutet av juni för de som anmäler intresse! Du kommer vidare att leda introduktions-lektioner med potentiella nya elever, där det kommer läggas vikt på din förmåga att sälja in företagets undervisning.


Du är självgående och hjälper till att bygga upp företagets undervisning från introlektion till undervisning i grupp. Vi är därför primärt intresserade av de som tänker mer entrepenörs-mässigt, än de som "bara är ute efter ett jobb" - därför är det intressant om du är bra på att sälja (undervisningen) och är intresserad av marknadsföring - den viktigaste delen av alla företag! Vi kan diskutera ersättning för att sätta upp flyers och skapa annonskampanjer online, samt vidarutveckling av företagets hemsidor för undervisning, och andra metoder för att attrahera nya kunder.


Du har ett stort ansvar och arbetar med värdefulla instrument, därför kommer vi behöva intyg ur brottsregistret och bra referenser!


Uppdraget är deltids-baserat, främst på kvällar, månd-torsdag, men även helger kan förekomma, så det är bra om du är flexibel med tiden.


Just nu är det en del som efterfrågar undervisning online, så det är bra om du kan hantera undervisningen via Zoom eller Skype, antingen i vår lokal på Östermalm, eller hemifrån.


Vi har också många förfrågningar om elever som vill ha undervisning i hemmet, framför allt vad det gäller barn, så det är ett stort bonus, om du kan tänka dig att åka hem till elever i Stockholm med förort!


Introduktionslektioner kan du bestämma när det passar ditt schema, men helst i samband med undervisningen på nämnda dagar, månd-torsdag.


Logistiskt sett sker undervisningen i våra lokaler på Östermalm (om du inte kommer undervisa hemma hos en elev) elpianon. Mixer med hörlurar finns för dessa instrument så att eleverna hör varann bättre och kan spela till bakgrunds-komp som vi har inspelade för att skapa en realistisk spelsituation och för att förbättra elevernas timing och samspel! Det är därför viktigt att du har grundläggande kunskaper i att kunna hantera teknik, såsom, dator, programvara typ band-in-a-box eller andra program med musikaliska bakgrunder (finns även på Youtube), sladdar och våra mini-mixrar som är lättskötta.


Välkommen att höra av dig idag - antagningen sker mer på basis av personen och lämplighet för uppdraget, än examina, även om dessa självfallet är meriterande! Hör därför av dig idag med din anmälan om du är intresserad! Visa mindre

Sommarpersonal till förskola i Sätra med ev. förlängning

Läs mer Jun 15
Nu söker vi duktig sommarpersonal till vår fina förskola i Sätra Jobbet avser veckorna 28 till 33 med en eventuell förlängning Lite om oss Förskolan Gläntan ligger i direkt närhet till stora naturområden i Sätra med anslutning till Mälaren Vår målsättning är att få trygga, nyfikna, kreativa och initiativrika barn, som genom leken känner glädje i att lära och undersöka tillsa... Visa mer
Nu söker vi duktig sommarpersonal till vår fina förskola i Sätra
Jobbet avser veckorna 28 till 33 med en eventuell förlängning

Lite om oss
Förskolan Gläntan ligger i direkt närhet till stora naturområden i Sätra med anslutning till Mälaren
Vår målsättning är att få trygga, nyfikna, kreativa och initiativrika barn, som genom leken känner glädje i att lära och undersöka tillsammans med andra.
Vår förskola jobbar med lärande för en hållbar utveckling och undervisar utifrån läroplanen med inspiration från pedagogiken Reggio Emilia sedan 1994.
Oavsett vilket prioriterat mål som förskolan arbetar utifrån, är grunden för arbetet att barnen ska få lära sig genom att upptäcka och experimentera i unika miljöer.
Vårt arbetslag består av glada pigga kreativa personer varav fyra förskollärare, och en ateljerista samt sju barnskötare.
Förskolan Gläntan är en mötesplats med tre avdelningar för barn mellan 1-6 år.


Arbetsbeskrivning
#jobbjustnu
Det dagliga arbetet består av att vara med i det pedagogiska arbetet och vara med på förskolans aktiviteter. Barnens åldrar är mellan 1-6 år.


Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet av arbete med barn
Att du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett måste
Att ditt barnfokus är tydligt, och återspeglas i ditt förhållningssätt i vardagen
Att du en ansvarstagande och strukturerad person, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt
Att du är tydlig och har ett lösningsinriktat arbetssätt
Att du har förmåga att skapa engagemang och sprida arbetsglädje runt digDu är varmt välkommen med din ansökan. vilket vi besvarar fortlöpande.

Med Vänliga Hälsningar
Moa Gehlin Visa mindre

Sea Side Bar söker Kock - Stockholm

Läs mer Jun 15
SeaSide Bar söker Kock till Sommarbaren #jobbjustnu SeaSide Bar ligger på m/s Kronprinsesse Märtha, ett charmigt fartyg från1929. Vi ligger vid Södermälarstrand Kajplats16 i Stockholm och har en magnifik utsikt över Riddarfjärden. ARBETSUPPGIFTER: Du kommer laga mat, servera våra gäster, samt vara behjälplig med disk och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter. Roligt jobb m... Visa mer
SeaSide Bar söker Kock till Sommarbaren #jobbjustnu
SeaSide Bar ligger på m/s Kronprinsesse Märtha, ett charmigt fartyg från1929. Vi ligger vid Södermälarstrand Kajplats16 i Stockholm och har en magnifik utsikt över Riddarfjärden.
ARBETSUPPGIFTER:
Du kommer laga mat, servera våra gäster, samt vara behjälplig med disk och andra vanligt
förekommande arbetsuppgifter. Roligt jobb med högt tempo, bra jobbarkompisar.
ARBETSTIDER
Du kommer främst att arbeta kvällar och helger, arbetstiderna brukar vara 15 - 01
Vi söker personal för sommaren, men du kan börja arbeta omgående.
VEM ÄR DU?
Du har gott restaurang skola och är glad, trevlig, engagerad och stabil. och älskar att ge det lilla extra.
Du behöver kunna tala och skriva svenska och engelska, då kundkontakter är en självklar del i arbetet. Visa mindre

SSK till konsultuppdrag på geriatrik centrala Stockholm

Läs mer Jun 15
OM UPPDRAGET Vi söker nu dig som är sjuksköterska och som fortfarande inte har planerat sommaren fullt ut eftersom vi nu har fått in ett uppdrag på en geriatrisk avdelning i centrala Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag från den 1/7 till den 31/8 men även om du inte kan ta hela perioden, och enbart några veckor, så vill jag gärna att du hör av dig till mig!  Uppdraget är på... Visa mer
OM UPPDRAGET

Vi söker nu dig som är sjuksköterska och som fortfarande inte har planerat sommaren fullt ut eftersom vi nu har fått in ett uppdrag på en geriatrisk avdelning i centrala Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag från den 1/7 till den 31/8 men även om du inte kan ta hela perioden, och enbart några veckor, så vill jag gärna att du hör av dig till mig! 

Uppdraget är på en akutgeriatrisk vårdavdelning med inriktning mot ortopedi och stroke. Här behandlas framför allt äldre patienter med flera sjukdomar och som ådragit sig frakturer av olika slag men också andra ortopediska åkommor. På avdelningen finns ett antal särskilda platser för rehabilitering efter stroke och neurologiska sjukdomar och totalt finns det  25 vårdplatser med intag dygnet runt. Här kommer du att arbeta i integrerade team med läkare, undersköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Det finns också tillgång till dietist, kurator och logoped på kliniken. Avdelningen har ett nära samarbete med andra medicinska specialiteter, vårdverksamheter samt kommun/stadsdelsnämnder.
Här finns det bra  parkeringsmöjligheter och reser du med kommunala transportmedel är tunnelbana/pendeltåg station Odenplan närmast. 
 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att identifiera omvårdnadsbehov, planera, leda och utvärdera omvårdnadsåtgärder, utföra specifik omvårdnad och administrera läkemedel. Dokumentation sker i TakeCare.
 
DIN PROFIL

Du är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet av kliniskt arbete på vårdavdelning. Du har goda kunskaper i svenska och formulerar dig väl i tal och skrift.

OM OSS
 
Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården och socialt arbete för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.
 
Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag,  en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag.
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Örebro.

Centric Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, socionomer, psykologer samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag. Centric Care har kontor i Göteborg, Sundbyberg, Malmö, Örebro och Oslo. 
Vi bemannar tillfälliga och långvariga bemanningsbehov och har långsiktiga relationer med alla våra uppdragsgivare inom både privat och offentlig sektor. Förklaringen till det är enkel. De värdesätter vår närvaro och vårt engagemang i varje enskilt uppdrag. Våra kunder vet att de garanteras motiverade och kunniga konsulter – varje gång.
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Sjuksköterska till sommaruppdrag med mycket bra villkor!

Läs mer Jun 15
Din profil Precator rekrytering och bemanning söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta i sommar som konsult på vård- och omsorgsboende i Stockholm. Vi ser att du har minst 2 års erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen. Meriterande med tidigare anställning som bemanningssjuksköterska. Som person är du ansvarstagande, flexibel och omhändertagande. Du har ett ge... Visa mer
Din profil
Precator rekrytering och bemanning söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta i sommar som konsult på vård- och omsorgsboende i Stockholm.
Vi ser att du har minst 2 års erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen.
Meriterande med tidigare anställning som bemanningssjuksköterska.

Som person är du ansvarstagande, flexibel och omhändertagande. Du har ett genuint intresse för människor,
är relationsskapande och har god kommunikationsförmåga.

Du behärskar det svenska språket väl, du kan enkelt ta till dig instruktioner och kan uttrycka dig i både tal och skrift.


Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter på vård- och omsorgsboende så som omvårdnads- och patientarbete.
Du bör vara trygg i din yrkesroll och lätt att anpassa dig till nya arbetsrutiner.

Som person är du ansvarstagande, flexibel och omhändertagande.
Vi ser att du har ett genuint intresse för människor och är lyhörd för individen

Om oss
Precator hjälper vård- och omsorgsboenden, förskolor och skolor med personalförsörjning.
www.precatorpedagogerna.se

Vi erbjuder dig en bra lön och en nära dialog med din arbetsgivare!
Vi är måna om att skapa förutsättningar så du ska känna dig välkommen och trygg i din roll som konsult hos oss.

Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Erfaren C- korts chaufför sökes till Stockholm för sommaren

Läs mer Jun 15
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft A... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi nu en erfaren C korts chaufför med YKB till ett företag i Stockholm för några sommarveckor under sommaren. Arbetstiden är tisdagar samt torsdagar kl.08:00-16:00. Tjänsten är mellan veckorna 26 - 35.

Dina arbetsuppgifter
Du utgår varje dag vid terminalen i Uppland Väsby, och kör sedan olika distributions turer. Den här turen går mot Spånga. Då arbetsuppgifter handlar om att ta sig ifrån punkt A till B, så tror vi på att du har en lugn och trafiksäker medvetenhet, och att du ser till säkerheten i trafiken i första hand. Chauffören för denna tur kör samma singa varje dag.

Vem är du?
Vi söker dig som är van yrkeschaufför med C körkort och YKB. I första hand söker vi dig som har C körkort och har minst 5 års yrkeserfarenhet ifrån yrket. Du tycker om att ge service till kunderna, och är noggrann, punktlig och stresstålig. Du är en skicklig förare, som håller en lugn och säkert trafikrytm ute i trafiken. Vi ser gärna att du har god lokal kännedom samt behärskar svenska i tal och skrift. För att vara aktuell för detta uppdrag måste du ha giltigt C körkort, YKB och färdskrivarkort!

Ansökan
Låter detta intressant, välkommen in med din ansökan till oss snarast möjligt då det är snabb tillsättning på detta uppdrag. Urval sker löpande. Visa mindre

Northvolt Internship Finance

Läs mer Jun 12
The Finance team at Northvolt is looking for a talented and driven intern who wants to be a part of the Northvolt Ett project controlling team. This is a great opportunity to gain experience from one of the biggest investment projects currently being delivered in Sweden! You will be a direct part of the Northvolt Ett finance team, supporting the project team in delivering our m... Visa mer
The Finance team at Northvolt is looking for a talented and driven intern who wants to be a part of the Northvolt Ett project controlling team. This is a great opportunity to gain experience from one of the biggest investment projects currently being delivered in Sweden! You will be a direct part of the Northvolt Ett finance team, supporting the project team in delivering our main factory in Skellefteå. You will provide support to the project team with various tasks including analysis of actual spend, retrieving and consolidating data for reporting and optimizing existing reports. You will be part of a fun and energetic team. We believe you have strong excel skills and have a background in business/finance or similar. Visa mindre

Sjuksköterska till rehabiliteringshem i Stockholm

Läs mer Jun 12
Arbetsbeskrivning Randstad Care söker sjuksköterska som vill arbeta på ett rehabiliteringshem i Stockholm. Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska. Vi på Randstad Care strävar efter att alltid ha nöjda och välmående konsulter. Med täta uppföljningar och nära dialog ser vi till så att du som anställd hos oss alltid känner dig trygg. Vi erbjuder våra konsulter konkurrenskr... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Randstad Care söker sjuksköterska som vill arbeta på ett rehabiliteringshem i Stockholm.

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska.

Vi på Randstad Care strävar efter att alltid ha nöjda och välmående konsulter. Med täta uppföljningar och nära dialog ser vi till så att du som anställd hos oss alltid känner dig trygg. Vi erbjuder våra konsulter konkurrenskraftiga villkor, vilket bland annat innefattar flexibilitet, kollektivavtal, friskvårdsersättning, försäkringar och pension från första arbetade timmen.

Ansvarsområden
Rehabilitering. 

Arbetstider
Natt men även dag/kväll juli-augusti.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2020-06-21, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För information: Jainaba Jagne +46723843011 alt jainaba.jagne@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Bistro- & Barservis till Säsongen 2020

Läs mer Jun 12
Vi söker dig som vill jobba med oss och ge våra gäster en oförglömlig sommar. Vi är en arbetsplats med hög yrkesstolthet där vi lär av varandra och delar en glädje till mat, dryck och service. Dina arbetsuppgifter är att servera gäster, ge service, kassatjänst, sprida glädje bland gästerna. Du skall vara intresserad av dryck och mat, social kompetens och alltid ett leende på ... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba med oss och ge våra gäster en oförglömlig sommar. Vi är en arbetsplats med hög yrkesstolthet där vi lär av varandra och delar en glädje till mat, dryck och service.


Dina arbetsuppgifter är att servera gäster, ge service, kassatjänst, sprida glädje bland gästerna. Du skall vara intresserad av dryck och mat, social kompetens och alltid ett leende på läpparna. Gärna erfarenhet av Trivec kassasystem & minst 3 års erfarenhet.


Vill du jobba mycket eller bara extra så finns det plats för båda.


Vi ligger på ett av Stockholms mest populära solläge på Strandvägen.


Strandbistron är vardagsrummet på Strandvägen där våra gäster njuter av frukost och lunch i solen eller vin med smårätter varma sommarkvällar.


Strandbaren är en ponton ut i vattnet på Strandvägens absolut bästa läge. Här njuter vi av skön musik, rosévin, härliga drinkar och fantastisk utsikt.


Vi söker dig som vill jobba i ett härligt team i sommar, du som gillar högt tempo och att ha många bollar i luften. Du är en team-player, du tränar och är rökfri. Du bör ha kassavana och erfarenhet av att servera alkohol.
Vi är ett härligt gäng som behöver fler arbetskamrater till sommaren, du får gärna ha erfarenhet av säsongsjobb. Kassatjänst, servering, förberedning inför öppning m.m.
Varierande arbetstid, öppet 7 dagar i veckan 10.00-24.00


Maila CV, personligt brev & gärna en bild på dig.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Personlig Assistent sökes till kvinna i Nynäshamn

Läs mer Jun 12
Persolig Assistent sökes till en kvinna boendes i Nynäshamn. Brukaren har MS (Multipel Skleros). Som personlig assistent på Alminia Söder AB har du ansvar för kundens välmående. Vi söker dig som är en trygg och självständig person, gärna med erfarenhet av att jobba med människor, och som har en god förmåga att anpassa dig till olika situationer. Det ställs höga krav på din ... Visa mer
Persolig Assistent sökes till en kvinna boendes i Nynäshamn.
Brukaren har MS (Multipel Skleros).


Som personlig assistent på Alminia Söder AB har du ansvar för kundens välmående.


Vi söker dig som är en trygg och självständig person, gärna med erfarenhet av att jobba med människor, och som har en god förmåga att anpassa dig till olika situationer.
Det ställs höga krav på din självständighet eftersom du arbetar i brukarens hem.


Arbetet innebär att utföra arbetsuppgifter utifrån den enskildes behov och ge stöd i vardagen. I arbetet ingår det mesta brukaren behöver hjälp med såsom städning, matlagning, ta en promenad och kanske stanna för en fika eller lite shopping.
Tjänsten är ett vikariat under Juli månad.


All rekrytering sker via e-post jobb.soder@alminia.se Visa mindre

Drifttekniker

Läs mer Jun 12
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. De är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. De finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflyt... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. De är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. De finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare
som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen!

Till vår kund söker vi drift- eller fastighetstekniker för uthyrningsuppdrag med omgående start. Uppdraget är ett sommarvikariat.

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. De är samtidigt en av Sveriges
största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som
kunder. De finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare
som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen!

Som drifttekniker hos Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är
omväxlande och socialt och du arbetar självständigt med stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du
ställs inför i ditt arbete.

Vad ska du göra?
Som drifttekniker arbetar du främst med service av fastigheternas tekniska system. Du kommer att arbeta i
så väl bostäder som kommersiella fastigheter. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga reparationer och
kontroller av fastigheternas värme- och ventilationsanläggningar.

Vidare ingår även:
Tillsyn och skötsel på plats av fastighetens tekniska system
Utföra service på värme-, kyl-, ventilations-, samt styr- och reglersystem.
Hantera periodiskt serviceschema.
Utföra luft-, temperatur och elmätningar hos våra kunder.
Beredskapstjänstgöring kan bli aktuellt

Som drifttekniker kommer du att ha mycket kontakter med kunder, entreprenörer och övriga kollegor som
arbetar med kunden. Det ingår därmed i rollen att skapa goda kundrelationer i syfte att säkra
affärsmässigheten. Visa mindre

Löneadministratör till sommarvikariat i söderort

Läs mer Jun 12
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Är du en strukturerad, självgående löneadministratör som har erfaren... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Är du en strukturerad, självgående löneadministratör som har erfarenhet av Hogia Lön Plus? Är du tillgänglig för ett sommarvikariat på 75 % under 10 veckor med start omgående? Vill du arbeta i söderort? Då kan det vara dig vi söker!Arbetsbeskrivning
Vi söker en löneadministratör på 75 % till ett företag i söderort. Uppdraget omfattar 10 veckor under ordinarie löneadministratörs semester, med start så snart som möjligt. Du kommer att vara ensamt ansvarig för företagets lönekörningar som omfattar ca 250 löner med flera olika kollektivavtal. Uppdraget innebär även en del HR-administration såsom kontakt med myndigheter, hjälpa anställda i tidrapporteringssystemet eller hantera reseräkningar.

Arbetet kommer att utföras på plats hos vår kund i söderort, och kan inte genomföras på distans.
Vem är du?
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av hela löneprocessen, och som känner sig trygg i samtliga delar. Du är van att arbeta med kollektivavtal och har goda kunskaper i lönesystemet Hogia Lön Plus.

Som person är du strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Du är självgående och hugger tag där det behövs. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska i både tal och skrift.
Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du är anställd som konsult hos Jurek men arbetar hos vår kund med lokaler i söderort. Uppdraget omfattar 75 % av heltid och arbetstiderna kan förläggas förhållandevis fritt inom kontorstid. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå i 10 veckor.

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se 
Om verksamheten
Vi på Jurek är specialister på att rekrytera och hyra ut konsulter på alla nivåer inom Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Vi arbetar passionerat och effektivt med att hitta, skapa och matcha talang.

Sökord: Löneadministratör, Lönekonsult, Payroll, Payroll Administrator, Lön,Lönehantering, Payroll service, Lönesystem, Payroll Assistant, Fortnox. Visa mindre

AnnSam söker Sjuksköterska för uppdrag v28-31 på Äldreboende i Nacka!

Läs mer Jun 12
AnnSam, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999, söker en Sjuksköterska för sommaruppdrag på Äldreboende i Nacka! Period: 2020.07.06-2020.08.02 Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din arbetsroll. AnnSam har även andra uppdrag i området, välkommen med din ansökan! I rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av... Visa mer
AnnSam, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999, söker en Sjuksköterska för sommaruppdrag på Äldreboende i Nacka!
Period: 2020.07.06-2020.08.02
Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din arbetsroll.
AnnSam har även andra uppdrag i området, välkommen med din ansökan!
I rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Du deltar i ronder samt medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.
Vi är mån om våra sjuksköterskor och har konkurrenskraftiga löner vilket innebär att du alltid har goda möjligheter till bra lön hos oss på AnnSam.
Självklart erbjuder vi inskolning och behöver du boende i samband med uppdraget ordnar vi även det.
Hos oss får du konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar, 14-dagars lön, med mera. Vi berättar gärna mer vid en kontakt.
Intervjuer och tillsättning av uppdrag sker löpande så tveka inte att höra av dig!


Om oss
AnnSam är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.
Vi har bemanningsuppdrag över hela Sverige hos både hos offentliga och privata aktörer.
Vi har funnits i branschen sedan 1999 och har lång erfarenhet inom vårdbemanning, så hos oss kan du känna dig trygg!


För att bli anställd hos oss så ska du:
- ha godkänd svensk sjuksköterskelegitimation
- ha arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska minst 1 år
- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystem


Vi ser fram emot din ansökan!


www.annsam.se
Tel: 016-55 12 450 Visa mindre

Lageransvarig sökes över sommaren

Läs mer Jun 12
Har du tidigare erfarenhet av lager och trivs i ett självständigt arbete där du hanterar allt från lättare administration till fysiska lyft, är detta något för dig! Vi söker nämligen en ansvarstagande lagerarbetare mellan veckorna 27-33. Arbetsbeskrivning I denna rollen kommer du ta stort ansvar för lagret under sommarveckorna. Du kommer vara högst delaktig i driften och se t... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av lager och trivs i ett självständigt arbete där du hanterar allt från lättare administration till fysiska lyft, är detta något för dig! Vi söker nämligen en ansvarstagande lagerarbetare mellan veckorna 27-33.

Arbetsbeskrivning

I denna rollen kommer du ta stort ansvar för lagret under sommarveckorna. Du kommer vara högst delaktig i driften och se till att lagret går runt med leveranser, bokningar och transporter. Du kommer även vara den som ser till att lagret är i ordning samt är rent och snyggt. Du behöver lättare datorkunskaper då du kommer boka transporter, hantera ordrar och annan administration i datasystem.

Vi ser att du har:
-Erfarenhet av lager
-Datorkunskaper
-Truckkort

Kvalifikationer och Egenskaper

Vi ser att du är lättlärd och relativt duktig att hantera datasystem. Det är ytterst viktigt att du är noggrann, ansvarstagande och har en bra kommunikativ förmåga.

Vi värdesätter din personlighet stort. I denna rollen ser vi en social, ordningsam och hjälpsam person, som inte heller har några problem med fysiskt arbete.

Plats: Stockholm, Kista

Arbetstider: Måndag till fredag 8-17

Start: V.27-V.33

Mer information om företaget kommer om du går vidare i processen.

Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan direkt om du är intresserad av rollen.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lageransvarig sökes över sommaren

Läs mer Jun 11
Har du tidigare erfarenhet av lager och trivs i ett självständigt arbete där du hanterar allt från lättare administration till fysiska lyft, är detta något för dig! Vi söker nämligen en ansvarstagande lagerarbetare mellan veckorna 27-33. Arbetsbeskrivning I denna rollen kommer du ta stort ansvar för lagret under sommarveckorna. Du kommer vara högst delaktig i driften och se t... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av lager och trivs i ett självständigt arbete där du hanterar allt från lättare administration till fysiska lyft, är detta något för dig! Vi söker nämligen en ansvarstagande lagerarbetare mellan veckorna 27-33.

Arbetsbeskrivning

I denna rollen kommer du ta stort ansvar för lagret under sommarveckorna. Du kommer vara högst delaktig i driften och se till att lagret går runt med leveranser, bokningar och transporter. Du kommer även vara den som ser till att lagret är i ordning samt är rent och snyggt. Du behöver lättare datorkunskaper då du kommer boka transporter, hantera ordrar och annan administration i datasystem.

Vi ser att du har:
-Erfarenhet av lager
-Datorkunskaper
-Truckkort

Kvalifikationer och Egenskaper

Vi ser att du är lättlärd och relativt duktig att hantera datasystem. Det är ytterst viktigt att du är noggrann, ansvarstagande och har en bra kommunikativ förmåga.

Vi värdesätter din personlighet stort. I denna rollen ser vi en social, ordningsam och hjälpsam person, som inte heller har några problem med fysiskt arbete.

Plats: Stockholm, Kista

Arbetstider: Måndag till fredag 8-17

Start: V.27-V.33

Mer information om företaget kommer om du går vidare i processen.

Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan direkt om du är intresserad av rollen.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb som marknadsstudent!

Läs mer Jun 11
DINA ARBETSUPPGIFTER Vår kund i byggbranschen söker en marknadsstudent på kortare uppdrag under sommaren som känner sig säker på att arbeta med InDesign som verktyg. Du kommer att arbeta administrativt i både Excell och InDesign, flytta information och föra in information i system. Arbetet kommer även att innehålla en del felsökning. Arbetet kommer att ske på vår kunds kontor i... Visa mer
DINA ARBETSUPPGIFTER
Vår kund i byggbranschen söker en marknadsstudent på kortare uppdrag under sommaren som känner sig säker på att arbeta med InDesign som verktyg. Du kommer att arbeta administrativt i både Excell och InDesign, flytta information och föra in information i system. Arbetet kommer även att innehålla en del felsökning. Arbetet kommer att ske på vår kunds kontor i Kista. Förutsatt att alla parter är nöjda finns det chanser för fortsatt arbete.

Plats: Kista
Start: Omgående 
Arbetstid: Kontorstider
Uppdrag: Antingen arbetar du 50% under en månad eller 100% under några veckor

Vi intervjuar löpande och du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
DIN PROFIL
Vi söker dig som vill arbeta en kortare period under sommarlovet med administrativa arbetsuppgifter. Vårt krav till dig är att du har erfarenhet av att arbeta med både Excell och InDesign som verktyg. Vidare tror vi att du är en noggrann och prestigelös person som gillar att hugga tag där det behövs. 
OM STUDENTWORK
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. 

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun. Visa mindre

Budbilsförare under sommaren till DHL i Stockholm!

Läs mer Jun 11
Jobbeskrivning Vi söker nu dig som har B-körkort och som vill utvecklas inom transportbranschen. Uppdraget är hos DHL i Stockholm som är ledande leverantör av internationella transporter. Företaget ligger i Västberga och arbetar främjande för att du som medarbetare ska känna dig delaktig och trivas i en utmanande men rolig miljö vilket bland annat har lett till att de blivit ut... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker nu dig som har B-körkort och som vill utvecklas inom transportbranschen. Uppdraget är hos DHL i Stockholm som är ledande leverantör av internationella transporter. Företaget ligger i Västberga och arbetar främjande för att du som medarbetare ska känna dig delaktig och trivas i en utmanande men rolig miljö vilket bland annat har lett till att de blivit utsedda till "Top Employer" 5 år i rad!

Uppdraget kommer starta omgående och fortlöpa minst augusti. För dig som visar framfötterna och god arbetsmoral finns stor chans till förlängning även efter sommaren.
Arbetet är på heltid som löper måndag till fredag 9-18.

Krav:
- B-körkort i minst 2 år
- Flytande svenska samt goda kunskaper i engelska tal och skrift
- Gymnasieutbildning eller likvärdigt
- Godkänt utdrag ur Polisens belastningsregister
- Godkänd säkerhetsprövning då du kommer att arbeta inom säkerhetsklassat område

Kvalifikationer:
- Du har haft körtkort i minst 2 år!
- Du har god lokalkännedom i Stockholm och känner dig trygg bakom ratten
- Du ansvarar för att hämta och lämna paket hos kunderna i ditt område och säkerställer god kundservice med ett leende på läpparna
- Du ansvarar för att säkerställa all dokumentation kring kundernas paket
- Du är en teamplayer men arbetar också självständigt och ansvarsfullt
- Du kan hantera tunga lyft, sortering, packning, lossning och lastning

Personliga egenskaper
Vidare söker vi dig som är social, serviceinriktad, initiativtagande och stresstålig.

Intervjuer sker löpande, så tveka inte att skicka din ansökan redan idag.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Drivna fältsäljare till fantastiskt säljteam!

Läs mer Jun 11
Freska är Skandinaviens snabbast växande raket inom hemstädning och de första som erbjuder online-baserat bokningssystem av professionella städtjänster. Vi är innovativa och drivna och besatta av att leverera högsta kvalitet till våra kunder. Vi söker ständigt nya superstjärnor till vårt företag och därför letar vi nu efter nya fältsäljare som älskar utmaningar och som vill bli... Visa mer
Freska är Skandinaviens snabbast växande raket inom hemstädning och de första som erbjuder online-baserat bokningssystem av professionella städtjänster. Vi är innovativa och drivna och besatta av att leverera högsta kvalitet till våra kunder. Vi söker ständigt nya superstjärnor till vårt företag och därför letar vi nu efter nya fältsäljare som älskar utmaningar och som vill bli en del av vårt fantastiska säljteam.
- Du är minst 16 år
- Du har god kommunikationsförmåga och talar och skriver flytande på svenska
- Du är tävlingsinriktad och resultatorienterad
- Du har lätt för att prata med andra människor
- Du trivs med att arbeta i ett högt tempo där ingen dag är den andra lik


Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av försäljning, det viktiga är att du har rätt inställning och brinner för att utvecklas.


Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Perfekt! Då har du goda chanser att trivas och utvecklas tillsammans med oss på Freska. Med rätt inställning och vilja har du möjlighet att växa tillsammans med företaget och kickstarta din karriär tillsammans med oss! Drivs du av att ständigt utmana dig själv och älskar att träffa nya människor? Då har du hittat helt rätt! Som fältsäljare hos oss på Freska blir du en nyckelspelare i vårt härliga försäljningsteam. Vi vet att försäljning är nyckeln till framgång och som fältsäljare hos Freska hjälper vi dig att utveckla din försäljningstalang.


Som fältsäljare är dina främsta arbetsuppgifter att besöka kunder i sin hemmiljö och erbjuda vårt fantastiska koncept samt delta i våra utställningar i Stockholm. Du kommer att arbeta i ett stöttande team där vi tillsammans hjälper varandra att uppnå våra mål. Hos oss får du gå en professionell produkt- och försäljningsutbildning och du får sedan kontinuerlig uppföljning så att du alltid kan utvecklas som säljare. Arbetstiden är förlagd till kl. 16-21, 2-5 dagar i veckan vilket gör det lätt för dig att kombinera arbetet med studier eller andra sysselsättningar. Visa mindre

Lageransvarig sökes över sommaren

Läs mer Jun 11
Har du tidigare erfarenhet av lager och trivs i ett självständigt arbete där du hanterar allt från lättare administration till fysiska lyft, är detta något för dig! Vi söker nämligen en ansvarstagande lagerarbetare mellan veckorna 27-33. Arbetsbeskrivning I denna rollen kommer du ta stort ansvar för lagret under sommarveckorna. Du kommer vara högst delaktig i driften och se t... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av lager och trivs i ett självständigt arbete där du hanterar allt från lättare administration till fysiska lyft, är detta något för dig! Vi söker nämligen en ansvarstagande lagerarbetare mellan veckorna 27-33.

Arbetsbeskrivning

I denna rollen kommer du ta stort ansvar för lagret under sommarveckorna. Du kommer vara högst delaktig i driften och se till att lagret går runt med leveranser, bokningar och transporter. Du kommer även vara den som ser till att lagret är i ordning samt är rent och snyggt. Du behöver lättare datorkunskaper då du kommer boka transporter, hantera ordrar och annan administration i datasystem.

Vi ser att du har:
-Erfarenhet av lager
-Datorkunskaper
-Truckkort

Kvalifikationer och Egenskaper

Vi ser att du är lättlärd och relativt duktig att hantera datasystem. Det är ytterst viktigt att du är noggrann, ansvarstagande och har en bra kommunikativ förmåga.

Vi värdesätter din personlighet stort. I denna rollen ser vi en social, ordningsam och hjälpsam person, som inte heller har några problem med fysiskt arbete.

Plats: Stockholm, Kista

Arbetstider: Måndag till fredag 8-17

Start: V.27-V.33

Mer information om företaget kommer om du går vidare i processen.

Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan direkt om du är intresserad av rollen.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Would you like to work as an exam invigilator for SSE?

Läs mer Jun 10
Would you like to work as an exam invigilator for the Stockholm School of Economics? The Stockholm School of Economics (SSE) is looking for new exam invigilators to work during the upwards of 300 exams that are arranged each year. Are you interested in being one of them? If so, we want you to apply! Role Primarily the role as exam invigilator is to monitor the students dur... Visa mer
Would you like to work as an exam invigilator for the Stockholm School of Economics?
The Stockholm School of Economics (SSE) is looking for new exam invigilators to work during the upwards of 300 exams that are arranged each year.

Are you interested in being one of them? If so, we want you to apply!


Role
Primarily the role as exam invigilator is to monitor the students during the exams and complete the necessary administrative work before, during, and after the exam. The two most important tasks are to prevent cheating and contribute to a calm, organised, and safe environment where students have the best possible opportunity to show their knowledge.

The work requires the ability to give clear instructions to groups of students in both English and Swedish, answer simple questions about exam policies, and help students with technical problems when the exam is taken on a computer.

The work can be physically demanding as our exam rooms are spread throughout the Stockholm School of Economics’ campus. This includes needing to move the necessary exam material from our Examinations Office to the respective exam room under a short period of time.


Is this you?
To work well in the role of exam invigilator, you need to:
• be meticulous, punctual, not easily stressed, and calm
• be able to communicate clearly in English and Swedish
• feel comfortable with using computers as well as be able to help others with simple technical
problems during digital exams
• show authority and set boundaries, when necessary
• be social, communicative, service minded, and work well collaboratively

What we offer
First and foremost, we offer you the opportunity to work alongside a great group, comprised of more than 50 exam invigilators, with one of Stockholm School of Economics most important tasks. Before you begin working as an exam invigilator, you will receive training in our policies and routines as well as have the opportunity to work alongside another exam invigilator with more experience.


As an exam invigilator you receive what is called an “intermittent employment.” This means that you are employed when needed and that you receive payment per hour. The hourly salary is a fixed and equal amount for all exam invigilators. Because the work is need based, the number of work hours varies for each invigilator depending on the hours available.


The recruitment process
After you have submitted your application, we will save your information in our recruitment database. As the need for exam invigilators changes over time, it may take some time before you are contacted. Unfortunately, we do not have the possibility to say in advance how much time it may take. However, when the time comes to contact you, we will return with more information about the next stages of the recruitment process.

About Stockholm School of Economics and the Examinations Office
The Examinations Office is a part of the Stockholm School of Economics’ administration that is responsible for coordinating centrally administered exams. Each year, more than 300 exams are organized, which mainly occur during our five exam periods in October, December/January, March, May/June, and August.

Questions
If you have any questions about working as an exam invigilator, you are welcome to contact our Exam Coordinators within the Examinations Office at mailto:examinations@hhs.se.

The Stockholm School of Economics is ranked as the top business school in the Nordic and Baltic countries and enjoys a strong international reputation. World-class research forms the foundation of our educational offering, which includes Bachelor, Master, PhD, MBA, and Executive Education programs. Through creativity and collaboration, the Stockholm School of Economics provides an environment where ambitious students and accomplished researchers meet to address contemporary challenges within business and economics, particularly those concerning sustainability, diversity and innovation.


Apart from delivering world class education within business and economics, SSE students are trained to be successful decision makers and leaders of the future. Our educational mission has over the years strengthened SSE students, and you can read more about it here.


SSE is committed to a balanced gender distribution and values a variety of backgrounds and experiences among our employees. We therefore welcome all applicants regardless of their gender, ethnicity, gender identity or expression, disability, sexual orientation, age, or religion or other beliefs. Visa mindre

Bemannia söker informationsvärdar till ett av sommarens största projekt

Läs mer Jun 10
Bemannia söker just nu informationsvärdar till ett av sommarens största projekt i Stockholm. Vill du vara med på resan? Sök jobbet redan idag! Om uppdraget En av Sveriges viktigaste järnvägssträckor rustas upp för att möta morgondagens krav på pålitliga, effektiva och hållbara resor och transporter. Vi på Bemannia söker, i samarbete med vår kund, dig som under åtta veckor vil... Visa mer
Bemannia söker just nu informationsvärdar till ett av sommarens största projekt i Stockholm. Vill du vara med på resan? Sök jobbet redan idag!

Om uppdraget

En av Sveriges viktigaste järnvägssträckor rustas upp för att möta morgondagens krav på pålitliga, effektiva och hållbara resor och transporter. Vi på Bemannia söker, i samarbete med vår kund, dig som under åtta veckor vill arbeta som informationsvärd i projektet. Då arbetet kommer påverka tågresenärer mellan 22 juni och 17 augusti blir du som informationsvärd en ovärderlig resurs i arbetet med att informera allmänheten om de förändringar som sker.

Dina arbetsuppgifter

Som informationsvärd kommer du att arbeta på stationerna kring centrala och södra Stockholm. Det gäller Stockholms Central, Stockholm City, Stockholm Södra samt Flemingsbergs station. Du kommer, tillsammans med ett team av informationsvärdar, bemanna stationen för att finnas tillgänglig för frågor och funderingar från allmänheten gällande kollektivtrafiken samt projektet.

Denna tjänst kräver att man inledningsvis närvarar vid en endags kurs som kommer arrangeras av Bemannia i samarbete med vår kund, för att du som informationsvärd ska känna dig trygg i din roll.

Arbetstiderna kommer att variera mellan tidig morgon, dag och kväll i enlighet med tågtrafiken. Möjligheten till schemalagda fasta dagar finns likväl som möjligheten att bli inringd vid behov. Arbetspassen går således att anpassa efter din livssituation och preferens.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som trivs i ett arbete med mycket kundkontakt, där du får utrymme för din goda kommunikativa förmåga. Du tar med lätthet till dig och kan förmedla information såväl på svenska som engelska. Vidare ser vi positivt på om du utöver svenska och engelska talar andra språk. Du är en given lagspelare och är van att arbeta i högt tempo.

Vad vi erbjuder dig

Ett socialt och varierande arbete där din huvuduppgift är att hjälpa andra.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess kan du maila (mailto:jobb@bemannia.se).Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Handbollsmålvaktstränare - Sommarläger

Läs mer Jun 10
Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. Som målvaktstränare ... Visa mer
Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare.


Som målvaktstränare brinner du för handbollen och att se ungdomar utvecklas, du har tidigare erfarenhet av att vara tränare för ungdomar, är utbildad inom idrotten, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge spelarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger! Som tränare på Handball Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla spelare. Som tränare ansvarar du för en grupp spelare under hela lägret som delas in efter ålder, önskemål och nivå. Deltagarna är i åldern 10-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på spelarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränare och spelare under lägret.


Vi söker nu handbollstränare till följande veckor:
Vecka 26, 23 juni - 27 juni
Vecka 31, 28 juli - 1 augusti

Du kan söka en eller flera veckor. Visa mindre

Fysioterapeut till sommarvikariat

Läs mer Jun 10
En unik möjlighet att vara med från början! Vi på Capio är med och utvecklar svensk sjukvård och nu bygger vi ut vår verksamhet för att möta behovet hos en åldrande befolkning. Just nu söker vi en fysioterapeut till sommaren, med möjlighet till förlängning. I januari 2020 öppnade Capio Geriatrik Vårberg och under hösten 2020 öppnar vi en lika stor avdelning. I dagsläget er... Visa mer
En unik möjlighet att vara med från början! Vi på Capio är med och utvecklar svensk sjukvård och nu bygger vi ut vår verksamhet för att möta behovet hos en åldrande befolkning.

Just nu söker vi en fysioterapeut till sommaren, med möjlighet till förlängning.

I januari 2020 öppnade Capio Geriatrik Vårberg och under hösten 2020 öppnar vi en lika stor avdelning. I dagsläget erbjuder vi 32 stycken vårdplatser, men från och med i höst kommer vi erbjuda 66 stycken vårdplatser uppdelat på två avdelningar. Lokalerna är nyrenoverade och sjukhuset har närhet till såväl tunnelbana som promenadstråk. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Capio har omfattande erfarenhet av geriatriskt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdkvalitet för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv.

Vi tror på ett vårdnära och coachande ledarskap och har därför organiserat vår verksamhet på ett sätt som möjliggör ett lärande i vardagen. Vi vill se varandra växa och du som medarbetare och chef kan påverka vården och din egen utveckling. Vi har korta beslutsvägar och vår årliga medarbetarenkät vittnar om en hög grad av delaktighet och medarbetarnöjdhet. Vi vet att detta bygger kunskap och kontinuitet som i sin tur skapar hög kvalitet.

- En decentraliserad organisation där beslutsfattande sker nära patienterna och där avdelningschefer har fullt mandat och ansvar

- En verksamhetsmodell som tar utgångspunkt i patienternas behov och bland annat inkluderar en tydlig kvalitetsstyrning och ett strukturerat förbättringsarbete

- Möjlighet till personlig utveckling utifrån just ditt intresse. Till exempel kan detta vara deltagande i förbättringsarbete, jobbrotation eller olika karriärvägar såsom specialisering, ledarskapsutveckling eller akademisk inriktning (forskning)

- En arbetsplats där vi jobbar för att skala bort uppgifter som inte kräver respektive personalkategoris expertkunskap, till exempel genom stöd för vårdnära service och från digitala verktyg

- En organisation som arbetar för att vara i den digitala utvecklingens framkant och införa lösningar som stärker vårdkvaliteten för patienter och underlättar vårdpersonalens arbete.

Tycker du som fysioterapeut att det här låter intressant och vill vara med och skapa en helhetslösning för våra patienter och arbeta med ett härligt gäng för att tillsammans bygga högklassig sjukvård? Då vill vi veta mer om dig!

Varmt välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för fysioterapeut, såsom bedömning, behandling, mobilisering, hjälpmedelsutprovning m.m. För oss är det av stor vikt att varje medarbetare får komma till sin rätt och att allas kompetens utvecklas och tas tillvara på bästa sätt. En del i att stödja detta är vårt arbetssätt med multiprofessionella team. Härigenom hoppas vi tillsammans kunna vidareutveckla och förbättra verksamheten med nya rutiner och arbetssätt, allt för att ge patienten bästa möjliga vård.

Alla medarbetare har en självklar del i verksamhetens kvalitets- och utvecklingsarbete. Vi arbetar personcentrerat och alla viktiga beslut gällande patientens omvårdnad och behandling fattas gemensamt i team.

Kvalifikationer
Legitimerad fysioterapeut, gärna med erfarenhet av geriatrisk rehabilitering samt teamarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Förmågor och färdigheter
Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Du arbetar personcentrerat och är intresserad av att utveckla dig själv, dina kollegor samt verksamheten. Du förenar självständigt arbete med en mycket god förmåga att samarbeta med andra. Självklart tycker du att det är viktigt att arbeta med och utveckla patientsäkerhet och arbetsmiljö.

Anställningsform
- Sommarjobb. Med möjlighet till förlängning.
- Tillträde: enligt överenskommelse

Rekrytering sker löpande. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta oss enligt nedan.

Hoppas du vill bli en av oss!Capio Äldre och mobil vård omsätter en miljard kronor och har drygt 1000 medarbetare. Äldre och mobil vård erbjuder ett brett utbud av specialiserad sjukvård och består av: avancerad sjukvård i hemmet (ASiH), geriatrik, läkarbilar, läkare i särskilda boenden för äldre (SÄBO) primärvårdsrehabilitering, specialiserad palliativ slutenvård (SPSV), specialiserad slutenvårdsrehabilitering. Vi har specialistkunskap inom ett flertal områden och personal med hög kompetens och lång erfarenhet vilket ger de rätta förutsättningarna för att kunna erbjuda sjukvård med fokus på trygghet och livskvalitet.

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

SHIS söker Ekonomiassistent till ekonomiavdelningen

Läs mer Jun 10
Omfattning: Deltid 2-3 dagar i veckan Varaktighet: Omgående – 2020-08-09 Anställningsform: intermittent anställning (arbete på timme vid behov 2-3 dagar/vecka under semesterperioden. Tillträde snarast. Det är viktigt att du kan arbeta hela anställningsperioden. Vi söker en ekonomiassistent under sommaren på som kan arbeta 2-3 dagar i veckan, placering Södermalm. Erfarenhetskra... Visa mer
Omfattning: Deltid 2-3 dagar i veckan
Varaktighet: Omgående – 2020-08-09
Anställningsform: intermittent anställning (arbete på timme vid behov 2-3 dagar/vecka under semesterperioden. Tillträde snarast. Det är viktigt att du kan arbeta hela anställningsperioden.
Vi söker en ekonomiassistent under sommaren på som kan arbeta 2-3 dagar i veckan, placering Södermalm.
Erfarenhetskrav och kunskap
Erfarenhet krävs av arbetsuppgifterna: leverantörsreskontrahantering, kundreskontrahantering samt bokföring.
Meriterande: erfarenhet av Agresso/UBW (Ekonomisystem)
Kompetenser och egenskaper
Du behöver kunna arbeta lösningsfokuserat, flexibelt kommunikationsförmåga och förmåga till samarbete med dina kollegor.
Mer info om tjänsten
Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor, urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Beskriv i ansökan till oss på vilket sätt du har erfarenhet av de krav som ställs ovan.


SHIS är ett bostadsföretag; en stiftelse inom Stockholms stad med ett bostadssocialt uppdrag. Främst som utförare åt socialtjänsten tillhandahåller vi bostäder och bostadssocialt stöd för personer som av skilda skäl har svårigheter att få bostad på den reguljära bostadsmarknaden. Vi är ca 250 anställda och har ett 40-tal fastigheter med ca 4 000 och självständigt Du har en god ~lägenheter. Mer information om SHIS finner du på www.shis.se Visa mindre