Lediga sommarjobb i Vansbro

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Vansbro, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Sommarvikarie till kvinna i Dala-Järna

Läs mer Maj 25
Vi söker en sommarvikarie till en kvinna i Dala-Järna. Kvinnan bor i en lägenhet tillsammans med sin katt. Du kommer hjälpa till med sedvanliga arbetsuppgifter så som att hjälpa till med hygien, matlagning och tillsammans med brukaren och hjälpa till med skötsel av hemmet. Du som assistent kommer får lära dig om du inte redan kan att kommunicera via Bliss. Det är ett system ... Visa mer
Vi söker en sommarvikarie till en kvinna i Dala-Järna.


Kvinnan bor i en lägenhet tillsammans med sin katt.
Du kommer hjälpa till med sedvanliga arbetsuppgifter så som att hjälpa till med hygien, matlagning och tillsammans med brukaren och hjälpa till med skötsel av hemmet.
Du som assistent kommer får lära dig om du inte redan kan att kommunicera via Bliss. Det är ett system av symboler där ord och begrepp representeras av bilder. Hon kommunicerar med dig och sin omgivning genom att peka på en symbolkarta.
Vi önskar att du har en kreativ sida och inte rädd för att komma med idéer. Kvinnan har ett pysselrum där hon gärna tillbringar tid och kommer att behöva din hjälp för att skapa.
Hon gillar att få komma ut på promenader, fika på café, gå på bio.
Här är det önskvärt om även du kommer med roliga förslag på aktiviteter ni kan hitta på tillsammans.


Du behöver ha körkort, hon har en egen bil som hon kan använda för spontana utflykter.


För att söka arbetet behöver du inte ha någon utbildning, det som kommer meriteras vid anställning är att du och kvinnan ska känna att ni trivs tillsammans.


Arbetspassen är förlagda till dygn Visa mindre

Feriearbete för ungdomar

Läs mer Maj 13
Är du född 2003, 2004 och inte har annat jobba i sommar, sök feriearbetet hos oss. Vansbro kommun är den lilla kommunen med det stora innehållet. Längs älven sträcker sig kommunens lokalsamhällen Äppelbo, Vansbro, Dala-Järna och Nås med kringliggande byar i de västra delarna av Dalarna. Vansbro kommun är mycket stolta över sitt goda företagsklimat som också ger en mycket god ... Visa mer
Är du född 2003, 2004 och inte har annat jobba i sommar, sök feriearbetet hos oss.

Vansbro kommun är den lilla kommunen med det stora innehållet. Längs älven sträcker sig kommunens lokalsamhällen Äppelbo, Vansbro, Dala-Järna och Nås med kringliggande byar i de västra delarna av Dalarna. Vansbro kommun är mycket stolta över sitt goda företagsklimat som också ger en mycket god arbetsmarknad, ett brett och rikt föreningsliv samt god kommunal service i samtliga kommundelar. Hos oss finns en närhet och enkelhet som ger stora möjligheter till livskvalité.

Hos oss är var och en av oss en viktig del i helheten!

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet är i huvudsak förlagt på någon av kommunens eller koncernens arbetsplatser och kommer att vara förlagt till utomhusmiljöer.

Arbetet pågår under 2 veckor, 6 timmar/dag under antingen perioden vecka 26-27 eller perioden vecka 28-29. Vi kommer kunna erbjuda platser inom exempelvis fastighet.KVALIFIKATIONER
Den som kan söka och få en ferieanställning hos oss är den som är folkbokförd i Vansbro kommun, född 2003/2004 och inte har annat arbete i sommar. Visa mindre

Parkarbetare, säsongsarbete

Läs mer Apr 3
Vansbro kommun med cirka 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, en bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. Vansbro är ett namn som förknippas med Vansbrosimningen och en rad olika kulturarrangemang. ARBETSUPPGIFTER Det dagliga arbetet består i huvud... Visa mer
Vansbro kommun med cirka 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, en bra skola, ett stort och varierande föreningsliv.
Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. Vansbro är ett namn som förknippas med Vansbrosimningen och en rad olika kulturarrangemang.ARBETSUPPGIFTER
Det dagliga arbetet består i huvudsak av skötsel och underhåll av kommunens planteringar, parker och grönområden, vilket bl.a. innebär:
• Rensning av rabatter och hårdgjorda ytor
• Beskärning av buskar, häckar och träd
• Sopning och rengöring runt planteringsytor
• Plantering och skötsel av buskar, träd, perenner och sommarplaneringar
• Anläggningsarbeten t.ex. justera plattor och kullersten, enklare underhållsarbeten kommunens gator och vägar, utläggning av renoveringsjord, reparation och underhåll av lekplatser.
• Bevattning
• Ogräsrensning, skräpplockning och gräsklippning.
I uppdraget förekommer tunga lyft vilket kräver god fysik.

Uppdraget kommer också att innefatta matkörning vilket innebär helgarbete.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har 40 veckors grundutbildning inom trädgård eller 3 årigt naturbruksgymnasium inriktning trädgård. Alternativt annan erfarenhet, kunskap som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet från Park och Trädgård.

Som person är du ansvarstagande, självständig, flexibel och engagerad. Du har en god samarbetsförmåga och är genuint intresserad av trädgårdsarbete. Du ser vad som behöver göras och kan skapa och vidmakthålla bra kontakt med allmänheten.

Det är meriterande om du har utbildning på röjsåg, motorsåg, förarbevis på lastmaskin samt Arbete på väg.

Körkort är ett krav


ÖVRIGT
B-körkort ett krav.

Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referensperson i ansökan.

Säsongsanställning maj-oktober.
Möjligheten till ledighet under sommaren är begränsad eftersom att säsongspersonalen skall täcka upp ordinarie personals semester.

Vansbro kommun har rökfri arbetstid. Visa mindre

Omvårdnadspersonal inom äldreomsorgen, semestervikarier

Läs mer Feb 4
Hos oss är var och en av oss en viktig del i helheten! Välkommen med din ansökan. Vansbro kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel och resultat på arbetsplatsen, därför är det viktigt för oss att du känner dig delaktig i vår utveckling av verksamheten och s... Visa mer
Hos oss är var och en av oss en viktig del i helheten!
Välkommen med din ansökan.

Vansbro kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel och resultat på arbetsplatsen, därför är det viktigt för oss att du känner dig delaktig i vår utveckling av verksamheten och stolthet över den verksamhet som vi tillsammans skapar för våra medborgare i Vansbro kommun.

Vansbro kommun är den lilla kommunen med det stora innehållet. Längs älven sträcker sig kommunens lokalsamhällen Äppelbo, Vansbro, Dala-Järna och Nås med kringliggande byar i de västra delarna av Dalarna. Vansbro kommun är mycket stolta över sitt goda företagsklimat som också ger en mycket god arbetsmarknad, ett brett och rikt föreningsliv samt god kommunal service i samtliga kommundelar. Hos oss finns en närhet och enkelhet som ger stora möjligheter till livskvalité.ARBETSUPPGIFTER
Som vikarie i Vansbro kommun är du en viktig del av helheten! Du bidrar till andras välmående och möjliggör att våra verksamheter fungerar under semesterperioden. Du är viktig!

Du ger individen omsorg, vård och service i det dagliga livet. Våra brukare ska ha en trygg och meningsfullt tillvaro där den enskildes behov står i centrum. Detta styr ditt arbete! Du är personen som stöttar individen och skapar förutsättningar för en meningsfull vardag, där individens egna resurser tas tillvara. Du arbetar för att bibehålla individens förmågor, hälsa och livskvalitet. I uppdraget ingår dokumentation av insatser som sker utifrån upprättade genomförandeplaner enligt SoL, att aktivt delta i arbetet gällande kvalitets- och utvecklingsarbete, att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation och att samverka i det gemensamma vård- och omsorgsarbetet.
Vi gillar det vi gör och vi trivs på jobbet!


KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning alternativt omvårdnadsutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig är meriterande. Vi värdesätter kunskaper inom det salutogena förhållningssättet och ett genuint intresse för att arbeta inom äldreomsorgen. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande uppdrag och kunskap av att arbeta med enskilda individer och med grupper.

Du är engagerad, flexibel, relationsskapande och har god samarbetsförmåga och en personlig mognad. Du har en god datavana och behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Det är önskvärt att du har kunskap och erfarenhet av dokumentation såsom daganteckningar i social dokumentation som hälso och sjukvårdsdokumentation.

Vi ser att du har ett gott bemötande och en positiv människosyn, för att skapa goda relationer till såväl brukare, som anhöriga. Vi ser att du verkar för att bevara och utveckla individens resurser och vi vill att du liksom oss ser möjligheter istället för hinder.

För arbete inom hemtjänsten är det meriterande om du har körkort.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Vi använder e-rekrytering för att kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

Ange eventuellt löneanspråk i ansökan.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier undersköterskor/vårdbiträden till Berghedens äldreboende ...

Läs mer Jan 20
Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Forenede A/S. Koncernen är familjeägd med ca 8000 anställda. Förenade Care driver vårdverksamheter i hela Sverige. Huvudkontor i Malmö samt regionkontor i Stockholm och Uppsala. Adium Omsorg AB, en del av Förenade Care AB, driver Berghedens äldreboende och hemtjänst i natursköna Äppelbo, en m... Visa mer
Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Forenede A/S. Koncernen är familjeägd med ca 8000 anställda. Förenade Care driver vårdverksamheter i hela Sverige. Huvudkontor i Malmö samt regionkontor i Stockholm och Uppsala.

Adium Omsorg AB, en del av Förenade Care AB, driver Berghedens äldreboende och hemtjänst i natursköna Äppelbo, en mil norr om Vansbro. De som bor hos oss trivs och uppskattar lugnet och naturen som finns runt knuten.
I vårt uppdrag ingår särskilt boende 16 platser med möjlighet till parboende, drift av hemtjänst dygnet runt för kommundelen Äppelbo samt en öppen dagverksamhet.
Vi söker nu undersköterskor och vårdbiträden som har ett genuint intresse för god äldreomsorg.
Adium omsorg AB, en del av Förenade Care AB värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna utbildningar och engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: L-E-V-A (Lyhördhet, Engagemang, Vilja, Ansvar). Verksamheten kännetecknas av att vi fokuserar på de boendes välbefinnande och trivsel. Värdighet och respekt för individen är självklarheter hos oss.
Vi eftersträvar en god arbetsmiljö där delaktighet och inflytande för våra medarbetare är en självklarhet. Tillsammans skapar vi en verksamhet där man trivs och känner sig stolt över den vård- och omsorg som vi tillhandahåller. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet.

Kvalifikationer
Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande är ett önskemål men inget krav. Tidigare erfarenhet av äldrevård är meriterande. Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som person har du lätt för att anpassa dig till nya situationer, är flexibel, självständig och ser positivt på nya utmaningar. Andra värdefulla egenskaper är ansvarskänsla, engagemang och noggrannhet. Du ger våra vårdtagare och deras anhöriga ett varmt bemötande och arbetar efter vår värdegrund. Du är en god representant för vår verksamhet. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet!
För nattarbete och arbete i hemtjänst krävs B-körkort.

Arbetsuppgifter
Vård och- omsorgsarbete där vårdtagarens vilja och behov alltid står i centrum. Du kommer att ansvara för att tillsammans med övrig personal planera och utföra omvårdnadsarbete med kvalitet i fokus. Vi arbetar med kontaktmannaskap där den vård vi ger alltid utgår från varje enskild individs behov. Det är viktigt att du alltid bemöter våra vårdtagare och deras anhöriga på ett varmt och hjärtligt sätt. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och i skrift. Det är en fördel ifall du har datakunskap sedan tidigare.

Arbetstid/Varaktighet
Sommarvikariat under perioden juni-augusti 2020.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Lön
Timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Maria Englund, verksamhetschef
Tel: 0707-147 818
E-post: mariae@forenadecare.com

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan innehållande personligt brev och CV.

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag 2020-04-30.
Intervjuer och tillsättande kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Avrop

Läs mer Dec 17
"Vi tillagar vår mat och dryck i Sverige, med närhet till de svenska råvarorna. Vi lägger in grönsaker och lagar färdigrätter i Eslöv, vi kokar sylt i Tollarp, gör Felix tomatketchup i Fågelmara, bakar tårtor i Frödinge, lägger in sill i Kungshamn, gör mellanmål från Risifrutti i Örebro, kokar risgröt och ärtsoppa i Kumla och bakar pizza i Vansbro. I Eslöv och Simrishamn tillag... Visa mer
"Vi tillagar vår mat och dryck i Sverige, med närhet till de svenska råvarorna. Vi lägger in grönsaker och lagar färdigrätter i Eslöv, vi kokar sylt i Tollarp, gör Felix tomatketchup i Fågelmara, bakar tårtor i Frödinge, lägger in sill i Kungshamn, gör mellanmål från Risifrutti i Örebro, kokar risgröt och ärtsoppa i Kumla och bakar pizza i Vansbro. I Eslöv och Simrishamn tillagar vi alla våra veganska produkter och i Tingsryd pressas alla bär till våra JOKK drycker.

Våra populära varumärken är en stor del av vårt stolta svenska matarv och för oss är det viktigt att vår mat och dryck smakar gott och är tillagad med omtanke om människor, hav och land. Vi vässar våra krafter och smaklökar för att skapa innovation, driva utvecklingen av en hållbar livsmedelsbransch och göra våra varumärken ännu godare och bättre"

Du kommer i huvudsak att arbeta med avrop av insatsvaror mot lagd produktionsplan, du är vår kontaktperson mot centrala inköpsavdelningen och våra leverantörer. Du deltar vid behov i arbetet på vårt lager som resurs.
Arbetsuppgifter
* Utföra avrop av insatsvaror. Övervakar och registrerar leveransbekräftelser.
* Ansvara för att uppnå uppsatta mål och driva förbättringsarbete
* Medverka till att ta fram leverantörsuppföljningar och göra leverantörsbesök.
* Sammanställa kassationsunderlag, samt underlag för vidarefakturering.
* Uppdatera avropsparametrar i Movex.
* Beställa transporter.
* Förse leverantörer med prognoser.
* Kontinuerlig kontakt med inköpsavdelningen.
* Vid behov arbete ute på lagret

Kvalifikationer
Vi vill att du som söker är du ansvarsfull, analytisk och flexibel. Du har förmåga att se såväl helheten som detaljerna. God datavana i officepaketet och Movex. Erfarenhet av avrop är meriterande. Truckkort och erfarenhet av lagerarbete.

Varaktighet
Tjänsten är ett vikariat på 10 månader med start i januari Du kommer att rapportera till Erik Steen Lagerchef.
Kontaktperson och ansökan
Vill du ansöka eller veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Maud Berglund 076-5345617 eller Erik Steen 076-5345613 Välkommen med din ansökan senast 200111. Visa mindre

Livsmedelsarbetare

Läs mer Dec 9
"Vi tillagar vår mat och dryck i Sverige, med närhet till de svenska råvarorna. Vi lägger in grönsaker och lagar färdigrätter i Eslöv, vi kokar sylt i Tollarp, gör Felix tomatketchup i Fågelmara, bakar tårtor i Frödinge, lägger in sill i Kungshamn, gör mellanmål från Risifrutti i Örebro, kokar risgröt och ärtsoppa i Kumla och bakar pizza i Vansbro. I Eslöv och Simrishamn tillag... Visa mer
"Vi tillagar vår mat och dryck i Sverige, med närhet till de svenska råvarorna. Vi lägger in grönsaker och lagar färdigrätter i Eslöv, vi kokar sylt i Tollarp, gör Felix tomatketchup i Fågelmara, bakar tårtor i Frödinge, lägger in sill i Kungshamn, gör mellanmål från Risifrutti i Örebro, kokar risgröt och ärtsoppa i Kumla och bakar pizza i Vansbro. I Eslöv och Simrishamn tillagar vi alla våra veganska produkter och i Tingsryd pressas alla bär till våra JOKK drycker.

Våra populära varumärken är en stor del av vårt stolta svenska matarv och för oss är det viktigt att vår mat och dryck smakar gott och är tillagad med omtanke om människor, hav och land. Vi vässar våra krafter och smaklökar för att skapa innovation, driva utvecklingen av en hållbar livsmedelsbransch och göra våra varumärken ännu godare och bättre"

Vi söker Livsmedelsarbetare till vår fabrik i Vansbro.
Arbetstiden är varierande
Tvåskift under perioden 200201-200331
För att sedan övergå till deltid helg 200401-200630
Därefter tvåskift/dag 200701-201031

Arbetsuppgifter består av att:
* Efter våra processlinjer arbeta med tillagning och paketering av våra produkter
* Beredning, förpackning och maskininställningar
* Kontroll, övervakning och dokumentering av processen
* Tyngre och repetitiva moment förekommer
* Kvalifikationer
* Vi söker dig som gillar att jobba säkert, noggrant och metodiskt. Du är en lagspelare och uppvisar ansvar, omtanke och framåtanda.
* Arbetet ställer krav på god fysik då det förekommer tunga lyft och repetitiva arbetsmoment. Goda kunskaper i tal och skift på svenska är ett krav
* Ett tekniskt intresse och kunskap är en fördel då mycket av arbetet bedrivs utmed våra produktionslinjer. Visa mindre

Rengöringspersonal helg

Läs mer Dec 9
"Vi tillagar vår mat och dryck i Sverige, med närhet till de svenska råvarorna. Vi lägger in grönsaker och lagar färdigrätter i Eslöv, vi kokar sylt i Tollarp, gör Felix tomatketchup i Fågelmara, bakar tårtor i Frödinge, lägger in sill i Kungshamn, gör mellanmål från Risifrutti i Örebro, kokar risgröt och ärtsoppa i Kumla och bakar pizza i Vansbro. I Eslöv och Simrishamn tillag... Visa mer
"Vi tillagar vår mat och dryck i Sverige, med närhet till de svenska råvarorna. Vi lägger in grönsaker och lagar färdigrätter i Eslöv, vi kokar sylt i Tollarp, gör Felix tomatketchup i Fågelmara, bakar tårtor i Frödinge, lägger in sill i Kungshamn, gör mellanmål från Risifrutti i Örebro, kokar risgröt och ärtsoppa i Kumla och bakar pizza i Vansbro. I Eslöv och Simrishamn tillagar vi alla våra veganska produkter och i Tingsryd pressas alla bär till våra JOKK drycker.

Våra populära varumärken är en stor del av vårt stolta svenska matarv och för oss är det viktigt att vår mat och dryck smakar gott och är tillagad med omtanke om människor, hav och land. Vi vässar våra krafter och smaklökar för att skapa innovation, driva utvecklingen av en hållbar livsmedelsbransch och göra våra varumärken ännu godare och bättre"

Livsmedelsarbetare till vårt rengöringsteam
Nu söker vi dig som vill vara med och arbeta i vårt rengöringsteam med h förberedelser av produktionsstart. Tjänsterna är tidsbegränsade med start i februari och i första hand fram till och med 201031.

Upplärning kommer att ske mån-fredag med 31,3 timmars arbetsvecka från 200201-200331
Helgarbete 20 timmar i veckan från och med 200401-200630
Måndag till fredag 31,3 timmar arbetsvecka från 200701-201031


Arbetsuppgifter på serviceteam består av:
Demontering och rengöring av produktionsutrustning och lokaler
Montering och förberedelser start av produktion
Kontroll, övervakning och dokumentering av processen
Tyngre och repetetiva moment förekommer

Kvalifikationer
Vi söker dig som gillar att jobba säkert, noggrant och metodiskt. Som person är du lyhörd och ödmjuk i din framtoning samtidigt som du är resultatorienterad. Du är en lagspelare och uppvisar ansvar, noggrannhet och framåtanda. Arbetet ställer krav på god fysik då det förekommer tunga lyft och repetitiva arbetsmoment. Goda kunskaper i tal och skift på svenska ett krav, då de
ingår mycket dokumentation och receptläsning. Ett tekniskt intresse och kunskap är en fördel då mycket av arbetet bedrivs utmed våra produktionslinjer. Visa mindre

Personlig assistent sommar

Läs mer Jul 31
Arbetsplatsen är belagd där kunden befinner sig. I enstaka fall så utgår arbetsplatsen från annan plats än hemmet! Du som söker är en man eller kvinna som vill arbeta med andra människor. Du ska vara en driven person både i grupp men även ensam. Att kunna se vad som behöver göras kräver ett intresse och goda sociala kunskaper. Vi ser att du är en person som är glad och positiv,... Visa mer
Arbetsplatsen är belagd där kunden befinner sig. I enstaka fall så utgår arbetsplatsen från annan plats än hemmet! Du som söker är en man eller kvinna som vill arbeta med andra människor. Du ska vara en driven person både i grupp men även ensam. Att kunna se vad som behöver göras kräver ett intresse och goda sociala kunskaper. Vi ser att du är en person som är glad och positiv, som vill arbeta för att förverkliga en annan människas vardag. Du kommer att arbeta som personlig assistent åt en kvinna med en muskelsjukdom. Du kommer vara en del av ett arbetslag som täcker hela det behov som finns dygnet runt. Du kommer att arbeta med att sköta den dagliga hygienen, matlagning samt assistans vid själva ät situationen. Utöver detta så finns du på plats för att täcka de behov som finns dagligen. En vidare och större inblick får man vid själva intervjun. Visa mindre

Produktionsledare

Läs mer Jul 22
"Vi tillagar vår mat och dryck i Sverige, med närhet till de svenska råvarorna. Vi lägger in grönsaker och lagar färdigrätter i Eslöv, vi kokar sylt i Tollarp, gör Felix tomatketchup i Fågelmara, bakar tårtor i Frödinge, lägger in sill i Kungshamn, gör mellanmål från Risifrutti i Örebro, kokar risgröt och ärtsoppa i Kumla och bakar pizza i Vansbro. I Eslöv och Simrishamn tillag... Visa mer
"Vi tillagar vår mat och dryck i Sverige, med närhet till de svenska råvarorna. Vi lägger in grönsaker och lagar färdigrätter i Eslöv, vi kokar sylt i Tollarp, gör Felix tomatketchup i Fågelmara, bakar tårtor i Frödinge, lägger in sill i Kungshamn, gör mellanmål från Risifrutti i Örebro, kokar risgröt och ärtsoppa i Kumla och bakar pizza i Vansbro. I Eslöv och Simrishamn tillagar vi alla våra veganska produkter och i Tingsryd pressas alla bär till våra JOKK drycker.

Våra populära varumärken är en stor del av vårt stolta svenska matarv och för oss är det viktigt att vår mat och dryck smakar gott och är tillagad med omtanke om människor, hav och land. Vi vässar våra krafter och smaklökar för att skapa innovation, driva utvecklingen av en hållbar livsmedelsbransch och göra våra varumärken ännu godare och bättre"

Produktionsledare Vansbrofabriken vikariat
Har du ett genuint intresse för produktionsfrågor, att arbeta som ledare och en passion för bra mat?
Ditt ansvar och arbetsuppgifter som produktionsledare
Du leder, coachar och utvecklar dina medarbetare på ditt produktionsområde och tillsammans medverkar ni till att nå målsatta nivåer. Du har ett personal- och resultatansvar och arbetsgruppen består av cirka 35 personer.  Du utgör en aktiv part ledningsgruppen för fabriken. Genom ett tydligt ledarskap och god kommunikation skapar du delaktighet och rätt förutsättningar för att nå uppsatta mål. Du ska ha förmåga att dra nytta av de förbättringsverktyg som används. Vidare förväntas du bidra till att driva avdelningens totala produktion utifrån ditt områdesansvar.
Vem är du?
Du har utbildning på högskolenivå eller motsvarande kunskaper införskaffade på annat sätt, några års erfarenhet av arbete i produktion, gärna inom livsmedel, och du har en mycket god produktionsteknisk förståelse. Du har också grundläggande ekonomiska kunskaper och vi vill att du har erfarenhet av att leda personal.
Du har en personlig trygghet och förmåga att möta människor utifrån deras förutsättningar. Du är målorienterad, driven och är van att nå resultat med hjälp av andra medarbetare. Du är intresserad av människor och har förmåga att bygga interna och externa relationer. Genom ett arbetssätt präglat av fokus på ständiga förbättringar och med samarbete uppnår du engagemang och resultat. Visa mindre

Omvårdnadspersonal inom säbo , demensboende och korttidsenhet , semestervikar

Läs mer Jun 12
Att arbeta som undersköterska/vårdbiträde hos oss i Vansbro kommun innebär att du är med och bidrar till andra människors livskvalitet och välbefinnande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad. Vansbro kommun söker vikarier inom särskilt boende, demensboende och korttidsenheten under ordinarie medarbetares sommarsemester under p... Visa mer
Att arbeta som undersköterska/vårdbiträde hos oss i Vansbro kommun innebär att du är med och bidrar till andra människors livskvalitet och välbefinnande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad.

Vansbro kommun söker vikarier inom särskilt boende, demensboende och korttidsenheten under ordinarie medarbetares sommarsemester under perioden v. 25-32.

Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. Vansbro är ett namn som förknippas med Vansbrosimningen och en rad olika kulturarrangemang.


ARBETSUPPGIFTER
Du ger individen omsorg, vård och service i det dagliga livet. Våra brukare ska ha en trygg och meningsfullt tillvaro, där den enskildes behov står och i centrum och det styr ditt arbete. Du är personen som stöttar individen och skapar förutsättningar för en meningsfull vardag, där individens egna resurser tas tillvara. Du arbetar för att bibehålla individens förmågor, hälsa och livskvalitet. I uppdraget ingår dokumentation av insatser som sker utifrån upprättade genomförandeplaner enligt SoL, att aktivt delta i arbetet gällande kvalitets- och utvecklingsarbete, att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation och att samverka i det gemensamma vård- och omsorgsarbetet.

KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning alternativt omvårdnadsutbildning är meriterande. Eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi värdesätter kunskaper inom det salutogena förhållningssättet samt ett genuint intresse för att arbeta inom äldreomsorgen. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande uppdrag och kunskap av att arbeta med enskilda individer och med grupper. Vi ser att du är engagerad, flexibel och relationsskapande, du har en god samarbetsförmåga och en personlig mognad. Du har en god datavana och behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Det är önskvärt att du har kunskap och erfarenhet av dokumentation såsom daganteckningar i social dokumentation som hälso och sjukvårdsdokumentation.

Vi ser att du har ett gott bemötande och en positiv människosyn, för att skapa goda relationer till såväl brukare, som anhöriga. Vi ser att du verkar för att bevara och utveckla individens resurser och vi vill att du liksom oss ser möjligheter istället för hinder.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Notera gärna var du önskar vikariera i 1:a, 2:a och 3:e hand.

Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.
Ange eventuellt löneanspråk i ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Omvårdnadspersonal inom hemtjänsten , semestervikarier

Läs mer Jun 12
Att arbeta som undersköterska/vårdbiträde hos oss i Vansbro kommun innebär att du är med och bidrar till andra människors livskvalitet och välbefinnande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad. Vansbro kommun söker vikarier inom hemtjänsten, under ordinarie medarbetares sommarsemester under perioden v. 25-32. Vansbro kommun med... Visa mer
Att arbeta som undersköterska/vårdbiträde hos oss i Vansbro kommun innebär att du är med och bidrar till andra människors livskvalitet och välbefinnande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad.

Vansbro kommun söker vikarier inom hemtjänsten, under ordinarie medarbetares sommarsemester under perioden v. 25-32.

Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. Vansbro är ett namn som förknippas med Vansbrosimningen och en rad olika kulturarrangemang.


ARBETSUPPGIFTER
Du ger individen omsorg, vård och service i det dagliga livet. Våra brukare ska ha en trygg och meningsfullt tillvaro, där den enskildes behov står och i centrum och det styr ditt arbete. Du är personen som stöttar individen och skapar förutsättningar för en meningsfull vardag, där individens egna resurser tas tillvara. Du arbetar för att bibehålla individens förmågor, hälsa och livskvalitet. I uppdraget ingår dokumentation av insatser som sker utifrån upprättade genomförandeplaner enligt SoL, att aktivt delta i arbetet gällande kvalitets- och utvecklingsarbete, att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation och att samverka i det gemensamma vård- och omsorgsarbetet.

KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning alternativt omvårdnadsutbildning är meriterande. Eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi värdesätter kunskaper inom det salutogena förhållningssättet samt ett genuint intresse för att arbeta inom äldreomsorgen. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande uppdrag och kunskap av att arbeta med enskilda individer och med grupper. Vi ser att du är engagerad, flexibel och relationsskapande, du har en god samarbetsförmåga och en personlig mognad.
Då många arbetssätt sker digitalt, ser vi gärna att du har både datavana och kan hantera enklare funktioner inom mobiltelefonin.
Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Det är önskvärt att du har kunskap och erfarenhet av dokumentation såsom daganteckningar i social dokumentation samt i hälso och sjukvårdsdokumentation.

Vi ser att du har ett gott bemötande och en positiv människosyn, för att skapa goda relationer till såväl brukare, som anhöriga. Vi ser att du verkar för att bevara och utveckla individens resurser och vi vill att du liksom oss ser möjligheter istället för hinder.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.
Ange eventuellt löneanspråk i ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sommar

Läs mer Maj 13
Du kommer att arbeta som personlig assistent åt en kvinna med en muskelsjukdom. Du kommer vara en del av ett arbetslag som täcker hela det behov som finns dygnet runt. Du kommer att arbeta med att sköta den dagliga hygienen, matlagning samt assistans vid själva ät situationen. Utöver detta så finns du på plats för att täcka de behov som finns dagligen. En vidare och större inbl... Visa mer
Du kommer att arbeta som personlig assistent åt en kvinna med en muskelsjukdom. Du kommer vara en del av ett arbetslag som täcker hela det behov som finns dygnet runt. Du kommer att arbeta med att sköta den dagliga hygienen, matlagning samt assistans vid själva ät situationen. Utöver detta så finns du på plats för att täcka de behov som finns dagligen. En vidare och större inblick får man vid själva intervjun.

Du som söker är en man eller kvinna som vill arbeta med andra människor. Du ska vara en driven person både i grupp men även ensam. Att kunna se vad som behöver göras kräver ett intresse och goda sociala kunskaper. Vi ser att du är en person som är glad och positiv, som vill arbeta för att förverkliga en annan människas vardag.

Arbetsplatsen är belagd där kunden befinner sig. I enstaka fall så utgår arbetsplatsen från annan plats än hemmet! Visa mindre

Butikssäljare till OKQ8 Vansbro

Läs mer Apr 8
Är du en serviceinriktad lagspelare? I så fall kan vi erbjuda dig ett roligt arbete i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik med stor variation på arbetsuppgifterna. Ena sekunden hyr du ut en bil för att snabbt skifta till att servera den perfekta burgaren. På våra stationer är det ofta ett högt tempo där du och ditt team tar hand om våra kunder och stationens drift.... Visa mer
Är du en serviceinriktad lagspelare? I så fall kan vi erbjuda dig ett roligt arbete i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik med stor variation på arbetsuppgifterna. Ena sekunden hyr du ut en bil för att snabbt skifta till att servera den perfekta burgaren. På våra stationer är det ofta ett högt tempo där du och ditt team tar hand om våra kunder och stationens drift.Vi sökerVi värdesätter din personlighet framför tidigare erfarenhet och kvalifikationer. Vi söker dig som ser utmaningar som möjligheter att utvecklas. Du är en positiv person som gillar att träffa nya människor. Du tycker om att arbeta i högt tempo och ser fram emot att vara en del av ett sammansvetsat team som tillsammans löser det arbetsdagen har att bjuda på. B-Körkort är det enda formella kravet.Vi erbjuderOKQ8 erbjuder en spännande arbetsplats, med rolig atmosfär och härliga kollegor. Här arbetar människor i alla åldrar med olika bakgrund. Vi tror på utveckling av oss själva och individen och erbjuder därför alla våra medarbetare goda möjligheter till utveckling. Det du inte kan innan du börjar – det lär vi dig! Att arbeta på en av våra stationer ger dig en fin språngbräda in i arbetslivet och karriären.Varaktighet/ArbetstidSom butikssäljare hos oss arbetar i skift, det innebär att arbetstiderna är varierande och flexibla. Den här tjänsten är ett sommarvikariat med möjlighet till förlängning.Om ossOKQ8 Scandinavia utgörs av OKQ8 i Sverige och Q8 i Danmark och är ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag. Vi är en engagerad, kundorienterad och hållbarhetsfokuserad organisation med cirka 5000 anställda. Vi arbetar aktivt för att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga drivmedel och produkter, att minska ojämlikhet och att bidra till hållbara städer och samhällen. Våra medarbetare vet att varje individuell insats bidrar till att vi tillsammans kan göra skillnad. Vi strävar efter att vara nära affären och skapa ständiga förbättringar genom enkelhet och välinformerade beslut. Genom våra värderingar Öppen och ärlig, Kundfokus, Kompetens, Snabbt och smidigt som ledstjärnor i vårt dagliga arbete kan vi växa och utvecklas. Med cirka 1000 servicestationer i Skandinavien, vår egen bank och marknadens största företagserbjudande tillhandahåller vi produkter och tjänster för människor i rörelse – nu och i framtiden. Visa mindre

Personlig assistent sommar

Läs mer Apr 5
Du kommer att arbeta som personlig assistent åt en kvinna med en muskelsjukdom. Du kommer vara en del av ett arbetslag som täcker hela det behov som finns dygnet runt. Du kommer att arbeta med att sköta den dagliga hygienen, matlagning samt assistans vid själva ät situationen. Utöver detta så finns du på plats för att täcka de behov som finns dagligen. En vidare och större inbl... Visa mer
Du kommer att arbeta som personlig assistent åt en kvinna med en muskelsjukdom. Du kommer vara en del av ett arbetslag som täcker hela det behov som finns dygnet runt. Du kommer att arbeta med att sköta den dagliga hygienen, matlagning samt assistans vid själva ät situationen. Utöver detta så finns du på plats för att täcka de behov som finns dagligen. En vidare och större inblick får man vid själva intervjun.

Du som söker är en man eller kvinna som vill arbeta med andra människor. Du ska vara en driven person både i grupp men även ensam. Att kunna se vad som behöver göras kräver ett intresse och goda sociala kunskaper. Vi ser att du är en person som är glad och positiv, som vill arbeta för att förverkliga en annan människas vardag.

Arbetsplatsen är belagd där kunden befinner sig. I enstaka fall så utgår arbetsplatsen från annan plats än hemmet! Visa mindre

Lokalvårdare / Fönstertvättare Sökes

Läs mer Mar 25
Vi söker dig som kan arbeta både i grupp och ensam med lokalvård hos företag och hemstädning i privata hem. Du bör ha goda kunskaper i svenska språket, samt ha B körkort och tillgång till egen bil. Sommararbet som kan bli förlängt till tillsvidare. Visa mer
Vi söker dig som kan arbeta både i grupp och ensam med lokalvård hos företag och hemstädning i privata hem. Du bör ha goda kunskaper i svenska språket, samt ha B körkort och tillgång till egen bil.
Sommararbet som kan bli förlängt till tillsvidare. Visa mindre

Parkarbetare , säsongsarbete

Läs mer Mar 15
Vansbro kommun med cirka 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, en bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. Vansbro är ett namn som förknippas med Vansbrosimningen och en rad olika kulturarrangemang. ARBETSUPPGIFTER Det dagliga arbetet består i huvud... Visa mer
Vansbro kommun med cirka 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, en bra skola, ett stort och varierande föreningsliv.
Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. Vansbro är ett namn som förknippas med Vansbrosimningen och en rad olika kulturarrangemang.ARBETSUPPGIFTER
Det dagliga arbetet består i huvudsak av skötsel och underhåll av kommunens planteringar, parker och grönområden, vilket bl.a. innebär:
• Rensning av rabatter och hårdgjorda ytor
• Beskärning av buskar, häckar och träd
• Sopning och rengöring runt planteringsytor
• Plantering och skötsel av buskar, träd, perenner och sommarplanteringar
• Lättare anläggningsarbeten t.ex. justera plattor och kullersten, utläggning av renoveringsjord, reparation och underhåll av lekplatser.
• Bevattning
• Ogräsrensning
I uppdraget förekommer tunga lyft vilket kräver god fysik.

Uppdraget kommer också att innefatta matkörning vilket innebär helgarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har 40 veckors grundutbildning inom trädgård eller 3 årigt naturbruksgymnasium inriktning trädgård. Alternativt annan erfarenhet, kunskap som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet från Park och Trädgård.

Som person är du ansvarstagande, självständig, flexibel och engagerad. Du har en god samarbetsförmåga och är genuint intresserad av trädgårdsarbete. Du ser vad som behöver göras och kan skapa och vidmakthålla bra kontakt med allmänheten.

Det är meriterande om du har utbildning på röjsåg, motorsåg samt Arbete på väg.

Körkort är ett krav


ÖVRIGT
B-körkort ett krav.

Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referensperson i ansökan.

Säsongsanställning maj-september.
Möjligheten till ledighet under sommaren är begränsad eftersom att säsongspersonalen skall täcka upp ordinarie personals semester.

Vansbro kommun har rökfri arbetstid. Visa mindre

Sjuksköterskor , semestervikarier

Läs mer Mar 14
Vansbro kommun söker sjuksköterskor som kommer att arbeta under ordinarie medarbetares sommarsemester. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad. Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet... Visa mer
Vansbro kommun söker sjuksköterskor som kommer att arbeta under ordinarie medarbetares sommarsemester. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad.

Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet.


ARBETSUPPGIFTER
Som Sjuksköterska i Vansbro kommun utgår du ifrån ett av våra särskilda boenden alternativt från hemsjukvården. Du svarar för bedömningar och medicinska insatser upp till sköterskenivå på våra särskilda boenden och i Hemsjukvården. Du ska även handleda omvårdnadspersonal i deras dagliga arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du är Leg. Sjuksköterska. Vi ser gärna att du har specialistutbildning inom vård av äldre eller erfarenhet/utbildning till distriktssköterska. Erfarenhet inom kommunal omsorg är en merit. Vi ser att du är engagerad, flexibel och relationsskapande, du har en god samarbetsförmåga och en personlig mognad. Du har en god datavana och behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan.
Anställningsintervjuer kan komma att genomföras innan ansökningstidens slut.
Vansbro kommun har rökfri arbetstid
Körkort är ett krav. Visa mindre

Vansbro Kommun erbjuder feriearbete för ungdomar födda 2001 , 2002 och 2003

Läs mer Mar 12
Vansbro kommun med drygt 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Längst med älven sträcker sig kommunens lokalsamhällen Äppelbo, Vansbro, Dala-Järna och Nås med kringliggande byar i de västra delarna av Dalarna. Vansbro kommun är mycket stolta över sitt goda företagsklimat som också ger en mycket god arbetsmarknad, ett brett och rikt föreningsliv samt god... Visa mer
Vansbro kommun med drygt 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Längst med älven sträcker sig kommunens lokalsamhällen Äppelbo, Vansbro, Dala-Järna och Nås med kringliggande byar i de västra delarna av Dalarna. Vansbro kommun är mycket stolta över sitt goda företagsklimat som också ger en mycket god arbetsmarknad, ett brett och rikt föreningsliv samt god kommunal service i samtliga kommundelar. Hos oss finns en närhet och enkelhet som ger stora möjligheter till livskvalité.

Vansbro kommun är känd för olika kulturevenemang likväl som en av världens största simtävlingar, Vansbrosimningen.

Vansbro kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel och resultat på arbetsplatsen, därför är det viktigt för oss att du känner dig delaktig i vår utveckling av verksamheten och stolthet över den verksamhet som vi tillsammans tillskapar våra medborgare i Vansbro kommun.

Hos oss är var och en av oss en viktig del i helheten!

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet är i huvudsak förlagt på någon av kommunens eller koncernens arbetsplatser. Arbetet pågår under 2 veckor, 6 timmar/dag.
Vi kommer erbjuda platser inom exempelvis äldreomsorgen, barnomsorg, vaktmästeri och parkförvaltning.
Exempel på arbetsuppgifter inom äldreomsorgen kan vara att följa med boende på promenader, vara med på aktiviteter, hjälpa till vid måltider och andra sysslor. Allt sker tillsammans med ordinarie personal.

Arbete inom barnomsorgen kräver att man lämnar utdrag från belastningsregister genom polismyndigheten. Tänk på att det kan ta upp till 2 veckor innan ni får registret från polismyndigheten.

Arbetet erbjuds i fyra olika perioder under v.26-33, 2 veckor per period/6 timmar dag.

KVALIFIKATIONER
Den som kan söka och få en ferieanställning hos oss är den som är folkbokförd i Vansbro kommun och är född 2001, 2002 eller 2003 och inte har något annat arbete i sommar.

ÖVRIGT
Onsdagen den 20 mars klockan 16-17:30 hålls en informationsträff i teatern i Medborgarhuset där representanter från personalavdelningen samt chefer från de olika verksamheterna informerar och svarar på frågor. Välkomna! Visa mindre

Leg. Sjuksköterska

Läs mer Mar 12
Vi söker dig, sjuksköterska som gärna har erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorgen. Du ska vara flexibel, kunna ta eget ansvar då man jobbar mycket självständigt, vara engagerad, kunna leda och motivera, hitta lösningar samt se möjligheter. Som person är du positiv, noggrann, prestigelös och bidrar till ett gott samarbetsklimat. Du har goda språkliga kunskaper i svenska och... Visa mer
Vi söker dig, sjuksköterska som gärna har erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorgen. Du ska vara flexibel, kunna ta eget ansvar då man jobbar mycket självständigt, vara engagerad, kunna leda och motivera, hitta lösningar samt se möjligheter.
Som person är du positiv, noggrann, prestigelös och bidrar till ett gott samarbetsklimat. Du har goda språkliga kunskaper i svenska och kan uttrycka dig i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.
Arbetstiden är vardagar 7-16. Visa mindre

Lagermedarbetare - semestervikarier

Läs mer Mar 12
OM ROLLEN Lagret är hjärtat i vår framgångsrika e-handel och vi arbetar tillsammans för att ge våra kunder oslagbar service.  På lagret får du möjlighet att ha ett varierat arbete i de olika delarna av processen när vi skickar beställningar till våra kunder. Arbetet är fysiskt och det är ofta ett högt tempo.  Våra viktigaste och största arbetsuppgifter är orderplock med truc... Visa mer
OM ROLLEN

Lagret är hjärtat i vår framgångsrika e-handel och vi arbetar tillsammans för att ge våra kunder oslagbar service. 

På lagret får du möjlighet att ha ett varierat arbete i de olika delarna av processen när vi skickar beställningar till våra kunder. Arbetet är fysiskt och det är ofta ett högt tempo. 

Våra viktigaste och största arbetsuppgifter är orderplock med truck, packning av ordrar samt upplockning av inkommande produkter. Vi roterar mellan de olika uppgifterna. Oavsett vilken uppgift du har krävs det att du är noggrann. 

 

VEM ÄR DET VI SÖKER? 

Du trivs som allra bäst när du får vara en del av ett engagerat team som arbetar mot tydliga mål. Här arbetar vi alla mot målet att bli det självklara valet för hårvård och skönhet i Norden. 

Som person är du en engagerad glädjespridare med god arbetsmoral, har du arbetat i en liknande verksamhet är det självklart en merit. 

Du är van vid ett högt arbetstempo och gillar att ha ett aktivt jobb. Det är viktigt att du har en god fysik och de flesta hos oss  älskar att röra på sig i alla former. 

Du är van att hantera många olika arbetsuppgifter och har ett strukturerat arbetssätt. 

 

ÖVRIG INFORMATION 

Anställningsperiod: v 25-32 eventuellt något tidigare då vi kommer att köra introduktion.  

Anställningsgrad: Varierar, schemalagd arbetstid, skiftgång inklusive helgarbete 

Anställningsform: Semestervikariat

Lön enligt kollektivavtal

 

HUR DU SÖKER TJÄNSTEN SOM LAGERMEDARBETARE 

Urval av kandidater sker löpande. Skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Ansökningstiden är öppen t.o.m. 22/3. Du söker via vårt rekryteringssystem. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail. 

Vi på Lyko gillar mångfald. Vi välkomnar alla sökanden! Intervjuer kommer att ske på plats i Vansbro i form av gruppintervjuer.

Vid frågor går det bra att kontakta oss på  denna mailadress: rekrytering@lyko.se Visa mindre

Vansbro kommun söker sommarvikarier till våra kök

Läs mer Mar 7
Kostverksamheten består av två tillagningskök, Myrbacka skola i Dala-Järna och Smedbergsskolan i centrala Vansbro och fem mottagningskök, produktionen är cirka 1200 portioner per dag. Vi söker semerstervikarier med placering i Dala-Järna/Nås och Vansbro/Äppelbo. Vill du vara med och skapa en meningsfull vardag för våra gäster och ingå i en arbetsgrupp som har roligt på jobbet... Visa mer
Kostverksamheten består av två tillagningskök, Myrbacka skola i Dala-Järna och Smedbergsskolan i centrala Vansbro och fem mottagningskök, produktionen är cirka 1200 portioner per dag.

Vi söker semerstervikarier med placering i Dala-Järna/Nås och Vansbro/Äppelbo. Vill du vara med och skapa en meningsfull vardag för våra gäster och ingå i en arbetsgrupp som har roligt på jobbet?

Vansbro kommun med cirka 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, en bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet.

Vi är ett glatt gäng som tycker att det är viktigt att ha kul när vi jobbar. Hos oss värdesätter vi ett gott bemötande och hög arbetsmoral.


ARBETSUPPGIFTER
Vansbro kommun söker vikarierande köksbiträden/ekonomibiträden under veckorna 25-32. Tjänsten innebär att du i huvudsak gör sedvanliga köksuppgifter såsom assistera vid matlagning, disk, städning och servering.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasiekompetens från restaurang- och livsmedelsprogrammet eller motsvarande utbildning/yrkeserfarenhet av arbete inom storhushåll eller restaurang.

Du kan både arbeta i team och bidra till en god arbetsmiljö samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du är en positiv och flexibel person med hjärtat på rätta ställe. Du kommer med egna idéer och arbetar väl med andra. Ett gott bemötande samt en positiv människosyn för att skapa goda relationer till såväl elever, pedagoger som kollegor är ett krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning i personalgruppen och söker både mån och kvinnor.

Före anställning ska utbildningsbevis/studieintyg och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas.

Vansbro kommun erbjuder möjlighet till fri tillgång till simhall och gym, semesterdagsväxling samt busskort till förmånligt pris.

Anställningsintervjuer kan komma att genomföras innan ansökningstidens slut.

Insända ansökningshandlingar återsändes ej.
Ange referenspersoner i ansökan.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig Assistent i (Vansbro)

Läs mer Mar 4
Vi söker flera timvikarier till olika kundersom kan jobba under sommaren då våra ordinarie assistenter vill ha semester. Du som söker ska kunna jobba dag, kväll, natt samt helg. Du som söker ska vara lyhörd, ansvarstagande, lugn och kunna passa arbetstiderna. Du arbetar där kunden befinner sig, det kan vara i hemmet, semester el i daglig verksamhet Du ska kunna hjälp kunden ... Visa mer
Vi söker flera timvikarier till olika kundersom kan jobba under sommaren då våra ordinarie assistenter vill ha semester. Du som söker ska kunna jobba dag, kväll, natt samt helg.

Du som söker ska vara lyhörd, ansvarstagande, lugn och kunna passa arbetstiderna.

Du arbetar där kunden befinner sig, det kan vara i hemmet, semester el i daglig verksamhet

Du ska kunna hjälp kunden i vardagen, vara dennes högra hand, hjälpa till med kommunikation och kunna föra kundens talan.

I arbetsuppgifterna ingår det att aktivera och motivera kunden att ha ett aktivt och innehållsrikt liv, samt assistera i omvårdnad och hushållsarbete.

Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Vårdföretagarna.Om Kompis Assistans
Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.?Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden.Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning i hela Sverige. Vårthuvudkontor är placerad i Borlänge och lokala kontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Nås, Mölnlycke, Vetlanda och Hässleholm. Kompis Assistans är en av de 25 största assistansanordnarna i Sverige med cirka 650 medarbetare.Att arbeta som personlig assistent hos oss
Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Självbestämmande, valfrihet, integritet och delaktighet är Kompis Assistans värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.Belastningsregistret
För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - utdrag (442.3). Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas vid en eventuell intervju. Visa mindre

Livsmedelsarbetare helgskift

Läs mer Feb 25
"Vi tillagar vår mat och dryck i Sverige, med närhet till de svenska råvarorna. Vi lägger in grönsaker och lagar färdigrätter i Eslöv, vi kokar sylt i Tollarp, gör Felix tomatketchup i Fågelmara, bakar tårtor i Frödinge, lägger in sill i Kungshamn, gör mellanmål från Risifrutti i Örebro, kokar risgröt och ärtsoppa i Kumla och bakar pizza i Vansbro. I Eslöv och Simrishamn tillag... Visa mer
"Vi tillagar vår mat och dryck i Sverige, med närhet till de svenska råvarorna. Vi lägger in grönsaker och lagar färdigrätter i Eslöv, vi kokar sylt i Tollarp, gör Felix tomatketchup i Fågelmara, bakar tårtor i Frödinge, lägger in sill i Kungshamn, gör mellanmål från Risifrutti i Örebro, kokar risgröt och ärtsoppa i Kumla och bakar pizza i Vansbro. I Eslöv och Simrishamn tillagar vi alla våra veganska produkter och i Tingsryd pressas alla bär till våra JOKK drycker.

Våra populära varumärken är en stor del av vårt stolta svenska matarv och för oss är det viktigt att vår mat och dryck smakar gott och är tillagad med omtanke om människor, hav och land. Vi vässar våra krafter och smaklökar för att skapa innovation, driva utvecklingen av en hållbar livsmedelsbransch och göra våra varumärken ännu godare och bättre"

Nu söker vi dig som vill vara med och arbeta i vårt produktionsteam

Helgskift lördag och söndag 20 timmar i veckan
Tjänsterna är visstidsanställningar som kommer att tillsättas löpande.
Starar omgående och varar i första hand fram till och med 190831

Arbetsuppgifter i produktionen består av att:
Efter våra processlinjer arbeta med tillagning och paketering av våra produkter
Bakning, beredning, förpackning och maskininställningar
Kontroll, övervakning och dokumentering av processen
Tyngre och repetitiva moment förekommer

Kvalifikationer
Vi söker dig som gillar att jobba säkert, noggrant och metodiskt. Du är fylld av eget driv och delar naturligt med dig till andra av dina kunskaper. Som person är du lyhörd och ödmjuk i din framtoning samtidigt som du är resultatorienterad. Du är en lagspelare och uppvisar ansvar, omtanke och framåtanda. Arbetet ställer krav på god fysik då det förekommer tunga lyft och repetitiva arbetsmoment. Goda kunskaper i tal och skift på svenska ett krav, då de
ingår mycket dokumentation och receptläsning. Ett tekniskt intresse och kunskap är en fördel då mycket av arbetet bedrivs utmed våra produktionslinjer. 

Kontaktperson och ansökan
Du ansöker via vår hemsida www.orkla.se
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Maud Berglund på telefon 076-5345617. Visa mindre

Livsmedelsarbetare Tvåskift

Läs mer Feb 25
"Vi tillagar vår mat och dryck i Sverige, med närhet till de svenska råvarorna. Vi lägger in grönsaker och lagar färdigrätter i Eslöv, vi kokar sylt i Tollarp, gör Felix tomatketchup i Fågelmara, bakar tårtor i Frödinge, lägger in sill i Kungshamn, gör mellanmål från Risifrutti i Örebro, kokar risgröt och ärtsoppa i Kumla och bakar pizza i Vansbro. I Eslöv och Simrishamn tillag... Visa mer
"Vi tillagar vår mat och dryck i Sverige, med närhet till de svenska råvarorna. Vi lägger in grönsaker och lagar färdigrätter i Eslöv, vi kokar sylt i Tollarp, gör Felix tomatketchup i Fågelmara, bakar tårtor i Frödinge, lägger in sill i Kungshamn, gör mellanmål från Risifrutti i Örebro, kokar risgröt och ärtsoppa i Kumla och bakar pizza i Vansbro. I Eslöv och Simrishamn tillagar vi alla våra veganska produkter och i Tingsryd pressas alla bär till våra JOKK drycker.

Våra populära varumärken är en stor del av vårt stolta svenska matarv och för oss är det viktigt att vår mat och dryck smakar gott och är tillagad med omtanke om människor, hav och land. Vi vässar våra krafter och smaklökar för att skapa innovation, driva utvecklingen av en hållbar livsmedelsbransch och göra våra varumärken ännu godare och bättre"

Nu söker vi dig som vill vara med och arbeta i vårt produktionsteam

Två skift mån-fredag 38 timmars arbetsvecka produktionsarbete
Tjänsterna är visstidsanställningar som kommer att tillsättas löpande.
Starar omgående och varar i första hand fram till och med vecka 27 2019

Arbetsuppgifter i produktionen består av att:
Efter våra processlinjer arbeta med tillagning och paketering av våra produkter
Bakning, beredning, förpackning och maskininställningar
Kontroll, övervakning och dokumentering av processen
Tyngre och repetitiva moment förekommer

Kvalifikationer
Vi söker dig som gillar att jobba säkert, noggrant och metodiskt. Du är fylld av eget driv och delar naturligt med dig till andra av dina kunskaper. Som person är du lyhörd och ödmjuk i din framtoning samtidigt som du är resultatorienterad. Du är en lagspelare och uppvisar ansvar, omtanke och framåtanda. Arbetet ställer krav på god fysik då det förekommer tunga lyft och repetitiva arbetsmoment. Goda kunskaper i tal och skift på svenska ett krav, då de
ingår mycket dokumentation och receptläsning. Ett tekniskt intresse och kunskap är en fördel då mycket av arbetet bedrivs utmed våra produktionslinjer. 

Kontaktperson och ansökan
Du ansöker via vår hemsida ww.orkla.se
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Maud Berglund på telefon 076-5345617. Visa mindre

Omvårdnadspersonal inom hemtjänsten , semestervikarier

Läs mer Feb 19
Att arbeta som undersköterska/vårdbiträde hos oss i Vansbro kommun innebär att du är med och bidrar till andra människors livskvalitet och välbefinnande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad. Vansbro kommun söker vikarier inom hemtjänsten, under ordinarie medarbetares sommarsemester under perioden v. 25-32. Vansbro kommun med... Visa mer
Att arbeta som undersköterska/vårdbiträde hos oss i Vansbro kommun innebär att du är med och bidrar till andra människors livskvalitet och välbefinnande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad.

Vansbro kommun söker vikarier inom hemtjänsten, under ordinarie medarbetares sommarsemester under perioden v. 25-32.

Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. Vansbro är ett namn som förknippas med Vansbrosimningen och en rad olika kulturarrangemang.


ARBETSUPPGIFTER
Du ger individen omsorg, vård och service i det dagliga livet. Våra brukare ska ha en trygg och meningsfullt tillvaro, där den enskildes behov står och i centrum och det styr ditt arbete. Du är personen som stöttar individen och skapar förutsättningar för en meningsfull vardag, där individens egna resurser tas tillvara. Du arbetar för att bibehålla individens förmågor, hälsa och livskvalitet. I uppdraget ingår dokumentation av insatser som sker utifrån upprättade genomförandeplaner enligt SoL, att aktivt delta i arbetet gällande kvalitets- och utvecklingsarbete, att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation och att samverka i det gemensamma vård- och omsorgsarbetet.

KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning alternativt omvårdnadsutbildning är meriterande. Eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi värdesätter kunskaper inom det salutogena förhållningssättet samt ett genuint intresse för att arbeta inom äldreomsorgen. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande uppdrag och kunskap av att arbeta med enskilda individer och med grupper. Vi ser att du är engagerad, flexibel och relationsskapande, du har en god samarbetsförmåga och en personlig mognad.
Då många arbetssätt sker digitalt, ser vi gärna att du har både datavana och kan hantera enklare funktioner inom mobiltelefonin.
Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Det är önskvärt att du har kunskap och erfarenhet av dokumentation såsom daganteckningar i social dokumentation samt i hälso och sjukvårdsdokumentation.

Vi ser att du har ett gott bemötande och en positiv människosyn, för att skapa goda relationer till såväl brukare, som anhöriga. Vi ser att du verkar för att bevara och utveckla individens resurser och vi vill att du liksom oss ser möjligheter istället för hinder.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.
Ange eventuellt löneanspråk i ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Omvårdnadspersonal inom säbo , demensboende och korttidsenhet , semestervikar

Läs mer Feb 18
Att arbeta som undersköterska/vårdbiträde hos oss i Vansbro kommun innebär att du är med och bidrar till andra människors livskvalitet och välbefinnande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad. Vansbro kommun söker vikarier inom särskilt boende, demensboende och korttidsenheten under ordinarie medarbetares sommarsemester under p... Visa mer
Att arbeta som undersköterska/vårdbiträde hos oss i Vansbro kommun innebär att du är med och bidrar till andra människors livskvalitet och välbefinnande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad.

Vansbro kommun söker vikarier inom särskilt boende, demensboende och korttidsenheten under ordinarie medarbetares sommarsemester under perioden v. 25-32.

Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. Vansbro är ett namn som förknippas med Vansbrosimningen och en rad olika kulturarrangemang.


ARBETSUPPGIFTER
Du ger individen omsorg, vård och service i det dagliga livet. Våra brukare ska ha en trygg och meningsfullt tillvaro, där den enskildes behov står och i centrum och det styr ditt arbete. Du är personen som stöttar individen och skapar förutsättningar för en meningsfull vardag, där individens egna resurser tas tillvara. Du arbetar för att bibehålla individens förmågor, hälsa och livskvalitet. I uppdraget ingår dokumentation av insatser som sker utifrån upprättade genomförandeplaner enligt SoL, att aktivt delta i arbetet gällande kvalitets- och utvecklingsarbete, att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation och att samverka i det gemensamma vård- och omsorgsarbetet.

KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning alternativt omvårdnadsutbildning är meriterande. Eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi värdesätter kunskaper inom det salutogena förhållningssättet samt ett genuint intresse för att arbeta inom äldreomsorgen. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande uppdrag och kunskap av att arbeta med enskilda individer och med grupper. Vi ser att du är engagerad, flexibel och relationsskapande, du har en god samarbetsförmåga och en personlig mognad. Du har en god datavana och behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Det är önskvärt att du har kunskap och erfarenhet av dokumentation såsom daganteckningar i social dokumentation som hälso och sjukvårdsdokumentation.

Vi ser att du har ett gott bemötande och en positiv människosyn, för att skapa goda relationer till såväl brukare, som anhöriga. Vi ser att du verkar för att bevara och utveckla individens resurser och vi vill att du liksom oss ser möjligheter istället för hinder.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Notera gärna var du önskar vikariera i 1:a, 2:a och 3:e hand.

Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.
Ange eventuellt löneanspråk i ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sommar

Läs mer Feb 11
Du kommer att arbeta som personlig assistent åt en kvinna med en muskelsjukdom. Du kommer vara en del av ett arbetslag som täcker hela det behov som finns dygnet runt. Du kommer att arbeta med att sköta den dagliga hygienen, matlagning samt assistans vid själva ät situationen. Utöver detta så finns du på plats för att täcka de behov som finns dagligen. En vidare och större inbl... Visa mer
Du kommer att arbeta som personlig assistent åt en kvinna med en muskelsjukdom. Du kommer vara en del av ett arbetslag som täcker hela det behov som finns dygnet runt. Du kommer att arbeta med att sköta den dagliga hygienen, matlagning samt assistans vid själva ät situationen. Utöver detta så finns du på plats för att täcka de behov som finns dagligen. En vidare och större inblick får man vid själva intervjun.

Du som söker är en man eller kvinna som vill arbeta med andra människor. Du ska vara en driven person både i grupp men även ensam. Att kunna se vad som behöver göras kräver ett intresse och goda sociala kunskaper. Vi ser att du är en person som är glad och positiv, som vill arbeta för att förverkliga en annan människas vardag.

Arbetsplatsen är belagd där kunden befinner sig. I enstaka fall så utgår arbetsplatsen från annan plats än hemmet! Visa mindre

Processcoach

Läs mer Nov 26
"Vi tillagar vår mat och dryck i Sverige, med närhet till de svenska råvarorna. Vi lägger in grönsaker och lagar färdigrätter i Eslöv, vi kokar sylt i Tollarp, gör Felix tomatketchup i Fågelmara, bakar tårtor i Frödinge, lägger in sill i Kungshamn, gör mellanmål från Risifrutti i Örebro, kokar risgröt och ärtsoppa i Kumla och bakar pizza i Vansbro. I Eslöv och Simrishamn tillag... Visa mer
"Vi tillagar vår mat och dryck i Sverige, med närhet till de svenska råvarorna. Vi lägger in grönsaker och lagar färdigrätter i Eslöv, vi kokar sylt i Tollarp, gör Felix tomatketchup i Fågelmara, bakar tårtor i Frödinge, lägger in sill i Kungshamn, gör mellanmål från Risifrutti i Örebro, kokar risgröt och ärtsoppa i Kumla och bakar pizza i Vansbro. I Eslöv och Simrishamn tillagar vi alla våra veganska produkter och i Tingsryd pressas alla bär till våra JOKK drycker.

Våra populära varumärken är en stor del av vårt stolta svenska matarv och för oss är det viktigt att vår mat och dryck smakar gott och är tillagad med omtanke om människor, hav och land. Vi vässar våra krafter och smaklökar för att skapa innovation, driva utvecklingen av en hållbar livsmedelsbransch och göra våra varumärken ännu godare och bättre"

Vi söker en processcoach för ledning och utveckling av den dagliga driften på serviceteamet

Du jobba i nära samarbete med processägare  och produktionsledare så att en stabil process med säker arbetsmiljö och rätt kvalite på våra livsmedel uppnås.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter
Leda och coacha arbetet på eget område enligt kriterier för driftsnära ledarskap så att uppsatta mål nås.
Utveckla och utbilda processägare i deras roller.
Arbeta med årsplan för avdelningen
Medverka i att driva arbetsmiljösarbetet
Medverka till att bedriva systematisk kompetensutveckling inom processområdet. Medverka i utvecklingsprojekt
Upprätthålla systematisk avvikelshantering samt säkerställa att korrigerande åtgärder genomförs
Utveckla rutiner och arbetsinstruktioner 
Löpande analysera uppföljningar
Vid behov delta i den dagliga driften
Kvalifikationer
Vi söker dig som vill jobba med ledning av ett arbetsteam på ett säkert, noggrant och metodiskt sätt.
Grundläggande ledarskapsutbildning
Du är en lagspelare och uppvisar ansvar, omtanke och framåtanda.
Goda kunskaper i tal och skift på svenska är ett krav
Datavana i form av officepaketet.

Om tjänsten
Tjänsten är ett vikariat på i första hand 1 år. Arbetet bedrivs nattetid och är på ca 90%
Sista ansökningsdag 181210
Ansök på www.orkla.se

Vi söker en processcoach för ledning och utveckling av den dagliga driften på serviceteamet

Du jobba i nära samarbete med processägare  och produktionsledare så att en stabil process med säker arbetsmiljö och rätt kvalite på våra livsmedel uppnås.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter
Leda och coacha arbetet på eget område enligt kriterier för driftsnära ledarskap så att uppsatta mål nås.
Utveckla och utbilda processägare i deras roller.
Medverka i att driva arbetsmiljösarbetet
Medverka till att bedriva systematisk kompetensutveckling inom processområdet. Medverka i utvecklingsprojekt
Upprätthålla systematisk avvikelshantering samt säkerställa att korrigerande åtgärder genomförs
Utveckla rutiner för arbetet 
Löpande analysera uppföljningar
Vid behov delta i den dagliga driften
Kvalifikationer
Vi söker dig som vill jobba med ledning av ett arbetsteam på ett säkert, noggrant och metodiskt sätt.
Grundläggande ledarskapsutbildning
Du är en lagspelare och uppvisar ansvar, omtanke och framåtanda.
Goda kunskaper i tal och skift på svenska är ett krav
Datavana i form av officepaketet.

Om tjänsten
Tjänsten är ett vikariat på i första hand 1 år. Arbetet bedrivs nattetid och är på ca 90% Visa mindre

Livmedelsarbetare

Läs mer Nov 14
"Vi tillagar vår mat och dryck i Sverige, med närhet till de svenska råvarorna. Vi lägger in grönsaker och lagar färdigrätter i Eslöv, vi kokar sylt i Tollarp, gör Felix tomatketchup i Fågelmara, bakar tårtor i Frödinge, lägger in sill i Kungshamn, gör mellanmål från Risifrutti i Örebro, kokar risgröt och ärtsoppa i Kumla och bakar pizza i Vansbro. I Eslöv och Simrishamn tillag... Visa mer
"Vi tillagar vår mat och dryck i Sverige, med närhet till de svenska råvarorna. Vi lägger in grönsaker och lagar färdigrätter i Eslöv, vi kokar sylt i Tollarp, gör Felix tomatketchup i Fågelmara, bakar tårtor i Frödinge, lägger in sill i Kungshamn, gör mellanmål från Risifrutti i Örebro, kokar risgröt och ärtsoppa i Kumla och bakar pizza i Vansbro. I Eslöv och Simrishamn tillagar vi alla våra veganska produkter och i Tingsryd pressas alla bär till våra JOKK drycker.

Våra populära varumärken är en stor del av vårt stolta svenska matarv och för oss är det viktigt att vår mat och dryck smakar gott och är tillagad med omtanke om människor, hav och land. Vi vässar våra krafter och smaklökar för att skapa innovation, driva utvecklingen av en hållbar livsmedelsbransch och göra våra varumärken ännu godare och bättre"

Nu söker vi dig som vill vara med och arbeta i vårt produktionsteam eller på vårt serviceteam som jobbar med rengöring. Vi söker personal både till:

Två skift mån-fredag 38 timmars arbetsvecka produktionsarbete
Helgskift lördag och söndag 20 timmars arbetsvecka produktionsarbete
Helgskift lördag och söndag ca 14 timmars arbetsvecka rengöringsarbete
Tjänsterna är visstidsanställningar som kommer att tillsättas löpande.
Starar omgående och varar i första hand fram till och med vecka 13 2019

Arbetsuppgifter i produktionen består av att:
Efter våra processlinjer arbeta med tillagning och paketering av våra produkter
Bakning, beredning, förpackning och maskininställningar
Kontroll, övervakning och dokumentering av processen
Tyngre och repetitiva moment förekommer

Arbetsuppgifter på serviceteam består av:
Demontering och rengöring av produktionsutrustning och lokaler
Montering och förberedelser start av produktion
Kontroll, övervakning och dokumentering av processen
Tyngre och repetetiva moment förekommer

Kvalifikationer
Vi söker dig som gillar att jobba säkert, noggrant och metodiskt. Du är fylld av eget driv och delar naturligt med dig till andra av dina kunskaper. Som person är du lyhörd och ödmjuk i din framtoning samtidigt som du är resultatorienterad. Du är en lagspelare och uppvisar ansvar, omtanke och framåtanda. Arbetet ställer krav på god fysik då det förekommer tunga lyft och repetitiva arbetsmoment. Goda kunskaper i tal och skift på svenska ett krav, då de
ingår mycket dokumentation och receptläsning. Ett tekniskt intresse och kunskap är en fördel då mycket av arbetet bedrivs utmed våra produktionslinjer. 

Kontaktperson och ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Maud Berglund på telefon 076-5345617. Senast 181115 Visa mindre

SRB söker butiksmedarbetare till sommaruppdrag i Dala - Järna / Vansbro

Läs mer Maj 4
Vi på SRB jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som Merchandiser kommer du att ha ansvar över att varorna på butikshyllan och golvet är frontade, påfyllda och rätt skyltade. Du kommer även få möjlighet att arb... Visa mer
Vi på SRB jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som Merchandiser kommer du att ha ansvar över att varorna på butikshyllan och golvet är frontade, påfyllda och rätt skyltade. Du kommer även få möjlighet att arbeta med varuplockning, ombyggnationer samt beställningar. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB.

Som Merchandiser hos oss på SRB är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker därför dig som är en självgående och positiv person som har en god känsla för service. Du är gärna utåtriktad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du arbetar effektivt och är flexibel då arbetet kan innebära att du arbetar i flera olika butiker under samma dag.

Vi söker dig som vill arbeta med varuplock ca 8 timmar/vecka i Dala-Järna och Vansbro, veckorna 28-32. Det kan även finnas möjlighet att arbeta extra vid behov både under och efter perioden. Det är ett krav för tjänsten att du har körkort och tillgång till egen bil. Det är även positivt om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav då vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda.

Hos oss på SRB finns det stora möjligheter att utvecklas och för rätt person kan anställningen bli inledningen till ett långsiktigt samarbete med fler uppdrag framöver.

Sökord: varuplock, varuplockare, service, butiksbiträde, butiksmedarbetare, butiksarbete, sommarjobb

SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med 400 fast anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 2000 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom dagligvaruhandeln och retail har SRB ett brett utbud merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.

Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida: Visa mindre

SRB söker butiksmedarbetare till sommaruppdrag i Dala - Järna / Vansbro

Läs mer Mar 29
Vi på SRB jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som Merchandiser kommer du att ha ansvar över att varorna på butikshyllan och golvet är frontade, påfyllda och rätt skyltade. Du kommer även få möjlighet att arb... Visa mer
Vi på SRB jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som Merchandiser kommer du att ha ansvar över att varorna på butikshyllan och golvet är frontade, påfyllda och rätt skyltade. Du kommer även få möjlighet att arbeta med varuplockning, ombyggnationer samt beställningar. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB.

Som Merchandiser hos oss på SRB är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker därför dig som är en självgående och positiv person som har en god känsla för service. Du är gärna utåtriktad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du arbetar effektivt och är flexibel då arbetet kan innebära att du arbetar i flera olika butiker under samma dag.

Vi söker dig som vill arbeta med varuplock ca 8 timmar/vecka i Dala-Järna och Vansbro, veckorna 28-32. Det kan även finnas möjlighet att arbeta extra vid behov både under och efter perioden. Det är ett krav för tjänsten att du har körkort och tillgång till egen bil. Det är även positivt om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav då vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda.

Hos oss på SRB finns det stora möjligheter att utvecklas och för rätt person kan anställningen bli inledningen till ett långsiktigt samarbete med fler uppdrag framöver.

Sökord: varuplock, varuplockare, service, butiksbiträde, butiksmedarbetare, butiksarbete, sommarjobb

SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med 400 fast anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 2000 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom dagligvaruhandeln och retail har SRB ett brett utbud merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.

Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida: Visa mindre

Omvårdnadspersonal inom socialpsykiatrin / LSS och personlig assistans , semes

Läs mer Mar 27
Att arbeta som undersköterska/vårdbiträde/omsorgsassistent hos oss i Vansbro kommun innebär att du är med och bidrar till andra människors livskvalitet och välbefinnande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad. Vansbro kommun söker vikarier inom personligassistans och socialpsykiatrin/LSS, under ordinarie medarbetares sommarseme... Visa mer
Att arbeta som undersköterska/vårdbiträde/omsorgsassistent hos oss i Vansbro kommun innebär att du är med och bidrar till andra människors livskvalitet och välbefinnande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad.

Vansbro kommun söker vikarier inom personligassistans och socialpsykiatrin/LSS, under ordinarie medarbetares sommarsemester.

Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet.


ARBETSUPPGIFTER
Du ger individen omsorg, vård och service i det dagliga livet. Våra brukare ska ha en trygg och meningsfullt tillvaro, där den enskildes behov står och i centrum och det styr ditt arbete. Du är personen som stöttar individen och skapar förutsättningar för en meningsfull vardag, där individens egna resurser tas tillvara. Du arbetar för att bibehålla individens förmågor, hälsa och livskvalitet. I uppdraget ingår dokumentation insatser som sker utifrån upprättade genomförandeplaner enligt SoL, att aktivt delta i arbetet gällande kvalitets- och utvecklingsarbete, att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation och att samverka i det gemensamma vård- och omsorgsarbetet.

KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning alternativt omvårdnadsutbildning är meriterande. Eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi värdesätter kunskaper inom det salutogena förhållningssättet samt ett genuint intresse för att arbeta inom socialpsykiatrin/LSS och personlig assistans. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande uppdrag och kunskap av att arbeta med enskilda individer och med grupper. Vi ser att du är engagerad, flexibel och relationsskapande, du har en god samarbetsförmåga och en personlig mognad. Du har en god datavana och behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Det är önskvärt att du har kunskap och erfarenhet av dokumentation såsom daganteckningar i social dokumentation som hälso– och sjukvårdsdokumentation.

Vi ser att du har ett gott bemötande och en positiv människosyn, för att skapa goda relationer till såväl brukare, som anhöriga. Vi ser att du verkar för att bevara och utveckla individens resurser och vi vill att du liksom oss ser möjligheter istället för hinder.

För arbete inom socialpsykiatrin/LSS krävs utdrag från belastningsregistret.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Ange eventuellt löneanspråk i ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Omvårdnadspersonal inom säbo , demensboende och korttidsenhet , semestervikar

Läs mer Mar 26
Att arbeta som undersköterska/vårdbiträde hos oss i Vansbro kommun innebär att du är med och bidrar till andra människors livskvalitet och välbefinnande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad. Vansbro kommun söker vikarier inom särskilt boende, demensboende och korttidsenheten under ordinarie medarbetares sommarsemester. Van... Visa mer
Att arbeta som undersköterska/vårdbiträde hos oss i Vansbro kommun innebär att du är med och bidrar till andra människors livskvalitet och välbefinnande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad.

Vansbro kommun söker vikarier inom särskilt boende, demensboende och korttidsenheten under ordinarie medarbetares sommarsemester.

Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. Vansbro är ett namn som förknippas med Vansbrosimningen och en rad olika kulturarrangemang.


ARBETSUPPGIFTER
Du ger individen omsorg, vård och service i det dagliga livet. Våra brukare ska ha en trygg och meningsfullt tillvaro, där den enskildes behov står och i centrum och det styr ditt arbete. Du är personen som stöttar individen och skapar förutsättningar för en meningsfull vardag, där individens egna resurser tas tillvara. Du arbetar för att bibehålla individens förmågor, hälsa och livskvalitet. I uppdraget ingår dokumentation insatser som sker utifrån upprättade genomförandeplaner enligt SoL, att aktivt delta i arbetet gällande kvalitets- och utvecklingsarbete, att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation och att samverka i det gemensamma vård- och omsorgsarbetet.

KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning alternativt omvårdnadsutbildning är meriterande. Eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi värdesätter kunskaper inom det salutogena förhållningssättet samt ett genuint intresse för att arbeta inom äldreomsorgen. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande uppdrag och kunskap av att arbeta med enskilda individer och med grupper. Vi ser att du är engagerad, flexibel och relationsskapande, du har en god samarbetsförmåga och en personlig mognad. Du har en god datavana och behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Det är önskvärt att du har kunskap och erfarenhet av dokumentation såsom daganteckningar i social dokumentation som hälso– och sjukvårdsdokumentation.

Vi ser att du har ett gott bemötande och en positiv människosyn, för att skapa goda relationer till såväl brukare, som anhöriga. Vi ser att du verkar för att bevara och utveckla individens resurser och vi vill att du liksom oss ser möjligheter istället för hinder.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.
Ange eventuellt löneanspråk i ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Omvårdnadspersonal inom hemtjänsten , semestervikarier

Läs mer Mar 16
Att arbeta som undersköterska/vårdbiträde hos oss i Vansbro kommun innebär att du är med och bidrar till andra människors livskvalitet och välbefinnande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad. Vansbro kommun söker vikarier inom hemtjänsten, under ordinarie medarbetares sommarsemester. Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är ... Visa mer
Att arbeta som undersköterska/vårdbiträde hos oss i Vansbro kommun innebär att du är med och bidrar till andra människors livskvalitet och välbefinnande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad.

Vansbro kommun söker vikarier inom hemtjänsten, under ordinarie medarbetares sommarsemester.

Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. Vansbro är ett namn som förknippas med Vansbrosimningen och en rad olika kulturarrangemang.


ARBETSUPPGIFTER
Du ger individen omsorg, vård och service i det dagliga livet. Våra brukare ska ha en trygg och meningsfullt tillvaro, där den enskildes behov står och i centrum och det styr ditt arbete. Du är personen som stöttar individen och skapar förutsättningar för en meningsfull vardag, där individens egna resurser tas tillvara. Du arbetar för att bibehålla individens förmågor, hälsa och livskvalitet. I uppdraget ingår dokumentation insatser som sker utifrån upprättade genomförandeplaner enligt SoL, att aktivt delta i arbetet gällande kvalitets- och utvecklingsarbete, att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation och att samverka i det gemensamma vård- och omsorgsarbetet.

KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning alternativt omvårdnadsutbildning är meriterande. Eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi värdesätter kunskaper inom det salutogena förhållningssättet samt ett genuint intresse för att arbeta inom äldreomsorgen. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande uppdrag och kunskap av att arbeta med enskilda individer och med grupper. Vi ser att du är engagerad, flexibel och relationsskapande, du har en god samarbetsförmåga och en personlig mognad. Du har en god datavana och behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Det är önskvärt att du har kunskap och erfarenhet av dokumentation såsom daganteckningar i social dokumentation som hälso– och sjukvårdsdokumentation.

Vi ser att du har ett gott bemötande och en positiv människosyn, för att skapa goda relationer till såväl brukare, som anhöriga. Vi ser att du verkar för att bevara och utveckla individens resurser och vi vill att du liksom oss ser möjligheter istället för hinder.Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.
Ange eventuellt löneanspråk i ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Parkarbetare , säsongsarbete

Läs mer Mar 13
Vansbro kommun med cirka 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, en bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. Vansbro är ett namn som förknippas med Vansbrosimningen och en rad olika kulturarrangemang. ARBETSUPPGIFTER Det dagliga arbetet består i huvud... Visa mer
Vansbro kommun med cirka 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, en bra skola, ett stort och varierande föreningsliv.
Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. Vansbro är ett namn som förknippas med Vansbrosimningen och en rad olika kulturarrangemang.ARBETSUPPGIFTER
Det dagliga arbetet består i huvudsak av skötsel och underhåll av kommunens planteringar, parker och grönområden, vilket bl.a. innebär:
• Rensning av rabatter och hårdgjorda ytor
• Beskärning av buskar, häckar och träd
• Sopning och rengöring runt planteringsytor
• Plantering och skötsel av buskar, träd, perenner och sommarplanteringar
• Lättare anläggningsarbeten t.ex. justera plattor och kullersten, utläggning av renoveringsjord, reparation och underhåll av lekplatser.
• Bevattning
• Ogräsrensning
I uppdraget förekommer tunga lyft vilket kräver god fysik.

Uppdraget kommer också att innefatta matkörning vilket innebär helgarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har 40 veckors grundutbildning inom trädgård eller 3 årigt naturbruksgymnasium inriktning trädgård. Alternativt annan erfarenhet, kunskap som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet från Park och Trädgård.

Som person är du ansvarstagande, självständig, flexibel och engagerad. Du har en god samarbetsförmåga och är genuint intresserad av trädgårdsarbete. Du ser vad som behöver göras och kan skapa och vidmakthålla bra kontakt med allmänheten.

Det är meriterande om du har utbildning på röjsåg, motorsåg samt Arbete på väg.


ÖVRIGT
B-körkort ett krav.

Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referensperson i ansökan.

Säsongsanställning maj-september.
Möjligheten till ledighet under sommaren är begränsad eftersom att säsongspersonalen skall täcka upp ordinarie personals semester.

Vansbro kommun har rökfri arbetstid. Visa mindre

Feriearbete för ungdomar födda 2000 , 2001 och 2002.

Läs mer Mar 9
I Vansbro Kommun finns det fler än 100 olika yrkestitlar i sommar har du möjlighet att prova på några av dem. Vi ser fram emot att du kommer till oss i sommar! Vansbro kommun med cirka 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, en bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet och en enkelhet som ger ... Visa mer
I Vansbro Kommun finns det fler än 100 olika yrkestitlar i sommar har du möjlighet att prova på några av dem. Vi ser fram emot att du kommer till oss i sommar!

Vansbro kommun med cirka 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, en bra skola, ett stort och varierande föreningsliv.
Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. Vansbro är ett namn som förknippas med Vansbrosimningen och en rad olika kulturarrangemang.
ARBETSUPPGIFTER
Arbetet är i huvudsak förlagt på någon av kommunens eller koncernens arbetsplatser, och arbetet pågår under 2 veckor, 6 timmar/dag.

Vi har möjlighet att erbjuda flest platser inom äldreomsorgen. Men det kommer även finnas möjlighet att prova på att jobba inom bland annat barnomsorg , vaktmästeri och parkförvaltning.

En arbetsdag inom äldreomsorgen kan handla om samvaro och aktiviteter tillsammans med de boende. Följa boende på promenad och utevistelse i trädgården samt att hjälpa till vid måltider och andra sysslor på enheten. Allt sker tillsammans med ordinarie personal

Arbete inom barnomsorgen och sommarkollo kräver att man lämnar utdrag från belastningsregister genom polismyndigheten.

KVALIFIKATIONER
Den som kan söka och få en ferieanställning hos oss är den som bor i Vansbro Kommun och är födda 2000, 2001 eller 2002 och inte har annat arbete i sommar.


ÖVRIGT
Information till sökande och möjlighet att träffa chefer från de olika verksamheterna kommer att ske under vecka 12 den 20 mars kl. 16-18 i Medborgarhuset, Vansbro. Visa mindre

Omvårdnadspersonal inom säbo , demensboende och korttidsenhet , semestervikar

Läs mer Mar 7
Att arbeta som undersköterska/vårdbiträde hos oss i våra särskilda boenden i Vansbro kommun innebär att du är med och bidrar till andra människors livskvalitet och välbefinnande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad. Vi söker semestervikarier till Bäckaskogs äldreboende, kortidsenheten, samt till Söderåsens demensboende och ... Visa mer
Att arbeta som undersköterska/vårdbiträde hos oss i våra särskilda boenden i Vansbro kommun innebär att du är med och bidrar till andra människors livskvalitet och välbefinnande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad.

Vi söker semestervikarier till Bäckaskogs äldreboende, kortidsenheten, samt till Söderåsens demensboende och dagverksamhet under ordinarie medarbetares sommarsemester.

Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. Vansbro är ett namn som förknippas med Vansbrosimningen och en rad olika kulturarrangemang.


ARBETSUPPGIFTER
Du ger individen omsorg, vård och service i det dagliga livet. Våra brukare ska ha en trygg och meningsfullt tillvaro, där den enskildes behov står och i centrum och det styr ditt arbete.

Du är personen som stöttar individen och skapar förutsättningar för en meningsfull vardag, där individens egna resurser tas tillvara. Du arbetar för att bibehålla individens förmågor, hälsa och livskvalitet.

I uppdraget ingår dokumentation av insatser som sker utifrån upprättade genomförandeplaner enligt SoL. Att aktivt delta i arbetet gällande kvalitets- och utvecklingsarbete, utföra hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation och att samverka i det gemensamma vård- och omsorgsarbetet.


KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning alternativt omvårdnadsutbildning är meriterande. Eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi värdesätter kunskaper inom det salutogena förhållningssättet samt ett genuint intresse för att arbeta inom äldreomsorgen. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande uppdrag och kunskap av att arbeta med enskilda individer och med grupper. Vi ser att du är engagerad, flexibel och relationsskapande, du har en god samarbetsförmåga och en personlig mognad.

Du har en god datavana och behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Det är önskvärt att du har kunskap och erfarenhet av dokumentation såsom daganteckningar i social dokumentation som hälso– och sjukvårdsdokumentation.

Vi ser att du har ett gott bemötande och en positiv människosyn, för att skapa goda relationer till såväl brukare, som anhöriga. Vi ser att du verkar för att bevara och utveckla individens resurser och vi vill att du liksom oss ser möjligheter istället för hinder.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Prioritera gärna ditt val till vilket boende du söker samt om du önskar arbeta dag/kväll eller natt.ÖVRIGT
Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.
Ange eventuellt löneanspråk i ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Omvårdnadspersonal inom hemtjänsten , semestervikarier

Läs mer Mar 5
Att arbeta som undersköterska/vårdbiträde hos oss i Vansbro kommun innebär att du är med och bidrar till andra människors livskvalitet och välbefinnande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad. Vansbro kommun söker vikarier inom hemtjänsten, under ordinarie medarbetares sommarsemester. Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är ... Visa mer
Att arbeta som undersköterska/vårdbiträde hos oss i Vansbro kommun innebär att du är med och bidrar till andra människors livskvalitet och välbefinnande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad.

Vansbro kommun söker vikarier inom hemtjänsten, under ordinarie medarbetares sommarsemester.

Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. Vansbro är ett namn som förknippas med Vansbrosimningen och en rad olika kulturarrangemang.


ARBETSUPPGIFTER
Du ger individen omsorg, vård och service i det dagliga livet. Våra brukare ska ha en trygg och meningsfullt tillvaro, där den enskildes behov står och i centrum och det styr ditt arbete. Du är personen som stöttar individen och skapar förutsättningar för en meningsfull vardag, där individens egna resurser tas tillvara. Du arbetar för att bibehålla individens förmågor, hälsa och livskvalitet. I uppdraget ingår dokumentation insatser som sker utifrån upprättade genomförandeplaner enligt SoL, att aktivt delta i arbetet gällande kvalitets- och utvecklingsarbete, att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation och att samverka i det gemensamma vård- och omsorgsarbetet.

KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning alternativt omvårdnadsutbildning är meriterande. Eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi värdesätter kunskaper inom det salutogena förhållningssättet samt ett genuint intresse för att arbeta inom äldreomsorgen. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande uppdrag och kunskap av att arbeta med enskilda individer och med grupper. Vi ser att du är engagerad, flexibel och relationsskapande, du har en god samarbetsförmåga och en personlig mognad. Du har en god datavana och behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Det är önskvärt att du har kunskap och erfarenhet av dokumentation såsom daganteckningar i social dokumentation som hälso– och sjukvårdsdokumentation.

Vi ser att du har ett gott bemötande och en positiv människosyn, för att skapa goda relationer till såväl brukare, som anhöriga. Vi ser att du verkar för att bevara och utveckla individens resurser och vi vill att du liksom oss ser möjligheter istället för hinder.Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.
Ange eventuellt löneanspråk i ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Omvårdnadspersonal inom hemtjänsten , semestervikarier

Läs mer Feb 1
Att arbeta som undersköterska/vårdbiträde hos oss i Vansbro kommun innebär att du är med och bidrar till andra människors livskvalitet och välbefinnande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad. Vansbro kommun söker vikarier inom hemtjänsten, under ordinarie medarbetares sommarsemester. Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är ... Visa mer
Att arbeta som undersköterska/vårdbiträde hos oss i Vansbro kommun innebär att du är med och bidrar till andra människors livskvalitet och välbefinnande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad.

Vansbro kommun söker vikarier inom hemtjänsten, under ordinarie medarbetares sommarsemester.

Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. Vansbro är ett namn som förknippas med Vansbrosimningen och en rad olika kulturarrangemang.


ARBETSUPPGIFTER
Du ger individen omsorg, vård och service i det dagliga livet. Våra brukare ska ha en trygg och meningsfullt tillvaro, där den enskildes behov står och i centrum och det styr ditt arbete. Du är personen som stöttar individen och skapar förutsättningar för en meningsfull vardag, där individens egna resurser tas tillvara. Du arbetar för att bibehålla individens förmågor, hälsa och livskvalitet. I uppdraget ingår dokumentation insatser som sker utifrån upprättade genomförandeplaner enligt SoL, att aktivt delta i arbetet gällande kvalitets- och utvecklingsarbete, att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation och att samverka i det gemensamma vård- och omsorgsarbetet.

KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning alternativt omvårdnadsutbildning är meriterande. Eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi värdesätter kunskaper inom det salutogena förhållningssättet samt ett genuint intresse för att arbeta inom äldreomsorgen. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande uppdrag och kunskap av att arbeta med enskilda individer och med grupper. Vi ser att du är engagerad, flexibel och relationsskapande, du har en god samarbetsförmåga och en personlig mognad. Du har en god datavana och behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Det är önskvärt att du har kunskap och erfarenhet av dokumentation såsom daganteckningar i social dokumentation som hälso– och sjukvårdsdokumentation.

Vi ser att du har ett gott bemötande och en positiv människosyn, för att skapa goda relationer till såväl brukare, som anhöriga. Vi ser att du verkar för att bevara och utveckla individens resurser och vi vill att du liksom oss ser möjligheter istället för hinder.Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.
Ange eventuellt löneanspråk i ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Omvårdnadspersonal inom säbo , demensboende och korttidsenhet , semestervikar

Läs mer Feb 1
Att arbeta som undersköterska/vårdbiträde hos oss i Vansbro kommun innebär att du är med och bidrar till andra människors livskvalitet och välbefinnande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad. Vansbro kommun söker vikarier inom särskilt boende, demensboende och korttidsenheten under ordinarie medarbetares sommarsemester. Van... Visa mer
Att arbeta som undersköterska/vårdbiträde hos oss i Vansbro kommun innebär att du är med och bidrar till andra människors livskvalitet och välbefinnande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad.

Vansbro kommun söker vikarier inom särskilt boende, demensboende och korttidsenheten under ordinarie medarbetares sommarsemester.

Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. Vansbro är ett namn som förknippas med Vansbrosimningen och en rad olika kulturarrangemang.


ARBETSUPPGIFTER
Du ger individen omsorg, vård och service i det dagliga livet. Våra brukare ska ha en trygg och meningsfullt tillvaro, där den enskildes behov står och i centrum och det styr ditt arbete. Du är personen som stöttar individen och skapar förutsättningar för en meningsfull vardag, där individens egna resurser tas tillvara. Du arbetar för att bibehålla individens förmågor, hälsa och livskvalitet. I uppdraget ingår dokumentation insatser som sker utifrån upprättade genomförandeplaner enligt SoL, att aktivt delta i arbetet gällande kvalitets- och utvecklingsarbete, att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation och att samverka i det gemensamma vård- och omsorgsarbetet.

KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning alternativt omvårdnadsutbildning är meriterande. Eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi värdesätter kunskaper inom det salutogena förhållningssättet samt ett genuint intresse för att arbeta inom äldreomsorgen. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande uppdrag och kunskap av att arbeta med enskilda individer och med grupper. Vi ser att du är engagerad, flexibel och relationsskapande, du har en god samarbetsförmåga och en personlig mognad. Du har en god datavana och behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Det är önskvärt att du har kunskap och erfarenhet av dokumentation såsom daganteckningar i social dokumentation som hälso– och sjukvårdsdokumentation.

Vi ser att du har ett gott bemötande och en positiv människosyn, för att skapa goda relationer till såväl brukare, som anhöriga. Vi ser att du verkar för att bevara och utveckla individens resurser och vi vill att du liksom oss ser möjligheter istället för hinder.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.
Ange eventuellt löneanspråk i ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Omvårdnadspersonal inom socialpsykiatrin / LSS och personlig assistans , semes

Läs mer Feb 1
Att arbeta som undersköterska/vårdbiträde/omsorgsassistent hos oss i Vansbro kommun innebär att du är med och bidrar till andra människors livskvalitet och välbefinnande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad. Vansbro kommun söker vikarier inom personligassistans och socialpsykiatrin/LSS, under ordinarie medarbetares sommarseme... Visa mer
Att arbeta som undersköterska/vårdbiträde/omsorgsassistent hos oss i Vansbro kommun innebär att du är med och bidrar till andra människors livskvalitet och välbefinnande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad.

Vansbro kommun söker vikarier inom personligassistans och socialpsykiatrin/LSS, under ordinarie medarbetares sommarsemester.

Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet.


ARBETSUPPGIFTER
Du ger individen omsorg, vård och service i det dagliga livet. Våra brukare ska ha en trygg och meningsfullt tillvaro, där den enskildes behov står och i centrum och det styr ditt arbete. Du är personen som stöttar individen och skapar förutsättningar för en meningsfull vardag, där individens egna resurser tas tillvara. Du arbetar för att bibehålla individens förmågor, hälsa och livskvalitet. I uppdraget ingår dokumentation insatser som sker utifrån upprättade genomförandeplaner enligt SoL, att aktivt delta i arbetet gällande kvalitets- och utvecklingsarbete, att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation och att samverka i det gemensamma vård- och omsorgsarbetet.

KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning alternativt omvårdnadsutbildning är meriterande. Eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi värdesätter kunskaper inom det salutogena förhållningssättet samt ett genuint intresse för att arbeta inom socialpsykiatrin/LSS och personlig assistans. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande uppdrag och kunskap av att arbeta med enskilda individer och med grupper. Vi ser att du är engagerad, flexibel och relationsskapande, du har en god samarbetsförmåga och en personlig mognad. Du har en god datavana och behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Det är önskvärt att du har kunskap och erfarenhet av dokumentation såsom daganteckningar i social dokumentation som hälso– och sjukvårdsdokumentation.

Vi ser att du har ett gott bemötande och en positiv människosyn, för att skapa goda relationer till såväl brukare, som anhöriga. Vi ser att du verkar för att bevara och utveckla individens resurser och vi vill att du liksom oss ser möjligheter istället för hinder.

För arbete inom socialpsykiatrin/LSS krävs utdrag från belastningsregistret.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Ange eventuellt löneanspråk i ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent - Sommarvikarie , Nås

Läs mer Mar 17
Vi på Kompis Assistans vill ge våra assistansberättigade möjligheter att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet o... Visa mer
Vi på Kompis Assistans vill ge våra assistansberättigade möjligheter att leva som andra och en fungerande vardag.
Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde.
Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika, Svedala och Hässleholm.

SOMMARVIKARIAT

Kompis Assistans söker sommarvikarier i Ludvika, Gagnef, Nås och Mora till våra kunder, då våra ordinarie assistenter går på välförtjänt semester. Vi söker dig som kan jobba under perioden juni, juli och augusti. Det kan även finnas möjlighet att arbeta som vikarie både innan och efter sommaren.

Vi söker personliga assistenter i varierande åldrar som kan ta egna initiativ, tycker om utmaningar och har en positiv inställning till människor. Arbetsuppgifterna och arbetstiderna är varierande utifrån den assistansberättigades behov, vi ser därför gärna att du är flexibel och kan sätta kunden i fokus.

Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent är meriterande.

Sysselsättningsgraden är varierande.

Intervjuer kommer ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare, så vänligen skicka in din ansökan snarast.

För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder.
Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas vid en eventuell intervju. Visa mindre

Parkarbetare , säsongsarbete

Läs mer Mar 13
Vansbro kommun med cirka 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, en bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. Vansbro är ett namn som förknippas med Vansbrosimningen och en rad olika kulturarrangemang. ARBETSUPPGIFTER Det dagliga arbetet består i huvud... Visa mer
Vansbro kommun med cirka 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, en bra skola, ett stort och varierande föreningsliv.
Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. Vansbro är ett namn som förknippas med Vansbrosimningen och en rad olika kulturarrangemang.ARBETSUPPGIFTER
Det dagliga arbetet består i huvudsak av skötsel och underhåll av kommunens planteringar, parker och grönområden, vilket bl.a. innebär:
• Rensning av rabatter och hårdgjorda ytor
• Beskärning av buskar, häckar och träd
• Sopning och rengöring runt planteringsytor
• Plantering och skötsel av buskar, träd, perenner och sommarplanteringar
• Lättare anläggningsarbeten t.ex. justera plattor och kullersten, utläggning av renoveringsjord, reparation och underhåll av lekplatser.
• Bevattning
• Ogräsrensning
I uppdraget förekommer tunga lyft vilket kräver god fysik.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har 40 veckors grundutbildning inom trädgård eller 3 årigt naturbruksgymnasium inriktning trädgård. Alternativt annan erfarenhet, kunskap som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet från Park och Trädgård.

Som person är du ansvarstagande, självständig, flexibel och engagerad. Du har en god samarbetsförmåga och är genuint intresserad av trädgårdsarbete. Du ser vad som behöver göras och kan skapa och vidmakthålla bra kontakt med allmänheten.

Det är meriterande om du har utbildning på röjsåg, motorsåg samt Arbete på väg samt om du har praktisk erfarenhet från Park och Trädgård.


ÖVRIGT
B-körkort ett krav.

Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referensperson i ansökan.

Säsongsanställning maj-september.
Möjligheten till ledighet under sommaren är begränsad eftersom att säsongspersonalen skall täcka upp ordinarie personals semester.

Vansbro kommun har rökfri arbetstid. Visa mindre

Sjuksköterskor , semestervikarier

Läs mer Mar 6
Vansbrokommun söker sjuksköterskor som kommer att arbeta under ordinarie medarbetares sommarsemester. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad. Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet ... Visa mer
Vansbrokommun söker sjuksköterskor som kommer att arbeta under ordinarie medarbetares sommarsemester. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad.

Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet.


ARBETSUPPGIFTER
Som Sjuksköterska i Vansbro kommun utgår du ifrån ett av våra särskilda boenden alternativt från hemsjukvården. Du svarar för bedömningar och medicinska insatser upp till sköterskenivå, på våra särskilda boenden och i Hemsjukvården. Du ska även handleda omvårdnadspersonal i deras dagliga arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du är Leg. Sjuksköterska. Vi ser gärna att du har specialistutbildning inom vård av äldre eller erfarenhet/utbildning till distriktssköterska. Erfarenhet inom kommunal omsorg är en merit. Vi ser att du är engagerad, flexibel och relationsskapande, du har en god samarbetsförmåga och en personlig mognad. Du har en god datavana och behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

För nattjänstgöring krävs minst ett års yrkeserfarenhet.
För nattjänstgöring krävs minst ett(1) års yrkeserfarenhet.


ÖVRIGT
Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan.
Anställningsintervjuer kan komma att genomföras innan ansökningstidens slut.
Vansbro kommun har rökfri arbetstid
Körkort är ett krav. Visa mindre

Omvårdnadspersonal inom socialpsykiatrin / LSS och personlig assistans , semes

Läs mer Feb 3
Att arbeta som undersköterska/vårdbiträde/omsorgsassistent hos oss i Vansbro kommun innebär att du är med och bidrar till andra människors livskvalitet och välbefinnande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad. Vansbro kommun söker vikarier inom personligassistans och socialpsykiatrin/LSS, under ordinarie medarbetares sommarseme... Visa mer
Att arbeta som undersköterska/vårdbiträde/omsorgsassistent hos oss i Vansbro kommun innebär att du är med och bidrar till andra människors livskvalitet och välbefinnande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad.

Vansbro kommun söker vikarier inom personligassistans och socialpsykiatrin/LSS, under ordinarie medarbetares sommarsemester.

Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet.


ARBETSUPPGIFTER
Du ger individen omsorg, vård och service i det dagliga livet. Våra brukare ska ha en trygg och meningsfullt tillvaro, där den enskildes behov står och i centrum och det styr ditt arbete. Du är personen som stöttar individen och skapar förutsättningar för en meningsfull vardag, där individens egna resurser tas tillvara. Du arbetar för att bibehålla individens förmågor, hälsa och livskvalitet. I uppdraget ingår dokumentation insatser som sker utifrån upprättade genomförandeplaner enligt SoL, att aktivt delta i arbetet gällande kvalitets- och utvecklingsarbete, att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation och att samverka i det gemensamma vård- och omsorgsarbetet.

KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning alternativt omvårdnadsutbildning är meriterande. Eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi värdesätter kunskaper inom det salutogena förhållningssättet samt ett genuint intresse för att arbeta inom socialpsykiatrin/LSS och personlig assistans. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande uppdrag och kunskap av att arbeta med enskilda individer och med grupper. Vi ser att du är engagerad, flexibel och relationsskapande, du har en god samarbetsförmåga och en personlig mognad. Du har en god datavana och behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Det är önskvärt att du har kunskap och erfarenhet av dokumentation såsom daganteckningar i social dokumentation som hälso– och sjukvårdsdokumentation.

Vi ser att du har ett gott bemötande och en positiv människosyn, för att skapa goda relationer till såväl brukare, som anhöriga. Vi ser att du verkar för att bevara och utveckla individens resurser och vi vill att du liksom oss ser möjligheter istället för hinder.

För arbete inom socialpsykiatrin/LSS krävs utdrag från belastningsregistret.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referensperson i ansökan.
Anställningsintervjuer kan komma att genomföras innan ansökningstidens slut.
Introduktion första veckan.
Vansbro kommun har rökfri arbetstid Visa mindre

Sjuksköterskor , semestervikarier

Läs mer Feb 2
Vansbrokommun söker sjuksköterskor som kommer att arbeta under ordinarie medarbetares sommarsemester. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad. Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet ... Visa mer
Vansbrokommun söker sjuksköterskor som kommer att arbeta under ordinarie medarbetares sommarsemester. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad.

Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet.


ARBETSUPPGIFTER
Som Sjuksköterska i Vansbro kommun utgår du ifrån ett av våra särskilda boenden alternativt från hemsjukvården. Du svarar för bedömningar och medicinska insatser upp till sköterskenivå, på våra särskilda boenden och i Hemsjukvården. Du ska även handleda omvårdnadspersonal i deras dagliga arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du är Leg. Sjuksköterska. Vi ser gärna att du har specialistutbildning inom vård av äldre eller erfarenhet/utbildning till distriktssköterska. Erfarenhet inom kommunal omsorg är en merit. Vi ser att du är engagerad, flexibel och relationsskapande, du har en god samarbetsförmåga och en personlig mognad. Du har en god datavana och behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

För nattjänstgöring krävs minst ett års yrkeserfarenhet.
För nattjänstgöring krävs minst ett(1) års yrkeserfarenhet.


ÖVRIGT
Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan.
Anställningsintervjuer kan komma att genomföras innan ansökningstidens slut.
Vansbro kommun har rökfri arbetstid
Körkort är ett krav. Visa mindre

Omvårdnadspersonal , semestervikarier

Läs mer Feb 2
Att arbeta som undersköterska/vårdbiträde hos oss i Vansbro kommun innebär att du är med och bidrar till andra människors livskvalitet och välbefinnande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad. Vansbro kommun söker vikarier inom särskilt boende, demensboende, korttidsenheten och hemtjänsten, under ordinarie medarbetares sommarse... Visa mer
Att arbeta som undersköterska/vårdbiträde hos oss i Vansbro kommun innebär att du är med och bidrar till andra människors livskvalitet och välbefinnande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad.

Vansbro kommun söker vikarier inom särskilt boende, demensboende, korttidsenheten och hemtjänsten, under ordinarie medarbetares sommarsemester.

Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet.


ARBETSUPPGIFTER
Du ger individen omsorg, vård och service i det dagliga livet. Våra brukare ska ha en trygg och meningsfullt tillvaro, där den enskildes behov står och i centrum och det styr ditt arbete. Du är personen som stöttar individen och skapar förutsättningar för en meningsfull vardag, där individens egna resurser tas tillvara. Du arbetar för att bibehålla individens förmågor, hälsa och livskvalitet. I uppdraget ingår dokumentation insatser som sker utifrån upprättade genomförandeplaner enligt SoL, att aktivt delta i arbetet gällande kvalitets- och utvecklingsarbete, att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation och att samverka i det gemensamma vård- och omsorgsarbetet.

KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning alternativt omvårdnadsutbildning är meriterande. Eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi värdesätter kunskaper inom det salutogena förhållningssättet samt ett genuint intresse för att arbeta inom äldreomsorgen. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande uppdrag och kunskap av att arbeta med enskilda individer och med grupper. Vi ser att du är engagerad, flexibel och relationsskapande, du har en god samarbetsförmåga och en personlig mognad. Du har en god datavana och behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Det är önskvärt att du har kunskap och erfarenhet av dokumentation såsom daganteckningar i social dokumentation som hälso– och sjukvårdsdokumentation.

Vi ser att du har ett gott bemötande och en positiv människosyn, för att skapa goda relationer till såväl brukare, som anhöriga. Vi ser att du verkar för att bevara och utveckla individens resurser och vi vill att du liksom oss ser möjligheter istället för hinder.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referensperson i ansökan.
Anställningsintervjuer kan komma att genomföras innan ansökningstidens slut.
Introduktion första veckan.
Vansbro kommun har rökfri arbetstid Visa mindre

Personlig assistent Sommar 2017+ tim vik Vansbro

Läs mer Dec 13
Arbetet är belagt i kundens bostad, samt där kunden befinner sig och innebär helomvårdnad Kunden sitter i rullstol och behöver hjälp med det mesta i sin vardag Vi söker dig som är ansvarstagande , positiv och ödmjuk som vill göra skillnad Ett stort engagemang och hög arbetsmoral är dina kännetecken erfarenhet av personlig assistans är meriterad Novasis Mitt AB sätter individe... Visa mer
Arbetet är belagt i kundens bostad, samt där kunden befinner sig
och innebär helomvårdnad
Kunden sitter i rullstol och behöver hjälp med det mesta i sin vardag

Vi söker dig som är ansvarstagande , positiv och ödmjuk som vill göra skillnad
Ett stort engagemang och hög arbetsmoral är dina kännetecken
erfarenhet av personlig assistans är meriterad

Novasis Mitt AB sätter individen i fokus. Vi är mån om både den funktionshindrades och de personliga assistenternas bästa. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Kommunal/KFO personliga assistenter. Novasis AB samordnar personlig assistans över hela landet och kan stundtals ha flera olika publicerade annonser. Rekryteringsprocessen medför hög arbetsbelastning på våra kundansvariga vilket gör att vi inte kan ta ansökningar eller frågor via telefon. Vi kommer endast ha möjlighet att behandla ansökningar inkomna via mail eller vanlig postgång. Visa mindre

Personlig assistent 75% tjänst 6919

Läs mer Okt 4
Novasis Mitt AB sätter individen i fokus. Vi är mån om både den funktionshindrades och de personliga assistenternas bästa. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Kommunal/KFO personliga assistenter. Vi söker just nu semestervikarier som vill arbeta som personlig assistent i ett bra gäng. Arbetsuppgifterna är att ta hand om personen som behöver hjälp med allt som behöver göras. ... Visa mer
Novasis Mitt AB sätter individen i fokus. Vi är mån om både den funktionshindrades och de personliga assistenternas bästa. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Kommunal/KFO personliga assistenter.

Vi söker just nu semestervikarier som vill arbeta som personlig assistent i ett bra gäng.
Arbetsuppgifterna är att ta hand om personen som behöver hjälp med allt som behöver göras.
Arbetsmomenten innebär att du har full rörlighet och inte har några problem med din rygg eller liknande. Tidigare erfarenhet är inget krav.


Novasis AB samordnar personlig assistans över hela landet och kan stundtals ha flera olika publicerade annonser. Rekryteringsprocessen medför hög arbetsbelastning på våra kundansvariga vilket gör att vi inte kan ta ansökningar eller frågor via telefon. Vi kommer endast ha möjlighet att behandla ansökningar inkomna via mail eller vanlig postgång. Visa mindre

Godisplockare till Malung och Vansbro

Läs mer Maj 30
Vill du åka runt till butiker och fylla på godis/naturgodis i sommar? För kunds räkning söker vi nu en konsulent till Malung som kan jobba omgående. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Vi söker dig som är student eller har en huvudsaklig anställning men som vill tjäna extra pengar. Du som söker bör ha några års arbetslivserfarenhet. Du är effektiv, kan jobba sjä... Visa mer
Vill du åka runt till butiker och fylla på godis/naturgodis i sommar?

För kunds räkning söker vi nu en konsulent till Malung som kan jobba omgående.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Vi söker dig som är student eller har en huvudsaklig anställning men som vill tjäna extra pengar.
Du som söker bör ha några års arbetslivserfarenhet. Du är effektiv, kan jobba självständigt och trivs att arbeta i högt tempo.

Arbetet går ut på att fylla på godis och naturgodis i butiker. Även rengöring och beställning ingår.

Platserna tillsätts så fort rätt person hittats, så skicka in din ansökan snarast! Visa mindre

Personlig assistent Semestervikarier 6919

Läs mer Maj 9
Novasis Mitt AB sätter individen i fokus. Vi är mån om både den funktionshindrades och de personliga assistenternas bästa. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Kommunal/KFO personliga assistenter. Vi söker just nu semestervikarier som vill arbeta som personlig assistent i ett bra gäng. Arbetsuppgifterna är att ta hand om personen som behöver hjälp med allt som behöver göras. ... Visa mer
Novasis Mitt AB sätter individen i fokus. Vi är mån om både den funktionshindrades och de personliga assistenternas bästa. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Kommunal/KFO personliga assistenter.

Vi söker just nu semestervikarier som vill arbeta som personlig assistent i ett bra gäng.
Arbetsuppgifterna är att ta hand om personen som behöver hjälp med allt som behöver göras.
Arbetsmomenten innebär att du har full rörlighet och inte har några problem med din rygg eller liknande. Tidigare erfarenhet är inget krav.


Novasis AB samordnar personlig assistans över hela landet och kan stundtals ha flera olika publicerade annonser. Rekryteringsprocessen medför hög arbetsbelastning på våra kundansvariga vilket gör att vi inte kan ta ansökningar eller frågor via telefon. Vi kommer endast ha möjlighet att behandla ansökningar inkomna via mail eller vanlig postgång. Visa mindre

Omvårdnadspersonal till särskilda boende och hemtjänst

Läs mer Apr 14
Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, en bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. Vansbro är ett namn som förknippas med Vansbrosimningen och en rad olika kulturarrangemang. Vansbro kommun har två särskilda boenden, Bäckaskog och S... Visa mer
Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, en bra skola, ett stort och varierande föreningsliv.
Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. Vansbro är ett namn som förknippas med Vansbrosimningen och en rad olika kulturarrangemang.

Vansbro kommun har två särskilda boenden, Bäckaskog och Söderåsen. På Bäckaskog finns 3 avdelningar varav avdelning 2 är en korttidsenhet. Söderåsen är kommunens demensboende med 42 platser samt en liten enhet med 6 platser på Söderåsen finns även en dagverksamhet för personer med demenssjukdom. Kommunen har tre hemtjänst områden Nås, Dala-Järna och Vansbro.ARBETSUPPGIFTER
Inom äldreomsorgen arbetar personalen utifrån den enkildes behov av vård och omsorg och service i sin dagliga livsföring. På särskild boenden arbetar omvårdnadspersonal och sjuksköterkor, utifrån sina ansvarsområden, tillsammans för att möta de behov som finns. Som omvårdnadspersonal arbetar du i grupp eller enskilt och bistår den boende/brukaren i sitt dagliga liv utifrån en överenskommen genomförandeplan som bygger på de biståndsbeslut som den boende/brukaren beviljats.KVALIFIKATIONER
Du har undersköterskeutbildning eller omvårdnads-programmet eller annan erfarenhet och/eller utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Erfarenhet inom vård och omsorg ses som en merit men ej ett krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan.
Anställningsintervjuer kan komma att genomföras innan ansökningstidens slut.
Introduktion första veckan.
Vansbro kommun har rökfri arbetstid. Visa mindre

Tidningsdistributör , Vansbro

Läs mer Apr 13
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner. TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 2000 tidningsdist... Visa mer
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 2000 tidningsdistributörer ut cirka 400 000 tidningsexemplar.

Vi sö
ker dig som är morgonpigg, självständig,punktlig och ambitiös i ditt arbete då vi har ett gemensamt kvalitetsmål att sträva efter.
Distribution av morontidningar sker med postbil.

För att utföra arbetet enligt de kvalitetsmål vi eftersträvar behöver du grundläggande språkkunskaper i svenska.
Arbetstiden är förlagd måndag-lördag och antalet timmar varierar beroende på vilket område det avser.

Minimiålder är 18 år.
 

Vi välkomnar din ansökan med CV och personligt brev via mejl. 

Intervjuer sker löpande och vakanser kan komma att tillsättas omgående. Visa mindre

Personlig assistent - Sommarvikarie , Nås

Läs mer Jan 25
Vi på Kompis Assistans vill ge våra assistansberättigade möjligheter att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet o... Visa mer
Vi på Kompis Assistans vill ge våra assistansberättigade möjligheter att leva som andra och en fungerande vardag.
Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde.
Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika, Malmö och Hässleholm.

SOMMARVIKARIAT

Kompis Assistans söker sommarvikarier i Ludvika, Gagnef, Nås, Mora och Insjön till våra kunder, då våra ordinarie assistenter går på välförtjänt semester. Vi söker dig som kan jobba under perioden juni, juli och augusti. Det kan även finnas möjlighet att arbeta som vikarie både innan och efter sommaren.

Vi söker personliga assistenter i varierande åldrar som kan ta egna initiativ, tycker om utmaningar och har en positiv inställning till människor. Arbetsuppgifterna och arbetstiderna är varierande utifrån den assistansberättigades behov, vi ser därför gärna att du är flexibel och kan sätta kunden i fokus.

Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent är meriterande.

Sysselsättningsgraden är varierande.

Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, så vänligen skicka in din ansökan snarast.

För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder.
Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas vid en eventuell intervju. Visa mindre