Lediga sommarjobb i Trollhättan

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Trollhättan, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Receptionist- extrajobb omgående start

Läs mer Aug 3
Dina arbetsuppgifter Till vår uthyrningsverksamhet söker vi en serviceminded, professionell och flexibel receptionist med omgående start. I dina arbetsuppgifter kommer du främst - vara ansiktet utåt i våra företagskunders receptioner - ta emot besökare - posthantering - viss administration - hålla rent och snyggt - tömma kaffemaskiner Uppdraget startar 5/8 och pågår under ett... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Till vår uthyrningsverksamhet söker vi en serviceminded, professionell och flexibel receptionist med omgående start.

I dina arbetsuppgifter kommer du främst
- vara ansiktet utåt i våra företagskunders receptioner
- ta emot besökare
- posthantering
- viss administration
- hålla rent och snyggt
- tömma kaffemaskiner

Uppdraget startar 5/8 och pågår under ett par veckor, du får gärna studera och vara tillgänglig under hösten och jobba på lov.

Din profil
Som person är du oerhört serviceminded och flexibel och du ger gärna det lilla extra till människor runt omkring dig och får varje besökare att känna sig sedd.

Krav:
Slutfört 3-årigt gymnasium
Formulerar dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Flertalet av besökarna är engelsktalande och då krävs det att du är bekväm i det engelska språket. Ytterligare språk är meriterande.
Erfarenhet av att arbeta med service och bemötande
Annan huvudsaklig syssla minst 50%, ex. studier, eget företag, eller liknande.

Vidare är du ansvarsfull och du har en god samarbetsförmåga och servicekänsla samt utför alltid ditt arbete med fokus på kvalitet. Känner du att detta stämmer in på dig?


Om företaget

Du söker tjänsten tillsammans med ett uppdaterat CV och urval sker löpande.
Välkommen med din ansökan som mejlas till info@bemanningskontoret.se då vi ej tar emot ansökningar via länken nedan. Efter avslutad rekryteringsprocess sparar vi ej ditt CV.


Om oss
BemanningsKontoret är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsföretag och vi utmärker oss i vårt engagemang för kund och medarbetare. Verksamheten präglas av flexibilitet, lyhördhet och service och vi tror på kvalitet, personlig dialog och att ha ett nära samarbete med våra kunder och personal. Visa mindre

Personlig assistent - sommarvikarie

Läs mer Jun 26
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Vi söker en sommarivikarie till en mycket aktiv yngre kvinna i Trollhättan.

Arbetet innebär att hjälpa vår kund rent fysiskt i det dagliga livet; i hemmet, på hennes arbete och i tränings- och tävlingssituationer, hon arbetsleder själv sina assistenter.

Vår kund ser gärna kvinnliga sökande i åldern 25 - 45 år. Du måste absolut vara rökfri, ha god fysik och gärna träna själv regelbundet då manuella förflyttningar(lyft) samt hjälp med stretching ingår det dagliga arbetet. Det är superviktigt att du inte har någon belastningsproblematik. Körkort B är en fördel, likaså mycket goda kunskaper i svenska och gärna även engelska då kunden reser en del. Det kan vara bra om du är praktiskt och tekniskt lagd, samt att du är snabblärd, ordningsam och har lätt att förstå muntliga instruktioner.


Intresse för idrott och träning ser vi som ett stort plus som underlättar i arbetet.

Tidigare erfarenhet är inte ett krav, det viktiga är att personkemin stämmer, att du är lyhörd och verkligen är intresserad av att jobba med människor, att du har en positiv inställning till det mesta och ser lösningar istället för hinder.

Arbetstider som är aktuella är vardagar 06.30-20.00 samt helger 12.00-20.00. Visa mindre

Sommarjobb på jem & fix Trollhättan

Läs mer Jun 22
jem & fix är ett dansk/svenskt bolag som ingår i Harald Nyborg koncernen Vi är idag över 50 butiker sprida över Sverige och verkar med över 100 butiker i Danmark, Detta gör oss till Nordens ledande lågprisbyggmarknad. jem & fix är ett företag i en dynamisk och snabbt växande miljö Din profil: Du tycker om att hålla rent och snyggt i lokalerna och ser till att hyllorna alltid är... Visa mer
jem & fix är ett dansk/svenskt bolag som ingår i Harald Nyborg koncernen
Vi är idag över 50 butiker sprida över Sverige och verkar med över 100 butiker i Danmark,
Detta gör oss till Nordens ledande lågprisbyggmarknad.
jem & fix är ett företag i en dynamisk och snabbt växande miljö
Din profil: Du tycker om att hålla rent och snyggt i lokalerna och ser till att hyllorna alltid är välfyllda. Du har rätt inställning där du är utåtriktad, social, flexibel och noggrann. Gärna erfarenhet från byggbranschen och/eller arbete i butik. Du ska gilla att hålla ett högt tempo och att ha många bollar i luften. Tjänsten innefattar en del tunga lyft.


I dina arbetsuppgifter ingår försäljning av byggmaterial till marknadens bästa pris.
Alla medarbetarna sköter tillsammans den dagliga driften i butiken. Detta innebär bland annat prismärkning, uppackning, kassatjänst. Arbetstiden är varierande under butikens öppettider


Meriterande Truckkort och Kassavana
Löpande urval.#jobbjustnu# Visa mindre

AnnSam söker Sjuksköterskor för uppdrag inom hemsjukvården i Vänersborg!

Läs mer Jun 11
AnnSam, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999, söker flera sjuksköterskor till hemsjukvården i Vänersborg! Period: v.31-32 men även helger v.30-32 Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din arbetsroll. Körkort B AnnSam har även andra uppdrag i området, välkommen med din ansökan! I rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning oc... Visa mer
AnnSam, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999, söker flera sjuksköterskor till hemsjukvården i Vänersborg!
Period: v.31-32 men även helger v.30-32
Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din arbetsroll.
Körkort B
AnnSam har även andra uppdrag i området, välkommen med din ansökan!
I rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Du deltar i ronder samt medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.
Vi är mån om våra sjuksköterskor och har konkurrenskraftiga löner vilket innebär att du alltid har goda möjligheter till bra lön hos oss på AnnSam.
Självklart erbjuder vi inskolning och behöver du boende i samband med uppdraget ordnar vi även det.
Hos oss får du konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar, 14-dagars lön, med mera. Vi berättar gärna mer vid en kontakt.
Intervjuer och tillsättning av uppdrag sker löpande så tveka inte att höra av dig!


Om oss
AnnSam är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.
Vi har bemanningsuppdrag över hela Sverige hos både hos offentliga och privata aktörer.
Vi har funnits i branschen sedan 1999 och har lång erfarenhet inom vårdbemanning, så hos oss kan du känna dig trygg!


För att bli anställd hos oss så ska du:
- ha godkänd svensk sjuksköterskelegitimation
- ha arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska minst 1 år
- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystem


Vi ser fram emot din ansökan!


www.annsam.se
Tel: 016-55 12 450 Visa mindre

Besöksbokare Sommar Heltid Trollhättan

Läs mer Jun 7
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare. Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare. Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner. Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskape... Visa mer
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.
Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare.
Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner.
Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper:


- Du måste ha erfarenhet av besöksbokning.
- Du måste även ha erfarenhet av besöksbokning inom Finans och Försäkring.
- Du ska vara självgående och driven.
- Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk.


Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturlig
tävlingsinstinkt är du den vi söker.
Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Trollhättan. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare.
Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du som söker har möjlighet att börja jobba extra under våren. Visa mindre

Lastbilschaufförer med CE-kort sökes i sommar till företag Trollhättan!

Läs mer Jun 2
Trivs du med att arbeta natt och har CE behörighet? Då har vi det perfekta jobbet för dig på hos vår kund under sommaren med chans till tillsvidaretjänst! Oavsett om du är nyexaminerad chaufför eller har lång erfarenhet och kanske bara behöver ett miljöombyte så har vi arbetet för dig! Nu söker vi på StudentConsulting efter lastbilschaufförer med CE-behörighet till vår kund i ... Visa mer
Trivs du med att arbeta natt och har CE behörighet? Då har vi det perfekta jobbet för dig på hos vår kund under sommaren med chans till tillsvidaretjänst!

Oavsett om du är nyexaminerad chaufför eller har lång erfarenhet och kanske bara behöver ett miljöombyte så har vi arbetet för dig! Nu söker vi på StudentConsulting efter lastbilschaufförer med CE-behörighet till vår kund i Trollhättan.

Behovet kommer vara från perioden juni-augusti med chans till förlängning.

Du som hittat till denna annons har nu nyckeln in till några av Sveriges absolut ledande företag inom åkeribranschen. Genom StudentConsulting kommer du till en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter där du inte enbart kommer kunna utvecklas, du kommer också trivas under tiden!

Skicka in din ansökan direkt så kommer vi matcha dig med ett arbete efter dina förutsättningar och önskemål!

Din profil
Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder där du är duktig på att ge ett professionellt bemötande. Du behöver vara i god fysisk form då en del tunga lyft förekommer.

Krav
Du som söker har körkort, med behörighet CE. Du behöver också ha YKB och digitalt förarbevis. Du ska även vara ostraffad.

Meriterande
Utbildning inom ADR ses som meriterande.
Erfarenhet från yrket ses som meriterande.


Urvalsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få träffa dig på en personlig intervju!

Sökord: Lastbilschaufför, CE-Chaufför, Distrubitionsförare, YKB, Digitalt förarbevis

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Sjuksköterska till Trollhättan i sommar!! HSV, Boende, korttid

Läs mer Jun 2
OM UPPDRAGET Nu söker vi för vår kunds räkning Härliga och trygga sjuksköter som vill spendera sommaren på kommunuppdrag i Trollhättan. Behovet är att täcka upp under sommaren v.26-33 och behovet finns inom följande områden:  Hemsjukvård och Boenden, LSS/Social Psykiatri, korttidsverksamhet (Inget krav på körkort på korttiden) samt även Natt-uppdrag   DINA ARBETSUPPGIFTER S... Visa mer
OM UPPDRAGET

Nu söker vi för vår kunds räkning Härliga och trygga sjuksköter som vill spendera sommaren på kommunuppdrag i Trollhättan. Behovet är att täcka upp under sommaren v.26-33 och behovet finns inom följande områden: 

Hemsjukvård och Boenden, LSS/Social Psykiatri, korttidsverksamhet (Inget krav på körkort på korttiden) samt även Natt-uppdrag

 
DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommunen

DIN PROFIL

Vi söker dig med minst två års yrkeslivserfarenhet som sjuksköterska. 
 
OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Student med CE-kort? Arbeta som chaufför hos vår kund i Trollhättan!

Läs mer Jun 2
Är du student med CE-kort och vill arbeta för ett av Sveriges största logistikföretag i sommar? Där du har möjlighet att arbeta extra under vårterminen om du vill? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu för kunds räkning en CE-chaufför för ett sommaruppdrag till vår kund i Trollhättan. Behovet kommer framförallt vara under perioden juni-augusti men med chans till att jobba e... Visa mer
Är du student med CE-kort och vill arbeta för ett av Sveriges största logistikföretag i sommar? Där du har möjlighet att arbeta extra under vårterminen om du vill? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu för kunds räkning en CE-chaufför för ett sommaruppdrag till vår kund i Trollhättan.

Behovet kommer framförallt vara under perioden juni-augusti men med chans till att jobba extra till hösten.

Du som hittat till denna annons har nu nyckeln in till några av Sveriges absolut ledande företag inom åkeribranschen. Genom StudentConsulting kommer du till en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter där du inte enbart kommer kunna utvecklas, du kommer också trivas under tiden!

Skicka in din ansökan direkt så kommer vi matcha dig med ett arbete efter dina förutsättningar och önskemål!

Din profil
Vi söker dig som studerar på minst 50% under höstterminen och kommer att fortsätta dina studier fram tills våren. Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder där du är duktig på att ge ett professionellt bemötande. Du behöver vara i god fysisk form då en del tunga lyft förekommer.

Krav
Du som söker har körkort, med behörighet CE. Du behöver också ha YKB och digitalt förarbevis. Du ska även vara ostraffad.

Meriterande
Utbildning inom ADR ses som meriterande.
Erfarenhet från yrket ses som meriterande.


Urvalsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få träffa dig på en personlig intervju!

Sökord: Lastbilschaufför, CE-Chaufför, Distrubitionsförare, YKB, Digitalt förarbevis

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Studerande truckförare/lagerarbetare med truckvana sökes!

Läs mer Maj 26
Vi på Manpower söker just nu truckförare till flera av våra kunder i Trollhättan med omnejd! Vi söker dig som är studerande eller har någon annan huvudsaklig sysselsättning och som är intresserad av ett sommarjobb/extrajobb. Är du den vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan idag! Vem är du? För att lyckas i den här rollen krävs det att du har goda kunskaper inom truckk... Visa mer
Vi på Manpower söker just nu truckförare till flera av våra kunder i Trollhättan med omnejd! Vi söker dig som är studerande eller har någon annan huvudsaklig sysselsättning och som är intresserad av ett sommarjobb/extrajobb. Är du den vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan idag!

Vem är du?

För att lyckas i den här rollen krävs det att du har goda kunskaper inom truckkörning och det är meriterande om du även har erfarenhet av industri eller logistik sen tidigare. Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta såväl effektivt som strategiskt. Erfarenhet av truckkörning är ett krav för tjänsten. Har du dessutom erfarenhet av att köra specifikt motviktstruck kommer det att vara till stor hjälp i arbetet. Uppdraget är till en början femskift, men arbetstider kan komma att ändras under tidens gång så du behöver vara flexibel och kunna tänka dig att jobba olika arbetstider.

Vi söker dig som

* har truckbehörighet för A1-A4 och B1-B4

* har minst 6 månaders erfarenhet av truckkörning

* B-körkort och har tillgång till bil

* behärskar svenska i både tal och skrift

* har fullständig gymnasieutbildning

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Administratör med fokus på ärendehantering, Trollhättan

Läs mer Maj 19
Manpower söker för kunds räkning en serviceinriktad administratör med fokus på ärendehantering! Till dig som älskar ordning och reda i kombination med möten och människor har vi nu ett utmärkt sommarjobb! Vår kund är en offentlig verksamhet som nu söker en driven och engagerad sommarjobbare för att täcka upp under semesterveckorna! Här erbjuds du ett stimulerande arbete i en v... Visa mer
Manpower söker för kunds räkning en serviceinriktad administratör med fokus på ärendehantering!

Till dig som älskar ordning och reda i kombination med möten och människor har vi nu ett utmärkt sommarjobb! Vår kund är en offentlig verksamhet som nu söker en driven och engagerad sommarjobbare för att täcka upp under semesterveckorna! Här erbjuds du ett stimulerande arbete i en välmående organisation. Låter detta intressant? Läs vidare och skicka in din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Du kommer tillsammans med kollegor ha ett helhetsansvar för posthanteringen med tillhörande administration. Uppdraget består av att arbeta med ett samlat digitalt ärendeflöde. Det innebär bland annat digitalisering av pappershandlingar, registrering av inkommande handlingar och kvalitetssäkring av ärendehandläggningen

Under stor del av arbetsveckan kommer du vara stationerad i vår kunds reception där ditt arbete med ärendehantering fortlöper samtidigt som du tar emot inkommande besök.Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter är:

* Registrering och diarieföring
* Expediering och bevakning av handlingar.
* ReceptionsarbeteMeriterande:

* Det är meriterande om du har arbetat med diarieföring inom offentlig sektorArbetsomfattningen kommer att vara heltid med kontorstider måndag till fredag.

Uppdraget är tänkt att löpa över sommaren, med start v.26.

Du kommer att vara anställd av Manpower och uthyrd till vår kund.Vem är du? Du har en gymnasieutbildning och eventuellt en högskoleutbildning inom området. Du har en god kommunikationsförmåga, såväl i tal som skrift. Vi ser att du har minst ett års erfarenhet av administrativt arbete. Du har en god datavana.

Vi söker dig som tidigare har arbetat inom service och administration och trivs med att vara i en koordinerande roll. Som person är du noggrann, strukturerad och har god servicekänsla.Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.Kontaktperson Är du personen vi söker är du välkommen att söka tjänsten via länken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta adrian.eriksson.jeppsson@se.experis.com Visa mindre

Säljare sökes till vår butik i Trollhättan!

Läs mer Maj 18
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av det färgstarka Indiska arvet och den skandinaviska enkelheten. Vi har idag ca 77 butiker i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Island samt en shop online.  Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som ... Visa mer
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av det färgstarka Indiska arvet och den skandinaviska enkelheten. Vi har idag ca 77 butiker i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Island samt en shop online. 

Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan! 

Indiska söker nu säljare som älskar mötet med kunden och vill jobba i vår butik i Trollhättan!


I vårt arbete är ingen dag den andra lik, vi möter dagligen en mängd olika kunder och stöter hela tiden på nya utmaningar. Här är tempot högt, det blir sällan långtråkigt och vi gillar verkligen det vi gör; att sälja en unik mix av mode och inredning med inspiration från Indien som tilltalar många. För att bidra till och stärka denna helhetsupplevelse söker vi nu säljare.

Ansvar och arbetsuppgifter

I rollen som säljare hos oss får du en bred roll där mötet med kunden alltid står i fokus, där du bland annat jobbar med att;


• Bidra till en fantastisk shoppingupplevelse för våra kunder, med ett tydligt säljfokus
• Tillsammans med dina kollegor ansvara för att butiken är välfylld och kommersiell
• Packa upp varor, bygga säljande varulägg och varuplacering
• Arbete i kassa
• Att alltid bemöta våra kunder på ett vänligt, kunnigt och hjälpsamt sätt

Vi erbjuder dig ett varierande arbete i en inspirerande butiksmiljö där både samarbete, värme och högt tempo genomsyrar vår vardag!

Vem är du?


• Kommunicerar på ett öppet och ärligt sätt där du når ut till olika målgrupper
• Har en stor passion för mode och inreredning
• Handlingskraftig, prestigelös och inte rädd för att ”hugga i” där det behövs
• Driven och resultatorienterad
• Utstrålar glädje, värme och engagemang i mötet med kunden och kollegor
• Trivs med att jobba i högt tempo
• Är ansvarstagande och ser vad som behöver göras, och agerar på det!

Tjänsten är ett sommarvikariat med varierande arbetstid. Start vecka 26 och sträcker sig fram till slutet av augusti. Tjänsten passar med fördel dig som har annan huvudsyssla så som studier eller liknande. 

Varmt välkommen med din ansökan!


Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com. Visa mindre

Lastbilschaufförer med CE-kort sökes i sommar till företag Trollhättan!

Läs mer Maj 7
Trivs du med att arbeta natt och har CE behörighet? Då har vi det perfekta jobbet för dig på hos vår kund under sommaren med chans till tillsvidaretjänst! Oavsett om du är nyexaminerad chaufför eller har lång erfarenhet och kanske bara behöver ett miljöombyte så har vi arbetet för dig! Nu söker vi på StudentConsulting efter lastbilschaufförer med CE-behörighet till vår kund i ... Visa mer
Trivs du med att arbeta natt och har CE behörighet? Då har vi det perfekta jobbet för dig på hos vår kund under sommaren med chans till tillsvidaretjänst!

Oavsett om du är nyexaminerad chaufför eller har lång erfarenhet och kanske bara behöver ett miljöombyte så har vi arbetet för dig! Nu söker vi på StudentConsulting efter lastbilschaufförer med CE-behörighet till vår kund i Trollhättan.

Behovet kommer vara från perioden juni-augusti med chans till förlängning.

Du som hittat till denna annons har nu nyckeln in till några av Sveriges absolut ledande företag inom åkeribranschen. Genom StudentConsulting kommer du till en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter där du inte enbart kommer kunna utvecklas, du kommer också trivas under tiden!

Skicka in din ansökan direkt så kommer vi matcha dig med ett arbete efter dina förutsättningar och önskemål!

Din profil
Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder där du är duktig på att ge ett professionellt bemötande. Du behöver vara i god fysisk form då en del tunga lyft förekommer.

Krav
Du som söker har körkort, med behörighet CE. Du behöver också ha YKB och digitalt förarbevis. Du ska även vara ostraffad.

Meriterande
Utbildning inom ADR ses som meriterande.
Erfarenhet från yrket ses som meriterande.


Urvalsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få träffa dig på en personlig intervju!

Sökord: Lastbilschaufför, CE-Chaufför, Distrubitionsförare, YKB, Digitalt förarbevis

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Sjuksköterska till Trollhättan

Läs mer Apr 9
OM UPPDRAGET För våra kunders räkning söker vi nu Sjuksköterska till Trollhättan i sommar. Uppdragsperiod:  200601-200830 Arbetstid: dag/kväll/natt     DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för Sjuksköterska på enhet med inriktning mot stroke   DIN PROFIL Legitimerad Sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet OM OSS ?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvår... Visa mer
OM UPPDRAGET

För våra kunders räkning söker vi nu Sjuksköterska till Trollhättan i sommar.
Uppdragsperiod: 
200601-200830
Arbetstid:
dag/kväll/natt
 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter för Sjuksköterska på enhet med inriktning mot stroke
 
DIN PROFIL

Legitimerad Sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra anställda uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

PA Trollhättan Sommarjobb

Läs mer Mar 31
Kura Omsorg i Sverige AB fokuserar på att sätta kunden i centrum och att det ska vara roligt att gå till jobbet. OM TJÄNSTEN Vi söker just nu en personlig assistent som vill arbeta deltid/heltid/extra hos vår kund med funktionsnedsättning ALS. Vi vill att du ska kunna arbeta under sommaren från v.25 och framåt samt extra innan och efter ca 35 timmar/veckan samt extra vid beho... Visa mer
Kura Omsorg i Sverige AB fokuserar på att sätta kunden i centrum och att det ska vara roligt att gå till jobbet.

OM TJÄNSTEN

Vi söker just nu en personlig assistent som vill arbeta deltid/heltid/extra hos vår kund med funktionsnedsättning ALS. Vi vill att du ska kunna arbeta under sommaren från v.25 och framåt samt extra innan och efter ca 35 timmar/veckan samt extra vid behov. Arbetstiden är förlagd på dag/kväll/natt/helg. Dina arbetsuppgifter är att hjälpa kunden med samtliga vardagliga moment, personlig hygien, vara ett pedagogiskt stöd samt följa med på olika aktiviteter..

Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du kan börja inskolas omgående.

VEM SÖKER VI?

Som person bör du vara glad, social, lyhörd, pedagogisk och ha bra tålamod. Har du tidigare erfarenhet av personlig assistans är det meriterande men inget krav för att söka tjänsten.

Du bör ha körkort och tillgång till egen bil för att lätt kunna ta dig till och från arbetsplatsen.

I utbyte får du arbeta med vår kund som har härlig humor/levnadsglad/inspirerande intressen i ett arbetslag som präglas av våra värdeord glädje, engagemang och trygghet.

Rekrytering kommer påbörjas under ansökningsprocessen så vänta inte med att ansöka!

ATT ARBETA PÅ KURA OMSORG

Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal samt avtalspension. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Dessutom anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss! Visa mindre

Handbollstränare - Sommarläger

Läs mer Mar 30
Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. www.swedensportacad... Visa mer
Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare.


www.swedensportacademy.com


Som tränare brinner du för handbollen och att se ungdomar utvecklas, du har tidigare erfarenhet av att vara tränare för ungdomar, är utbildad inom idrotten, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge spelarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger! Som tränare på Handball Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla spelare. Som tränare ansvarar du för en grupp spelare under hela lägret som delas in efter ålder, önskemål och nivå. Deltagarna är i åldern 9-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på spelarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränare och spelare under lägret.


Vi söker handbollstränare till följande dagar:
Vecka 26, 23 juni - 27 juni
Vecka 31 28 juli - 1 augusti

Du kan söka till en eller två veckor. Visa mindre

Sommarjobb som personlig assistent till 14-årig tjej i Trollhättan

Läs mer Mar 30
OM JOBBET Vi söker nu dig som vill jobba som personlig assistent till en glad 14-årig tjej i Trollhättan. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av daglig träning, lek, promenader, personlig hygien, sondmatning och allmän omsorg. Tjejen har en CP-skada och även epilepsi. Som assistent kommer du att vara en viktig person i hennes liv och det krävs att du är intresserad av, o... Visa mer
OM JOBBET

Vi söker nu dig som vill jobba som personlig assistent till en glad 14-årig tjej i Trollhättan.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av daglig träning, lek, promenader, personlig hygien, sondmatning och allmän omsorg.

Tjejen har en CP-skada och även epilepsi. Som assistent kommer du att vara en viktig person i hennes liv och det krävs att du är intresserad av, och delaktig i, hennes träning och utveckling. Arbetsuppgifterna innebär att hjälpa flickan med allt i vardagen, såväl grundläggande som kommunikativt.DU SOM SÖKER ÄR

Vi söker dig med ett genuint intresse för att arbeta med funktionshindrade barn och ungdomar. Du är 18-30 år, rökfri, trygg och har ett stort hjärta med plats för denna tjej.
Du ska vara engagerad och vilja bidra till att flickans vardag blir innehållsrik och omväxlande.

Förutom dina personliga egenskaper är det meriterande om du har erfarenhet av CP-skador, sondmatning samt erfarenhet av kommunikation med hjälp av bilder och tecken, detta är dock inga krav.

B-körkort är ett krav.DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Schematiderna är uppdelade på dagar, kvällar samt vakna nätter och du kommer att arbeta efter ett fast sommarschema.

Tjänsten vi söker är ett sommarvikariat. Omfattning ca 40% med möjlighet att arbeta extra vid behov. Möjlighet att fortsätta som vikarie efter sommaren välkomnas.

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

TILLTRÄDE

Sommaren 2020 enligt överenskommelse.ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2020-04-30. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Om Vivida


Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och trygg arbetsledning erbjuder vi en komplett helhetslösning för våra kunders assistans. Vi finns i hela landet och är en arbetsgivare som värnar om våra medarbetare på riktigt. Våra kunder har även tillgång till kvalificerad juridisk kompetens. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer om oss på www.vivida.se och följ oss på www.facebook.com/vividaassistans och www.instagram.com/vivida.se. Visa mindre

Är du utbildad inom vård och vill hjälpa till i NU-sjukvården?

Läs mer Mar 21
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt områd... Visa mer
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.NU-sjukvården söker extrapersonal!
Med anledning av rådande coronasituation söker vi nu vårdpersonal som kan arbeta extra vid behov.

Vi söker framförallt personer som har utbildning inom vård som exempelvis sjuksköterskor, läkare, undersköterskor, biomedicinska analytiker med mera. 

Är du intresserad av att hjälpa oss? Skicka då in en intresseanmälan genom att besvara ett antal urvalsfrågor nedan samt bifoga en kort beskrivning om dig själv innehållande:

- Vem du är
- Vad du har för utbildning
- Tidigare erfarenheter
Tack för din insats!Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Sjuksköterska till Trollhättan i sommar

Läs mer Mar 13
OM UPPDRAGET För våra kunders räkning söker vi nu Sjuksköterska till Trollhättan i sommar Uppdragsperiod: 200622-200816 Arbetstid: Roation DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för Sjuksköterska på enhet med inriktning mot medicin   DIN PROFIL Legitimerad Sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet   OM OSS ?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan... Visa mer
OM UPPDRAGET

För våra kunders räkning söker vi nu Sjuksköterska till Trollhättan i sommar
Uppdragsperiod:
200622-200816
Arbetstid:
Roation


DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter för Sjuksköterska på enhet med inriktning mot medicin
 
DIN PROFIL

Legitimerad Sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet
 
OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra anställda uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Dialyssjuksköterska

Läs mer Mar 13
OM UPPDRAGET För våra kunders räkning söker vi nu Dialyssjuksköterska till Trollhättan i sommar Uppdragsperiod: 200622-200816 Arbetstid: Öppet alla dagar, dag/kväll     DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för Dialyssjuksköterska på enhet mot dialys   DIN PROFIL Legitimerad Sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. Krav på kompetens av hemodialys   OM OSS ?C... Visa mer
OM UPPDRAGET

För våra kunders räkning söker vi nu Dialyssjuksköterska till Trollhättan i sommar
Uppdragsperiod:
200622-200816
Arbetstid:
Öppet alla dagar, dag/kväll
 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter för Dialyssjuksköterska på enhet mot dialys
 
DIN PROFIL

Legitimerad Sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet.
Krav på kompetens av hemodialys
 
OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra anställda uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Sommarvik. Chaufför CE, Trollhättan

Läs mer Feb 26
Visa mer
Visa mindre

Barnmorska till förlossningsavdelning i Trollhättan 15/6-16/8

Läs mer Feb 25
Visa mer
Visa mindre

Housekeeper, Scandic Swania, sommarvikariat på deltid 70%

Läs mer Feb 24
Scandic Swania är beläget mitt i Trollhättans centrum, precis invid Trollhätte kanal. Det vackra huset hotellet ligger i är från 1916 och många människor i staden har en anknytning till hotellet. När det är evenemang eller happenings i Trollhättan är vi på Scandic Swania ofta och gärna en samarbetspartner. Vi som arbetar på hotellet är som en enda stor familj. Vi ser efter va... Visa mer
Scandic Swania är beläget mitt i Trollhättans centrum, precis invid Trollhätte kanal. Det vackra huset hotellet ligger i är från 1916 och många människor i staden har en anknytning till hotellet. När det är evenemang eller happenings i Trollhättan är vi på Scandic Swania ofta och gärna en samarbetspartner.

Vi som arbetar på hotellet är som en enda stor familj. Vi ser efter varandra, hjälper till där det behövs och ser utveckling som en naturlig del av vårt arbete. Därför är vi så flexibla som verksamheten tillåter med att prova nya roller. Vi är övertygade om att en god stämning hos oss mellan våra medarbetare och ett starkt servicefokus leder till hotellupplevelser i världsklass för våra gäster.

Nu söker vi en housekeeper som vill jobba sommaren hos oss på Scandic Swania - som är stolt över att skapa rum för fantastiska upplevelser

På vårt hotell sluter våra kollegor upp varje dag för att skapa rum för fantastiska upplevelser. På Scandic har vi ett starkt driv att bry oss om varandra och vår planet. Våra medarbetare är betrodda med att de kan göra stor skillnad och det verkar som att våra kollegor inom Housekeeping tagit till vara på detta extra mycket. Det var t.ex. här som idén med “häng upp din handduk” skapades, vilket idag är standard på alla hotell runtom i världen.

Dina arbetsuppgifter som Housekeeper:

- Renhållning av hotellrum och gemensamma utrymmen.
- Se till att housekeepings förråd är påfyllt.
- Hantera gästernas glömda saker.
- Hälsa på våra gäster och ge personlig service.
- Coacha praktikanter och nya kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i vårt urval och det är du som är positiv, engagerad och intresserad för vår verksamhet och ditt arbete som vi söker. Du sprider god energi runt dig och är en omtänksam kollega.

Erfarenheter du tar med och delar med oss:

- Erfarenhet av yrket, från hotell eller liknande.
- Kunna kommunicera på engelska och/eller svenska.

Information om tjänsten:

Det här är en visstidsanställning på 70 % under juli och augusti.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Swania!Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Vi söker Sommarjobbare

Läs mer Feb 24
Ett hållbart och enkelt vardagsliv är Trollhättan Energis vision och ledstjärna. Trollhättans ambition är att växa och bli 70 000 Trollhättebor år 2030 vilket omfattar oss i allra högsta grad. En viktig del av visionen är att alla våra tjänster och produkter, liksom produktion och transporter, blir långsiktigt hållbara och anpassade till en växande stad. Genom vår verksamhet är... Visa mer
Ett hållbart och enkelt vardagsliv är Trollhättan Energis vision och ledstjärna. Trollhättans ambition är att växa och bli 70 000 Trollhättebor år 2030 vilket omfattar oss i allra högsta grad. En viktig del av visionen är att alla våra tjänster och produkter, liksom produktion och transporter, blir långsiktigt hållbara och anpassade till en växande stad. Genom vår verksamhet är vi med och bidrar till globala mål för hållbar utveckling.


Idag är vi omkring 185 anställda och har en omsättning på omkring 550 miljoner kronor. Vi ansvarar för elnät, fjärrvärmenät, avfall och återvinning, vatten- och avloppsnät samt stadsnät. Dessutom producerar och säljer vi förnybar el, biogas samt fjärrvärme; producerar dricksvatten och renar avloppsvatten. Vi säljer också solcellspaket och är drivande i Trollhättans uppbyggnad av en laddinfrastruktur för elbilar.


 Vi vill att vårt arbete gör skillnad för Trollhätteborna och världen runt omkring oss. För att nå bästa resultat samarbetar vi gärna med andra. Omtanken om kunderna och varandra är genuin. Vi känner ansvar för att göra vardagslivet enklare och roligare - och skapa nya möjligheter för människor och företag i Trollhättan.
Vill du underhålla oss i sommar?
Trollhättan Energi söker Sommarjobbare.

Om jobbet

Vill du som är mellan 16-21 år och bor i Trollhättan få en inblick i hur det är att jobba i ett företag som fixar så att det funkar med många av de saker som du använder i din vardag?

Värme, elektricitet, dricksvatten, avlopp, sophämtning, biogas och snabbt internet ska ju givetvis funka - men vi behöver också hjälp med det där som man kanske inte alltid tänker på att någon gör: klippa gräset, måla om väggar, eller städa och rensa förråd. Vanligt hederligt underhåll, alltså. Just nu letar vi efter 10 sommarjobbare till oss på Trollhättan Energi - och som gillar det där med att underhålla.

Så, till dig som är intresserad, klicka på Sök jobbet och följ instruktionerna. Vi vill att alla sökande ska få en rättvis chans och att så många som möjligt ska få prova på att jobba hos oss. Därför låter vi lotten avgöra vem som får jobbet. Sommarjobbsperioden är V25-V28. Inom några veckor efter sista ansökningsdag kan du räkna med att få ett svar.

Din ansökan vill vi ha senast den 2020-03-13.

När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär.

Har du frågor angående ansökningsförfarandet kontakta: Mats Abelsson, 0520-49 75 48.Välkommen med din ansökan!


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sjuksköterska till Trollhättan i sommar!! HSV, Boende, korttid

Läs mer Feb 21
OM UPPDRAGET Nu söker vi för vår kunds räkning Härliga och trygga sjuksköter som vill spendera sommaren på kommunuppdrag i Trollhättan. Behovet är att täcka upp under sommaren v.26-33 och behovet finns inom följande områden: Hemsjukvård och Boenden, LSS/Social Psykiatri,korttidsverksamhet (Inget krav på körkort på korttiden) samt även Natt-uppdrag DINA ARBETSUPPGIFTER S... Visa mer
OM UPPDRAGET

Nu söker vi för vår kunds räkning Härliga och trygga sjuksköter som vill spendera sommaren på kommunuppdrag i Trollhättan. Behovet är att täcka upp under sommaren v.26-33 och behovet finns inom följande områden:

Hemsjukvård och Boenden, LSS/Social Psykiatri,korttidsverksamhet (Inget krav på körkort på korttiden) samt även Natt-uppdrag

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommunen

DIN PROFIL

Vi söker dig med minst två års yrkeslivserfarenhet som sjuksköterska.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Sjuksköterska till uppdrag inom ambulanssjukvård

Läs mer Feb 19
Arbetsbeskrivning Randstad Care söker sjuksköterska som vill arbeta som konsult inom ambulanssjukvård i Västra Götalands regionen. Vi på Randstad Care strävar efter att alltid ha nöjda och välmående konsulter. Med täta uppföljningar och nära dialog ser vi till så att du som anställd hos oss alltid känner dig trygg. Vi erbjuder våra konsulter konkurrenskraftiga villkor, vilket ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Randstad Care söker sjuksköterska som vill arbeta som konsult inom ambulanssjukvård i Västra Götalands regionen.

Vi på Randstad Care strävar efter att alltid ha nöjda och välmående konsulter. Med täta uppföljningar och nära dialog ser vi till så att du som anställd hos oss alltid känner dig trygg. Vi erbjuder våra konsulter konkurrenskraftiga villkor, vilket bland annat innefattar högre lön, flexibilitet, kollektivavtal, friskvårdsersättning, försäkringar och pension från första arbetade timmen. Hos oss har du en dedikerad konsultchef som förstår din kompetens och dina önskemål. 
 
Bli en del av vårt fantastiska konsultteam, varmt välkommen med din ansökan!

Ansvarsområden
Ambulanssjukvård i olika delar av Västra Götaland. Behov finns i följande områden:
- Dalsland Södra. Mellerud/Dals-Ed/Färgelanda
- Bohus Väst/Munkedal/Hallinden/Lysekil
- Trestad Väst, Uddevalla/Orust
- Trestad Öst, Trollhättan/Vänersborg/Lilla Edet
- Dalsland Norra, Åmål, Bengtsfors
- Bohus Norr, Strömstad/Tanum/Sotenäs

Arbetstider
Tjänstgöring rullande schema under hela dygnet 2020-06-01 - 2020-08-23. 

Kvalifikationer
Sjuksköterska med specialistutbildning inom ambulans, anestesi eller intensivvård alternativt 
allmänsjuksköterska med erfarenhet av ambulanssjukvård. Genomförd utbildning A-HLR Barn och Vuxen
inom de senaste två åren.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2020-03-08, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För information: Jainaba Jagne +46723843011 alt  jainaba.jagne@randstad.se. 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Barnmorska till förlossningsavdelning i Trollhättan 15/6-16/8

Läs mer Feb 18
Två erfarna barnmorskor erbjuds utvecklande och spännande heltidstjänster i Trollhättan under perioden 15/6-16/8 2020, omfattning dag/kväll/natt/helg, på förlossningsavdelningen. . Som barnmorska på förlossningsavdelningen handhar du såväl normala som komplicerade graviditeter och förlossningar samt förvård av inneliggande gravida med komplicerade graviditeter. Mix Medicare erb... Visa mer
Två erfarna barnmorskor erbjuds utvecklande och spännande heltidstjänster i Trollhättan under perioden 15/6-16/8 2020, omfattning dag/kväll/natt/helg, på förlossningsavdelningen. .
Som barnmorska på förlossningsavdelningen handhar du såväl normala som komplicerade graviditeter och förlossningar samt förvård av inneliggande gravida med komplicerade graviditeter.
Mix Medicare erbjuder dig utveckling i karriären genom många intressanta tjänster där din specialkompetens tillvaratas, goda villkor, konkurrenskraftig lön samt alltid en individuell introduktion. Möjligheterna att bredda och fördjupa dig är många.
Du har
Barnmorskeexamen
Erfarenhet som förlösande barnmorska på förlossningsavdelning
Genuint intresse för människor, patienten i fokus och är bekväm i din yrkesroll
Vana att ta ansvar, planera, samarbeta och du bidrar till ett gott arbetsklimat
Är noggrann, ansvarstagande, flexibel och har ett positivt sinnelag
Kunskap i journalsystemet Obstetrix och Melior
Goda kunskaper i det svenska språket

 Om oss
Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat beman­ningsföretag med lång erfarenhet inom vårdsektorn, vi startade redan 2002. Vi finns i hela landet med många intressanta uppdrag, både kortare och längre. Vi ser till att hålla personlig kontakt och du får din egen personliga konsultchef, det är viktigt för oss att du ska känna dig välkommen och uppskattad. Läs mer om oss på www.mixmedicare.se.
 Vi erbjuder
Konkurrenskraftig lön
Kollektivavtal
Tjänstepension och Försäkringar
Stor variation och frihet i din arbetsvardag
Friskvårdsbidrag
Faktura eller lön

Kontakt och ansökan
Vi rekryterar löpande under ansökningstiden – kontakta oss så snabbt som möjligt. För mer information, kontakta Jonas Klahammar, konsultchef i Göteborg, 070-731 70 40, jonas@mixmedicare.se. Skicka din ansökan till jonas@mixmedicare.se
Ange referens: Barnmorska TH AF 23880918
Följ oss gärna på Facebook eller Linkedin! Visa mindre

Sommarvik. Chaufför CE, Trollhättan

Läs mer Feb 14
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att alla försändelser når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Trollhättan. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Varierande arbetstider förlagda... Visa mer
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att alla försändelser når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är Vi levererar.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Trollhättan. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Varierande arbetstider förlagda till natt. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är vikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start vecka 24 och pågår till vecka 34.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort samt CE-körkort. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontaktamailto:jenny.gillard@postnord.commailto:jenny.gillard@postnord.com eller 076-949 5907. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

AnnSam söker sjuksköterskor till Trollhättan sommaren 2020

Läs mer Feb 14
Vill du tjäna extra pengar i sommar? Just nu söker vi på AnnSam sjuksköterskor för uppdrag sommaren 2020 på äldreboende, hemsjukvård, korttidsavdelning och inom LSS-verksamhet i Trollhättans stad. Arbetstiderna varierar. Det finns även uppdrag enbart på natten i patrullverksamhet. B-Körkort för manuell växellåda är ett krav för alla enheter förutom Korttidsavdelningen. Perioden... Visa mer
Vill du tjäna extra pengar i sommar? Just nu söker vi på AnnSam sjuksköterskor för uppdrag sommaren 2020 på äldreboende, hemsjukvård, korttidsavdelning och inom LSS-verksamhet i Trollhättans stad. Arbetstiderna varierar. Det finns även uppdrag enbart på natten i patrullverksamhet. B-Körkort för manuell växellåda är ett krav för alla enheter förutom Korttidsavdelningen.
Perioden är v. 26–33 men behov kan även uppkomma tidigare.
Behovet tillsätts löpande så tveka inte med din ansökan!


I rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Du deltar i ronder samt medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.
Vi är mån om våra sjuksköterskor och har konkurrenskraftiga löner vilket innebär att du alltid har goda möjligheter till bra lön hos oss på AnnSam.
Självklart erbjuder vi inskolning och behöver du boende i samband med uppdraget ordnar vi även det.
Hos oss får du konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar, 14-dagars lön, med mera. Vi berättar gärna mer vid en kontakt.
Intervjuer och tillsättning av uppdrag sker löpande så tveka inte att höra av dig!


Om oss
AnnSam är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.
Vi har bemanningsuppdrag över hela Sverige hos både hos offentliga och privata aktörer.
Vi har funnits i branschen sedan 1999 och har lång erfarenhet inom vårdbemanning, så hos oss kan du känna dig trygg!


För att bli anställd hos oss så ska du:
- ha godkänd svensk sjuksköterskelegitimation
- ha arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska minst 1 år
- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystem
- B-Körkort är meriterande


Vi ser fram emot din ansökan!    


www.annsam.se
Tel: 016-55 12 450 Visa mindre

Handbollstränare - Sommarläger

Läs mer Feb 12
Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. www.swedensportacade... Visa mer
Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare.


www.swedensportacademy.com


Vi söker dig som vill vara en del av vårt vinnande tränarteam!


Som tränare brinner du för handbollen och att se ungdomar utvecklas, du har tidigare erfarenhet av att vara tränare för ungdomar, är utbildad inom idrotten, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge spelarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger! Som tränare på Handball Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla spelare. Som tränare ansvarar du för en grupp spelare under hela lägret som delas in efter ålder, önskemål och nivå. Deltagarna är i åldern 10-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på spelarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränare och spelare under lägret.


Vi söker handbollstränare till följande dagar:
Vecka 26, 23 juni - 27 juni
Vecka 31 28 juli - 1 augusti


Du kan söka en eller flera veckor! Visa mindre

Fys- och teoriansvarig - Sommarläger

Läs mer Feb 12
Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. Våra CAMPS arrangeras ... Visa mer
Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. Våra CAMPS arrangeras i samarbete med en rad olika profiler.


www.swedensportacademy.com
Vi söker dig som vill vara en del av vårt vinnande tränarteam!


Som fys- och teoriansvarig brinner du för idrott och att se ungdomar utvecklas, du har tidigare erfarenhet av att vara tränare för ungdomar, är utbildad inom idrotten, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge deltagarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger! Som tränare på våra sommarläger kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla deltagare.


Som fys- och teoriansvarig håller du i fysiska träningar inom olika teman som t.ex. snabbhet, rörlighet, uthållighet och styrka. Inom teorin går du igenom t.ex. kost, mental träning och idrottsskador. Deltagarna är i åldern 9-16 år och tränar specifika idrotter under lägret som t.ex. fotboll, handboll, dans, simning.


Fys- och teorin är ett komplement till deras idrottsspecifika träning. Du håller i två träningar per dag, övrig tid assisterar du resten av tränarteamet. Du bor på plats tillsammans med tränare och spelare under lägret.


Vi söker nu tränare till följande dagar:
Vecka 26, 23 juni - 27 juni
Vecka 31 28 juli - 1 augusti


Du kan söka till en eller båda veckorna. Visa mindre

Avarn Security anordnar rekryteringsträff i

Läs mer Feb 11
Är du intresserad av ett spännande sommarjobb eller vill du starta en ny karriär inom säkerhetsbranschen? Vi på Avarn Security välkomnar nu dig till vår rekryteringsdag. Under sommarmånaderna behöver vi personer som vill vara med i vårt ständigt växande team och göra skillnad i samhället. Ett sommarvikariat är även en ypperlig chans att visa framfötterna för den som vill fortsä... Visa mer
Är du intresserad av ett spännande sommarjobb eller vill du starta en ny karriär inom säkerhetsbranschen? Vi på Avarn Security välkomnar nu dig till vår rekryteringsdag. Under sommarmånaderna behöver vi personer som vill vara med i vårt ständigt växande team och göra skillnad i samhället. Ett sommarvikariat är även en ypperlig chans att visa framfötterna för den som vill fortsätta utvecklas hos oss till hösten.

Var?
Vårt platskontor i Trollhättan (Installatörvägen 23)

Den 24 februari öppnar våra dörrar klockan 09:45 och vi inleder dagen med en företagspresentation och information om väktaryrket. Därefter kommer individuella intervjuer att genomföras med var och en av deltagarna, vi bjuder på lättare lunch. Därefter fortsätter vi med intervjuer och avslutar dagen med en frågestund senast klockan 14:00.

Anmälan till rekryteringsdagen sker via mail till rekrytering.vast@avarnsecurity.com (observera att du kommer att skickas en inbjudan när vi hanterat din anmälan). Sista dag för anmälan är den 16 februari!

I din anmälan skall följande finnas:


• CV
• Personligt brev

Vi söker nu nya medarbetare som under sommarmånaderna kan arbeta på vikariat eller behovsanställning. Med vikariat menas att man under en period anställs på ett fast arbetstidsmått. Är du rätt medarbetare för oss så finns goda möjligheter till fortsatt anställning även efter sommaren. För dig som önskar att istället arbeta på behovsanställning så finns även möjlighet till detta. Som behovsanställd förväntas du arbeta minst två pass per månad men har också möjligheten att boka upp mer arbetet om detta önskas.

För att kunna anställas som väktare med anställning i ett auktoriserat säkerhetsföretag krävs att du uppfyller våra grundkrav.


• 18 år
• God svenska i tal och skrift (antagningstester genomförs) 
• Ostraffad (Bakgrunds- och registerkontroller genomförs)
• Drogfri (stickprovskontroller genomförs)
• Ordnad ekonomi.

Du som önskar arbeta hos oss men saknar utbildning som väktare kommer att den 30 mars att få möjlighet att gå en 9 dagars väktarutbildning. Denna utbildning bedrivs av vårt utbildningsorgan BYA och är förlagd måndag till fredag med krav på 100% närvaro. Kursavgiften står vi för, det du investerar är din tid.

Anmälan sker via mail enligt ovan!

 

Varmt välkommen! Visa mindre

Nu söker vi cirka 50 sommarjobbare inom fastighetsskötsel

Läs mer Feb 10
AB Eidar, Trollhättans bostadsbolag förvaltar 6 500 hyresrätter i Trollhättans kommun och erbjuder ett hem till drygt 12 000 hyresgäster. Våra lägenheter är fördelade runt om i Trollhättans tätort och i de mindre samhällena Sjuntorp, Upphärad, Åsaka och Velanda. Vi har allt från studentettor vid högskolan till treor mitt i stan och barnvänliga radhusfyror nära naturen. Vi är... Visa mer
AB Eidar, Trollhättans bostadsbolag förvaltar 6 500 hyresrätter i Trollhättans kommun och erbjuder ett hem till drygt 12 000 hyresgäster.

Våra lägenheter är fördelade runt om i Trollhättans tätort och i de mindre samhällena Sjuntorp, Upphärad, Åsaka och Velanda. Vi har allt från studentettor vid högskolan till treor mitt i stan och barnvänliga radhusfyror nära naturen. Vi är hemma i Trollhättan.

Vårt mål är att vi år 2030 ska ha utökat vårt bestånd på ett nytänkande och klimatsmart sätt så att vi då kan erbjuda hela 7 000 hyresrätter i Trollhättans kommun, det är vårt sätt att bidra till hela Trollhättans utveckling – och vi är på god väg.

På AB Eidar, Trollhättans bostadsbolag arbetar över 120 engagerade och kunniga medarbetare i ett flertal olika roller, allt från fastighetsvärdar, till uthyrare, ekonomer och ombyggnadssamordnare. Hos oss kan du påverka vardagen för många människor och bidra till livskvalitet, trygghet och gemenskap, men också vara med och bidra till hela Trollhättans utveckling.

På samma sätt som vi värnar om att våra hyresgäster ska trivas i sina hem, värnar vi om att våra medarbetare ska trivas hos oss och känna sig hemma i vårt team. Eidar är en arbetsplats som genomsyras av en god gemenskap, glädje och ömsesidig respekt – vi har roligt och gör nytta tillsammans!
Sommarjobba på Eidar - bidra till att våra hyresgäster trivs samtidigt som du tjänar egna pengar
Är du på jakt efter ett roligt och lärorikt sommarjobb? Nu söker vi cirka 50 sommarjobbare som vill vara med och skapa trivsel för våra hyresgäster.

Varje sommar får vi hjälp av sommarjobbande ungdomar med att hålla fint i våra bostadsområden genom att ta hand om planteringar, gräsmattor och hålla rent kring våra fastigheter mm. Du jobbar tillsammans med andra ungdomar och det finns alltid någon av våra ordinarie fastighetsvärdar och miljövärdar till hands som stöd. Ta vara på möjligheten att tjäna egna pengar i sommar och få samtidigt en inblick i arbetslivet och hur det är att arbeta inom fastighetsbranschen.


Du som söker ska vara mellan 16 och 25 år och bo i Trollhättans kommun. Du ska kunna jobba hos Eidar under minst fyra veckor och kan välja mellan två perioder, vecka 25-28 eller vecka 29-32.


Du kan ha tidigare erfarenhet av arbete hos Eidar eller med liknande arbetsuppgifter på annan arbetsplats, men det kan även vara första gången du ska sommarjobba. Det viktigaste är att du har en positiv inställning och är beredd att hugga i.


Ansök senast den 29 februari genom att klicka på ”Sök jobbet” i annonsen på eidar.se/lediga-jobb


Alla ni som sökt sommarjobb kommer att kontaktas per mail senast i början av maj med besked om ni fått jobb eller inte. Visa mindre

Nu söker vi sommarvikarier till Kundservice

Läs mer Feb 10
AB Eidar, Trollhättans bostadsbolag förvaltar 6 500 hyresrätter i Trollhättans kommun och erbjuder ett hem till drygt 12 000 hyresgäster. Våra lägenheter är fördelade runt om i Trollhättans tätort och i de mindre samhällena Sjuntorp, Upphärad, Åsaka och Velanda. Vi har allt från studentettor vid högskolan till treor mitt i stan och barnvänliga radhusfyror nära naturen. Vi är... Visa mer
AB Eidar, Trollhättans bostadsbolag förvaltar 6 500 hyresrätter i Trollhättans kommun och erbjuder ett hem till drygt 12 000 hyresgäster.

Våra lägenheter är fördelade runt om i Trollhättans tätort och i de mindre samhällena Sjuntorp, Upphärad, Åsaka och Velanda. Vi har allt från studentettor vid högskolan till treor mitt i stan och barnvänliga radhusfyror nära naturen. Vi är hemma i Trollhättan.

Vårt mål är att vi år 2030 ska ha utökat vårt bestånd på ett nytänkande och klimatsmart sätt så att vi då kan erbjuda hela 7 000 hyresrätter i Trollhättans kommun, det är vårt sätt att bidra till hela Trollhättans utveckling – och vi är på god väg.

På AB Eidar, Trollhättans Bostadsbolag arbetar över 100 engagerade och kunniga medarbetare i ett flertal olika roller, allt från kundmottagare, receptionister och uthyrare till fastighetsvärdar, miljövärdar och ombyggnadssamordnare. Hos oss kan du påverka vardagen för många människor och bidra till livskvalitet, trygghet och gemenskap, men också vara med och bidra till hela Trollhättans utveckling.

På samma sätt som vi värnar om att våra hyresgäster ska trivas i sina hem, värnar vi också om att våra medarbetare ska trivas hos oss och känna sig hemma i vårt team. Eidar är en arbetsplats som genomsyras av en god gemenskap, glädje och ömsesidig respekt – vi har roligt och gör nytta tillsammans!
Sommarjobba med Kundservice på Eidar
AB Eidar, Trollhättans bostadsbolag söker nu ett antal sommarjobbare som vill vara med och ge våra kunder den bästa servicen i sommar.

Vi söker vikarier till såväl receptionen och uthyrningen som till Boservice som ansvarar för nyckelhantering och felanmälningar. Den gemensamma nämnaren är att man jobbar med kundservice och möter många människor med olika bakgrund varje dag. Låter det som något för dig?

Som vikarie i Kundservice jobbar du tillsammans med andra och har alltid någon från vår ordinarie personal till hands som stöd. Kan du även tänka dig att arbeta extra under andra tider på året för att täcka upp vid sjukdom eller runt lov- och helgdagar är det ett plus.

Bor du i Trollhättan, har gått ut gymnasiet och har testat att jobba med kundservice tidigare? Behärskar du svenska och engelska i tal och skrift samt har god datorvana? Brinner du för service och har hög social kompetens och ansvarskänsla? Då kan det vara dig vi söker!

Ansök senast den 29 februari genom att klicka på ”Sök jobbet” i annonsen på eidar.se/lediga-jobb

Alla som sökt sommarjobb kommer att kontaktas per mail senast i början av maj med besked om de fått jobb eller inte.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarpersonal till Trollhättan

Läs mer Feb 10
Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken?på Kungsgatan i Trollhättan söker vi?försäljare?som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningen sträcker sig över sommarmånaderna och du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsten är på ca 20 timmar i veckan. Om arbetet   Som försäljare är du Systembolaget... Visa mer
Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service!
Till butiken?på Kungsgatan i Trollhättan söker vi?försäljare?som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningen sträcker sig över sommarmånaderna och du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsten är på ca 20 timmar i veckan.

Om arbetet  
Som försäljare är du Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan eller på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo?och trevliga möten kännetecknar arbetet.? 

Vi möter många olika människor i butikerna, vårt mål är att spegla samhället, så alla är välkomna att söka arbete hos oss! Talar du något annat språk än svenska är det en tillgång.

Observera att för att arbeta hos oss behöver du vara 20 år eller äldre.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda?får till exempel en?introduktionsdag?som genomförs i det område butiken tillhör. 

Kontakt 
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Charlott Pettersson, butikschef, på telefonnummer: 0520-100 19. 

Ansökan 
Vid intresse är du välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 24 februari. Vi behandlar ansökningar löpande, och butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare.?Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev. 


Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se
systembolaget.se Visa mindre

Köksmedarbetare Vår & Sommarvikariat 2020

Läs mer Feb 4
Vad ska vi äta.......? Den frågan dyker upp i titt som tätt, till lunchen, inför middagen med familjen, träffen med kompisgänget eller när det planeras fest. Oavsett tillfälle kan vi hjälpa dig med en måltid som infriar och förhoppningsvis även överträffar dina förväntningar. Vi är övertygade om att mat kan smaka bra och se bra ut, även om den är färdiglagad, packad och säljs i... Visa mer
Vad ska vi äta.......?
Den frågan dyker upp i titt som tätt, till lunchen, inför middagen med familjen, träffen med kompisgänget eller när det planeras fest. Oavsett tillfälle kan vi hjälpa dig med en måltid som infriar och förhoppningsvis även överträffar dina förväntningar.
Vi är övertygade om att mat kan smaka bra och se bra ut, även om den är färdiglagad, packad och säljs i butik. Låt oss få möjlighet att bevisa det!
Vårt kök är fullt med duktiga kockar och kallskänkor med stor kärlek till mat där deras mål är att du som vår kund ska älska det de lagar, oavsett sammanhang. Vi vill vara ett prisvärt alternativ , där smak och kvalitet står i fokus, mat som får dig att vilja komma tillbaka om och om igen.
Färdigmat? Nej, vi vill gärna kalla det färdiglagad mat!
Att jobba i en värld där det handlar om kvalitativa produkter som tar tid att framställa men som också ska levereras i tid, krävs planering, tempo och god samarbetsförmåga!


Företagets huvudsakliga verksamhet är att förse dagligvaru- och servicehandeln med kvalitativ mat som är färdig att ätas som den är eller bara behöver värmas. Våra kunder och vår marknad finns i hela Västra Götaland i allmänhet och på ICA Kvantum Jätten i synnerhet, varifrån verksamheten också härstammar.
Vi tillverkar idag varm och kall husmanskost, smörgåstårtor, festfat, wraps, sushi, lunchsallader, smörgåsar mm. 
Beskrivning
Gillar du jobba i högt tempo i ett kök som ständigt är under utveckling.

Vill du vara med att utveckla vårt kök till det bättre? Vi jobbar utifrån att alltid höja nivån för att vara lite bättre än alla andra. I vårt kök jobbar vi i mindre team där teamet är ansvarig för att tillsammans nå dagens mål. 

Hos oss är driv och viljan att lära viktigare än betyg eller många rader på ett CV. 

Vi söker dig som målmedveten och gillar:

SERVICE 
att vårda och värna kunden.
KÄNSLA FÖR MAT
att ha ett gediget intresse för matlagning.
TEAMWORK
att arbetat tillsammans med kollegor och gemensamt ta ansvar för dagens utmaningar och ha roligt på jobbet.
TEMPO
att kunna jobba under full fart och inte vara rädd för att ta egna initiativ.
KVALITÉ
att alltid följa Jätten Caters kvalitetskrav när det gäller smak och utseende.
EGET DRIV
att lära sig nya saker, utvecklas och ta ansvar för din arbetsuppgift.

Kvalifikationer
Som sökande till Jätten Cater vill vi även att du ska:                                                   

- - vara flexibel och ha en positiv inställning till nya utmaningar.
- - kunna flytande svenska i tal och skrift.
- - kunna hantera IT i PC- och Androidmiljö.

Vi ser gärna att du (ej krav):

- - har utbildning i HACCP
- - har B-körkort Visa mindre

Röntgensjuksköterska inom akutvård i Trollhättan, juni-augusti

Läs mer Feb 3
För kunds räkning i Trollhättan söker vi nu fem legitimerade röntgensjuksköterskor för tjänstgöring under sommar veckorna 24-33 för att utföra röntgenundersökningar inom akutverksamheten. Tjänsterna är heltid och omfattar dagtid, kvällstid, helger och nätter. Arbetet som röntgensjuksköterska Som röntgensjuksköterska hos har du en betydande roll tillsammans med våra övriga profe... Visa mer
För kunds räkning i Trollhättan söker vi nu fem legitimerade röntgensjuksköterskor för tjänstgöring under sommar veckorna 24-33 för att utföra röntgenundersökningar inom akutverksamheten.
Tjänsterna är heltid och omfattar dagtid, kvällstid, helger och nätter.
Arbetet som röntgensjuksköterska
Som röntgensjuksköterska hos har du en betydande roll tillsammans med våra övriga professioner. Verksamheten är en viktig del i vårdkedjan, vilket innebär att du kommer att träffa många olika patienter från sjukhusets verksamheter och flöden. Arbetet innebär allt från konventionell röntgen, till mer avancerade undersökningar på både barn och vuxna.
En viktig del i rollen som röntgensjuksköterska är att skapa trygghet för patienten, med dennes unika förutsättningar och behov som utgångspunkt.
Kvalifikationer
Vi söker dig som
Är legitimerad röntgensjuksköterska
Har erfarenhet och kunskaper om Modaliteterna Mediels Adora, Mediels T3, CT Canon/Tosiba, Philips allura
Kan journalsystemen Sectra Ris och PACS.
Kan skapa goda relationer och har en god samarbetsförmåga
Kan arbeta självständigt likväl som i team
Är noggrann, ansvarstagande, flexibel och har ett positivt sinnelag
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Om oss
Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag med lång erfarenhet inom vårdsektorn sedan 2002. Tack vare våra medarbetare har vi utnämnts till högsta kreditvärdighet (AAA). Och vi är mycket stolta över att kunna lämna Nöjd kund-garanti till våra samarbetspartner. Läs mer om oss på www.mixmedicare.se.
Vi erbjuder
Konkurrenskraftig lön
Kollektivavtal
Tjänstepension och Försäkringar
Friskvårdsbidrag
Individuell introduktion
Faktura eller lön

Kontakt och ansökan
Vi rekryterar löpande under ansökningstiden – kontakta oss så snabbt som möjligt.
För mer information, kontakta våra konsultchefer på 08-741 13 90 eller bemanning@mixmedicare.se.
Skicka din ansökan till bemanning@mixmedicare.se – Ange referens: Röntgen TH AF 23838518
Följ oss gärna på Facebook eller Linkedin! Visa mindre

Sommarjobb som servicehandläggare i Trollhättan

Läs mer Feb 3
Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten och Försäkringskassan. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom... Visa mer
Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten och Försäkringskassan. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1400 anställda.
Servicekontoren finns över hela landet, från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Vårt huvudkontor finns i Gävle.

Hos oss får du bidra med din kompetens i arbetet för en effektivare statsförvaltning nära medborgaren.

Vi söker nu dig som vill hjälpa oss under sommarens semesterperiod i rollen som servicehandläggare på servicekontoret i Trollhättan. Sommarvikariat gör att vi kan prova på hur väl vi trivs med varandra inför en möjlig framtida anställning.

Vi arbetar serviceinriktat där du och dina kollegor tar ett gemensamt ansvar för ert uppdrag och lärande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som servicehandläggare ger du snabb och professionell service genom att svara på frågor från privatpersoner och företag. En stor del av ditt arbete är att vägleda kunder till att använda samarbetsmyndigheternas e-tjänster och att hitta information på webbplatser. I din roll är det viktigt att du lyssnar aktivt, anpassar ditt bemötande efter kund samt har ett pedagogiskt förhållningssätt.

I dina kundmöten har du stöd av de olika myndigheternas IT-system. Förutom introduktion och utbildning finns tid avsatt varje dag för att läsa in dig på den information du behöver för att hålla dig uppdaterad om nyheter och förändringar som berör servicekontorets verksamhet.

Kvalifikationer
Du drivs av att ge våra kunder god service, genom att du tar reda på varje kunds behov och ger svar eller vägledning. Eftersom du arbetar nära kunderna måste du känna dig bekväm i det direkta mötet med kunder med olika bakgrund och funktionsförmåga. Kort sagt söker vi dig som både har ett positivt bemötande och har lätt för att ta till dig ny kunskap.

Vi söker dig som har:
• En pågående eller avslutad akademisk utbildning om minst 180 hp
• Minst två års aktuell erfarenhet inom ett serviceyrke där du har informerat och väglett kunder vid personliga möten
• Kunskaper i informationssökning och vana att använda e-tjänster

Vidare ska du ha följande förmågor:
• Snabbt kunna skapa kontakt med andra på ett objektivt och professionellt sätt
• Kartlägga kundens behov genom att ställa frågor och lyssna aktivt
• Kommunicera muntligt och skriftligt på svenska
• Kommunicera muntligt på engelska
• Anpassa ditt arbetssätt efter kundernas varierande behov
• Hantera flera kunder samtidigt
• Bidra positivt till arbetsgruppens resultat och samarbete

Dessutom är det meriterande om du har:
• Intresse av framtida arbete som servicehandläggare hos oss
• Aktuell och relevant erfarenhet från arbete eller praktik på statligt servicekontor i Statens servicecenters, Skatteverkets eller Försäkringskassans regi

Övrigt
Anställningen är tidsbegränsad under perioden juni till augusti 
Anställningen är 100%.
Startdatum efter överenskommelse. 
Anställningen är placerad i Trollhättan.

Välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev senast 16 februari 2020. I ditt CV ska det tydligt framgå år och månad för varje anställning samt en kort beskrivning av arbetsuppgifterna.

Vi planerar att genomföra intervjuer under mars-april i Trollhättan. Visa mindre

Anslutningstekniker -Trollhättan

Läs mer Jan 31
Vattenfall Eldistribution söker en anslutningstekniker/anslutningsingenjörer, med placering i Trollhättan !  Arbetet kommer att pågå under perioden juni- augusti. Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden, inblick i att j... Visa mer
Vattenfall Eldistribution söker en anslutningstekniker/anslutningsingenjörer, med placering i Trollhättan ! 
Arbetet kommer att pågå under perioden juni- augusti.
Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden, inblick i att jobba på ett stort företag samt personlig utveckling. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen.
Arbetsuppgifter:
Som Anslutningstekniker kommer du att:
• Handlägga, kvalitetssäkra och koordinera inkommande anslutningsförfrågningar från kund eller elinstallatör
• Vara ansvarig Handläggare mindre elnätsanslutningar genom hela processen från kundförfrågan till avslut. Detta innefattar kundofferter, beställning till entreprenör, fakturering och   uppföljning
• Vara i kontinuerlig kontakt med kunder, installatörer och entreprenörer
Vi söker dig som:
Studerar på eftergymnasial nivå inom elkraft och är flytande i svenska både i tal och skrift.
Du drivs av att ge god service och är professionell i ditt bemötande. Du har intresse för att hjälpa andra och är lösningsorienterad. Vidare har du lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och är lugn även i mer pressade situationer.
Har du tidigare erfarenhet från elbranschen, erfarenhet av kundinteraktion och/eller installatörs- och entreprenörsverksamhet ser vi det som meriterande.
Ansökan:
Skicka in ditt CV och personligt brev genom att ansöka nedan senast 23 februari 2020. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anna Ambjörnsson, anna.ambjornsson@vattenfall.com . För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Isabella Regardt via sommarjobb@vattenfall.com
Vi ser fram emot din ansökan!
Det kan förekomma att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen görs drogtest.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Vi på vattenfall har bestämt oss för att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Följ med oss på vägen mot ett fossilfritt liv!
Om oss:
Energi är vårt bidrag till människors livskvalitet – varje dag. Med 30 000 medarbetare erbjuder Vattenfall ett brett utbud av tjänster inom el och värme till miljoner kunder i norra Europa. För våra kommande utmaningar behöver vi människor som helhjärtat engagerar sig för våra kunder och för en hållbar samhällsutveckling – människor som du.
Vattenfall Eldistribution AB är ett bolag inom Vattenfallkoncernen. Vi är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Vårt elnät omfattar cirka 12 000 ledningsmil – ungefär tre varv runt jorden. Vi utvecklar och underhåller vårt elnät genom stora investeringar för en hög leveranssäkerhet och för att möta framtidens krav på ett modernt elnät. Vi är cirka 750 medarbetare som arbetar inom områden som teknik, ekonomi, marknad, IT, miljö med flera. Vi finns på tre orter – Trollhättan, Stockholm och Luleå. Visa mindre

Dokumenterare - Trollhättan

Läs mer Jan 31
Studerar du på högskolan med inriktning Elkraft och vill fylla ditt CV med en värdefull erfarenhet? Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden, inblick i att jobba på ett stort företag samt personlig utveckling. Du kan sök... Visa mer
Studerar du på högskolan med inriktning Elkraft och vill fylla ditt CV med en värdefull erfarenhet?
Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden, inblick i att jobba på ett stort företag samt personlig utveckling. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen.
Gruppen Selektivplanering ansvarar för kontrollanläggningar i Vattenfall Eldistributions elnät. Två av gruppens uppgifter är att ta fram inställningar för reläskydd och beställa underhållsprov av reläskydden. Inställningsvärden och provningsprotokoll efter underhållet sparas i Vattenfall Eldistributions dokumentationssystem. Nu söker vi en dokumenterare, med placering i Trollhättan! Arbetet kommer att pågå under perioden juni- augusti. Målet med sommarjobbet är att förbättra dokumentationen kring krontrollanläggningar. Det är ett steg i att möjliggöra automation av dokumentflöde vid schemalagt underhåll av kontrollanläggningen.
Arbetsuppgifter:
Koppla registerkort i dokumentationssystemet till specifika systempositioner (objekt) i underhållssystemet. I princip innebär arbetet att:
 I dokumentationssystemet söka ut dokument (registerkort) för kontrollutrustning stationsvis
I underhållssystemet söka ut reläskyddsobjekt stationsvis
Uppdatera dokumenten med objektnummer från motsvarande reläskyddsobjekt
 Föra logg på utfört arbete och upptäckta avvikelser

 
Du kommer regelbundet stämma av utfört arbete med handledaren och efter din period hos Vattenfall kommer du att få erfarenhet av ett av de vanligaste dokumentations- och underhållssystemen. Även erfarenhet av att granska dokumentation och förståelse för innebörden varför korrekt dokumentation är viktigt. Du kommer även få en viss förståelse för kontrollanläggningars uppbyggnad.
Vi söker dig som:
Studerar till Elkraftingenjör och är flytande i svenska både i tal och skrift. Du ska vara van datoranvändare med kunskaper inom Excel samt området elkraft. Gällande dina personliga egenskaper ser vi att du är analytisk och tålmodig
Ansökan:
Skicka in ditt CV och personligt brev genom att ansöka nedan senast 23 februari 2020. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef johan.jarnhamn@vattenfall.com För information gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Isabella Regardt via sommarjobb@vattenfall.com
Vi ser fram emot din ansökan!
Det kan förekomma att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen görs drogtest.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Vi på vattenfall har bestämt oss för att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Följ med oss på vägen mot ett fossilfritt liv!
Om oss:
Energi är vårt bidrag till människors livskvalitet – varje dag. Med 30 000 medarbetare erbjuder Vattenfall ett brett utbud av tjänster inom el och värme till miljoner kunder i norra Europa. För våra kommande utmaningar behöver vi människor som helhjärtat engagerar sig för våra kunder och för en hållbar samhällsutveckling – människor som du.
Vattenfall Eldistribution AB är ett bolag inom Vattenfallkoncernen. Vi är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Vårt elnät omfattar cirka 12 000 ledningsmil – ungefär tre varv runt jorden. Vi utvecklar och underhåller vårt elnät genom stora investeringar för en hög leveranssäkerhet och för att möta framtidens krav på ett modernt elnät. Vi är cirka 750 medarbetare som arbetar inom områden som teknik, ekonomi, marknad, IT, miljö med flera. Vi finns på tre orter – Trollhättan, Stockholm och Luleå. Visa mindre

Ärendehanterare - Trollhättan

Läs mer Jan 31
Vattenfall Eldistribution söker Ärendehanterare till sommaren 2020! Nu söker vi flera ärendehanterare till Vattenfall Eldistribution AB, med placering i Trollhättan!  Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden, inblick i a... Visa mer
Vattenfall Eldistribution söker Ärendehanterare till sommaren 2020!
Nu söker vi flera ärendehanterare till Vattenfall Eldistribution AB, med placering i Trollhättan! 
Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden, inblick i att jobba på ett stort företag samt personlig utveckling. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen.
Detta är en möjlighet för dig att få en intern utbildning i yrket under 4-5 veckor för att sedan arbeta relativt självständigt i vår driftcentral. Som ärendehanterare på Driftcentralen kommer du få en god inblick i hur Vattenfall Eldistribution AB arbetar för att övervaka, reparera, planera och informera kring elnätet. Efter sommarens slut kommer du ha fått en mycket meriterande erfarenhet och viktiga kontakter inför ditt kommande arbetsliv. Dessutom väljer vi att se detta sommarjobb som ett rekryteringsunderlag inför kommande rekryteringar! Tidigare sommarjobbare har erbjudits timanställning alternativt fast anställning efter sommarens slut.
Arbetsuppgifter:
Du kommer bland annat hantera ärenden som berör våra kunder och anläggningar gällande lågspänning, felobservationer och avbrottsstatistik.
Vi söker dig som:
Studerar till Elkrafttekniker eller Elkraftingenjörer alternativt till Energiingenjör på högskola eller universitet. Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare är detta meriterande.
Som person är du positiv med god kommunikativ förmåga. Du tar dig an dina arbetsuppgifter och studier på ett engagerat sätt, vilket gör att du snabbt kommer in i din nya roll.
Ansökan:
Skicka in ditt CV och personligt brev genom att ansöka nedan senast 23 februari 2020. 
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Petra Lönn petra.lonn@vattenfall.com. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Isabella Regardt via sommarjobb@vattenfall.com
Vi ser fram emot din ansökan!
Vi på vattenfall har bestämt oss för att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Följ med oss på vägen mot ett fossilfritt liv !
Vill du veta mer om oss? Besök www.vattenfall.se
Det kan förekomma att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Om oss:
Energi är vårt bidrag till människors livskvalitet – varje dag. Med 30 000 medarbetare erbjuder Vattenfall ett brett utbud av tjänster inom el och värme till miljoner kunder i norra Europa. För våra kommande utmaningar behöver vi människor som helhjärtat engagerar sig för våra kunder och för en hållbar samhällsutveckling – människor som du.
Vattenfall Eldistribution AB är ett bolag inom Vattenfallkoncernen. Vi är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Vårt elnät omfattar cirka 12 000 ledningsmil – ungefär tre varv runt jorden. Vi utvecklar och underhåller vårt elnät genom stora investeringar för en hög leveranssäkerhet och för att möta framtidens krav på ett modernt elnät. Vi är cirka 750 medarbetare som arbetar inom områden som teknik, ekonomi, marknad, IT, miljö med flera. Vi finns på tre orter – Trollhättan, Stockholm och Luleå. Visa mindre

Kundrådgivare - Trollhättan

Läs mer Jan 31
Söker du sommarjobb som kundrådgivare ? Nu söker vi på Vattenfall Eldistribution i Trollhättan en Kundrådgivare, under perioden juni-augusti! Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden, inblick i att jobba på ett stort för... Visa mer
Söker du sommarjobb som kundrådgivare ?
Nu söker vi på Vattenfall Eldistribution i Trollhättan en Kundrådgivare, under perioden juni-augusti!
Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden, inblick i att jobba på ett stort företag samt personlig utveckling. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen.
Arbetsuppgifter:
Administrativt arbete såsom:
Hantera förfrågningar om ledningsanvisning
Administrera kund- och anläggningsdata i vårt system
Kontakt både med vår serviceentreprenör, kunder och andra intressenter.

Från detta sommarjobb får du erfarenhet av att arbeta med kundnära uppgifter och ärenden som har en direkt påverkan på kunder, intressenter och samhälle.


Vi söker dig som:
Vi söker personer med sinne för ordning och reda, samt har hög servicekänsla och som har egen drivkraft att lösa uppgifter och få aktiviteter i mål. Viktigt att man trivs att arbeta i grupp och med administrativa uppgifter i IT-system.
Meriterande är om du har erfarenhet av administrativt arbete och har IT vana. Som person ser vi att du trivs att arbeta i grupp och har stort engagemang.
Skicka in ditt CV och personligt brev genom att ansöka nedan senast 23 februari 2020. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef fredrik.persson@vattenfall.com För information gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Isabella Regardt via sommarjobb@vattenfall.com
Vi ser fram emot din ansökan!
Det kan förekomma att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen görs drogtest.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Vi på vattenfall har bestämt oss för att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Följ med oss på vägen mot ett fossilfritt liv!
Om oss:
Energi är vårt bidrag till människors livskvalitet – varje dag. Med 30 000 medarbetare erbjuder Vattenfall ett brett utbud av tjänster inom el och värme till miljoner kunder i norra Europa. För våra kommande utmaningar behöver vi människor som helhjärtat engagerar sig för våra kunder och för en hållbar samhällsutveckling – människor som du.
Vattenfall Eldistribution AB är ett bolag inom Vattenfallkoncernen. Vi är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Vårt elnät omfattar cirka 12 000 ledningsmil – ungefär tre varv runt jorden. Vi utvecklar och underhåller vårt elnät genom stora investeringar för en hög leveranssäkerhet och för att möta framtidens krav på ett modernt elnät. Vi är cirka 750 medarbetare som arbetar inom områden som teknik, ekonomi, marknad, IT, miljö med flera. Vi finns på tre orter – Trollhättan, Stockholm och Luleå. Visa mindre

Administratör/dokumenterare -Trollhättan

Läs mer Jan 31
Vattenfall Eldistribution söker Administratör/dokumenterare till sommaren 2020! Nu söker vi Administratörer/dokumenterare till Vattenfall Eldistribution AB, med placering i Trollhättan!  Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför fr... Visa mer
Vattenfall Eldistribution söker Administratör/dokumenterare till sommaren 2020!
Nu söker vi Administratörer/dokumenterare till Vattenfall Eldistribution AB, med placering i Trollhättan! 
Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden, inblick i att jobba på ett stort företag samt personlig utveckling. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen.
Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande allt från enkla administrativa arbetsuppgifter utan större krav på kunskap kring elnät, till att utföra enklare analyser, genom exempelvis testa olika driftläggningar i distributionsnätet, samt utföra lastfördelningsberäkningar och dokumentera resultat.
Detta sommarjobb ger dig som sommarjobbare möjligheten att lära dig hantera vårt anläggningsregister samt att utföra beräkningar.
Vi söker dig som:
Studerar till Elkraftingenjörer på högskola och universitet eller gymnasiestudent. Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Du ska ha arbetat i Netbas. och/eller utfört lastflödesberäkningar.
Som person är du Analytisk, noggrann, gillar beräkningar.
Ansökan:
Skicka in ditt CV och personligt brev genom att ansöka nedan senast 23 februari 2020. 
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef mirela1.mustafic@vattenfall.com. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Isabella Regardt via sommarjobb@vattenfall.com
Vi ser fram emot din ansökan!
Vi på vattenfall har bestämt oss för att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Följ med oss på vägen mot ett fossilfritt liv !
Vill du veta mer om oss? Besök www.vattenfall.se
Det kan förekomma att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Om oss:
Energi är vårt bidrag till människors livskvalitet – varje dag. Med 30 000 medarbetare erbjuder Vattenfall ett brett utbud av tjänster inom el och värme till miljoner kunder i norra Europa. För våra kommande utmaningar behöver vi människor som helhjärtat engagerar sig för våra kunder och för en hållbar samhällsutveckling – människor som du.
Vattenfall Eldistribution AB är ett bolag inom Vattenfallkoncernen. Vi är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Vårt elnät omfattar cirka 12 000 ledningsmil – ungefär tre varv runt jorden. Vi utvecklar och underhåller vårt elnät genom stora investeringar för en hög leveranssäkerhet och för att möta framtidens krav på ett modernt elnät. Vi är cirka 750 medarbetare som arbetar inom områden som teknik, ekonomi, marknad, IT, miljö med flera. Vi finns på tre orter – Trollhättan, Stockholm och Luleå. Visa mindre

Mätinfra beställare - Trollhättan

Läs mer Jan 31
Vattenfall Eldistribution söker Mätinfra beställare sommaren 2020! Nu söker vi en Mätinfra beställare till Vattenfall Eldistribution AB, med placering i Trollhättan! Arbetet kommer att pågå mellan maj - september. Avdelningen arbetar med insamling av mätarställningar och händelser från våra elmätare för att kunna debitera våra kunder med rätt förbrukning samt förebygga elfel oc... Visa mer
Vattenfall Eldistribution söker Mätinfra beställare sommaren 2020!
Nu söker vi en Mätinfra beställare till Vattenfall Eldistribution AB, med placering i Trollhättan! Arbetet kommer att pågå mellan maj - september. Avdelningen arbetar med insamling av mätarställningar och händelser från våra elmätare för att kunna debitera våra kunder med rätt förbrukning samt förebygga elfel och effektivisera elnätets underhåll.
Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden, inblick i att jobba på ett stort företag samt personlig utveckling. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen.
Arbetsuppgifter:
Beställa mätinfra efter besked/behov från verksamheten (Insamling eller Nätanslutningar), samt dokumentera alla nya uppsättningar som sker i Vattenfall Eldistributions nät.
Arbeta inom MIP (MätInfra Planering) grupp som idag består av ca 3 andra personer i Trollhättan.

Du som sommarjobbare kommer att få en kort utbildning och ha tillgång till dokumentation (lathundar) och olika system för att kunna genomföra jobbet. Du kommer efter ditt sommarjobb på Vattenfall få en helhetsbild av hur insamling fungerar, där olika delar som matarapparater, PLC/radio kommunikation, mobilnät ingår och analyseras.
Vi söker dig som:
Studerar på Högskola inom Elektroteknik/Elkraft . Du är teknik intresserad och en van datoranvändare. För att lyckas i detta arbete är det viktigt att du är strukturerad. Du har lätt att förstå dokumenterade instruktioner och kan jobba och samarbeta med gruppen såväl arbeta självständigt. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad och inte rädd att ställa frågor samt tar ditt ansvar. Vidare är du flytande i svenska.
Meriterande är erfarenhet av elbranschen samt mätning. Erfarenhet av GIS/NIS-system är även meriterande samt erfarenhet av administration.
Ansökan:
Skicka in ditt CV och personligt brev genom att ansöka nedan senast 23 februari 2020. 
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef juan.estrada@vattenfall.comFör information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Isabella Regardt via sommarjobb@vattenfall.com
Vi ser fram emot din ansökan!
Det kan förekomma att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Om oss:
Energi är vårt bidrag till människors livskvalitet – varje dag. Med 30 000 medarbetare erbjuder Vattenfall ett brett utbud av tjänster inom el och värme till miljoner kunder i norra Europa. För våra kommande utmaningar behöver vi människor som helhjärtat engagerar sig för våra kunder och för en hållbar samhällsutveckling – människor som du.
Vattenfall Eldistribution AB är ett bolag inom Vattenfallkoncernen. Vi är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Vårt elnät omfattar cirka 12 000 ledningsmil – ungefär tre varv runt jorden. Vi utvecklar och underhåller vårt elnät genom stora investeringar för en hög leveranssäkerhet och för att möta framtidens krav på ett modernt elnät. Vi är cirka 750 medarbetare som arbetar inom områden som teknik, ekonomi, marknad, IT, miljö med flera. Vi finns på tre orter – Trollhättan, Stockholm och Luleå. Visa mindre

Mätvärdesoperatör - Trollhättan

Läs mer Jan 31
Vattenfall Eldistribution söker Mätvärdesoperatör sommaren 2020! Nu söker vi Mätvärdesoperatörer till Vattenfall Eldistribution AB, med placering i Trollhättan! Arbetet kommer att pågå mellan maj - september. Avdelningen arbetar med insamling av mätarställningar och händelser från våra elmätare för att kunna debitera våra kunder med rätt förbrukning samt förebygga elfel och eff... Visa mer
Vattenfall Eldistribution söker Mätvärdesoperatör sommaren 2020!
Nu söker vi Mätvärdesoperatörer till Vattenfall Eldistribution AB, med placering i Trollhättan! Arbetet kommer att pågå mellan maj - september. Avdelningen arbetar med insamling av mätarställningar och händelser från våra elmätare för att kunna debitera våra kunder med rätt förbrukning samt förebygga elfel och effektivisera elnätets underhåll.
Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden, inblick i att jobba på ett stort företag samt personlig utveckling. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen.
Arbetsuppgifter:
Monitorera ett viss nätområde och se till att alla mätare i det kommunicerar dagligen med insamlingssystemet.
Göra felsökning när de inte gör det och välj rätt åtgärd för att säkra kommunikationen med elmätare.
Om åtgärden är att felsöka i fält då skapar man ett ärende eller en infra arbetsorder som man sen följer upp och kvitterar när arbetet är klart (genomfört på ett korrekt sätt).

Vi söker dig som:
Studerar på Högskola inom Elektroteknik/Elkraft . Du är teknik intresserad och en van datoranvändare. För att lyckas i detta arbete är det viktigt att du är strukturerad. Du har lätt att förstå dokumenterade instruktioner och kan jobba och samarbeta med gruppen såväl arbeta självständigt. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad och inte rädd att ställa frågor samt tar ditt ansvar. Vidare är du flytande i svenska.
Meriterande är erfarenhet av elbranschen samt mätning.
Ansökan:
Skicka in ditt CV och personligt brev genom att ansöka nedan senast 23 februari 2020. 
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef juan.estrada@vattenfall.comFör information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Isabella Regardt via sommarjobb@vattenfall.com
Vi ser fram emot din ansökan!
Det kan förekomma att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Om oss:
Energi är vårt bidrag till människors livskvalitet – varje dag. Med 30 000 medarbetare erbjuder Vattenfall ett brett utbud av tjänster inom el och värme till miljoner kunder i norra Europa. För våra kommande utmaningar behöver vi människor som helhjärtat engagerar sig för våra kunder och för en hållbar samhällsutveckling – människor som du.
Vattenfall Eldistribution AB är ett bolag inom Vattenfallkoncernen. Vi är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Vårt elnät omfattar cirka 12 000 ledningsmil – ungefär tre varv runt jorden. Vi utvecklar och underhåller vårt elnät genom stora investeringar för en hög leveranssäkerhet och för att möta framtidens krav på ett modernt elnät. Vi är cirka 750 medarbetare som arbetar inom områden som teknik, ekonomi, marknad, IT, miljö med flera. Vi finns på tre orter – Trollhättan, Stockholm och Luleå. Visa mindre

Ärendekontrollant - Trollhättan

Läs mer Jan 31
Studerar du på gymnasiet eller universitet/högskola inriktning teknik och vill fylla ditt CV med en värdefull erfarenhet? Nu söker vi Ärendekontrollanter till Vattenfall Eldistribution, med placering i Trollhättan ! Arbetet kommer att pågå under perioden juni- augusti. Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett ... Visa mer
Studerar du på gymnasiet eller universitet/högskola inriktning teknik och vill fylla ditt CV med en värdefull erfarenhet?
Nu söker vi Ärendekontrollanter till Vattenfall Eldistribution, med placering i Trollhättan ! Arbetet kommer att pågå under perioden juni- augusti.
Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden, inblick i att jobba på ett stort företag samt personlig utveckling. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen.
Arbetsuppgifter:
Administrativt kontrollera och godkänna entreprenörens avrapportering av utfört arbete. Även andra administrativa arbeten kommer att förekomma. I arbetet lär du dig arbeta i ärendehanteringssystemet SAP- PM och får en affärsmässig förståelse av arbetet mellan beställare och entreprenör.
Vi söker dig som:
 
Studerar på gymnasiet eller eftergymnasial nivå inom teknisk inriktning och är flytande i svenska både i tal och skrift.
Gällande dina personliga egenskaper ser vi att du är positiv, nyfiken samt har en god samarbetsförmåga.

 
Ansökan:
Skicka in ditt CV och personligt brev genom att ansöka nedan senast 23 februari 2020. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jerry Johansson; jerry.johansson@vattenfall.com. För information gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Isabella Regardt via sommarjobb@vattenfall.com
Vi ser fram emot din ansökan!
Det kan förekomma att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen görs drogtest.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Vi på vattenfall har bestämt oss för att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Följ med oss på vägen mot ett fossilfritt liv!
Vill du veta mer om oss? Besök www.vattenfall.se
Om oss:
Energi är vårt bidrag till människors livskvalitet – varje dag. Med 30 000 medarbetare erbjuder Vattenfall ett brett utbud av tjänster inom el och värme till miljoner kunder i norra Europa. För våra kommande utmaningar behöver vi människor som helhjärtat engagerar sig för våra kunder och för en hållbar samhällsutveckling – människor som du.
Vattenfall Eldistribution AB är ett bolag inom Vattenfallkoncernen. Vi är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Vårt elnät omfattar cirka 12 000 ledningsmil – ungefär tre varv runt jorden. Vi utvecklar och underhåller vårt elnät genom stora investeringar för en hög leveranssäkerhet och för att möta framtidens krav på ett modernt elnät. Vi är cirka 750 medarbetare som arbetar inom områden som teknik, ekonomi, marknad, IT, miljö med flera. Vi finns på tre orter – Trollhättan, Stockholm och Luleå. Visa mindre

Servitris

Läs mer Jan 30
Kanalrestaurangen ligger i Oddfellowgården på Strandgatan i Trollhättan med en fantastik vy mot kanalen. Gården består av K-märkt hus med mycket charm och hemtrevnad. Här är ambitionerna är högt satta, våra gäster skall känna sig väl omhändertagna och vi gör inga avkall på kvalitet. Personliga egenskaper Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva... Visa mer
Kanalrestaurangen ligger i Oddfellowgården på Strandgatan i Trollhättan med en fantastik vy mot kanalen. Gården består av K-märkt hus med mycket charm och hemtrevnad. Här är ambitionerna är högt satta, våra gäster skall känna sig väl omhändertagna och vi gör inga avkall på kvalitet. Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig. Arbetsuppgifter
Vi söker nu servitörer/servitriser till vår restauranger. Arbetsuppgifterna består bl.a. av att servera våra gäster lunch, Ala carte, enklare rätter, kassarbete samt enklare bar. Vid lugna tillfällen hjälper man även till att fyll på varor och diska. Du kommer jobba i nära kontakt med våra restaurangansvariga. Visa mindre

Barnmorska till förlossningsavdelning i Trollhättan 15/6-16/8

Läs mer Jan 30
För kunds räkning i Trollhättan erbjuder vi nu två erfarna barnmorskor utvecklande och spännande heltidstjänster som omfattar dag/kväll/natt/helg på förlossningsavdelningen under perioden 15/6-16/8 2020. Som barnmorska på förlossningsavdelningen handhar du såväl normala som komplicerade graviditeter och förlossningar samt förvård av inneliggande gravida med komplicerade gravidi... Visa mer
För kunds räkning i Trollhättan erbjuder vi nu två erfarna barnmorskor utvecklande och spännande heltidstjänster som omfattar dag/kväll/natt/helg på förlossningsavdelningen under perioden 15/6-16/8 2020.
Som barnmorska på förlossningsavdelningen handhar du såväl normala som komplicerade graviditeter och förlossningar samt förvård av inneliggande gravida med komplicerade graviditeter.
Mix Medicare erbjuder dig utveckling i karriären genom många intressanta tjänster där din specialkompetens tillvaratas, goda villkor, konkurrenskraftig lön samt alltid en individuell introduktion. Möjligheterna att bredda och fördjupa dig är många.
Du har
Barnmorskeexamen
Erfarenhet som förlösande barnmorska på förlossningsavdelning
Genuint intresse för människor och patienten i fokus
Stor ansvarstagande förmåga
Engagemang, flexibilitet och är bekväm i din yrkesroll
Vana att planera, är duktig på att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat
Förmågan att arbeta lika bra självständigt som i grupp
Kunskap i journalsystemet Obstetrix och Melior
Goda kunskaper i det svenska språket

 Om oss
Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag med lång erfarenhet inom vårdsektorn sedan 2002. Tack vare våra medarbetare har vi utnämnts till högsta kreditvärdighet (AAA). Och vi är mycket stolta över att kunna lämna Nöjd kund-garanti till våra samarbetspartner. Läs mer om oss på www.mixmedicare.se.
 Vi erbjuder
Konkurrenskraftig lön
Kollektivavtal
Tjänstepension och Försäkringar
Friskvårdsbidrag
Individuell introduktion
Faktura eller lön

Kontakt och ansökan
Vi rekryterar löpande under ansökningstiden – kontakta oss så snabbt som möjligt.
För mer information, kontakta våra konsultchefer på 08-741 13 90 eller bemanning@mixmedicare.se.
Skicka din ansökan till bemanning@mixmedicare.se – Ange referens: 
Barnmorska TH AF 23827381
Följ oss gärna på Facebook eller Linkedin! Visa mindre

Vi söker talangfulla Sommar- och timvikarier till Vård- och Omsorg

Läs mer Jan 30
Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre. Om Verksamheten Att arbet... Visa mer
Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.
Om Verksamheten
Att arbeta inom Vård- och Omsorg i Trollhättans Stad handlar om självaste livet.

Hos oss är du med och bidrar med trygghet och meningsfullhet för våra brukare. Vi erbjuder Dig möjligheten till ett varierande arbete där din insats är av stor betydelse. Vårt fokus ligger på att genom en kvalitativ omvårdnad skapa förutsättningar för en god livskvalitet för våra brukare.

Nu söker vi talangfulla medarbetare som vill vara med bidra och göra skillnad under sommaren 2020. Hoppas du är en av dem!

Arbetsuppgifter
Som sommar- och timvikarie hos oss kommer Du arbeta inom hemtjänst, vård- och omsorgsboenden, omsorg för personer med funktionsvariation, socialpsykiatrin och personlig assistans.

Arbetsuppgifterna består bland annat av att hjälpa brukare vid måltider, personlig hygien, förflyttningar och följa med på olika aktiviteter. I arbetet ingår även dokumentation och att utföra insatser utifrån delegation från sjuksköterska. Din arbetstid kommer vara schemalagd, dag, kväll och helg. Även nattjänster och dygnspass förekommer i vissa tjänster.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett stort intresse av att arbeta med vård och omsorg. Har du en godkänd eller pågående utbildning från Omvårdnadsprogrammet eller Barn- och fritidsprogrammet är detta meriterande. Har du även tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är även detta en merit. För arbetet krävs goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Du som söker ska även ha fyllt 18 år. Körkort är önskvärt men inget krav.

Vi sätter stort värde vid att du som person är ansvarsfull och tycker om att ge god service. Våra brukare har ett varierat behov av stöd och hjälp och det är viktigt att du är ödmjuk och lyhörd inför detta. Du ska ha god förmåga att skapa relationer då du i arbetet har många kontaktytor med såväl brukare, anhöriga och andra företrädare.

Ansökningsinformation
Vi kommer att kunna erbjuda både månadsanställning och timanställning som vikarie.
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Bifoga betyg och intyg som kan styrka dina meriter i din ansökan.

Frågor kan mailas till:
Maria Gällnäs, Rekryterare, maria.gallnas@trollhattan.se eller
Ulla-Carin Tegelberg, Enhetschef, ulla-carin.tegelberg@trollhattan.se

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!


Trollhättan är en stark och attraktiv kommun som ska bli större. I dag är vi passerat 59 000 invånare och vi har siktet inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi med att skapa förutsättningar för detta. Vi är över 5 000 medarbetare och våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare - nu och i framtiden. Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund.


Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid. Visa mindre

AnnSam söker barnmorskor till Trollhättan i sommar

Läs mer Jan 29
AnnSam söker barnmorskor för sommaruppdrag i Trollhättan. Behovet är perioden 16/6-16/8 . Arbetstiden är dag/kväll/natt/helg. Du som söker bör ha erfarenhet av förlossningsvård. Journalsystemet som används är Melior och Obstetrix. Önskvärt att du har erfarenhet av dessa. Uppdraget tillsätts löpande, så vänta inte med din ansökan. Har du frågor är du välkommen att höra av dig! ... Visa mer
AnnSam söker barnmorskor för sommaruppdrag i Trollhättan. Behovet är perioden 16/6-16/8 . Arbetstiden är dag/kväll/natt/helg. Du som söker bör ha erfarenhet av förlossningsvård.
Journalsystemet som används är Melior och Obstetrix. Önskvärt att du har erfarenhet av dessa.
Uppdraget tillsätts löpande, så vänta inte med din ansökan. Har du frågor är du välkommen att höra av dig!


I rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Du deltar i ronder samt medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.
Vi är mån om våra sjuksköterskor och har konkurrenskraftiga löner vilket innebär att du alltid har goda möjligheter till bra lön hos oss på AnnSam.
Självklart erbjuder vi inskolning och behöver du boende i samband med uppdraget ordnar vi även det.
Hos oss får du konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar, 14-dagars lön, med mera. Vi berättar gärna mer vid en kontakt.
Intervjuer och tillsättning av uppdrag sker löpande så tveka inte att höra av dig!


Om oss
AnnSam är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.
Vi har bemanningsuppdrag över hela Sverige hos både hos offentliga och privata aktörer.
Vi har funnits i branschen sedan 1999 och har lång erfarenhet inom vårdbemanning, så hos oss kan du känna dig trygg!


För att bli anställd hos oss så ska du:
- ha godkänd svensk sjuksköterskelegitimation
- ha arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska minst 1 år
- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystem


Vi ser fram emot din ansökan!    


www.annsam.se
Tel: 016-55 12 450 Visa mindre

Sommarjobbare till Överby - Trollhättan

Läs mer Jan 28
Vi behöver nya säljare till sommaren! Brinner du för detaljhandel? Drivs du av de utmaningar som finns i ett varuhus? Då är det dig vi behöver till vårt team. Det är ju i varuhusen slaget om kunderna står och nu behöver vi dig för att, tillsammans med din chef och dina kollegor, vinna detta slag. Det vore jättekul om du vill vara med och utveckla Rusta tillsammans med oss! Vi s... Visa mer
Vi behöver nya säljare till sommaren!
Brinner du för detaljhandel? Drivs du av de utmaningar som finns i ett varuhus? Då är det dig vi behöver till vårt team. Det är ju i varuhusen slaget om kunderna står och nu behöver vi dig för att, tillsammans med din chef och dina kollegor, vinna detta slag. Det vore jättekul om du vill vara med och utveckla Rusta tillsammans med oss! Vi söker flertalet nya medarbetare för deltidsarbete under sommaren med tillträde enligt överenskommelse.
Din roll som säljare
Arbetet i ett Rusta-varuhus är fartfyllt, varierat och roligt. Ingen dag är den andra lik! Du kommer att arbeta med och ta ansvar för olika typer av uppgifter varje dag; från kassaarbete och kundbemötande till varupåfyll och ombyggnad av varuhusets avdelningar.
Ditt ansvar som säljare:
att alltid sätta kund- och försäljningsfokus som första prioritet och att bidra till att uppnå och överträffa varuhusets försäljnings- och lönsamhetsmål
att arbeta effektivt med kassaarbete, varuhusexponering, prissättning, lagerhantering och påfyllnad (inkl. inventeringar)
att hålla ordning och reda

Din profil
Framförallt är du en person som trivs med ett högt tempo och som vill utvecklas i din roll som säljare hos oss på Rusta. Raka puckar, högt i tak och ett glatt humör är självklart för dig. Du har hög servicekänsla och lätt för att samarbeta. Som säljare på Rusta är rätt attityd och inställning det allra viktigaste.
Våra värderingar
Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet.
Sätt igång och ansök!
Låter det här som en tjänst för dig? Sök redan i dag, ansökningarna behandlas löpande. Vi använder oss av ett personlighetstest som en del av urvalsprocessen. Testet mäter egenskaper som är viktiga för arbetet, och ser till att alla sökande bedöms på samma sätt. Testet tar ca 15 min att fylla i och är en förutsättning för att gå vidare i urvalsprocessen. 
Välkommen att registrera CV och personligt brev!
Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga hem- och fritidsprodukter som ger många människor mycket för pengarna. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta över 100 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning. Visa mindre

Säsongsvikariat - Parkarbetare

Läs mer Jan 24
Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre. Om verksamheten Kontoret ... Visa mer
Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.
Om verksamheten
Kontoret Produktion och Service utgör en enhet inom Serviceförvaltningen.

Verksamheten är intäktsfinansierad genom försäljning till Trollhättans Stads olika förvaltningar och bolag och vi är totalt ca 130 medarbetare. De tjänster som tillhandahålls är markentreprenader, grönyteskötsel, fordons- och verkstadsmekaniskt arbete, transporttjänster och förrådstjänster. Inom verksamheten finns också tryckeri, personalrestaurang, internpostutdelning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt stadens växel och reception. Nu söker vi flera serviceinriktade parkarbetare för både kortare och längre säsongsuppdrag.

Arbetsuppgifter
Som parkarbetare kommer du jobba med varierande uppgifter i utemiljö. Tjänsterna är inriktade på grönyteskötsel med följande huvudfokus:
- Säsongsbundna arbeten t ex plantering och skötsel av sommarblommor
- Underhåll av parkmark och naturparker
- Utvändig skötsel av skolgårdar, förskolor och fritidsgårdar
- Anläggning av gräsmattor, rabatter och övriga grönytor

Kvalifikationer
Vi söker dig som har grundläggande utbildning inom trädgårdsyrket (motsvarande naturbruksgymnasium) och/eller verifierad erfarenhet där du erhållit motsvarande kunskap. Har du även god växtkännedom och vana av större gräsklippare är det meriterande. Det är krav på att du har körkortklass B. Har du även körkortklass C, YKB samt förarbevis för lastmaskin är detta starkt meriterande. God fysik är en förutsättning för att klara arbetet då tunga lyft och högt tempo ingår.

Som person är du serviceinriktad, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är driven, strukturerad och trivs med att arbeta tillsammans med andra. Då tjänsten innehåller många möten med både kollegor och kunder krävs ett professionellt uppträdande.

Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess och tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonseringstidens slut.

Anställningsinformation
En del av tjänsterna avser långsäsong, april- sept. 2020 och en del avser kortsäsong, v.27-35 2020.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!


Trollhättan är en stark och attraktiv kommun som ska bli större. I dag är vi passerat 59 000 invånare och vi har siktet inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi med att skapa förutsättningar för detta. Vi är över 5 000 medarbetare och våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare - nu och i framtiden. Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund.


Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid. Visa mindre

Röntgensjuksköterska inom akutvård i Trollhättan, juni-augusti

Läs mer Jan 23
För kunds räkning i Trollhättan söker vi nu fem legitimerade röntgensjuksköterskor för tjänstgöring under sommar veckorna 24-33 för att utföra röntgenundersökningar inom akutverksamheten. Tjänsterna är heltid och omfattar dagtid, kvällstid, helger och nätter. Arbetet som röntgensjuksköterska Som röntgensjuksköterska hos har du en betydande roll tillsammans med våra övriga profe... Visa mer
För kunds räkning i Trollhättan söker vi nu fem legitimerade röntgensjuksköterskor för tjänstgöring under sommar veckorna 24-33 för att utföra röntgenundersökningar inom akutverksamheten.
Tjänsterna är heltid och omfattar dagtid, kvällstid, helger och nätter.
Arbetet som röntgensjuksköterska
Som röntgensjuksköterska hos har du en betydande roll tillsammans med våra övriga professioner. Verksamheten är en viktig del i vårdkedjan, vilket innebär att du kommer att träffa många olika patienter från sjukhusets verksamheter och flöden. Arbetet innebär allt från konventionell röntgen, till mer avancerade undersökningar på både barn och vuxna.
En viktig del i rollen som röntgensjuksköterska är att skapa trygghet för patienten, med dennes unika förutsättningar och behov som utgångspunkt.
Kvalifikationer
Vi söker dig som
Är legitimerad röntgensjuksköterska
Har erfarenhet och kunskaper om Modaliteterna Mediels Adora, Mediels T3, CT Canon/Tosiba, Philips allura
Kan journalsystemen Sectra Ris och PACS.
Kan skapa goda relationer och har en god samarbetsförmåga
Kan arbeta självständigt likväl som i team
Är noggrann, ansvarstagande, flexibel och har ett positivt sinnelag
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Om oss
Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag med lång erfarenhet inom vårdsektorn sedan 2002. ”Noggrant utvald personal” är en av våra ledstjärnor och tack vare våra medarbetare har vi dessutom utnämnts till högsta kreditvärdighet (AAA). Och vi är mycket stolta över att kunna lämna Nöjd kund-garanti till våra samarbetspartner. Läs mer om oss på www.mixmedicare.se.


Vi erbjuder
Konkurrenskraftig lön
Kollektivavtal
Tjänstepension och Försäkringar
Friskvårdsbidrag
Individuell introduktion
Rekryteringsbonus
Faktura eller lön

Kontakt och ansökan
Vi rekryterar löpande under ansökningstiden – kontakta oss så snabbt som möjligt.
För mer information, kontakta våra konsultchefer på 08-741 13 90 eller bemanning@mixmedicare.se.
Skicka din ansökan till bemanning@mixmedicare.se – Ange referens: Röntgen TH AF 23810307
Följ oss gärna på Facebook eller Linkedin! Visa mindre

Patientvaktmästare - semestervikariat

Läs mer Jan 22
Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som patientvaktmästare möjlighet att bidra med god service i en social och patientnära roll. Arbetsuppgifter Som patientvaktmästare träffar du många nya människor i ett arbete där det händer mycket. Våra medarbetare läg... Visa mer
Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som patientvaktmästare möjlighet att bidra med god service i en social och patientnära roll.

Arbetsuppgifter
Som patientvaktmästare träffar du många nya människor i ett arbete där det händer mycket. Våra medarbetare lägger grunden för en fungerande vård. Du arbetar främst med patienttransporter inom sjukhus och har nära kontakt med arbetskamrater, kunder och patienter. Du erbjuds variation och utveckling då även andra serviceuppdrag kan ingå i arbetet.

Vi erbjuder heltidsanställning. Arbetet är förlagt både vardag som helg, samt dag-, kvälls- och nattid.

Vi erbjuder semestervikariat under perioden v 26-33.

För att ge god service som patientvaktmästare behöver du:
- vara social och hjälpsam
- arbeta bra tillsammans med andra
- ha omdöme och skapa förtroende i relationer
- en god förmåga att hantera stressiga situationer som inkommande larm

I ditt arbete har du många kontakter därför är det viktigt att du talar god svenska och kan läsa och förstå arbetsinstruktioner. Du har grundskola samt datavana.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, vårdarbete, kunskap i fler språk än svenska är meriterande. Du har den fysik som krävs för att arbeta fysiskt under större delen av arbetspasset.

Vi ser fram emot din ansökan!

Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Lokalvårdare - semestervikariat

Läs mer Jan 22
Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som lokalvårdare möjlighet att bidra med god service i en social och bred roll. Nu söker Regionservice lokalvårdare för semestervikariat på NÄL i Trollhättan. Arbetsbeskrivning Som lokalvårdare träffar du många nya männ... Visa mer
Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som lokalvårdare möjlighet att bidra med god service i en social och bred roll. Nu söker Regionservice lokalvårdare för semestervikariat på NÄL i Trollhättan.

Arbetsbeskrivning
Som lokalvårdare träffar du många nya människor i ett arbete där det händer mycket. Du arbetar med lokalvård på sjukhus eller vårdcentral och har nära kontakt med arbetskamrater, kunder och patienter. Arbetet ställer höga hygienkrav och din insats lägger grunden för en fungerande vård. Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt. Hos oss får du introduktion och utbildning. 

Vi erbjuder heltidsanställning med arbete på dagtid, kvällar och helger.

Vi erbjuder semestervikariat under perioden v.26-33. 

För att ge god service i rollen som lokalvårdare behöver du:
- vara social och hjälpsam
- arbeta bra tillsammans med andra
- trivas med att anpassa dig utifrån vad som händer
- vara ansvarsfull och ha ordningssinne

Du har utbildning på grundskolenivå. I ditt arbete har du många kontakter därför är det viktigt att du talar god svenska och kan läsa och förstå arbetsinstruktioner. Du har den fysik som krävs för att arbeta fysiskt under större delen av arbetspasset. 

Meriterande är erfarenhet av arbete inom lokalvård eller service. För att kunna utföra alla arbetsuppgifter ser vi gärna att du är 18 år eller äldre.

Vi ser fram emot din ansökan!


Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Servicearbetare måltidshantering - semestervikariat

Läs mer Jan 22
Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som servicearbetare möjlighet att bidra med god service i en social och bred roll. Vi söker semestervikarier till vårdavdelningarna NÄL och KK NÄL i Trollhättan Arbetsbeskrivning  Som servicearbetare på vårdavdelningarn... Visa mer
Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som servicearbetare möjlighet att bidra med god service i en social och bred roll. Vi söker semestervikarier till vårdavdelningarna NÄL och KK NÄL i Trollhättan

Arbetsbeskrivning 
Som servicearbetare på vårdavdelningarna NÄL och KK NÄL arbetar du med hantering av måltider och livsmedel, rengöring i avdelningskök samt slutstäd av vårdplats. Arbetet innebär nära kontakt med arbetskamrater, kunder och patienter.
Våra medarbetare lägger grunden för en fungerande vård. Du erbjuds variation och utveckling då vi även hjälper våra kunder med andra serviceuppdrag. Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt. Hos oss får du introduktion och utbildning.

Vi erbjuder semestervikariat under perioden v.26-33. Arbetstiden är förlagd dag, kväll och natt.

För att ge god service i rollen som servicearbetare behöver du:

- vara social och hjälpsam
- arbeta bra tillsammans med andra
- trivas med att anpassa dig utifrån vad som händer
- vara ansvarsfull och ha ordningssinne

Du har utbildning på grundskolenivå. I ditt arbete har du många kontakter därför är det viktigt att du talar god svenska och kan läsa och förstå arbetsinstruktioner. Du har den fysik som krävs för att arbeta fysiskt under större delen av arbetspasset.

Erfarenhet av måltidshantering och lokalvård är meriterande. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Bilförare - semestervikariat

Läs mer Jan 22
Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som bilförare möjlighet att bidra med god service i en social roll. Nu söker Regionservice bilförare för semestervikariat. Arbetsbeskrivning Jobbet som bilförare innebär att du arbetar mycket självständigt under hela d... Visa mer
Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som bilförare möjlighet att bidra med god service i en social roll. Nu söker Regionservice bilförare för semestervikariat.

Arbetsbeskrivning
Jobbet som bilförare innebär att du arbetar mycket självständigt under hela dagen. Din insats lägger grunden för en fungerande vård. Med bil levererar och hämtar du bland annat prover, gods och post enligt schema, mellan främst sjukhus och vårdcentraler inom Fyrbodal. Bilturerna utgår mestadels från Näl Trollhättan men några utgår från Uddevalla sjukhus.  

Vi erbjuder heltid och arbetet är på dagtid. Perioden för semestervikariat är v.26-33. 

Kompetenser
För att ge god service som bilförare behöver du:

- ha intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra
- vara observant och noga med tider
- se möjligheter i förändringar och anpassa dig till ändrade omständigheter
- vara ansvarsfull och ha ordningssinne

I dina kontakter med arbetsledning, arbetskamrater och kunder är det viktigt att du kan kommunicera på svenska i tal och skrift. Du har utbildning på minst grundskolenivå och har B-körkort samt god körförmåga.

Meriterande är erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Arbetet innebär stundtals tunga lyft och du har den fysik som krävs för att arbeta fysiskt under arbetspasset.

Vi ser fram emot din ansökan!

Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Transportarbetare - semestervikariat

Läs mer Jan 22
Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som transportarbetare möjlighet att bidra med god service i en social och bred roll. Nu söker Regionservice semestervikarier till NÄL i Trollhättan. Arbetsbeskrivning Du arbetar som transportarbetare nära arbetskamrater... Visa mer
Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som transportarbetare möjlighet att bidra med god service i en social och bred roll. Nu söker Regionservice semestervikarier till NÄL i Trollhättan.

Arbetsbeskrivning
Du arbetar som transportarbetare nära arbetskamrater, kunder och patienter. Din insats lägger grunden för en fungerande vård. Arbetet omfattar främst transporter av gods, post, textilier, mat och avfall inom sjukhuset. 

Vi erbjuder heltid och arbetet är på dagtid, kvällar och helger. 

Vi erbjuder semestervikariat under perioden v.26-33. 

För att ge god service som transportarbetare behöver du:

- ha intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra
- arbeta bra tillsammans med andra
- se möjligheter i förändringar och anpassa dig till ändrade omständigheter
- vara ansvarsfull och ha ordningssinne

I dina kontakter med arbetsledning, arbetskamrater och kunder är det viktigt att du kan kommunicera på svenska i tal och skrift. Du har utbildning på minst grundskolenivå. 

Meriterande är erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller annat servicearbete samt truckkort. Arbetet innebär stundtals tunga lyft varför du har den fysik som krävs för att kunna utföra fysiskt arbete. För att kunna utföra samtliga arbetsuppgifter ser vi gärna att du är 18 år eller äldre.

Vi ser fram emot din ansökan!

Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Säsongsanställning kyrkogårdsarbetare

Läs mer Jan 20
Svenska kyrkan i Rommele pastorat söker en säsongsanställd kyrkogårdsarbetare. Hos oss kommer du att arbeta med skötsel av de kyrkogårdar och begravningsplatser som finns i vårt pastorat. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning samt skötsel och plantering av gravrabatter. Vi söker dig som är ansvarstagande och har god arbetsförmåg... Visa mer
Svenska kyrkan i Rommele pastorat söker en säsongsanställd kyrkogårdsarbetare.


Hos oss kommer du att arbeta med skötsel av de kyrkogårdar och begravningsplatser som finns i vårt pastorat. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning samt skötsel och plantering av gravrabatter.


Vi söker dig som är ansvarstagande och har god arbetsförmåga. Det är även viktigt att du kan möta människor i livets olika skeden.


Meriterande: 
Tidigare erfarenhet av begravningsverksamhet.
Utbildning inom den gröna sektorn.
Förarbevis hjullastare, motorsåg, röjsåg etc.
B-körkort är ett krav då arbetet kräver förflyttning mellan arbetsplatserna.


Säsongsanställning mellan 1 April till 31 Oktober 2020.
Provanställning 6 månader.


Vi förutsätter att du är medlem i Svenska kyrkan.


Sista ansökningsdag 16 Februari
Ansökan skickas till:  rommele.pastorat@svenskakyrkan.se


Om du har frågor kring tjänsten, kontakta Steven Lundin, 0520-440258 eller steven.lundin@svenskakyrkan.se Visa mindre

AnnSam söker sjuksköterskor till medicinavdelning i Trollhättan i sommar!

Läs mer Jan 17
AnnSam söker sjuksköterskor för uppdrag på medicinsk avdelning med inriktning njur, mag-tarm och Endokrina / diabetes. Varierande arbetstider. Period 22/6 tom 16/8 , passlistor finns I rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Du deltar i ronder samt medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett... Visa mer
AnnSam söker sjuksköterskor för uppdrag på medicinsk avdelning med inriktning njur, mag-tarm och Endokrina / diabetes.
Varierande arbetstider.
Period 22/6 tom 16/8 , passlistor finns


I rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Du deltar i ronder samt medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.
Vi är mån om våra sjuksköterskor och har konkurrenskraftiga löner vilket innebär att du alltid har goda möjligheter till bra lön hos oss på AnnSam.
Självklart erbjuder vi inskolning och behöver du boende i samband med uppdraget ordnar vi även det.
Hos oss får du konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar, 14-dagars lön, med mera. Vi berättar gärna mer vid en kontakt.
Intervjuer och tillsättning av uppdrag sker löpande så tveka inte att höra av dig!


Om oss
AnnSam är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.
Vi har bemanningsuppdrag över hela Sverige hos både hos offentliga och privata aktörer.
Vi har funnits i branschen sedan 1999 och har lång erfarenhet inom vårdbemanning, så hos oss kan du känna dig trygg!


KVALIFIKATIONER FÖR BEMANNING GENOM ANNSAM
För att bli anställd hos oss så ska du:
- ha godkänd svensk sjuksköterskelegitimation
- ha arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska minst 1 år
- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystem
- B-Körkort är meriterande


Vi ser fram emot din ansökan!    


www.annsam.se
Tel: 016-55 12 450 Visa mindre

AnnSam söker sjuksköterskor till Trollhättan sommaren 2020

Läs mer Jan 15
Vill du tjäna extra pengar i sommar? Just nu söker vi på AnnSam sjuksköterskor för uppdrag sommaren 2020 på äldreboende, hemsjukvård, korttidsavdelning och inom LSS-verksamhet i Trollhättans stad. Arbetstiderna varierar. Det finns även uppdrag enbart på natten i patrullverksamhet. B-Körkort för manuell växellåda är ett krav för alla enheter förutom Korttidsavdelningen. Perioden... Visa mer
Vill du tjäna extra pengar i sommar? Just nu söker vi på AnnSam sjuksköterskor för uppdrag sommaren 2020 på äldreboende, hemsjukvård, korttidsavdelning och inom LSS-verksamhet i Trollhättans stad. Arbetstiderna varierar. Det finns även uppdrag enbart på natten i patrullverksamhet. B-Körkort för manuell växellåda är ett krav för alla enheter förutom Korttidsavdelningen.
Perioden är v. 26–33 men behov kan även uppkomma tidigare.
Behovet tillsätts löpande så tveka inte med din ansökan!


I rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Du deltar i ronder samt medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.
Vi är mån om våra sjuksköterskor och har konkurrenskraftiga löner vilket innebär att du alltid har goda möjligheter till bra lön hos oss på AnnSam.
Självklart erbjuder vi inskolning och behöver du boende i samband med uppdraget ordnar vi även det.
Hos oss får du konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar, 14-dagars lön, med mera. Vi berättar gärna mer vid en kontakt.
Intervjuer och tillsättning av uppdrag sker löpande så tveka inte att höra av dig!


Om oss
AnnSam är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.
Vi har bemanningsuppdrag över hela Sverige hos både hos offentliga och privata aktörer.
Vi har funnits i branschen sedan 1999 och har lång erfarenhet inom vårdbemanning, så hos oss kan du känna dig trygg!


För att bli anställd hos oss så ska du:
- ha godkänd svensk sjuksköterskelegitimation
- ha arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska minst 1 år
- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystem
- B-Körkort är meriterande


Vi ser fram emot din ansökan!    


www.annsam.se
Tel: 016-55 12 450 Visa mindre

AnnSam söker sjuksköterska till medicinsk enhet i Trollhättan

Läs mer Jan 14
AnnSam söker sjuksköterska till en medicinsk avdelning med inriktning lung- och internmedicin under tiden 22 juni - 2 augusti. Det finns nattpass och det finns ströpass dag- och kvällstid. Passlista finns. Du ska vara van vid att arbeta på en avdelning och du ska kunna journalsystemet Melior. Uppdraget tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig vare sig du är intresserad a... Visa mer
AnnSam söker sjuksköterska till en medicinsk avdelning med inriktning lung- och internmedicin under tiden 22 juni - 2 augusti. Det finns nattpass och det finns ströpass dag- och kvällstid. Passlista finns. Du ska vara van vid att arbeta på en avdelning och du ska kunna journalsystemet Melior.
Uppdraget tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig vare sig du är intresserad av detta uppdrag eller har frågor om det här eller andra uppdrag!
I rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Du deltar i ronder och medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.
Vi är mån om våra sjuksköterskor och har konkurrenskraftiga löner vilket innebär att du alltid har goda möjligheter till bra lön hos oss på AnnSam.
Självklart erbjuder vi inskolning och behöver du boende i samband med uppdraget ordnar vi även det.
Hos oss får du konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar, 14-dagars lön, med mera. Vi berättar gärna mer vid en kontakt.
Intervjuer och tillsättning av uppdrag sker löpande så tveka inte att höra av dig!


Om oss
AnnSam är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.
Vi har bemanningsuppdrag över hela Sverige hos både hos offentliga och privata aktörer.
Vi har funnits i branschen sedan 1999 och har lång erfarenhet inom vårdbemanning, så hos oss kan du känna dig trygg!


För att bli anställd hos oss så ska du:
- ha godkänd svensk sjuksköterskelegitimation
- ha arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska minst 1 år
- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystem
- B-Körkort är meriterande


Vi ser fram emot din ansökan!    


www.annsam.se
Tel: 016-55 12 450 Visa mindre

Röntgensjuksköterska inom akutvård i Trollhättan, juni-augusti

Läs mer Jan 11
För kunds räkning i Trollhättan söker vi nu fem legitimerade röntgensjuksköterskor för tjänstgöring under sommar veckorna 24-33 för att utföra röntgenundersökningar inom akutverksamheten. Tjänsterna är heltid och omfattar dagtid, kvällstid, helger och nätter. Arbetet som röntgensjuksköterska Som röntgensjuksköterska hos har du en betydande roll tillsammans med våra övriga profe... Visa mer
För kunds räkning i Trollhättan söker vi nu fem legitimerade röntgensjuksköterskor för tjänstgöring under sommar veckorna 24-33 för att utföra röntgenundersökningar inom akutverksamheten.
Tjänsterna är heltid och omfattar dagtid, kvällstid, helger och nätter.
Arbetet som röntgensjuksköterska
Som röntgensjuksköterska hos har du en betydande roll tillsammans med våra övriga professioner. Verksamheten är en viktig del i vårdkedjan, vilket innebär att du kommer att träffa många olika patienter från sjukhusets verksamheter och flöden. Arbetet innebär allt från konventionell röntgen, till mer avancerade undersökningar på både barn och vuxna.
En viktig del i rollen som röntgensjuksköterska är att skapa trygghet för patienten, med dennes unika förutsättningar och behov som utgångspunkt.
Kvalifikationer
Vi söker dig som
Är legitimerad röntgensjuksköterska
Har erfarenhet och kunskaper om Modaliteterna Mediels Adora, Mediels T3, CT Canon/Tosiba, Philips allura
Kan journalsystemen Sectra Ris och PACS.
Kan skapa goda relationer och har en god samarbetsförmåga
Kan arbeta självständigt likväl som i team
Är noggrann, ansvarstagande, flexibel och har ett positivt sinnelag
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Om oss
Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag med lång erfarenhet inom vårdsektorn sedan 2002. ”Noggrant utvald personal” är en av våra ledstjärnor och tack vare våra medarbetare har vi dessutom utnämnts till högsta kreditvärdighet (AAA). Och vi är mycket stolta över att kunna lämna Nöjd kund-garanti till våra samarbetspartner. Läs mer om oss på www.mixmedicare.se.


Vi erbjuder
Konkurrenskraftig lön
Kollektivavtal
Tjänstepension och Försäkringar
Friskvårdsbidrag
Individuell introduktion
Rekryteringsbonus
Faktura eller lön

Kontakt och ansökan
Vi rekryterar löpande under ansökningstiden – kontakta oss så snabbt som möjligt.
För mer information, kontakta våra konsultchefer på 08-741 13 90 eller bemanning@mixmedicare.se.
Skicka din ansökan till bemanning@mixmedicare.se – Ange referens: Röntgen TH AF 23779016
Följ oss gärna på Facebook eller Linkedin! Visa mindre

Sommarvikariat Sjuksköterskor

Läs mer Jan 9
Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre. Om verksamheten Trollhätt... Visa mer
Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.
Om verksamheten
Trollhättans Stads Hälso- och Sjukvårdsorganisation behöver nya engagerade sommarvikarier inom flera olika verksamhetsområden såsom äldreomsorg, omsorg för funktionshindrade och socialpsykiatri med olika inriktningar, dvs.

bemanningsenhet, boendestöd, hemsjukvård samt inom olika typer av boenden. Även korttidsverksamhet och växelvård ingår. 

Arbetsuppgifter
Att arbeta som sjuksköterska i Trollhättans Stad handlar om självaste livet. Du möter människor som behöver din hjälp och du kliver rakt in i deras tillvaro där du får möjlighet att skapa långsiktiga relationer.

Uppdraget som sjuksköterska i Trollhättans Stad syftar till att planera vården för våra patienter inom staden i ett nära samarbete med omvårdnadspersonalen med målsättning om att ge en god och säker vård utifrån patientens diagnos och dess konsekvenser i vardagen.

I rollen som sjuksköterska är du ansvarig för att Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) efterlevs på ett bra sätt i våra verksamheter. Vi arbetar med kvalitetssäkring utifrån nationella kvalitetsregister. Du är en viktig del i teamet för patientens trygghet och livskvalitet. Du leder omvårdnaden utifrån ett personcentrerat perspektiv och förväntas utbilda och handleda omvårdnadspersonal i det patientnära arbetet samt samverka med övriga professioner. 

Kvalifikationer
Vi sätter stort värde på personliga egenskaper och ser att du som söker är en empatisk person med ett strukturerat arbetssätt och god samarbetsförmåga. Vidare är du ansvarsfull och har ett flexibelt förhållningssätt. 

För tjänsten som sjuksköterska/distriktssköterska krävs att du som söker är:
- Legitimerad sjuksköterska.
- Innehar körkort med behörighet B. 

Anställningsinformation
Rekrytering/intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!


Trollhättan är en stark och attraktiv kommun som ska bli större. I dag är vi passerat 59 000 invånare och vi har siktet inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare och våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare - nu och i framtiden. Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund.


Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid. Visa mindre

Sjuksköterskor till ortopedavdelning i Trollhättan i höst

Läs mer Aug 21
OM UPPDRAGET För en av våra kunders räkning söker vi nu sjuksköterskor till ortopedavdelning i Trollhättan. Behovet gäller frånsnarast till vecka 38. Behov finns på både geriatrisk/ortopedisk avdelning samt vårdavdelning som bedriver ortopedisk akutsjukvård. All tillgänglighet är av intresse! Dag/kväll eller natt. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuk... Visa mer
OM UPPDRAGET
För en av våra kunders räkning söker vi nu sjuksköterskor till ortopedavdelning i Trollhättan. Behovet gäller frånsnarast till vecka 38.

Behov finns på både geriatrisk/ortopedisk avdelning samt vårdavdelning som bedriver ortopedisk akutsjukvård. All tillgänglighet är av intresse!

Dag/kväll eller natt.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på ortopedavdelning.

DIN PROFIL
Du är sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från ortopedi. Meriterande är kunskap om Melior och Orbit men inget krav.

OM OSS
Centric Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, socionomer, psykologer samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag. Centric Care har kontor i Göteborg, Sundbyberg, Malmö och Oslo. Vi bemannar tillfälliga och långvariga bemanningsbehov och har långsiktiga relationer med alla våra uppdragsgivare inom både privat och offentlig sektor. Förklaringen till det är enkel. De värdesätter vår närvaro och vårt engagemang i varje enskilt uppdrag. Våra kunder vet att de garanteras motiverade och kunniga konsulter – varje gång.

Vi som jobbar på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården och socialt arbete för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt.
Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta mig redan idag.

Välkommen!

/Elisabeth Jonsson
Konsultchef

Mer information Visa mindre

Sommarjobb som katalogutdelare på dagtid!

Läs mer Aug 3
Vi söker nu dig som mellan den 14 augusti - 23 augusti vill jobba med att dela ut kataloger och tidningar i Trollhättan Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av att dela ut kataloger med bil och golfbil. Det är under en begränsad period och dina arbetstider kommer vara under dagtid. Du måste kunna jobba samtliga av dessa vardagar. Du kommer att vara anställd av St... Visa mer
Vi söker nu dig som mellan den 14 augusti - 23 augusti vill jobba med att dela ut kataloger och tidningar i Trollhättan

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av att dela ut kataloger med bil och golfbil.
Det är under en begränsad period och dina arbetstider kommer vara under dagtid. Du måste kunna jobba samtliga av dessa vardagar.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbeta som uthyrd konsult till vår kund PostNord.

Din profil
Som person är du är noggrann, snabb och engagerad.
Vi förutsätter även att du är flexibel, ansvarsfull samt mån om att göra ett bra arbete och bidra med en positiv stämning.
Du bor ha god fysik då tyngre lyft kan förekomma.
Körkort är meriterande

Sök tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Sommarjobb som rekryteringsassistent till Trollhättan

Läs mer Jul 3
Om tjänsten Som rekryteringsassistent hos vår kund i Trollhättan kommer du att arbeta med att granska ansökningar, göra urval utifrån kravprofiler, telefonintervjua samt sköta referenstagning. Du behöver vara en självgående person som inte har några problem att jobba ensam och ta egna beslut. Arbetet kommer innebära att du avlastar HR chefen med specifika delar i rekryteringspr... Visa mer
Om tjänsten
Som rekryteringsassistent hos vår kund i Trollhättan kommer du att arbeta med att granska ansökningar, göra urval utifrån kravprofiler, telefonintervjua samt sköta referenstagning. Du behöver vara en självgående person som inte har några problem att jobba ensam och ta egna beslut. Arbetet kommer innebära att du avlastar HR chefen med specifika delar i rekryteringsprocessen under delar av hennes semester. Det är en tempofylld arbetsmiljö och man måste gilla att ha många bollar i luften.

I din roll som rekryteringsassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Urval bland ansökningar
- Telefonintervjua kandidater
- Referenstagning

Tjänsten som rekryteringsassistent är ett konsultuppdrag med start omgående. Arbetet är på heltid, dagtid med flex under hela sommarmånaderna.

Om dig
Vi söker dig som antingen studerar eller har studerat personalvetarprogrammet eller motsvarande med inriktning rekrytering eller som har erfarenhet utav rekrytering sedan innan.

Vidare ser vi att du är noggrann och tycker det är roligt att ha kontakt med olika människor. Du trivs med att arbeta vid datorn och att använda telefon och är trygg med att använda engelska och svenska som arbetsspråk. Din strukturerade, serviceinriktade och ansvarstagande sida kommer att göra att du trivs utmärkt i din nya roll. Är du dessutom prestigelös, flexibel och har god prioriteringsförmåga är detta din rätta arbetsplats!

Viktigt för tjänsten är:
- Kunna arbeta minst 3 veckor sammanhängande i sommar
- Utbildning eller erfarenhet utav rekrytering

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Therese Hedén via therese.heden@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Rekryteringsassistent, Rekrytering, Trollhättan, Adecco Visa mindre

Sjuksköterska till Akutmottagning i Trollhättan i sommar

Läs mer Jun 10
OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är en skicklig sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet.Är du trygg i din yrkesroll, kan göra snabba bedömningar och är beredd på flexibla lösningar? Då hoppas vi att du hör av dig till oss! Just nu söker vi en sjuksköterska med din profil till ett sommaruppdrag i Trollhättan juni-aug. DINA ARBETSUPPGIFTER Du kommer a... Visa mer
OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är en skicklig sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet.Är du trygg i din yrkesroll, kan göra snabba bedömningar och är beredd på flexibla lösningar? Då hoppas vi att du hör av dig till oss!

Just nu söker vi en sjuksköterska med din profil till ett sommaruppdrag i Trollhättan juni-aug.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ha sedvanliga arbetsuppgifter på en AVA-avdelning.

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet gärna med erfarenhet akutvårdsmottagning

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Butikssäljare Trollhättan

Läs mer Jun 10
ÄR DU VÅRT NYA STJÄRNSKOTT?Är du trött på att bli besviken på vädret och sommaren i stort? Kom och spendera din sommar hos oss istället! Vi söker nu dig som vill bli vår sommarvikarie som Butikssäljare i vår butik!I din roll kommer du attArbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter i butik såsom varumottagning, upplockning av varor samt kassatjänstArbeta i ett högt tempo där... Visa mer
ÄR DU VÅRT NYA STJÄRNSKOTT?Är du trött på att bli besviken på vädret och sommaren i stort? Kom och spendera din sommar hos oss istället! Vi söker nu dig som vill bli vår sommarvikarie som Butikssäljare i vår butik!I din roll kommer du attArbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter i butik såsom varumottagning, upplockning av varor samt kassatjänstArbeta i ett högt tempo där det alltid finns något att göraBidra till att skapa en god serviceupplevelse för våra kunderEn tjänst som Butikssäljare innebär varierade arbetstider som kan förläggas under vardagar, helger och kvällar.Tjänsten avser en tidsbegränsad anställning under juni-augusti med möjlighet till förlängning.Vi söker dig somÄr engagerad och vill göra ett bra jobbÄr flexibel och tycker om att jobba med fysiska arbetsuppgifter i ett högt tempoHar en god förmåga att arbeta i grupp samt har en hjälpsam och trevlig attitydOm du har tidigare arbetslivserfarenhet från detaljhandel är detta meriterande.Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Netto - Ett detaljhandelsföretag i framfartNetto Marknad Sverige AB är en del av Salling Group, Danmarks största retailkedja med över 50 000 anställda och verksamhet i fyra länder. 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige. Idag har vi mer än 160 butiker i Sverige och fortsätter att växa i intensiv takt med vår omfattande expansionsplan. Oavsett var i organisationen du befinner dig jobbar vi för att varje dag ge våra kunder de bästa möjliga varorna, till det lägsta möjliga priset och på bästa möjliga sätt.Vi erbjuder digEn lärorik sommar med möjligheter till ytterligare anställning längre framEn plats i ett engagerat team med familjekänslaTysta stunder och lugn och ro… nej vi skojar bara, hos oss är det alltid fullt ös!Du får dessutom chansen att bli en del av ett företag som strävar efter hög integritet, tävlingsanda, effektivitet och förändringsbenägenhet. Vi drivs av önskan att förbättra vardagen för våra kunder, medarbetare och vårt samhälle. Om du delar våra ambitioner och vill bli en del i vår Nettofamilj är du välkommen att skicka in din ansökan.Din ansökanVi vill uppmuntra dig till att skicka in din ansökan så fort som möjligt då vi gör urval löpande.Vi ser fram emot att läsa din ansökan!Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt annonsförsäljare då vi redan har valt våra samarbetspartners i samband med denna annons. Visa mindre

Servitris

Läs mer Jun 6
Kanalrestaurangen ligger i Oddfellowgården på Strandgatan i Trollhättan med en fantastik vy mot kanalen. Gården består av K-märkt hus med mycket charm och hemtrevnad. Här är ambitionerna är högt satta, våra gäster skall känna sig väl omhändertagna och vi gör inga avkall på kvalitet. Personliga egenskaperSom medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva ... Visa mer
Kanalrestaurangen ligger i Oddfellowgården på Strandgatan i Trollhättan med en fantastik vy mot kanalen. Gården består av K-märkt hus med mycket charm och hemtrevnad. Här är ambitionerna är högt satta, våra gäster skall känna sig väl omhändertagna och vi gör inga avkall på kvalitet. Personliga egenskaperSom medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig. ArbetsuppgifterVi söker nu servitörer/servitriser till vår restauranger. Arbetsuppgifterna består bl.a. av att servera våra gäster lunch, Ala carte, enklare rätter, kassarbete samt enklare bar. Vid lugna tillfällen hjälper man även till att fyll på varor och diska. Du kommer jobba i nära kontakt med våra restaurangansvariga. Visa mindre

Sjuksköterskor till ortopedavdelning i Trollhättan sommar / höst

Läs mer Jun 5
OM UPPDRAGET För en av våra kunders räkning söker vi nu sjuksköterskor till ortopedavdelning i Trollhättan. Behovet gäller frånsnarast till vecka 38. Behov finns på både geriatrisk/ortopedisk avdelning samt vårdavdelning som bedriver ortopedisk akutsjukvård. All tillgänglighet är av intresse! Dag/kväll eller natt. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuk... Visa mer
OM UPPDRAGET
För en av våra kunders räkning söker vi nu sjuksköterskor till ortopedavdelning i Trollhättan. Behovet gäller frånsnarast till vecka 38.

Behov finns på både geriatrisk/ortopedisk avdelning samt vårdavdelning som bedriver ortopedisk akutsjukvård. All tillgänglighet är av intresse!

Dag/kväll eller natt.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på ortopedavdelning.

DIN PROFIL
Du är sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från ortopedi. Meriterande är kunskap om Melior och Orbit men inget krav.

OM OSS
Centric Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, socionomer, psykologer samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag. Centric Care har kontor i Göteborg, Sundbyberg, Malmö och Oslo. Vi bemannar tillfälliga och långvariga bemanningsbehov och har långsiktiga relationer med alla våra uppdragsgivare inom både privat och offentlig sektor. Förklaringen till det är enkel. De värdesätter vår närvaro och vårt engagemang i varje enskilt uppdrag. Våra kunder vet att de garanteras motiverade och kunniga konsulter – varje gång.

Vi som jobbar på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården och socialt arbete för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt.
Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta mig redan idag.

Välkommen!

/Elisabeth Jonsson
Konsultchef

Mer information Visa mindre

Administratör sökes för sommaruppdrag!

Läs mer Maj 31
Administratör sökes för sommaruppdrag! Har du tidigare erfarenhet av administration och är en noggrann och strukturerad person? Då är det dig vi söker till ett sommaruppdrag som administratör till kund i Trollhättan! Vi söker en Administratör för kunds räkning inom vår konsultverksamhet för ett sommaruppdrag. Uppdragets längd är 2 månader med start i början av juli. Dina arbe... Visa mer
Administratör sökes för sommaruppdrag!
Har du tidigare erfarenhet av administration och är en noggrann och strukturerad person? Då är det dig vi söker till ett sommaruppdrag som administratör till kund i Trollhättan!

Vi söker en Administratör för kunds räkning inom vår konsultverksamhet för ett sommaruppdrag. Uppdragets längd är 2 månader med start i början av juli.

Dina arbetsuppgifter:
Som administratör kommer du stötta upp kollegor med administrativa uppgifter. Du kommer huvudsakligen att arbeta i deras bokningssystem. Du kommer få introduktion och upplärning längs vägen och det viktigaste är att du trivs med administrativa arbetsuppgifter. Arbetstiden är förlagd till dagtid kl. 07.00-16:00, måndag-fredag.

Krav:
* Tidigare erfarenhet från administration
* Goda kunskaper i Excel
* Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
* Körkort och tillgång till bil

Du bör ha administrativ vana sedan tidigare och datorn är ett naturligt arbetsredskap för dig. Vi ser att du är en person som är social och strukturerad. I övrigt är det viktigt med noggrannhet och att vara kommunikativ och engagerad i ditt arbete. För att trivas i konsultrollen tror vi att du har en positiv grundinställning, agerar professionellt och har lätt för att sätta dig in i nya system.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som konsult på Manpower erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Tillsammans med din personliga Konsultchef tar vi fram en karriärplan baserat på dina mål och våra möjligheter! Notera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida. Urval sker löpande.

?Har du frågor om rollen som konsult på Manpower är du välkommen att kontakta Konsultchef Rebecca Johnsson, rebecca.johnsson@manpower.se Visa mindre

SOMMARJOBB: Värvare till street - team , Trollhättan

Läs mer Maj 28
Låt ditt arbete rädda liv! Jobba som värvare för Röda Korset i Trollhättan Jobba som värvare för Röda Korset i sommar i vårt street-team, hjälp oss att sprida hopp världen över! Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare för Röda Kors... Visa mer
Låt ditt arbete rädda liv! Jobba som värvare för Röda Korset i Trollhättan

Jobba som värvare för Röda Korset i sommar i vårt street-team, hjälp oss att sprida hopp världen över!

Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare för Röda Korset får du möjlighet att göra just det!

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation – och du kan vara med och bidra till att fler får hjälp! Som värvare hos oss är ditt uppdrag att värva månadsgivare och medlemmar, vilket du gör genom direktdialog. Tillsammans med ditt värvarteam representerar du Röda Korset och jobbar för att fler ska stötta vårt arbete och våra frivilliga i krig, kris och katastrofer runt om i världen – såväl i Sverige som internationellt. Här är ditt tillfälle att prata om något du brinner för; samtidigt som du utvecklar din kommunikationsförmåga och tar ett stort steg framåt i din karriär!

Vi erbjuder dig

• Att genom ditt jobb göra skillnad för människor i utsatthet
• Att arbeta tillsammans med ett team som vill utvecklas och göra skillnad!
• Fast timlön och trygga arbetsvillkor
• Direkt inblick i Röda Korsets arbete
• En förberedande introduktionsutbildning samt olika uppföljningsutbildningar (första hjälpen/HLR)  
• Fortlöpande utbildningar inom humanitära insatser, sälj-, kommunikations- och värvningsteknik


Vi söker dig som

• Är bra på att engagera och övertyga människor
• Trivs att jobba utomhus i alla väder
• Är öppen, social och positiv
• Vill utvecklas och är resultatfokuserad
• Delar Röda Korsets värderingar
• Har fyllt 18 år


Lär dig argumentera och påverka, bli värvare hos Röda Korset! https://www.youtube.com/watch?v=7SH2EZaEC8I

 

Praktisk information

• Lön:                          123 kr/h
• Anställningsform:    Visstidsanställning 17/6-19/8
• Arbetsort:                Trollhättan
• Arbetstider:             tis-lör 11.30-18.00
• Omfattning:             4-5 dagar i veckan
• Introutbildning:       17/6 kl. 10.00-17.30


Hör av dig till Enas Antar på enas.antar@redcross.se om du har några frågor. Rekryteringen sker löpande så ansök så snart som möjligt.

Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk och ansök idag!


Bli en del av världens främsta katastroforganisation

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation. Vår vision är att ingen människa ska lämnas ensam i en katastrof. Vi finns på plats före, under och efter katastrofer och kriser, i såväl Sverige som i andra delar av världen för att förhindra och lindra mänskligt lidande, skydda liv och hälsa och säkerställa respek­ten för varje människas värdighet.

Röda Korsets styrka är att vi finns överallt, med närmare 33 000 engagerade volontärer runtom i landet och 12 miljoner volontärer över hela världen. Röda Korset har ett särskilt uppdrag i den internationella humanitära rätten, att hjälpa människor som drabbats av krig och konflikt. Tack vare vårt unika mandat, vår neutralitet och opartiskhet finns vi på plats i oroshärdar och krigszoner, dit ingen annan når.

I Sverige bedriver vi bland annat behandlingscenter för krigsskadade och torterade, vi har en vårdförmedling för papperslösa och andra migranter samt erbjuder rådgivning i enskilda flyktingärenden. Dessutom efterforskar vi anhöriga som kommit ifrån varandra vid en kris eller katastrof och bistår när de återförenas.

Varmt välkommen. Visa mindre

EAT CAFÉ & RESTAURANG Restaurangbiträden EXTRA

Läs mer Maj 27
Beredning av mat och smörgåsar. Gästbemötande i kassa. Disk och städ. Andra vanligt förekommande uppgifter inom restaurang. Helst ska du ha någon erfarenhet från café, restaurang eller butik, dock inget krav. Du ska kunna ge ett trevligt bemötande till våra gäster. Vara lätt att samarbeta med och ordningsam. Passar dig som studerar och vill ha ett extra-jobb eller vill arb... Visa mer
Beredning av mat och smörgåsar. Gästbemötande i kassa. Disk och städ. Andra vanligt förekommande uppgifter inom restaurang.


Helst ska du ha någon erfarenhet från café, restaurang eller butik, dock inget krav.
Du ska kunna ge ett trevligt bemötande till våra gäster. Vara lätt att samarbeta med och ordningsam.

Passar dig som studerar och vill ha ett extra-jobb eller vill arbeta mer timmar än du har på befintligt jobb.

Vi är ett företag som har 2 stycken fast-food restauranger, 4 stycken Yogurt-barer.
Nu söker vi café- och restaurangbiträden som kan jobba extra vid behov. Visa mindre

Fotbollstränare - Sommarläger

Läs mer Maj 27
Som tränare på Ravelli Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla spelare. Som tränare ansvarar du för en grupp spelare under hela lägret som delas in efter ålder, önskemål och nivå. Deltagarna är i åldern 9-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på spelarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränare... Visa mer
Som tränare på Ravelli Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla spelare. Som tränare ansvarar du för en grupp spelare under hela lägret som delas in efter ålder, önskemål och nivå. Deltagarna är i åldern 9-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på spelarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränare och spelare under lägret.

Vi söker nu fotbollstränare till följande veckor:
Vecka 26, 25 juni - 29 juni
Vecka 31, 30 juli - 3 augusti

Du kan söka till en eller två veckor.

Vi söker dig som vill vara en del av vårt vinnande tränarteam!

Som tränare brinner du för fotbollen och att se ungdomar utvecklas, du har tidigare erfarenhet av att vara tränare för ungdomar, är utbildad inom idrotten, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge spelarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger!

Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. Våra CAMPS arrangeras i samarbete med en rad olika profiler. Magnus Wislander, Andreas Ravelli och artisten ISA är några av de profiler som kommer vara med sommaren 2018.

www.swedensportacademy.com Visa mindre

Butikssäljare på deltid i sommar till Swedol i Trollhättan

Läs mer Maj 17
Swedolkoncernen är multispecialisten för den professionella användaren. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jo... Visa mer
Swedolkoncernen är multispecialisten för den professionella användaren. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service. Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen 3,2 miljarder kronor 2018 och har cirka 1,000 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista.Vi söker dig som vill jobba extra med försäljning hos oss i sommar!

Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter består av att tillhandahålla vårt sortiment, hela tiden med kunden i fokus. Våra kunder har höga förväntningar på teamet i butiken och en väldigt viktig del i arbetet är att vilja ge service samt att träffa nya och återkommande kunder dagligen. För att lyckas med ditt arbete får du relevanta arbetsverktyg och vägledning av både butikschef och kollegor som stöd. I butiken har vi produktområdena Yrkeskläder, Personligt skydd, Verktyg, Jord- och skogsbruk, Hydraulik, Lyft och last, Fordonsbelysning. 

Vi söker dig som
Viktigast är att du brinner för service och försäljning. Som person är du driven, ansvarsfull, resultatinriktad och kommunikativ. Du bör ha tidigare erfarenhet av och kunskap inom våra produktområden men framför allt ett intresse för våra produkter och vår verksamhet. Vi tror att det här är ett bra sommarjobb för dig som studerar och har ett intresse för försäljning och våra produkter. Har du kassavana så är det meriterande.
 
Om att arbeta hos oss
Vi arbetar utifrån vår värdegrund som har kunden i centrum. Vi vill vara den partner som bäst tillgodoser den professionella användarens behov och önskemål. Vi samarbetar genom ett gemensamt förhållningssätt som är; enkelt, proffsigt, hjärta och driv. Det är så man känner igen oss, både som kollega och kund.

Vi erbjuder
Tjänsten är ett sommarjobb på deltid. Butikens öppettider är måndag-fredag kl 06:30-17 och lördag kl 10-14. Vi har kollektivavtal och förmånliga personalrabatter i våra butiker.
 
Intervjuer kommer att ske löpande, därför vill vi gärna ha din ansökan snarast dock senast 2019-06-06.

 
Kontakta
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta butikschef Michael Larsson, 072-469 80 22
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kulturassistent

Läs mer Maj 17
Beskrivning Gillar du att dela med dig av din musikglädje, din dansglädje eller är lekfull i största allmänhet? Som kulturassistens är du med i N3:s Sommargäng som åker ut i olika stadsdelar och jobbar med kulturverksamhet för barn upp till ca 12 år under 5 veckor i juni och juli. Arbetsuppgifter Du som jobbar i teamet är med och planerar, genomför, dokumenterar och utvärde... Visa mer
Beskrivning
Gillar du att dela med dig av din musikglädje, din dansglädje eller är lekfull i största allmänhet?

Som kulturassistens är du med i N3:s Sommargäng som åker ut i olika stadsdelar och jobbar med kulturverksamhet för barn upp till ca 12 år under 5 veckor i juni och juli.

Arbetsuppgifter
Du som jobbar i teamet är med och planerar, genomför, dokumenterar och utvärderar arbetet tillsammans med dina medarbetare och teamledare. Arbetet sker till stora delar utomhus och transport mellan olika platser sker främst med cykel.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är intresserad av att sprida skaparglädje tillsammans med andra inom olika konstformer (dans, musik, cirkus, teater, färg & form).

Du ska vara intresserad av att arbeta med barn.

Vi söker dig som är 16 - 20 år.

Vi ser gärna sökande med annat modersmål än svenska.

Anställningsinformation
Timanställning med lön enligt avtal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Vi som arbetar i Trollhättans Stad drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid. Visa mindre

Lukrativa uppdrag i sommar!

Läs mer Maj 16
Vi söker nu efter flertalet sjuksköterskor till hemsjukvården, boenden och vårdcentral. Uppstart sker v.26 och det finns stor möjlighet till att påverka schemat.Vi erbjuder, utöver en marknadsmässig lön, en service till dig som konsult utöver det vanliga. Förutom att vi ordnar med resor och boende hjälper vi även dig med tex. deklarationen, allt för att underlätta för dig som k... Visa mer
Vi söker nu efter flertalet sjuksköterskor till hemsjukvården, boenden och vårdcentral. Uppstart sker v.26 och det finns stor möjlighet till att påverka schemat.Vi erbjuder, utöver en marknadsmässig lön, en service till dig som konsult utöver det vanliga. Förutom att vi ordnar med resor och boende hjälper vi även dig med tex. deklarationen, allt för att underlätta för dig som konsult.RentalCare är ett bemanningsföretag som jobbar med att förse den offentliga sektorn med personal.Våra kunder är kommuner, landsting och privata aktörer.Med över 25 års erfarenhet av rekrytering och bemanning tillsammans med meriterade rådgivare direkt från vård och omsorg ska vi vara bäst i Sverige.Vårt engagemang ligger i att matcha rätt person med rätt arbetsgivare. För oss är helheten viktig, vi kämpar för att våra kunder och konsulter ska trivas och känna sig nöjda i sin tillvaro. Därmed blir vi stolta när våra konsulter beskriver att de hör vårt engagemang. Då har vi lyckats!Alla vi som jobbar på RentalCare har hög etik och moral, men framförallt en vilja att göra människors liv bättre.Vi hoppas rekrytera och upprätthålla långa relationer med både konsulter och kunder med målsättning att alla parter ska bli mer än nöjda.Ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Kock till sommaren , Scandic Swania , deltid 75%

Läs mer Maj 15
Kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept. Dina arbetsuppgifter som kock: - Traditionellt arbete... Visa mer
Kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser

I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept.

Dina arbetsuppgifter som kock:

- Traditionellt arbete som kock á la carte-kock.
- Arbeta utifrån Scandics standard och koncept och bidra till att de utvecklas.
- Samarbeta med kollegor från alla avdelningar.
- Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket.
- Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering.
- Coacha praktikanter och nya kollegor.

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som kock på Scandic Swania ska du vara idérik och strukturerad. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du, i högsta grad, är delaktig i. Vidare är du uppfinningsrik och trivs i högt tempo, du motiveras av att bidra med fantastiska matupplevelser för våra gäster.

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Relevant utbildning och/eller minst ett års erfarenhet av kockyrket.
- God dryckeskunskap utöver dina matkunskaper
- Talar engelska eller ett skandinaviskt språk.

Information om tjänsten:

Det här är två visstidsanställningar på 75% under sommaren 2019.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Swania.På de 130 destinationer där våra 280 hotell finns, skapar vi enastående upplevelser för de många människorna att njuta av, inklusive oss själva.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Lastbilschaufför med C / CE - körkort till Postnord

Läs mer Maj 13
Lastbilschaufför Lastbilschaufför med C/ CE-körkort till Postnord i Trollhättan Gillar du att arbeta fysiskt, bakom ratten men också med kunder? Har du dessutom c-körkort eller CE-körkort och YKB? Då har vi nästa uppdrag för dig! Vår kund är ett ledande logistikbolag som vi nu söker engagerade c-chaufförer till. Här arbetar du förvisso mestadels i lastbilen. Men du kommer ock... Visa mer
Lastbilschaufför
Lastbilschaufför med C/ CE-körkort till Postnord i Trollhättan

Gillar du att arbeta fysiskt, bakom ratten men också med kunder? Har du dessutom c-körkort eller CE-körkort och YKB? Då har vi nästa uppdrag för dig! Vår kund är ett ledande logistikbolag som vi nu söker engagerade c-chaufförer till. Här arbetar du förvisso mestadels i lastbilen. Men du kommer också få hjälpa till med lastning, lossning och träffa kunderna du delar ut till eller hämtar paket ifrån. Låter det som något för dig? Då är du välkommen med din ansökan, redan idag!

Omfattning: Heltid (schemalagd arbetstid med morgon-, dag- och kvällspass.) Sommaruppdrag med start v24-34. Det finns möjlighet till eventuell förlängning och anställning hos Postnord.

Arbetsbeskrivning
Vår kund är ett ledande logistikföretag där du erbjuds ett trevligt arbete som huvudsakligen rör paketdistribution. Det innebär att du mestadels är i lastbilen men viss sortering på terminalen förekommer också. Förutom att köra ut paket så kan det också vara aktuellt att hämta paket och/eller pallar upp till 1000 kilo. Arbetet är fysiskt och manuella lyft upp till 35 kilo förekommer. Vi erbjuder utbildning i lyftteknik och självklart finns hjälpmedel om tyngre lyft skulle bli aktuella (allt från paketkärra till truck.) Introduktion sker med en fadder som du åker med i början.Dina arbetsuppgifter (till exempel):

• Paketdistribution med lastbil och där handdator används för paket-scanning och kvittens.


• Manuell hantering av paket (sortering, lasta och lossa.)


• Hantera rullande paketbehållare, brevbehållare och pallgods.
Kvalifikationer
Här behöver du:• C-körkort och eller CE-körkort med YKB-certifikat, vi ser det som fördelaktigt om du arbetat med liknande uppgifter sedan innan.


• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är noggrann och bra på att hålla tider. Men du skulle aldrig kompromissa på trafiksäkerhet. Andra brukar i stället säga att du kör hållbart, miljövänligt och med omtanke om dina medtrafikanter. Vi tror också att du är flexibel och kan prioritera om arbetsbelastningen skulle öka. Eftersom du också träffar våra kunder så är du positiv och hjälpsam. Låter det som något för dig?Vi ser det som plus (men inte krav) om du har truckkort och truckvana.

Har du även ADR bedömer vi det som meriterande.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi hjälper både stora och små organisationer att hitta rätt personal. Det innebär att vi kan erbjuda hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Så oavsett om du söker extrajobb eller fast anställning har du hamnat helt rätt. Vi har goda möjligheter att hitta rätt karriärvägar för just dina önskemål.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2019-05-26, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Som en del i rekryteringsprocessen så ingår utdrag ur belastningsregistret för de kandidater som går vidare till intervju hos kund. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Petter Digneus, Konsultchef, petter.digneus@randstad.se Visa mindre

Kock till sommaren , Scandic Swania , deltid 75%

Läs mer Maj 13
Kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept. Dina arbetsuppgifter som kock: - Traditionellt arbete... Visa mer
Kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser

I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept.

Dina arbetsuppgifter som kock:

- Traditionellt arbete som kock á la carte-kock.
- Arbeta utifrån Scandics standard och koncept och bidra till att de utvecklas.
- Samarbeta med kollegor från alla avdelningar.
- Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket.
- Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering.
- Coacha praktikanter och nya kollegor.

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som kock på Scandic Swania ska du vara idérik och strukturerad. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du, i högsta grad, är delaktig i. Vidare är du uppfinningsrik och trivs i högt tempo, du motiveras av att bidra med fantastiska matupplevelser för våra gäster.

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Relevant utbildning och/eller minst ett års erfarenhet av kockyrket.
- God dryckeskunskap utöver dina matkunskaper
- Talar engelska eller ett skandinaviskt språk.

Information om tjänsten:

Det här är två visstidsanställningar på 75% under sommaren 2019.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Swania.På de 130 destinationer där våra 280 hotell finns, skapar vi enastående upplevelser för de många människorna att njuta av, inklusive oss själva.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Truckförare

Läs mer Maj 13
Om tjänsten Vi söker en erfaren Truckförare till en av våra kunder utanför Vara. Arbetet innebär körna av truck i produktion, framkörning av emballage och ingående detaljer till produktionen. Du som söker ska flerårig vana av truckkörning B1- B3 och uppdraget gäller över sommaren. Arbetstider: dagtid. Starttid: omgående. Din profil Krav: Mångårig truck erfarenhet av B1-B3... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en erfaren Truckförare till en av våra kunder utanför Vara.
Arbetet innebär körna av truck i produktion, framkörning av emballage och ingående detaljer till produktionen. Du som söker ska flerårig vana av truckkörning B1- B3 och uppdraget gäller över sommaren.

Arbetstider: dagtid.
Starttid: omgående.


Din profil
Krav:
Mångårig truck erfarenhet av B1-B3
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Kock till sommaren , Scandic Swania , deltid 75%

Läs mer Maj 9
Kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept. Dina arbetsuppgifter som kock: - Traditionellt arbete... Visa mer
Kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser

I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept.

Dina arbetsuppgifter som kock:

- Traditionellt arbete som kock á la carte-kock.
- Arbeta utifrån Scandics standard och koncept och bidra till att de utvecklas.
- Samarbeta med kollegor från alla avdelningar.
- Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket.
- Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering.
- Coacha praktikanter och nya kollegor.

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som kock på Scandic Swania ska du vara idérik och strukturerad. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du, i högsta grad, är delaktig i. Vidare är du uppfinningsrik och trivs i högt tempo, du motiveras av att bidra med fantastiska matupplevelser för våra gäster.

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Relevant utbildning och/eller minst ett års erfarenhet av kockyrket.
- God dryckeskunskap utöver dina matkunskaper
- Talar engelska eller ett skandinaviskt språk.

Information om tjänsten:

Det här är två visstidsanställningar på 75% under sommaren 2019.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Swania.På de 130 destinationer där våra 280 hotell finns, skapar vi enastående upplevelser för de många människorna att njuta av, inklusive oss själva.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Kock till sommaren , Scandic Swania , deltid 75%

Läs mer Maj 9
Kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept. Dina arbetsuppgifter som kock: - Traditionellt arbete... Visa mer
Kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser

I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept.

Dina arbetsuppgifter som kock:

- Traditionellt arbete som kock á la carte-kock.
- Arbeta utifrån Scandics standard och koncept och bidra till att de utvecklas.
- Samarbeta med kollegor från alla avdelningar.
- Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket.
- Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering.
- Coacha praktikanter och nya kollegor.

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som kock på Scandic Swania ska du vara idérik och strukturerad. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du, i högsta grad, är delaktig i. Vidare är du uppfinningsrik och trivs i högt tempo, du motiveras av att bidra med fantastiska matupplevelser för våra gäster.

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Relevant utbildning och/eller minst ett års erfarenhet av kockyrket.
- God dryckeskunskap utöver dina matkunskaper
- Talar engelska eller ett skandinaviskt språk.

Information om tjänsten:

Det här är två visstidsanställningar på 75% under sommaren 2019.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Swania.På de 130 destinationer där våra 280 hotell finns, skapar vi enastående upplevelser för de många människorna att njuta av, inklusive oss själva.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Kock till sommaren , Scandic Swania , deltid 75%

Läs mer Maj 8
Kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept. Dina arbetsuppgifter som kock: - Traditionellt arbete... Visa mer
Kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser

I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept.

Dina arbetsuppgifter som kock:

- Traditionellt arbete som kock á la carte-kock.
- Arbeta utifrån Scandics standard och koncept och bidra till att de utvecklas.
- Samarbeta med kollegor från alla avdelningar.
- Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket.
- Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering.
- Coacha praktikanter och nya kollegor.

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som kock på Scandic Swania ska du vara idérik och strukturerad. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du, i högsta grad, är delaktig i. Vidare är du uppfinningsrik och trivs i högt tempo, du motiveras av att bidra med fantastiska matupplevelser för våra gäster.

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Relevant utbildning och/eller minst ett års erfarenhet av kockyrket.
- God dryckeskunskap utöver dina matkunskaper
- Talar engelska eller ett skandinaviskt språk.

Information om tjänsten:

Det här är två visstidsanställningar på 75% under sommaren 2019.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Swania.På de 130 destinationer där våra 280 hotell finns, skapar vi enastående upplevelser för de många människorna att njuta av, inklusive oss själva.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Kock till sommaren , Scandic Swania , deltid 75%

Läs mer Maj 8
Kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept. Dina arbetsuppgifter som kock: - Traditionellt arbete... Visa mer
Kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser

I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept.

Dina arbetsuppgifter som kock:

- Traditionellt arbete som kock á la carte-kock.
- Arbeta utifrån Scandics standard och koncept och bidra till att de utvecklas.
- Samarbeta med kollegor från alla avdelningar.
- Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket.
- Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering.
- Coacha praktikanter och nya kollegor.

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som kock på Scandic Swania ska du vara idérik och strukturerad. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du, i högsta grad, är delaktig i. Vidare är du uppfinningsrik och trivs i högt tempo, du motiveras av att bidra med fantastiska matupplevelser för våra gäster.

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Relevant utbildning och/eller minst ett års erfarenhet av kockyrket.
- God dryckeskunskap utöver dina matkunskaper
- Talar engelska eller ett skandinaviskt språk.

Information om tjänsten:

Det här är två visstidsanställningar på 75% under sommaren 2019.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Swania.På de 130 destinationer där våra 280 hotell finns, skapar vi enastående upplevelser för de många människorna att njuta av, inklusive oss själva.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Kock till sommaren , Scandic Swania , deltid 75%

Läs mer Maj 7
Kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept. Dina arbetsuppgifter som kock: - Traditionellt arbete... Visa mer
Kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser

I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept.

Dina arbetsuppgifter som kock:

- Traditionellt arbete som kock á la carte-kock.
- Arbeta utifrån Scandics standard och koncept och bidra till att de utvecklas.
- Samarbeta med kollegor från alla avdelningar.
- Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket.
- Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering.
- Coacha praktikanter och nya kollegor.

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som kock på Scandic Swania ska du vara idérik och strukturerad. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du, i högsta grad, är delaktig i. Vidare är du uppfinningsrik och trivs i högt tempo, du motiveras av att bidra med fantastiska matupplevelser för våra gäster.

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Relevant utbildning och/eller minst ett års erfarenhet av kockyrket.
- God dryckeskunskap utöver dina matkunskaper
- Talar engelska eller ett skandinaviskt språk.

Information om tjänsten:

Det här är två visstidsanställningar på 75% under sommaren 2019.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Swania.På de 130 destinationer där våra 280 hotell finns, skapar vi enastående upplevelser för de många människorna att njuta av, inklusive oss själva.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

C - chaufförer till vår kund i Trestad

Läs mer Maj 7
Har du C-kort och vill ha ett spännande sommarjobb? Har du bra lokalsinne och vill kombinera lastbilskörning med fysiska arbetsuppgifter? Då ska du söka tjänsten som sommarjobbare till vår kund i Trestad.  Om tjänsten Som C-chaufför hos vår kund i Trestad kommer du att arbeta över semesterperioden, v. 26-33 och dina arbetsuppgifter kommer innebära körning av baklastare, tömnin... Visa mer
Har du C-kort och vill ha ett spännande sommarjobb? Har du bra lokalsinne och vill kombinera lastbilskörning med fysiska arbetsuppgifter? Då ska du söka tjänsten som sommarjobbare till vår kund i Trestad. 

Om tjänsten
Som C-chaufför hos vår kund i Trestad kommer du att arbeta över semesterperioden, v. 26-33 och dina arbetsuppgifter kommer innebära körning av baklastare, tömning av återvinningsstationer samt tömning hos verksamhetskunder inom området Trestad/Dalsand med omnejd. Arbetet är förlagt på dagtid mellan 07-16.

I din roll som chaufför kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Arbeta över sommarmånaderna
- Körning av baklastare 
- Tömning av återvinningsstationer och tömning hos verksamhetskunder 
Om dig
Vi söker dig som har en positiv inställning till arbete och tar i när det behövs. Det kan förekomma vissa fysiska arbetsuppgifter så du bör inte vara främmande för detta. Du har lätt för att samarbeta och sätter kunden i fokus. Vidare söker vi dig som har C-kort samt YKB men har du ingen körerfarenhet är detta inget problem. Har du arbetat med liknande arbete tidigare är detta meriterande! Vidare ser vi att du kan arbeta från v.26 till och med v.33. 
Viktigt för tjänsten är:
- C-kort+YKB
- Kunna jobba v.26-33
-Svenska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som C-chaufför är ett konsultuppdrag med start v.26. Till att börja med är uppdraget fram till v. 33. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas innan sommaren och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Emma Johansson via 0200 - 22 22 22 / emma.johansson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Sommarjobb, Adecco, Trestad, Lastbil, lastbilschaufför, sopgubbe, miljöarbetare Visa mindre

Kock till sommaren , Scandic Swania , deltid 75%

Läs mer Maj 7
Kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept. Dina arbetsuppgifter som kock: - Traditionellt arbete... Visa mer
Kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser

I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept.

Dina arbetsuppgifter som kock:

- Traditionellt arbete som kock á la carte-kock.
- Arbeta utifrån Scandics standard och koncept och bidra till att de utvecklas.
- Samarbeta med kollegor från alla avdelningar.
- Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket.
- Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering.
- Coacha praktikanter och nya kollegor.

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som kock på Scandic Swania ska du vara idérik och strukturerad. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du, i högsta grad, är delaktig i. Vidare är du uppfinningsrik och trivs i högt tempo, du motiveras av att bidra med fantastiska matupplevelser för våra gäster.

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Relevant utbildning och/eller minst ett års erfarenhet av kockyrket.
- God dryckeskunskap utöver dina matkunskaper
- Talar engelska eller ett skandinaviskt språk.

Information om tjänsten:

Det här är två visstidsanställningar på 75% under sommaren 2019.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Swania.På de 130 destinationer där våra 280 hotell finns, skapar vi enastående upplevelser för de många människorna att njuta av, inklusive oss själva.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Montör i Trollhättan

Läs mer Maj 6
Montör Montör i Trollhättan Känner du dig trygg bakom ratten och vill ha ett sommarjobb där du får åka runt inom Stockholmsområden för att installera GPS:er? I rollen som montör får du tillsammans med en kollega åka bil och genomföra installationer i företagets bilar. Arbetsbeskrivning I arbetet som montör kommer du arbeta med installation av GPS:er i företagets bilar. A... Visa mer
Montör
Montör i TrollhättanKänner du dig trygg bakom ratten och vill ha ett sommarjobb där du får åka runt inom Stockholmsområden för att installera GPS:er? I rollen som montör får du tillsammans med en kollega åka bil och genomföra installationer i företagets bilar.

Arbetsbeskrivning

I arbetet som montör kommer du arbeta med installation av GPS:er i företagets bilar. Arbetet kommer vara i två veckor under juni månad, innan dess kommer du få gå en dags utbildning. Arbetet utförs 05:00-09:00 och 14:30-18:00. Däremellan ska man förbereda sig inför nästa arbetsplats och hinna äta lunch. Resan mellan arbetsplatserna räknas som arbetstid.

Under hela projektets gång kommer du arbeta tillsammans med en kollega. Ni kommer ha tillgång till en egen bil som ni får samåka i till och från jobbet samt de olika stationerna. Arbetet innebär:

• Montering av GPS i bilar och montering av instrumentbrädan.
• Aktivering, testning och säkerställning av att GPS:en installerats korrekt med hjälp av Ipad.
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Kvalifikationer

• Manuellt B-körkort
• Tekniskt intresse och samarbetsvilja
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi hjälper både stora och små organisationer att hitta rätt personal. Det innebär att vi kan erbjuda hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Så oavsett om du söker extrajobb eller fast anställning har du hamnat helt rätt. Vi har goda möjligheter att hitta rätt karriärvägar för just dina önskemål.

Sista ansökningsdag: 2019-05-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Petter Digneus, Konsultchef, petter.digneus@randstad.se Visa mindre

Caféansvarig till Missionskyrkan sommarhem Vårhaga

Läs mer Maj 6
Missionskyrkans sommarhem Vårhaga håller öppet sommartid mellan klockan 14-21. En ansvarig plus ett biträde sköter försäljning av enklare fika, kiosk, uthyrning av kanoter, båtar och rum. Även städning och bakning ingår i sysslorna. Vi saknar nu en ansvarig "husmor" från 22 juli t.o.m. 16 augusti. Arbetstiderna är måndag - fredag kl 14.00-21.15. Visa mer
Missionskyrkans sommarhem Vårhaga håller öppet sommartid mellan klockan 14-21. En ansvarig plus ett biträde sköter försäljning av enklare fika, kiosk, uthyrning av kanoter, båtar och rum. Även städning och bakning ingår i sysslorna. Vi saknar nu en ansvarig "husmor" från 22 juli t.o.m. 16 augusti. Arbetstiderna är måndag - fredag kl 14.00-21.15. Visa mindre

Fotbollstränare - Sommarläger

Läs mer Maj 6
Som tränare på Ravelli Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla spelare. Som tränare ansvarar du för en grupp spelare under hela lägret som delas in efter ålder, önskemål och nivå. Deltagarna är i åldern 10-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på spelarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränar... Visa mer
Som tränare på Ravelli Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla spelare. Som tränare ansvarar du för en grupp spelare under hela lägret som delas in efter ålder, önskemål och nivå. Deltagarna är i åldern 10-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på spelarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränare och spelare under lägret.

Vi söker nu fotbollstränare till följande veckor:
Vecka 26, 25 juni - 29 juni
Vecka 31, 30 juli - 3 augusti

Du kan söka till en eller två veckor.

Vi söker dig som vill vara en del av vårt vinnande tränarteam!

Som tränare brinner du för fotbollen och att se ungdomar utvecklas, du har tidigare erfarenhet av att vara tränare för ungdomar, är utbildad inom idrotten, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge spelarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger!

Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. Våra CAMPS arrangeras i samarbete med en rad olika profiler. Magnus Wislander, Andreas Ravelli och artisten ISA är några av de profiler som kommer vara med sommaren 2018.

www.swedensportacademy.com Visa mindre

Handbollstränare - Sommarläger

Läs mer Maj 6
Som tränare på Wislander Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla spelare. Som tränare ansvarar du för en grupp spelare under hela lägret som delas in efter ålder, önskemål och nivå. Deltagarna är i åldern 9-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på spelarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med träna... Visa mer
Som tränare på Wislander Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla spelare. Som tränare ansvarar du för en grupp spelare under hela lägret som delas in efter ålder, önskemål och nivå. Deltagarna är i åldern 9-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på spelarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränare och spelare under lägret.

Vi söker handbollstränare till följande dagar:
Vecka 26, 25 juni - 29 juni
Vecka 31, 30 juli - 3 augusti

Vi söker dig som vill vara en del av vårt vinnande tränarteam!

Som tränare brinner du för handbollen och att se ungdomar utvecklas, du har tidigare erfarenhet av att vara tränare för ungdomar, är utbildad inom idrotten, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge spelarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger!

Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. Våra CAMPS arrangeras i samarbete med en rad olika profiler. Magnus Wislander, Andreas Ravelli och artisten ISA är några av de profiler som kommer vara med sommaren 2018.

www.swedensportacademy.com Visa mindre

Anläggningsarbetare till vår kund i Trollhättan

Läs mer Maj 1
Vill du arbeta som anläggningsarbetare, har hjullastarkort och söker ett sommarjobb? Då har vi jobbet för dig.  Om tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en anläggningsarbetare till återvinningsbranschen under sommaren. I din roll som anläggningsarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära lastning av container, lastväxlarflak samt trailer.    Om dig Vi söker d... Visa mer
Vill du arbeta som anläggningsarbetare, har hjullastarkort och söker ett sommarjobb? Då har vi jobbet för dig. 

Om tjänsten

Vi söker nu för kunds räkning en anläggningsarbetare till återvinningsbranschen under sommaren. I din roll som anläggningsarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära lastning av container, lastväxlarflak samt trailer.   

Om dig
Vi söker dig som har hjullastarkort, har god samarbetsförmåga, är arbetsvillig och har ett glatt humör. 
Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet som materialhanterare eller erfarenhet av sortering av avfall. 
Viktigt för tjänsten är:
-hjullastarkort
-körkort B
-att du kan arbeta hela sommaren
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som anläggningsarbetare är ett konsultuppdrag med start kring v. 26- v.33. Arbetstiderna är förlagda på dagtid 07:00-16:00. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
• Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

• Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

• Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Emma Johansson på emma.johansson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Anläggningsarbetare till vår kund i Trollhättan, sommarjobb, hjullastare, adecco Visa mindre

Kock till sommaren , Scandic Swania , deltid 75%

Läs mer Apr 26
Kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept. Dina arbetsuppgifter som kock: - Traditionellt arbete... Visa mer
Kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser

I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept.

Dina arbetsuppgifter som kock:

- Traditionellt arbete som kock á la carte-kock.
- Arbeta utifrån Scandics standard och koncept och bidra till att de utvecklas.
- Samarbeta med kollegor från alla avdelningar.
- Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket.
- Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering.
- Coacha praktikanter och nya kollegor.

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som kock på Scandic Swania ska du vara idérik och strukturerad. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du, i högsta grad, är delaktig i. Vidare är du uppfinningsrik och trivs i högt tempo, du motiveras av att bidra med fantastiska matupplevelser för våra gäster.

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Relevant utbildning och/eller minst ett års erfarenhet av kockyrket.
- God dryckeskunskap utöver dina matkunskaper
- Talar engelska eller ett skandinaviskt språk.

Information om tjänsten:

Det här är två visstidsanställningar på 75% under sommaren 2019.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Swania.På de 130 destinationer där våra 280 hotell finns, skapar vi enastående upplevelser för de många människorna att njuta av, inklusive oss själva.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Sjuksköterska till Akutmottagning i Trollhättan i sommar

Läs mer Apr 25
OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är en skicklig sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet.Är du trygg i din yrkesroll, kan göra snabba bedömningar och är beredd på flexibla lösningar? Då hoppas vi att du hör av dig till oss! Just nu söker vi en sjuksköterska med din profil till ett sommaruppdrag i Trollhättan juni-aug. DINA ARBETSUPPGIFTER Du kommer a... Visa mer
OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är en skicklig sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet.Är du trygg i din yrkesroll, kan göra snabba bedömningar och är beredd på flexibla lösningar? Då hoppas vi att du hör av dig till oss!

Just nu söker vi en sjuksköterska med din profil till ett sommaruppdrag i Trollhättan juni-aug.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ha sedvanliga arbetsuppgifter på en AVA-avdelning.

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet gärna med erfarenhet akutvårdsmottagning

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Säljledare - sommarvikariat

Läs mer Apr 25
Är du vårt nya stjärnskott? Är du trött på att bli besviken på vädret och sommaren i stort? Kom och spendera din sommar hos oss istället! Vi söker nu dig som vill bli vår sommarvikarie som Säljledare i vår butik!I din roll kommer du attArbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter i butik såsom varumottagning, upplockning av varor samt kassatjänstAnsvara för öppning och stäng... Visa mer
Är du vårt nya stjärnskott? Är du trött på att bli besviken på vädret och sommaren i stort? Kom och spendera din sommar hos oss istället! Vi söker nu dig som vill bli vår sommarvikarie som Säljledare i vår butik!I din roll kommer du attArbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter i butik såsom varumottagning, upplockning av varor samt kassatjänstAnsvara för öppning och stängning av butikenArbeta i ett högt tempo där det alltid finns något att göraBidra till att skapa en god serviceupplevelse för våra kunderEn tjänst som Säljledare innebär varierade arbetstider som kan förläggas under vardagar, helger och kvällar.Tjänsten avser en tidsbegränsad anställning under juni-augusti med möjlighet till förlängning.Vi söker dig somÄr engagerad och vill göra ett bra jobbÄr flexibel och tycker om att jobba med fysiska arbetsuppgifter i ett högt tempoHar en god förmåga att arbeta i grupp samt har en hjälpsam och trevlig attitydOm du har tidigare arbetslivserfarenhet från detaljhandel är detta meriterande.Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Netto - Ett detaljhandelsföretag i framfartNetto Marknad Sverige AB är en del av Salling Group, Danmarks största retailkedja med över 50 000 anställda och verksamhet i fyra länder. 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige. Idag har vi mer än 160 butiker i Sverige och fortsätter att växa i intensiv takt med vår omfattande expansionsplan. Oavsett var i organisationen du befinner dig jobbar vi för att varje dag ge våra kunder de bästa möjliga varorna, till det lägsta möjliga priset och på bästa möjliga sätt.Vi erbjuder digEn lärorik sommar med möjligheter till ytterligare anställning längre framEn plats i ett engagerat team med familjekänslaTysta stunder och lugn och ro… nej vi skojar bara, hos oss är det alltid fullt ös!Du får dessutom chansen att bli en del av ett företag som strävar efter hög integritet, tävlingsanda, effektivitet och förändringsbenägenhet. Vi drivs av önskan att förbättra vardagen för våra kunder, medarbetare och vårt samhälle. Om du delar våra ambitioner och vill bli en del i vår Nettofamilj är du välkommen att skicka in din ansökan.Din ansökanVi vill uppmuntra dig till att skicka in din ansökan så fort som möjligt då vi gör urval löpande.Vi ser fram emot att läsa din ansökan!Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt annonsförsäljare då vi redan har valt våra samarbetspartners i samband med denna annons. Visa mindre

Kock till sommaren , Scandic Swania , deltid 75%

Läs mer Apr 24
Kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept. Dina arbetsuppgifter som kock: - Traditionellt arbete... Visa mer
Kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser

I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept.

Dina arbetsuppgifter som kock:

- Traditionellt arbete som kock á la carte-kock.
- Arbeta utifrån Scandics standard och koncept och bidra till att de utvecklas.
- Samarbeta med kollegor från alla avdelningar.
- Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket.
- Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering.
- Coacha praktikanter och nya kollegor.

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som kock på Scandic Swania ska du vara idérik och strukturerad. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du, i högsta grad, är delaktig i. Vidare är du uppfinningsrik och trivs i högt tempo, du motiveras av att bidra med fantastiska matupplevelser för våra gäster.

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Relevant utbildning och/eller minst ett års erfarenhet av kockyrket.
- God dryckeskunskap utöver dina matkunskaper
- Talar engelska eller ett skandinaviskt språk.

Information om tjänsten:

Det här är två visstidsanställningar på 75% under sommaren 2019.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Swania.På de 130 destinationer där våra 280 hotell finns, skapar vi enastående upplevelser för de många människorna att njuta av, inklusive oss själva.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Bingovärdinna / Bingovärd

Läs mer Apr 24
BingoRingen TrollhättanSöker en glad och social medarbetare till vår bingohall i Trollhättan.Arbetspassen är förlagda på dagar, kvällar, helger och storhelger.Arbetsuppgifterna innefattar bland annat bingo- och caféförsäljning, kassahantering och att ta hand om våra gäster på bästa sätt.Hos oss är det viktigt att gästerna står i fokus, och att vi ger bästa möjliga service.Beskr... Visa mer
BingoRingen TrollhättanSöker en glad och social medarbetare till vår bingohall i Trollhättan.Arbetspassen är förlagda på dagar, kvällar, helger och storhelger.Arbetsuppgifterna innefattar bland annat bingo- och caféförsäljning, kassahantering och att ta hand om våra gäster på bästa sätt.Hos oss är det viktigt att gästerna står i fokus, och att vi ger bästa möjliga service.Beskrivning av kvalifikationerDu ska vara 18 år och ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift.Du tycker om att arbeta med människor.Ett plus är om du har ett bra sinne för siffror, är bra och snabb på huvudräkning.På BingoRingen Trollhättan arbetar vi för det mesta ensamma under arbetspassen, och därmed är det viktigt att du kan arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Om du tidigare har erfarenhet av bingoverksamhet ser vi som en merit, men störst av vikt kommer läggas på dina personliga egenskaper.I din ansökan vill vi se CV, personlig presentation samt referenser.Rekrytering sker löpandeAnsökankan mejlas till helen.carlson.svahn@bingoringen.com Visa mindre

Butiksplockare

Läs mer Apr 17
Retail24 har Nordens största Sälj, Demo och Merchandisingkår!Både på Nordisk nivå och på regional nivå arbetar Retail24 tillsammans med de största leverantörerna inom Dagligvaruhandeln, Fackhandel samt Elektrohandeln.Retail24 Merchandising har fokus på butiksundersökningar, plock, ombyggnader och exponeringar. Vill du vara med i teamet ? Som jobbar med starka kända varumärken i... Visa mer
Retail24 har Nordens största Sälj, Demo och Merchandisingkår!Både på Nordisk nivå och på regional nivå arbetar Retail24 tillsammans med de största leverantörerna inom Dagligvaruhandeln, Fackhandel samt Elektrohandeln.Retail24 Merchandising har fokus på butiksundersökningar, plock, ombyggnader och exponeringar. Vill du vara med i teamet ? Som jobbar med starka kända varumärken i butiker.Är du duktigt på att läsa planogram och göra snygga exponeringar?Eller gillar du jobba med blommor i butik?Är du dessutom positiv, flexibel , en person med starkt driv och lösningsorienterad?Du har ca 500 kollegor som väntar på dig!Sök på knappen nedan eller kontakta berörd teamledare i annonsen.

Retail24 söker efter en driven Merchandiser (butiksplockare) som har vana från butiksarbete.  Gillar du att arbeta inom både dagligvaruhandeln och fackhandel? Hos oss har du möjlighet att utvecklas och komma in ett härligt team av merchandiser. Hos Retail24 har man både fasta körscheman och arbetar med exponeringar, ombyggnader, butiksundersökningar mm. Du är ute i butik där du representerar leverantörerna som anlitar Retail24 och utför ditt arbete på ett professionellt sätt. Att arbeta som merchandiser kan innebära att du arbetar i flera olika butiker under samma dag.

Körkort och bil är ett krav.

Älskar du pulsen i butik, service och att skapa goda relationer? 
Retail24  kan erbjuda ett spännande deltidsjobb i en utvecklande miljö med många möjligheter. Tjänsten innebär varuplock, exponeringar och beställningar i butik.  Tjänsten är på ca  30 timmar i veckan i  Uddevalla-Strömstad  med omnejd ) under semester perioden v.28-32 .
Har du viljan och är rätt person så kan timmarna öka. 
Har du denna profil och är Positiv, Utåtriktad, Social och har hög arbetsmoral samt att du är en bra lagspelare
Då kan Retail24  erbjuda dig:
- Lön enligt handels avtal
- Stora utvecklingsmöjligheter
- Arbeta med stora kända varumärken
- Självständigt arbete

Krav är följande:
- Svenska flytande 
- Det är en merit om du har vana att läsa planogram och göra ombyggnader.
- Det är en merit om du har vana av butiksarbete.

Välkommen med din ansökan och rekrytering kommer att ske löpande.
Vid frågor gällande tjänsten kontakta Chris Henrikson 0705-814733 ,
Maila gärna din ansökan till chris.henrikson@retail24.se eller post@retail24.se

Retail24 har idag ca 1300 anställda, vi kani erbjuda den största och mest flexibla servicen i Norden. Vi täcker hela Sverige på veckobasis. Om det så är på toppen av ett berg, i de djupaste skogarna, så långt norrut du kan komma eller mitt i city, så är vi där! Vi erbjuder merchandising, ombyggnader, exponeringar, inventering och prisundersökningar. Vi bygger också nya butiker eller ombyggnation av befintliga. Vid peak perioder, högtider eller nylanseringar gör vi även skyltfönster i butikerna. Vi finns där kunderna behöver oss. Visa mindre

Truckförare till vår kund i Trollhättan

Läs mer Apr 17
Vill du arbeta som truckförare och söker ett sommarjobb? Vi söker just nu en truckförare med erfarenhet av motviktstruck till vår kund i Trollhättan.  Om tjänsten Uppdraget är placerat i Trollhättan och företaget verkar inom återvinningsbranschen. I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: - Lastning och lossning med klämaggregat  - Lastni... Visa mer
Vill du arbeta som truckförare och söker ett sommarjobb? Vi söker just nu en truckförare med erfarenhet av motviktstruck till vår kund i Trollhättan. 

Om tjänsten

Uppdraget är placerat i Trollhättan och företaget verkar inom återvinningsbranschen. I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Lastning och lossning med klämaggregat 

- Lastning och lossning med gaffeltruck 

Om dig
Vi söker dig som har truckkort A + B och har tidigare erfarenhet av truckkörning. Dessutom ser vi att du har goda kunskaper i svenska språket. 
Vidare ser vi att du har en god samarbetsförmåga, inte är rädd för att ta i och har en positiv inställning. 
Viktigt för tjänsten är:
- truckkort A + B
- körkort B
- viss erfarenhet av truckkörning
- att du kan arbeta hela sommaren
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag med start omkring v. 26 till och med v.33. Arbetstiderna är förlagda på dagtid 07:00-16:00. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
• Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

• Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

• Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Emma Johansson på emma.johansson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

 

Truckförare till vår kund i Trollhättan, Truckförare, motviktstruck, Trollhättan, Adecco Visa mindre