Lediga sommarjobb i Vingåker

För att enklare hitta alla lediga sommarjobb i Vingåker, så har vi skapat denna sommarjobbssida. Här hittar du alla sommarjobb inom en specifik yrkeskategori eller från ett visst företag.

Stiftelsen Linden söker sommarvikarier

Läs mer Apr 26
Stiftelsen Linden bedriver LSS verksamheter där vi erbjuder boende och daglig verksamhet för personer med diagnosen autism. Vårt arbetssätt utgår från ett individfokus där varje hyresgästs individuella behov tillgodoses. Detta skapar vi genom ett förtydligande förhållningssätt och ett empatiskt och lågaffektivt bemötande som ger varje individ möjlighet att utvecklas i sin takt ... Visa mer
Stiftelsen Linden bedriver LSS verksamheter där vi erbjuder boende och daglig verksamhet för personer med diagnosen autism. Vårt arbetssätt utgår från ett individfokus där varje hyresgästs individuella behov tillgodoses. Detta skapar vi genom ett förtydligande förhållningssätt och ett empatiskt och lågaffektivt bemötande som ger varje individ möjlighet att utvecklas i sin takt och förmåga. Vår verksamhet är belägen i Strångsjö i Södermanland. Eftersom verksamheten är placerad på landsbygden utanför Vingåker och Katrineholm förutsätter det körkort och tillgång till egen bil. Vi söker dig som är lugn, positiv, stresstålig, självständig, strukturerad och kan följa givna arbetsrutiner. Du ska ha ett genuint intresse av att arbeta med människor som tänker och agerar annorlunda utifrån norm. Du ska ha förståelse och ödmjukhet inför det nya samt en vilja att lära. Du ska ha vana vid att använda dator, eftersom alla dokumentation sker digitalt. Det är meriterande av tidigare erfarenhet som personlig assistent eller av autism men ej ett krav. Du ska kunna arbeta alla veckor mellan 25 och 35


Att vara Behandlingspersonal/personlig assistent hos oss på Stiftelsen Linden handlar om arbeta för att tillvarata, beakta samt öka individens förmåga till personlig utveckling och ett ökat självbestämmande.


Viss del av tjänsten är sovande jour vilket betyder att du får sova en viss del av arbetstiden men gå upp ifall hyresgästen är i behov av hjälp. Resterande tid är dag,kväll och helg.


Du ska tillsammans med hyresgästen utföra alla de sysslor som allmänt förekommer i ett hem. Svara för att den boende erhåller den omvårdnad som dennes behov föreskriver. Ålagda arbetsrutiner skall följas och utföras inom fastställd tidsram. Bidra till ett positivt arbetsklimat genom att ha en positiv inställning till arbete, ha förmåga till empati, servicekänsla och ett professionellt bemötande av hyresgäst, anhöriga, gode män, arbetskamrater m.fl. Visa mindre

Gräsklippning i Vingåker

Läs mer Apr 18
Skötsel av gräsytor i Vingåker med omnejd, i form av gräsklippning samt trimning runt fasta hinder. Tjänsten är en heltidstjänst under växtsäsongen, arbetstider efter överenskommelse med utrymme för flexibilitet. Dina sysslor kommer bestå av att klippa gräsmattor med en Ransomes HR6010 (1-5m till 3m arbetsbredd) mellan klipptillfällena så skall trimning ske runt fasta hinder. E... Visa mer
Skötsel av gräsytor i Vingåker med omnejd, i form av gräsklippning samt trimning runt fasta hinder.
Tjänsten är en heltidstjänst under växtsäsongen, arbetstider efter överenskommelse med utrymme för flexibilitet.
Dina sysslor kommer bestå av att klippa gräsmattor med en Ransomes HR6010 (1-5m till 3m arbetsbredd) mellan klipptillfällena så skall trimning ske runt fasta hinder.
Eftersom arbetet utförs ute bland människor så är det av stor vikt att du behåller lugn och vill utföra ett bra jobb trots stressiga situationer.
Då arbetet kräver eget ansvar förutsätter vi att du är arbetsam och självständig.
Tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter eller maskinkörning är meriterande
Tjänsten tillsätts löpande Visa mindre

Handledare till ungdomar som sommarjobbar med landsbygdsutveckling

Läs mer Apr 7
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Vi söker två handledare, som under sju veckor a... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker två handledare, som under sju veckor arbetar med ungdomar och landsbygdsutveckling i en spännande kombination. Totalt är det ett 20-tal ungdomar som erbjuds feriearbete i Vingåker kommuns kultur- och samhällsbyggnadsförvaltning. Under den första veckan arbetar handledarna med att planera aktiviteter och upplägg för att förbereda inför ungdomarnas ankomst. Planeringen sker i samverkan med andra anställda på kommunen, så som landsbygdsutvecklaren och fritidspersonal. Under de sex följande veckorna ligger fokus på att handleda ungdomarna i arbetet med årets tema Lokal utveckling ur barns perspektiv. Ungdomarna delas in i två grupper i perioder om tre veckor vardera. I slutet av perioden presenterar ungdomarna sitt arbete, vilket handledarna assisterar med.

I Vingåkers kommun anställer kultur- & samhällsbyggnadsförvaltningen feriearbetare (födda -04) som under tre sommarveckor arbetar med utvecklingsfrågor. Personerna vi söker kommer att handleda ferieungdomarna i uppgifter kopplade till lokal utveckling både praktiskt och teoretiskt i Vingåkersbygden. En del av arbetet går ut på att anordna sommarlovsaktiviteter för barn i flera av orterna runt om i kommunen. Syftet med aktiviteterna är att fånga upp och belysa ungas perspektiv i ett fortsatt utvecklingsarbete på lokal nivå. Vad tycker barnen är viktigt och vad behövs för att realisera det? Med hjälp av och den nya fritidsbanken erbjuds lekar, utrustning och aktiviteter för Vingåkersbygdens barn, där feriearbetarna hjälper till.

Syftet är att få in fler perspektiv på fritids- och utvecklingsfrågor i kommunen samtidigt som feriearbetarna får lära sig hur kommunal förvaltning fungerar, varför det är viktigt med en meningsfull fritid och hur de som medborgare kan engagera sig och påverka samhällsutvecklingen.
För frågor om arbetsuppgifterna, ta gärna kontakt med landsbygdsutvecklare Elin Östensson: elin.ostensson@vingaker.se eller 0151- 193 43.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som studerar, eller som precis tagit examen inom landsbygdsutveckling, samhällsutveckling eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av processledning och erfarenhet av arbete med ungdomar.

Du har sedan tidigare kunskap om strategiska utvecklingsfrågor och gärna erfarenhet av arbete inom kommunal verksamhet.

Som person är du flexibel och har förmågan att ta egna initiativ. Du tycker att det är roligt att arbeta tillsammans med ungdomar och har vad som krävs i form av social och pedagogisk förmåga. Du ser vikten av att alla i gruppen inkluderas och kommer till tals, och tar till åtgärder för att underlätta detta om det behövs. Du tycker om att arbeta i grupp och att tillsammans med kollegor hantera oförutsägbara situationer. Körkort krävs.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Distributörer till Sommaren i Vingåker

Läs mer Mar 12
Svensk Hemleverans HB, del av NTM, bedriver verksamhet inom distributionsbranschen och har idag 1100 anställda. Vi distribuerar bland annat morgontidningar, post, veckotidningar, ODR, ADR och gods direkt hem till kunden 7 dagar i veckan. Svensk Hemleverans distribuerar i Östergötland, Norra Småland, Sörmland, Uppland och på Gotland. Svensk Hemleverans HB, del av NTM, söker nu d... Visa mer
Svensk Hemleverans HB, del av NTM, bedriver verksamhet inom distributionsbranschen och har idag 1100 anställda. Vi distribuerar bland annat morgontidningar, post, veckotidningar, ODR, ADR och gods direkt hem till kunden 7 dagar i veckan. Svensk Hemleverans distribuerar i Östergötland, Norra Småland, Sörmland, Uppland och på Gotland.
Svensk Hemleverans HB, del av NTM, söker nu distributörer till sommaren. Arbetet kräver noggrannhet, punktlighet och att du förstår grundläggande svenska. Du gillar att arbeta fysiskt så god fysik är således ett plus. Som distributör hos oss är du nyckeln i verksamheten, det är du som ser till att det är rätt person som får tidningen, brevet eller paket som skall levereras.
Kravprofil:
Du skall vara noggrann och ha en hög servicekänsla.
Ta ansvar och gilla ensamarbete.
Ha fyllt 18 år, vilket krävs för nattarbete i Sverige.
På bildistrikt krävs B-körkort.
Läsa, tala och skriva flytande svenska eller engelska.
Giltigt arbetstillstånd i SverigeJOBBA MED OSS
Dina arbetsuppgifter innefattar att distribuera produkter till kunder nattetid. Förutom morgontidningar så distribuerar vi även andra tidningar, post, paket och liknande.
Tiden för när distriktet startar varierar beroende på vilket distrikt du får köra, starttid ca 01:00 måndag- lördag. Distriktet ska vara klart senast 06:00. Du behöver ingen erfarenhet men det är viktigt att du har god kondition, är noggrann och kan hålla ordning på nycklar och koder och annat som är viktigt i yrket. De första dagarna kommer du att få en gedigen introduktion med den ordinarie distributören som visar hur arbetet går till på natten. När du sedan jobbar själv har du till din hjälp en Androidtelefon med alla kunder och produkter i samt en elcykel, elmoped eller bil för att du smidigt ska kunna ta dig runt. Svenska eller engelska i tal och skrift krävs för att kunna kommunicera med kollegor och våra system.
Arbetet är möjligt att kombinera med annan sysselsättning t.ex. studier, annat deltidsarbete, barnledighet. m.m.
Vi eftersträvar jämställdhet & mångfald och värdesätter därför sökande med skilda bakgrunder och erfarenheter.
Anställning sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan via vår hemsida. Visa mindre

Stiftelsen Linden söker sommarvikarier

Läs mer Jan 25
Stiftelsen Linden bedriver LSS verksamheter där vi erbjuder boende och daglig verksamhet för personer med diagnosen autism. Vårt arbetssätt utgår från ett individfokus där varje hyresgästs individuella behov tillgodoses. Detta skapar vi genom ett förtydligande förhållningssätt och ett empatiskt och lågaffektivt bemötande som ger varje individ möjlighet att utvecklas i sin takt ... Visa mer
Stiftelsen Linden bedriver LSS verksamheter där vi erbjuder boende och daglig verksamhet för personer med diagnosen autism. Vårt arbetssätt utgår från ett individfokus där varje hyresgästs individuella behov tillgodoses. Detta skapar vi genom ett förtydligande förhållningssätt och ett empatiskt och lågaffektivt bemötande som ger varje individ möjlighet att utvecklas i sin takt och förmåga. Vår verksamhet är belägen i Strångsjö i Södermanland. Eftersom verksamheten är placerad på landsbygden utanför Vingåker och Katrineholm förutsätter det körkort och tillgång till egen bil. Vi söker dig som är lugn, positiv, stresstålig, självständig, strukturerad och kan följa givna arbetsrutiner. Du ska ha ett genuint intresse av att arbeta med människor som tänker och agerar annorlunda utifrån norm. Du ska ha förståelse och ödmjukhet inför det nya samt en vilja att lära. Du ska ha vana vid att använda dator, eftersom alla dokumentation sker digitalt. Det är meriterande av tidigare erfarenhet som personlig assistent eller av autism men ej ett krav. Du ska kunna arbeta alla veckor mellan 25 och 35


Att vara Behandlingspersonal/personlig assistent hos oss på Stiftelsen Linden handlar om arbeta för att tillvarata, beakta samt öka individens förmåga till personlig utveckling och ett ökat självbestämmande.


Viss del av tjänsten är sovande jour vilket betyder att du får sova en viss del av arbetstiden men gå upp ifall hyresgästen är i behov av hjälp. Resterande tid är dag,kväll och helg.


Du ska tillsammans med hyresgästen utföra alla de sysslor som allmänt förekommer i ett hem. Svara för att den boende erhåller den omvårdnad som dennes behov föreskriver. Ålagda arbetsrutiner skall följas och utföras inom fastställd tidsram. Bidra till ett positivt arbetsklimat genom att ha en positiv inställning till arbete, ha förmåga till empati, servicekänsla och ett professionellt bemötande av hyresgäst, anhöriga, gode män, arbetskamrater m.fl. Visa mindre

Sommarvikarier till Funktionshinderomsorgen i Vingåker

Läs mer Jan 14
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. Vingåkers funktionshinderomsorg är organisatorisk placerad under ... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

Vingåkers funktionshinderomsorg är organisatorisk placerad under socialförvaltningen. Här arbetar drivna och engagerade medarbetare med att skapa en meningsfull vardag för våra brukare. Funktionshinderomsorgen består av daglig verksamhet, gruppbostäder, socialpsykiatri, personlig assistans och barnverksamhet.ARBETSUPPGIFTER
Vill du fylla din sommar med roliga aktiviteter, roliga möten och samtidigt få minnen för livet? Vi söker nu vikarier som tillsammans med oss vill arbeta inom funktionshinderomsorgen i sommar!

Som medarbetare inom funktionshinderomsorgen kommer du arbeta med varierade arbetsuppgifter, ofta i vardagsnära situationer hos brukare, och du kommer ge stöd och service utifrån brukarens individuella behov. Du kommer arbeta med planering som utförs tillsammans med brukaren.

Hos oss kommer du få arbeta både självständigt och i nära samarbete med kollegor. Arbetet är rörligt, aktivt och du kommer du få stödja brukare att bli så självständiga som möjligt i sin vardag.

Arbetstiderna är förlagda både dag, kväll, natt och helg.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är genuint intresserad av arbetet med människor! Du får gärna ha omvårdnadsutbildning, utbildning inom barn- och fritid eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer likvärdig. Som person är du trygg och pålitlig och du har ett gott bemötande och har lätt för att samarbeta med andra. En stor del av arbetet innefattar kommunikation med brukare, anhöriga och kollegor i både tal och skrift, du behöver därför behärska svenska på ett sådant sätt att du kan formulera dig och göra dig förstådd.

Erfarenhet av tidigare liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Erfarenhet av tidigare liknande arbetsuppgifter är meriterande.
Körkort är meriterande men inget krav.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Sommarvikarier till Äldreomsorgen i Vingåkers kommun

Läs mer Dec 21
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. Vingåkers äldreomsorg är en samlad enhet belägen i södra delarna ... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

Vingåkers äldreomsorg är en samlad enhet belägen i södra delarna av Vingåkers centralort. Här är all kompetens samlad under ett och samma tak! Vår samlade kompetens bidrar till hög service, kvalitativ vård och omsorg och närhet till både kollegor och chef. Hos oss är det effektivt att få tag på rätt person om rätt ärende! Äldreomsorgen består av en somatisk enhet, en demensenhet, ett korttidsboende och fem hemtjänstgrupper. Vår hemtjänst Minnas arbetar för personer med demenssjukdom som vill bo kvar hemma och har blivit nationellt uppmärksammade för kvaliteten på sitt arbete.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker Dig, Du som vill fylla din sommar med spännande erfarenheter och nya upplevelser! Vingåkers kommun söker nu omsorgspersonal till sommaren 2021.

Under sommarmånaderna har du möjlighet att arbeta inom flera av våra viktiga verksamheter. Oavsett om du vill arbeta inom särskilt boende eller hemtjänst, kommer du arbeta nära människor och hjälpa dem i deras vardag.

I vår hemtjänst tillhör du en av våra hemtjänstgrupper men din arbetsplats är hemma hos våra brukare. Det innebär att du får ett varierat arbete där du rör dig mycket ute. Du möter våra brukare direkt i deras hem och behöver visa värdighet och respekt gentemot att finnas i deras bostad.

På vårt vård- och omsorgsboende arbetar du inne på ett boende men du kan få arbeta på olika avdelningar. Arbetet på Humlegården och Ekgården innebär kvalificerad vård och omsorg om de som behöver vår hjälp. På våra boenden bor brukare i egna lägenheter och det är viktigt att du möter varje individ med respekt och värdighet i deras bostad.

Att arbeta inom äldreomsorgen, oavsett om du arbetar i hemtjänst eller inne på boende, innebär att du arbetar nära människor och hjälper dem i deras vardag. Du kommer bli högt värdesatt och bekräftad för dina arbetsuppgifter. Tillsammans med dina kollegor kommer du dessutom få en väldigt rolig sommar med varierade och stimulerade arbetsuppgifter, som gör skillnad för våra äldre!


KVALIFIKATIONER
För att du ska kunna arbeta som sommarvikarie inom äldreomsorgen behöver du ha fyllt 18 år. Du får gärna studera, eller ha annan erfarenhet av vård och omsorg. För att hitta rätt personer kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet och värdera dig som är självgående, hjälpsam och gillar att arbeta med människor. Du behöver vara ansvarsfull och engagerad eftersom arbetet innebär kvalificerad omsorg som tillgodoser brukarens behov. Du behärskar svenska på ett sätt så att du kan kommunicera med våra brukare och dina kollegor samt ta del av journalanteckningar och dokumentera i vårt journalsystem.

Vi kommer prioritera dig som vill arbeta sammanhängande under vår semesterperiod som sträcker sig mellan vecka 25 till vecka 34.

Vi söker både undersköterskor och vårdbiträden. Sista ansökningsdag är 28 mars 2021, men intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Sommarvikarier till hemtjänsten i Vingåkers kommun

Läs mer Jun 9
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. Vingåkers äldreomsorg är en samlad enhet belägen i södra delarna ... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

Vingåkers äldreomsorg är en samlad enhet belägen i södra delarna av Vingåkers centralort. Här är all kompetens samlad under ett och samma tak! Vår samlade kompetens bidrar till hög service, kvalitativ vård och omsorg och närhet till både kollegor och chef. Hos oss är det effektivt att få tag på rätt person om rätt ärende! Äldreomsorgen består av somatisk avdelning, demensavdelning, korttidsboende och 5 hemtjänst grupper. Vår hemtjänst Minnas arbetar med dementa som vill bo kvar hemma och har blivit nationellt uppmärksammade för kvaliteten på sitt arbete.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker sommarvikarier till hemtjänsten i Vingåkers kommun!

Under sommarmånaderna har du möjlighet att arbeta inom en av våra viktiga verksamheter; hemtjänsten!

I vår hemtjänst tillhör du en av våra hemtjänstgrupper men din arbetsplats är hemma hos våra brukare. Det innebär att du får ett varierat arbete där du rör dig mycket ute. Du möter våra brukare direkt i deras hem och behöver visa värdighet och respekt gentemot att finnas i deras bostad.

Att arbeta inom äldreomsorgen, innebär att du arbetar nära människor och hjälper dem i deras vardag. Du kommer bli högt värdesatt och bekräftad för dina arbetsuppgifter. Tillsammans med dina kollegor kommer du dessutom få en väldigt rolig sommar med varierade och stimulerade arbetsuppgifter, som gör skillnad för våra äldre!

KVALIFIKATIONER
För att du ska kunna arbeta som sommarvikarie inom äldreomsorgen behöver du ha fyllt 18 år. Du får gärna studera, eller ha annan erfarenhet av vård och omsorg. För att hitta rätt personer kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet och prioritera dig som är självgående, hjälpsam och gillar att arbeta med människor. Du behöver vara ansvarsfull och engagerad eftersom arbetet innebär kvalificerad omsorg som tillgodoser brukarens behov. Du behärskar svenska på ett sätt så att du kan kommunicera med våra brukare och dina kollegor samt ta del av journalanteckningar och dokumentera i vårt journalsystem.

För arbete i hemtjänsten är B-körkort ett krav. B-körkort

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Handledare till ungdomar som sommarjobbar med landsbygdsutveckling

Läs mer Apr 23
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. På Kultur- och samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar drivna och e... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

På Kultur- och samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar drivna och engagerade medarbetare för att bygga upp Vingåkersbygden för våra medborgare att leva och trivas i. Våra uppdrag innebär kontakter med både näringsliv, föreningsliv och privatpersoner vilket skapar en dynamisk miljö att utvecklas och trivas i. Vi arbetar för en levande landsbygd!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker två handledare, som under fyra veckor arbetar med ungdomar och landsbygdsutveckling i en spännande kombination. Under den första veckan arbetar handledarna med att planera aktiviteter och upplägg, i samverkan med andra anställda på kommunen, för att förbereda inför ungdomarnas ankomst. Under de tre följande veckorna ligger fokus på att handleda ungdomarna i arbetet med årets tema. I slutet av perioden presenterar ungdomarna sitt arbete, vilket handledarna assisterar med. För frågor om arbetsuppgifterna, ta gärna kontakt med landsbygdsutvecklare Sara Sjöqvist: sara.sjoqvist@vingaker.se eller 073 980 60 73. Ansökan görs digitalt.

I Vingåkers kommun anställer kultur- & samhällsbyggnadsförvaltningen feriearbetare (födda -03) som under tre sommarveckor arbetar med utvecklingsfrågor. Temat för årets sommarjobbare är hur kan fritiden i Vingåkersbygden utvecklas och hur kan Känslan Av SAMhörighet (KASAM) bli ännu bättre?

Syftet är att få in fler perspektiv på fritids- och utvecklingsfrågor i kommunen samtidigt som feriearbetarna får lära sig hur kommunal förvaltning fungerar, varför det är viktigt med en meningsfull fritid och hur de som medborgare kan engagera sig och påverka samhällsutvecklingen.

Ungdomarna arbetar både praktiskt och teoretiskt med att förbättra fritiden i Vingåkersbygden. En del av arbetet går ut på att anordna sommarlovsaktiviteter för barn i flera av orterna runt om i Vingåkersbygden. Med hjälp av Skojbussen och den nya fritidsbanken erbjuds lekar och aktiviteter för Vingåkersbygdens barn, där sommarjobbarna hjälper till.

Ungdomarnas sommarjobb går också ut på att träffa föreningar och företag för att prata om utvecklingsfrågor, fritid och framtidstro med dem. En del av deras arbetsuppgifterna blir att ge förslag stora och små på hur kulturen, fritiden och Känslan Av SAMhörighet (KASAM) kan bli ännu bättre i Vingåkersbygden!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som studerar, eller som precis tagit examen inom landsbygdsutveckling, samhällsutveckling eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av processledning och erfarenhet av arbete med ungdomar.

Du har sedan tidigare kunskap om strategiska utvecklingsfrågor och gärna erfarenhet av arbete inom kommunal verksamhet.

Som person är du flexibel och har förmågan att ta egna initiativ. Du tycker att det är roligt att arbeta tillsammans med ungdomar och har vad som krävs i form av social och pedagogisk förmåga. Du ser vikten av att alla i gruppen inkluderas och kommer till tals, och tar till åtgärder för att underlätta detta om det behövs. Du tycker om att arbeta i grupp och att tillsammans med kollegor hantera svårförutsägbara situationer.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Guide/Visningsvärd till Säfstaholms Slott i Vingåker

Läs mer Feb 24
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. Säfstaholms slott är naturskönt beläget i utkanten av Vingåkers c... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

Säfstaholms slott är naturskönt beläget i utkanten av Vingåkers centrum. Efter flera års renovering öppnar Säfstaholms slott igen med alldeles ny verksamhet. Här finner du en utökad kulturverksamhet med bl a utställningar, guidade visningar och barnaktiviteter.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi två personer som vill arbeta som guide/visningsvärdinna på Säftsaholms slott! Att arbeta hos oss innebär ett gott kollegium med övriga kollegor och ett varierat arbete. Din arbetsplats blir främst vårt nybyggda Säfstaholms Slott, vackert beläget strax utanför Vingåkers centrum.

Som guide/visningsvärdinna kommer du på ett inspirerande och spännande sätt förmedla Säfstaholms slotts och dess miljös historia. Du möter våra besökare och skapar bästa möjliga möte för att på ett pedagogiskt och engagerat sätt förmedla Säfstaholms Slotts historia.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med lämplig utbildning inom kulturområdet ex. kost, historia eller liknande. Du har god vana vid att hålla i och tala inför grupper. Som person har du ett utåtriktat arbetssätt med god samarbetsförmåga och hög servicekänsla. Du har ett gott värdskap och ett genuint intresse att förmedla och inspirera till kunskap om vårt historiska Slott.

Du bör även ha ett stort intresse av det personliga mötet med människor. Du är van att arbeta självständigt och har en stark inre drivkraft. Det är viktigt att Du bidrar till att skapa arbetsglädje och att Du har ett positivt synsätt. Goda språkkunskaper i engelska är ett krav.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Sommarjobb Behandlingsassistent

Läs mer Feb 17
Stiftelsen Linden bedriver LSS verksamheter där vi erbjuder boende och daglig verksamhet för personer med diagnosen autism. Vårt arbetssätt utgår från ett individfokus där varje hyresgästs individuella behov tillgodoses. Detta skapar vi genom ett förtydligande förhållningssätt och ett empatiskt och lågaffektivt bemötande som ger varje individ möjlighet att utvecklas i sin takt ... Visa mer
Stiftelsen Linden bedriver LSS verksamheter där vi erbjuder boende och daglig verksamhet för personer med diagnosen autism. Vårt arbetssätt utgår från ett individfokus där varje hyresgästs individuella behov tillgodoses. Detta skapar vi genom ett förtydligande förhållningssätt och ett empatiskt och lågaffektivt bemötande som ger varje individ möjlighet att utvecklas i sin takt och förmåga. Vår verksamhet är belägen i Strångsjö i Södermanland. Eftersom verksamheten är placerad på landsbygden utanför Vingåker och Katrineholm förutsätter det körkort och tillgång till egen bil. Vi söker dig som är lugn, positiv, stresstålig, självständig, strukturerad och kan följa givna arbetsrutiner. Du ska ha ett genuint intresse av att arbeta med människor som tänker och agerar annorlunda utifrån norm. Du ska ha förståelse och ödmjukhet inför det nya samt en vilja att lära. Du ska ha vana vid att använda dator, eftersom alla dokumentation sker digitalt. Det är meriterande av tidigare erfarenhet som personlig assistent eller av autism men ej ett krav. Du ska kunna arbeta alla veckor mellan 25 och 35

Att vara Behandlingspersonal/personlig assistent hos oss på Stiftelsen Linden handlar om arbeta för att tillvarata, beakta samt öka individens förmåga till personlig utveckling och ett ökat självbestämmande.

Viss del av tjänsten är sovande jour vilket betyder att du får sova en viss del av arbetstiden men gå upp ifall hyresgästen är i behov av hjälp. Resterande tid är dag,kväll och helg.

Du ska tillsammans med hyresgästen utföra alla de sysslor som allmänt förekommer i ett hem. Svara för att den boende erhåller den omvårdnad som dennes behov föreskriver. Ålagda arbetsrutiner skall följas och utföras inom fastställd tidsram. Bidra till ett positivt arbetsklimat genom att ha en positiv inställning till arbete, ha förmåga till empati, servicekänsla och ett professionellt bemötande av hyresgäst, anhöriga, gode män, arbetskamrater m.fl.

Sista ansökningsdag 2020-04-30.
Ansökan via WEB
info@stiftelsenlinden.se
Rekryteringsträff på Arbetsförmedlingen Katrineholm torsdag 2020-03-05 kl:13-15 Visa mindre

STIFTELSEN LINDEN SÖKER BEHANDLINGSPERSONAL

Läs mer Feb 17
Stiftelsen Linden bedriver LSS verksamheter där vi erbjuder boende och daglig verksamhet för vuxna personer med diagnosen autism och utvecklingsstörning. Vårat arbetssätt utgår från ett individfokus där varje boendes individuella behov tillgodoses. Detta skapar vi genom ett förtydligande förhållningssätt och ett empatiskt och lågaffektivt bemötande som ger varje individ möjligh... Visa mer
Stiftelsen Linden bedriver LSS verksamheter där vi erbjuder boende och daglig verksamhet för vuxna personer med diagnosen autism och utvecklingsstörning. Vårat arbetssätt utgår från ett individfokus där varje boendes individuella behov tillgodoses. Detta skapar vi genom ett förtydligande förhållningssätt och ett empatiskt och lågaffektivt bemötande som ger varje individ möjlighet att utvecklas i sin takt och förmåga. Verksamheten är belägen utanför Vingåker ock Katrineholm. Fastigheterna och läget är väl anpassat till personkretsens behov av struktur, förutsägbarhet och miljöterapeutisk verksamhet. Som medarbetare på Stiftelsen Linden ges du möjlighet till kontinuerliga kompetensutveckling både intern och extern. Detta då vi anser att det är ett viktigt verktyg i att kunna utveckla verksamheten ytterligare samt att det bidrar till bättre arbetsmiljö. Eftersom fastigheterna är placerad på landsbygd krävs körkort och tillgång till egen bil. Vi söker dig som är utbildad undersköterska, barnskötare, behandlingsassistent eller liknade och har erfarenhet inom autismspektrum. Du ska kunna arbeta självständigt, strukturerat, målinriktat och följa givna arbetsrutiner. Du ska ha ett professionellt förhållningssätt, personlig mognad och ett genuint intresse av att arbeta med människor som tänker samt agerar annorlunda utifrån norm. Du ska ha förståelse och ödmjukhet inför det nya samt en vilja att lära. Du ska vara kreativ och tycka om att analysera. Du ska även ha en strävan av att kompetensutveckla dig inom arbetet för att på så sätt kunna utveckla arbetet med hyresgästen ytterligare. Du ska även ha vana av att använda dator och kunna dokumentera digitalt. Att vara Behandlingspersonal hos oss på Stiftelsen Linden handlar om att arbeta för att tillvarata, beakta samt öka individens förmåga till personlig utveckling och ett ökat självbestämmande. Detta sker genom att du gör kontinuerliga bedömningar, uppföljningar samt utvärderingar av insatser. Utifrån dessa och löpande dokumentation utveckla den individuella utvecklingsplanen tillsammans med hyresgästen, arbetslaget och arbetsledningen.
Det handlar om att aktivt delta i dokumentationsutvecklingen eftersom detta är ett verktyg i att kunna öka hyresgästens personliga utveckling och ökat självbestämmande.
Tillsammans med hyresgästen/hyresgästerna utföra alla de sysslor som allmänt förekommer i ett hem. Svara för att hyresgästen erhåller den omvårdnad som dennes behov föreskriver. Vara målinriktad och drivande i arbetet med hyresgästen/hyresgästerna. Kunna samarbeta med dina arbetskamrater och ledning genom aktivt deltagande på personalmöten och i andra grupperingar. Följa och utföra ålagda arbetsrutiner inom fastställd tidsram. Bidra till ett gott arbetsklimat genom att ha en positiv inställning till arbete, ha förmåga till empati, servicekänsla och ett professionellt bemötande av hyresgäst, anhöriga, gode män, arbetskamrater m.fl. Arbetstiden är schemalagd över veckans alla dagar.

En rekryteringsträff hålls torsdagen den 5 mars på arbetsförmedlingen i Katrineholm mellan kl 1300-1500. Medtag CV och personligt brev. Varmt välkomna! Visa mindre

Sommarvikarier till Äldreomsorgen i Vingåkers kommun

Läs mer Feb 13
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. Vingåkers äldreomsorg är en samlad enhet belägen i södra delarna ... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

Vingåkers äldreomsorg är en samlad enhet belägen i södra delarna av Vingåkers centralort. Här är all kompetens samlad under ett och samma tak! Vår samlade kompetens bidrar till hög service, kvalitativ vård och omsorg och närhet till både kollegor och chef. Hos oss är det effektivt att få tag på rätt person om rätt ärende! Äldreomsorgen består av en somatisk enhet, en demensenhet, ett korttidsboende och fem hemtjänst grupper. Vår hemtjänst Minnas arbetar med dementa som vill bo kvar hemma och har blivit nationellt uppmärksammade för kvaliteten på sitt arbete.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig, Du som vill fylla din sommar med spännande erfarenheter och nya upplevelser! Nu söker Vingåkers kommun omsorgspersonal till sommaren 2020.

Under sommarmånaderna har du möjlighet att arbeta inom flera av våra viktiga verksamheter. Oavsett om du vill arbeta inom särskilt boende eller hemtjänst, kommer du arbeta nära människor och hjälpa dem i deras vardag.

I vår hemtjänst tillhör du en av våra hemtjänstgrupper men din arbetsplats är hemma hos våra brukare. Det innebär att du får ett varierat arbete där du rör dig mycket ute. Du möter våra brukare direkt i deras hem och behöver visa värdighet och respekt gentemot att finnas i deras bostad.

På vårt vård- och omsorgsboende arbetar du inne på ett boende men du kan få arbeta på olika avdelningar. Arbetet på Humlegården och Ekgården innebär kvalificerad vård och omsorg av våra brukare. På våra boenden bor våra brukare i egna lägenheter och det är viktigt att du möter våra brukare med respekt och värdighet i deras bostad.

Att arbeta inom äldreomsorgen, oavsett om du arbetar i hemtjänst eller inne på boende, innebär att du arbetar nära människor och hjälper dem i deras vardag. Du kommer bli högt värdesatt och bekräftad för dina arbetsuppgifter. Tillsammans med dina kollegor kommer du dessutom få en väldigt rolig sommar med varierade och stimulerade arbetsuppgifter, som gör skillnad för våra äldre!

KVALIFIKATIONER
För att du ska kunna arbeta som sommarvikarie inom äldreomsorgen behöver du ha fyllt 18 år. Du får gärna studera, eller ha annan erfarenhet av vård och omsorg. För att hitta rätt personer kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet och värdera dig som är självgående, hjälpsam och gillar att arbeta med människor. Du behöver vara ansvarsfull och engagerad eftersom arbetet innebär kvalificerad omsorg som tillgodoser brukarens behov. Du behärskar svenska på ett sätt så att du kan kommunicera med våra brukare och dina kollegor samt ta del av journalanteckningar och dokumentera i vårt journalsystem.

Vi kommer prioritera dig som vill arbeta sammanhängande under vår semesterperiod som sträcker sig från allt mellan vecka 24 till vecka 34. Vi söker både undersköterskor och vårdbiträden.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Extra personal

Läs mer Feb 12
Vi söker extra/sommar personal till vår anläggning i Vingåker. Ingen tidigare erfarenhet behövs då vi utbildar på plats. Vi söker dig som är noggrann och positivt inställd till ditt arbete. Arbetsuppgifterna består av sortering och fyllnad av maskiner samt vik och pack. Vi ser gärna att du har minst B körkort då en del leveranser kan förekomma. Visa mer
Vi söker extra/sommar personal till vår anläggning i Vingåker. Ingen tidigare erfarenhet behövs då vi utbildar på plats. Vi söker dig som är noggrann och positivt inställd till ditt arbete. Arbetsuppgifterna består av sortering och fyllnad av maskiner samt vik och pack. Vi ser gärna att du har minst B körkort då en del leveranser kan förekomma. Visa mindre

Sommarvikarier till Funktionshinderomsorgen i Vingåker

Läs mer Jan 30
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. Vingåkers funktionshinderomsorg är organisatorisk placerad under ... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

Vingåkers funktionshinderomsorg är organisatorisk placerad under socialförvaltningen. Här arbetar drivna och engagerade medarbetare med att skapa en meningsfull vardag för våra brukare. Funktionshinderomsorgen består av daglig verksamhet, gruppbostäder, socialpsykiatri, personlig assistans och barnkorttids.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du fylla din sommar med roliga aktiviteter, roliga möten och samtidigt få minnen för livet? Vi söker nu vikarier som tillsammans med oss vill arbeta inom funktionshinderomsorgen i sommar!

Som medarbetare inom funktionshinderomsorgen kommer du arbeta med varierade arbetsuppgifter, ofta i vardagsnära situationer hos brukare, och du kommer ge stöd och service utifrån brukarens individuella behov. Du kommer arbeta med planering som utförs tillsammans med brukaren.

Hos oss kommer du få arbeta både självständigt och i nära samarbete med kollegor. Arbetet är rörligt, aktivt och du kommer du få stödja brukare att bli så självständiga som möjligt i sin vardag.

Arbetstiderna är förlagda både dag, kväll, natt och helg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är genuint intresserad av arbetet med människor! Du får gärna ha omvårdnadsutbildning, utbildning inom barn- och fritid eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer likvärdig. Som person är du trygg och pålitlig och du har ett gott bemötande och har lätt för att samarbeta med andra. En stor del av arbetet innefattar kommunikation med brukare, anhöriga och kollegor i både tal och skrift, du behöver därför behärska svenska på ett sådant sätt att du kan formulera dig och göra dig förstådd.

Erfarenhet av tidigare liknande arbetsuppgifter är meriterande. Erfarenhet av tidigare liknande arbetsuppgifter är meriterande.
Körkort är meriterande men inget krav.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Distributörer till Sommaren i Vingåker

Läs mer Jan 30
Svensk Hemleverans HB, del av NTM, bedriver verksamhet inom distributionsbranschen och har idag 1100 anställda. Vi distribuerar bland annat morgontidningar, post, veckotidningar, ODR, ADR och gods direkt hem till kunden 7 dagar i veckan. Svensk Hemleverans distribuerar i Östergötland, Norra Småland, Sörmland, Uppland och på Gotland. Svensk Hemleverans HB, del av NTM, söker nu... Visa mer
Svensk Hemleverans HB, del av NTM, bedriver verksamhet inom distributionsbranschen och har idag 1100 anställda. Vi distribuerar bland annat morgontidningar, post, veckotidningar, ODR, ADR och gods direkt hem till kunden 7 dagar i veckan. Svensk Hemleverans distribuerar i Östergötland, Norra Småland, Sörmland, Uppland och på Gotland.


Svensk Hemleverans HB, del av NTM, söker nu distributörer till sommaren. Arbetet kräver noggrannhet, punktlighet och att du förstår grundläggande svenska. Du gillar att arbeta fysiskt så god fysik är således ett plus. Som distributör hos oss är du nyckeln i verksamheten, det är du som ser till att det är rätt person som får tidningen, brevet eller paket som skall levereras.


Kravprofil:
Du skall vara noggrann och ha en hög servicekänsla.
Ta ansvar och gilla ensamarbete.
Ha fyllt 18 år, vilket krävs för nattarbete i Sverige.
På bildistrikt krävs B-körkort.
Läsa, tala och skriva flytande svenska eller engelska.
Giltigt arbetstillstånd i SverigeJOBBA MED OSS
Dina arbetsuppgifter innefattar att distribuera produkter till kunder nattetid. Förutom morgontidningar så distribuerar vi även andra tidningar, post, paket och liknande.
Tiden för när distriktet startar varierar beroende på vilket distrikt du får köra, starttid ca 01:00 måndag- lördag. Distriktet ska vara klart senast 06:00. Du behöver ingen erfarenhet men det är viktigt att du har god kondition, är noggrann och kan hålla ordning på nycklar och koder och annat som är viktigt i yrket. De första dagarna kommer du att få en gedigen introduktion med den ordinarie distributören som visar hur arbetet går till på natten. När du sedan jobbar själv har du till din hjälp en Androidtelefon med alla kunder och produkter i samt en elcykel, elmoped eller bil för att du smidigt ska kunna ta dig runt. Svenska eller engelska i tal och skrift krävs för att kunna kommunicera med kollegor och våra system.


Arbetet är möjligt att kombinera med annan sysselsättning t.ex. studier, annat deltidsarbete, barnledighet. m.m.
Vi eftersträvar jämställdhet & mångfald och värdesätter därför sökande med skilda bakgrunder och erfarenheter.
Anställning sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan via vår hemsida. Visa mindre

Stiftelsen Linden söker sommarvikarier

Läs mer Jan 23
Stiftelsen Linden bedriver LSS verksamheter där vi erbjuder boende och daglig verksamhet för personer med diagnosen autism. Vårt arbetssätt utgår från ett individfokus där varje hyresgästs individuella behov tillgodoses. Detta skapar vi genom ett förtydligande förhållningssätt och ett empatiskt och lågaffektivt bemötande som ger varje individ möjlighet att utvecklas i sin takt ... Visa mer
Stiftelsen Linden bedriver LSS verksamheter där vi erbjuder boende och daglig verksamhet för personer med diagnosen autism. Vårt arbetssätt utgår från ett individfokus där varje hyresgästs individuella behov tillgodoses. Detta skapar vi genom ett förtydligande förhållningssätt och ett empatiskt och lågaffektivt bemötande som ger varje individ möjlighet att utvecklas i sin takt och förmåga. Vår verksamhet är belägen i Strångsjö i Södermanland. Eftersom verksamheten är placerad på landsbygden utanför Vingåker och Katrineholm förutsätter det körkort och tillgång till egen bil. Vi söker dig som är lugn, positiv, stresstålig, självständig, strukturerad och kan följa givna arbetsrutiner. Du ska ha ett genuint intresse av att arbeta med människor som tänker och agerar annorlunda utifrån norm. Du ska ha förståelse och ödmjukhet inför det nya samt en vilja att lära. Du ska ha vana vid att använda dator, eftersom alla dokumentation sker digitalt. Det är meriterande av tidigare erfarenhet som personlig assistent eller av autism men ej ett krav. Du ska kunna arbeta alla veckor mellan 25 och 35


Att vara Behandlingspersonal/personlig assistent hos oss på Stiftelsen Linden handlar om arbeta för att tillvarata, beakta samt öka individens förmåga till personlig utveckling och ett ökat självbestämmande.


Viss del av tjänsten är sovande jour vilket betyder att du får sova en viss del av arbetstiden men gå upp ifall hyresgästen är i behov av hjälp. Resterande tid är dag,kväll och helg.


Du ska tillsammans med hyresgästen utföra alla de sysslor som allmänt förekommer i ett hem. Svara för att den boende erhåller den omvårdnad som dennes behov föreskriver. Ålagda arbetsrutiner skall följas och utföras inom fastställd tidsram. Bidra till ett positivt arbetsklimat genom att ha en positiv inställning till arbete, ha förmåga till empati, servicekänsla och ett professionellt bemötande av hyresgäst, anhöriga, gode män, arbetskamrater m.fl. Visa mindre

Sjuksköterska till sommarmånaderna i Vingåkers kommun

Läs mer Jan 15
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. Vingåkers äldreomsorg är en samlad enhet belägen i södra delarna ... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

Vingåkers äldreomsorg är en samlad enhet belägen i södra delarna av Vingåkers centralort. Här är all kompetens samlad under ett och samma tak! Vår samlade kompetens bidrar till hög service, kvalitativ vård och omsorg och närhet till både kollegor och chef. Hos oss är det effektivt att få tag på rätt person om rätt ärende! Äldreomsorgen består av somatisk avdelning, demensavdelning, korttidsboende och 5 hemtjänst grupper. Vår hemtjänst Minnas arbetar med dementa som vill bo kvar hemma och har blivit nationellt uppmärksammade för kvaliteten på sitt arbete.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta tillsammans med positiva och kompetenta kollegor som hjälps åt och gör sitt yttersta för sina patienter? Vi söker nu sjuksköterskor som vill arbeta under sommarmånaderna i våra verksamheter inom äldre- och funktionshinderomsorgen. Som arbetsgivare kan vi erbjuda dig semestervikariat på hel- eller deltid. Arbetstiden kommer vara förlagd till dag, kväll, helg eller natt.

Som sjuksköterska hos oss kommer du arbeta med att leda och planera det dagliga omvårdnadsarbetet inom verksamheten samt ansvara för omvårdnadsdokumentationen enligt gällande lagstiftning och rutiner. Du kommer arbeta med att utveckla och kvalitetssäkra omvårdnadsarbetet i enlighet med verksamhetens ledningssystem för omvårdnadsarbete och se till att vården och omvårdnaden utformas och genomförs i samråd med de boende.

Dokumentation sker i journalsystemet Treserva.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorg är det meriterande men inget krav. Vi söker både dig som är nyexaminerad och som har flerårig erfarenhet av sjuksköterskearbete. Oavsett om du är nyexaminerade eller har flerårig erfarenhet kommer du att utvecklas och delges stort eget ansvar hos oss!

Som person har du god samarbetsförmåga och du bidrar aktivt till en god arbetsmiljö genom ett gott bemötande mot både kollegor, anhöriga och brukare. Du är en driven person som är van vid att prioritera bland dina arbetsuppgifter.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Sommararbetare till

Läs mer Jan 14
Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam med olika sysslor kommer du att få ett mångsidigt jobb där det finns arbeten med yttre skötsel, så som gräsklippning och ogräsrensning m.m. Ja, det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och bri... Visa mer
Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam med olika sysslor kommer du att få ett mångsidigt jobb där det finns arbeten med yttre skötsel, så som gräsklippning och ogräsrensning m.m.

Ja, det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder.

Är det här du?
Just nu söker vi personer med olika bakgrund som är nyfikna på fastighetsskötaryrket. Så, om du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende, ja då är du personen vi söker.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev.


Anställningen mellan vecka 25-32 i lämpliga delar enligt ök.


skicka din ansökan senast den 26 april 2020. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag! Visa mindre

Sommararbetare till

Läs mer Jan 14
Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam med olika sysslor kommer du att få ett mångsidigt jobb där det finns arbeten med yttre skötsel, så som gräsklippning och ogräsrensning m.m. Ja, det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och bri... Visa mer
Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam med olika sysslor kommer du att få ett mångsidigt jobb där det finns arbeten med yttre skötsel, så som gräsklippning och ogräsrensning m.m.

Ja, det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder.

Är det här du?
Just nu söker vi personer med olika bakgrund som är nyfikna på fastighetsskötaryrket. Så, om du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende, ja då är du personen vi söker.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev.


Anställningen mellan vecka 25-32 i lämpliga delar enligt ök.


skicka din ansökan senast den 26 april 2020. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag! Visa mindre

Sommarvikarier till våra kunder i Vingåker

Läs mer Jun 26
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Om tjänsten: Vi söker ansvarsfulla och engagerade sommarvikarier till våra kunder i Vingåker. Våra kunder är barn, ungdomar och vuxna med olika fysiska och/eller psykiska funktionsnedsättn... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Om tjänsten:

Vi söker ansvarsfulla och engagerade sommarvikarier till våra kunder i Vingåker.
Våra kunder är barn, ungdomar och vuxna med olika fysiska och/eller psykiska funktionsnedsättningar därför söker vi assistenter med olika erfarenheter.
Som personlig assistent ska du finnas tillhands där funktionsnedsättningen sätter gränser. Det kan vara allt ifrån personlig hygien till matlagning.

Vi söker dig som:

Är glad, öppen och trygg i dig själv samt har en god arbetsmoral och arbetsglädje. Rollen som personlig assistent kräver att du är lyhörd inför hur kunden vill ha det.

Förmåga att kunna känna in och anpassa sitt arbete utifrån kundens behov. Att förstå när man ska ta plats och när man ska dra sig undan. Förståelse för att det är kundens behov och önskemål som styr hur arbetet ska utföras och därigenom förmåga att kunna lägga sina personliga åsikter/värderingar åt sidan.

Som personlig assistent behöver man vara pålitlig och lojal. Att du är flexibel är något vi ser som positivt i ditt arbete som personlig assistent. Det innebär i detta fall att man kan hantera föränderlighet under arbetsdagen. Planer kan ändras, kunden kan ha bättre/sämre dagar etc

Vi erbjuder:

Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag samt helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Från 1 juni till 31 augusti med möjlighet till förlängning. Hos vissa kunder finns behov av vikarier redan idag.
Vi läser ansökningar löpande och kan anställa tidigare så skicka in din ansökan redan idag.

 

Hos våra barnkunder så kräver vi att ni visar upp ett utdrag från belastningsregistret så beställ ett redan idag.

Vi kommer också att begära 2 referenser så skriv med dessa i ditt personliga brev eller CV.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9) Visa mindre

Kvinna söker personlig assistent på sommarvikariat

Läs mer Jun 7
Visa mer
Visa mindre

Är du ung och brinner för Vingåker? Vi behöver dig i sommar!

Läs mer Maj 15
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. På kommunens verksamhetsområde samhällsbyggnad arbetar vi bland a... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

På kommunens verksamhetsområde samhällsbyggnad arbetar vi bland annat med näringslivsfrågor, översikts- och detaljplaner och landsbygdsutveckling. Vi jobbar strategiskt med samhällsutveckling och det innebär att vi samarbetar med nästan alla kommunens områden för att göra Vingåkersbygden till en så bra plats som möjligt att leva i.

Det är viktigt att få in ett ungdomsperspektiv på hur Vingåkersbygden ska utvecklas och därför vill vi anställa ett antal ungdomar under tre veckor i sommar.

ARBETSUPPGIFTER
Som sommarjobbare på vår samhällsbyggnadsenhet kommer du arbeta tillsammans med handledare för att utveckla Vingåkersbygden. Du kommer tillsammans med andra sommarjobbare att, med ett ungdomsperspektiv, planera för yttermiljö, aktiviteter och delta i insatser för samhällsutveckling i Vingåkersbygden. Ni kommer tillsammans att utforma en del av arbetsuppgifterna utifrån eget intresse.
Tidigare år har sommarjobbarna på samhällsbyggnad arbetat med samhällsutveckling med perspektivet ungdom, för att på bästa sätt skapa en attraktiv miljö i Vingåkersbygden att besöka, bo och leva i. De har exempelvis intervjuat Vingåkersbor och turister för att utveckla det lokala näringslivet, arbetat tillsammans med säkerhetsansvarig vid trygghetsvandringar och hållit föredrag för våra kommunpolitiker med förslag på insatser.
Genom detta arbete kommer du få erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation och du kommer att praktiskt bidra till utvecklingsarbetet som sker i Vingåkersbygden.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är mellan 16 och 18 år och bor i Vingåkers kommun. Du vill vara med och påverka Vingåkers bygden och bidra till att skapa en positiv anda i kommunen. Som person är du nyfiken och samarbetsvillig och tycker det är viktigt att alla i gruppen kommer till tals.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

fastighetsskötare med yttre miljöansvar

Läs mer Apr 30
Det lokala bolaget med fastigheter inom såväl allmännyttan som lokaler med inriktning alltifrån slott till förskolor men även ett vattenkraftbolag ger en spännande och variationsrik miljö i ett trevligt sällskap. Vårt team söker nu en kollegaArbetet innebär ansvar för yttre skötsel av bolagens olika områden t ex gräsklippning, trimning, ogräsrensning, hålla ordning på miljöhus,... Visa mer
Det lokala bolaget med fastigheter inom såväl allmännyttan som lokaler med inriktning alltifrån slott till förskolor men även ett vattenkraftbolag ger en spännande och variationsrik miljö i ett trevligt sällskap. Vårt team söker nu en kollegaArbetet innebär ansvar för yttre skötsel av bolagens olika områden t ex gräsklippning, trimning, ogräsrensning, hålla ordning på miljöhus, tömma papperskorgar och byta lampor. Helt enkelt se till att dina utsedda områden hålls rena och är välskötta. Du måste kunna köra traktor och åkgräsklippare.Meriterande är behörighet på röjsåg, motorsåg m.m.DINA KVALIFIKATIONER • Du är händig och praktiskt lagd • Du har vana av att köra åkgräsklippare. • Du är serviceinriktad och självgående. • Du trivs med att arbeta såväl ensam som i team. • Du är social och bemöter kunder och kollegor på ett trevligt sätt. • Du talar och skriver svenska obehindrat. • B-körkort är ett krav. Visa mindre

Sommarvärd / Fritidspedagog till Vingåkers kommun

Läs mer Apr 24
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Under sommaren arbetar Vingåkers kommun för a... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.ARBETSUPPGIFTER
Under sommaren arbetar Vingåkers kommun för att skapa en aktiv och rolig sommar för våra yngre medborgare. Vi arbetar aktivt för att skapa och möjliggöra aktiviteter, arbetar för att höja framtidstron och skapa goda förutsättningar för våra barns framtid. Till sommaren 2019 söker nu en sommarvärd som tillsammans med personal på vår fritidsgård och kommunens feriearbetare kommer se till att barnen i Vingåkers kommun får en aktiv och händelserik sommar.

Som sommarvärd kommer du ta initiativ till roliga aktiviteter som kan passa barn mellan åldrarna 6-15 år. Du kommer ha tillgång till Vingåkers kommuns Skojbuss, vilket du kan använda för att ta med barnen på olika aktiviteter i Vingåkersbygden.

Som sommarvärd kommer du även att arbeta med våra feriearbetare, ungdomar födda 02, som fått sommarjobb i kommunen. Ihop med dem kommer du ansvara för vårt café i Tennisparken och spåna vilka aktiviteter som kan locka kommunens barn och unga.

Till den här tjänsten söker vi dig, som är en trygg vuxen som våra vårdnadshavare och barn kan lita på och känna sig trygga med. Du kommer, både enskilt och tillsammans med barnen, arbeta för att se förbättringar som kan göras i Vingåkers kommun för att tillsammans skapa en stark framtidstro hos våra unga. Ett omväxlande och roligt arbete ihop med Vingåkers kommuns framtid!

KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker tycker om att arbeta med barn i varierade åldrar. Du är ansvarstagande och förstår utmaningen i att finna aktiviteter som kan passa alla med olika intressen och ålder. Du är kreativ och initiativtagande. Samtidigt som du är aktiv och trivs med att vara ute är du en trygg och stabil vuxen som barnen kan vända sig till och lita på.

Vi ser gärna att du är utbildad fritidspedagog eller har erfarenhet av att arbeta med barn via ex. fritidshem. Du är kanske pensionerad från skolan och vill spendera din sommar med kommunens fantastiska ungdomar. B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Sommarvikarier till våra kunder i Vingåker

Läs mer Apr 23
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Om tjänsten: Vi söker ansvarsfulla och engagerade sommarvikarier till våra kunder i Vingåker. Våra kunder är barn, ungdomar och vuxna med olika fysiska och/eller psykiska funktionsnedsättn... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Om tjänsten:

Vi söker ansvarsfulla och engagerade sommarvikarier till våra kunder i Vingåker.
Våra kunder är barn, ungdomar och vuxna med olika fysiska och/eller psykiska funktionsnedsättningar därför söker vi assistenter med olika erfarenheter.
Som personlig assistent ska du finnas tillhands där funktionsnedsättningen sätter gränser. Det kan vara allt ifrån personlig hygien till matlagning.

Vi söker dig som:

Är glad, öppen och trygg i dig själv samt har en god arbetsmoral och arbetsglädje. Rollen som personlig assistent kräver att du är lyhörd inför hur kunden vill ha det.

Förmåga att kunna känna in och anpassa sitt arbete utifrån kundens behov. Att förstå när man ska ta plats och när man ska dra sig undan. Förståelse för att det är kundens behov och önskemål som styr hur arbetet ska utföras och därigenom förmåga att kunna lägga sina personliga åsikter/värderingar åt sidan.

Som personlig assistent behöver man vara pålitlig och lojal. Att du är flexibel är något vi ser som positivt i ditt arbete som personlig assistent. Det innebär i detta fall att man kan hantera föränderlighet under arbetsdagen. Planer kan ändras, kunden kan ha bättre/sämre dagar etc

Vi erbjuder:

Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag samt helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Från 1 juni till 31 augusti med möjlighet till förlängning. Hos vissa kunder finns behov av vikarier redan idag.
Vi läser ansökningar löpande och kan anställa tidigare så skicka in din ansökan redan idag.

 

Hos våra barnkunder så kräver vi att ni visar upp ett utdrag från belastningsregistret så beställ ett redan idag.

Vi kommer också att begära 2 referenser så skriv med dessa i ditt personliga brev eller CV.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9) Visa mindre

Stiftelsen Linden söker 1 st sommarvikarie för sovande journatt vecka 27 - 32

Läs mer Apr 10
Att vara Behandlingspersonal/personlig assistent hos oss på Stiftelsen Linden handlar om arbeta för att tillvarata, beakta samt öka individens förmåga till personlig utveckling och ett ökat självbestämmande. Tjänsten är sovande jour vilket betyder att du får sova en viss del av arbetstiden men gå upp ifall hyresgästen är i behov av hjälp. Du ska tillsammans med hyresgästen u... Visa mer
Att vara Behandlingspersonal/personlig assistent hos oss på Stiftelsen Linden handlar om arbeta för att tillvarata, beakta samt öka individens förmåga till personlig utveckling och ett ökat självbestämmande.

Tjänsten är sovande jour vilket betyder att du får sova en viss del av arbetstiden men gå upp ifall hyresgästen är i behov av hjälp.

Du ska tillsammans med hyresgästen utföra alla de sysslor som allmänt förekommer i ett hem. Svara för att den boende erhåller den omvårdnad som dennes behov föreskriver. Ålagda arbetsrutiner skall följas och utföras inom fastställd tidsram. Bidra till ett positivt arbetsklimat genom att ha en positiv inställning till arbete, ha förmåga till empati, servicekänsla och ett professionellt bemötande av hyresgäst, anhöriga, gode män, arbetskamrater m.fl.


Vi söker dig som är lugn, positiv, stresstålig, självständig, strukturerad och kan följa givna arbetsrutiner. Du ska ha ett genuint intresse av att arbeta med människor som tänker och agerar annorlunda utifrån norm. Du ska ha förståelse och ödmjukhet inför det nya samt en vilja att lära. Du ska ha vana vid att använda dator, eftersom alla dokumentation sker digitalt. Det är meriterande av tidigare erfarenhet som personlig assistent eller av autism men ej ett krav. Du ska kunna arbeta alla veckor mellan 27 och 32.Stiftelsen Linden bedriver LSS verksamheter där vi erbjuder boende och daglig verksamhet för personer med diagnosen autism. Vårt arbetssätt utgår från ett individfokus där varje hyresgästs individuella behov tillgodoses. Detta skapar vi genom ett förtydligande förhållningssätt och ett empatiskt och lågaffektivt bemötande som ger varje individ möjlighet att utvecklas i sin takt och förmåga. Vår verksamhet är belägen i Strångsjö i Södermanland. Eftersom verksamheten är placerad på landsbygden utanför Vingåker och Katrineholm förutsätter det körkort och tillgång till egen bil. Visa mindre

Stiftelsen Linden söker 1 st sommarvikarie för vecka 25 - 32

Läs mer Apr 10
Att vara Behandlingspersonal/personlig assistent hos oss på Stiftelsen Linden handlar om arbeta för att tillvarata, beakta samt öka individens förmåga till personlig utveckling och ett ökat självbestämmande. Viss del av tjänsten är sovande jour vilket betyder att du får sova en viss del av arbetstiden men gå upp ifall hyresgästen är i behov av hjälp. Resterande tid är dag,kvä... Visa mer
Att vara Behandlingspersonal/personlig assistent hos oss på Stiftelsen Linden handlar om arbeta för att tillvarata, beakta samt öka individens förmåga till personlig utveckling och ett ökat självbestämmande.

Viss del av tjänsten är sovande jour vilket betyder att du får sova en viss del av arbetstiden men gå upp ifall hyresgästen är i behov av hjälp. Resterande tid är dag,kväll och helg.

Du ska tillsammans med hyresgästen utföra alla de sysslor som allmänt förekommer i ett hem. Svara för att den boende erhåller den omvårdnad som dennes behov föreskriver. Ålagda arbetsrutiner skall följas och utföras inom fastställd tidsram. Bidra till ett positivt arbetsklimat genom att ha en positiv inställning till arbete, ha förmåga till empati, servicekänsla och ett professionellt bemötande av hyresgäst, anhöriga, gode män, arbetskamrater m.fl.


Vi söker dig som är lugn, positiv, stresstålig, självständig, strukturerad och kan följa givna arbetsrutiner. Du ska ha ett genuint intresse av att arbeta med människor som tänker och agerar annorlunda utifrån norm. Du ska ha förståelse och ödmjukhet inför det nya samt en vilja att lära. Du ska ha vana vid att använda dator, eftersom alla dokumentation sker digitalt. Det är meriterande av tidigare erfarenhet som personlig assistent eller av autism men ej ett krav. Du ska kunna arbeta alla veckor mellan 25 och 32.Stiftelsen Linden bedriver LSS verksamheter där vi erbjuder boende och daglig verksamhet för personer med diagnosen autism. Vårt arbetssätt utgår från ett individfokus där varje hyresgästs individuella behov tillgodoses. Detta skapar vi genom ett förtydligande förhållningssätt och ett empatiskt och lågaffektivt bemötande som ger varje individ möjlighet att utvecklas i sin takt och förmåga. Vår verksamhet är belägen i Strångsjö i Södermanland. Eftersom verksamheten är placerad på landsbygden utanför Vingåker och Katrineholm förutsätter det körkort och tillgång till egen bil. Visa mindre

Hemtjänsten i Vingåker söker sommarvikarier!

Läs mer Mar 25
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig, Du som vill fylla din sommar med ... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig, Du som vill fylla din sommar med spännande erfarenheter och nya upplevelser! Nu söker Vingåkers kommun personal till hemtjänsten för sommaren 2019.

Att arbeta inom äldreomsorgen innebär att du arbetar nära människor och hjälper dem i deras vardag. Du kommer bli högt värdesatt och bekräftad för dina arbetsuppgifter. Tillsammans med dina kollegor kommer du dessutom få en väldigt rolig sommar med varierade och stimulerade arbetsuppgifter, som gör skillnad för våra äldre!

I vår hemtjänst tillhör du en av våra hemtjänstgruppen men din arbetsplats är hemma hos våra brukare. Det innebär att du får ett varierat arbete där du rör dig mycket ute. Du kommer ta dig mellan våra brukares hem med hjälp av bil eller cykel. Väl hemma hos våra brukare arbetar du utifrån ett salutogent förhållningssätt vilket innebär att du ger individanpassad hjälp. Du möter våra brukare direkt i deras hem och behöver visa värdighet och respekt gentemot att finnas i deras bostad.

Vingåkers kommun satsar i år på att ge en morot till er som vill arbeta en längre period. Det betyder att du får en extra ersättning utifrån en uppmuntransstege, där du som vikarie får en högre ersättning när du arbetar 6 veckor eller fler.

KVALIFIKATIONER
För att du ska kunna arbeta som sommarvikarie inom äldreomsorgen behöver du ha fyllt 18 år. Du får gärna studera, eller ha annan erfarenhet av vård och omsorg. För att hitta rätt personer kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet och värdera dig som är självgående, hjälpsam och gillar att arbeta med människor. Du behöver vara ansvarsfull och engagerad eftersom arbetet innebär kvalificerad omsorg som tillgodoser brukarens behov. Du behärskar svenska på ett sätt så att du kan kommunicera med våra brukare och dina kollegor samt ta del av journalanteckningar i vårt journalsystem.

För arbete i hemtjänst krävs B-körkort.

Vi kommer prioritera dig som vill arbeta sammanhängande under vår semesterperiod som sträcker sig mellan vecka 26 - 33. B-körkort
Slutförd eller pågående utbildning till undersköterska är meriterande.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Sjuksköterskor till sommaruppdrag i Vingåker!

Läs mer Mar 16
Vi söker dig som är leg. sjuksköterska med stort intresse för arbete inom hemsjukvård och särskilt boende. Att arbeta som sjuksköterskekonsult är utvecklande och lärorikt. Du är en driven och engagerad sjuksköterska som är trygg både som person och i din profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. God datavana är ett krav liksom svenska i tal och skrift. Arbetet ställ... Visa mer
Vi söker
dig som är leg. sjuksköterska med stort intresse för arbete inom hemsjukvård och särskilt boende. Att arbeta som sjuksköterskekonsult är utvecklande och lärorikt. Du är en driven och engagerad sjuksköterska som är trygg både som person och i din profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. God datavana är ett krav liksom svenska i tal och skrift. Arbetet ställer stora krav på att du kan arbeta självständigt och flexibilitet.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för en legitimerad sjuksköterska, bland annat:

-Planering av omvårdnad
-Medicindelning/administrera insulin
-Provtagning
-Medicinsk rond med läkare
-Samverkan med övrig vård- och paramedicinsk personal

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
• Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken Visa mindre

Kvinna söker personlig assistent på sommarvikariat

Läs mer Mar 13
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Om tjänsten: Vår kund är en kvinna med MS som behöver stöd med hushållssysslor, personlig hygien samt vid exempelvis besök på badhuset, träning och andra dagliga aktiviteter. Kunden åker ib... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Om tjänsten:

Vår kund är en kvinna med MS som behöver stöd med hushållssysslor, personlig hygien samt vid exempelvis besök på badhuset, träning och andra dagliga aktiviteter. Kunden åker ibland på resa, en weekend eller längre, och som assistent är det bra om du är beredd på att kunna följa med på dessa resor.

Vi söker dig som vill arbeta som sommarvikarie hos vår kund, du kommer arbeta på ett schema under sommarperioden. Arbetstiderna hos kunden är fördelade på främst dagtid, både vardag och helg.

Vi söker dig som:


• Gärna har erfarenhet från en liknande roll
• Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrif

Vi söker dig som är en positiv person, som ser möjligheter istället för problem. Du behöver vara trygg och säker i dig själv. Du behöver ha "skinn på näsan" samt kunna ha en rak och tydlig kommunikation. Det är en fördel om du har ett visst intresse av matlagning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom vård, omsorg eller personlig assistans.

Urval kommer att ske löpande och stor vikt läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag och helg

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv". Visa mindre

Sommarvikarier till våra kunder i Vingåker

Läs mer Mar 8
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Om tjänsten: Vi söker ansvarsfulla och engagerade sommarvikarier till våra kunder i Vingåker. Våra kunder är barn, ungdomar och vuxna med olika fysiska och/eller psykiska funktionsnedsättn... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Om tjänsten:

Vi söker ansvarsfulla och engagerade sommarvikarier till våra kunder i Vingåker.
Våra kunder är barn, ungdomar och vuxna med olika fysiska och/eller psykiska funktionsnedsättningar därför söker vi assistenter med olika erfarenheter.
Som personlig assistent ska du finnas tillhands där funktionsnedsättningen sätter gränser. Det kan vara allt ifrån personlig hygien till matlagning.

Vi söker dig som:

Är glad, öppen och trygg i dig själv samt har en god arbetsmoral och arbetsglädje. Rollen som personlig assistent kräver att du är lyhörd inför hur kunden vill ha det.

Förmåga att kunna känna in och anpassa sitt arbete utifrån kundens behov. Att förstå när man ska ta plats och när man ska dra sig undan. Förståelse för att det är kundens behov och önskemål som styr hur arbetet ska utföras och därigenom förmåga att kunna lägga sina personliga åsikter/värderingar åt sidan.

Som personlig assistent behöver man vara pålitlig och lojal. Att du är flexibel är något vi ser som positivt i ditt arbete som personlig assistent. Det innebär i detta fall att man kan hantera föränderlighet under arbetsdagen. Planer kan ändras, kunden kan ha bättre/sämre dagar etc

Vi erbjuder:

Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag samt helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Från 1 juni till 31 augusti med möjlighet till förlängning. Hos vissa kunder finns behov av vikarier redan idag.
Vi läser ansökningar löpande och kan anställa tidigare så skicka in din ansökan redan idag.

 

Hos våra barnkunder så kräver vi att ni visar upp ett utdrag från belastningsregistret så beställ ett redan idag.

Vi kommer också att begära 2 referenser så skriv med dessa i ditt personliga brev eller CV.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9) Visa mindre

Sjuksköterskor till sommaruppdrag i Vingåker!

Läs mer Mar 6
Vi söker dig som är leg. sjuksköterska med stort intresse för arbete inom hemsjukvård och särskilt boende. Att arbeta som sjuksköterskekonsult är utvecklande och lärorikt. Du är en driven och engagerad sjuksköterska som är trygg både som person och i din profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. God datavana är ett krav liksom svenska i tal och skrift. Arbetet ställ... Visa mer
Vi söker
dig som är leg. sjuksköterska med stort intresse för arbete inom hemsjukvård och särskilt boende. Att arbeta som sjuksköterskekonsult är utvecklande och lärorikt. Du är en driven och engagerad sjuksköterska som är trygg både som person och i din profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. God datavana är ett krav liksom svenska i tal och skrift. Arbetet ställer stora krav på att du kan arbeta självständigt och flexibilitet.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för en legitimerad sjuksköterska, bland annat:

-Planering av omvårdnad
-Medicindelning/administrera insulin
-Provtagning
-Medicinsk rond med läkare
-Samverkan med övrig vård- och paramedicinsk personal

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
• Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken Visa mindre

Sjuksköterskor som är nyfikna på arbete inom rättspykiatri

Läs mer Mar 4
Regionsjukhuset Karsudden Regionsjukhuset Karsudden är mitt i ett spännande förnyelsearbete och det pågår en intensiv utveckling av verksamheten där våra sjuksköterskor har stor delaktighet. Tillsammans skapar vi ett sjukhus för framtiden. Nu har du som är nyfiken och intresserad av rättspsykiatri en möjlighet att prova jobbet som sjuksköterska hos oss och våra patienter u... Visa mer
Regionsjukhuset Karsudden

Regionsjukhuset Karsudden är mitt i ett spännande förnyelsearbete och det pågår en intensiv utveckling av verksamheten där våra sjuksköterskor har stor delaktighet. Tillsammans skapar vi ett sjukhus för framtiden.
Nu har du som är nyfiken och intresserad av rättspsykiatri en möjlighet att prova jobbet som sjuksköterska hos oss och våra patienter under sommaren 2019.

Om oss
Regionsjukhuset Karsudden i Katrineholm är Sveriges största rättspsykiatriska sjukhus, som i februari 2019 öppnat en ny avdelning och expanderat till 143 vårdplatser. Katrineholm ligger 25 min med tåg från Norrköping och ca 50 min med tåg från Stockholm. Vi vill vara en pendlingsvänlig arbetsplats och erbjuder lånecyklar, samt cykelpendula vid järnvägsstationen och övernattningsmöjligheter på sjukhusområdet för våra medarbetare. Merparten av patienterna vårdas enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LRV). På sjukhuset finns bland annat goda läkar-, psykolog- och aktiveringsterapeutiska resurser.
Sjukhuset erbjuder dig ett stimulerande arbete tillsammans med övriga professioner i ett positivt behandlingsklimat, där du som sjuksköterska kan arbeta långsiktigt med rättspsykiatrisk vård och omvårdnad


Dina arbetsuppgifter
Som sjuksköterska har du omvårdnads – och planeringsansvar. Du ansvarar för att patienterna får en god och säker vård genom hela omvårdnadsprocessen, samt bidrar till verksamhetens kvalitet- och säkerhetsarbete. Du ingår i ett team runt patienten där du bidrar med din kompetens tillsammans med övriga professioner.


Din kompetens
Du kan vara nyutbildad sjuksköterska med intresse för psykiatrisk vård eller så har du erfarenhet från olika verksamheter. Du kommer att använda dig själv som ett verktyg för att skapa en vårdrelation där patienten ges möjlighet till bearbetning och rustas för framtiden. Tycker du dessutom om att ta ansvar och egna initiativ, drivs av utmaningar och vill utvecklas inom din profession med goda läkar- och paramedicinska resurser, då har du hittat rätt!
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tidsbegränsad anställning på 100 % eller enligt överenskommelse, tjänsten kan naturligtvis bli tillsvidare om du känner att du hamnat rätt i yrkeslivet! Det finns goda möjligheter att kombinera familj och fritid genom bra schemaläggning.

Upplysningar om tjänsten lämnas av enhetschefer på vårdenheterna

Emelie Arvidsson
Andreas Dahlqvist
Mikael Kjellander
Negin Motamedi
Anna-Lena Mäki-Heikkilä
Johan Svenningson
Sophia Åbrink
Samtliga nås via växeln på tfn 0150-560 10. Fackliga representanter nås på samma telefonnummer.


Kom och jobba hos oss på Regionsjukhuset Karsudden!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-04-30.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Kock / Kokerska

Läs mer Feb 14
Vårnäs behandlingshem har 38 platser. Vi har även anhörigprogram och utbildningssatsningar med internat. Köket producerar 50-60 portioner/måltid. ARBETSUPPGIFTER Arbetet som kock består av sedvanliga uppgifter i ett storkök, planering, tillagning och servering, diskning/städning av redskap, maskiner, lokalytor samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Arbetsuppgi... Visa mer
Vårnäs behandlingshem har 38 platser. Vi har även anhörigprogram och utbildningssatsningar med internat. Köket producerar 50-60 portioner/måltid.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som kock består av sedvanliga uppgifter i ett storkök, planering, tillagning och servering, diskning/städning av redskap, maskiner, lokalytor samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Arbetsuppgifterna är schemalagda och omfattar även städ och tvätt i övriga lokaler.

KVALIFIKATIONER
Du har slutbetyg från gymnasieskolans program med inriktning mot restaurang och storhushåll eller annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du förväntas ha erfarenhet från arbete i storkök, datorvana och administrativa färdigheter är meriterande. Vidare har du god samarbetsförmåga, är flexibel och har hög social kompetens. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga mognad och lämplighet.

Bred arbetslivserfarenhet och utbildning i livsmedelshygien är meriterande. Du ska ha goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift. Visa mindre

Sommarvikarier till Individ - och familjeomsorgen!

Läs mer Feb 11
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. Individ och familjeomsorgen i Vingåker är en framåtsträvande arbe... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

Individ och familjeomsorgen i Vingåker är en framåtsträvande arbetsplats. Sedan 2016 är vi HBTQ-certifierade enligt RFSL och här uppmuntrar vi våra medarbetare till nytänkande, förbättringsarbete och utveckling. Vi strävar efter att vara en dynamisk arbetsplats i framkant och månar om vår arbetsmiljö. Hos oss arbetar 25 medarbetare inom olika handläggningsområden.

ARBETSUPPGIFTER
Arbete på socialtjänsten är utmanande, stimulerande och varierande. Hos oss kommer du uppleva god teamkänsla, stöttande kollegor och nära tillgång till arbetsledning.
Individ och familjeomsorgen består av IFO-chef, en reception samt team inom:

• Ekonomiskt bistånd
• Vuxen/missbruk
• Utredning barn och familj,
• Familjehemsutredning, öppenvård stöd och behandling samt,
• Äldre- och funktionshinderomsorg

På IFO arbetar vi med myndighetsutövning och:

• handläggningar av ansökningar om försörjningsstöd/ekonomiskt bistånd,
• handläggningar av orosanmälningar gällande bar och familjer, samt
• biståndshandläggning mot äldreomsorgen och missbruk.

Som semesterresurs kommer du att arbeta med erfarna kollegor men också tilldelas ansvar för eget arbete som ska utföras. Främst kommer arbetet bestå i att vara en resurs där behovet för stunden är störst. Du kommer under din tid hos oss utveckla bred kunskap inom socialtjänstlagen och arbetet inom individ- och familjeomsorgen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som studerar socionomutbildning eller likvärdig utbildning. Du behöver minst har slutfört termin 5 på socionomutbildning för att vara aktuell för tjänsten. Du har tidigare erfarenhet socialt arbete och du har kunskaper om gällande lagstiftning och erfarenhet av myndighetsutövning, kanske genom arbetslivserfarenhet eller VFU.

Som person har du lätt för att samarbeta och strävar efter en god stämning mellan dina medarbetare. Du är ansvarstagande och ser verksamhetens möjligheter till utveckling. Det är viktigt att du tillhandahåller ett professionellt förhållningssätt i ditt bemötande som präglas av ödmjukhet och respekt. Språkkunskaper utöver svenska och engelska är en merit.
Körkort ett krav

Intervjuer kommer ske löpande och kan infalla innan ansökningstiden är slut så sök redan idag! Pågående socionomutbildning

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Sommarvikarier till Äldreomsorgen i Vingåkers kommun

Läs mer Jan 29
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig, Du som vill fylla din sommar med ... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig, Du som vill fylla din sommar med spännande erfarenheter och nya upplevelser! Nu söker Vingåkers kommun omsorgspersonal till sommaren 2019.

Under sommarmånaderna har du möjlighet att arbeta inom flera av våra viktiga verksamheter. Oavsett om du vill arbeta inom särskilt boende eller hemtjänst, kommer du arbeta nära människor och hjälpa dem i deras vardag.

I vår hemtjänst tillhör du en av våra hemtjänstgrupper men din arbetsplats är hemma hos våra brukare. Det innebär att du får ett varierat arbete där du rör dig mycket ute. Du möter våra brukare direkt i deras hem och behöver visa värdighet och respekt gentemot att finnas i deras bostad.

På vårt vård- och omsorgsboende arbetar du inne på ett boende men du kan få arbeta på olika avdelningar. Arbetet på Humlegården och Ekgården innebär kvalificerad vård och omsorg av våra brukare. På våra boenden bor vår brukare i egna lägenheter och det är viktigt att du möter våra brukare med respekt och värdighet i deras bostad.

Att arbeta inom äldreomsorgen, oavsett om du arbetar i hemtjänst eller inne på boende, innebär att du arbetar nära människor och hjälper dem i deras vardag. Du kommer bli högt värdesatt och bekräftad för dina arbetsuppgifter. Tillsammans med dina kollegor kommer du dessutom få en väldigt rolig sommar med varierade och stimulerade arbetsuppgifter, som gör skillnad för våra äldre!

Vingåkers kommun satsar i år på att ge en morot till er som vill arbeta en längre period. Det betyder att du får en extra ersättning utifrån en uppmuntransstege, där du som vikarie får en högre ersättning när du arbetar 6 veckor eller fler.

KVALIFIKATIONER
För att du ska kunna arbeta som sommarvikarie inom äldreomsorgen behöver du ha fyllt 18 år. Du får gärna studera, eller ha annan erfarenhet av, vård och omsorg. För att hitta rätt personer kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet och värdera dig som är självgående, hjälpsam och gillar att arbeta med människor. Du behöver vara ansvarsfull och engagerad eftersom arbetet innebär kvalificerad omsorg som tillgodoser brukarens behov. Du behärskar svenska på ett sätt så att du kan kommunicera med våra brukare och dina kollegor samt ta del av journalanteckningar i vårt journalsystem.

Vi kommer prioritera dig som vill arbeta sammanhängande under vår semesterperiod som sträcker sig mellan vecka 26 33.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Sommarvikarier till Funktionshinderomsorgen i Vingåker

Läs mer Jan 29
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Efter snö, is och kyla kommer SOMMAREN! Vi sö... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.ARBETSUPPGIFTER
Efter snö, is och kyla kommer SOMMAREN! Vi söker nu vikarier som tillsammans med oss vill arbeta inom funktionshinderomsorgen i sommar. Arbetsuppgifter är varierade och givande och består i att ge stöd och god livskvalitet i vardagen, utifrån brukarens indivudella behov. I arbetet ingår det att hjälpa och stödja brukare oavsett om det handlar om gemensam planering och utförs tillsammans med brukaren. Du arbetar både självstädnigt och i samverkan med andra i arbetslaget. Arbetstidens är schemalagd både dag, kväll, natt och helger.

Vi söker sommarvikarier till Särskilt boende LSS, Socialpsykiatrin, boendestöd, barnkorttids, daglig verksamhet och personlig assistans.

Vingåkers kommun satsar i år på att ge en morot till er som vill arbeta en längre period. Det betyder att du får en extra ersättning utifrån en uppmuntransstege, där du får en högre ersättning när du arbetar 6 veckor eller fler. Arbetar du fler än 6 veckor erbjuder vi månadslön.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är genuint intresserad och engagerad i ditt arbete, gärna med omvårdnadsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Som person är du trygg och pålitlig och du har ett gott bemötande och har lätt för att samarbeta med andra. Du behärskar svenska på ett sätt så att du kan kommunicera med våra brukare och dina kollegor.

Vi kommer prioritera dig som kan arbeta sammanhängande under vår semesterperiod som sträcker sig mellan vecka 26 och 33.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Sommarjobb till funktionshinderomsorgen i Vingåkers kommun!

Läs mer Jan 22
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Efter snö, is och kyla kommer SOMMAREN! Vi söke... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Efter snö, is och kyla kommer SOMMAREN! Vi söker nu vikarier som tillsammans med oss vill arbeta inom funktionshinderomsorgen i sommar. Arbetsuppgifter är varierade och givande och består i att ge stöd och god livskvalitet i vardagen, utifrån brukarens indivudella behov. I arbetet ingår det att hjälpa och stödja brukare oavsett om det handlar om gemensam planering och utförs tillsammans med brukaren. Du arbetar både självstädnigt och i samverkan med andra i arbetslaget. Arbetstidens är schemalagd både dag, kväll, natt och helger.

Vi söker sommarvikarier till Särskilt boende LSS, Socialpsykatrin, boendestöd, barnkorttids, daglig verksamhet och personlig assistans.

Vingåkers kommun satsar i år på att ge en morot till er vikarier som vill arbeta en längre period. Det betyder att du får en extra ersättning utifrån en uppmuntransstege, där du som vikarie får en högre ersättning när du arbetar 6 veckor eller fler. Arbetar du fler än 6 veckor erbjuder vi månadslön.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är genuint intresserad och engagerad i ditt arbete, gärna med omvårdnadsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Som person är du trygg och pålitlig och du har ett gott bemötande och har lätt för att samarbeta med andra. Du behärskar svenska på ett sätt så att du kan kommunicera med våra brukare och dina kollegor.

Vi kommer prioritera dig som kan arbeta sammanhängande under vår semesterperiod som sträcker sig mellan vecka 26 33.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Sommarvikarier till Individ - och familjeomsorgen!

Läs mer Jan 17
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. Individ och familjeomsorgen i Vingåker är en framåtsträvande arbe... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

Individ och familjeomsorgen i Vingåker är en framåtsträvande arbetsplats. Sedan 2016 är vi HBTQ-certifierade enligt RFSL och här uppmuntrar vi våra medarbetare till nytänkande, förbättringsarbete och utveckling. Vi strävar efter att vara en dynamisk arbetsplats i framkant och månar om vår arbetsmiljö. Hos oss arbetar 25 medarbetare inom olika handläggningsområden.

ARBETSUPPGIFTER
Arbete på socialtjänsten är utmanande, stimulerande och varierande. Hos oss kommer du uppleva god teamkänsla, stöttande kollegor och nära tillgång till arbetsledning.
Individ och familjeomsorgen består av IFO-chef, en reception samt team inom:

• Ekonomiskt bistånd
• Vuxen/missbruk
• Utredning barn och familj,
• Familjehemsutredning, öppenvård stöd och behandling samt,
• Äldre- och funktionshinderomsorg

På IFO arbetar vi med myndighetsutövning och:

• handläggningar av ansökningar om försörjningsstöd/ekonomiskt bistånd,
• handläggningar av orosanmälningar gällande bar och familjer, samt
• biståndshandläggning mot äldreomsorgen och missbruk.

Som semesterresurs kommer du att arbeta med erfarna kollegor men också tilldelas ansvar för eget arbete som ska utföras. Främst kommer arbetet bestå i att vara en resurs där behovet för stunden är störst. Du kommer under din tid hos oss utveckla bred kunskap inom socialtjänstlagen och arbetet inom individ- och familjeomsorgen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som studerar socionomutbildning eller likvärdig utbildning. Du behöver minst har slutfört termin 5 på socionomutbildning för att vara aktuell för tjänsten. Du har tidigare erfarenhet socialt arbete och du har kunskaper om gällande lagstiftning och erfarenhet av myndighetsutövning, kanske genom arbetslivserfarenhet eller VFU.

Som person har du lätt för att samarbeta och strävar efter en god stämning mellan dina medarbetare. Du är ansvarstagande och ser verksamhetens möjligheter till utveckling. Det är viktigt att du tillhandahåller ett professionellt förhållningssätt i ditt bemötande som präglas av ödmjukhet och respekt. Språkkunskaper utöver svenska och engelska är en merit.
Körkort ett krav

Intervjuer kommer ske löpande och kan infalla innan ansökningstiden är slut så sök redan idag! Pågående socionomutbildning

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Stiftelsen Linden söker sommarvikarier

Läs mer Jan 9
Att vara Behandlingspersonal/personlig assistent hos oss på Stiftelsen Linden handlar om arbeta för att tillvarata, beakta samt öka individens förmåga till personlig utveckling och ett ökat självbestämmande. Du ska tillsammans med hyresgästen utföra alla de sysslor som allmänt förekommer i ett hem. Svara för att den boende erhåller den omvårdnad som dennes behov föreskriver. ... Visa mer
Att vara Behandlingspersonal/personlig assistent hos oss på Stiftelsen Linden handlar om arbeta för att tillvarata, beakta samt öka individens förmåga till personlig utveckling och ett ökat självbestämmande.

Du ska tillsammans med hyresgästen utföra alla de sysslor som allmänt förekommer i ett hem. Svara för att den boende erhåller den omvårdnad som dennes behov föreskriver. Ålagda arbetsrutiner skall följas och utföras inom fastställd tidsram. Bidra till ett positivt arbetsklimat genom att ha en positiv inställning till arbete, ha förmåga till empati, servicekänsla och ett professionellt bemötande av hyresgäst, anhöriga, gode män, arbetskamrater m.fl.


Vi söker dig som är lugn, positiv, stresstålig, självständig, strukturerad och kan följa givna arbetsrutiner. Du ska ha ett genuint intresse av att arbeta med människor som tänker och agerar annorlunda utifrån norm. Du ska ha förståelse och ödmjukhet inför det nya samt en vilja att lära. Du ska ha vana vid att använda dator, eftersom alla dokumentation sker digitalt. Det är meriterande av tidigare erfarenhet som personlig assistent eller av autism men ej ett krav. Du ska kunna arbeta alla veckor mellan 24 och 35.Stiftelsen Linden bedriver LSS verksamheter där vi erbjuder boende och daglig verksamhet för personer med diagnosen autism. Vårt arbetssätt utgår från ett individfokus där varje hyresgästs individuella behov tillgodoses. Detta skapar vi genom ett förtydligande förhållningssätt och ett empatiskt och lågaffektivt bemötande som ger varje individ möjlighet att utvecklas i sin takt och förmåga. Vår verksamhet är belägen i Strångsjö i Södermanland. Eftersom verksamheten är placerad på landsbygden utanför Vingåker och Katrineholm förutsätter det körkort och tillgång till egen bil. Visa mindre

Konsultsköterskor sökes till kommande uppdrag

Läs mer Jan 4
Vi söker för kommande uppdrag, dig engagerade sjuksköterska som vill ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi erbjuder givande och utvecklande arbete med många personliga möten och varierande arbetsdagar! Det kan vara heltid, deltid eller ströpass, du bestämmer själv när och hur mycket du vill arbeta. Vi tror att du är en driven och duktig sjuksköterska som är trygg ... Visa mer
Vi söker
för kommande uppdrag, dig engagerade sjuksköterska som vill ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi erbjuder givande och utvecklande arbete med många personliga möten och varierande arbetsdagar! Det kan vara heltid, deltid eller ströpass, du bestämmer själv när och hur mycket du vill arbeta.

Vi tror att du är en driven och duktig sjuksköterska som är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vill du ha ett fritt arbete och vara med och påverka så tveka inte att ta dig an konsultuppdrag hos oss!


Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för Leg. Sjuksköterska är bland annat:

-Planering av omvårdnad
-Medicindelning/administrera insulin
-Provtagning
-Medicinsk rond med läkare
-Samverkan med övrig vård- och paramedicinsk personal


Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
-Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
-Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
•Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
•Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
•Friskvårdsbidrag
Det finns flera fördelar med att välja att arbeta som konsult för Vårdlänken. Som konsult kan du alltid känna dig trygg med att din konsultchef förstår dina och kundens behov, eftersom din konsultchef själv har varit verksam inom samma arbetsområde som du arbetar inom. Det finns stora möjligheter att själv få välja arbetsplats och arbetstider. Behöver du komma i kontakt med Vårdlänken utanför kontorstid, finns alltid en bemannad jourtelefon.

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär att Vårdlänken varje år genomgår en revision genomförd av Almega. I revisionen kontrolleras bland annat att Vårdlänken betalar de skatter och avgifter som Skatteverket beslutat och i övrigt har sunda finanser. Det ställs också krav på att Vårdlänken har gedigna ansvarsförsäkringar för sina konsulter som är ute på arbetsplatser.

Kollektivavtal är ytterligare ett krav som ställs för att få bli ett auktoriserat bemanningsföretag. Genom Vårdlänkens kollektivavtal kan du känna dig trygg i att Vårdlänken betalar in pengar till din tjänstepension från den allra första kronan som du tjänar in genom dina uppdrag hos Vårdlänken. Skulle du råka ut för en olycka i arbetet, eller till och från arbetet, kan du också känns dig trygg med att Vårdlänken har de olycksfallsförsäkringar som arbetsmarknadens parter har beslutat om.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken Visa mindre

Sommarjobb på vackra landet: hemvården eller vård - och omsorgsboende.

Läs mer Dec 17
Bor du i Vintrosa, Glanshammar, Ölmbrotorp eller Odensbacken och vill ha nära till sommarjobbet? Nu har du chansen! Och du som bor i Örebro - det är närmare än du tror till landet. Vi behöver både dig som vill jobba i sommar och dig som vill jobba redan nu, till både hemvården och vård- och omsorgsboendena till landsbygden. När du fyller i ansökan kan du anmäla var du vill jobb... Visa mer
Bor du i Vintrosa, Glanshammar, Ölmbrotorp eller Odensbacken och vill ha nära till sommarjobbet? Nu har du chansen! Och du som bor i Örebro - det är närmare än du tror till landet. Vi behöver både dig som vill jobba i sommar och dig som vill jobba redan nu, till både hemvården och vård- och omsorgsboendena till landsbygden. När du fyller i ansökan kan du anmäla var du vill jobba.

Om tjänsten
Hos oss jobbar du med människor. Ett starkt engagemang och intresse för andra är därför grunden för att trivas hos oss. Du stöttar och hjälper till för att vardagen ska fungera, och ibland också få lite guldkant.

Inom hemvården är arbetet självständigt och du använder våra bilar för att ta dig till kunderna. När du jobbar på ett vård- och omsorgsboende är du på samma plats om dagarna och jobbar tillsammans med andra. 

Vill du veta mer om jobbet? Via nedan länk har vi samlat information, bland annat om hur en vanlig dag ser ut när man jobbar som omvårdnadspersonal hos oss. https://www.orebro.se/jobb/ledigajobb/korttidsvikariat/vikariatinomvardochomsorg.4.387bdba315e89624c6a39ec.html

Som vikarie är du anställd av Bemanningsenheten, men jobbar på någon av enheterna inom hemvården eller vård- och omsorgsboenden. Du bokas via ett personalsystem, Medvind, där du själv kan påverka när och hur mycket som du vill jobba. Under sommaren får du oftast ett schema som du jobbar utifrån. Dina arbetstider är dag/kväll/helg. På boenden kan du även jobba natt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Ge personlig omvårdnad och service till dem vi är till för utifrån individuella behov vilket bland annat innebär hälso- och sjukvårdsinsatser.
- Dokumentera i systemet Treserva.

 Inom hemvården innebär arbetsuppgifterna också
- hushållsarbete och inköp
- att använda tidsregistrerings- och planeringssystemet TES

För att jobba hos oss behöver du
-ha fyllt 18 år
- ha gymnasiekompetens
- behärska det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med dem vi är till för och med övrig personal
- kunna dokumentera skriftligt det som verksamheten och arbetet kräver
- ha god datorvana
- ha B-körkort (gäller bara hemvården)

 Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för jobbet. Ett genuint intresse och engagemang för att arbeta med människor och omtanke om dem vi är till för är grunden i vår verksamhet. Du behöver ha ett gott bemötande och lätt för att ta egna initiativ och att samarbeta med andra. Som person vill vi att du är trygg, pålitlig och lösningsfokuserad och kan hantera stressfulla situationer.

Övrigt meriterande
- Undersköterskeutbildning
- Erfarenhet av vård och omsorg
- Erfarenhet av att arbeta i verksamhetssystem: Treserva och Medvind och TES
- Tillgång till egen bil

Omfattning och tillträde
Omfattning: timanställning
Möjlighet till sommarschema med minst 4 veckors sammanhängande period kan erbjudas, alternativt välja att vara timvikarie och tillgänglig utifrån dina önskemål.
Tillträde: Löpande

Övrig information
Vi vill att du bifogar relevanta intyg och betyg så som gymnasiebetyg, undersköterskeintyg samt anställningsintyg etc. i din ansökan.

Ansökan
Urval och tillsättning av tjänster sker löpande så vänta inte med din ansökan!
Vi kommer att kontakta dig via mail för bokning av intervju. Kontakta oss gärna i första hand via mail vid frågor.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen. Visa mindre

Semestervikarier till Äldreomsorgen

Läs mer Jul 10
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill fylla din sommar med spän... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill fylla din sommar med spännande erfarenheter och nya upplevelser! Nu söker Vingåkers kommun vikarier inför sommaren 2018.

Under sommar och höstmånaderna har du möjlighet att arbeta inom flera av våra viktiga verksamheter. Oavsett om du vill arbeta inom särskilt boende eller hemtjänst, kommer du arbeta nära människor och hjälpa dem i deras vardag. Det innebär ett arbete där du blir bekräftad för dina arbetsuppgifter och högt värdesatt. Tillsammans med dina kollegor kommer du dessutom få en väldigt rolig sommar med varierande arbetsuppgifter. I Vingåkers kommun använder vi oss av journalsystemet Treserva.

Du som vikarie kommer få 2-3 dagars introduktion.

KVALIFIKATIONER
För att du ska kunna arbeta som sommarvikarie inom äldreomsorgen hos behöver du fyllt 18 år. Du får gärna studera, eller ha annan erfarenhet av, vård och omsorg. För att hitta rätt personer kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet och värderar dig som är självgående, flexibel och gillar att arbeta med människor. Du behöver vara ansvarsfull och engagerad eftersom arbetet innebär kvalificerad omsorg som tillgodoser brukarens behov. Du behärskar det svenska språket så att du kan kommunicera med brukare och övrig personal samt ta del av journalanteckningar i vårt journalsystem. Är du dessutom tillgänglig för att arbeta hela sommaren kommer du prioriteras.

För arbete inom hemtjänsten behöver du ha B-körkort.

ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Sommarvikarier till hemtjänsten i Vingåkers kommun!

Läs mer Jun 8
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Vill du fylla din sommar med spännande erfarenh... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du fylla din sommar med spännande erfarenheter och nya upplevelser? Vingåkers kommun söker fortfarande sommarvikarier till vår enhet inom hemtjänsten och nu har du möjlighet att arbeta i ett engagerat team av undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och sjuksköterskor!

Som hemtjänstpersonal under sommarmånaderna kommer du få möjlighet att arbeta i en tempofylld verksamhet där du blir högt värdesatt för dina arbetsinsatser. Dina arbetsuppgifter är varierande och insatserna är anpassade efter brukarens behov för att möjliggöra att brukaren kan bo kvar hemma. Det innebär att du kommer finnas som en naturlig del av våra brukares vardag och hjälpa till med omvårdnad och serviceinsatser. Tillsammans med dina kollegor kommer du dessutom få en riktigt rolig sommar med varierade arbetsuppgifter och stark teamkänsla.

Som vikarie inom kommunen kommer du få 2-3 dagars introduktion innan du börjar.

KVALIFIKATIONER
Du har körkort. Är du utbildad undersköterska eller går omvårdnadsprogrammet är det meriterande. Du har ett starkt intresse för att arbeta med människor och vet vad det innebär att visa respekt och ödmjukhet inför dina medmänniskor. Du arbetar självständigt men kommer samtidigt vara en del av ett team, därför är det viktigt att du vill bidra till en positiv teamanda. Du arbetar lösningsfokuserat och vill vara med och utveckla vår verksamhet utifrån uppsatta mål och riktlinjer. Körkort är ett krav

ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet. Om internsökande har likvärdig kompetens och gör anspråk på tjänsten kan den komma att tillsättas internt.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Arbetsledare / Platsansvarig till LSS - kollo i sommar

Läs mer Maj 22
Vi letar efter dig som vill vara med och bedriva kollo för ungdomar med funktionsvariationer, nu och i framtiden. Vi söker arbetsledare/platsansvarig i sommar på Fiskeboda (två tjänster). Som arbetsledare/platsansvarig är ditt huvudsakliga ansvar att tillsammans med din platsansvarig-kollega leda verksamheten, så att den genomförs som meningsfull, säker och trygg omsorg enligt ... Visa mer
Vi letar efter dig som vill vara med och bedriva kollo för ungdomar med funktionsvariationer, nu och i framtiden. Vi söker arbetsledare/platsansvarig i sommar på Fiskeboda (två tjänster). Som arbetsledare/platsansvarig är ditt huvudsakliga ansvar att tillsammans med din platsansvarig-kollega leda verksamheten, så att den genomförs som meningsfull, säker och trygg omsorg enligt angivna riktlinjer och instruktioner. Kollogården har 9 deltagare i åldrarna 7-21 år med autism/utvecklingsstörning. Som personal på kollo bor och arbetar man med sin personalgrupp ute på Fiskeboda, under den två veckor långa kolloperioden.

Arbetsuppgifter mot personal:
Rekrytering och introduktion av personal, samt medarbetarsamtal
Arbetsledning och schemaläggning av personal
Ledning av dagligt arbete på kollogård

Arbetsuppgifter mot deltagare:
Utformning och anpassning av verksamhetens innehåll, för att skapa meningsfull fritid för våra deltagare
Dokumentation, upprätthållande av säkerhetsrutiner och medicinrutiner
Föräldrakontakter
Aktivt deltagande i verksamheten med kollodeltagare

Som platsansvarig ska du vara ansvarstagande, organiserad och ha goda egenskaper i att leda och inspirera dina medarbetare. Du ska ha relevant erfarenhet av arbetsledning och organisation. Du ska även ha erfarenhet och relevant utbildning (pågående eller avslutad) av arbete med barn och unga i målgruppen autism/utvecklingsstörning. Du bör ha erfarenhet av kollo, boende eller läger. Du behöver kunna svenska i tal och skrift. Meriterande om du har erfarenhet av AKK. Som person är du flexibel, lyhörd och nyfiken på att lära känna och förstå människors behov och olika förutsättningar.

Stiftelsen Barnens Dag är Sveriges största kolloarrangör med 20 kollogårdar på Barnens Ö och 5 på Fiskeboda. Till våra verksamheter sommarkollo, helgkollo och LSS-kollo kommer 4500 barn och unga varje år. På stiftelsen är vi 600 personer som jobbar med kollo i någon form.

Vi söker nu Platsansvariga till vår LSS-kolloverksamhet på natursköna Fiskeboda i sommar. Vi söker platsansvariga till perioden 12 jul- 26 juli.
Gården heter Ekbacken och har inriktning autism och utvecklingsstörning för åldrarna 7-21. Ekbacken har 9 barn/ungdomar per period.

Verksamheten i Fiskeboda är en korttidsvistelse enligt 9 § 6 LSS (LSS-kollo). Visa mindre

Stiftelsen Linden söker sommarvikarier

Läs mer Maj 16
Att vara Behandlingspersonal/personlig assistent hos oss på Stiftelsen Linden handlar om arbeta för att tillvarata, beakta samt öka individens förmåga till personlig utveckling och ett ökat självbestämmande. Du ska tillsammans med hyresgästen utföra alla de sysslor som allmänt förekommer i ett hem. Svara för att den boende erhåller den omvårdnad som dennes behov föreskriver. ... Visa mer
Att vara Behandlingspersonal/personlig assistent hos oss på Stiftelsen Linden handlar om arbeta för att tillvarata, beakta samt öka individens förmåga till personlig utveckling och ett ökat självbestämmande.

Du ska tillsammans med hyresgästen utföra alla de sysslor som allmänt förekommer i ett hem. Svara för att den boende erhåller den omvårdnad som dennes behov föreskriver. Ålagda arbetsrutiner skall följas och utföras inom fastställd tidsram. Bidra till ett positivt arbetsklimat genom att ha en positiv inställning till arbete, ha förmåga till empati, servicekänsla och ett professionellt bemötande av hyresgäst, anhöriga, gode män, arbetskamrater m.fl.


Vi söker dig som är lugn, positiv, stresstålig, självständig, strukturerad och kan följa givna arbetsrutiner. Du ska ha ett genuint intresse av att arbeta med människor som tänker och agerar annorlunda utifrån norm. Du ska ha förståelse och ödmjukhet inför det nya samt en vilja att lära. Du ska ha vana vid att använda dator, eftersom alla dokumentation sker digitalt. Det är meriterande av tidigare erfarenhet som personlig assistent eller av autism men ej ett krav. Du ska kunna arbeta alla veckor mellan 24 och 35.Stiftelsen Linden bedriver LSS verksamheter där vi erbjuder boende och daglig verksamhet för personer med diagnosen autism. Vårt arbetssätt utgår från ett individfokus där varje hyresgästs individuella behov tillgodoses. Detta skapar vi genom ett förtydligande förhållningssätt och ett empatiskt och lågaffektivt bemötande som ger varje individ möjlighet att utvecklas i sin takt och förmåga. Vår verksamhet är belägen i Strångsjö i Södermanland. Eftersom verksamheten är placerad på landsbygden utanför Vingåker och Katrineholm förutsätter det körkort och tillgång till egen bil. Visa mindre

Sommarvikarier till hemtjänsten i Vingåkers kommun!

Läs mer Maj 15
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Vill du fylla din sommar med spännande erfarenh... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du fylla din sommar med spännande erfarenheter och nya upplevelser? Vingåkers kommun söker fortfarande sommarvikarier till vår enhet inom hemtjänsten och nu har du möjlighet att arbeta i ett engagerat team av undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och sjuksköterskor!

Som hemtjänstpersonal under sommarmånaderna kommer du få möjlighet att arbeta i en tempofylld verksamhet där du blir högt värdesatt för dina arbetsinsatser. Dina arbetsuppgifter är varierande och insatserna är anpassade efter brukarens behov för att möjliggöra att brukaren kan bo kvar hemma. Det innebär att du kommer finnas som en naturlig del av våra brukares vardag och hjälpa till med omvårdnad och serviceinsatser. Tillsammans med dina kollegor kommer du dessutom få en riktigt rolig sommar med varierade arbetsuppgifter och stark teamkänsla.

Som vikarie inom kommunen kommer du få 2-3 dagars introduktion innan du börjar.

KVALIFIKATIONER
Du har körkort. Är du utbildad undersköterska eller går omvårdnadsprogrammet är det meriterande. Du har ett starkt intresse för att arbeta med människor och vet vad det innebär att visa respekt och ödmjukhet inför dina medmänniskor. Du arbetar självständigt men kommer samtidigt vara en del av ett team, därför är det viktigt att du vill bidra till en positiv teamanda. Du arbetar lösningsfokuserat och vill vara med och utveckla vår verksamhet utifrån uppsatta mål och riktlinjer. Körkort är ett krav

ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet. Om internsökande har likvärdig kompetens och gör anspråk på tjänsten kan den komma att tillsättas internt.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Exocare söker sjuksköterskor till Vingåker , sommaren - 18

Läs mer Maj 4
Exocare AB söker leg.sjuksköterskor för uppdrag inom Vingåker kommun. Period: vecka 26-33 Arbete dagtid, kvällar, nätter och helger. Flexibel gällande placering på olika enheter. (särskilt boende, hemsjukvård). Erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård är meriterande. Uppdrag innebär eget ansvarstagande och, i vissa fall, även ensamarbete. Arbetet är mycket självständi... Visa mer
Exocare AB söker leg.sjuksköterskor för uppdrag inom Vingåker kommun.

Period: vecka 26-33

Arbete dagtid, kvällar, nätter och helger. Flexibel gällande placering på olika enheter. (särskilt boende, hemsjukvård).
Erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård är meriterande.

Uppdrag innebär eget ansvarstagande och, i vissa fall, även ensamarbete. Arbetet är mycket självständigt. Du avgör självklart hur mycket du vill arbeta. Körkort ett krav.

Vi kan erbjuda mycket goda lönevillkor tack vare att vi har mycket små administrativa kostnader.

Skicka din ansökan med CV, två referenser och personligt brev till info@exocare.se.
Du måste ha mycket god kunskap i svenska tal och skrift, B-körkort med körvana, vara trygg i sin profession och van att arbeta självständigt och ta beslut. Fördel om man jobbat inom kommunal verksamhet tidigare.

Uppdrag innebär eget ansvarstagande och, i vissa fall, även ensamarbete.
Arbetet är mycket självständigt.
Du avgör självklart hur mycket du vill arbeta.

Körkort ett krav.

Exocare är ett bemanningsföretag som satsar mindre på administration och därför kan lägga krutet på bra lön för våra konsulter.
Vi har uppdrag i hela landet, både inom kommuner och landsting.
Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Självklart får du personlig service av vår engagerade personal som gör det där lilla extra för just dig och som hjälper till med allt kring uppdragen.
Hos oss kan du vara med och påverka dina arbetstider så att du har en bra balans mellan arbete och fritid.
Vi erbjuder: -Konkurrenskraftig lön -Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

Exocare är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlem i Bemanningsföretagen, Almega.

Välkommen till oss! Visa mindre

Sommarvikarier till funktionshinderomsorgen

Läs mer Maj 2
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Efter snö, is och kyla kommer SOMMAREN! Vingåke... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Efter snö, is och kyla kommer SOMMAREN! Vingåkers kommun söker nu sommarvikarier inför sommaren 2018. Vill du fylla din sommar med spännande erfarenheter och nya upplevelser?

Arbetsuppgifterna består i att ge stöd och god livskvalité till våra brukare i vardagen. I arbetet ingår att hjälpa och stödja brukare oavsett om det handlar om praktisk hjälp i hemmet eller att planera och strukturera dygnet och dess händelser. Stödet byggs på en gemensam planering och utförs tillsamman med brukaren. Du ska kunna arbeta både självständigt och i samverkan med andra i arbetslaget. Arbetstiden är schemalagd med både dag-, kvälls- natt och helgarbete.
Vikariaten kommer att finnas på Särskilt boende Lss och Socialpsykiatri, boendestöd, barnkortis samt daglig verksamhet och personlig assistans.


KVALIFIKATIONER
För att du ska kunna arbeta i våra verksamheter behöver du ha fyllt 18 år. Du får gärna studera, eller ha tidigare erfarenhet av vård, omsorg eller personlig assistans sedan tidigare. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är genuint engagerad i ditt arbete, flexibel, lojal och gillar att arbeta med människor. Du behöver vara ansvarsfull eftersom arbetet innebär kvalificerad omsorg som tillgodoser brukarens behov. Du behärskar det svenska språket så att du kan kommunicera med brukare och övrig personal samt ta del av journalanteckningar vårt journalsystem. Är du dessutom tillgänglig för att arbeta hela sommaren kommer du prioriteras.

Vi kommer behöva vikarier till särskilt boende Lss och Socialpsykiatri, boendestöd, barnkortis samt daglig verksamhet och personlig assistans. När du gör din ansökan vill vi att du anger vart du önskar arbeta.


ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Sjuksköterska till behandlingshem i Vingåker

Läs mer Apr 26
OM UPPDRAGET För kunds räkning söker vi nu sjuksköterska till spännande uppdrag i Vingåker. Arbetet är på en avdelning på ett behandlingshem för missbrukare. Patienterna vårdas c:a en vecka tills de är medicinfria. Avdelningen har 10 vårdplatser. 2 sjuksköterskor är i tjänst tillsammans med vårdare. DINA ARBETSUPPGIFTER Arbetstid 7-16 vardagar + beredskap varannan vecka. ... Visa mer
OM UPPDRAGET
För kunds räkning söker vi nu sjuksköterska till spännande uppdrag i Vingåker. Arbetet är på en avdelning på ett behandlingshem för missbrukare. Patienterna vårdas c:a en vecka tills de är medicinfria. Avdelningen har 10 vårdplatser. 2 sjuksköterskor är i tjänst tillsammans med vårdare.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Arbetstid 7-16 vardagar + beredskap varannan vecka.
Du är varmt välkommen att höra av dig redan idag så berättar vi mer om uppdraget!

DIN PROFIL

Sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. Erfarenhet av patienter med beroendeproblematik. Meriterande med vidareutbildning i psykiatri.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer informasjon Visa mindre

Sommarvikarier till hemtjänsten i Vingåkers kommun!

Läs mer Apr 19
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Vill du fylla din sommar med spännande erfarenh... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du fylla din sommar med spännande erfarenheter och nya upplevelser? Vingåkers kommun söker fortfarande sommarvikarier till vår enhet inom hemtjänsten och nu har du möjlighet att arbeta i ett engagerat team av undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och sjuksköterskor!

Som hemtjänstpersonal under sommarmånaderna kommer du få möjlighet att arbeta i en tempofylld verksamhet där du blir högt värdesatt för dina arbetsinsatser. Dina arbetsuppgifter är varierande och insatserna är anpassade efter brukarens behov för att möjliggöra att brukaren kan bo kvar hemma. Det innebär att du kommer finnas som en naturlig del av våra brukares vardag och hjälpa till med omvårdnad och serviceinsatser. Tillsammans med dina kollegor kommer du dessutom få en riktigt rolig sommar med varierade arbetsuppgifter och stark teamkänsla.

Som vikarie inom kommunen kommer du få 2-3 dagars introduktion innan du börjar.

KVALIFIKATIONER
Du har körkort. Är du utbildad undersköterska eller går omvårdnadsprogrammet är det meriterande. Du har ett starkt intresse för att arbeta med människor och vet vad det innebär att visa respekt och ödmjukhet inför dina medmänniskor. Du arbetar självständigt men kommer samtidigt vara en del av ett team, därför är det viktigt att du vill bidra till en positiv teamanda. Du arbetar lösningsfokuserat och vill vara med och utveckla vår verksamhet utifrån uppsatta mål och riktlinjer. Körkort är ett krav

ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet. Om internsökande har likvärdig kompetens och gör anspråk på tjänsten kan den komma att tillsättas internt.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Säljare Vingåker - Sommarvikariat

Läs mer Apr 5
Att vara säljare på Scorett innebär att du i ditt dagliga arbete levererar en förstklassig serviceupplevelse till varje kund som sätter sin fot i Scoretts butiker. Med passion, driv och engagemang tar du dig an samtliga av dina arbetsuppgifter. Du besitter en stark ansvarskänsla gentemot kunder, kollegor och Scorett. Som säljare på Scorett kommer du arbeta med följande arbetsu... Visa mer
Att vara säljare på Scorett innebär att du i ditt dagliga arbete levererar en förstklassig serviceupplevelse till varje kund som sätter sin fot i Scoretts butiker. Med passion, driv och engagemang tar du dig an samtliga av dina arbetsuppgifter. Du besitter en stark ansvarskänsla gentemot kunder, kollegor och Scorett.

Som säljare på Scorett kommer du arbeta med följande arbetsuppgifter:

-Sälj och service
-Kassahantering
-Lagerarbete
-Exponering

Scoretts säljare får förmånen att djupgående utbildas inom produktvård samt få grundkunskaper inom skoproduktion. Du ges möjligheten att hålla dig uppdaterad inom aktuella moden och trender, allt för att ständigt ha koll på det senaste. Du kommer även att utbildas inom sälj och service så att du arbetar i enighet med Scoretts Goodwill. Din gedigna kunskap kommer bidra till eget mervärde samt mervärde för kunden i dennes möte med dig.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som säljare, meriterande är att ha arbetat som säljare inom detaljhandeln.

Du är en ödmjuk och relationsinriktad person med förmåga att skapa starka kundrelationer. Du älskar att träffa nya människor och har därför inga problem med att söka upp kunden på golvet. Att småprata kommer naturligt för dig, och din lyhördhet bidrar till att du servar kunden efter dennes personlighet och specifika behov. Du har passion för sälj samt drivas av att arbeta utifrån uppsatta mål, och du tycker det är roligt att jaga höga resultat för att höja dig själv och hjälpa till att leda butiken mot framgångsrika resultat.

Scorettgruppen är ett av Sveriges ledande skoföretag. Scorettgruppen består av fyra butikskoncept, Scorett, Scorett Outlet, Håkanssons och Ecco. Oavsett vilket butikskoncept du söker dig till kan du räkna med att få arbeta med  högkvalitativa- och moderiktiga produkter. Du kan även känna dig trygg med att veta att du söker dig till ett företag som arbetar för en hållbar utveckling. Visa mindre

Exocare söker sjuksköterskor till Vingåker , sommaren - 18

Läs mer Apr 4
Exocare AB söker leg.sjuksköterskor för uppdrag inom Vingåker kommun. Period: vecka 26-33 Arbete dagtid, kvällar, nätter och helger. Flexibel gällande placering på olika enheter. (särskilt boende, hemsjukvård). Erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård är meriterande. Uppdrag innebär eget ansvarstagande och, i vissa fall, även ensamarbete. Arbetet är mycket självständi... Visa mer
Exocare AB söker leg.sjuksköterskor för uppdrag inom Vingåker kommun.

Period: vecka 26-33

Arbete dagtid, kvällar, nätter och helger. Flexibel gällande placering på olika enheter. (särskilt boende, hemsjukvård).
Erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård är meriterande.

Uppdrag innebär eget ansvarstagande och, i vissa fall, även ensamarbete. Arbetet är mycket självständigt. Du avgör självklart hur mycket du vill arbeta. Körkort ett krav.

Vi kan erbjuda mycket goda lönevillkor tack vare att vi har mycket små administrativa kostnader.

Skicka din ansökan med CV, två referenser och personligt brev till info@exocare.se.
Du måste ha mycket god kunskap i svenska tal och skrift, B-körkort med körvana, vara trygg i sin profession och van att arbeta självständigt och ta beslut. Fördel om man jobbat inom kommunal verksamhet tidigare.

Uppdrag innebär eget ansvarstagande och, i vissa fall, även ensamarbete.
Arbetet är mycket självständigt.
Du avgör självklart hur mycket du vill arbeta.

Körkort ett krav.

Exocare är ett bemanningsföretag som satsar mindre på administration och därför kan lägga krutet på bra lön för våra konsulter.
Vi har uppdrag i hela landet, både inom kommuner och landsting.
Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Självklart får du personlig service av vår engagerade personal som gör det där lilla extra för just dig och som hjälper till med allt kring uppdragen.
Hos oss kan du vara med och påverka dina arbetstider så att du har en bra balans mellan arbete och fritid.
Vi erbjuder: -Konkurrenskraftig lön -Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

Exocare är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlem i Bemanningsföretagen, Almega.

Välkommen till oss! Visa mindre

Sommarvikarier till funktionshinderomsorgen

Läs mer Mar 16
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Efter snö, is och kyla kommer SOMMAREN! Vingåke... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Efter snö, is och kyla kommer SOMMAREN! Vingåkers kommun söker nu sommarvikarier inför sommaren 2018. Vill du fylla din sommar med spännande erfarenheter och nya upplevelser?

Arbetsuppgifterna består i att ge stöd och god livskvalité till våra brukare i vardagen. I arbetet ingår att hjälpa och stödja brukare oavsett om det handlar om praktisk hjälp i hemmet eller att planera och strukturera dygnet och dess händelser. Stödet byggs på en gemensam planering och utförs tillsamman med brukaren. Du ska kunna arbeta både självständigt och i samverkan med andra i arbetslaget. Arbetstiden är schemalagd med både dag-, kvälls- natt och helgarbete.
Vikariaten kommer att finnas på Särskilt boende Lss och Socialpsykiatri, boendestöd, barnkortis samt daglig verksamhet och personlig assistans.


KVALIFIKATIONER
För att du ska kunna arbeta i våra verksamheter behöver du ha fyllt 18 år. Du får gärna studera, eller ha tidigare erfarenhet av vård, omsorg eller personlig assistans sedan tidigare. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är genuint engagerad i ditt arbete, flexibel, lojal och gillar att arbeta med människor. Du behöver vara ansvarsfull eftersom arbetet innebär kvalificerad omsorg som tillgodoser brukarens behov. Du behärskar det svenska språket så att du kan kommunicera med brukare och övrig personal samt ta del av journalanteckningar vårt journalsystem. Är du dessutom tillgänglig för att arbeta hela sommaren kommer du prioriteras.

Vi kommer behöva vikarier till särskilt boende Lss och Socialpsykiatri, boendestöd, barnkortis samt daglig verksamhet och personlig assistans. När du gör din ansökan vill vi att du anger vart du önskar arbeta.


ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Almia söker sjuksköterska för arbete i Vingåker under sommaren

Läs mer Mar 9
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste ... Visa mer
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: - Din egen konsultchef - Förmånliga löner - Rekryteringsbonus - Försäkringar - Sjuklön - Personligt stöd och vägledning - Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag - Betald resa och boende vid längre uppdrag på annan ort* - Mingelträffar

Personliga egenskaper:
Du bör vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom hemsjukvården.
Almia söker för kunds räkning en sjuksköterska för arbete inom hemsjukvården i Vingåker.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet.

Omfattning: Heltid/deltid under sommaren. Arbetstiderna kan variera mellan dagar, kvällar och nätter. Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema.

Almia erbjuder förmånlig sommarbonus under sommarveckorna 25-32

Kvalifikationer:
Sjuksköterskeexamen med minst två års erfarenhet. Visa mindre

Sjuksköterskor till sommarmånaderna

Läs mer Mar 9
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Vingåkers kommun söker semestervikarierande sj... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Vingåkers kommun söker semestervikarierande sjuksköterskor till verksamheterna inom äldre- och funktionshinderomsorgen. Vi kan erbjuda dig semestervikariat på hel- eller deltid. Arbetstiden kommer vara förlagd till dag, kväll, helg eller natt.
Du som söker skall vara utbildad sjuksköterska. Vi söker även timvikarierande sjusköterskor för anställning.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska. Har du dessutom arbetat inom vård av äldre är detta meriterande. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är engagerad och driven med ett lösningsfokuserat förhållningssätt.
B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Kock

Läs mer Mar 7
Arbetsuppgifterna består av matlagning, tvätt och städ. Du har tidigare arbetserfarenhet av matlagning Vårnäs behandlingshem söker kock under semesterperioden. Arbetsuppgifterna består av matlagning, tvätt och städ. Kvalifikationer Utbildning och erfarenhet • Utbildning med inriktning hotell och restaurang eller annan utbildning som bedöms som likvärdig av arbetsgivaren. • T... Visa mer
Arbetsuppgifterna består av matlagning, tvätt och städ.
Du har tidigare arbetserfarenhet av matlagning

Vårnäs behandlingshem söker kock under semesterperioden. Arbetsuppgifterna består av matlagning, tvätt och städ.
Kvalifikationer
Utbildning och erfarenhet
• Utbildning med inriktning hotell och restaurang eller annan utbildning som bedöms som likvärdig av arbetsgivaren.
• Tidigare arbetserfarenhet inom matlagning och städ.
• God samarbetsförmåga med en vilja att bidra till verksamheten.
Övrigt
• Körkort B
• Vi eftersträvar balans mellan könen


Vårdförbundet Sörmland är ett kommunalförbund med för närvarande fem kommuner i Sörmland som medlemmar. Verksamheten består av Vårnäs behandlingshem som behandlar vuxna som missbrukar alkohol och droger, Gläntan som behandlar unga - mellan 18-26 år - som missbrukar alkohol och droger, Familjerådgivning samt Upphandling som genomför viss upphandling inom socialtjänstens område.
Vårnäs behandlingshem har 26 platser för vuxna män och kvinnor, med en beroendeproblematik inom alkohol- narkotika- eller läkemedel. Behandlingen är en primärbehandling med introduktionsavdelning och 12-stegsgrupper.
Vi ser alkoholismen/drogberoendet som en sjukdom och använder AA:s tolv steg som grund i behandlingsarbetet. Förlängd behandling/halvvägshus kan erbjudas till kvinnor och män som behöver lite längre tid på sig innan utskrivning. Vårnäs behandlingshem har 12 platser på förlängd behandling, behandlingstiden varierar mellan 1-3 månader. Visa mindre

Sommarvikarierande fysioterapeut till Vingåkers kommun

Läs mer Jan 29
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Vill du jobba tillsammans med positiva och komp... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du jobba tillsammans med positiva och kompetenta kollegor som hjälps åt och gör sitt yttersta för sina patienter? Till våra boenden Humlegården och Ekgården samt till HSV söker vi nu dig som vill arbeta med patienten i fokus, tillsammans med dig vill vi kunna bli ännu bättre. Hos oss är det högt i tak och vi har ett gott samarbete i en kommun som uppmuntrar till nytänkande och eget ansvar.

Dina arbetsuppgifter innebär att utreda, bedöma och utföra behandlingar och träningsprogram för äldre och funktionshindrade inom kommunens boendeformer/HSV, dagverksamhet och hemsjukvård.
I arbetet ingår handledning, utbildning, delegering och ordination till vårdpersonal. Viss hjälpmedelsutprovning ingår också. Du är en del av arbetsteamet tillsammans med arbetsterapeut, sjuksköterska, omvårdnadspersonal och närmaste chef och har ett stort egenansvar i utförandet.
I den lilla kommunen betyder din insats mycket. Välkommen med din ansökan till en spännande sommar med oss!

KVALIFIKATIONER
Du ska vara legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.
Vi ser gärna att du har erfarenhet som sjukgymnast samt har ett självständigt och flexibelt arbetssätt.
Vi värdesätter god samarbetsförmåga, yrkeskunnande och kreativitet.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och gott bemötande som präglas av respekt och värdighet.
Datakunskap och B-körkort erfordras.
Erfarenhet från liknande anställning är ett önskemål.

ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Sommarvikarierande arbetsterapeut till Vingåkers kommun

Läs mer Jan 29
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Vill du jobba tillsammans med positiva och komp... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du jobba tillsammans med positiva och kompetenta kollegor som hjälps åt och gör sitt yttersta för sina patienter? Till våra boenden Humlegården och Ekgården samt till HSV söker vi nu dig som vill arbeta med patienten i fokus: tillsammans med dig vill vi kunna bli ännu bättre. Hos oss är det högt i tak och vi har ett gott kollegialt samarbete i en kommun som uppmuntrar till nytänkande och eget ansvar.

Nu söker vi dig som vill arbeta som arbetsterapeut sommaren 2018! Som arbetsterapeut arbetar du i ett team bestående av sjuksköterska, omvårdnadspersonal, biståndshandläggare och enhetschef. I arbetsuppgifterna ingår utprovning av hjälpmedel, ansvar för rehabilitering, behandlingar, träning, vårdplanering samt handledning av personal inom kommunens boendeformer/HSV, dagverksamhet och hemsjukvård.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av kommunal rehabilitering. Som person har du ett flexibelt och självständigt arbetssätt men med förmåga att samarbeta. Du är kreativ, lösningsfokuserad och kommer gärna med förbättringsförslag. I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet och gott bemötande som präglas av respekt och värdighet. Vidare har du goda datakunskaper.
B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Sommarvikarier till funktionshinderomsorgen

Läs mer Jan 29
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Efter snö, is och kyla kommer SOMMAREN! Vingåke... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Efter snö, is och kyla kommer SOMMAREN! Vingåkers kommun söker nu sommarvikarier inför sommaren 2018. Vill du fylla din sommar med spännande erfarenheter och nya upplevelser?

Arbetsuppgifterna består i att ge stöd och god livskvalité till våra brukare i vardagen. I arbetet ingår att hjälpa och stödja brukare oavsett om det handlar om praktisk hjälp i hemmet eller att planera och strukturera dygnet och dess händelser. Stödet byggs på en gemensam planering och utförs tillsamman med brukaren. Du ska kunna arbeta både självständigt och i samverkan med andra i arbetslaget. Arbetstiden är schemalagd med både dag-, kvälls- natt och helgarbete.
Vikariaten kommer att finnas på Särskilt boende Lss och Socialpsykiatri, boendestöd, barnkortis samt daglig verksamhet och personlig assistans.


KVALIFIKATIONER
För att du ska kunna arbeta i våra verksamheter behöver du ha fyllt 18 år. Du får gärna studera, eller ha tidigare erfarenhet av vård, omsorg eller personlig assistans sedan tidigare. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är genuint engagerad i ditt arbete, flexibel, lojal och gillar att arbeta med människor. Du behöver vara ansvarsfull eftersom arbetet innebär kvalificerad omsorg som tillgodoser brukarens behov. Du behärskar det svenska språket så att du kan kommunicera med brukare och övrig personal samt ta del av journalanteckningar vårt journalsystem. Är du dessutom tillgänglig för att arbeta hela sommaren kommer du prioriteras.

Vi kommer behöva vikarier till särskilt boende Lss och Socialpsykiatri, boendestöd, barnkortis samt daglig verksamhet och personlig assistans. När du gör din ansökan vill vi att du anger vart du önskar arbeta.


ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Semestervikarier till Äldreomsorgen

Läs mer Jan 23
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill fylla din sommar med spän... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill fylla din sommar med spännande erfarenheter och nya upplevelser! Nu söker Vingåkers kommun vikarier inför sommaren 2018.

Under sommarmånaderna har du möjlighet att arbeta inom flera av våra viktiga verksamheter. Oavsett om du vill arbeta inom särskilt boende eller hemtjänst, kommer du arbeta nära människor och hjälpa dem i deras vardag. Det innebär ett arbete där du blir bekräftad för dina arbetsuppgifter och högt värdesatt. Tillsammans med dina kollegor kommer du dessutom få en väldigt rolig sommar med varierande arbetsuppgifter. I Vingåkers kommun använder vi oss av journalsystemet Treserva.

Du som vikarie kommer få 2-3 dagars introduktion.

KVALIFIKATIONER
För att du ska kunna arbeta som sommarvikarie inom äldreomsorgen hos behöver du fyllt 18 år. Du får gärna studera, eller ha annan erfarenhet av, vård och omsorg. För att hitta rätt personer kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet och värderar dig som är självgående, flexibel och gillar att arbeta med människor. Du behöver vara ansvarsfull och engagerad eftersom arbetet innebär kvalificerad omsorg som tillgodoser brukarens behov. Du behärskar det svenska språket så att du kan kommunicera med brukare och övrig personal samt ta del av journalanteckningar i vårt journalsystem. Är du dessutom tillgänglig för att arbeta hela sommaren kommer du prioriteras.

För arbete inom hemtjänsten behöver du ha B-körkort.

ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Sjuksköterskor till sommarmånaderna

Läs mer Jan 23
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Vingåkers kommun söker semestervikarierande sj... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Vingåkers kommun söker semestervikarierande sjuksköterskor till verksamheterna inom äldre- och funktionshinderomsorgen. Vi kan erbjuda dig semestervikariat på hel- eller deltid. Arbetstiden kommer vara förlagd till dag, kväll, helg eller natt.
Du som söker skall vara utbildad sjuksköterska. Vi söker även timvikarierande sjusköterskor för anställning.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska. Har du dessutom arbetat inom vård av äldre är detta meriterande. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är engagerad och driven med ett lösningsfokuserat förhållningssätt.
B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Stiftelsen Linden söker sommarvikarier

Läs mer Jan 20
Att vara Behandlingspersonal/personlig assistent hos oss på Stiftelsen Linden handlar om arbeta för att tillvarata, beakta samt öka individens förmåga till personlig utveckling och ett ökat självbestämmande. Du ska tillsammans med hyresgästen utföra alla de sysslor som allmänt förekommer i ett hem. Svara för att den boende erhåller den omvårdnad som dennes behov föreskriver. ... Visa mer
Att vara Behandlingspersonal/personlig assistent hos oss på Stiftelsen Linden handlar om arbeta för att tillvarata, beakta samt öka individens förmåga till personlig utveckling och ett ökat självbestämmande.

Du ska tillsammans med hyresgästen utföra alla de sysslor som allmänt förekommer i ett hem. Svara för att den boende erhåller den omvårdnad som dennes behov föreskriver. Ålagda arbetsrutiner skall följas och utföras inom fastställd tidsram. Bidra till ett positivt arbetsklimat genom att ha en positiv inställning till arbete, ha förmåga till empati, servicekänsla och ett professionellt bemötande av hyresgäst, anhöriga, gode män, arbetskamrater m.fl.


Vi söker dig som är lugn, positiv, stresstålig, självständig, strukturerad och kan följa givna arbetsrutiner. Du ska ha ett genuint intresse av att arbeta med människor som tänker och agerar annorlunda utifrån norm. Du ska ha förståelse och ödmjukhet inför det nya samt en vilja att lära. Du ska ha vana vid att använda dator, eftersom alla dokumentation sker digitalt. Det är meriterande av tidigare erfarenhet som personlig assistent eller av autism men ej ett krav. Du ska kunna arbeta alla veckor mellan 24 och 35.Stiftelsen Linden bedriver LSS verksamheter där vi erbjuder boende och daglig verksamhet för personer med diagnosen autism. Vårt arbetssätt utgår från ett individfokus där varje hyresgästs individuella behov tillgodoses. Detta skapar vi genom ett förtydligande förhållningssätt och ett empatiskt och lågaffektivt bemötande som ger varje individ möjlighet att utvecklas i sin takt och förmåga. Vår verksamhet är belägen i Strångsjö i Södermanland. Eftersom verksamheten är placerad på landsbygden utanför Vingåker och Katrineholm förutsätter det körkort och tillgång till egen bil. Visa mindre

Vi söker personal till vår brädgård på XL - BYGG Ålsäter

Läs mer Jan 12
XL-BYGG Ålsäter är en modern byggvaruhandel som förser byggmästare, privatpersoner och företag med allt tänkbart byggmaterial. Vi har ett välsorterat byggvarulager och ett eget hyvleri där vi kan ta fram specialdimensioner som inte finns i det övriga sortimentet vilket garanterar en god leveranskapacitet. Du plockar ordrar, lastar/lossar bilar och genomför vanligt förekommand... Visa mer

XL-BYGG Ålsäter är en modern byggvaruhandel som förser byggmästare, privatpersoner och företag med allt tänkbart byggmaterial.
Vi har ett välsorterat byggvarulager och ett eget hyvleri där vi kan ta fram specialdimensioner som inte finns i det övriga sortimentet vilket garanterar en god leveranskapacitet. Du plockar ordrar, lastar/lossar bilar och genomför vanligt förekommande arbetsuppgifter på ett lager inom bygghandel.


Vi söker dig som kan trä- och byggvaror.
- Du är relationsbyggande och brinner för mötet med kunden, dessutom är du konsultativ och delar gärna med dig av din kunskap både till medarbetare och våra kunder.
Tillsammans med kollegorna är det ditt ansvar att servicenivån ute på gården lever upp till de förväntningar vi på XL-BYGG Ålsäter har.
Du plockar ordrar, lastar/lossar bilar och bidrar till en positiv helhet på XL-BYGG Ålsäter. Med andra ord vanligt förekommande arbetsuppgifter på ett lager inom bygghandel.
Som person är du noggrann, strukturerad och har god förmåga att prioritera.
Det är meriterande om du har truckkort och tidigare erfarenhet från byggmarknad/brädgård.
Vi söker två drivna medarbetare med hög social kompetens.

XL-BYGG Ålsäter är en modern byggvaruhandel som förser byggmästare, privatpersoner och företag med allt tänkbart byggmaterial.
Vi har ett välsorterat byggvarulager och ett eget hyvleri där vi kan ta fram specialdimensioner som inte finns i det övriga sortimentet vilket garanterar en god leveranskapacitet. Vi utför även flera kompletterande tjänster såsom frakt, träbearbetning och emballagetillverkning. Visa mindre

Stiftelsen Linden / Sjöboda Gård AB söker sommarvikarier

Läs mer Mar 24
Att vara Behandlingspersonal/personlig assistent hos oss på Stiftelsen Linden / Sjöboda Gård handlar om arbeta för att tillvarata, beakta samt öka individens förmåga till personlig utveckling och ett ökat självbestämmande. Du ska tillsammans med hyresgästen utföra alla de sysslor som allmänt förekommer i ett hem. Svara för att den boende erhåller den omvårdnad som dennes beho... Visa mer
Att vara Behandlingspersonal/personlig assistent hos oss på Stiftelsen Linden / Sjöboda Gård handlar om arbeta för att tillvarata, beakta samt öka individens förmåga till personlig utveckling och ett ökat självbestämmande.

Du ska tillsammans med hyresgästen utföra alla de sysslor som allmänt förekommer i ett hem. Svara för att den boende erhåller den omvårdnad som dennes behov föreskriver. Ålagda arbetsrutiner skall följas och utföras inom fastställd tidsram. Bidra till ett positivt arbetsklimat genom att ha en positiv inställning till arbete, ha förmåga till empati, servicekänsla och ett professionellt bemötande av hyresgäst, anhöriga, gode män, arbetskamrater m.fl.


Vi söker dig som är lugn, positiv, stresstålig, självständig, strukturerad och kan följa givna arbetsrutiner. Du ska ha ett genuint intresse av att arbeta med människor som tänker och agerar annorlunda utifrån norm. Du ska ha förståelse och ödmjukhet inför det nya samt en vilja att lära. Du ska ha vana vid att använda dator, eftersom alla dokumentation sker digitalt. Det är meriterande av tidigare erfarenhet som personlig assistent eller av autism men ej ett krav.Stiftelsen Linden / Sjöboda Gård bedriver LSS verksamheter där vi erbjuder boende och daglig verksamhet för personer med diagnosen autism. Vårt arbetssätt utgår från ett individfokus där varje hyresgästs individuella behov tillgodoses. Detta skapar vi genom ett förtydligande förhållningssätt och ett empatiskt och lågaffektivt bemötande som ger varje individ möjlighet att utvecklas i sin takt och förmåga. Vår verksamhet är belägen i Strångsjö i Södermanland. Eftersom verksamheten är placerad på landsbygden utanför Vingåker och Katrineholm förutsätter det körkort och tillgång till egen bil. Visa mindre

Semestervikarier till Äldreomsorgen

Läs mer Mar 10
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Vill du arbeta med människor och samtidigt känn... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta med människor och samtidigt känna att du gör något meningsfullt?
Inför sommaren söker Vingåkers kommun semestervikarier, både vårdbiträden och undersköterskor, till verksamheterna inom hemtjänsten, korttidsboendet och särskilt boende.
Hemtjänsten består av två arbetsgrupper, Norr och Söder, plus en egen grupp, Minnas, för demensvård i hemmet. Särskilt boende består av sex demensavdelningar och fem somatiska avdelningar. Vi har också en korttidsavdelning.
Inom äldreomsorgen arbetar vi utifrån ett salutogent förhållningssätt med brukarna i centrum.
Semestervikariaten är på heltid eller deltid, förlagda till dag, kväll och helg, eller natt.
Ange i din ansökan om du är intresserad av att arbeta inom hemtjänsten, korttidsboendet eller särskilt boende.


KVALIFIKATIONER
Du som söker ska vara minst 18 år, intresserad av människor, flexibel och ansvarsfull samt ha ett gott bemötande.
Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift, på svenska, då det dagligen ingår i arbetsuppgifterna att dokumentera enligt gällande lagstiftning.
Utbildning/erfarenhet av vården är meriterande.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav om du vill arbeta inom hemtjänsten.
Vi prioriterar dig som kan arbeta sammanhängande, dvs. under vår semesterperiod veckorna 25 -32.


ÖVRIGT
Ytterligare information kan fås på rekryteringsträffen på Åbrogården i Vingåker, den 6 mars kl. 13.00 – 16.00.

Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Sommar - och timvikarier

Läs mer Mar 1
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Vi söker glada engagerade och ansvarsfulla vika... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker glada engagerade och ansvarsfulla vikarier till Kostverksamheten i Vingåkers kommun.

Kostverksamheten består av ett centralkök, fem mottagningskök samt tio mottagningskök på förskolor och samverkar under namnet "Mat och måltider" med Kostverksamheten i Katrineholm. Totalt jobbar ca 35 personer inom kök och städ i Vingåker, en till tre personer per enhet, fler på centralköket. Vi söker medarbetare för vikariat samt timanställda inringa vid behov till både centralköket och mottagningsköken på skolorna och förskolorna. På centralköket lagas maten till äldreomsorg, skolor, förskolor, restaurang och matlådor. Här packas och distribueras även varor till avdelningar på äldreomsorg och förskolor. På skolorna serveras lunchen. Sallader, potatis, ris mm tillreds på plats, disk och städ av kök och matsal ingår i arbetet. Vid fritids ansvarar Kostverksamhetens personal även för att beställa och tillreda frukost och mellanmål. På förskolorna förbereds frukost, lunch och mellanmål och här städar du även lokalens övriga ytor. I det dagliga arbetet arbetar du ensam men nära pedagoger och förskolebarn. Dagarna kan se olika ut beroende på verksamheten, vilket förutsätter kreativt tänkande och initiativtagande. Beställningar av varor via dator och platta och registrering av statistik ingår i alla tjänster på mottagningsköken. Egenkontroll ingår och stort eget ansvar för att uppdraget utförs på rätt sätt.

KVALIFIKATIONER
Bemötande är viktigt för oss! Som person är du positiv och engagerad. Du kan bemöter situationer och personer på ett ansvarsfullt och professionellt sätt. Du är flexibel, kreativ och gillar att arbeta i en omväxlande miljö. Du bidrar till och sprider vårt budskap om god hälsosam mat i tilltalande miljö. Stor vikt vid personlig lämplighet. Gärna köksutbildning och städerfarenhet.
Körkort är att föredra då flera enheter ligger utanför centrala Vingåker.

ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Sommarvikarier till Vingåker

Läs mer Feb 13
Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken i Vingåker söker vi försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. Om oss Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit ... Visa mer
Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service!

Till butiken i Vingåker söker vi försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss.

Om oss
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 40 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, driv, engagemang och personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan, på lagret, samt plocka upp varor i butiken.
Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet.

Om dig
Du har ett stort intresse för mat och dryck, och en stark vilja att göra skillnad. Och du tycker att det är roligt att ge bästa tänkbara service till människor av alla olika slag. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Larsson, butikschef, på telefonnummer: 0151-101 22

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Senast den 15 mars vill vi att du registrerar din ansökan. Butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev. Visa mindre

Semestervikarierande sjuksköterskor till äldre - och handikappomsorgen

Läs mer Jan 18
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Vingåkers kommun söker semestervikarierande sju... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Vingåkers kommun söker semestervikarierande sjuksköterskor till verksamheterna inom äldre- och handikappomsorgen.
Vi kan erbjuda dig semestervikariat på heltid eller deltid.
Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, helg eller natt.
Du som söker skall vara utbildad sjuksköterska.
Vi söker även timvikarierande sjuksköterskor för anställning snarast.

KVALIFIKATIONER
Sjuksköterskeutbildning är ett krav, liksom körkort.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Semestervikarier till Äldreomsorgen

Läs mer Jan 17
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Vill du arbeta med människor och samtidigt känn... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta med människor och samtidigt känna att du gör något meningsfullt?
Inför sommaren söker Vingåkers kommun semestervikarier, både vårdbiträden och undersköterskor, till verksamheterna inom hemtjänsten, korttidsboendet och särskilt boende.
Hemtjänsten består av två arbetsgrupper, Norr och Söder, plus en egen grupp, Minnas, för demensvård i hemmet. Särskilt boende består av sex demensavdelningar och fem somatiska avdelningar. Vi har också en korttidsavdelning.
Inom äldreomsorgen arbetar vi utifrån ett salutogent förhållningssätt med brukarna i centrum.
Semestervikariaten är på heltid eller deltid, förlagda till dag, kväll och helg, eller natt.
Ange i din ansökan om du är intresserad av att arbeta inom hemtjänsten, korttidsboendet eller särskilt boende.


KVALIFIKATIONER
Du som söker ska vara minst 18 år, intresserad av människor, flexibel och ansvarsfull samt ha ett gott bemötande.
Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift, på svenska, då det dagligen ingår i arbetsuppgifterna att dokumentera enligt gällande lagstiftning.
Utbildning/erfarenhet av vården är meriterande.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav om du vill arbeta inom hemtjänsten.
Vi prioriterar dig som kan arbeta sammanhängande, dvs. under vår semesterperiod veckorna 25 -32.


ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Sjuksköterska

Läs mer Jan 13
Du som söker kommer att arbeta på introduktionsavdelningen på Vårnäs behandlingshem. Arbetet består av avgiftning/abstinensbehandling och patientomsorg i nära samverkan med övrig behandlingspersonal. • Legitimerad sjuksköterska – gärna med vidareutbildning i psykiatri. • Kunskaper eller kännedom om AA:s tolvstegsprogram är meriterande. • Flerspråkighet är meriterande. Ett re... Visa mer
Du som söker kommer att arbeta på introduktionsavdelningen på Vårnäs behandlingshem. Arbetet består av avgiftning/abstinensbehandling och patientomsorg i nära samverkan med övrig behandlingspersonal.

• Legitimerad sjuksköterska – gärna med vidareutbildning i psykiatri.
• Kunskaper eller kännedom om AA:s tolvstegsprogram är meriterande.
• Flerspråkighet är meriterande.
Ett respektfullt bemötande är viktigt i vårt arbete med patienterna, därför är den personliga lämpligheten en central faktor i vår rekrytering.


Vårnäs är ett behandlingshem med 26 platser för vuxna män och kvinnor, som lider av alkohol- narkotika- eller
tablettberoende. Behandlingen påbörjas på vår introduktionsavdelning under 7 – 10 dagar. Där sker även avgiftning/abstinensbehandling i samråd med läkare. Vi ser alkoholismen/drogberoendet som en sjukdom och använder AA:s tolv steg som grund. Vårnäs tar till största delen emot patienter från Sörmland genom det ”Öppna Intaget”, vilket innebär att patienterna kommer till behandlingen på eget initiativ Visa mindre

Sommarvikarier Till Handikappomsorgen

Läs mer Jan 13
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Efter snö, is och kyla kommer SOMMAREN!! Vi sö... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Efter snö, is och kyla kommer SOMMAREN!! Vi söker vikarier som tillsammans med oss vill arbeta inom handikappomsorgen i sommar. Arbetsuppgifterna består i att ge stöd och god livskvalité till våra brukare i vardagen, utifrån individuella behov. I arbetet ingår att hjälpa och stödja brukare oavsett om det handlar om praktisk hjälp i hemmet eller att planera och strukturera dygnet och dess händelser. Stödet byggs på en gemensam planering och utförs tillsamman med brukaren. Du ska kunna arbeta både självständigt och i samverkan med andra i arbetslaget. Arbetstiden är schemalagd med både dag-, kvälls- natt och helgarbete.
Vikariaten kommer att finnas på Särskilt boende Lss och Socialpsykiatri, boendestöd, Barnkortis samt daglig verksamhet och personlig assistans.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är genuint engagerad i ditt arbete och gärna med Omvårdnads programmet som bas alt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Vi kommer prioritera dig som kan arbeta sammanhängande under vår semesterperiod som sträcker sig från vecka 25-32

ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Personlig assistent

Läs mer Jun 21
Just Maid It är ett etablerat företag i Katrineholm som värnar om att kunder och personal ska trivas och vara nöjda. Vi satsar på personalen så att de ska få växa och utvecklas i vårt team, att få känna arbetsglädje och yrkesstolthet. Är du intresserad av att jobba som personlig assistent? Körkort och bil behövs då detta arbete ligger utanför tätorten. Du bör ha erfarenhet av l... Visa mer
Just Maid It är ett etablerat företag i Katrineholm som värnar om att kunder och personal ska trivas och vara nöjda. Vi satsar på personalen så att de ska få växa och utvecklas i vårt team, att få känna arbetsglädje och yrkesstolthet.
Är du intresserad av att jobba som personlig assistent? Körkort och bil behövs då detta arbete ligger utanför tätorten. Du bör ha erfarenhet av liknande arbete och/eller omvårdnadsutbildning. Vi förutsätter att du har lätt för att samarbeta men även kunna arbeta självständigt. Egenskaper vi söker efter är: ansvarsfull, empatisk, lugn, mogen, positiv och glad. Du bör vara rökfri. Referenser krävs. Tillträde enligt överenskommelse.
Vi söker en person för sommarvikariat med chans till extrajobb även efter sommaren. Visa mindre

Kock till stort sommarkollo

Läs mer Jun 16
Vi söker OMGÅENDE en kollokock som vara med oss och brassa kollomat i vårt storkök i Fiskeboda, Julita Till Fiskeboda kommer barn, unga och vuxna med olika typer av funktionsnedsättning för att få uppleva härliga och spännande dagar på kollo. Verksamheten är öppen hela sommaren. Massa saker är viktiga för att trivas på kollo och grundläggande för härliga dagar på kollo är att... Visa mer
Vi söker OMGÅENDE en kollokock som vara med oss och brassa kollomat i vårt storkök i Fiskeboda, Julita

Till Fiskeboda kommer barn, unga och vuxna med olika typer av funktionsnedsättning för att få uppleva härliga och spännande dagar på kollo. Verksamheten är öppen hela sommaren. Massa saker är viktiga för att trivas på kollo och grundläggande för härliga dagar på kollo är att maten är god och att den uppskattas av kollodeltagarna.

På Fiskeboda finns som mest 5 kollon öppna samtidigt. Deltagarna på kollo har olika typer av funktionsnedsättningar som Autism eller utvecklingsstörning. Kökets bemanning är 3 personer som lagar mat till som mest cirka 120 personer. Vi lagar god och varierande kost som våra deltagare uppskattar.

Arbetsuppgifter
Som kock är du ansvarig för matlagning för lunch och middag för sammanlagt 40-120 personer varje dag. Du behöver kunna ta ansvar för inköp och menyplanering samt beställning av frukost och kvällsmål som kollona hämtar och tillagar själva från köket. Du behöver kunna anpassa schemat i köket utifrån belastningen på köket ser ut. Vi bor och arbetar tillsammans, så du bör tycka att detta är ett plus, men om du bor i närheten så funkar det så klart bra att du bor hemma och finns på arbetsplatsen under arbetstid

Kvalifikationer:

Erfarenhet av storkök eller liknande arbete med ansvar för planering, beställning och tillagning.

Intresse för matlagning

Erfarenhet av att arbete med personer med funktionsnedsättning är meriterande men inget krav. Viktigast är att du tycker att det är roligt att vara en del av vår verksamhet.

Minst 20 år gammal

Körkort är meriterande men inget krav

Som person behöver du vara ansvarstagande, självgående och strukturerad.

Lön: enligt avtal

Välkommen med personligt brev och CV med referenser Visa mindre

Semestervikarier till Handikappomsorgen

Läs mer Jun 8
I Vingåkers kommun har vi nära till naturen, affärer och offentlig service. Från Vingåker går det snabbt att ta sig till de närliggande städerna Stockholm, Eskilstuna, Norrköping och Örebro. Vi arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare med bra anställningsvillkor och en god arbetsmiljö. I vårt arbete utgår vi från våra värdeord våga, ansvar och respekt. Varmt välkom... Visa mer
I Vingåkers kommun har vi nära till naturen, affärer och offentlig service. Från Vingåker går det snabbt att ta sig till de närliggande städerna Stockholm, Eskilstuna, Norrköping och Örebro. Vi arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare med bra anställningsvillkor och en god arbetsmiljö. I vårt arbete utgår vi från våra värdeord våga, ansvar och respekt. Varmt välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta med människor och samtidigt känna att du gör något meningsfullt?
Inför sommaren söker vi semestervikarier till verksamheterna:
- handikappomsorgens gruppbostäder
- personlig assistans
- barnkortis
- socialpsykiatrin

Ange i ansökan om du vill jobba dag eller natt samt dina önskemål om verksamhetsplacering.
Vi kommer att prioritera dig som kan jobba sammanhängande under vår semesterperiod, dvs. juni-augusti.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska:
- vara minst 18 år
- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift då det dagligen ingår i arbetet att dokumentera enligt gällande lagstiftning.
- ha ett lösningsfokuserat förhållningssätt samt vara flexibel och positiv.

Utbildning eller erfarenhet inom respektive arbetsområde är en merit.

ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Personlig assistent till Vingåkerstrakten , vik

Läs mer Maj 19
I HPL Assistans AB ska man som kund och medarbetare känna sig sedd och lyssnad på. Vi vill tillsammans med dig som medarbetare skapa en trygg assistans för våra kunder. Vi har kollektivavtal med KFO. Vi söker nu en timvikarie som personlig assistent till en funktionsnedsatt man i 50-års åldern boende på landet i Vingåkerstrakten. Du kommer att arbeta med en trevlig man som ha... Visa mer
I HPL Assistans AB ska man som kund och medarbetare känna sig sedd och lyssnad på. Vi vill tillsammans med dig som medarbetare skapa en trygg assistans för våra kunder.
Vi har kollektivavtal med KFO.

Vi söker nu en timvikarie som personlig assistent till en funktionsnedsatt man i 50-års åldern boende på landet i Vingåkerstrakten. Du kommer att arbeta med en trevlig man som har glimten i ögat, är utåt riktad, social och har en tro på framtiden. Arbetet inleds med tre introduktionspass för att komma in i arbetet.

Vår kund har trots sitt funktionshinder många intressen och hobbies. Ett av hans intressen är släktforskning och torpinventering, så skulle du som söker tjänsten ha samma intressen är det ett stort plus. Vidare är det en stor fördel om du kan använda dig av datorn i samband med ovanstående samt ha kunskap om bildhantering samt kunskap om programmen Arkiv Digital och Holger. Vår kund skulle även vilja att du som söker tjänsten kan följa med, samt vara vår kunds språkrör vid möten med t ex hembygdsföreningen.

Vår kund har även ett intresse av skogs och jordbruk vilket är en stor fördel om du som söker tjänsten även har. Vidare innebär tjänsten att vara vår kund behjälplig med vanligt förekommande uppgifter som uppkommer då man bor i hus på landet.

Du som söker tjänsten bör vara en man eller kvinna mellan 30 och 50 år, lugn, tålmodig, flexibel, initiativrik, spontan, pålitlig, öppen och med en stor portion humor, händig och inte rädd för att ta i.

Då arbetet är förlagt till landet innebär det att Du som söker tjänsten måste ha B körkort.

Erfarenhet och kunskap om arbete med personer med funktionsnedsättning är en merit men lika högt värderar vi social kompetens och personlig lämplighet. Känner Du igen dig i vår beskrivning så kan detta vara rätt arbete för dig. Visa mindre

Arbetsterapeut till äldreomsorgen

Läs mer Apr 15
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Som arbetsterapeut hos oss arbetar du i team ti... Visa mer
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Som arbetsterapeut hos oss arbetar du i team tillsammans med sjuksköterska, enhetschef, omvårdnadspersonal och biståndshandläggare.
I arbetsuppgifterna ingår utprovning av hjälpmedel, ansvar för rehabilitering, behandlingar, träning, vårdplaneringar samt handledning av personal.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara legitimerad arbetsterapeut.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska vara legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av kommunal rehabilitering.


ÖVRIGT
Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet och vakansen är endast tillgänglig under förutsättning att ingen internanställd har förtur, eller på annat sätt gör anspråk på tjänsten. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre

Ansvarig Kock till påsk / sommar - lovs kollo

Läs mer Mar 14
Till Påsklovet och Sommaren söker vi en ansvarig kock/matansvarig till vårat storkök på Fiskeboda. Vi söker dig som vill ha ett sommarjobb i en fantastisk miljö på Fiskeboda och som vill vara med och ge våra deltagare årets bästa dagar på kollo. Om oss Stiftelsen Barnens Dag bedriver verksamhet På Barnens Ö och Fiskeboda. På Fiskeboda har vi 5 stycken LSS-kolloverksamheter... Visa mer
Till Påsklovet och Sommaren söker vi en ansvarig kock/matansvarig till vårat storkök på Fiskeboda.

Vi söker dig som vill ha ett sommarjobb i en fantastisk miljö på Fiskeboda och som vill vara med och ge våra deltagare årets bästa dagar på kollo.

Om oss
Stiftelsen Barnens Dag bedriver verksamhet På Barnens Ö och Fiskeboda.
På Fiskeboda har vi 5 stycken LSS-kolloverksamheter.
Verksamhet bedrivs under sportlov, påsklov och sommarlov.
Köket varierar mellan att vara 2-4 kockar beroende på antal portioner som ska tillagas. Vi lagar god och varierande kost som våra deltagare uppskattar.


Arbetsuppgifter
Som kock är du ansvarig för matlagning för lunch och middag för sammanlagt 40-120 personer varje dag. Du ansvarar även för inköp, meny-planering och budgetering för alla måltider samt beställning av frukost och kvällsmål. Under Sport och/eller påsklov jobbar du tillsammans med våran ansvariga kock från sommaren 2015 för överlämning, för att under sommaren själv driva köket. Du ansvarar tillsammans med våran föreståndare för rekrytering av 5 kockar/köksbiträden till sommaren. Vi bor och arbetar tillsammans, så du bör tycka att detta är ett plus.

Kvalifikationer
- Erfarenhet av storkök eller liknande med planering och beställningsansvar
- Intresse för matlagning
- Erfarenhet av att arbete med personer med funktionsnedsättning är meriterande men inget krav. Viktigast är att du tycker att det är roligt att vara en del av vår verksamhet.
- Minst 20 år gammal
- Körkort är meriterande men inget krav
Som person behöver du vara ansvarstagande, flexibel och strukturerad.

Låter detta som något som kan passa dig? Skicka din ansökan till oss så snart som möjligt då rekrytering sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Visa mindre

Vägledare och boendestödjare , sommaren 2016

Läs mer Jan 14
Vår litenhet är vår styrka och vår stolthet - allt känns mycket närmare. Det är nära till natur, affärer och god offentlig service. Centralt i Vingåker tar man tåget för att nå de närliggande storstäderna Stockholm, Eskilstuna, Norrköping och Örebro. Vingåker har ca 9000 stolta invånare med en lång tradition inom konfektion. Flaggskeppet idag är Sveriges största outletområde me... Visa mer
Vår litenhet är vår styrka och vår stolthet - allt känns mycket närmare. Det är nära till natur, affärer och god offentlig service. Centralt i Vingåker tar man tåget för att nå de närliggande storstäderna Stockholm, Eskilstuna, Norrköping och Örebro. Vingåker har ca 9000 stolta invånare med en lång tradition inom konfektion. Flaggskeppet idag är Sveriges största outletområde med kvalitetsprodukter till bra priser. Mitt i samhället har vi det kommunalägda Säfstaholms slott som årligen ställer ut uppskattade utställningar, speciellt framtagna för slottets väggar. Kommunen arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare med bra anställningsvillkor och en god arbetsmiljö. För att leverera våra tjänster utgår vårt arbete utifrån våra värdeord våga, ansvar och respekt, I Vingåker vågar vi, vi är stolta, vi tar ansvar och vi är respektfulla, det är det som är Vingåker! Varmt välkommen till oss.ARBETSUPPGIFTER
Vingåkers kommun har avtal med Migrationsverket om att tillhandahålla boendeplatser för ensamkommande flyktingbarn. I det nuvarande avtalet skall Vingåker ha plats för 31 ungdomar. Av dessa platser ska minst sju alltid vara tillgängliga för asylsökande. Målgruppen för Ung integration är ensamkommande ungdomar från 15 år.
Ung Integration består av två HVB-boende med sammanlagt 21 platser och 10 platser i träningslägenheter.
Våra huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge ungdomarna förutsättningar för att bli självständiga individer och integrerade i det svenska samhället.

Vi söker nu medarbetare till vår verksamhet där du kommer att ingå i ett av våra arbetslag.
Ung Integrations arbetsätt utgår ifrån självbestämmande, inflytande och delaktighet. Vi arbetar för att få ungdomarna att inse att det är de som har möjligheten att påverka sin egen vardag. Ungdomarna ska få stöd och struktur i sin vardag. Under trygga förhållanden ska de stimuleras och få vägledning och kunskaper som leder och hjälper dem till ökad självständighet. Som personal ska du vara ett nära vuxet stöd till ungdomarna. Du ansvarar för den dagliga omvårdnaden av ungdomarna. I utbildningssyfte ska du tillsammans med ungdomarna laga mat, städa och ansvara för gemensamma utrymmen i boendet.
Du ska medverka i upprättandet av genomförandeplaner, göra fortlöpande dokumentationer och arbeta med materialet "Hitta Rätt".


KVALIFIKATIONER
För tjänsterna som vägledare/boendestödjare på sommaren har vi inte samma utbildningskrav. Du får gärna ha en avslutad eller pågående akademisk utbildning som exempelvis beteendevetare eller socionom, men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter att du är engagerad, positiv, initiativrik och självgående. Du kan stå på dig, har lätt för att kommunicera och uttrycka dig klart och tydligt på svenska i tal och skrift. Vi söker dig som är beredd att jobba på schema dagar, kvällar, nätter och vissa helger.
Flerspråkighet och erfarenhet av MI är meriterande.
B-körkort är ett krav och utdrag ur Polisens misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Visa mindre