Lediga sommarjobb Servitör/Servitris - Storuman

Läs mer om lediga sommarjobb som Servitör/Servitris i Storuman. Genom att klicka på namnet för ett företag kan du hitta fler sommarjobb från det företaget i Storuman.

Säsongsjobb i Hemavan

Läs mer Sep 7
Säsongen närmar sig och vi söker personal till ANDERS.Bistro i Hemavan. Restaurangen ligger i den populära centrumbacken. Vi serverar fransk-inspirerad mat till hungriga skidåkare i norra Sveriges största skidort Hemavan/Tärnaby. Vi har öppet både lunch och kväll. Säsongen startar 27:e november och slutar den 2:e maj. Är du stresstålig, samarbetsvillig, har god servicekänsla och gillar lagspel så är du rätt person för jobbet. Boende och liftkort kan ordnas.

Serveringspersonal

Läs mer Nov 26
Vi söker engagerad personal till kommande vintersäsong. Värdshuset ligger mitt i byn 300 m från flygplatsen och 200 m till backen. Hotell med 11 rum samt frukost, butik, pub, bar, restaurang och relax med badtunnor och bastu. Är du en glad och utåtriktad person som vill ingå i ett dynamiskt team på värdshuset är du välkommen med din ansökan. Boende finns i anslutning till värdshuset.