Lediga sommarjobb i Sundsvall

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Sundsvall, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Undersköterska Sommarvikariat Barnavdelning, Sundsvall/Örnsköldsvik

Läs mer Jan 22
Nytt
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvalt... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vill du arbeta som undersköterska på våra barnavdelningar i sommar? Nu har du chansen att arbeta på barnavdelningen i Örnsköldsvik eller i Sundsvall på antingen avdelning 44 eller på avdelning 45 som är en neonatal avdelning.

Sommarvikariaten gäller perioden 2020-06-01-2020-08-31 där tillträde sker enligt överenskommelse.

Vid länsverksamhet barn- och ungdomsmedicin är cirka 165 personer anställda. Länsverksamheten består av både slutenvård, mottagningsverksamhet, dagsjukvård, lekterapi och SSIH Barn. På våra avdelningar vårdas alla barn och ungdomar under 18 år som behöver inneliggande vård, totalt har vi 34 vårdplatser uppdelade på 4 avdelningar. Våra mottagningar tar emot barn- och ungdomar upp till 18 år med medicinska åkommor.

.

På våra avdelningar vårdar vi barn med kirurgiska, ortopediska, öron-näsa-hals och barnpsykiska sjukdomstillstånd eller skador.
Vi arbetar på samtliga avdelningar med en familjecentrerad vård vilket innebär att föräldrar är delaktiga i omvårdnaden under hela vårdtiden. Avdelningarna erbjuder en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, där en vardag kan växlas från akuta intensivvårdsinsatser till att planera och stötta familjen under omvårdnadstiden. På grund av det varierande flödet av patienter blir arbetet mycket spännande, utvecklande och framförallt lärorikt.

* Barnavdelning 44 i Sundsvall är en medicinsk akutvårdsavdelning med 12 vårdplatser och där patienterna är i åldrarna 0-18 år. För mer information kontakta enhetschef Maria Johansson Grönblad. Facklig kontaktperson Inga-Lill Sörholm.
* Barnavdelning 45 i Sundsvall är en neonatal avdelning med 12 vårdplatser där sjuka nyfödda och för tidigt födda barn, från vecka 28, vårdas. För mer information kontakta enhetschef Mikael Norberg. Facklig kontaktperson Gunilla Högström Edberg.
* På barnavdelningen i Örnsköldsvik finns 8 vårdplatser för barn mellan 0-18 år. Avdelningen har även två vårdplatser för neonatal vård, från v 32. För mer information kontakta enhetschef, Inger Johansson. Facklig kontaktperson Åsa Collen

Våra arbetsplatser genomsyras av ett trivsamt och öppet klimat där vi är måna om varandra i arbetsgruppen. Vårt mål är att alla som kommer till oss skall känna sig väl omhändertagna och ges möjlighet till utveckling. Du erbjuds oavsett avdelning en stimulerande arbetsmiljö där möjlighet till vidareutveckling är en självklarhet. Som nyanställd får du ta del av ett väl genomarbetat inskolningsprogram.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat. Du som söker behärskar det svenska språket i tal som skrift. Har du arbetslivserfarenhet av arbete på sjukhus och/eller om din utbildning som undersköterska har inriktning akutsjukvård är det meriterande för sommarvikariatet.

Personliga egenskaper som värdesätts högt är flexibilitet, ödmjukhet och ett professionellt bemötande samt trivs med att arbeta självständigt och i team. Vi tror att du är en person som bidrar till arbetsglädje och är lyhörd inför patienter och kollegor.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Sommarjurist till juridikenheten

Läs mer Jan 22
Nytt
Det ska vara enkelt och tryggt att starta och driva företag. Vi på Bolagsverket registrerar när företagen startar och gör ändringar. Informationen om företagen gör vi tillgänglig så att den skapar värde för samhället och vi strävar efter att informationen ska flöda fritt och gynna näringslivet. Bolagsverket står inför en spännande förflyttning där vi tar tillvara på digitaliser... Visa mer
Det ska vara enkelt och tryggt att starta och driva företag. Vi på Bolagsverket registrerar när företagen startar och gör ändringar. Informationen om företagen gör vi tillgänglig så att den skapar värde för samhället och vi strävar efter att informationen ska flöda fritt och gynna näringslivet.
Bolagsverket står inför en spännande förflyttning där vi tar tillvara på digitaliseringens möjligheter.

Vi är ungefär 550 medarbetare och vi sitter i samma lokal i centrala Sundsvall. Att vi sitter tillsammans gör att vi får ett smidigt samarbete i vardagen. Sundsvall är en stark it-region med flera myndigheter som vi samarbetar med.

Våra värdeord är viktiga för oss: kompetens, engagemang och kundnytta. De beskriver hur vi vill varamot varandra och mot våra kunder. Vi vill att du ska trivas här.
Läs mer om våra förmåner på bolagsverket.se/om/oss/jobb.
ARBETSUPPGIFTER
Juridikavdelningen har övergripande ansvar för den rättsliga styrningen på Bolagsverket och ger förutsättningar för att myndigheten bedriver en rättssäker verksamhet.

I rollen kommer du att ge stöd och råd internt inom myndigheten i olika juridiska frågor, med särskild inriktning mot frågor kring associationsrätt, känneteckensrätt och årsredovisningslagstiftning. Arbetet innebär även att skriva förslag på beslut och yttranden till domstol.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har avslutat dina gymnasiestudier och som har läst minst två terminer på juristprogrammet. Har du erfarenhet av ärendehandläggning och myndighetsutövning är det meriterande.

Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer och du förstår vikten av ett tillmötesgående- och professionellt bemötande . Vidare är du är noggrann, förtroendeingivande och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut . Arbetet är varierande och självständigt och förutsätter att du har god analys- och problemlösningsförmåga samt ett strukturerat arbetssätt .


ÖVRIGT
Bifoga personligt brev och CV
Som nyanställd hos oss i Bolagsverket kommer du att få introduktion och till en början hjälper vi dig att planera ditt arbete.

Välkommen med din ansökan!

OBS! Du måste vara mycket noggrann när du fyller i frågorna i slutet av din ansökan. Svaren på dessa frågor kommer att ligga till grund för det första urvalet. Vid eventuell intervju ska du kunna uppvisa betyg och intyg som styrker dina svar på urvalsfrågorna.

Vi undanber oss alla erbjudande om rekryterings- och annonshjälp. Visa mindre

Läkarassistent/student

Läs mer Jan 21
StOlof vårdcentral ligger två km utanför Sundsvalls stadskärna, och är den lilla personliga vårdcentralen, där det finns utrymme både för personalen och patienters mående. Vi satsar på god arbetsmiljö med delaktighet och trivsel, som därför står högt uppe på vår dagordning. Vi har drygt 4500 listade patienter. Verksamheten styrs på plats och det är nära till beslut då de sex äg... Visa mer
StOlof vårdcentral ligger två km utanför Sundsvalls stadskärna, och är den lilla personliga vårdcentralen, där det finns utrymme både för personalen och patienters mående. Vi satsar på god arbetsmiljö med delaktighet och trivsel, som därför står högt uppe på vår dagordning. Vi har drygt 4500 listade patienter. Verksamheten styrs på plats och det är nära till beslut då de sex ägarna jobbar i verksamheten. Totalt är vi 17 anställda varav två familjeläkare och tre läkare.
Vi söker dig som är läkarstuderande ,T9 -T11, och är Intresserad av primärvården och allmänmedicin. Vi erbjuder dig 8 veckors sommarjobb, med handledning av erfarna läkare och distriktssköterskor samt av våra duktiga undersköterskor. Vi ser gärna att du har erfarenhet och sommarjobbat tidigare inom sjukvården. Vi rekryterar löpande, så skicka gärna din ansökan redan idag. Tillträde juni/juli 2020 Visa mindre

Undersköterskor för sommarvikariat till Medicinavdelningen 24, Sundsvall

Läs mer Jan 21
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvalt... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Medicinavdelning 24 i Sundsvall är en internmedicinskvårdavdelning med 16 vårdplatser och inrymmer nefrologi, gastroenterologi, endokrinologi och reumatologi.

.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har gått 4 terminer på sjuksköterskeutbildningen. Du som är sjuksköterskestudent passa på att skaffa dig mycket användbar erfarenhet under sommaren.

Avdelning 24 är en internmedicinskvårdavdelning med 16 vårdplatser som inrymmer nefrologi, gastroenterologi, endokrinologi och reumatologi. Vi kan erbjuda dig mycket varierande, utvecklande och intressanta arbetsuppgifter tack vare de olika specialiteterna som är representerade på avdelningen.

För oss står patienten i centrum och vi arbetar kontinuerligt med förbättringar, internutbildning och patientsäkerhet. På avdelningen är det ett trevligt arbetsklimat, gott samarbete och nära till skratt. Du kommer att arbeta med vanligt förekommande undersköterskeuppgifter på medicinskvårdavdelning, som patientomvårdnad, provtagning, riskbedömningar, kontroll av vitalparametrar, assistera vid undersökningar, dokumentation och fylla på förråd etc.

Du som söker har genomfört vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Meriterande är erfarenhet av arbete på sjukhus.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi ser att du som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du kan skilja på det personliga och professionella samt att du förhåller dig till det som är anpassat för situationen. Det är viktig för oss att du trivs med teamsamverkan och att du arbetar bra med andra kollegor. Du har förståelse för dem och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Det är också viktigt för att du har ett bra bemötande och att du är serviceinriktad. Det innebär att vara uppmärksam och tillmötesgående samt ha intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.

Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock sökes för sommarjobb

Läs mer Jan 21
Är du utbildad kock eller har god erfarenhet av yrket? Vi söker nu en kock till restaurang och café Tant Anci & Fröken Sara.  Vi är en kravmärkt restaurang med fokus på hållbar och hälsosam mat för alla.  Vi behöver dig som har ett stort intresse för mat och önskvärt är att du också är intresserad av hållbarhet. Vi serverar allt från kött till vegansk mat, allt från hembakt... Visa mer
Är du utbildad kock eller har god erfarenhet av yrket? Vi söker nu en kock till restaurang och café Tant Anci & Fröken Sara. 


Vi är en kravmärkt restaurang med fokus på hållbar och hälsosam mat för alla. 


Vi behöver dig som har ett stort intresse för mat och önskvärt är att du också är intresserad av hållbarhet. Vi serverar allt från kött till vegansk mat, allt från hembakta bullar till raw food. 


Vi behöver dig som förstår vikten av gott samarbete med alla våra anställda och du måste ha en god samarbetsförmåga. 


Arbetstempot är högt och du ska klara av att ta mycket ansvar. Du ska kunna arbeta i vårt team samtidigt som du ska kunna arbeta ensam under kvällar. 


Det är viktigt att du kan ta del av alla arbetsmoment som behöver utföras och att du har en positiv inställning till arbetet. 


Att kunna kommunicera på engelska är ett måste, både med våra anställda och med våra gäster. Du måste ha en väldigt god förståelse för kommunikationens betydelse i vårt kök. 


Sist men inte minst, vi söker dig som är trevlig och tycker detta låter som ett perfekt yrke för dig! 


Tjänsten som gäller är ett sommarjobb och vi behöver dig från mitten av maj till början av september 2020. Dessutom så behöver du jobba före denna tidsperiod för att bli tränad i vårt kök. Visa mindre

Butikssäljare Nordsjö Idé och Design Sundsvall

Läs mer Jan 20
Nordsjö Butiker AB är ett helägt dotterbolag till AkzoNobel Decorative Coatings AB och ingår i Nordsjö Idé & Design-kedjan. Nordsjö Butiker säljer färg, tapet, golv och tillbehör till konsument och proffs (främst måleri). I kedjan ingår såväl Nordsjös helägda butiker som externa återförsäljare. Idag ingår ca 170 butiker i kedjan i Sverige.   Vad kommer du att arbeta med? Till v... Visa mer
Nordsjö Butiker AB är ett helägt dotterbolag till AkzoNobel Decorative Coatings AB och ingår i Nordsjö Idé & Design-kedjan. Nordsjö Butiker säljer färg, tapet, golv och tillbehör till konsument och proffs (främst måleri). I kedjan ingår såväl Nordsjös helägda butiker som externa återförsäljare. Idag ingår ca 170 butiker i kedjan i Sverige.
 
Vad kommer du att arbeta med?
Till vår Nordsjö Idé & Design butik i Sundsvall söker vi nu en färgglad och utåtriktad butikssäljare. I rollen som butikssäljare möter du både proffs och konsument, där du är länken mellan kunden och våra produkter. Med stort engagemang för service och produktkunskap säljer du färg, tapeter, golv och tillbehör. Våra kunder består av ca 65% proffskunder och 35% privatkonsumenter. Butiken levererar tjänster som: utkörning, färgdoktor, kulörhjälp, färgsättning, hembesök, moodboard, rådgivning och stilhjälp. Vi är 6 stycken anställda och har en familjär stämning där vi bryr oss om kunderna och deras projekt.
 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
• Kundservice och försäljning av färg, tapeter, golv och verktyg mot målare och privatpersoner.
• Butiksarbete med inslag av beställningar, varuplock, hantering av in- och utleverans av varor, visual merchandising/säljande exponeringar m.m.
• Du kommer att ha mycket kontakt med proffsmålare och privatkonsumenter och behöver ha hög social kompetens, vara snabb i tanken, lösningsorienterad och kunna jobba effektivt under stress.
• Du arbetar med rådgivning och färgval ( vad och hur) för både inomhusprojektet och utomhusprojektet. Det förekommer hembesök och vi följer kunden genom projektet.
 
Detta är en tidsbegränsad anställning under butikens högsäsong (mitten av mars 2020 till slutet av augusti 2020) på 75-100% . Du rapporterar till butikschef Tobias Tagewall. Placeringsort Sundsvall.
 
Vem är du?
Du älskar färg, form och inredning och har stor kulörkännedom. Du har ett stort intresse för tapeter och design, och har en genuin vilja att hjälpa dina kunder hitta sin egen stil. Du brinner för att sälja genom att ge våra kunder den bästa servicen och hitta lösningar som är mer än vad kunden förväntar sig. Genom att ge ett pålitligt och professionellt intryck är du kort och gott ”kundens bästa vän”. För att du ska känna dig hemma och trivas hos oss är samarbete och lagkänsla viktigt. Kundservice och försäljning faller sig naturligt för dig och vi ser gärna att du har erfarenhet av butiksarbete. Du behöver vara snabbtänkt, flexibel, lösningsorienterad, villig att lära dig nya saker, och tycka om förändringar för att lyckas hos oss. Du måsta ha god datavana, ha god fysik och klara av att jobba i ett högt tempo.
 
Vi ser gärna att du har:
• Erfarenhet av arbete inom service och försäljning
• Ett stort intresse för tapeter, kulörer och design/inredning
• Mycket goda kunskaper i det svenska språket
• Egen erfarenhet av att måla, tapetsera och designa rum
• God datavana, är flexibel, stresstålig och lösningsorienterad
 
Det är meriterande om du har erfarenhet från färgbranschen eller liknande verksamheter.


Vad erbjuder AkzoNobel?
Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar för att ständigt nå målet att vara världsledande inom färg- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag 2019. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!
 
Vill du vara med på vår resa? Ansök redan idag med ditt CV och personliga brev om varför du är rätt person för denna tjänst! Vi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
 
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Tobias Tagewall, butikschef, +46 703500327.
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Felicia Lindbom, Talent Acquisition Partner, +46 708358690
 
Our company can only deliver sustainable high performance if our employees can reach their full potential and grow and develop together with AkzoNobel. We want to ensure employees are offered continuous learning and development opportunities. With that intention in mind please find job opportunity mentioned below. Please make sure you discuss the same with your manager before applying. You can also refer someone you know for the job.
 
 
All qualified applicants will receive consideration for employment without regard to race, color, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, or disability.
Requisition ID: 1794 Visa mindre

Undersköterskor sommarvikariat till Rehab avd 26 B, Sundsvall

Läs mer Jan 16
Vi söker undersköterskor för sommarvikariat! Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar fö... Visa mer
Vi söker undersköterskor för sommarvikariat!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Rehabiliteringsavdelningen 26 B i Sundsvall ingår i länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering..

Som undersköterska jobbar du med kvalificerad omvårdnad och rehabilitering av patienter som drabbats av stroke eller andra neurologiska och akutgeriatriska sjukdomar. Arbetet utförs i team där omvårdnadspersonal och rehabiliterande personal arbetar tillsammans mot den inneliggande patientens mål.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat. Du som söker detta sommarvikariat har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Har du arbetslivserfarenhet av arbete på sjukhus är det meriterande för sommarvikariatet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du i samarbetet med patienter och kollegor arbetar flexibelt och självständigt samt främjar teamsamverkan och ett positivt bemötande.

När du inkommer med din ansökan skall du bifoga dina betyg samt examensbevis/diplom.
Urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Undersköterskor sommarvikariat Akutgeriatrisk avd 26 A Sundsvall

Läs mer Jan 15
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvalt... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Avdelning 26 A i Sundsvall har inriktning akutgeriatrik och ingår i länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering.

Vi söker undersköterskor för sommarvikariat.

.

Som undersköterska vid enheten vårdar du akuta patienter från alla specialiteter, vilket ger dig en bra grund att bygga vidare på oavsett var du sedan arbetar. Multiprofessionella team (läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, AT-läkare, ST-läkare) samlas till daglig rond då behovet av samordning och planering kring de geriatriska patienterna är stort. Din roll är viktig, det är du som träffar patienterna mest. Vi förväntar oss att du bidrar med din kunskap vid teamronden.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat. Du som söker detta sommarvikariat har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Har du arbetslivserfarenhet av arbete på sjukhus är det meriterande för sommarvikariatet. Erfarenhet inom akutgeriatrik och/eller akutsjukvård är även det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du i samarbetet med patienter och kollegor arbetar flexibelt och självständigt samt främjar teamsamverkan och ett positivt bemötande.Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

När du inkommer med din ansökan skall du bifoga dina betyg samt examensbevis/diplom.
Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Är du min nya vikarie och kanske även min sommarvikarie?

Läs mer Jan 13
. Jag är en man i 35 årsåldern och bosatt i Sundsvall. Behöver stöd och hjälp med det mesta inom hushåll, personlig hygien och träning, då jag sitter i rullstol.  Jag har en bil som mina assistenter kör så det vore bra om du har körkort och bilvana så jag kan ta mig till olika aktiviteter och andra ärenden jag behöver göra. Jag går på gym samt tränar utomhus,  så det vore b... Visa mer
.

Jag är en man i 35 årsåldern och bosatt i Sundsvall. Behöver stöd och hjälp med det mesta inom hushåll, personlig hygien och träning, då jag sitter i rullstol. 
Jag har en bil som mina assistenter kör så det vore bra om du har körkort och bilvana så jag kan ta mig till olika aktiviteter och andra ärenden jag behöver göra.

Jag går på gym samt tränar utomhus,  så det vore bra om du gillar träning och att röra på dig.
Mina intressen annars är att kolla på film, sport och andra trevliga saker.
Mina önskemål är att du är lyhörd, ansvarsfull och har ett eget driv. Att vara lugn som person uppskattar jag också. Passa tider och hålla överenskommelser är en självklarhet för mig och personalgruppen som finns kring mig.
Bra om du har erfarenhet av vård/omsorg eller personlig assistans.
Jag vill att du är rökfri. Önskar manliga sökanden.

Arbetstiderna hos mig  är från 19.00 på kvällen till 15.00 dagen efter med väntetid på natten.

Du blir anställd av God Assistans där dom har kollektivavtal. 

Varmt välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev - intervjuer sker löpande, hoppas vi ses! Visa mindre

Undersköterskor sommarvikariat Strokeavdelning 25 B Sundsvall

Läs mer Jan 10
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltni... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Strokeavdelning 25 B i Sundsvall ingår i länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering. Stroke- och neurologiavdelningen 25 B är en akutvårdsavdelning med patientintag dygnet runt. Patienterna är personer som inkommer med olika neurologiska symtom och du möter dem från 18 år och uppåt. Vi arbetar i team där olika yrkesgrupper samverkar runt patienterna. I dessa ingår förutom läkare, neurologer, sjuksköterska och undersköterska även arbetsterapeut, sjukgymnast och logoped. Vid behov kopplar vi även in dietist, kurator eller psykolog. Vi har ett strukturerat och regelbundet samarbete med rehabiliteringsavdelning 26 B, dagrehabiliteringen, strokemottagningen och strokehemrehab.

Vi söker undersköterskor för sommarvikariat!

.

Som undersköterska på enheten ansvarar du för patientens omvårdnad, provtagning, övervakning och rehabilitering tillsammans med sjuksköterskan i teamet. Du förväntas delta i ronder och kunna delge omvårdnadsbehov och status gällande de patienter som du vårdar. I det dagliga arbetet ingår även att dokumentera i patientjournalen.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat. Du som söker detta sommarvikariat har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Har du arbetslivserfarenhet av arbete på sjukhus är det meriterande för sommarvikariatet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du i samarbetet med patienter och kollegor arbetar flexibelt och självständigt samt främjar teamsamverkan och ett positivt bemötande.

När du inkommer med din ansökan skall du bifoga dina betyg samt examensbevis/diplom. Urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag!
Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

FOREX Bank i Sundsvall söker säljare för sommar- och extraarbete

Läs mer Jan 10
Är du en säljande person som vill vara med och skapa de bästa förutsättningarna för kundernas resa och vardagsekonomi? - Då har vi det perfekta sommar- och extrajobbet för dig! För att lyckas i rollen som säljare på FOREX Bank tror vi att dessa egenskaper är avgörande: - Högt kundfokus - Lösningsorienterad - Flexibel - Serviceinriktad - Prestigelös - Resultatinriktad - Lagspe... Visa mer
Är du en säljande person som vill vara med och skapa de bästa förutsättningarna för kundernas resa och vardagsekonomi?

- Då har vi det perfekta sommar- och extrajobbet för dig!

För att lyckas i rollen som säljare på FOREX Bank tror vi att dessa egenskaper är avgörande:
- Högt kundfokus
- Lösningsorienterad
- Flexibel
- Serviceinriktad
- Prestigelös
- Resultatinriktad
- Lagspelare

Det råder alltid högtryck hos FOREX Bank under sommaren med många glada kunder som vill växla valuta och få tips inför sin resa. Därför letar vi nu efter flertalet säljare för heltidsarbete samt extra vid behovunder sommaren, juni-augusti, samt extraarbete under resterande del av året. Vi vill att du finns tillgänglig för introduktion under våren.

Tjänsterna är klusteranställningar och du kommer att arbeta i bankbutikerna både i Birsta City samt i Sundsvall City.

Vad innebär arbetet som säljare? 
Rollen som säljare är kundnära och innebär att du möter kunderna i kassan när de besöker FOREX Bank. Du arbetar i en miljö där du skapar skillnad och som kännetecknas av driv, glädje och samspel med teamet. Arbetsuppgifterna är varierande, du kommer exempelvis att:
- Växla valuta
- Sälja bankprodukter
- Bidra till att butikens administration följs i enighet med interna rutiner och arbetspassbeskrivningar
- Bidra till att butiken i övrigt håller god ordning och är välstädad

Våra förväntningar på dig
Vi vill att du som söker tjänsten som säljare på FOREX Bank har en god förmåga att identifiera olika kunders behov för att uppnå förstklassig service samt att du drivs av att jobba mot individuella mål och har ett affärsmässigt tänk. Detta är förutsättningar för att kunna bli en framgångsrik säljare hos oss.

Krav för tjänsten:
- Avslutad och fullständig gymnasieutbildning samt att du är 18 år
- Att du talar bra svenska och engelska. Talar du andra språk och/eller har erfarenhet från andra kulturer än den svenska, ser vi det meriterande.

Vi har öppet alla dagar i veckan på tider som passar våra kunder. Det innebär att du är flexibel då bemanningen styrs efter kundernas behov.

Det här kan du förvänta dig av oss
Vi erbjuder dig ett stimulerade och omväxlande jobb där din kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet. Vi ger dig kunskap om och erfarenhet inom bank, service och försäljning. Du och dina framtida kollegor bildar tillsammans ett härligt team, där ert gemensamma samarbete ligger till grund för att tillsammans nå butikens mål.

Vi vill att du skall utvecklas hos oss och vara ajour med ditt arbete och erbjuder därför flertalet internutbildningar. Efter ett par år hos är du en excellent säljare med dokumenterad kunskap om regelverk inom bank och finansiell verksamhet.

Vi är ett familjärt företag som speglar mångfalden i samhället. FOREX Bank tar ett samhällsansvar genom våra samarbeten med ECPAT och Rädda Barnen.

Om det här låter intressant och om du tillsammans med oss på FOREX Bank vill fylla din ryggsäck med erfarenhet är du varmt välkommen att söka tjänsten!

Om ansökan
Av säkerhetsskäl kommer vi att ta en kreditupplysning samt be om ett utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan ske. Alla som söker jobb på FOREX Bank får också genomgå ett kortare test som skickas via mejlen.

Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av tf Affärschef Martina Hammarberg, tel 070 284 01 49
Vid frågor till fackliga företrädare, Finansförbundet, kontaktas Glenn Axelsson, tel 072 587 27 96

Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Ansök senast 6 februari. Urvalet sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.


FOREX Bank är ett familjeägt företag som sedan 1965 är Nordens marknadsledare på resevaluta. År 2003 blev vi bank och erbjuder sedan dess olika bankprodukter som in- och utlåning, betalningsförmedling, kassaservice samt kredit- och betalkort. Våra butiker är centralt placerade på flygplatser, järnvägsstationer och gallerior i hela Norden. Vi har internet- och mobilbank samt kundservice på Facebook och telefon. Visa mindre

Leg. sjukgymnast/Leg. Fysioterapeut Sommarvikariat

Läs mer Jan 8
Vill du arbeta i en verksamhet under utveckling som allt mer ser behovet av fysioterapeutiska och rehabiliterande insatser? Inom Socialtjänsten Sundsvalls kommun pågår ett utvecklingsarbete som är känt som Skönsmomodellen, detta har nu utvecklats till att vara tvärprofessionellt arbetssätt som involverar alla professioner som finns runt den enskilde. Professionerna är omvårdna... Visa mer
Vill du arbeta i en verksamhet under utveckling som allt mer ser behovet av fysioterapeutiska och rehabiliterande insatser?

Inom Socialtjänsten Sundsvalls kommun pågår ett utvecklingsarbete som är känt som Skönsmomodellen, detta har nu utvecklats till att vara tvärprofessionellt arbetssätt som involverar alla professioner som finns runt den enskilde. Professionerna är omvårdnadspersonal inom hemtjänst eller särskilt boende, biståndshandläggare, arbetsterapeut, sjuksköterska och enhetschef inom det geografiska området.

Socialnämnden kommer vid 1 januari 2020 att till viss del ändra innehåll Vård- och omsorgsnämnd med inriktning på äldreomsorg, stöd och omsorg samt hälso-och sjukvård. Utgångspunkten för organisation är att främja ett nära tvärprofessionellt arbetssätt med hög samverkan mellan professionerna för att kunna forma hjälpen till medborgaren på ett så individuellt sätt som möjligt. Den nya vård- och omsorgsnämnden kommer att arbeta för att införa tvärprofessionella team enligt Skönsmomodellen, i hela kommunen. Sundsvalls kommun är även en demensvänlig kommun.

I dagsläget så sitter alla medarbetare på Rehabenheten tillsammans men så småningom kommer det att ske en utflyttning till ett geografiskt område.

Som fysioterapeut har man idag ansvar för rehabiliteringsinsatser inom hemsjukvård i ordinärt boende, äldreboenden, korttidsavdelningar samt boenden inom LSS. I hemsjukvården ansvarar vi för patienter i alla åldersgrupper där majoriteten av våra patienter är äldre. Insatser är förebyggande, aktivr rehabiliterande och bibehållande syfte. Förebyggande åtgärder ingår i arbetet samt även insatser i samband med vård i livets slutskede.

Under semesterperioden prioriteras och fördelas alla inkomna ärenden bland de som är i tjänst och stora möjligheter för stöd i ärenden finns. I vissa fall åker man tillsammans i team till patienten och i vissa fall åker man ensam i sin profession. För sommarvikarier försöker vi så långt det går att man ansvar för ett visst område för att det ska bli enklare med ett begränsat område.

I dagsläget arbetar fysioterapeut till största delen i team tillsammans med arbetsterapeut och är fördelade i geografiska områden. Då vi är drygt 50 medarbetare på arbetsplatsen finns alltid möjlighet till kollegialt stöd oavsett frågeställning. Vi har ett gott arbetsklimat och du erbjuds en inskolning och en mentor för att du ska få bra förutsättningar att komma in i ditt uppdrag som fysioterapeut på rehabenheten.

Hos oss har du i dagsläget möjlighet till en förtroendetimme varje dag; vilket innebär att du arbetar 7 timmar med patientnära arbetsuppgifter och använder den 8:e timmen till att bland annat delta i att skriva rutiner, friskvård mm. Vid anställning längre än 6 månader erbjuds du friskvårdskort; antingen årskort på gym med gruppträningsmöjligheter eller vid kommunens egna anläggningar. Några gånger per termin har vi även internutbildningar på enheten.


Dina arbetsuppgifter 


Vi söker nu dig som har ett stort intresse av att arbeta med rehabilitering av framförallt äldre personer. Du har ett engagemang för att göra det goda livet möjligt för de som bor på särskilda boenden och ordinärt boende i Sundsvalls kommun. Som fysioterapeut kommer du att arbeta i tvärprofessionellt team. I ditt uppdrag som fysioterapeut förväntas du bl.a:

Ta tillvara på och utveckla patientens fysiska funktioner,genom både specifik träning i aktivitet och via vardagsrehabilitering i hemmiljö. De allra flesta personer vill vara så självständiga som möjligt vilket du ska vara med och bidra till med din specifika kompetens. Du kommer även att ha insatser som är bevarande och kompenserande.
Tillsammans med arbetsterapeut göra funktionsbedömning inför ansökan om vissa bostadsanpassningar, exempelvis vid behov av trapphiss.
Förskriva hjälpmedel, både personliga hjälpmedel för patienten samt i personalstödjande syfte.
Delta i samordnade individuella planeringar och bidrar med fysioterapeutens kompetens inför och vid dessa möten, för att uppnå patientens nominalvärde.
Delta med ditt engagemang och kompetens i olika utvecklingssyftande arbetsgrupper på enheten. Möjlighet finns även att handleda fysioterapeutstudenter från olika utbildningsorter
Handledning och instruktion till personal och anhöriga.

Kvalifikationer 


För tjänsterna krävs att du :

är Leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast.
är en person med förmåga att på ett bra sätt bemöta människor med olika förutsättningar och behov.
är självständig  i ditt arbete och kan arbeta i team.
är flexibel och har en god förmåga att kunna prioritera mellan arbetsuppgifter.
har B-körkort då det i arbetet ingår bilkörning
Eftersom vi vill arbeta för en jämn könsfördelning ser vi gärna manliga sökande till den här tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningen
Tjänsten är ett sommarvikariat, heltid, med tillträde 2020-06-11 eller enligt överenskommelse.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. 

Vi tillämpar rökfri arbetstid.


Upplysningar lämnas av
Sara Ottosson, Leg. Sjukgymnast, på telefon 070-347 27 25. Alternativt Mats Edström, Enhetschef, på telefon 070-147 72 22 eller Lotta Jakobsson, Enhetschef, på telefon 070-190 11 75. 

Fackliga företrädare
Facklig företrädare för Fysioterapeuterna, Katarina Carlsson, kontaktas på telefon 070-347 27 24.


Din ansökan
I Sundsvalls kommun arbetar vi aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Sista ansökningsdag 2020-02-28. 
Urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!


Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: http://www.raddning.info/om-oss/arbeta-hos-oss/deltidsbrandman.html

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Leg. arbetsterapeut, sommarvikariat 2-4

Läs mer Jan 8
Vill du arbeta i en verksamhet under utveckling som allt mer ser behovet av arbetsterapeutiska och rehabiliterande insatser? Inom Socialtjänsten Sundsvalls kommun pågår ett utvecklingsarbete som är känt som Skönsmomodellen, detta har nu utvecklats till att vara tvärprofessionellt arbetssätt som involverar alla professioner som finns runt den enskilde. Professionerna är omvårdn... Visa mer
Vill du arbeta i en verksamhet under utveckling som allt mer ser behovet av arbetsterapeutiska och rehabiliterande insatser?

Inom Socialtjänsten Sundsvalls kommun pågår ett utvecklingsarbete som är känt som Skönsmomodellen, detta har nu utvecklats till att vara tvärprofessionellt arbetssätt som involverar alla professioner som finns runt den enskilde. Professionerna är omvårdnadspersonal inom hemtjänst eller särskilt boende, biståndshandläggare, fysioterapeut, sjuksköterska och enhetschef inom det geografiska området.

Socialnämnden kommer vid 1 januari 2020 att till viss del ändra innehåll Vård- och omsorgsnämnd med inriktning på äldreomsorg, stöd och omsorg samt hälso-och sjukvård. Utgångspunkten för organisation är att främja ett nära tvärprofessionellt arbetssätt med hög samverkan mellan professionerna för att kunna forma hjälpen till medborgaren på ett så individuellt sätt som möjligt. Den nya vård- och omsorgsnämnden kommer att arbeta för att införa tvärprofessionella team enligt Skönsmomodellen, i hela kommunen. Sundsvalls kommun är även en demensvänlig kommun

I dagsläget så sitter majoriteten av alla medarbetare på Rehabenheten tillsammans men under 2020 så kommer det ske en utflyttning till ett geografiskt område och ingå i ett tvärprofessionellt team.

Som arbetsterapeut har man idag ansvar för rehabiliteringsinsatser för hemsjukvård i ordinärt boende, äldreboenden, korttidsavdelningar samt boenden inom LSS. I hemsjukvården ansvarar vi för patienter i alla åldersgrupper där majoriteten av våra patienter är äldre. Insatser är förebyggande, aktivt rehabiliterande och bibehållande syfte. Förebyggande åtgärder ingår i arbetet samt även insatser i samband med vård i livets slutskede.

Under semesterperioden prioriteras och fördelas alla inkomna ärenden bland de som är i tjänst och stora möjligheter för stöd i ärenden finns. I vissa fall åker man tillsammans i team till patienten och i vissa fall åker man ensam i sin profession. För sommarvikarier försöker vi så långt det går att man ansvar för ett visst område för att det ska bli enklare

I dagsläget arbetar arbetsterapeut till största delen i team tillsammans med sjukgymnast och är fördelade i geografiska områden. Då vi är drygt 50 medarbetare på arbetsplatsen finns alltid möjlighet till kollegialt stöd oavsett frågeställning. Vi har ett gott arbetsklimat och du erbjuds en inskolning och en mentor för att du ska få bra förutsättningar att komma in i ditt uppdrag som arbetsterapeut på rehabenheten.

Hos oss har du i dagsläget möjlighet till en förtroendetimme varje dag; vilket innebär att du arbetar 7 timmar med patientnära arbetsuppgifter och använder den 8:e timmen till att bland annat delta i att skriva rutiner, friskvård mm. Vid anställning längre än 6 månader erbjuds du även friskvårdskort; antingen årskort på gym med gruppträningsmöjligheter eller vid kommunens egna anläggningar. Några gånger per termin har vi även internutbildningar på enheten. Dina arbetsuppgifter 


Vi söker nu dig som har ett stort intresse av att arbeta med rehabilitering av framförallt äldre personer. Du har ett engagemang för att göra det goda livet möjligt för de som bor på särskilda boenden och ordinärt boende i Sundsvalls kommun. Som arbetsterapeut kommer du att arbeta i tvärprofessionellt team. I ditt uppdrag som arbetsterapeut förväntas du bl.a:

Ta tillvara på och utveckla patientens fysiska-, kognitiva- och sociala färdigheter genom både specifik träning i aktivitet och via vardagsrehabilitering i hemmiljö. De allra flesta personer vill vara så självständiga som möjligt vilket du ska vara med och bidra till med din specifika kompetens. Du kommer även att ha insatser som är bevarande och kompenserande. Vi strävar efter att utveckla den kognitiva rehabiliteringen ytterligare i vår arbetsterapeutiska arbetsgrupp.
Bedöma behov av bostadsanpassning i patientens hemmiljö.
Förskriva hjälpmedel, både personliga hjälpmedel för patienten samt i personalstödjande syfte.
Delta i samordnade individuella planeringar och bidrar med arbetsterapeutens kompetens inför och vid dessa möten, för att uppnå patientens nominalvärde.
Delta med ditt engagemang och kompetens i olika utvecklingssyftande arbetsgrupper på enheten. Möjlighet finns även att handleda arbetsterapeutstudenter från olika utbildningsorter.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med aktiva rehabiliteringsinsatser både inom hemsjukvård och/eller äldreboenden men är du ny i det uppdraget eller i din yrkesroll får du här möjlighet att skaffa dig dessa erfarenheter i en trygg och erfaren arbetsgrupp.

Det är viktigt att du är lyhörd och pedagogisk eftersom handledning och instruktioner till hemtjänst- och boendepersonal ingår i arbetsuppgifterna. Arbetsuppgifterna är omväxlande och du arbetar både självständigt och i team, det är därför viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra och att du har en stark förmåga är att självständigt kunna prioritera mellan arbetsuppgifter.

Eftersom arbetet innefattar bilkörning måste du ha B-körkort för att arbeta hos oss samt en vilja att köra bil i ditt dagliga arbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningen
Tjänsten är ett sommarvikariat, heltid, med tillträde 2020-06-11 eller enligt överenskommelse.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. 

Vi tillämpar rökfri arbetstid.


Upplysningar lämnas av
Louise Burman, Leg. arbetsterapeut, på telefon 070-187 16 44. Alternativt Lotta Jakobsson, Enhetschef, på telefon 070-190 11 75 eller Mats Edström, Enhetschef, på telefon 070-147 72 22. 

Fackliga företrädare
Facklig företrädare för FSA, Louise Burman, kontaktas på telefon 070-187 16 44.

Din ansökan
I Sundsvalls kommun arbetar vi aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Sista ansökningsdag 2020-02-16. 
Urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Undersköterska för sommarvikariat till Akutmottagningen, Sundsvall

Läs mer Jan 2
Nu söker Akutmottagningen undersköterskor inför sommaren! Tag då chansen att söka till Akutmottagningen i Sundsvall där du erbjuds stor variation i både arbetsuppgifter som tempo! Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjligh... Visa mer
Nu söker Akutmottagningen undersköterskor inför sommaren!
Tag då chansen att söka till Akutmottagningen i Sundsvall där du erbjuds stor variation i både arbetsuppgifter som tempo!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Akutmottagningen i Sundsvall ingår i länsverksamheten för Akutmottagning och Ambulans och är till för alla patienter som kräver specialistvårdens akuta resurser. På Akutmottagningen jobbar undersköterskor, sjuksköterskor och läkare i team. Vår viktigaste uppgift är att ta hand om och behandla den svårt sjuke/skadade patienten. Men alla patienter vi har tillhör naturligtvis inte denna kategori, utan vi tar hand om och undersöker/behandlar patienter med alla möjliga olika sjukdomstillstånd.

..

Undersköterskearbetet på vår akutmottagning är oerhört varierande och här är ingen dag den andra lik. Provtagning, omläggning, EKG-tagning, assistera vid olika ingrepp, gipsningar och omvårdnadsåtgärder är några av de arbetsuppgifter som ingår i rollen. Arbetet är stundvis krävande och ställer krav på stresstålighet. Att vara mångsidig ser vi som en självklarhet här på akutmottagningen då vi lever i en miljö där arbetsuppgifterna varierar. Oavsett vilken erfarenhet du har sen tidigare kommer du att utvecklas och hela tiden lära dig mer. Vi har internutbildningar och simuleringsövningar som kommer att utveckla dig i din yrkesroll. Hos oss möts du av ett roligt, lärorikt samt utvecklande arbete i ett fantastiskt arbetslag. Rotationstjänstgöring kan bli aktuellt.

Vi söker dig som har fullgod undersköterskeutbildning med inriktning mot akutsjukvård. Meriterande är om du har fördjupning och eller vana från akutmottagningen eller annan akut verksamhet. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat. Du behärskar svenska språket i tal och skrift samt kan konversera på engelska, ytterligare språkkunskaper är en bonus.

Som person är du trygg och har god samarbetsförmåga. Du är flexibel, har en förmåga att tänka om vid oförutsedda situationer och kan planera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt. Vi förutsätter att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete med patienten i fokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!
Urval sker löpande, ansök redan idag,

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Kanslist sommarvikariat till Ortopedkliniken, Sundsvall

Läs mer Jan 2
Nu söker Ortopedkliniken i Sundsvall en kanslist inför sommaren! Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Speciali... Visa mer
Nu söker Ortopedkliniken i Sundsvall en kanslist inför sommaren!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik

Länsverksamhet Ortopedi bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Här ingår även den Ortopedtekniska avdelningen samt Vårdhotellet vid Sundsvalls sjukhus. Länsverksamheten arbetar med en gemensam värdegrund som styrmedel. Vår värdegrund är: "Vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra, vi hushåller med våra gemensamma resurser, vi arbetar öppet och respektfullt".

..

Det finns två administratörer inom ortopedmottagningen. Sommar kanslisten ska vara behjälplig med diverse arbetsuppgifter under pågående semester och kommer att arbeta tillsammans med en administratör. Förekommande arbetsuppgifter är post och remisshantering samt patientkontakt främst via telefon. Som sommarkanslist har du ett nära arbete med övrig vårdpersonal.

Vi söker dig som är under pågående utbildning till medicinsk sekreterare. Krav för tjänsten är svenska språket i både tal och skrift. Personliga egenskaper som vi värdesätter är flexibilitet, noggrannhet och ansvarstagande. Du bör ha god samarbetsförmåga och vara serviceminded. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är ett vikariat under ordinarie personals semester, introduktion och tillträde enligt överenskommelse,
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Receptionspersonal - First Camp Sundsvall, Höga Kusten- sommarsäsong

Läs mer Dec 24
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 40 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential.   På First Camp... Visa mer
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 40 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential.


 


På First Camp Sundsvall - Höga Kusten har du chansen att jobba i en otrolig miljö bara 15 minuters kollektiv resväg från centrum. Här är du med och sprider campinglycka till våra gäster tillsammans med dina kollegor.Beskrivning
Vi letar efter engagerade och glada medarbetare inför säsongen 2020.

Som receptionist måste du ha en stor servicekänsla och kunna sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare, du gör det där lilla extra för att överträffa gästens förväntan. För att jobba hos oss ska du ha fyllt 18 år.

Arbetsuppgifter
Som receptionist jobbar du med gästmottagning, in- och utcheckning, bokning av stugor och campingplatser, kassahantering. En viktig del av arbetet är informationsservice till våra gäster, vi vill ju att de har en fantastik semester fylld av upplevelser.

I alla våra tjänster ingår att man får "rycka in där det behövs" och du kan därför även få arbetsuppgifter inom andra områden.

Kvalifikationer
För att passa hos oss måste du vara glad, positiv, noggrann, ansvarstagande och stresstålig.

Du är serviceinriktad och ger alltid våra gäster ett korrekt och positivt bemötande. Det är viktigt att du alltid bjuder på ett leende, även i stressade situationer.  Du behöver även ha data- och kassavana. Språkkunskaper och kunskap om närområdet är också meriterande.

Villkor
Arbetet är under vår högsäsong från mitten av juli till början av augusti. För vissa tjänster finns även möjlighet att jobba för- och eftersäsong. Omfattningen varierar men de flesta tjänster är ca 75%.

Vi har varierad arbetstid - både dagar, kvällar och helger.

Lön och villkor enligt kollektivavtal.


Ansökan
Du når vår ansökningsblankett via knappen nedan. Där anger du bl.a personuppgifter och språkkunskaper. Vi vill också att du bifogar ditt CV samt skriver ett personligt brev (kan kopieras ifrån t.ex Word).

Sista ansökningsdag är den 24 januari 2020.

Vi kommer att intervjua, anställa löpande så skicka din ansökan redan idag. Visa mindre

Receptionist/Städpersonal - First Camp Sundsvall, Höga Kusten- sommarsäsong

Läs mer Dec 24
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 40 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential.   På First Camp... Visa mer
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 40 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential.


 


På First Camp Sundsvall - Höga Kusten har du chansen att jobba i en otrolig miljö bara 15 minuters kollektiv resväg från centrum. Här är du med och sprider campinglycka till våra gäster tillsammans med dina kollegor.Beskrivning
Vi letar efter en engagerad, noggrann och positiv medarbetare som vill arbeta i en delad tjänst där arbetet fördelas mellan receptionen och städ under säsongen 2020.

Du ska ha stor servicekänsla och kunna sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare. 

Arbetsuppgifter
I vår reception arbetar du med bokningar, in-utcheckning, försäljning och kundservice. Lokalvård/städ, du ser till att våra servicebyggnader, stugor och övriga lokaler är fräscha och välstädade då våra gäster anländer.

I alla våra tjänster ingår att man får "rycka in där det behövs" och du kan därför även få arbetsuppgifter inom andra områden. 

Kvalifikationer
För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar att ha fullt upp, är ansvarstagande och noggrann. Självklart gillar du att städa och att serva gäster!
Det är viktigt att du alltid bjuder på ett leende, även i stressade situationer.
Extra meriterande om du har jobbat med liknande uppgifter tidigare. 

Villkor
Arbetet är mestadels under vår högsäsong från mitten av juni till början av augusti. Dock finns det möjlighet till arbete före och efter säsongen för några personer. Omfattningen kan variera men de flesta tjänster är ca 75%.

Vi har varierad arbetstid - både dagar, kvällar och helger.

Lön och villkor enligt HRF-kollektivavtal.

Ansökan
Du når vår ansökningsblankett via knappen nedan. Där anger du bl.a personuppgifter och språkkunskaper. Vi vill också att du bifogar ditt CV samt skriver ett personligt brev (kan kopieras ifrån t.ex Word).

Sista ansökningsdag är den 24 Januari 2020, men vi går igenom ansökningarna löpande och tillsätter så snart vi hittar lämplig kandidat. Så skicka din ansökan redan idag. Visa mindre

Vaktmästare/Städ First Camp Sundsvall, Höga Kusten

Läs mer Dec 24
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 40 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential.   På First Camp... Visa mer
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 40 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential.


 


På First Camp Sundsvall - Höga Kusten har du chansen att jobba i en otrolig miljö bara 15 minuters kollektiv resväg från centrum. Här är du med och sprider campinglycka till våra gäster tillsammans med dina kollegor.Beskrivning
Vi söker inför sommaren 2020 en vaktmästare som även kommer få hjälpa till med städuppgifter, till vår camping.

Vi söker dig som har stor servicekänsla och kan sprida glädje bland våra gäster och övriga medarbetare. För att arbeta hos oss ska du ha fyllt 18 år senast när anställningen börjar.

Arbetsuppgifter
Som vaktmästare jobbar du huvudsakligen med att hålla rent och snyggt på anläggningen och ser till att allt fungerar. Det är en bred roll som innehåller allt från markskötsel, sophantering, städ och underhåll. 

I alla våra tjänster ingår att man får "rycka in där det behövs" och du kan därför även få arbetsuppgifter inom andra områden. 

Kvalifikationer
För att passa som vaktmästare hos oss är det viktigt att du gillar att ha fullt upp, är händig, samt ett allmänt tekniskt kunnande. Du behöver även vara självdrivande och se vad som behöver göras.

Du är serviceinriktad och möter alltid våra gäster med ett leende och du brinner för att ge dem ett fantastiskt bemötande. Du trivs med att arbeta i team där man stöttar och hjälper varandra.

Extra meriterande om du har kunskaper inom snickeri eller liknande arbetsuppgifter.

Du har körkort.

Villkor
Arbetet är under vår högsäsong från mitten av juni till början av augusti. För vissa tjänster finns även möjlighet att jobba för- och eftersäsong. Omfattningen kan variera men de flesta tjänster är ca 75%.

Vi har varierad arbetstid - både dagar, kvällar och helger.

Lön och villkor enligt kollektivavtal.

Ansökan
Du når vår ansökningsblankett via knappen nedan. Där anger du bl.a personuppgifter och språkkunskaper. Vi vill också att du bifogar ditt CV samt skriver ett personligt brev (kan kopieras ifrån t.ex Word).

Sista ansökningsdag är den 24 januari 2020

Ett löpande arbete med urval och intervjuer påbörjas redan innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag Visa mindre

Vikarie till en glad tjej i Sundsvall

Läs mer Aug 19
Vi söker dig, en positiv, lugn och trygg person.Vi vill att du ska vara självgående och initiativtagande.Du ska ha en hög arbetsmoral och vara punktlig.Det är viktigt att du kan arbeta strukturerat då brukaren har autism och har ett behov av en tydlig vardag.har du erfarenhet av autism och bildstöd är det meriterande.Du kommer jobba i hemmiljö där det finns både hund och katt.F... Visa mer
Vi söker dig, en positiv, lugn och trygg person.Vi vill att du ska vara självgående och initiativtagande.Du ska ha en hög arbetsmoral och vara punktlig.Det är viktigt att du kan arbeta strukturerat då brukaren har autism och har ett behov av en tydlig vardag.har du erfarenhet av autism och bildstöd är det meriterande.Du kommer jobba i hemmiljö där det finns både hund och katt.För rätt person kan vikariatet övergå till en fast tjänst. Visa mindre

Skogsröjare sökes

Läs mer Aug 15
Vi söker skogsröjare med erfarenhet för säsongsarbete.Vi arbetar och har skogen i indal-liden med omnejd. Visa mer
Vi söker skogsröjare med erfarenhet för säsongsarbete.Vi arbetar och har skogen i indal-liden med omnejd. Visa mindre

Säljare extrapersonal

Läs mer Aug 13
Vi på Hööks erbjuder alla aktiva utövare av hästsport ett prisvärt sortiment av utrustning, kläder och skor med rätt design, funktion och kvalitet. Vårkunskap och vårt starka engagemang ihästar och hundar, som vi delar med vårakunder, gör att vi spenderar mycket tid inaturen och att vi känner ett stort ansvarför att bevara den till kommande generationer. En stark drivkraft för... Visa mer
Vi på Hööks erbjuder alla aktiva utövare av hästsport ett prisvärt sortiment av utrustning, kläder och skor med rätt design, funktion och kvalitet.

Vårkunskap och vårt starka engagemang ihästar och hundar, som vi delar med vårakunder, gör att vi spenderar mycket tid inaturen och att vi känner ett stort ansvarför att bevara den till kommande generationer. En stark drivkraft för oss äratt inspirera fler att hitta till ett aktivt liv isamspel med djur och natur.

Vi söker en resultatorienterad och målinriktad butikssäljare medhög kompetens inomhäst-och hästutrustning som vill varamed och driva vår butik i Sundsvall mot ytterligare framgångar.

Arbetsområden

- Försäljning på golvet och överträffa kundens förväntningar
- Uppackning av varor
- Exponering i butik

Du som person

Du brinnerförförsäljning, har lätt för att skapa kundkontakter, är initiativrik och har känsla för att se affärsmöjligheter. Vidare krävs att du gillar att arbeta i ett högt tempo och är en bra problemlösare. Vidare ska du ha en god social förmåga, viktigt är att du som söker har viljan att arbeta och verkligen är beredd att göra det lilla extra för våra kunder.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha erfarenhet av att arbeta i butik, extra meriterande är det om du tidigare arbetat inom en butikskedja. Du måste vara över 18 år och självklart ska du kunna häst och hästutrustning.

Hööks lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

Du erbjuds jobba i ett företag med etablerade varumärken och starka produkter. Du träffar kunder som delar ditt intresse inom häst/ hund och får hjälpa till och råda dem runt i butiken för bästa kundupplevelsen.

Vi är ett gäng med duktiga och engagerade medarbetaredär vi trivs tillsammans och jobbar åt samma mål.

Omfattning

Vi har behov av extrapersonal som kan jobba som vikarie på ca 50 %under v 36-37.
Därefter vid arbetstoppar och tillfällig frånvaro. Tillträde omgående eller enligt ök.
Urval och intervjuersker löpande, och behovetkan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre

Besöksbokare Sommar Heltid Sundsvall

Läs mer Aug 1
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare. Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner. Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper: ... Visa mer
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare. Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner. Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper: - Du måste ha erfarenhet av besöksbokning. - Du måste även ha erfarenhet av besöksbokning inom Finans och Försäkring. - Du ska vara självgående och driven. - Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk. Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturligtävlingsinstinkt är du den vi söker. Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Sundsvall. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare.Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du som söker har möjlighet att börja jobba extra under våren. Visa mindre

Sommarpersonal - varuplock

Läs mer Jul 12
Biltema erbjuder ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns på över 130 orter i Skandinavien och med 50 varuhus i Sverige. Biltema är ett starkt varumärke i en spännande expansion, som de närmsta åren kommer öppna ett 50-tal nya varuhus i Norden. Nu söker vi dig som vill vara med och st... Visa mer
Biltema erbjuder ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns på över 130 orter i Skandinavien och med 50 varuhus i Sverige. Biltema är ett starkt varumärke i en spännande expansion, som de närmsta åren kommer öppna ett 50-tal nya varuhus i Norden.Nu söker vi dig som vill vara med och stärka vår personalstyrka på Biltema i Sundsvall.   

Om tjänsten

Som Varuplockare på Biltema jobbar du främst med att plocka upp varor och se till att varuhuset är välfyllt, städat och inbjudande för våra kunder. Du är Biltemas ambassadör i varuhuset och det är du som ser till att kundens upplevelse blir positiv och minnesvärd genom att se till att kunden alltid får den hjälp och uppmärksamhet den behöver.

 

Om Dig:

Du som söker har en genuin känsla för service och har alltid kunden i fokus. Du är initiativtagande och flexibel, och Du gillar ett högt arbetstempo och lägger i en extra växel när det behövs. Du ser både att hålla ordning runt omkring dig och att hjälpa dina kollegor där det behövs som en självklarhet.

Vi ser gärna att du som söker tidigare har arbetat inom detaljhandeln eller dagligvaruhandeln, och att du är van att arbeta med många bollar i luften i en vardag där den ena dagen inte är den andra lik. Det är även meriterande att du har erfarenhet av cykel, gäller vid försljning och reparation.

Givetvis delar du Biltemas värderingar  Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet.

Om Du ger oss Ditt driv, ger vi Dig chansen att arbeta i ett expansivt företag med goda utvecklingsmöjligheter!

 

Sista ansökningsdag:  2019.07.21

Arbetsplats/placering:  Sundsvall

Anställningsform:  Sommarvikariat, 20-25 timmar i veckan

Lön:  Enligt avtal

Arbetstider:  Varierar över veckan, innefattar kvällar och helger

Frågor kring tjänsten kontakta: Varuhuschef, Camilla Torlid manager.sundsvall@biltema.com

Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev på Biltemas hemsida. Urval kommer att ske löpande och anställning kan därför ske innan annonsens eventuella slutdatum. Vänta därför inte för länge med att registrera din ansökan.

Biltema har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

CE - chaufförer till Postnord

Läs mer Jul 8
Jobbeskrivning Vi på Uniflex Bemanning och Rekrytering söker nu erfarna CE-Chaufförer till vår kund Postnord. Trivs du bakom ratten? Brinner du för att leverera gods och service med kunden i fokus? Då kan du vara vår nästa chaufför. Arbetet innebär palldistribution samt regionaltrafik. Du kommer att ansvara för transporter till och från kunder samt för lossning och lastning... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi på Uniflex Bemanning och Rekrytering söker nu erfarna CE-Chaufförer till vår kund Postnord.

Trivs du bakom ratten? Brinner du för att leverera gods och service med kunden i fokus? Då kan du vara vår nästa chaufför.

Arbetet innebär palldistribution samt regionaltrafik. Du kommer att ansvara för transporter till och från kunder samt för lossning och lastning. Eftersom du kommer att vara ansiktet utåt till kunderna ser vi därför att du har ett gott sinne för service och lätt för att kommunicera med andra människor.


Personliga egenskaper
Som person är du noggrann och strukturerad, du klarar av att lägga upp dina körningar så det faller inom utsatt tidsram. Du förstår vikten av kundnöjdhet i alla led och det är en självklarhet för dig att ge kunderna förstklassiga service.
Eftersom arbetet är fysiskt krävande ser vi gärna att du besitter god fysik.

Du innehar CE, giltigt YKB samt digitalt förarkort. Du har tidigare erfarenhet av att köra lastbil och känner dig bekväm i din körning. Truckkort är meriterande.

Arbetstiderna är förlagd dagtid men man bör vara öppen med att tiderna kan variera. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats som säkerhetsställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal.

Tjänsten är ett sommarvikariat med tjänstgöringsgrad på 100 % och start omgående. För rätt person finns det stor chans för fortsatt arbete hos Postnord även efter sommaren.

Skicka in din ansökan redan idag!

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Uniflex bemanning & rekrytering hanterar rekryteringsprocessen och du är varmt välkommen att höra av dig till Uniflex vid frågor om tjänsten.Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Personliga assistenter , extrapersonal till dam i 60 - års åldern , Sundsvall

Läs mer Jul 4
Personliga assistenter- extrapersonal, Sundsvall Dam i 60-års åldern söker trygga och lugna assistenter för extrajobb. Dina arbetsuppgifter innebär att skapa en fungerande vardag för damen i hennes hem, vilket innebär allt från att hjälpa till med hygien till matlagning och promenader. Arbetet innebär även ansvar för skötsel av hemmet med alla förekommande vardagliga sysslor.... Visa mer
Personliga assistenter- extrapersonal, Sundsvall
Dam i 60-års åldern söker trygga och lugna assistenter för extrajobb.


Dina arbetsuppgifter innebär att skapa en fungerande vardag för damen i hennes hem, vilket innebär allt från att hjälpa till med hygien till matlagning och promenader. Arbetet innebär även ansvar för skötsel av hemmet med alla förekommande vardagliga sysslor. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och som finner en mening i att hjälpa en medmänniska utifrån hennes behov. Du behöver trivas med att ta eget ansvar då du till största delen arbetar ensam. Viktigt är att du förstår betydelsen av rutiner som ett verktyg för att skapa trygghet. Gärna erfarenhet av förflyttningar med taklyft.

Det är ett krav att du har erfarenhet och/eller utbildning inom intellektuell funktionsnedsättning alternativt psykiatri. Du är minst 25 år och har goda kunskaper i svenska språket. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.

För rätt person blir du en del av ett trevligt arbetslag med god stämning, där vi samarbetar och hjälper varandra. Vi lägger stor vikt vid att personalen ska ha de bästa förutsättningar för att kunna utföra sitt arbete och det i en trevlig miljö.

Arbetstider
Dag- eller nattpass, 11 respektive 13 timmar. 

Om du känner att ovan stämmer in på dig är du varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande.I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

CE - Chaufförer

Läs mer Jul 4
Vi på Mellannorrlands Transport AB söker ett antal CE-chaufförer i SUNDSVALL till våra utgångsorter Birsta samt Myre. Arbetet innebär att transportera livsmedel mellan Mälardalen och Västerbotten.Giltigt YKB samt digitalt förarkort och truckkort är ett krav.Bilarna går i stort sett veckans alla dagar vilket gör att du måste kunna köra både helger och nätter.Längre sammanhängan... Visa mer
Vi på Mellannorrlands Transport AB söker ett antal CE-chaufförer i SUNDSVALL till våra utgångsorter Birsta samt Myre. Arbetet innebär att transportera livsmedel mellan Mälardalen och Västerbotten.Giltigt YKB samt digitalt förarkort och truckkort är ett krav.Bilarna går i stort sett veckans alla dagar vilket gör att du måste kunna köra både helger och nätter.Längre sammanhängande ledighet ges i våra scheman då man jobbar ganska intensivt under de veckor man jobbar.Anställningen gäller i första hand över sommaren som för rätt person övergår i en tillsvidareanställning. Visa mindre

Ekonomiadministratör till WSP med placering i Sundsvall

Läs mer Jul 2
Är du en erfaren ekonomiassistent med fallenhet för siffror? Är du driven, engagerad och tycker om ordning och reda? Då kan vi ha tjänsten för dig! WSP Samhällsbyggnad i Västernorrland/Jämtland består idag av drygt 50 personer och erbjuder kvalificerade tjänster inom geo- och miljögeoteknik, fysisk planering, landskapsarkitektur, trafikplanering, vägunderhåll samt väg- och mar... Visa mer
Är du en erfaren ekonomiassistent med fallenhet för siffror? Är du driven, engagerad och tycker om ordning och reda? Då kan vi ha tjänsten för dig!

WSP Samhällsbyggnad i Västernorrland/Jämtland består idag av drygt 50 personer och erbjuder kvalificerade tjänster inom geo- och miljögeoteknik, fysisk planering, landskapsarkitektur, trafikplanering, vägunderhåll samt väg- och markprojektering. Vi söker nu en driven och koordinerande ekonomiassistent till WSP med placering i Sundsvall och behovet är under augusti samt september månad. WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur samt Miljö & Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag. WSP finns i 40 länder på över 550 kontor i Afrika, Asien, Europa, Nordamerika och Oceanien. Koncernen har 48 000 medarbetare i världen, i Sverige är vi omkring 4 200.

Tjänsten är på heltid under aug-sept och för rätt person kan uppdraget komma att förlängas på timmar under hösten. Arbetstiderna är vardagar 8:00-17:00.
Du blir anställd av oss på StudentConsulting och jobbar som uthyrd konsult till vår kund.

I rollen som ekonomiadministratör kommer du bla. att hantera underkonsulters tidrapportering samt deras fakturor, administrera standardprislistor, registrera interna utlägg samt avsluta uppdrag. Bevaka och ifrågasätta ofakturerat lager, bevaka kundreskontra och upprätta bokföringsorder. I arbetet är det viktigt att du har förståelse för faktureringens inverkan på resultatet.
Det är också du som ekonomiadministratör som ansvarar för att fakturering av enhetens fakturor sker inom 8 dagar inklusive hantering av dagböcker, bevakar och ser till att tidrapporteringen på enheten sker enligt tidplan samt att individuella mål uppfylls.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad gymnasie-, alternativt eftergymnasial utbildning. Du har minst ett års erfarenhet inom likande arbetsuppgifter inom ekonomi. Du har god förståelse kring ekonomifrågor och vad konsekvenserna blir i redovisningen. Du har goda kunskaper i PX & DCE samt kommunicerar obehindrat på svenska samt engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du ödmjuk inför andras perspektiv och infallsvinklar. Visar på viljan att samarbeta och bidrar till en god arbetsmiljö, du tar aktivt del av andras kunskaper och bidrar med sin egen kunskap. Du har ett fokuserat arbetssätt och är lyhörd för kunders behov. Du tar stort du ägandeskap för dina arbetsuppgifter och planerar för att utföra dessa enligt uppsatta tidplaner och mål. Du är en prestigelös lagspelare som är uppmärksam och adresserar problem när de uppstår, du har ett lösningsfokuserat arbetssätt och ber om hjälp för att komma vidare i arbetet.

Vi värdesätter att du visar på öppenhet och respekterar olikheter samt efterlever vår hållbarhetspolicy, kvalitets- och miljöpolicy samt följer interna rutiner och arbetssätt.

Låter detta intressant för dig? Tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att denna rekrytering hanteras av StudentConsulting, eventuella frågor hänvisas därför till ansvarig rekryterare Ida Holmer på ida.holmer@studentconsulting.com eller på 070-376 03 79.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Personliga assistenter , sommarvikarie och extrapersonal till dam 60 år

Läs mer Jun 28
Personliga assistenter- sommarvikarie och extrapersonal, Sundsvall Dam i 60-års åldern söker trygga och lugna assistenter för sommarvikariat och extrajobb varannan helg. Möjlighet finns att fortsätta som timvikarie efter sommaren vid ordinarie personals frånvaro. Dina arbetsuppgifter innebär att skapa en fungerande vardag för damen i hennes hem, vilket innebär allt från att h... Visa mer
Personliga assistenter- sommarvikarie och extrapersonal, Sundsvall
Dam i 60-års åldern söker trygga och lugna assistenter för sommarvikariat och extrajobb varannan helg. Möjlighet finns att fortsätta som timvikarie efter sommaren vid ordinarie personals frånvaro.


Dina arbetsuppgifter innebär att skapa en fungerande vardag för damen i hennes hem, vilket innebär allt från att hjälpa till med hygien till matlagning och promenader. Arbetet innebär även ansvar för skötsel av hemmet med alla förekommande vardagliga sysslor. Lika viktigt som de sysslor som behöver utföras är att skapa tid för en mysig kaffestund och samtal tillsammans. Damen bor i en trevlig lägenhet med en egen liten uteplats strax utanför Sundsvall.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och som finner en mening i att hjälpa en medmänniska utifrån hennes behov. Du behöver trivas med att ta eget ansvar då du till största delen arbetar ensam. Viktigt är att du förstår betydelsen av rutiner som ett verktyg för att skapa trygghet. Gärna erfarenhet av förflyttningar med taklyft.

En positiv inställning och en gnutta humor kommer att uppskattas av alla. Det är meriterande om du har erfarenhet och/eller utbildning inom intellektuell funktionsnedsättning alternativt psykiatri men inget krav. Du är minst 25 år och har goda kunskaper i svenska språket. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.

För rätt person blir du en del av ett trevligt arbetslag med god stämning, där vi samarbetar och hjälper varandra. Vi lägger stor vikt vid att personalen ska ha de bästa förutsättningar för att kunna utföra sitt arbete och det i en trevlig miljö.

Arbetstider
Sommarvikariat: Heltid. Dag- eller nattpass, 11 respektive 13 timmar. Arbete varannan helg. Extrapersonal: Varannan helg, dagpass lör-sön 11 timmar/pass.

Om du känner att ovan stämmer in på dig är du varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande.I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Chaufför till GB Glass i Sundsvall

Läs mer Jun 25
Har du C-kort och YKB och letar efter ett nytt spännande jobb under sommaren? Då kan jobbet som chaufför hos GB Glass i Sundsvall vara helt rätt för dig. Vänta inte - sök tjänsten redan i dag! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar m... Visa mer
Har du C-kort och YKB och letar efter ett nytt spännande jobb under sommaren? Då kan jobbet som chaufför hos GB Glass i Sundsvall vara helt rätt för dig. Vänta inte - sök tjänsten redan i dag! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Vad går jobbet ut på?

Tjänsten är på heltid under minst 8 veckor, med chans till förlängning, och du arbetar varierande arbetstider beroende på typ av utkörning. Start omgående!

Du kommer bland annat att:

* utkörning av varor till kunder

Vem är du?

Som chaufför är det viktigt att man noggrann och ansvarstagande. En stor portion envishet och tålamod är också bra att ha i bagaget. Nöjda kunder är GB Glass främsta mål och där har även du och dina kollegor en viktig uppgift. Det är meriterande om du har truckkort, men det viktigaste är att du är en kunnig och positiv person som verkligen går in för att göra ett bra jobb.

Vi söker dig som:

* har C-kort samt YKB för lastbil
* kan arbeta oregelbundna tider
* har minst ett års tidigare erfarenhet av liknande jobb

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Ideal Shala e-post Ideal.shala@manpower.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Sommarjobba med att intervjua turister i Västernorrland

Läs mer Jun 20
Research One är ett marknadsundersökningsföretag med kontor i Göteborg. Företaget arbetar över hela Sverige och är specialiserat på undersökningar inom besöksnäring, turism och evenemang. Vi söker dig som:- är social och utåtriktad- är ansvarsfull och kan arbeta självständigt- behärskar svenska flytande i tal och skrift samt även känner dig bekväm med att tala engelska- Du bör ... Visa mer
Research One är ett marknadsundersökningsföretag med kontor i Göteborg. Företaget arbetar över hela Sverige och är specialiserat på undersökningar inom besöksnäring, turism och evenemang. Vi söker dig som:- är social och utåtriktad- är ansvarsfull och kan arbeta självständigt- behärskar svenska flytande i tal och skrift samt även känner dig bekväm med att tala engelska- Du bör ha körkort och tillgång till bil för att på ett bra sätt kunna ta dig till samtliga intervjuplatser. Det är ca 14 olika intervjuplatser i länet.Du behöver inte ha arbetat med intervjuer tidigare, men det är självklart meriterande. Det är även meriterande om du tidigare arbetat inom servicebranschen, till exempel på café eller snabbmatsrestaurang.OBS. Sök detta jobb så snart som möjligt!Är du intresserad av ett socialt och variationsrikt sommarjobb i Västernorrlands län, där du får jobba mestadels utomhus på en mängd olika platser? Välkommen att söka sommarjobb som Turistintervjuare på Research One!På Research One arbetar vi med att göra enkätintervjuer med turister runt om i Sverige, och vi behöver nu på kort varsel en person som vill arbeta för oss i Västernorrland i sommar. Intervjuerna kommer att ske med turister och besökare som besöker någon av kommunerna i Västernorrlands län. Intervjuerna sker vid besöksmål och platser där turister kan förväntas befinna sig.Du arbetar med en namnbricka och bär med dig en surfplatta där du trycker in intervjusvaren.Tjänsten omfattar ca 4-5 arbetspass per vecka och varje pass är ca 4-6 timmar. Tjänsten tillsätts så snart som möjligt och pågår till ca 20 augusti. Det finns stor flexibilitet i schemaläggningen och vi anpassar gärna schemat efter dina önskemål. Är du bortrest en vecka under sommaren är det inga problem.Är du ute efter ett roligt och självständigt sommarjobb där du får träffa mycket folk - då är detta perfekt för dig.Vi ser fram emot din ansökan! Sök så snart som möjligt, samtliga ansökningar läses löpande. Visa mindre

Personlig assistent , sommaren

Läs mer Jun 20
Arbetet är förlagt i kundens hem samt på de platser han besöker under arbetspasset. Du som söker är en positiv och omtänksam man eller kvinna. Du röker inte och är aktiv. Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet av att tagit hand om eller vårdat någon tidigare i ditt arbetsliv. Personlig assistent åt en man med funktionshinder. Du är personens länk för möjlighet att le... Visa mer
Arbetet är förlagt i kundens hem samt på de platser han besöker under arbetspasset. Du som söker är en positiv och omtänksam man eller kvinna. Du röker inte och är aktiv. Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet av att tagit hand om eller vårdat någon tidigare i ditt arbetsliv. Personlig assistent åt en man med funktionshinder. Du är personens länk för möjlighet att leva ett liv fullt ut. Du bör kunna lyfta och inte ha problem med ryggen, omvårdnadsbehov finns. Du följer med på olika aktiviteter och finns till hands. Visa mindre

Kock

Läs mer Jun 19
Restaurang Bite Line City startades 1989 och ligger i centrala Sundsvall. Vi serverar mat med inspiration från USA, allt från saftiga stekar, pasta och vår berömda amerikanska pan pizza. www.biteline.se Du som söker bör ha tidigare erfarenhet som kock och eller ha gått 3-årig kockutbildning. Du ska kunna jobba i högt tempo och hålla rent och snyggt på din station. Vi behöver ut... Visa mer
Restaurang Bite Line City startades 1989 och ligger i centrala Sundsvall. Vi serverar mat med inspiration från USA, allt från saftiga stekar, pasta och vår berömda amerikanska pan pizza. www.biteline.se Du som söker bör ha tidigare erfarenhet som kock och eller ha gått 3-årig kockutbildning. Du ska kunna jobba i högt tempo och hålla rent och snyggt på din station. Vi behöver utöka vårt team och söker nu efter en duktig kock. Du får gärna ha utbildning Erfarenhet från restaurangskola eller liknande är en merit och du bör ha minst 3 års dokumenterad yrkeserfarenhet inom branschen. Som person är du positiv, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, flexibilitet och eget ansvar. Periodvis har vi väldigt mycket att göra därför är det viktigt att du kan hantera stressiga situationer. Vi söker dig som har ett genuint matintresse och gillar att jobba i ett högt tempo. Du gillar att utveckla och att utvecklas samt har förmågan att skapa delaktighet och att leda verksamheten mot uppsatta mål. Ditt schema kommer främst att vara förlagt kvällstid samt helger. Dina arbetsuppgifter består bl.a. av matlagning, städning, HACCP, etc. Visa mindre

Eventsäljare till Sensommar , 5 - 6 juli!

Läs mer Jun 19
Gillar du events, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning och marknadsföring på Sensommar! festivalen i Sundsvall, 5-6 juli!Vi söker dig som är en glad och energisk person! Du har mycket lätt för att ta kontakt med människ... Visa mer
Gillar du events, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning och marknadsföring på Sensommar! festivalen i Sundsvall, 5-6 juli!Vi söker dig som är en glad och energisk person! Du har mycket lätt för att ta kontakt med människor, du är inte det minsta blyg inte och du älskar att sälja bra produkter! Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast!Ange i din ansökan om du har körkort. Skicka oss din ansökan via www.killnoise.com/work/se-apply.html/ idag!KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar. Vi jobbar på festivaler, konserter och events. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Visa mindre

Terminalarbetare till Transport & Lagerservice

Läs mer Jun 18
Är du en driven och positiv person med B-körkort och vill komma till en trygg och säker arbetsplats? Då är det dig vi söker som Chaufför till Transport & Lagerservice i Sundsvall för ett vikariat under sommaren. Information om tjänsten Professionals Nord söker för Transport & Lagerservice räkning en Terminalarbetare med B-körkort. Uppdraget är en del av vår personaluth... Visa mer
Är du en driven och positiv person med B-körkort och vill komma till en trygg och säker arbetsplats? Då är det dig vi söker som Chaufför till Transport & Lagerservice i Sundsvall för ett vikariat under sommaren.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Transport & Lagerservice räkning en Terminalarbetare med B-körkort. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Transport & Lagerservice.

Transport & Lagerservice är ett framgångsrikt och stabilt företag som startades 1993 och har sedan dess bara vuxit från år till år och är idag 50 anställda. Man har en affärsidé som bygger på att erbjuda samordningseffekter huvudsakligen åt företag inom transportbranschen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Transport & Lagerservice önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter som Terminalarbetare kommer vara att med Sundsvall som utgångspunkt lasta och lossa gods som kommer in till företagets terminal för att sedan leverera detta till kund. Du blir tilldelad körningar och dessa är då från Sundsvall med omnejd.

Vi söker dig som
Har B-körkort. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från branschen.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du ska trivas i rollen. Därför ser vi att du är flexibel, driven och trivs med att vara ansiktet utåt för företaget och vara en ambassadör för Transport & Lagerservice.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, Sommarvikariat
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Pontus Carlsson, 070- 740 00 44

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget
Transport & Lagerservice är ett företag som lever efter mottot att flexibilitet samt att på ett professionellt sätt utföra uppdrag med kort varsel. Vi arbetar hårt med utveckling av vår tredje parts logistik. Vi disponerar 5st fjärrbilar, 2st trailerdragare, 6st distributionsbilar, 2st Sprinters med hiss samt 3st mindre budbilar. Dessa fordon används för våra kunduppdrag i Sundsvallsområdet samt även till att ytterligare förbättra servicen i vår lotsverksamhet.

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. Visa mindre

Almia söker barnmorska för arbete i Sundsvall

Läs mer Jun 17
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste ... Visa mer
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: - Din egen konsultchef - Förmånliga löner - Rekryteringsbonus - Försäkringar - Sjuklön - Personligt stöd och vägledning - Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag - Betald resa och boende vid längre uppdrag på annan ort* - Mingelträffar

Personliga egenskaper:
Du bör vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter på BB/gyn/förlossning.
Almia söker för kunds räkning en barnmorska för arbete i Sundsvall.

Vi söker dig som är barnmorska med minst två års erfarenhet.

Omfattning: Heltid/deltid. Arbetstiderna kan variera mellan dagar, kvällar och nätter. Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema.

Sundsvall kallas ofta för Norrlands huvudstad med sina 58 tusen invånare. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. Det finns goda kommunikationer med tåg till grannstäder och om du är sugen på en resa tills Stockholm tar det enbart 50 minuter med flyg.

I Sundsvall kombinerar du enkelt en härlig norrlandsemester med en cityresa, i staden finns nämligen Norrlands största citygalleria med massvis av kända affärer.
Är man sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken.

Kvalifikationer:
Barnmorskeexamen med minst två års erfarenhet. Visa mindre

Semestervikarie med möjlighet till förlängning åt man i Sundsvall

Läs mer Jun 13
STIL är en ideell förening av personer med funktionsnedsättning. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra personliga assist... Visa mer
STIL är en ideell förening av personer med funktionsnedsättning. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra personliga assistenter och vårt mål är ett jämlikt medborgarskap. Välkommen att läsa mer om oss på www.stil.se

Jag är en rullstolsburen man som bor i närheten av Sundsvall.
Jag har ett mycket aktivt liv och tycker om fiske, Elvis och äventyr.

Arbetet går ut på att hjälpa mig i min vardag. Detta kan innebära allt ifrån kroppsvård till hushållssysslor som matlagning, tvätt, städning och annat. Tjänsten kan periodvis vara fysiskt krävande. Jag tror därför att du inte haft eller har problem med rygg eller axlar. På grund av arbetets karaktär är endast män aktuella för tjänsten. Ditt arbete är där jag befinner mig. Det innebär att även resor inom och utanför Sverige kan ingå i tjänsten.

Naturligtvis så underlättar det om du tidigare jobbat som assistent, men det viktigaste för mig är personkemin.
Jag söker dig som är lugn, social, positiv, humoristisk och som vill hjälpa mig att göra mitt liv till det jag vill att det skall vara. Tjänsten kräver att du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Det är ett absolut krav då du ibland hjälper mig med anteckningar.Jag söker assistenter som vill arbeta när mina assistenter har sommarsemester men också någon somkan hoppa in och arbeta vid behov som timvikarie.  Arbetspassen hos mig ligger dygnsvis. Om vi trivs ihop kan anställningen övergå till för viss tid så länge uppdraget varar. 

Jag åker i egen bil och därför krävs det att du har körkort. Då jag röker kan du inte vara allergisk mot rök.Lön: Timlön enligt KFO-Kommunal

Jag blir din arbetsledare vilket innebär att det är jag som sköter stora delar av ditt arbete medans STIL blir din arbetsgivare.

 

Om detta låter intressant så skicka gärna en ansökan till mig på epost ond264k@gmail.com Visa mindre

Jag behöver en till kille / man som semestervikarie !

Läs mer Jun 12
. Jag är en man i 35 årsåldern och bosatt i Sundsvall. Jag sitter i rullstol och behöver därför stöd och hjälp med det mesta inom hushåll, personlig hygien och träning. Jag har en bil som mina assistenter kör så det vore bra om du har körkort och bilvana så jag kan ta mig till olika aktiviteter och andra ärenden jag behöver göra. Jag går på gym samt tränar utomhus så det vo... Visa mer
.

Jag är en man i 35 årsåldern och bosatt i Sundsvall.
Jag sitter i rullstol och behöver därför stöd och hjälp med det mesta inom hushåll, personlig hygien och träning. Jag har en bil som mina assistenter kör så det vore bra om du har körkort och bilvana så jag kan ta mig till olika aktiviteter och andra ärenden jag behöver göra.

Jag går på gym samt tränar utomhus så det vore bra om du gillar träning och att röra på dig.
Mina intressen annars är att kolla på film, sport och andra trevliga saker.
Mina önskemål är att du är lyhörd, ansvarsfull och har ett eget driv. Att vara lugn som person uppskattar jag också. Passa tider och hålla överenskommelser är en självklarhet för mig och personalgruppen som finns kring mig. Bra om du har erfarenhet av vård/omsorg eller personlig assistans. Jag vill att du är rökfri.

Arbetstiderna hos mig just nu är från 19.00 på kvällen till 15.00 dagen efter med väntetid på natten.

Du blir anställd av God Assistans där dom har kollektivavtal. Du blir kontaktad om jag tycker att du passar in i min profil då jag läst ditt CV och personliga brev och därefter blir det intervju.

Varmt välkmmen att skicka in ditt CV och personliga brev - intervjuer sker löpande, hoppas vi ses! Visa mindre

Semestervikarie med möjlighet till förlängning åt man i Sundsvall

Läs mer Jun 12
STIL är en ideell förening av personer med funktionsnedsättning. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra personliga assist... Visa mer
STIL är en ideell förening av personer med funktionsnedsättning. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra personliga assistenter och vårt mål är ett jämlikt medborgarskap. Välkommen att läsa mer om oss på www.stil.se
Jag är en rullstolsburen man som bor i närheten av Sundsvall.
Jag har ett mycket aktivt liv och tycker om fiske, Elvis och äventyr.

Arbetet går ut på att hjälpa mig i min vardag. Detta kan innebära allt ifrån kroppsvård till hushållssysslor som matlagning, tvätt, städning och annat. Tjänsten kan periodvis vara fysiskt krävande. Jag tror därför att du inte haft eller har problem med rygg eller axlar. På grund av arbetets karaktär är endast män aktuella för tjänsten. Ditt arbete är där jag befinner mig. Det innebär att även resor inom och utanför Sverige kan ingå i tjänsten.

Naturligtvis så underlättar det om du tidigare jobbat som assistent, men det viktigaste för mig är personkemin.
Jag söker dig som är lugn, social, positiv, humoristisk och som vill hjälpa mig att göra mitt liv till det jag vill att det skall vara. Tjänsten kräver att du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Det är ett absolut krav då du ibland hjälper mig med anteckningar.Jag söker assistenter som vill arbeta när mina assistenter har sommarsemester men också någon somkan hoppa in och arbeta vid behov som timvikarie.  Arbetspassen hos mig ligger dygnsvis. Om vi trivs ihop kan anställningen övergå till för viss tid så länge uppdraget varar. 

Jag åker i egen bil och därför krävs det att du har körkort. Då jag röker kan du inte vara allergisk mot rök.Lön: Timlön enligt KFO-Kommunal

Jag blir din arbetsledare vilket innebär att det är jag som sköter stora delar av ditt arbete medans STIL blir din arbetsgivare.

 

Om detta låter intressant så skicka gärna en ansökan till mig på: E-post ond264k@gmail.com

Semestervikarie till man i Sundsvall sökes!
 STIL är en ideell förening av personer med funktionsnedsättning. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra personliga assistenter och vårt mål är ett jämlikt medborgarskap. Välkommen att läsa mer om oss på www.stil.se


Jag är en rullstolsburen man som bor i närheten av Sundsvall.
Jag har ett mycket aktivt liv och tycker om fiske, Elvis och äventyr.

Arbetet går ut på att hjälpa mig i min vardag. Detta kan innebära allt ifrån kroppsvård till hushållssysslor som matlagning, tvätt, städning och annat. Tjänsten kan periodvis vara fysiskt krävande. Jag tror därför att du inte haft eller har problem med rygg eller axlar. På grund av arbetets karaktär är endast män aktuella för tjänsten. Ditt arbete är där jag befinner mig. Det innebär att även resor inom och utanför Sverige kan ingå i tjänsten.

Naturligtvis så underlättar det om du tidigare jobbat som assistent, men det viktigaste för mig är personkemin.
Jag söker dig som är lugn, social, positiv, humoristisk och som vill hjälpa mig att göra mitt liv till det jag vill att det skall vara. Tjänsten kräver att du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Det är ett absolut krav då du ibland hjälper mig med anteckningar.Jag söker assistenter som vill arbeta när mina assistenter har sommarsemester men också någon somkan hoppa in och arbeta vid behov som timvikarie.  Arbetspassen hos mig ligger dygnsvis. Om vi trivs ihop kan anställningen övergå till för viss tid så länge uppdraget varar. 

Jag åker i egen bil och därför krävs det att du har körkort. Då jag röker kan du inte vara allergisk mot rök.Timanställning
Lön: Timlön enligt KFO-Kommunal

Jag blir din arbetsledare vilket innebär att det är jag som sköter stora delar av ditt arbete medans STIL blir din arbetsgivare.

 

Om detta låter intressant så skicka gärna en ansökan till mig på: E-post ond264k@gmail.com Visa mindre

Sommarjobb omgående som kundbokare till vårt kontor i centrala Sundsvall

Läs mer Jun 12
Om digDu är en glad, social person, bosatt i Sundsvalls området och gillar att prata i telefon.Du söker ett roligt extraarbete.Dina arbetsuppgifterDu arbetar på vårt kontor i centrala SundsvallDu säljer ingenting, utan man gör marknadsundersökningar och bokar in kundbesök.Du behöver ingen tidigare erfarenhet för jobbet. Vi internutbildar alla från grunden.ArbetstiderBokningspas... Visa mer
Om digDu är en glad, social person, bosatt i Sundsvalls området och gillar att prata i telefon.Du söker ett roligt extraarbete.Dina arbetsuppgifterDu arbetar på vårt kontor i centrala SundsvallDu säljer ingenting, utan man gör marknadsundersökningar och bokar in kundbesök.Du behöver ingen tidigare erfarenhet för jobbet. Vi internutbildar alla från grunden.ArbetstiderBokningspasset är mellan 9-14 alt 13-18Du är är själv med och påverkar vilka tider du vill arbeta .Finns även möjlighet att jobba vissa kvällar och helgerDetta är främst ett extrajobb. Därför passar jobbet bäst för dig som studerar.LönDu har fast lön plus provision.Som extra bonus har vi även månadstävlingarArbetsplatsSundsvall Visa mindre

Sommarjobba som Budbilschaufför

Läs mer Jun 11
Har du B-körkort och trivs med att köra bil? Är du serviceminded och kan arbeta i högt tempo? Då har vi tjänsten för dig! För kunduppdrag söker vi dig som önskar jobbar som budbilschaufför i Sundsvallsområdet för jobb under hela sommaren. Du kommer att var anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund, där du utgår från basen i Birsta. Arbetstiderna är schemalagd arbe... Visa mer
Har du B-körkort och trivs med att köra bil? Är du serviceminded och kan arbeta i högt tempo? Då har vi tjänsten för dig!

För kunduppdrag söker vi dig som önskar jobbar som budbilschaufför i Sundsvallsområdet för jobb under hela sommaren. Du kommer att var anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund, där du utgår från basen i Birsta. Arbetstiderna är schemalagd arbetstid vardagar mellan kl 07.00-19.00 där både förmiddag och kvällspass kan förekomma inom ramen för dessa tider. Uppdraget kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat och pågå till och med 30 augusti.

Då du har daglig kontakt med kunder är det av största vikt att du är serviceminded. Det är också viktigt att du är strukturerad och stresstålig eftersom du kommer att jobba efter deadlines.
En stor fördel är att du har god lokalkännedom från Sundsvallstrakten.

Din profil
Som person är du driven och noggrann i ditt arbete. Du är även utåtriktad, förstår vikten av ett gott bemötande och känner ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Att du är positiv och har stort engagemang ser vi som en självklarhet. Du talar och läser svenska flytande och har grundläggande datakunskaper.

Det är krav med B-körkort och vi ser gärna att du haft ditt körkort i minst ett år. Det är meriterande om du har vana från budbilsyrket, eller liknande jobb tidigare.

För att vara aktuell för denna tjänst är det ett krav att du är tillgänglig att jobba under sommaren.

Vi jobbar med löpande urval och snabb tillsättning för detta uppdrag. Ansöker gör du via www.studentconsulting.se

Sökord: Budbil, chaufför, sommarjobb, logistik, distribution, terminal

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Servicemedarbetare Sundsvall sommarvikarier

Läs mer Jun 10
ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens störs... Visa mer
ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Till vår verksamhet i Sundsvall söker ISS Direct Services region Mellansverige/nord 10-20 positiva och engagerade servicemedarbetare! Anställningen är vikariat vid semesterledigheter.

Dina arbetsuppgifter
Som servicemedarbetare arbetar du med städning av kundens lokaler.

Erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet är meriterande. 

Din profil
Vi söker dig som vill bli en i vårt gäng av serviceinriktade, ansvarsfulla, drivande och härliga medarbetare!

Du måste trivas i rollen som representant för ISS och dela vår vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du drivs av att göra ett riktigt bra jobb som gör kunden nöjd, och lite till.

Som person är du bra på att planera din arbetsdag och du är uppmärksam på vad som kan förbättras. Det är viktigt att du är lyhörd för kundens behov och krav och att du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Att samarbeta och hjälpas åt är en del av vår vardag och du ska ha förmågan att arbeta både enskilt och i grupp. Du delar med dig av din energi och ditt goda humör och du bidrar till en skön stämning i arbetsgruppen.

För att minimera olyckor och tillbud är det ett krav att du förstår svenska i både tal och skrift.

Övrigt

Vi söker ett flertal sommarvikariat med varierande sysselsättningsgrader. 

Med fråga kontakta Angelica Eriksson på mail: Angelica.eriksson@issworld.com

 

Välkommen med din ansökan!

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/se våra lediga jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen. Visa mindre

Sommarjobb som säljare i Sundsvall

Läs mer Jun 10
Är du ute efter ett sommarjobb där du kan ha kul och även bli framgångsrik så passar du in i vårt team. Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag . Du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med oss där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar.Det vi erbjuder Dig är :* Försäljningsutbildning* Vidareutbildning, fee... Visa mer
Är du ute efter ett sommarjobb där du kan ha kul och även bli framgångsrik så passar du in i vårt team. Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag . Du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med oss där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar.Det vi erbjuder Dig är :* Försäljningsutbildning* Vidareutbildning, feedback och stimulans .* Goda möjligheter att fortsätta efter sommaren Utbildningen hålls på kontoret i Sundsvall. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när vi har hittat rätt kandidat.Vi ser fram emot din ansökan !Vi söker dig som ser saker från den positiva sidan och har ett leende på läpparna . Du är framåt , nyfiken och gillar utmaningar.Att du har någon erfarenhet av försäljning är en merit men inget vi kräver . Däremot så är humor och envishet ett stort plus .Med andra ord söker vi dig som har stor självdisciplin och en stark egen drivkraft .Du har körkort & tillgång till egen bil .Som försäljare kommer du att sälja Clear Sky som är ett av världens mest hälsosamma Luftreningssystem. Dina besök bokas upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade besök, anpassade efter ett schema som du är med och utformar tillsammans med oss veckovis.Produkten:Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus.Clear Sky är en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier och är en portabel luftrenare med flera funktioner. Den har funnits på marknaden i över 25 år och säljs idag i 25 länder över hela världen. Clear Sky tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktion. Visa mindre

CE - chaufförer till Postnord

Läs mer Jun 8
Jobbeskrivning Vi på Uniflex Bemanning och Rekrytering söker nu erfarna CE-Chaufförer till vår kund Postnord. Trivs du bakom ratten? Brinner du för att leverera gods och service med kunden i fokus? Då kan du vara vår nästa chaufför. Arbetet innebär palldistribution samt regionaltrafik. Du kommer att ansvara för transporter till och från kunder samt för lossning och lastning... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi på Uniflex Bemanning och Rekrytering söker nu erfarna CE-Chaufförer till vår kund Postnord.

Trivs du bakom ratten? Brinner du för att leverera gods och service med kunden i fokus? Då kan du vara vår nästa chaufför.

Arbetet innebär palldistribution samt regionaltrafik. Du kommer att ansvara för transporter till och från kunder samt för lossning och lastning. Eftersom du kommer att vara ansiktet utåt till kunderna ser vi därför att du har ett gott sinne för service och lätt för att kommunicera med andra människor.


Personliga egenskaper
Som person är du noggrann och strukturerad, du klarar av att lägga upp dina körningar så det faller inom utsatt tidsram. Du förstår vikten av kundnöjdhet i alla led och det är en självklarhet för dig att ge kunderna förstklassiga service.
Eftersom arbetet är fysiskt krävande ser vi gärna att du besitter god fysik.

Du innehar CE, giltigt YKB samt digitalt förarkort. Du har tidigare erfarenhet av att köra lastbil och känner dig bekväm i din körning. Truckkort är meriterande.

Arbetstiderna är förlagd dagtid men man bör vara öppen med att tiderna kan variera. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats som säkerhetsställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal.

Tjänsten är ett sommarvikariat med tjänstgöringsgrad på 100 % och start omgående. För rätt person finns det stor chans för fortsatt arbete hos Postnord även efter sommaren.

Skicka in din ansökan redan idag!

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Uniflex bemanning & rekrytering hanterar rekryteringsprocessen och du är varmt välkommen att höra av dig till Uniflex vid frågor om tjänsten.Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Fältsäljare i Sundsvall & Härnösand

Läs mer Jun 5
Vi söker nu fältsäljare till vår kund i Sundsvall De är ledande inom import och distribution av blommor till dagligvaruhandeln. Tjänsten är en visstidsanställning under sommaren v 28-32 och för rätt person kan det efter uppdraget finnas möjlighet till fast anställlning direkt hos kunden. Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Om tjänsten Du kommer att v... Visa mer
Vi söker nu fältsäljare till vår kund i Sundsvall De är ledande inom import och distribution av blommor till dagligvaruhandeln. Tjänsten är en visstidsanställning under sommaren v 28-32 och för rätt person kan det efter uppdraget finnas möjlighet till fast anställlning direkt hos kunden.

Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Du kommer att vara vårt och vår kunds ansikte utåt och möter kunder och konsumenter i butiker. Tjänsten innebär ansvar för att sälja och förse våra kunder med härliga blommor i butik, och att se till att blomavdelningen sköts med kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar. Tjänsten är på ca 25h/veckan.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att åka runt till butiker för att sköta blommavdelningen med exempelvis exponering, pris/info-skyltning, beställning och upplockning av blommor.

Vem är du?
Vi söker dig som är social och trevlig med körkort och tillgång till egen bil. Meriterande är om du dessutom har erfarenhet av dagligvaruhandel, blommor eller säljarbete.

Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid


Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Sundsvall

Läs mer Jun 5
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Sundsvall, Kolvägen. Jobbet innebär utdelning med cykel alt bil. Varierande arbetstider, vardagar mellan 07.00-19.00. Tjänsterna är ett somma... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Sundsvall, Kolvägen. Jobbet innebär utdelning med cykel alt bil. Varierande arbetstider, vardagar mellan 07.00-19.00. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start vecka 24 och pågår till vecka 33 med chans till förlängning i höst.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:elin.altergard@postnord.com eller 072-144 6271. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Matfors

Läs mer Jun 5
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Matfors. Jobbet innebär sortering av post samt lantbrevbäring med bil. Varierande arbetstider, vardagar mellan 07.00-19.00. Tjänsterna är ett... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Matfors. Jobbet innebär sortering av post samt lantbrevbäring med bil. Varierande arbetstider, vardagar mellan 07.00-19.00. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start vecka 24 och pågår till vecka 33 med chans till förlängning.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:elin.altergard@postnord.com eller 072-144 6271. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Besöksbokare Sommar Heltid Sundsvall

Läs mer Jun 5
Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Sundsvall. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare. Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du so... Visa mer
Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Sundsvall. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare.
Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du som söker har möjlighet att börja jobba extra under våren.

Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper:

- Du måste ha erfarenhet av besöksbokning.
- Du måste även ha erfarenhet av besöksbokning inom Finans och Försäkring.
- Du ska vara självgående och driven.
- Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk.

Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturlig
tävlingsinstinkt är du den vi söker.


Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.
Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare.
Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner. Visa mindre

C / CE - Chaufför till Transport & Lagerservice

Läs mer Jun 5
Är du en C/CE-Chaufför och vill komma till en trygg och säker arbetsplats? Då är det dig vi söker som C/CE-Chaufför till Transport & Lagerservice i Sundsvall. Information om tjänsten Professionals Nord söker för Transport & Lagerservice räkning en C/CE-Chaufför. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som k... Visa mer
Är du en C/CE-Chaufför och vill komma till en trygg och säker arbetsplats? Då är det dig vi söker som C/CE-Chaufför till Transport & Lagerservice i Sundsvall.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Transport & Lagerservice räkning en C/CE-Chaufför. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Transport & Lagerservice.

Transport & Lagerservice är ett framgångsrikt och stabilt företag som startades 1993 och har sedan dess bara vuxit från år till år och är idag 50 anställda. Man har en affärsidé som bygger på att erbjuda samordningseffekter huvudsakligen åt företag inom transportbranschen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Transport & Lagerservice önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter som C/CE-Chaufför kommer vara att med Sundsvall som utgångspunkt lasta och lossa gods som kommer in till företagets terminal för att sedan leverera detta till kund. Du blir tilldelad körningar och dessa är då från Sundsvall med omnejd.

Vi söker dig som
Har C/CE-körkort, YKB & ADR-utbildning. Har du erfarenhet från branschen sedan tidigare är det meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du ska trivas i rollen. Därför ser vi att du är flexibel, driven och trivs med att vara ansiktet utåt för företaget och vara en ambassadör för Transport & Lagerservice.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, Sommarvikariat
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Pontus Carlsson, 070- 740 00 44

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget
Transport & Lagerservice är ett företag som lever efter mottot att flexibilitet samt att på ett professionellt sätt utföra uppdrag med kort varsel. Vi arbetar hårt med utveckling av vår tredje parts logistik. Vi disponerar 5st fjärrbilar, 2st trailerdragare, 6st distributionsbilar, 2st Sprinters med hiss samt 3st mindre budbilar. Dessa fordon används för våra kunduppdrag i Sundsvallsområdet samt även till att ytterligare förbättra servicen i vår lotsverksamhet.

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. Visa mindre

Barnmorska till Sundsvall , extra bra villkor!

Läs mer Jun 4
OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som vill arbeta som barnmorska i Sundsvall. Just nu har vi möjlighet att erbjuda extra bra villkort för veckorna 27-28 och 30-31. Vi hjälper till med resor och boende vid behov. Arbetstiderna är förlagda på dag/kväll/natt. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för förlösande barnmorska på förlossningsavdelning. DIN PROFIL Barnmor... Visa mer
OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som vill arbeta som barnmorska i Sundsvall.
Just nu har vi möjlighet att erbjuda extra bra villkort för veckorna 27-28 och 30-31.

Vi hjälper till med resor och boende vid behov. Arbetstiderna är förlagda på dag/kväll/natt.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för förlösande barnmorska på förlossningsavdelning.

DIN PROFIL
Barnmorska med aktuell förlossningsvana och medminst två års dokumenterad yrkeslivserfarenhet.

OM OSS
?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en garantianställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!Mer information Visa mindre

Sjuksköterska till lungavdelning i Sundsvall

Läs mer Jun 4
OM UPPDRAGET Nu söker vi en duktig sjuksköterska som vill arbeta på lungavdelningen i Sundsvall från vecka 23 fram till vecka 35. Arbetstider: Rotation Dag/Kväll/Natt. Vi ordnar resor och boende vid behov DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter på lungavdelning. Omvårdnad till lungsjuka och infektionspatienter. DIN PROFIL Sjuksköterska med minst två års dokumen... Visa mer
OM UPPDRAGET
Nu söker vi en duktig sjuksköterska som vill arbeta på lungavdelningen i Sundsvall från vecka 23 fram till vecka 35. Arbetstider: Rotation Dag/Kväll/Natt.

Vi ordnar resor och boende vid behov

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter på lungavdelning. Omvårdnad till lungsjuka och infektionspatienter.

DIN PROFIL
Sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet. Du behöver ha erfarenhet från BiPap, lungdrenage samt syrgasbehandling. Meriterande om du har erfarenhet av Blodgas samt har hanterat datorsystemen NCS Cross, Prator, PACS.

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Sjuksköterska till strokeavdelning i Sundsvall

Läs mer Jun 4
OM UPPDRAGET Nu söker vi en duktig sjuksköterska som vill jobba på strokeavdelning i Sundsvall under perioden juni-augusti. Arbetstider: Heltid. Rotation Dag/Kväll/Natt eller Natt Vi ordnar resor och boende vid behov DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akut stroke- och neurologiavdelning. DIN PROFIL Sjuksköterska med minst två års dokum... Visa mer
OM UPPDRAGET
Nu söker vi en duktig sjuksköterska som vill jobba på strokeavdelning i Sundsvall under perioden juni-augusti. Arbetstider: Heltid. Rotation Dag/Kväll/Natt eller Natt

Vi ordnar resor och boende vid behov

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akut stroke- och neurologiavdelning.

DIN PROFIL
Sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet. Du får gärna ha erfarenhet av vård på strokenhet eller neurologi. Meriterande om du hanterat journalsystemet Prator och NCS Cross.

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Sjuksköterska till kardiologen på Sundsvalls Sjukhus

Läs mer Jun 4
OM UPPDRAGET Nu söker vi en duktig sjuksköterska som vill jobba på kardiologiavdelning i Sundsvall under perioden juni tom. augusti. Arbetstider: Heltid. Rotation Dag/Kväll/Natt eller Natt. Vi ordnar resor och boende vid behov DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter på kardiologiavdelning/HIA. DIN PROFIL Sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfare... Visa mer
OM UPPDRAGET
Nu söker vi en duktig sjuksköterska som vill jobba på kardiologiavdelning i Sundsvall under perioden juni tom. augusti. Arbetstider: Heltid. Rotation Dag/Kväll/Natt eller Natt.

Vi ordnar resor och boende vid behov

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter på kardiologiavdelning/HIA.

DIN PROFIL
Sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet. Du behöver ha erfarenhet från hjärtmedicinsk vårdavdelning. Du behöver ha vana att arbeta med hjärtövervakning, gärna Ortivus eller Philips.

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Processoperatör / sommarjobb till Kubikenborg Aluminium AB

Läs mer Maj 29
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker före... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Kubikenborg Aluminium AB (Kubal) är Sveriges enda producent av primäraluminium och är ett av de största industriföretagen i Sundsvall med ca 470 anställda. Fabriken byggdes 1942 och ägs av ryska Rusal som är världens största aluminiumproducent. Slutproduktionen som består av göt levereras till press-och valsverk över hela Europa och producerar idag ca 135 000 ton aluminium per år.

Arbetsuppgifter:

I rollen som processoperatör kommer du utföra tillverkningar tillsammans med ditt skift där du arbetar efter givna metoder för att produktionen sker på ett säkert och miljömedvetet sätt. Arbetsuppgifterna omfattar i huvudsak kvalitetskontroll, maskinskötsel och underhåll där du har kontroll och helhetssyn över anläggningens elektrolysverk.

Arbetsuppgifterna innefattar att utföra arbetet med största noggrannhet där du ansvarar för att instruktioner följs och att du styr processerna efter givna metoder. Du är en del av att produktionen fungerar väl och effektivt och blir därmed en viktig del i produktionskedjan.
Detta är ett sommaruppdrag från mitten av juni fram tills slutet på augusti. Tjänsten innebär skiftarbete.

Profil:

• Avslutat gymnasieexamen är en merit
• Erfarenhet av processarbete inom industrin är en merit
• Truckkort och traverskort är starkt meriterande
• Du uttrycker dig väl i svenska

Vi tror att du som söker är duktig på att hålla och skapa struktur i ditt arbete. Vidare är du noggrann och trivs med att arbeta enligt kvalitetssystem med noga beskrivna rutiner. Eftersom ditt arbete i stor grad påverkar resultatet av produktionsprocessen är du lojal med en hög ansvarskänsla och pålitlighet där du respekterar och följer processer och regler. Slutligen är du ärlig och kommunikativ med en hög samarbetsförmåga.

Övrig information:

• Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Kubikenborg.

Start: Mitten av juni
Plats: Sundsvall
Lön: Fast lön + OB

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: processoperatör, operatör, process, kubal, Sundsvall, aluminium, kvalitetsarbete, processarbete, sommarjobb Visa mindre

Logistikplanerare till spännande sommaruppdrag

Läs mer Maj 29
Just nu söker vi en Logistikplanerare till en av våra kunder. Uppdraget är ett sommarjobb tom augusti men med möjlighet till förlängning. Vår kund är belägen i centrala sundsvall. Arbetsbeskrivning Arbetsbeskrivning • Ha kontroll på ledtider och priser, planera hantering av gods • Följa och leveransbevaka sändningarna både till och från kunden • Informera ut till berörda i org... Visa mer
Just nu söker vi en Logistikplanerare till en av våra kunder. Uppdraget är ett sommarjobb tom augusti men med möjlighet till förlängning. Vår kund är belägen i centrala sundsvall.

Arbetsbeskrivning
Arbetsbeskrivning
• Ha kontroll på ledtider och priser, planera hantering av gods
• Följa och leveransbevaka sändningarna både till och från kunden
• Informera ut till berörda i organisationen/kunder transportrelaterad information vid förseningar, strejk, hamnproblem etc.
• Delta i relevanta lagerprojekt

Kvalifikationer och egenskaper
Vi ser att du har (eller är studerande) akademisk utbildning, är noggrann och har huvudet på skaft. Du har lätt att se lösningar och du kan hantera flera uppgifter parallellt. Som person har du också ett inre driv och är självgående i ditt arbete. Du har även lätt för att samarbeta och har en god pedagogisk förmåga.
Vi ser vi gärna att du är lättlärd, flexibel, strukturerad och noggrann.
Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav såväl som goda kunskaper i Excel.


Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

<B>Detta får du som konsult på Amendo</B>
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Pernilla Keusch, pernilla.keusch@amendo.se

<a href="https://goo.gl/DpqfGV" target="_blank">Följ oss gärna på LinkedIn!</a> Visa mindre

Anestesisjuksköterska till Sundsvall

Läs mer Maj 27
OM UPPDRAGET Nu söker vi en duktig anestesisjuksköterska för uppdrag på Sundsvalls sjukhus! Uppdraget sträcker sig mellan v29-32. Vi ordnar boende och resa vid behov. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för anestesisjuksköterska på operationscentrum. Opererande specialitéer på länssjukhuset i Sundsvall är kirurgi, gynekologi, ÖHN, urologi, ortopedi, tand, käkk... Visa mer
OM UPPDRAGET
Nu söker vi en duktig anestesisjuksköterska för uppdrag på Sundsvalls sjukhus!
Uppdraget sträcker sig mellan v29-32.
Vi ordnar boende och resa vid behov.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för anestesisjuksköterska på operationscentrum. Opererande specialitéer på länssjukhuset i Sundsvall är kirurgi, gynekologi, ÖHN, urologi, ortopedi, tand, käkkirurgi.

DIN PROFIL
Anestesisjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet.
Kunskap inom Orbit och NCS Cross är meriterande.

OM OSS
?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

IVA - sjuksköterska sökes till Sundsvall i sommar!

Läs mer Maj 27
OM UPPDRAGET För kunds räkning söker vi nu dig som är intensivvårdssjuksköterska till Sundsvall. Behov finns från juni tom. augusti. Vi hjälper till med boende och resor vid behov! DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för IVA-sjuksköterska på intensivvårdsenhet/op-centrum. Rotation dag/kväll/natt. DIN PROFIL Du behöver ha minst 3 års yrkeserfarenhet intensivv... Visa mer
OM UPPDRAGET
För kunds räkning söker vi nu dig som är intensivvårdssjuksköterska till Sundsvall. Behov finns från juni tom. augusti.
Vi hjälper till med boende och resor vid behov!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för IVA-sjuksköterska på intensivvårdsenhet/op-centrum. Rotation dag/kväll/natt.

DIN PROFIL
Du behöver ha minst 3 års yrkeserfarenhet intensivvårdssjuksköterska.
Meriterande med erfarenhet av någon av systemen NCS Cross, RIS, PAS-IVA, PACS och Orbit är meriterande.

OM OSS
Centric Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, socionomer, psykologer samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag. Centric Care har kontor i Göteborg, Sundbyberg, Malmö, Örebro och Oslo. Vi bemannar tillfälliga och långvariga bemanningsbehov och har långsiktiga relationer med alla våra uppdragsgivare inom både privat och offentlig sektor. Förklaringen till det är enkel. De värdesätter vår närvaro och vårt engagemang i varje enskilt uppdrag. Våra kunder vet att de garanteras motiverade och kunniga konsulter – varje gång.

Vi som jobbar på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården och socialt arbete för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt.
Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Sjuksköterska till akutmottagning i Sundsvall

Läs mer Maj 24
OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är en skicklig sjuksköterska som vill arbeta på akutmottagningen i Sundsvall. Arbetstider: Rotation Dag/Kväll/Natt. Vi ordnar resor och boende vid behov DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akutmottagning. DIN PROFIL Sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet. Du behöver ha erfarenhet f... Visa mer
OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är en skicklig sjuksköterska som vill arbeta på akutmottagningen i Sundsvall. Arbetstider: Rotation Dag/Kväll/Natt.

Vi ordnar resor och boende vid behov

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akutmottagning.

DIN PROFIL
Sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet.
Du behöver ha erfarenhet från akutmottagning, traumautbildning, larmkompetens och RETTS.
Meriterande om du hanterat journalsystemet NCS Cross men inte ett krav.

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Nattsjuksköterska sökes till kirurgen i Sundsvall

Läs mer Maj 24
OM UPPDRAGET Nu söker vi en duktig sjuksköterska som vill arbeta natt på Kirurgisk avdelning i Sundsvall. Arbetstider: Heltid. Natt. Vi ordnar resor och boende vid behov DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter på Kirurgisk avdelning. DIN PROFIL Sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet. Du behöver ha erfarenhet från kirurgisk vårdavdelning... Visa mer
OM UPPDRAGET
Nu söker vi en duktig sjuksköterska som vill arbeta natt på Kirurgisk avdelning i Sundsvall.
Arbetstider: Heltid. Natt.

Vi ordnar resor och boende vid behov

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter på Kirurgisk avdelning.

DIN PROFIL
Sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet.
Du behöver ha erfarenhet från kirurgisk vårdavdelning.
Du får gärna ha arbetat med colo/gastro.

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Sommarvikariat som butiksmedarbetare till Servicecentralen

Läs mer Maj 24
StudentConsulting söker en butiksmedarbetare för sommarjobb till butiken i Sundsvall. Servicecentralen säljer och reparerar skog och trädgårdsmaskiner. Här hittar du de populäraste produkterna från de mest kända leverantörerna och butiken kompromissar aldrig om kvaliteten. Maskinerna är monterade och provkörda innan de lämnar butiken som erbjuder bra service med korta leverans... Visa mer
StudentConsulting söker en butiksmedarbetare för sommarjobb till butiken i Sundsvall.

Servicecentralen säljer och reparerar skog och trädgårdsmaskiner. Här hittar du de populäraste produkterna från de mest kända leverantörerna och butiken kompromissar aldrig om kvaliteten. Maskinerna är monterade och provkörda innan de lämnar butiken som erbjuder bra service med korta leveranstider och originaldelar i största möjliga mån.

Till butiken i Sundsvall söker vi nu en sommarvikarie som är bra på att ge god service, trivs med att jobba i högt tempo och med stor fördela har butiksvana. Ett plus är om du är motorintresserad eller tidigare har erfarenhet från att jobba med reservelar. Arbetet kommer att vara sedvanligt butiksarbete, där man hjälper kunder, packar upp varor och jobbar i kassan.

Som anställd på detta uppdrag kommer du att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd konsult till Servicecentralen. Arbetstider kommer att schemaläggas mellan 07-18 vardagar och någon lördag mellan 10-14. Tjänsten kommer att tillsättas så sanart vi har hittat rätt kandidat och pågå fram till 31/8. Tjänsten är på heltid.

Din profil
Du som söker är självgående, bra på att se kundens behov, serviceminded samt talar och läser svenska obehindrat. Du sätter stort värde på goda kundmöten och har god förmåga att inge förtroende och är bekväm med att vara företagets ansikte utåt, du har förmåga att fatta snabba samt välgrundade beslut trots tidvis högt tempo. Vidare så är du som söker serviceinriktad, handlingskraftig och kommunikativ.

Vi kommer att löpande gå igenom ansökningar och tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Barnmorska till Sundsvall , extra bra villkor!

Läs mer Maj 23
OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som vill arbeta som barnmorska i Sundsvall. Just nu har vi möjlighet att erbjuda extra bra villkort för veckorna 27-28 och 30-31. Vi hjälper till med resor och boende vid behov. Arbetstiderna är förlagda på dag/kväll/natt. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för förlösande barnmorska på förlossningsavdelning. DIN PROFIL Barnmor... Visa mer
OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som vill arbeta som barnmorska i Sundsvall.
Just nu har vi möjlighet att erbjuda extra bra villkort för veckorna 27-28 och 30-31.

Vi hjälper till med resor och boende vid behov. Arbetstiderna är förlagda på dag/kväll/natt.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för förlösande barnmorska på förlossningsavdelning.

DIN PROFIL
Barnmorska med aktuell förlossningsvana och medminst två års dokumenterad yrkeslivserfarenhet.

OM OSS
?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en garantianställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!Mer information Visa mindre

CE - chaufförer till Postnord

Läs mer Maj 22
Jobbeskrivning Vi på Uniflex Bemanning och Rekrytering söker nu erfarna CE-Chaufförer till vår kund Postnord. Trivs du bakom ratten? Brinner du för att leverera gods och service med kunden i fokus? Då kan du vara vår nästa chaufför. Arbetet innebär palldistribution samt regionaltrafik. Du kommer att ansvara för transporter till och från kunder samt för lossning och lastning... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi på Uniflex Bemanning och Rekrytering söker nu erfarna CE-Chaufförer till vår kund Postnord.

Trivs du bakom ratten? Brinner du för att leverera gods och service med kunden i fokus? Då kan du vara vår nästa chaufför.

Arbetet innebär palldistribution samt regionaltrafik. Du kommer att ansvara för transporter till och från kunder samt för lossning och lastning. Eftersom du kommer att vara ansiktet utåt till kunderna ser vi därför att du har ett gott sinne för service och lätt för att kommunicera med andra människor.


Personliga egenskaper
Som person är du noggrann och strukturerad, du klarar av att lägga upp dina körningar så det faller inom utsatt tidsram. Du förstår vikten av kundnöjdhet i alla led och det är en självklarhet för dig att ge kunderna förstklassiga service.
Eftersom arbetet är fysiskt krävande ser vi gärna att du besitter god fysik.

Du innehar CE, giltigt YKB samt digitalt förarkort. Du har tidigare erfarenhet av att köra lastbil och känner dig bekväm i din körning. Truckkort är meriterande.

Arbetstiderna är förlagd dagtid men man bör vara öppen med att tiderna kan variera. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats som säkerhetsställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal.

Tjänsten är ett sommarvikariat med tjänstgöringsgrad på 100 % och start omgående. För rätt person finns det stor chans för fortsatt arbete hos Postnord även efter sommaren.

Skicka in din ansökan redan idag!

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Uniflex bemanning & rekrytering hanterar rekryteringsprocessen och du är varmt välkommen att höra av dig till Uniflex vid frågor om tjänsten.Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Almia söker barnmorska för arbete i Sundsvall

Läs mer Maj 22
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste ... Visa mer
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: - Din egen konsultchef - Förmånliga löner - Rekryteringsbonus - Försäkringar - Sjuklön - Personligt stöd och vägledning - Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag - Betald resa och boende vid längre uppdrag på annan ort* - Mingelträffar

Personliga egenskaper:
Du bör vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter på BB/gyn/förlossning.
Almia söker för kunds räkning en barnmorska för arbete i Sundsvall.

Vi söker dig som är barnmorska med minst två års erfarenhet.

Omfattning: Heltid/deltid. Arbetstiderna kan variera mellan dagar, kvällar och nätter. Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema.

Sundsvall kallas ofta för Norrlands huvudstad med sina 58 tusen invånare. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. Det finns goda kommunikationer med tåg till grannstäder och om du är sugen på en resa tills Stockholm tar det enbart 50 minuter med flyg.

I Sundsvall kombinerar du enkelt en härlig norrlandsemester med en cityresa, i staden finns nämligen Norrlands största citygalleria med massvis av kända affärer.
Är man sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken.

Kvalifikationer:
Barnmorskeexamen med minst två års erfarenhet. Visa mindre

sommar och timvikarie till en glad tjej i Sundsvall

Läs mer Maj 22
Vi söker dig, en positiv, lugn och trygg person.Vi vill att du ska vara självgående och initiativtagande.Du ska ha en hög arbetsmoral och vara punktlig.Det är viktigt att du kan arbeta strukturerat då brukaren har autism och har ett behov av en tydlig vardag.har du erfarenhet av autism och bildstöd är det meriterande.Du kommer jobba i hemmiljö där det finns både hund och katt.F... Visa mer
Vi söker dig, en positiv, lugn och trygg person.Vi vill att du ska vara självgående och initiativtagande.Du ska ha en hög arbetsmoral och vara punktlig.Det är viktigt att du kan arbeta strukturerat då brukaren har autism och har ett behov av en tydlig vardag.har du erfarenhet av autism och bildstöd är det meriterande.Du kommer jobba i hemmiljö där det finns både hund och katt.För rätt person kan sommarvikariatet övergå till en fast tjänst. Visa mindre

Sommarvik. Terminalarbetare , Sundsvall

Läs mer Maj 22
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler terminalarbetare i Sundsvall. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Arbetsuppgifterna är sortering av brev och... Visa mer
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är Vi levererar.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler terminalarbetare i Sundsvall. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Arbetsuppgifterna är sortering av brev och paket, manuellt eller med hjälp av maskiner. Arbetstiderna är förlagda till kväll. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 50% med start vecka 25 och pågår till vecka 33.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:rekrytering.vast@postnord.com eller 010-436 08 78. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail.Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

SKIFTGÅENDE OPERATÖRER , Gjuteriet

Läs mer Maj 22
Kubikenborg Aluminium AB är Sveriges enda producent av primäraluminium och är ett av de största industriföretagen i Sundsvall. Fabriken byggdes 1942 och producerar idag ca 135 000 ton aluminium per år. Slutprodukten som består av göt levereras till press – och valsverk över hela Europa. Kubal har idag 430 anställda och ägs av ryska Rusal, världens största aluminiumproducent.Nu ... Visa mer
Kubikenborg Aluminium AB är Sveriges enda producent av primäraluminium och är ett av de största industriföretagen i Sundsvall. Fabriken byggdes 1942 och producerar idag ca 135 000 ton aluminium per år. Slutprodukten som består av göt levereras till press – och valsverk över hela Europa. Kubal har idag 430 anställda och ägs av ryska Rusal, världens största aluminiumproducent.Nu söker vi operatörer till vår avdelning Gjuteriet. Som skiftgående operatör arbetar du med de för avdelningen specifika uppgifterna. Du arbetar i skiftlag av varierande storlek beroende på avdelning. Vi vill att du har några års erfarenhet av liknande arbete som operatör, gärna från tillverkning/processindustri. Vi ser det också som meriterande om du har gymnasieutbildning inom industri. Du är en lagspelare som har ett stort intresse av att arbeta praktiskt. Som person är du positiv, serviceinriktad och engagerad. Då akuta ärenden kan uppstå är det viktigt att du är lösningsorienterad och flexibel. Du är driven, har god samarbetsförmåga och är noggrann i ditt arbetssätt. Egenskaper som självgående, lättlärd samt att du har en vilja att utvecklas värderas högt. Du har grundläggande datakunskaper i Microsoft Office. Tjänstens omfattning: Heltid, skiftgång.Start: omgåendeFrågor besvaras av: Mats Olsson, arbetsledare underhåll/kokillverkstad, 073-901 17 25 eller Mohanad Abbas, arbetsledare gjuteriet 073-988 59 83.Tillträde sker omgående efter överenskommelse. Skicka din ansökan snarast då intervjuer sker löpande, dock senast 2019-05-29. Visa mindre

Personlig assistent åt man i Sundsvall , sommarvikariat. REF 3612

Läs mer Maj 21
Vi söker semestervikarierande personliga assistenter till en man i Sundsvall. Kunden har en fysisk funktionsnedsättning och behöver hjälp med allt från grundläggande behov till vardagssysslor och andra aktiviteter. Det finns egenvårdsuppgifter som kunden själv lär ut och instruerar. Vi letar efter dig som är lyhörd, rapp och arbetspigg. Du ska gärna ha skinn på näsan, våga säga... Visa mer
Vi söker semestervikarierande personliga assistenter till en man i Sundsvall. Kunden har en fysisk funktionsnedsättning och behöver hjälp med allt från grundläggande behov till vardagssysslor och andra aktiviteter. Det finns egenvårdsuppgifter som kunden själv lär ut och instruerar. Vi letar efter dig som är lyhörd, rapp och arbetspigg. Du ska gärna ha skinn på näsan, våga säga som det är på ett respektfullt sätt och vara anpassningsbar efter situationen du befinner dig i. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet, personlig lämplighet är det som väger tyngst för oss. Körkort är inget krav, så länge du kan ta dig till och från arbetsplatsen i tid.Arbetspassen är under ett dygn med 5 timmar ”sovande jour” på natten och delvis dubbelassistans vid vissa aktiviteter. Vi kommer behöva dig främst under juli månad.Observera att vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan. Ansök genom att gå in på www.a-assistans.se och klicka sedan på "jobba hos oss" och "sök jobb". Där går du sedan vidare till "rekryteringsportalen" och skapar ditt eget konto och profil.A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Vi har kollektivavtal: Kommunal och KFO för personliga assistenter. Semester -, OB- ersättning och andra lönetillägg tillkommer enligt avtal. Visa mindre

Kallskänka till m / s Medvind

Läs mer Maj 21
Brinner du för matlagning och service? Vill du jobba på stans vackraste arbetsplats i sommar? Då är du kanske den vi söker!Vi på båten m/s Medvind i Sundsvall söker nu 2 stycken kallskänkor mellan juni-september.Krav är flytande svenska både i text och tal, samt god verbal engelsk förmåga. Det är bra om du är stresstålig då det emellertid kan vara hektiskt under service.Meriter... Visa mer
Brinner du för matlagning och service? Vill du jobba på stans vackraste arbetsplats i sommar? Då är du kanske den vi söker!Vi på båten m/s Medvind i Sundsvall söker nu 2 stycken kallskänkor mellan juni-september.Krav är flytande svenska både i text och tal, samt god verbal engelsk förmåga. Det är bra om du är stresstålig då det emellertid kan vara hektiskt under service.Meriterande är minst 2 års erfarenhet i kallkök, gärna mer. Har du jobbat på ett fartyg innan så är även det meriterande.Om du tror att du är den vi söker, tveka inte att höra av dig! Visa mindre

Sommarvik. Chaufför C , Sundsvall

Läs mer Maj 20
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Paketterminalen i Sundsvall. Arbetet innebär distribution av pall och brev samt till och från ombud. Varierande arbetstider där hel... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Paketterminalen i Sundsvall. Arbetet innebär distribution av pall och brev samt till och från ombud. Varierande arbetstider där helg- och nattjobb förekommer. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start 2019-06-03 och pågår till 2019-08-12.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort samt C-körkort för manuell växellåda. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss.

När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen.      Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:elin.altergard@postnord.com eller 072-144 62 71. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommarjobbare till Castor Plus

Läs mer Maj 20
Nu söker vi en kvalitetsmedveten och serviceinriktad medarbetare som tillsammans med oss vill arbeta för nöjda kunder! Om företaget Castor Plus är ett kvalitetsmedvetet städföretag som erbjuder hög kvalitet och har idag städuppdrag åt såväl bostadsrättföreningar som privata fastighetsägare. Service och kvalitet är viktigt för oss och med mångårig erfarenhet av att tillhandahåll... Visa mer
Nu söker vi en kvalitetsmedveten och serviceinriktad medarbetare som tillsammans med oss vill arbeta för nöjda kunder! Om företaget Castor Plus är ett kvalitetsmedvetet städföretag som erbjuder hög kvalitet och har idag städuppdrag åt såväl bostadsrättföreningar som privata fastighetsägare. Service och kvalitet är viktigt för oss och med mångårig erfarenhet av att tillhandahålla städtjänster till våra kunder kan vi erhålla städuppdrag anpassat efter våra kunders behov. Företaget har sitt säte i Sundsvalls centrum med ca 10 medarbetare och ingår i Fenix Holding koncernen som har drygt 270 medarbetare. Med personlig anda, passion och omtanke skapar våra duktiga medarbetare starka och långvariga kundrelationer.   Arbetsuppgifter I rollen som lokalvårdare kommer du att utföra lokalvård hos företagskunder likväl som privatkunder genom hemstädning. Vi söker nu en lokalvårdare som har erfarenhet av fönsterputs och trappstädning. Har du utfört hemstädning ser vi som meriterande. För att klara rollen som lokalvårdare hos oss är B-körkort ett krav. Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper Erfarenhet av fönsterputsPRYL Som person är du en öppen och glad teamplayer. Du tycker om att arbeta serviceinriktat och har ett intresse, vilja och en förmåga att samarbeta med andra. Samtidigt som du planerar ditt arbete på ett effektivt sätt är du även flexibel och ser dig själv jobba i en föränderlig miljö. Vi tror även att du har en god förmåga att arbeta självständigt och under stort ansvar. Visa mindre

Chaufför , CE , Sundsvall

Läs mer Maj 17
Chaufför Gillar du att arbeta fysiskt, bakom ratten men också med kunder? Har du dessutom CE-körkort och YKB? Då har vi nästa uppdrag för dig! Vår kund är ett ledande logistikbolag som vi nu söker engagerade CE-chaufförer till. Här arbetar du förvisso mestadels i lastbilen. Men du kommer också få hjälpa till med lastning, lossning och träffa kunderna du delar ut till eller häm... Visa mer
Chaufför
Gillar du att arbeta fysiskt, bakom ratten men också med kunder? Har du dessutom CE-körkort och YKB? Då har vi nästa uppdrag för dig! Vår kund är ett ledande logistikbolag som vi nu söker engagerade CE-chaufförer till. Här arbetar du förvisso mestadels i lastbilen. Men du kommer också få hjälpa till med lastning, lossning och träffa kunderna du delar ut till eller hämtar paket ifrån. Låter det som något för dig? Då är du välkommen med din ansökan, redan idag!

Omfattning:
Heltid (schemalagd arbetstid med morgon-, dag- och kvällspass.) Sommaruppdrag med start v23-35. Det finns möjlighet till eventuell förlängning och anställning hos vår kund.

Arbetsbeskrivning:
Vår kund är ett ledande logistikföretag där du erbjuds ett trevligt arbete som huvudsakligen rör paketdistribution. Det innebär att du mestadels är i lastbilen men viss sortering på terminalen förekommer också. Förutom att köra ut paket så kan det också vara aktuellt att hämta paket och/eller pallar upp till 1000 kilo. Arbetet är fysiskt och manuella lyft upp till 35 kilo förekommer. Vi erbjuder utbildning i lyftteknik och självklart finns hjälpmedel om tyngre lyft skulle bli aktuella (allt från paketkärra till truck.) Introduktion sker med en fadder som du åker med i början.

Exempel på dina arbetsuppgifter:

• Paketdistribution med lastbil och där handdator används för paket-scanning och kvittens.
• Manuell hantering av paket (sortering, lasta och lossa.)
• Hantera rullande paketbehållare, brevbehållare och pallgods
Kvalifikationer:
Här behöver du:

• CE-körkort med YKB-certifikat, vi ser det som fördelaktigt om du arbetat med liknande uppgifter sedan innan
• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är noggrann och bra på att hålla tider. Men du skulle aldrig kompromissa på trafiksäkerhet. Andra brukar i stället säga att du kör hållbart, miljövänligt och med omtanke om dina medtrafikanter. Vi tror också att du är flexibel och kan prioritera om arbetsbelastningen skulle öka. Eftersom du också träffar våra kunder så är du positiv och hjälpsam. Låter det som något för dig?

Vi ser det som plus (men inte krav) om du har truckkort och truckvana. Har du även ADR bedömer vi det som meriterande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2019-06-02, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Som en del i rekryteringsprocessen så ingår utdrag ur belastningsregistret för de kandidater som går vidare till intervju hos kund. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Ingela Gulliksson, konsultchef, ingela.gulliksson@randstad.se Visa mindre

Chaufför , C , Östersund

Läs mer Maj 17
Chaufför Gillar du att arbeta fysiskt, bakom ratten men också med kunder? Har du dessutom C-körkort och YKB? Då har vi nästa uppdrag för dig! Vår kund är ett ledande logistikbolag som vi nu söker engagerade C-chaufförer till. Här arbetar du förvisso mestadels i lastbilen. Men du kommer också få hjälpa till med lastning, lossning och träffa kunderna du delar ut till eller hämta... Visa mer
Chaufför
Gillar du att arbeta fysiskt, bakom ratten men också med kunder? Har du dessutom C-körkort och YKB? Då har vi nästa uppdrag för dig! Vår kund är ett ledande logistikbolag som vi nu söker engagerade C-chaufförer till. Här arbetar du förvisso mestadels i lastbilen. Men du kommer också få hjälpa till med lastning, lossning och träffa kunderna du delar ut till eller hämtar paket ifrån. Låter det som något för dig? Då är du välkommen med din ansökan, redan idag!

Omfattning:
Heltid (schemalagd arbetstid med morgon-, dag- och kvällspass.) Sommaruppdrag med start v24-35. Det finns möjlighet till eventuell förlängning och anställning hos vår kund.

Arbetsbeskrivning:
Vår kund är ett ledande logistikföretag där du erbjuds ett trevligt arbete som huvudsakligen rör paketdistribution. Det innebär att du mestadels är i lastbilen men viss sortering på terminalen förekommer också. Förutom att köra ut paket så kan det också vara aktuellt att hämta paket och/eller pallar upp till 1000 kilo. Arbetet är fysiskt och manuella lyft upp till 35 kilo förekommer. Vi erbjuder utbildning i lyftteknik och självklart finns hjälpmedel om tyngre lyft skulle bli aktuella (allt från paketkärra till truck.) Introduktion sker med en fadder som du åker med i början.

Exempel på dina arbetsuppgifter:

• Paketdistribution med lastbil och där handdator används för paket-scanning och kvittens.
• Manuell hantering av paket (sortering, lasta och lossa.)
• Hantera rullande paketbehållare, brevbehållare och pallgods
Kvalifikationer:
Här behöver du:

• C-körkort med YKB-certifikat, vi ser det som fördelaktigt om du arbetat med liknande uppgifter sedan innan
• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är noggrann och bra på att hålla tider. Men du skulle aldrig kompromissa på trafiksäkerhet. Andra brukar i stället säga att du kör hållbart, miljövänligt och med omtanke om dina medtrafikanter. Vi tror också att du är flexibel och kan prioritera om arbetsbelastningen skulle öka. Eftersom du också träffar våra kunder så är du positiv och hjälpsam. Låter det som något för dig?

Vi ser det som plus (men inte krav) om du har truckkort och truckvana. Har du även ADR bedömer vi det som meriterande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2019-06-02, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Som en del i rekryteringsprocessen så ingår utdrag ur belastningsregistret för de kandidater som går vidare till intervju hos kund. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Ingela Gulliksson, konsultchef, ingela.gulliksson@randstad.se Visa mindre

Chaufförer , C , Sundsvall

Läs mer Maj 17
Chaufför, C Gillar du att arbeta fysiskt, bakom ratten men också med kunder? Har du dessutom C-körkort och YKB? Då har vi nästa uppdrag för dig! Vår kund är ett ledande logistikbolag som vi nu söker engagerade C-chaufförer till. Här arbetar du förvisso mestadels i lastbilen. Men du kommer också få hjälpa till med lastning, lossning och träffa kunderna du delar ut till eller hä... Visa mer
Chaufför, C
Gillar du att arbeta fysiskt, bakom ratten men också med kunder? Har du dessutom C-körkort och YKB? Då har vi nästa uppdrag för dig! Vår kund är ett ledande logistikbolag som vi nu söker engagerade C-chaufförer till. Här arbetar du förvisso mestadels i lastbilen. Men du kommer också få hjälpa till med lastning, lossning och träffa kunderna du delar ut till eller hämtar paket ifrån. Låter det som något för dig? Då är du välkommen med din ansökan, redan idag!

Omfattning:
Heltid (schemalagd arbetstid med morgon-, dag- och kvällspass.) Sommaruppdrag med start v23-35. Det finns möjlighet till eventuell förlängning och anställning hos vår kund.

Arbetsbeskrivning:
Vår kund är ett ledande logistikföretag där du erbjuds ett trevligt arbete som huvudsakligen rör paketdistribution. Det innebär att du mestadels är i lastbilen men viss sortering på terminalen förekommer också. Förutom att köra ut paket så kan det också vara aktuellt att hämta paket och/eller pallar upp till 1000 kilo. Arbetet är fysiskt och manuella lyft upp till 35 kilo förekommer. Vi erbjuder utbildning i lyftteknik och självklart finns hjälpmedel om tyngre lyft skulle bli aktuella (allt från paketkärra till truck.) Introduktion sker med en fadder som du åker med i början.

Exempel på dina arbetsuppgifter:

• Paketdistribution med lastbil och där handdator används för paket-scanning och kvittens.
• Manuell hantering av paket (sortering, lasta och lossa.)
• Hantera rullande paketbehållare, brevbehållare och pallgods
Kvalifikationer:
Här behöver du:

• C-körkort med YKB-certifikat, vi ser det som fördelaktigt om du arbetat med liknande uppgifter sedan innan
• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är noggrann och bra på att hålla tider. Men du skulle aldrig kompromissa på trafiksäkerhet. Andra brukar i stället säga att du kör hållbart, miljövänligt och med omtanke om dina medtrafikanter. Vi tror också att du är flexibel och kan prioritera om arbetsbelastningen skulle öka. Eftersom du också träffar våra kunder så är du positiv och hjälpsam. Låter det som något för dig?

Vi ser det som plus (men inte krav) om du har truckkort och truckvana. Har du även ADR bedömer vi det som meriterande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2019-06-02, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Som en del i rekryteringsprocessen så ingår utdrag ur belastningsregistret för de kandidater som går vidare till intervju hos kund. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Ingela Gulliksson, konsultchef, ingela.gulliksson@randstad.se Visa mindre

Personliga assistenter , sommarvikarie och extrapersonal till 60 - årig dam

Läs mer Maj 17
Personliga assistenter- sommarvikarie och extrapersonal, Sundsvall Dam i 60-års åldern söker trygga och lugna assistenter för sommarvikariat och extrajobb varannan helg. Möjlighet finns att fortsätta som timvikarie efter sommaren vid ordinarie personals frånvaro. Dina arbetsuppgifter innebär att skapa en fungerande vardag för damen i hennes hem, vilket innebär allt från att h... Visa mer
Personliga assistenter- sommarvikarie och extrapersonal, Sundsvall
Dam i 60-års åldern söker trygga och lugna assistenter för sommarvikariat och extrajobb varannan helg. Möjlighet finns att fortsätta som timvikarie efter sommaren vid ordinarie personals frånvaro.


Dina arbetsuppgifter innebär att skapa en fungerande vardag för damen i hennes hem, vilket innebär allt från att hjälpa till med hygien till matlagning och promenader. Arbetet innebär även ansvar för skötsel av hemmet med alla förekommande vardagliga sysslor. Lika viktigt som de sysslor som behöver utföras är att skapa tid för en mysig kaffestund och samtal tillsammans. Damen bor i en trevlig lägenhet med en egen liten uteplats strax utanför Sundsvall.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och som finner en mening i att hjälpa en medmänniska utifrån hennes behov. Du behöver trivas med att ta eget ansvar då du till största delen arbetar ensam. Viktigt är att du förstår betydelsen av rutiner som ett verktyg för att skapa trygghet. Gärna erfarenhet av förflyttningar med taklyft.

En positiv inställning och en gnutta humor kommer att uppskattas av alla. Det är meriterande om du har erfarenhet och/eller utbildning inom intellektuell funktionsnedsättning alternativt psykiatri men inget krav. Du är minst 25 år och har goda kunskaper i svenska språket. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.

För rätt person blir du en del av ett trevligt arbetslag med god stämning, där vi samarbetar och hjälper varandra. Vi lägger stor vikt vid att personalen ska ha de bästa förutsättningar för att kunna utföra sitt arbete och det i en trevlig miljö.

Arbetstider
Sommarvikariat: Heltid. Dag- eller nattpass, 11 respektive 13 timmar. Arbete varannan helg. Extrapersonal: Varannan helg, dagpass lör-sön 11 timmar/pass.

Om du känner att ovan stämmer in på dig är du varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande.I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Sommarvikariat 90% under 8 veckor juni - augusti i Sundsvall

Läs mer Maj 17
Särnmark är en trygg arbetsgivare med över 20 års erfarenhet av att samordna personlig assistans hos barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Vi har idag över 2000 medarbetare, främst i storstadsregionerna, men våra kunder och medarbetare hittar du i hela Sverige. Företagets grundare och ägare Mikael Särnmark har själv en förvärvad funktionsnedsättning efter en ol... Visa mer
Särnmark är en trygg arbetsgivare med över 20 års erfarenhet av att samordna personlig assistans hos barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Vi har idag över 2000 medarbetare, främst i storstadsregionerna, men våra kunder och medarbetare hittar du i hela Sverige.

Företagets grundare och ägare Mikael Särnmark har själv en förvärvad funktionsnedsättning efter en olycka, och var en av de första i Sverige att få personlig assistans. Att skapa de bästa förutsättningar för en individanpassad personlig assistans är vår främsta drivkraft.

Vi söker dig som är kvinna från 25 år och uppåt.
Du som person är positiv, lugn och motiverande.
Du har ett tryggt och metodiskt sätt att arbeta och du hyser stor förståelse för att alla moment måste få ta tid, dessa egenskaper ligger till grund för den utveckling vi har som målsättning.

Du som söker värderar ett gott samarbete och en god dialog högt. Du förstår det förtroende det medför att få ta del av en annan människas vardag, du ser seriöst på yrkesrollen och tar ett stort ansvar. 

Meriterande är om du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta mot person med hjärnskada alternativt erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. 

Vi söker vikarier som kan finnas tillgängliga vid den ordinarie personalens sjuk- och semesterfrånvaro.
Vi ser gärna att vi kan påbörja inskolning snarast och att du sen går in och arbetar under sommaren då ordinarie personal är på ledighet. 

Du kommer arbeta ca 2 dygn per vecka från mitten av juni tom mitten av augusti.
Arbetspassen är dygnspass kl 07:45-09:15 med 5,25 tim väntetid.

Varmt välkommen att inkomma med din ansökan!

Lön - Timlön, individuell lönesättning

Kollektivavtal – PASS, KFS-SKAF


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Sommarvik. Chaufför CE , Sundsvall

Läs mer Maj 16
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Paketterminalen i Sundsvall. Arbetet innebär palldistribution samt regionaltrafik. Varierande arbetstider där helg- och nattjobb fö... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Paketterminalen i Sundsvall. Arbetet innebär palldistribution samt regionaltrafik. Varierande arbetstider där helg- och nattjobb förekommer. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start 2019-06-03 och pågår till 2019-08-12.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort samt CE-körkort för manuell växellåda. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss.

När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen.      Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:elin.altergard@postnord.com eller 072-144 62 71. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Café Charms bageri söker sommarvikarie

Läs mer Maj 16
Vi söker en sommarvikarie till vårat bageri på Café charm from 10 Juni - 16 Augusti.Vi söker dig som är ansvarsfull och arbetsam.Arbetsuppgifterna är främst packning av bröd enligt order till företag, hotell och våra butiker. Det krävs att du är noggrann och klarar av att jobba i ett högt tempo. Arbetstider: 04.00-10.30Arbete på helger kan förekomma.B-kort Visa mer
Vi söker en sommarvikarie till vårat bageri på Café charm from 10 Juni - 16 Augusti.Vi söker dig som är ansvarsfull och arbetsam.Arbetsuppgifterna är främst packning av bröd enligt order till företag, hotell och våra butiker. Det krävs att du är noggrann och klarar av att jobba i ett högt tempo. Arbetstider: 04.00-10.30Arbete på helger kan förekomma.B-kort Visa mindre

Sommarjobba som kundcentermedarbetare på SEB

Läs mer Maj 15
Student Consulting söker till vår kund SEB kundcentermedarbetare med placering vid kontoret i Sundsvall. Är du kommunikativ, handlingskraftig och söker en ny utmaning i sommar? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu ett antal medarbetare till SEB i Sundsvall för sommarjobb. På kundcenter för pension och försäkring hjälper SEB’s medarbetare deras kunder med pension- och livför... Visa mer
Student Consulting söker till vår kund SEB kundcentermedarbetare med placering vid kontoret i Sundsvall. Är du kommunikativ, handlingskraftig och söker en ny utmaning i sommar? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu ett antal medarbetare till SEB i Sundsvall för sommarjobb. På kundcenter för pension och försäkring hjälper SEB’s medarbetare deras kunder med pension- och livförsäkringsfrågor. Under sommaren behöver vid stöd genom kundtjänstmedarbetare som stöttar vår befintliga personal med vissa specifika frågeställningar. Våra kunder får under året information skickad till sig och ibland innebär detta en ökad volym i antal samtal och förfrågningar. Av denna anledning behöver vi stärka upp teamet på kundtjänst med tre personer denna sommar.

Utbildning kommer att ges på plats som en del av första dagarna i anställningen.
Tjänsten är på heltid med start 3/6 och pågår till och med 27/9,, du blir anställd av oss på StudentConsulting och jobbar som uthyrd konsult till vår kund. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter i framtida rekryteringar hos kund. Arbetstider är vardagar, där du blir schemalagd mellan kl. 8-18 med placering på SEBs kontor i centrala Sundsvall.

Din profil
Krav för att vara aktuell för tjänsten är att du har lägst gymnasieutbildning samt att du kommunicerar obehindrat på svenska samt engelska i såväl tal som skrift . Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och försäljning, är van att använda telefonen som arbetsverktyg. Du är en person som är bra på att se helheten och är en trygg datoranvändare som har lätt för att ta till sig nya system och rutiner.

Du sätter stort värde på goda kundmöten och har god förmåga att inge förtroende och är bekväm med att vara företagets ansikte utåt, du har förmåga att fatta snabba samt välgrundade beslut trots tidvis högt tempo. Vidare så är du som söker serviceinriktad, handlingskraftig och kommunikativ.

Vi arbetar löpande med urval och intervju och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tänk på att noga genomarbetade ansökningshandlingar där du tydligt beskriver dina tidigare erfarenheter och varför du är rätt person för denna tjänst ökar dina chanser i urvalsprocessen. Observera att denna rekrytering hanteras av StudentConsulting, eventuella frågor hänvisas därför till ansvarig rekryterare Ida Holmer på ida.holmer@studentconsulting.com eller på 070-376 03 79.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Semestervikarie service - / lagermedarbetare Mio Sundsvall

Läs mer Maj 15
ArbetsuppgifterVi söker service-/lagermedarbetare som gillar att jobba i ett högt tempo. Som service-/lagermedarbetare arbetar du med godsmottagning, montering av möbler till kunder och till butiken, utlämning av varor samt bokning och hemleverans av möbler till kunder.Meriterande erfarenheterErfarenhet av lagerarbete inom butik och handelB-körkort är ett kravTruckkort är merit... Visa mer
ArbetsuppgifterVi söker service-/lagermedarbetare som gillar att jobba i ett högt tempo. Som service-/lagermedarbetare arbetar du med godsmottagning, montering av möbler till kunder och till butiken, utlämning av varor samt bokning och hemleverans av möbler till kunder.Meriterande erfarenheterErfarenhet av lagerarbete inom butik och handelB-körkort är ett kravTruckkort är meriterandeErfarenhet av affärssystem inom detaljhandelnPersonliga egenskaperVi söker dig som har god förmåga att hålla ordning och brinner för service - både mot våra kunder och internt. Vi värdesätter ett positivt engagemang och eget driv mot butikens gemensamma mål. Som en del i vårt team är det viktigt att kunna ta egna initiativ och klara av att jobba i ett högt tempo - både självständigt och tillsammans med övriga medarbetare. Arbetet kräver att du klarar tyngre lyft eftersom vi dagligen hanterar tunga möbler.Passar detta in på Dig?Som du märker har vi höga krav men är du den vi söker kan vi erbjuda ett roligt och stimulerande arbete. Du blir en del i vårt engagerade och positiva team. Vår ambition är att ge marknadens bästa service som alltid överträffar kundens förväntningar.Tjänsten är ett semestervikariat deltid 75 %. Arbetstiderna är förlagda vardagar, kvällar och helg.Är du intresserad och beskrivningen passar in på dig är du varmt välkommen att skicka in din skriftliga ansökan tillsammans med CV och personligt brev via e-post till: jobb.sundsvall@mio.se. Märk ansökan ”Semestervikarie lagermedarbetare”. För mer information kontakta lagerledare Dennis Möllerström, dennis.mollerstrom@mio.se, 076-000 76 60.Vi vill ha din ansökan senast den 22 maj. Intervjuer kommer att påbörjas innan ansökningstidens utgång och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Visa mindre

Kock – sommarvikarier sökes till restaurangerna Allégården och Anemonen

Läs mer Maj 14
Kommunstyrelsekontoret, SMM söker  kock – sommarvikarier till restaurangerna Allégården och Anemonen Sundsvalls Mat & Måltider står för den offentliga gastronomin i Sundsvalls Kommun. Vi brinner för våra måltider till barn, ungdomar och äldre. Det är viktigt för oss att bjuda på det lilla extra och sätta guldkant på tillvaron för våra matgäster. Vi arbetar för mer ekologiska o... Visa mer
Kommunstyrelsekontoret, SMM söker  kock – sommarvikarier till restaurangerna Allégården och Anemonen

Sundsvalls Mat & Måltider står för den offentliga gastronomin i Sundsvalls Kommun. Vi brinner för våra måltider till barn, ungdomar och äldre. Det är viktigt för oss att bjuda på det lilla extra och sätta guldkant på tillvaron för våra matgäster. Vi arbetar för mer ekologiska och säsonganpassade råvaror och självklart lagar vi nästan allt från grunden.

Nu söker vi till restaurangerna Allégården och Anemonen två kockar som kan sommarjobba hos oss.

Våra medarbetare är viktiga för oss!

  På Allérestaurangen är vi är ett team på nio personer som lagar omkring 9 000 portioner i veckan. Vi lagar vi mat till kommunens äldreboenden, till vår restaurang i huset samt ett mindre antal matlådor. Vi arbetar måndag-fredag och söker nu en vikarie på 100 % under veckorna 28-35.

Restaurang Anemonen . Du kommer att ingå i ett team om ca 3 personer som tillsammans arbetar för att skapa måltider att längta till. Under sommaren lagar vi mat till flera skolor och fritids runt om i Sundsvall, samt till vår egen seniorrestaurang och matlådor till boende på servicehuset. Vi söker dig som är kock och vill jobba  v24-35.

  Kvalifikationer

Vi vill att du har restaurang/storhushåll utbildning eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från kockyrket sedan tidigare.

Du är flexibel, trygg och stabil och har inget emot snabba ändringar i grundplaneringen. Du har stor kärlek till matlagning och service och du möter våra kunder med värme och engagemang.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningen

Tjänsterna är sommarvikariat på heltid.

Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande, sista ansökningsdatumet är dock 31 maj 2019.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal

Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Upplysningar

Kajsa Stenlund sektionschef Tel 070-191 09 37

Fackliga företrädare

Susanne Lundqvist, Kommunal, Tel 060-19 24 17

Din ansökan
I Sundsvalls kommun arbetar vi aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sommarjobba som Budbilschaufför

Läs mer Maj 14
Är du student och söker ett sommarjobb? Har du B-körkort och trivs med att köra bil? Är du serviceminded och kan arbeta i högt tempo? Då har vi tjänsten för dig! För kunduppdrag söker vi dig som önskar jobbar som budbilschaufför i Sundsvallsområdet för jobb under hela sommaren. Du kommer att var anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund, där du utgår från basen i ... Visa mer
Är du student och söker ett sommarjobb? Har du B-körkort och trivs med att köra bil? Är du serviceminded och kan arbeta i högt tempo? Då har vi tjänsten för dig!

För kunduppdrag söker vi dig som önskar jobbar som budbilschaufför i Sundsvallsområdet för jobb under hela sommaren. Du kommer att var anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund, där du utgår från basen i Birsta. Arbetstiderna är vardagar kl 12.00-19.00 och uppdraget kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat och pågå till och med 30 augusti.

Då du har daglig kontakt med kunder är det av största vikt att du är serviceminded. Det är också viktigt att du är strukturerad och stresstålig eftersom du kommer att jobba efter deadlines.
En stor fördel är att du har god lokalkännedom från Sundsvallstrakten.

Din profil
Som person är du driven och noggrann i ditt arbete. Du är även utåtriktad, förstår vikten av ett gott bemötande och känner ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Att du är positiv och har stort engagemang ser vi som en självklarhet. Du talar och läser svenska flytande och har grundläggande datakunskaper.

Det är krav med B-körkort och vi ser gärna att du haft ditt körkort i minst ett år. Det är meriterande om du har vana från budbilsyrket tidigare.

För att vara aktuell för denna tjänst är det ett krav att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på 50 %, vilket kan vara arbete eller studier.


Vi jobbar med löpande urval och snabb tillsättning för detta uppdrag. Ansöker gör du via www.studentconsulting.se

Sökord: Budbil, chaufför, sommarjobb, logistik, distribution, terminal

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Servicekonsulent Sommarvikariat

Läs mer Maj 13
Har du en passion för kaffe och service? Då kan detta vara tjänsten för dig! I rollen som Servicekonsulent blir din huvudsakliga uppgift att på egen hand ansvara för att ge den bästa servicen till våra kunder genom att fylla på och rengöra våra kaffemaskiner och varuautomater samt leverera varor till kund. Du kommer att serva våra kunder iSundsvall med omnejd. Tjänsten på helt... Visa mer
Har du en passion för kaffe och service? Då kan detta vara tjänsten för dig! I rollen som Servicekonsulent blir din huvudsakliga uppgift att på egen hand ansvara för att ge den bästa servicen till våra kunder genom att fylla på och rengöra våra kaffemaskiner och varuautomater samt leverera varor till kund.

Du kommer att serva våra kunder iSundsvall med omnejd. Tjänsten på heltid under perioden 17.6-16.8

Vem är du?
För att du ska lyckas i rollen bör du ha en god förmåga att arbeta metodiskt och självständigt. Du bör också vara självgående, trevlig och tycka om att ta ansvar. Som person är du noggrann och tycker det är viktigt att arbetet utförs med god kvalité och med en hög servicenivå. Du har god fysik och trivs med ett arbete där du får röra på dig. Du är vidare gärna praktiskt lagd och har visst tekniskt intresse.

Att du kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift på både engelska och svenska är meriterande, likaså god lokalkännedom omSundsvall med omnejd. B-körkort är ett krav.

För alla oss som arbetar på Selecta gäller det att i alla lägen göra det vi kan för att infria, och helst överträffa, kundernas och konsumenternas förväntningar. Hos oss mäts du både på vad du gör och hur du gör det och det är därför viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; Vinnande attityd, Integritet, Samarbete, Kundfokus, Arbete som utförs professionellt.

Selecta erbjuder:
En spännande utmaning i ett internationellt företag där vi anser att hög trivsel för personalen är grunden för personlig prestation. Hos oss får du arbeta med marknadsledande varumärken och spännande kunder som kommer att utmana dig och du dem. Vi är företaget för dig som sätter service och smak främst och naturligtvis så älskar du, precis som vi ett gott kaffe.

Intresserad?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Langemar, Service Manager, på 0709-85 87 92. Sista ansökningsdag är 20.5 . Skicka gärna din ansökan redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb - Kundtjänstmedarbetare

Läs mer Maj 10
OM TJÄNSTENArbetet startar med en utbildning redan 20e maj på heltid i två veckor. Efter utbildningen är det heltid i juli och vid behov under juni och augusti.I rollen som kundtjänstmedarbetare arbetar du med förfrågningar från framförallt våra kunder via telefon och e-post. Frågorna handlar bland annat om fakturor, hyresavier, registerinformation, webbattest och felanmälninga... Visa mer
OM TJÄNSTENArbetet startar med en utbildning redan 20e maj på heltid i två veckor. Efter utbildningen är det heltid i juli och vid behov under juni och augusti.I rollen som kundtjänstmedarbetare arbetar du med förfrågningar från framförallt våra kunder via telefon och e-post. Frågorna handlar bland annat om fakturor, hyresavier, registerinformation, webbattest och felanmälningar från boende. Våra kunder är främst fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.Vanliga kontakter från våra kunder gäller:• Allmänna fastighetsrelaterade frågor• Felanmälan• Mäklarbild• Utdrag ur lägenhetsregister• Inloggningsfrågor• FakturafrågorKundtjänst öppettider är mellan 07:00-21:00. Under hösten kommer det finnas goda chanser till extraarbete. Det finns både förmiddagspass, eftermiddagspass och kvällspass.KVALIFIKATIONERArbetet ställer höga krav på att du har en utåtriktad personlighet, servicekänsla samt en god problemlösningsförmåga. Du är orädd och har förmåga att ta egna initiativ när det behövs.Du trivs i samtalet med människor och har lätt för att skapa förtroende. Eftersom arbetet innebär en daglig kundkontakt ser vi gärna att du är kommunikativ. Har du erfarenhet från någon form av receptions- och/eller telefoniarbete är det meriterande. Vi arbetar i flera IT-system så god datorvana är ett krav.Du bör dela vår värdegrund där våra värdeord är professionell service och kvalificerad sakkunskap.Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga CV och Personligt brev som motivera varför du passar för tjänsten och gärna hur du kan arbeta i sommar. Visa mindre

Sommarvikarie till NetOnNet i Sundsvall!

Läs mer Maj 9
Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför att fler skall få hemelektronik i sin vardag genom att göra det så enkelt och billigt som möjligt. Det är utgångspunkten i allt och gör NetOnNet till det självklara valet. NetOnNet består av ett gäng härliga, duktiga och inspirerande medarbetare vars stora passion är just hemelektronik. Våra medarbetare är vår viktigas... Visa mer
Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför att fler skall få hemelektronik i sin vardag genom att göra det så enkelt och billigt som möjligt. Det är utgångspunkten i allt och gör NetOnNet till det självklara valet.

NetOnNet består av ett gäng härliga, duktiga och inspirerande medarbetare vars stora passion är just hemelektronik. Våra medarbetare är vår viktigaste faktor och det är tillsammans som vi växer, både som företag och människor. Eftersom vi gillar vårt arbete ser vi därför till att ha roligt på arbetsplatsen och självklart har vi det tillsammans. Hos oss uppmuntrar vi till kreativitet, innovation och förändring. Vi vågar tänka nytt och testa oss fram, vi går helt enkelt vår egen väg. Genom att fortsätta gå vår egen väg utmanar vi branschen och skapar framgång.

Vill du vara med på vår framgångsresa?

Om tjänsten
Arbetet i vår Lagershop spänner över en stor bredd. Vi arbetar med alltifrån att ta emot inkommande varor till att hjälpa till att hitta rätt produkt utifrån kundens behov. Här är Du en mycket viktig spelare. Vår Lagershop i Sundsvall letar nu efter dig som älskar kundmötet, som är nyfiken och som drivs av försäljning, resultat och att ge kundservice i världsklass.

Hos oss kommer du arbeta med alla arbetsuppgifter som kan förekomma i vår Lagershop, det innebär bland annat att:
- Hjälpa kunder i kassan
- Fylla på varor i Lagershoppen och se till att dessa exponeras enligt vårt koncept
- Arbeta aktivt med försäljning i Lagershoppen efter uppsatta och överenskomna säljmål
- Vid kundkontakt arbeta aktivt med produkter ur vår tjänsteportfölj, det vill säga trygghetsförsäkringar, abonnemang samt finansieringslösningar
- Hjälpa kunder i vår informationsdisk

Vem är du?
Vi söker dig som älskar kundmötet, hemelektronik och försäljning överlag. Du är en produktexpert med initiativ, driv och vilja att få saker utförda med högt resultat! ?Vad kan jag hjälpa till med?? ska genomsyra hela ditt arbete hos oss.

För att passa till denna tjänst krävs det att du är minst 18 år. Vi ser gärna att du har kunskaper inom NetOnNet´s produktområden, det vill säga hemelektronik. Du tänker säljande i alla situationer och har en god hand i kontakten med både kollegor och kunder. Du tycker om att ta ansvar, du älskar att vinna samt vill arbeta i ett stundtals högt tempo tillsammans med dina kollegor i Lagershoppen.

Stämmer detta in på dig kan vi erbjuda dig ett roligt arbete i vår Lagershop! Ansök snarast då vi hanterar ansökningarna löpande.


Övrig information:
Arbetstid: Vardagar, kvällar och helger
Tillträde: Juni, enligt överenskommelse
Lön: Timlön enligt Handels kollektivavtal samt individuell bonus
Typ av anställning: Sommarvikariat ca 70% tom 2019-08
Placering: Lagershop Sundsvall, Norra förmansvägen 24 Visa mindre

Sommarvikarie

Läs mer Maj 9
Vi söker dig som är personlig assistent eller har ett ärligt intresse för att jobba med barn som har stora behov av hjälp i vardagen.Tjänsten är från V.24 till V.35 ca 82%Du är kvinna som känner ansvar och som är lugn men lekfull, påhittig och pålitlig.Grundläggande krav är att kunna arbeta alla dagar i veckan, natt och helg.Din kropp måste tillåta fysiska arbetsmoment men du k... Visa mer
Vi söker dig som är personlig assistent eller har ett ärligt intresse för att jobba med barn som har stora behov av hjälp i vardagen.Tjänsten är från V.24 till V.35 ca 82%Du är kvinna som känner ansvar och som är lugn men lekfull, påhittig och pålitlig.Grundläggande krav är att kunna arbeta alla dagar i veckan, natt och helg.Din kropp måste tillåta fysiska arbetsmoment men du kommer att ha tillgång till flera hjälpmedel.Att prata och skriva bra svenska är nödvändigt eftersom du kommer att tolka hennes behov och kommunicera åt henne.Stora plus är om du har erfarenhet av att jobba med barn och främst fysiska handikapp. Vårdbakgrund, barnasinne och egen energi värdesätts också.Dina arbetsuppgifter är:Jobbet innebär att du arbetar med en flicka som är 9 år och bor med sin familj Du kommer att åka med henne på olika aktiviteter och hanterar allt i hennes vardag. Vardagen innehåller olika typer av träning, måltider och umgänge med familjen.Du kommer att lära dig att hantera olika hjälpmedel, verktyg för egenvård och träningsmetoder inom flera områden.Tolkning av barnets behov kommer att vara en viktigt sak, eftersom hon inte kommunicerar själv. Visa mindre

Säljare Guldfynd Birsta

Läs mer Maj 9
Guldfynd i Birsta söker en duktig säljare som vill extra under våren och även kan jobba deltid enligt schema i sommar. Du måste ha fyllt 18 år.Som säljare inom Guldfynd har du som främsta uppgift att sälja företagets produkter och tjänster. Övriga förekommande arbetsuppgifter är bl.a. varuhantering, exponering och butiksvård.Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som but... Visa mer
Guldfynd i Birsta söker en duktig säljare som vill extra under våren och även kan jobba deltid enligt schema i sommar. Du måste ha fyllt 18 år.Som säljare inom Guldfynd har du som främsta uppgift att sälja företagets produkter och tjänster. Övriga förekommande arbetsuppgifter är bl.a. varuhantering, exponering och butiksvård.Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som butikssäljare och är van att aktivt arbeta med merförsäljning och skapa nöjda samt återkommande kunder.Du är professionell i ditt bemötande och har en stark känsla för service och lyhördhet för kundernas önskemål. Du är utåtriktad, positiv och initiativrik. Som säljare hos Guldfynd förväntas du samarbeta på bästa sätt och företräda företagets intressen, gentemot kunder och medarbetare samt externa kontaktpersoner.Vi på Guldfynd erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete med goda möjligheter till personlig yrkesmässig utveckling i en spännande bransch.Tjänsten avser extra under våren samt sommarjobb enligt schema. Tillträde omgående!Välkommen med din ansökan senast den 2019-05-17Ansökan lämnas personligen i butik till Butikschefen eller skickas via mail till sofie.sundling@guldfynd.se, bifoga CV och personligt brev. Visa mindre

Housekeeper , Scandic Sundsvall Nord , deltid

Läs mer Maj 7
Housekeeper - stolt över att skapa rum för fantastiska upplevelser På vårt hotell sluter våra kollegor upp varje dag för att skapa rum för fantastiska upplevelser. På Scandic har vi ett starkt driv att bry oss om varandra och vår planet. Våra medarbetare är betrodda med att de kan göra stor skillnad och det verkar som att våra kollegor inom Housekeeping tagit till vara på dett... Visa mer
Housekeeper - stolt över att skapa rum för fantastiska upplevelser

På vårt hotell sluter våra kollegor upp varje dag för att skapa rum för fantastiska upplevelser. På Scandic har vi ett starkt driv att bry oss om varandra och vår planet. Våra medarbetare är betrodda med att de kan göra stor skillnad och det verkar som att våra kollegor inom Housekeeping tagit till vara på detta extra mycket. Det var t.ex. här som idén med “häng upp din handduk” skapades, vilket idag är standard på alla hotell runtom i världen.

Dina arbetsuppgifter som Housekeeper:

- Renhållning av hotellrum och gemensamma utrymmen.
- Se till att housekeepings förråd är påfyllt.
- Hantera gästernas glömda saker.
- Hälsa på våra gäster och ge personlig service.
- Coacha praktikanter och nya kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i vårt urval och det är du som är positiv, engagerad och intresserad för vår verksamhet och ditt arbete som vi söker. Du sprider god energi runt dig och är en omtänksam kollega.

Erfarenheter du tar med och delar med oss:

- Erfarenhet av yrket, från hotell eller liknande.
- Kunna kommunicera på engelska och/eller svenska.

Information om tjänsten:

Det här är en visstidsanställning på deltid. Sommarjobb samt extra vid behov. Din närmsta chef kommer att vara vår husfru. Platsen omfattar dagtid under vardagar och helger.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Sundsvall Nord!På de 130 destinationer där våra 280 hotell finns, skapar vi enastående upplevelser för de många människorna att njuta av, inklusive oss själva.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Receptionist , Scandic Sundsvall Nord , deltid

Läs mer Maj 7
Receptionist - som trivs med att vara i händelsernas centrum Efter en lång resa är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar dig välkommen i hotellobbyn. Det gör vi i receptionen på Scandic Sundsvall Nord varje dag. Receptionen är också hotellets nav så att du kommer att befinna dig i händelsernas centrum. Vi vet inte alltid vilka utmaningar vi komm... Visa mer
Receptionist - som trivs med att vara i händelsernas centrum

Efter en lång resa är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar dig välkommen i hotellobbyn. Det gör vi i receptionen på Scandic Sundsvall Nord varje dag. Receptionen är också hotellets nav så att du kommer att befinna dig i händelsernas centrum. Vi vet inte alltid vilka utmaningar vi kommer att möta under dagen men vi vet att alla avdelningar kommer sluta upp för att lösa dem tillsammans. Vi är ett team.

Dina arbetsuppgifter är bland annat följande:

- Checka in och ut gäster i vårt system Opera (Scorpio).
- Koordinera alla avdelningar för att möta våra gästers önskemål.
- Svara på frågor från våra gäster.
- Bidra till merförsäljning.
- Ta del av och aktivt arbeta mot avdelningsmålen.
- Ta emot bokningar och hantera fakturor.
- Arbeta med kassahantering.

Du ska älska mötet med gästen och har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och god förmåga att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt prioritera rätt saker. Att kunna arbeta bra i team och vara en omtänksam kollega ser vi som en självklarhet.

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Du är kvalificerad receptionist eller har erfarenhet från liknande jobb inom servicebranschen.
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
- Goda datakunskaper

Information om tjänsten:

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Det här är en visstidsanställning på deltid. Sommarvikariat samt extra vid behov.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Sundsvall Nord!På de 130 destinationer där våra 280 hotell finns, skapar vi enastående upplevelser för de många människorna att njuta av, inklusive oss själva.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Serveringspersonal , Scandic Sundsvall City , deltid

Läs mer Maj 7
Serveringspersonal - som vill skapa minnesvärda möten I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster. Dina arbetsuppgift... Visa mer
Serveringspersonal - som vill skapa minnesvärda möten

I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster.

Dina arbetsuppgifter som serveringspersonal innebär att:

- Ge personlig service i världsklass till våra gäster.
- Guida, rekommendera och servera mat och dryck.
- Bidra till att avdelningen når sina mål och aktivt arbeta med merförsäljning.
- Se till att Scandics standard och koncept följs.
- Hålla restaurangen inbjudande och fräsch.
- Arbeta med kassahantering.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö
- Coacha praktikanter och nya kollegor.

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som serveringspersonal i vår restaurang är du en glad och serviceinriktad person som har en mycket god förmåga att bidra till gästernas helhetsupplevelse. Eftersom det är ditt ansvar att informera om maten som kommer serveras och rekommendera tillhörande viner så har du ett intresse för mat och vin.

Ditt främsta fokus delar du med oss: att leverera service i absolut världsklass!

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Tidigare erfarenhet av att arbeta inom serviceyrket.
- God mat- och dryckeskunskap.
- Kan tala engelska eller ett skandinaviskt språk

Information om tjänsten

Det här är en visstidsanställning på deltid. Sommarvikariat med möjlighet till förlängning.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Sundsvall City!På de 130 destinationer där våra 280 hotell finns, skapar vi enastående upplevelser för de många människorna att njuta av, inklusive oss själva.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Kock , Scandic Sundsvall City , heltid

Läs mer Maj 7
Kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept. Dina arbetsuppgifter som kock: - Traditionellt arbete... Visa mer
Kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser

I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept.

Dina arbetsuppgifter som kock:

- Traditionellt arbete som kock á la carte-kock.
- Arbeta utifrån Scandics standard och koncept och bidra till att de utvecklas.
- Samarbeta med kollegor från alla avdelningar.
- Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket.
- Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering.
- Coacha praktikanter och nya kollegor.

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som kock på Scandic Sundsvall City ska du vara idérik och strukturerad. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du, i högsta grad, är delaktig i. Vidare är du uppfinningsrik och trivs i högt tempo, du motiveras av att bidra med fantastiska matupplevelser för våra gäster.

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Relevant utbildning och/eller minst tre års erfarenhet av kockyrket.
- God dryckeskunskap utöver dina matkunskaper
- Talar engelska eller ett skandinaviskt språk.

Information om tjänsten:

Det här är en visstidsanställning på heltid. Sommarvikariat med möjlighet till förlängning.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Sundsvall City.På de 130 destinationer där våra 280 hotell finns, skapar vi enastående upplevelser för de många människorna att njuta av, inklusive oss själva.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Butikssäljare heltid (sommarvikariat) Circle K Sundsvall E4 Syd

Läs mer Maj 6
LOVE MEETING NEW PEOPLE? Welcome to heaven. Söker du efter ditt första jobb, nya möjligheter eller början på en livslång karriär? Oavsett vart du är på väg, låt oss göra resan tillsammans. Tanken med den här tjänsten är att upplärning kommer ske nu i maj så att du är redo att arbeta i juni, juli och augusti!  Hos oss är det full fart dygnet runt, vi har roligt tillsammans o... Visa mer
LOVE MEETING NEW PEOPLE?

Welcome to heaven.

Söker du efter ditt första jobb, nya möjligheter eller början på en livslång karriär? Oavsett vart du är på väg, låt oss göra resan tillsammans.

Tanken med den här tjänsten är att upplärning kommer ske nu i maj så att du är redo att arbeta i juni, juli och augusti! 

Hos oss är det full fart dygnet runt, vi har roligt tillsammans och jobbar för att göra våra kunders liv enklare. Den ena dagen är inte den andra lik och du behöver gilla omväxling, matberedning, sälj och att alltid ge god kundservice!
På stationen gör vi allt från att stå i kassa, montera korv, baka bullar och städa hyrbilar. Du och teamet arbetar tillsammans med de dagliga rutinerna med en sak gemensamt: Kunden är alltid i fokus!

Är du motiverad, utåtriktad och omtänksam - då kan vi lära dig resten! Många går från extrajobb till drömjobb hos oss, det finns även goda möjligheter till karriärmöjligheter på andra stationer.

Du behöver ha B-körkort. 

Om du är redo att forma vår resa, kommer vi att forma din!

För att läsa mer om våra tjänster på Circle K gå in här 

Sista ansökningsdag:  27 maj 2019

Kontaktperson: Martin Sjölander
Mejl: martin.sjolander@circlekeurope.com

Välkommen med din ansökan! Efter att du fyllt i dina uppgifter kommer du få genomföra ett test där du ställs inför olika situationer som kan uppstå i arbetet hos oss. 
Testet tar cirka 10 minuter att fylla i och är obligatoriskt för att din ansökan ska gå vidare i vår rekryteringsprocess. Visa mindre

Sundsvall Energi söker två vågadministratörer , semestervikariat

Läs mer Maj 2
Visa mer
Visa mindre

Besöksbokare Sommar Heltid Sundsvall

Läs mer Apr 29
Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Sundsvall. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare. Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du so... Visa mer
Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Sundsvall. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare.
Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du som söker har möjlighet att börja jobba extra under våren.

Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper:

- Du måste ha erfarenhet av besöksbokning.
- Du måste även ha erfarenhet av besöksbokning inom Finans och Försäkring.
- Du ska vara självgående och driven.
- Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk.

Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturlig
tävlingsinstinkt är du den vi söker.


Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.
Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare.
Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner. Visa mindre

Barnmorska till Sundsvall i vår och sommar!

Läs mer Apr 25
OM UPPDRAGET Nu söker vi en duktig barnmorska till uppdrag på Kvinnosjukvården på Sundsvalls sjukhus under våren och sommaren. Vi hjälper till med resor och boende vid behov. Arbetstiderna är förlagda på dag/kväll/natt. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för förlösande barnmorska på förlossningsavdelning samt BB/Gyn-avdelning. DIN PROFIL Barnmorska med ak... Visa mer
OM UPPDRAGET

Nu söker vi en duktig barnmorska till uppdrag på Kvinnosjukvården på Sundsvalls sjukhus under våren och sommaren. Vi hjälper till med resor och boende vid behov. Arbetstiderna är förlagda på dag/kväll/natt.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter för förlösande barnmorska på förlossningsavdelning samt BB/Gyn-avdelning.

DIN PROFIL

Barnmorska med aktuell förlossningsvana och medminst två års dokumenterad yrkeslivserfarenhet.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!Mer information Visa mindre

Barnmorska till Örnsköldsvik i vår och sommar!

Läs mer Apr 25
OM UPPDRAGET Nu söker vi en duktig barnmorska till uppdrag på Kvinnosjukvården på Örnsköldsviks sjukhus under sommaren. Vi hjälper till med resor och boende vid behov. Arbetstiderna är förlagda på dag/kväll/natt. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för förlösande barnmorska på förlossningsavdelning samt BB/Gyn-avdelning. DIN PROFIL Barnmorska med aktuell f... Visa mer
OM UPPDRAGET

Nu söker vi en duktig barnmorska till uppdrag på Kvinnosjukvården på Örnsköldsviks sjukhus under sommaren. Vi hjälper till med resor och boende vid behov. Arbetstiderna är förlagda på dag/kväll/natt.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter för förlösande barnmorska på förlossningsavdelning samt BB/Gyn-avdelning.

DIN PROFIL

Barnmorska med aktuell förlossningsvana och medminst två års dokumenterad yrkeslivserfarenhet.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!Mer information Visa mindre

Barnsjuksköterska till Barnavdelning i Örnsköldsvik

Läs mer Apr 25
OM UPPDRAGET Nu söker vi en duktig barnsjuksköterska som vill ta ett bemanninguppdrag på barnavdelningen i Örnsköldsvik! Uppdraget sträcker sig från Juni till Augusti. Arbetstid är dag/kväll/natt. Vi hjälper till med resor och boende vid behov. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för barnsjuksköterska på barn och ungdomsavdelning med neonatalvård. DIN PRO... Visa mer
OM UPPDRAGET

Nu söker vi en duktig barnsjuksköterska som vill ta ett bemanninguppdrag på barnavdelningen i Örnsköldsvik! Uppdraget sträcker sig från Juni till Augusti. Arbetstid är dag/kväll/natt.
Vi hjälper till med resor och boende vid behov.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter för barnsjuksköterska på barn och ungdomsavdelning med neonatalvård.

DIN PROFIL

Du är barnsjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet.
Det är nödvändligt med erfarenhet av neonatal vård.
Du behärskar svenska väl i tal och skrift och är trygg i din yrkesroll.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Sjuksköterska till kardiologen på Sundsvalls Sjukhus i sommar.

Läs mer Apr 25
OM UPPDRAGET Nu söker vi en duktig sjuksköterska som vill jobba på kardiologiavdelning i Sundsvall under perioden juni tom. augusti. Arbetstider: Heltid. Rotation Dag/Kväll/Natt eller Natt. Vi ordnar resor och boende vid behov DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter på kardiologiavdelning/HIA. DIN PROFIL Sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserf... Visa mer
OM UPPDRAGET

Nu söker vi en duktig sjuksköterska som vill jobba på kardiologiavdelning i Sundsvall under perioden juni tom. augusti. Arbetstider: Heltid. Rotation Dag/Kväll/Natt eller Natt.

Vi ordnar resor och boende vid behov

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter på kardiologiavdelning/HIA.

DIN PROFIL

Sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet. Du behöver ha erfarenhet från hjärtmedicinsk vårdavdelning. Du behöver ha vana att arbeta med hjärtövervakning, gärna Ortivus eller Philips.

OM OSS

Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Sjuksköterska till Sundsvall

Läs mer Apr 25
Arbetsuppgifter: · En sjuksköterskas grundläggande uppgifter med vård och omsorg om brukarna. · Omläggning av sår, tömning av kolostomi samt urostomi, mäta värden som blodtryck, puls, respiration, samt mäta blodsocker och ge insulin, ögondroppar, skölja, ta bort samt sätta nya kateter. · Ta blodprov, mäta INR, justera blodförtunnande medicin. · Hjälp... Visa mer
Arbetsuppgifter:

· En sjuksköterskas grundläggande uppgifter med vård och omsorg om brukarna.

· Omläggning av sår, tömning av kolostomi samt urostomi, mäta värden som blodtryck, puls, respiration, samt mäta blodsocker och ge insulin, ögondroppar, skölja, ta bort samt sätta nya kateter.

· Ta blodprov, mäta INR, justera blodförtunnande medicin.

· Hjälpa patienterna med daglig behandling.

· Medicinering, utdelande av multidoser, samt färdigställa dosetter med medicin.

· Helhetsvård, från dusch till sängbad beroende på brukarnas tillstånd.


Personliga kvaliteter

· Behärska det skandinaviska språket i skrift och tal.

· Bra på att ta ansvar och samarbetsvillig

· Kontaktskapande

· Flexibel

· Utdrag ur straffregister(inte äldre än 3 månader)


I Sundsvall kan du uppleva vacker natur, kultur och få mycket erfarenhet som sjuksköterska.

Sundsvall är en stor stad och erbjuder bra shopping och kulturella upplevelser.

En upplevelse för livet. Att utmana sig själv är en styrka. Här har du annars chansen.

Du får förbättrat dina kvalifikationer, och blir mer attraktiv på arbetsmarknaden.

Sundsvalls kommun söker sjuksköterskor för både vårdcentralen och utgående hemvård, från vecka 26-33.

Bli en del av en spännande arbetsmiljö. Visa mindre

Vi söker skadereglerare för sommarjobb på If i Sundsvall

Läs mer Apr 24
Vi söker skadereglerare för sommarjobb på If i Sundsvall Har du hög servicekänsla, vana av serviceyrken och bemöter kunder på ett professionellt sätt? Är du dessutom strukturerad i ditt arbetssätt och gillar att hantera många arbetsuppgifter samtidigt? Då kan detta vara sommarjobbet för dig! ARBETSBESKRIVNING Personalskador Sverige ansvarar för Ifs skadereglering av personal... Visa mer
Vi söker skadereglerare för sommarjobb på If i Sundsvall

Har du hög servicekänsla, vana av serviceyrken och bemöter kunder på ett professionellt sätt? Är du dessutom strukturerad i ditt arbetssätt och gillar att hantera många arbetsuppgifter samtidigt? Då kan detta vara sommarjobbet för dig!

ARBETSBESKRIVNING
Personalskador Sverige ansvarar för Ifs skadereglering av personalförsäkringar inom områdena Tjänsteresa, Sjukvård och Olycksfallsförsäkring som riktar sig till grupper och individer inom företag.

Teamet hanterar skadeärenden för Företags- och Industrikunder inom:

* Reseprodukter (Tjänsteresa, Utlandsplacering, People Abroad och Ambassadpersonal)
* Olycksfall och Kommunolycksfall

Som skadereglerare är dina arbetsuppgifter i huvudsak att reglera skador via telefon och mejl. Du kommer att reglera både direktskador och skador som kräver längre utredningstid. Målsättningen i vårt arbete är att erbjuda skadehantering som den borde vara genom att som specialister skadereglera proaktivt och snabbt.

Arbetet är självständigt och innebär täta kontakter med kunder, kollegor, medicinska rådgivare samt andra enheter inom If, både via telefon och skriftligt. Du kommer ha tät dialog med kunder som ibland råkat ut för svåra händelser, vilket gör det viktigt att hantera varje kund efter deras behov.

VI SÖKER DIG SOM:

För denna tjänst söker vi dig som har arbetat med service och är van vid kundkontakt sedan tidigare. Du har gymnasieexamen och studerar kanske idag på universitet och vill ha ett meriterande sommarjobb?

Du gillar ett högt tempo och att göra det lilla extra för kunden. Du har förmågan att driva dig själv och dina skadeärenden framåt även under stunder där arbetstempot är högt. Du ska känna dig trygg i att kunna ta villkorsmässiga bedömningar och beslut. Då du har daglig kontakt med kunder krävs att du har en god kommunikativ förmåga både i tal och i skrift samt mycket goda kunskaper i engelska.

Vi ser att ditt arbetssätt är organiserat och strukturerat, du är lösningsinriktad och du tycker om att arbeta tillsammans med andra gentemot uppsatta mål. Det är meriterande om du har erfarenhet från skadehantering, men det är dina egenskaper som väger tyngst.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Uppdraget startar 2 maj och pågår fram till 31 augusti med möjlighet till förlängning.
Omfattning: Heltid, vardagar, arbetstid 08.00-16.00
Placering: Sundsvall
Antal platser: 4

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär av försäkringar, tjänstepension osv och goda fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult på Manpower erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag samt kompetensutveckling i form av interna utbildningar och föreläsningar via intranät.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in en ansökan idag!

För frågor, kontakta konsultchef Ideal Shala

Ideal.shala@manpower.se

Följ gärna oss på Facebook Manpower Sverige (Sundsvall) och Instagram manpower Sundsvall där vi uppdaterar de senaste nyheterna!Vi ser framemot din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba som Receptionist i Härnösand / Sundsvall

Läs mer Apr 23
Nu söker StudentConsulting dig som vill arbeta på Com hems reception och företagsväxel i Härnösand och Sundsvall under sommaren 2019. Uppdraget innebär att hoppa in för ordinarie personal vid frånvaro och ledighet. Tjänsten innebär främst arbete under sommarmånaderna för att täcka för ordinarie personal på kontoret i Härnösand och Sundsvall. Arbetsuppgifterna består av att b... Visa mer
Nu söker StudentConsulting dig som vill arbeta på Com hems reception och företagsväxel i Härnösand och Sundsvall under sommaren 2019.

Uppdraget innebär att hoppa in för ordinarie personal vid frånvaro och ledighet. Tjänsten innebär främst arbete under sommarmånaderna för att täcka för ordinarie personal på kontoret i Härnösand och Sundsvall.

Arbetsuppgifterna består av att bemanna Com hem företagsväxel och koppla vidare samtal till rätt person/avdelning, ta emot besökare, administration av passerkort och personaluppgifter. Arbetstiderna är vardagar mellan kl. 08:00-17. Arbetet kommer att sträcka sig över en period om cirka 7 veckor inklusive introduktion/utbildning om 1 vecka. Arbetsfördelningen kommer att vara ca 6 veckor i Härnösand och 2 veckor i Sundsvall.

Din profil
För att vara aktuell för den här tjänsten behöver du kunna tala flytande svenska och även kunna göra dig förstådd på engelska. Då tjänsten innebär att vara ansiktet utåt och ambassadör för såväl StudentConsulting som Com Hem värdesätter vi din personlighet över tidigare erfarenheter. Men tidigare erfarenheter av reception eller annan kundservice/telefonjobb är mycket meriterande.

I den här rollen bör du vara mycket utåtriktad, serviceminded, strukturerad, flexibel och en naturlig glädjespridare.
Arbetet kräver att du har möjlighet att arbeta på båda orterna Härnösand och Sundsvall och vi ser gärna att du har körkort och bil.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

En skarp sommarvikarie sökes till vårt expresslager i Sundsvall!

Läs mer Apr 23
Vill du bli vårt ansikte utåt i sommar, testa ett riktigt roligt arbete och samtidigt arbeta i ett starkt och skickligt team i en spännande och gynnsam verksamhet? Är du också en driven och flexibel person med ett stort service- och bilintresse? Då kanske det är dig vi söker som reservdelsman i vår butik i Sundsvall! Dina utmaningar Vi förväntar oss att du som vikarierande med... Visa mer
Vill du bli vårt ansikte utåt i sommar, testa ett riktigt roligt arbete och samtidigt arbeta i ett starkt och skickligt team i en spännande och gynnsam verksamhet? Är du också en driven och flexibel person med ett stort service- och bilintresse?
Då kanske det är dig vi söker som reservdelsman i vår butik i Sundsvall!

Dina utmaningar
Vi förväntar oss att du som vikarierande medarbetare ska brinna för service till 100 procent, vara kundorienterad och ha grundläggande kunskaper om hur en bil fungerar. Du kommer främst arbeta med ordermottagning via telefon, web och över disk men lagerhantering och budbilskörning är också en del av dina arbetsuppgifter.

Du ska vilja och kunna engagera dig i mötet med kunden och ha förmågan att ge våra kunder det där lilla extra som gör att de kommer tillbaka till just oss! Du är en uppskattad lagspelare som har lätt för att arbeta i team och bidra till helheten. Att du tar ansvar för ditt arbete och din egna prestation är en förutsättning för att arbeta på MECA.
Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Arbeta aktivt med försäljning och ordermottagning
- Hålla god ordning och reda samt organisera varor och produkter
- Hjälpa kunden med enklare montering
- Köra budbil
- Säkerställa att leveranser och returer från kunden tas emot på lager och behandlas på korrekt sätt

Erfarenheter och Personliga egenskaper

- Har en pågående eller avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, meriterande med fordonsteknisk inriktning
- God fordonskunskap premieras, erfarenhet från verkstad är mycket meriterande
- Engagerad, ansvarsfull samt service- och kundfokuserad
- Positiv inställning och lösningsorienterad
- God social förmåga att kunna uttala sig i såväl tal som skrift på svenska
- Arbetslivserfarenhet från liknande bransch är meriterande men inte ett krav
- Datorvana
- B körkort

Tjänstens omfattning

- Visstidsanställning
- Heltid eller deltid, Max 40h/veckan från juni till augusti
- Lönesättning enligt kollektivavtal

Varför ska du arbeta på MECA?
Vi erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete i ett framgångsrikt och offensivt företag. Tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

För oss som arbetar på MECA är mångfaldsfrågor en del av vår vardag. Vi strävar efter en högre representation av medarbetare med internationell bakgrund, en jämnare könsfördelning och en åldersstruktur som på bästa sätt representerar våra kunder.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan!

Personuppgiftshantering
MECA Sweden AB, org.nr. 556356-5612, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site/uploads/2018/07/Integritetspolicy-rekrytering.pdf


MECA-koncernen är en ledande aktör på eftermarknaden för bilreservdelar, verktyg och verkstadsutrustning. Vår verksamhet vilar på en effektiv distribution av reservdelar och verktyg via våra avdelningar till professionella bilverkstäder. Allt vi gör syftar till en sak – ett enklare och mer kostnadseffektivt bilägande med högsta kvalitet och service. MECA ingår i Mekonomen Group. Visa mindre