Lediga sommarjobb Oskarsson O Nilsson Åkeri AB - Umeå

Läs mer om lediga sommarjobb från Oskarsson O Nilsson Åkeri AB i Umeå. Genom att klicka på en specifik yrkeskategori kan du hitta fler sommarjobb inom just den yrkeskategorin i Umeå.

Mjölkbilschaufför Luleå/Piteå Semestervikarie

Läs mer Apr 7
Vi behöver chaufförer till våra två mjölkbilar i Luleå och Piteå. Vi kör intransport från bonde till mejeri med tankbil på uppdrag åt Norrmejerier. Fräscha bilar och trevliga arbetskamrater! Bilarna utgår från Luleå Mejeri och Öjebyn. Vi erbjuder en heltidsanställning över sommaren (Juni - Augusti) med god chans till förlängning på timtid. Den person vi söker ska vara ivrig på arbete, flexibel, och intresserad av att lära sig. Tveka inte att höra av dig! #jobbjustnu...

Mjölkbilschaufför Burträsk

Läs mer Mar 18
Vi söker sommarvikarier till vår mjölkbil i Burträsk. Intransport av mjölk till Burträsk mejeri. Vi kör tankbil med släp två skift per dag veckans alla dagar. Trevlig körning med erfarna hjälpsamma arbetskamrater. Tveka inte att höra av dig!

Mjölkbilschaufför Umeå

Läs mer Mar 18
Vi söker sommarvikarier till våra mjölkbilar i Umeå. Intransport av mjölk till Umeå och Burträsk mejeri. Vi kör tankbil med släp två skift per dag veckans alla dagar. Trevlig körning med erfarna hjälpsamma arbetskamrater. Tveka inte att höra av dig!