Lediga sommarjobb Tättö havskrog - Västervik

Läs mer om lediga sommarjobb från Tättö havskrog i Västervik. Genom att klicka på en specifik yrkeskategori kan du hitta fler sommarjobb inom just den yrkeskategorin i Västervik.

Serveringspersonal

Läs mer Feb 3
Vi söker nu personal till sommaten 2019. Du kommer att jobba med bordsbeställningar, servering och kassa m.m Tjänsten innebär arbete dagtid, kvällstid och helger. Vi söker serveringspersonal till sommaren 2019. Du behöver vara stresstålig, flexibel och lägga kunden i fokus. Tidigare arbete i restaurangbranschen är meriterande men inte ett krav. Du bör vara över 18 år och ha körkort, då det går få bussar hit. Tättö havskrog ligger på Tättö havsbad & camping i Loftahammar....

Kock / kallskänka med fördelaktiga arbetstider

Läs mer Feb 3
Tättö havskrog söker kallskänka/kock till sommarsäsongen 2019. Du kommer arbeta dagtid, kvällstid och helger. Vi serverar lunch och a la Carte men även catering. Vi söker dig som inte är rädd för att ta egna initiativ och gillar utmaningar. Vi tror att du gillar att jobba i ett högt tempo och sätter kunden i fokus. Några års erfarenhet är meriterande. Tättö havskrog ligger på Tättö havsbad och camping i Loftahammar.

Kock / kallskänka med fördelaktiga arbetstider

Läs mer Mar 17
Tättö havskrog söker kallskänka/kock till sommarsäsongen 2018, framförallt dagtid och några helger. Vi serverar lunch och a la Carte men även catering. Vi söker dig som inte är rädd för att ta egna initiativ och gillar utmaningar. Vi tror att du gillar att jobba i ett högt tempo och sätter kunden i fokus. Några års erfarenhet är meriterande. Tättö havskrog ligger på Tättö havsbad och camping i Loftahammar.

Serveringspersonal

Läs mer Mar 17
Du kommer att jobba med bordsbeställningar, servering och kassa m.m Tjänsten innebär arbete dagtid, kvällstid och helger. Vi söker serveringspersonal till sommaren. Du behöver vara stresstålig, flexibel och lägga kunden i fokus. Tidigare arbete i restaurangbranschen är meriterande men inte ett krav. Du bör vara över 18 år och ha körkort, då det gå få bussar hit. Tättö havskrog ligger på Tättö havsbad & camping i Loftahammar.

Servitör / Servitris

Läs mer Apr 17
Tättö havskrog i Loftahammar söker nu serveringspersonal till sommaren 2016. Vi söker dig, som gärna har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen, ett intresse för mat och dryck, har kassavana och tycker om att jobba under ett högt tempo. Vi kommer servera lunch och A la carte. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara bordsservering, kassabiträde, städ och disk. Fördel med körkort och bil. Vi ser fram emot din ansökan!

Kock / kallskänka

Läs mer Apr 17
Tättö havskrog i Loftahammar söker nu kock och kallskänka till sommaren 2016. Vi söker dig, som gärna har några års erfarenhet som antingen kock eller kallskänka. Att du har ett stort intresse för mat och dryck ser vi som en självklarhet och att du tycker om att jobba under ett högt tempo. Vi kommer att servera både lunch och A la carte. Fördel med körkort och bil. Vi ser fram emot din ansökan!