Lediga sommarjobb i Vaggeryd

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Vaggeryd, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Servitris/Servitör sökes

Läs mer Jul 1
Hooks Herrgård är en fantastisk anläggning 20 minuter söder om Jönköping. Vi har blivit utsedda till Sveriges bästa mötesplats, har en av Skandinaviens bästa Spa & Fitnessanläggningar och två fina golfbanor. Dessutom har vi ett riktigt vasst kök och restaurang, det är där du kommer in i bilden. Idag består restaurangteamet av ca 15 medarbetare med Monika Antonsson som restauran... Visa mer
Hooks Herrgård är en fantastisk anläggning 20 minuter söder om Jönköping. Vi har blivit utsedda till Sveriges bästa mötesplats, har en av Skandinaviens bästa Spa & Fitnessanläggningar och två fina golfbanor. Dessutom har vi ett riktigt vasst kök och restaurang, det är där du kommer in i bilden. Idag består restaurangteamet av ca 15 medarbetare med Monika Antonsson som restaurangchef. På Hooks Herrgård strävar vi efter att använda närproducerade råvaror och vi serverar en kravmärkt frukostbuffé. Sedan fyra år tillbaka finns en spaanläggning i anslutning till Herrgården och våren 2019 öppnade vi vårt nya kök och restaurang i Herrgården.

Om dig
Älskar du serviceyrket och är en positiv och duktig servitör eller servitris? Vill du jobba i vacker herrgårdsmiljö med härliga kollegor? Vi söker en ny kollega som trivs med att jobba i team och som vill göra det lilla extra för våra gäster. Vi tror att du är serviceinriktad, engagerad och driven. Du är van att ta egna initiativ, är ansvarstagande och inte rädd att ta i när det behövs.


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av serviceyrket. Bartenderutbildning eller tidigare erfarenhet från branschen är mycket meriterande. Du talar svenska eller engelska.

Dina arbetsuppgifter
Hooks Herrgård har två restauranger och just nu söker vi en duktig servitris/servitör som kan arbeta i båda våra restauranger samt bar i Herrgården.


Restaurangen i Herrgården gästas av både konferens- och privatgäster och vi erbjuder våra gäster en härlig frukostbuffé, lunch, á la carte och trerätters middag. Restaurang Bistro serverar fika, lunch och drycker samt bemannar kiosken på Parkbanan.


Som servitris/servitör på Hooks Herrgård kommer du att servera och skapa bästa möjliga upplevelse för våra gäster.


Vi erbjuder inte bara en ny, modern och roligare arbetsmiljö utan här finns även stora möjligheter till utveckling. Tillsammans med dig hoppas vi på att bli ännu bättre!


#jobbjustnu Visa mindre

Semestervikariat lokalvård

Läs mer Jun 17
Vi söker en medarbetare som vill hjälpa oss med lokalvårdsarbete ute hos kunder, både företags- och privatkunder. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet men rätt inställning till jobbet. Krav är körkort för bil , B-körkort. Vi står för bil. Visa mer
Vi söker en medarbetare som vill hjälpa oss med lokalvårdsarbete ute hos kunder, både företags- och privatkunder. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet men rätt inställning till jobbet.

Krav är körkort för bil , B-körkort. Vi står för bil. Visa mindre

Sommarjobbande montörer till Skillingaryd

Läs mer Jun 9
Vi på OnePartnerGroup söker nu flertalet montörer för sommarjobb i Skillingaryd. Är du över 16 år och vill jobba i sommar så är det dig vi söker! Ansök redan idag då tillsättning sker löpande och omgående.  Vad kommer du att göra och vem kommer trivas med tjänsten? Arbetet kommer i huvudsak utföras självständigt där du kommer jobba med montering av plastprodukter där noggrannh... Visa mer
Vi på OnePartnerGroup söker nu flertalet montörer för sommarjobb i Skillingaryd. Är du över 16 år och vill jobba i sommar så är det dig vi söker! Ansök redan idag då tillsättning sker löpande och omgående. 

Vad kommer du att göra och vem kommer trivas med tjänsten?
Arbetet kommer i huvudsak utföras självständigt där du kommer jobba med montering av plastprodukter där noggrannhet och snabbhet är av yttersta vikt.

Som person är du engagerad, effektiv och noggrann. Vidare trivs du med att jobba självständigt men du har samtidigt inga problem med att samarbeta med andra. 

Arbetet kommer pågå under perioder i juli och augusti. Vi ser det som positivt om du kan jobba stora delar av sommaren. 
Arbetstiden är initialt dagtid men kan förändras till skift beroende på behov.

Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet eller direkt hos vår kund. Som konsult hos oss på OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Sista ansökningsdag är den 16 augusti men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. OBS! Du behöver inte bifoga CV eller personligt brev utan du kan bara skriva en kort ansökningstext om vem du är. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman via följande mailadress: lotta.ryman@onepartnergroup.se.

Om oss 
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. I GGVV-området har vi kontor i Anderstorp, Vaggeryd och Värnamo men vi jobbar självklart i hela regionen. Visa mindre

Behöver du ett sommarjobb? Vi söker flera Personliga assistenter

Läs mer Apr 3
Behöver du ett sommarjobb? Vi söker flera Personliga assistenter till våra kunder i sommar. Vi på Alma assistans söker nu Personliga assistenter som kan arbeta i sommar till våra kunder boendes i Jönköping och Västra Götalands län. Som Personlig assistent kommer du hjälpa till med olika saker, så som hushållssysslor, förflyttningar, personlig hygien, följa med på olika aktivite... Visa mer
Behöver du ett sommarjobb? Vi söker flera Personliga assistenter till våra kunder i sommar.
Vi på Alma assistans söker nu Personliga assistenter som kan arbeta i sommar till våra kunder boendes i Jönköping och Västra Götalands län.
Som Personlig assistent kommer du hjälpa till med olika saker, så som hushållssysslor, förflyttningar, personlig hygien, följa med på olika aktiviteter.
Vi söker dig som kan arbeta under juni-augusti när våra ordinarie assistenter har semester.
Arbetstiderna kommer variera men du bör kunna arbeta dag, kväll och gärna nätter, vardag som helg.
Du får gärna vara flexibel, social och såklart arbetssugen!
Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från liknande arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och matchning med kunden.
Kontaktuppgifter vid frågor:
Rekryteringsansvarig:
Sandra Lundberg
Tel: 036-160604
Mail: sandra.lundberg@almaassistans.se
Meriterande
Vårderfarenhet
Körkort

Om arbetsgivaren - Alma Assistans
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokalkontor i Göteborg och i Jönköping. Visa mindre

Tidningsbud sökes för sommarvikariat/Vaggeryd-Skillingaryd

Läs mer Feb 17
Hall Media Logistik AB är ett distributionsföretag som varje utgivningsdag når långt över en kvarts miljon människor via prenumererade morgon-, vecko- och månadstidningar. Vi har även utdelning av PLP (postlådepaket). Tidningsbud sökes för sommarvikariat v. 24 – 34 Västergötland Falköping, Skara, Tidaholm (*utgivningsdagar; måndag, onsdag, torsdag, fredag) Jönköping Jönköpin... Visa mer
Hall Media Logistik AB är ett distributionsföretag som varje utgivningsdag når långt över en kvarts miljon människor via prenumererade morgon-, vecko- och månadstidningar. Vi har även utdelning av PLP (postlådepaket).
Tidningsbud sökes för sommarvikariat v. 24 – 34
Västergötland
Falköping, Skara, Tidaholm
(*utgivningsdagar; måndag, onsdag, torsdag, fredag)
Jönköping
Jönköping/Huskvarna, Bankeryd, Mullsjö, Taberg, Vaggeryd/Skillingaryd
(*utgivningsdagar; måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag)
Höglandet
Nässjö, Sävsjö, Vrigstad, Bodafors, Eksjö, Mariannelund, Tranås, Aneby, Vetlanda, Ekenässjön
(*utgivningsdagar; måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag)
VVG-området (Värnamo med omnejd):
Värnamo, Gislaved, Smålandsstenar, Gnosjö, Hillerstorp, Bredaryd
(*utgivningsdagar; måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag)
Kronoberg:
Ljungby, Markaryd, Strömsnäsbruk
(*utgivningsdagar; måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag)


*Utgivningsdagar = arbetsdagar


Om tjänsten:
Vi erbjuder vikariat på både bil-, cykel- och gångdistrikt. Företaget tillhandahåller företagsbil (automatväxlad, högerstyrd) på bildistrikt, elcykel på cykeldistrikt (undantaget Nässjö, Tranås och Bodafors där man måste ha egen cykel under vikariatet). För bildistrikt krävs ett godkänt genomfört kör-test hos företaget.
Sysselsättningsgraden varierar mellan 25 - 60 % beroende på distrikt. Nattarbete. Du börjar ca 01:30 och arbetar ca 2 - 5 timmar beroende på distriktets storlek.
Det en fördel om du känner till området du söker till, men övning på distriktet med ett rutinerat bud ingår alltid. Ca 3 - 5 upplärningsnätter ingår beroende på distrikt. Vid övning på cykeldistrikt måste man ha egen cykel under upplärningen. Vi följer transport-arbetarförbundets avtal. Ingångslönen ligger på 138,81 kr/timme exkl. OB-tillägg. Högre timlön vid branschvana.
Din profil
Vi vill att du som söker
Är ambitiös och handlingskraftig
Har god fysik
Gillar ensamarbete och att jobba natt
Har god självdisciplin
Är punktlig och noggrann
Har lätt att följa instruktioner
Är bekväm med att använda en smartphone, då du ska distribuera efter anvisningar i en Elektronisk Bud-bok

De krav vi ställer på dig är
Att du ska ha fyllt 18 år
Att du har ett giltigt svenskt körkort när du söker till bildistrikt
Att du behärskar det svenska eller engelska språket flytande i både tal och skriftDet är meriterande ifall du har arbetat som tidningsbud tidigare eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vikariaten är mellan tre till åtta veckor, och ligger i perioden v. 24 – v. 34


Ansökningarna ska vara oss tillhanda senast 1 april!
Vi går igenom ansökningarna och tillsätter tjänsterna löpande. Märk din ansökan med Sommarvikariat + vilken ort din ansökan gäller.
Du ansöker via vår hemsida www.hallmedialogistik.se/jobba-hos-oss


Vid frågor är du välkommen att mejla: personal@hallmedia.se Visa mindre

Vi söker kockar och köksbiträden till sommaren - Gör skillnad med oss!

Läs mer Feb 10
Vi söker sommarvikarier till köken på våra vård-och omsorgsboenden Sörgården i Skillingaryd och Furugården i Vaggeryd. Vi är ett sammansvetsat gäng som består av dietist, kockar och kökspersonal som alla brinner för att laga mat! Vi är med och bidrar till en positiv vardag för våra brukare och ingår som en naturlig del i bedrivandet av en bra äldreomsorg. Utöver servering till ... Visa mer
Vi söker sommarvikarier till köken på våra vård-och omsorgsboenden Sörgården i Skillingaryd och Furugården i Vaggeryd. Vi är ett sammansvetsat gäng som består av dietist, kockar och kökspersonal som alla brinner för att laga mat! Vi är med och bidrar till en positiv vardag för våra brukare och ingår som en naturlig del i bedrivandet av en bra äldreomsorg. Utöver servering till våra brukare är lunchrestaurangerna även öppna för allmänheten.


ARBETSUPPGIFTER
Som kock kommer du att arbeta i team med matlagning, specialkoster och konsistenser. Naturligtvis följer du egenkontrollen och bidrar med allmänna köksuppgifter. Vi ansvarar för maten under hela dagen, vi lagar frukost, lunch, kvällsmat och mellanmål. Viktigast av allt är att vi lagar god husmanskost!

Som köksbiträde kommer dina arbetsuppgifter bestå av allmänna köksuppgifter, disk och städ. Du kommer också att arbeta i restaurangen med lunchförsäljning.

Möjligheten finns att jobba extra som timvikarier redan under våren, ange i så fall detta i ditt personliga brev.

Vi har två sommarperioder, v 26-29 och 30-33.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som älskar att laga god mat och som vill se nöjda och glada matgäster.

Vi ser gärna att du som söker har utbildning som kock. Som köksbiträde är det meriterande om du tidigare har arbetat inom kök och restaurang eller om du håller på med studier inom yrket. Vidare har du lätt för att samarbeta och är noggrann i ditt arbete.
B-körkort är meriterande men inget krav.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare. Visa mindre

Sommarjobb - Det är här det börjar!

Läs mer Jan 31
Vi söker dig som vill arbeta hos oss i Vaggeryds kommun sommaren 2020. På våra arbetsplatser är arbetet omväxlande, meningsfullt, socialt och utvecklande. Vi trivs på jobbet! Vi söker dig som vill ha en bra start i arbetslivet eller kanske känner du att det är dags att testa något nytt? Vi söker dig som vill göra skillnad. Du behövs både inom äldreomsorgen och funktionshinder... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta hos oss i Vaggeryds kommun sommaren 2020. På våra arbetsplatser är arbetet omväxlande, meningsfullt, socialt och utvecklande. Vi trivs på jobbet!

Vi söker dig som vill ha en bra start i arbetslivet eller kanske känner du att det är dags att testa något nytt? Vi söker dig som vill göra skillnad. Du behövs både inom äldreomsorgen och funktionshinderomsorgen. Vi söker även undersköterskor till vår hälso- och sjukvårdsorganisation.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer inom äldre- och funktionshinderomsorgen att få arbeta med vård- och omsorgsuppgifter t ex hjälp vid påklädning, mat/dryck och med hygien. Du kommer även att få delta i sociala aktiviteter som promenader och motiverande samtal med våra brukare.
Som undersköterska inom hälso- och sjukvårdsorganisationen kommer du att arbeta med bland annat såromläggning och venprovtagning.

Under sommaren kommer det att finnas erfarna medarbetare som i sitt uppdrag även kommer att ha till uppgift att stötta dig som är ny på jobbet. Känner du dig nyfiken på våra verksamheter? Ta kontakt med oss så får du gärna komma och hälsa på och se hur vi har det. Det finns även möjlighet för dig som är sugen på att jobba extra redan under våren, ange i så fall detta i din ansökan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är minst 18 år, ansvarsfull och genuint intresserad av att arbeta med människor. Det är meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet inom vård, omsorg eller pedagogiska verksamhet.

Då kommunikation med brukare samt dokumentation är en viktig del av arbetet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift. För arbete inom hemtjänst samt nattorganisation krävs B-körkort, ange därför detta i ditt personliga brev.

Vi har två sommarperioder, v 25-28 och 29-32. Vi ser gärna att du arbetar båda perioderna.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare. Visa mindre

Sommarjobba som administratör/receptionist på Waggeryd Cell!

Läs mer Jan 16
Till sommaren söker vi nu en mångsidig administratör / receptionist till Waggeryd Cell. Tjänsten innebär självständigt arbete i fyra veckor under juli-augusti månad, och två-tre veckors upplärning i juni. Tjänstens placering är i Götafors industriområde i Vaggeryd, 3,5 mil söder om Jönköping. Det är bra om du har körkort och tillgång till egen bil. Det behövs inte i tjänsten m... Visa mer
Till sommaren söker vi nu en mångsidig administratör / receptionist till Waggeryd Cell. Tjänsten innebär självständigt arbete i fyra veckor under juli-augusti månad, och två-tre veckors upplärning i juni.

Tjänstens placering är i Götafors industriområde i Vaggeryd, 3,5 mil söder om Jönköping. Det är bra om du har körkort och tillgång till egen bil. Det behövs inte i tjänsten men är bra för att kunna ta sig till och från arbetet.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetet innefattar bland annat:
- Vidarekoppling av samtal och handhavande av infartsgrindar
- Utleveranser – avisera kunder och ansvara för dokumenthantering
- Orderhantering
- Registrering i samarbete med säljare
- Transportbokning
- Post- och pakethantering - Fakturering i Hogia

Vem är du?
Vi söker dig som är noggrann, kundfokuserad och stresstålig. Du är en person som vill ge det lilla extra i kundmötet och tycker om att hantera många arbetsuppgifter parallelt. Vi ser också att du som söker trivs av att ta eget ansvar och har ett intresse för administrativa arbetsuppgifter. Du talar svenska och engelska flytande och innehar goda kunskaper i Office-paketet.

Om verksamheten
Waggeryd Cell AB är en modern och rationell fabrik för tillverkning av pappersmassa av typ CTMP. Kapaciteten är 225,000 ton och netto omsättningen är ca 400 Mkr per år.
Antalet anställda är ca 50.
CTMP-fabriken, som startades 1989, är helägd av ATA Timber AB, en av Smålands större producenter av sågade trävaror.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Sommarjobb för tandläkarstuderande

Läs mer Dec 2
Folktandvården, Region Jönköpings län Ta chansen att lära känna Folktandvården i Jönköpings län under några veckor! Varje sommar tar vi emot tandläkarstudenter och vi är riktigt bra på det! Vi får visa upp vår verksamhet och du får värdefull erfarenhet. Låter det som en bra deal? Sök då sommarjobb hos oss! Vi söker Vi söker dig som är tandläkarstudent och läser termin 1-9. ... Visa mer
Folktandvården, Region Jönköpings län

Ta chansen att lära känna Folktandvården i Jönköpings län under några veckor! Varje sommar tar vi emot tandläkarstudenter och vi är riktigt bra på det! Vi får visa upp vår verksamhet och du får värdefull erfarenhet. Låter det som en bra deal? Sök då sommarjobb hos oss!

Vi söker
Vi söker dig som är tandläkarstudent och läser termin 1-9. Vi ser gärna att du funderar på att flytta till Jönköpings län efter avslutade studier. Det är meriterande om du har anknytning till länet eller tidigare har jobbat hos oss under sommaren.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett sommarjobb där du får möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom tandvård och samtidigt få god handledning av erfaren personal. Tidsperioden är enligt överenskommelse.

I första hand vill vi erbjuda plats för dig som läser termin 9. Vid mån av plats erbjuder vi även sommarjobb till dig som läser termin 1-8.

Det här får du arbeta med
Arbetsuppgifterna individanpassas efter dina egna kunskaper som tandläkarstudent.

För dig som läser termin 9 med tillfällig legitimation (utfärdad av Socialstyrelsen) erbjuder vi en möjlighet att arbeta som tandläkare under handledning, med ansvar för både barn- och vuxenpatienter.

För dig som läser termin 1-8 erbjuder vi en möjlighet att arbeta som tandsköterska. Som tandsköterska får du fördjupad erfarenhet av tandvård genom att exempelvis assistera på behandlingsrum, arbeta i steril och reception. Även profylaxarbete kan komma att ingå.

Detta värderar vi högt
I Folktandvården, Region Jönköpings län, arbetar vi för en god munhälsa hela livet, i hela länet. Vi är en passionerad folkhälsoaktör som kommit långt i vår strävan efter en jämlik tandvård för alla men det finns fortfarande arbete att göra.

Möt våra medarbetare och upptäck mer av oss genom att klicka dig vidare till Jobba hos Folktandvården (http://www.rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/). Här kan du också läsa om Folktandvårdens medarbetare (http://www.rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/mot-folktandvardens-medarbetare/) och bland annat se hur tandläkarstudenten Laith hade det under sitt sommarjobb på Råslätt Folktandvård.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om sommarjobb inom Folktandvården i Region Jönköpings län är du välkommen att kontakta HR-partner Matilda Sjölin, matilda.sjolin@rjl.se

För att kunna behandla din ansökan behöver du tydligt rangordna och motivera i ditt personliga brev vilken/vilka kliniker du är mest intresserad av. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Vår målsättning är att alla sökanden ska få ett besked senast under mars månad 2020. Sista ansökningsdag är den 3 februari 2020. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Folktandvården är en delverksamhet inom Region Jönköpings län. Vi har 26 allmäntandvårdskliniker och finns i hela länet. Inom Folktandvården finns också specialisttandvård vid Odontologiska Institutionen med åtta olika specialistområden. Folktandvården verkar i ett expansivt län, där Region Jönköpings län tar sin del av ansvaret för att göra länet attraktivt genom satsningar inom bland annat kultur och näringsliv.

Vi ser mångfald som en styrka och är något vi eftersträvar på alla våra arbetsplatser. Våra medarbetarnas bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet.

Mer information om Folktandvården hittar du www.rjl.se/folktandvarden (http://www.rjl.se/folktandvarden)

Du hittar oss även på Facebook, Linkedin och Instagram. Visa mindre

Sommarjobb för tandhygieniststuderande

Läs mer Dec 2
Folktandvården, Region Jönköpings län Studerar du till tandhygienist och är nyfiken på Folktandvården Region Jönköpings län? Då är du välkommen att söka sommarjobb hos oss. Under några veckor visar vi upp vår verksamhet och du får värdefull erfarenhet! Vi söker Vi söker dig som studerar till tandhygienist. Det är meriterande om du har anknytning till länet eller tidigare h... Visa mer
Folktandvården, Region Jönköpings län

Studerar du till tandhygienist och är nyfiken på Folktandvården Region Jönköpings län? Då är du välkommen att söka sommarjobb hos oss. Under några veckor visar vi upp vår verksamhet och du får värdefull erfarenhet!

Vi söker
Vi söker dig som studerar till tandhygienist. Det är meriterande om du har anknytning till länet eller tidigare har jobbat hos oss under sommaren.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett sommarjobb där du får möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom tandvård och samtidigt få god handledning av erfaren personal. Tidsperioden är enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med
För dig som inte har en tandhygienistlegitimation ännu erbjuder vi en möjlighet att arbeta som tandsköterska. Som tandsköterska får du fördjupad erfarenhet av tandvård genom att exempelvis assistera på behandlingsrum, arbeta i steril och reception. Även profylaxarbete kan komma att ingå.

För dig som har en legitimation utfärdad av Socialstyrelsen erbjuder vi en möjlighet att arbeta som tandhygienist med ansvar för barn– och vuxenpatienter.

Detta värderar vi högt
I Folktandvården, Region Jönköpings län, arbetar vi för en god munhälsa hela livet, i hela länet. Vi är en passionerad folkhälsoaktör som kommit långt i vår strävan efter en jämlik tandvård för alla men det finns fortfarande arbete att göra.

Möt våra medarbetare och upptäck mer av oss genom att klicka dig vidare till Jobba hos Folktandvården (http://www.rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/). Här kan du också läsa om Folktandvårdens medarbetare (http://www.rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/mot-folktandvardens-medarbetare/) och bland annat se hur tandläkarstudenten Laith hade det under sitt sommarjobb på Råslätt Folktandvård.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om sommarjobb inom Folktandvården i Region Jönköpings län är du välkommen att kontakta HR-partner Matilda Sjölin, matilda.sjolin@rjl.se

För att kunna behandla din ansökan behöver du tydligt rangordna och motivera i ditt personliga brev vilken/vilka kliniker du är mest intresserad av. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Vår målsättning är att alla sökanden ska få ett besked senast under mars månad 2020. Sista ansökningsdag är den 3 februari 2020. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Folktandvården är en delverksamhet inom Region Jönköpings län. Vi har 26 allmäntandvårdskliniker och finns i hela länet. Inom Folktandvården finns också specialisttandvård vid Odontologiska Institutionen med åtta olika specialistområden. Folktandvården verkar i ett expansivt län, där Region Jönköpings län tar sin del av ansvaret för att göra länet attraktivt genom satsningar inom bland annat kultur och näringsliv.

Vi ser mångfald som en styrka och är något vi eftersträvar på alla våra arbetsplatser. Våra medarbetarnas bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet.

Mer information om Folktandvården hittar du www.rjl.se/folktandvarden (http://www.rjl.se/folktandvarden)

Du hittar oss även på Facebook, Linkedin och Instagram. Visa mindre

Sommarjobb för tandsköterskestuderande

Läs mer Dec 2
Folktandvården, Region Jönköpings län Studerar du till tandsköterska och är nyfiken på Folktandvården Region Jönköpings län? Då är du välkommen att söka sommarjobb hos oss. Under några veckor visar vi upp vår verksamhet och du får värdefull erfarenhet! Vi söker Vi söker dig som studerar till tandsköterska. Det är meriterande om du har anknytning till länet eller tidigare h... Visa mer
Folktandvården, Region Jönköpings län

Studerar du till tandsköterska och är nyfiken på Folktandvården Region Jönköpings län? Då är du välkommen att söka sommarjobb hos oss. Under några veckor visar vi upp vår verksamhet och du får värdefull erfarenhet!

Vi söker
Vi söker dig som studerar till tandsköterska. Det är meriterande om du har anknytning till länet eller tidigare har jobbat hos oss under sommaren.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett sommarjobb där du får möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom tandvård och samtidigt få god handledning av erfaren personal. Tidsperioden är enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med
Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta som tandsköterska där du får fördjupad erfarenhet av tandvård genom att exempelvis assistera på behandlingsrum, arbeta i steril och reception. Även profylaxarbete kan komma att ingå.

Detta värderar vi högt
I Folktandvården, Region Jönköpings län, arbetar vi för en god munhälsa hela livet, i hela länet. Vi är en passionerad folkhälsoaktör som kommit långt i vår strävan efter en jämlik tandvård för alla men det finns fortfarande arbete att göra.

Möt våra medarbetare och upptäck mer av oss genom att klicka dig vidare till Jobba hos Folktandvården (http://www.rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/). Här kan du också läsa om Folktandvårdens medarbetare (http://www.rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/mot-folktandvardens-medarbetare/) och bland annat se hur tandläkarstudenten Laith hade det under sitt sommarjobb på Råslätt Folktandvård.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om sommarjobb inom Folktandvården i Region Jönköpings län är du välkommen att kontakta HR-partner Matilda Sjölin, matilda.sjolin@rjl.se

För att kunna behandla din ansökan behöver du tydligt rangordna och motivera i ditt personliga brev vilken/vilka kliniker du är mest intresserad av. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Vår målsättning är att alla sökanden ska få ett besked senast under mars månad 2020. Sista ansökningsdag är den 3 februari 2020. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Folktandvården är en delverksamhet inom Region Jönköpings län. Vi har 26 allmäntandvårdskliniker och finns i hela länet. Inom Folktandvården finns också specialisttandvård vid Odontologiska Institutionen med åtta olika specialistområden. Folktandvården verkar i ett expansivt län, där Region Jönköpings län tar sin del av ansvaret för att göra länet attraktivt genom satsningar inom bland annat kultur och näringsliv.

Vi ser mångfald som en styrka och är något vi eftersträvar på alla våra arbetsplatser. Våra medarbetarnas bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet.

Mer information om Folktandvården hittar du www.rjl.se/folktandvarden (http://www.rjl.se/folktandvarden)

Du hittar oss även på Facebook, Linkedin och Instagram. Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Vaggeryd

Läs mer Jun 28
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Vaggeryd. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Vari... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Vaggeryd. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Varierande arbetstider, dagtid/eftermiddag, vardagar. Tjänsten är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 80% med start omgående och pågår till vecka 32 med chans till förlängning.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mailto:moa.johansson@postnord.com eller 070-293 1648. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Sommarjobba som personlig assistent

Läs mer Maj 14
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personli... Visa mer
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som semestervikarie inom personlig assistans i sommar! Vi kan erbjuda ett omväxlande och stimulerande arbete där du har en betydande roll i någons liv varje dag. Vi söker personer med olika erfarenhet, kompetens och personlighet för våra olika uppdrag. Är du den vi söker till någon av våra uppdragsgivare?  


Om tjänsten Att arbeta som personlig assistent innebär att ge uppdragsgivaren stöd och hjälp vardagen. Våra uppdragsgivare är i blandade åldrar från barn, unga och personer mitt i livet med olika funktionsnedsättningar. Arbetsuppgifterna varierar beroende på behov med det handlar ofta om personlig omvårdnad, att assistera vid arbete och aktiviteter som t.ex. biobesök eller en fika på stan, stöd i sociala kontakter, dokumentation och hushållssysslor m.m.  Målet är att du som assistent skapar trygghet för våra uppdragsgivare och möjliggör inflytande och delaktighet. Samarbetet mellan assistent och uppdragsgivaren är nyckeln till en lyckad assistans. Även samarbetet inom arbetsgruppen är avgörande och därför tror vi du är en lagspelare som har lätt att samarbete. Semesterperioden är i huvudsak under juni – augusti. Vi ser gärna att du kan arbeta större delen av perioden. Tillträde enligt överenskommelse. Du får introduktion i uppdraget, möjlighet finns att börja som timvikarie under våren.  Vår verksamhet pågår dygnet runt: dagtid, kvällstid, helg, vaken natt och dygn med sovande jour, arbetstiden varierar beroende på arbetsplats. Kvalifikationer För att arbeta som personlig assistent krävs det att du är omvårdande och kan arbeta självständigt. Du behöver även vara lyhörd för andras behov och anpassa dig till olika miljöer och sammanhang. Det viktigaste är att du är rätt person och kan ge det lilla extra till våra uppdragsgivare. Inom Personlig assistans har uppdragsgivarna ett stort inflytande över vilka som anställs. Det betyder att dina personliga egenskaper och referenser från tidigare anställningar kan betyda minst lika mycket som utbildning och erfarenhet.  Har du utbildning eller erfarenhet från vård och omsorg är en meriterande men är inget krav, störst vikt läggs vid din personliga lämplighet. Goda kunskaper i svenska är ett krav för att kunna kommunicera och dokumentera. Du måste ha fyllt 18 år vid första anställningsdagen. Vad vi erbjuder Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du gör skillnad för någon annan varje dag. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig och kanske finns det möjlighet för dig att stanna kvar efter sommaren på en fast tjänst eller som timvikarie. 


Sök tjänsten Om du tycker att det här låter intressant ansöker du genom att klicka på Ansök och fyller i dina uppgifter samt bifogar CV och ett personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via post. Under ansökningsperioden kommer vi kalla sökande till en för en första allmän intervju.Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Du bör därför omgående beställa det från: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/  Blanketten heter ”BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder” Det kan ta ett tag att få utdraget och därför är det viktigt att du beställer det även om du ännu inte är kallad till intervju. Visa mindre

Sommarjobb!

Läs mer Maj 2
Sommarjobb som Tulladministratör – till vårt lager!Om tjänstenAtt vara Tulladministratör innebär precis som titeln säger att arbeta administrativt. Det är att ha kontakter såväl inom organisationen som externt. Funktionen innebär vidare en hög servicenivå och noggrannhet – inte minst då vi har mycket kontakter med olika myndigheter.  Jobbet innebär bl.a. att utföra tulldeklarat... Visa mer
Sommarjobb som Tulladministratör – till vårt lager!Om tjänstenAtt vara Tulladministratör innebär precis som titeln säger att arbeta administrativt. Det är att ha kontakter såväl inom organisationen som externt. Funktionen innebär vidare en hög servicenivå och noggrannhet – inte minst då vi har mycket kontakter med olika myndigheter.  Jobbet innebär bl.a. att utföra tulldeklarationer, både import och export i Sverige, samt import i Norge. Det är också att ansvara för avslut av sk. transiteringar samt uppläggning på tullager. Sommarjobbet gäller under vår semesterperiod med början den 17 juni och löper fram till mitten/slutet på augusti 2019. Arbetstider är dagtid och arbetet är lokaliserat till vårt lager i Skillingaryd.Din profilVi tror att du är en van administratör! En stor fördel är om du har vana från den här typen av arbete eller liknande – men samtidigt inget krav. Vidare som person så gillar du ”ordning&reda;” och har lätt för att skapa struktur.Vi förutsätter att du har god datorvana och kommunicerar obehindrat både på svenska och engelska. Vilja och förmåga att samarbeta är något du måste ha, för att både själv och tillsammans med teamet kunna leverera i rätt tid och kvalité! Förmåga att, när så krävs, kunna arbeta i ett högt tempo och kunna hantera den stress som det kan innebära.Givetvis ser vi det som positivt om du redan har förståelse för hela logistikkedjan, från det att godset anländer till Sverige tills att det avgår från lagret och ankommer till butikerna i Norden. Samtidigt är vi öppna för och erbjuder upplärning i arbetet och vad det innebär, tex. hur man utför en tulldeklaration. Det viktigaste för oss är att du är ”rätt” person, så vi ser till och lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper!Låter det här intressant, skicka då Din CV med personligt brev till sofie.rosvall@power.se, som även kan svara på specifika frågor avseende sommarjobbet. Sista ansökningsdag är 11 juni – vi arbetar kontinuerligt med tillsättningen av den här tjänsten. Det innebär att tillsättningen kan vara klar tidigare, så vänta inte med din ansökan! För övriga frågor kontakta vår HRPD Manager P-O Wändal (p-o.wandal@power.se) Visa mindre

Sommarjobba som personlig assistent

Läs mer Apr 29
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personli... Visa mer
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som semestervikarie inom personlig assistans i sommar! Vi kan erbjuda ett omväxlande och stimulerande arbete där du har en betydande roll i någons liv varje dag. Vi söker personer med olika erfarenhet, kompetens och personlighet för våra olika uppdrag. Är du den vi söker till någon av våra uppdragsgivare?  


Om tjänsten Att arbeta som personlig assistent innebär att ge uppdragsgivaren stöd och hjälp vardagen. Våra uppdragsgivare är i blandade åldrar från barn, unga och personer mitt i livet med olika funktionsnedsättningar. Arbetsuppgifterna varierar beroende på behov med det handlar ofta om personlig omvårdnad, att assistera vid arbete och aktiviteter som t.ex. biobesök eller en fika på stan, stöd i sociala kontakter, dokumentation och hushållssysslor m.m.  Målet är att du som assistent skapar trygghet för våra uppdragsgivare och möjliggör inflytande och delaktighet. Samarbetet mellan assistent och uppdragsgivaren är nyckeln till en lyckad assistans. Även samarbetet inom arbetsgruppen är avgörande och därför tror vi du är en lagspelare som har lätt att samarbete. Semesterperioden är i huvudsak under juni – augusti. Vi ser gärna att du kan arbeta större delen av perioden. Tillträde enligt överenskommelse. Du får introduktion i uppdraget, möjlighet finns att börja som timvikarie under våren.  Vår verksamhet pågår dygnet runt: dagtid, kvällstid, helg, vaken natt och dygn med sovande jour, arbetstiden varierar beroende på arbetsplats. Kvalifikationer För att arbeta som personlig assistent krävs det att du är omvårdande och kan arbeta självständigt. Du behöver även vara lyhörd för andras behov och anpassa dig till olika miljöer och sammanhang. Det viktigaste är att du är rätt person och kan ge det lilla extra till våra uppdragsgivare. Inom Personlig assistans har uppdragsgivarna ett stort inflytande över vilka som anställs. Det betyder att dina personliga egenskaper och referenser från tidigare anställningar kan betyda minst lika mycket som utbildning och erfarenhet.  Har du utbildning eller erfarenhet från vård och omsorg är en meriterande men är inget krav, störst vikt läggs vid din personliga lämplighet. Goda kunskaper i svenska är ett krav för att kunna kommunicera och dokumentera. Du måste ha fyllt 18 år vid första anställningsdagen. Vad vi erbjuder Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du gör skillnad för någon annan varje dag. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig och kanske finns det möjlighet för dig att stanna kvar efter sommaren på en fast tjänst eller som timvikarie. 


Sök tjänsten Om du tycker att det här låter intressant ansöker du genom att klicka på Ansök och fyller i dina uppgifter samt bifogar CV och ett personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via post. Under ansökningsperioden kommer vi kalla sökande till en för en första allmän intervju.Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Du bör därför omgående beställa det från: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/  Blanketten heter ”BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder” Det kan ta ett tag att få utdraget och därför är det viktigt att du beställer det även om du ännu inte är kallad till intervju. Visa mindre

Sommarjobb!

Läs mer Apr 29
Två Produktionsplanerare – till Planning & AnalyzeOm rollenAtt vara Produktionsplanerare innebär en variationsrik vardag där man får en unik möjlighet att arbeta över hela produktions- och leveranskedjan. Produktionsplaneraren är involverad i processerna från det att order skapas i SAP till att den når kunden. Det är viktigt med en hög servicenivå och noggrannhet – inte minst d... Visa mer
Två Produktionsplanerare – till Planning & AnalyzeOm rollenAtt vara Produktionsplanerare innebär en variationsrik vardag där man får en unik möjlighet att arbeta över hela produktions- och leveranskedjan. Produktionsplaneraren är involverad i processerna från det att order skapas i SAP till att den når kunden. Det är viktigt med en hög servicenivå och noggrannhet – inte minst då vi har mycket kontakter såväl internt som externt. Produktionsplanerare tar även emot och hanterar feedback från våra kunder i hela Norden både via mail och telefon. Att vara en god kommunikatör är viktigt i rollen som Produktionsplanerare. Du behöver aktivt jobba för att få information av olika slag och trivas med att förmedla informationen vidare. Arbetstiderna är skiftgång på två skift, varannan vecka dag mellan 06:00-15:00 samt varannan vecka kväll mellan 14:48-23:24. Fredagar vid kvällsskift 14:48 – 21:00. Arbetet är lokaliserat till vårt lager i Skillingaryd. Du arbetar heltid och det är alltså sommarjobb under veckorna 22 t.o.m. 34 (kan vara vissa avvikelser beroende på semesterperioder).Din profilVi söker dig som ser lösningar där andra ser problem, har tidigare erfarenhet av logistik och trivs med att ha mycket kontakter med både interna som externa parter. En stor fördel är om du redan har kunskap om våra system (SAP, Astro, Centiro, KSD) men det är inget krav.  Önskvärda kompetenser/erfarenheter:·        God kommunikativ förmåga·        Intresserad av detaljer men samtidigt förmågan att se helheten.·        Ser förbättringspotential i arbetssätt vid egna avdelningen men även i den övriga verksamheten.·        Svenska: mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.·        Engelska: god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.·        Ordningsam, noggrann och mycket strukturerad.·        Utåtriktad, positiv och serviceinriktad.·        Handlingskraftig, flexibel och samarbetsvillig.·        Proaktiv problemlösare.·        God datorvana. Låter det här intressant, skicka då din CV och personligt brev till marie.petersson@power.se som även kan svara på specifika frågor avseende rollen. Sista ansökningsdag är den 16 maj. Vi arbetar kontinuerligt med tillsättningen av vikariaten, vilket innebär att tillsättningen kan vara klar tidigare. Ansök redan idag!  För övriga frågor kontakta vår HRPD Manager P-O Wändal (p-o.wandal@power.se). Visa mindre

Sommarvikarier till vård och omsorg - Gör skillnad med oss!

Läs mer Apr 26
Har du en sekund? På en sekund hinner du möta blicken från en annan människa. Ett första steg i känslan av att få betyda något för någon annan - var med och gör skillnad. Socialförvaltningen i Vaggeryds kommun söker dig som vill arbeta hos oss sommaren 2019. På våra arbetsplatser är arbetet omväxlande, meningsfullt, socialt och utvecklande. Vi söker flest till Äldreomsorg på n... Visa mer
Har du en sekund? På en sekund hinner du möta blicken från en annan människa. Ett första steg i känslan av att få betyda något för någon annan - var med och gör skillnad. Socialförvaltningen i Vaggeryds kommun söker dig som vill arbeta hos oss sommaren 2019. På våra arbetsplatser är arbetet omväxlande, meningsfullt, socialt och utvecklande.

Vi söker flest till Äldreomsorg på något av våra vård och omsorgsboenden eller inom hemtjänsten där vi utför vård och omsorgsarbete i brukarens hemmiljö.

Vi söker även undersköterskor till vår hälso- och sjukvårdsorganisation och funktionshinderomsorgen där du exempelvis kan arbeta inom gruppbostad eller boendestöd.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer inom äldre- och funktionshinderomsorgen att arbeta med vård- och omsorgsuppgifter som exempelvis hjälp vid påklädning, i matsituationer och med hygien. Du kommer även att arbeta med sociala aktiviteter som promenader och motiverande samtal.

Som undersköterska inom hälso- och sjukvårdsorganisationen kommer du att arbeta med såromläggning och venprovtagning.

Under sommaren kommer det att finnas ordinarie medarbetare som i sitt uppdrag även kommer att ha till uppgift att stötta dig i din nya roll. Din insats kommer att vara viktig för den enskilda individen och genom ditt arbete kommer du att vara med och bidra till en positiv vardag för de vi är till för!

Känner du dig nyfiken på våra verksamheter eller är osäker på om det här är din grej? Då är du välkommen att ta kontakt med oss så får du gärna komma och hälsa på i våra verksamheter. Det finns även möjlighet för dig som är sugen på att jobba extra redan under våren, ange i så fall detta i ditt personliga brev.

KVALIFIKATIONER
VI söker dig som är 18 år eller äldre, ansvarsfull och intresserad av att arbeta med människor. Det är en fördel om du har utbildning och/eller erfarenhet inom vård, omsorg eller pedagogik men inget krav. Vi kommer att matcha dig utefter din kunskap och erfarenhet.

För att arbeta som undersköterska inom hälso- och sjukvårdsorganisationen krävs det att du är utbildad undersköterska alt. studerande på sjuksköterskeprogrammet.

Då kommunikation med brukare samt dokumentation är en viktig del av arbetet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift. För arbete inom hemtjänst samt nattorganisation krävs B-körkort, ange därför detta i ditt personliga brev.

Vi har två sommarperioder, v 25-28 och 29-32.
Vi söker i första hand dig som vill arbeta båda perioderna. Vill du finns möjlighet att arbeta i våra verksamheter redan under våren.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare. Visa mindre

Vill du arbeta dagtid på lager?

Läs mer Apr 25
Sommarjobbare till Power!: Truckförare för dagtidsarbete! Just nu börjar upptrappningen inför sommaren på Power och Vi söker därför truckförare som är intresserade och som gillar att utmanas! Arbetsuppgifterna består av lastning, lossning, packning, inlagring och orderplock med truck. Främst används motviktstruck och skjutstativ, meriterande är om du har erfarenhet av klämtr... Visa mer
Sommarjobbare till Power!:

Truckförare för dagtidsarbete!

Just nu börjar upptrappningen inför sommaren på Power och Vi söker därför truckförare som är intresserade och som gillar att utmanas! Arbetsuppgifterna består av lastning, lossning, packning, inlagring och orderplock med truck. Främst används motviktstruck och skjutstativ, meriterande är om du har erfarenhet av klämtruck.

Arbetstiden är dagtid. Svenska i tal och skrift krävs för att förstå instruktioner. Truckkort är meriterande (A1-4, B1-3), för rätt person kan vi utbilda inom truck. För att få arbeta hos oss måste du fyllt 18 år, körkort B och bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen.

Uppdraget startar mellan v.21 - v.26 och pågår under hela sommaren.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan och få veta mer om varför just du vill jobba hos oss.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta Pierre Vinberg 070 948 20 00.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till man i Vaggeryd

Läs mer Apr 15
Nu söker vi en personlig assistent som vill arbeta extra vid behov samt några veckor heltid under sommaren. Mannen som har personlig assistans bor på landet utanför Vaggeryd. Han har assistans dygnet runt med sovande jour nattetid. Som assistent ska du vara behjälplig vid alla moment i vardagen såsom matlagning, städning samt personlig hygien. Assistansen sker både i hemmet o... Visa mer
Nu söker vi en personlig assistent som vill arbeta extra vid behov samt några veckor heltid under sommaren.
Mannen som har personlig assistans bor på landet utanför Vaggeryd. Han har assistans dygnet runt med sovande jour nattetid. Som assistent ska du vara behjälplig vid alla moment i vardagen såsom matlagning, städning samt personlig hygien.

Assistansen sker både i hemmet och utanför vid tex läkarbesök eller utflykter då du som assistent är ett viktigt stöd. Mannen vistas gärna ute i naturen och med din hjälp tas trädgårdsarbete om hand.

Att vistas i nya miljöer och träffa nya människor kan vara oroande för brukaren och då är du som assistent hans trygghet.
Då assistansen sker dygnet runt ska du vara beredd att arbeta under dygnets alla timmar, såväl dag, kväll och natt och både vardag och helg.


Vi söker dig som kan hoppa in extra vid behov samt arbeta på schema några veckor under sommaren. Det är en stor fördel om du ser långsiktigt på arbetet. Du kommer att bli en del av en väl fungerande arbetsgrupp där man hjälps åt och trivs tillsammans.

En stor del av assistansen utför du på egen hand med brukaren men det finns också moment då du arbetar tillsammans med en kollega. Om du är man eller kvinna spelar ingen roll men du ska vara trygg i dig själv, ha tålamod och inte bli stressad av plötsliga förändringar. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller har annan vårderfarenhet.

Då en stor del av arbetet utförs i skog och mark är det ett plus om du är aktiv och tycker om att röra på dig. Körkort och tillgång till bil är ett måste för att kunna ta dig till arbetsplatsen. Det viktigaste är dock dina personliga egenskaper och att du och brukaren trivs tillsammans.

LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget på Lindholmen I Göteborg, och vi har kunder runt om i landet. Vi har cirka 600 medarbetare och har arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder sedan 2001. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service.
Vi inom LSS Assistans arbetar för att kunna ge våra kunder en så god livssituation som möjligt och det är av yttersta vikt att du delar vår värdegrund och det engagemang vi har för personer med funktionshinder. Kärnan i vår organisation är mötet mellan människor, då det är där och då som relationer skapas. Vi har en förhoppning om att du som personlig assistent hos oss kan hjälpa oss att nå våra mål och tillsammans med oss utveckla företaget ytterligare. Visa mindre

Sommaren på Power!

Läs mer Apr 8
Sommarjobbare på Power!: Just nu börjar upptrappningen inför sommaren på Power och Vi söker därför truckförare som är intresserade och som gillar att utmanas! Arbetsuppgifterna består av lastning, lossning, packning, inlagring och orderplock med truck. Främst används motviktstruck och skjutstativ, meriterande är om du har erfarenhet av klämtruck. Arbetstiden är tvåskift. S... Visa mer
Sommarjobbare på Power!:

Just nu börjar upptrappningen inför sommaren på Power och Vi söker därför truckförare som är intresserade och som gillar att utmanas! Arbetsuppgifterna består av lastning, lossning, packning, inlagring och orderplock med truck. Främst används motviktstruck och skjutstativ, meriterande är om du har erfarenhet av klämtruck.Arbetstiden är tvåskift. Svenska i tal och skrift krävs för att förstå instruktioner. Truckkort är ett krav (A1-4, B1-3). För att få arbeta hos oss måste du fyllt 18 år. Körkort B och bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan och få veta mer om varför just du vill jobba hos oss.Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta Pierre Vinberg 070 948 20 00.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb , undersköterska / skötare

Läs mer Mar 31
Värnamo sjukhus Välkommen till ett mindre sjukhus med stora möjligheter! Vår målsättning är att vara flexibla och lyssna till dina önskemål och tillsammans skapa en god arbetsplats. Vi behöver undersköterskor till de flesta av våra verksamheter. Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierande... Visa mer
Värnamo sjukhus

Välkommen till ett mindre sjukhus med stora möjligheter!
Vår målsättning är att vara flexibla och lyssna till dina önskemål och tillsammans skapa en god arbetsplats.
Vi behöver undersköterskor till de flesta av våra verksamheter.

Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierande arbete under sommaren 2019.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss
Du ska vara utbildad undersköterska/skötare. Läser du till sjuksköterska ska du ha avslutat termin fyra med godkända betyg för att arbeta som undersköterska, men individuell prövning kan ske efter termin tre. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Vi prioriterar sökande som kan arbeta en längre sammanhängande period.

Så här gör du om du är intresserad
Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Har du redan gjort någon muntlig överenskommelse angående semestervikariat med chef i vår verksamhet ska du ange den personens namn samt klinik i din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta administrativ utvecklare Marie Nilsson, 010-244 70 66, marie.nilsson@rjl.se
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 30 april 2019. Välkommen med din ansökan!

Värnamo sjukhus är ett av tre sjukhus i Region Jönköpings län.
I upptagningsområdet bor ca 85 000 personer i de fyra kommunerna, Värnamo, Gislaved, Vaggeryd och Gnosjö.

Här bedrivs planerad och akut specialistvård dygnet runt, alla årets dagar. Vi ser medarbetarens kompetens som en nyckel till vår framgång och invånarnas hälsa.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se (https://bmc.rjl.se/Modules/JobPositions/www.rjl.se) kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin! Visa mindre

Sommarjobb , vårdadministratör / läkarsekreterare

Läs mer Mar 31
Värnamo sjukhus Välkommen till ett mindre sjukhus med stora möjligheter! Vår målsättning är att vara flexibla och lyssna till dina önskemål och tillsammans skapa en god arbetsplats. Vi söker Vi behöver vårdadministratörer/läkarsekreterare till många av våra verksamheter sommaren 2019. Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg Vi erbjuder dig Du får ett stimul... Visa mer
Värnamo sjukhus

Välkommen till ett mindre sjukhus med stora möjligheter!
Vår målsättning är att vara flexibla och lyssna till dina önskemål och tillsammans skapa en god arbetsplats.

Vi söker
Vi behöver vårdadministratörer/läkarsekreterare till många av våra verksamheter sommaren 2019.
Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg

Vi erbjuder dig
Du får ett stimulerande och omväxlande arbete där du har ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper inom kliniken.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör/läkarsekreterare. Vårdadministratörsstudenter som har avslutat termin två till sommaren 2019 kan sommarjobba som läkarsekreterare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Detta värderar vi högt
Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus.

Så här gör du om du är intresserad
Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Om du ännu inte har examen bifoga LADOK-utdrag. Har du redan gjort någon muntlig överenskommelse angående semestervikariat med chef i vår verksamhet ska du ange den personens namn samt klinik i din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta administrativ utvecklare Marie Nilsson, 010-244 70 66, marie.nilsson@rjl.se (marie.nilsson@rjl.se)
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 30 april 2019. Välkommen med din ansökan!

Värnamo sjukhus är ett av tre sjukhus i Region Jönköpings län.
I upptagningsområdet bor ca 85 000 personer i de fyra kommunerna, Värnamo, Gislaved, Vaggeryd och Gnosjö.

Här bedrivs planerad och akut specialistvård dygnet runt, alla årets dagar. Vi ser medarbetarens kompetens som en nyckel till vår framgång och invånarnas hälsa.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se (https://bmc.rjl.se/Modules/JobPositions/www.rjl.se) kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin! Visa mindre

Sommarjobb , sjuksköterska

Läs mer Mar 31
Värnamo sjukhus Välkommen till ett mindre sjukhus med stora möjligheter! Vår målsättning är att vara flexibla och lyssna till dina önskemål och tillsammans skapa en god arbetsplats. Vi söker Vi behöver sjuksköterskor till de flesta av våra verksamheter. Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg Vi erbjuder dig Inför sommaren 2019 anställer vi sjuksköterskor f... Visa mer
Värnamo sjukhus

Välkommen till ett mindre sjukhus med stora möjligheter!
Vår målsättning är att vara flexibla och lyssna till dina önskemål och tillsammans skapa en god arbetsplats.

Vi söker
Vi behöver sjuksköterskor till de flesta av våra verksamheter. Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg

Vi erbjuder dig
Inför sommaren 2019 anställer vi sjuksköterskor för semestervikariat både med start i januari och med start senare under våren. Stora möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning.
För dig som fortsätter din anställning efter sommaren erbjuder Region Jönköpings län det nya fördjupade introduktions- och utvecklingsprogrammet för nyutexaminerade sjuksköterskor vilket innebär föreläsningar, hospiteringar och reflektioner under det första året. Vi vill ge dig som nyutbildad en bra start i arbetslivet med goda möjligheter att växa in i din nya yrkesroll.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller sjuksköterska med specialistutbildning. Du är kvalitetsmedveten, tar initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för enhetens helhet. Du bör ha god samarbetsförmåga och ha ett empatiskt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus.

Så här gör du om du är intresserad
Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Om du ännu inte har examen bifoga LADOK-utdrag. Har du redan gjort någon muntlig överenskommelse angående semestervikariat med chef i vår verksamhet ska du ange den personens namn samt klinik i din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta administrativ utvecklare Marie Nilsson, 010-244 70 66, marie.nilsson@rjl.se
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 30 april 2019. Välkommen med din ansökan!

Värnamo sjukhus är ett av tre sjukhus i Region Jönköpings län.
I upptagningsområdet bor ca 85 000 personer i de fyra kommunerna Värnamo, Gislaved, Vaggeryd och Gnosjö.

Här bedrivs planerad och akut specialistvård dygnet runt, alla årets dagar. Vi ser medarbetarens kompetens som en nyckel till vår framgång och invånarnas hälsa.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se (https://bmc.rjl.se/Modules/JobPositions/www.rjl.se) kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin! Visa mindre

Boendestödjare till Karlavägens gruppboende i Vaggeryd

Läs mer Mar 25
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget” Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor triva... Visa mer
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget”

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och växa. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt. Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, ansvar, kunskap och enkelhet. De som arbetar hos oss delar dessa värderingar och bidrar aktivt till att hålla dem levande.

Vi söker Boendestödjaretill Karlavägens gruppboende i Vaggeryd

Karlavägen är ett gruppboende med fem platser, beläget centralt i Vaggeryd.

Ditt uppdrag

I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övrig personal arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid.

I dina uppgifter ingår att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.

Tjänstgöringsgraden är 75-100%.Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, natt och helg.

Dina kvalifikationer

Du har lägst gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen.

Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i detsvenska språket i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare får kompetensutveckling via vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder förmåner som friskvårds- och skobidrag.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt

Anställningsform:Semestervikariat

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2019-04-15

För mer information kontakta: Kirsi Petäjäjärvi 072 584 70 59eller Ingrid Gutegård 070 721 19 59

Facklig kontaktperson:Madelen Djerf , Regionalt fackligt arbetsplatsombud Kommunal 010 442 95 74

Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 14,
Mail: pvo.ambea.stockholm@kommunal.se

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 350 enheter runt om i landet. Våra 7 000 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/) www.nytida.se (http://www.nytida.se) Visa mindre

Sommarjobba som personlig assistent

Läs mer Mar 22
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personli... Visa mer
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som semestervikarie inom personlig assistans i sommar! Vi kan erbjuda ett omväxlande och stimulerande arbete där du har en betydande roll i någons liv varje dag. Vi söker personer med olika erfarenhet, kompetens och personlighet för våra olika uppdrag. Är du den vi söker till någon av våra uppdragsgivare?  


Om tjänsten Att arbeta som personlig assistent innebär att ge uppdragsgivaren stöd och hjälp vardagen. Våra uppdragsgivare är i blandade åldrar från barn, unga och personer mitt i livet med olika funktionsnedsättningar. Arbetsuppgifterna varierar beroende på behov med det handlar ofta om personlig omvårdnad, att assistera vid arbete och aktiviteter som t.ex. biobesök eller en fika på stan, stöd i sociala kontakter, dokumentation och hushållssysslor m.m.  Målet är att du som assistent skapar trygghet för våra uppdragsgivare och möjliggör inflytande och delaktighet. Samarbetet mellan assistent och uppdragsgivaren är nyckeln till en lyckad assistans. Även samarbetet inom arbetsgruppen är avgörande och därför tror vi du är en lagspelare som har lätt att samarbete. Semesterperioden är i huvudsak under juni – augusti. Vi ser gärna att du kan arbeta större delen av perioden. Tillträde enligt överenskommelse. Du får introduktion i uppdraget, möjlighet finns att börja som timvikarie under våren.  Vår verksamhet pågår dygnet runt: dagtid, kvällstid, helg, vaken natt och dygn med sovande jour, arbetstiden varierar beroende på arbetsplats. Kvalifikationer För att arbeta som personlig assistent krävs det att du är omvårdande och kan arbeta självständigt. Du behöver även vara lyhörd för andras behov och anpassa dig till olika miljöer och sammanhang. Det viktigaste är att du är rätt person och kan ge det lilla extra till våra uppdragsgivare. Inom Personlig assistans har uppdragsgivarna ett stort inflytande över vilka som anställs. Det betyder att dina personliga egenskaper och referenser från tidigare anställningar kan betyda minst lika mycket som utbildning och erfarenhet.  Har du utbildning eller erfarenhet från vård och omsorg är en meriterande men är inget krav, störst vikt läggs vid din personliga lämplighet. Goda kunskaper i svenska är ett krav för att kunna kommunicera och dokumentera. Du måste ha fyllt 18 år vid första anställningsdagen. Vad vi erbjuder Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du gör skillnad för någon annan varje dag. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig och kanske finns det möjlighet för dig att stanna kvar efter sommaren på en fast tjänst eller som timvikarie. 


Sök tjänsten Om du tycker att det här låter intressant ansöker du genom att klicka på Ansök och fyller i dina uppgifter samt bifogar CV och ett personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via post. Urval sker löpande och sista ansökningsdag är den 30 april. Under ansökningsperioden kommer vi kalla sökande till en för en första allmän intervju.  Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Du bör därför omgående beställa det från: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/  Blanketten heter ”BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder” Det kan ta ett tag att få utdraget och därför är det viktigt att du beställer det även om du ännu inte är kallad till intervju. Visa mindre

Turistvärd

Läs mer Mar 21
Kommunledningskontoret är serviceorgan åt kommunstyrelsen och kommunfullmäktige. De verksamheter inom kommunledningskontoret som lyder under kommunstyrelsen har som främsta uppgift att handlägga samtliga frågor som är av förvaltningsövergripande karaktär och bereda dessa frågor inför den politiska behandlingen i kommunstyrelsen och i kommunfullmäktige. Kommunledningskontoret o... Visa mer
Kommunledningskontoret är serviceorgan åt kommunstyrelsen och kommunfullmäktige. De verksamheter inom kommunledningskontoret som lyder under kommunstyrelsen har som främsta uppgift att handlägga samtliga frågor som är av förvaltningsövergripande karaktär och bereda dessa frågor inför den politiska behandlingen i kommunstyrelsen och i kommunfullmäktige.

Kommunledningskontoret omfattar följande verksamheter:
Arbetsmarknadsenheten
Serviceenheten
Redovisningsenheten
Personalenheten
Fastighetenheten
Upphandlingsenheten

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att växa upp, arbeta och åldras i. Företagsamheten frodas och vår entreprenörsbygd gör Vaggeryds kommun till ett av länets mest expansiva kommuner.

Vaggeryds kommun är en av de största arbetsgivarna i Vaggeryd och Skillingaryd med omnejd och att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker två turistvärdar till vår turistbyrå i Skillingaryd i sommar.
Du ska vara en person som gillar att träffa människor och ge service. Du ska ha lätt för att prata och kunna arbeta självständigt. Att ge god service är en självklarhet. Att utöva ett professionellt värdskap är helt avgörande du är ansiktet utåt för de besökare som kommer till turistbyrån.
Gästerna ska välkomnas på ett positivt sätt och frågor ska besvaras professionellt.
Du ska självklart vara väl bekant med de semesterpärlor som finns i Vaggeryds kommun och kunna guida såväl besökande turister som lokalbor som vill semestra på hemmaplan. Du ska inspirera till utflyktsmål, evenemang, shopping, restaurangbesök och mycket mer.
Du ska också hjälpa till med andra i uppdraget förekommande sysslor, som till exempel uppdatera den digitala turistdatabasen.
Kommunens turistbyrå är samlokaliserad med butiken Magasinet i Skillingaryd. I jobbet ingår att även ge service åt butikens kunder.

Tjänsten avser perioden 1 juni till 31 augusti 2019.


KVALIFIKATIONER
Krav:
• Goda kunskaper om Vaggeryds kommun som plats
• Flytande i svenska samt har mycket goda språkkunskaper i engelska
• Behärskar de vanligaste datorprogrammen och sociala medier
- Word, E-post, Excel, Facebook och Instagram

Meriterande kvalifikationer:
• Utbildning inom turism- och besöksnäring eller motsvarande
• Dokumenterad erfarenhet av arbete i besöksnäringen
• God kassa-vana
• Språkkunskaper utöver svenska och engelska t.ex. danska, tyska, franska och spanska
• Erfarenhet från liknande arbete

Önskvärda egenskaper:
• Flexibel, stresstålig och god organisationsförmåga
• Ansvarstagande och självgående
• Utåtriktad och positiv
• Initiativtagande och drivande

Det är ett stort plus om du har körkort.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare. Visa mindre

Sommarjobb!

Läs mer Mar 4
POWER söker sommarjobbare till lagret i Skillingaryd!! Inför sommarens semesterperiod söker Power International Logistics sommarjobbare vid lagret i Skillingaryd! Är du en av dem? Vi söker dig som under sommaren vill jobba i vårt lager. Du är en lagspelare som gillar att ta ansvar och utföra ett bra arbete. Vi vill att du är engagerad, stresstålig och tar ditt arbete på ett ... Visa mer
POWER söker sommarjobbare till lagret i Skillingaryd!!

Inför sommarens semesterperiod söker Power International Logistics sommarjobbare vid lagret i Skillingaryd!

Är du en av dem?
Vi söker dig som under sommaren vill jobba i vårt lager. Du är en lagspelare som gillar att ta ansvar och utföra ett bra arbete. Vi vill att du är engagerad, stresstålig och tar ditt arbete på ett seriöst sätt samtidigt som du har ett personligt driv att utvecklas och ser vad som behöver göras. Din sociala kompetens gör att du har lätt för att kommunicera och har en god känsla för teamwork.

Du kommer arbeta inom någon eller flera av våra processer, dvs lossning, orderplock eller lastning. Har du erfarenhet från någon eller flera av dessa områden så ange det i din ansökan. Truckkort är ett krav och i ansökan anger du även vilken eller vilka behörigheter du har. Det är även meriterande om du har vana från arbete med klämtruck!

Arbetstiderna är tvåskift mellan måndag till fredag. Vi förutsätter att du har god förståelse av svenska språket, både i tal som skrift. Detta krävs för att förstå säkerhets- och arbetsinstruktioner.

Våra semesterperioder är under veckorna 26-29 samt 30-33. I ansökan anger du under vilken eller vilka perioder du kan arbeta. För vissa av våra processer innebär även att du behöver en längre upplärningsperiod och att då anställningen kan påbörjas tidigare, ange därför även från vilket datum du kan vara tillgänglig.

Vi erbjuder
Att ”få in en fot” i ett växande företag och framtida möjligheter till att jobba under lov och ledigheter. Vi har fina och moderna lokaler som skapar god trivsel och en bra arbetsmiljö. Märk din ansökan med ”sommarjobb” och skicka den redan idag till job@power.se och senast den 22 mars.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan! Arbetet med urvalsprocessen sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier till vård och omsorg - Gör skillnad med oss!

Läs mer Mar 1
Har du en sekund? På en sekund hinner du möta blicken från en annan människa. Ett första steg i känslan av att få betyda något för någon annan - var med och gör skillnad. Socialförvaltningen i Vaggeryds kommun söker dig som vill arbeta hos oss sommaren 2019. På våra arbetsplatser är arbetet omväxlande, meningsfullt, socialt och utvecklande. Vi söker flest till Äldreomsorg på n... Visa mer
Har du en sekund? På en sekund hinner du möta blicken från en annan människa. Ett första steg i känslan av att få betyda något för någon annan - var med och gör skillnad. Socialförvaltningen i Vaggeryds kommun söker dig som vill arbeta hos oss sommaren 2019. På våra arbetsplatser är arbetet omväxlande, meningsfullt, socialt och utvecklande.

Vi söker flest till Äldreomsorg på något av våra vård och omsorgsboenden eller inom hemtjänsten där vi utför vård och omsorgsarbete i brukarens hemmiljö.
Vi behöver dig som är intresserad av antingen dag-eller nattarbete. Uppge gärna i din ansökan vad du är mest intresserad av.

Vi söker även undersköterskor till vår hälso- och sjukvårdsorganisation och funktionshinderomsorgen där du exempelvis kan arbeta inom gruppbostad eller boendestöd.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer inom äldre- och funktionshinderomsorgen att arbeta med vård- och omsorgsuppgifter som exempelvis hjälp vid påklädning, i matsituationer och med hygien. Du kommer även att arbeta med sociala aktiviteter som promenader och motiverande samtal.

Som undersköterska inom hälso- och sjukvårdsorganisationen kommer du att arbeta med såromläggning och venprovtagning.

Under sommaren kommer det att finnas ordinarie medarbetare som i sitt uppdrag även kommer att ha till uppgift att stötta dig i din nya roll. Din insats kommer att vara viktig för den enskilda individen och genom ditt arbete kommer du att vara med och bidra till en positiv vardag för de vi är till för!

Känner du dig nyfiken på våra verksamheter eller är osäker på om det här är din grej? Då är du välkommen att ta kontakt med oss så får du gärna komma och hälsa på i våra verksamheter. Det finns även möjlighet för dig som är sugen på att jobba extra redan under våren, ange i så fall detta i ditt personliga brev.

KVALIFIKATIONER
VI söker dig som är 18 år eller äldre, ansvarsfull och intresserad av att arbeta med människor. Det är en fördel om du har utbildning och/eller erfarenhet inom vård, omsorg eller pedagogik men inget krav. Vi kommer att matcha dig utefter din kunskap och erfarenhet.

För att arbeta som undersköterska inom hälso- och sjukvårdsorganisationen krävs det att du är utbildad undersköterska alt. studerande på sjuksköterskeprogrammet.

Då kommunikation med brukare samt dokumentation är en viktig del av arbetet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift. För arbete inom hemtjänst samt nattorganisation krävs B-körkort, ange därför detta i ditt personliga brev.

Vi har två sommarperioder, v 25-28 och 29-32.
Vi söker i första hand dig som vill arbeta båda perioderna. Vill du finns möjlighet att arbeta i våra verksamheter redan under våren.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare. Visa mindre

Vikarierande sjuksköterskor till sommaren 2019 - Gör skillnad med oss!

Läs mer Mar 1
Har du en sekund? På en sekund hinner du möta blicken från en annan människa. Ett första steg i känslan av att få betyda något för någon annan -var med och gör skillnad. Socialförvaltningen i Vaggeryds kommun söker nu vikarierande sjuksköterskor till Hälso- och sjukvårdsorganisationen för sommaren 2019. Här kommer du att arbeta med hälso- och sjukvård inom äldreomsorg, funktio... Visa mer
Har du en sekund? På en sekund hinner du möta blicken från en annan människa. Ett första steg i känslan av att få betyda något för någon annan -var med och gör skillnad.

Socialförvaltningen i Vaggeryds kommun söker nu vikarierande sjuksköterskor till Hälso- och sjukvårdsorganisationen för sommaren 2019. Här kommer du att arbeta med hälso- och sjukvård inom äldreomsorg, funktionshinderomsorg och hemsjukvård. Du kommer att ingå i en trevlig arbetsgrupp som kännetecknas av ett öppet klimat och stor mångfald där alla har betydelse. Vi utför arbetsuppgifter som är värdefulla och utvecklande för både medarbetare och vårdtagare.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med sedvanliga hälso- och sjukvårdsuppgifter som exempelvis venprovtagning, såromläggning och läkemedelshantering. Under sommaren kommer det att finnas ordinarie medarbetare som i sitt uppdrag även kommer att ha till uppgift att stötta dig i din roll. Din insats kommer att vara viktig för den enskilda individen och genom ditt arbete kommer du att vara med och bidra till en positiv vardag för de vi är till för!

Känner du dig nyfiken på våran verksamhet är du välkommen att ta kontakt med oss för att komma och hälsa på. Det finns även möjlighet för dig som är sugen på att jobba extra redan under våren, ange i så fall detta i ditt personliga brev.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller studerar till sjuksköterska. Du är ansvarsfull, flexibel och intresserad av att jobba med människor. Det är ett omväxlande arbete där du förväntas kunna arbeta både självständigt och i team. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg, funktionshinderomsorg och hemsjukvård, men inget krav.

Då kommunikation med brukare samt dokumentation är en viktig del av arbetet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift.

För arbete inom funktionshinderomsorg och hemsjukvård krävs B-körkort.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare. Visa mindre

Vi söker kockar och köksbiträden till sommaren - Gör skillnad med oss!

Läs mer Feb 28
Vi söker nu sommarvikarier för arbete i kök på våra äldreboenden Sörgården i Skillingaryd och Furugården i Vaggeryd. Vi är ett litet sammansvetsat gäng som består av dietist, kockar och övrig kökspersonal som alla brinner för att laga mat! Vi är med och bidrar till en positiv vardag för våra brukare och ingår som en naturlig del i bedrivandet av en bra äldreomsorg. Utöver serve... Visa mer
Vi söker nu sommarvikarier för arbete i kök på våra äldreboenden Sörgården i Skillingaryd och Furugården i Vaggeryd. Vi är ett litet sammansvetsat gäng som består av dietist, kockar och övrig kökspersonal som alla brinner för att laga mat! Vi är med och bidrar till en positiv vardag för våra brukare och ingår som en naturlig del i bedrivandet av en bra äldreomsorg. Utöver servering till våra brukare är lunchrestaurangerna även öppna för allmänheten.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock kommer du att arbeta i köket med matlagning och allmänna köksuppgifter. Vår målsättning är att laga en så god mat att våra gäster sitter kvar länge och får en trevlig måltid. Våra matgäster har ibland på grund av sjukdom och hög ålder olika behov och aptit. Vi ansvarar för maten under hela dagen, vi lagar frukost, lunch, kvällsmat och mellanmål. Viktigast av allt är att vi lagar god husmanskost!

Som köksbiträde kommer dina arbetsuppgifter bestå av allmänna köksuppgifter, disk och städ. Du kommer också att arbeta i restaurangen med lunchförsäljning.

Det finns även möjligheter för dig som är sugen på att jobba extra redan under våren, ange i så fall detta i ditt personliga brev.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som älskar att laga god mat och som vill se nöjda och glada matgäster.

Vi ser gärna att du som söker har utbildning som kock eller köksbiträde. Vidare har du lätt för att samarbeta och är noggrann i ditt arbete.
B-körkort är meriterande men inget krav.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare. Visa mindre

Sommarvikarier till parkavdelningen

Läs mer Feb 26
Tekniska kontoret består av tre avdelningar, Gata-park, Fastighet och VA, och har ca ett 30-tal anställda. Gatu- och parkavdelningen planerar, förvaltar och sköter kommunens allmänna planteringar, parker, lekplatser, gator och torg, naturreservat och skogar. Vi vill göra skillnad genom att skapa en attraktiv miljö för invånare och besökare i kommunen. Nu söker vi sommarvikarier... Visa mer
Tekniska kontoret består av tre avdelningar, Gata-park, Fastighet och VA, och har ca ett 30-tal anställda. Gatu- och parkavdelningen planerar, förvaltar och sköter kommunens allmänna planteringar, parker, lekplatser, gator och torg, naturreservat och skogar. Vi vill göra skillnad genom att skapa en attraktiv miljö för invånare och besökare i kommunen. Nu söker vi sommarvikarier till vårat team.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet på parkavdelningen förekommer arbetsuppgifter såsom gräsklippning, planteringsarbete, skötsel av planteringar, lekplatser samt städning. Arbetet innebär både att arbeta självständigt och att ingå i arbetslag.

KVALIFIKATIONER
Du har ett stort intresse av att arbeta med gröna miljöer. Erfarenhet av grönyteskötsel från privat eller offentlig verksamhet är meriterande och det är även en fördel om du är maskinkunnig (traktor och gräsklippare)

Körkort klass B är ett krav.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka digitalt via offentligajobb.se. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare. Visa mindre

Sommarjobba som personlig assistent

Läs mer Jan 25
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personli... Visa mer
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som semestervikarie inom personlig assistans i sommar! Vi kan erbjuda ett omväxlande och stimulerande arbete där du har en betydande roll i någons liv varje dag. Vi söker personer med olika erfarenhet, kompetens och personlighet för våra olika uppdrag. Är du den vi söker till någon av våra uppdragsgivare?  


Om tjänsten Att arbeta som personlig assistent innebär att ge uppdragsgivaren stöd och hjälp vardagen. Våra uppdragsgivare är i blandade åldrar från barn, unga och personer mitt i livet med olika funktionsnedsättningar. Arbetsuppgifterna varierar beroende på behov med det handlar ofta om personlig omvårdnad, att assistera vid arbete och aktiviteter som t.ex. biobesök eller en fika på stan, stöd i sociala kontakter, dokumentation och hushållssysslor m.m.  Målet är att du som assistent skapar trygghet för våra uppdragsgivare och möjliggör inflytande och delaktighet. Samarbetet mellan assistent och uppdragsgivaren är nyckeln till en lyckad assistans. Även samarbetet inom arbetsgruppen är avgörande och därför tror vi du är en lagspelare som har lätt att samarbete. Semesterperioden är i huvudsak under juni – augusti. Vi ser gärna att du kan arbeta större delen av perioden. Tillträde enligt överenskommelse. Du får introduktion i uppdraget, möjlighet finns att börja som timvikarie under våren.  Vår verksamhet pågår dygnet runt: dagtid, kvällstid, helg, vaken natt och dygn med sovande jour, arbetstiden varierar beroende på arbetsplats. Kvalifikationer För att arbeta som personlig assistent krävs det att du är omvårdande och kan arbeta självständigt. Du behöver även vara lyhörd för andras behov och anpassa dig till olika miljöer och sammanhang. Det viktigaste är att du är rätt person och kan ge det lilla extra till våra uppdragsgivare. Inom Personlig assistans har uppdragsgivarna ett stort inflytande över vilka som anställs. Det betyder att dina personliga egenskaper och referenser från tidigare anställningar kan betyda minst lika mycket som utbildning och erfarenhet.  Har du utbildning eller erfarenhet från vård och omsorg är en meriterande men är inget krav, störst vikt läggs vid din personliga lämplighet. Goda kunskaper i svenska är ett krav för att kunna kommunicera och dokumentera. Du måste ha fyllt 18 år vid första anställningsdagen. Vad vi erbjuder Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du gör skillnad för någon annan varje dag. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig och kanske finns det möjlighet för dig att stanna kvar efter sommaren på en fast tjänst eller som timvikarie. 


Sök tjänsten Om du tycker att det här låter intressant ansöker du genom att klicka på Ansök och fyller i dina uppgifter samt bifogar CV och ett personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via post. Urval sker löpande och sista ansökningsdag är den 31 mars. Under ansökningsperioden kommer vi kalla sökande till en för en första allmän intervju.  Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Du bör därför omgående beställa det från: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/  Blanketten heter ”BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder” Det kan ta ett tag att få utdraget och därför är det viktigt att du beställer det även om du ännu inte är kallad till intervju. Visa mindre

Städpersonal sökes till Hooks Herrgård

Läs mer Jan 25
I dina arbetsuppgifter ingår städ av allmänna ytor, spa och hotellrum. Tjänsten omfattar en säsongsanställning på ca 80% juli och augusti. Möjlighet till extra anställning innan och efter. Arbetstiderna är dagtid under vardagar samt helg enligt schema. Vi söker dig som har arbetat med lokalvård tidigare, gärna inom hotellbranschen. Du trivs med att sätta gästens upplevel... Visa mer
I dina arbetsuppgifter ingår städ av allmänna ytor, spa och hotellrum.

Tjänsten omfattar en säsongsanställning på ca 80% juli och augusti.
Möjlighet till extra anställning innan och efter.
Arbetstiderna är dagtid under vardagar samt helg enligt schema.

Vi söker dig som har arbetat med lokalvård tidigare, gärna inom hotellbranschen. Du trivs med att sätta gästens upplevelse i fokus och du gör det med energi, effektivitet och omtanke.

Du är professionell och personlig i ditt möte både med gäster & kollegor. I din arbetsroll behöver du vara stresstålig, noggrann och klara av att jobba i ett högt tempo. Du har körkort och tillgång till bil, vi ser gärna att du behärskar det svenska språket och/eller engelska.

Hooks Herrgård är en fantastisk anläggning 20 minuter söder om Jönköping. Vi har blivit utsedda till en av Sveriges bästa mötesplats, vi har två fina golfbanor, ett riktigt vasst kök samt en av Skandinaviens bästa Spa & Fitnessanläggningar. På Hooks Herrgård har du möjlighet att växa och utvecklas i din roll. Vi är kunniga, engagerade och har roligt på jobbet. Visa mindre

Sommarjobb undersköterska

Läs mer Dec 28
Vårdcentralerna Bra Liv Nu söker vi utbildade undersköterskor för semestervikariat hos oss på Vårdcentralerna Bra Liv. Vi har vårdcentraler över hela Jönköpings län, så ange i din ansökan var du helst vill arbeta. Vi söker dig som har möjlighet att arbeta under perioden v.25-v.33 eller enligt överenskommelse. Vi är måna om att hitta lösningar som passar utifrån dina önskemå... Visa mer
Vårdcentralerna Bra Liv

Nu söker vi utbildade undersköterskor för semestervikariat hos oss på Vårdcentralerna Bra Liv. Vi har vårdcentraler över hela Jönköpings län, så ange i din ansökan var du helst vill arbeta.

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta under perioden v.25-v.33 eller enligt överenskommelse.
Vi är måna om att hitta lösningar som passar utifrån dina önskemål och vår verksamhet!

Vi erbjuder dig
- Möjlighet till att få erfarenhet av vår verksamhet
- Välplanerad introduktion
- Omväxlande arbetsuppgifter förlagda dagtid
- Fantastiska kollegor i flera olika professioner
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Din arbetstid kommer att fördelas mellan att serva vårdcentralens läkare, mottagningsarbete samt provtagning i primärvårdslaboratoriet.

För att du ska trivas hos oss
Du har ett genuint intresse för människor och har alltid patienten i fokus. Du värnar om arbetsklimatet och om att alltid ha ett gott bemötande gentemot alla människor du möter i arbetet. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad, ansvarsfull och flexibel genom att du har lätt för att ställa om inför ändrade omständigheter.
Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi vill alltid utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till möten, samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativitet och nya idéer. Vi värderar allas betydelse, inflytande och delaktighet i verksamheten och värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mera är du välkommen att kontakta HR-partner Sara Nilsson via mail sara.b.nilsson@rjl.se .Facklig representant för kommunal är Carina Thållén, tfn 010-244 79 31 .
Sista ansökningsdag är den 28/2.
Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Vårdcentralerna Bra Liv ägs och drivs av Region Jönköpings län. Vi är 31 vårdcentraler fördelade över hela länet både i städerna och på landsbygden. Vår målsättning är en bättre hälsa för alla vilket vi uppnår genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet.Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.


På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Instagram och Linkedin! Visa mindre

Sommarjobb sjuksköterska

Läs mer Dec 28
Vårdcentralerna Bra Liv Är du legitimerad sjuksköterska som vill arbeta självständigt, nära patienten, men ändå samarbeta i team tillsammans med andra professioner på vårdcentral? Då ska du inte tveka att söka sommarjobb hos oss! Vi har vårdcentraler över hela Jönköpings län, så ange i din ansökan var du helst vill arbeta. Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska för s... Visa mer
Vårdcentralerna Bra Liv

Är du legitimerad sjuksköterska som vill arbeta självständigt, nära patienten, men ändå samarbeta i team tillsammans med andra professioner på vårdcentral? Då ska du inte tveka att söka sommarjobb hos oss! Vi har vårdcentraler över hela Jönköpings län, så ange i din ansökan var du helst vill arbeta.

Vi söker
Dig som är legitimerad sjuksköterska för sommarvikariat mellan 17 juni och 18 augusti eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
- Möjlighet till att få erfarenhet av vår verksamhet
- Välplanerad introduktion
- Fantastiska kollegor i flera olika professioner
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Du kommer att arbeta med mottagningsarbete och eventuellt med telefonrådgivning. Du hanterar det logistiska flödet av patienten i vårdsystemet, så att patienten snarast möjligt har en klar och tydlig bild av nästa steg. Kontaktytorna är teamet på vårdcentralen samt till viss del kommunen och andra vårdinstanser.

För att du ska trivas hos oss
Det är en fördel om du har några års erfarenhet som sjuksköterska för att trivas i primärvården. Eftersom du kommer att ansvara för patientmöten, god service samt ett ansvarsfullt och etiskt förhållningssätt mot både invånare och medarbetare så kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vårdcentralerna Bra Liv ska vara ledande i kompetensförsörjning och utbildning av framtidens medarbetare. Hos oss uppmuntras initiativ till forskning och utveckling, liksom kreativa lösningar för att göra vårt arbete mer effektivt.

Arbetsmiljön ska präglas av dialog, trivsel och arbetsglädje, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid. Alla bidrar vi till att skapa en arbetsplats som är effektiv och dynamisk och hållbar.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer så är du välkommen att kontakta HR-partner Sara Nilsson via mail sara.b.nilsson@rjl.se .Facklig företrädare för vårdförbundet Eva Georgsson nås på tfn 070 - 329 39 80.

Sista ansökningsdag är den 28 februari. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Vårdcentralerna Bra Liv ägs och drivs av Region Jönköpings län. Vi är 31 vårdcentraler fördelade över hela länet både i städerna och på landsbygden. Vår målsättning är en bättre hälsa för alla vilket vi uppnår genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet.Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Instagram och Linkedin! Visa mindre

Sommarjobb vårdadministratör

Läs mer Dec 28
Vårdcentralerna Bra Liv Välkommen att söka sommarjobb hos oss! Vi har vårdcentraler i hela Jönköpings län så ange i din ansökan var du helst vill arbeta. Vi söker Vårdadministratör eller läkarsekreterare för semestervikariat mellan 17 juni och 18 augusti eller enligt överenskommelse. Vi erbjuder dig - Möjlighet till att få erfarenhet av vår verksamhet - Välplanerad introdu... Visa mer
Vårdcentralerna Bra Liv

Välkommen att söka sommarjobb hos oss! Vi har vårdcentraler i hela Jönköpings län så ange i din ansökan var du helst vill arbeta.

Vi söker
Vårdadministratör eller läkarsekreterare för semestervikariat mellan 17 juni och 18 augusti eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
- Möjlighet till att få erfarenhet av vår verksamhet
- Välplanerad introduktion
- Fantastiska kollegor i flera olika professioner
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Som vårdadministratör ger du god och säker vård och service till vårdcentralens patienter. Du kommer att arbeta med medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic samt med övriga administrativa uppgifter på vårdcentralen.

Eventuellt ingår även arbete i receptionen där du ansvarar för patientens första intryck/möte med vårdcentralen.

För att du ska trivas hos oss
För att du ska lyckas med uppgifterna är du som söker utbildad vårdadministratör/läkarsekreterare, alternativt har du gått första året på vårdadministratörsutbildningen.

Vi tror att du kommer trivas hos oss om du är noggrann, nyfiken och har en positiv attityd. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Detta värderar vi högt
Vårdcentralerna Bra Liv ska vara ledande i kompetensförsörjning och utbildning av framtidens medarbetare. Hos oss uppmuntras initiativ till forskning och utveckling, liksom kreativa lösningar för att göra vårt arbete mer effektivt.

Arbetsmiljön ska präglas av dialog, trivsel och arbetsglädje, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid. Alla bidrar vi till att skapa en arbetsplats som är effektiv och dynamisk och hållbar.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer så är du välkommen att kontakta HR-partner Sara Nilsson via mail sara.b.nilsson@rjl.se .Facklig företrädare för Vision Christina Flodén nås på tfn 010 - 242 21 72.

Sista ansökningsdag är den 28 februari. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Vårdcentralerna Bra Liv ägs och drivs av Region Jönköpings län. Vi är 31 vårdcentraler fördelade över hela länet både i städerna och på landsbygden. Vår målsättning är en bättre hälsa för alla vilket vi uppnår genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet.Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken. Visa mindre

Sommarjobba som personlig assistent

Läs mer Dec 21
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personli... Visa mer
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som semestervikarie inom personlig assistans i sommar! Vi kan erbjuda ett omväxlande och stimulerande arbete där du har en betydande roll i någons liv varje dag. Vi söker personer med olika erfarenhet, kompetens och personlighet för våra olika uppdrag. Är du den vi söker till någon av våra uppdragsgivare?  


Om tjänsten Att arbeta som personlig assistent innebär att ge uppdragsgivaren stöd och hjälp vardagen. Våra uppdragsgivare är i blandade åldrar från barn, unga och personer mitt i livet med olika funktionsnedsättningar. Arbetsuppgifterna varierar beroende på behov med det handlar ofta om personlig omvårdnad, att assistera vid arbete och aktiviteter som t.ex. biobesök eller en fika på stan, stöd i sociala kontakter, dokumentation och hushållssysslor m.m.  Målet är att du som assistent skapar trygghet för våra uppdragsgivare och möjliggör inflytande och delaktighet. Samarbetet mellan assistent och uppdragsgivaren är nyckeln till en lyckad assistans. Även samarbetet inom arbetsgruppen är avgörande och därför tror vi du är en lagspelare som har lätt att samarbete. Semesterperioden är i huvudsak under juni – augusti. Vi ser gärna att du kan arbeta större delen av perioden. Tillträde enligt överenskommelse. Du får introduktion i uppdraget, möjlighet finns att börja som timvikarie under våren.  Vår verksamhet pågår dygnet runt: dagtid, kvällstid, helg, vaken natt och dygn med sovande jour, arbetstiden varierar beroende på arbetsplats. Kvalifikationer För att arbeta som personlig assistent krävs det att du är omvårdande och kan arbeta självständigt. Du behöver även vara lyhörd för andras behov och anpassa dig till olika miljöer och sammanhang. Det viktigaste är att du är rätt person och kan ge det lilla extra till våra uppdragsgivare. Inom Personlig assistans har uppdragsgivarna ett stort inflytande över vilka som anställs. Det betyder att dina personliga egenskaper och referenser från tidigare anställningar kan betyda minst lika mycket som utbildning och erfarenhet.  Har du utbildning eller erfarenhet från vård och omsorg är en meriterande men är inget krav, störst vikt läggs vid din personliga lämplighet. Goda kunskaper i svenska är ett krav för att kunna kommunicera och dokumentera. Du måste ha fyllt 18 år vid första anställningsdagen. Vad vi erbjuder Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du gör skillnad för någon annan varje dag. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig och kanske finns det möjlighet för dig att stanna kvar efter sommaren på en fast tjänst eller som timvikarie. 


Sök tjänsten Om du tycker att det här låter intressant ansöker du genom att klicka på Ansök och fyller i dina uppgifter samt bifogar CV och ett personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via post. Urval sker löpande och sista ansökningsdag är den 31 mars. Under ansökningsperioden kommer vi kalla sökande till en för en första allmän intervju.  Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Du bör därför omgående beställa det från: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/  Blanketten heter ”BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder” Det kan ta ett tag att få utdraget och därför är det viktigt att du beställer det även om du ännu inte är kallad till intervju. Visa mindre

Vi söker kockar och köksbiträden till sommaren - Gör skillnad med oss!

Läs mer Dec 20
Vi söker nu sommarvikarier för arbete i kök på våra äldreboenden Sörgården i Skillingaryd och Furugården i Vaggeryd. Vi är ett litet sammansvetsat gäng som består av dietist, kockar och övrig kökspersonal som alla brinner för att laga mat! Vi är med och bidrar till en positiv vardag för våra brukare och ingår som en naturlig del i bedrivandet av en bra äldreomsorg. Utöver serve... Visa mer
Vi söker nu sommarvikarier för arbete i kök på våra äldreboenden Sörgården i Skillingaryd och Furugården i Vaggeryd. Vi är ett litet sammansvetsat gäng som består av dietist, kockar och övrig kökspersonal som alla brinner för att laga mat! Vi är med och bidrar till en positiv vardag för våra brukare och ingår som en naturlig del i bedrivandet av en bra äldreomsorg. Utöver servering till våra brukare är lunchrestaurangerna även öppna för allmänheten.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock kommer du att arbeta i köket med matlagning och allmänna köksuppgifter. Vår målsättning är att laga en så god mat att våra gäster sitter kvar länge och får en trevlig måltid. Våra matgäster har ibland på grund av sjukdom och hög ålder olika behov och aptit. Vi ansvarar för maten under hela dagen, vi lagar frukost, lunch, kvällsmat och mellanmål. Viktigast av allt är att vi lagar god husmanskost!

Som köksbiträde kommer dina arbetsuppgifter bestå av allmänna köksuppgifter, disk och städ. Du kommer också att arbeta i restaurangen med lunchförsäljning.

Det finns även möjligheter för dig som är sugen på att jobba extra redan under våren, ange i så fall detta i ditt personliga brev.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som älskar att laga god mat och som vill se nöjda och glada matgäster.

Vi ser gärna att du som söker har utbildning som kock eller köksbiträde. Vidare har du lätt för att samarbeta och är noggrann i ditt arbete.
B-körkort är meriterande men inget krav.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare. Visa mindre

Vikarierande sjuksköterskor till sommaren 2019 - Gör skillnad med oss!

Läs mer Dec 20
Har du en sekund? På en sekund hinner du möta blicken från en annan människa. Ett första steg i känslan av att få betyda något för någon annan -var med och gör skillnad. Socialförvaltningen i Vaggeryds kommun söker nu vikarierande sjuksköterskor till Hälso- och sjukvårdsorganisationen för sommaren 2019. Här kommer du att arbeta med hälso- och sjukvård inom äldreomeorg, funktio... Visa mer
Har du en sekund? På en sekund hinner du möta blicken från en annan människa. Ett första steg i känslan av att få betyda något för någon annan -var med och gör skillnad.

Socialförvaltningen i Vaggeryds kommun söker nu vikarierande sjuksköterskor till Hälso- och sjukvårdsorganisationen för sommaren 2019. Här kommer du att arbeta med hälso- och sjukvård inom äldreomeorg, funktionshinder och hemsjukvård. Du kommer att ingå i en trevlig arbetsgrupp som kännetecknas av ett öppet klimat och stor mångfald där alla har betydelse. Vi utför arbetsuppgifter som är värdefulla och utvecklande för både medarbetare och vårdtagare.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med hälso- och sjukvårdsuppgifter som exempelvis venprovtagning, såromläggning och läkemedelshantering. Under sommaren kommer det att finnas ordinarie medarbetare som i sitt uppdrag även kommer att ha till uppgift att stötta dig i din roll. Din insats kommer att vara viktig för den enskilda individen och genom ditt arbete kommer du att vara med och bidra till en positiv vardag för de vi är till för!

Känner du dig nyfiken på våra verksamheter är du välkommen att ta kontakt med oss för att komma och hälsa på. Det finns även möjlighet för dig som är sugen på att jobba extra redan under våren, ange i så fall detta i ditt personliga brev.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du är ansvarsfull, flexibel och intresserad av att jobba med människor. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete inom sjukvård men inget krav.

Då kommunikation med brukare samt dokumentation är en viktig del av arbetet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift.

För arbete inom funktionshinderomsorg och hemsjukvård krävs B-körkort.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare. Visa mindre

Sommarvikarier till vård och omsorg - Gör skillnad med oss!

Läs mer Dec 20
Har du en sekund? På en sekund hinner du möta blicken från en annan människa. Ett första steg i känslan av att få betyda något för någon annan - var med och gör skillnad. Socialförvaltningen i Vaggeryds kommun söker dig som vill arbeta hos oss sommaren 2019. På våra arbetsplatser är arbetet omväxlande, meningsfullt, socialt och utvecklande. Du kan arbeta inom: Äldreomsorg på n... Visa mer
Har du en sekund? På en sekund hinner du möta blicken från en annan människa. Ett första steg i känslan av att få betyda något för någon annan - var med och gör skillnad. Socialförvaltningen i Vaggeryds kommun söker dig som vill arbeta hos oss sommaren 2019. På våra arbetsplatser är arbetet omväxlande, meningsfullt, socialt och utvecklande.

Du kan arbeta inom:
Äldreomsorg på något av våra vård och omsorgsboenden eller inom hemtjänsten där vi utför vård och omsorgsarbete i brukarens hemmiljö.

Funktionshinderomsorgen där du exempelvis kan arbeta inom gruppbostad eller boendestöd.

Till hälso- och sjukvårdsorganisationen söker vi även undersköterskor att arbeta som lillsyrror.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer inom äldre- och funktionshinderomsorgen att arbeta med vård- och omsorgsuppgifter som exempelvis hjälp vid påklädning, i matsituationer och med hygien. Du kommer även att arbeta med sociala aktiviteter som promenader och motiverande samtal.

Som lillsyrra kommer du att arbeta med såromläggning och venprovtagning.

Under sommaren kommer det att finnas ordinarie medarbetare som i sitt uppdrag även kommer att ha till uppgift att stötta dig i din nya roll. Din insats kommer att vara viktig för den enskilda individen och genom ditt arbete kommer du att vara med och bidra till en positiv vardag för de vi är till för!

Känner du dig nyfiken på våra verksamheter eller är osäker på om det här är din grej? Då är du välkommen att ta kontakt med oss så får du gärna komma och hälsa på i våra verksamheter. Det finns även möjlighet för dig som är sugen på att jobba extra redan under våren, ange i så fall detta i ditt personliga brev.

KVALIFIKATIONER
VI söker dig som är 18 år eller äldre, ansvarsfull och intresserad av att arbeta med människor. Det är en fördel om du har utbildning och/eller erfarenhet inom vård, omsorg eller pedagogik men inget krav. Vi kommer att matcha dig utefter din kunskap och erfarenhet.

För att arbeta som lillsyrra krävs det att du är utbildad undersköterska alt. studerande på sjuksköterskeprogrammet.

Då kommunikation med brukare samt dokumentation är en viktig del av arbetet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift. För arbete inom hemtjänst samt nattorganisation krävs B-körkort, ange därför detta i ditt personliga brev.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som ev. skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare. Visa mindre

Sommarjobb för tandläkarstuderande

Läs mer Dec 7
Folktandvården, Region Jönköpings län Varje sommar tar vi emot tandläkarstudenter och vi är riktigt bra på det! Vi får visa upp vår verksamhet och du får värdefull erfarenhet. Låter det som en bra deal? Gör isåfall som Laith och fler andra, sök sommarjobb hos oss! Du kan läsa mer om hur Laith hade det under sin sommar på Råslätt Folktandvård genom att klicka dig vidare till... Visa mer
Folktandvården, Region Jönköpings län

Varje sommar tar vi emot tandläkarstudenter och vi är riktigt bra på det! Vi får visa upp vår verksamhet och du får värdefull erfarenhet. Låter det som en bra deal?
Gör isåfall som Laith och fler andra, sök sommarjobb hos oss!

Du kan läsa mer om hur Laith hade det under sin sommar på Råslätt Folktandvård genom att klicka dig vidare till Folktandvårdens medarbetare (https://bmc.rjl.se/Modules/JobPositions/www.rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/mot-folktandvardens-medarbetare/tandlakarstudent-laith-ali-har-sommarjobbat-pa-raslatt-folktandvard/).

Vi söker
Vi söker dig som är tandläkarstudent och läser termin 1-9. Vi ser gärna att du funderar på att flytta till Jönköpings län efter avslutade studier. Det är meriterande om du har anknytning till länet eller tidigare har jobbat hos oss under sommaren.

Vi erbjuder dig
För dig som läser termin 9, med tillfällig legitimation (utfärdad av Socialstyrelsen), erbjuder vi en möjlighet att arbeta som tandläkare med ansvar för både barn- och vuxenpatienter.

För dig som läser termin 1-8 erbjuder vi en möjlighet att arbeta som tandsköterska. Som tandsköterska får du fördjupad erfarenhet av tandvård genom att exempelvis assistera på behandlingsrum, arbeta i steril och reception. Även profylaxarbete kan komma att ingå.

I första hand vill vi erbjuda plats för dig som läser termin 9. I andra hand erbjuder vi plats till dig som läser termin 1-8.

Det här får du arbeta med
Uppgifterna individanpassas efter dina egna kunskaper som tandläkarstudent.

Detta värderar vi högt
I Folktandvården, Region Jönköpings län, arbetar vi för en god munhälsa hela livet, i hela länet. Vi är en passionerad folkhälsoaktör som kommit långt i vår strävan efter en jämlik tandvård för alla men det finns fortfarande arbete att göra. Möt våra medarbetare och upptäck mer av oss genom attt klicka dig viodare till Jobba hos Folktandvården (https://bmc.rjl.se/Modules/JobPositions/www.rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/).

Hur här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om sommarjobb inom Folktandvården i Region Jönköpings län är du välkommen att kontakta HR-konsult Cindie Ljungström 010-242 53 19, cindie.ljungstrom@rjl.se

För att kunna behandla din ansökan behöver du tydligt rangordna och motivera i ditt personliga brev vilken/vilka kliniker du är mest intresserad av. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Vår målsättning är att alla sökanden ska få ett besked senast under mars månad 2019. Sista ansökningsdag är den 13 januari 2019. Välkommen med din ansökan!


Folktandvården är en delverksamhet inom Region Jönköpings län. Vi har 26 allmäntandvårdskliniker och finns i hela länet. Inom Folktandvården finns också specialisttandvård vid Odontologiska Institutionen med åtta olika specialistområden. Folktandvården verkar i ett expansivt län, där Region Jönköpings län tar sin del av ansvaret för att göra länet attraktivt genom satsningar inom bland annat kultur och näringsliv.

Vi ser mångfald som en styrka och är något vi eftersträvar på alla våra arbetsplatser. Våra medarbetarnas bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet.

Mer information om Folktandvården hittar du www.rjl.se/folktandvarden (http://www.rjl.se/folktandvarden)

Du hittar oss även på Facebook, Linkedin och Instagram. Visa mindre

Perfekt bisyssla bredvid studier eller annat arbete! - Personlig assistent

Läs mer Dec 3
Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som ... Visa mer
Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

.

För kunds räkning söker nu Frösunda efter en personlig assistent för arbetstid i Skillingaryd på onsdagar kl. 12:30-17:30 och som även kan tillfrågas/erbjudas ytterligare arbetstider vid annan ordinarie personals frånvaro.
Denna lilla tjänst är perfekt att ha som bisyssla bredvid studier eller annat arbete.
 
Kunden är en skojfrisk och aktiv man i 40-årsåldern med Down syndrom samt autism. Han bor i egen lägenhet och har assistans dygnet runt samt dubbelbemanning i samband vid aktiviteter utanför hemmet.
Han kommunicerar med tecken och ett fåtal ord, därav är erfarenhet/utbildning i teckenspråk/teckenkommunikation meriterande, men inget krav.
De personliga assistenterna arbetar även med bildschema i vardagen, vilket man som nyanställd personlig assistent får lära sig mer kring under sin inskolning.
 
Som personlig assistent följer du honom genom dagen och är behjälplig vid planering av dagen, omvårdnad, hemmets skötsel samt vid aktiviteter utanför hemmet.
Under veckodagarna arbetar kund på daglig verksamhet i vilket det ingår en utåtriktad del i form av arbete med djur och vedhantering ute på landet.
Detta innebär att du som personlig assistent även kommer att ha den dagliga verksamheten som din arbetsplats.
 
Vi söker nu dig som är en positiv, social person och som på onsdagar tillsammans med annan ordinarie personal kan följa med kunden i sin utåtriktade dagliga verksamhet ute på landet. Tiden är förlagd på onsdagar mellan kl. 12:30-17:30.
Vi vill gärna kunna få tillfråga/erbjuda dig om ytterligare arbetstid som tillfälligt kan uppstå vid annan ordinarie personals frånvaro.  
 
Du som söker bör som person vara trygg i dig själv, social, tålmodig och motiverande. Du bör trivas med att arbeta både enskilt som i grupp och ha en god samarbetsförmåga.
Du behöver även vara lyhörd och ha förmågan att vara flexibel gällande ditt bemötande och förhållningssätt gentemot kund.


Krav
* Att förstå och tala flytande svenska är ett krav
* Kunden befinner sig i lantlig miljö i samband med daglig verksamhet vilket innebär att du ej bör vara allergisk mot hö eller djur
 
* Körkort är fördelaktigt men inget krav.
* Utbildning och yrkeserfarenhet inom området är meriterande, men inget krav då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt bistår med utbildning vid eventuellt behov.


Anställningsform
Visstid så länge assistansuppdraget varar
 
Arbetstid/schema
Schemalagd tid för onsdagar kl. 12:30-17:30
Därutöver kan tillfälliga arbetstider erbjudas vid annan ordinarie personals frånvaro

Lön
Timlön
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Urval av inkomna ansökningar kommer att ska löpande!

Du ansöker och bifogar personligt brev samt CV endast via angiven länk

Välkommen med din ansökan!!
 
 
Läs mer om Frösunda som arbetsgivare på www.frosunda.se Visa mindre

Sommarjobb , barnmorska

Läs mer Okt 22
Kvinnokliniken, Värnamo sjukhus På vägen till Sveriges bästa kvinnoklinik! Värnamo sjukhus söker barnmorskor för semestervikariat sommaren 2019. Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierande arbete under sommaren 2019. Självklart får du den introduktion du behöver med utgångsläge från dina ... Visa mer
Kvinnokliniken, Värnamo sjukhus

På vägen till Sveriges bästa kvinnoklinik!
Värnamo sjukhus söker barnmorskor för semestervikariat sommaren 2019.

Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierande arbete under sommaren 2019. Självklart får du den introduktion du behöver med utgångsläge från dina erfarenheter.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Som barnmorska hos oss arbetar du i team, har varierande arbetsuppgifter och träffar kvinnor i livets alla skeden, från det nyblivna föräldraparet till cancerpatienter i livets slutskede. Du upprätthåller goda relationer med patienter och deras närstående, dessutom får du möjlighet att tillsammans med undersköterskan stötta föräldrar i sin roll att ta hand om det nyfödda barnet. Vi värnar om den totala upplevelsen och har föräldraparet i fokus genom hela vårdkedjan. I det dagliga arbetet ingår att kunna hantera såväl planerad som akut vård. Du får ett varierande arbete genom dag/kväll/nattpass och rotation mellan klinikens enheter.

För att du ska trivas hos oss
För att du ska trivas hos oss är du legitimerad barnmorska som värdesätter samarbetsförmåga och ett flexibelt tankesätt. Du är duktig på att strukturera dina arbetsuppgifter samtidigt som du är noggrann och kvalitetsmedveten. Vid behov tar vi även in barnmorskestuderande till BB/gyn vårdavdelning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Kontakta vårdenhetschef Anna Linderholm, 010-244 73 44 (avd) eller vårdenhetschef Ing-Marie Karlsson, 010-244 73 09 (mott). Fackliga företrädare för Vårdförbundet är Caroline Kullinge och Frida Wernvik, 010-244 73 52.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 31 mars 2019. Välkommen med din ansökan!

Kvinnokliniken på Värnamo sjukhus (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-Varnamo-sjukhusen/kvinnokliniken-som-arbetsplats/) har en förlossningsavdelning med cirka 1000 förlossningar per år. Vi har en öppenvårdsverksamhet med cirka 11 000 besök per år. Mottagningar med specialinriktningar på inkontinens, infertilitet och gynekologisk onkologi finns också. Vi utför cirka 1 000 operationer per år.
På kliniken finns en kombinerad BB- och KK-avdelning med totalt 11 vårdplatser. Av dessa är två dagvårdplatser.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se (https://bmc.rjl.se/Modules/JobPositions/www.rjl.se) kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin! Visa mindre

Sommarjobb , vårdadministratör / läkarsekreterare

Läs mer Okt 22
Visa mer
Visa mindre

Sommarjobb , undersköterska / skötare

Läs mer Okt 22
Visa mer
Visa mindre

Sommarjobb , sjuksköterska

Läs mer Okt 22
Visa mer
Visa mindre

Ambulanssjukvårdare semestervikariat

Läs mer Okt 12
Ambulanssjukvården i Region Jönköpings län Vill du arbeta inom en driven och spännande organisation där vi arbetar tillsammans för en hög patientsäkerhet och en god arbetsmiljö? Då erbjuder vi dig att arbeta hos oss i ambulanssjukvården! Vi söker Vi söker dig som är ambulanssjukvårdare alternativt undersköterska med erfarenhet inom akutsjukvård. Har du annan utbildning inom ... Visa mer
Ambulanssjukvården i Region Jönköpings län

Vill du arbeta inom en driven och spännande organisation där vi arbetar tillsammans för en hög patientsäkerhet och en god arbetsmiljö? Då erbjuder vi dig att arbeta hos oss i ambulanssjukvården!
Vi söker
Vi söker dig som är ambulanssjukvårdare alternativt undersköterska med erfarenhet inom akutsjukvård. Har du annan utbildning inom akutsjukvård kan arbetsgivaren bedöma den som lämplig. Du är en van förare och har haft B-körkort i minst två år. Du har bra kondition och fysisk arbetsförmåga. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Dessa ambulansområden finns i Region Jönköpings län:
• Område norr har stationer i Jönköping, Habo och Tranås
• Område öster har stationer i Eksjö, Nässjö, Vetlanda och Sävsjö.
• Område söder har stationer i Värnamo, Gislaved och Vaggeryd.

Inför semestervikariaten genomför vi testdagar, där sökande bjuds in till gemensamma tester och intervju. Testdagarna genomförs vid flera tillfällen. Uttagningen består av lyft- och körprov samt intervju. Efter avklarad test sker ett urval till introduktionsutbildningen.

Introduktionsutbildningen genomförs under våren 2019. För att bli erbjuden ett semestervikariat till och med den 31 augusti 2019 krävs att introduktionsutbildningen genomförs med godkänt resultat. Vi försöker i möjligaste mån tillgodose önskemål om tjänstgöringsort.


För att du ska trivas hos oss
Inom ambulanssjukvården är ingen dag den andra lik, och arbetet innebär till stor del frihet under ansvar. Även om det är kort vårdtid i ambulansen kan du fokusera helt och hållet på patienten och göra det som behövs.

Du har en god social förmåga, du visar yrkesskicklighet och tycker om att arbeta i team. Du ska också ha ett stort intresse för att arbeta med människor. Har du lätt för att lära dig apparatur och kan hantera medicinsk teknik är det meriterande.

Du bemannar en ambulans tillsammans med en van ambulanssjuksköterska.

Detta värderar vi högt
Mötet med patienten är det viktigaste för oss. Detta korta möte ställer stora krav på våra medarbetare att ha en stor social kompetens och god empatisk förmåga. Ambulanssjukvården är en multidisciplinär verksamhet, vilket gör att vi ständigt utvecklar vår kompetens inom olika områden.
Så här gör du om du är intresserad
Om du vill du veta mer, kontakta gärna:
Områdeschef öster: Mats Kraft, 010-2435269
Kommunal öster: Daniel Hegefeldt, 070-6208681

Sista ansökningsdag är den 31 mars 2019. Välkommen med din ansökan.

Ambulanssjukvård, Region Jönköpings län
Inom ambulanssjukvården i Region Jönköpings län finns 21 ambulanser som är utrustade för avancerad akutsjukvård. Ambulanserna är fördelade på tio stationer i länet. I varje ambulans arbetar dygnet runt två ambulanssjuksköterskor eller en ambulanssjuksköterska och en ambulanssjukvårdare.
Ambulanssjukvården erbjuder avancerad vård redan innan ambulansen kommer fram till sjukhuset. Ett exempel är avancerad hjärt- och lungräddning som utförs i ambulanserna. Det finns också möjlighet att tidigt identifiera hjärtinfarkt och transportera patienten direkt till röntgen för diagnos och åtgärd.
De vanligaste larmorsakerna är invärtesmedicinska problem, till exempel bröstsmärtor och andningssvårigheter. En annan vanlig larmorsak är personer, ofta äldre, som har ramlat och slagit sig i huvudet eller fått en höftfraktur. Andra vanliga larm är trafikolyckor, arbetsplatsolyckor och olyckor i samband med idrott.
Det finns också en lättvårdsambulans i regionen. Den används för att förflytta patienter med tydliga vårdbehov (till exempel övervakning, dropp eller syrgas) mellan olika vårdenheter. Lättvårdsambulansen är i drift på dagtid på vardagar och är bemannad med en ambulanssjuksköterska. Visa mindre

Ambulanssjuksköterska semestervikariat

Läs mer Okt 9
Ambulanssjukvården i Region Jönköpings län Är du sjuksköterska eller slutför du din sjuksköterskeutbildning under våren 2019? Har du en önskan om att arbeta inom en driven och spännande organisation där vi arbetar tillsammans för en hög patientsäkerhet och en god arbetsmiljö? Då erbjuder vi dig att arbeta hos oss inom ambulanssjukvården i Region Jönköpings län! Vi söker med... Visa mer
Ambulanssjukvården i Region Jönköpings län

Är du sjuksköterska eller slutför du din sjuksköterskeutbildning under våren 2019? Har du en önskan om att arbeta inom en driven och spännande organisation där vi arbetar tillsammans för en hög patientsäkerhet och en god arbetsmiljö?

Då erbjuder vi dig att arbeta hos oss inom ambulanssjukvården i Region Jönköpings län!
Vi söker medarbetare till något av våra tre ambulansområden i norr, söder och öster.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller tar examen under våren 2019. Meriterande är erfarenhet av akutsjukvård och/eller vidareutbildning inom ambulanssjukvård eller anestesisjukvård. B-körkort är ett krav. Du har god körvana samt bra kondition och fysisk arbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Dessa ambulansområden finns i Region Jönköpings län:
• Område norr har stationer i Jönköping, Habo och Tranås
• Område öster har stationer i Eksjö, Nässjö, Vetlanda och Sävsjö.
• Område söder har stationer i Värnamo, Gislaved och Vaggeryd.

Tester inför semestervikariaten anordnas varje år, där sökande bjuds in till gemensamma tester och intervju. Testerna sker vid flera tillfällen. Uttagningen består av lyft- och körprov samt intervju. Efter avklarad test sker ett urval till introduktionsutbildningen.

Introduktionsutbildningen genomförs under våren 2019. För att bli erbjuden ett semestervikariat till och med den 31 augusti 2019 krävs att introduktionsutbildningen genomförs med godkänt resultat. Vi försöker i möjligaste mån tillgodose önskemål om tjänstgöringsort.

För att du ska trivas hos oss
Du har en god social förmåga, visar yrkesskicklighet och tycker om att arbeta i team. Du ska också ha ett stort intresse för att arbeta med människor. Verksamheten inom dagens ambulanssjukvård ställer stora medicinska och tekniska krav men även krav på flexibilitet.

Som sjuksköterska under sommaren arbetar du tillsammans med en van ambulanssjuksköterska.

Detta värderar vi högt
Att arbeta inom ambulanssjukvården ställer krav på personlig mognad och gott omdöme. Mötet med patienten är det viktigaste för oss vilket ställer stora krav på social kompetens och god empatisk förmåga. Du är engagerad i ditt arbete och din vilja att vara med och bidra till verksamhetens utveckling är av stort värde. Ambulanssjukvården är en multidisciplinär verksamhet, vilket gör att vi ständigt utvecklar vår kompetens inom olika områden.

Så här gör du om du är intresserad
Om du vill du veta mer, kontakta gärna:
Områdeschef söder: Helena Östblom, 010-244 73 99
Områdeschef norr: Fredrik Hegg, 010-2422805, Marcus Grahnat, 010-2422803
Områdeschef öster: Mats Kraft, 010-2435269
Vårdförbundet öster: Stefan Gustafsson Dalteg, 070-2977076
Vårdförbundet norr: Lena Esping, 010-2422802
Vårdförbundet söder: Anette Hilltorp, 010-244 29 81

Sista ansökningsdag är den 31 mars 2019. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Visa mindre

Hotell småland

Läs mer Jun 12
Städa hotellrum, städa duscharna nere på restaurangen + toaletterna, allmänna utrymmen, städa hotellet. Stresstålig, Kunna ha många bollar i luften, glad, trevlig, positiv, Kunna SVENSKA I TAL OCH SKRIFT. Vi tillhör rasta. Vi har både hotell, butik och restaurang, Visa mer
Städa hotellrum, städa duscharna nere på restaurangen + toaletterna, allmänna utrymmen, städa hotellet.

Stresstålig, Kunna ha många bollar i luften, glad, trevlig, positiv, Kunna SVENSKA I TAL OCH SKRIFT.

Vi tillhör rasta. Vi har både hotell, butik och restaurang, Visa mindre

Sommarjobba inom Socialförvaltningen

Läs mer Jun 1
Vi på socialförvaltningen i Vaggeryd arbetar för att göra skillnad för våra invånare. Inom socialförvaltningen finns många olika arbetsplatser där det gemensamma för alla våra verksamheter är att arbetet är omväxlande, meningsfullt, socialt, och utvecklande. Du kan bland annat arbeta inom äldreomsorgen vilket innebär hemtjänst, vård och omsorgsboende, eller inom funktionshinder... Visa mer
Vi på socialförvaltningen i Vaggeryd arbetar för att göra skillnad för våra invånare. Inom socialförvaltningen finns många olika arbetsplatser där det gemensamma för alla våra verksamheter är att arbetet är omväxlande, meningsfullt, socialt, och utvecklande. Du kan bland annat arbeta inom äldreomsorgen vilket innebär hemtjänst, vård och omsorgsboende, eller inom funktionshinder omsorgen som exempelvis kan innebära arbete inom gruppbostad eller boendestöd.

Vi söker både dag, kväll och nattpersonal!

ARBETSUPPGIFTER
Om du sommarjobbar hos oss kommer du bidra till att kommuninvånare får en bättre sommar! Du kommer arbeta med sociala aktiviteter så som promenader och motiverande samtal, du kommer hjälpa individer att bli mer självständiga, utvecklas och öka sin livskvalitet. Arbetet kommer också innebära en del vård- och omsorgsuppgifter. Arbetet inom socialförvaltningen är omväxlande och många frågor kan uppstå som ny, därför gör vi en extra satsning för att ge dig rätt stöd i ditt arbete. Vi kommer att utse en personer som har ett extra ansvar att stötta dig när du behöver stöd.

Vill du veta mer om vad du kan göra inom socialförvaltningen finns filmer och berättelser här: http://www.vaggeryd.se/naringsliv-och-arbete/jobba-hos-oss/sommarjobb-semestervikariat.html

KVALIFIKATIONER
Vi kommer att matcha dig utefter din kunskap och erfarenheten för att du ska kunna känna dig trygg på ditt arbete och göra ett bra jobb hos oss. Vi vill att du som söker är 18 år. Det är en fördel om du har erfarenhet och utbildning inom vård, omsorg eller pedagogik men det viktigaste för oss är att du vill göra skillnad för dem vi är till för!

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare. Visa mindre

Truckförare till Power!

Läs mer Maj 28
Sommarjobb på Power!: Power söker sommarjobbare Vi står inför en sommar med en mängd spännande utmaningar. Vi söker därför truckförare som kan arbeta hela sommaren. Arbetsuppgifterna består av lastning, lossning, packning och orderplock med truck. Främst används motviktstruck, meriterande är om du har erfarenhet av klämtruck. Arbetstiden är tvåskift. Svenska i tal och skri... Visa mer
Sommarjobb på Power!:

Power söker sommarjobbare

Vi står inför en sommar med en mängd spännande utmaningar. Vi söker därför truckförare som kan arbeta hela sommaren. Arbetsuppgifterna består av lastning, lossning, packning och orderplock med truck. Främst används motviktstruck, meriterande är om du har erfarenhet av klämtruck.

Arbetstiden är tvåskift. Svenska i tal och skrift krävs för att förstå instruktioner. Truckkort är ett krav. För att få arbeta hos oss måste du fyllt 18 år.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan och få veta mer om varför just du vill jobba hos oss.

Ansök redan nu för att vara garanterad ett arbete i sommar!

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta:

Pierre Vinberg 070 948 20 00 eller via mail pierre@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb , undersköterska / skötare

Läs mer Maj 9
Visa mer
Visa mindre

Sommarjobb , undersköterska / skötare

Läs mer Maj 2
Värnamo sjukhus Välkommen till ett mindre sjukhus med stora möjligheter! Vår målsättning är att vara flexibla och lyssna till dina önskemål och tillsammans skapa en god arbetsplats. Vi behöver undersköterskor till de flesta av våra verksamheter. Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och variera... Visa mer
Värnamo sjukhus

Välkommen till ett mindre sjukhus med stora möjligheter!
Vår målsättning är att vara flexibla och lyssna till dina önskemål och tillsammans skapa en god arbetsplats.
Vi behöver undersköterskor till de flesta av våra verksamheter.

Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierande arbete under sommaren 2018.

För att du ska trivas hos oss
Du ska vara utbildad undersköterska/skötare. Läser du till sjuksköterska ska du ha avslutat termin fyra med godkända betyg för att arbeta som undersköterska, men individuell prövning kan ske efter termin tre. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Vi prioriterar sökande som kan arbeta en längre sammanhängande period.

Så här gör du om du är intresserad
Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Har du redan gjort någon muntlig överenskommelse angående semestervikariat med chef i vår verksamhet ska du ange den personens namn samt klinik i din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta administrativ utvecklare Marie Nilsson, 010-244 70 66, marie.nilsson@rjl.se
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 31 maj 2018. Välkommen med din ansökan!

Värnamo sjukhus är ett av tre sjukhus i Region Jönköpings län.
I upptagningsområdet bor ca 85 000 personer i de fyra kommunerna, Värnamo, Gislaved, Vaggeryd och Gnosjö.

Här bedrivs planerad och akut specialistvård dygnet runt, alla årets dagar. Vi ser medarbetarens kompetens som en nyckel till vår framgång och invånarnas hälsa.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin! Visa mindre

Sommarjobb som truckförare till Waggeryd Cell

Läs mer Apr 30
Är du en serviceinriktad person med truckkörkort som söker sommarjobb? I så fall är detta tjänsten för dig! Dina arbetsuppgifter I rollen som truckförare kommer du att arbeta med att lasta material och gods, både från produktion till lager samt av, -och pålastning från och till lastbil. Du kommer att köra Kalmartruck 7 ton (klämtruck) och inledningsvis kommer du få introduk... Visa mer
Är du en serviceinriktad person med truckkörkort som söker sommarjobb? I så fall är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som truckförare kommer du att arbeta med att lasta material och gods, både från produktion till lager samt av, -och pålastning från och till lastbil. Du kommer att köra Kalmartruck 7 ton (klämtruck) och inledningsvis kommer du få introduktion och gå bredvid för att bli trygg i din roll och lära känna företaget.

Om företaget
Waggeryd Cell producerar pappersmassa utav råprodukter till kartongtillverkning och är helägt av ATA-koncernen, en stor svensk tillverkare av sågade trävaror. Genom att använda senaste processteknologi är Waggeryd Cell ledande i kvalitet och effektivitet och levererar till hela världen. Råvaran utgörs av sågverksflis som främst kommer från sågverk inom ATA-koncernen.
Waggeryd Cell har idag 45 stycken anställda och söker nu sommarvikarie för att stötta upp under semesterperioden.


Din profil

Skallkrav:
- Genomfört truckförarutbildning och innehar truckkörkort
- Svenska i tal och skrift
- Har tidigare kört truck

Vi söker dig som trivs i en självständig roll med stort ansvar. Du är ambitiös, känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter samt förstår värdet av att aldrig tumma på kvalitén.
Vi ser att du är representativ, serviceinriktad och social då du kommer att ha kontinuerlig kontakt med lastbilschaufförer och kollegor.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: 18/6 eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, sommarvikariat
Placering: Vaggeryd
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Parkarbetare , säsong

Läs mer Apr 25
Gatu- och parkavdelningen är en del av tekniska kontoret i Vaggeryds kommun med ett 10-tal anställda. Gatu- och parkavdelningen ansvarar för att planera, förvalta och sköta kommunens allmänna planteringar, parker, lekplatser, gator och torg, naturreservat och skogar för att skapa en attraktiv miljö för invånare och besökare i kommunen. Nu söker vi en park- och gatuarbetare till... Visa mer
Gatu- och parkavdelningen är en del av tekniska kontoret i Vaggeryds kommun med ett 10-tal anställda. Gatu- och parkavdelningen ansvarar för att planera, förvalta och sköta kommunens allmänna planteringar, parker, lekplatser, gator och torg, naturreservat och skogar för att skapa en attraktiv miljö för invånare och besökare i kommunen. Nu söker vi en park- och gatuarbetare till vårat team.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet på gatu- och parkavdelningen förekommer arbetsuppgifter såsom trädvård, gräsklippning, planteringsarbete, skötsel av planteringar, lekplatser samt städning. I arbetsuppgifterna kan gatuarbete och skogsarbete ingå.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har gymnasial naturbruksutbildning inom jord, skog trädgård/park eller motsvarande eftergymnasial utbildning. Du har grundläggande växtkännedom och det är önskvärt att du har erfarenhet av grönytors-skötsel från privat eller offentlig verksamhet.
Vi ser även att du som söker har maskinvana (traktor och gräsklippare).
Körkort B är ett krav.

Som person är du noggrann och arbetar effektivt utifrån givna tidsramar. Du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom www.offentligajobb.se för att underlätta vår
bedömning av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann
när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du enkelt söka andra tjänster inom Vaggeryds kommun. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Din ansökan bör vara i form av ett personligt brev där du beskriver din
arbetslivserfarenhet samt kompetens inom området. Bifoga ditt CV och ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar. Ansökningshandlingar returneras ej.
Kommunen tar ansvar för hela
rekryteringen och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare. Visa mindre

Städpersonal sökes till Hooks Herrgård

Läs mer Apr 23
I dina arbetsuppgifter ingår städ av allmänna ytor, spa och hotellrum. Tjänsten omfattar en säsongsanställning på 50% juni, juli och augusti. Arbetstiderna är dagtid under vardagar samt helg enligt schema. Vi söker dig som har arbetat med lokalvård tidigare, gärna inom hotellbranschen. Du trivs med att sätta gästens upplevelse i fokus och du gör det med energi, effektivite... Visa mer
I dina arbetsuppgifter ingår städ av allmänna ytor, spa och hotellrum.

Tjänsten omfattar en säsongsanställning på 50% juni, juli och augusti.
Arbetstiderna är dagtid under vardagar samt helg enligt schema.

Vi söker dig som har arbetat med lokalvård tidigare, gärna inom hotellbranschen. Du trivs med att sätta gästens upplevelse i fokus och du gör det med energi, effektivitet och omtanke.

Du är professionell och personlig i ditt möte både med gäster & kollegor. I din arbetsroll behöver du vara stresstålig, noggrann och klara av att jobba i ett högt tempo. Du behärskar det svenska språket och har körkort.

Hooks Herrgård är en fantastisk anläggning 20 minuter söder om Jönköping. Vi har blivit utsedda till en av Sveriges bästa mötesplats, vi har två fina golfbanor, ett riktigt vasst kök samt en av Skandinaviens bästa Spa & Fitnessanläggningar. På Hooks Herrgård har du möjlighet att växa och utvecklas i din roll. Vi är kunniga, engagerade och har roligt på jobbet. Visa mindre

Sommmarjobba inom Socialförvaltningen

Läs mer Apr 23
Visa mer
Visa mindre

Restaurangbiträde / Hotellreception.

Läs mer Apr 19
Stå i kassan, Steka mat, diska, städa, ta hand om kunder, se så det är rent och snyggt, göra smörgåsar, fint i montrarna, incheckning av hotellgäster. Städa hotellrummen, ta hand om hotellgästerna. Du ska vara glad ,serviceminded och flexibel, kunna ha många bollar i luften, lätt för att sammarbeta, sätta kunden i fokus, stresstålig, jobba i skift, SVENSKA I TAL OCH SKRIFT, ku... Visa mer
Stå i kassan, Steka mat, diska, städa, ta hand om kunder, se så det är rent och snyggt, göra smörgåsar, fint i montrarna, incheckning av hotellgäster. Städa hotellrummen, ta hand om hotellgästerna.

Du ska vara glad ,serviceminded och flexibel, kunna ha många bollar i luften, lätt för att sammarbeta, sätta kunden i fokus, stresstålig, jobba i skift, SVENSKA I TAL OCH SKRIFT, kunna jobba på helgerna.

Vi tillhör rastafamiljen, Vi har både hotell, restaurang och butik. Visa mindre

Sommarjobb som truckförare till Waggeryd Cell

Läs mer Apr 9
Är du en serviceinriktad person med truckkörkort som söker sommarjobb? I så fall är detta tjänsten för dig! Dina arbetsuppgifter I rollen som truckförare kommer du att arbeta med att lasta material och gods, både från produktion till lager samt av, -och pålastning från och till lastbil. Du kommer att köra Kalmartruck 7 ton (klämtruck) och inledningsvis kommer du få introduk... Visa mer
Är du en serviceinriktad person med truckkörkort som söker sommarjobb? I så fall är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som truckförare kommer du att arbeta med att lasta material och gods, både från produktion till lager samt av, -och pålastning från och till lastbil. Du kommer att köra Kalmartruck 7 ton (klämtruck) och inledningsvis kommer du få introduktion och gå bredvid för att bli trygg i din roll och lära känna företaget.

Om företaget
Waggeryd Cell producerar pappersmassa utav råprodukter till kartongtillverkning och är helägt av ATA-koncernen, en stor svensk tillverkare av sågade trävaror. Genom att använda senaste processteknologi är Waggeryd Cell ledande i kvalitet och effektivitet och levererar till hela världen. Råvaran utgörs av sågverksflis som främst kommer från sågverk inom ATA-koncernen.
Waggeryd Cell har idag 45 stycken anställda och söker nu sommarvikarie för att stötta upp under semesterperioden.


Din profil

Skallkrav:
- Genomfört truckförarutbildning och innehar truckkörkort
- Svenska i tal och skrift
- Har tidigare kört truck

Vi söker dig som trivs i en självständig roll med stort ansvar. Du är ambitiös, känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter samt förstår värdet av att aldrig tumma på kvalitén.
Vi ser att du är representativ, serviceinriktad och social då du kommer att ha kontinuerlig kontakt med lastbilschaufförer och kollegor.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: 18/6 eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, sommarvikariat
Placering: Vaggeryd
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Sommarjobb som hjullastarförare till Waggeryd Cell

Läs mer Apr 9
Är du en serviceinriktad person med hjullastarkort som söker sommarjobb? I så fall är detta tjänsten för dig! Dina arbetsuppgifter Tjänsten som hjullastare består i huvudsak av hjullastarkörning och köra träflis till anläggningen. Hjullastaren är en Volvo L150 G. Som hjullastare på Waggeryd Cell arbetar du tvåskift, vecka 1 måndag till torsdag 05.45-14-00, fredag 06.00-18... Visa mer
Är du en serviceinriktad person med hjullastarkort som söker sommarjobb? I så fall är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten som hjullastare består i huvudsak av hjullastarkörning och köra träflis till anläggningen. Hjullastaren är en Volvo L150 G.
Som hjullastare på Waggeryd Cell arbetar du tvåskift, vecka 1 måndag till torsdag 05.45-14-00, fredag 06.00-18.00 och vecka 2 måndag till torsdag 14.00- 22.00. Inledningsvis kommer du få introduktion och gå bredvid för att bli trygg i din roll och lära känna företaget.


Om företaget
Waggeryd Cell producerar pappersmassa utav råprodukter till kartongtillverkning och är helägt av ATA-koncernen, en stor svensk tillverkare av sågade trävaror. Genom att använda senaste processteknologi är Waggeryd Cell ledande i kvalitet och effektivitet och levererar till hela världen. Råvaran utgörs av sågverksflis som främst kommer från sågverk inom ATA-koncernen.
Waggeryd Cell har idag 45 stycken anställda och söker nu sommarvikarie för att stötta upp under semesterperioden.


Din profil
Skallkrav:
- Innehar förarbevis till hjullastare (maskinförarkort)
- Svenska i tal och skrift
- Har tidigare kört hjullastare

Vi söker dig som trivs i en självständig roll med stort ansvar. Du är ambitiös, känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter samt förstår värdet av att aldrig tumma på kvalitén. Vi ser att du är representativ, serviceinriktad och social då du kommer att ha kontinuerlig kontakt med lastbilschaufförer och kollegor.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Visa mindre

Sommarvikarie Vaktmästare

Läs mer Apr 5
Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri. Vi erbjuder och arbetar med olika former av omsorg och stöd så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt. Vårt mål är att genom bistånd, råd och and... Visa mer
Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri.

Vi erbjuder och arbetar med olika former av omsorg och stöd så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt. Vårt mål är att genom bistånd, råd och andra insatser verka för positiva förändringar i människors liv och bidra till den enskildes oberoende. Våra insatser bygger på respekt för den enskildes självbestämmande och integritet.

Vaggeryds kommun ligger i natursköna Småland mellan Jönköping och Värnamo. Det strategiska läget gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka i. Vaggeryds kommun är en av de största arbetsgivarna i Vaggeryd och Skillingaryd med omnejd och att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare. Här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en vikarierande vaktmästare till socialförvaltningen.
Du kommer att utgå från Furugårdens äldreboende i Vaggeryd men tjänstgöra inom hela förvaltningen.

Arbetet består bland annat av byte av ljuskällor, montering och uppsättning av möbler, enklare reparationer med mera. Du kommer ha viss kontakt med övriga fastighetsentreprenörer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en initiativrik, flitig och självgående person med erfarenhet och kunskaper av vaktmästaruppgifter så som byte av ljuskällor, montering och uppsättning av möbler, enklare reparationer med mera.

Du har viss erfarenhet av liknande uppgifter, är ansvarsfull, punktlig och serviceinriktad. Känsla för kvalité, förmåga att samarbeta och ta initiativ är också viktiga egenskaper i arbetet. Tjänsten kräver att du är flexibel och kan hantera olika situationer och snabba puckar.

Erfarenhet inom fastighetsservice är meriterande.

För vikariatet krävs körkort B.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare. Visa mindre

Sommarjobb på Power!

Läs mer Apr 4
Sommarjobb på Power!: Power söker sommarjobbare Vi står inför en sommar med en mängd spännande utmaningar. Vi söker därför truckförare som kan arbeta hela sommaren. Arbetsuppgifterna består av lastning, lossning, packning och orderplock med truck. Främst används motviktstruck, meriterande är om du har erfarenhet av klämtruck. Arbetstiden är tvåskift. Svenska i tal och skri... Visa mer
Sommarjobb på Power!:

Power söker sommarjobbare

Vi står inför en sommar med en mängd spännande utmaningar. Vi söker därför truckförare som kan arbeta hela sommaren. Arbetsuppgifterna består av lastning, lossning, packning och orderplock med truck. Främst används motviktstruck, meriterande är om du har erfarenhet av klämtruck.

Arbetstiden är tvåskift. Svenska i tal och skrift krävs för att förstå instruktioner. Truckkort är ett krav. För att få arbeta hos oss måste du fyllt 18 år.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan och få veta mer om varför just du vill jobba hos oss.

Ansök redan nu för att vara garanterad ett arbete i sommar!

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta:

Pierre Vinberg 070 948 20 00 eller via mail pierre@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvik. Brevbärare , Vaggeryd

Läs mer Mar 21
Bli en del av vårt team Nu söker vi brevbärare till vår depå i Vaggeryd. Arbetsuppgifterna består av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med cykel, elbil och/eller bil. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbetstiderna är förlagda till dagtid ca. 10:00-16:00 måndag-fredag.   ... Visa mer
Bli en del av vårt team


Nu söker vi brevbärare till vår depå i Vaggeryd. Arbetsuppgifterna består av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med cykel, elbil och/eller bil. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbetstiderna är förlagda till dagtid ca. 10:00-16:00 måndag-fredag.  
Sommarvikariaten är på 60-70 % och förlagda mellan veckorna 24-34.  
 
Du har vad som krävs


Det är ett krav att du har körkort (B) och att du behärskar svenska i tal och skrift. Du tränar regelbundet och tar ansvar för din egen hälsa, då arbetet är mycket fysiskt krävande. Våra kunder upplever dig som positiv och professionell, du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig. Arbetet på en depå innebär mycket eget arbete och ansvarstagande.  
  
Vi levererar

Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com.  
 
Ansök


Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta beatrice.lewin@postnord.com eller 010-436 20 48. För snabbast återkoppling hänvisar vi till mail. Ansökan sker på annons, vi tar inte emot ansökningar via mail. Rekrytering sker löpande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
I samband med att du söker tjänsten, beställ ett utdrag ur belastningsregistret för ”enskild person”:  Länk till blanketten
 
Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga.  
 
Vi ser fram emot att höra av dig. Visa mindre

Personlig assistent till man i Vaggeryd

Läs mer Mar 9
Nu söker vi en personlig assistent som vill arbeta extra vid behov samt några veckor heltid under sommaren. Mannen som har personlig assistans bor på landet utanför Vaggeryd. Han har assistans dygnet runt med sovande jour nattetid. Som assistent ska du vara behjälplig vid alla moment i vardagen såsom matlagning, städning samt personlig hygien. Assistansen sker både i hemmet och... Visa mer
Nu söker vi en personlig assistent som vill arbeta extra vid behov samt några veckor heltid under sommaren.
Mannen som har personlig assistans bor på landet utanför Vaggeryd. Han har assistans dygnet runt med sovande jour nattetid. Som assistent ska du vara behjälplig vid alla moment i vardagen såsom matlagning, städning samt personlig hygien. Assistansen sker både i hemmet och utanför vid tex läkarbesök eller utflykter då du som assistent är ett viktigt stöd. Mannen vistas gärna ute i naturen och med din hjälp tas trädgårdsarbete om hand. Att vistas i nya miljöer och träffa nya människor kan vara oroande för brukaren och då är du som assistent hans trygghet.
Då assistansen sker dygnet runt ska du vara beredd att arbeta under dygnets alla timmar, såväl dag, kväll och natt och både vardag och helg.


Vi söker dig som kan hoppa in extra vid behov samt arbeta på schema några veckor under sommaren. Det är en stor fördel om du ser långsiktigt på arbetet. Du kommer att bli en del av en väl fungerande arbetsgrupp där man hjälps åt och trivs tillsammans. En stor del av assistansen utför du på egen hand med brukaren men det finns också moment då du arbetar tillsammans med en kollega. Om du är man eller kvinna spelar ingen roll men du ska vara trygg i dig själv, ha tålamod och inte bli stressad av plötsliga förändringar. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller har annan vårderfarenhet. Då en stor del av arbetet utförs i skog och mark är det ett plus om du är aktiv och tycker om att röra på dig. Körkort och tillgång till bil är ett måste för att kunna ta dig till arbetsplatsen. Det viktigaste är dock dina personliga egenskaper och att du och brukaren trivs tillsammans.

LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget på Lindholmen I Göteborg, och vi har kunder runt om i landet. Vi har cirka 600 medarbetare och har arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder sedan 2001. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service.
Vi inom LSS Assistans arbetar för att kunna ge våra kunder en så god livssituation som möjligt och det är av yttersta vikt att du delar vår värdegrund och det engagemang vi har för personer med funktionshinder. Kärnan i vår organisation är mötet mellan människor, då det är där och då som relationer skapas. Vi har en förhoppning om att du som personlig assistent hos oss kan hjälpa oss att nå våra mål och tillsammans med oss utveckla företaget ytterligare. Visa mindre

Butikssäljare (sommarvikariat) till Netto i Vaggeryd

Läs mer Mar 9
Som butikssäljare deltar du i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. En dag på Netto innebär högt tempo och mycket att göra samtidigt som du ska vara Nettofamiljens trevliga ansikte utåt gentemot våra kunder. Är du vår nya butikssäljare? Vi söker nu sommarvikarie till vår butik och letar efter dig som vill bli en del av ... Visa mer
Som butikssäljare deltar du i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. En dag på Netto innebär högt tempo och mycket att göra samtidigt som du ska vara Nettofamiljens trevliga ansikte utåt gentemot våra kunder.

Är du vår nya butikssäljare?
Vi söker nu sommarvikarie till vår butik och letar efter dig som vill bli en del av vårt fantastiska team!

Vi söker dig som har en positiv inställning och är engagerad. För att trivas med arbetsuppgifterna ska du vara flexibel och tycka om att jobba fysiskt i ett högt tempo. Du har hög arbetsmoral, är driven och vill bidra till din egen utveckling och Nettofamiljens framgång.

Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från livsmedelsbranschen eller konceptföretag.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Netto Marknad Sverige AB är en del av Dansk Supermarked Group, Danmarks största retail kedja med över 50 000 anställda och verksamhet i fyra länder. Den 8 maj 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige, i Trelleborg. Idag har vi mer än 160 butiker i Sverige och fortsätter att växa. Oavsett var i organisationen du befinner dig är vårt mål att varje dag arbeta för att ge våra kunder de bästa möjliga varorna till det lägsta möjliga priset. Vi vill göra det möjligt för alla att välja den goda kvaliteten, fina delikatesser och ekologiska varor.

Hos Netto får du ett jobb som är fullt av personliga och yrkesmässiga utmaningar och mycket eget ansvar. Visar du framfötterna så finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter inom Nettofamiljen! Visa mindre

Vi har en plan för din sommar!

Läs mer Mar 5
Funderar du på vad du ska göra i sommar? Kommer du att deppa över den svenska sommaren (läs regniga och kalla sommaren) och önska att du gjort skillnad för någon annan istället för att kolla på netflix och slöat på stranden (i regn…) och snappchattat? Då ska du komma till oss på socialförvaltningen i Vaggeryds kommun! Vi söker härliga ungdomar som ska förgylla våra äldre och f... Visa mer
Funderar du på vad du ska göra i sommar? Kommer du att deppa över den svenska sommaren (läs regniga och kalla sommaren) och önska att du gjort skillnad för någon annan istället för att kolla på netflix och slöat på stranden (i regn…) och snappchattat?
Då ska du komma till oss på socialförvaltningen i Vaggeryds kommun! Vi söker härliga ungdomar som ska förgylla våra äldre och funktionsnedsattas sommar när vår ordinarie personal är på semester och njuter av den svenska sommaren (regnig och kall…).ARBETSUPPGIFTER
Inom socialförvaltningen finns inga lata dagar! En dags innehåll varierar helt utifrån individens behov och där du möjliggör självständighet och värdigt liv för den enskilde. Beroende på var du jobbar i sommar kan du få göra allt från att hjälpa en individ i sitt dagliga liv (de gör precis samma som du på sommaren, kliver upp, äter frukost, funderar på vädret, vara ute eller inne idag?) till att motivera individer att utföra sina sysslor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill göra sommaren 2018 till en kanonsommar för våra äldre och funktionshindrade. Du ska vara ansvarsfull, relationsskapande och serviceinriktad. Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller är under utbildning och det är också uppskattat om du har erfarenhet av liknande arbete. Är det så att du ännu inte upptäckt att det är din grej att jobba med människor så är du varmt välkommen att upptäcka det hos oss i sommar eller varför inte redan i vår!

ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan! För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag. Visa mindre

Undersköterska för semestervikariat till Hälso - och sjukvårdsorganisationen

Läs mer Mar 2
Varje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop. Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det? Vi söker nu Semestervikarier till vår Hälso- och sju... Visa mer
Varje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop.
Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det? Vi söker nu Semestervikarier till vår Hälso- och sjukvårdsorganisation.

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri, individ- och familjeomsorg samt HVB-boende. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge med 20 min pendlingsavstånd till Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska inom Hälso-och sjukvårdsorganisationen kommer du arbeta nära våra sjuksköterskor och arbeta med varierande uppgifter utifrån delegation. Exempel på arbetsuppgifter kommer att vara provtagningar, omläggningar samt administrativa uppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du som söker är utbildad undersköterska, vård och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg eller hemsjukvård. För arbetet krävs körkort (B).

Som person är du ansvarsfull, flexibel och har ett stort intresse av människor och att hjälpa samt stötta dem i deras vardag. Det är ett omväxlande arbete där du förväntas kunna arbeta både självständigt och i team. Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt samt vara bra på att bygga relationer och skapa kontakt. Brukaren ska uppleva god livskvalitet utifrån en god och säker omvårdnad.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare. Visa mindre

Sommarvikarier till parkavdelningen

Läs mer Feb 19
Tekniska kontoret styrs av det politiskt tillsatta tekniska utskottet. Tekniska kontorets uppgifter är att ta hand om den tekniska verksamheten och ansvara för kommunens gator, allmänna platser, parker och planteringar, lekplatser, vatten- och avlopp, renhållning, kommunens kart- och mätningsverksamhet, bidrag till enskild väghållning, tekniska kontorets förråd, kommunens skoga... Visa mer
Tekniska kontoret styrs av det politiskt tillsatta tekniska utskottet. Tekniska kontorets uppgifter är att ta hand om den tekniska verksamheten och ansvara för kommunens gator, allmänna platser, parker och planteringar, lekplatser, vatten- och avlopp, renhållning, kommunens kart- och mätningsverksamhet, bidrag till enskild väghållning, tekniska kontorets förråd, kommunens skogar m.m. Tekniska utskottet är även beslutsorgan när det gäller lokala trafikföreskrifter.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet på parkavdelningen förekommer arbetsuppgifter såsom gräsklippning, planteringsarbete, skötsel av planteringar, lekplatser samt städning. Arbetet innebär både att arbeta självständigt och att ingå i arbetslag.

KVALIFIKATIONER
Du har ett stort intresse av att arbeta med gröna miljöer. Erfarenhet av grönyteskötsel från privat eller offentlig verksamhet är meriterande och det är även en fördel om du är maskinkunnig (traktor och gräsklippare)

Körkort klass B är ett krav.


ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom www.offentligajobb.se för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Kommunen tar ansvar för hela
rekryteringen och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare. Visa mindre

Parkarbetare , säsong

Läs mer Feb 19
Gatu- och parkavdelningen är en del av tekniska kontoret i Vaggeryds kommun med ett 10-tal anställda. Gatu- och parkavdelningen ansvarar för att planera, förvalta och sköta kommunens allmänna planteringar, parker, lekplatser, gator och torg, naturreservat och skogar för att skapa en attraktiv miljö för invånare och besökare i kommunen. Nu söker vi en park- och gatuarbetare till... Visa mer
Gatu- och parkavdelningen är en del av tekniska kontoret i Vaggeryds kommun med ett 10-tal anställda. Gatu- och parkavdelningen ansvarar för att planera, förvalta och sköta kommunens allmänna planteringar, parker, lekplatser, gator och torg, naturreservat och skogar för att skapa en attraktiv miljö för invånare och besökare i kommunen. Nu söker vi en park- och gatuarbetare till vårat team.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet på gatu- och parkavdelningen förekommer arbetsuppgifter såsom trädvård, gräsklippning, planteringsarbete, skötsel av planteringar, lekplatser samt städning. I arbetsuppgifterna kan gatuarbete och skogsarbete ingå.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har gymnasial naturbruksutbildning inom jord, skog trädgård/park eller motsvarande eftergymnasial utbildning. Du har grundläggande växtkännedom och det är önskvärt att du har erfarenhet av grönytors-skötsel från privat eller offentlig verksamhet.
Vi ser även att du som söker har maskinvana (traktor och gräsklippare).
Körkort B är ett krav.

Som person är du noggrann och arbetar effektivt utifrån givna tidsramar. Du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom www.offentligajobb.se för att underlätta vår
bedömning av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann
när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du enkelt söka andra tjänster inom Vaggeryds kommun. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Din ansökan bör vara i form av ett personligt brev där du beskriver din
arbetslivserfarenhet samt kompetens inom området. Bifoga ditt CV och ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar. Ansökningshandlingar returneras ej.
Kommunen tar ansvar för hela
rekryteringen och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare. Visa mindre

Sommarjobb 2018

Läs mer Feb 8
Vill du jobba hos oss i sommar? Just nu kan du söka sommarjobb hos oss i Skillingaryd! Vi söker främst sommarvikarier till vår produktion, där du kan få jobba med tygbearbetning, såsom tillskärning, limning eller montering. Vi söker dig som har ett starkt driv, gillar att arbeta i ett högt tempo och är van att ta eget ansvar. Självklart är du en lagspelare som sprider god s... Visa mer
Vill du jobba hos oss i sommar? Just nu kan du söka sommarjobb hos oss i Skillingaryd!

Vi söker främst sommarvikarier till vår produktion, där du kan få jobba med tygbearbetning, såsom tillskärning, limning eller montering.


Vi söker dig som har ett starkt driv, gillar att arbeta i ett högt tempo och är van att ta eget ansvar. Självklart är du en lagspelare som sprider god stämning i arbetsgruppen!Kinnarps levererar inredningslösningar för kontor och offentliga utrymmen. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar. Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar. Kinnarps driver försäljning i ungefär 40 länder. Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Än idag är det ett helägt familjeföretag.

Kinnarps har totalt sju olika produktionsanläggningar, sex i Sverige och en i Tyskland. Produktionsenheten i Skillingaryd har ca 250 anställda. Visa mindre

Undersköterska för semestervikariat till Hälso - och sjukvårdsorganisationen

Läs mer Feb 7
Varje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop. Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det? Vi söker nu Semestervikarier till vår Hälso- och sju... Visa mer
Varje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop.
Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det? Vi söker nu Semestervikarier till vår Hälso- och sjukvårdsorganisation.

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri, individ- och familjeomsorg samt HVB-boende. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge med 20 min pendlingsavstånd till Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska inom Hälso-och sjukvårdsorganisationen kommer du arbeta nära våra sjuksköterskor och arbeta med varierande uppgifter utifrån delegation. Exempel på arbetsuppgifter kommer att vara provtagningar, omläggningar samt administrativa uppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du som söker är utbildad undersköterska, vård och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg eller hemsjukvård. För arbetet krävs körkort (B).

Som person är du ansvarsfull, flexibel och har ett stort intresse av människor och att hjälpa samt stötta dem i deras vardag. Det är ett omväxlande arbete där du förväntas kunna arbeta både självständigt och i team. Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt samt vara bra på att bygga relationer och skapa kontakt. Brukaren ska uppleva god livskvalitet utifrån en god och säker omvårdnad.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare. Visa mindre

Semestervikariat , sjuksköterskor till Hälso - och sjukvårdsorganisationen

Läs mer Feb 1
Vi på socialförvaltningen i Vaggeryds kommun arbetar för att göra skillnad för våra invånare. Inom socialförvaltningen finns många olika arbetsplatser där det gemensamma för alla våra verksamheter är att arbetet är omväxlande, meningsfullt, socialt, och utvecklande. Socialförvaltningens Hälso -och sjukvårdsorganisation utför alla hälso- och sjukvårdsinsatser i den enskildes he... Visa mer
Vi på socialförvaltningen i Vaggeryds kommun arbetar för att göra skillnad för våra invånare. Inom socialförvaltningen finns många olika arbetsplatser där det gemensamma för alla våra verksamheter är att arbetet är omväxlande, meningsfullt, socialt, och utvecklande.

Socialförvaltningens Hälso -och sjukvårdsorganisation utför alla hälso- och sjukvårdsinsatser i den enskildes hem, det vill säga både i ordinärt boende och på våra vård- och omsorgsboende. Vi söker nu sjuksköterskor för semestervikariat.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett spännande, varierande och utvecklande arbete där dina insatser bidrar till en god och patientsäker vård.

Som sjuksköterska samordna och planera du hälso-och sjukvård för den enskilde. Du utför hembesök och svarar på telefonkonsultationer. I arbetet ingår även bedömningar gällande medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser, uppföljning samt dokumentation. Du ansvarar även för att handleda, instruera och delegera omvårdnadspersonalen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är leg. sjuksköterska och vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet som sjuksköterska inom äldreomsorg/funktionshinderomsorg.
Tjänsten kräver att du har körkort (B).

Arbetet är varierande vilket förutsätter att du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i samarbete med andra. Du är ansvarsfull och har ett stort intresse av att hjälpa människor. Du bemöter människor i olika situationer på ett professionellt sätt och är bra på att bygga relationer och skapa kontakt. Invånarna ska uppleva god livskvalitet utifrån en god och säker omvårdnad.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ansöker du online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare. Visa mindre

Sommarjobb , undersköterska / skötare

Läs mer Jan 31
Värnamo sjukhus Välkommen till ett mindre sjukhus med stora möjligheter! Vår målsättning är att vara flexibla och lyssna till dina önskemål och tillsammans skapa en god arbetsplats. Vi behöver undersköterskor till de flesta av våra verksamheter. Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och variera... Visa mer
Värnamo sjukhus

Välkommen till ett mindre sjukhus med stora möjligheter!
Vår målsättning är att vara flexibla och lyssna till dina önskemål och tillsammans skapa en god arbetsplats.
Vi behöver undersköterskor till de flesta av våra verksamheter.

Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierande arbete under sommaren 2018.

För att du ska trivas hos oss
Du ska vara utbildad undersköterska/skötare. Läser du till sjuksköterska ska du ha avslutat termin fyra med godkända betyg för att arbeta som undersköterska, men individuell prövning kan ske efter termin tre. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Vi prioriterar sökande som kan arbeta en längre sammanhängande period.

Så här gör du om du är intresserad
Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Har du redan gjort någon muntlig överenskommelse angående semestervikariat med chef i vår verksamhet ska du ange den personens namn samt klinik i din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta administrativ utvecklare Marie Nilsson, 010-244 70 66, marie.nilsson@rjl.se
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 1 april 2018. Välkommen med din ansökan!

Värnamo sjukhus är ett av tre sjukhus i Region Jönköpings län.
I upptagningsområdet bor ca 85 000 personer i de fyra kommunerna, Värnamo, Gislaved, Vaggeryd och Gnosjö.

Här bedrivs planerad och akut specialistvård dygnet runt, alla årets dagar. Vi ser medarbetarens kompetens som en nyckel till vår framgång och invånarnas hälsa.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin! Visa mindre

Serveringspersonal Bistron

Läs mer Jan 23
Du är restaurangbiträde och ansiktet utåt i Bistron. Dina arbetsuppgifter är att ta emot betalning i kassa, servera gäster, plocka disk samt att diska och städa. Du har hand om enklare uppgifter i köket som att plocka fram och bereda mat. Du lagar enklare rätter (efter genomgång med kockarna), gör smörgåsar eller brygger kaffe. Om du dessutom har erfarenhet från ledarskap, ... Visa mer
Du är restaurangbiträde och ansiktet utåt i Bistron.

Dina arbetsuppgifter är att ta emot betalning i kassa, servera gäster, plocka disk samt att diska och städa. Du har hand om enklare uppgifter i köket som att plocka fram och bereda mat. Du lagar enklare rätter (efter genomgång med kockarna), gör smörgåsar eller brygger kaffe.

Om du dessutom har erfarenhet från ledarskap, göra beställningar och schemaläggning finns en tjänst på 100 % som ansvarig för Bistron.
Älskar du serviceyrket och är en positiv person?

Vi söker serviceinriktad, stresstålig och engagerad personal till Bistron. Du är van att ta egna initiativ, ansvarstagande och inte rädd att ta i när det behövs. Vi ser helst att du har restaurangutbildning och självklart har du erfarenhet från branschen.Hooks Herrgård är en Golf-, Konferens- och Spaanläggning som ligger tre mil söder om Jönköping.

Sedan 1963 har familjen Edberg ägt och drivit herrgården och skapat en attraktiv arbetsplats. Restaurang Hooks Bistro är öppen främst under golfsäsongen, april till oktober, och här serveras lunchbuffé, à la carte, fika och grillmiddagar. Då herrgårdens restaurang kommer renoveras under vintern 2018/2019 kommer Bistron ha öppet vardagar året runt för lunchservering. Som anställd i Bistron ingår viss tjänstgöring i kiosken på Parkbanan.

Sedan tre år tillbaka finns en spaanläggning i anslutning till herrgården. Bröllopsarrangemang, födelsedagsfirande och julbord är också en del av verksamheten på Hooks Herrgård. Visa mindre

Kock , Hooks Herrgård Bistro

Läs mer Jan 16
Vi söker en kock till Bistron (golfrestaurangen), som arbetar i vårt team under golfsäsongen mars/april till oktober. Här serveras dagens lunchbuffé, à la carte samt arrangeras grillkvällar. Du har erfarenhet av yrket, speciellt av á la carte och svensk husmanskost. Du är van vid att arbeta i team och är inte främmande för att hjälpa till över gränserna och ta beställning f... Visa mer
Vi söker en kock till Bistron (golfrestaurangen), som arbetar i vårt team under golfsäsongen mars/april till oktober. Här serveras dagens lunchbuffé, à la carte samt arrangeras grillkvällar.
Du har erfarenhet av yrket, speciellt av á la carte och svensk husmanskost. Du är van vid att arbeta i team och är inte främmande för att hjälpa till över gränserna och ta beställning från gäst. Att du delar vår kärlek till gastronomi och sätter stolthet i ditt arbete räknar vi med.

För att hantera jobbet krävs att du talar svenska, då du har direktkontakt med gäst. Eftersom det finns begränsat med kollektivtrafik till Hok krävs att du har körkort.

På Hooks Herrgård får du möjlighet att utvecklas som kock och att få vara med på en grym resa när Hooks Herrgård växer.

Hooks Herrgård är en Golf-, Konferens- och Spaanläggning som ligger tre mil söder om Jönköping. Sedan 1963 har familjen Edberg ägt och drivit herrgården och skapat en attraktiv arbetsplats. Idag består köksteamet av ca 20 medarbetare med Gregory Gosse som köksmästare. I herrgårdens restaurang serveras frukostbuffé, lunchbuffé, à la carte och trerätters middagar till konferensgäster och weekendgäster. Restaurang Bistro är öppen under golfsäsongen, april till oktober, och i Bistron serveras lunchbuffé, à la carte och fika. På Hooks Herrgård strävar vi efter att använda närproducerade råvaror och vi serverar en kravmärkt frukostbuffé. Sedan tre år tillbaka finns en spaanläggning i anslutning till herrgården. Här serveras enklare rätter alla dagar i veckan. Bröllopsarrangemang, födelsedagsfirande och julbord är också en del av verksamheten på Hooks Herrgård. Visa mindre

Är du pank efter Jul? Jobba hos oss!

Läs mer Dec 22
Vi på socialförvaltningen i Vaggeryd arbetar för att göra skillnad för våra invånare. Inom socialförvaltningen finns många olika arbetsplatser där det gemensamma för alla våra verksamheter är att arbetet är omväxlande, meningsfullt, socialt, och utvecklande. Du kan bland annat arbeta inom äldreomsorgen vilket innebär hemtjänst, vård och omsorgsboende, eller inom funktionshinder... Visa mer
Vi på socialförvaltningen i Vaggeryd arbetar för att göra skillnad för våra invånare. Inom socialförvaltningen finns många olika arbetsplatser där det gemensamma för alla våra verksamheter är att arbetet är omväxlande, meningsfullt, socialt, och utvecklande. Du kan bland annat arbeta inom äldreomsorgen vilket innebär hemtjänst, vård och omsorgsboende, eller inom funktionshinder omsorgen som exempelvis kan innebära arbete inom gruppbostad eller boendestöd.

ARBETSUPPGIFTER
Om du sommarjobbar hos oss kommer du bidra till att kommuninvånare får en bättre sommar! Du kommer arbeta med sociala aktiviteter så som promenader och motiverande samtal, du kommer hjälpa individer att bli mer självständiga, utvecklas och öka sin livskvalitet. Arbetet kommer också innebära en del vård- och omsorgsuppgifter. Arbetet inom socialförvaltningen är omväxlande och många frågor kan uppstå som ny, därför gör vi en extra satsning för att ge dig rätt stöd i ditt arbete. Vi kommer att utse en personer som har ett extra ansvar att stötta dig när du behöver stöd.

Vi ger också er som vill sommarjobba chansen att arbeta extra under våren så känner du att det vore bra med extra pengar redan nu? Sök jobb hos oss!

Vet du inte om det är din grej att arbeta med människor? Då är du välkommen att ta kontakt med oss så får du komma och hälsa på i våra verksamheter!

Arbetar du båda perioderna kommer du få månadslön, vilket innebär en lön redan i juni!

Vill du veta mer om vad du kan göra inom socialförvaltningen finns filmer och berättelser här: http://www.vaggeryd.se/naringsliv-och-arbete/jobba-hos-oss/sommarjobb-semestervikariat.html

KVALIFIKATIONER
Vi kommer att matcha dig utefter din kunskap och erfarenheten för att du ska kunna känna dig trygg på ditt arbete och göra ett bra jobb hos oss. Vi vill att du som söker är 18 år. Det är en fördel om du har erfarenhet och utbildning inom vård, omsorg eller pedagogik men det viktigaste för oss är att du vill göra skillnad för dem vi är till för!

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ansöker du online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare. Visa mindre

Sommarjobb , barnmorska

Läs mer Dec 21
Kvinnokliniken, Värnamo sjukhus På vägen till Sveriges bästa kvinnoklinik! Värnamo sjukhus söker barnmorskor för semestervikariat sommaren 2018. Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierande arbete under sommaren 2018. Självklart får du den introduktion du behöver med utgångsläge från dina... Visa mer
Kvinnokliniken, Värnamo sjukhus

På vägen till Sveriges bästa kvinnoklinik!
Värnamo sjukhus söker barnmorskor för semestervikariat sommaren 2018.

Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierande arbete under sommaren 2018. Självklart får du den introduktion du behöver med utgångsläge från dina erfarenheter.

Det här får du arbeta med
Alla förekommande arbetsuppgifter för en barnmorska enligt socialstyrelsens kompetensbeskrivning 2006. På kvinnokliniken arbetar alla medarbetare med stort ansvar och engagemang för kvalitets- och utvecklingsarbete. Du kommer att arbeta inom verksamhet BB/gyn alt. förlossning, ev. KK-mott. Arbetet innefattar såväl dag som natt.

För att du ska trivas hos oss
Du är en legitimerad barnmorska som värdesätter samarbetsförmåga och ett flexibelt tankesätt. Du är duktig på att strukturera dina arbetsuppgifter samtidigt som du är noggrann och kvalitetsmedveten. Vid behov tar vi även in barnmorskestuderande till BB/gyn vårdavdelning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Kontakta vårdenhetschef Lisbeth Edvinsson, 010-244 73 44 (avd) eller vårdenhetschef Ing-Marie Karlsson, 010-244 73 09 (mott). Fackliga företrädare för Vårdförbundet är Caroline Kullinge och Frida Wernvik, 010-244 73 52.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast 2018-03-31. Välkommen med din ansökan!

Kvinnokliniken har en förlossningsavdelning med cirka 1000 förlossningar/år. Vi har en öppenvårdsverksamhet med cirka 11 000 besök/år. Mottagningar med specialinriktningar på inkontinens, infertilitet och gynekologisk onkologi finns också. Vi utför cirka 1 000 operationer per år.
På kliniken finns en kombinerad BB- och KK-avdelning med totalt 11 vårdplatser. Av dessa är två dagvårdplatser.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin! Visa mindre

Sommarjobb vårdadministratör

Läs mer Dec 4
Vårdcentralerna Bra Liv Välkommen att söka sommarjobb hos oss! Vi har vårdcentraler i hela Jönköpings län så ange i din ansökan var du helst vill arbeta. Vi söker Vårdadministratör eller läkarsekreterare för semestervikariat mellan 18 juni och 19 augusti eller enligt överenskommelse. Vi erbjuder dig - Möjlighet till att få erfarenhet av vår verksamhet - Välplanerad introdu... Visa mer
Vårdcentralerna Bra Liv

Välkommen att söka sommarjobb hos oss! Vi har vårdcentraler i hela Jönköpings län så ange i din ansökan var du helst vill arbeta.

Vi söker
Vårdadministratör eller läkarsekreterare för semestervikariat mellan 18 juni och 19 augusti eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
- Möjlighet till att få erfarenhet av vår verksamhet
- Välplanerad introduktion
- Fantastiska kollegor i flera olika professioner

Det här får du arbeta med
Som vårdadministratör ger du god och säker vård och service till vårdcentralens patienter. Du kommer att arbeta med medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic samt med övriga administrativa uppgifter på vårdcentralen.

Eventuellt ingår även arbete i receptionen där du ansvarar för patientens första intryck/möte med vårdcentralen.

För att du ska trivas hos oss
För att du ska lyckas med uppgifterna är du som söker utbildad vårdadministratör/läkarsekreterare, alternativt har du gått första året på vårdadministratörsutbildningen.

Vi tror att du kommer trivas hos oss om du är noggrann, nyfiken och har en positiv attityd. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Detta värderar vi högt
Vårdcentralerna Bra Liv ska vara ledande i kompetensförsörjning och utbildning av framtidens medarbetare. Hos oss uppmuntras initiativ till forskning och utveckling, liksom kreativa lösningar för att göra vårt arbete mer effektivt.

Arbetsmiljön ska präglas av dialog, trivsel och arbetsglädje, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid. Alla bidrar vi till att skapa en arbetsplats som är effektiv och dynamisk och hållbar.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer så är du välkommen att kontakta HR-konsult Ingela Andersson tfn 010 – 242 12 41. Facklig företrädare för Vision Christina Flodén nås på tfn 010 - 242 21 72.

Sista ansökningsdag är den 28 februari. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Vårdcentralerna Bra Liv ägs och drivs av Region Jönköpings län. Vi är 31 vårdcentraler fördelade över hela länet både i städerna och på landsbygden. Vår målsättning är en bättre hälsa för alla vilket vi uppnår genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook, Instagram och Linkedin! Visa mindre

Sommarjobb sjuksköterska

Läs mer Dec 4
Vårdcentralerna Bra Liv Är du legitimerad sjuksköterska som vill arbeta självständigt, nära patienten, men ändå samarbeta i team tillsammans med andra professioner på vårdcentral? Då ska du inte tveka att söka sommarjobb hos oss! Vi har vårdcentraler över hela Jönköpings län, så ange i din ansökan var du helst vill arbeta. Vi söker På grund av semestrar så söker vi legitime... Visa mer
Vårdcentralerna Bra Liv

Är du legitimerad sjuksköterska som vill arbeta självständigt, nära patienten, men ändå samarbeta i team tillsammans med andra professioner på vårdcentral? Då ska du inte tveka att söka sommarjobb hos oss! Vi har vårdcentraler över hela Jönköpings län, så ange i din ansökan var du helst vill arbeta.

Vi söker
På grund av semestrar så söker vi legitimerade sjuksköterskor för vikariat mellan 18 juni och 19 augusti eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
- Möjlighet till att få erfarenhet av vår verksamhet
- Välplanerad introduktion
- Fantastiska kollegor i flera olika professioner

Det här får du arbeta med
Du kommer att arbeta med mottagningsarbete och eventuellt med telefonrådgivning. Du hanterar det logistiska flödet av patienten i vårdsystemet, så att patienten snarast möjligt har en klar och tydlig bild av nästa steg. Kontaktytorna är teamet på vårdcentralen samt till viss del kommunen och andra vårdinstanser.

För att du ska trivas hos oss
Det är en fördel om du har några års erfarenhet som sjuksköterska för att trivas i primärvården. Eftersom du kommer att ansvara för patientmöten, god service samt ett ansvarsfullt och etiskt förhållningssätt mot både invånare och medarbetare så kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vårdcentralerna Bra Liv ska vara ledande i kompetensförsörjning och utbildning av framtidens medarbetare. Hos oss uppmuntras initiativ till forskning och utveckling, liksom kreativa lösningar för att göra vårt arbete mer effektivt.

Arbetsmiljön ska präglas av dialog, trivsel och arbetsglädje, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid. Alla bidrar vi till att skapa en arbetsplats som är effektiv och dynamisk och hållbar.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer så är du välkommen att kontakta HR-konsult Ingela Andersson tfn 010 – 242 12 41. Facklig företrädare för vårdförbundet Eva Georgsson nås på tfn 070 - 329 39 80.

Sista ansökningsdag är den 28 februari. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Vårdcentralerna Bra Liv ägs och drivs av Region Jönköpings län. Vi är 31 vårdcentraler fördelade över hela länet både i städerna och på landsbygden. Vår målsättning är en bättre hälsa för alla vilket vi uppnår genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Instagram och Linkedin! Visa mindre

Sommarjobb , undersköterska / skötare

Läs mer Nov 14
Värnamo sjukhus Välkommen till ett mindre sjukhus med stora möjligheter! Vår målsättning är att vara flexibla och lyssna till dina önskemål och tillsammans skapa en god arbetsplats. Vi behöver undersköterskor till de flesta av våra verksamheter. Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och variera... Visa mer
Värnamo sjukhus

Välkommen till ett mindre sjukhus med stora möjligheter!
Vår målsättning är att vara flexibla och lyssna till dina önskemål och tillsammans skapa en god arbetsplats.
Vi behöver undersköterskor till de flesta av våra verksamheter.

Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierande arbete under sommaren 2018.

För att du ska trivas hos oss
Du ska vara utbildad undersköterska/skötare. Läser du till sjuksköterska ska du ha avslutat termin fyra med godkända betyg för att arbeta som undersköterska, men individuell prövning kan ske efter termin tre. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Vi prioriterar sökande som kan arbeta en längre sammanhängande period.

Så här gör du om du är intresserad
Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Har du redan gjort någon muntlig överenskommelse angående semestervikariat med chef i vår verksamhet ska du ange den personens namn samt klinik i din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta administrativ utvecklare Marie Nilsson, tfn 010-244 70 66, marie.nilsson@rjl.se
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast 2018-03-31. Välkommen med din ansökan!

Värnamo sjukhus är ett av tre sjukhus i Region Jönköpings län.
I upptagningsområdet bor ca 85 000 personer i de fyra kommunerna, Värnamo, Gislaved, Vaggeryd och Gnosjö.

Här bedrivs planerad och akut specialistvård dygnet runt, alla årets dagar. Vi ser medarbetarens kompetens som en nyckel till vår framgång och invånarnas hälsa.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin! Visa mindre

Gör skillnad - Semestervikariat på Sörgårdens vård och omsorgsboende

Läs mer Mar 20
arje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop. Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det? Vi söker nu Semestervikarier till Sörgårdens Vård- oc... Visa mer
arje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop.
Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det? Vi söker nu Semestervikarier till Sörgårdens Vård- och omsorgsboende i Skillingaryd.

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri, individ- och familjeomsorg samt HVB-boende. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge med 20 min pendlingsavstånd till Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Sörgårdens vård och omsorgsboende är ett boende för personer med behov av tillsyn och närhet till personal dygnet runt. Uppdraget innefattar tjänstgöring antingen inne på det särskilda boendet eller ute i hemtjänsten under natten.

Arbetsuppgifterna är varierande under arbetsdagen och består av omvårdnads- och serviceinsatser. Det kan handla om socialt stöd, hjälp med hygien, ge stöd i medicinska uppgifter och möjlighet till stimulans och aktivering. Du gör vardagen enklare och får livet att fungera för den enskilde.

Respekten för människors självbestämmande och integritet är grunden i ditt arbete och vi förväntar oss att dina insatser bidrar till en god äldreomsorg och livskvalitet för den enskilde

Semestervikariat under perioden 1 juni-31 aug.
Vi prioriterar sökande som kan arbeta längre perioder. Ange i din ansökan om du inte kan arbeta hela sommaren. Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande, därför ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska, vård och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg.
Krav är att du ska ha fyllt 18 år. Önskvärt är att du innehar körkort B.

Som person är du ansvarsfull, flexibel och har ett stort intresse av människor och att hjälpa samt stötta dem i deras vardag. Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt samt vara bra på att bygga relationer och skapa kontakt. Arbetet är omväxlande och du förväntas kunna arbeta självständigt såväl som samarbeta i team. Brukaren ska uppleva god livskvalitet utifrån en god och säker omvårdnad.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare. Visa mindre

Distributör med bil av morgontidningar / paket i Skillingaryd

Läs mer Mar 18
Herenco Distribution är ett företag som har hand om distributionen av morgontidningar och paket i hela Småland. Vi söker nu sommarvikarier till bildistrikt i Skillingaryd. De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, noggrann, någorlunda bra fysisk form samt ha fyllt 18 år och ha körkort. Du börjar tidigt på morgonen ca 01:30-02:00 arbetar ca 4-5 tim/dag. Vi har ordin... Visa mer
Herenco Distribution är ett företag som har hand om distributionen av morgontidningar och paket i hela Småland.

Vi söker nu sommarvikarier till bildistrikt i Skillingaryd.

De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, noggrann, någorlunda bra fysisk form samt ha fyllt 18 år och ha körkort.

Du börjar tidigt på morgonen ca 01:30-02:00 arbetar ca 4-5 tim/dag.

Vi har ordinarie utdelning måndag till lördag.

Anställning sker löpande

Du är pigg och alert samt kan passa tider och är fyllda 18 år. Du är serviceminded och ser kunden framför allt. Du är lyhörd och kan följa instruktioner samt att du har körkort. Sen är det en fördel om du känner till området men övning på distriktet ingår

Vi är ett företag som levererar morgontidningar och en del paket och vi håller på att ta oss in på postmarknaden och ska börja leverera post så småningom. Visa mindre

Distributör med cykel av morgontidningar / paket i Skillingaryd

Läs mer Mar 18
Herenco Distribution är ett företag som har hand om distributionen av morgontidningar och paket i hela Småland. Vi söker nu sommarvikarier till cykel/gångdistrikt i Skillingaryd. De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, noggrann, någorlunda bra fysisk form samt ha fyllt 18 år och inneha egen cykel. Du börjar tidigt på morgonen ca 02:30-03:00 arbetar ca 2-3 tim/dag.... Visa mer
Herenco Distribution är ett företag som har hand om distributionen av morgontidningar och paket i hela Småland.

Vi söker nu sommarvikarier till cykel/gångdistrikt i Skillingaryd.

De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, noggrann, någorlunda bra fysisk form samt ha fyllt 18 år och inneha egen cykel.

Du börjar tidigt på morgonen ca 02:30-03:00 arbetar ca 2-3 tim/dag.

Vi har ordinarie utdelning måndag till lördag men även söndag har vi sommar-lediga tjänster.

Anställning sker löpande

Du är pigg och alert samt kan passa tider och är fyllda 18 år och inneha egen cykel. Du är serviceminded och ser kunden framför allt. Du är lyhörd och kan följa instruktioner samt att du har god fysik då det kan vara tungt att cykla med full packning av tidningar och paket. Sen är det en fördel om du känner till området men övning på distriktet ingår

Vi är ett företag som levererar morgontidningar och en del paket och vi håller på att ta oss in på postmarknaden och ska börja leverera post så småningom. Visa mindre

Distributör med bil av morgontidningar / paket i Vaggeryd

Läs mer Mar 18
Herenco Distribution är ett företag som har hand om distributionen av morgontidningar och paket i hela Småland. Vi söker nu sommarvikarier till bildistrikt i Vaggeryd. De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, noggrann, någorlunda bra fysisk form samt ha fyllt 18 år och ha körkort. Du börjar tidigt på morgonen ca 01:30-02:00 arbetar ca 4-5 tim/dag. Vi har ordinarie... Visa mer
Herenco Distribution är ett företag som har hand om distributionen av morgontidningar och paket i hela Småland.

Vi söker nu sommarvikarier till bildistrikt i Vaggeryd.

De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, noggrann, någorlunda bra fysisk form samt ha fyllt 18 år och ha körkort.

Du börjar tidigt på morgonen ca 01:30-02:00 arbetar ca 4-5 tim/dag.

Vi har ordinarie utdelning måndag till lördag.

Anställning sker löpande

Du är pigg och alert samt kan passa tider och är fyllda 18 år. Du är serviceminded och ser kunden framför allt. Du är lyhörd och kan följa instruktioner samt att du har körkort. Sen är det en fördel om du känner till området men övning på distriktet ingår

Vi är ett företag som levererar morgontidningar och en del paket och vi håller på att ta oss in på postmarknaden och ska börja leverera post så småningom. Visa mindre

Distributör med cykel av morgontidningar / paket i Vaggeryd

Läs mer Mar 18
Herenco Distribution är ett företag som har hand om distributionen av morgontidningar och paket i hela Småland. Vi söker nu sommarvikarier till cykel/gångdistrikt i Vaggeryd. De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, noggrann, någorlunda bra fysisk form samt ha fyllt 18 år och inneha egen cykel. Du börjar tidigt på morgonen ca 02:30-03:00 arbetar ca 2-3 tim/dag. Vi... Visa mer
Herenco Distribution är ett företag som har hand om distributionen av morgontidningar och paket i hela Småland.

Vi söker nu sommarvikarier till cykel/gångdistrikt i Vaggeryd.

De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, noggrann, någorlunda bra fysisk form samt ha fyllt 18 år och inneha egen cykel.

Du börjar tidigt på morgonen ca 02:30-03:00 arbetar ca 2-3 tim/dag.

Vi har ordinarie utdelning måndag till lördag.

Anställning sker löpande

Du är pigg och alert samt kan passa tider och är fyllda 18 år och inneha egen cykel. Du är serviceminded och ser kunden framför allt. Du är lyhörd och kan följa instruktioner samt att du har god fysik då det kan vara tungt att cykla med full packning av tidningar och paket. Sen är det en fördel om du känner till området men övning på distriktet ingår

Vi är ett företag som levererar morgontidningar och en del paket och vi håller på att ta oss in på postmarknaden och ska börja leverera post så småningom. Visa mindre

Gör Skillnad - Semestervikarier sökes till Hemtjänsten

Läs mer Mar 17
Varje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop. Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det? Vi söker nu Semestervikarier till hemtjänsten i Skil... Visa mer
Varje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop.
Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det? Vi söker nu Semestervikarier till hemtjänsten i Skillingaryd och Vaggeryd.

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri, individ- och familjeomsorg samt HVB-boende. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge med 20 min pendlingsavstånd till Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Hemtjänsten utför olika insatser i enskilda hem utifrån beställning från kommunens biståndsenhet och även utifrån insatser beställda av kommunens Hälso och sjukvårdsorganisation.
Hemtjänstens lokaler finns i Vaggeryd- och i Skillingaryds tätort och vardera team utgår ifrån respektive lokal. Tjänsten är med placering i Vaggeryds hemtjänstteam. I hemtjänstteam Vaggeryd arbetar drygt 30 undersköterskor, administratör, processamordnare och områdeschef. I arbetet används cykel och bil.

Arbetsuppgifterna är varierande under arbetsdagen och består av omvårdnads-, service och hemsjukvårdsinsatser i den enskildes hem. Det kan handla om socialt stöd, sysslor i hemmet, hjälp med hygien, ge stöd i medicinska uppgifter och möjlighet till stimulans och aktivering. Du gör vardagen enklare och får livet att fungera för den enskilde.

Semestervikariat under perioden 1 juni-31 aug.
Vi prioriterar sökande som kan arbeta längre perioder. Ange i din ansökan om du inte kan arbeta hela sommaren. Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande, därför ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg. Krav är att du ska ha fyllt 18 år och inneha körkort.

Du jobbar med människor i olika situationer som av olika anledningar och på olika sätt behöver din hjälp. Därför är det viktigt att du är förstående, uppmärksam och har ett professionellt bemötande. Du är bra på att skapa kontakt, bygga relationer och uppmuntra samt stödja den enskilde. Det är ett omväxlande arbete där du har förmågan att vara flexibel utan att kompromissa med insatsernas kvalité. Du förväntas kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra.
Respekten för människors självbestämmande och integritet är grunden i ditt arbete och vi förväntar oss att dina insatser bidrar till en god äldreomsorg och livskvalitet för den enskilde.

Ange i din ansökan om önskad placering. Observera att vi inte kan garantera dina önskemål.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare. Visa mindre

Gör Skillnad - Semestervikariat till Gruppbostäder i Vaggeryds kommun

Läs mer Mar 17
Varje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop. Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det? Vi söker nu Semestervikarier till våra gruppbostäder... Visa mer
Varje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop.
Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det? Vi söker nu Semestervikarier till våra gruppbostäder i Skillingaryd och Vaggeryd.

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri, individ- och familjeomsorg samt HVB-boende. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge med 20 min pendlingsavstånd till Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Gruppbostäderna är en boendeform för personer med insatser enligt LSS, som innebär ett omvårdnadsbehov av tillsyn och närhet till personal dygnet runt. I Vaggeryd finns tre gruppbostäder; Ringvägen, Fågelåsen och Smedjegatan. I Skillingaryd finns Östra Allégatan och Stationsgatans gruppbostäder.

Du förväntas utföra ett varierande omvårdnads och servicearbete där dina insatser bidrar till en god omsorg och livskvalitet för våra boende.

Semestervikariat under perioden 1 juni-31 aug.
Vi prioriterar sökande som kan arbeta längre perioder. Ange i din ansökan om du inte kan arbeta hela sommaren. Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande, därför ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom funktionshinderomsorgen. Krav är att du ska ha fyllt 18 år och innehar körkort.

Du jobbar med människor i olika situationer som av olika anledningar och på olika sätt behöver din hjälp. Därför är det viktigt att du är förstående, uppmärksam och har ett professionellt bemötande. Du är bra på att skapa kontakt, bygga relationer och uppmuntra samt stödja den enskilde. Det är ett omväxlande arbete där du har förmågan att vara flexibel utan att kompromissa med insatsernas kvalité. Du förväntas kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra.
Respekten för människors självbestämmande och integritet är grunden i ditt arbete och vi förväntar oss att dina insatser bidrar till en god äldreomsorg och livskvalitet för den enskilde.

Ange i din ansökan om önskad placering. Observera att vi inte kan garantera dina önskemål.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare. Visa mindre

Vi söker tulladministratör till en av våra kunder i Skillingaryd!

Läs mer Mar 17
Presentation Till en av våra kunder söker vi nu en tulladministratör till sommaren 2017. Uppdraget är på konsultbasis med uppstart och upplärning under vecka 22-23 för att sedan påbörjas heltid från vecka 26- 33. För rätt person finns det mycket goda möjligheter till förlängning. Urval sker löpande så tveka inte, ansök redan idag! Arbetsuppgifter Som tulladministratör arbe... Visa mer
Presentation
Till en av våra kunder söker vi nu en tulladministratör till sommaren 2017. Uppdraget är på konsultbasis med uppstart och upplärning under vecka 22-23 för att sedan påbörjas heltid från vecka 26- 33. För rätt person finns det mycket goda möjligheter till förlängning. Urval sker löpande så tveka inte, ansök redan idag!

Arbetsuppgifter
Som tulladministratör arbetar du med administration och service. Du kommer även ha kontakt med myndigheter. Vi ser det som positivt om du har förståelse för hela logistikkedjan, från det att godset anländer till Sverige tills att det avgår från lagret och ankommer till butikerna i Norden.

Vi erbjuder upplärning för att utföra tulldeklarationer, både import och export, samt import i Norge. Du kommer ansvara för avslut av transiteringar samt uppläggning på tullager.

Utbildning/erfarenhet
Vi söker dig som har har minst gymnasieutbildning och är en duktig administratör.
Tjänsten kräver att du är duktig på engelska och svenska samt har god datorvana. Vi tror även att du är en person som trivs och har vana av att arbeta i ett högt tempo. Som person är du strukturerad, effektiv samt har en mycket god samarbetsförmåga.


Förmåner
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Företagsbeskrivning
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Visa mindre

Gör skillnad - Socialpsykiatrin söker semestervikarier

Läs mer Mar 16
Varje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop. Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det? Vi söker nu Semestervikarier till Socialpsykiatrin. ... Visa mer
Varje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop.
Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det? Vi söker nu Semestervikarier till Socialpsykiatrin.

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri, individ- och familjeomsorg samt HVB-boende. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge med 20 min pendlingsavstånd till Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Socialpsykiatrin består av serviceboendet Tellus och Boendestödsteamet Lämmeln. Arbetet styrs av en gemensamt upprättad genomförandeplan och innebär att du genom stöd, handledning och omsorg tillgodoser att den enskilde får den hjälp och det stöd han/hon behöver för att kunna leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån sina egna förutsättningar och behov.

Semestervikariat under perioden 1 juni-31 aug.
Vi prioriterar sökande som kan arbeta längre perioder. Ange i din ansökan om du inte kan arbeta hela sommaren. Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande, därför ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom psykiatriområdet.
Krav att du fyllt 18 år och har körkort-B.

Som person är du ansvarsfull, flexibel och har ett stort intresse av människor och att hjälpa samt stötta dem i deras vardag. Du har ett serviceinriktat förhållningssätt och förväntas arbeta både självständigt och samarbeta i team. Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt samt vara bra på att bygga relationer och skapa kontakt. Brukaren ska uppleva god livskvalitet utifrån en god och säker omvårdnad.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom www.offentligajobb.se för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar.
Det är av största vikt att du är noggrann
när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du enkelt söka andra tjänster inom Vaggeryds kommun. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Din ansökan bör vara i form av ett personligt brev där du beskriver din
arbetslivserfarenhet samt kompetens inom området. Bifoga ditt CV och ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar. Ansökningshandlingar returneras ej.

Kommunen tar ansvar för hela
rekryteringen och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare. Visa mindre

Semestervikariat , sjuksköterskor till Hälso - och sjukvårdsorganisationen

Läs mer Mar 16
I Vaggeryds kommun gör våra sjuksköterskor skillnad varje dag! Vi välkomnar nu dig att söka semestervikariat till vår hälso- och sjukvårdsorganisation. Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri, individ- och familjeomsorg samt HVB-boende. Socia... Visa mer
I Vaggeryds kommun gör våra sjuksköterskor skillnad varje dag! Vi välkomnar nu dig att söka semestervikariat till vår hälso- och sjukvårdsorganisation.

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri, individ- och familjeomsorg samt HVB-boende. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge med 20 min pendlingsavstånd till Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Hälso- och sjukvårdsorganisationen utför alla hälso- och sjukvårdsinsatser i den enskildes hem, det vill säga både i ordinärt boende och på våra vård- och omsorgsboende.

Ett spännande, varierande och utvecklande arbete där dina insatser bidrar till en god och patientsäker vård.

Semestervikariat under perioden 1 juni-31 aug.
Vi välkomnar sökande som har möjlighet att arbeta såväl en period, som båda perioderna.
Ange i din ansökan om du inte kan arbeta hela sommaren. Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande, därför ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är leg. sjuksköterska och vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet som sjuksköterska inom äldreomsorg/funktionshinderomsorg.
Tjänsten kräver att du innehar körkort (B).

Arbetet är varierande vilket förutsätter att du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i samarbete med andra. Du är ansvarsfull och har ett stort intresse av att hjälpa människor. Du bemöter människor i olika situationer på ett professionellt sätt och är bra på att bygga relationer och skapa kontakt. Brukaren ska uppleva god livskvalitet utifrån en god och säker omvårdnad.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom www.offentligajobb.se för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar.
Det är av största vikt att du är noggrann
när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du enkelt söka andra tjänster inom Vaggeryds kommun. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Din ansökan bör vara i form av ett personligt brev där du beskriver din
arbetslivserfarenhet samt kompetens inom området. Bifoga ditt CV och ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar. Ansökningshandlingar returneras ej.

Kommunen tar ansvar för hela
rekryteringen och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare. Visa mindre

Gör skillnad - som undersköterska i Hälso - och sjukvårdsorganisationen

Läs mer Mar 16
Varje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop. Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det? Vi söker nu Semestervikarier till vår Hälso- och sju... Visa mer
Varje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop.
Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det? Vi söker nu Semestervikarier till vår Hälso- och sjukvårdsorganisation.

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri, individ- och familjeomsorg samt HVB-boende. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge med 20 min pendlingsavstånd till Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska inom Hälso-och sjukvårdsorganisationen kommer du arbeta nära våra sjuksköterskor och arbeta med varierande uppgifter utifrån delegation. Exempel på arbetsuppgifter kommer att vara provtagningar, omläggningar samt administrativa uppgifter.

Semestervikariat under perioden 1 juni-31 aug.
Vi välkomnar sökande som har möjlighet att arbeta såväl en period, som båda perioderna.
Ange i din ansökan om du inte kan arbeta hela sommaren. Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande, därför ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du som söker är utbildad undersköterska, vård och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg eller hemsjukvård. För arbetet krävs körkort (B).

Som person är du ansvarsfull, flexibel och har ett stort intresse av människor och att hjälpa samt stötta dem i deras vardag. Det är ett omväxlande arbete där du förväntas kunna arbeta både självständigt och i team. Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt samt vara bra på att bygga relationer och skapa kontakt. Brukaren ska uppleva god livskvalitet utifrån en god och säker omvårdnad.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare. Visa mindre

Gör skillnad - Semestervikariat Natt på Furugårdens vård och omsorgsboende

Läs mer Mar 16
Varje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop. Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det? Vi söker nu Semestervikarier till Furugårdens vård o... Visa mer
Varje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop.
Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det? Vi söker nu Semestervikarier till Furugårdens vård och omsorgsboende i Vaggeryd.

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri, individ- och familjeomsorg samt HVB-boende. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge med 20 min pendlingsavstånd till Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Furugården är ett boende för personer med behov av tillsyn och närhet till personal dygnet runt. Uppdraget innefattar tjänstgöring inne på det särskilda boendet och ute i nattpatrull. Ensamarbete förekommer. Du förväntas utföra ett varierande omvårdnadsarbete där dina insatser bidrar till en god äldreomsorg och livskvalitet för vårdtagarna.

Semestervikariat under perioden 1 juni-31 aug.
Vi prioriterar sökande som kan arbeta längre perioder. Ange i din ansökan om du inte kan arbeta hela sommaren. Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande, därför ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska, vård och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg.

Krav är att du ska ha fyllt 18 år och innehar körkort då arbete sker både inne på boende och ute i nattpatrull.

Som person är du ansvarsfull, flexibel och har ett stort intresse av människor och att hjälpa samt stötta dem i deras vardag. Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt samt vara bra på att bygga relationer och skapa kontakt. Arbetet är omväxlande och du förväntas kunna arbeta självständigt såväl som samarbeta i team. Brukaren ska uppleva god livskvalitet utifrån en god och säker omvårdnad.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare. Visa mindre

Gör skillnad - Som semestervikarie på korttidsboende Granen

Läs mer Mar 16
Varje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop. Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det? Vi söker nu Semestervikarier till korttidsboende Gra... Visa mer
Varje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop.
Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det? Vi söker nu Semestervikarier till korttidsboende Granen i Vaggeryd.

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri, individ- och familjeomsorg samt HVB-boende. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge med 20 min pendlingsavstånd till Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Korttidsboende Granen är ett boende för personer som under en kortare period erbjuds träning och god omvårdnad. På så sätt kan den enskilde bibehålla och/eller förbättra olika funktioner för att så småningom kunna återgå till sitt eget boende. Vi utgår från den enskildes behov och det ska ligga till grund för de insatser som ges till personen som vistas på korttidsboendet. Det kan vara sjukvård, omvårdnad och rehabilitering.

Du förväntas utföra ett varierande omvårdnads och servicearbete där dina insatser bidrar till en god omsorg och livskvalitet för våra boende. Genom dina insatser gör Du vardagen enklare och får livet att fungera för den enskilde.

Semestervikariat under perioden 1 juni-31 aug.
Vi prioriterar sökande som kan arbeta längre perioder. Ange i din ansökan om du inte kan arbeta hela sommaren. Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande, därför ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska, vård och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg.
Krav är att du ska ha fyllt 18 år.

Du jobbar med människor i olika situationer som av olika anledningar och på olika sätt behöver din hjälp. Därför är det viktigt att du är förstående, uppmärksam och har ett professionellt bemötande. Du är bra på att skapa kontakt, bygga relationer och uppmuntra samt stödja den enskilde.

Det är ett omväxlande arbete där du har förmågan att vara flexibel utan att kompromissa med insatsernas kvalité. Du förväntas kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Respekten för människors självbestämmande och integritet är grunden i ditt arbete och vi förväntar oss att dina insatser bidrar till en god äldreomsorg och livskvalitet för den enskilde.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare. Visa mindre

Gör skillnad - Semestervikariat , demensverksamheten Vaggeryds kommun

Läs mer Mar 16
Varje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop. Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det? Vi söker nu Semestervikarier till vår demensverksamh... Visa mer
Varje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop.
Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det? Vi söker nu Semestervikarier till vår demensverksamhet på Furugården i Vaggeryd.

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri, individ- och familjeomsorg samt HVB-boende. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge med 20 min pendlingsavstånd till Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Demensverksamheten finns i vård och omsorgsboendet Furugårdens lokaler. Demensboendet består av 2 boendeenheter, Boken och Eken, samt ett korttidsboende och dagverksamhet, Asken. Demensboendet är ett boende för personer med diagnostiserad demenssjukdom och har behov av tillsyn, handledning och närhet till personal dygnet runt. Dagvården och korttidsvistelse ska ge möjlighet till avlastning för de som bor i eget boende men är i behov av gemenskap och aktivitet.

Du förväntas utföra ett varierande omvårdnads och servicearbete där dina insatser bidrar till en god omsorg och livskvalitet för våra boende. Vårt mål är att skapa en bra dag för de som bor på Furugården, med respekt för de boendes integritet.

Semestervikariat under perioden 1 juni-31 aug.
Vi prioriterar sökande som kan arbeta längre perioder. Ange i din ansökan om du inte kan arbeta hela sommaren. Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande, därför ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska, vård och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och demensvård.
Krav är att du ska ha fyllt 18 år.

Du jobbar med människor i olika situationer som av olika anledningar och på olika sätt behöver din hjälp. Därför är det viktigt att du är förstående, uppmärksam och har ett professionellt bemötande. Du är bra på att skapa kontakt, bygga relationer och uppmuntra samt stödja den enskilde.

Det är ett omväxlande arbete där du har förmågan att vara flexibel utan att kompromissa med insatsernas kvalité. Du förväntas kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Respekten för människors självbestämmande och integritet är grunden i ditt arbete och vi förväntar oss att dina insatser bidrar till en god äldreomsorg och livskvalitet för den enskilde.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare. Visa mindre

Gör skillnad - semestervikariat på Furugårdens vård och omsorgsboende

Läs mer Mar 16
Varje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop. Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det? Vi söker nu Semestervikarier till Furugårdens Vård- ... Visa mer
Varje dag får våra undersköterskor livet att fungera för människor som behöver hjälp; människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Undersköterskorna får anhöriga att förstå, vårdtagare att känna sig trygga och vardagen att gå ihop.
Våra Undersköterskor gör skillnad- varje dag! Vill du också göra det? Vi söker nu Semestervikarier till Furugårdens Vård- och omsorgsboende i Vaggeryd.

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri, individ- och familjeomsorg samt HVB-boende. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge med 20 min pendlingsavstånd till Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Furugårdens vård och omsorgsboende är ett boende för personer med behov av tillsyn och närhet till personal dygnet runt.

Arbetsuppgifterna är varierande under arbetsdagen och består av omvårdnads- och serviceinsatser. Det kan handla om socialt stöd, hjälp med hygien, ge stöd i medicinska uppgifter och möjlighet till stimulans och aktivering. Du gör vardagen enklare och får livet att fungera för den enskilde.

Respekten för människors självbestämmande och integritet är grunden i ditt arbete och vi förväntar oss att dina insatser bidrar till en god äldreomsorg och livskvalitet för den enskilde

Semestervikariat under perioden 1 juni-31 aug.
Vi prioriterar sökande som kan arbeta längre perioder. Ange i din ansökan om du inte kan arbeta hela sommaren. Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande, därför ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska, vård och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg.
Krav är att du ska ha fyllt 18 år.

Som person är du ansvarsfull, flexibel och har ett stort intresse av människor och att hjälpa samt stötta dem i deras vardag. Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt samt vara bra på att bygga relationer och skapa kontakt. Arbetet är omväxlande och du förväntas kunna arbeta självständigt såväl som samarbeta i team. Brukaren ska uppleva god livskvalitet utifrån en god och säker omvårdnad.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare. Visa mindre

Kockar , sommarjobb

Läs mer Mar 9
Har du ett brinnande intresse för att laga god mat och har rätt kunskap så behöver vi dig i sommar. Vaggeryds kommun ligger i ett av de bästa utvecklingsområdena i Sverige, vi har den lilla kommunens hjärta och länets stora attraktioner inom räckhåll. Här finns plats för dig att göra skillnad! Vi är en arbetsplats där alla räknas och är en viktig del av vår verksamhet. ... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för att laga god mat och har rätt kunskap så behöver vi dig i sommar. Vaggeryds kommun ligger i ett av de bästa utvecklingsområdena i Sverige, vi har den lilla kommunens hjärta och länets stora attraktioner inom räckhåll. Här finns plats för dig att göra skillnad!

Vi är en arbetsplats där alla räknas och är en viktig del av vår verksamhet. Vi vill att måltidsverksamheten hos oss ska vara en upplevelse, för det är kring mat och måltider vi samlas och det är en stor del av vår vardag. Måltidsverksamheten inom Socialförvaltningen Vaggeryds kommun är under uppbyggnad och tillsammans har vi som uppdrag att göra skillnad och skapa delaktighet kring mat och måltider, för de som bor på våra äldreboenden och övriga gäster. Det finns tre restauranger i vår verksamhet. Idag är köken mottagningskök men kommer att under hösten 2017 övergå till att vara tillagningskök och mottagningskök inom Socialförvaltningens regi.

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, HVB-hem, LSS-verksamhet och socialpsykiatri. Vi erbjuder och arbetar med olika former av omsorg och stöd så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.ARBETSUPPGIFTER
Till vår måltidsverksamhet söker vi under sommaren kockar och ekonomibiträden med placering på Furugårdens kök i Vaggeryd, Sörgårdens och Jupiters kök i Skillingaryd. Tillsammans ska vi leverera ca 350 upplevelser per dag.
Idag är vi ett mottagningskök och huvudkomponenten kommer från vårt nuvarande centralkök ”Cook and chill” men under hösten 2017 ska Furugårdens kök övergå till att bli ett tillagningskök och övriga kök blir mottagningskök. För att kunna tillgodose alla våra gästers behov lagar vi också konsistensanpassad mat och även annan specialkost.


KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har utbildning som kock från ex Restaurang och livsmedelsprogrammet eller annan av arbetsgivaren bedömd motsvarande utbildning. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete i storkök med inriktning på äldre eller restaurangbranschen och att du har kunskap avseende konsistensanpassad kost och andra specialkoster. Du har förmåga att arbeta strukturerat och har en bra logistik. Om du passar in på denna beskrivning så vill vi att du kommer till oss

Om du är under utbildning på Restaurang och livsmedelsprogrammet eller annan av arbetsgivaren bedömd utbildning kan du arbeta som kockbiträde= ekonomibiträde. Vi vill att du har grundläggande livsmedelshygien och gärna erfarenhet av arbete från storkök eller restaurang.
God datavana är ett krav och att du har fyllt 18 år.

Du tycker det är roligt med service och samarbete och kan stundtals jobba i högt tempo. Du är flexibel, engagerad, kreativ, serviceinriktad, ser möjligheter inte hinder, samt har god samarbetsförmåga med såväl kollegor, gäster och de äldre på boendet.

Vi bygger vår verksamhet kring våra värdeord – delaktighet, trygghet, självbestämmande, individanpassning, gott bemötande, respekt och god kvalité, stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare. Visa mindre

Sommarvikarier till Vaggeryd

Läs mer Mar 6
Vi söker nu semestervikarier till kund boendes i Vaggeryd. Kunden är en kvinna i 40-årsåldern med en CP-skada. Dina arbetsuppgifter är alla i ett hem förekommande sysslor såsom matlagning, tvätt, städ, samt kundens personliga omvårdnad, fritidsaktiviteter mm. Då fysisk aktivitet är viktig för kunden är det bra om du är i god fysisk form och kan följa med i kundens tempo och ak... Visa mer
Vi söker nu semestervikarier till kund boendes i Vaggeryd.
Kunden är en kvinna i 40-årsåldern med en CP-skada.
Dina arbetsuppgifter är alla i ett hem förekommande sysslor såsom matlagning, tvätt, städ, samt kundens personliga omvårdnad, fritidsaktiviteter mm. Då fysisk aktivitet är viktig för kunden är det bra om du är i god fysisk form och kan följa med i kundens tempo och aktiviteter.

Sommarvikariat under veckorna 27-33
Arbetspass är dygnslånga, med sovande jour

AB OmsorgsCompagniet värnar om både kunder och personals säkerhet/ trygghet och har därför som rutin att alltid ta ett utdrag ur belastningsregistret på samtliga personer som anställs i företaget.
Detta innebär att vi vid en erbjudande om anställning begär ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta.
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.
Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen.
Blanketten hittar du på följande webbadress:
http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss

Hej du möjliga personliga assistent som kollar in min annons!
Jag behöver sommarvikarier och tänkte presentera vad jag letar efter.

Jag letar efter dig som har hjärtat på rätta stället.
Som person är du glad, positiv och engagerad. Du tar ditt arbete på stort allvar, det är viktigt för mig att du kan stötta mig i mitt vardagsliv.
Då jag ibland inte kan förmedla mig på samma sätt som de flesta gör, så är det viktigt för mig att du är lyhörd och lyssnar in vad jag behöver, samt kan ta egna initiativ

Du är någonstans mellan 18-65 år, och jag önskar kvinnliga sökanden eftersom det fungerar bäst för mig


AB OmsorgsCompagniet i Norden har funnits sedan 2003. Vi finns i dagsläget etablerade i Stockholm, Göteborg , Malmö, Jönköping, Örebro och Västerås.
OmsorgsCompagniet i Norden består av personlig assistans, hemtjänst, avlösning, ledsagning, boendestöd, stödboende, serviceboende och hushållsnära tjänster.

www.oc.se

?www.oc.se Visa mindre

Sommarjobb inom industri / lager

Läs mer Feb 27
Nu söker vi söker dig som är sugen på att jobba i produktion i sommar! Dina arbetsuppgifter kan vara bl a montering, packning, truckkörning. Du kommer att jobba skift, ibland dagpass och ibland kvällspass, så vi ser gärna att du är flexibel kring arbetstiderna. För att vara aktuell för tjänsten måste du fyllt 18 år. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbetat ... Visa mer
Nu söker vi söker dig som är sugen på att jobba i produktion i sommar!

Dina arbetsuppgifter kan vara bl a montering, packning, truckkörning.
Du kommer att jobba skift, ibland dagpass och ibland kvällspass, så vi ser gärna att du är flexibel kring arbetstiderna.
För att vara aktuell för tjänsten måste du fyllt 18 år.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbetat inom industrin.

B körkort och tillgång till bil är ett krav.
Truckkort är meriterande.
Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Som person är du engagerad, effektiv och noggrann och är positiv till nya utmaningar.
Vi lägger även stor vikt att du är social och trivs att samarbeta med andra samt att du har ett öppet och trevligt agerande mot kunder och kollegor.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt och det gör du via vår hemsida www.onepartnergroup.se.
Välkommen med din ansökan!

Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se Visa mindre

HVB - boende söker sommarvikarier

Läs mer Feb 22
Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande inom områdena äldreomsorg, funktionshinderomsorg hälso-och sjukvård samt individ och familj. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt. Socialförvaltningen är ... Visa mer
Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande inom områdena äldreomsorg, funktionshinderomsorg hälso-och sjukvård samt individ och familj. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt. Socialförvaltningen är en av kommunens största förvaltningar med cirka 500 medarbetare.
Vi söker nu semestervikarier till kommunens tre HVB-hem för ensamkommande barn.

Vaggeryds kommun ligger i nordvästra delen av Småland, strax söder om Jönköping. Kommunen består av centralorterna Vaggeryd och Skillingaryd, en levande landsbygd och ett flertal mindre samhällen runtomkring med cirka 13 400 invånare. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu semestervikarier med olika bakgrunder och erfarenheter till våra HVB-hem.

Du har ett specifikt ansvar att arbeta med relationer, att följa upp och utvärdera ungdomarnas förmågor och integrationsprocess samt att samordna ungdomarnas nätverk. Arbetet innebär även en del dokumentation samt vardagliga sysslor som städning, matlagning, fritidsaktiviteter samt läxläsning tillsammans med ungdomarna. Vi utgår från ett salutogent förhållningssätt, vilket innebär att fokus läggs på ungdomarnas förmågor och friska/positiva faktorer.
Rollen som professionell vuxen innebär att stödja ungdomen i sin individuella utveckling och integrationsprocess på vägen till en självständig, trygg och aktiv individ.

KVALIFIKATIONER
Du har en tidigare erfarenhet av att arbeta med ungdomar, gärna inom liknande verksamhet. Erfarenhet från arbete med olika kulturer är meriterande. Du har någon form av beteendevetenskaplig utbildning gärna som integrationspedagog/socialpedagog, lärare tidigare år, socionom, behandlingsassistent, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig.
Som person har du ett lösningsfokuserat förhållningssätt och en god samarbetsförmåga. Du är lyhörd för ungdomars individuella behov. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.


ÖVRIGT
ör att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare. Visa mindre

Parkarbetare , säsong

Läs mer Feb 10
Gatu- och parkavdelningen är en del av tekniska kontoret i Vaggeryds kommun med ett 10-tal anställda. Gatu- och parkavdelningen ansvarar för att planera, förvalta och sköta kommunens allmänna planteringar, parker, lekplatser, gator och torg, naturreservat och skogar för att skapa en attraktiv miljö för invånare och besökare i kommunen. Nu söker vi en park- och gatuarbetare till... Visa mer
Gatu- och parkavdelningen är en del av tekniska kontoret i Vaggeryds kommun med ett 10-tal anställda. Gatu- och parkavdelningen ansvarar för att planera, förvalta och sköta kommunens allmänna planteringar, parker, lekplatser, gator och torg, naturreservat och skogar för att skapa en attraktiv miljö för invånare och besökare i kommunen. Nu söker vi en park- och gatuarbetare till vårat team.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet på gatu- och parkavdelningen förekommer arbetsuppgifter såsom trädvård, gräsklippning, planteringsarbete, skötsel av planteringar, lekplatser samt städning. I arbetsuppgifterna kan gatuarbete och skogsarbete ingå.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har gymnasial naturbruksutbildning inom jord, skog trädgård/park eller motsvarande eftergymnasial utbildning. Du har grundläggande växtkännedom och det är önskvärt att du har erfarenhet av grönytors-skötsel från privat eller offentlig verksamhet.
Vi ser även att du som söker har maskinvana (traktor och gräsklippare).
Körkort B är ett krav.

Som person är du noggrann och arbetar effektivt utifrån givna tidsramar. Du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom www.offentligajobb.se för att underlätta vår
bedömning av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann
när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du enkelt söka andra tjänster inom Vaggeryds kommun. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Din ansökan bör vara i form av ett personligt brev där du beskriver din
arbetslivserfarenhet samt kompetens inom området. Bifoga ditt CV och ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar. Ansökningshandlingar returneras ej.
Kommunen tar ansvar för hela
rekryteringen och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare. Visa mindre