Lediga sommarjobb Laholmens Fisk Strömstad AB - Strömstad

Läs mer om lediga sommarjobb från Laholmens Fisk Strömstad AB i Strömstad. Genom att klicka på en specifik yrkeskategori kan du hitta fler sommarjobb inom just den yrkeskategorin i Strömstad.

Kock, fisk och skaldjur.

Läs mer Feb 13
Laholmens Fisk är en restaurang och fiskaffär i centrala Strömstad. Vi söker kock som gillar att jobba med fisk då det är vårt främsta fokus. Säsongsanställning maj-sept.

Serveringspersonal Laholmens Fisk

Läs mer Feb 13
Fisk och skaldjursbutik och restaurang i centrala Strömstad. Vi söker positiv, social och serviceinriktad sommarpersonal med intresse för mat! Personliga egenskaper är viktigare än erfarenhet, även om tidigare erfarenhet från restaurang eller livsmedelsbutik är meriterande.

Serverings - och butikspersonal samt kallskänk till fiskrestaurang / butik

Läs mer Jan 16
Serverings- och butikspersonal samt kallskänk hos Laholmens Fisk, en fiskrestaurang och fiskaffär i centrala Strömstad. Vi söker positiv, social och serviceinriktad sommarpersonal med intresse för mat! Personliga egenskaper är viktigare än erfarenhet, även om tidigare erfarenhet från restaurang eller livsmedelsbutik är meriterande. Fiskrestaurang och fiskaffär i centrala Strömstad. Vi producerar även mycket egna delikatesser.

Kock , fisk och skaldjur.

Läs mer Mar 14
Kock sökes till fisk- och skaldjursrestaurang. Ansvarig för menyer. Stora möjligheter att vara med och utveckla verksamheten. Säsongsanställning maj-sept med möjlighet till fast året-runt tjänst. Omfattningen av tjänsten kan diskuteras. Kock, gärna med tidigare erfarenhet från fiskrestaurang. Anpassningsbar och idérik, vi håller på med en ganska stor förändring på arbetsplatsen och vill att alla bidrar till utvecklingen. Laholmens Fisk är en kombinerad fiskaffär/fiskresta...

Delikatessbutik / bistro med fisk - och skaldjursinriktning

Läs mer Feb 9
Kock/kallskänk sökes till delikatessbutik/bistro med fisk och skaldjursinriktning. Heltid under högsäsong. Möjlighet till deltidsanställning helår finns. Du är kreativ, social och mångsidig och kan både sälja över disk och laga god mat! Vi sätter ihop menyn gemensamt så det finns goda möjligheter att vara med och påverka. Fisk och skaldjursbutik med matservering centralt i Strömstad. Servering och take-away samt produktion av egna delikatesser.

Butiks - och serveringspersonal fisk och skaldjur

Läs mer Feb 9
Medarbetare till delikatessbutik/bistro. Både butiksförsäljning av fisk, skaldjur och delikatesser samt servering. Även beredning av livsmedel. Vi söker positiv, social och serviceinriktad sommarpersonal med intresse för mat! Personliga egenskaper är viktigare än erfarenhet, även om tidigare erfarenhet från livsmedelsbutik eller restaurang är meriterande. Fisk och skaldjursbutik med matservering i centrala Strömstad. Vi producerar och säljer delikatesser, smörgåsar och fär...