Lediga sommarjobb Söderberg & Sara Stenugnsbageri AB - Ystad

Läs mer om lediga sommarjobb från Söderberg & Sara Stenugnsbageri AB i Ystad. Genom att klicka på en specifik yrkeskategori kan du hitta fler sommarjobb inom just den yrkeskategorin i Ystad.

Hantverksbagare

Läs mer Feb 24
Inför sommarsäsongen söker vi självgående, snälla, noggranna bagare med erfarenhet av surdeg, kalljästa degar och kavling av croissanter och vetedegar. Söderberg & Sara har funnits sedan 2010 och är ett väletablerat bageri och café med massor av trogna stammisar och under sommaren ett rejält tillskott av turister. Vi bakar hantverksmässigt och stolt med surdeg, ekomjöl, smör och en hel del råvaror i säsong; en del av det från våra egna odlingar. För oss är en trevlig arbetsm...

Kvalitetsmedveten surdegsbagare för sommarsäsong i Ystad

Läs mer Feb 5
Söderberg & Sara Stenugnsbageri i Ystad har i snart femton år bakat kalljäst surdegsbröd på ekologiskt spannmål och kavlat croissanter och vete med riktigt smör. Vi drivs av att alltid leverera högkvalitativa bakverk till vår trogna gästskara och älskar att få vara en viktig del i massor av människors vardag och fest. Som bagare hos oss behöver du ha god vana av att jobba självständigt i ett periodvis högt tempo. Du behöver ha erfarenhet av hantverksmässig surdegsbakning och...

Pastafabriken söker kock

Läs mer Apr 12
På Pastafabriken i Ingelstorp tillverkar vi pasta för hand på svenska spannmål och serverar tillsammans med egen- och närodlade grönsaker, italienska ostar och en levande vinlista. Allt görs från grunden och hantverket är alltid i fokus. Vi söker nu kockar och kökspersonal, med möjlighet att jobba helger under vår och höst samt heltid under sommarsäsongen. Vi är både i behov av folk med god vana av att planera och utföra en service, men även du med mindre erfarenhet men med e...

Baker, summer season

Läs mer Feb 7
We are looking for: - professional experience and/or education in sour dough bread. - Knowledge in common procedures in a bakery; proofing, mixing, shaping, baking. - Experience in laminated doughs; croissants, viennoiserie. - A constant drive to bake consistent at a very high level and quality. - Great team and social abilities, positive attitude and a friendly manner.