Lediga sommarjobb JE Restaurangdrift AB - Varberg

Läs mer om lediga sommarjobb från JE Restaurangdrift AB i Varberg. Genom att klicka på en specifik yrkeskategori kan du hitta fler sommarjobb inom just den yrkeskategorin i Varberg.

Bar/Restaurangpersonal till Rolands Kök & Bar

Läs mer Jul 19
#jobbjustnu Vi söker omgående restaurang & bar personal till vår ny öppnade restaurang i varbergs innerhamn Är du en person med ett intresse för mat och dryck, besitter en hög servicekänsla och är stresstålig? Vill du jobba i en varierad miljö där du både får arbeta självständigt och ihop med kollegor? Då bör du söka det här jobbet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från bar och restaurang samt är över 20 år.

Sommarkock på Rolands Kök & Bar

Läs mer Jul 19
#jobbjustnu. Vi söker omgående kock/köksbiträde till ett nytt restaurang koncept som har öppnat i Varbergs innerhamn. Är du en person med ett intresse för mat och dryck, besitter en hög servicekänsla och är stresstålig? Samt har utbildning eller erfarenhet från kök och vill jobba i en varierad miljö där du både får arbeta självständigt och ihop med kollegor? Då bör du söka det här jobbet.

Sommarkock på Rolands Kök & Bar

Läs mer Jun 3
#jobbjustnu. Vi söker omgående kock/köksbiträde till ett nytt restaurang koncept som har öppnat i Varbergs innerhamn. Är du en person med ett intresse för mat och dryck, besitter en hög servicekänsla och är stresstålig? Samt har utbildning eller erfarenhet från kök och vill jobba i en varierad miljö där du både får arbeta självständigt och ihop med kollegor? Då bör du söka det här jobbet. Det du saknar i erfarenhet kompenserar du med din positiva inställning och din vilja att...

Bar/Restaurangpersonal till Rolands Kök & Bar

Läs mer Jun 11
Vi söker omgående restaurang & bar personal till vår ny öppnade restaurang i varbergs innerhamn Är du en person med ett intresse för mat och dryck, besitter en hög servicekänsla och är stresstålig? Vill du jobba i en varierad miljö där du både får arbeta självständigt och ihop med kollegor? Då bör du söka det här jobbet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från bar och restaurang samt är över 20 år.