Lediga sommarjobb i Stockholm

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Stockholm, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Handledare Fontänhuset Sköndal

Läs mer Apr 15
Nytt
Sommarvikariat på Fontänhuset Sköndal! Datum: 1/7-16/8 2024 Möjlighet till deltidsarbete till hösten. Fontänhuset Sköndal är en ideell organisation som arbetar enligt den internationella Klubbhusmodellen för psykosocial rehabilitering. På mer än 300 Fontänhus världen över engagerar sig personer med psykisk ohälsa som medlemmar i en brukarstyrd verksamhet inriktad mot återhämt... Visa mer
Sommarvikariat på Fontänhuset Sköndal!
Datum: 1/7-16/8 2024
Möjlighet till deltidsarbete till hösten.
Fontänhuset Sköndal är en ideell organisation som arbetar enligt den internationella Klubbhusmodellen för psykosocial rehabilitering. På mer än 300 Fontänhus världen över engagerar sig personer med psykisk ohälsa som medlemmar i en brukarstyrd verksamhet inriktad mot återhämtning och “community building”. Vi arbetar för att bryta isolering och motverka stigma kring psykisk ohälsa.
Nu söker vi en sommarvikarie i 7 veckor till vårt Fontänhus i södra Stockholm. Det är en unik möjlighet att arbeta med arbetsinriktad rehabilitering med en helhetssyn på individen där fokus ligger på individens styrkor och förmågor. Arbetet är mångsidigt och varierat, i en arbetsmiljö som karaktäriseras av gemenskap, värme, hopp och aktivitet. Vi välkomnar människor mellan 18 – 65 år till vårt hus i Stora Sköndal. Ett naturskönt område med utsikt över Drevviken. Fontänhuset Sköndal är en biståndsbedömd verksamhet för sysselsättning och vi erbjuder även arbetsträning i samarbete med arbetsförmedlingen. Vi har två enheter: Kontor samt Kök & Trädgård.
Handledare arbetar sida vid sida med Fontänhusets medlemmar i alla aspekter av driften av verksamheten. Till handledarnas ansvarsområden hör att engagera medlemmarna i det dagliga arbetet på Fontänhuset, samt att stödja medlemmarna i att uppnå sina individuella mål beträffande rehabilitering, såväl som yrkes- och studierelaterade mål. I arbetet ingår även kontakt med myndigheter, vård och andra samhällsfunktioner kopplat till medlemmars behov och önskan.
Vi är en liten arbetsgrupp och handledarens roll ställer stora krav på närvaro, prestigelöshet, lyhördhet, flexibilitet, tålamod och respekt, samt förmåga till samarbete. Det är viktigt att du inte räds för att hugga i och har energi att motivera och lyfta dina medmänniskor. Arbetet förutsätter förmåga till relationsskapande och ett intresse av ett demokratiskt och icke hierarkiskt förhållningssätt. Hela arbetsdagen är förlagd i gemensamma lokaler, det finns inga avskilda utrymmen enbart för personal. Här använder du dig själv och dina erfarenheter som främsta verktyg.
Vi söker i dig med erfarenhet och intresse av målgruppen. Vi tänker att du har utbildning i socialpedagogiskt arbete eller närliggande profession. Vi beaktar även ansökan från dig med annan utbildningsbakgrund/erfarenhet som kan främja vår verksamhet. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
Tjänsten är 37,5 h/vecka). Arbetstiden är måndag-fredag 09:00-16:00, men kommer även att omfatta vissa kvällar för sociala aktiviteter.
Välkommen att skicka in CV och personligt brev med en motivering om varför just du skulle passa för det här jobbet.
Vi beaktar ansökningar löpande, sista ansökningsdag är: 30-04-2024
Vid eventuella frågor kontakta verksamhetschef Johan Rydergård 076 860 42 06.
Ansök via e-post: info@fhskondal.se Visa mindre

Butiksmedarbetare inom fackhandel med orderplock för sommarjobb sökes!

Läs mer Apr 15
Nytt
Är du en person med högt engagemang och positiv inställning? Får du energi av att jobba tillsammans med kollegor för att sätta alla dagliga mål? Om svaret är ja, fortsätt läs och sök idag. Om tjänsten: Din nästa utmaning som semestervikarierande butiksmedarbetare hos STO i butik i Årsta så arbetar du med att varierande arbetsuppgifter, arbetet innebär främst orderplock, sorte... Visa mer
Är du en person med högt engagemang och positiv inställning? Får du energi av att jobba tillsammans med kollegor för att sätta alla dagliga mål? Om svaret är ja, fortsätt läs och sök idag.

Om tjänsten:

Din nästa utmaning som semestervikarierande butiksmedarbetare hos STO i butik i Årsta så arbetar du med att varierande arbetsuppgifter, arbetet innebär främst orderplock, sortering, truckkörning, godshantering men även att bistå kunder över telefon och fysiskt i butik med de frågor och funderingar som kunden kan tänkas ha. STO butikerna är så kallade proffsbutiker vilket innebär att den främsta kunden är företag, därav handlar inte kundens frågor främst om råd om viss egenskap en produkt kan ha utan mer om status på när man får hem varan eller när ordern kan bli klar m.m. men förekommer det frågor av förenämnd karaktär så finns dina kompetenta kollegor att rådfråga.
Du arbetar dagligen med att självständigt se till att order plockas och är redo för avhämtningar men ingår i ett härligt sammansvetsat team med blandade åldrar och erfarenheter där man alltid hjälper varandra. Arbetstiderna är förlagda mellan butikens öppettid som är mellan 06:30-16:00 och bara vardagar.

Exempel på arbetsuppgifter
• Truckkörning (A)
• Orderplock
• Uppackning av varor
• Ta emot kunder i telefon och i butik
• Godshantering

Din profil
Om dig:

Vi söker dig som först och främst har truckkort A och vi ser det som starkt meriterande om du har någon form av erfarenhet från orderplock eller serviceerfarenhet med kunder, är denna erfarenhet från någon form av bygghandel, färghandel eller liknande så är det en stjärna i boken.
Du som person är dock det viktigaste och vi ser att du är driven, trivs med högt tempo och kan hantera många bollar i luften samt att du kan arbeta mot dagliga mål i form av antal order som ska förberedas och packas.
Vidare ser vi att du är en person med hög arbetsmoral, har en god struktur, är självgående, kvalitetsmedveten och flexibel samt att du är tillgänglig under hela perioden som vi efterfrågar som är heltid under V24-31

Arbetet är till viss del fysiskt och innebär att man står upp stora delar av dagen och kommer dagligen hantera lite tyngre lyft.

Formella krav
• Truckkort A
• Svenska & Engelska
• Avklarad gymnasieutbildning
• God datavana

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Sommarvikarierande undersköterska till hemsjukvård och reception v 25-32

Läs mer Apr 15
Nytt
Om oss Capio Vårdcentral Viksjö ligger i ljusa, fräscha lokaler i Viksjö centrum, nordväst om Stockholm. Du tar dig hit med kollektivtrafik som går ofta och tar inte mer än 30 minuter från Stockholm C. Dessutom finns gott om parkeringsmöjligheter om du kommer med bil. Hos oss arbetar drygt 30 engagerade medarbetare med att tillsammans ta hand om våra ca 10 400 listade patienter... Visa mer
Om oss
Capio Vårdcentral Viksjö ligger i ljusa, fräscha lokaler i Viksjö centrum, nordväst om Stockholm. Du tar dig hit med kollektivtrafik som går ofta och tar inte mer än 30 minuter från Stockholm C. Dessutom finns gott om parkeringsmöjligheter om du kommer med bil. Hos oss arbetar drygt 30 engagerade medarbetare med att tillsammans ta hand om våra ca 10 400 listade patienter.
På mottagningen finns flera sjuksköterskeledda specialistmottagningar såsom diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning och hypertonimottagning samt psykosocialt team, fysioterapeut och rehabkoordinator. Vi har ett eget laboratorium och eget ansvar för hemsjukvård.
Din roll
Vi söker en undersköterska till vår reception och hemsjukvård under v25-v32. Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska inom respektive område.
Kvalifikationer
Du som söker är undersköterska och har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom hemsjukvården och reception sedan tidigare.
Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort.
Sista ansökningsdag: 2024-05-15 Visa mindre

Sommarjobb: Tennistränare till sommarläger

Läs mer Apr 15
Nytt
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Stockholm Sport Academy söker tennistränare till sommarläger. Vi söker tränare med både baskunskap men även tränare som kan lära ut avancerad tennis till barn, ungdomar och v... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Stockholm Sport Academy söker tennistränare till sommarläger.

Vi söker tränare med både baskunskap men även tränare som kan lära ut avancerad tennis till barn, ungdomar och vuxna.

Lägren är veckorna 24-27 samt 32-33. Lägrena är dagsläger som körs måndag-torsdag.

Träningen bedrivs vid Tennisstadion på Östermalm.

Det finns stora möjligheter att fortsätta som terminstränare under hösten (2-10 h/vecka).

Om dig

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för tennis och som vill vara med och utbilda andra.

Du är ansvarsfull, stresstålig och driven.

Kan arbeta både individuellt och i team.

Vi har inget krav på att du tidigare ska ha jobbat som tränare, men det är meriterande.

Vi erbjuder:

Roligt och lärorikt sommarjobb.

Ledarskapsmerit till CV.

Trevliga kollegor.

Personlig utveckling.

Möjligheten att fortsätta jobba under hösten.

Utbildning (träningskoncept, ledarskap & HLR).


 
Om oss

Stockholm Sport Academy är Stockholms största sportskola. Vi erbjuder träning inom tennis, parkour, multisport, friidrott, akrobatik och fotboll till barn, ungdomar och vuxna. Utöver terminsträning erbjuder vi även lägerverksamhet på lov och ledighet vilket ger dig som tränare möjlighet att jobba när det passar dig. Visa mindre

Lagermedarbetare sommarjobb - Västberga

Läs mer Apr 15
Nytt
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss i sommar! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Västberga. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån e... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss i sommar!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Västberga.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort B
Truckkort A+BArbetstider: Varierande mellan 06-19
Start: V26-V33
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Västberga
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Kom och bli en del av Olivia Hemomsorg Stockholm City i sommar!

Läs mer Apr 15
Nytt
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Välkommen till Olivia Hemomsorg - en del av Attendo. Vi kännetecknas av nytänkande och stor innovationskraft. Vi arbetar med förändring som arbetssätt och vill gärna prova n... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:


Välkommen till Olivia Hemomsorg - en del av Attendo. Vi kännetecknas av nytänkande och stor innovationskraft. Vi arbetar med förändring som arbetssätt och vill gärna prova nya vägar. För oss är det viktigt att varje individ ges möjligheter att leva så självständigt som möjligt, utifrån sina egna förutsättningar.

Snart är sommaren här, därför behöver vi fylla på vårt team med sommarvikarier 2024 till hemtjänsten i Stockholm City!

Kan du börja redan nu så är det ett plus.


Har du erfarenhet av äldreomsorg samt är utbildad undersköterska eller på väg dit? Brinner du för att ge omsorg av högsta kvalitet, arbeta med människor och har teamkänsla? Då är du rätt person för oss!

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

* Personlig omvårdnad, hygien, hjälp med måltider, förflyttningar.

* Skriva dokumentation och arbeta utifrån beslutade insatser.

* Städ, tvätt, inköp, avlösning och ledsagning.

Dina kvalifikationer

* Du behöver behärska svenska språket i tal och skrift.

* Kunna cykla är ett krav

* Tidigare erfarenhet från vård- och omsorg, särskilt äldreomsorg är meriterande.

* Utbildad undersköterska (1500 poäng) är meriterande men inte ett krav.

Om dig
Du är glad, lösningsfokuserad och gillar att arbeta med människor i behov av stöd. Du har ett varmt hjärta och ett stort engagemang, som tycker om utmaningar. Med din erfarenhet av vård och omsorgsarbete har du förståelse för att arbetet är föränderligt och flexibelt. Då din arbetsplats är hemma hos våra kunder är det viktigt att du respekterar att du är i någons hem samt att du är noggrann och ansvarsfull.

Om rollen
Det huvudsakliga uppdraget som undersköterska/vårdbiträde inom Olivia Hemomsorg innebär att ge god kvalitet i vård och omsorg, att ta ansvar och ha förmåga att samarbeta. Att ha ett professionellt förhållningssätt samt vara flexibel och utvecklingsinriktad. Du ska ha fokus på individen och vilja arbeta utifrån den äldres behov och önskemål. Då din arbetsplats är hemma hos våra kunder är det viktigt att du respekterar att du är i någons hem samt att du är noggrann, självständig och ansvarsfull.

Anställningsform: Timanställning (Dag, kväll och helg)

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Olivia Hemomsorg samt för att uppfylla de krav GDPR ställer ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsformuläret på vår hemsida och inte via e-post eller pappersformat.

Tjänsten omfattas av registerkontroll.

Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Vi kommer ta en första kontakt via mejl om din ansökan låter intressant!

Löpande rekrytering kommer att tillämpas under denna rekrytering, så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska- Bli en av oss!

Läs mer Apr 15
Nytt
Välkommen till Attendo därdu kan göra skillnad Attendo Spadvägen är ett trivsamt äldreboende i Älvsjö i Stockholm där vi erbjuder omsorg till personer med demens eller somatiska sjukdomar.Attendo Spadvägen är ett äldreboende med modern standard i en trevlig äldre byggnad. Här finns 74 lägenheter varav fyra är lämpade för parboende.På Attendo Spadvägen har vi fokus på aktivitete... Visa mer
Välkommen till Attendo därdu kan göra skillnad
Attendo Spadvägen är ett trivsamt äldreboende i Älvsjö i Stockholm där vi erbjuder omsorg till personer med demens eller somatiska sjukdomar.Attendo Spadvägen är ett äldreboende med modern standard i en trevlig äldre byggnad. Här finns 74 lägenheter varav fyra är lämpade för parboende.På Attendo Spadvägen har vi fokus på aktiviteter med inrikningen Kultur & Nöje.
Medarbetargruppen består av undersköterskor, sjuksköterskor, sjukgymnast, arbetsterapeut. Varje vånings plan har en gruppchef som blir din närmaste chef.

Beskrivning av tjänsten
Nu söker vi noggranna och engagerade personer som vill jobba hos oss under sommarmånaderna juni-augusti när vår ordinarie personal tar semester . Vi söker dej som har lätt för att samarbeta, pratar och skriver god svenska samt bidrar till en god och trevlig stämning på arbetsplatsen.
Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete.
Du bör ha relevant utbildning och erfarenhet från omsorgsarbete i äldreomsorgen och kunna arbeta minst 4 veckor i sträck under perioden juni-augusti.
Arbetet är schemalagt dag, kväll och helg enligt schema på mellan 60-100%.
Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!
Om Attendo
Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation, är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.
All vår omsorg utgår från mänskliga möten – stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.
Attendos ledord är Omtanke, Engagemang ochKompetens.
Vi går igenom ansökningarna löpande.
Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp.
Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.
Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Utesäljare Sommarjobb

Läs mer Apr 15
Nytt
Letar du efter en spännande möjlighet att gå med i ett dynamiskt team och samtidigt tjäna riktigt bra? Då har du hittat rätt! Vi söker just nu entusiastiska personer redo att ansluta sig till oss som säljare inför den kommande säsongen. Översikt: Vi på Grand Sightseeing är experter på att erbjuda produkter inom båtsightseeing till såväl turister som svenskar som letar efter en ... Visa mer
Letar du efter en spännande möjlighet att gå med i ett dynamiskt team och samtidigt tjäna riktigt bra? Då har du hittat rätt! Vi söker just nu entusiastiska personer redo att ansluta sig till oss som säljare inför den kommande säsongen.
Översikt:
Vi på Grand Sightseeing är experter på att erbjuda produkter inom båtsightseeing till såväl turister som svenskar som letar efter en båttur i Stockholm. Vi är stolta över att kunna tillhandahålla högkvalitativa produkter till våra kunder. Tillsammans med ett engagerat team och en strävan efter kundnöjdhet har vi byggt upp ett starkt rykte på den svenska turismmarknaden.
Som säljare kommer du att spela en avgörande roll i att marknadsföra och sälja våra produkter under den kommande sommar-säsongen. Oavsett om du är en erfaren säljare eller letar efter din första säljarroll, välkomnar vi individer med en positiv attityd och en drivkraft för att lyckas. Meriterande om du har jobbat med sälj sedan tidigare, men inget krav.
För att lyckas i rollen som säljare:
Stark kommunikationsförmåga med passion för att prata med människor.
Förmåga att arbeta såväl självständigt som en del av ett team.
Positiv inställning och vilja att ständigt bli bättre.
Möjlighet att arbeta både vardagar och helger.
Prata engelska obehindrat, övriga språk meriterande.

Fördelar:
Konkurrenskraftig provisionslön med möjlighet till bonus baserad på prestation. Grundlön inkluderad.
Flexibel schemaläggning för att passa din tillgänglighet.
Utbildning och stöd för att hjälpa dig att lyckas i din roll.
Chansen att arbeta i ett positivt och engagerat säljteam.
Möjlighet till avancemang inom företaget för topppresterande.

Vi kommer att tillhandahålla testdagar under de första veckorna av säsongen, för att du ska ha möjlighet att kunna testa om detta är något som passar just dig. Vi söker både hel- och deltids arbetare.
Hur man ansöker:
Om du är redo för en spännande försäljningsmöjlighet och vara en del av ett dynamiskt team vill vi höra från dig! Skicka in ditt CV och ett personligt brev som beskriver varför du skulle passa bra som säljare hos oss.
Vi ser fram emot att höra från dig. Visa mindre

Sommarvikarier till Linnégården

Läs mer Apr 15
Nytt
Nu söker vi på Linnegården på Östsermalm i Stockholmsommarvikarier till sommaren [20xx]. Du får introduktionsutbildning med värdefull kunskap om omvårdnad och service. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar – respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.Nu söker vi dig s... Visa mer
Nu söker vi på Linnegården på Östsermalm i Stockholmsommarvikarier till sommaren [20xx]. Du får introduktionsutbildning med värdefull kunskap om omvårdnad och service.
Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar – respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.Nu söker vi dig som vill ha ett varierande och utvecklande sommarjobb, som rustar dig för framtiden – oavsett var den är.
Självklart får du en introduktion som spänner över alla områden - från värdegrund, vår omsorgsfilosofi Den goda dagen, introduktion för hjälpmedel och förflyttning - till måltid, hygien och dokumentationsrutiner.
Här är några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig: • Introduktionsutbildning• Ledarskapsutbildade chefer och små arbetsgrupper• Karriär- och utvecklingsmöjligheter• Arbetskläder• KollektivavtalOm rollenDin uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.Som undersköterska/vårdbiträde spelar du en nyckelroll i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop.
Om LinnégårdenPå Linnégatan i hjärtat av Östermalm ligger Linnégården. Ett boende med 86 lägenheter fördelade på sex våningsplan. Det är både somatik- och demensinriktning. Vi har en härlig innergård med växter och utrymme för alla möjliga aktiviteter.
Det är undersköterskor, sjuksköterskor dygnet runt och sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist samt aktivitetsansvarig på plats måndag till fredag.
På varje våningsplan finns en gruppchef som blir din närmaste chef.
• Ung Omsorg: Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg. Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14–18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter tillsammans med oss som arbetar här, för att sätta guldkant på tillvaron för de boende.• Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.
• VR-teknik: Vi har infört VR-teknik på boendet, som gör det möjligt för de som bor här att uppleva olika resor, äventyr eller spel via VR-glasögon. Läs mer om Vardagas VR-satsning här: Jorden runt på 40 minuter.Din erfarenhet och kunskapVi gissar att du som söker dig till oss:- lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg men även en talang för att möta människor i olika situationer.- är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.- trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor. Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska/vårdbiträde eller har motsvarande erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen.Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.ÖvrigtLön: Vi tillämpar individuell lönesättningTillträdesdatum: efter överenskommelseSista ansökningsdag: 20240430Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister skall uppvisas vid en eventuell anställningHar du frågor? Kontakta gärna: [Fyll i] Observera att det inte går att ansöka via E-post.Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se
Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.
AnsökanVälkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.
Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.
På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se Visa mindre

Receptionist på 50% till stort fastighetsbolag på Stureplan (vikariat)

Läs mer Apr 15
Nytt
Om tjänstenVi söker nu en servicestjärna till oss på Middlepoint! I denna roll arbetar du som receptionist ute hos vår kund mitt i Stockholm city på Stureplan. Ni arbetar två stycken i receptionen på huvudkontoret på detta stora fastighetsbolag. Du har tillsammans med din kollega det övergripande ansvaret för leverans och utveckling av såväl service som administration på uppdra... Visa mer
Om tjänstenVi söker nu en servicestjärna till oss på Middlepoint! I denna roll arbetar du som receptionist ute hos vår kund mitt i Stockholm city på Stureplan. Ni arbetar två stycken i receptionen på huvudkontoret på detta stora fastighetsbolag. Du har tillsammans med din kollega det övergripande ansvaret för leverans och utveckling av såväl service som administration på uppdraget. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
Administrativt arbete i system
Post- och fakturahantering samt bud
Bokningar och beställningar
Beställning av fika, catering, frukostar samt uppdukning och servering av detta
Agera moodmanager och ta hand om såväl besökare som medarbetare
Ansvara för konferensrum samt ronderingar

Vem är du?Vi tror att du är en riktig servicestjärna som brinner för det personliga mötet och älskar att jobba med människor. Du jobbar proaktivt och lösningsorienterat och ligger alltid steget före. Du är flexibel och prestigelös och kan jobba både självständigt och i team. Vi ser gärna att du trivs i att arbeta i ett högt tempo samt är driven, ambitiös och gillar att komma med nya idéer.
Krav för tjänsten:
Erfarenhet av arbete inom service, gärna i kontorsmiljö
Goda kunskaper i Office-paketet
Talar flytande svenska och engelska
Avslutad gymnasieexamen

AnställningenAnställningsform: VikariatSysselsättningsgrad: 50%Start: 29/7 till 13/9 2024Arbetstider:
Måndag, tisdag, onsdag 11:00-15:00
Torsdagar 8:00-13:00
Fredagar 11:00-14:00

Om MiddlepointVi vet att ett personligt och positivt bemötande är grunden till en god serviceupplevelse. Med omtanke och värdskap som röd tråd har Middlepoint levererat högklassig arbetsplats- och frontdeskservice sedan starten 2009. Vi är ISO-certifierade inom kvalité (9001), miljö (14001) och arbetsmiljö (45001) och är ett helägt dotterbolag till Coor. Genom noga och omsorgsfullt utvalda medarbetare skapar vi välkomnande miljöer där vi kan hålla fokus på alla detaljer och göra det lilla extra. Hos oss är kunderna mittpunkten.
Är du sugen på en utvecklande och riktigt rolig utmaning? Skicka in ditt cv och personliga brev.
Följ oss på Instagram för att se mer av vad som händer hos oss:
http://instagram.com/middlepoi...
Vännerna på Middlepoint! Visa mindre

Kock och kallskänka med stort matintresse

Läs mer Apr 15
Nytt
Gamla orangeriet ligger i Bergianska trädgården ,10 min ifrån Stockholm central. Vi har öppet sju dagar i veckan kl 10.30-16 Vi har även en del kvällsbokningar såsom bröllop, ?rmafester och högtidsdagar. Vi lagar all mat från grunden på ekologiska och närproducerade varor. Vi har en hög ambitionsnivå i köket som bidragit till att vi har många stamkunder samt ett ökande antal ma... Visa mer
Gamla orangeriet ligger i Bergianska trädgården ,10 min ifrån Stockholm central. Vi har öppet sju dagar i veckan kl 10.30-16
Vi har även en del kvällsbokningar såsom bröllop, ?rmafester och högtidsdagar.
Vi lagar all mat från grunden på ekologiska och närproducerade varor. Vi har en hög ambitionsnivå i köket som bidragit till att vi har många stamkunder samt ett ökande antal matgäster. Vi bakar även allt matbröd samt alla bakverk.
Du har ett par års erfarenhet av arbete i restaurang kök.
Egenskaper vi värdesätter är effektivitet, stresstålighet, där hög servicenivå alltid är en självklarhet oavsett om vi har mycket eller lite att göra
Vi vill att du har stort engagemang i allt du gör och visar omsorg med råvarorna.
Besök vår hemsida www.gamlaorangeriet.se eller kika på vår Facebook eller Insatagram. Visa mindre

Vacant Sverige söker sjuksköterskor till sommaruppdrag 2024!

Läs mer Apr 15
Nytt
Om jobbet Vill du jobba som konsult hos våra kunder under sommaren 2024? Vacant Vårdbemanning expanderar kraftigt i Sverige och söker fler flexibla och kompetenta sjuksköterskor för uppdrag hos våra kunder i hela landet. Vi söker erfarna sjuksköterskor till uppdrag på sjukhus, vårdcentral och/eller inom äldreomsorgen. Du blir anställd av oss i vårt svenska bolag, Vacant Vårdbem... Visa mer
Om jobbet
Vill du jobba som konsult hos våra kunder under sommaren 2024?
Vacant Vårdbemanning expanderar kraftigt i Sverige och söker fler flexibla och kompetenta sjuksköterskor för uppdrag hos våra kunder i hela landet.
Vi söker erfarna sjuksköterskor till uppdrag på sjukhus, vårdcentral och/eller inom äldreomsorgen.
Du blir anställd av oss i vårt svenska bolag, Vacant Vårdbemanning AB, och sedan uthyrd till våra kunder.
Är du legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens? Välkommen med din ansökan, vi matchar din kompetens med uppdrag efter dina önskemål!
Möjligheter att arbeta i hela Skandinavien finns.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
- är legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet
- är van vid självständigt arbete
- är flexibel
- har god kommunikativ förmåga, ett gott bemötande, en positiv grundinställning samt god samarbetsförmåga

Företagsbeskrivning
Vacant Vårdbemanning AB är ett svenskt bemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm. Vi levererar vårdpersonal till sjukhus, kommuner, regioner och privata vårdgivare i hela Sverige.
Vi etablerades i Sverige 2019 och ingår i den norska koncernen Vacant Holdings AS som funnits i branschen i Norge sedan 2008. Företagets ledning har arbetat med bemanningslösningar till vårdbranschen sedan år 2000.

Om företaget
- Vi erbjuder dig spännande uppdrag över hela Sverige och vårt fokus ligger alltid på att matcha uppdrag med din kompetens.
- Du har alltid en fast kontaktperson före, under och efter ditt uppdrag. Din kontaktperson har lång erfarenhet från bemanningsbranschen inom vård och omsorg och är själv vårdutbildad.
- Vi är behjälpliga med boende och resor om du arbetar på annan ort.
- Vi erbjuder dig en marknadsmässig ersättning för din insats.
- För oss är hälsan viktig – generös friskvårdsersättning. Max 3000:-/år.
- Vill du arbeta några enstaka pass, del- eller heltid? Du bestämmer! Visa mindre

Vacant söker sjuksköterskor till häkten och anstalter över hela Sverige!

Läs mer Apr 15
Nytt
Har du erfarenhet av att arbeta på häkten och anstalter? Är du sjuksköterska och vill jobba som konsult hos våra kunder? Har du erfarenhet och vill arbeta inom kriminalvård, LVU, rättspsykiatri eller liknande?  Varmt välkommen med din ansökan via denna annons eller kontakta oss här!  Annonsen avser både hel- och deltidstjänster.  Uppdrag finns runtom i hela Sverige.  För att ... Visa mer
Har du erfarenhet av att arbeta på häkten och anstalter?
Är du sjuksköterska och vill jobba som konsult hos våra kunder? Har du erfarenhet och vill arbeta inom kriminalvård, LVU, rättspsykiatri eller liknande? 

Varmt välkommen med din ansökan via denna annons eller kontakta oss här! 

Annonsen avser både hel- och deltidstjänster. 
Uppdrag finns runtom i hela Sverige. 
För att anmäla ditt intresse behöver vi följande:
CV med personnummer
Kontaktuppgifter till två referenser, varav minst en chef

Krav: Minst 2 års erfarenhet som sjuksköterska
Meriterande: Tidigare erfarenhet av kriminalvård, LVU, rättspsykiatri eller liknande 
Erfarenhet av arbete på vårdcentral
 
Alla som arbetar inom häkten och anstalter måste ge samtycke till att genomgå en säkerhetsklassning av SÄPO. Är du intresserad så är du välkommen att maila ditt CV, personnummer samt kontaktuppgifter till två referenser varav minst en chef. Milersättning utgår med 25kr/mil om du har längre en 50 km enkel resa från din hemort. Max 10 mil enkel väg. Vi bekostar inte boende på detta uppdrag. Ser fram emot ditt svar!

Intresserad av andra uppdrag? Välkommen att registrera dig hos oss och ladda upp ditt CV här!

Om oss
Vacant Vårdbemanning AB är ett svenskt bemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm. Vi levererar vårdpersonal till sjukhus, kommuner, regioner och privata vårdgivare i hela Sverige.

- Vi erbjuder dig spännande uppdrag över hela Sverige och vårt fokus ligger alltid på att matcha uppdrag med din kompetens!
- Du har alltid en fast kontaktperson före, under och efter ditt uppdrag. Din kontaktperson har lång erfarenhet från bemanningsbranschen inom vård och omsorg och är själv vårdutbildad.
- Vi är behjälpliga med boende och resor om du arbetar på annan ort
- Vi erbjuder dig en marknadsmässig ersättning för din insats
- För oss är hälsan viktig – generös friskvårdsersättning. Max 3000:-/år
- Vill du arbeta några enstaka pass, del- eller heltid? Du bestämmer!

Vacant Vårdbemanning AB etablerades i Sverige år 2019 och ingår i den norska koncernen Vacant Holdings AS, vilka har funnits i branschen i Norge sedan år 2008. Företagets ledning har arbetat med bemanningslösningar till vårdbranschen sedan år 2000. Visa mindre

Däckskiftare sökes i Vasastan

Läs mer Apr 15
Nytt
Däckgruppen Vasastan söker nya medarbetare till vår verkstad inför säsongen. Vi söker dig som har erfarenhet som däckskiftare / däckmontör och vill börja jobba omgående till slutet på maj Möjlighet till att styra arbetstider är goda. Lön: 155kr/tim + 12% sem.ers. OB-helger 50% Däckgruppen Vasastan öppettider: Vardagar 06-20 Lördag 10-15 Vi ser fram emot att träffa Dig som vill ... Visa mer
Däckgruppen Vasastan söker nya medarbetare till vår verkstad inför säsongen.
Vi söker dig som har erfarenhet som däckskiftare / däckmontör och vill börja jobba omgående till slutet på maj
Möjlighet till att styra arbetstider är goda.
Lön: 155kr/tim + 12% sem.ers.
OB-helger 50%
Däckgruppen Vasastan öppettider:
Vardagar 06-20
Lördag 10-15
Vi ser fram emot att träffa Dig som vill bli en i vårt team!
Väl mött // David L. Visa mindre

Däckskiftare sökes i Bromma

Läs mer Apr 15
Nytt
Däckgruppen Bromma söker nya medarbetare till vår verkstad inför säsongen. Vi söker dig som har erfarenhet som däckskiftare / däckmontör och vill börja jobba omgående under säsongen Möjlighet till att styra arbetstider är goda. Lön: 155kr/tim + 12% sem.ers. OB-helger 50% Däckgruppen Brommas öppettider: Vardagar 06-22 Helger 09-18 Vi ser fram emot att träffa Dig som vill bli en ... Visa mer
Däckgruppen Bromma söker nya medarbetare till vår verkstad inför säsongen.
Vi söker dig som har erfarenhet som däckskiftare / däckmontör och vill börja jobba omgående under säsongen
Möjlighet till att styra arbetstider är goda.
Lön: 155kr/tim + 12% sem.ers.
OB-helger 50%
Däckgruppen Brommas öppettider:
Vardagar 06-22
Helger 09-18
Vi ser fram emot att träffa Dig som vill bli en i vårt team!
Väl mött // David L. Visa mindre

Medåkare inom renhållning - Stockholm - Sommarjobb

Läs mer Apr 14
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamn... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.

Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som medåkare inom renhållning förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.

Vi söker dig som är redo att arbeta som medåkare åt ett återvinningsföretag. I denna roll är det viktigt att du klarar av att arbeta fysiskt och med ett miljö och säkerhetstänk. Som medåkare arbetar du även med hantera GPS och nycklar till soprum. Dina primära arbetsuppgift är att dra kärl och kunna arbeta i ett högt tempo.

Det kan även förekomma att man jobbar som chaufför inom återvinning med ett fordon där B-behörighet krävs på körkortet.

Arbetsuppgifter:

Dra sopkärl, hantera GPS och nycklar

Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare

Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk

Hantera hushållssopor

Hantera glas, plast och metall återvinning


Om dig:

Denna roll passar dig som har en hög arbetsmoral och älskar att jobba i ett högt tempo. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer:

Ansvarstagande och prestigelös

God fysisk förmåga

Kunna tala och skriva svenska


Kvalifikationer:

B-körkort

Tillgång till egen bil (adresserna kan vara svåra att ta sig till kommunalt)


Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning anses meriterande men är inget krav.

Plats: Stockholm

Arbetstider: Mån-fre 06.00-15.00

Lön: Enligt kollektivavtal.

Vi söker både till heltidstjänster och deltidstjänster.

Om oss:

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex! Visa mindre

Sommarjobb som Budbilschaufför till DHL i Västberga

Läs mer Apr 12
VÅRT ERBJUDANDE Vill du säkra ditt sommarjobb redan nu? Tycker du om att köra bil? Då kan detta vara jobbet för dig!Och för rätt person finns det en stor chans till förlängning. Just nu söker vi budbilschaufförer till en spännande position hos DHL Express Västberga. Du kommer få möjlighet att arbeta med leverans och vara ansiktet utåt åt en stor kund. Om du vill vara en del av ... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE
Vill du säkra ditt sommarjobb redan nu? Tycker du om att köra bil? Då kan detta vara jobbet för dig!Och för rätt person finns det en stor chans till förlängning.
Just nu söker vi budbilschaufförer till en spännande position hos DHL Express Västberga. Du kommer få möjlighet att arbeta med leverans och vara ansiktet utåt åt en stor kund. Om du vill vara en del av DHL Express framgångssaga sök redan idag, Vi ser vi fram emot att ta emot din ansökan på Job&Talent;!
ARBETSBESKRIVNING
Rollen som budbilsförare innebär att du bland annat har hand om utkörning av paket till företag och privatkunder. För att du ska trivas i rollen bör du vara social, ha kunden i fokus och stresstålig då tempot kan vara högt i perioder. I arbetsuppgifterna ingår leverans av paket till privat- och företagskunder där du ansvarar för att rätt försändelse kommer ut till rätt part. Även sortering och lastning av gods tillhör dina arbetsuppgifter, detta kan innebär tunga lyft och därmed bör du vara i god fysisk form.
Arbetstiderna är mellan 09:00-18:00 måndag till fredag.
Start från mitten av maj fram till slutet påaugusti.

DINA KVALIFIKATIONER
Krav på att du har haft B-körkort (manuell) i minst två år.
God förståelse för svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

MERITERANDE
Du har vana av att köra i Stockholms trafik och har ett bil intresse.

DIN PROFIL
För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
är stresstålig då tempot kan vara högt i perioder.
är ansvarsfull och har god känsla för detaljer.
har en hög servicenivå.
är strukturerad och noggrann.
är självständig men samtidigt en lagspelare.

OM OSS
På Job&Talent; är vi en av de ledande aktörerna inom rekrytering och bemanning i Sverige, och vår verksamhet expanderar snabbt internationellt. Vi samarbetar med några av landets mest välkända företag och erbjuder fantastiska karriärmöjligheter både hos våra kunder och internt hos oss. Vi är också stolta över att vara anslutna till kollektivavtal, vilket ger våra medarbetare trygghet och förmåner.
ANSÖKAN
Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.
Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba som distributör i Saltsjö-Boo!

Läs mer Apr 12
Vill du arbeta hos oss på Premo som distributör? Vi söker dig som: * Talar svenska eller engelska * Tycker om att röra på dig * Tycker om att jobba självständigt nattetid * Är 18 år * Har B-körkort Vi har goda möjligheter att erbjuda jobb till dig! Du kommer att arbeta med distribution av tidningar, magasin och paket till lägenheter och villor i Saltsjö-Boo/Värmdö. Utdelning ... Visa mer
Vill du arbeta hos oss på Premo som distributör? Vi söker dig som:
* Talar svenska eller engelska
* Tycker om att röra på dig
* Tycker om att jobba självständigt nattetid
* Är 18 år
* Har B-körkort


Vi har goda möjligheter att erbjuda jobb till dig!
Du kommer att arbeta med distribution av tidningar, magasin och paket till lägenheter och villor i Saltsjö-Boo/Värmdö. Utdelning sker med företagsbil och mopedbil.
Vi kan erbjuda dig ett självständigt och aktivt arbete med trygga anställningsvillkor - vi har kollektivavtal!
För att trivas i rollen ska du vara noggrann, effektiv och serviceinriktad
Detta är ett deltidsarbete på ca 50% och du arbetar vanligtvis 4-5 timmar per natt
Det finns god möjlighet till förlängd anställning efter sommaren!
Om Premo
Premo ägs av Dagens Nyheter (Bonnier News) och Svenska Dagbladet (Schibsted). Vår affärsidé är: Vi säkerställer spridning av det fria ordet och tillgodoser den medvetna invånarens behov av dagliga leveranser genom samdistribution av tidningar och paket i hela Stockholm. Vår vision är: Vi underlättar livet genom överlägsna leveranser. Varje morgon delar vi ca 200 000 tidningar, tidskrifter, paket och andra produkter. Premo når ca en miljon hushåll och 2 miljoner invånare i Storstockholm alla dagar per vecka. Premo har ca 1 100 anställda, och de flesta av våra anställda är distributörer. Vi är stolta över att Premo är ett mångkulturellt företag med cirka 60 olika nationaliteter - vi märker dagligen hur människor med olika bakgrunder gör vårt företag ännu bättre. Inkludering och likabehandling är självklart för oss!


Premo välkomnar och arbetar för mångfald, inkludering och likabehandling.
Vi ser framemot din ansökan!
Premos Rekryteringsteam Visa mindre

Kille i centrala Stockholm söker personlig assistent - sommarvikarie

Läs mer Apr 12
Jag söker dig som är en engagerad person som vill hjälpa mig att ha en rolig och meningsfull vardag! Jag är en glad och charmig kille på 19 år som har Epilepsi, CP-skada och Autism. Som min assistent kommer du assistera mig med alla mina grundläggande behov, när jag förflyttar mig med rullstol och använder hjälpmedel, vid träning och fritidsaktiviteter, med mitt skolarbete oc... Visa mer
Jag söker dig som är en engagerad person som vill hjälpa mig att ha en rolig och meningsfull vardag!

Jag är en glad och charmig kille på 19 år som har Epilepsi, CP-skada och Autism. Som min assistent kommer du assistera mig med alla mina grundläggande behov, när jag förflyttar mig med rullstol och använder hjälpmedel, vid träning och fritidsaktiviteter, med mitt skolarbete och även se till att jag får sova lugnt och säkert på natten. Din arbetsplats är där jag befinner mig.

Du som söker är lugn och ansvarsfull och tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent är meriterande. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med autism sedan tidigare men det viktigaste är dina personliga egenskaper samt att vi klickar. Min autism gör att jag behöver din hjälp med struktur, tydlighet och kommunikation för att känna mig lugn och trygg i vardagen. Du behöver behärska svenska i tal och skrift eftersom jag kommunicerar på svenska. Det är en fördel om du tränar själv och tycker om att röra på dig eftersom arbetet med mig är fysiskt. Min spasticitet gör att jag behöver träna dagligen och därför behöver du kunna sitta och resa dig från golvet utan problem.

Arbetstider: Dag- och kvällspass på både vardagar och helger under juni, juli och augusti.

Start: Enligt överenskommelse

Annonsens ID-nummer: 232706

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Ekonomiassistent till sommaruppdrag hos kund i Södertälje

Läs mer Apr 12
SJR tillsätter nu en Ekonomiassistent till stort bolag i Södertälje. Detta är ett konsultuppdrag under perioden vecka 26-31 (26-28 upplärning samt andra personer på plats, vecka 29-31 främst självständigt arbete) i sommar. Huvudsakliga arbetsuppgifter - Registrera betalningar (via fil samt manuella) - Stämma av banken i våra sju olika huvudböcker samt posta daglig bankjournal ... Visa mer
SJR tillsätter nu en Ekonomiassistent till stort bolag i Södertälje. Detta är ett konsultuppdrag under perioden vecka 26-31 (26-28 upplärning samt andra personer på plats, vecka 29-31 främst självständigt arbete) i sommar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Registrera betalningar (via fil samt manuella)
- Stämma av banken i våra sju olika huvudböcker samt posta daglig bankjournal i redovisning
- Viss fakturahantering/kontering samt uppdatering av masterdata för leverantörer
- Vid behov växla pengar eller ta lån hos Treasury (enligt process)
- Viss sammanställning och rapportering av data (enligt process)
- Ad hoc frågor kan uppstå från vår Customer support (försöka hantera dessa men vi kommer ha en backupfunktion)


Lämplig bakgrund
Detta uppdrag passar antingen dig som är student och som vill bygga på din erfarenhet inom ekonomi under sommaren. Det passar även dig som redan har några/flera års erfarenhet från liknande arbete och som är öppen för kortare konsultuppdrag. Oavsett har vi ett krav på att du har någon form av erfarenhet inom ekonomi, gärna från både kund- och leverantörsreskontra.Till sist ser vi att du är en nyfiken person som är snabblärd och självgående samt har en positiv inställning

Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2024-05-11.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som stöttar dig i din utveckling. Visa mindre

Sommarjobb som ambulerande receptionist

Läs mer Apr 12
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: SNABBFAKTA: Arbetstider: Vardagar under kontorstider Ort: Stockholm Period: Sommaren 2024 DIN FRAMTIDA ARBETSPLATS Vi söker dig som vill arbeta under sommaren som ambuleran... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
SNABBFAKTA:

Arbetstider: Vardagar under kontorstider
Ort: Stockholm
Period: Sommaren 2024


DIN FRAMTIDA ARBETSPLATS
Vi söker dig som vill arbeta under sommaren som ambulerande receptionist!

Rollen som ambulerande receptionist via oss på Inte Bara Post Bemanning innebär att du hjälper våra kunder vid tillfälliga behov och arbetstoppar, vilket ger dig bred branscherfarenhet och chansen att testa på hur det är att arbeta på en rad olika arbetsplatser. Våra kunder är verksamma inom flertalet branscher och du kan därför bemanna hos allt från ett nystartat designföretag till en framgångsrik advokatbyrå.

DIN ROLL
Dina arbetsuppgifter varierar beroende på uppdrag men kommer vara inom kontorsservice vilket innefattar reception, konferens och administrativa uppgifter. Som ambulerande receptionist har du både schemalagda fasta tider, men är också redo att rycka ut och hjälpa våra kunder med kortare framförhållning när behovet uppstår. Du arbetar vardagar under kontorstid. Vi ser gärna att du som söker har möjlighet och vilja att jobba motsvarande en heltidstjänst när tillfälle ges.

VAD ERBJUDER VI?
Som ambulerande receptionist får du en fantastisk möjlighet att bygga upp ditt CV, bli inspirerad av olika branscher och skaffa ett värdefullt kontaktnät. Vem vet, kanske ett av dina uppdrag leder till en fast anställning hos företaget du varit utbokad till så småningom. Möjligheterna är enorma!

Som anställd hos Inte Bara Post Bemanning får du en konsultchef som blir ditt bollplank och coach under hela anställningen. Som konsult blir du också en del i vårt konsultnätverk RPB Insights. RPB Insights ger dig utbildning och utveckling i form av föreläsningar, workshops, nätverksträffar och andra sociala tillställningar. Det ger dig också en möjlighet att träffa andra konsulter.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som vill skaffa meriterande arbetslivserfarenhet inom kontorsservice. Du har tidigare erfarenhet inom service, exempelvis från butik eller restaurang. Som person är du prestigelös, flexibel och lösningsorienterad och lever efter mottot att ingenting är omöjligt! För att trivas i rollen ska du tycka om att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter och sträva efter att alltid göra det lilla extra. Du bör ha ett nyfiket sinne och god social förmåga för att snabbt kunna sätta dig in i nya situationer och arbetsuppgifter.


"Jag tycker att du ska söka rollen som ambulerande receptionist hos Inte Bara Post Bemanning för att du får en enorm erfarenhet, många värdefulla kontakter på vägen och dessutom har du väldigt roligt!"

- Joel Hansius, ambulerande receptionist på Inte Bara Post Bemanning

 
Se filmen nedan för en större inblick i rollen!ÖVRIG INFORMATION


Sök tjänsten genom att klicka på Ansök. Vi går igenom urvalet löpande och återkommer till dig så snart vi kan.

På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail, men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se Visa mindre

Sommarvikarier sökes hos kvinna i 60-årsåldern.

Läs mer Apr 12
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: På Kura Omsorg arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? OM TJÄNSTEN Vi på ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
På Kura Omsorg arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

OM TJÄNSTEN
Vi på Kura Omsorg söker dig som vill arbeta som personlig assistent på cirka 75% hos vår kund på Östermalm.

Arbetstiderna är förlagda enligt följande:


Vardagar Kl. 10:00-17:00 och 17:00-10:00

Helger Kl. 11:00-18:00 och 18:00-11:00Tillträde sker enligt överenskommelse där vi gärna ser att du kan börja inskolas omgående.

OM KUNDEN
Kunden är en kvinna i 60-årsåldern med Celebral Pares. Hon använder sig av rullstol och behöver hjälp med samtliga moment i sin vardag.

Vanligt förekommande arbetsuppgifterna är enligt följande:


Hjälpa till med de dagliga rutinerna såsom förekommande hushållssysslor.

Assistera vid personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider.Vidare tycker kunden om att gå på biobesök, restaurangbesök, kultur, resa och besöka kyrkan.

ÄR DU DEN VI SÖKER?
Vi söker dig som brinner för arbete med människor och kan analysera andra individers behov. Vidare bör du vara lyhörd, tålmodig, lugn samt engagerad.

Meriter


Vårderfarenhet eller motsvarande

Vårdutbildning eller motsvarande


För att komma till anställning behöver du ha ett BankID och ha beställt ett belastningsregister till din digitala brevlåda då detta effektiviserar processen. Registret beställer du via följande länk: Arbete med barn med funktionsnedsättningar

Sysselsättningsgrad: Ca 75%.

Tillträde: Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.För anställning hos oss på Kura Omsorg behöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida.
För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.

Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid kan variera. Du beställer enkelt med BankID via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

ATT ARBETA PÅ KURA OMSORG
Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal samt avtalspension. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Dessutom anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss!

DELA KANDIDATER MELLAN BOLAGEN
Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia. Du ger ditt medgivande i ansökan.

FÖR DIG MED ANSTÄLLNINGSSTÖD
Om du som söker har rätt till någon form av anställningsstöd tar vi som arbetsgivare på Kura Omsorg även detta i beaktning vid en eventuell anställning. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju. Visa mindre

Har du truckkort och kan sommarjobba i Märsta? Se hit!

Läs mer Apr 12
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi ma... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Vår kund är en utav Europas ledande färgtillverkare inom metall- och plastindustrin. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför högkvalitativa och miljöanpassade färgsystem för den metall- och plastbearbetande industrin. Kunden präglas av värderingarna kundfokus, tillit och integritet, samt laganda och vilja att förändra. Varje medarbetare ska känna sig som en viktig del i verksamheten och aktivt delta i att förebygga risker och att utveckla sin arbetsplats och sina arbetsuppgifter.Dina arbetsuppgifter
Som anställd hos vår kund kommer du att ha en varierad roll. Dina ansvarsområden inkluderar att övervaka driften, processen och produktkvaliteten. Du kommer att tolka recept och justera produktionsmaskinerna för att säkerställa en smidig process. Problemlösning och optimering av driftsparametrar kommer att vara en naturlig del av ditt arbete. Du kommer även att ansvara för att följa och implementera recept med hög noggrannhet och fokus på kvalitet.

Praktisk information:
• Uppdragslängd: Maj/Juni - Augusti
• Plats: Märsta
• Arbetstider: 2 skift (06:00 - 14:33 & 14:00 - 22:33)
• Omfattning: Heltid

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du:
• Har truckkort
• Är tillgänglig hela sommaren
• Kommunicerar på svenska obehindrat i både tal och skrift
• Har en god förmåga att lösa enklare matematiska uppgifter

Det är meriterande om du har tidigare arbetat som:
• Produktionsoperatör
• Lagermedarbetare

Slutligen behöver du vara ansvarsfull, lösningsfokuserad och besitter en god samarbetsförmåga för att trivas i rollen.
Då arbetsplatsen idag är överrepresenterade av män ser vi gärna kvinnliga sökande.

Ansökan
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se. Visa mindre

Sommarjobb som Budbilschaufför till DHL i Västberga

Läs mer Apr 12
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: VÅRT ERBJUDANDE Vill du säkra ditt sommarjobb redan nu? Tycker du om att köra bil? Då kan detta vara jobbet för dig! Och för rätt person finns det en stor chans till förlängn... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
VÅRT ERBJUDANDE

Vill du säkra ditt sommarjobb redan nu? Tycker du om att köra bil? Då kan detta vara jobbet för dig! Och för rätt person finns det en stor chans till förlängning.

Just nu söker vi budbilschaufförer till en spännande position hos DHL Express Arlanda. Du kommer få möjlighet att arbeta med leverans och vara ansiktet utåt åt en stor kund. Om du vill vara en del av DHL Express framgångssaga sök redan idag, Vi ser vi fram emot att ta emot din ansökan på Job&Talent;!

ARBETSBESKRIVNING 

Rollen som budbilsförare innebär att du bland annat har hand om utkörning av paket till företag och privatkunder. För att du ska trivas i rollen bör du vara social, ha kunden i fokus och stresstålig då tempot kan vara högt i perioder. I arbetsuppgifterna ingår leverans av paket till privat- och företagskunder där du ansvarar för att rätt försändelse kommer ut till rätt part. Även sortering och lastning av gods tillhör dina arbetsuppgifter, detta kan innebär tunga lyft och därmed bör du vara i god fysisk form.

Arbetstiderna är mellan 09:00-18:00 måndag till fredag.

Start från mitten av maj fram till slutet på augusti.

DINA KVALIFIKATIONER

Krav på att du har haft B-körkort (manuell) i minst två år.

God förståelse för svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.


MERITERANDE

Du har vana av att köra i Stockholms trafik och har ett bil intresse.


 DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

är stresstålig då tempot kan vara högt i perioder.

är ansvarsfull och har god känsla för detaljer.

har en hög servicenivå.

är strukturerad och noggrann.

är självständig men samtidigt en lagspelare.


OM OSS

På Job&Talent; är vi en av de ledande aktörerna inom rekrytering och bemanning i Sverige, och vår verksamhet expanderar snabbt internationellt. Vi samarbetar med några av landets mest välkända företag och erbjuder fantastiska karriärmöjligheter både hos våra kunder och internt hos oss. Vi är också stolta över att vara anslutna till kollektivavtal, vilket ger våra medarbetare trygghet och förmåner.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska vid behov till Kattrumpstullens vård och omsorgsboende

Läs mer Apr 12
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna. Norra innerstadens stadsdelsområde består av de centrala delarna av Stockholm, Norrmalm och Östermalm. Här arbetar vi för att ge våra 155 000 invånare den bäst... Visa mer
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

Norra innerstadens stadsdelsområde består av de centrala delarna av Stockholm, Norrmalm och Östermalm. Här arbetar vi för att ge våra 155 000 invånare den bästa verksamheten inom bland annat förskola, socialtjänst, äldreomsorg och stadsutveckling. Vi välkomnar dig som vill vara med och göra skillnad för invånarna i Norra innerstaden.Välkommen till oss

Kattrumpstullens vård- och omsorgsboende riktar sig till personer med en demenssjukdom eller som av fysiska skäl är i behov av vård och omsorg dygnet runt, somatisk sjukdom.

På Kattrumpstullen finns det totalt 97 lägenheter (med 84 platser öppna) fördelade på 5 våningsplan och är beläget högt uppe på Roslagstullsbacken med en fantastisk utsikt över Vasastan och Östermalm. Vi har den enskilde i fokus utifrån gällande lagar och riktlinjer. Verksamheten har höga kvalitetsmål och arbetar för att skapa ett boende där de äldre upplever trygghet, välbefinnande och meningsfullhet.

Vi erbjuder

Vi har ett fint arbetsklimat med låg personalomsättning, kompetenta kollegor och engagerade ledare. Vi har mycket fin och trevlig arbetsplats med ljusa lokaler och tillgång till ett eget gym och en massagestol. Läs mer om hur det är att vara en del av Stockholm stad och de förmåner vi erbjuder.

Kom och bli en av oss!

Din roll

Som legitimerad sjuksköterska arbetar du i teamet kring den äldre där du bidrar med din specialistkompetens i omvårdnad. Tillsammans med dina kollegor planerar och organiserar du vården och arbetar för en god omvårdnad och hälso- och sjukvård utifrån individens behov. Vi arbetar personcentrerat och utgår ifrån att alla har något att bidra med. 

Arbetet innebär både akuta och planerade insatser vilket gör att du behöver kunna fatta självständiga beslut. Arbetet kräver flexibilitet och självständighet. Du tar en aktiv del i vårt gemensamma arbete och vårt utvecklingsarbete för att vi ska nå våra uppsatta mål.

På kvällar och helger är du arbetsledare för hela verksamheten och du skall ha förmågan att kunna prioritera och arbeta utifrån verksamhetens behov.

Söker främst dig som har en vid behovsanställning, främst under sommaren, men även under året.

Din kompetens och erfarenhet

Du behöver:

vara legitimerad sjuksköterska
ha god vana att dokumentera. Vi dokumenterar i Vodok
ha goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift

Det är meriterande om du har:

vidareutbildning som distriktssköterska, Silviasjuksköterska alternativt specialistutbildning inom vård av äldre
erfarenhet av att arbeta som sjuksköterska inom äldreomsorgen


Vi söker dig som har en god känsla för kvalitet, samarbete och ett professionellt förhållningssätt. Du bidrar med god stämning, är ansvarsfull, ger ett gott bemötande samt tycker om att arbeta med äldre. Arbetet kräver flexibilitet och självständighet. Du har problemlösande och analytisk förmåga och tar beslut med helhetssyn utifrån verksamhetens bästa.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tjänsten är på dag, kväll och helger.
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Sommarjobb - omsorgspersonal till äldreboende i Sköndal, Nacka och Tyresö!

Läs mer Apr 12
Stiftelsen Stora Sköndal är på jakt efter nya omsorgstjärnor som vill investera i en minnesvärd sommar hos oss. Är du en person med hög servicekänsla och engageras av att ge våra äldre en rolig och meningsfull vardag? Då ska du söka dig till oss! Visste du att känslan som skapas när vi gör något för någon annan är ett av de tydligaste temana när man pratar om lycka och mening ... Visa mer
Stiftelsen Stora Sköndal är på jakt efter nya omsorgstjärnor som vill investera i en minnesvärd sommar hos oss. Är du en person med hög servicekänsla och engageras av att ge våra äldre en rolig och meningsfull vardag? Då ska du söka dig till oss!

Visste du att känslan som skapas när vi gör något för någon annan är ett av de tydligaste temana när man pratar om lycka och mening i livet? Därför tror vi, att du, precis som vi, kommer att bli en aning lyckligare av att kunna ge våra äldre en rolig och meningsfull vardag. Inte nog med det. Du kommer även att få ett helt gäng med härliga kollegor inom olika yrkeskategorier som gör sitt yttersta för att just du ska trivas hos oss!

Vi söker både dig som är utbildad undersköterska och/eller har erfarenhet av att arbeta i äldreomsorg och dig som går en vårdutbildning. Du behöver vara minst 18 år för att söka arbete hos oss. Tjänsterna kommer att vara placerade i Sköndal, Nacka eller Tyresö - där det passar dig bäst.


Annonsen gäller sommarjobb med arbete på ett fast schema.

Din roll
Som sommarvikarierande omsorgspersonal får du ett viktigt och spännande uppdrag. Din huvudsakliga uppgift är att ge en god vård och omsorg som ger våra boende en trygg, meningsfull och rolig vardag.

Du står våra boende närmast och din kompetens och ditt engagemang är avgörande för kvaliteten på omsorgen. Det innebär också att du anpassar dig efter olika situationer och de boendes önskemål och behov. Vi lägger stor vikt vid ett gott och personcentrerat bemötande, där du i varje möte arbetar för att göra det lilla extra. Du sköter ett visst medicinskt omvårdnadsarbete utifrån delegering av sjuksköterska. Vi arbetar i team runt den boende med undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeut, aktivitetscoach och fysioterapeut för att kunna erbjuda en hälsofrämjande vård och omsorg av mycket god kvalitet. Det innebär också att du har ett tryggt stöd från kollegor, både omsorgspersonal och övriga yrkesroller.

Dina personliga egenskaper är viktigast
För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är en flexibel person som anpassar dig efter situationen. Som person ser vi gärna att du är ambitiös, handlingskraftig och ansvarstagande. Vidare ser vi att du har hög social kompetens, är samarbetsvillig gentemot dina kollegor och ser till att dina arbetsuppgifter blir genomförda på ett kvalitetsmässigt vis.

Introduktion
När du börjar arbeta hos oss får du en introduktion för att du ska känna dig trygg i din roll och komma in bra i våra arbetssätt. Introduktionen anpassas efter din kunskaps- och erfarenhetsnivå så att du får den information som du behöver

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller studerar till sjuksköterska eller läkare. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med äldre, men det är inget krav. Det är ett krav att du har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift samt god datorvana.

Tjänsten är en timanställning och anställningen kommer att vara under sommarperioden juni- augusti. För rätt personer finns möjlighet att fortsätta er anställning hos oss även efter sommarperioden.

Belastningsregistret behöver uppvisas vid intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!


Vi är en idéburen och icke vinstutdelande organisation inom stöd, vård, omsorg, utbildning och forskning. Att vi inte delar ut någon vinst gör att vi kan satsa alla resurser på att utföra vårt uppdrag så bra som möjligt. Sedan 1905 har verksamheter inom Stiftelsen Stora Sköndal utvecklats, förändrats och förbättras. Vissa verksamheter består, andra är helt nya. Men en sak förändras inte: Vi arbetar fortfarande utifrån övertygelsen om alla människors lika värde.

Varje dag vill vi göra livet bättre för alla de människor vi möter i våra verksamheter. Idag är vi ca 750 medarbetare, både månadsanställda och timanställda som tillsammans arbetar mot vår vision - ett samhälle med en självklar plats för alla. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - jämlikhet, omtanke och förändring.

Läs mer om oss på www.storaskondal.se Visa mindre

Sommarjobb som receptionist hos Akademikernas a-kassa

Läs mer Apr 12
Om Bravura: Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss – som konsult eller rekryterad. Om tjänsten: Det här är ett sommarvikariat på heltid under 5 veckor mellan v.27-31. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Akademikernas a-kassa. De... Visa mer
Om Bravura:

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss – som konsult eller rekryterad.

Om tjänsten:

Det här är ett sommarvikariat på heltid under 5 veckor mellan v.27-31. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Akademikernas a-kassa. Det finns goda möjligheter till att fortsätta som receptionist vid behov efter sommaren.
Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget:

Akademikernas a-kassa är Sveriges största arbetslöshetskassa med över 775 000 medlemmar, som representerar olika yrken, branscher och sektorer, både bland företagare och anställda. Med en kärnvärdegrund av rätt, snabbt och respektfullt arbete strävar organisationen efter att skapa ett samhälle där alla har möjlighet till ett långt, tryggt och meningsfullt arbetsliv. Kansliet, beläget i Stockholm, har cirka 150 medarbetare, där majoriteten fokuserar på handläggning av arbetslöshetsärenden.

I rollen som receptionist kommer du tillhöra ett team bestående av 3 personer som ansvarar för receptionen och den interna servicen på kansliet. Under din första vecka kommer du få en gedigen introduktion och arbeta tillsammans med två kollegor i teamet. Du kommer under alla 5 veckor arbeta tillsammans med minst en receptionistkollega men under vissa perioder kommer din kollega arbeta på distans. Arbetstiderna är 08.30-16.30 måndag till fredag.

Arbetsuppgifter:

Som receptionist hos Akademikernas a-kassa har du en mångsidig roll där ditt huvudsakliga ansvar är att underhålla receptionen samt bistå kollegor och besökande medlemmar på ett vänligt och professionellt sätt. Din arbetsdag är varierande där du prioriterar och hanterar de uppgifter som är mest akuta och relevanta för stunden. Det inkluderar att ta emot och koppla inkommande samtal, välkomna och assistera besökare, sortera och distribuera post, ta emot beställningar och kommunicera med leverantörer samt svara på mail. Du är också ansvarig för att upprätthålla en ren och snygg arbetsmiljö på kontorets allmänna ytor samt att kontorsutrustningen fungerar som den ska. En del av arbetsuppgifterna görs efter fasta rutiner men du förväntas även vara flexibel och kunna hantera inkommande ärenden och arbetsuppgifter löpande.

Även om du ibland arbetar ensam i receptionen under sommaren finns det alltid minst en kollega i receptionistteamet tillgänglig via telefon, mail eller chatt för att erbjuda stöd och hjälp vid behov. Din roll är av stor betydelse för att skapa en positiv och professionell atmosfär för både kollegor och besökande medlemmar på Akademikernas a-kassa.

Övergripande arbetsuppgifter:
• Bemanna receptionen
• Service och bemötande gentemot såväl interna som externa parter
• Upprätthålla en ren och trevlig arbetsmiljö i kontorets allmänna ytor

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Arbetserfarenhet inom kundservice, gärna inom reception eller liknande
• Avslutad gymnasial utbildning
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
• God data- och systemvana

För att trivas i rollen som receptionist ser vi att du drivs av att ge bästa möjliga service och att du har ett professionellt bemötande i fokus. Du är en social person som trivs med att hjälpa både besökare och kollegor såväl personligen som över telefon. Ditt arbete kommer att inkludera olika uppgifter, vilket kräver ett prestigelöst förhållningssätt och flexibilitet. Du är bra på att se vad som behöver göras och har förmågan att organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Dessutom tar du gärna egna initiativ och är van vid att vara proaktiv i ditt arbete, vilket gör att du kan ligga steget före och hantera situationer på ett smidigt sätt.

Övrig information:

Start: Måndag v.27
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier till hemtjänsten i Sollentuna och Västerort

Läs mer Apr 12
Eveo hemtjänst grundades 2009 av släkt och vänner har som verksamhetsidé att erbjuda väl planerad personcentrerad hemtjänst. Målet är leverera kvalitet genom en hög personal- och insatskontinuitet. Vi kan även utföra språkligt anpassad hemtjänst där behoven finns. Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre och kan arbeta självständigt på natten. Vi ser gärna att du har min... Visa mer
Eveo hemtjänst grundades 2009 av släkt och vänner har som verksamhetsidé att erbjuda väl planerad personcentrerad hemtjänst. Målet är leverera kvalitet genom en hög personal- och insatskontinuitet. Vi kan även utföra språkligt anpassad hemtjänst där behoven finns.
Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre och kan arbeta självständigt på natten. Vi ser gärna att du har minst skall 600 poäng omvårdnadsämnen på gymnasienivå, kan bra svenska (motsvarande svenska grund), har du körkort är det merit . Vi vill att gärna att du skall ha bred och gedigen erfarenhet från området. Om du kan flera språk är det meriterande.


Du arbetar i hemtjänsten. Åker hem till kunder och hjälper dem med sådant de inte kan göra själva. Allt från hygien, stöd, natttillsyn m.m. Du dokumenterar enligt SOL och använder digitala tidmätningssystem för tidrapportering. Eveo har kollektivavtal. Visa mindre

Sommarjobb: Tränare i Multisport till sommarläger

Läs mer Apr 12
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Stockholm Sport Academy söker nu kollegor som vill jobba under sommaren på våra Multisport läger. Vi är ett trevligt tränarteam som arbetar med barn och ungdomsträning. På mu... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Stockholm Sport Academy söker nu kollegor som vill jobba under sommaren på våra Multisport läger. Vi är ett trevligt tränarteam som arbetar med barn och ungdomsträning.

På multisport läger kör vi 12 sporter under en vecka vilket ger barn och ungdomar möjlighet att testa många olika och roliga sporter.

Du jobbar tillsammans med dina tränarkollegor i gymnastiksalar vid på Östermalm.

Välj mellan att jobba 2-5 veckor under sommaren. Det finns stora möjligheter att få förlängt och fortsätta jobba som terminstränare under hösten (2-6 h/veckan).

Om dig

Vi söker dig som har ett stort intresse för idrott och som brinner för att undervisa.

Du är ansvarstagande, stresstålig och driven.

Du kan arbeta både individuellt och i team.

Vi erbjuder:

Ett roligt och lärorikt sommarjobb

Utbildning (träningskoncept, ledarskap, HLR)

Ledarskapsmerit till CV.

Trevliga kollegor.

Personlig utveckling.

Möjligheter att fortsätta jobba som tränare under hösten


Om oss

Stockholm Sport Academy är Stockholms största sportskola. Vi erbjuder träning inom tennis, parkour, multisport, friidrott, akrobatik och fotboll till barn, ungdomar och vuxna. Utöver terminsträning erbjuder vi även lägerverksamhet på lov och ledighet vilket ger dig som tränare möjlighet att jobba när det passar dig. Visa mindre

Sommarjobba som rehabiliteringsassistent?

Läs mer Apr 12
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna. Vill du göra skillnad i Stockholmarnas vardag, och jobba i en spännande och växande stadsdel? Hos oss får du utvecklas och växa med uppgiften. Vi arbetar för a... Visa mer
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

Vill du göra skillnad i Stockholmarnas vardag, och jobba i en spännande och växande stadsdel? Hos oss får du utvecklas och växa med uppgiften. Vi arbetar för att hitta nya innovativa arbetssätt för ett hälsosamt och meningsfullt åldrande. Till stöd för detta har vi ett innovationscentrum med framstående välfärdsteknik inom vård och omsorg. Tillsammans arbetar vi för att vara ett stadsdelsområde i en trygg stad att växa upp, leva och att åldras i.

Studerar du till arbetsterapeut och vill skapa värdefull erfarenhet inför framtiden? Eller har du kanske annan vidareutbildning inom rehabilitering och hälsa? Inför sommaren 2024 söker vi dig som vill arbeta som rehabiliteringsassistent!

Ditt uppdrag som rehabiliteringsassistent

I den kommunala hälso- och sjukvården ingår rehabiliteringsansvar.

Du får träffa personer med olika diagnoser och funktionshinder. Som rehabiliteringsassistent kommer du bland annat att utföra träningsordinationer, handleda personal och prova ut enklare hjälpmedel. Du är självständig och har ett nära samarbete med arbetsterapeuter, fysioterapeuter, sjuksköterskor, chefer och undersköterskor. Det är därmed bra om du har vana vid och trivs med att arbeta i multiprofessionella team. I arbetet ingår att journalföra dina insatser. 

Att arbeta hos oss är omväxlande, varierande och flexibelt. Vi utgår ifrån ett salutogent förhållningssätt. Vården och omsorgen är personcentrerad där fokus ligger på hälsa, välbefinnande och livskvalitet.

Du bistår våra arbetsterapeuter och fysioterapeuter i arbetet på avdelning. Du har kollegor vid din sida, vilket gör att du kommer att ha goda möjligheter till stöd och handledning. 

Din kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som:

Studerar till arbetsterapeut och har klarat minst fyra terminer, eller har annan utbildning som vi bedömer likvärdig.
Behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift.

Du behöver ha ett stort intresse för människor och deras hälsa för att trivas som rehabiliteringsassistent. Lyhördhet, förmåga att skapa god kontakt och bra på att samarbeta är andra egenskaper som är viktiga.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid ovan nämnda kompetenser, personlig lämplighet och engagemang för tjänsten.

Basplacering

Högdalens vård- och omsorgsboende är ett äldreboende beläget 10 minuter från tunnelbanestationen Högdalen vid Ripsavägen 38-40. Inom boendet finns 132 lägenheter fördelat på 5 avdelningar för personer med demenssjukdom, 6 somatiska avdelningar och 2 korttidsavdelningar.

Vad får du?

Ett meningsfull och givande sommarjobb där du får chansen att göra skillnad i äldres liv.
Det är promenadavstånd till alla verksamheter från tunnelbanan.
Förmånlig tjänstepension via stadens kollektivavtal.

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande. Läs mer om Stockholm Stad som arbetsgivare här Jobba i Stockholms stad - Stockholms stad

Din ansökan

Ansök genom att skicka ditt CV. I ditt personliga brev vill vi att du ger en kort motivering om varför just du skulle passa för tjänsten och vad du kan bidra med i rollen. Urval och intervjuer sker löpande. 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.Enskede Årsta Vantör är en av 11 stadsdelsförvaltningar i Stockholms stad. Som en del av Stockholms stad erbjuder förvaltningen förskola och fritid, omsorg om äldre och funktionsnedsatta, socialtjänst, förebyggande och trygghetsskapande arbete, stadsutveckling och parkskötsel till våra 105 000 stockholmare som bor i stadsdelsområdet. Vi står inför spännande utmaningar när Enskede Årsta Vantörs stadsdelsområde växer och helt nya stadsdelar byggs. Cirka 18 000 nya lägenheter planeras till år 2030. Visa mindre

Sommarjobb hos Ingram Micros lager i Rosersberg!

Läs mer Apr 12
Tjänstebeskrivning & erbjudande Har du ett stort intresse för datorer, system eller nätverk? Då kan du vara den vi söker till Ingram Micros lager! Under juni-augusti kommer Ingram Micro ansvara för projektet Skol-Pc vilket innebär att nya datorer som ska till nya studenter ska göras i ordning för att sedan skickas ut till skolor runt om i Sverige. Det är därför ett krav att du... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du ett stort intresse för datorer, system eller nätverk? Då kan du vara den vi söker till Ingram Micros lager!

Under juni-augusti kommer Ingram Micro ansvara för projektet Skol-Pc vilket innebär att nya datorer som ska till nya studenter ska göras i ordning för att sedan skickas ut till skolor runt om i Sverige. Det är därför ett krav att du ska kunna arbeta heltid under denna period utan ledighet.

Vi söker dig som är lösningsorienterad, självgående och kan ta eget initiativ. Du har förmågan att samarbeta effektivt i team men kan även arbeta självständigt. Du är noggrann i ditt arbete och värdesätter struktur, ordning och reda. Vi söker dig som också har ett intresse av datorer och elektronik och har god datorvana.

Personprofil
I rollen ingår flera uppgifter men främst:

- Konfigurering av datorer
- Stöldskyddsmärkning och rapportering av enheter samt sammanställning i kundfiler
- Genomföra Autopilot och Deployment av datorer
- Installera images på datorer och telefoner
- Genomföra kvalitetskontroller och följa arbetsinstruktioner från kunder på både svenska och engelska
- Aktivt delta på veckomöten med teamet
- Aktivt engagera sig i vårt LEAN arbete
- Plock och pack av artiklar
- Arbeta med höga krav på kvalité och noggrannhet


Övrigt
Start: Juni
Arbetstid: 8-17 Juni-augusti
Plats: Rosersberg

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos Ingram Micro.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök".

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i denna roll.

Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Sjuksköterska till vårdcentral i sommar

Läs mer Apr 12
Vårdcentral i Söderförort behöver en sjuksköterska i sommar, under juli och augusti. Heltid, 40 timmar/vecka. Mest mottagning och telefonrådgivning, men det kan även bli enstaka hemsjukvårdsbesök. Vana från vårdcentralsarbete är ett krav. Denna vårdcentral har ingen chattfunktion. Kontinuitet prioriteras! Välkommen med din ansökan! Leg.sjuksköterska Take Care TeleQ Hems... Visa mer
Vårdcentral i Söderförort behöver en sjuksköterska i sommar, under juli och augusti. Heltid, 40 timmar/vecka. Mest mottagning och telefonrådgivning, men det kan även bli enstaka hemsjukvårdsbesök.
Vana från vårdcentralsarbete är ett krav. Denna vårdcentral har ingen chattfunktion.

Kontinuitet prioriteras!

Välkommen med din ansökan!
Leg.sjuksköterska
Take Care
TeleQ
Hemsjukvård
Erfarenhet av att arbeta på vårdcentral

Nurse & Doctor House är ett tryggt och säkert bemanningsföretag för vårdpersonal och vårdenheter, där ingår också Nurse House Consulting. Vi har lång erfarenhet av att tillsätta rätt person på rätt plats. Vi hjälper er gärna med era personalbehov. Vi är baserade i Stockholm men arbetar med personal och arbetsgivare över hela landet. Visa mindre

Truckförare till Octapharma | Arlandastad | Sommarjobb

Läs mer Apr 12
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos Octapharma i Arlandastad som är verksamma inom läkemedelsbranschen! Är du ute efter ett nästa jobbmöjlighet inför sommaren? Perfekt, då kan det vara dig vi söker! Du behöver ha truckkort och vi ser gärna att du är en noggrann person som tycker om att ta ansvar. Välkommen med din ansökan! Det här är ett konsult... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos Octapharma i Arlandastad som är verksamma inom läkemedelsbranschen! Är du ute efter ett nästa jobbmöjlighet inför sommaren? Perfekt, då kan det vara dig vi söker! Du behöver ha truckkort och vi ser gärna att du är en noggrann person som tycker om att ta ansvar. Välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar över sommaren. Du kommer att vara anställd av Manpower, men arbeta på plats hos Octapharma i Arlandastad norr om Stockholm.

Din roll som truckförare

I den här rollen kommer du att arbeta med logistik och lagerhantering. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att lossa och lasta inkommande och avgående gods. Du kommer även arbeta med orderplock med hjälp av truck. Därtill tillkommer arbete med dokumentation kopplat till GMP-reglerad verksamhet.

Du kommer att arbeta hos Octapharma som är ett innovativt och spännande företag!

Placeringsort: Arlandastad, Stockholm

Anställningsform: Säsongsanställning heltid, 1 juni - 31 augusti

Arbetstider: Dagtid, vardagar

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med logistik och lagerhantering. Du innehar truckkort A1-A4 och B1-B4 och gärna att du har erfarenhet av truckkörning. Du ska ha en genuin vilja att göra ett bra jobb, vara noggrann och tycka om att ta ansvar för ditt arbete! Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av logistik, godsmottagning eller orderplock sedan tidigare.

Vi söker dig som

* Har truckbehörighet för A1-A4 och B1-B4
* Har fullständig gymnasieutbildning
* Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande för tjänsten

* Har tidigare erfarenhet av truckkörning
* Har tidigare erfarenhet av lager och/eller logistik.
* Har god teknisk förståelse

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Hur du ansöker

Vi intervjuar löpande för tjänsten, så ansök redan idag! Du ansöker till tjänsten genom att klicka på "ansök". Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Sillanpää via e-post: emma.sillanpaa@manpower.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Event och sommarpersonal på Be Sporty!

Läs mer Apr 12
Be Sporty vill vara veckans höjdpunkt för varje barn och är idag Sveriges största kursarrangör för barn inom dans och idrott. Kom med i vår framgångssaga och bli en del av vår blå bubbla i sommar! Läs mer om oss på www.besporty.se Inför sommaren 2024 kan du ansöka till följande tjänster hos oss: Koordinator för Starfish simskola Kungsbacka - Be Sportys Huvudkontor Heltidsans... Visa mer
Be Sporty vill vara veckans höjdpunkt för varje barn och är idag Sveriges största kursarrangör för barn inom dans och idrott. Kom med i vår framgångssaga och bli en del av vår blå bubbla i sommar!
Läs mer om oss på www.besporty.se
Inför sommaren 2024 kan du ansöka till följande tjänster hos oss:


Koordinator för Starfish simskola
Kungsbacka - Be Sportys Huvudkontor
Heltidsanställning vecka 25-32
25.000 kr/månad
Du blir ansiktet utåt mot kunder och kontaktperson för våra siminstruktörer
En del arbete utförs på plats i verksamheten
Kundservice & admin övrig tid på kontoret
Du behöver ha körkort
Läs mer om simskolan på www.starfishsim.seEventpersonal
Stockholm, Göteborg och Köpenhamn
Timanställning vecka 22-32
180 kr/h
Ta chansen och få sommarens roligaste jobb, vi söker Sportys till vårt eventteam!
Sprid rörelseglädje och bli ansiktet utåt för Be Sportys “Pop Up Tour”
1-2 dagar/vecka jobbar du på olika event med att bjuda in barn och föräldrar i vår bubbla
I Be Sportys Pop Up-Tält kan du få jobba som maskot, bjuda in glada barn till en liten hinderbana, berätta om våra kurser och dela ut ballonger och andra festligheter till nya kunder


Arbetsmyra till pack och plock
Kungsbacka - Be Sportys Huvudkontor
Timanställning vecka 22-32
150 kr/h
Lagerarbete för kursverksamhet och event
Du behöver ha körkortArbetsmyra till pack och plock
Solna - Be Sportys kontor
Timanställning vecka 22-32
150 kr/h
Lagerarbete för kursverksamhet och event
En del arbete utförs även på plats i simskolans verksamhet
Du behöver ha körkort Visa mindre

Produktionsadministratör till Martin & Servera Stockholm, semestervikariat

Läs mer Apr 11
Martin & Servera Logistik är logistiknavet för det mesta av Martin & Servera-gruppens volymer. Från fyra lager i Umeå, Enköping, Norrköping och Halmstad flödar tusentals leveranser varje dag till kunder över hela Sverige. Energieffektiv verksamhet, hållbara transporter, minskat svinn, smart ruttplanering, teknikens nya möjligheter och att sträva mot ett så litet klimatavtryck s... Visa mer
Martin & Servera Logistik är logistiknavet för det mesta av Martin & Servera-gruppens volymer. Från fyra lager i Umeå, Enköping, Norrköping och Halmstad flödar tusentals leveranser varje dag till kunder över hela Sverige. Energieffektiv verksamhet, hållbara transporter, minskat svinn, smart ruttplanering, teknikens nya möjligheter och att sträva mot ett så litet klimatavtryck som möjligt är vardag för Martin & Servera Logistik.Martin & Servera
Vi på Martin & Servera levererar mat och dryck till restauranger, kaféer och storkök över hela Sverige. I rollen som produktionsadministratör blir Du en viktig del av en större verksamhet där vi tillsammans gör skillnad för alla som älskar mat och dryck.

Trygga villkor och bra arbetsmiljö 
Vi är ett stabilt företag med bra villkor och löner. Våra lager är moderna och utrustningen bra, vilket skapar en trygg arbetsmiljö.

Bra möjligheter att utvecklas 
Hos oss finns stora möjligheter att växa utifrån vad du kan och vill.

Var med och gör skillnad Vi driver restaurangbranschen framåt och jobbar varje dag för att skapa en mer hållbar framtid. Och som medarbetare är du en viktig del av det. Här välkomnas nya idéer och infallsvinklar. 

Rollen som produktionsadministratör
Ditt uppdrag blir att säkerställa ett effektivt varuflöde från lager och terminaler ut till kund. Kunderna ska få sina leveranser i rätt tid och varorna som har beställts ska levereras i toppskick! I den här rollen får du använda din förmåga till problemlösning då du behöver hantera olika utmaningar olika dagar under ditt arbetspass. Ofast är ingen dag den andre lik. I rollen får du möjlighet att göra stor skillnad, varje dag.

Arbetet innebär daglig planering av bilbokningar; interna och inhyrda, samt budbilshantering i samarbete med kundtjänst. Du besitter en mycket hög servicekänsla där du finns behjälplig till både kollegor och till kunder. Vi samarbetar och har kontakt både med kollegor på plats samt på respektive lagerhus. Du har ett tätt samarbeta med dina kollegor, andra avdelningar och funktioner för att lösa de utmaningar som kan uppstå. 

Det kommer bland annat att ha uppgifter som:
Styrning av transportuppdrag på kort sikt (bud etc). Hantering av reklamationsärenden från kund. Nära kontakt med chaufförer och rangeringspersonal.

Viktigt för att jobbet ska passa dig 

• Du har erfarenhet av administrativt arbete
• Du har en hög servicekänsla och god samarbetsförmåga
• Du behöver kunna göra dig förstådd på engelska 

Det är meriterande om du har

• Tidigare erfarenhet av transport- och logistikbranschen.Hur går rekryteringen till?
Vi jobbar aktivt för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Med målet att spegla alla våra kunder och samhället vi verkar i, söker vi människor i alla åldrar och med olika bakgrunder. I våra rekryteringar använder vi oss av personlighetstest. Det är för att kunna jämföra kandidater på ett så objektivt sätt som möjligt.
Vi gör också bakgrundskontroller. Läs mer om rekryteringen och våra tester här. 

Sista ansökningsdag: 28 april 2024, Vi behandlar ansökningar löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum
Tillträde:  Enligt överenskommelse
Anställningsform: Semestervikariat (med eventuell möjlighet till förlängning) 
Sysselsättningsgrad: Heltid, 100% 
Arbetstider: 08-17
Antal lediga befattningar: 1 
Bolag: Martin & Servera Logistik AB 
Adress:  Upplagsvägen 38, Västberga, Stockholm
För frågor om tjänsten: Kontakta Pedro Almarza Valdes, Terminalchef Västberga, 0702615347 eller pedro.almarzavaldes@martinservera.se
För frågor om rekryteringsprocessen: Kontakta Sofia Ahlborg Zetterquist, HR-Partner, sofia.zetterquist@martinservera.se (vi tar ej emot ansökningar via brev/mejl). 

Välkommen till Martin & Servera
Tillsammans gör vi på Martin & Servera-gruppen skillnad för alla som älskar mat och dryck. Med omtanke om varandra, våra kunder och allas framtid gör vi varje dag lite godare. Och som medarbetare hos oss är du en viktig del av framgången. På Martin & Servera växer vi och utvecklas tillsammans samtidigt som alla är viktiga och får ta plats. Vi är en familjeägd koncern med över 3000 medarbetare. Här tas dina erfarenheter, idéer och kunskaper tillvara.

Välkommen till oss! Visa mindre

Ulla Winbladh söker Bartender med a la carte-vana inför sommarsäsongen

Läs mer Apr 11
Kort info om oss: Att komma till Ulla Winbladh ska kännas lite som som att komma hem. Själva idén med ett värdshus bygger på att ge dig personlig service varje dag, året runt. I nöd och lust, här håller vi bröllop och dop såväl som begravning. Vi har öppet 363 dagar om året och håller hårt på traditionerna, både smak- och kalendermässigt. På söndagar har vi till exempel alltid ... Visa mer
Kort info om oss:
Att komma till Ulla Winbladh ska kännas lite som som att komma hem. Själva idén med ett värdshus bygger på att ge dig personlig service varje dag, året runt. I nöd och lust, här håller vi bröllop och dop såväl som begravning. Vi har öppet 363 dagar om året och håller hårt på traditionerna, både smak- och kalendermässigt. På söndagar har vi till exempel alltid kalvstek, gräddsås och hemkokt gelé, under året dukar vi upp för påsk, fars och mors dag, midsommar, kräftpremiär, Mårten Gås och julfirande.
Vi söker dig som:
Har ett genuint intresse och god kunskap av dryck
Har erfarenhet av att arbeta med A la carte och servering
Är flexibel, kreativ och lösningsorienterad
Brinner för att överträffa gästens förväntningar
Är strukturerad, ordningsam och har lätt att samarbeta med andra

Vi erbjuder dig:
Ett stimulerande och utvecklande jobb i ett fantastiskt team och i en underbar miljö
En anställning i en av Sveriges största restaurangkoncerner
KollektivavtalAnställningen är 80% och avser sommarsäsongen med start från slutet av april
Bifoga ett personligt brev, CV och ett nytaget foto i din ansökan.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Sommarjobb? Budbilschaufför / Kurir till DHL Express, Arlanda

Läs mer Apr 11
Vi söker nu dig som har B-körkort och som vill utvecklas inom transportbranschen. Uppdraget är hos DHL Express på Arlanda. Som budbilschaufför kommer du att ansvara för att hämta och lämna paket hos kunderna i ditt område samt säkerställa god kundservice med ett leende på läpparna. Du ansvarar även för att säkerställa all dokumentation kring kundernas paket. DHL Express är en ... Visa mer
Vi söker nu dig som har B-körkort och som vill utvecklas inom transportbranschen. Uppdraget är hos DHL Express på Arlanda. Som budbilschaufför kommer du att ansvara för att hämta och lämna paket hos kunderna i ditt område samt säkerställa god kundservice med ett leende på läpparna. Du ansvarar även för att säkerställa all dokumentation kring kundernas paket.

DHL Express är en världsledande leverantör inom transportbranschen. De arbetar främjande för att du som medarbetare ska känna dig delaktig och trivas i en utmanande men rolig miljö vilket bland annat har lett till att DHL blivit utsedda till "Top Employer" 7 år i rad!

Vem är du?
Krav:
- B-körkort i minst 2 år
- Flytande svenska samt goda kunskaper i engelska tal och skrift
- Gymnasieutbildning

Inför en anställning på Arlanda krävs en godkänd säkerhetsprövning.
* Där du bland annat, med intyg, behöver styrka din sysselsättning de senaste fem åren. Utöver detta ska du även vara ostraffad i belastningsregistret *.

Kvalifikationer:
- Du har haft körkort i minst 2 år!
- Du har god lokalkännedom och känner dig trygg bakom ratten
- Du är en teamplayer men arbetar också självständigt och ansvarsfullt
- Du kan hantera tunga lyft, sortering, packning, lossning och lastning

Vi intervjuar löpande så tveka inte att söka tjänsten idag!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Vårdbiträde/ Undersköterska för sommarvikariat på Neurologiska rehabiliteri

Läs mer Apr 11
På Stora Sköndals neurologiska rehabiliteringsklinik tar vi emot patienter från 18 år och uppåt, som har drabbats av sjukdom eller skada i nervsystemet. Vårdavdelningen har 28 platser för inneliggande rehabilitering av patienter som kommer direkt från akutsjukhus eller hemmet. Våra mest förekommande diagnosgrupper är patienter med stroke, Parkinsons sjukdom, MS, hjärntumör oc... Visa mer
På Stora Sköndals neurologiska rehabiliteringsklinik tar vi emot patienter från 18 år och uppåt, som har drabbats av sjukdom eller skada i nervsystemet. Vårdavdelningen har 28 platser för inneliggande rehabilitering av patienter som kommer direkt från akutsjukhus eller hemmet.

Våra mest förekommande diagnosgrupper är patienter med stroke, Parkinsons sjukdom, MS, hjärntumör och epilepsi. Vi vårdar och rehabiliterar även patienter efter multitrauma och andra tillstånd som ger neurologisk påverkan.
Patienten erbjuds en intensiv och schemalagd träning, men rehabiliteringen pågår hela tiden i vardagsmiljön på avdelningen. Där har du som undersköterska en viktig roll. Målet är att patienten ska återfå så stor självständighet och bra livskvalitet som möjligt.

Som undersköterska hos oss blir du en del av ett integrerat teamsamarbete mellan läkare, sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast, logoped samt kurator, med fokus på patient och närstående. Dina huvudsakliga uppgifter är att säkerställa att patienten får en god och säker omvårdnad och tillsammans med teamet stödja patientens mål med sin rehabilitering.

Vi söker dig som kan arbeta heltid under sommaren i minst 5-6 veckor. Du kommer arbeta dag, kväll och helg. Det är en stor fördel om du kan påbörja din inskolning här redan innan sommaren. Om du vill kan du efter sommaren fortsätta hos oss som timanställt.
Du är utbildad undersköterska eller under utbildning till usk eller vårdbiträde och har erfarenhet eller intresse av akut neurologi och/eller neurologisk rehabilitering.
Erfarenhet av venprovtagning, sondmatning, hud-och sårvård samt blodsockermätning är meriterande. Viss datorvana krävs och det är fördelaktigt om du tidigare har dokumenterat i journalsystemet Take Care.
God förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska är en förutsättning då tjänsten omfattar kontinuerlig kommunikation, såväl till patient, anhöriga som till teamet.
Ansökningar och intervjuer hanteras löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Vi är en idéburen och icke vinstutdelande organisation inom stöd, vård, omsorg, utbildning och forskning. Att vi inte delar ut någon vinst gör att vi kan satsa alla resurser på att utföra vårt uppdrag så bra som möjligt. Sedan 1905 har verksamheter inom Stiftelsen Stora Sköndal utvecklats, förändrats och förbättras. Vissa verksamheter består, andra är helt nya. Men en sak förändras inte: Vi arbetar fortfarande utifrån övertygelsen om alla människors lika värde.

Varje dag vill vi göra livet bättre för alla de människor vi möter i våra verksamheter. Idag är vi ca 750 medarbetare, både månadsanställda och timanställda som tillsammans arbetar mot vår vision - ett samhälle med en självklar plats för alla. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - jämlikhet, omtanke och förändring.

Läs mer om oss på www.storaskondal.se Visa mindre

Sommarvikarie Uska eller Vårdbiträde

Läs mer Apr 11
Vi söker: en punktlig och flexibel lagspelare med god kommunikationsförmåga och ett genuint intresse för att arbeta inom äldreomsorg. Du kan uttrycka dig obehindrat i svenska, både i tal och skrift. Du är lyhörd mot din omgivning och trivs med att arbeta självständigt och tillsammans med andra. Om tjänsten: vi söker dig som kan jobba på schema hela eller delar av perioden 17 ju... Visa mer
Vi söker: en punktlig och flexibel lagspelare med god kommunikationsförmåga och ett genuint intresse för att arbeta inom äldreomsorg. Du kan uttrycka dig obehindrat i svenska, både i tal och skrift. Du är lyhörd mot din omgivning och trivs med att arbeta självständigt och tillsammans med andra.
Om tjänsten: vi söker dig som kan jobba på schema hela eller delar av perioden 17 juni–11 augusti. Tjänsten är schemalagd heltid/deltid och kan variera mellan dag, kväll, helg och natt. Vi prioriterar sökande som kan arbeta hela perioden. I tjänsten ingår omvårdnadsansvar för 10-14 av boendets gäster. Samt sedvanliga undersköterskeuppgifter i form av omvårdnad och dokumentation på somatisk- eller demens avdelning.
Vi ser gärna att du är/har erfarenhet:
Minst 18 år fyllda
Gärna med tidigare erfarenhet inom äldreomsorg, hemtjänst eller omsorgs boende
Pågående studier inom vård- och omsorg

Meriterande kvalifikationer
Godkänd yrkesutbildning
Specialistutbildning inom vård och omsorg
Erfarenhet från journalsystem Epsilon

Vi erbjuder
En unik service utbildning
Kollektivavtal
Bra arbetsmiljö med bla fredags frukost
Möjlighet till tillsvidareanställningVälkommen med din ansökan. Visa mindre

Lägerledare på Stora Skuggans 4H-gård (dagtid)

Läs mer Apr 11
Stora Skuggans 4H-gård är en ideell förening med verksamhet för barn och unga inom områdena djur, natur, hantverk och trädgård på Norra Djurgården. Under skollov arrangeras daglägerverksamhet på vardagar och vi söker nu lägerledare till sommarens dagläger. Arbetsuppgifter Som lägerledare arbetar du i ett team som tillsammans planerar och leder daglägerverksamheten för barn 7-14... Visa mer
Stora Skuggans 4H-gård är en ideell förening med verksamhet för barn och unga inom områdena djur, natur, hantverk och trädgård på Norra Djurgården. Under skollov arrangeras daglägerverksamhet på vardagar och vi söker nu lägerledare till sommarens dagläger.
Arbetsuppgifter
Som lägerledare arbetar du i ett team som tillsammans planerar och leder daglägerverksamheten för barn 7-14 år. Störst fokus ligger på att sköta om gårdens djur, såsom hästar, kor, getter, kaniner, höns och får. Utöver detta arrangeras också aktiviteter såsom tipspromenader, korvgrillning, sammarbetsövningar, lekar mm.
Vem söker vi?
Du som person behöver vara:
Trygg i dig själv
Initiativrik
Idérik
Ordningsam
Flexibel
Ansvarstagande
Ha en god samarbetsförmåga
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Du som person önskas ha erfarenhet av:
Att ha arbetat med barn och unga
Det är meriterande om du har kompetens inom djurskötsel
Friluftsliv
"Sjukvård" Första hjälpen
Sång/musik/teater Visa mindre

SOMMARSÄSONG Kock

Läs mer Apr 11
Restaurang Göteborg med det bästa, sjönära läget längst upp i Sickla kanal är en modern kvarterskrog med stil med stort fokus på kvalitet i allt vi gör. Att besöka oss är trevligt och familjärt. Maten speglar vårt fokus på svenska råvaror i toppklass där vi tar tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. Under sommarhalvåret utökar vi vår matsal med en stor terrass utomhus oc... Visa mer
Restaurang Göteborg med det bästa, sjönära läget längst upp i Sickla kanal är en modern kvarterskrog med stil med stort fokus på kvalitet i allt vi gör. Att besöka oss är trevligt och familjärt. Maten speglar vårt fokus på svenska råvaror i toppklass där vi tar tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. Under sommarhalvåret utökar vi vår matsal med en stor terrass utomhus och öppnar upp vår mysiga brygga med loungeplatser och fantastiska solnedgångar. Välkommen till Göteborg i Stockholm.

Läs mer om oss på https://restauranggoteborg.se/

En sommar på Restaurang Göteborg!

Bli en del av vårt härliga gäng på Restaurang Göteborg, Hammarby sjöstads egen kvarterskrog! Längs med Sickla kanal erbjuder vi våra gäster en meny med stor igenkänningsfaktor med ett extra gott öga till fisk och skaldjur. Vårt största fokus är kvalitet och att leverera bästa service. Till vår hjälp har vi Tareq Taylor som hela koncernens matinspiratör som under året kommer att göra både signaturmenyer och temadagar.

Vi söker

Vi söker dig som älskar mat och vill ge våra gäster en minnesvärd upplevelse. Du har en passion för matlagning, trivs i ett stundtals högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du trivs i att vara en del av ett team, vars gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Du bör vara van vid att hantera ett högt tempo då våra restauranger är välbesökta. Du har även förmågan att växla upp när det behövs samt se till att alltid ha en välordnad mise en place.

Erfarenhet

• Relevant utbildning eller motsvarande i erfarenhet.
• Du har gärna kunskap om matlagning från andra delar av världen.
• Om din styrka finns i det kalla köket, ser vi gärna att du även har en vilja att utvecklas i det varma köket.

Det här kan vara ditt drömjobb om du värderar

• Kvalité och service, i allt du gör.
• Att vara en del av ett team där vi tillsammans skapar den bästa upplevelsen för våra gäster.
• Att tillhöra ett roligt och passionerat gäng.

Vi erbjuder

Vi är inne i en spännande utvecklingsfas och har som ambition att vara en välorganiserad koncern med en tydlig struktur där vi ser och värdesätter våra medarbetare. Vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas inom koncernen.

I koncernen Sjöstadsgruppen ingår Restaurang Himlen, högst upp i Skrapan mitt på Södermalm, Sjöstaden Skybar och Restaurang Göteborg i Hammarby sjöstad.

Restaurang Göteborg med det bästa, sjönära läget längst upp i Sickla kanal är en modern kvarterskrog med stil med stort fokus på kvalitet i allt vi gör. Att besöka oss är trevligt och familjärt. Maten speglar vårt fokus på svenska råvaror i toppklass där vi tar tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. Under sommarhalvåret utökar vi vår matsal med en stor terrass utomhus och öppnar upp vår mysiga brygga med loungeplatser och fantastiska solnedgångar. Välkommen till Göteborg i Stockholm.

Läs mer om oss på https://restauranggoteborg.se/. Visa mindre

Befälhavare till Stockholm, Uppland och Mellansverige sommar 2024

Läs mer Apr 11
Som medarbetare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur. Befälhavare till Stockholm, Uppland och Mellansverige sommar 2024 Arbetsuppgifter Brinner du som vi för en säker och miljövänlig sjöfart? Är du en initiativtagande, öppen och kommunikativ pe... Visa mer
Som medarbetare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.


Befälhavare till Stockholm, Uppland och Mellansverige sommar 2024

Arbetsuppgifter

Brinner du som vi för en säker och miljövänlig sjöfart? Är du en initiativtagande, öppen och kommunikativ person med hög grad av servicekänsla? Vi söker nu engagerad personal till våra gula vägfärjor - var med och gör Sverige närmare.
Just nu söker vi personal för sommartjänstgöring till distrikten Mellansverige, Stockholm och Uppland.
I tjänsten ingår sedvanliga befälhavaruppgifter. Som befälhavare har du rapporteringsansvar vid bland annat eventuella tillbud, olyckor och andra avvikelser. Du ansvarar dessutom för att färjan är i sjövärdigt skick och är behörigt bemannad.

Övrig information

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.
Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss! För att undvika att information gällande din ansökan klassas som SPAM kan du med fördel lägga till vår e-postadress: noreply@heroma.se i dina e-postkontakter.

Kvalifikationer

Våra frigående färjor har tvåmansbesättning och du arbetar i nära samarbete med motorman/matros vilket ställer höga krav på samarbetsförmåga. Ombord på färjan är du dessutom vårt ansikte utåt och det förutsätter att du har en hög grad av servicekänsla. Som person är du även initiativtagande och självständig, du ser vad som behöver göras och agerar därefter.
Mer om vår arbetsvardag ombord hittar du här!
Vi söker dig som
lägst innehar fartygsbefäl klass VI inre fart, maskinist B-examen alternativt maskinbefäl klass VIII-examen
har giltig specialbehörighet i krishantering (CCM ) enligt STCW Manila
lägst har SRC-certifikat
har gått grundläggande säkerhetsutbildning (basic training) enligt STCW Manila
har giltigt läkarintyg för sjöfolk med däckstjänstgöring, lägst inre fart
har vana att använda digitala verktyg och stödsystem
talar och skriver svenska obehindrat
har svenskt/nordiskt/Schweiziskt/EES medborgarskap

Det är meriterande om du
har högre behörigheter/utbildning eller annan erfarenhet som vi bedömer relevant
har erfarenhet av arbete på vägfärjor


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. Om det inte står något annat i annonsen vill vi att du bifogar ditt CV. Vi har slutat begära in personligt brev eftersom vi inte har med det som del av urvalsunderlaget.
På Trafikverkets färjerederi är du med och bidrar till att 22 miljoner personresor och 13 miljoner fordonstransporter varje år sker så effektivt, hållbart och säkert som möjligt. Trafikverkets färjerederi är Sveriges största rederi med runt 70 vägfärjor som trafikerar över 40 färjeleder. När vattnet fryser i de norra delarna av vårt land ansvarar vi även för drift och underhåll av isvägar.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Kallskänka till Sodexo

Läs mer Apr 11
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Är du vår nya medarbetare i köket? Vi är en restaurang på naturhistoriska riksmuseet som har öppet ... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Är du vår nya medarbetare i köket?

Vi är en restaurang på naturhistoriska riksmuseet som har öppet alla dagar i veckan från den 4 juni 2024.

Tjänsten är roterande med våra två andra kockar och köksmästare vilket innebär att du jobbar var fjärde helg.

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer/Krav:


• Vana från arbete i kök.
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Förståelse och tal i engelska
• Har goda kunskaper om HACCP
• Ha dokumenterad sysselsättning från de senaste fem åren (t ex: arbetsgivare, utbildning osv)
• har passion för att göra det där lilla extra i din yrkesroll som kock
• 2 - 4 års yrkeserfarenhet av att arbeta att arbeta i kök
• Är kvalitetsmedveten och innovativ
• Brinner för att överträffa gästens förväntningar
• Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar

Vi erbjuder:


• En rolig och varierande arbetsplats
• Friskvårdsbidrag
• Bra arbetskamrater
• Utvecklings-och karriärmöjligheter inom koncernen
• Ett stimulerande och utvecklande jobb
• Kollektivavtal

Välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringsverktyg ReachMee. 

Frågor besvaras av Marie Wiberg, marie.wiberg@sodexo.com. 


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Lill-jans HLM söker undersköterska/ vårdbiträde för sommarvikariat

Läs mer Apr 11
Om jobbet Just nu söker vi dig som vill arbeta hos oss som timvikarie och semestervikarie under sommaren 2024 för ett givande och meningsfullt jobb mitt i Stockholm på Östermalm. Vi tror att du är högskole-studerande i behov av sommarjobb och nya erfarenheter. Kanske studerar du inom vård och omsorg till sjuksköterska, arbetsterapeut eller läkare eller är utbildad undersköters... Visa mer
Om jobbet
Just nu söker vi dig som vill arbeta hos oss som timvikarie och semestervikarie under sommaren 2024 för ett givande och meningsfullt jobb mitt i Stockholm på Östermalm. Vi tror att du är högskole-studerande i behov av sommarjobb och nya erfarenheter. Kanske studerar du inom vård och omsorg till sjuksköterska, arbetsterapeut eller läkare eller är utbildad undersköterska.
Är du engagerad och motiverad att ge våra ca 8 000 listade patienter bästa möjliga vård och bemötande, är du välkommen till oss!
Beskrivning av tjänst
Som undersköterska/vårdbiträde kommer du behöva hjälpa till och utföra basal hemsjukvård i våra patienters hem. Arbetsuppgifterna är delegerade från sjuksköterska och innebär att administrera läkemedel, kontrollera blodsocker och ge insulin, lägga om sår, provtagning och andra viktiga arbetsuppgifter hemma hos patienten. Du dokumenterar i Take Care.


Vi är ett sammansvetsat team som har roligt och tycker om att arbeta med varandra. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med äldre. Du trivs att arbeta i grupp men också självständigt.
Cykelvana krävs!
Det vi söker är en tidsbegränsad anställning.
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan, bestående av CV och ett personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonomiassistent sökes till Babyland!

Läs mer Apr 10
Är du ekonomistudent som är ute efter ett arbete parallellt med dina studier och under sommaren? Är du självgående, lösningsorienterad och positiv medarbetare? Då har vi tjänsten för dig! Just nu söker Babyland en ekonomiassistent till deras ekonomiavdelning. I rollen som ekonomiassistent kommer du vara en del av ekonomifunktionen som bland annat hanterar leverantörsreskontra,... Visa mer
Är du ekonomistudent som är ute efter ett arbete parallellt med dina studier och under sommaren? Är du självgående, lösningsorienterad och positiv medarbetare? Då har vi tjänsten för dig!

Just nu söker Babyland en ekonomiassistent till deras ekonomiavdelning. I rollen som ekonomiassistent kommer du vara en del av ekonomifunktionen som bland annat hanterar leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, löpande bokföring, kontoavstämningar och löpande redovisning.

Tjänsten är en konsultanställning vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar tillsammans med Babyland. Arbetstiderna är förlagda mellan 8:00-17:00 där du utgår från företagets kontor i Norrtull. Tjänsten förväntas starta upp i juli på heltid under juli månad och därefter deltid 1–2 dagar i veckan.

Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Din profil
Vi söker dig som har en pågående eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har mycket god data- och systemvana främst i Excel, har du tidigare arbetserfarenhet inom ekonomi och systemet Fortnox är detta meriterande.

Du tycker om att arbeta i ett dynamiskt, högt tempo och som uppskattar självständigt arbete, har en förmåga att kunna arbeta strukturerat och noggrant. För att lyckas och trivas i rollen bör du vara en person som är initiativtagande, kvalitetsmedveten och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Du uppskattar att ha ordning och reda på din arbetsplats, och kan hantera många parallella arbetsuppgifter samtidigt.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Sommarjobb: Tennistränare till sommarläger

Läs mer Apr 10
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Stockholm Sport Academy söker tennistränare till sommarläger. Vi söker tränare med både baskunskap men även tränare som kan lära ut avancerad tennis till barn, ungdomar och v... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Stockholm Sport Academy söker tennistränare till sommarläger.

Vi söker tränare med både baskunskap men även tränare som kan lära ut avancerad tennis till barn, ungdomar och vuxna.

Lägren är veckorna 24-27 samt 32-33. Lägrena är dagsläger som körs måndag-torsdag.

Träningen bedrivs vid Tennisstadion på Östermalm.

Det finns stora möjligheter att fortsätta som terminstränare under hösten (2-10 h/vecka).

Om dig

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för tennis och som vill vara med och utbilda andra.

Du är ansvarsfull, stresstålig och driven.

Kan arbeta både individuellt och i team.

Vi har inget krav på att du tidigare ska ha jobbat som tränare, men det är meriterande.

Vi erbjuder:

Roligt och lärorikt sommarjobb.

Ledarskapsmerit till CV.

Trevliga kollegor.

Personlig utveckling.

Möjligheten att fortsätta jobba under hösten.

Utbildning (träningskoncept, ledarskap & HLR).


 
Om oss

Stockholm Sport Academy är Stockholms största sportskola. Vi erbjuder träning inom tennis, parkour, multisport, friidrott, akrobatik och fotboll till barn, ungdomar och vuxna. Utöver terminsträning erbjuder vi även lägerverksamhet på lov och ledighet vilket ger dig som tränare möjlighet att jobba när det passar dig. Visa mindre

EKONOMIASSISTENT TILL GEZE SCANDINAVIA AB – SOMMARVIKARIAT

Läs mer Apr 10
Är du en ekonomistudent som vill få med dig värdefull och studierelevant erfarenhet inför framtiden? Då har vi sommarjobbet för dig! GEZE, med sitt ljusa och öppna kontor i Täby, söker just nu en ekonomiassistent för ett sommarvikariat med start v.24 och 9 veckor framåt. Om företaget GEZE, med internationellt huvudkontor i Tyskland, är ett världsledande företag som utvecklar, ... Visa mer
Är du en ekonomistudent som vill få med dig värdefull och studierelevant erfarenhet inför framtiden? Då har vi sommarjobbet för dig! GEZE, med sitt ljusa och öppna kontor i Täby, söker just nu en ekonomiassistent för ett sommarvikariat med start v.24 och 9 veckor framåt.

Om företaget
GEZE, med internationellt huvudkontor i Tyskland, är ett världsledande företag som utvecklar, producerar och säljer system inom dörr-, fönster- och säkerhetsteknik till byggindustrin. I det nordiska dotterbolaget GEZE Scandinavia AB ingår de nordiska och de baltiska länderna. Kontoret för den svenska verksamheten ligger i Täby strax norr om Stockholm, och det är också här som ekonomiavdelningen har sitt kontor. Förutom de 5 kollegorna på ekonomiavdelningen är det ca 20 kollegor inom försäljning i samma kontorsbyggnad, som också innefattar en mysig köksavdelning med bl.a. gratis kaffe, frukt och många trevliga fikastunder. Läs mer om företaget på www.geze.se

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
* Öppna post, bevaka mail och svara i telefon – mot kunder, leverantörer och internationella kollegor
* Hämta och läsa in bankfiler samt reda ut differenser
* Kontroll av fakturor
* Påminnelsehantering
* Betalningskörning
* För rätt person finns det möjlighet att bokföra och kontera leverantörsfakturor


Din profil
Vi tror, att du är en ekonomistudent som vill fortsätta utvecklas inom ekonomi. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter ses det som meriterande men är ej ett krav. Som person är du serviceinriktad, orädd och ansvarstagande. Du gillar siffror och arbetar noggrant och strukturerat. Vidare är du engagerad och har drivet att lära dig nya saker. Då du kommer supportera och ha ett nära samarbete med resterande medarbetare på företaget är du bra på att kommunicera. I det internationella samarbetet kommuniceras ofta på engelska, men i det dagliga arbetet är det stor fördel om du pratar svenska.

Framgångsfaktorer
• Ekonomistudent
• Meriterande att tidigare ha arbetat med liknande uppgifter
• Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
• Du är serviceinriktad, kommunikativ och ansvarstagande
• Du vill lära dig nya sakar och är noggrann i ditt jobbOm oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
UPPDRAGETS LÄNGD: Vecka 24-32
OMFATTNING: Deltid 50% v.24-27, Heltid v.28-32
PLACERING: Stockholm, Täby
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James 072-215 15 34, Resultat AB
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2024-04-30

Denna tjänst är en hyra, där du är anställd hos oss på Resultat. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då uppdraget ska tillsättas inom kort. Har du frågor om uppdraget är du mycket välkommen att kontakta Sara Westin-James, 072-215 15 34. Visa mindre

Sjuksköterska med operationerfarenhet sökes - Stockholm sommaruppdrag

Läs mer Apr 10
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Big Care söker leg. sjuksköterskor till hyruppdrag i Stockholm, Solna. Hyruppdraget gäller på C-op Akut, Trauma och Bukoperation i Solna. Finns schema önska pass på mellan 27 maj 2... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Big Care söker leg. sjuksköterskor till hyruppdrag i Stockholm, Solna.
Hyruppdraget gäller på C-op Akut, Trauma och Bukoperation i Solna.

Finns schema önska pass på mellan 27 maj 2024 (v. 22) – 1 sep. 2024 (v.35). Dag/kväll/helg och natt finns att önska.

 

Kvalifikationskrav

Svenskt sjuksköterskelegitimation

Två års dokumenterad yrkeserfarenhet som sjuksköterska

Stor cancerkirurgi, stor bukkirurgi, gyn

Adekvat svenska i tal såväl som skrift Visa mindre

Vi söker läkare till sommaruppdrag i Stockholm!

Läs mer Apr 10
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Våren är i allra högsta grad här nu och sommaren är runt hörnet! Nu söker vi på Big Care olika typer av läkare till hyruppdrag i Stockholm på diverse olika uppdrag sommaren 2024. K... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Våren är i allra högsta grad här nu och sommaren är runt hörnet! Nu söker vi på Big Care olika typer av läkare till hyruppdrag i Stockholm på diverse olika uppdrag sommaren 2024.

Kommande sommarbehov

-Det finns sommaruppdrag där även du som specialistutbildad läkare kommer att kunna hitta något passande.

- Det finns alla olika typer av uppdrag som exempelvis kan sträcka sig över månader med heltidstimmar eller ströpass alt. intensivt korttidskontrakt. Vi anpassar uppdrag efter dina behov och önskemål.

- Mycket pass börjar tillkomma för sommaren redan nu!!

Kvalifikationskrav

-Svenskt legitimerad läkare

-Adekvat svenska i tal såväl som skrift

Meriterande

-Du som söker bör vara trygg i din yrkesroll samt ha lätt för att anpassa dig till nya arbetssituationer och rutiner. Visa mindre

Kom och bli en del av Olivia Hemomsorg Stockholm City i sommar!

Läs mer Apr 10
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Välkommen till Olivia Hemomsorg - en del av Attendo. Vi kännetecknas av nytänkande och stor innovationskraft. Vi arbetar med förändring som arbetssätt och vill gärna prova n... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:


Välkommen till Olivia Hemomsorg - en del av Attendo. Vi kännetecknas av nytänkande och stor innovationskraft. Vi arbetar med förändring som arbetssätt och vill gärna prova nya vägar. För oss är det viktigt att varje individ ges möjligheter att leva så självständigt som möjligt, utifrån sina egna förutsättningar.

Snart är sommaren här, därför behöver vi fylla på vårt team med sommarvikarier 2024 till hemtjänsten i Stockholm City!

Kan du börja redan nu så är det ett plus.


Har du erfarenhet av äldreomsorg samt är utbildad undersköterska eller på väg dit? Brinner du för att ge omsorg av högsta kvalitet, arbeta med människor och har teamkänsla? Då är du rätt person för oss!

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

* Personlig omvårdnad, hygien, hjälp med måltider, förflyttningar.

* Skriva dokumentation och arbeta utifrån beslutade insatser.

* Städ, tvätt, inköp, avlösning och ledsagning.

Dina kvalifikationer

* Du behöver behärska svenska språket i tal och skrift.

* Kunna cykla är ett krav

* Tidigare erfarenhet från vård- och omsorg, särskilt äldreomsorg är meriterande.

* Utbildad undersköterska (1500 poäng) är meriterande men inte ett krav.

Om dig
Du är glad, lösningsfokuserad och gillar att arbeta med människor i behov av stöd. Du har ett varmt hjärta och ett stort engagemang, som tycker om utmaningar. Med din erfarenhet av vård och omsorgsarbete har du förståelse för att arbetet är föränderligt och flexibelt. Då din arbetsplats är hemma hos våra kunder är det viktigt att du respekterar att du är i någons hem samt att du är noggrann och ansvarsfull.

Om rollen
Det huvudsakliga uppdraget som undersköterska/vårdbiträde inom Olivia Hemomsorg innebär att ge god kvalitet i vård och omsorg, att ta ansvar och ha förmåga att samarbeta. Att ha ett professionellt förhållningssätt samt vara flexibel och utvecklingsinriktad. Du ska ha fokus på individen och vilja arbeta utifrån den äldres behov och önskemål. Då din arbetsplats är hemma hos våra kunder är det viktigt att du respekterar att du är i någons hem samt att du är noggrann, självständig och ansvarsfull.

Anställningsform: Timanställning (Dag, kväll och helg)

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Olivia Hemomsorg samt för att uppfylla de krav GDPR ställer ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsformuläret på vår hemsida och inte via e-post eller pappersformat.

Tjänsten omfattas av registerkontroll.

Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Vi kommer ta en första kontakt via mejl om din ansökan låter intressant!

Löpande rekrytering kommer att tillämpas under denna rekrytering, så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarpersonal till Kungsholmen!

Läs mer Apr 10
Nu söker vi på Pontonen efter vårt härliga sommarteam! Till denna sommaren har vi valt och ge vår kära sommarflotte ett litet ansiktslyft med nytt koncept och ny inredning. Vi söker dig som är tillgänglig från 13/5- slutet på Augusti. Visa mer
Nu söker vi på Pontonen efter vårt härliga sommarteam!
Till denna sommaren har vi valt och ge vår kära sommarflotte ett litet ansiktslyft med nytt koncept och ny inredning.
Vi söker dig som är tillgänglig från 13/5- slutet på Augusti. Visa mindre

Operatörer för spännande sommaruppdrag hos Cepheid!

Läs mer Apr 10
Om tjänsten Vi söker nu efter Operatörer för att förstärka Cepheids team under sommaren. Uppdraget som maskinoperatör kommer att pågå från maj till och med augusti. Du kommer att vara anställd av Uniflex Bemanning men arbeta hos Cepheid, som är beläget i Solna. Som operatör hos Cepheid kommer du att arbeta med en av deras produktionsprocesser för att tillverka diagnostiska kit.... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu efter Operatörer för att förstärka Cepheids team under sommaren. Uppdraget som maskinoperatör kommer att pågå från maj till och med augusti. Du kommer att vara anställd av Uniflex Bemanning men arbeta hos Cepheid, som är beläget i Solna.
Som operatör hos Cepheid kommer du att arbeta med en av deras produktionsprocesser för att tillverka diagnostiska kit. Ditt arbete kommer att omfatta allt från beredning av råvaror och delkomponenter till arbete vid monterings-, fyllnings- och paketeringsmaskiner.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Tillverkningsarbete såsom beredning, fyllning, montering och paketering av delkomponenter och diagnostiska kit
• Administrativt arbete med produktions-/batchdokumentation, genomförande och dokumentation av träningar samt etiketttryckning
• Hantering av problem och avvikelser samt rapportering av produktionsdata
• Kontinuerligt förbättringsarbete, inklusive utveckling och upprätthållande av 5S i produktionslokalerna
• Underhåll och städning av utrustning, maskiner och produktionslokaler

Vem är du?
Denna tjänst passar dig som:
• Tycker att det är spännande att arbeta med tillverkning och maskinövervakning
• Vill arbeta i 5-skift med varierande arbetstider
• Har ett tekniskt intresse

Tjänsterna ska tillsättas omgående, Välkommen med din ansökan!Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar passion & execution. Visa mindre

Teckenspråkiga gruppen söker sommarvikarier! (3 Jobb)

Läs mer Apr 10
Är du teckenspråkig och utbildad undersköterska?Brinner du för att ge omsorg av högsta kvalitét, arbeta med människor och har teamkänsla? Då är du rätt person för oss! Om Olivia Hemomsorg & TSP Välkommen till Olivia Hemomsorg & TSP - en del av Attendo. Vi kännetecknas av nytänkande och stor innovationskraft. Vi arbetar med förändring som arbetssätt och vill gärna prova nya väga... Visa mer
Är du teckenspråkig och utbildad undersköterska?Brinner du för att ge omsorg av högsta kvalitét, arbeta med människor och har teamkänsla? Då är du rätt person för oss!
Om Olivia Hemomsorg & TSP
Välkommen till Olivia Hemomsorg & TSP - en del av Attendo. Vi kännetecknas av nytänkande och stor innovationskraft. Vi arbetar med förändring som arbetssätt och vill gärna prova nya vägar. För oss är det viktigt att varje individ ges möjligheter att leva så självständigt som möjligt, utifrån sina egna förutsättningar.
Om rollen
Det huvudsakliga uppdraget som timanställd inom TSP- Olivia Hemomsorg innebär att ge god kvalitét i vård och omsorg, att ta ansvar och ha förmåga att samarbeta. Att ha ett professionellt förhållningssätt samt vara flexibel och utvecklingsinriktad. Du ska ha fokus på individen och vilja arbeta utifrån individens behov och önskemål.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
* Hjälpa våra kunder med bland annat hygien, förflyttningar, klädsel, måltider, inköp och städning
* God service och gott bemötande
* Dokumentation kring kunderna (digitalt på telefon)
* Dagligt samarbete med kollegor
* Resor inom Stockholm förekommer
Om dig
Du är glad, lösningsfokuserad och gillar att arbeta med människor i behov av stöd. Du har ett varmt hjärta och ett stort engagemang, som tycker om utmaningar. Med din erfarenhet av vård och omsorgsarbete har du förståelse för att arbetet är föränderligt och flexibelt.
Kvalifikationer:
* Körkort
* Behärskar svenskt teckenspråk
* Du behöver behärska svenska språket i tal och skrift då du är den som hjälper den enskilde i olika situationer
Meriterande:* Är utbildad undersköterska

Anställningsform: Timanställning (Dag, kväll och helg)
Tillträde: Enligt överenskommelse

AnsökanFör att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Olivia Hemomsorg samt för att uppfylla de krav GDPR ställer ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsformuläret på vår hemsida och inte via e-post eller pappersformat.

Tjänsten omfattas av registerkontroll.
Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Vi kommer ta en första kontakt via mail om din ansökan låter intressant!
Löpande rekrytering kommer att tillämpas under denna rekrytering, så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor och vårdbiträden sökes till sommaren i hemtjänsten

Läs mer Apr 10
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna. Skärholmens stadsdelsförvaltning är en av Stockholms stads 11 stadsdelsförvaltningar och omfattar stadsdelarna Bredäng, Sätra, Skärholmen och Vårberg. Här arbe... Visa mer
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

Skärholmens stadsdelsförvaltning är en av Stockholms stads 11 stadsdelsförvaltningar och omfattar stadsdelarna Bredäng, Sätra, Skärholmen och Vårberg. Här arbetar mer än 1000 medarbetare för våra 37.000 invånare. Vi erbjuder en kommunal verksamhet som vi är stolta över och vi har en fantastisk mångfald. Välkommen med ditt unika bidrag!Hemtjänsten i Skärholmen är det kommunala alternativet av hemtjänst i stadsdelen.

Vårt kontor är beläget i Skärholmens centrum där all personal påbörjar och avslutar sin arbetsdag.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska/vårdbiträde i hemtjänsten har du ett varierat och innehållsrikt arbete, där du arbetar nära våra äldre och funktionsnedsatta med det stöd de behöver för att kunna bo hemma så länge som de själva önskar. Du arbetar självständigt hemma hos dem och förflyttar dig i stadsdelen till fots, med cykel eller bil. 

Vi söker dig som vill arbeta som timavlönad eller vikarie dag-, kväll-, helg- och nattjänstgöring under sommarmånaderna (juni-augusti).

Kvalifikationer

Vi söker dig i första hand med dokumenterad erfarenhet av arbetet. Det är meriterande om du har en undersköterskeutbildning. Körkort och/eller att kunna cykla i arbetet är också meriterande. Vidare krävs god svenska i tal och skrift och god vana att hantera smartphones, eftersom du förväntas inhämta en stor del av den information du behöver i ditt arbete via verksamhetens smartphones. 

Vi söker ansvarsfulla och engagerade medarbetare som brinner för att arbeta med äldre och funktionsnedsatta. Du är trygg i dig själv och din förmåga att läsa av och möta andra människor i den situation de befinner sig i. Du är självgående, men har också lätt att samarbeta med andra när ditt arbete så kräver det.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Sommarjobb som Office Coordinator till Coromatic

Läs mer Apr 10
Om Bravura: Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss – som konsult eller rekryterad. Om tjänsten: Det här är en sommarbemanning på heltid som vara mellan 26 juni-1 juli, samt 10 juli-6 augusti, och du förväntas vara helt tillgänglig under dessa datum... Visa mer
Om Bravura:

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss – som konsult eller rekryterad.

Om tjänsten:

Det här är en sommarbemanning på heltid som vara mellan 26 juni-1 juli, samt 10 juli-6 augusti, och du förväntas vara helt tillgänglig under dessa datum. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Coromatic. Det finns även goda möjligheter till extrajobb under terminen.

Om företaget:

Coromatic är ett ledande företag inom reservkraft och datacenter. Coromatic har cirka 600 anställda i Norden och har i dagsläget levererat lösningar och tjänster till företag i mer än 50 länder runtom i världen. Som Nordens ledande leverantör av lösningar för verksamhetskritisk infrastruktur, så kallade Critical Facilities Solutions, säkrar de tillgänglighet för kraftförsörjning och datakommunikation. Coromatic har ett heltäckande tjänsteerbjudande, där de tar fullt ansvar från strategi och design till integration, underhåll och drift av Critical Facilities Solutions. Deras expertkunskap omfattar kraft, kyla, nätverk, datakommunikation samt säkerhet.

Arbetsuppgifter:

I rollen som Office Coordinator hos Coromatic ingår ett övergripande ansvar för kontor, reception och administration. Du säkerställer förstklassig service gentemot kollegor, kunder och partners, och hanterar även företagets infomejl. Vidare ansvarar du för generell administration som berör kontoret, så som hantering av telefonabonnemang, växelösning och parkeringstillstånd. Du utgör även en supportfunktion gentemot ledning och kollegor, och stöttar upp i bokning av eventuella resor, konferenser och större mötesform.

En viktig del i rollen är att säkerställa en positiv medarbetar- och gästupplevelser på arbetsplatsen, och på så vis agera Mood Manager. Detta innebär ett ansvar för att planera och genomföra sociala aktiviteter som så frukostar, AW:s och övriga aktiviteter.

Du ansvarar även för att säkerställa en välordnad kontorslokal, detta innebär allt från att tillse kaffemaskinerna till inköp av kontorsmaterial och att hålla de allmänna ytorna snygga. Du utgör även närmsta kontaktperson gentemot fastighetsägare, städföretag och dylikt. Du arbetar även i nära samarbete med övriga kontorsansvariga runt om landet.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Dokumenterad erfarenhet i en serviceinriktad roll
• Studerar på högskola, med fördel 1–2 år kvar
• God dator- och systemvana
• Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Till den här variationsrika rollen söker vi dig som brinner för service, har ett prestigelöst förhållningssätt och är strukturerad i ditt arbete. I rollen är du ansiktet utåt, mot både kunder och medarbetare, vilket innebär att du bidrar till att skapa en välkomnande stämning och ger ett professionellt mottagande. Som person är du uppmärksam och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera kreativa lösningar. Du tar ett stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Vidare är du flexibel i ditt arbetssätt, kan anpassa ditt beteende till olika personer och hjälper gärna till med det som behövs, både högt och lågt.

Övrig information:

Start: 26/6–2024 till den1/7–2024 samt 10/7–2024 till den 6/8-2024.
Plats: Stockholm, Bromma
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba på Ersta Mariahemmet i Enskededalen

Läs mer Apr 10
Vill du ha ett roligt och varierande sommarjobb där du kommer att göra stor skillnad? Är du student inom ett vårdyrke och vill samla nyttig erfarenhet inför framtiden? Vi söker nu duktiga sommarvikarier till Ersta Mariahemmet i Enskededalen! Som sommarvikarie hos oss erbjuds du: • Ett roligt och utvecklande sommarjobb där du tillsammans med kollegor och de som bor hos oss komm... Visa mer
Vill du ha ett roligt och varierande sommarjobb där du kommer att göra stor skillnad? Är du student inom ett vårdyrke och vill samla nyttig erfarenhet inför framtiden? Vi söker nu duktiga sommarvikarier till Ersta Mariahemmet i Enskededalen!

Som sommarvikarie hos oss erbjuds du:
• Ett roligt och utvecklande sommarjobb där du tillsammans med kollegor och de som bor hos oss kommer att ha fokus på god omvårdnad och meningsfulla aktiviteter
• Ett socialt jobb där du kommer att lära känna olika individer och få ta del av deras livshistorier
• Att bli en del i ett starkt team där vi stöttar och bryr oss om varandra
• Möjlighet till fortsatt extraarbete hos oss även efter sommaren, förutsatt att allt fungerar bra.

ARBETSUPPGIFTER
Som sommarvikarie på något av våra äldreboenden får du ett roligt och utvecklande sommarjobb. Vi har ett tydligt fokus på att de som bor hos oss ska få en aktiv och spännande vardag med meningsfulla aktiviteter, trevliga måltider och fina möten.

Du kommer att ha ett nära samarbete med boende, anhöriga, ledare och övriga kollegor i omvårdnaden. Tillsammans ser ni till att de som bor här mår bra genom att de får den hjälp och det stöd som de önskar och behöver.

Vi söker sommarvikarier under perioden juni till augusti. Arbetstiderna är varierande och du förväntas kunna arbeta både vardagar, kvällar och vissa helger enligt rullande schema.

KVALIFIKATIONER
För att sommarjobba hos oss behöver du ha en påbörjad omvårdnadsutbildning på gymnasienivå, en påbörjad sjuksköterske-, fysioterapeut-, arbetsterapeut, socionom- eller läkarutbildning eller vara utbildad undersköterska. Du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba inom vård och omsorg, men inget krav.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss!
• Du har ett stort intresse för människor och har lätt för att se och förstå andra människors behov
• Du tycker om att ta ansvar och har lätt för att prata med och samarbeta med dina kollegor
• Att vara professionell i arbetet och skapa tillitsfulla relationer är något du värdesätter.

ÖVRIGT
Ersta äldreboenden är den del av Ersta diakoni. Vi bedriver totalt åtta äldreboenden i Stockholm och Uppsala. Vårt mål är att ge våra boende en trygg och innehållsrik vardag, med aktiviteter, gemenskap och goda och trivsamma måltider. Hos oss ska alla kunna känna sig hemma.

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte. Vår värdegrund, "Se hela människan", genomsyrar allt vi gör och vi arbetar utefter våra värdeord professionalism, tillit och hopp. Här återinvesteras vinsten för att kunna hjälpa ännu fler.

Inom Ersta diakoni arbetar vi för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

Vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker sjuksköterskor till sommaruppdrag!

Läs mer Apr 10
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Våren är i allra högsta grad här nu och sommaren är runt hörnet! Nu söker vi på Big Care leg. sjuksköterskor till hyruppdrag i Stockholm på diverse olika uppdrag sommaren 2024. Kom... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Våren är i allra högsta grad här nu och sommaren är runt hörnet! Nu söker vi på Big Care leg. sjuksköterskor till hyruppdrag i Stockholm på diverse olika uppdrag sommaren 2024.

Kommande sommarbehov

-Det finns sommaruppdrag där även du som specialistutbildad SSK kommer att kunna hitta något passande.

- Det finns alla olika typer av uppdrag som exempelvis kan sträcka sig över månader med heltidstimmar eller ströpass alt. intensivt korttidskontrakt. Vi anpassar uppdrag efter dina behov och önskemål.

- Mycket pass börjar tillkomma för sommaren redan nu!!

Kvalifikationskrav

-Svenskt legitimerad sjuksköterska

-Två års dokumenterad yrkeserfarenhet som sjuksköterska

-Adekvat svenska i tal såväl som skrift

Meriterande

-Du som söker bör vara trygg i din yrkesroll samt ha lätt för att anpassa dig till nya arbetssituationer och rutiner. Visa mindre

Eventpersonal 23-26/5

Läs mer Apr 10
MEMU SVENSK MÄSSBEMANNING AB arbetar med bemanning av mässor och evenemang. Vi deltar vid ett 60 tal arrangemang per år. De vanligaste arbetsuppgifterna är att vi registrerar besökare, kassabetalning, gör mässundersökningar, tillhandahåller värdar och värdinnor till olika utställare, telefonering inför mässor samt på mässor vanligen förekommande arbetsuppgifter. #jobbjustnu Vi ... Visa mer
MEMU SVENSK MÄSSBEMANNING AB arbetar med bemanning av mässor och evenemang. Vi deltar vid ett 60 tal arrangemang per år. De vanligaste arbetsuppgifterna är att vi registrerar besökare, kassabetalning, gör mässundersökningar, tillhandahåller värdar och värdinnor till olika utställare, telefonering inför mässor samt på mässor vanligen förekommande arbetsuppgifter.
#jobbjustnu
Vi söker personal till en internationell kongress som äger rum 23-26/5.
Ta chansen att vara med vid denna internationella kongress. Det blir ett minne för livet.
Se gärna en film: https://www.youtube.com/watch?v=0sh86v4e0gQ&feature=youtu.be
Vi kommer att arbeta med registrering av delegater, salsvärdar/värdinnor, monterpersonal samt på internationella kongresser vanligen förekommande arbetsuppgifter.
Engelsktalande (svenska ej nödvändigt)
- Stresstålighet
- Erfarenhet
- Gillar olika typer av människor
Maila ansökan till info@memu.se / Skriv Kongresspersonal i ämnet.
(Om du har ansökt tidigare, återkommer vi till dig. Du behöver inte skicka in ansökan igen) Visa mindre

Vårdplatskoordinatorer till akutmottagning (Semestervikariat)

Läs mer Apr 9
Vår akutmottagning är helt nybyggd och anpassad för att kunna möta framtidens behov av akutsjukvård i Stockholm. Detta skapar mycket goda förutsättningar för hög patientsäkerhet och en god arbetsmiljö i nya fräscha lokaler. Vi har ett öppet klimat där personalgruppen präglas av en bra sammanhållning. För oss är det viktigt att vi trivs på jobbet! Arbetsbeskrivning Vårdplat... Visa mer
Vår akutmottagning är helt nybyggd och anpassad för att kunna möta framtidens behov av akutsjukvård i Stockholm.

Detta skapar mycket goda förutsättningar för hög patientsäkerhet och en god arbetsmiljö i nya fräscha lokaler. Vi har ett öppet klimat där personalgruppen präglas av en bra sammanhållning. För oss är det viktigt att vi trivs på jobbet!

Arbetsbeskrivning

Vårdplatskoordinator är resursen som möjliggör att våra patienter befinner sig på rätt vårdenhet samt optimerar användningen av de tillgängliga vårdplatserna. I din roll inventerar du kontinuerligt vårdplatserna på sjukhuset och stämmer av med slutenvårdsenheterna.  Vidare sker placeringar av patienter. Som vårdplatskoordinator arbetar du självständigt men i tätt samarbete med läkare på akuten och representanter för slutenvårdsenheterna. Uppdragets ramar definieras av enhetschefen tillsammans med anpassningar i den dagliga driften. 

Vårdplatskoordinatorerna har sin hemhörighet på akutmottagningen och tillhör en större medarbetargrupp. 

Kvalifikationer

Du har förmågan att arbeta organiserat och strukturerat. Du kan arbeta självständigt och är intresserad av att utveckla din egen roll. Därtill är du mån om att vårda relationer och är en god representant för sjukhuset. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Kompetenskrav:

Vi välkomnar dig som är utbildad undersköterska och/eller har relevant administrativ erfarenhet. Tjänsterna förutsätter god IT-vana. Därtill har du goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift. 

Meriterande: 

Det är en fördel ifall du har tidigare erfarenhet av:

att koordinera vårdplatser och patientflöden på ett sjukhus.
systemet Take Care.
arbete på akutmottagning eller på sjukhusbunden vårdavdelning.
patienters hela vårdkedja på ett akutsjukhus. 
Erbjudande

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför månar vi om att du ska ha ett utvecklande, tryggt och hållbart arbetsliv. Vi erbjuder många olika förmåner och fördelar oavsett var du befinner dig i livet och i karriären.

Läs mer om vårt erbjudande här

Övrigt

Du ska kunna arbeta minst 8 veckor under perioden 20 maj-1 september 2024. 

Tjänsterna är på dag/kväll/helg enligt schema eller nattjänstgöring. Ange i ansökan vilket eller vilka av dessa alternativ som du är intresserad av.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Södersjukhuset tillämpar kontroll i belastningsregistret före beslut om anställning. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och intervjuer. 

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.
Södersjukhuset är ett av Nordens största akutsjukhus. Akutsjukvården står i centrum och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna vår specialitet. Vi har även en av Sveriges största förlossningskliniker. Hos oss arbetar cirka 5000 medarbetare. Vi bedriver omfattande klinisk forskning och utbildning och för oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära och personliga patientkontakten. Vår vision är att vara Sveriges ledande akutsjukhus. Visa mindre

Hallwylska museet söker 6 museipedagoger till sommarsäsongen 2024

Läs mer Apr 9
Hallwylska museet söker 6 museipedagoger till sommarsäsongen 2024 Vi söker just nu 4 museipedagoger på 50% i 7 veckor, med start från vecka 26. Utöver det behöver vi även två museipedagoger på 60% i 6 veckor, även det med start vecka 26. Anställningen avser deltid och är en säsongsanställning över sommarperioden. Helgtjänstgöring ingår enligt schema. Hallwylska museet är et... Visa mer
Hallwylska museet söker 6 museipedagoger till sommarsäsongen 2024

Vi söker just nu 4 museipedagoger på 50% i 7 veckor, med start från vecka 26. Utöver det behöver vi även två museipedagoger på 60% i 6 veckor, även det med start vecka 26.
Anställningen avser deltid och är en säsongsanställning över sommarperioden. Helgtjänstgöring ingår enligt schema.

Hallwylska museet är ett historiskt hus - ständigt i rörelse. Genom kunskap, nyfikenhet och ett personligt bemötande vill vi öppna dörrar till historien och inspirera till nya upptäckter. Om du brinner för att förmedla historia och kultur är detta en plats för dig!

Du är museets ansikte utåt, tar emot våra besökare och förmedlar kunskap om den kulturhistoria som museet förvaltar. Du arbetar med olika arbetsuppgifter i den utåtriktade verksamheten - i vår entré och butik, som värd och vakt samt som pedagog.

Arbetsuppgifter

Som värd bemöter och vägleder du besökarna samt övervakar säkerheten i museets lokaler. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att museibesöket upplevs kvalitativt. Som pedagog visar du museet för besöksgrupper i reguljära och bokade visningar. Vi sätter stor vikt vid en medvetenhet i historiebruk, och att kunna anpassa visningen till besökarna ur ett tillgänglighetsperspektiv. Du ser till att besökarna får en givande upplevelse och blir väl bemötta.

Dina kvalifikationer


• Erfarenhet av att genomföra visningar
• Vi söker dig som har minst 40hp/60p i etnologi, konstvetenskap och/eller angränsande kulturhistoriska ämnen
• Ett utpräglat service- och säkerhetstänkande samt mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska

Meriterande


• Erfarenhet av att genomföra visningar som bygger på drama som metod
• Kunskaper i ett utomeuropeiskt språk
• Kunskaper i digital förmedling
• Erfarenhet av försäljning och kassaredovisning

Lön enligt överenskommelse. Myndigheten tillämpar ett inkluderande synsätt och eftersträvar mångfald ur alla aspekter. Sista ansökningsdag är den 23 april. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Upplysningar om tjänsten lämnas av enhetschef Emelie Höglund 08-402 30 92. Ansökan görs genom att trycka på knappen nedan. Visa mindre

Vi söker lättmatroser/matroser til M/S Birka Gotland för säsongsarbete och

Läs mer Apr 9
Arbetsuppgifter: Som matros ombord på våra fartyg får du ett omväxlande arbete med varierande arbetsuppgifter där du dagligen möter många människor. Du är en representant för hela företaget och kommer dagligen att möta våra passagerare. Det är därför viktigt att du är serviceinriktad, har en positiv inställning och att det är naturligt för dig att alltid göra ditt bästa för att... Visa mer
Arbetsuppgifter:
Som matros ombord på våra fartyg får du ett omväxlande arbete med varierande arbetsuppgifter där du dagligen möter många människor. Du är en representant för hela företaget och kommer dagligen att möta våra passagerare. Det är därför viktigt att du är serviceinriktad, har en positiv inställning och att det är naturligt för dig att alltid göra ditt bästa för att tillgodose passagerarnas förväntningar.

Arbetstider och anställningsform:
Arbetet är upplagt på veckoskift, en eller flera veckor ombord med motsvarande ledighet. Destination Gotland har kollektivavtal med SEKO Sjöfolk vilket medför lön och försäkringar enligt kollektivavtal. Hemmahamn för fartyget M/S Birka Gotland är Stockholm.

Ansökan:
Du behöver bifoga ett sjötjänsteutdrag till din ansökan. I din ansökan vill vi även att du anger vilken tidsperiod som du kan arbeta hos oss.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!
Utbildningar och intyg:
- Lättmatros eller Matros (STCW Manila).
- Grundläggande säkerhet (C10, STCW Manila).
- Räddningsfarkoster och beredskapsbåtar (C5, STCW Manila).
- Certifikat för personal med särskilda sjöfartskyddsuppgifter (C18, STCW Manila).
- Läkarintyg för sjöfolk (Obegränsad fart).
- Sjöfartsbok.

Meriterande:
- Snabbgående räddningsfarkoster (C6, STCW Manila).
- Crowd Management.
- Grundläggande sjukvård (C13, STCW Manila).

Vi har engelska som säkerhetsspråk på M/S Birka Gotland. Vi genomför en bakgrundskontroll samt så kan en alkohol och drogkontroll utföras.

På Destination Gotland ansvarar vi för en av Sveriges viktigaste vägar – sjövägen mellan Gotland och fastlandet. Våra snabbgående fartyg skapar möjligheter för både passagerare och godstrafik att resa effektivt mellan Gotland och fastlandet, på rutterna Visby – Nynäshamn eller Visby – Oskarshamn.

Från och med våren 2024 kommer vi även bedriva kryssningstrafik mellan Stockholm, Mariehamn och Visby med fartyget M/S Birka Gotland.

Vi har drivit Gotlandstrafiken sedan 1998 och är stolta över förtroendet. Formellt är uppdraget från Trafikverket, men på många sätt är uppdraget också från det gotländska samhället. Vi ser det som vår uppgift att vara med och bidra till Gotlands utveckling genom att alltid gå före och skapa möjligheter för att alla som vill ska kunna resa till och från vår ö.

Läs mer på www.destinationgotland.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Linkedin. Visa mindre

Vi söker vaktgående maskinpersonal till M/S Birka Gotland för säsongsarbete

Läs mer Apr 9
Arbetsuppgifter: Som vaktgående maskinpersonal ombord på våra fartyg får du ett omväxlande arbete med varierande arbetsuppgifter där du dagligen möter många människor. Din främsta arbetsuppgift kommer att vara vaktgående i maskin och övervaka driften tillsammans med 2:e fartygsingenjör. Arbetet varvas med reparation och underhållsarbeten. Arbetstiden kan förläggas under dygnet... Visa mer
Arbetsuppgifter:
Som vaktgående maskinpersonal ombord på våra fartyg får du ett omväxlande arbete med varierande arbetsuppgifter där du dagligen möter många människor. Din främsta arbetsuppgift kommer att vara vaktgående i maskin och övervaka driften tillsammans med 2:e fartygsingenjör. Arbetet varvas med reparation och underhållsarbeten. Arbetstiden kan förläggas under dygnets alla timmar.

Du är en representant för hela företaget och kommer dagligen att möta våra passagerare. Det är därför viktigt att du är serviceinriktad, har en positiv inställning och att det är naturligt för dig att alltid göra ditt bästa för att tillgodose passagerarnas förväntningar.

Arbetstider och anställningsform:
Arbetet är upplagt på veckoskift, en eller flera veckor ombord med motsvarande ledighet. Destination Gotland har kollektivavtal med SEKO Sjöfolk vilket medför lön och försäkringar enligt kollektivavtal.

Ansökan:
Du behöver bifoga ett sjötjänsteutdrag till din ansökan. I din ansökan vill vi även att du anger vilken tidsperiod som du kan arbeta hos oss.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!
Utbildningar och intyg:
- Vaktgående maskinpersonal, VMP (STCW Manila).
- Grundläggande säkerhet (C10, STCW Manila).
- Räddningsfarkoster och beredskapsbåtar (C5, STCW Manila).
- Certifikat för personal med särskilda sjöfartskyddsuppgifter (C18, STCW Manila).
- Läkarintyg för sjöfolk (Obegränsad fart).
- Sjöfartsbok.

Meriterande:
- Snabbgående räddningsfarkoster (C6, STCW Manila).
- Crowd Management.

Vi har engelska som säkerhetsspråk ombord på Birka. Vi genomför en bakgrundskontroll samt så kan en alkohol och drogkontroll utföras.

På Destination Gotland ansvarar vi för en av Sveriges viktigaste vägar – sjövägen mellan Gotland och fastlandet. Våra snabbgående fartyg skapar möjligheter för både passagerare och godstrafik att resa effektivt mellan Gotland och fastlandet, på rutterna Visby – Nynäshamn eller Visby – Oskarshamn.

Från och med våren 2024 kommer vi även bedriva kryssningstrafik mellan Stockholm, Mariehamn och Visby med fartyget M/S Birka Gotland.

Vi har drivit Gotlandstrafiken sedan 1998 och är stolta över förtroendet. Formellt är uppdraget från Trafikverket, men på många sätt är uppdraget också från det gotländska samhället. Vi ser det som vår uppgift att vara med och bidra till Gotlands utveckling genom att alltid gå före och skapa möjligheter för att alla som vill ska kunna resa till och från vår ö.

Läs mer på www.destinationgotland.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Linkedin. Visa mindre

Sommarjobb åt en 34 årig man med autism bosatt i Enskededalen

Läs mer Apr 9
Sommarjobb på 60% sökes åt en 34-årig man med autism bosatt i Enskededalen. Vi söker en assistent som kan jobba under period juni och juli främst. Arbetet omfattar både vardagar och helgarbete. Vi söker just nu en personlig assistent som kan hjälpa och stötta honom under sin vardag. Vi ser gärna att du som söker tjänsten är lyhörd, tålmodig, ödmjuk, lugn, social och trygg i ... Visa mer
Sommarjobb på 60% sökes åt en 34-årig man med autism bosatt i Enskededalen.
Vi söker en assistent som kan jobba under period juni och juli främst.
Arbetet omfattar både vardagar och helgarbete.
Vi söker just nu en personlig assistent som kan hjälpa och stötta honom under sin vardag. Vi ser gärna att du som söker tjänsten är lyhörd, tålmodig, ödmjuk, lugn, social och trygg i dig själv. Att ha dessa egenskaper är väldigt viktigt för att trivas i den här tjänsten.
Han tycker om att vara aktiv och göra olika aktiviteter och därför är det viktigt att du som söker tjänsten kan tillgodose kundens behov och intressen.
Vi söker någon som har erfarenhet av att arbeta med personer med autism och utvecklingsstörning och som kan anpassa sig till olika situationer som kan uppstå. Det är meriterande att du som söker tjänsten har erfarenhet av utåtagerande beteende.

Aros Omsorg AB är ett privatägt omsorgs bolag. Vi fungerar som ett alternativ till kommunen och storbolagen. Vi jobbar nära våra kunder och erbjuder juridisk rådgivning och skräddarsydd service. Våra ledord är omtanke, frihet och kompetens. Vi kräver att vår personal arbetar med hjärta och är öppna för personlig utveckling. I gengäld erbjuder vi kompetensutveckling och förmåner över marknads kompensation.
Eftersom vi är medelstora erbjuder vi stor flexibilitet med schema och personlig utveckling. Vi är lyhörda inför dina önskemål. Visa mindre

Lägerledare på Stora Skuggans 4H-gård (dagtid)

Läs mer Apr 9
Stora Skuggans 4H-gård är en ideell förening med verksamhet för barn och unga inom områdena djur, natur, hantverk och trädgård på Norra Djurgården. Under skollov arrangeras daglägerverksamhet på vardagar och vi söker nu lägerledare till sommarens dagläger. Arbetsuppgifter Som lägerledare arbetar du i ett team som tillsammans planerar och leder daglägerverksamheten för barn 7-14... Visa mer
Stora Skuggans 4H-gård är en ideell förening med verksamhet för barn och unga inom områdena djur, natur, hantverk och trädgård på Norra Djurgården. Under skollov arrangeras daglägerverksamhet på vardagar och vi söker nu lägerledare till sommarens dagläger.
Arbetsuppgifter
Som lägerledare arbetar du i ett team som tillsammans planerar och leder daglägerverksamheten för barn 7-14 år. Störst fokus ligger på att sköta om gårdens djur, såsom hästar, kor, getter, kaniner, höns och får. Utöver detta arrangeras också aktiviteter såsom tipspromenader, korvgrillning, sammarbetsövningar, lekar mm.
Vem söker vi?
Du som person behöver vara:
Trygg i dig själv
Initiativrik
Idérik
Ordningsam
Flexibel
Ansvarstagande
Ha en god samarbetsförmåga
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Du som person önskas ha erfarenhet av:
Att ha arbetat med barn och unga
Det är meriterande om du har kompetens inom djurskötsel
Friluftsliv
"Sjukvård" Första hjälpen
Sång/musik/teater

Du behöver kunna arbeta under minst tre lägerveckor mellan veckorna 25-33 samt vara minst 18 år gammal. Visa mindre

Vi söker kvällspersonal och även personal för enstaka dagar

Läs mer Apr 9
Nu söker vi semestervikarier för kvällspersonal samt enstaka dagar i veckan under juli månad Arbetstid är mellan 1530-22 kvällar samt dagar 0700-1530. Det gäller även helger och andra röda dagar. Vi har en stor, mysig hörnlokal på Magnus Ladulåsgatan 25. All personal utgår från lokalen. Det är ett KRAV på att cykla. Vi använder oss av arbetscyklar Vi söker dig som kan ta egna i... Visa mer
Nu söker vi semestervikarier för kvällspersonal samt enstaka dagar i veckan under juli månad
Arbetstid är mellan 1530-22 kvällar samt dagar 0700-1530. Det gäller även helger och andra röda dagar.
Vi har en stor, mysig hörnlokal på Magnus Ladulåsgatan 25.
All personal utgår från lokalen. Det är ett KRAV på att cykla. Vi använder oss av arbetscyklar
Vi söker dig som kan ta egna initiativ och har en hög arbetsmoral.
Du ska kunna samarbeta med både kollegor och kunder.
Du ska tåla stress och kunna planera om ditt schema vid behov.
Du ska behärska det svenska språket mycket bra i både tal och skrift. Vi är en lokal hemtjänst här på Södermalm. Vi är en arbetsgrupp på ca 20st.
Vårat största fokus är att ha en hög personalkontinuitet. Detta för att kunna säkra tryggheten för kunderna, men även för personalen.
Nu söker vi dig som tycker om att jobba med människor och är initiativrik och ansvarsfull med ett "helikopterseende".
I hemtjänsten jobbar man oftast helt ensam ute hos kunderna, som har olika vårdbehov. Det innebär allt från förflyttning med lift, Turner och glidbräda till att laga mat och städa, tvätta och sköta inköp.
Som kvällspersonal har du larmansvar 15:30-2200. Visa mindre

Medåkare inom renhållning - Stockholm - Sommarjobb

Läs mer Apr 9
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamn... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.

Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som medåkare inom renhållning förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.

Vi söker dig som är redo att arbeta som medåkare åt ett återvinningsföretag. I denna roll är det viktigt att du klarar av att arbeta fysiskt och med ett miljö och säkerhetstänk. Som medåkare arbetar du även med hantera GPS och nycklar till soprum. Dina primära arbetsuppgift är att dra kärl och kunna arbeta i ett högt tempo.

Det kan även förekomma att man jobbar som chaufför inom återvinning med ett fordon där B-behörighet krävs på körkortet.

Arbetsuppgifter:

Dra sopkärl, hantera GPS och nycklar

Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare

Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk

Hantera hushållssopor

Hantera glas, plast och metall återvinning


Om dig:

Denna roll passar dig som har en hög arbetsmoral och älskar att jobba i ett högt tempo. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer:

Ansvarstagande och prestigelös

God fysisk förmåga

Kunna tala och skriva svenska


Kvalifikationer:

B-körkort

Tillgång till egen bil (adresserna kan vara svåra att ta sig till kommunalt)


Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning anses meriterande men är inget krav.

Plats: Stockholm

Arbetstider: Mån-fre 06.00-15.00

Lön: Enligt kollektivavtal.

Vi söker både till heltidstjänster och deltidstjänster.

Om oss:

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex! Visa mindre

Gillar du lajv och fantasy och uppskattar att arbeta med barn och ungdomar?

Läs mer Apr 9
Vilka är vi? Fabelo Adventure AB driver varumärket Tall Tales - Heroes. Aktiviteten har funnits i Visby sedan 2021 och 2022 utökades den även till Stockholm. 2023 pågick aktiviteten i 6 olika städer och i februari 2024 togs verksamheten över av nytt bolag. Nu planerar vi en sommarsäsong i Stockholm, Mamlö, Visby och Göteborg. Detta innebär att vi nu söker aktivitetsledare i des... Visa mer
Vilka är vi? Fabelo Adventure AB driver varumärket Tall Tales - Heroes. Aktiviteten har funnits i Visby sedan 2021 och 2022 utökades den även till Stockholm. 2023 pågick aktiviteten i 6 olika städer och i februari 2024 togs verksamheten över av nytt bolag. Nu planerar vi en sommarsäsong i Stockholm, Mamlö, Visby och Göteborg. Detta innebär att vi nu söker aktivitetsledare i dessa städer. Vi erbjuder en fantasirik arbetsplats med stor utvecklingspotential då vi är ett växande företag, med gott om utrymme för någon med kreativa idéer om nya projekt.
Vad är Heroes? Heroes är en aktivitet för barn och ungdomar mellan 6-16 år. Här får dom kämpa i episka slag och olika spel med skumsvärd, sköldar och magiska artefakter. Här tävlar man inte om vem som slåss bäst utan vi uppmuntrar till att man ska hjälpa och peppa varandra, vara teatraliska i sina fall och ha roligt framför allt!
Vem är du? Vi söker nu dig som vill jobba som aktivitetsledare för just Heroes. Här får du gå in i rollen som en fantasifigur och leda våra äventyrsspel för barnen. Vi söker dig som kan ta eget ansvar, känner dig trygg i en ledarroll, är strukturerad och stresstålig, har en ordentlig skopa social kompetens och även har barnasinnet kvar. Du ska trivas med att jobba med barn och ungdomar och kunna sätta gränser men även instruera, inspirera och peppa barnen när du leder våra spel! Om du har erfarenhet av att tidigare hållit aktiviteter för barngrupper är detta meriterande men vi lägger störst vikt vid din personlighet och att du kan bjuda på dig själv.
Typ av anställning? Det kommer att vara en timbaserad säsongsanställning där vår säsong är mellan juni-september med möjlighet till fortsatt enstaka pass under hösten. Aktiviteterna är 90 minuter långa och det sker ofta fler spel under en dag. Du ska även köra material till platsen där spelet ska ske och förbereda innan det drar igång vilket innebär att du behöver ha B-körkort och kunna köra med manuell växel.
Låter detta intressant? Tveka inte att söka till vår sommarsäsong!
Skicka in ditt CV, personligt brev och referens till: info@fabelo.nu
Märk mailet med Heroes - Staden du söker till
Tjänsterna tillsätts löpande
Vi kommer att be om utdrag från belastningsregistret om en intervju blir intressant. Visa mindre

Däckskiftare sökes i Bromma

Läs mer Apr 9
Däckgruppen Bromma söker nya medarbetare till vår verkstad inför säsongen. Vi söker dig som har erfarenhet som däckskiftare / däckmontör och vill börja jobba omgående under säsongen Möjlighet till att styra arbetstider är goda. Lön: 155kr/tim + 12% sem.ers. OB-helger 50% Däckgruppen Brommas öppettider: Vardagar 06-22 Helger 09-18 Vi ser fram emot att träffa Dig som vill bli en ... Visa mer
Däckgruppen Bromma söker nya medarbetare till vår verkstad inför säsongen.
Vi söker dig som har erfarenhet som däckskiftare / däckmontör och vill börja jobba omgående under säsongen
Möjlighet till att styra arbetstider är goda.
Lön: 155kr/tim + 12% sem.ers.
OB-helger 50%
Däckgruppen Brommas öppettider:
Vardagar 06-22
Helger 09-18
Vi ser fram emot att träffa Dig som vill bli en i vårt team!
Väl mött // David L. Visa mindre

Däckskiftare sökes i Vasastan

Läs mer Apr 9
Däckgruppen Vasastan söker nya medarbetare till vår verkstad inför säsongen. Vi söker dig som har erfarenhet som däckskiftare / däckmontör och vill börja jobba omgående till slutet på maj Möjlighet till att styra arbetstider är goda. Lön: 155kr/tim + 12% sem.ers. OB-helger 50% Däckgruppen Vasastan öppettider: Vardagar 06-20 Lördag 10-15 Vi ser fram emot att träffa Dig som vill ... Visa mer
Däckgruppen Vasastan söker nya medarbetare till vår verkstad inför säsongen.
Vi söker dig som har erfarenhet som däckskiftare / däckmontör och vill börja jobba omgående till slutet på maj
Möjlighet till att styra arbetstider är goda.
Lön: 155kr/tim + 12% sem.ers.
OB-helger 50%
Däckgruppen Vasastan öppettider:
Vardagar 06-20
Lördag 10-15
Vi ser fram emot att träffa Dig som vill bli en i vårt team!
Väl mött // David L. Visa mindre

Sommarvikarier till Bromma hemtjänst

Läs mer Apr 9
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna. Bromma stadsdelsförvaltning erbjuder dig en arbetsplats där dina insatser verkligen kan göra skillnad och bidrar till samhällsnyttan i en växande stadsdel. Här... Visa mer
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

Bromma stadsdelsförvaltning erbjuder dig en arbetsplats där dina insatser verkligen kan göra skillnad och bidrar till samhällsnyttan i en växande stadsdel. Här är aktivt medarbetarskap och tydligt ledarskap grunden för en utvecklande verksamhet.Välkommen till oss

Bromma stadsdelsförvaltning är en av stadens elva stadsdelar.

Bromma ligger nära Stockholms innerstad och vid Mälaren med dess vackra gröna natur. Äldreomsorgen tillämpar heltid som norm med möjlighet att arbeta deltid. Du har din huvudsakliga arbetsplats på enheten men anställningen innebär att du utför arbete på olika platser inom Brommas kommunala hemtjänstområden inom avdelningen äldreomsorg.

Vi erbjuder

Brommas kommunala hemtjänst  består av tre enheter, Blackebergs, Tranebergs- och Västerleds hemtjänst. Nu söker vi dig som vill arbeta hos oss i sommar då våra ordinarie medarbetare ska ha sin sommarsemester. Vi ser gärna att du är undersköterska eller har en pågående utbildning med inriktning vård och omsorg, alternativt har erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorgen -  gärna hemtjänst.

Vi söker personal som kan arbeta schemalagd arbetstid dag/kväll/helg. Arbetstider kan komma att förändras löpande utifrån verksamhetens behov. Vi förflyttar oss med bil, el-cykel, cykel alternativt med kollektiva färdmedel eller till fots.

Vi utför omvårdnads- och serviceinsatser till alla som har fått ett biståndsbeslut beviljat från kommunens biståndshandläggare. Vår verksamhet präglas av respekt för den enskilda individen och dess önskemål. Självbestämmande, trygghet och kontinuitet är hörnstenar i vår verksamhet. 

Din roll

Som undersköterska eller vårdbiträde i hemtjänsten ska du ge god omvårdnad, social omsorg och serviceinsatser till de äldre enligt beslut från biståndshandläggare. Du ska hjälpa och stödja omsorgstagare i det dagliga livet för att främja den funktionella förmågan hos denne och hjälpa till med omsorgstagares behov. Du kan komma att ha kontakt med anhöriga, trygghetsjour eller andra externa samarbetspartners samt medverka vid planering och social dokumentation. Du skall dessutom följa de rutiner och föreskrifter som finns på arbetsplatsen

Din kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som är undersköterska eller har en pågående utbildning med inriktning vård och omsorg, alternativt har minst 1 - 3 års erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorgen - gärna hemtjänst. Du ska ha vana av att dokumentera. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna och goda referenser. Vi behöver dig som är trygg, stresstålig och har en personlig mognad. Du ska också vara serviceinriktad och lyhörd för omsorgstagares behov. Du värdesätter olikheter och förstår att olika bakgrund, kultur och grupptillhörighet kan påverka en själv och andra på olika sätt. Du har god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av egna kunskaper och erfarenheter samt är öppen för att lära dig av andra. Du har empati i mötet med andra människor och har ett genuint intresse för att arbeta inom yrket. Du förväntas att vara flexibel, då arbetet kräver det.
Meriterande om du har B-körkort eller kan cykla.
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.Webbplats: start.stockholm Visa mindre

Vi söker nu sommarjobbare som vill jobba som IT-tekniker i Stockholm!

Läs mer Apr 9
Gillar du att jobba självständigt, drivs av att ge god service samt att ställas inför tekniska utmaningar? Som IT-tekniker kommer du att arbeta med IT-support på plats ute hos kund. Du hjälper kunderna med olika IT-relaterade problem och utmaningar/uppdrag. Det kan handla om allt ifrån att installera nya datorer, hantera upplåsning av konton, /koppling av skrivare, uppgraderin... Visa mer
Gillar du att jobba självständigt, drivs av att ge god service samt att ställas inför tekniska utmaningar?

Som IT-tekniker kommer du att arbeta med IT-support på plats ute hos kund. Du hjälper kunderna med olika IT-relaterade problem och utmaningar/uppdrag. Det kan handla om allt ifrån att installera nya datorer, hantera upplåsning av konton, /koppling av skrivare, uppgradering av programvaror till hantering av nätverksproblem eller att felsöka befintliga datorer och skrivares hård- och mjukvara. Rollen ställer krav på flexibilitet, självständighet och servicemedvetenhet. Det är en omväxlande och utvecklande roll dig som brinner för teknik och som vill leverera förstklassig service.

Vem är du?

Vi är på jakt efter dig som har ett brinnande intresse för teknik och letar efter ett sommarjobb. Går du en systemvetarutbildning och är sugen på att testa på dina kunskaper, då är detta ett perfekt jobb för dig!

Du har en god kommunikativ förmåga och en vilja att ge förstklassig service. För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du är nyfiken och orädd inför utmaningar.

Har du tidigare arbetat som tekniker eller inom nätverk/drift samt behärskar svenska och engelska flytande så tror vi att du har rätt förutsättningar för att matcha rollen.

Om Onitio

Onitio är en nyligen etablerad IT-koncern, som är resultatet av en sammanslagning mellan InfoCare-koncernen och de tidigare Visma-bolagen; Exso AS, Value Retail Consulting AS och EssCom AB. Onitio Group ägs av det norska investmentbolaget Aars.

Onitio är ledande i Norden inom företagets olika affärsområden som har som mål att fortsätta växa tillsammans med sina partners och kunder. I augusti 2023 hade företaget mer än 1 500 anställda med en förväntad omsättning på nära 2 miljarder NOK 2023.

På Onitio ligger vi i framkant av IT-tjänster och erbjuder ett brett spektrum av expertis:

Onitio Technology Services levererar installation, support och underhåll av IT- och teknisk utrustning i hela Norden.

Onitio Workforce Services and Consulting levererar resurser och heltäckande bemanningslösningar inom IT, både genom resurser på plats och fjärrsupport.

Onitio Solutions levererar lösningar inom detaljhandeln och närliggande branscher. Konsulttjänster med spetskompetens inom detaljhandel och IT tillhandahålls genom Value Retail Consulting.

Följ med oss på Onitio när vi sätter nya standarder för IT-excellens i Norden, och tillsammans skapar vi en väg mot en ljusare teknisk framtid Visa mindre

Bussförare Södertörn sommar 2024

Läs mer Apr 9
Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om os... Visa mer
Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se.Trafikområde Södertörn består av ca 1000 medarbetare och vi kör varje dag ca 286 bussar. Tillsammans med vår uppdragsgivare SL ansvarar vi för att driva och utveckla busstrafiken i område Handen, Jordbro, Ösmo och Tyresö.


Ett av våra viktigaste uppdrag är att leva upp till Nobinas resenärslöfte. Våra resenärer ska alltid känna sig välkomna och trygga, få information som är betydelsefull för sin resa och veta att de reser hållbart med oss.


Som bussförare har du ett mycket viktigt, ansvarfullt och flexibelt arbete. Du förflyttar massor med människor dagligen till arbete, skola eller kanske till en kär vän. På så sätt bidrar du till att förflytta samhället varje dag. Våra resenärer ska känna sig välkomna, trygga, informerade och kunna lita på att de reser hållbart med dig som förare. Som kollega är du respektfull, bryr dig om andra och tar ansvar för ditt uppdrag och bidrar på så sätt till en god arbetsmiljö.


Detta söker vi hos dig

Som bussförare är du utåtriktad, flexibel och tycker om både service och kundkontakter. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett säkert körsätt och kör miljövänligt.

Vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.  Därför söker vi dig som:• Älskar att interagera med människor och jobba i varierande miljöer.
• Är flexibel och utåtriktad.
• Vill skapa enastående kundupplevelser genom hög service.
• Kan arbeta under oregelbundna tider.
• Har goda svenska kunskaper i tal och skrift.
• Du har D-körkort, förarkort och YKB.

 


Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande. 


Detta erbjuder vi dig

Vi erbjuder dig ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra resenärer och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. På några av våra depåer finns gym som du får utnyttja gratis, vi har friskvårdsbidrag och fri parkering till alla depåer.


Nobina gillar olika

Vi på Nobina vet att mångfald och inkludering berikar både individer, grupper och oss som företag. Allas samlade erfarenheter är viktiga för att vi som jobbar på Nobina, likväl som samhället runt omkring oss, ska kunna växa och utvecklas på bästa möjliga sätt.


Om tjänsten  

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100% under sommaren med möjlighet till fast tjänst. Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Lön enligt kollektivavtal. Har du tidigare har arbetat som bussförare får du tillgodoräkna dig år för inplacering i lönestegen.


Som en del i rekryteringsprocessen genomförs digitala tester. Testerna skickas till dig per e-post. Observera att vi inte alltid har möjlighet att ge återkoppling på testerna om du inte går vidare till intervju.  Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsansvarig Jeanette Hedman på jeanette.hedman@nobina.se


Vi ser fram emot att ha dig med i vårt team och skapa framtidens kollektivtrafik tillsammans!


Ansökan

Vi vill ha din ansökan senast: 31 maj 2024. Urval sker löpande.


Har du D-körkort men inte giltig YKB?

Vi kan eventuellt se över möjligheterna att erbjuda fortbildning YKB då vi strävar efter att hitta rätt person till tjänsten.
Vill du bli vår kollega och stärka vårt team i Södertörn? Sök jobbet som bussförare hos oss! Visa mindre

Servitris/Servitör för sommarsäsongen 2024 - Restaurang Maestro

Läs mer Apr 8
Restaurang Maestro är en grekisk restaurang belägen på Södermalm i Stockholm. Vi letar nu efter erfaren och engagerad servitris/servitör inför sommarsäsongen 2024, med möjlighet till förlängning. Krav och kvalifikationer: Minst tre års erfarenhet av à la carte-servering God kassavana Bra servicekänsla Flexibel, lösningsorienterad och stresstålig Självgående och teamspelare Meri... Visa mer
Restaurang Maestro är en grekisk restaurang belägen på Södermalm i Stockholm. Vi letar nu efter erfaren och engagerad servitris/servitör inför sommarsäsongen 2024, med möjlighet till förlängning.
Krav och kvalifikationer:
Minst tre års erfarenhet av à la carte-servering
God kassavana
Bra servicekänsla
Flexibel, lösningsorienterad och stresstålig
Självgående och teamspelare
Meriterande: Vinkunskap

Ansökan:
Om du känner att du matchar våra krav och vill vara en del av vårt team, välkomnar vi din ansökan! Skicka ditt CV, personliga brev och referenser till info@restaurangmaestro.se. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi ser fram emot din ansökan och möjligheten att välkomna dig till vårt team på Restaurang Maestro! Visa mindre

Sommarvikarie inom hemtjänst Dag och kväll

Läs mer Apr 8
Sommarvikarier till hemtjänsten i Bromma Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten. Vi har varierande och meningsfulla arbetsuppgifter, roliga kollegor och kompetenta chefer. Vi erbjuder också goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Glädje, engagemang, innovation och flexibilitet är våra värdeord som avspeglas i vår vardag - i... Visa mer
Sommarvikarier till hemtjänsten i Bromma
Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande
hemtjänsten. Vi har varierande och meningsfulla arbetsuppgifter, roliga kollegor och
kompetenta chefer. Vi erbjuder också goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.
Glädje, engagemang, innovation och flexibilitet är våra värdeord som avspeglas i vår
vardag - i varje möte med våra kunder och hur vi är mot varandra.
Nu söker vi sommarvikarier till Bromma från juni till augusti (eller annan period).
Här i Bromma är vi 25 medarbetare, en enhetschef och en planeringsledaresom varje dag gör det bästa för våra kunder. Vårt kontor ligger vid goda kommunikationer i/nära Stora mossen och Abrahamsberg.

Arbetsuppgifter
Du går hem till våra kunder och erbjuder stöd i deras vardag. Till dina arbetsuppgifter
hör att hjälpa bland annat med:
omvårdnad och hygien
städning
inköp
tvätt
måltider
promenader
Till arbetsuppgifterna hör också att dokumentera enligt lagkraven.
Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker speciellt dig som har examen inom vård och omsorg eller studerar
vårdyrken, till exempel till undersköterska, sjuksköterska, läkare, fysioterapeut,
socionom eller arbetsterapeut. Arbetserfarenhet inom vård och omsorg, speciellt
inom äldreomsorgen och/eller hemtjänsten är mycket meriterande. B-körkort är ett
krav och dina kunskaper i svenska är bra.
Det är viktigt att du förstår vikten av god service och bra bemötande. Du gillar att
jobba både självständigt och i team och tar gärna egna initiativ. Du har förmågan attbehålla lugnet också i de mer pressade situationerna.
Omfattning och arbetstidI första hand från juni till augusti men också kortare vikariat. Visstidsanställning heltideller deltid eller timanställning. Dagar och/eller kvällar och/eller helger.Ansökan:Vi gör löpande urval så skicka din ansökan gärna så fort som möjligt.Vi ser fram emot din ansökan!
Om ossAdeoCare är ett privatägt omsorgsföretag grundat 2011. Vår verksamhet ärdemensinriktad och vi verkar utifrån Silviasystrarnas palliativa vårdfilosofi. I dag är vicirka 450 medarbetare på Kungsholmen, Östermalm, Bromma, Hässelby/Vällingby,Ekerö, Lidingö, Sigtuna och i Norrköping. Vi har kollektivavtal. Visa mindre

Sommarjobb hos en verbal 14-åring

Läs mer Apr 8
Vill du jobba med min dotter? Hon är 14 år och behöver personliga assistenter hemma och som också följa kan med henne till aktiviteter, t.ex. att åka och bada. Under sommarlovet är arbetstiderna ca 9-22 varje dag, uppdelat på två pass. Du är en frisk, ungdomlig person med hög arbetsmoral i åldern 20-35 år. Du är lyhörd och förstår att det är min dotter som styr assistansen. Det... Visa mer
Vill du jobba med min dotter?
Hon är 14 år och behöver personliga assistenter hemma och som också följa kan med henne till aktiviteter, t.ex. att åka och bada. Under sommarlovet är arbetstiderna ca 9-22 varje dag, uppdelat på två pass.
Du är en frisk, ungdomlig person med hög arbetsmoral i åldern 20-35 år. Du är lyhörd och förstår att det är min dotter som styr assistansen. Det viktigaste är att du talar och förstår det svenska språket väl och har hög personlig mognad.
Du måste kunna simma för att få tjänsten!
Du kommer att arbeta med en verbal, livlig och kommunikativ tjej som vet vad hon vill, och som behöver en lyhörd och anpassningsbar assistent. Din uppgift kommer inte att vara att “ta hand om” henne (det gör jag, hennes pappa), utan att stötta henne när hennes ork tar slut, så hon kan vara ungdom på det sätt hon vill.
Hon bor tillsammans med mig, som också har ett rörelsehinder och assistans. Jag är också arbetsgivare och arbetsledare för både hennes och mina assistenter. Det är viktigt att du kan kommunicera med och ha ett bra förhållningssätt till oss båda.
Du får intron så att du får lära dig arbetsuppgifter och förhållningssätt.
I familjen finns också två katter.
Just nu söker vi i första hand timvikarier inför sommaren.
Individuell lönesättning, kollektivavtal finns.
Obs! För att arbeta med barn måste du uppvisa giltigt registerutdrag innan anställning. Beställ redan nu:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Semestervikarie till man i Enskede

Läs mer Apr 8
Jag är en 56-årig man som bor i Enskede, och jag är ensamstående pappa till min dotter. Jag har en CP-skada med talsvårigheter. Jag lever ett lugnt liv och skriver mycket. Jag går ut på promenad, simmar och sköter om mitt hem. På sommaren sköter jag om min kolonilott. Jag är inte sportintresserad. Jag söker vikarier till sommaren, till ordinarie assistenters semestrar samt even... Visa mer
Jag är en 56-årig man som bor i Enskede, och jag är ensamstående pappa till min dotter. Jag har en CP-skada med talsvårigheter.
Jag lever ett lugnt liv och skriver mycket. Jag går ut på promenad, simmar och sköter om mitt hem. På sommaren sköter jag om min kolonilott. Jag är inte sportintresserad.
Jag söker vikarier till sommaren, till ordinarie assistenters semestrar samt eventuella sjukluckor.
Din roll som assistent är att vara mina händer och fötter samt att kunna vara följsam utan att ta över kontrollen.
Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska, och god social förmåga att kommunicera. Att leva dig in i situationer utan att ta över.
Jag behöver en lyhörd och följsam assistent dygnet runt och man jobbar enligt ett schema.
Dag, kväll, natt med jour och helg.
Du ska också ha erfarenhet av arbetslivet och ha en personlig mognad.
Jag söker assistenter som kan växla mellan att vara aktiv och att vara passiv, utan det blir ett hinder.
Jag har PEG där jag får näring. Äter lite med munnen. Behöver hjälp med hygien, av- och påklädning.
Jag har två katter.
Du behöver kunna simma.
Viktigast är din inställning till jobbet med mental närvaro. Du förstår att detta inte är ett vårdjobb utan ett servicejobb. Och att du talar och förstår flytande svenska.
Jag blir din arbetsledare och arbetsgivare. Jag söker även sommarvikarier Visa mindre

Vacant Sverige söker sjuksköterskor till sommaruppdrag 2024!

Läs mer Apr 8
Om jobbet Vill du jobba som konsult hos våra kunder under sommaren 2024? Vacant Vårdbemanning expanderar kraftigt i Sverige och söker fler flexibla och kompetenta sjuksköterskor för uppdrag hos våra kunder i hela landet. Vi söker erfarna sjuksköterskor till uppdrag på sjukhus, vårdcentral och/eller inom äldreomsorgen. Du blir anställd av oss i vårt svenska bolag, Vacant Vårdbem... Visa mer
Om jobbet
Vill du jobba som konsult hos våra kunder under sommaren 2024?
Vacant Vårdbemanning expanderar kraftigt i Sverige och söker fler flexibla och kompetenta sjuksköterskor för uppdrag hos våra kunder i hela landet.
Vi söker erfarna sjuksköterskor till uppdrag på sjukhus, vårdcentral och/eller inom äldreomsorgen.
Du blir anställd av oss i vårt svenska bolag, Vacant Vårdbemanning AB, och sedan uthyrd till våra kunder.
Är du legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens? Välkommen med din ansökan, vi matchar din kompetens med uppdrag efter dina önskemål!
Möjligheter att arbeta i hela Skandinavien finns.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
- är legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet
- är van vid självständigt arbete
- är flexibel
- har god kommunikativ förmåga, ett gott bemötande, en positiv grundinställning samt god samarbetsförmåga

Företagsbeskrivning
Vacant Vårdbemanning AB är ett svenskt bemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm. Vi levererar vårdpersonal till sjukhus, kommuner, regioner och privata vårdgivare i hela Sverige.
Vi etablerades i Sverige 2019 och ingår i den norska koncernen Vacant Holdings AS som funnits i branschen i Norge sedan 2008. Företagets ledning har arbetat med bemanningslösningar till vårdbranschen sedan år 2000.

Om företaget
- Vi erbjuder dig spännande uppdrag över hela Sverige och vårt fokus ligger alltid på att matcha uppdrag med din kompetens.
- Du har alltid en fast kontaktperson före, under och efter ditt uppdrag. Din kontaktperson har lång erfarenhet från bemanningsbranschen inom vård och omsorg och är själv vårdutbildad.
- Vi är behjälpliga med boende och resor om du arbetar på annan ort.
- Vi erbjuder dig en marknadsmässig ersättning för din insats.
- För oss är hälsan viktig – generös friskvårdsersättning. Max 3000:-/år.
- Vill du arbeta några enstaka pass, del- eller heltid? Du bestämmer! Visa mindre

Vacant söker sjuksköterskor till häkten och anstalter över hela Sverige!

Läs mer Apr 8
Har du erfarenhet av att arbeta på häkten och anstalter? Är du sjuksköterska och vill jobba som konsult hos våra kunder? Har du erfarenhet och vill arbeta inom kriminalvård, LVU, rättspsykiatri eller liknande?  Varmt välkommen med din ansökan via denna annons eller kontakta oss här!  Annonsen avser både hel- och deltidstjänster.  Uppdrag finns runtom i hela Sverige.  För att ... Visa mer
Har du erfarenhet av att arbeta på häkten och anstalter?
Är du sjuksköterska och vill jobba som konsult hos våra kunder? Har du erfarenhet och vill arbeta inom kriminalvård, LVU, rättspsykiatri eller liknande? 

Varmt välkommen med din ansökan via denna annons eller kontakta oss här! 

Annonsen avser både hel- och deltidstjänster. 
Uppdrag finns runtom i hela Sverige. 
För att anmäla ditt intresse behöver vi följande:
CV med personnummer
Kontaktuppgifter till två referenser, varav minst en chef

Krav: Minst 2 års erfarenhet som sjuksköterska
Meriterande: Tidigare erfarenhet av kriminalvård, LVU, rättspsykiatri eller liknande 
Erfarenhet av arbete på vårdcentral
 
Alla som arbetar inom häkten och anstalter måste ge samtycke till att genomgå en säkerhetsklassning av SÄPO. Är du intresserad så är du välkommen att maila ditt CV, personnummer samt kontaktuppgifter till två referenser varav minst en chef. Milersättning utgår med 25kr/mil om du har längre en 50 km enkel resa från din hemort. Max 10 mil enkel väg. Vi bekostar inte boende på detta uppdrag. Ser fram emot ditt svar!

Intresserad av andra uppdrag? Välkommen att registrera dig hos oss och ladda upp ditt CV här!

Om oss
Vacant Vårdbemanning AB är ett svenskt bemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm. Vi levererar vårdpersonal till sjukhus, kommuner, regioner och privata vårdgivare i hela Sverige.

- Vi erbjuder dig spännande uppdrag över hela Sverige och vårt fokus ligger alltid på att matcha uppdrag med din kompetens!
- Du har alltid en fast kontaktperson före, under och efter ditt uppdrag. Din kontaktperson har lång erfarenhet från bemanningsbranschen inom vård och omsorg och är själv vårdutbildad.
- Vi är behjälpliga med boende och resor om du arbetar på annan ort
- Vi erbjuder dig en marknadsmässig ersättning för din insats
- För oss är hälsan viktig – generös friskvårdsersättning. Max 3000:-/år
- Vill du arbeta några enstaka pass, del- eller heltid? Du bestämmer!

Vacant Vårdbemanning AB etablerades i Sverige år 2019 och ingår i den norska koncernen Vacant Holdings AS, vilka har funnits i branschen i Norge sedan år 2008. Företagets ledning har arbetat med bemanningslösningar till vårdbranschen sedan år 2000. Visa mindre

Ekonomistudenter för kommande sommaruppdrag i Stockholm

Läs mer Apr 8
Arbetsbeskrivning Nu är sommaren snart här och många av våra kunder behöver stöd på deras ekonomifunktioner under sommarmånaderna. Det här är ett perfekt tillfälle för dig som studerar ekonomi och kanske har någon administrativ erfarenhet att få börja samla på dig värdefull erfarenhet på arbetsmarknaden. Våra kunder är alltifrån stora internationella koncerner till mindre svens... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu är sommaren snart här och många av våra kunder behöver stöd på deras ekonomifunktioner under sommarmånaderna. Det här är ett perfekt tillfälle för dig som studerar ekonomi och kanske har någon administrativ erfarenhet att få börja samla på dig värdefull erfarenhet på arbetsmarknaden. Våra kunder är alltifrån stora internationella koncerner till mindre svenska bolag med familjära kontor. 

Exempel på arbetsuppgifter: 

• Kundfakturering
• Registrera leverantörsfakturor
• In- och utbetalningar
• Påminnelsehantering
• Inkassoärenden
• Bevaka ekonomimail/ärenden

 

Vem är du?
Vi söker dig om studerar ekonomi på universitet/högskola och har troligtvis läst nåt år av dina studier. Har du även tidigare erfarenhet från administrativt arbete eller på ekonomiavdelning är det meriterande. Som person är du strukturerad och noggrann och du frågar heller en gång extra för att säkerställa att saker blir gjorda korrekt. Som konsult på Jurek ser vi att du är positiv, prestigelös och en god teamplayer som tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Ute hos kund representerar du Jurek och delar våra värderingar kring att vara en bra kollega och konsult.

Du erbjuds
Du kommer att vara anställd som konsult via Jurek men arbeta ute hos nån av våra kunder där det kan finnas olika upplägg kring hybridarbete samt behov kring heltid eller deltid. Under din anställning har du en konsultchef hos Jurek som du har löpande kontakt med under ditt uppdrag. Vid frågor gällande intresseanmälan är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se Observera att vi tar inte emot ansökningar via epost. 

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Visa mindre

Förste assistent till enheten för ringmärkning och palynologi, vikariat

Läs mer Apr 8
Naturhistoriska riksmuseet är en statlig myndighet med regeringens uppdrag att främja kunskapen, forskningen och intresset för vår värld. Myndigheten är en framstående forskningsinstitution och Sveriges största museum. Museet har under mer än 200 år samlat in föremål och data och bedrivit forskning om livet på jorden. Samlingarna innehåller fler än 11 miljoner växter, djur, sva... Visa mer
Naturhistoriska riksmuseet är en statlig myndighet med regeringens uppdrag att främja kunskapen, forskningen och intresset för vår värld. Myndigheten är en framstående forskningsinstitution och Sveriges största museum. Museet har under mer än 200 år samlat in föremål och data och bedrivit forskning om livet på jorden. Samlingarna innehåller fler än 11 miljoner växter, djur, svampar, miljöprover, mineral och fossil. All forskning och kunskap delas i utställningarna, Cosmonova och i aktiviteter på museet och digitalt.

Enheten för ringmärkning och palynologi (RIP) studerar förekomsten av pollen i luften och fåglars flyttningsmönster. Vid enhetens Palynologiska laboratorium utförs mätningar av mängden pollen i luften. Kunskap om förekomst och spridning av pollen i lufthavet ligger bakom de pollenprognoser för allergiker som enheten ger ut under pågående pollensäsong. Palynologiska laboratoriet är sedan 2022 ansvarigt för att koordinera hela landets pollenövervakning och jobbar mot förnyelse med nya metoder och arbetssätt.

ARBETSUPPGIFTER
Under pollensäsong arbetar du med framtagning av prognoser utifrån hur mycket pollen som uppmäts i luften. En stor del av arbetet sker vid mikroskop där du identifierar olika pollenslag men du kommer även att tömma pollenfällan i Stockholm och göra pollenpreparat. Andra arbetsuppgifter är att sköta den logistiska hanteringen av in- och utgående försändelser med material från landets övriga mätstationer samt mer administrativa arbetsuppgifter som att registrera pollendata.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten är högskoleutbildning på kandidatnivå i biologi eller annan relevant utbildning samt erfarenhet som kan bedömas likvärdig är ett krav. Inriktning mot botanik samt kurser inom pollenanalys och aerobiologi är meriterande liksom vana av arbete vid mikroskop samt tidigare arbete med framtagning av pollenprognoser. God förmåga att kommunicera på svenska, både muntligt och skriftligt, är ett krav. Vi ser också att du är ansvarstagande, noggrann och självgående.

ÖVRIGT
Vårt mål är att genom forskning och publik verksamhet visa vägen till ökad
kunskap och handlingskraft, för att vi tillsammans ska kunna bidra till en hållbar
och ljus framtid. Vår långsiktiga strävan är att Naturhistoriska riksmuseets anställda ska spegla den mångfald som finns i Sverige. Vi välkomnar alla sökanden oavsett kön, bakgrund, ursprung och funktionsvariation.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.
Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sommarjobb - Försäljning

Läs mer Apr 8
Sommarjobba för ett grönt & hållbart företag? Om oss: Treefling ämnar att skapa kosmetiska produkter ur ett miljö- och hållbarhetstänk. Våra produkter är 100% naturliga och ekologiska, samt tillverkade i Sverige. Om jobbet: Är du ute efter ett kul och klimatsmart sommarjobb där du får sälja ekologiska hudvårdsprodukter? Är du dessutom social, driven och inte rädd för nya utma... Visa mer
Sommarjobba för ett grönt & hållbart företag?
Om oss:
Treefling ämnar att skapa kosmetiska produkter ur ett miljö- och hållbarhetstänk. Våra produkter är 100% naturliga och ekologiska, samt tillverkade i Sverige.
Om jobbet:
Är du ute efter ett kul och klimatsmart sommarjobb där du får sälja ekologiska hudvårdsprodukter? Är du dessutom social, driven och inte rädd för nya utmaningar? Då ska du läsa vidare! Vi söker nu flera som vill arbeta med försäljning och vara med och ta ansvar för miljön och vårt klimat. Missa inte chansen till årets grönaste sommarjobb!
Vad går jobbet ut på:
Som säljare hos oss kommer du att få möjlighet att sälja 100% naturliga och ekologiska produkter, som flytande tvål och vegansk handkräm i ett växande bolag med stark tillväxt. Detta sker genom hemförsäljning mot privatpersoner.
Är du rätt person för jobbet?
Perioden är mellan juni till augusti. Du bör kunna arbeta minst en månad. Vi ser att du är social, driven och inte rädd för nya utmaningar. Jobbet kräver att du kan svenska i tal och skrift.
Lön: Provisionsbaserat
Ansök redan idag!
Skriv ett mail till jobb@treefling.se där du presenterar dig kort och bifogar CV med bild. Ange “Sommarjobb” i ämnesraden.


Vi ser fram emot att höra från dig!
Jobbansökan: jobb@treefling.se
Besöksadress, Lockarpsvägen 10, Malmö
Tel: 040-82620, www.treefling.se Visa mindre

Extrajobb som Receptionist till NOBA Bank Group under sommaren 2024

Läs mer Apr 8
Extrajobb som Receptionist till NOBA Bank Group / Nordax Är du student och vill jobba extra under sommaren? Är du en person som älskar att leverera den bästa servicen och vill jobba i en bred och ansvarstagande roll som Receptionist? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig! Vi söker nu en Receptionist som vill jobba vid behov till NOBA Bank.  Om NOBA Bank / Nordax Bank Norda... Visa mer
Extrajobb som Receptionist till NOBA Bank Group / Nordax

Är du student och vill jobba extra under sommaren? Är du en person som älskar att leverera den bästa servicen och vill jobba i en bred och ansvarstagande roll som Receptionist? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig! Vi söker nu en Receptionist som vill jobba vid behov till NOBA Bank. 

Om NOBA Bank / Nordax Bank
Nordax är en svensk bank som sedan starten 2003 vuxit till att idag ha mer än 300 000 kunder på fyra olika marknader. Nordax Bank är ett bolag med snabba beslutsvägar och högt tempo som är på väg mot att bli Nordeuropas ledande specialistbank.

Nordax Bank ägs idag av Nordic Capital Fund VIII/IX och Sampo. Sedan januari 2019 är Svensk Hypotekspension ett helägt dotterbolag till Nordax Bank och 2021 förvärvade de även Bank Norwegian och heter gemensamt NOBA Bank group. 

På huvudkontoret i Stockholm verkar cirka 450 medarbetare som tillsammans arbetar med bankens ledstjärna och kärnkompetens – ansvarsfull kreditgivning. Det är Nordax framgångsfaktor, en källa till stolthet och en av de viktigaste beståndsdelarna i arbetet med att skapa Nordens ledande specialistbank. Grunden utgörs av motiverade och drivna medarbetare. Genom närvarande och coachande ledare skapar Nordax ett kreativt arbetsklimat där eget ansvar står i centrum, eftersom det är medarbetarna som gör Nordax.

Nordax tror på allas förmåga att växa, utvecklas och utmana sig själv, detta samtidigt som det ska vara kul på vägen.
Om tjänsten
Du kommer att arbeta heltid v30-31 samt extra vid behov resterande veckor under juni-augusti.

Huvudsakliga uppgiften är att hålla receptionen öppen och bemannad samt att säkerställa att inga obehöriga tar sig in. Receptionen är öppen mellan 08:00 och 16:00, med lunchstängt vid 12.00-12.30. 
Dina huvudsakliga uppgifter:
Ta emot och skriva in besökare enligt direktiv samt välkomna personal.
Se till att foajé och entré är trivsam och iordningställd.
Ansvara för att konferensrum och pentry i receptionsområdet ser fint och trivsamt ut samt att glas, muggar och övrigt finns på plats.
Se till att digitala verktyg är fungerande och står prydligt i konferensrummen samt att whitboard är avtorkade.  
Hjälpa till med beställningar av catering samt att duka fram och plocka bort.
Beställa transporter, taxi och bud mm.
Interna administrativa uppgifter så som tex boka konferenser, middagar, beställa inköp inför avtackningar och fika.
Kontakt med leverantörer och underentreprenörer
Påfyllning av kaffe och te i reception samt hantering av kaffemaskiner
Hantering av passeringskort och larm
Packa goodiebags till nyanställda samt kontrollera att detta fylls på/inte tar slut.
Beställning av förbrukningsmaterial som kaffe/te etc. i dialog med Floor Host.
Se över förfrågningar från IT om förändringar som ska utföras kopplat till receptionen
Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper!
Om dig
Som person är du prestigelös, kommunikativ och serviceinriktad, där känslan för service kommer naturligt för dig. Det krävs också att du har en bra samarbetsförmåga för att kunna stötta resterande del av teamet.
Du trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter, du har en förmåga att se vad som behövs göras och kan ta egna initiativ på kontoret. Du älskar att leverera den bästa servicen, är lyhörd och har ett sinne för detaljer.
Du behöver vara flexibel och vilja jobba vid behov, du kan bli tillfrågad kvällen innan eller på morgonen innan ditt arbetspass börjar. 
Svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.  
Vad Nordax Bank erbjuder dig
Hos Nordax Bank kommer du få vara en del av ett spännande och internationellt bolag! Du kommer bli del av en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda samt en atmosfär som är varm och inbjudande och där man lyssnar på varandra. Nordax Bank värnar om dess anställda och arbetsmiljön.

Detta är en perfekt tjänst för dig som exempelvis studerar och vill ha ett flexibelt extrajobb under sommaren!
Vid intresse finns även möjlighet att fortsatt arbeta extra vid behov efter sommaren. 
Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid v30-31 samt extra vid behov juni-aug. 
Placering: Nordax huvudkontor på Torsplan, Stockholm.
Lön: Enligt ö.k.

Finner du tjänsten som Receptionist hos NOBA/Nordax intressant? Skicka in din ansökan idag, vi på Needo ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Köksbiträde till Schmaltz Bar & Delicatessen

Läs mer Apr 8
Schmaltz är en liten bar & restaurang belägen på Nybrogatan i Stockholm. Vi är influerade av det europeiska såväl som det svenska köket och med inspiration från delikulturen i New York, där inläggningar, patéer, charkuterier och rökt fisk får ta stor plats på menyn. Tjänsten är på deltid under våren, främst helger med fokus på introduktion och upplärning. Till sommaren övergår ... Visa mer
Schmaltz är en liten bar & restaurang belägen på Nybrogatan i Stockholm. Vi är influerade av det europeiska såväl som det svenska köket och med inspiration från delikulturen i New York, där inläggningar, patéer, charkuterier och rökt fisk får ta stor plats på menyn. Tjänsten är på deltid under våren, främst helger med fokus på introduktion och upplärning. Till sommaren övergår tjänsten till heltid. Du börjar nu i April/Maj, har du uppsägningstid från nuvarande arbete eller vill kombinera arbetet med studier nu under våren, så kan vi erbjuda ett anpassat schema utifrån dina behov. Vi ser gärna att du haft tidigare erfarenhet av att jobba inom restaurang, kafé eller annat serviceyrke. Du bör vara snabblärd, ha lätt för att ta till dig instruktioner och feedback.
Du är en person som:
Brinner för och ser det vackra i matlagning från grunden.
Älskar mat och dryck som värmer både kropp och själ.
Prioriterar att trivas och må bra på arbetet och vill arbeta inom en trygg koncern med fokus på kvalitet och internutbildningar som fortsätter att utvecklas och växa.
Vill ha en karriär inom restaurang och lära dig mer om restaurangens alla delar.

Känner du igen dig? Då kan det vara dig vi söker!
Sök via e-post jobb@schmaltz.se Visa mindre

Har du C-körkort och söker sommarjobb i Norge?

Läs mer Apr 8
Vi söker erfarna C-chaufförer till Norge! Har du tidigare erfarenhet av att köra lastbil klass C och önskar att jobba i Norge? Då har du hittat rätt! Vi har flera kunder i olika delar i Norge, från Alta i norr till Kristiansand i söder. StudentConsulting är en av de största bemanningsleverantörerna av distributionschaufförer i Norge, vi erbjuder spännande uppdrag hos välkända ... Visa mer
Vi söker erfarna C-chaufförer till Norge! Har du tidigare erfarenhet av att köra lastbil klass C och önskar att jobba i Norge? Då har du hittat rätt! Vi har flera kunder i olika delar i Norge, från Alta i norr till Kristiansand i söder.

StudentConsulting är en av de största bemanningsleverantörerna av distributionschaufförer i Norge, vi erbjuder spännande uppdrag hos välkända kundföretag och är en bra internationell referens inför framtiden. Hos StudentConsulting värderas ditt arbete högt och ett fokus på yrkesstolthet är viktigt. Genom oss fick under 2022 hela 230 duktiga chaufförer visa vad de gick för på de norska vägarna och varje år har vi många nöjda återvändare. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter:
• distribution av varor
• lastning och lossning
• vara en ambassadör och representera verksamhetens värderingar

Vi har möjlighet att samordna boendet under tiden för din anställning hos oss i Norge. Som konsult är du anställd hos StudentConsulting Norge AS och uthyrd till vår kund. Uppdragen startar i april, mai och juni, avhenger av hvilke uppdrag du er interesserad i. I vissa fall kan det finnas möjlighet till förlängning. Alla uppdrag är på heltid och schema blir utdelat på plats av din transportledare. Om det är något speciellt område (norr, mitt eller syd) i Norge som du är intresserad av så specificera detta i din ansökan.

Din profil
Krav för uppdragen:
• C-körkort
• tidigare erfarenhet av C-körning
• digitalt färdskrivarkort og YKB
• kommunicera på skandinaviska eller engelska
• tillgång till egen bil är en fördel för uppdraget
• giltigt pass för att söka norskt skattekort

Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta oss på transport.norge@studentconsulting.com. Vi vill poängtera att vi endast kan svara på frågor för kandidater med körkort i klass C/CE som är intresserade av uppdrag i Norge.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Har du CE-körkort och söker sommarjobb i Norge?

Läs mer Apr 8
Vi söker erfarna CE-chaufförer till Norge! Har du tidigare erfarenhet av att köra lastbil klass CE och önskar att sommarjobba i Norge? Då har du hittat rätt! Vi har flera kunder i olika delar i Norge, från Alta i norr till Kristiansand i söder. StudentConsulting är en av de största bemanningsleverantörerna av distributionschaufförer i Norge, vi erbjuder spännande uppdrag hos v... Visa mer
Vi söker erfarna CE-chaufförer till Norge! Har du tidigare erfarenhet av att köra lastbil klass CE och önskar att sommarjobba i Norge? Då har du hittat rätt! Vi har flera kunder i olika delar i Norge, från Alta i norr till Kristiansand i söder.

StudentConsulting är en av de största bemanningsleverantörerna av distributionschaufförer i Norge, vi erbjuder spännande uppdrag hos välkända kundföretag och är en bra internationell referens inför framtiden. Hos StudentConsulting värderas ditt arbete högt och ett fokus på yrkesstolthet är viktigt. Genom oss fick under 2022 hela 230 duktiga chaufförer visa vad de gick för på de norska vägarna och varje år har vi många nöjda återvändare. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter:
• distribution av varor
• lastning och lossning
• vara en ambassadör och representera verksamhetens värderingar

Vi har möjlighet att samordna boendet under tiden för din anställning hos oss i Norge. Som konsult är du anställd hos StudentConsulting Norge AS och uthyrd till vår kund. Uppdragen startar i april, mai och juni, avhenger av hvilket type uppdrag du er interesserad i. En tidigare uppstart kan vara möjlig om du är intresserad av detta. I vissa fall kan det finnas möjlighet till förlängning. Alla uppdrag är på heltid och schema blir utdelat på plats av din transportledare. Om det är något speciellt område (norr, mitt eller syd) i Norge som du är intresserad av så specificera detta i din ansökan.

Din profil
Krav för uppdragen:
• CE-körkort
• tidigare erfarenhet av CE-körning
• digitalt färdskrivarkort og YKB
• kommunicera på skandinaviska eller engelska
• tillgång till egen bil är en fördel för uppdraget
• giltigt pass för att söka norskt skattekort

Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta transport.norge@studentconsulting.com. Vi vill poängtera att vi endast kan svara på frågor för kandidater med körkort i klass C/CE som är intresserade av uppdrag i Norge.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Sommarjobba som boendestödjare på LSS-boenden i Skarpnäck med omnejd!

Läs mer Apr 8
Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka sommarjobb som boendestödjare till våra två gruppboenden i Skarpnäck med omnejd. I rollen kommer du tillsammans med oss ... Visa mer
Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka sommarjobb som boendestödjare till våra två gruppboenden i Skarpnäck med omnejd. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 

 

Om oss 

Gruppbostäderna ligger i Skarpnäck med omnejd och har nära till tunnelbana, butik och lokal restaurang. Båda gruppbostäderna är inom LSS och har 5 stycken lägenheter och boenden på respektive enhet. Samtliga våra boenden har någon form av intellektuell funktionsvariation så som autism eller down syndrom. Verksamheterna drivs på entreprenad från Stockholms stad och har fokus på kvalitet. Vi arbetar aktivt med vårt kvalitetsarbete för att ständigt utvecklas. ?? 

 

Vi är små arbetsgrupper som arbetar nära med gott samarbete. Vi har ett stort engagemang för våra boende och arbetar med glädje såväl för våra boende som inom våra arbetsgrupper. 

 

Om tjänsten 

Vi söker sommarvikarier till våra boenden som även är intresserade av att arbeta som timanställd under våren.  


Som boendestödjare arbetar du med människor som behöver stöd med sin dagliga livsföring. Du arbetar bland annat med att ge individuellt stöd, omvårdnad och serviceinsatser. Du planerar även och genomför aktiviteter med klienterna. I rollen ingår även delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter samt dokumentationsarbete. Du arbetar både självständigt och i nära samarbete med kollegor. 

 

Vem är du? 

Som person är du tillmötesgående, lyhörd och strukturerad. Du är även flexibel och har lätt för att se vad som behöver göras samt tar egna initiativ. Som medarbetare på Humana tar vi ett gemensamt ansvar för vår arbetsmiljö och strävar efter att skapa ett gott klimat på enheten och i arbetsgruppen genom ett respektfullt bemötande samt ett positivt förhållningssätt. Stor vikt kommer därför att läggas vid personlig lämplighet. 

 

För att trivas i rollen som boendestödjare krävs det har du har: 

- Erfarenhet av tidigare arbete inom vård och omsorg 

- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift då dokumentation är en stor del av arbetet 

 

Det är även meriterande om du har: 

- Utbildning som undersköterska, beteendevetare eller utbildning inom NPF, alternativt påbörjad utbildning inom dessa områden 

- Erfarenhet från liknande verksamhet 

- Kunskaper inom lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik 

 

Vi erbjuder 

Vi som arbetar på dessa två gruppbostäder är engagerade kollegor som har en god sammanhållning och drivs av viljan att förbättra kvaliteten i vår verksamhet. Humana har kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag samt en intern lärportal med ett brett utbud av utbildningar. 

 

Övrigt 

Anställningsform: Sommarvikariat, timanställning 

Arbetstid: Dag, kväll och helg (individuellt schema, sysselsättningsgraderna kan därav variera mellan de olika tjänsterna) 

Tillträde: Enligt överenskommelse 

 

Vad händer nu? 

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Skicka därför gärna din ansökan redan idag! Inför anställning lämnas utdrag ur belastningsregistret. 

 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta:  

Verksamhetschef Tim Samuelsson,?tim.samuelsson@humana.se  

Verksamhetschef Jim Andersson Breisch, jim.anderssonbreisch@humana.se  

 

Om Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med cirka 17 000 mdarbetare som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Visa mindre

Sommarjobba på härlig en industri i Märsta!

Läs mer Apr 8
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi ma... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Vår kund är en utav Europas ledande färgtillverkare inom metall- och plastindustrin. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför högkvalitativa och miljöanpassade färgsystem för den metall- och plastbearbetande industrin. Kunden präglas av värderingarna kundfokus, tillit och integritet, samt laganda och vilja att förändra. Varje medarbetare ska känna sig som en viktig del i verksamheten och aktivt delta i att förebygga risker och att utveckla sin arbetsplats och sina arbetsuppgifter.Dina arbetsuppgifter
Som anställd hos vår kund kommer du att ha en varierad roll. Dina ansvarsområden inkluderar att övervaka driften, processen och produktkvaliteten. Du kommer att tolka recept och justera produktionsmaskinerna för att säkerställa en smidig process. Problemlösning och optimering av driftsparametrar kommer att vara en naturlig del av ditt arbete. Du kommer även att ansvara för att följa och implementera recept med hög noggrannhet och fokus på kvalitet.

Praktisk information:
• Uppdragslängd: Maj/Juni - Augusti
• Plats: Märsta
• Arbetstider: 2 skift (06:00 - 14:33 & 14:00 - 22:33)
• Omfattning: Heltid

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du:
• Har truckkort
• Är tillgänglig hela sommaren
• Kommunicerar på svenska obehindrat i både tal och skrift
• Har en god förmåga att lösa enklare matematiska uppgifter

Det är meriterande om du har tidigare arbetat som:
• Produktionsoperatör
• Lagermedarbetare

Slutligen behöver du vara ansvarsfull, lösningsfokuserad och besitter en god samarbetsförmåga för att trivas i rollen.
Då arbetsplatsen idag är överrepresenterade av män ser vi gärna kvinnliga sökande.

Ansökan
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se. Visa mindre

Butiksmedarbetare (sommarjobb), Willys Hemma Stockholm Torsplan

Läs mer Apr 8
Vi är alla olika. Och det är härligt! Vi anställer inte människor efter en viss mall utan efter vem du är. För oss är driv och personlighet viktigare än erfarenhet och bakgrund. Det går bra för oss, och vi växer så det knakar. Nu söker vi fler glada medarbetare med rätt inställning och vilja att utvecklas! Om jobbet Tjänsten avser:?Semestervikariat på 24 timmar per vecka Tillt... Visa mer
Vi är alla olika. Och det är härligt! Vi anställer inte människor efter en viss mall utan efter vem du är. För oss är driv och personlighet viktigare än erfarenhet och bakgrund. Det går bra för oss, och vi växer så det knakar. Nu söker vi fler glada medarbetare med rätt inställning och vilja att utvecklas!
Om jobbet
Tjänsten avser:?Semestervikariat på 24 timmar per vecka
Tillträde:?2024-06-01 eller enligt överenskommelse
Arbetstider:?Du kommer att variera mellan att arbeta tidig morgon, dagtid, kvällar och helger
Krav: Med anledning av Arbetsmiljölagen ska du ha fyllt 18 år. Du behöver ha goda kunskaper i svenska (tal och skrift)
Du kanske tror att det är tråkigt och enformigt att jobba i en matbutik? Då är det dags att tänka om! När du jobbar på Willys Hemma får du en fartfylld vardag. Du gör allt ifrån att packa upp varor, jobba i kassan, hjälpa våra kunder till rätta och hålla rent och fräscht i butiken. Som sommarjobbare på Willys Hemma får du snabbt ta eget ansvar och du blir en viktig del av butiksteamet som ska se till att ge våra kunder den bästa butiksupplevelsen, varje dag. I utbyte kan vi lova att du får erfarenheter – om till exempel försäljning och service – som du kommer att ha nytta av oavsett vad du väljer att göra längre fram. Kanske jobbar du kvar hos oss även efter sommaren?
Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys Hemma Stockholm Torsplan!
Om oss
Det är inte alla som passar att jobba hos oss. Men många tycker att det är kul! För oss är rätt inställning och vilja att utvecklas viktigare än erfarenhet och utbildning. Hos oss får du jobba ihop med ett helt team av sköna personligheter med olika bakgrunder, kunskaper och perspektiv.
Lite mer om oss kommer här:
Vi är ansluta till Handelsanställdas kollektivavtal där schyssta villkor som pension, försäkringar och bra OB-ersättning ingår.
Vi ser till att du får en bra introduktion när din anställning börjar.
Vi är ett gott gäng som anstränger oss för att alla ska trivas och känna sig som en viktig del i teamet.
Hållbarhet är viktigt för oss och vi arbetar till exempel alltid med att minska matsvinn i och utanför våra butiker.
Du får erfarenheter – om t ex försäljning, service och om att driva butik – som du kommer att ha nytta av oavsett vad du väljer att göra längre fram.

Om dig
Du gillar mat, människor och försäljning lika mycket som vi! För oss spelar det ingen roll om du är vegan eller köttfantast, äter tacos en fredag eller en tisdag. Det fina med dig är att du är du. Och det är just det vi letar efter.
Du vill lära dig nya saker och utvecklas.
Du har positiv inställning och vill ha roligt på jobbet.
Du ser när något behöver göras, kavlar upp ärmarna och får det gjort.
Du har lätt för att samarbeta med andra – hos oss jobbar vi tillsammans som ett lag!
Det är en fördel om du har jobbat i butik eller med service, men tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav.
Du pratar, skriver och förstår svenska. Många av våra kunder talar fler språk än det, så om du gör detsamma är det toppen!

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Daniel, daniel.boxberg@willyshemma.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2024-04-22. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.
För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer.
Vi gör även bakgrundskontroll vid samtliga rekryteringar. Läs mer: Så går det till när du söker jobb inom Axfood
Observera att vi inte under denna process kommer be dig logga in med ditt Bank-id, uppge något lösenord eller scanna någon QR-kod. Vid frågor kontakta Medarbetarsupporten på jobb@axfood.se. Visa mindre

IT Support under sommaren till Axfood IT

Läs mer Apr 8
Om Bravura: Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss – som konsult eller rekryterad. Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag under sommaren där du förväntas arbeta heltid på Axfoods kontor mellan v.24–32, där upplärningen blir under v. 24 och v.25... Visa mer
Om Bravura:

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss – som konsult eller rekryterad.

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag under sommaren där du förväntas arbeta heltid på Axfoods kontor mellan v.24–32, där upplärningen blir under v. 24 och v.25. Det finns viss möjlighet att få fortsätta arbeta deltid parallellt med studier under hösten.

Om företaget:

Axfood är en av Nordens största aktörer inom dagligvaruhandeln med butiker som Hemköp och Willys. IT-organisationen består i dagsläget av ca 200 anställda fördelade på utveckling och leverans. Axfood är ett bolag som ligger långt fram i tekniken och som ständigt utmanar för att ligga i framkant gällande digitalisering för att ha marknadens nöjdaste kunder.

Arbetsuppgifter:

I rollen som IT-support på Axfood IT ger du support till företagets butiker, lager och kontor i IT-relaterade frågor rörande användar- och behörighetsärenden. Du ansvarar för inkommande ärenden, som primärt inkommer via mail och som därefter reggas i ärendehanteringssystemet. Du arbetar dessutom till stor del med telefon och stöttar såväl medarbetare som användare. Till största del är det ärenden och frågor rörande Office 365, Windows, Active Directory och SAP.

I inledningen av din anställning får du en gedigen introduktion i system och arbetssätt.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Pågående studier, gärna med teknisk/IT-inriktning
• Tidigare arbetslivserfarenhet från en av Axfoods butikskedjor
• IT-intresse
• Du uttrycker dig väl i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

För att passa i denna roll tror vi att du har en god känsla för service och är van vid att hantera stressande situationer på ett lugnt och metodiskt sätt. Vidare är du noggrann och har ett sinne för detaljer. I rollen ger du support både genom telefon och mejl varav du som person känner dig trygg med att ta kontakt och kommunicera med nya människor. Därtill bör du trivas med att arbeta i grupp samt att lösa problem, både självständigt såväl som i grupp.

Övrig information:

Start: Juni
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Behandlingspedagog - Bli en av oss!

Läs mer Apr 8
Välkommen till en värderingsstyrd organisation Attendo Ungbo stödboende är en viktig och positiv del av det sociala arbetet. Vi finns på två olika adresser i Stockholm. Vi söker nu 1-2 sommarvikarier som önskar fortsätta som timvikarie under hösten. Sysselsättningsgraden är på mellan 60-80%.Arbetstiderna är dag/kväll/natt. Du kommer att erbjudas en introduktion under våren så a... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation
Attendo Ungbo stödboende är en viktig och positiv del av det sociala arbetet. Vi finns på två olika adresser i Stockholm. Vi söker nu 1-2 sommarvikarier som önskar fortsätta som timvikarie under hösten. Sysselsättningsgraden är på mellan 60-80%.Arbetstiderna är dag/kväll/natt. Du kommer att erbjudas en introduktion under våren så att du känner dig redo för att arbeta under sommaren.

Beskrivning av tjänsten
Vi ser gärna att du som söker till oss har erfarenhet av målgruppen och vana att jobba självständigt.
Vi arbetar med engagemang i allt kring våra ungdomar. Du som söker är ytterst ansvarstagande och har ett genuint intresse för målgruppen. Du stöttar, motiverar och uppmuntrar personerna du arbetar med och hjälper dem till goda och självständiga liv. Tillsammans gör ni praktiska saker i vardagen som t.ex. att träna på vardagliga ting.
Du hjälper till i kontakter med myndigheter, läkare och hyresvärd. Du fungerar som ett stöd för kunden och ni tillsammans utvecklar strategier för att uppnå mål i vardagen. Målet är att våra kunder ska få större självförtroende vilket leder till ökad förmåga att klara sin vardag.
Du är relationsskapande och har god förmåga att etablera kontakt med människor i en utsatt situation. Du är lugn, stabil och kan hålla ett realistiskt perspektiv på situationer som uppkommer i det dagliga arbetet. Du har en problemlösande analysförmåga, du arbetar bra med komplexa frågor och kan snabbt analysera situationer och fatta beslut. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört sätt samt trivs med att samverka med andra professioner, ständigt med individen i fokus. Arbetet innebär att möta människor i kris och/eller med en svår livssituation är det väldigt viktigt att du själv kan se möjligheter, förmedla hopp och bemöta människor på ett respektfullt sätt.
Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.
Du har gymnasieexamen och är utbildad socialpedagog, eller folkhögskola om 2 år inom behandlingsarbete, eller 400 YHP behandlingspedagog eller likvärdig (examen) eller 60 HP inom relevant område samt kompetens kring mentaliseringsteori. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort B (är inget krav men dock önskvärt).
Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!
Om Attendo
Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation, är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.
All vår omsorg utgår från mänskliga möten – stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.
Attendos ledord är Omtanke, Engagemang ochKompetens.
Vi går igenom ansökningarna löpande.
Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp.
Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.
Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Sommarjobb undersköterska, Hemsjukvård

Läs mer Apr 8
Om jobbet Vi söker undersköterska som vill arbeta under sommaren 2024 heltid eller deltid till våra kontor på Kungsholmen, Västerort och Upplands Väsby. Uppdraget Arbetet är förlagt dagtid, måndag-fredag. Arbetet består av såväl planerade som oplanerade insatser. Exempel på insatser som förekommer är insulingivning, såromläggning, provtagning och sondmatning. Din bakgrund Du ä... Visa mer
Om jobbet
Vi söker undersköterska som vill arbeta under sommaren 2024 heltid eller deltid till våra kontor på Kungsholmen, Västerort och Upplands Väsby.
Uppdraget
Arbetet är förlagt dagtid, måndag-fredag. Arbetet består av såväl planerade som oplanerade insatser. Exempel på insatser som förekommer är insulingivning, såromläggning, provtagning och sondmatning.
Din bakgrund
Du är utbildad undersköterska och har minst två års erfarenhet från sjukhus eller primärvård. Du har god datorvana och vi ser att du har erfarenhet från journalsystemet Take Care och systemet Epsilon (tidigare kallat mobilklinik). Då tjänsten innefattar bilkörning är det ett krav att du innehar B körkort. Du ska även ha goda kunskaper i svenska.
Dina färdigheter och personlighet
Det är viktigt att du har förmåga och uppskattar att arbeta självständig och effektivt. Du ska ha ett lösningsorienterat tänk och lätt för att samarbeta. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du ska kunna identifiera dig med Vårdliljans värderingar som är engagemang, logistik, integritet, teamwork, empati och nytänkande.
Vårdliljan
Vårdliljan bildades 2003 och har sedan dess vuxit successivt. Våra verksamhetsområden är basal hemsjukvård samt sjuksköterskeinsatser under jourtid inom äldreomsorg och LSS. Vi är kvalitet- och miljöcertifierade enligt ISO:9001 och ISO:14001.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittar rätt kandidat. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Europcar söker sommarvikarier till Stockholm Väst

Läs mer Apr 8
Vi söker sommarvikarier till våra uthyrningsstationer på Stockholm Väst, där vi har stationerna Volkswagen Bromma, Bromma flygplats och Solna för att kunna ge våra kunder den bästa möjliga servicen i sommar. Är du intresserad av att prova på att arbeta på Europas ledande mobilitetsföretag? Brinner du för att ge toppklassig service, skapa goda resultat och trivs att samarbeta me... Visa mer
Vi söker sommarvikarier till våra uthyrningsstationer på Stockholm Väst, där vi har stationerna Volkswagen Bromma, Bromma flygplats och Solna för att kunna ge våra kunder den bästa möjliga servicen i sommar. Är du intresserad av att prova på att arbeta på Europas ledande mobilitetsföretag? Brinner du för att ge toppklassig service, skapa goda resultat och trivs att samarbeta med andra människor? Då har vi det perfekta sommarjobbet för dig!
Om tjänsten Som Servicemedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift att ta hand om våra kunder som hyr bil hos oss genom att ge den bästa servicen och kundupplevelsen från det att kunden får nycklarna i handen till dess att bilen är tvättad efter hyra.
Mer specifikt innebär rollen att när du är inne på kontoret arbetar du bl.a. med att ta emot, bekräfta och förbereda bokningar av bilhyror per telefon, mail och över disk. Utöver detta ingår även administrativa uppgifter som att redovisa hyresavtal samt andra vanligt förekommande kontorsuppgifter. När du inte är på kontoret arbetar du i garaget med att klarställa bilar vilket innebär rengöring av bilen både in- och utvändigt, tanka samt att genomföra skadebesiktningar enligt Europcars standard.
Tjänsten avser en visstidsanställning där vi gärna ser att du kan arbeta heltid mellan perioden juni t.o.m. september. Arbetstiden är schemalagd enligt stationens öppettider, kvälls- och helgarbete ingår. Om ossFler upptäcker fördelarna med att hyra bil för att kunna vara flexibel och välja bil efter tillfälle och behov. Europcar är det gröna mobilitetsföretaget och är Europas ledande biluthyrningsföretag. Vi arbetar utifrån våra värderingar Driv, Integritet och Hållbarhet samt har som målsättning att ha de nöjdaste kunderna. I Sverige har Europcar 141 utlämningspunkter och 5 000 bilar. Europcar drivs i Sverige av Europeisk Biluthyrning AB som är ett dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB.
Personliga egenskaperFör att du ska trivas och vara rätt person för tjänsten är det en förutsättning att du är serviceinriktad och duktig på kundbemötande. Sälj- och kommunikationsförmåga är två viktiga egenskaper. Du har god samarbetsförmåga, är självständig, entusiastisk och positiv. Vidare är du stresstålig, lösningsorienterad och har förmåga att prioritera ditt arbete. Vi ser även att du har god administrativ förmåga och är noggrann.
Viktigt för tjänsten
Tidigare arbetslivserfarenhet från service
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
B-körkort (både automat samt manuell)
Goda kunskaper i MS Office-paketet

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag: 2024-04-28.Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Har du frågor om tjänsten kontakta rekryterande stationschef Marcus Larsson på marcus.larsson@europcar.se Visa mindre

Sommarjobb hos HLL Hyreslandslaget

Läs mer Apr 7
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: På HLL har vi alltid människan i fokus, oavsett vilken roll du har kommer relationen med varandra och med våra kunder alltid först. Vi tar hjälp av varandra och låter våra uni... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
På HLL har vi alltid människan i fokus, oavsett vilken roll du har kommer relationen med varandra och med våra kunder alltid först. Vi tar hjälp av varandra och låter våra unika erfarenheter och kunskap bidra till helheten.

Hos HLL Hyreslandslaget får du arbeta i ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsbolag, som förser den svenska bygg och anläggningsbranschen med maskiner. Sedan starten 2011 har vi idag 27 depåer runt om i landet, varav 17 finns i Stockholmstrakten. Vi hyr ut bygg- och anläggningsmaskiner samt liftar, bodar och vagnar.

Arbetsbeskrivning:

Nu söker vi sommarjobbare till flera av våra depåer runt om i landet med fokus på våra maskiner och verkstäder. Det är på våra verkstäder maskinerna tas om hand och får nytt och förlängt liv. Där utförs bland annat funktionskontroller, enklare reparationer, underhåll samt renhållning och rekonditionering av allt ifrån maskintillbehör till stora grävare och liftar.

Arbetsuppgifterna under ditt sommarjobb kan variera beroende på dina tidigare erfarenheter, intressen och vilken depå ditt sommarjobb kommer att utföras på. Vi kommer tillsammans att lägga upp en plan och diskutera oss fram till vad som blir bäst för både dig och depån.

Arbetet på HLL innebär att vi jobbar som ett lag och ställer upp för varandra därför är det självklart att du även stöttar dina kollegor i övriga arbetsuppgifter som behövs göras på depån.

Personliga egenskaper/ Kompetenskrav:

Till denna roll söker vi dig som vill ha ett omväxlande arbete som kräver stor flexibilitet, samarbete, teamanda och möjlighet till påverkan. Du är noggrann och fokuserar på kvalitet och service. Du klarar av att hålla många bollar i luften, samtidigt som du har en god prioriteringsförmåga.

Du sätter alltid laget före jaget – team player!

Några av våra ledord inom HLL är;

#Klart att det går

#Lita på magkänslan

#Investera är växa

Om dig:

Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska tal och skriftB-körkortDu ska vara minst 18 år


Det är meriterande om du har truckkort. Men framförallt ser vi att du intresserad av teknik och tycker att det är roligt! Du vill alltid leverera maskiner av hög kvalitet.

Att tänka på inför din ansökan

Varierande arbetstider: måndag - fredag kl.06:00-15:00/07:00-16:00Gäller perioden: vecka 24 – vecka 33Orter: Stockholm, Uppsala, Knivsta, Gävle, Norrtälje och Södertälje.I Stockholm har vi sommarjobbsplatser i Danvikstull, Högdalen, Länna, Nacka, Sveavägen och Värtan.Märk din ansökan med vilken depå du är intresserad av samt vilka veckor du vill sommarjobba.


Varför HLL Hyreslandslaget?

För Hyreslandslaget är intresset för maskinerna och närheten till den dagliga verksamheten en självklarhet. HLL Hyreslandslaget arbetar med att utveckla människor och får dem växa individuellt och tillsammans. Vi brinner för att ta hand om vår personal och arbetsplatsen genomsyras av en stor gemenskap. De viktigaste vi har är våra medarbetare och maskiner!

Intresserad?

Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande, dock senast 5 april. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryterare, Viktoria Eriksson 076 – 119 90 29. Visa mindre

Sommarjobb som ambulerande receptionist

Läs mer Apr 7
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: SNABBFAKTA: Arbetstider: Vardagar under kontorstider Ort: Stockholm Period: Sommaren 2024 DIN FRAMTIDA ARBETSPLATS Vi söker dig som vill arbeta under sommaren som ambuleran... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
SNABBFAKTA:

Arbetstider: Vardagar under kontorstider
Ort: Stockholm
Period: Sommaren 2024


DIN FRAMTIDA ARBETSPLATS
Vi söker dig som vill arbeta under sommaren som ambulerande receptionist!

Rollen som ambulerande receptionist via oss på Inte Bara Post Bemanning innebär att du hjälper våra kunder vid tillfälliga behov och arbetstoppar, vilket ger dig bred branscherfarenhet och chansen att testa på hur det är att arbeta på en rad olika arbetsplatser. Våra kunder är verksamma inom flertalet branscher och du kan därför bemanna hos allt från ett nystartat designföretag till en framgångsrik advokatbyrå.

DIN ROLL
Dina arbetsuppgifter varierar beroende på uppdrag men kommer vara inom kontorsservice vilket innefattar reception, konferens och administrativa uppgifter. Som ambulerande receptionist har du både schemalagda fasta tider, men är också redo att rycka ut och hjälpa våra kunder med kortare framförhållning när behovet uppstår. Du arbetar vardagar under kontorstid. Vi ser gärna att du som söker har möjlighet och vilja att jobba motsvarande en heltidstjänst när tillfälle ges.

VAD ERBJUDER VI?
Som ambulerande receptionist får du en fantastisk möjlighet att bygga upp ditt CV, bli inspirerad av olika branscher och skaffa ett värdefullt kontaktnät. Vem vet, kanske ett av dina uppdrag leder till en fast anställning hos företaget du varit utbokad till så småningom. Möjligheterna är enorma!

Som anställd hos Inte Bara Post Bemanning får du en konsultchef som blir ditt bollplank och coach under hela anställningen. Som konsult blir du också en del i vårt konsultnätverk RPB Insights. RPB Insights ger dig utbildning och utveckling i form av föreläsningar, workshops, nätverksträffar och andra sociala tillställningar. Det ger dig också en möjlighet att träffa andra konsulter.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som vill skaffa meriterande arbetslivserfarenhet inom kontorsservice. Du har tidigare erfarenhet inom service, exempelvis från butik eller restaurang. Som person är du prestigelös, flexibel och lösningsorienterad och lever efter mottot att ingenting är omöjligt! För att trivas i rollen ska du tycka om att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter och sträva efter att alltid göra det lilla extra. Du bör ha ett nyfiket sinne och god social förmåga för att snabbt kunna sätta dig in i nya situationer och arbetsuppgifter.


"Jag tycker att du ska söka rollen som ambulerande receptionist hos Inte Bara Post Bemanning för att du får en enorm erfarenhet, många värdefulla kontakter på vägen och dessutom har du väldigt roligt!"

- Joel Hansius, ambulerande receptionist på Inte Bara Post Bemanning

 
Se filmen nedan för en större inblick i rollen!ÖVRIG INFORMATION


Sök tjänsten genom att klicka på Ansök. Vi går igenom urvalet löpande och återkommer till dig så snart vi kan.

På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail, men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se Visa mindre

Sommarvikarier sökes hos kvinna i 60-årsåldern.

Läs mer Apr 7
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: På Kura Omsorg arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? OM TJÄNSTEN Vi på ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
På Kura Omsorg arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

OM TJÄNSTEN
Vi på Kura Omsorg söker dig som vill arbeta som personlig assistent på cirka 75% hos vår kund på Östermalm.

Arbetstiderna är förlagda enligt följande:


Vardagar Kl. 10:00-17:00 och 17:00-10:00

Helger Kl. 11:00-18:00 och 18:00-11:00Tillträde sker enligt överenskommelse där vi gärna ser att du kan börja inskolas omgående.

OM KUNDEN
Kunden är en kvinna i 60-årsåldern med Celebral Pares. Hon använder sig av rullstol och behöver hjälp med samtliga moment i sin vardag.

Vanligt förekommande arbetsuppgifterna är enligt följande:


Hjälpa till med de dagliga rutinerna såsom förekommande hushållssysslor.

Assistera vid personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider.Vidare tycker kunden om att gå på biobesök, restaurangbesök, kultur, resa och besöka kyrkan.

ÄR DU DEN VI SÖKER?
Vi söker dig som brinner för arbete med människor och kan analysera andra individers behov. Vidare bör du vara lyhörd, tålmodig, lugn samt engagerad.

Meriter


Vårderfarenhet eller motsvarande

Vårdutbildning eller motsvarande


För att komma till anställning behöver du ha ett BankID och ha beställt ett belastningsregister till din digitala brevlåda då detta effektiviserar processen. Registret beställer du via följande länk: Arbete med barn med funktionsnedsättningar

Sysselsättningsgrad: Ca 75%.

Tillträde: Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.För anställning hos oss på Kura Omsorg behöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida.
För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.

Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid kan variera. Du beställer enkelt med BankID via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

ATT ARBETA PÅ KURA OMSORG
Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal samt avtalspension. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Dessutom anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss!

DELA KANDIDATER MELLAN BOLAGEN
Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia. Du ger ditt medgivande i ansökan.

FÖR DIG MED ANSTÄLLNINGSSTÖD
Om du som söker har rätt till någon form av anställningsstöd tar vi som arbetsgivare på Kura Omsorg även detta i beaktning vid en eventuell anställning. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju. Visa mindre

Sommarjobb som Budbilschaufför till DHL i Västberga

Läs mer Apr 7
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: VÅRT ERBJUDANDE Vill du säkra ditt sommarjobb redan nu? Tycker du om att köra bil? Då kan detta vara jobbet för dig! Och för rätt person finns det en stor chans till förlängn... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
VÅRT ERBJUDANDE

Vill du säkra ditt sommarjobb redan nu? Tycker du om att köra bil? Då kan detta vara jobbet för dig! Och för rätt person finns det en stor chans till förlängning.

Just nu söker vi budbilschaufförer till en spännande position hos DHL Express Arlanda. Du kommer få möjlighet att arbeta med leverans och vara ansiktet utåt åt en stor kund. Om du vill vara en del av DHL Express framgångssaga sök redan idag, Vi ser vi fram emot att ta emot din ansökan på Job&Talent;!

ARBETSBESKRIVNING 

Rollen som budbilsförare innebär att du bland annat har hand om utkörning av paket till företag och privatkunder. För att du ska trivas i rollen bör du vara social, ha kunden i fokus och stresstålig då tempot kan vara högt i perioder. I arbetsuppgifterna ingår leverans av paket till privat- och företagskunder där du ansvarar för att rätt försändelse kommer ut till rätt part. Även sortering och lastning av gods tillhör dina arbetsuppgifter, detta kan innebär tunga lyft och därmed bör du vara i god fysisk form.

Arbetstiderna är mellan 09:00-18:00 måndag till fredag.

Start från mitten av maj fram till slutet på augusti.

DINA KVALIFIKATIONER

Krav på att du har haft B-körkort (manuell) i minst två år.

God förståelse för svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.


MERITERANDE

Du har vana av att köra i Stockholms trafik och har ett bil intresse.


 DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

är stresstålig då tempot kan vara högt i perioder.

är ansvarsfull och har god känsla för detaljer.

har en hög servicenivå.

är strukturerad och noggrann.

är självständig men samtidigt en lagspelare.


OM OSS

På Job&Talent; är vi en av de ledande aktörerna inom rekrytering och bemanning i Sverige, och vår verksamhet expanderar snabbt internationellt. Vi samarbetar med några av landets mest välkända företag och erbjuder fantastiska karriärmöjligheter både hos våra kunder och internt hos oss. Vi är också stolta över att vara anslutna till kollektivavtal, vilket ger våra medarbetare trygghet och förmåner.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb: Tränare i Multisport till sommarläger

Läs mer Apr 7
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Stockholm Sport Academy söker nu kollegor som vill jobba under sommaren på våra Multisport läger. Vi är ett trevligt tränarteam som arbetar med barn och ungdomsträning. På mu... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Stockholm Sport Academy söker nu kollegor som vill jobba under sommaren på våra Multisport läger. Vi är ett trevligt tränarteam som arbetar med barn och ungdomsträning.

På multisport läger kör vi 12 sporter under en vecka vilket ger barn och ungdomar möjlighet att testa många olika och roliga sporter.

Du jobbar tillsammans med dina tränarkollegor i gymnastiksalar vid på Östermalm.

Välj mellan att jobba 2-5 veckor under sommaren. Det finns stora möjligheter att få förlängt och fortsätta jobba som terminstränare under hösten (2-6 h/veckan).

Om dig

Vi söker dig som har ett stort intresse för idrott och som brinner för att undervisa.

Du är ansvarstagande, stresstålig och driven.

Du kan arbeta både individuellt och i team.

Vi erbjuder:

Ett roligt och lärorikt sommarjobb

Utbildning (träningskoncept, ledarskap, HLR)

Ledarskapsmerit till CV.

Trevliga kollegor.

Personlig utveckling.

Möjligheter att fortsätta jobba som tränare under hösten


Om oss

Stockholm Sport Academy är Stockholms största sportskola. Vi erbjuder träning inom tennis, parkour, multisport, friidrott, akrobatik och fotboll till barn, ungdomar och vuxna. Utöver terminsträning erbjuder vi även lägerverksamhet på lov och ledighet vilket ger dig som tränare möjlighet att jobba när det passar dig. Visa mindre

Sommarvikarier sökes till hemtjänsten i Stockholm City

Läs mer Apr 5
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Snart är sommaren här, därför behöver vi fylla på vårt team med sommarvikarier till hemtjänsten i Stockholm City! Har du erfarenhet av äldreomsorg samt är utbildad undersköt... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:


Snart är sommaren här, därför behöver vi fylla på vårt team med sommarvikarier till hemtjänsten i Stockholm City!
Har du erfarenhet av äldreomsorg samt är utbildad undersköterska eller på väg dit? Brinner du för att ge omsorg av högsta kvalitét, arbeta med människor och har teamkänsla? Då är du rätt person för oss!

Om Olivia Hemomsorg
Vi är ett väletablerat företag och ingår i koncernen Team Olivia. Olivia Hemomsorg är idag fördelat på 18 verksamheter som alla kännetecknas av nytänkande och stor innovationskraft. Vi arbetar med förändring som arbetssätt och vill gärna prova nya vägar.

Om rollen
Det huvudsakliga uppdraget som undersköterska/vårdbiträde inom Olivia Hemomsorg innebär att ge god kvalitét i vård och omsorg, att ta ansvar och ha förmåga att samarbeta. Att ha ett professionellt förhållningssätt samt vara flexibel och utvecklingsinriktad. Du ska ha fokus på individen och vilja arbeta utifrån den äldres behov och önskemål. Då din arbetsplats är hemma hos våra kunder är det viktigt att du respekterar att du är i någons hem samt att du är noggrann, självständig och ansvarsfull.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

* Personlig omvårdnad, hygien, hjälp med måltider, förflyttningar.

* Skriva dokumentation och arbeta utifrån beslutade insatser.

* Städ, tvätt, inköp, avlösning och ledsagning.

Om dig
Du är glad, lösningsfokuserad och gillar att arbeta med människor i behov av stöd. Du har ett varmt hjärta och ett stort engagemang, som tycker om utmaningar. Med din erfarenhet av vård och omsorgsarbete har du förståelse för att arbetet är föränderligt och flexibelt. Då din arbetsplats är hemma hos våra kunder är det viktigt att du respekterar att du är i någons hem samt att du är noggrann och ansvarsfull.

Kvalifikationer

* Du behöver behärska svenska språket i tal och skrift

* Du behöver kunna cykla för att vara aktuell för anställning

* Tidigare erfarenhet från vård- och omsorg, särskilt äldreomsorg är meriterande.

* Vi ser positivt på om du är utbildad undersköterska (1500 poäng)

 

Anställningsform: Timanställning (Dag, kväll och helg)

Tillträde: Enligt överenskommelse.Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Ansökan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Olivia Hemomsorg samt för att uppfylla de krav GDPR ställer ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsformuläret på vår hemsida och inte via e-post eller pappersformat.

Tjänsten omfattas av bakgrundskontroll och registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker samt att vi begär en gedigen bakgrundskontroll.

Vi kommer ta en första kontakt via mail om din ansökan låter intressant!

Löpande rekrytering kommer att tillämpas under denna rekrytering, så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb: Tennistränare till sommarläger

Läs mer Apr 5
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Stockholm Sport Academy söker tennistränare till sommarläger. Vi söker tränare med både baskunskap men även tränare som kan lära ut avancerad tennis till barn, ungdomar och v... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Stockholm Sport Academy söker tennistränare till sommarläger.

Vi söker tränare med både baskunskap men även tränare som kan lära ut avancerad tennis till barn, ungdomar och vuxna.

Lägren är veckorna 24-27 samt 32-33. Lägrena är dagsläger som körs måndag-torsdag.

Träningen bedrivs vid Tennisstadion på Östermalm.

Det finns stora möjligheter att fortsätta som terminstränare under hösten (2-10 h/vecka).

Om dig

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för tennis och som vill vara med och utbilda andra.

Du är ansvarsfull, stresstålig och driven.

Kan arbeta både individuellt och i team.

Vi har inget krav på att du tidigare ska ha jobbat som tränare, men det är meriterande.

Vi erbjuder:

Roligt och lärorikt sommarjobb.

Ledarskapsmerit till CV.

Trevliga kollegor.

Personlig utveckling.

Möjligheten att fortsätta jobba under hösten.

Utbildning (träningskoncept, ledarskap & HLR).


 
Om oss

Stockholm Sport Academy är Stockholms största sportskola. Vi erbjuder träning inom tennis, parkour, multisport, friidrott, akrobatik och fotboll till barn, ungdomar och vuxna. Utöver terminsträning erbjuder vi även lägerverksamhet på lov och ledighet vilket ger dig som tränare möjlighet att jobba när det passar dig. Visa mindre

Bussförare Stockholm City sommar 2024

Läs mer Apr 5
Till Keolis i våra depåer i Tomteboda, Fredriksdal och Frihamnen söker vi bussförare, framför allt till sommaren. Både heltid, deltid och behov. Just nu har du dessutom möjlighet att få sommarbonus. Jobbar du minst 6 veckor sammanhängande på heltid i någon av våra city depåer, eller minst två perioder med sammanhängande 4 veckor i sommar (dvs 4 veckor + 4 veckor) får du somm... Visa mer
Till Keolis i våra depåer i Tomteboda, Fredriksdal och Frihamnen söker vi bussförare, framför allt till sommaren. Både heltid, deltid och behov.Just nu har du dessutom möjlighet att få sommarbonus. Jobbar du minst 6 veckor sammanhängande på heltid i någon av våra city depåer, eller minst två perioder med sammanhängande 4 veckor i sommar (dvs 4 veckor + 4 veckor) får du sommarbonus. Då kan du tjäna upp till 19 000 kronor beroende på vilka veckor du väljer att arbeta. Läs mer här om vad som gäller.På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.

 


Om tjänsten  


Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent. Lön enligt kollektivavtal.

 


Det här behöver du ha • D-körkort 
• Yrkeskompetensbevis (har din giltighetstid för ditt YKB gått ut kan vi hjälpa dig med en fortsättningskurs) 
• Svenska i tal och skrift

 


Det här får du av oss 


Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och mår bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.

 


Så här söker du 


Är det här något för dig är du varmt välkommen att skicka in din ansökan. Vi använder oss av körtester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag!


Du behöver inte bifoga CV i din ansökan utan det räcker med att du svara på våra frågor (efter att du klickat på Sök jobbet).


Om du har frågor, mejla rekryterare birgitta.martensson@keolis.se eller ring 08-519 022 96 Visa mindre