Lediga sommarjobb Societets Restaurangen - Varberg

Läs mer om lediga sommarjobb från Societets Restaurangen i Varberg. Genom att klicka på en specifik yrkeskategori kan du hitta fler sommarjobb inom just den yrkeskategorin i Varberg.

Kockar / kallskänkor

Läs mer Mar 13
Arbete i våra kök, dag- och kvällstid. Vi söker dig som har minst några års yrkeserfarenhet från á la carte kök och storkök. Du arbetar i ett lag om 3-5 personer, du skall klara av att arbeta under press samtidigt som rätterna håller hög kvalité både smak- & utseendemässigt. Under perioden september-maj är det i huvudsak beställningsveksamhet och julbord som gäller och under sommarperioden juni-augusti jobbar med 2 à la carte kök. Våra två kök under sommaren: - Societén...

Servitris / Servitör

Läs mer Mar 13
Vi söker Serveringspersonal för sommarsäsongen till Bistro Societén, vår á la carte restaurang på Societén. Du har gärna 2 års yrkeserfarenhet från bar eller servering samt grundläggande dryckeskunskap. Du har hög servicekänsla, är stresstålig och gärna en stor portion charm. Varmt välkommen med din ansökan! Vi söker dig som har några års erfarenhet av yrket och goda kunskaper om mat och dryck. Du har även hög servicenivå och sätter gästens bästa i fokus - Självklart är ...

Bartender

Läs mer Mar 13
Vi söker Barpersonal för sommarsäsongen till Nattklubben, Bistro Societén, vår á la carte restaurang på Societén och till Bodegan som är vår Sommarbar Du har gärna 2 års yrkeserfarenhet från bar eller servering samt grundläggande dryckeskunskap. Du har hög servicekänsla, är stresstålig och gärna en stor portion charm. Varmt välkommen med din ansökan! Vi söker dig som har några års erfarenhet från restaurang eller bar och gärna goda kunskaper om dryck. Du har även hög ser...

Bar - & servering

Läs mer Okt 5
Vi söker dig som bartender och servitris/servitör till nattklubb, restauranger och beställningsverksamhet. Du har gärna 2 års yrkeserfarenhet från bar samt kunskap i grundläggande dryckeskunskap. Du har hög servicekänsla, är stresstålig och gärna en stor portion charm. Anställningen är en "anställning för enstaka dagar" med varierande arbetstider, främst kvällar och helger. Varmt välkommen med din ansökan!!

Kockar - Varm och kallkök

Läs mer Mar 22
Vi på Societén behöver förstärkning inför sommaren och söker nu kockar. Som kock önskar vi att du har minst 3 års erfarenhet. Du har känsla för kvalitet och säsongens råvaror och drar dig inte för att jobba hårt. Vi ser att du är stresstålig, van att jobba i högt tempo och att kunna ta eget ansvar. Vi erbjuder dig en arbetsplats där du kan utvecklas och växa.

Servitris / bartender

Läs mer Sep 13
Vi söker bar och serveringspersonal till våra barer och restauranger. Du har minst 2 års yrkeserfarenhet inom bar och servering samt grundläggande dryckeskunskap. Du har hög servicekänsla, är stresstålig och gärna en stor portion charm. Anställningen är en "anställning för enstaka dagar" med varierande arbetstider, främst kvällar och helger. Varmt välkommen med din ansökan!!

Kockar Bodegan

Läs mer Mar 22
Vi på Bodegan behöver förstärkning inför sommaren och söker nu kockar. Här jobbar vi med vår "All American menu" och kan ha upp emot 300 gäster under en kväll på våra 100 platser. Du har känsla för kvalitet och drar dig inte för att jobba hårt. Vi ser att du är stresstålig, van att jobba i högt tempo och att kunna ta eget ansvar. Vi erbjuder dig en arbetsplats där du kan utvecklas och växa.