Lediga sommarjobb Kock, storhushåll - Trollhättan

Läs mer om lediga sommarjobb som Kock, storhushåll i Trollhättan. Genom att klicka på namnet för ett företag kan du hitta fler sommarjobb från det företaget i Trollhättan.

Kock - semestervikariat

Läs mer Jan 18
Försörjningsförvaltningen inom Västra Götalandsregionen är en ny förvaltning som bildades 1 januari 2023. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, och lagerhåller och distribuerar produkter. Nu söker vi semestervikarier till köket inför sommaren 2023! Arbetsbeskrivning Som kock erbju...

Är du vår nya matlgningskunnige hygge-kock?

Läs mer Maj 10
Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige, Norge och Lettland. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på Afternoon Sweets och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta middag Tonight’s Special – alla dagar i veckan. Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att...

Kock - semestervikariat

Läs mer Mar 16
Som kock bidrar du till att skapa goda måltider med hög kvalité till våra patienter och restauranggäster. Köket på sjukhuset i Trollhättan (NÄL) söker nu en engagerad och positiv medarbetare med förmåga att ge god service. Arbetsbeskrivning Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du blir en viktig del i att laga goda, säkra och hälsosamma måltider för våra patienter och besökare. En hälsosam arbetsplats med fokus på arbetsglädje och kompetensutveckling är viktigt f...

Kock

Läs mer Jan 20
Snart utökar vi vår verksamhet med uteserveringen och behöver därmed förstärkning av en duktig kock som ska ha en bred och varierande portfölj av husmanskost samt kunna göra fullständiga lunchmenyer. Vi serverar lunchbuffé varje vardag och den består av 1 kött eller fiskrätt, 1 vegetarisk rätt, och 1 soppa. Till din hjälp har du en fantastisk kallskänka som tar hand om salladsbordet. Så du lagar 3 rätter varje dag till ca 75-200 gäster och hjälper till med planering av me...