Lediga sommarjobb STÄDOSAN AB - Västerås

Läs mer om lediga sommarjobb från STÄDOSAN AB i Västerås. Genom att klicka på en specifik yrkeskategori kan du hitta fler sommarjobb inom just den yrkeskategorin i Västerås.

Lokalvårdere

Läs mer Apr 15
Vi söker sommarvikarier till veckorna 27 till 34. Tjänsterna innefattar arbete som lokalvårdare i t.ex. kontor, vårdcentraler, verkstad, trapphus m.m. Arbetstiderna kan variera från morgon, dagtid eller kvällstid. Du skall ha vana av lokalvård/städning och det är till stor fördel om du har körkort samt tillgång till bil då objekten är på olika platser. Vi är ett mellanstort städföretag som funnits sedan 1992 och har kunder i Västerås och Köping.

Lokalvårdere

Läs mer Apr 5
Vi söker sommar vikarier till veckorna 27 till 34. Tjänsterna innefattar arbete som lokalvårdare i t.ex. kontor, vårdcentraler, verkstad, trapphus m.m. Arbetstiderna kan variera från morgon, dagtid eller kvällstid. Du skall ha vana av lokalvård/städning och det är till stor fördel om du har körkort samt tillgång till bil då objekten är på olika platser. Vi är ett mellanstort städföretag som funnits sedan 1992 och har kunder i Västerås och Köping.

Sommarvikarier som lokalvårdare

Läs mer Mar 9
Vi söker vikarier till vår städpersonal under veckorna 25 till 34. Arbetsplatserna kan variera under perioden. Arbetet innefattar dagligstädning i till exempel kontor, butiker, trappor m.m. Arbetstiderna kan variera, morgon, dagtid eller kvällar efter våra behov. Erfarenhet av lokalvård krävs.